Domino, Rik, Sammy, Lex, Robbe, Sacha, Evelien, Jordy, Wouter, Noemi, Robbe en Shana.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Domino, Rik, Sammy, Lex, Robbe, Sacha, Evelien, Jordy, Wouter, Noemi, Robbe en Shana."

Transcriptie

1 oktober - november 2015

2 Groepsnieuws Beste leden, beste ouders, De overgang is alweer voorbij, dat wil zeggen dat we met het nieuwe chirojaar van start kunnen gaan. Een nieuw chirojaar wil zeggen dat er leiding stopt (dankuwel Joery en Inke voor het leuke jaar) en dat er nieuwe leiding bijkomt (welkom Sacha, Wouter, Rik, Robbe en Evelien!). Dat maakt ook dat er een hele nieuwe leidingsverdeling gemaakt is die je hier kan terugvinden: Speelclub: Domino, Rik en Sammy Rakwi s: Lex, Robbe en Sacha Tito s: Evelien, Jordy en Wouter Keti s en aspi s: Noemi, Robbe en Shana Op zondag 11 oktober is het startdag: Iedereen die eens wil komen proberen is dan welkom. Als je nog vriendjes of vriendinnetjes hebt die graag naar de chiro willen komen, mag je die zeker meebrengen. Bij een nieuw chirojaar horen ook weer inschrijvingen. Jullie hebben allemaal een inschrijvingsformulier gekregen. We willen vragen of jullie dit ten laatste op 1 november terug aan de leiding willen bezorgen en het inschrijvingsgeld te betalen, anders kunnen we de verzekering niet in orde brengen. Bij de jongste groepen komt de leiding eens langs, zodat ook de mama s en papa s eens kennis kunnen maken met de leiding. We willen ook vragen om steeds in uniform naar de chiro te komen. De gele T- shirts kan je op de chiro kopen voor 8 euro. Een trui en een broek/ rok kan je in de chirowinkel in Antwerpen gaan kopen. Als je er niet kan geraken, mag je het ook altijd aan iemand van de leiding vragen, want wij komen daar regelmatig. Net zoals vorig jaar nemen Lex en Domino de taak van groepsleiding op zich en Karen en Ive, nemen de taak van VB (volwassen begeleider) terug op zich. Als je vragen ofzo hebt, kan je altijd bij hen terecht (bij de eigen leiding ook natuurlijk). Contactgegevens kan je terugvinden op de laatste pagina. Op zaterdag 21 en zondag 22 november, vieren we Kristus Koning. Op zaterdag zijn jullie allemaal welkom om smoskes of spaghetti te komen eten en om naar de actjes te komen kijken. Meer informatie kan je terugvinden op de uitnodiging die nog volgt. Op zondag 22 november gaan we eerst samen naar de kerk. We verwachten onze leden om 10 uur aan de kerk in uniform. De ouders en sympathisanten zijn welkom om 11 uur voor de mis. Nadien vieren we verder met onze leden in het lokaal. Daar horen natuurlijk koffiekoeken en chocomelk bij! Wij willen jullie vragen om een tas en 2,50 euro mee te nemen. Als we gegeten hebben, doen we nog een leuk groepsspel. Heel veel groetjes van een helemaal nieuwe leidingsploeg! Domino, Rik, Sammy, Lex, Robbe, Sacha, Evelien, Jordy, Wouter, Noemi, Robbe en Shana.

3 Speelclub Zondag 11 oktober We hopen dat we vandaag veel nieuwe vriendjes mogen verwelkomen. De hele dag gaan we spelletjes spelen uit de spelletjestrommel. Zeker komen dus! Zondag 18 oktober Voetbal, honkbal, Chinese voetbal, dat zijn maar enkele spelletjes die we kunnen spelen met een bal. Jaja, we doen vandaag allemaal spelletjes met een bal. Zondag 25 oktober We trekken vandaag naar het bos om daar een mega leuk, super spannend bosspel te spelen. Zondag 1 november Om te beginnen al een klein geheimpje (Sammy is vandaag jarig!). Verder gaan we vandaag vanalles rond Halloween doen. Jullie mogen allemaal verkleed naar de chiro komen, wij zijn wel eens benieuwd wie er zich het beste kan verkleden. Zondag 8 november Vandaag gaan we ons best doen om echte circusartiesten te worden. Smeer dus je benen maar in, want we gaan veel kunstjes leren. Zondag 15 november Omdat het volgende week Kristus Koning is gaan we vandaag een actje in elkaar steken. Zondag 22 november Vandaag is het Kristus Koning. We gaan eerst naar de mis, dan eten we lekkere koffiekoeken op de chiro en na de middag is het tijd voor een fantastisch groepsspel. Kijk zeker nog eens in het groepsnieuws voor meer informatie. Zondag 29 november We maken vandaag een reis rond de wereld. We gaan naar China, we brengen een bezoek aan Afrika en nog veel meer. Heel veel groetjes van jullie nieuwe leiding Domino, Rik en Sammy

4

5 Hey iedereen!! Vanaf nu start het nieuwe Chirojaar! Wij hebben er alvast zin in, en hopen dat jullie er ook allemaal bij zullen zijn!!! 11 oktober We beginnen eraan Vandaag zijn we allemaal ridders en prinsessen en proberen we door opdrachten te vervullen boven in de toren te raken. Degene die op t einde van de dag het hoogst staat wordt gekroond tot koning of koningin!!! 18 oktober Om fit te blijven organiseren we vandaag Chirolympische Spelen!!! Nog nooit van gehoord!? Kom dan maar ontdekken wat we juist gaan doen!! 25 oktober We gaaaaaaan ooooooop schattteeeeenjaaaacht!!! Zoals echte piraten gaan we vandaag op schattenjacht!!! We zullen aanwijzingen moeten vinden en opdrachten moeten doen. Het zal ons bloed, zweet en tranen kosten maar het zal de moeite waard zijn!! 1 november We leiden jullie op tot legermannen of legervrouwen. Zie dat jullie verkleed zijn zodat we kunnen sluipen, kruipen, klimmen, schieten, We leren alles wat een echte legerman of -vrouw ook kan!! 8 november Het is ondertussen november... het wordt kouder buiten, misschien regent het wel Maar wij zijn er om dit op te lossen! Vandaag gaan we leren hoe en welke spelletjes we binnen kunnen spelen!! Reisje rond de wereld, kampen bouwen, we doen het allemaal. Maar vandaag alles in ons lokaal! 15 november Omdat het volgende week Kristus Koning is gaan we vandaag alvast een actje voorbereiden. Als jullie zelf een ideeën hebben zijn die altijd welkom!! Een dansje, een liedje, een toneeltje, We maken er iets van dat niemand kan vergeten!!! 22 november Vandaag Kristus Koning!! We spreken met de leden af om 10 uur in de kerk van Heide, daarna gaan we koffiekoeken eten en een groepsspel spelen. Vergeet dus geen tas en 2,50 euro. Ouders zijn welkom vanaf 11 uur in de kerk. Kom met zoveel mogelijk en laat zien dat we een toffe grote groep zijn!!! 29 november Zodat we door het jaar heen van alles kunnen kopen en zotte dingen kunnen gaan doen gaan we vandaag kaartjes verkopen!! Zie dat jullie er allemaal zijn zodat we veeeeeeeel centjes kunnen verdienen waardoor we veeeeeeeeeel kunnen doen! Groetjes en knuffels van jullie nieuwe leiding: Lex, Robbe en Sacha!!

6 Verjaardagen 12 oktober Matthijs Van Loon 12 oktober Beulens Emily 13 november Yu Lin Voeten

7 Tito s Joepie!! Een nieuw jaar gaat weer van start met een gloednieuwe (super-mega-giga toffe) leiding! 11/10 We gaan eens testen of jullie vorige leiding jullie als een hecht team heeft achtergelaten! Spelletjes vol vertrouwen een goede samenwerking zullen zeker aanbod komen ;) 18/10 Vinden jullie ook niet dat we het lokaal dringend eens moeten pimpen? Wij in ieder geval wel! Denk maar eens na over wat je een jaar lang als lokaal wilt! 25/10 WOIII is aangebroken, tijd om de Kalmthoutse heide weer te veroveren! Zorg dat je allemaal klaar bent voor de strijd van je leven! Want vandaag is het D-Day 01/11 Hopelijk hebben jullie vorige week de strijd gewonnen want anders gaat het vandaag moeilijk worden om de grens over te steken in ons Supercalifragilisticexpialidocious reisje rond de wereld spel 08/11 Het is weer bijna zover! Over 2 weken is het reeds christus koning, smoskes, spaghetti maar vooral actjes!! Denk maar al eens na over een goed actje want jullie staan op het podium ;) wij niet! 15/11 Eén voor allen, allen voor één!! Zeiden de 3 musketiers! Helaas is het bij ons op de Chiro niet één voor allen maar één tegen allen 21/11 Vandaag is het christus koning! Wij verwachten jullie zaterdag avond allemaal!! Wie moet er anders belachelijk doen op het podium? ;) (bij het groepsnieuws vind je normaal meer informatie) 22/11 Vandaag is het groepsdag! Een ongelofelijk spel, overheerlijke koffiekoeken en onweerstaanbare chocomelk staan op jullie te wachten!! Maaarrrrr eerst gaan we met z n allen naar de mis! Denk er aan geen mis geen koffiekoeken 29/11 Omdat we dit jaar allemaal super leuke dingen gaan doen, zeker op kamp, moeten we op tijd en stond onze kas wat laten groeien. Haal dus jullie lieve gezichtjes maar boven en jullie beste verkooptrucs want we gaan Kerstkaartjes verkopen!! Vriendelijke groetjes van jullie kersverse nieuwe leiding!!!! Jordy, Evelien en Wouter!

8 Zondag 11 oktober Vandaag moeten jullie met de fiets komen, er wacht een geheime missie op jullie. Wees voorbereid, want het wordt erg spannend! Vrijdag 23 oktober Zondag 18 oktober Pimp my lokaal! Dit zegt uiteraard genoeg. Dag van de jeugdbeweging! Ga in je uniform naar school, laat zien hoe trots je bent op de chiro! Ga mee ontbijten in Antwerpen, altijd gezellig! Zondag 25 oktober Omdat het grootste deel vrouwelijk is, geven we jullie vandaag een cursus zelfverdediging! Tegen het eind van de dag krijgen jullie iedereen zonder problemen op de grond! Zondag 1 november We houden een sociaal experiment. Jullie zijn de proefkonijnen, kom ons zeker uit de nood helpen, wij zijn erg benieuwd naar de resultaten! Zondag 8 november Een quiz, spannend. Hopelijk weten jullie veel, anders begin je best maar met boeken te lezen en je voor te bereiden. Zondag 15 november Het is weer bijna Kristus Koning en zullen allemaal weten, moeten we dan een actje doen. We gaan dit actje vandaag al maken, zodat jullie goed voorbereid zijn voor volgende week! Zaterdag 23 november We eten vandaag spaghetti en smoskes, en we voeren ons actje op Kijk zeker en vast het groepsnieuws na! Zondag 24 november Vandaag gaan we naar de mis en na de mis eten we koffiekoeken en drinken we chocomelk :D Nadien volgt een tof groepsspel! Zondag 29 november Vandaag verkopen we kerstkaartjes, joepie! Haal jullie verkoopskills al maar boven Veel lieve groetjes van jullie gloednieuwe en megatoffeleiding! We maken er een topjaar van!! Noemi, Robbe, Shana Hier kan u de leiding nog eens een beetje leren kennen

9 Hey! Mijn naam is Domino Bolssens! Ik werk als kleuterjuffrouw en begin dit jaar aan mijn 6 e jaar als leiding. Mijn lievelingskleur is (om moeilijk te doen) appelblauwzeegroen. Het liefst eet ik lasagne en friemelbakken is echt hét tofste spel dat we spelen tijdens de chiro! Speelclub leiding Halloo iedereen!! Ik ben Sammy Schrauwen! Dit is mijn 3 e jaar dat ik leidster ben bij de Chiro en ik heb er weer zin in! Mijn lievelingskleur is rood, zoals die van de meeste hier en het liefst eet ik Moussaka! Ik speel elk spel graag, zolang het maar in de heide is!! Hey allemaal! Ik ben Rik Tirions en sinds dit jaar ben ik nieuw in de leidingsploeg. Momenteel zit ik nog op het PITO te Stabroek, waar ik in het 5 e jaar Chemie zit. De kleur die ik het liefst zie is Blauw en als je mij laat kiezen voor het eten dan kies ik zonder na te denken frietjes! Adres: Antoine de Preterlaan 1 Gsm: domino@si-jo.be Adres: Vredelaan 6 Gsm: sammy@si-jo.be Adres: Antoine de Preterlaan 6 Gsm: rik@si-jo.be

10 Hallo! Ik ben Lex Vanheybeeck! Dit is mijn 4 e jaar al dat ik leiding ben en mijn 3 e jaar als groepsleiding. Mijn lievelingskleur is rood en het liefst eet ik videe (van de Monida). Als het aan mij zou liggen zouden we elke zondag van 14u tot 17u koningsbal spelen! Rakwi s Hey allemaal! Ik ben Robbe Van Loenhout en ik begin dit jaar als nieuwe leiding! Ik volg Wetenschappen- Wiskunde op het Irishof. Mijn lievelingskleur is net zoals die van Lex rood. Het liefste speel ik dikke Berta en frietjes kan ik altijd wel eten! Hey! Mijn naam is Sacha Zvanut. Ik begin, net zoals Robbe, aan mijn eerste jaar als leiding! Ik volg brood en banketbakkerij op het V.T.I. Spijker in Hoogstraten. Mijn lievelingskleur is blauwen het liefst eet ik biefstuk met frieten. Adres: Kijkuitstraat 11 GSM: lex@si-jo.be Adres: Frans Raatstraat 33 GSM: Adres: Hollekelderstraat 30 Gsm: Shacha@si-jo.be Tito s

11 Hey, ik ben Jordy Goffin. Dit is mijn tweede jaar al als leiding! Als dit jaar maar een beetje was zoals het vorige wordt heb ik er al helemaal zin in! Mijn lievelingskleur is groen en het liefst eet ik, net zoals mijn broer Joery, spaghetti. Mijn lievelingsspel is stratego. Hallooooo allemaal! Ik ben Wouter Reijgersberg. Ik volg Techniek- Wetenschappen op Stella Matutina, ik heb niet echt een lievelingskleur maar wel een lievelingsboek! Jagersbal in het lokaal en ik eet super graag frietjes! Hey iedereen! Ik ben Evelien Beylemans! Ik studeer Biotechnische Wetenschappen aan het VITO te Hoogstraten. Mijn lievelingskleur is paars en het liefst eet ik spaghetti. Mijn lievelingsspelletje is tikkertje-verstoppertje! Adres: Kinderwelzijnstraat 51 Duinenstraat Wuustwezel Gsm: Adres: Wilgendreef 25 Gsm: Adres: Tulpenlaan 18 Gsm: Keti s en aspi s

12 Hallo allemaal! Mijn naam is Shana Zvanut. Ik volg de opleiding Sociaal Werk op KDG. Dit is al het 5 e jaar dat ik leiding ben. Mijn lievelingskleur is rood en ik eet het liefst pasta. Als ik op de Chiro ben hoop ik altijd dat we Kiekeboe gaan spelen!! Mijn naam is Robbe Brandsen. Ik ben bezig aan mijn 3 de jaar bachelor Elektromechanica. Dit is mijn 3 e jaar leiding. Mijn lievelingskleur is blauw en het liefst eet ik lasagne. Als ik mag kiezen spelen we een bosspel!!! Mijn naam is Noemi Bolssens, ik studeer momenteel nog voor leerkracht in het lager onderwijs. Dit is mijn 5 e jaar als leiding en ik hoop er nog veel bij te kunnen doen! Mijn lievelingskleur is roze en het liefst eet ik pita van de MamaMia. Ik hoop altijd dat we Vikking Kubb spelen, omdat dat het leukst is!!! Adres: Hollekelderstraat30 Gsm: Shana@si-jo.be Adres: Canadezelaan 104 Gsm: Robbe@si-jo.be Adres: Antoine de Preterlaan 1 Gsm: noemi@si-jo.be

13 Volwassen begeleiders (VB s) Hey allemaal, ik ben Ive De Beckker. Lang geleden toen de dieren nog spraken heb ik de opleiding lassen gevolgd. Ik ben toen ook nog 6 jaar leiding geweest. Dit is mijn tweede jaar als VB. Mijn lievelingskleur is grasgroen, wat heel wat beter is dan appelblauwzeegroen, en het liefst eet ik verse boontjes uit den hof. Een favoriet spel heb ik niet echt maar wat ik het liefste doe is op tweedaagse gaan tijdens het kamp!! Hallo! Mijn naam is Karen Mondelaers, ook wel De Mondy genoemd. Ik werk als manifestbediende en ben zelf 3 jaar leiding geweest in de chiro en 3 jaar gewestleiding. Dit is mijn 3 e jaar als VB. Mijn lievelingskleur is blauw en het liefst eet ik gebraad met gratin aardappeltjes. Het liefste wat ik doe is, hoe vreemd het ook klinkt, een diarree race houden!! Adres: Stationstraat Essen GSM: ive@si-jo.be Adres: driehoekstraat kalmthout Gsm: karenenivy@hotmail.com

14 Nog eens een kleine samenvatting Speelclub Domino Bolssens Rik Tirions Sammy Schrauwen Antoine de Preterlaan 1 Antoine de Preterlaan 6 Vredelaan kalmthout 2920 kalmthout 2920 kalmthout domino@si-jo.be rik@si-jo.be sammy@si-jo.be Rakwi Lex Vanheybeeck Robbe van Loenhout Sacha Zvanut Kijkuitstraat 11 Frans Raatstraat 33 Hollekerderstraat kalmthout lex@si-jo.be sacha@si-jo.be Tito Evelien Beylemans Jordy Goffin Wouter Reijgersberg Tulpenlaan 18 Kinderwelzijnstraat 51 Wilgendreef 25 evelien@si-jo.be jordy@si-jo.be wouter@si-jo.be Keti Noemi Bolssens Robbe Brandsen Shana Zvanut A. de Preterlaan 1 Canadezelaan 104 Hollekerderstraat 30 noemi@si-jo.be robbe@si-jo.be shana@si-jo.be Groepsleiding Verhuur Domino Bolssens en Lex Vanheybeeck groepsleiding@si-jo.be Wim en Marleen Bolssens A. de Preterlaan 1 verhuur@si-jo.be VB s Karen Mondelaers Ive De Beckker Driehoekstraat 54 Stationstraat Essen vb@si-jo.be ive@si-jo.be

Groepsnieuws. Beste leden, beste ouders,

Groepsnieuws. Beste leden, beste ouders, Si-jo ke september Groepsnieuws Beste leden, beste ouders, Het kamp zit er weeral op en we hopen natuurlijk dat iedereen een fantastische tijd heeft beleefd. Wie foto s wilt bekijken van het kamp kan dit

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober 1 2 Inhoudstafel Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 3 Belangrijke

Nadere informatie

F L U P K E O K T O B E R

F L U P K E O K T O B E R F L U P K E O K T O B E R I N H O U D S T A F E L KAMPFOTO S TWEEDEHANDKLEDIJ PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Hallo! Welkom bij de beste ouders. Hier vinden jullie meer info over belangrijke data, grote evenementen, weekend, kamp. Bij vragen voor de leiding kijk je best

Nadere informatie

t Kletserke OKTOBER

t Kletserke OKTOBER t Kletserke OKTOBER VOORWOORD 3 2 1 GO! En we zijn officieel vertrokken. Het nieuwe chirojaar is van start getrapt. Die eindeloos lange zomervakantie is achter de rug, dus staat op zondag de Chiro weer

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Inhoudstafel. Flupke april

Inhoudstafel. Flupke april FLUPKE APRIL Inhoudstafel De leiding van de maand: Thomas, Wouter Chirowinkel De Banier Tweede hands chirokledij vraag en aanbod Programma kristallekes Programma speelclub Speelclubweekend Programma rakwi

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

De Kierewieter. Editie 1

De Kierewieter. Editie 1 De Kierewieter Editie 1 Beste Kierewieters, Wat is het toch fijn om weer naar school te kunnen gaan: Oude vriendjes terug zien, van alles bij leren en goede puntjes behalen. Alhoewel het niet altijd zo

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem De Flits Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Nieuwe verdeling afdelingen Onze afdelingen zijn dit jaar anders ingedeeld dan de afgelopen jaren wegens een kleinere leidingsploeg. In plaats van Ribbels,

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

OKTOBER 2015. Chiro-uren. Reservekledij

OKTOBER 2015. Chiro-uren. Reservekledij OKTOBER 2015 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

4 mei. Jarigen van de maand mei

4 mei. Jarigen van de maand mei Temporterke mei Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne) of spreek op zondag iemand van de leidingsploeg

Nadere informatie

Info gekrabbeld. Uniform. Belangrijke data. Verjaardagen. Overzicht speelclub. Overzicht rakwi. Overzicht tito. Overzicht keti.

Info gekrabbeld. Uniform. Belangrijke data. Verjaardagen. Overzicht speelclub. Overzicht rakwi. Overzicht tito. Overzicht keti. Info gekrabbeld Uniform Belangrijke data Verjaardagen Overzicht speelclub Overzicht rakwi Overzicht tito Overzicht keti Overzicht aspi Groepsweekend Spaghetti- avond GEKRABBELD Hallo Chirowieten en ouders,

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden.

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Evenementenblaadje Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Wij beginnen 2012 alvast met toffe activiteiten! 1 januari mag

Nadere informatie

Programmaboekje September Oktober November

Programmaboekje September Oktober November Programmaboekje September Oktober November Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Januari & Februari t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Maart & april t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 4 maart - april 2015 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

23November: 11u-17u. Tot dan!

23November: 11u-17u. Tot dan! 23November: 11u-17u Ja, jullie hebben het goed gelezen. Dit jaar gaat Kristus Koning helemaal anders zijn. We doen het dit jaar alleen met onze Chiro en niet met alle Chiro s van Brasschaat samen. Kom

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016

CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016 Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016 Beste Chiroten en ouders, Het nieuwe chirojaar is alvast goed ingezet met de overgang, proficiat aan iedereen! En een

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

The Regenboog Times NEDERBOELARE, MAART - APRIL 2015. In januari bakten de Ribbels cupcakes, en wat waren ze lekker!

The Regenboog Times NEDERBOELARE, MAART - APRIL 2015. In januari bakten de Ribbels cupcakes, en wat waren ze lekker! The Regenboog Times NEDERBOELARE, MAART - APRIL 2015 In januari bakten de Ribbels cupcakes, en wat waren ze lekker! INHOUD VOORWOORD 3 KALENDER 4 VERJAARDAGEN 5 LEUTIG BLADVULSEL 6 WIST JE DAT... 7 RIBBELS

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December Chiro Bloemendaal Programma 1: September December Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is begonnen en daarbij hoort natuurlijk een kei

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

t Schriftje Maart - april 2019

t Schriftje Maart - april 2019 t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, De komende twee maand staat er weer heel wat leuks op de planning. Niet alleen super toffe vergaderingen maar ook De kaas en bier-avond! Woehoe! Stretch

Nadere informatie

t 3-maandelijkse Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang 9 - nummer 2 januari, februari, maart & april 2016

t 3-maandelijkse Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang 9 - nummer 2 januari, februari, maart & april 2016 t 3-maandelijkse Chirokrantje van Chiro Gruitrode - jaargang 9 - nummer 2 januari, februari, maart & april 2016 Lieve leden, beste ouders, Sinterklaas is op bezoek geweest en de kerstvakantie is begonnen.

Nadere informatie

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden,

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden, Algemeen informatieboekje 2016-2017 1. Voorwoord Hey beste ouders en leden, Welkom in het nieuwe werkingsjaar dat, zoals elk jaar, vol zit met geweldige Chirozondagen, maar er zijn ook nog anderen dingen

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: Januari Maart

Chiro Bloemendaal. Programma 1: Januari Maart Chiro Bloemendaal Programma 1: Januari Maart Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is nu al een tijdje bezig en we hebben al een heleboel

Nadere informatie

Beste ouders, leden, familieleden en andere!

Beste ouders, leden, familieleden en andere! Beste ouders, leden, familieleden en andere! Hoera, dit is het eerst peeïkske van ons nieuwe chirojaar! Het peeïkske zal er dit jaar wat anders en beknopter uitzien dan vorig jaar. We gaan hier enkel de

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108 BLUB. België Belgique P.B. P.P. 1190 VORST SINT DENIJS BC 30108 Verschijnt 5x/jaar. BLUB is een uitgave van CHIRO H2O VORST jaargang 17 V.U. Céline De Moor, Boergondiëstraat 12, 1190 Vorst Afgiftekantoor:

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Boekje oktober - november

Boekje oktober - november Boekje oktober - november Hey, Dit is het eerste boekje van het werkjaar 2018-2019. Elke twee maanden publiceren we hier de komende activiteiten. Zo weten de leden welk spel ze gaan spelen en of ze zich

Nadere informatie

Chiro Esperanto Alsemberg CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE

Chiro Esperanto Alsemberg CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE Voorwoord Beste ouders en leden, Komende zondag (17 september) is het zo ver, onze startdag. Kom je nieuwe leiding ontdekken! Allen welkom, we verwachten jullie om

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

F L U P K E D E C E M B E R

F L U P K E D E C E M B E R F L U P K E D E C E M B E R I N H O U D S T A F E L SNOEPVERKOOP HAMBURGERAVOND PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten,

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten, Belangrijke data: 18 november: Pastaslag en wijnproefavond 10, 11 & 12 november: Takweekend Jonggivers 11 & 12 november: Wijnverkoop 18 & 19 november: Wijnverkoop November Xaverius-St.Rita A21/46G Beste

Nadere informatie

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN 21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! We waren die ochtend al vroeg uit de veren en wachtten vol spanning op het grote vertrek. Eerst verzamelen rond de kerk, alle vriendjes

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

JANUARI 2016. Winteruur. Beste ouders,

JANUARI 2016. Winteruur. Beste ouders, JANUARI 2016 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

Scroll dus snel verder om te kijken wat de afdelingsleiding in dit peeikske heeft gezet!

Scroll dus snel verder om te kijken wat de afdelingsleiding in dit peeikske heeft gezet! Beste ouders, leden en sympathisanten, Het is zover: het laatste peeikske van het jaar zit alweer in jullie mailbox... Tijd om er nog eens goed in te vliegen dus! In de maand juni staan er weer een hoop

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

6 maart geen vergadering

6 maart geen vergadering Kapoenen eum Verkenners Sorry manne we hebben ons effe vergist, vergissen is menselijk hé. Bij den ene mens komt da al wa meer voor dan bij den andere en nog andere die doen niks anders. Maar nu zijn we

Nadere informatie

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE Programma Februari ZO 7 FEBRUARI : VANDAAG IS HET GEEN CHIRO WANT DE LEIDING RUIMT ALLES OP VAN PUTTEKE WINTER. ZO 14 FEBRUARI : JOEPIE! VANDAAG IS HET CARNAVAL. KOM ALLEMAAL VERKLEED NAAR DE JONGENS-CHIRO

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Geniet van jullie paasvakantie MAAR vergeet tijdens deze drukte en leuke vakantie de Chiro niet! De leiding heeft voor

Nadere informatie