Met de kleuter- en lagere school van het O.-L.-V. van Lourdesinstituut organiseren we weer een geweldig schoolfeest met als thema

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met de kleuter- en lagere school van het O.-L.-V. van Lourdesinstituut organiseren we weer een geweldig schoolfeest met als thema"

Transcriptie

1 Infoboekje mét inschrijvingsstrookjes!

2

3 Beste ouders, Met de kleuter- en lagere school van het O.-L.-V. van Lourdesinstituut organiseren we weer een geweldig schoolfeest met als thema Film Op het programma staan de volgende evenementen : Vrijdag 16 mei kraampjespret : vanaf u. -free podium door leerlingen van de lagere school : van tot ± u. -drank- en eetgelegenheid : doorlopend -barbecue : om u. of u. (vooraf inschrijven verplicht) -kleuterfuif in de namiddag o.l.v. de kleuterjuffen -kinderfuif : van u. tot u. -live optreden Klutz vanaf ± u. Zaterdag 17 mei klasoptredens van onze kleuters en leerlingen lagere school : van u. tot ongeveer u. -kraampjespret : doorlopend -drank- en eetgelegenheid : doorlopend Deze evenementen vinden plaats op campus Alfons Jeurissenstraat. Al deze acties hebben tot doel ons bouwfonds, dat er voor zorgt dat onze kinderen in optimale omstandigheden onderwijs kunnen genieten, te spijzen. Wij hopen u daar allen onder een stralende hemel te ontmoeten. Tot dan! Het kleuter- en lagereschoolteam

4 Vrijdag 16 mei 2014 Nabewaking Op vrijdag nemen al onze kinderen (zowel kleuter- als lagere school) om u. deel aan de officiële opening van ons schoolfeest. U, als ouder, bent hierbij uiteraard ook welkom. De leerlingen van de lagere school zullen per klasgroep blijven. De kleuters van de Alfons Jeurissenstraat worden aan hun klasje opgehaald zodat ze samen met hun (groot)ouders de opening kunnen bijwonen. De kleuters van de Kloosterstraat worden ook in de Alfons Jeurissenstraat afgehaald aan de turnzaal (deur die op de speelplaats uitgeeft). Er zal op vrijdag geen nabewaking georganiseerd worden. Dit werd reeds via een nieuwsbrief aangekondigd. Gelieve uw kinderen dan ook om u. af te halen. Free podium Zoals u reeds gehoord hebt, via een brief, zal er enkel op vrijdag 16 mei een free podium georganiseerd worden voor de lagereschoolkinderen. Leerlingen konden zich hiervoor reeds inschrijven (zie brief). Zaterdag wordt voorbehouden voor klasgebonden optredens. Voor wie nog niet ingeschreven is : er zit nog een inschrijvingsstrookje bij de gekleurde blaadjes. Je brengt je CD zelf mee en geeft die aan juf Anja of meester Wim. (geen RW-CD s a.u.b.) Laat ons afspreken om aan max. 2 optredens deel te nemen. Zo krijgt iedereen de kans om zijn talenten te tonen.

5 Kraampjespret Op vrijdag en zaterdag zal er mogelijkheid zijn om op onze speelplaats verschillende spelletjes te spelen zoals eendjes vissen, springen op het springkasteel, Voor deze spelletjes koopt u een speelbandje waarmee u aan alle spelletjeskramen kan betalen. Er wordt telkens één vakje afgetekend. U kan deze bandjes aan de kassa aanschaffen voor de prijs van 5 euro (8 vakjes). De volle bandjes kunnen aan het puntenkraam ingewisseld worden voor leuke prijsjes. De mogelijkheid bestaat ook om een bandje aan te kopen met slechts 4 geldige speelvakjes. Dit kost dan 2,50 maar kan niet ingeruild worden aan het puntenkraam. Drank- en eetgelegenheid Op vrijdag en zaterdag zal er uiteraard ook voorzien worden dat u iets kan eten en/of drinken. De eetkraampjes zullen op de speelplaats opgesteld worden. Op vrijdag zijn er enkel frietjes en/of barbecue te verkrijgen. Op zaterdag kan u ook kiezen voor een lekkere hamburger. De toog zal onder een grote witte tent te vinden zijn. Eten en drinken betaalt u met jetons, aan te kopen bij de kassa.

6 Barbecue Ook dit jaar verzorgt het oudercomité een heuse BBQ. Het concept blijft hetzelfde. Voor deze BBQ moet je op voorhand inschrijven. Je kan kiezen uit 2 formules : Formule 1 : (@ 6 euro per bord) bestaat uit : een stukje vlees naar keuze + groenten + brood + saus Formule 2 : (@ 6 euro per bord) bestaat uit : een stukje vlees naar keuze + appelmoes + brood + saus + kinderijsje Je kan zelf kiezen hoeveel stukken vlees en welke formule je wilt bestellen. Bestellingen kan je doen met het inschrijvingsformulier (gekleurde blaadjes). Je geeft de bestelling (mét gepast geld) in een gesloten omlag met je kind mee. De klasleerkracht zal ze doorgeven aan het secretariaat. Mensen die geen kind op school hebben, kunnen uiteraard ook deelnemen. Zij vullen hun naam, adres en telefoonnummer in, maar geen klas. Extra inschrijvingsformulieren kunnen op het secretariaat of via de website verkregen worden. Op de avond zelf kan je de eetbonnen afhalen (bij de BBQ). Dit blaadje kan je ook invullen, als geheugensteuntje chipolataworst kalkoensaté kipfilet hamburger gemarineerde kotelet sparerib veggie burger totaal : Formule 1 ( 6 per bord) Formule 2 ( 6 per bord) We reserveerden voor personen O om u. O om u. Gelieve de bestelling (gekleurde blaadjes) ten laatste op vrijdag 9 mei 2014 door te geven.

7 Kleuter- en kinderfuif Op vrijdagavond organiseren we in onze turnzaal een heuse fuif met fantastische DJ s. Lourdes zal dansen en feesten!!!! : kinderfuif NIEUW Onze kleuters dansen reeds in de namiddag o.l.v. hun juffen. Zij moeten hiervoor GEEN toegangsbandje kopen. Om u. gaat de kinderfuif van start. De kinderen van de lagere school zullen hun danspasjes kunnen tonen tot ongeveer u. Voor deze leuke kinderfuif zijn er toegangsbandjes in voorverkoop te verkrijgen. Elk jaar opnieuw wordt deze fuif populairder. Omwille van de veiligheid worden er maximum 250 kinderen toegelaten. Wie in voorverkoop toegangsbandjes koopt, is dus zeker van een plaatsje. Deze bandjes kunnen tot en met vrijdag 9 mei besteld worden via de klasleerkracht : in voorverkoop aan de prijs van 1 euro (zolang de voorraad strekt), aan de inkom kost het 1,50. Bestelbon : zie gekleurde blaadjes in het midden van dit boekje. U, als ouder, kan ondertussen een glaasje drinken aan den toog en/of vanaf u. mee swingen aan het grote podium bij het gratis optreden van het covergroepje Klutz

8 Zaterdag 17 mei 2014 Ook op zaterdag zal er mogelijkheid zijn om op onze speelplaats verschillende spelletjes te spelen zoals eendjes vissen, springen op het springkasteel, Ook dàn zal er uiteraard voorzien worden dat u iets kan eten en/of drinken. Maar er is meer Free podium Schooloptreden Zoals u reeds gehoord hebt, via een brief, zal op zaterdag 17 mei van u. tot ongeveer u. een groot schooloptreden georganiseerd worden. Om u. start het optreden van de kleuters uit de Alfons Jeurissenstraat en om u. begint het optreden van de kleuters uit de Kloosterstraat. Meer info krijgen jullie nog via de brief Laatste richtlijnen. Tussendoor zullen de kinderen van de lagere school ook per leerjaar een nummertje opvoeren. Deze optredens zullen rond u. starten. Tijdens deze optredens zijn er weer mooie prijzen te winnen met onze schoolfeesttombola. Wij danken alvast alle sponsors voor hun bijdrage.

9 Medewerkers Een schoolfeest kan pas georganiseerd worden, als men beroep kan doen op heel wat vrijwillige medewerkers. Wij willen deze mensen reeds op voorhand hartelijk bedanken voor hun bijdrage Bedankt aan de mensen van het oudercomité die ervoor zorgen dat we lekkere frietjes, hamburgers, kunnen eten. Zij bemannen een heel weekend lang de eetkramen op ons schoolfeest. Bedankt aan het oudercomité, voor het verzorgen van de BBQ! Bedankt, Chris Van der Jonckheyd en co, voor de bediening achter de toog. Jullie zorgen voor het gepaste natje bij het droogje. Bedankt aan de bouwploeg, waarop wij elk jaar weer kunnen rekenen. Zij zorgen ervoor dat de kramen worden opgesteld, de elektriciteit aangesloten raakt, de drank wordt aangevoerd, eventuele technische problemen worden opgelost, en ga zo maar door. Bedankt aan alle oud-leerlingen die nog wat tijd willen spenderen aan hun oude school en ons helpen bij het bemannen van de kraampjes. Bedankt, kleuter- en lagereschoolteam, voor jullie tijd, inzet en enthousiasme. Zonder jullie zou er gewoon geen schoolfeest mogelijk zijn. Dank aan alle andere vrijwillige medewerkers voor hun bijdrage aan ons schoolfeest! Ook nog dank aan alle kinderen, ouders, grootouders, en andere bezoekers die ons schoolfeest compleet maken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Ook dit jaar zijn we nog op zoek naar helpende handen. Indien u een handje vrij hebt, dan kan u het strookje(zie gekleurde blaadjes) invullen en op het bureel of secretariaat bezorgen. Alvast op voorhand Dank je wel!

10 Wij willen ook even al onze sponsors nog eens elijk bedanken!

11 Inschrijvingsstrookjes Kinderfuif Wilt u toegangsbandjes bestellen voor de kinderfuif? Vul dit strookje voor vrijdag 9 mei 2014 in, knip het af en steek het met gepast geld in een omslag. De bandjes worden u bezorgd via de klasleerkracht. Ik,.. uit klas.. bestel hierbij..toegangsbandjes voor de kinderfuif. Ik voeg hierbij in een omslag euro Free podium Voor de leerlingen lagere school : Als je de brief kwijt bent, heb je hier nog eens de kans om je héél snel in te schrijven voor het free podium Ik / wij, uit klas willen graag meedoen aan het Free podium op vrijdag 16 mei Dit is onze act (soort + titel en uitvoerder van het nummer): Handtekening ouders :

12 Inschrijving voor de barbecue eetbonnen op naam van : (familienaam invullen a.u.b.) naam van uw kind :. uit klas : lagere school :. kleuterschool : Wij komen eten tussen : gelieve één bolletje te kleuren : O u. O u. Totaal aantal personen :.. Wij bestellen : Formule 1 ( 6 per bord) Formule 2 ( 6 per bord) chipolataworst kalkoensaté kipfilet hamburger gemarineerde kotelet sparerib veggie burger totaal : Gelieve de bestelling ten laatste op vrijdag 9 mei 2014 door te geven. Laat het jullie smaken!!! Extra inschrijvingsformulieren kunnen op het secretariaat of via onze website verkregen worden.

13 Inschrijving voor de medewerkers Ondergetekende,.., ouder van uit kleuterklas :.. uit klas :.. wil graag helpen op het schoolfeest van vrijdag 16 en zaterdag 17 mei Ik ben lid van het oudercomité en wil graag helpen bij het bemannen van O de eetkramen. O de toog. Ik zal mij hiervoor via het oudercomité kandidaat stellen. Ik kan helpen (duid je keuze aan a.u.b.) O op woensdagavond bij de voorbereidingen (vanaf 19 u.) O op donderdagavond bij de voorbereidingen (vanaf 19 u.) O op vrijdagavond O van 15 uur tot einde O van. tot.u. O op zaterdagnamiddag O gedurende heel de periode O van. tot.u. Ik zou graag helpen bij het (kraam*) : Mijn mailadres : (dit is voor ons handig om u te contacteren) Handtekening :. P.S. U krijgt van ons nog een berichtje waar, wanneer, u verwacht wordt. *We proberen hier in de mate van het mogelijke rekening mee te houden. *Ons schminkkraam kan ook nog steeds extra helpers gebruiken

De witte blaadjes in dit boekje geven algemene informatie over ons schoolfeest.

De witte blaadjes in dit boekje geven algemene informatie over ons schoolfeest. Infoboekje mét inschrijvingsstrookjes! De witte blaadjes in dit boekje geven algemene informatie over ons schoolfeest. De gekleurde blaadjes* in dit boekje bevatten de bestel- en inschrijvingsstrookjes.

Nadere informatie

En toen kwam er een varken met een lange snuit en

En toen kwam er een varken met een lange snuit en Beste ouders, En toen kwam er een varken met een lange snuit en Zo eindigen heel wat verhalen en ook dat van het schooljaar 2014-2015. Een heel jaar hebben we hard gewerkt en vooral veel gelezen. Het zou

Nadere informatie

DAGVERLOOP. 12u00 BARBECUE (inschrijven verplicht, bonnen afhalen aan inkom tussen 11u45 en 13u00)

DAGVERLOOP. 12u00 BARBECUE (inschrijven verplicht, bonnen afhalen aan inkom tussen 11u45 en 13u00) DAGVERLOOP 12u00 BARBECUE (inschrijven verplicht, bonnen afhalen aan inkom tussen 11u45 en 13u00) 13u00 kraampjes, springkasteel en schminkstand zijn open 13u30 verschillende workshops : -workshop 1 (13u30-14u00)

Nadere informatie

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 U komt toch ook? Binnenkort vieren we met z n allen feest op school. Na alweer een heel jaar hard werken mag er eens tijd gemaakt worden om leuke dingen te doen, lekkere

Nadere informatie

Enquête: Resultaten. Statistieken voor vraag 2: Werken jullie met een vertrouwd of een vernieuwend schoolfeest? Vertrouwd.

Enquête: Resultaten. Statistieken voor vraag 2: Werken jullie met een vertrouwd of een vernieuwend schoolfeest? Vertrouwd. Enquête: Resultaten Statistieken voor vraag 2: Werken jullie met een vertrouwd of een vernieuwend schoolfeest? 22% Vertrouwd 78% Vernieuwend Andere antwoorden op vraag 2: Wij doen twee optredens en ondertussen

Nadere informatie

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!!

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!! VRIJE BASISSCHOOL SINT-LAURENS ZELZATE-WEST ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/25.79.13 9060 ZELZATE 9060 ZELZATE VB. ZELZATE@SLZW.BE 09/344.00.32 09/344.05.16 SCHOOLFEEST 2016: MUZEJA! Beste

Nadere informatie

Zoals elk jaar wordt er heel wat animatie voorzien. De kinderen dienen hiervoor een animatiebandje aan te kopen. 13u30 17u00

Zoals elk jaar wordt er heel wat animatie voorzien. De kinderen dienen hiervoor een animatiebandje aan te kopen. 13u30 17u00 Welkom! Op 30 maart 2019 viert onze school feest! Jullie zijn uitgenodigd om met jullie (klein)kinderen langs te komen op onze school om leuke spelletjes te spelen in de klassen, te kijken en te genieten

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Temse & hun groepscomité NODIGEN UIT. in samenwerking met: De Vleeshoeve Bakkerij Bolsens Ijs Van De Walle Drankenhandel Hinderdael

Scouts & Gidsen Temse & hun groepscomité NODIGEN UIT. in samenwerking met: De Vleeshoeve Bakkerij Bolsens Ijs Van De Walle Drankenhandel Hinderdael Scouts & Gidsen Temse & hun groepscomité NODIGEN UIT in samenwerking met: De Vleeshoeve Bakkerij Bolsens Ijs Van De Walle Drankenhandel Hinderdael Overgang & Barbecue Aperitief - BBQ met keuze uit 9 stukken

Nadere informatie

Met all you can eat street food 11u30 13u30 en 16u15 18u30

Met all you can eat street food 11u30 13u30 en 16u15 18u30 Met all you can eat street food 11u30 13u30 en 16u15 18u30 Optredens van onze leerlingen 14u00 16u00 En nog veel meer! we nodigen jullie allemaal zeer graag uit voor ons jaarlijks schoolfeest. Dit jaar

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Schoolfeest VBS Eke 26 mei 2019

Schoolfeest VBS Eke 26 mei 2019 Schoolfeest VBS Eke 26 mei 2019 Ten voordele van de aankoop van laptops voor de leerlingen 1 Beste ouders, Graag nodigen wij u uit op ons jaarlijks schoolfeest, met dit jaar als thema Stap je mee. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni Vrije tijd Boekje Mei Juni Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! 2017 Alderande Bewoners Tips om in het weekend alleen of met vrienden te doen Nieuw concept bbq donderdag 22 juni 1

Nadere informatie

Opening projectweken kunst voor het Notenschip

Opening projectweken kunst voor het Notenschip Opening projectweken kunst voor het Notenschip 13 mei 2014 No. 280 Vrijdag 23 mei is het zover DE OPENING VAN HET NOTENSCHIP voor de kinderen. De kinderen maken deze week en volgende week heel veel kunst!

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen.

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Vrije tijd Boekje Januari Februari Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Alderande Bewoners 1 Datum: dinsdag 2 januari Geen activiteit. Datum: woensdag 3 januari Alderande gesloten Geen crea-namiddag

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Opgepast maandag 2 oktober 2017 is er pedagogische studiedag en dus GEEN SCHOOL voor de leerlingen!

Opgepast maandag 2 oktober 2017 is er pedagogische studiedag en dus GEEN SCHOOL voor de leerlingen! Verschijnt tweewekelijks! Nummer 451-29/09/2017 MINI EXTRA EDITIE! EXTRA EDITIE! MAANDAG GEEN SCHOOL! verantwoordelijke uitgever: Sofie Eggermont redactie: Virginie Tijtgat Sint-Anna 41, 8500 Kortrijk

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- Afscheid juf Lieve SCHOOLNIEUWS In de lagere school moeten we na een jarenlange fijne en succesvolle samenwerking afscheid nemen van juf Lieve. We hebben ervoor gekozen jullie

Nadere informatie

(er zit) Muziek in de Buurt

(er zit) Muziek in de Buurt (er zit) Muziek in de Buurt Vzw Het Schuurke nodigt u allen uit, jong en oud, op ons jaarlijks groots buurtfeest. Het evenement vindt terug plaats op het terrein van VKSJ Sint-Kruis Male aan het Paalbos.

Nadere informatie

Beste ouders, Lizzy Van den Berge directie

Beste ouders, Lizzy Van den Berge directie Beste ouders, Een heel jaar lang hebben we geprobeerd samen een sterke school te vormen. Sterre, Storm en Superstar hebben ons aangespoord om voor een vijf-sterren-school te gaan. En dat deden we ook.

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Kalender maart april 2012

Kalender maart april 2012 schooljaar : 2011 2012 (jaargang 11) editie : maart 2012 Deze Colomascoop is voor : Kalender maart april 2012 Donderdag 1 maart Maandag 5 maart Donderdag 8 maart Zaterdag 10 maart Donderdag 15 maart Maandag

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN T POTLOODJE SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN VEERTIENDE JAARJANG NUMMER 7 MAART 2015 JEUGDBOEKENWEEK 2015 De Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen

Nadere informatie

Familiedag op onze school betekent altijd feest!

Familiedag op onze school betekent altijd feest! Familiedag 1 oktober 2016 2 FAMILIEDAG Familiedag op onze school betekent altijd feest! Beste ouders en sympathisanten Beste leerlingen en vrienden Ook dit jaar willen we u een afwisselende en leuke dag

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Naar school Mijn buikje kriebelt! Welkom in de 2 de kleuterklas. Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. s Morgens kom ik graag op tijd in de klas

Naar school Mijn buikje kriebelt! Welkom in de 2 de kleuterklas. Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. s Morgens kom ik graag op tijd in de klas Welkom in de 2 de kleuterklas. Naar school Mijn buikje kriebelt! s Morgens kom ik graag op tijd in de klas met mijn jas en mijn boekentas! Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. Afscheid nemen mag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Affichewedstrijd en like en deel actie! Helpende handen gezocht!

Affichewedstrijd en like en deel actie! Helpende handen gezocht! TUINFEESTEDITIE! Affichewedstrijd en like en deel actie! Wil je graag een drankkaart ter waarde van 15 euro winnen? Hang dan zeker de affiche uit op een goed zichtbare plaats! We verloten een drankkaart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

www.klaverdries.be Nieuwsbrief KLAVERDRIES. NIEUWE WEBSITE Vakantie. April, mei, juni 2013 Onderwijs Stad Gent

www.klaverdries.be Nieuwsbrief KLAVERDRIES. NIEUWE WEBSITE Vakantie. April, mei, juni 2013 Onderwijs Stad Gent Onderwijs Stad Gent April, mei, juni 01 Jaargang 14 nr. Nieuwsbrief KLAVERDRIES. In dit nummer: Vanaf 1 april gaat onze nieuwe website life. Samen met een tweede stedelijke school maken we deel uit van

Nadere informatie

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen mei nummer 13 Inhoudstafel: 1. Inhoudstafel 2. Nieuws uit De kring 3. Kinderen in beeld 4. Wist-je-weetjes 5. Ouderparticipatie 6. Niet te missen 7. Kinderpagina Nieuws uit de kring: Noteer het alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

NB 10 Schooljaar

NB 10 Schooljaar NB 10 Schooljaar 2018-2019 Einde schooljaar staat voor de deur! We kunnen er nu echt niet meer onderuit, de grote vakantie komt dichterbij. De volgende weken worden er heel wat toetsen afgewerkt, zodat

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat tel: 03/651.69.56 e-mail: md.driehoek@kobranet.be http://users.pandora.be/materdeidriehoek September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2015-2016 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij 11 december 2015 Agenda Ma 14 Di 15 Wo 16 Weekend Gruitdag. Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij Kerstviering:

Nadere informatie

Mei 2012. op 15 mei 2012 om 19.30 uur. Infoavond in de Waaier voor de ouders van de oudste kleuters

Mei 2012. op 15 mei 2012 om 19.30 uur. Infoavond in de Waaier voor de ouders van de oudste kleuters Nieuwsbrief Nieuwsbrief de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : dewaaier@skynet.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Mei 2012 Activiteitenkalender

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Infodag. Lange Nieuwstraat 94, B-2000 Antwerpen v.u. M. Van Acker. Schoolfeest De Dames

Infodag. Lange Nieuwstraat 94, B-2000 Antwerpen v.u. M. Van Acker. Schoolfeest De Dames Infodag Lange Nieuwstraat 94, B-2000 Antwerpen v.u. M. Van Acker Schoolfeest De Dames 9 mei 2015 Studieaanbod Studie-aanbod Basisschool Kleuterschool Lagere school Humaniora ASO Eerste graad 1ste leerjaar

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei 1. Maandplanning MEI 2017 Ma 1 mei Dag van de Arbeid Vrijaf voor iedereen Di 2 mei Wo 3 mei Voormiddag Bloemenverkoop Vrijwilligers zijn welkom! kleuterspeelplaats Je kan je bestelde bloemen komen afhalen

Nadere informatie

Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot.

Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot. Nieuwsbrief mei 2019 Belangrijke data mei 2019 Woensdag 1 mei : Dag van de arbeid : geen school. Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot. Maandag 6 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, Heeft jullie zoon of dochter al verteld van Jos & Fien? Mogelijk hebben jullie deze vrolijke meid en bescheiden jongen zelf gezien op 1 september. Wel, dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------- Beste ouders, Naar jaarlijkse gewoonte maken we met onze oudste kleuters een uitstap naar het Verloren Bos te Lokeren. Voor de kinderen is dit een hele belevenis: paddenstoelen zoeken, noten en blaadjes

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. MAART - APRIL 2017 Beste (groot)ouders De voorbije

Nadere informatie

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 Workshops 2de leerjaar rond thema De Sint! ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. Chiro-uren. Reservekledij

FEBRUARI 2016. Chiro-uren. Reservekledij FEBRUARI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 17u Rakkers: 14u tot 17u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

bijdragen voor het klokhuis stuur je naar h e t k l o k h u i s @ g m a i l. c o m

bijdragen voor het klokhuis stuur je naar h e t k l o k h u i s @ g m a i l. c o m Nieuws uit leefschool De Oogappel Kleuter- en Lager onderwijs Bisdomkaai 1-9000 Gent 19 de jaargang nummer 26 tel 09 233 85 32 15 mei 2014 fax 09 224 30 60 www.bsdeoogappel.be bs.de.oogappel@pantarhei.be

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes:

Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes: Lieve mama en papa, Mijn eerste dag in de snoeziewoezieklas bij juf Els zit er alweer op en ik ben er zeker van dat ik het daar enorm naar mijn zin zal hebben!! Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes: Dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

OUDERTEAM van de Gesubsidieerde officiële Basisschool Lusthovenlaan 12 B-2640 MORTSEL TEL/FAX 03-449.77.41

OUDERTEAM van de Gesubsidieerde officiële Basisschool Lusthovenlaan 12 B-2640 MORTSEL TEL/FAX 03-449.77.41 OUDERTEAM van de Gesubsidieerde officiële Basisschool Lusthovenlaan 12 B-2640 MORTSEL TEL/FAX 03-449.77.41 Secretariaat ANNEMIE BONROY E-mail annemie.bonroy@gmail.com Argenta 979-6408145-39 Website www.dierenschool.be

Nadere informatie

1) Nieuwjaarsballet 2019 op 25, 26 en 27 januari 2019

1) Nieuwjaarsballet 2019 op 25, 26 en 27 januari 2019 INFO NIEUWJAARSBALLET 2019 25, 26 en 27 januari 2019 Info / Deelname / Kaarten Hulp / Desserten / Sponsoring Schooljaar 2018 2019 Vollezele, 10 december 2018 Beste ouders, lieve danser(s)essen, Graag bezorg

Nadere informatie

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur Badhoevedorp, 2 februari 2014 JUBILEUMNIEUWSBRIEF 4. Dit is alweer de vierde jubileumnieuwsbrief. Het jubileumjaar is voor de helft voorbij en we kunnen wederom terugkijken op een aantal geslaagde feestelijke

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Flapuit Op de vraag van juf Lies of alle kinderen lekkere doopsuiker hadden gekregen, was het antwoord van Kaat: Dat was geen doopsuiker,

Flapuit Op de vraag van juf Lies of alle kinderen lekkere doopsuiker hadden gekregen, was het antwoord van Kaat: Dat was geen doopsuiker, NIEUWSBRIEF Beste ouders, beste jongens en meisjes, Op woensdag 31 januari hebben we de nieuwe naam van onze school bekend gemaakt. de Fonkel is geboren en daar zijn we apetrots op! Wie nog eens wil nagenieten,

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

t Kriebelt Kleuterschool nr. 33

t Kriebelt Kleuterschool nr. 33 t Kriebelt Kleuterschool nr. 33 Juf Sofie, juf Tinne en juf Jana "Joepie!!!! 't Is weer tijd voor de Gladiolen!!! De kleuters van 0kl gaan dansen, zingen, springen en swingen!" Als jullie goed piepen,

Nadere informatie

ABONNEMENTEN 30CC STAPPENPLAN ONLINERESERVATIE

ABONNEMENTEN 30CC STAPPENPLAN ONLINERESERVATIE ABONNEMENTEN 30CC STAPPENPLAN ONLINERESERVATIE Vanaf het seizoen 2013-2014 schakelt 30CC over op de nieuwe ticketsoftware, SRO. Dit stappenplan geeft je een beknopt overzicht van de reservatiemodule. De

Nadere informatie

Tinkelbel. Tijdens de vakantie allemaal de batterijen weer opladen en dan op naar ons grote evenement : het schoolfeest!!

Tinkelbel. Tijdens de vakantie allemaal de batterijen weer opladen en dan op naar ons grote evenement : het schoolfeest!! Tinkelbel Voorwoord Beste ouders, grootouders,... Zo begint,de stilaan vertrouwde uitgave van Tinkelbel, telkens weer! U kan weer gaan genieten van al de leuke dingen die de revue gepasseerd zijn dit trimester.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie