Schoolkrant. Grote vakantie 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolkrant. Grote vakantie 2011"

Transcriptie

1 Schoolkrant Grote vakantie 2011

2 Vakantie Vakantie Vakantie is geen koopwaar. Vakantie vind je niet in folders ook al biedt men je daar de warmste zon, de mooiste stranden, de chicste hotels, de beste restaurants, alles super de luxe. Vakantie is bewust genieten van kleine dingen, is bewust kijken naar het wonder om je heen, is bewust luisteren naar de stilte, naar de wind in de bomen en het lied van een vogel, is bewust ademen en danken dat je leeft, is bewust wachten tot je honger hebt, uit eerbied voor het voedsel. Vakantie is bewust en ontspannen leven, in vriendschap en vrede, met de mensen en de dieren, in harmonie met de natuur. Vakantie is in een zetel in slaap vallen en dromen dat je in de zevende hemel bent en even aan God denken, die ons dit alles zomaar gegeven heeft. PRETTIGE VAKANTIE!! Nadine Vanwalleghem

3 Nieuws van de allerkleinsten Visjes in de klas Klasdoorbrekend Paasspel een kuiken in de klas

4 Nieuws van de allerkleinsten Overal gaatjes Huisdieren

5 De Robbedoesjes 'Wiebel-billen-boogie' De kip en zijn kuikens Lekkere eitjes

6 De Robbedoesjes Verkeersweek Overal gaat- Nijntje Konijntje

7 De Robbedoesjes Hond en poes Vaderdag Spieter Spetter Spat Dansje Robbedoes tijdens schoolfeest. Als je onderstaande link aanklikt/intikt zie je vanaf 3 minuten en 20 seconden de wilde dansers! Ze deden het fantastisch!

8 Verwenmoment voor de Geniet en papa s en mama s Sherborne Papa s in volle actie

9 Ik ben een kunstenaar Geniet en 1e en 2e kleuterklas Bezoek aan het kapelletje

10 De Pipoklas in beeld In de academie Vivaldi, onze componist Met Zeppe en Zikki wegwijs in het verkeer

11 De Pipoklas in beeld De waterratjes Een pa(l)let vol talenten In actie op het schoolfeest

12 Schoolreis kleuters

13 1ste leerjaar Doopsel Tristan Schoolfeest

14 Voorbereiding schoolfeest in het Geniet en tweede leerjaar Een schoolfeest vraagt veel voorbereiding. Als ouders krijgen jullie nooit de kans om eens te zien wat er achter de schermen gaande is. Daarom heb ik daarvan een paar foto's genomen. De jongens oefenen samen met de papa van Sidy terwijl de meisjes dansen met juf Hanne. Kijk zelf maar.

15 Het derde leerjaar Met de hele school werkten we aan het project 'Verkeer'. We willen de leerlingen stimuleren om hun fluojasje te dragen en te voet of met de fiets naar school te komen. Op die manier kunnen de leerlingen stempeltjes verdienen. Die stempeltjes leveren dan weer stickertjes op en die kleven we op 'Sam de verkeersslang'. Hoe meer hapjes of stickertjes Sam krijgt, hoe beter! Elke morgen en middag doen we een dansje op het liedje van Zeppe en Zikki om een beetje in de stemming te komen. Daar heb ik al wat kiekjes van genomen. Kijk maar. Hier zie je enkele foto's van wat er gaande is in onze klas. Soms moeten de leerlingen muisstil en flink werken in de klas of in hun rij staan. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn. Af en toe maken we er een ontspannende leuke namiddag van. Kijk maar!

16 Het vierde leerjaar We hebben bewezen dat we een supergezonde klas zijn. Er zijn veel sporters in onze klas, die goede resultaten behalen op hun wedstrijden. En heel de klas eet (of probeert toch) supergezond te eten. Heel onze school heeft meegedaan met Tutti-frutti, en gedurende 10 weken aten we zoveel mogelijk fruit. Als 80% van de klas fruit at op een dag, verdienden we een stickertje. Onze klas kwam als winnaar uit de bus (en de klas van juf Annelies op de Tassche). We waren niet alleen de winnaar van onze school, ook de winnaars van Midden West- Vlaanderen. Elke leerling kreeg een Jommekes-diploma en ook een handig fruitdoosje. Omdat we van dieren houden keken we ook regelmatig naar de slechtvalken op de Brusselse Sint-Goedellekathedraal in Brussel, en toen die uitgevlogen waren, verhuisden we onze nieuwsgierigheid naar andere broedende vogels. Tot 1 juli kunnen we kijken naar waar we nog uiltjes, ooievaars en zwaluwen in het oog houden. Ons schoolfeest hadden we goed voorbereid. We brachten een stokdans van het Paaseiland, of Rapa Nui. Het eiland met de mysterieuze hoofden. Het eiland ligt in de Stille Oceaan en staat onder het bestuur van Chili. Het is geen gemakkelijke dans, je doet hem al zittende, en hij telt niet zoals onze Westerse dansen (telkens 8 tellen). Er zitten herhalingen in, maar met lichte variaties, wat onze concentratie erg op de proef stelde, maar we hebben het er goed vanaf gebracht.

17 Het vijfde leerjaar Auteur Do Van Ranst Fietstocht De Ark

18 Het vijfde leerjaar Vlaggenzwaaien Verkeerspark

19 Het zesde leerjaar in Geniet en Antwerpen Wat spoken die kinderen van het zesde leerjaar daar eigenlijk uit? Zijn ze ook al besmet met dat 'flash mob'-virus, zullen ze nu overal en onverwachts beginnen dansen in het openbaar? We mochten onze prijs in ontvangst gaan nemen bij Unizo maar er gebeurden daar blijkbaar rare dingen (was dat nu voor of na de receptie? )

20 Het zesde leerjaar in Geniet en Antwerpen Nog enkele sfeerbeelden

21 Djembéklanken in de Horizon We zijn wel wat gewoon bij ons op school maar wie verwacht er nu het geroffel van djembés dat door de stille gangen galmt? Dankzij de steun van Dynamo3 (Canoncultuurcel van het ministerie) konden alle kinderen van beide afdelingen (lager) een djembé-initiatieles volgen. Jonah van de Cultuurkapel De Schaduw was de roffelaar van dienst. Het geheel kaderde in het toneelproject van het zesde leerjaar. Op de foto's ziet u hoe het eraan toeging bij het 5e en 6e leerjaar...

22 Cera project Via Cera maatschappelijke projectwerking kreeg onze school 4 picknicktafels. We dienden een project in waarbij we de figuurtjes van het schoolthema : Er zit een schat verborgen in jezelf verwerkten. Via deze figuurtjes kunnen de kinderen vlotter praten over bepaalde gevoelens of waarden. Onze tafels zijn letterlijk en figuurlijk ankers op de speelplaats. We kozen voor degelijke kunststoftafels in recyclagemateriaal. Het kostenplaatje: 2000 euro werd door Cera maatschappelijke projectwerking geschonken. We zijn uiteraard heel blij want op die manier kregen we een serieus duwtje in de rug voor ons project. We wensen hier speciaal dhr Robrecht Sarrazyn te danken voor zijn steun bij de verdediging van ons project voor de Regionale Adviesraad. Cera investeert ook in de samenleving via maatschappelijke projecten, op regionaal, nationaal en internationaal vlak. Deze projecten sluiten aan bij de waarden van onze coöperatie: samenwerking, solidariteit en respect voor het individu. De domeinen waarin Cera investeert zijn: Armoede en sociale uitsluiting, Cera Expertisecentrum Ondernemen, Kunst en cultuur, Land- en tuinbouw en platteland, Medisch-sociaal, Lokale onderwijsinitiatieven en Solidair bankieren en verzekeren in ontwikkelingslanden via BRS. Onze investeringen dragen bij tot de welvaart van alle betrokkenen en tot het welzijn van de hele samenleving.

23 Geniet en Schoolfeest en bbq in beeld

24 Geniet en Schoolfeest en bbq in beeld

25 Onze communicanten Geniet Onze 1ste communicantjes: Mattis, Jana, Tristan, Maxime, Lisa, Delphine, Marie, Alexi, Luka, Tine, en Marte. Onze Vormelingen: Amber, Cobe, Amy, Eline, Jari, Ruth, Camille, Ayrton, Robin en Febe.

26 In de pers Geniet en

27 In de pers

28 Familienieuws Een droom Een diep verlangen De droom werd door Werkelijkheid vervangen Isolde, zusje van Lars Dejonckheere (K1A) Op een dag stond de wereld stil. Wanneer je droevig bent, kijk dan opnieuw in je hart en je zult zien dat je weent om wat goed is geweest en vreugde heeft gebracht Agnes Raes, overgrootmoeder van Lander (L4A) en Lucas Cortvriendt (L2A) Jacqueline Deschoenmaker, grootmoeder van Adena Vanhoutte (L1A) Gery Vanackere, schoonvader van juf Carine Ter nagedachtenis van Kobe Vermeylen, hebben zijn ouders een facebook profiel voor Kobe aangemaakt. wwww.facebook.com Noot: alle schriftelijke berichten die wij op school ontvangen, worden in de lijst opgenomen. Deze lijst werd afgesloten op vrijdag 24 juni 2011.

29 Vakantie en vrije dagen Schooljaar ste trimester Donderdag 1 september 2011: start nieuwe schooljaar Vrijdag 16 september 2011: Koolskamp koers facultatieve halve vrije dag (KO+TA) Maandag 3 oktober 2011: pedagogische studiedag vrijaf (KO+TA) Herfstvakantie: van zaterdag 29 oktober t/m zondag 6 november 2011 Vrijdag 11 november 2011: Wapenstilstand Kerstvakantie: van zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari de trimester Woensdag 1 februari 2012: pedagogische studiedag vrijaf (KO+TA) Krokusvakantie: van zaterdag 18 februari 2012 t/m zondag 26 februari 2012 Paasvakantie: van zaterdag 31 maart 2012 t/m zondag 15 april de trimester Maandag 30 april 2012: Facultatieve vrije dag (KO+TA) Dinsdag 1 mei 2012: Feest van de arbeid Woensdag 16 mei 2012: Facultatieve halve vrije dag (KO+TA) Donderdag 17 mei t/m zondag 20 mei 2012: O.H. Hemelvaart H. Vormsel Eerste Communie Zaterdag 12 mei 2012 (KO) Donderdag 17 mei 2012 (KO) Zondag 13 mei 2012 (TA) Zondag 27 mei 2012 (TA)

30 Om in te kleuren PRETTIGE VAKANTIE!!

Schoolkrant Einde schooljaar 2011

Schoolkrant Einde schooljaar 2011 Schoolkrant Einde schooljaar 2011 Vakantie Een aantal zaken keren steeds weer. Het einde van het schooljaar is er eentje van. Nog niet eens zo lang geleden gestart en toch weer bijna voorbij. Het gevoel

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be Nu de winter stilaan achter de rug is en de lente zich van zijn mooiste kant laat zien, voelen

Nadere informatie

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL. Belangrijke datums!

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL.  Belangrijke datums! HORIZONTAAL Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie. Een vakantie om feest

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

SCHOOLKRANT. Einde schooljaar

SCHOOLKRANT. Einde schooljaar SCHOOLKRANT Einde schooljaar 2015-2016 Voorwoord Beste ouders, Voor u ligt al weer de laatste schoolkrant van dit schooljaar. Het eind van het schooljaar betekent zomer- en grote vakantie. Even afstand

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie!

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie! Fladderkrant einde schooljaar 18-19 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Prettige vakantie! de vakantie staat voor de deur. Het jaartje is voorbij gevlogen, vol leuke activiteiten en uitstappen, boeiende

Nadere informatie

Velle[tje] Foto Op bezoek in de Turkse moskee op de Edgard Tinelplaats. Volg onze school op facebook

Velle[tje] Foto Op bezoek in de Turkse moskee op de Edgard Tinelplaats. Volg onze school op facebook Velle[tje] Vrije Basissschool Sint-Jozef Temse-Velle Info@basisschool-velle www.basisschool-velle.be 03/711.08.03 Nieuwsbrief 24.10.2014 Jaarthema Velle te Vrede multicultureel Binnen het jaarthema organiseerden

Nadere informatie

VBS Terbank - Egenhoven

VBS Terbank - Egenhoven VBS Terbank - Egenhoven Oktober 2018 1 Vrije dag 2 Zwemmen 5e en 6 e 3 4 5 6 schoolwereldfeest Terbank 7 8 Zwemmen 3 e en 4 e 9 10 Pedagogische studiedag 11 Sportdag 1 ste graad 12 13 14 Verkiezingen 15

Nadere informatie

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Kleuterkrant maart - april 2014 Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Ook tijdens dit schooljaar wekken

Nadere informatie

JAAROVERZICHT KORTENAKEN

JAAROVERZICHT KORTENAKEN VBS De Trip Trap & De Kleine Wereld Tel : 011/ 58 84 79 Tel: 016/ 77 73 90 JAAROVERZICHT KORTENAKEN 2018-2019 AUGUSTUS Open-klas-dag Kleuter- en lagere school 28 augustus 18u00-19u00 SEPTEMBER Begin van

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2015

BROEDERLIJK DELEN 2015 Kleuterkrant maart april 2015 BROEDERLIJK DELEN 2015 In deze campagne maken onze kleuters kennis met Victor en Blanca uit Peru. Jammer genoeg is het schaapje van Victor ziek door de grondverontreiniging

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLTHEMA: Een tent vol talent GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL DE WINDWIJZER

SCHOOLKALENDER SCHOOLTHEMA: Een tent vol talent GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL DE WINDWIJZER 208-209 SCHOOLKALENDER SCHOOLTHEMA: Een tent vol talent GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL DE WINDWIJZER SEPTEMBER 208 Wenmoment peuters K/L 2 3 4 - Infoavond 5 6 - Infoavond Kalken - Welkomstdrink oudercomité

Nadere informatie

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag PLANNING SCHOOLJAAR 2018-2019 TERBANK-EGENHOVEN Augustus 2018 Donderdag 30 Onthaal Pedagogische raad (PR) Fotograaf Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag 18u-19u: klasbezoek voor

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur Beste ouders, Hierbij vinden jullie de kalender voor het schooljaar 2015-2016. Deze kalender is zeker niet limitatief. Er kunnen ook nog verschuivingen gebeuren maar we zullen er op toezien dat jullie

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2015-2016 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Herfstprikkel 2011. Allerheiligen Allerzielen

Herfstprikkel 2011. Allerheiligen Allerzielen Herfstprikkel 2011 VBA Anzegem, Grijsloke Gevallen blad herfst is herfst als alle kleuren rijp worden als vruchten en dan dwarrelen heel lief een beetje beven om te sterven als een blad. Het bos vertelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille SPORTACTIVITEITEN Onze leerlingen hebben tijdens het 2 de trimester deelgenomen aan enkele leuke sportactiviteiten. Deze werden georganiseerd door SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport). Onze 4- en 5-jarige

Nadere informatie

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van Activiteitenkalender van het schooljaar 2016-2017 versie van 01.09.2016 Na 01.09.2016 wordt de kalender bijgewerkt via Gimme online. Augustus 2016 30 Gezamenlijke ouderavond voor de ouders van de kleuters

Nadere informatie

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd ProJOP jeugdwerk VPKB 40 Days stilstaan in de 40 dagentijd Hey! Voor je ligt 40 Days. De veertigdagentijd is de periode waarin we uitkijken naar Pasen, het feest van Jezus opstanding. Onderweg lezen we

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. Juni Juli - Augustus Beste (groot)ouders Het

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Woordje door mevrouw Sas... Nieuwsbrief december 2015 Het is zover. Sinterklaas trekt weer samen met zijn Pieten door de straten. Zou hij langskomen in t Venneke? Vorig schooljaar kreeg elke leerling hier

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2016-2017 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2016 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

1 januari 2015 donderdag

1 januari 2015 donderdag januari 205 donderdag januari 205 2 3 4 2 5 6 7 8 9 0 3 2 3 4 5 6 7 8 4 9 20 2 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 3 februari 205 5 6 2 3 4 5 6 7 8 7 902345 8 6 7 8 9 20 2 22 9 23 24 25 26 27 28 donderdag Van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2018

NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 4 juni Dinsdag 5 juni Donderdag 7 juni NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Agenda Juni 2018 Medisch schooltoezicht

Nadere informatie

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag 6 Infovergadering lager 19.30 uur vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 14 december tot vrijdag 18 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe jaar van start.

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schooljaar 2012-2013

Informatiebrochure. Schooljaar 2012-2013 Informatiebrochure Schooljaar 2012-2013 Basisschool De duizendpoot creatieve ontdekkende school Volkslaan 27 8930 Menen 056/513578 Bezoek onze website: de-duizendpoot.be www.facebook.com/bsduizendpoot

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

Schoolkalender Jaarthema: Een tent vol talent

Schoolkalender Jaarthema: Een tent vol talent Schoolkalender Jaarthema: Een tent vol talent Laarne Kalken Schoolstraat 8 Kouterstraat 4 9270 Laarne 9270 Kalken Tel 09 369 25 50 Tel 09 367 57 34 GSM 0474 49 20 02 www.gsdewindwijzer.be - info@gsdewindwijzer.be

Nadere informatie

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/74.69.50 t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Jaargang 8 nr 6 In dit nummer: Dankjewel dankjewel klusser, dankjewel brandjesblusser, dankjewel leider,

Nadere informatie

juni 2013 Beste ouders,

juni 2013 Beste ouders, Klokzeel 11 juni 2013 Beste ouders, Wat is het nu plots snel gegaan Nog maar een goeie veertien dagen scheiden ons van de grote vakantie. We kijken nog snel, snel even naar deze laatste dagen en lichten

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 10

NIEUWS UIT DE SCHOOL 10 Vrijdag 19 juni 2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 10 Voetbaltornooi te Rumbeke. Met ambitie trokken onze voetballers uit het zesde leerjaar naar het tornooi te Rumbeke. Dit kaderde in een groter nationaal tornooi

Nadere informatie

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Beste ouders, vrienden en sympathisanten, Hieronder vinden jullie alvast de kalender van 2015-2016. Indien er nog veranderingen zijn, uitstappen, afsluitrondes

Nadere informatie

Kerkhove: Dinsdag NM 05/12/17 5 LO Medisch onderzoek Gezondheidscentrum Avelgem

Kerkhove: Dinsdag NM 05/12/17 5 LO Medisch onderzoek Gezondheidscentrum Avelgem Kleuter-zwemmen (2 op 6) MEDISCH SCHOOLTOEZICHT: DAG DATUM KLAS REDEN PLAATS Kerkhove: Dinsdag NM 05/12/17 5 LO Medisch onderzoek Gezondheidscentrum Avelgem Dinsdag VM 27/03/18 2 KO + 1 LO Medisch onderzoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag September 2016 donderdag 1 Eerste schooldag / schoolmoment vrijdag 2 zaterdag 3 zondag 4 maandag 5 Algemeen OC kleuter dinsdag 6 Algemeen OC lager woensdag 7 donderdag 8 vrijdag 9 zaterdag 10 Zaal Weyteveldfeest

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

De laatste twee weken voor de vakantie viel er in de klas terug heel wat te beleven. Geniet van het klasnieuws!

De laatste twee weken voor de vakantie viel er in de klas terug heel wat te beleven. Geniet van het klasnieuws! Week 8 9 De laatste twee weken voor de vakantie viel er in de klas terug heel wat te beleven. Geniet van het klasnieuws! We gingen van start met een nieuw project: KNIKKERS (Op de foto zie je hoe we zorgvuldig

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2016

BROEDERLIJK DELEN 2016 Kleuterkrant maart 2015 BROEDERLIJK DELEN 2016 In deze campagne maakten onze kleuters kennis met Eilin uit Colombia. Onze kleuters knutselden allemaal een baston. Dit is een stok met twee linten die symbool

Nadere informatie

Maandplanning april 2019

Maandplanning april 2019 Maandplanning april 2019 Jaarthema: Hallo wereld! Maandpunt: Ik voel me Activiteitenkalender kleuters - Maandag 1 april: - Juf Cathérine: We gaan nog even door met thema Pasen. We oefenen deze week tellen

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar!

Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar! Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar! WEBSITE WWW.ARKNET.BE Beste ouders Nog slechts enkele dagen en de gezellige drukte op school zal stilletjes wegebben. De schoolbel wordt voor twee maanden afgezet.

Nadere informatie

KAAIKRANT September 2018

KAAIKRANT September 2018 Basisschool Leieparel Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@leieparel.be Website: www.leieparel.be KAAIKRANT September 2018 VZW SCHOLEN REGIO DEINZE WWW.LEIEPAREL.BE

Nadere informatie

Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS

Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS Vol verwachting kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

De laatste weken viel er heel wat te beleven in onze klas. Kijk mee en geniet!

De laatste weken viel er heel wat te beleven in onze klas. Kijk mee en geniet! De laatste weken viel er heel wat te beleven in onze klas. Kijk mee en geniet! week 7-8 Het eigenwijsje van de week: Op de dag van de leerkracht werden we getrakteerd op een heerlijk ontbijt. Bedankt Kadé

Nadere informatie

Kalender V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat Aartrijke. Telefoon 050 / Fax 050 /

Kalender V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat Aartrijke. Telefoon 050 / Fax 050 / V.E.K. Basisschool Aartrijke Schoolstraat 19 8211 Aartrijke Telefoon 050 / 24 11 31 Fax 050 / 24 11 35 directeur@vekba.be www.vekba.be Kalender 2011-2012 september Start schooljaar - instap nieuwe kleuters

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 24 mei 2019

t Klavernest   Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 24 mei 2019 Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 24 mei 2019 Wijziging - info voor de ouders van schoolverlaters. Graag informeren we je over een

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

De herfst komt eraan

De herfst komt eraan INFOKRANT NOVEMBER 2018 VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O. Stadhuisstraat 4 - Heist-aan-zee Ramskapellestraat 65 - Ramskapelle Tel. 050/512925 E-mailadres: olvo@sgsaeftinghe.be website: www.olvoheist.be De herfst

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken.

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. Maandbrief september De vakantie is gedaan, de school is klaar! Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. In deze maandbrief geven we u: - Wat u zeker moet weten:

Nadere informatie

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag 10 Infovergadering kleuter 19.30

Nadere informatie

K i l o ' s s p e e l g o e d w e r d e n b i n n e n g e b r a c h t vo o r d e s p e e l g o e d r u i l b e u r s!

K i l o ' s s p e e l g o e d w e r d e n b i n n e n g e b r a c h t vo o r d e s p e e l g o e d r u i l b e u r s! Nieuws uit leefschool De Oogappel Kleuter- en Lager onderwijs Bisdomkaai 1-9000 Gent 18 de jaargang nummer 22 tel 09 233 85 32 25 april 2013 fax 09 224 30 60 www.bsdeoogappel.be bijdragen voor het klokhuis

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Lou en Lena in Ecuador

Lou en Lena in Ecuador Mijn prentenboek Prentenboek voor leerlingen 1 e en 2 e leerjaar Lou en Lena in Ecuador Mijn naam:... Mijn klas:... Mondiale Vorming - Plan België Hallo, wij zijn Lou en Lena! Kom, we nemen je mee naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT!

FIJN DAT JIJ ER BENT! FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 5 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Robin Amelia Norah Gilan Elena PANNENKOEKENMIDDAG vrijdag 4 mei

Nadere informatie

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen!

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen! Schooljaar 2018-2019 Wijs delen, wijs spelen! Het eerste trimester zit er bijna op Een trimester waar er opnieuw heel wat gebeurde op onze school. Een trimester waarin jullie kind groeide en bloeide. Stilletjes

Nadere informatie

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandplanning november 2015 Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandpunt: Ook mijn mening telt! Kunstproject Start with Art van maandag 9 tot en met vrijdag 20 november! Activiteitenkalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES BELBRIEF mei 2018 21 april 2018 eerste communie Bedankt voor alle mooie, deugddoende complimentjes die juf Thaïs en juf Maricarmen mochten ontvangen van ouders en grootouders. Dank u wel aan de communicantjes

Nadere informatie

1 Za 16 Zo. 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A. 3 Ma Zwemmen L4 18 Di. 4 Di 19 Wo Loopcross Menen.

1 Za 16 Zo. 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A. 3 Ma Zwemmen L4 18 Di. 4 Di 19 Wo Loopcross Menen. 1 Za 16 Zo 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A 3 Ma Zwemmen L4 18 Di 4 Di 19 Wo Loopcross Menen 5 Wo 20 Do 6 Do 21 Vr Strapdag 7 Vr 22 Za 8 Za 23 Zo 9 Zo 24 Ma Zwemmen L3/ Kevers

Nadere informatie

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze 1AT 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Schoolagenda 10.10u Speeltijd 3de lesuur Bezinning 4de lesuur Afspraken 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Zoekspel 7de lesuur Zoekspel 14.35u Speeltijd 8ste lesuur

Nadere informatie

Prettige vakantie! INFOKRANT. Einde schooljaar 18-19

Prettige vakantie! INFOKRANT. Einde schooljaar 18-19 INFOKRANT Einde schooljaar 18-19 VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O. Stadhuisstraat 4 - Heist-aan-zee Ramskapellestraat 65 - Ramskapelle Tel. 050/512925 E-mailadres: olvo@sgsaeftinghe.be website: www.olvoheist.be

Nadere informatie

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Donderdag 16 februari geven wij een carnavalsfuif voor de kinderen van het lager. Deze zal van start gaan om 18u. en eindigen om 21u. Vrijdag 17 februari vieren

Nadere informatie

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Nog geplande activiteiten om zeker te noteren 4/03 ; uitreiking van de journalistenwedstrijd

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

22 26 februari sportweek 25 februari 2016 bibbezoeken 29 februari 2016 pedagogische studiedag (SV) 22 maart 2016 openklasdag peuters instap Pasen 24

22 26 februari sportweek 25 februari 2016 bibbezoeken 29 februari 2016 pedagogische studiedag (SV) 22 maart 2016 openklasdag peuters instap Pasen 24 kalender 2015 2016 27 augustus 2015 overgangsgesprekken 27 augustus 2015 startvergadering personeel om 18uur 1 september 2015 aanvang nieuw schooljaar 8 september 2015 eerste vergadering dagelijks bestuur

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Datum Wanneer? Wat? Voor wie? Waar? Juli 2017 Za 1 jul Begin zomervakantie Zo 2 jul Ma 3 jul 10-12 en 13-16u Permanentie op school meester Wim op school Di 4 jul 10-12 Permanentie

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

1 In het begin. In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde.

1 In het begin. In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde. 1 In het begin GENESIS 1:1-25 In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde. De aarde is nat en donker. God wil van de aarde iets heel moois maken.

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 21

NIEUWS UIT DE SCHOOL 21 Vrijdag 16 december 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 21 Jarigen oktober op onze school. Proficiat aan deze jarigen. De kleutertjes zorgden voor de muzikale omkadering voor hen. Slot sociaal thema Zeg wat je denkt,

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2017 2018!

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Kerstmis Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens Van respect voor

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? Lana, een zusje voor Ashley Pilaet (K2A)

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? Lana, een zusje voor Ashley Pilaet (K2A) GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 9 Nr.10 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2016 2017 Jaarthema En wat is jouw superkracht? FAMILIENIEUWS We verwelkomen Muhammad, een

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

Nieuwsbrief November - december

Nieuwsbrief November - december Nieuwsbrief November - december Wafelverkoop Zoals elk schooljaar wordt er op school een wafelverkoop georganiseerd, ten voordele van de plattelandsklas van ons 5 de leerjaar. De kinderen verkopen lekkere

Nadere informatie

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF Activiteitenkalender De Klimtoren Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : info@vks-klimtoren.be Website : www.vks-klimtoren.be Ma.

Nadere informatie