JEEVEES. Zondag u-12u: Driekoningenvergadering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JEEVEES. Zondag 05-01 9u-12u: Driekoningenvergadering"

Transcriptie

1 JEEVEES Ooh, nu is weer al dat gefeest voorbij. Wat moeten we nu weer doen in ons weekend? NAAR DE SCOUTS KOMEN!!!!!! Jullie hebben ons goed gehoord ja. Er is weer een nieuwe gibersco en daar horen ook weer een aantal regels en goede voornemens bij, maar eerst en vooral het zoveeltste Gelukkig Nieuwjaar!! Ten eerste de afspraken: - We komen steeds in perfect inuform; - We zijn steeds op tijd, want jullie kennen de straf die daar op staat; - We bellen, mailen, Sms en, telepateren, steeds af wanneer we niet kunnen komen; - Wanneer we niet afbellen, en het is een betalende vergadering betalen we de volgende vergadering, want er was voor jou mee gerekend; En dan nog enkele goede voornemens: - We zijn in dit nieuwe jaar nog steeds het zonnetje in huis; - We helpen oude vrouwtjes nog steeds de straat over; - We houden ons nog steeds aan de jonggiverwet; - We blijven vriendelijk, beleefd, tegen onze goddelijke leiding; - We geven de groepsleiding steeds een hand wanneer we op de scouts aankomen. Dat was het wat afspraken en dergelijke betreft. Voor de rest rest ons te zeggen dat we er weer veel zin in hebben en dat we hopen dat jullie massaal zullen komen. Zondag u-12u: Driekoningenvergadering Er kwamen drie koningen met ene ster Zij kwamen van bij en zij kwamen van ver Zij kwamen de hoge berg opgegaan Zij vonden de sterre daar stille staan Wel sterre, gij moet er zo stille niet staan Gij moet met ons naar Bethlehem gaan Naar Bethlehem binnen die schone stad Waar Maria met haar kindetje zat Zij gaven dat kindetje menigvoud Van wierook en mirre en fijn goud Lieve kindertjes, zoals jullie misschien al gemerkt hebben aan dit rijmpje klein en fijn, gaat deze vergadering over 3 wijzen die lang geleden op pad gegaan zijn. Zoek alvast thuis maar her en der, want vandaag hebben jullie nood aan een lang gewaad en een mooie ster. Wie weet hebben jullie nog wel een os of een ezel in de schuur, misschien willen die vandaag wel mee van buur naar buur naar buur! Dit is helaas maar hoe ver mijn tekstje gaat, maar jullie weten ondertussen wel wat jullie te doen staat.

2 Zondag u-12u: De mammie en pappie vergadering Het is geen mamavergadering, het is ook geen papavergadering maar het is mammie- én pappievergadering vandaag. Bewijs hoe graag je ouders je zien door ze allebei mee te nemen naar de vergadering. Laat zien waar jullie sterke genen vandaan komen en laat je liefste ouders kennismaken met waar jullie je zoal mee bezighouden tijdens die drie uurtjes op zondagvoormiddag. Ouders, doe maar geen al te kostbare kleren aan en bereid jullie voor op een vergadering waarvan de inhoud voorlopig nog top secret is maar wij kunnen wel al garanderen dat het een topvergadering zal zijn! Massaal komen is de boodschap en we zien jullie graag mee op 9u in aantreden staan naast jullie zoon. It s gonna be legendary! Tot dan!! Filmweekend: Vrijdag u-21.30u: Film kijken! Na alle vorige edities organiseren de jins ook dit jaar weer een fantastisch filmweekend! Welke prachtige film ze dit jaar hebben uitgekozen hebben ze ons nog niet verteld, maar dat het de moeite waard zal zijn hebben ze ons wel verzekerd. Ook aan de mensen die tijdens het kijken van een film als snel een hongertje of een beetje dorst krijgen zal gedacht worden. Hier voor vragen de jins wel een kleine sponsoring van 3 euro dus zorg dat je deze zeker bij hebt! En hoewel we niet echt scoutsige dingen gaan doen, is jullie uniform wel nog altijd verplicht op deze vergadering ;) P.S.: Deze vergadering is een betaalvergadering, dus als jullie niet afbellen, smsen, mailen, postduiven, rookpluimen, dan gaat de leiding er van uit dat jullie aanwezig zullen zijn. Komen jullie dan niet naar de vergadering dan zullen jullie toch die 3 euro moeten betalen aangezien er voor jullie ook spullen zijn aangekocht.

3 Vrijdag u-22u: Operation Varangian Guard De dag des oordeels is aangebroken. Ons lokaal is aangevallen door een duistere bende die het gemunt heeft op de inhoud van onze kluis. Deze moeten wij koste wat kost beschermen. Aangezien hierin de eigendomspapieren van het JV lokaal liggen. Indien de vijand deze documenten kan stelen zullen zij de rechtmatige eigenaars over het lokaal worden en wij op straat worden gezet. Onze skills in warfare is al eerder bewezen. Maar wat als we deze vaardigheden op het slagveld moeten toepassen. Kunnen we kalm blijven, of bezwijken we onder de druk. Vandaag zullen we ondervinden wie bereidt is om zijn leven te geven voor de jongverkenners en wie met staart tussen de benen terug huiswaarts zal vluchten. Onze bron van informatie (E. Snowden) heeft ons kunnen meedelen dat de aanval zal plaatsvinden rond 20u. Kom dus gewapend met klakkebuis, pijltjes, veiligheidsbril en zwarte kledij naar de lokalen. Alwaar wij den bezetter uit ons lokaal zullen verdrijven. Zaterdag u-22u: Operation Black Parade Na onze veldslag vorige week is het tijd om in de tegenaanval te gaan. Maar om een tweede veldslag te vermijden zullen wij trachten om op een subtielere manier te werk te gaan. Wij zullen ongezien het lokaal van de vijand binnen dringen om zo de inhoud van de kluis te bemachtigen. U raad het al, wij gaan inbreken. De vijand is berucht om zijn cameratechnieken en bewegingsensors. Zorg dus dat je volledig zwart gekleed bent, vergeet zeker geen bivakmuts. De inbrekers die worden geïdentificeerd zullen geliquideerd worden om de veiligheid van de missie te garanderen.

4 Weekend 7/8/ u-00u: Geen Vergadering Arme schaapjes toch, jullie allerliefste leiding heeft dit weekend wel wat beters te doen zoals bijvoorbeeld de set van f.c. de Kampioenen bezoeken om inspiratie op te doen voor het kampthema. Terwijl wij ons rot amuseren zonder jullie kunnen jullie misschien uitslapen, staatsieportretten van jullie geliefde leiding maken, naar my little pony kijken op tv, hoelahoepen, jullie nagels lakken, testen hoeveel marshmallows er in jullie mond passen, toch maar zielig aan de scoutspoort gaan staan in perfect uniform, 550 keer pompen, afkicken van de marshmallows, zelf dingen verzinnen die je zou kunnen doen, beseffen dat dat niet lukt en verder lezen, teleurgesteld zijn omdat er geen opties meer staan, dan toch maar nagels lakken en my little pony kijken (en het stiekem leuk vinden, niet liegen jongens, de leiding weet alles). Zondag u-12u: Valentijn Yes, vandaag is het weer zo ver! Eindelijk nog eens die romantische dag waarop je je SUIT-UP kunt kleden, ne liter parfum van de papa kunt opdoen, de haren strak naar achter kunt kammen met nen halve kilo gel, een hartjesdoos kopen vol chocolade voor uw liefste, uw gentleman-skills bovenhalen en dan het meisje van u dromen kunt fixen! Ow yeah boys! Wij zorgen voor een perfecteliefdevolle-sfeer in t lokaal, maar dat alleen gaat de valentijnvergadering niet compleet maken, daarvoor hebben we uiteraard nog meisjes voor nodig! Whhhooooooppppp! Nog eens een meeting met onze super top jonggidsen kan niet ontbreken op deze mooie dag! Zie dat jullie dus perfect in uniform zijn, maar bij uitzondering mag je je scoutsdas vervangen voor een echte das of een strikje. Laat jullie helemaal gaan jongens! Wij kijken er al naar uit, tot zondaaag!

5 Zaterdag u-17u: Woutloperskeuken Hiernaast zien jullie de super vette bouw skills van u leiding. Jullie zien een oven gemaakt met alleen maar natuurlijke materialen en het marcheert zelfs nog beter dan een elektrische oven. Je kan er pizza s in bakken die zelfs nog beter zijn dan die uit Italië. Ja ja, het is weer eens bewezen wat voor super handige, intelligente en doordachte leiding jullie hebben. Maar nu denken jullie waarschijnlijk wat dit met onze vergadering heeft te maken. Wel vandaag gaan we met zijn alle naar een bos ergens ver weg en dan moeten we s middags ook iets eten, dat spreekt voor zich. Nu is het wel zo dat wij of een aantal foeriers niet voor jullie gaan koken, nee, jullie gaan dit zelf doen. Joepie!!!!!!!!!!!! Of misschien net niet. Wij zij in ieder geval al goed voorbereid. De 3 e jaars gaan alles regelen in verband met wie wat meeneemt in de patrouille. Bon appetit en tot dan. Yoooooooooooooooooow. Zondag u-12u: F.C. De Kampioenen vergadering De kampioenen, de kampioenen, wij zijn de besten van het land! Bereid jullie maar voor op de beste vergadering van het jaar (op pokémonvergadering na dan)! Wat we precies gaan doen vandaag blijft nog een verrassing. Voetballen? Chocomelk drinken? Bomaworsten eten? Naar de Pussycat gaan? Een afschuwelijk slecht televisieprogramma maken over een vreselijke voetbalploeg en dat twintig jaar lang heruitzenden? Om uit te vinden wat we precies gaan doen moet je maar aanwezig zijn in voetbaloutfit en het liedje kunnen meezingen. Pas wel op! Het is niet omdat het vandaag f.c.- de-kampioenenvergadering is dat bepaalde individuen die woorden ook ongestraft mogen uitspreken veel sterkte daarmee! Man man man, miserie miserie. Kam-pi-oen zijn is plezant, olé!

6 Dat was het dan weer voor deze gibersco. Ooooooooooooooooooh. Ja, wij vinden het ook weer zeer jammer, maar niets aan te doen. Wel hebben we weer een super toffe periode achter de rug en kijk eens wat er nog allemaal gaat aankomen. Een paaskamp, een groepskamp en nog vette vergaderingen. Met volgende week de eerste. Ne stevige linker: RAF YENTE JONAS KATRIEN ARNE & een blonde griet Nog extra datums waar jullie ook zeker welkom zijn: 25 januari : KANIOEP 15 en/of 16 februari : SPETTIESLAG van de givers!

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Voorwoord van de groepsleiding

Voorwoord van de groepsleiding Januari Voorwoord van de groepsleiding De derde kwarteeuw van de Tarsi s is geëindigd, de vierde breekt aan. Terwijl het buiten steeds kouder wordt en de regenwolken (of zijn het nu sneeuwwolken) zich

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

FEBRUARI. Hello, Liefs, de groepsleiding Feebe Flore Lisa Margo

FEBRUARI. Hello, Liefs, de groepsleiding Feebe Flore Lisa Margo FEBRUARI Hello, Wij zijn het. Na al die avondvergaderingen is het weer tijd voor zondagvertier! Geniet er deze maand extra hard van om gewoon eens heel scoutesk uwen beir uit te laten want maart zit vol

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen,

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, Jongknapen Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, We zijn alweer toe aan het tweede boekje van dit jaar. Wat gaat de tijd toch snel

Nadere informatie

Kerstkoekjes Er zijn veel goede redenen om in december kerstkoekjes te bakken, bijvoorbeeld omdat het te koud is om buiten te gaan spelen, of omdat je even wilt ontspannen tijdens de examens, of gewoon

Nadere informatie

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte Februari 2016 Hallo allemaal De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbijgevlogen. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van het uitslapen op zondag want vanaf februari zij het terug zondagvergaderingen!

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Maandlijst Verkenners: April- mei juni

Maandlijst Verkenners: April- mei juni Maandlijst Verkenners: April- mei juni DINSDAG 5 APRIL: Zoals ook Assepoester zich graag kleedt met de mooiste prinsessenjurkjes, zo gaan wij deze avond ook met enorm veel enthousiasme werken aan de inkleding

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B Kapoenen Zaterdag 4 juni De allerlaatste klassieke avondvergadering zal vandaag doorgaan in Bertembos waar we stratego gaan spelen. Als je van

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste iedereen, De maand april is aangebroken, daar kunnen we niet omheen. Het belooft een zeer drukke maand

Nadere informatie

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen,

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen, Paretter februari Hallo iedereen, De eerste maand van 2018 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Tijdschrift van Gidsen Tervuren Nr 3 MAART - ARPIL 2013 V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Aandacht! Aandacht! Aandacht! o Ouders voor ouders Als jullie uniformen hebben liggen die te klein

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien!

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! 28 september 5 oktober Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! Ja en hij is knap, lief, grappig, slim, Maria neemt haar goede vriendin

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Vooraleer we februari officieel in gang trappen willen we nog een aantal belangrijke aankondigingen maken voor deze korte maand.

Vooraleer we februari officieel in gang trappen willen we nog een aantal belangrijke aankondigingen maken voor deze korte maand. 䘀攀 戀爀 甀愀爀 椀 㤀 Gegroet allemaal! De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gevlogen en we maken ons op voor de maand van de liefde: februari! In februari laten we de donkere avondactiviteiten achterwege

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Jonggidsen. Vrijdag 10 januari van 20h 22h

Jonggidsen. Vrijdag 10 januari van 20h 22h Jonggidsen Oooh wat zijn we blij, oooh wat zijn we blij niet omdat het 2014 is maar omdat WIJ, jullie leiding, leiding van jonggidsen Sint-Bernadette Deurne, Margot-Cecil-Ben- Alexander, kortom jullie

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar

Nadere informatie

Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug

Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug Welkom Lied: Dank je voor dit warme licht (kaarsen worden aangestoken door Youri) 1. Eerste kaars, wat wil jij zeggen als je branden gaat? Zie jij in je mooiste

Nadere informatie

6 maart geen vergadering

6 maart geen vergadering Kapoenen eum Verkenners Sorry manne we hebben ons effe vergist, vergissen is menselijk hé. Bij den ene mens komt da al wa meer voor dan bij den andere en nog andere die doen niks anders. Maar nu zijn we

Nadere informatie

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december Zaterdag 6 december De Sint komt naar de Scouts! 34 ste jaargang: 2014-2015 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2014 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 13 & zondag 14 december Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt

Nadere informatie

Te voet de Noordpool overgestoken? jullie mochten maar 3 keer raden en nee!

Te voet de Noordpool overgestoken? jullie mochten maar 3 keer raden en nee! CHHHH...Leiding voor welpen, geef antwoord, over... CHHHH...Leiding voor welpen, geef antwoord, over...chhh...welpen voor leiding, Zeg het maar, over...chhhh... AAH welpen, de leiding hier. Goed om nog

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht Agenda: 20/02: Ardennentocht Tak van dienst: 09/01: M&M (Gidsen doen de opening) 16/01: Kapoenen (Verkenners doen de opening) 23/01: Kabouters (JIN doen de opening) Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Programma Jongverkenners. November December 2017

Programma Jongverkenners. November December 2017 Programma Jongverkenners November December 2017 Beste ouders, Beste JongVerkenners, Nu de herfstvakantie bijna op zijn einde loopt en jullie even hebben kunnen recupereren van de dropping en het weekend,

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december 2016 Kerstverhaal Heel lang geleden was er een jonge vrouw, Maria. Zij woonde in het dorpje Nazareth. Maria was een heel gewone vrouw, net zo gewoon

Nadere informatie

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must!

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must! Beste Verkenners, Het scoutsjaar is weer van start gegaan en daar hoort uiteraard een trimesterplanning bij. De leiding heeft er alvast veel zin in en we hopen jullie ook want er staan ons een heleboel

Nadere informatie

Ward Peeters. Jonas Vantrappen. Michiel Op de beeck. Gawein Lauwers WELPENBOEKJE DEEL 2. Dit is het welpenboekje voor het komende semester!

Ward Peeters. Jonas Vantrappen. Michiel Op de beeck. Gawein Lauwers WELPENBOEKJE DEEL 2. Dit is het welpenboekje voor het komende semester! Ward Peeters Jonas Vantrappen Michiel Op de beeck Gawein Lauwers WELPENBOEKJE DEEL 2 Dit is het welpenboekje voor het komende semester! Pagina 1 Jaarplanning FEBRUARI 08/02 We gaan een grote viking boot

Nadere informatie

Groepsleiding. Jonggidsen. Kapoenen. Jongverkenners. Kabouters. Givers. Welpen. Jins !!!

Groepsleiding. Jonggidsen. Kapoenen. Jongverkenners. Kabouters. Givers. Welpen. Jins !!! Groepsleiding groepsleiding@sint-hubertus.be Sam Van Reeth - 0497 35 60 42 Sebastiaan Secuianu - 0497 38 27 00 Viktor Keimes - 0484 47 93 18 Kapoenen kapoenen@sint-hubertus.be Anouk Van Look - 0471 49

Nadere informatie

Dag Beste vrienden van de poëzie,

Dag Beste vrienden van de poëzie, Dag Beste vrienden van de poëzie, Helaas helaas, Pindakaas. Dit huberke is het laatste van dit jaar vol plezier, Maar geen getreur, en sla niet in het bier. Misschien ben je nu wel boos, Pluk dan een roos,

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts, sympathisanten, kortom mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar en hopelijk wordt dat ook de beste maand van

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders,

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders, Paretter Mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geen scouts zijn.

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

December-Januari-Februari 2014-2015

December-Januari-Februari 2014-2015 December-Januari-Februari 2014-2015 GROEPSLEIDING Groepiewoordje De blaadjes zijn ondertussen van de bomen gevallen en de winterjassen komen tevoorschijn. Na een fantastische pannenkoekenslag met weer

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame Meer info volgt snel! 2 SAVE THE DATE DasRock gaat dit jaar door op 1 en 2 mei in het binnenfort! Namen en info

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan.

De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan. De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan. Eerst lezen. Daarna volgen er vragen en opdrachten. Gelijkenissen Toen de Heere Jezus op aarde was, heeft Hij gelijkenissen verteld om de mensen veel dingen

Nadere informatie

Funfact: In geen enkel jaar - dus ook niet in een schrikkeljaar - zijn er maanden die op dezelfde dag van de week beginnen als mei.

Funfact: In geen enkel jaar - dus ook niet in een schrikkeljaar - zijn er maanden die op dezelfde dag van de week beginnen als mei. Beste ouders & leden, De voorjaarsklassiekers zitten er helaas op! Maar niet getreurd, de maand wordt goed ingezet door de toog van de Kabouters. Vive le vélo, een voorbereiding op de tour. Zaterdag 9

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes.

Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes. Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes. Kabouters lopen, lachen, roepen, bulderen en zingen, ze proesten, dansen, hollen, tieren, vallen om

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten!

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Joehoe allerliefste gidsen, WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Het is eindelijk weer zo ver : een nieuw scoutsjaar gaat van

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie