Zaken doen. - met een doel -

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zaken doen. - met een doel -"

Transcriptie

1 Zaken doen - met een doel - Ons doel als gezin is om bij te dragen aan het integrale herstel van kwetsbare mensen door middel van zelfvoorzienende werkmogelijkheden. Hallo allemaal, Hoe is het met jullie? Met ons gaat het goed, gezond en blij. Er zijn een paar maanden voorbij gegaan waarin heel veel gebeurd is. De koffiekar is eindelijk af en het is prettig om erin te werken.

2 We hebben heel veel geleerd in het proces, sommige dingen waren leuk, andere dingen leerden we onder heel veel druk, wat stress veroorzaakte. Maar we herinneren ons ook hoe we er vorig jaar voor stonden en we zijn God heel erg dankbaar voor zijn leiding en voor iedereen die ons geholpen heeft in dit proces. La Vida had niet door kunnen gaan zonder jullie hulp en steun. We zijn blij om jullie alles te kunnen vertellen wat er vanaf januari is gebeurd. Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief. Groetjes, Roel, Nati en Daan - FAMILIE LEVEN - Daan op school Vanaf maart gaat Daan weer naar de crèche. In tegenstelling tot vorig jaar is Daan gelukkig niet meer zo vaak ziek. Zijn afweersysteem is een stuk sterker geworden. Naast de creche gaat Daan nu ook naar de Nederlandse school. Deze school bestaat om kinderen, van in Chili wonende Nederlanders, de taal en cultuur van Nederland te leren. We denken dat dit heel erg goed voor Daan zijn ontwikkeling is enwe willen heel graag dat Daan zich prettig voelt in beide talen en culturen. Als hij in de toekomst in Nederland wil studeren en wonen kan hij zich iets makkelijker aanpassen. Doordat Daan naar de Nederlandse school gaat hebben wij ook meer kontakt met Nederlanders, dit doet Roel erg goed. Daan aan de praat met een klasgenootje.

3 In januari was Daan ver gevorderd in het proces om geen luiers meer te gebruiken, totdat Nati in een co-work ging werken en Daan hier in de creche niet zonder luiers mocht rondlopen. Helaas is Daan hierdoor weer gewend geraakt aan luiers. In de creche waar Daan naartoe gaat kunnen ze ons helaas ook niet helpen met het stoppen van het gebruik van luiers en daarom mag Daan maar tot 1 uur 's midags in de creche blijven. Hierdoor hebben we alleen de ochtend om zonder hem te kunnen werken. We houden heel veel van onze zoon, maar het is wel lastig om minder productieve uren te hebben. Geld sparen om naar Nederland te reizen. In de laatste nieuwsbrief schreven we dat we 25% van het benodigde bedrag hebben. Dit is inmiddels opgelopen tot 50%. We hebben nog geen reisdatum, maar we hopen voor juni 2020 in Nederland te zijn (geweest).

4 In april hebben w een gift van onze kerk in Nederland gekregen die ons heeft geholpen met de aanschaf van de basis benodigdheden om koffie te maken. We konden een percolator (een grote koffiekan), een koffiemolen, aeropress, V60, glazen en natuurlijk hele goede koffie kopen. De koffiekar is in gebruik! De kar zelf was al klaar in maart, maar we hadden nog een paar documenten en ervaring nodig om ons op een plek te kunnen instaleren waar we veel koffie kunnen gaan verkopen.

5 Daarom hebben we eerst proef gedraaid bij ons in de buurt. Een buurvrouw gaf ons stroom zodat wij ons in het park konden instaleren wanneer er veel mensen waren. Dit heeft ons geholpen om rustig te bekijken wat we nodig hadden en welke aanpassingen we moesten maken. Gelijkertijd zijn we aan het werk gegaan om een elektriciteits certificaat klaar te krijgen en s te verzenden om een plek te vinden om de koffiekar te plaatsen. We hebben alleen nog een certificaat van de keuringsdienst van waren nodig, gelukkig lijkt zich een mogelijkheid te openen om dit papiertje ook te krijgen.

6 Koningsdag werd hier in Chili ook groots gevierd. De Nederlandse ambassade heeft ervoor gezorgd dat ARCADIS 500 stroopwafels van La Vida sponsorde voor deze avond. Die dag hebben we samen met Pedro van Corporación Nuestra Casa en Nati's broer Felipe 500 stroopwafels staan bakken.

7

8 De eerste ervaring in het centrum van Santiago Op een vrijdag in mei werden we gebeld door de eigenaar van een andere koffiekar. Hij had van iemand gehoord dat wij een koffiekar hadden en was op zoek naar vervanging voor zijn vaste plek op een plein (Plaza de Bolsillo de Santo Domingo). Of we hem op maandag wilden vervangen (drie dagen na het telefoontje) en we mochten er een week staan. In twee dagen hebben we alle voorbereidingen getroffen en uiteindelijk hebben we zelfs twee weken mogen verkopen op dit plein. De eerste week hebben we met Pedro gewerkt, hij leerde snel en hielp bij alles wat we moesten doen. Helaas probeert Pedro nog steeds van een verslaving af te komen. Het eerste loon werd helaas een te grote verleiding voor hem en werd gebruikt voor drugs. Hierdoor kwam hij helaas niet meer opdagen op het werk. We moeten dringend verbetering brengen in ons werk met daklozen die in de laatste stappen van een verslaving staan. De week erna werkten we met Agustin uit hetzelfde centrum. Hij is een jongen die de laatste jaren tussen de straat en een eigen woning balanceert. Agustin wil heel graag in een Starbucks werken, dit is zichtbaar in zijn toewijding in het werk.

9 Op het plein zijn we ook begonnen met het Pending Coffee systeem. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om een kop kofie te kopen voor iemand die het niet kan betalen. We hebben er tot nu toe 10 verkocht, waarvan we er 3 hebben kunnen geven aan een dakloze. Als we 50 koffie verkopen, maar er komt niemand langs om ze te nuttigen, zullen we samen met Agape deze koffie naar de daklozen in La Vega brengen. Koffie lessen De laatste tijd hebben hebben we veel geleerd over de verschillende manieren om koffie te

10 maken; V60, Aeropress en Espresso. Tot nu toe hebben we nog geen betaalde cursus gevolgd, maar we hebben korte lessen gekregen van vrienden en bij de koffiebranderij waar wij onze koffie kopen. Wanneer het mogelijk is willen we graag dat Roel een officiele cursus volgt zodat hij deze informatie dan weer door kan geven aan de mensen die bij ons gaan werken. - Recycling markt - Nadat we heel veel s hadden verzonden, kwam er eindelijk een plekje voor ons vrij op een markt in een van de rijkste wijken van Santiago. Op deze markt hopen ze een keer per maand de buren aan te trekken om hun recyclebare spullen te brengen en gerecycelde producten te kopen op de markt. We hadden de eer om met onze vriend Daniel te werken die zijn espresso machine mee had genomen. Hierdoor konden we veel meer verschillende soorten koffie aanbieden.

11 We hebben een hele goede feedback over onze producten gekregen. Ook vonden de mensen de koffiekar echt super mooi!

12 We hebben die dag echt genoten van het samenwerken met Agustín, hij werkt hard en staat altijd klaar om een handje te helpen. Agustín maakt al hele goed filterkoffie en wil heel graag meer leren. We denken dat hij straks in een beter koffiehuis dan Starbucks terecht kan komen. We draaiden super goed als team, we hebben een hele leuke dag gehad en het was heel mooi om te zien hoe de koffiekar op volle kracht draaide met een goed team en een goede espresso machine. We zijn gelijk uitgenodigd voor de markt in juli.

13 Ágape training voor OM Zoals elk jaar, hebben we ook in maart weer de training over het werk met daklozen gegeven. Deze keer was het voor studenten van de OM training en vrijwiliigers van Agape. In september mogen we de AIDSLink training geven aan de studenten.

14 De LiefdesMaaltijden Ook dit jaar gaan we door met de maandelijkse maaltijden voor de daklozen. Helaas hebben we dit jaar niet genoeg kerken en mensen kunnen vinden die de maaltijd financieel kunnen/willen ondersteunen zodat we door kunnen gaan zoals we het altijd hebben

15 gedaan. Daarnaast hebben we soms heel veel vrijwilligers, terwijl andere maanden schaars zijn. Mei was een maand met weinig vrijwilligers, maar daarom niet minder speciaal. Zendeling Jack Rendel van OM preekte die avond en deed aan het eind een oproep voor gebed zoals bij elke maaltijd gedaan word. Hierna werd gevraagd of iedereen die Jezus had aangenomen in zijn hart naar voren wilde komen. Met de 10 mensen die hierop reageerden hebben we een hele mooie tijd van gebed gehad, ook konden we hen bijbels geven en werden ze door een dominee uitgenodigd om zijn kerk de volgende dag te bezoeken. Voor de OM Training van dit jaar is Nati gevraagd om mentor te zijn van een studente. Haar naam is Romina, ze is 19 jaar oud en komt uit het noorden van Chili. Tot nu toe hebben ze hele goede gesprekken gehad en we bidden dat Nati een zegen voor haar mag zijn tot het einde van haar training in oktober. Kortom, geliefde broers en zussen, wees standvastig en onwankelbaar en zet u altijd volledig in voor het werk van de Heer, in het besef dat door de Heer uw inspanningen nooit tevergeefs zijn. 1 Korintiërs 15:58 - We Danken God Voor - Dat Daan naar de Nederlandse School gaat. Dat Daan niet zo veel ziek meer is. De gift die we mochten ontvangen van onze kerk in Hattem, waarmee we de basisbenodigdheden om koffie te maken konden kopen.

16 De mogelijkheid om 500 stroopwafels te bakken voor koningsdag en de contacten die we hebben verkregen tijdens deze avond. De twee weken die we op het plein in het centrum van Santiago mochten staan en de goede tijd die we daar hebben gehad. De korte lessen over koffie. De deelname aan de Recycle markt. Onze vriend Daniel die ons zijn Espresso machine heeft geleend. Dat we de Agape training mochten geven. De personen die Jezus hebben aangenomen tijdens de Liefdesmaaltijd van Mei. - We Vragen Gebed Voor - Onze reis naar Nederland om onze familie en vrienden weer te zien. Kosten zijn ongeveer 2000 euro tijdens het laagseizoen. De perfekte vaste plek voor de koffiekar dat er voor zal zorgen dat we een stabiel inkomen gaan krijgen. Dat we met de koffiekar genoeg werk hebben voor 2 daklozen. Pedro en zijn rehabilitatie proces en reintegratie. Dat Agustíns verlangen om een eigen kamer te huren snel vervuld mag worden. Iemand die samen met ons de koffiekar draaiende kan houden. Een eigen espresso machine en professionele koffiemolen om in de koffiekar te gebruiken. Meer kerken die de Liefdesmaaltijden financieel willen ondersteunen. De mentorgesprekken die Nati met Romina heeft. Ons doel is om een loon te kunnen verkrijgen van ons werk in La Vida, maar tot die tijd zijn wij nog afhankelijk van giften. Indien je ons als familie graag financieel wilt ondersteunen bij de ontwikkeling van dit project, dan kan dit door jouw steun over te maken op de rekening van onze kerk in Nederland (deze heeft ANBI status): Nederlands Gereformeerde Kerk Hattem NL 54 RABO O.V.V. Project La Vida

TOV! Nieuwsbrief april/mei. Geplande evenementen. Belangrijke mededeling

TOV! Nieuwsbrief april/mei. Geplande evenementen. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief april/mei TOV! Plein 16C 4001LJ Tiel www.toveten.nl T: 06 549 363 50 info@toveten.nl wendy@toveten.nl Spreuken 22:2 Rijke en arme mensen zijn gelijk, want de Heer heeft ze allemaal gemaakt.

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Elke dag een kans Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Meer kansen zoals in dit Kansboekje? Ze staan op kansfonds.nl/kansen Elke dag een kans Dit is jouw Kansboekje! Hiermee

Nadere informatie

Wanneer je geloof op het spel staat.

Wanneer je geloof op het spel staat. Wanneer je geloof op het spel staat. Beste vriend. We danken de Heer dat we je mogen kennen. Je speelt een erg belangrijke rol in onze gemeente. We zijn jullie enorm dankbaar voor de voortdurende steun

Nadere informatie

TOV! Koningsdag. Nieuwsbrief april. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Koningsdag. Nieuwsbrief april. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief april TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl U bent voor eeuwig Koning. Door alle eeuwen heen zult U regeren. Psalm 145:13 Koningsdag.

Nadere informatie

The Lake - augustus/september 2018

The Lake - augustus/september 2018 The Lake - augustus/september 2018 Lieve mensen, Wat een bijzondere tijd hebben we hier in Zambia. We gaan nog een aantal dagen genieten van het Zambiaanse leven en dan gaan we weer richting Zuid-Afrika.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Margaret

Nieuwsbrief van Margaret Nieuwsbrief van Margaret Januari 2019 Beste nieuwsbrieflezers, Bedankt voor uw steun, medeleven en gebed in 2018. Ik heb dit enorm gewaardeerd en het doet me elke keer versteld staan. Benjy en ik wensen

Nadere informatie

EMANUEL FRESKU KERK June -July 2018

EMANUEL FRESKU KERK June -July 2018 www.illyricum.nl June -July 2018 Onze harten zijn vol van dankbaarheid aan God, omdat hij ons het voorrecht geeft om te zien hoe zijn Koninkrijk uitbreidt. Tegelijkertijd zijn we jullie diep dankbaar,

Nadere informatie

Aftellen - december/januari 2018

Aftellen - december/januari 2018 Aftellen - december/januari 2018 Het heeft wat extra tijd en moeite gekost, maar gisteren werden we gebeld door de Zuid-Afrikaanse ambassade dat onze visa aanvragen zijn goedgekeurd! Dat betekent dat het

Nadere informatie

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou.

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Voor jou! 9 Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Het boek gaat over geloven. Het gaat over jouw geloof! Lees en bekijk alles goed. Je

Nadere informatie

TOV! Nieuwsbrief Maart. Geplande evenementen. Plein 16C 4001LJ Tiel www.toveten.nl T: 06 549 363 50 info@toveten.nl 31-3-2015

TOV! Nieuwsbrief Maart. Geplande evenementen. Plein 16C 4001LJ Tiel www.toveten.nl T: 06 549 363 50 info@toveten.nl 31-3-2015 Nieuwsbrief Maart TOV! Plein 16C 4001LJ Tiel www.toveten.nl T: 06 549 363 50 info@toveten.nl Maart is aangebroken, de lente is er en er is weer een nieuwsbrief van TOV! Er is een hoop gebeurd deze maand.

Nadere informatie

Het Funakoshi boekje

Het Funakoshi boekje 1 Het Funakoshi boekje Een boekje voor ECHTE karateka s!! 2 Intro Hallo allemaal! De maand oktober was een actieve maand voor onze clubleden. We deden een intensieve wafelverkoop en kregen een nieuwe dojo

Nadere informatie

Ik wil je dan graag aanmoedigen. Begin gewoon. Begin opnieuw. Bid bijvoorbeeld deze zin: Ik wil graag bidden.

Ik wil je dan graag aanmoedigen. Begin gewoon. Begin opnieuw. Bid bijvoorbeeld deze zin: Ik wil graag bidden. INLEIDING Stil zijn. Geen woorden. Of een paar woorden. Een enkele zin misschien. Maar vooral: stil zijn, tot rust komen, contact maken met mijn eigen hart en met het hart van God. Als je mij op dit moment

Nadere informatie

TOV! Ik ben de Heer, jullie God! Nieuwsbrief oktober. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Ik ben de Heer, jullie God! Nieuwsbrief oktober. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief oktober TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Wanneer je de graanoogst binnenhaalt, oogst dan niet tot aan de rand van de akker

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

LES 2. Invloed van je gezin. Lees. Lees. Maak Maak een voorbeeld van een dier. Leer. Bid Bid dat je een positieve invloed zal.

LES 2. Invloed van je gezin. Lees. Lees. Maak Maak een voorbeeld van een dier. Leer. Bid Bid dat je een positieve invloed zal. Invloed van je gezin De ouders van Debbie gingen scheiden toen zij 6 jaar was. Ze was haar hele leven naar de kerk gegaan-- soms met haar moeder en soms met haar vader, omdat zij een verschillend geloof

Nadere informatie

DAG 1: Voorbeelden Lees Johannes 13:12-17 Als je van lego iets gaat bouwen, gebruikt je vaak een voorbeeld. Dat voorbeeld maak je na. Ook op school gebruik je vaak voorbeelden. Bij schrijven, bij knutselen

Nadere informatie

Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije

Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije In mei zijn we als gezin voor 10 dagen in Nederland geweest voor een familieweek. We hebben er erg van genoten

Nadere informatie

Gebedskalender December 2018

Gebedskalender December 2018 Gebedskalender December 2018 Geprezen zij de Heere, de God van Israël, want Hij heeft naar Zijn volk omgezien en er verlossing voor tot stand gebracht. Lukas 1 : 68 Heeft u gebedspunten voor de gebedskalender

Nadere informatie

Langetermijn weersvoorspelling

Langetermijn weersvoorspelling Langetermijn weersvoorspelling Heb je ooit geprobeerd een model te maken of een patroon te volgen en de instructies waren niet duidelijk? Hoe voelde dat? Toen God aan Noach vroeg om een ark te bouwen,

Nadere informatie

Voor onze broers en zussen met een verstandelijke beperking.

Voor onze broers en zussen met een verstandelijke beperking. Hoe je hier mee om wilt gaan? Zou het in de vorm van een aantal lessen doen Uit het verhaal kun je zelf vragen bedenken voor een bespreking met de catechisanten. Zie dit als een aanzetje Ben ik iets vergeten

Nadere informatie

Dakloos Apeldoorn Informatie voor spreekbeurt

Dakloos Apeldoorn Informatie voor spreekbeurt Dakloos Apeldoorn Informatie voor spreekbeurt (voor de bovenbouw) Hier willen we je op weg helpen bij het maken van een spreekbeurt. Je hebt ervoor gekozen om je spreekbeurt te houden over daklozen, of

Nadere informatie

Onze Vader Matteüs 6: 7-18 Romeinen 8: 12-17

Onze Vader Matteüs 6: 7-18 Romeinen 8: 12-17 Onze Vader Matteüs 6: 7-18 Romeinen 8: 12-17 ds. Dick Schinkelshoek, Zoelen 16 september 2012, startzondag doopdienst Bidden? Ik vind dat zo moeilijk! Niet dat ik het niet belangrijk vind, hoor! Ik wil

Nadere informatie

Bescherm ons tegen het kwaad in de wereld

Bescherm ons tegen het kwaad in de wereld Kinder Woord Dienst van Oase Elke keer dat je komt, krijg je een Bijbel verhaal, Verzamel ze en je hebt je eigen Bijbel! Bescherm ons tegen het kwaad in de wereld Zaterdag 12 mei 2018 Nu Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Voorbereiding Heilig Avondmaal

Voorbereiding Heilig Avondmaal Voorbereiding Heilig Avondmaal Delen (bijlage) MAANDAG: voor de jongere kinderen MAANDAG: voor de oudere kinderen Stel je bent in het buitenland op vakantie en je bezoekt daar een kerk. Bij binnenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jorim Rietdijk

Nieuwsbrief Jorim Rietdijk Use this area to offer a short preview of your email's content. View this email in your browser Maar een ding weet ik zeker-en daarbij vergeet ik wat achter mij ligt en strek ik me uit naar wat voor mij

Nadere informatie

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK Januari 2019 Maartenskerkgemeente Doorn GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK OREN EN OGEN VAN DE KERK IN DE STRAAT Sonja Bloemers DOOR JOU DOET GOD ZIJN WERK Fred Ekhart GELOVEN DOE JE SAMEN Hester van der

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB december 2013

Nieuwsbrief SHIB december 2013 Nieuwsbrief SHIB december 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Terug- en vooruitblik Als maakster van deze nieuwsbrief sta ik verbaasd, het

Nadere informatie

Kerst in de 3 kerken

Kerst in de 3 kerken www.illyricum.nl December-January 2018 Gegroet geliefde vrienden, Oh, hoe zeer we als gezin ernaar verlangen om van onze Heer de volgende woorden te horen wanneer we hem persoonlijk ontmoeten: "Goed gedaan,

Nadere informatie

Waldo en Annemiek. God is trouw! Familie Yáñez- Punt. Viña del Mar, Chili. Daniel, Benjamin, David en Matías

Waldo en Annemiek. God is trouw! Familie Yáñez- Punt. Viña del Mar, Chili. Daniel, Benjamin, David en Matías Familie Yáñez- Punt Waldo en Annemiek Daniel, Benjamin, David en Matías Juni 2014 Viña del Mar, Chili God is trouw! Het is al weer een half jaar geleden dat we de sprong in geloof waagden. Natuurlijk,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 In deze nieuwsbrief nemen we afscheid van de groep 8 leerlingen: Rebecca van Loenhout, Rachel van Wyk, Sarah van Wyk, Rachel van Vossen, Julia Blom en Jasmyn Baselier.

Nadere informatie

Heilig Jaar van Barmhartigheid

Heilig Jaar van Barmhartigheid Heilig Jaar van Barmhartigheid van 8 december 2015 tot 20 november 2016 Paus Franciscus heeft alle mensen van de hele wereld uitgenodigd voor een heilig Jaar van Barmhartigheid. Dit hele jaar is er extra

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

februari 2015 De nieuwsbrief

februari 2015 De nieuwsbrief februari 2015 Lieve familie en vrienden, De nieuwsbrief De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar! We kijken met veel dankbaarheid terug naar het afgelopen jaar en beseffen maar al te goed dat we hier

Nadere informatie

Abdul Fatah al-sisi 90% is moslim, 10% is christen

Abdul Fatah al-sisi 90% is moslim, 10% is christen Hoofdstad: Regeringsleider: Godsdienst: Taal: Caïro Abdul Fatah al-sisi 90% is moslim, 10% is christen Arabisch Egypte in de Bijbel Egypte wordt heel vaak genoemd in de Bijbel. Abraham en de zonen van

Nadere informatie

Filippenzen 1. Begin van de brief

Filippenzen 1. Begin van de brief Filippenzen 1 Begin van de brief Paulus groet de christenen in Filippi 1 Dit is een brief van Paulus, aan alle mensen in de stad Filippi die dankzij Jezus Christus bij God horen. De brief is ook voor de

Nadere informatie

Exodus God zal er zijn

Exodus God zal er zijn Exodus 3-4 - God zal er zijn Gezinsdienst Liturgie Welkom Voorzang Maak een vrolijk geluid voor de Heer (Elly en Rikkert) Opw voor Kids 18 (Ben je groot of ben je klein) Gez 132 (Dank U voor deze nieuwe

Nadere informatie

Exodus 3-4 God zal er zijn

Exodus 3-4 God zal er zijn Exodus 3-4 God zal er zijn Gezinsdienst Liturgie Welkom Voorzang Maak een vrolijk geluid voor de Heer (Elly en Rikkert) Opw voor Kids 18 (Ben je groot of ben je klein) Gez 132 (Dank U voor deze nieuwe

Nadere informatie

Wat doet Den Haag voor jou? En wat kan jíj doen voor jouw stad? ************************************************************************

Wat doet Den Haag voor jou? En wat kan jíj doen voor jouw stad? ************************************************************************ VOORKANT JONG IN DEN HAAG 2011-2014 Wat doet Den Haag voor jou? En wat kan jíj doen voor jouw stad? ************************************************************************ [Binnenpagina, soort paspoort,

Nadere informatie

Van Jan Willem s tekentafel April 2011

Van Jan Willem s tekentafel April 2011 Van Jan Willem s tekentafel April 2011 paasdagen Gezegende gewenst Op het werk Ons eigen kinderblad Deze zomer zal voor de eerste keer ons eigen kinderblad uitkomen. Hier ben ik sinds februari druk voor

Nadere informatie

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l KvK: Harderwijk: 41 23 11 29 Nieuwsbrief 1 September 2012 Na een lange periode van voorbereiding

Nadere informatie

Geschiedenis achtergrond.

Geschiedenis achtergrond. Geschiedenis achtergrond. De Subkarpaten, de regio in de Oekraïne waar Livia en Attila wonen, was vroeger onderdeel van Hongarije. Voor 1920 Hongarije was erg groot, maar omdat het land één van de verliezers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England

Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England Hier weer een update vanaf Engelse bodem!! Het is alweer 15 maanden geleden dat Erik en ik naar de overkant vertrokken zijn. De tijd vliegt voorbij, maar

Nadere informatie

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook?

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Achter elke voordeur gaat weleens iets mis Hulpverleners kunnen niet alles alleen oplossen. Achter elke voordeur gaat

Nadere informatie

Nehemia 8:10b - Feest met de wet

Nehemia 8:10b - Feest met de wet Nehemia 8:10b - Feest met de wet Je moet al zo veel, en dan moet je je van God ook nog aan zijn wetten houden? Hoe kun je nu blij zijn met de wet? Toch wordt in Jeruzalem feest gevierd als de wet gelezen

Nadere informatie

Noach bouwt een ark Genesis 6-8

Noach bouwt een ark Genesis 6-8 2 Noach bouwt een ark Genesis 6-8 Het is niet fijn meer op de aarde. De mensen maken ruzie, ze vechten en ze zijn God vergeten. Maar er is één man die anders is. Dat is Noach. Op een dag praat God met

Nadere informatie

China. - Zending in China -

China. - Zending in China - Colofon James Fraser Les voor groep 1/2 Duur les: 60 min. Aardrijkskunde Beeldende Vorming Godsdienst China - Zending in China - Pagina 1 Inleiding Aan het begin van de les wordt het verhaal van James

Nadere informatie

We wensen jullie allemaal een gezegende kerst waar het Licht mag schijnen en een Levendig nieuwjaar!!!

We wensen jullie allemaal een gezegende kerst waar het Licht mag schijnen en een Levendig nieuwjaar!!! Page 1 We wensen jullie allemaal een gezegende kerst waar het Licht mag schijnen en een Levendig nieuwjaar!!! Hartelijk bedankt voor alle gebeden, giften, het meedenken, hulp, medeleven en vriendschappen

Nadere informatie

Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan

Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan Jaarplan ASVZ 2016 eenvoudige versie Dit is het jaarplan van ASVZ. Hierin schrijft ASVZ op wat we in 2016 gaan doen, en wat beter of anders kan in de zorg. Het

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 11-07-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Er zijn nog een aantal leuke activiteiten

Nadere informatie

GROEPSOPDRACHT: Bespreek met elkaar welke relatieverbanden in de Bijbel genoemd worden:

GROEPSOPDRACHT: Bespreek met elkaar welke relatieverbanden in de Bijbel genoemd worden: Relaties halen het beste in je naar boven Les 1 GROEPSOPDRACHT: Bespreek met elkaar welke relatieverbanden in de Bijbel genoemd worden: Lees met elkaar de volgende hoofdstukken en laat iemand opschrijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief over kwaliteit

Nieuwsbrief over kwaliteit Nieuwsbrief over kwaliteit april 2013 Abrona heeft in 2012 extra geld gekregen van de regering. Geld om de zorg te verbeteren. Geld om de begeleiding van cliënten te verbeteren. Dit heet kwaliteit. Abrona

Nadere informatie

Handelingen 13:42-49 (Follow-dienst met als thema: mensen uitnodigen in het geloof)

Handelingen 13:42-49 (Follow-dienst met als thema: mensen uitnodigen in het geloof) Handelingen 13:42-49 (Follow-dienst met als thema: mensen uitnodigen in het geloof) Stel, je bent gaan stappen met een groep. En één van je vrienden is zo dronken als een tor. Als jullie besluiten naar

Nadere informatie

Ouders in Huis: gesprekskaarten. Gesprekskaarten Ouders in Huis - Thematische methodiek. Ontmoeten

Ouders in Huis: gesprekskaarten. Gesprekskaarten Ouders in Huis - Thematische methodiek. Ontmoeten Ouders in Huis: gesprekskaarten Gesprekskaarten Ouders in Huis - Thematische methodiek Ontmoeten 1. Vind je dat er initiatieven nodig zijn waar ouders elkaar kunnen leren kennen? Heb je hier ideeën over?

Nadere informatie

STICHTING GOSPEL IMPACT JAARVERSLAG 2018

STICHTING GOSPEL IMPACT JAARVERSLAG 2018 JAARVERSLAG 2018 STICHTING GOSPEL IMPACT JAARVERSLAG 2018 Stichting Gospel Impact Dominicushof 92 4133AP Vianen Telefoon: 0347-374483 Mobiel: 06-33586841 Email: info@gospelimpact.nl Website: www.gospelimpact.nl

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Dit is de 22e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije

Dit is de 22e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije Dit is de 22e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije Het wordt hoog tijd om weer eens wat van ons te laten horen! Ons verlof in Nederland afgelopen zomer was erg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Waarom deze trainingen?

Nieuwsbrief. Waarom deze trainingen? Nieuwsbrief sept/okt/nov.2017 Discipelschap Training World Wide DTWW Beste lezer, hiermee ontvangt u onze laatste nieuwsbrief voor 2017. Graag doen wij u opnieuw verslag van onze werkzaamheden in Suriname

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Ik heb een boek in de kast staan, met de titel: Wat doen wij als we bidden? Ik moest aan dit boek denken bij de voorbereiding van deze dienst. Afgelopen

Nadere informatie

10+ verbindt jongeren. Dit Kompas is van: OKTOBER 2017 NUMMER 3B

10+ verbindt jongeren. Dit Kompas is van: OKTOBER 2017 NUMMER 3B 10+ Dit Kompas is van: OKTOBER 2017 NUMMER 3B verbindt jongeren Stefan Stefan zit op een christelijke school. Hij hoort elke dag vertellen uit de Bijbel. Zijn meester is een christen. Dat kan Stefan merken.

Nadere informatie

Meer over China Taal: Hoofdstad: Inwoners: Regeringsleider: Religie:

Meer over China Taal: Hoofdstad: Inwoners: Regeringsleider: Religie: Meer over China Taal: Mandarijn Er zijn ook andere talen. En die zijn best wel verschillend. Vergelijk het met Nederlands en Duits. Hoofdstad: Peking Inwoners: bijna 1,4 miljard mensen miljard is een getal

Nadere informatie

- Meesters en juffen van de Parel, de Ark, de Rehoboth-school, de van der Brugghen-school en andere scholen

- Meesters en juffen van de Parel, de Ark, de Rehoboth-school, de van der Brugghen-school en andere scholen Met medewerking van - Voorganger: Ds. Richtsje Abma - de Oosterlichtband onder leiding van Willem Boersma - Hans Koster, Bianca Posthumus, Martijn Bakker, Ronella van der Torre, Ilse van der Torre - Ouderling:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 Regio Waardenlanden Maart 2016 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. In deze nieuwsbrief natuurlijk weer kort nieuws. Ook vertellen we weer iets over het nieuwe

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

Jaarplan ASVZ 2017 Samen Sterker

Jaarplan ASVZ 2017 Samen Sterker jaarplan ASVZ 2017 eenvoudige versie Jaarplan ASVZ 2017 Samen Sterker Jaarplan ASVZ Dit is het jaarplan van ASVZ. Hierin schrijft ASVZ op wat we in 2017 gaan doen en wat beter of anders kan in de zorg.

Nadere informatie

Kikker is kikker. Sheet 1. Geliefde broers en zussen,

Kikker is kikker. Sheet 1. Geliefde broers en zussen, Sheet 1 Geliefde broers en zussen, Ik vind het fijn hier te mogen staan. Ik vind het bijzonder hier iets te mogen zeggen. Voor mij persoonlijk is deze dienst een aangrijpende gebeurtenis. Het voelt als

Nadere informatie

BACK TO SCHOOL Calculator BIJLAGE. bij programma back 4 to school

BACK TO SCHOOL Calculator BIJLAGE. bij programma back 4 to school BACK TO SCHOOL Calculator BIJLAGE 3 bij programma back 4 to school 8 BACK TO SCHOOL Calculator 3 4 8 1 2 3 5 4 6 7 9 + 8 = 0 Opdrachtkaartjes behorende bij : uitbeelden Overhoring Huiswerk maken Appel

Nadere informatie

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe?

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe? Je bent waarschijnlijk begonnen met Het VoedingsKompas vanuit het verlangen om iets te veranderen in je leven. Misschien wil je alleen maar méér energie, misschien wil je af van enkele lichamelijke klachten

Nadere informatie

November. In deze nieuwsbrief

November. In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief De Bijbel open Jarig Studiedag Schoolfruit- en groente/hulp gevraagd Stem mee! Agenda Betalen broodschool School in de spotlight Zending Kinderkoor Laatste brief Zewuliya Kliederkerk

Nadere informatie

tientallen miljoenen euro s per jaar. Ook een vrijwilliger heeft zo een economische waarde.

tientallen miljoenen euro s per jaar. Ook een vrijwilliger heeft zo een economische waarde. Mt.5:16 De Week van gebed voor de eenheid van alle kerken. Ieder jaar is dit gebed in dezelfde week in januari. Het zal puur toeval zijn, maar ieder jaar valt ook de actie Kerkbalans in deze periode. Met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Toen jullie de vorige nieuwsbrief ontvingen (eind november), was de grote vakantie net begonnen in Oeganda. De kinderen zijn dan twee maanden vrij.

Nadere informatie

JEZUS LEERT OOK MIJ BIDDEN. Onzevader in eerste communievoorbereiding

JEZUS LEERT OOK MIJ BIDDEN. Onzevader in eerste communievoorbereiding JEZUS LEERT OOK MIJ BIDDEN Onzevader in de voorbereiding op de eerste communie Onzevader in eerste communievoorbereiding Doelgroep: Kinderen die zich voorbereiden op de eerste communie Doelstelling: Met

Nadere informatie

Geloofsopvoeding binnen het gezin! Kees Codée. Tip: Maak persoonlijke aantekeningen

Geloofsopvoeding binnen het gezin! Kees Codée. Tip: Maak persoonlijke aantekeningen Geloofsopvoeding binnen het gezin! Kees Codée Tip: Maak persoonlijke aantekeningen GELOOFSOPVOEDING Als gelovige ouder heb je een opdracht en een verlangen om je kinderen op te voeden tot eer van de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Julius en Rianne in Kenia Nieuwsbrief Maart 2018 Op 5 Januari kwamen we weer veilig aan in Kenia. Door een aardige groep vanuit de kerk werden we opgepikt.het kostte mij (Rianne) toch wel moeite om te

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

zonder de stabiele en gezonde basis van een liefdevol

zonder de stabiele en gezonde basis van een liefdevol Kinderdagcentra 2017 Uit verschillende onderzoeken blijkt dat in Moldavië meer dan honderdvijftigduizend kinderen in een onveilige en ongezonde situatie opgroeien. Ze groeien op zonder ouders omdat die

Nadere informatie

China. - Zending in China -

China. - Zending in China - Colofon James Fraser Les voor groep 3/4 Duur les: 60 min. Aardrijkskunde Beeldende Vorming Godsdienst China - Zending in China - Pagina 1 Leerkracht - handreiking Aan het begin van de les wordt het verhaal

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

Reis Oeganda November 2016

Reis Oeganda November 2016 Reis Oeganda November 2016 Deze reis heb ik Ruud samen met Pieter Jan gemaakt en begon in Kampala Kirindi district, waar we naar de nieuwe kerk van Pastor Richard zijn gegaan. Hier hebben we huis aan huis

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2017

Nieuwsbrief December 2017 Julius en Rianne in Kenia Nieuwsbrief December 2017 Tijd voor een update, het is ongelofelijk snel gegaan maar onze drie maanden zitten er al weer op. Wat is de tijd om gevlogen! We hebben een drukke tijd

Nadere informatie

Written by Danielle Oudshoorn Wednesday, 25 November :39 - Last Updated Wednesday, 25 November :54

Written by Danielle Oudshoorn Wednesday, 25 November :39 - Last Updated Wednesday, 25 November :54 Sinds 2010 ben ik o.a. betrokken bij de gebedsgroep van het gezondheidsprogramma Chiyembekezo. De gebedsgroep bestaat uit 8 leden die ook werken als vrijwilligers bij het gezondheidsprogramma en uit 4

Nadere informatie

Uitvaart voorbede Voorbeeld 1.

Uitvaart voorbede Voorbeeld 1. Uitvaart voorbede Voorganger: Genadige en barmhartige God. U ziet ons hier bijeen in ons verdriet rond het sterven van N. Hij / zij was één van ons, wij zullen hem / haar missen. Geef ons de kracht samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Lieve vrienden en familie, We hopen dat deze nieuwsbrief jullie in goede gezondheid tegemoetkomt en dat jullie werk- en privé leven fijn verloopt. Met ons hier in Kaapstad, Zuid

Nadere informatie

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 26 mei 2019, 17.00 uur Voorbereiding en medewerking: de mensen van Bijbelgespreksgroep Schouwenoord Organist Mar van der Veer Dominee

Nadere informatie

TOV! God geniet van vriendschap. Nieuwsbrief mei. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! God geniet van vriendschap. Nieuwsbrief mei. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief mei TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl En God zei; Het is niet goed voor de mens alleen te zijn. Ik zal

Nadere informatie

LES 6. De Tempel opbouwen

LES 6. De Tempel opbouwen LES De Tempel opbouwen Sabbat Doe Lees Ezra 4- goed door. Heeft iemand jou ooit afgeremd toen je enthousiast was over een project? Hoe ging je met die persoon om? Hoe zou jij je voelen als je bij de Tempel

Nadere informatie

KontaKt met manaus. 41e jaargang - maart 2013 nr. 156

KontaKt met manaus. 41e jaargang - maart 2013 nr. 156 KontaKt met manaus Stichting Zending Amazones 41e jaargang - maart 2013 nr. 156 Betty Smit en Josè Pimenta Uitgelicht Cora Tienstra l In dit nummer van Kontakt met Manaus vertelt Betty u over Francisco

Nadere informatie

Kinderen en vrijwillige terugkeer Tips voor ouders die vrijwillig terugkeren met minderjarige kinderen

Kinderen en vrijwillige terugkeer Tips voor ouders die vrijwillig terugkeren met minderjarige kinderen Kinderen en vrijwillige terugkeer Tips voor ouders die vrijwillig terugkeren met minderjarige kinderen Deze brochure kan ook ondersteunend zijn voor iedereen die met het gezin in contact komt: maatschappelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Putu Ari en Komang. Deze keer willen wij onze twee medewerkers op Bali, Putu Ari en Komang, in het zonnetje zetten. Wij kennen hen al bijna 20 jaar. Zij werken al meer dan 10

Nadere informatie

In de bijlage vind je de verhalen van Floris (16), Hiltje (13), Joshua (16) en Wietske (46). Ze komen uit het boekje Ik ben geliefd!

In de bijlage vind je de verhalen van Floris (16), Hiltje (13), Joshua (16) en Wietske (46). Ze komen uit het boekje Ik ben geliefd! Het kwaad Verdieping: Persoonlijke verhalen Leeftijd: 13-16 Thema: Tijdsduur: 20+ min. In de verdiepingsfase ga je met de jongeren in op hun persoonlijke verhalen Duur: 30 minuten Nodig: twee verhalen

Nadere informatie

Sorpresa! Een verrassing voor DANIEL FELIPE en Jelle

Sorpresa! Een verrassing voor DANIEL FELIPE en Jelle Sorpresa! Een verrassing voor DANIEL FELIPE en Jelle * 1. Daniel Felipe en zijn vriend Jelle Dit zijn Daniel Felipe en Jelle. Daniel Felipe heeft zijn jas aan. Jelle heeft alleen zijn kap op zijn hoofd.

Nadere informatie

Leeftijd: 9-12 Thema: Hemelvaart Tijdsduur: 60+ min. Deze bijeenkomst gaat over Hemelvaart.

Leeftijd: 9-12 Thema: Hemelvaart Tijdsduur: 60+ min. Deze bijeenkomst gaat over Hemelvaart. Hemelvaart: Tot Ziens! Leeftijd: 9-12 Thema: Hemelvaart Tijdsduur: 60+ min. Deze bijeenkomst gaat over Hemelvaart. Doelen van de bijeenkomst: De kinderen leren meer over Hemelvaart: het verhaal van het

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Herinnering In de kerstvakantie werden we opgeschrikt door het verdrietige bericht dat Martijn Heemskerk, de vader van Marco uit groep 7 en oud-leerling Tijn door een ongeluk was overleden. We leven mee

Nadere informatie

Agenda Datum Tijdstip Activiteit

Agenda Datum Tijdstip Activiteit Kom erbij! Nieuwsbrief 6 Zondag 27 januari 2019 Activiteiten voor kinderen en jongeren in de Emmaüsparochie De Burght, Potgieterplein, Uithoorn In de Burght wordt veel voor kinderen georganiseerd. Ook

Nadere informatie

Stichting Jedidja CS. Nieuwsbrief Stichting Jedidja CS Voorjaar/ Zomer 2014

Stichting Jedidja CS. Nieuwsbrief Stichting Jedidja CS Voorjaar/ Zomer 2014 Stichting Jedidja CS E-mail: jedidjacs@ziggo.nl Nieuwsbrief Stichting Jedidja CS Voorjaar/ Zomer 2014 De oprichters en vrijwilligers die betrokken zijn bij het werk van de Stichting Jedidja CS wensen u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Correspondentieadres: Achter de Bergen 14, 2675 AS Honselersdijk Tel.: 0174-623554 / 06 12 11 88 91 Stichtingsnummer: JW 39 50 313 Rabo-bank NL90 RABO

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. voor Vrienden van de Aker en Chaudfontaine 24 maart 2016

NIEUWSBRIEF. voor Vrienden van de Aker en Chaudfontaine 24 maart 2016 NIEUWSBRIEF voor Vrienden van de Aker en Chaudfontaine 24 maart 2016 CHAUDFONTAINE: VEELBELOVEND MAAR KWETSBAAR Rond kerst hebben we in onze nieuwe wijk Nieuw Sloten aandacht gevraagd voor de geboorte

Nadere informatie