TE KOOP. Boomkwekerserf 10 Arnhem Bent u op zoek naar een goed onderhouden appartement waarin u direct heerlijk kunt gaan wonen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. Boomkwekerserf 10 Arnhem Bent u op zoek naar een goed onderhouden appartement waarin u direct heerlijk kunt gaan wonen?"

Transcriptie

1 Woonoppervlakte 80 m , kosten koper TE KOOP Boomkwekerserf 10 Arnhem Bent u op zoek naar een goed onderhouden appartement waarin u direct heerlijk kunt gaan wonen?

2 Bent u op zoek naar een goed onderhouden appartement waarin u direct heerlijk kunt gaan wonen? Dan is de Boomkwekerserf 10 echt iets voor u! Dit appartement heeft een separate berging en eigen parkeerplaats op achtergelegen afgesloten terrein. Door de grote raampartijen heeft u een fraai uitzicht. De wijk is ruim van opzet, kindvriendelijk en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van veel groen. Alle voorzieningen zoals kinderdagverblijven, basis en middelbare scholen, supermarkt, winkels, medische zorg, sportfaciliteiten voor onder meer voetbal, hockey en tennis zijn aanwezig. Het NS station ArnhemZuid is gemakkelijk lopend of fietsend te bereiken. Zowel het centrum van Arnhem als dat van Nijmegen is met het openbaar vervoer of met de auto snel bereikbaar. Ook is er vanaf de wijk Schuytgraaf een goede verbinding met de A325 en de A50. In mei 2017 is het nieuwe winkelcentrum in de Schuytgraaf geopend, waarin een breed scala van winkels is gevestigd. Indeling Begane grond: Gemeenschappelijke entree, hal met brievenbussen, bellentableau, liftinstallatie en trappenhuis. Vanuit de hal tevens toegang tot de separate bergingen en de parkeerplaatsen op het afgesloten terrein.

3 Derde verdieping: Entree, hal met berging voorzien van witgoedaansluiting en (zwevend) toilet met fontein. Royale woonkamer met fraai uitzicht middels grote raampartijen. Semiopen keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, afwasmachine, koelkast en combimagnetron. Twee slaapkamers, waarvan één met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Ruime badkamer voorzien van douche en vaste wastafel. Bijzonderheden: Goed verzorgd en onderhouden appartement; Moderne en compleet uitgevoerde keuken en badkamer; Fraai panorama uitzicht door grote raampartijen aan de voorzijde; Neutrale kleurstellingen en tot in de details afgewerkt; Volledig geïsoleerd; Inpandige berging in onderbouw; Parkeerplaats op afgesloten terrein; Goed functionerende, professionele VVE met een bijdrage van 135,00 per maand; Gunstig gelegen t.o.v. kinderdagverblijven, scholen, winkels, sportfaciliteiten en diverse uitvalswegen; Opening van het nieuwe winkelcentrum Schuytgraaf sinds mei Strijbosch Thunnissen Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVMaankoopmakelaar mee. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

4 KADASTRALE GEGEVENS Adres Boomkwekerserf 10 Postcode / Plaats 6846 AS Arnhem Gemeente Arnhem AF Sectie / Perceel AF / 325 Soort Volle eigendom Bouwjaar 2004

5

6

7

8

9

10

11

12 Lijst van zaken Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen Warmtevoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing

13 Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: 4 pits inductiekookplaat afzuigkap afwasmachine oven koel,vriescombinatie Keukenaccessoires Verlichting, te weten: plafond verlichting (Losse) kasten, legplanken, te weten: (hang) kast(en) woonkamer hangkast slaapkamer kledingkast slaapkamer Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Toilet borstel Toiletrolhouder Badkameraccessoires douchewand Wasmachine Wasdroger Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overige Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen

14 EXTRA INFORMATIE ONDERHOUD AANSPRAKELIJKHEID KOOPAKTE ONTBINDING ZEKERHEIDSSTELLING ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER LIJST VAN ZAKEN BEDENKTIJD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaatkoper(s). Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is 6 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 6 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Een lijst van zaken is in deze brochure aanwezig. De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om uur op de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte akte (in kopie) aan de koper ter hand wordt gesteld.

15 ONDERZOEKSPLICHT KOPER + MEDEDELINGSPLICHT Deze objectinformatie beoogt geen uitputtende lijst te geven met betrekking tot mogelijk aanwezige gebreken in de woning. De informatie die is vermeld, is verkregen van de eigenaar/verkoper en uit eigen waarnemingen ter plaatse en heeft als bedoeling om de koper zo goed mogelijk te informeren en tegelijk te voldoen aan de op de verkoper rustende mededelingsplicht. Op grond van het Burgerlijk Wetboek rust er op de koper van een woning een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat de koper zelf verantwoordelijk is voor de beoordeling of de woning de eigenschappen zal bezitten om te voldoen voor het gebruik dat hij van de woning zal willen maken. Het verdient dan ook aanbeveling om een ter zake (bouwkundig) deskundige in te schakelen. Indien koper besluit om niet tot inschakeling van een deskundige over te gaan, komen eventuele nadelige gevolgen hiervan volledig voor zijn en/of haar rekening. MEDEDELING TOT VERKOOP Alle verstrekte informatie dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een bieding gelijk aan de gestelde vraagprijs doet dan ook niet direct een koopovereenkomst tot stand komen. BIEDVERLOOP Het biedverloop bij onderhandelingen over onroerende zaken kent diverse bijzonderheden die u het best vooraf met de makelaar kunt bespreken. GUNNING KOOPAKTE Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn en/of haar keuze. Een overeenkomst komt tot stand, indien overeenstemming is bereikt over de koopsom, oplevering, bijkomende voorwaarden, roerende zaken en de koopovereenkomst is ondertekend en de wettelijke bedenktijd is verlopen. Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels, zoals deze voorkomen in de modelkoopakte die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. De waarborgsom (of bankgarantie) is gebruikelijk 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen van hypotheek, Nationale Hypotheek Garantie), worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. Voor zover er in deze brochure aanvullende clausules zijn vermeld, worden deze opgenomen in de koopakte. Het verdient aanbeveling in plaats van een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten bij de notaris, een bankgarantie van 10% van de koopsom bij de notaris te doen deponeren in verband met mogelijke discussie met de inspecteur van de Inkomsten Belasting.

16 EFDIENSTBAARHEDEN EN BIJZONDERE BEPALINGEN Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden dan aan elke opvolgende eigenaar opgelegd. Ze staan gewoonlijk in het eigendomsbewijs. Een kopie van het eigendomsbewijs is op te vragen via de makelaar. Bepalingen die het gebruik van de onroerende zaak (kunnen) beperken vindt u, indien van toepassing, in deze informatie onder aanvullende clausules. BOUWKUNDIGE RISICO S Indien de woning gebouwd is in de periode van bestaat de mogelijkheid dat de constructie is uitgevoerd met betonnen vloeren zoals Kwaaitaal, Omnia of Mantavloeren. Er is gebleken dat in gebieden met een hoge vochtigheidsgraad betonschade kan ontstaan door in de vloer aanwezige chloriden, die de sterkte van het beton en eventuele bewapening kan aantasten. Indien de woning gebouwd is in de periode tussen zijn er mogelijkerwijs asbesthoudende materialen verwerkt. Bij de eventuele verwijdering van deze materialen dienen op grond van de geldende milieuregelingen speciale maatregelen genomen te worden, die extra verwijderingskosten met zich mee kunnen brengen. Na 1983 is vrijwel geen losgebonden asbest meer toegepast. De toepassing en verkoop van asbest zijn sinds 1 juli 1993 nagenoeg verboden. 2024: verbod op asbestdaken of asbestgolfplaten Vanaf 2024 komt er een verbod op asbestdaken en asbestgolfplaten. Particulieren en bedrijven mogen die dan niet meer bezitten. Voor meer informatie over de subsidieregelingen verwijzen wij u naar de overheid. Particulieren moeten de kosten voor het verwijderen van asbest zelf betalen. BODEMVERONTREINIGING / ONDERGRONDSE TANKS Er is door de verkoper geen onderzoek laten verrichten naar de eventuele aanwezigheid van verontreinigende stoffen in de ondergrond. Voor zover verkoper bekend, is nimmer een ondergrondse tank voor de opslag van (vloei) stoffen in de grond aangebracht, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Door verkoper wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard in geval van achteraf blijkende bodemverontreiniging, van welke aard dan ook, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. VRIJBLIJVENDE AANBIEDING Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

17 NOTARISKEUZE KOPER KOOP ONROERENDE ZAKEN EN AANNEMING VAN WERK DE WET IDENTIFICATIEPLICHT BIJ DIENSTVERLENING Indien u als koper een notaris verkiest buiten een straal van 20km van het pand, zullen eventuele kosten ten behoeve van een volmacht voor verkopers voor rekening van kopers komen. Op grond van deze wet kan de koopovereenkomst van een woonhuis nog slechts schriftelijk worden aangegaan. Een door beide partijen getekend exemplaar of afschrift hiervan moet aan de koper ter hand worden gesteld. De koper heeft dan (vanaf de dag erop volgend, 0.00 uur) gedurende drie werkdagen het recht de koop te ontbinden. Daarnaast heeft de koper het recht de koopovereenkomst in te schrijven in de openbare registers. Gedurende de bedenktijd kan dit slechts wanneer de akte is opgesteld en mede ondertekend door een notaris. Deze inschrijving / registratie biedt de koper bescherming tegen rechtshandeling en rechtsfeiten, die zich na de dag van inschrijving hebben voorgedaan zoals vervreemding, bezwaring, verhuur, faillissement of onder bewindstelling. Deze inschrijving heeft slechts effect indien de juridische levering (eigendomsoverdracht) binnen 6 maanden na de inschrijving zal plaatsvinden. De kosten welke hieraan zijn verbonden komen voor rekening van koper. Deze wet is op 1 september 2003 in werking getreden en geldt alleen voor koopovereenkomsten die op of na 1 september 2003 worden gesloten. Deze wet brengt mee, dat wij onze opdrachtgevers dienen te identificeren aan de hand van een geldig paspoort, een Nederlands rijbewijs of een geldig verblijfsdocument. Kopieën van deze documenten dienen tevens bij de koopakte te worden gevoegd.

18

19

20

21

22 Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over of belangstelling voor de woning in deze brochure? Wilt u een bod uitbrengen? Natuurlijk zijn wij u graag van dienst! Ook maken wij graag een vrijblijvende afspraak om over de verkoop van uw huidige woning of over aankoopbegeleiding te praten. CONTACT Contactpersoon: De heer E.X. (Erwin) Broersma Mobiel: De heer M.J.H. (Marc) Bakker Mobiel: Mevrouw L.I. (Leonie) Rutgers Mobiel: De heer G.E. (Gerben) van Mourik Mobiel: Strijbosch Thunnissen Makelaars Sweerts de Landasstraat DA Arnhem (Noord) Secretariaat: Mevrouw S.A. (Sarah) Welker Telefoon: Mevrouw M.M. (Margot) Eskes, Telefoon: Fortunastraat XZ Arnhem (Zuid) Financieel planner: De heer L.J.W. (Bob) Janssen T

Woonoppervlakte ca. 157 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boomkwekerserf 18 Arnhem

Woonoppervlakte ca. 157 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boomkwekerserf 18 Arnhem Woonoppervlakte ca. 157 m 2 Vraagprijs 379.000,- kosten koper TE KOOP Boomkwekerserf 18 Arnhem EEN SCHITTEREND EN LUXE AFGEWERKT PENTHOUSE MET EEN VLOEROPPERVLAK VAN 157 M² EN DAKTERRAS VAN 30 M². Zeer

Nadere informatie

Woonoppervlakte 133 m ,- kosten koper

Woonoppervlakte 133 m ,- kosten koper Woonoppervlakte 133 m 2 215.000,- kosten koper TE KOOP Stadswaardenlaan 45 Arnhem Deze ruime eengezinswoning is gelegen in de wijk Stadseiland, een ruim opgezette, groene wijk met op steenworp afstand

Nadere informatie

Woonoppervlakte 96 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper. Koningsberg 30 Doorwerth TE KOOP. Ideaal appartement voor jong en oud

Woonoppervlakte 96 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper. Koningsberg 30 Doorwerth TE KOOP. Ideaal appartement voor jong en oud Woonoppervlakte 96 m 2 Vraagprijs 150.000,- kosten koper TE KOOP Koningsberg 30 Doorwerth Ideaal appartement voor jong en oud Ruim- en verzorgd voormalig 4-kamerappartement gelegen op de 6e etage met vrij

Nadere informatie

TE KOOP. Hoogmadepad 9 Arnhem Ruime eengezinswoning met parkeren op eigen erf en een op het zuiden gelegen tuin.

TE KOOP. Hoogmadepad 9 Arnhem Ruime eengezinswoning met parkeren op eigen erf en een op het zuiden gelegen tuin. Woonoppervlakte 128 m 2 Bieden vanaf 175.000,- kosten koper TE KOOP Hoogmadepad 9 Arnhem Ruime eengezinswoning met parkeren op eigen erf en een op het zuiden gelegen tuin. In de aantrekkelijke en kindvriendelijke

Nadere informatie

Woonoppervlakte 123 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Drususlaan 4 Westervoort

Woonoppervlakte 123 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Drususlaan 4 Westervoort Woonoppervlakte 123 m 2 Vraagprijs 175.000,- kosten koper TE KOOP Drususlaan 4 Westervoort OP ZOEK NAAR EEN AANTREKKELIJK EN KINDVRIENDELIJK GELEGEN TUSSENWONING? In de ruim opgezette wijk de Ganzenpoel

Nadere informatie

Woonoppervlakte 83 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Beaulieustraat 4-2 Arnhem Licht 4-kamer appartement met twee balkons.

Woonoppervlakte 83 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Beaulieustraat 4-2 Arnhem Licht 4-kamer appartement met twee balkons. Woonoppervlakte 83 m 2 Vraagprijs 185.000,- kosten koper TE KOOP Beaulieustraat 4-2 Arnhem Licht 4-kamer appartement met twee balkons. Liefhebbers van een weids uitzicht opgelet! Centraal in Arnhem ligt

Nadere informatie

TE KOOP. Leidenweg 26 Arnhem. Woonoppervlakte 125 m ,- kosten koper

TE KOOP. Leidenweg 26 Arnhem. Woonoppervlakte 125 m ,- kosten koper Woonoppervlakte 125 m 2 275.000, kosten koper TE KOOP Leidenweg 26 Arnhem Aan de rand van de wijk Elderveld en aan rustige straat gelegen goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met inpandige stenen

Nadere informatie

Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs 199.500,- kosten koper TE KOOP Zaanstraat 5 Arnhem Deze woning vinden we terug in de Groene Kamer van Presikhaaf. Deze wijk staat bekend om haar kindvriendelijke rustige

Nadere informatie

Woonoppervlakte 82 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 82 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 82 m 2 Vraagprijs 189.500,- kosten koper TE KOOP Graaf Lodewijkstraat 23 Arnhem In de gewilde woonwijk Het Sonsbeekkwartier en nabij de binnenstad gelegen leuke en karakteristieke bovenwoning

Nadere informatie

TE KOOP. St. Janskerkstraat 48 B Arnhem Gezellige en goed onderhouden BENEDENWONING met stadstuin en slaapkamer in het souterrain.

TE KOOP. St. Janskerkstraat 48 B Arnhem Gezellige en goed onderhouden BENEDENWONING met stadstuin en slaapkamer in het souterrain. Woonoppervlakte 65 m 2 Vraagprijs 165.000, kosten koper TE KOOP St. Janskerkstraat 48 B Arnhem Gezellige en goed onderhouden BENEDENWONING met stadstuin en slaapkamer in het souterrain. Gezellige en goed

Nadere informatie

Woonoppervlakte 65 m ,- kosten koper TE KOOP. St. Catharinaplaats 12 Arnhem Een fantastisch startersappartement op een super plek!

Woonoppervlakte 65 m ,- kosten koper TE KOOP. St. Catharinaplaats 12 Arnhem Een fantastisch startersappartement op een super plek! Woonoppervlakte 65 m 2 150.000, kosten koper TE KOOP St. Catharinaplaats 12 Arnhem Een fantastisch startersappartement op een super plek! Ben je op zoek naar een gezellig en goed onderhouden appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Klein Vijverdal 7 Arnhem. Woonoppervlakte 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Klein Vijverdal 7 Arnhem. Woonoppervlakte 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 70 m 2 Vraagprijs 219.000, kosten koper TE KOOP Klein Vijverdal 7 Arnhem Op zoek naar een modern, betaalbaar en eigentijds appartement op een toplocatie in ArnhemNoord? Dan is dit uw kans!

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 80 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Den Heuvel 162 Velp Ruimte en uitzicht!

Woonoppervlakte ca. 80 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Den Heuvel 162 Velp Ruimte en uitzicht! Woonoppervlakte ca. 80 m 2 Vraagprijs 100.000, kosten koper TE KOOP Den Heuvel 162 Velp Ruimte en uitzicht! Ruimte en uitzicht! Dat vind je terug in dit goed onderhouden appartement op de 3e woonlaag van

Nadere informatie

Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs 385.000, kosten koper TE KOOP Geffenstraat 21 Arnhem Kwaliteitsbouw uit de jaren 70 op een riant perceel van maar liefst 597 m², dat refereert aan de woning Geffenstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Ballonvaart 18 Arnhem Royaal, goed onderhouden gezinshuis waarin u direct heerlijk kunt gaan wonen.

TE KOOP. Ballonvaart 18 Arnhem Royaal, goed onderhouden gezinshuis waarin u direct heerlijk kunt gaan wonen. Woonoppervlakte 135 m 2 Vraagprijs 299.000, kosten koper TE KOOP Ballonvaart 18 Arnhem Royaal, goed onderhouden gezinshuis waarin u direct heerlijk kunt gaan wonen. Bent u op zoek naar een royaal, goed

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper. Bovenbrugstraat 21 Arnhem TE KOOP. Een heerlijk gezinshuis op een bijzondere plek.

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper. Bovenbrugstraat 21 Arnhem TE KOOP. Een heerlijk gezinshuis op een bijzondere plek. Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 389.000, kosten koper TE KOOP Bovenbrugstraat 21 Arnhem Een heerlijk gezinshuis op een bijzondere plek. Aan de rand van het Centrum van Arnhem, op slechts enkele minuten

Nadere informatie

Woonoppervlakte 94 m ,- kosten koper TE KOOP. Van Oldenbarneveldtstraat 9-1 Arnhem Totaal gerenoveerde bovenwoning met twee slaapkamers.

Woonoppervlakte 94 m ,- kosten koper TE KOOP. Van Oldenbarneveldtstraat 9-1 Arnhem Totaal gerenoveerde bovenwoning met twee slaapkamers. Woonoppervlakte 94 m 2 289.000,- kosten koper TE KOOP Van Oldenbarneveldtstraat 9-1 Arnhem Totaal gerenoveerde bovenwoning met twee slaapkamers. Een van de mooiste bovenwoningen in Arnhem is nu te koop!

Nadere informatie

TE KOOP. Aristoteleshof 23 Arnhem In de kindvriendelijke wijk Rijkerswoerd gelegen keurig onderhouden tussenwoning.

TE KOOP. Aristoteleshof 23 Arnhem In de kindvriendelijke wijk Rijkerswoerd gelegen keurig onderhouden tussenwoning. Woonoppervlakte 84 m 2 189.500, kosten koper TE KOOP Aristoteleshof 23 Arnhem In de kindvriendelijke wijk Rijkerswoerd gelegen keurig onderhouden tussenwoning. In de kindvriendelijke wijk Rijkerswoerd

Nadere informatie

TE KOOP. Sonsbeeksingel 25 8 Arnhem Op uitstekende en centrale locatie gelegen goed onderhouden 2-kamer appartement.

TE KOOP. Sonsbeeksingel 25 8 Arnhem Op uitstekende en centrale locatie gelegen goed onderhouden 2-kamer appartement. Woonoppervlakte 53 m 2 Bieden vanaf 150.000, kosten koper TE KOOP Sonsbeeksingel 25 8 Arnhem Op uitstekende en centrale locatie gelegen goed onderhouden 2kamer appartement. Op uitstekende en centrale locatie

Nadere informatie

Woonoppervlakte 144 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Broekstraat 209 Arnhem Royaal, goed onderhouden, modern en eigentijds woonhuis.

Woonoppervlakte 144 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Broekstraat 209 Arnhem Royaal, goed onderhouden, modern en eigentijds woonhuis. Woonoppervlakte 144 m 2 Vraagprijs 248.500, kosten koper TE KOOP Broekstraat 209 Arnhem Royaal, goed onderhouden, modern en eigentijds woonhuis. Aan de rand van kindvriendelijke wijk De Rietlanden gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Pythagorasstraat 29 Arnhem. Woonoppervlakte 108 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Pythagorasstraat 29 Arnhem. Woonoppervlakte 108 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 108 m 2 Vraagprijs 235.000, kosten koper TE KOOP Pythagorasstraat 29 Arnhem Deze woning is goed onderhouden en daarmee zo te betrekken. UNIEKE KANS AAN HET WATER! Deze keurig onderhouden

Nadere informatie

Woonoppervlakte 117 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 117 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 117 m 2 Vraagprijs 300.000,- kosten koper TE KOOP Frans Halslaan 65 Arnhem Op loopafstand van het prachtige park Sonsbeek en diverse voorzieningen, buitengewoon fraai en sfeervol bovenhuis

Nadere informatie

Woonoppervlakte 144 m ,- kosten koper

Woonoppervlakte 144 m ,- kosten koper Woonoppervlakte 144 m 2 498.000, kosten koper TE KOOP Velperplein 12 4 Arnhem Luxe wonen in het centrum van Arnhem met parkeren in de kelder, prachtig uitzicht over de Singels, het groen en de stad? Luxe

Nadere informatie

Woonoppervlakte 60 m ,- kosten koper

Woonoppervlakte 60 m ,- kosten koper Woonoppervlakte 60 m 2 124.500, kosten koper TE KOOP De Burcht 24 Arnhem Dit instapklare tweekamerappartement (60 m² woonoppervlakte) ligt op de eerste verdieping van een appartementencomplex en heeft

Nadere informatie

Woonoppervlakte 117 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Drususlaan 6 Westervoort Gerenoveerd en instapklaar!

Woonoppervlakte 117 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Drususlaan 6 Westervoort Gerenoveerd en instapklaar! Woonoppervlakte 117 m 2 Vraagprijs 209.500,- kosten koper TE KOOP Drususlaan 6 Westervoort Gerenoveerd en instapklaar! COMPLEET GERENOVEERD IN KINDVRIENDELIJKE WIJK! In de ruim opgezette en kindvriendelijke

Nadere informatie

Woonoppervlakte 123 m 2 Bieden vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Sevenumstraat 23 Arnhem Goed onderhouden woonhuis in een kindvriendelijk wijk.

Woonoppervlakte 123 m 2 Bieden vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Sevenumstraat 23 Arnhem Goed onderhouden woonhuis in een kindvriendelijk wijk. Woonoppervlakte 123 m 2 Bieden vanaf 200.000, kosten koper TE KOOP Sevenumstraat 23 Arnhem Goed onderhouden woonhuis in een kindvriendelijk wijk. Dit goed onderhouden woonhuis is gelegen in de kindvriendelijk

Nadere informatie

Woonoppervlakte 85 m ,- kosten koper TE KOOP. Plattenburgerweg 99 Arnhem Op gewilde locatie in de wijk Plattenburg gelegen tussenwoning.

Woonoppervlakte 85 m ,- kosten koper TE KOOP. Plattenburgerweg 99 Arnhem Op gewilde locatie in de wijk Plattenburg gelegen tussenwoning. Woonoppervlakte 85 m 2 197.500,- kosten koper TE KOOP Plattenburgerweg 99 Arnhem Op gewilde locatie in de wijk Plattenburg gelegen tussenwoning. Op gewilde locatie in de wijk Plattenburg gelegen tussenwoning.

Nadere informatie

TE KOOP. Schoolstraat 26 Arnhem Een eigentijds verbouwd woonhuis in het aantrekkelijke Spijkerkwartier.

TE KOOP. Schoolstraat 26 Arnhem Een eigentijds verbouwd woonhuis in het aantrekkelijke Spijkerkwartier. Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 399.500,- kosten koper TE KOOP Schoolstraat 26 Arnhem Een eigentijds verbouwd woonhuis in het aantrekkelijke Spijkerkwartier. In de aantrekkelijke woonwijk "Het Spijkerkwartier"

Nadere informatie

TE KOOP. Woudrichemstraat 69 Arnhem Op kindvriendelijke locatie in De Laar West ligt deze modern afgewerkte en instapklare onderhouden eindwoning.

TE KOOP. Woudrichemstraat 69 Arnhem Op kindvriendelijke locatie in De Laar West ligt deze modern afgewerkte en instapklare onderhouden eindwoning. Woonoppervlakte ca. 108 m 2 162.500, kosten koper TE KOOP Woudrichemstraat 69 Arnhem Op kindvriendelijke locatie in De Laar West ligt deze modern afgewerkte en instapklare onderhouden eindwoning. Op kindvriendelijke

Nadere informatie

Woonoppervlakte 191 m ,- kosten koper TE KOOP. Marconistraat 17 Zevenaar Luxe uitgevoerd woonhuis inclusief bedrijfsruimte.

Woonoppervlakte 191 m ,- kosten koper TE KOOP. Marconistraat 17 Zevenaar Luxe uitgevoerd woonhuis inclusief bedrijfsruimte. Woonoppervlakte 191 m 2 595.000,- kosten koper TE KOOP Marconistraat 17 Zevenaar Luxe uitgevoerd woonhuis inclusief bedrijfsruimte. Let op! De genoemde vraagprijs is voor de woning inclusief bedrijfsruimte

Nadere informatie

Woonoppervlakte 143 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Rhijnspoor 2 Arnhem

Woonoppervlakte 143 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Rhijnspoor 2 Arnhem Woonoppervlakte 143 m 2 Vraagprijs 375.000, kosten koper TE KOOP Rhijnspoor 2 Arnhem In graag bewoonde jonge en kindvriendelijke wijk Parklane gelegen royaal zeer goed onderhouden HELFT VAN DUBBEL woonhuis.

Nadere informatie

TE KOOP. Cattepoelseweg 135 Arnhem. Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper (*vraagprijs met erfpacht: 439.

TE KOOP. Cattepoelseweg 135 Arnhem. Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper (*vraagprijs met erfpacht: 439. Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 550.000,- kosten koper (*vraagprijs met erfpacht: 439.000,-) TE KOOP Cattepoelseweg 135 Arnhem Op gewilde woonlocatie gelegen goed onderhouden vrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

Woonoppervlakte 164 m ,- kosten koper

Woonoppervlakte 164 m ,- kosten koper Woonoppervlakte 164 m 2 498.000,- kosten koper TE KOOP Couperusstraat 23 Arnhem Dankzij het royale woonoppervlak van 164 m², de vijf slaapkamers en de kindvriendelijke locatie een ideaal gezinshuis. In

Nadere informatie

Woonoppervlakte 90 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 90 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 90 m 2 Vraagprijs 135.000, kosten koper TE KOOP Vlijmenweg 25 Arnhem Op goede locatie in de LaarWest gelegen royale maisonnette op de eerste en tweede woonlaag met zonnig balkon en separate

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

TE KOOP. Copernicushof 8 Arnhem. Woonoppervlakte 84 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Copernicushof 8 Arnhem. Woonoppervlakte 84 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 84 m 2 Vraagprijs 159.000, kosten koper TE KOOP Copernicushof 8 Arnhem In een rustig en autoluw hofje gelegen, goed onderhouden TUSSENWONING met aangebouwde stenen berging en diepe achtertuin

Nadere informatie

Woonoppervlakte 68 m 2 vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 68 m 2 vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 68 m 2 vraagprijs 169.000, kosten koper TE KOOP Boulevard Heuvelink 1 16 Arnhem Bent u op zoek naar een modern afgewerkt appartement op een toplocatie waarin u direct heerlijk kunt gaan

Nadere informatie

Woonoppervlakte 133 m ,- kosten koper TE KOOP. Rozendaalselaan 4 A Velp

Woonoppervlakte 133 m ,- kosten koper TE KOOP. Rozendaalselaan 4 A Velp Woonoppervlakte 133 m 2 298.000, kosten koper TE KOOP Rozendaalselaan 4 A Velp Op een fantastische plek in het hart van het centrum van Velp ligt op de bovenste verdieping dit riante appartement met een

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Bredasingel 96 Arnhem

Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Bredasingel 96 Arnhem Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs 150.000, kosten koper TE KOOP Bredasingel 96 Arnhem Sla je slag bij deze heerlijke bovenwoning (type Maisonnette) met 3 ruime slaapkamers (voormalig 4), een open haard

Nadere informatie

Woonoppervlakte 124 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Helmondstraat 124 Arnhem

Woonoppervlakte 124 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Helmondstraat 124 Arnhem Woonoppervlakte 124 m 2 Vraagprijs 200.000, kosten koper TE KOOP Helmondstraat 124 Arnhem Deze instapklare tussenwoning ligt op een kindvriendelijke locatie in De Laar West en is in de afgelopen jaren

Nadere informatie

Woonoppervlakte 116 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Bladelstraat 69 Arnhem

Woonoppervlakte 116 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Bladelstraat 69 Arnhem Woonoppervlakte 116 m 2 Vraagprijs 189.500, kosten koper TE KOOP Bladelstraat 69 Arnhem Ideale starterswoning in een modern jasje, 4 slaapkamers en een heerlijk tuin, dat is de hoekwoning op de Bladelstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Charley Bosveldhof 20 Arnhem Een prachtige woning met veel raampartijen, een lichte living en een zonnige achtertuin.

TE KOOP. Charley Bosveldhof 20 Arnhem Een prachtige woning met veel raampartijen, een lichte living en een zonnige achtertuin. Woonoppervlakte 173 m 2 Vraagprijs 350.000, kosten koper TE KOOP Charley Bosveldhof 20 Arnhem Een prachtige woning met veel raampartijen, een lichte living en een zonnige achtertuin. U wilt vlakbij het

Nadere informatie

Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Loplein 39 Arnhem

Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Loplein 39 Arnhem Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs 168.750, kosten koper TE KOOP Loplein 39 Arnhem Kom kijken en laat je verrassen door de ruimte, het afwerkingsniveau en het fraaie uitzicht. Vanaf het balkon is het genieten

Nadere informatie

Woonoppervlakte m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte m 2 Vraagprijs 235.000, kosten koper TE KOOP Boreasplantsoen 79 Arnhem Deze ideale starterswoning is onder tijdloze architectuur gebouwd en met smaak ingericht door de huidige bewoners

Nadere informatie

Woonoppervlakte 128 m ,- kosten koper

Woonoppervlakte 128 m ,- kosten koper Woonoppervlakte 128 m 2 225.000, kosten koper TE KOOP Albert van Dalsumlaan 3 Arnhem Op een prettige locatie gelegen royale tussenwoning. De woning heeft een diepe achtertuin met vrijstaande houten berging

Nadere informatie

Woonoppervlakte 109 m ,- kosten koper TE KOOP. Stratenmakersveste 12 Arnhem De sfeer van toen, gecombineerd met het comfort van nu.

Woonoppervlakte 109 m ,- kosten koper TE KOOP. Stratenmakersveste 12 Arnhem De sfeer van toen, gecombineerd met het comfort van nu. Woonoppervlakte 109 m 2 300.000, kosten koper TE KOOP Stratenmakersveste 12 Arnhem De sfeer van toen, gecombineerd met het comfort van nu. De sfeer van toen, gecombineerd met het comfort van nu. Dat vind

Nadere informatie

TE KOOP. Roemer Visscherstraat 12 Arnhem Goed onderhouden woonhuis met tal van karakteristieke kenmerken van de jaren 30.

TE KOOP. Roemer Visscherstraat 12 Arnhem Goed onderhouden woonhuis met tal van karakteristieke kenmerken van de jaren 30. Woonoppervlakte 115 m 2 Vraagprijs 369.000, kosten koper TE KOOP Roemer Visscherstraat 12 Arnhem Goed onderhouden woonhuis met tal van karakteristieke kenmerken van de jaren 30. Aan één van de mooiste

Nadere informatie

TE KOOP. Zeelandsingel 22 Arnhem Vrijstaand wonen met comfort en privacy in een kindvriendelijke wijk, hier is het mogelijk!

TE KOOP. Zeelandsingel 22 Arnhem Vrijstaand wonen met comfort en privacy in een kindvriendelijke wijk, hier is het mogelijk! Woonoppervlakte 112 m 2 Vraagprijs 319.500, kosten koper TE KOOP Zeelandsingel 22 Arnhem Vrijstaand wonen met comfort en privacy in een kindvriendelijke wijk, hier is het mogelijk! Zeelandsingel 22 Arnhem

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 174 m ,- kosten koper

Woonoppervlakte ca. 174 m ,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 174 m 2 349.000, kosten koper TE KOOP Koningin Beatrixstraat 13 Velp Verrassend riante gezinswoning met inpandige garage gebouwd in 2008 en 2009 in het nieuwbouw plan de Velpsche veste.

Nadere informatie

TE KOOP. Schoonhovenhof 19 Arnhem Gezien de keurige staat van onderhoud is deze woning zo te betrekken.

TE KOOP. Schoonhovenhof 19 Arnhem Gezien de keurige staat van onderhoud is deze woning zo te betrekken. Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 175.000, kosten koper TE KOOP Schoonhovenhof 19 Arnhem Gezien de keurige staat van onderhoud is deze woning zo te betrekken. Deze goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k. KRUISSTRAAT 4 ASSEN 795.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat een prachtig en indrukwekkend

Nadere informatie

TE KOOP. Alkmaarsingel 271 Arnhem Dit moderne gezinshuis kenmerkt zich door de lichte woonkamer en ruime zonnige tuin.

TE KOOP. Alkmaarsingel 271 Arnhem Dit moderne gezinshuis kenmerkt zich door de lichte woonkamer en ruime zonnige tuin. Woonoppervlakte 87 m 2 Vraagprijs 245.000, kosten koper TE KOOP Alkmaarsingel 271 Arnhem Dit moderne gezinshuis kenmerkt zich door de lichte woonkamer en ruime zonnige tuin. Alkmaarsingel 271 te Arnhem

Nadere informatie

TE KOOP. Polluxstraat 194 Arnhem Deze ideale starterswoning is onder tijdloze architectuur gebouwd en met smaak ingericht door de huidige bewoners.

TE KOOP. Polluxstraat 194 Arnhem Deze ideale starterswoning is onder tijdloze architectuur gebouwd en met smaak ingericht door de huidige bewoners. Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 225.000, kosten koper TE KOOP Polluxstraat 194 Arnhem Deze ideale starterswoning is onder tijdloze architectuur gebouwd en met smaak ingericht door de huidige bewoners.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 96 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Groningensingel 975 Arnhem Instaplaar appartement in prettige woonomgeving

Woonoppervlakte 96 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Groningensingel 975 Arnhem Instaplaar appartement in prettige woonomgeving Woonoppervlakte 96 m 2 Vraagprijs 187.500,- kosten koper TE KOOP Groningensingel 975 Arnhem Instaplaar appartement in prettige woonomgeving UITZICHT OP GROEN EN OP WATERPARTIJ EN COMPLEET GERENOVEERD!

Nadere informatie

Woonoppervlakte 104 m ,- kosten koper TE KOOP. Auroraplantsoen 43 Arnhem Starterswoning met comfort en luxe!

Woonoppervlakte 104 m ,- kosten koper TE KOOP. Auroraplantsoen 43 Arnhem Starterswoning met comfort en luxe! Woonoppervlakte 104 m 2 250.000, kosten koper TE KOOP Auroraplantsoen 43 Arnhem Starterswoning met comfort en luxe! LET OP: deze woning wordt aangeboden met een "vanaf" prijs. Biedingen vanaf 250.000,

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

Woonoppervlakte 83 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Camp 45 Westervoort Betaalbaar wonen in een groene, kindvriendelijke omgeving.

Woonoppervlakte 83 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Camp 45 Westervoort Betaalbaar wonen in een groene, kindvriendelijke omgeving. Woonoppervlakte 83 m 2 Vraagprijs 107.500,- kosten koper TE KOOP De Camp 45 Westervoort Betaalbaar wonen in een groene, kindvriendelijke omgeving. In de geliefde wijk Hoogeind ligt deze aantrekkelijk geprijsde

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

TE KOOP. Velperweg Arnhem. Woonoppervlakte 150 m ,- kosten koper

TE KOOP. Velperweg Arnhem. Woonoppervlakte 150 m ,- kosten koper Woonoppervlakte 150 m 2 569.500,- kosten koper TE KOOP Velperweg 30 20 Arnhem In de geliefde wijk Molenbeke in Arnhem-Noord gelegen royaal luxe uitgevoerd penthouse met een groot dakterras, lift, berging

Nadere informatie

Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam

Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam Koopsom 100.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam Prijs

Nadere informatie

Woonoppervlakte 97 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 97 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 97 m 2 Vraagprijs 215.000, kosten koper TE KOOP Eusebiusbinnensingel 25 Arnhem In het centrum van Arnhem gelegen volledig gerenoveerd 3kamer appartement met fraai uitzicht op de Walburgiskerk.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 82 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 82 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 82 m 2 Vraagprijs 175.000, kosten koper TE KOOP Bingelradestraat 13 Arnhem Deze goed onderhouden hoekwoning met zonnige achtertuin met vrijstaande stenen berging en achterom is gelegen

Nadere informatie

Woonoppervlakte 159 m ,- kosten koper

Woonoppervlakte 159 m ,- kosten koper Woonoppervlakte 159 m 2 398.000, kosten koper TE KOOP Sweerts de Landasstraat 43 Arnhem Kenmerkend aan het monumentale pand zijn de hoge plafonds, de ruime hal partij, ornamenten, woonkamer en suite en

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 91 m 2 Bieden vanaf ,- kosten koper

Woonoppervlakte ca. 91 m 2 Bieden vanaf ,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 91 m 2 Bieden vanaf 155.000, kosten koper TE KOOP St. Elisabethshof 5 Arnhem Op historische locatie in het voormalig St. Elisabeths Gasthuis ligt dit comfortabele tweekamerappartement

Nadere informatie

TE KOOP. Broekstraat 16 Arnhem Modern en eigentijds woonhuis gelegen in een "nieuw stukje" Arnhem-Noord.

TE KOOP. Broekstraat 16 Arnhem Modern en eigentijds woonhuis gelegen in een nieuw stukje Arnhem-Noord. Woonoppervlakte 127 m 2 Vraagprijs 289.000, kosten koper TE KOOP Broekstraat 16 Arnhem Modern en eigentijds woonhuis gelegen in een "nieuw stukje" ArnhemNoord. Modern en eigentijds woonhuis (bwjr. 2015)

Nadere informatie

TE KOOP. Kastanjelaan 25 2 Arnhem Wonen in een statig pand in een van de mooiste straten van het Spijkerkwartier.

TE KOOP. Kastanjelaan 25 2 Arnhem Wonen in een statig pand in een van de mooiste straten van het Spijkerkwartier. Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs 169.000, kosten koper TE KOOP Kastanjelaan 25 2 Arnhem Wonen in een statig pand in een van de mooiste straten van het Spijkerkwartier. Wonen in een statig pand in een

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

TE KOOP. Brouwerijweg 100 Arnhem Leuke benedenwoning van ca. 55 m² met diepe, zonnige tuin gelegen op een gewilde woonlocatie in Arnhem-Noord.

TE KOOP. Brouwerijweg 100 Arnhem Leuke benedenwoning van ca. 55 m² met diepe, zonnige tuin gelegen op een gewilde woonlocatie in Arnhem-Noord. Woonoppervlakte 55 m 2 Bieden vanaf 150.000, kosten koper TE KOOP Brouwerijweg 100 Arnhem Leuke benedenwoning van ca. 55 m² met diepe, zonnige tuin gelegen op een gewilde woonlocatie in ArnhemNoord. Leuke

Nadere informatie

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k.

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k. RIJKSWEG 83 A DELFZIJL 75.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een leuk HOEK appartement op de 2e woonlaag voorzien van een lichte woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen nabij vele

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 389.000, kosten koper TE KOOP Pontanuslaan 12 Arnhem Op een absolute toplocatie gelegen rijksmonumentale tussenwoning. De woning is gelegen op korte afstand van het park

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

Woonoppervlakte 75 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 75 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 75 m 2 Vraagprijs 175.000, kosten koper TE KOOP Grensweg 59 Arnhem Deze goed onderhouden tussenwoning is gelegen aan de rand van de Geitenkamp en Arnhemse Allee. De woning heeft vrij uitzicht

Nadere informatie

TE KOOP. Vlijmenweg 27 Arnhem. Woonoppervlakte 66 m ,- kosten koper

TE KOOP. Vlijmenweg 27 Arnhem. Woonoppervlakte 66 m ,- kosten koper Woonoppervlakte 66 m 2 144.000, kosten koper TE KOOP Vlijmenweg 27 Arnhem Op goede locatie in de Laar West gelegen royale maisonnette op de eerste en tweede woonlaag met zonnig balkon en separate stenen

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 133 m ,- kosten koper

Woonoppervlakte ca. 133 m ,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 133 m 2 450.000, kosten koper TE KOOP Schonenbergsingel 28 Velp Een charmante villa op een heerlijke plek. Dit in VelpNoord, in een villawijk, gelegen in 1908 gebouwde vrijstaande huis

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs ,- k.k.

Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs ,- k.k. Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs 300.000, k.k. Deze fraaie en lichte tussenwoning met veel raampartijen is gelegen in een rustige straat in de geliefde wijk Meerpolder. De woning beschikt over

Nadere informatie

Woonoppervlakte 173 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 173 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 173 m 2 Vraagprijs 545.000, kosten koper TE KOOP Pollendal 1 Arnhem Op één van de groenste plekken van Arnhem, in de wijk 'De Menthenberg' gelegen vrijstaande, semibungalow met een zeer

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN ,- v.o.n.

STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN ,- v.o.n. STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN 595.000,- v.o.n. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S .. KENMERKEN : 595.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Appartement Open portiek :Nee Aantal kamers :4 kamers waarvan 3 slaapkamer(s)

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Byblisstraat 115 Arnhem Ruime starterswoning op de hoek gelegen in het Singelkwartier

TE KOOP. Byblisstraat 115 Arnhem Ruime starterswoning op de hoek gelegen in het Singelkwartier Woonoppervlakte 119 m 2 Vraagprijs 275.000, kosten koper TE KOOP Byblisstraat 115 Arnhem Ruime starterswoning op de hoek gelegen in het Singelkwartier Kantoor aan huis of een eigen praktijk? Dat kan in

Nadere informatie

TE KOOP. Hagemanswei 2 Arnhem Op zeer riant perceel (287 m2!) gelegen keurig onderhouden en gemoderniseerde hoekwoning met parkeren op eigen terrein.

TE KOOP. Hagemanswei 2 Arnhem Op zeer riant perceel (287 m2!) gelegen keurig onderhouden en gemoderniseerde hoekwoning met parkeren op eigen terrein. Woonoppervlakte 113 m 2 Vraagprijs 235.000, kosten koper TE KOOP Hagemanswei 2 Arnhem Op zeer riant perceel (287 m2!) gelegen keurig onderhouden en gemoderniseerde hoekwoning met parkeren op eigen terrein.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 106 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Woudrichemstraat 33 Arnhem

Woonoppervlakte 106 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Woudrichemstraat 33 Arnhem Woonoppervlakte 106 m 2 Vraagprijs 188.500, kosten koper TE KOOP Woudrichemstraat 33 Arnhem Op een rustige woonlocatie in de wijk De LaarWest ligt deze hoekwoning met aan de achterzijde een overkapping

Nadere informatie

TE KOOP. Van Lawick van Pabststraat Arnhem Zeer goed onderhouden TOP-APPARTEMENT met ruim zonnig dakterras.

TE KOOP. Van Lawick van Pabststraat Arnhem Zeer goed onderhouden TOP-APPARTEMENT met ruim zonnig dakterras. Woonoppervlakte 56 m 2 Vraagprijs 218.000, kosten koper TE KOOP Van Lawick van Pabststraat 107 3 Arnhem Zeer goed onderhouden TOPAPPARTEMENT met ruim zonnig dakterras. Zeer goed onderhouden TOPAPPARTEMENT

Nadere informatie

Woonoppervlakte 135 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper. Graaf Ottoplein 22 Arnhem TE KOOP LAAT U VERRASSEN DOOR DE RUIMTE EN DE SFEER!

Woonoppervlakte 135 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper. Graaf Ottoplein 22 Arnhem TE KOOP LAAT U VERRASSEN DOOR DE RUIMTE EN DE SFEER! Woonoppervlakte 135 m 2 Vraagprijs 300.000, kosten koper TE KOOP Graaf Ottoplein 22 Arnhem LAAT U VERRASSEN DOOR DE RUIMTE EN DE SFEER! De bovenwoning ligt aan het statige Graaf Ottoplein waar de grootste

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 325.000, kosten koper TE KOOP Van Lawick van Pabststraat 71 Arnhem Het bijzondere van deze bovenwoning is onder meer het riante dakterras gelegen op het zuidwesten,

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Alblasserdamstraat 51 Arnhem Mondern verbouwde woning met 5 slaapkamers.

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Alblasserdamstraat 51 Arnhem Mondern verbouwde woning met 5 slaapkamers. Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 225.000, kosten koper TE KOOP Alblasserdamstraat 51 Arnhem Mondern verbouwde woning met 5 slaapkamers. Deze modern verbouwde woning ligt in een kindvriendelijke wijk

Nadere informatie

TE KOOP. Marie Braunhof 11 Arnhem Energiezuinige comfortabele gezinswoning voorzien van alle hedendaagse gemakken.

TE KOOP. Marie Braunhof 11 Arnhem Energiezuinige comfortabele gezinswoning voorzien van alle hedendaagse gemakken. Woonoppervlakte 123 m 2 265.000, kosten koper TE KOOP Marie Braunhof 11 Arnhem Energiezuinige comfortabele gezinswoning voorzien van alle hedendaagse gemakken. Deze ruime instapklare hoekwoning is gelegen

Nadere informatie

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k.

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k. ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN : 139.500,00 Aanvaarding

Nadere informatie

BRINK 6 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

BRINK 6 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. BRINK 6 GASTEREN Vraagprijs 425.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een fantastische locatie midden in het dorp gelegen rietgedekte woonboerderij met grote vrijstaande schuur en bakhuisje. Deze vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Van Heemstralaan 41 Arnhem Aan de meest geliefde en de mooiste laan van de wijk de Gulden Bodem ligt deze royale 30-er jaren woning.

TE KOOP. Van Heemstralaan 41 Arnhem Aan de meest geliefde en de mooiste laan van de wijk de Gulden Bodem ligt deze royale 30-er jaren woning. Woonoppervlakte 193 m 2 Vraagprijs 675.000,- kosten koper TE KOOP Van Heemstralaan 41 Arnhem Aan de meest geliefde en de mooiste laan van de wijk de Gulden Bodem ligt deze royale 30-er jaren woning. Aan

Nadere informatie

COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT. Vraagprijs ,- k.k.

COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT. Vraagprijs ,- k.k. COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT Vraagprijs 55.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Coevorderstraatweg/Hoveniersland, Noordscheschut. Perceel weiland, gelegen tussen de Coevorderstraatweg en de Lossing, op

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

LICHTBOEI 125 GRONINGEN ,- k.k.

LICHTBOEI 125 GRONINGEN ,- k.k. LICHTBOEI 125 GRONINGEN 164.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN : 164.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Tussenwoning Aantal kamers :5 kamers waarvan 4

Nadere informatie

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k.

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k. KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN 229.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een toplocatie in het centrum van Zuidlaren gelegen, helft van een tweeonder-een-kapwoning met aangebouwde stenen berging en ruime bijkeuken.

Nadere informatie