maart 2015 Job profiel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "maart 2015 Job profiel"

Transcriptie

1 Westerdoksdijk AD Amsterdam Nederland Telefoon Fax maart 2015 Job profiel Online Category Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top 5% young executives we operate an open introduction model. Two career interviews and a test are held before the candidate is introduced to a prospective employer. In addition to this we provide executive search services in the young and senior executives segment.

2 Pagina 2/6 Organisatieprofiel Inleiding Jumbo is een familiebedrijf dat al meer dan negentig jaar bestaat. De onderneming uit Veghel is voortgekomen uit de groothandel in koloniale waren die in 1921 werd opgericht door Johan van Eerd. Hij is een achter-oom van de grondlegger van het huidige, Karel van Eerd. Deze begon in 1956 als 18-jarige in het bedrijf en is nog steeds betrokken bij Jumbo als voorzitter van de raad van commissarissen. Karel van Eerd heeft zich sterk gemaakt voor de ontwikkeling van vele zelfbedieningszaken en supermarkten. Hij werd hierbij onder andere geïnspireerd door zijn reizen naar Amerika. Voordat hij met Jumbo aan de slag ging, experimenteerde hij met verschillende formules. Samen met zijn kinderen Colette, Frits en Monique, die werkten inmiddels ook in de zaak nadat ze eerst elders ervaring hadden opgedaan, ontwikkelde Karel van Eerd Jumbo s 7 Zekerheden. Deze garanties zijn gebaseerd op een onderzoek naar de grootste ergernissen van de klanten bij het boodschappen doen en hebben het doel deze ergernissen weg te nemen. Daarnaast werd in 1996 de unieke Jumbo formule geïntroduceerd: het grootste assortiment en de beste service voor de laagste prijs. De overstap naar een formule waarin de klant echt volledig centraal staat, was een doorslaand succes. Sindsdien is het bedrijf steeds harder gaan groeien. In september 2009 maakte Jumbo bekend Super de Boer over te nemen. In november 2011 werden daar nog eens ruim 300 winkels van C1000 aan toegevoegd. is hiermee zeker de snelst groeiende Retailer in Nederland. De familie van Eerd is er in geslaagd om in slechts 17 jaar een supermarktbedrijf neer te zetten met circa 20% marktaandeel in de Nederlandse food retail en bezet daarmee een onbetwiste tweede plek. Na de volledige integratie van C1000 medio 2015 heeft Jumbo Supermarkten circa. 600 winkels, een consumentenomzet van 7 miljard euro en mensen in dienst. Van 2005 tot 2012 werd Jumbo Supermarkt ieder jaar gekozen tot 'Beste winkelketen van het jaar' in de categorie supermarkten. In 2007 en 2008 werd Jumbo uitgeroepen tot het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. De factoren achter het succes zijn volgens de organisatie de volgende: 1. De ontegenzeggelijke visie, lef en ondernemerschap van de familie van Eerd; er kan zeer snel geschakeld worden. 2. De implementatiekracht van Jumbo. Het bedrijf is erg actiegericht; men is in staat om complexe dingen simpel te maken. 3. Jumbo is de ideale winkel op basis van de unieke Jumbo formule: de beste service + het breedste assortiment x de laagste prijs, geborgd door de 7 zekerheden. Deze zekerheden houden de organisatie scherp om de klant echt te geven wat ze wil. Jumbo zal de komende jaren food retail blijven innoveren. Onder andere met de Jumbo Foodmarkten in Breda en Amsterdam, heeft de organisatie wat dat betreft opnieuw een visitekaartje afgegeven.

3 Pagina 3/6 Organisatie Jumbo Groep Holding wordt aangestuurd door de Raad van Bestuur. Deze bestaat uit: Frits van Eerd (CEO), Colette Cloosterman-van Eerd (Chief Customer Officer), Ton van Veen (CFO) en Niels Onkenhout (Directievoorzitter C1000). Onder de Raad van Bestuur zijn de Jumbo en de C1000 directie verantwoordelijk voor de aansturing van de beide formules. Naast Frits van Eerd, Colette Cloosterman en Ton van Veen bestaat de Jumbo-directie uit: Matthijs Moeken (Marketing Directeur), Ed van de Weerd (Commercieel Directeur), Duncan Hoy (Winkeloperatie), Karel de Jong (Supply Chain), Gea Kuiper (Human Resources), Jan Heuving (Vastgoed & Ondernemerszaken), Roland van den Berg (E-commerce) en Dick Dijkstra (ICT). E-commerce binnen Jumbo Uit zeer recent onderzoek van Roland Berger Strategy Consultants blijkt dat de groei van de online retailmarkt veel omvangrijker en ingrijpender is dan verwacht. Zij geven aan dat de omvang van deze markt in Nederland met 700 procent toeneemt tot circa 40 miljard euro tot Jumbo heeft besloten om ook actief in te gaan zetten op omnichannel en is hierin zeer serieus aan het investeren. Recent is in dit kader de E-Commerce organisatie opgericht. De ambitie is om, gebruikmakende van de wet van de remmende voorsprong, in korte tijd een leidende positie op te bouwen. Jumbo is zichzelf aan het voorbereiden voor de digitale toekomst waarin klanten online en mobiel inspiratie zoeken, bestellen, scannen en uiteindelijk betalen. Ook hier zal gelden: het grootste assortiment en de beste service voor de laagste prijs. Jumbo heeft toonaangevende internationale partners aan zich verbonden om de hoge ambities te doen slagen. In november 2014 is de nieuwe website van Jumbo (Jumbo.com) live gegaan. Voor de digitalisering van Jumbo is een business unit opgericht met P&L verantwoordelijkheid voor alle commerciële, logistieke en operationele processen rondom e-commerce. Het e-commerce management team bestaat uit een Manager Digital Proposition, een Manager Fulfilment, een Manager Operations, een Manager Technology Development, een Manager Channel Development, een Finance Manager en de BU Directeur. De Manager Digital Proposition is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het front end van het digitale platform en category management. De Manager Technology Development houdt zich bezig met technologie/it, de Manager Fulfilment neemt de logistieke organisatie voor zijn rekening en de Manager Channel Development met de verbetering hiervan. De Manager Operations is verantwoordelijk voor de exploitatie van de afhaalpunten. De Finance Manager is verantwoordelijk voor de financiële aansturing. Jumbo komt voor de nieuwe online organisatie graag in contact met een kandidaat voor de nieuw gecreëerde, leidinggevende rol van Online Category.

4 Pagina 4/6 Profiel positie Plaats in de Organisatie De Manager Digital Proposition geeft in de nieuwe online organisatie direct leiding aan een Online Marketing Manager, een User Experience Manager, een Proposition Manager, een Commercial Manager en een Category. Kernactiviteiten De functie van Online Category is nieuw gecreëerd. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van beleid rondom de ontwikkeling van het digitale assortiment van de toekomst. Je bent ervoor verantwoordelijk dat de category development strategie in lijn is met (externe) ontwikkelingen, E-commerce- en commercieel beleid en de doelstellingen van de Jumbo Formule. Resultaatgebieden Het formuleren van het beleid voor het online assortiment van de toekomst; Het opstellen van het jaarplan / budget voor het toegewezen onderdeel, het ontwikkelen, vormgeven en realiseren van het digitale assortiment; Het begeleiden van de inrichting van de online categorie binnen Jumbo; Het verzamelen en analyseren van verschillende databronnen op het gebied van klantgedrag en aankoopgedrag binnen e-commerce en deze vertalen naar huidig en toekomstig benodigd assortiment, prijsopbouw en presentatie; Het testen, implementeren, monitoren en continu verbeteren van de inrichting en samenstelling van het elastische online schap op het gebied van food en food gerelateerd assortiment; Het (laten) uitvoeren van prijs- / productanalyses en checks bij concurrerende supermarkten, horeca en (buitenlandse) retailbedrijven voor specifieke artikelen die uitsluitend in het digitaal assortiment te vinden zijn; Het analyseren en benchmarken van hoe de online assortimenten van de belangrijkste concurrenten zich richting de toekomst ontwikkelen Het opstellen, afstemmen en uitwerken van jaarplan merchandising (leveranciersbudget) en deze vertalen naar, volgen en bijsturen van concrete promoafspraken, -acties en bijdragen; Het proactief volgen van relevante trends en ontwikkelingen voor het digitaal assortiment en het initiëren, onderhouden en uitbouwen van contacten en netwerk met leveranciers, fabrikanten, operatie en interne organisatie; Het mede-selecteren van leveranciers voor long-tail, toelichten van ontwikkelde recepturen en formuleren van specificaties voor in te kopen producten; Het opzetten van strategische projecten met leveranciers rondom de toekomstige ontwikkeling van het online assortiment; Het signaleren van mogelijke verbeteringen op het gebied van werkprocessen en producten, evenals het initiëren, uitwerken en na goedkeuring, implementeren van verbetervoorstellen; Het samenwerken met andere collega s in het E-Commerce team, maar ook met collega s uit andere afdelingen zoals: Inkoop, Category Management, Formule en Marketing; Het leiding geven aan een Jr. Online Category.

5 Pagina 5/6 Interview Noël Manning, Manager Digital Proposition Noël: Ik ben trots op wat we tot nu toe hebben neergezet met Jumbo E-Commerce. We doen het goed, maar zitten vol ambitie voor de toekomst! De Online Category zal zich in essentie bezig houden met twee dingen. Het eerste onderdeel is assortimentsmanagement. En dan met name het ontwikkelen van ons digitale schap van morgen. Dat wil zeggen: hoe zorgen we ervoor dat we constant een zo slim mogelijke mix van assortiment hebben? Ten tweede is er de verantwoordelijkheid van het toevoegen van nieuwe categorieën of assortimentsgroepen. Dit kan heel breed zijn en in zowel food als non-food. Hoe ver moeten we bijvoorbeeld gaan als het gaat om het online plaatsen van de producten van onze huidige leveranciers? En, wat voor assortiment zouden we wel/niet niet moeten hebben binnen een bepaalde nieuwe categorie? De juiste assortimentsmix is een van de meest belangrijke knoppen om aan te draaien voor onze uiteindelijke winstgevendheid. Het is dus van groot belang dat we constant scherp blijven op de ontwikkeling van ons assortiment in de toekomst. Uiteraard willen we uiteindelijk heel graag toewerken naar een optimale assortimentsmix. Echter, we zitten nu nog even in de fase daarvoor. Fase 1 is nu geweest dat we simpelweg alles wat in de winkel staat ook online te zetten. Dat is een leuk begin en levert een site met artikelen op. Maar we willen verder en deze nieuwe Online Category speelt hierbij een grote rol! Onze online retail business is op minstens twee manieren anders dan onze fysieke winkels. Allereerst hebben we online een schap van elastiek. Ons assortiment zou dus nog veel groter kunnen. Maar alleen maar assortiment vergroten is niet erg zinvol. De uitdaging is om dit zo slim mogelijk te doen. Dit roept bijvoorbeeld vragen op als: wat wil de (online) klant en wat betekenen welke (online) producten voor de winstgevendheid van onze online winkel? Een ander groot verschil is dat we in onze online winkel over van alles en nog wat data verzamelen en dat we dus enorm veel van de klant weten. Deze big data willen we uiteindelijk graag gebruiken om tot een optimalisatie van assortiment te komen. Strategisch assortimentsmanagement kan volgens mij echt het verschil gaan maken voor onze online winkel. We hebben met zijn allen in de afgelopen periode heel hard gewerkt om onze supermarkt op internet te krijgen. Nu is het tijd om écht e-commerce te gaan bedrijven en in mijn visie is dat een continue datagedreven verbetercylcus. Het type mensen waar ik van houd in mijn teams zijn mensen die niet gaan zitten wachten, maar die zelf de mouwen opstropen en proactief dingen geregeld krijgen! In deze rol moet je zowel strategisch sterk zijn, maar uiteindelijk is retail ook detail en moet je ook gewoon dingen af maken. Deze persoon zal ook verantwoordelijk worden voor marge en omzet uit nieuwe categorieën en concepten. Het gaat dan zowel om de zogenaamde frontmarge (i.e., marge door slimme assortimentskeuzes), als de backmarge (i.e., bijdragen van leveranciers). In deze rol zal er niet alleen een beroep worden gedaan op je analytische/conceptuele vaardigheden, maar ook op je sociale vaardigheden en het informeel beïnvloeden van anderen. Voor deze baan wil ik echt iemand hebben die als het moet- door de muur heen gaat. Voor veel van de Category Managers binnen de Jumbo organisatie ben je niet vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Daarbij komt ook dat we als E-Commerce team, ondanks onze sterke groei, nog een relatief beperkt team zijn. Je moet in deze rol dus self-starting zijn! Bij Jumbo werken houdt samen ondernemen en winnen in. Ik heb gemerkt dat je dat ook echt proeft als je hier werkt. De bedrijfscultuur is er eentje van energie en ondernemerschap. Iedereen ziet overal kansen!

6 Pagina 6/6 Persoonlijk profiel Opleiding en ervaring en relevante competenties Opleiding en ervaring WO werk en denk niveau; 8-12 jaar relevante werkervaring; Ervaring in FMCG en/of retail is een pré; Persoonlijkheidseigenschappen Analytisch sterk; Teamspeler; Interpersoonlijk zeer vaardig; Organisatiesensitief; Proactief, initiatiefrijk en ondernemend; Uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden; High energy. Arbeidsvoorwaarden Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Locatie s-hertogenbosch. Door gunstige ligging minimale overlast tijdens spitsuren. Meer informatie Consultant Management Assistente Bart Dietz Lucille van Veldhoven Waarom is dit een interessante loopbaanstap? Leiding geven. Het online schap van de toekomst bepalen bij een van de meest succesvolle retailers van Nederland. Direct rapporteren aan inspirerende manager met aansprekend track-record in E-Commerce. Sterk groeiende organisatie. Commerciële verantwoordelijkheid. Volop mogelijkheden voor doorgroei. Snel veel verantwoordelijkheid. Ondernemingsdrang verankerd in bedrijfscultuur. Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV en een korte motivatie via de registratie pagina op onze site (www.careeropeners.nl).

Maart 2015 Job profiel Online Customer Retention manager Jumbo Supermarkten

Maart 2015 Job profiel Online Customer Retention manager Jumbo Supermarkten Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl Maart 2015 Job profiel Online Customer Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2012.01.16 Job profiel Manager Marketing E-Commerce V&D

2012.01.16 Job profiel Manager Marketing E-Commerce V&D Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2012.01.16 Job profiel Manager Marketing E- Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2015.05 Job profiel Manager Customer Service Center Makro Nederland

2015.05 Job profiel Manager Customer Service Center Makro Nederland Westerdoksdijk 1 1013 AD Amsterdam The Netherlands Telephone +31 88 23 5400 www.careeropeners.nl 2015.05 Job profiel Manager Customer Service Center Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

December 2012 job profiel Sr. Planning Manager E-Commerce V&D

December 2012 job profiel Sr. Planning Manager E-Commerce V&D Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl December 2012 job profiel Sr. Planning Manager E- Career Openers puts a-players in contact with

Nadere informatie

2014.03 Job Profiel Category Marketeer & SEA Mobile Specialist Emesa

2014.03 Job Profiel Category Marketeer & SEA Mobile Specialist Emesa Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2014.03 Job Profiel Category Marketeer & SEA Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2015.06 Job profiel Director Operations iprospect

2015.06 Job profiel Director Operations iprospect Westerdoksdijk 1 1013 AD Amsterdam The Netherlands Telephone +31 88 23 5400 www.careeropeners.nl 2015.06 Job profiel Director Operations Vertrouwelijk Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2014.02 Job profiel Manager Formule Koninklijke Auping B.V.

2014.02 Job profiel Manager Formule Koninklijke Auping B.V. Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2014.02 Job profiel Manager Formule Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2014.06 Job profiel Online Business Development Manager MS Mode

2014.06 Job profiel Online Business Development Manager MS Mode Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2014.06 Job profiel Online Business Development Manager Career Openers puts a-players in contact

Nadere informatie

Job profiel Finance Manager Arts en Zorg

Job profiel Finance Manager Arts en Zorg Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl Job profiel Finance Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top

Nadere informatie

2013.02.20 Job profiel Account Manager Eindverbruikers Royaan

2013.02.20 Job profiel Account Manager Eindverbruikers Royaan Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2013.02.20 Account Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top

Nadere informatie

Job profiel Key Account Manager Selecta

Job profiel Key Account Manager Selecta Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl Job profiel Key Account Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For

Nadere informatie

Job profiel 2015 Business Intelligence Consultant Career Openers

Job profiel 2015 Business Intelligence Consultant Career Openers Westerdoksdijk 1 1013 AD Amsterdam Nederland Telefoon +31 88 0235400 www.careeropeners.nl Job profiel 2015 Business Intelligence puts a-players in contact with a-companies. For top 5% young executives

Nadere informatie

Job profiel (Senior) Internal Auditor FrieslandCampina

Job profiel (Senior) Internal Auditor FrieslandCampina Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl Job profiel (Senior) Internal Auditor Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

13-06-2012/Job profiel Marketing Manager Selecta

13-06-2012/Job profiel Marketing Manager Selecta Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 13-06-2012/Job profiel Marketing Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

Ja ar. ver sla g. Jumbo Groep Holding B.V. jum141040_jaarverslag_2014_wiro_v2.indd 1 12-03-15 11:14

Ja ar. ver sla g. Jumbo Groep Holding B.V. jum141040_jaarverslag_2014_wiro_v2.indd 1 12-03-15 11:14 Ja ar 14 ver sla g 2014 Jumbo Groep Holding B.V. jum141040_jaarverslag_2014_wiro_v2.indd 1 12-03-15 11:14 Wij willen verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal, voor elke klant. Daarom bieden wij een

Nadere informatie

BUSINESS CONTROLLER BOL.COM

BUSINESS CONTROLLER BOL.COM BUSINESS CONTROLLER BOL.COM Pagina 2 van 6 ORGANISATIE PROFIEL - ALGEMEEN BOL.COM is in de afgelopen twaalf jaar uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle online winkel van Nederland en is inmiddels

Nadere informatie

JOB PROFIEL. Category Manager Wholesale

JOB PROFIEL. Category Manager Wholesale JOB PROFIEL Category Manager Wholesale 2012 Category Manager Wholesale Page 2 of 6 BEDRIJFSPROFIEL ALGEMEEN In 2000 is opgericht als eerste merk ter wereld dat luxe Home en Body cosmetica combineert. Raymond

Nadere informatie

3 jaar SaleSmagazine

3 jaar SaleSmagazine In gesprek met Bas Hoogland, klantgericht denken bij Landal Green Parks Rob Honing, Hotitem voert Sales Funnel in Bas Westland, social media tips & tricks Social Media als Sales Tool, door Mercuri international

Nadere informatie

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor PROFIEL profiel november jaargang 201219 extra 02 editie oktober 2012 ROFIEL extra FASHION kracht van ondernemen met euretco SPORT gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

Nadere informatie

CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES

CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES Februari 2011 FrieslandCampina Pagina 2 van 7 ORGANISATIE PROFIEL - ALGEMEEN ONDERNEMING Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in

Nadere informatie

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN Het realiseren van bedrijfsambities Discussie finance professionals SPECIALE UITGAVE DOOR VISMA SOFTWARE Thema AMBITIE VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN De controller als business partner 9 vragen en

Nadere informatie

Detron ICT & Telecom Groep. Jaarverslag2012

Detron ICT & Telecom Groep. Jaarverslag2012 Detron ICT & Telecom Groep Jaarverslag 2O12 Jaarverslag2012 DETRON CONNECTS GROWTH & FUN Jaarverslag 2012 Detron ICT & Telecom Groep B.V. Inhoud Voorwoord George Banken (CEO) 6 Kengetallen en omzetverdeling

Nadere informatie

Differentiëren is noodzaak, gemiddeld is niet goed genoeg. Een verkennend onderzoek naar Merchandise management bij Nederlandse retailers

Differentiëren is noodzaak, gemiddeld is niet goed genoeg. Een verkennend onderzoek naar Merchandise management bij Nederlandse retailers Differentiëren is noodzaak, gemiddeld is niet goed genoeg Een verkennend onderzoek naar Merchandise management bij Nederlandse retailers Naam auteurs: Armijn Beek Riemke de Kloet Bedrijfsnaam: Capgemini

Nadere informatie

DE OMNI-CHANNEL ORGANISATIE BESTAAT NOG NIET

DE OMNI-CHANNEL ORGANISATIE BESTAAT NOG NIET DE OMNI-CHANNEL ORGANISATIE BESTAAT NOG NIET Rapportage expertgroep Omni-channel Organisatie Januari 2014 Shopping 2020 It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that

Nadere informatie

hét carrièremagazine voor salesprofessionals! maart 2011

hét carrièremagazine voor salesprofessionals! maart 2011 hét carrièremagazine voor salesprofessionals! maart 2011 1 In gesprek met Hilti, veel kansen voor sales Neomax, bij ons heeft het vrouwelijk denken voorrang TNT Post professionaliseert haar salesorganisatie

Nadere informatie

NO LIMITS. bundel. best practice. 12 mei 2015. nieuw programma kent NIEUWE FORMULE INTERACTIEF EVENT UNLIMITED EDITION CHALLENGE AWARDS

NO LIMITS. bundel. best practice. 12 mei 2015. nieuw programma kent NIEUWE FORMULE INTERACTIEF EVENT UNLIMITED EDITION CHALLENGE AWARDS GENOMINEERDEN 2015 best practice bundel CHALLENGE AWARDS NIEUWE FORMULE UNLIMITED EDITION INTERACTIEF EVENT 12 mei 2015 nieuw programma kent NO LIMITS Recruitment specialist in FMCG voor marketing, customer

Nadere informatie

In gesprek met klantgericht denken bij Landal Green Parks Hotitem voert Sales Funnel in social media tips & tricks door Mercuri international

In gesprek met klantgericht denken bij Landal Green Parks Hotitem voert Sales Funnel in social media tips & tricks door Mercuri international In gesprek met Bas Hoogland, klantgericht denken bij Landal Green Parks Rob Honing, Hotitem voert Sales Funnel in Bas Westland, social media tips & tricks Social Media als Sales Tool, door Mercuri international

Nadere informatie

SALESmagazine bestaat 1 jaar!

SALESmagazine bestaat 1 jaar! SALESmagazine bestaat 1 jaar! Extra dik jubileumnummer h é t c a r r i è r e m a g a z i n e v o o r s a l e s - & m a r k e t i n g p r o f e s s i o n a l s! M e i 2 0 0 9 3 In gesprek met Eise Harkema,

Nadere informatie

ken uw klant de kunst van het omarmen en behouden

ken uw klant de kunst van het omarmen en behouden ken uw klant de kunst van het omarmen en behouden 1 ken uw klant de kunst van het omarmen en behouden 3 Voorwoord 4 Inleiding 8 Waarde 12 Wat 16 Waar 2 Wie 26 Waarom 34 Conclusie: Voor u telt rendement

Nadere informatie

Najaar 2011 (Nuovo collezione 1911)

Najaar 2011 (Nuovo collezione 1911) hét carrièremagazine voor salesprofessionals! DECEMBER 2011 4 Merry Christmas and a Happy New Year! In gesprek met Angus Cameron, Director Snow Software Jeroen van Esseveld, Commercial Director Friesland

Nadere informatie