globelyst M DE EVOLUTIE IN BEDRIJFSWAGENINRICHTINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "globelyst M DE EVOLUTIE IN BEDRIJFSWAGENINRICHTINGEN"

Transcriptie

1 globelyst M DE EVOLUTIE IN BEDRIJFSWAGENINRICHTINGEN globelyst M is het consistente vervolg op de doorgaande ontwikkeling van de bedrijfswageninrichtingen van Sortimo

2 De wereldleider gevestigd in Duitsland Wij zijn wereldwijd markt- en technologisch leider op het gebied van de professionele bedrijfswageninrichtingen voor alle industriële en service branches. Met onze partners, internationale dochterondernemingen en vestigingen door heel Duitsland, is Sortimo vertegenwoordigd op de belangrijkste markten in Europa, Amerika en Azië. Ondanks onze wereldwijde markt oriëntatie, zijn wij onlosmakelijk verbonden met onze bedrijfslocatie in Duitsland. 500 medewerkers produceren ons complete product assortiment in onze hoofdvestiging in Beieren. Vanuit deze locatie worden onze innovatieve made in Germany producten verstuurd over vrijwel de gehele wereld. Naast lange levensduur, economische efficiency en gebruiksgemak van onze producten, stellen wij bij Sortimo hoge prioriteit aan veiligheid en stabiliteit van al onze bedrijfswageninrichtingen. Alleen in gesimuleerde noodsituaties kunnen wij testen of onze bedrijfswageninrichtingen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Daarom voeren wij al sinds twee decennia realistische crash testen uit samen met onze partners van DEKRA, TÜV en ADAC welke wij tot op heden allemaal met glans hebben doorstaan. Dit bevestigt ons, dat wij op de juiste weg zijn. Deze resultaten betekenen natuurlijk niet, dat wij achterover leunen en niets doen. Met dezelfde pioniersgeest, zoals wij die hadden bij onze start, investeren wij ook nu continu in de verbetering en verdere ontwikkeling van onze producten. Het is ons doel om in een vroeg stadium de vraag te analyseren en daar innovatieve oplossingen voor te vinden. Hierdoor creëren wij reeds nu producten, die de standaard voor de toekomst zullen zijn.

3 Globelyst M een generatie vooruit Lichtgewicht constructie langmateriaalbak gemaakt van zeer sterk composiet materiaal Ons aluminium Space-Frame de ideale basis voor een flexibele en lichtgewicht structuur Gewichtsverlaging creëert tevens meer dan 35% CO2-vermindering De toekomstige standaard reeds nu bepalen dat is wat we hebben bereikt met ons nieuwe Globelyst M. We zijn nieuwe wegen ingeslagen en hebben ons nog intensiever gefocust op onderzoek en ontwikkeling. Met als eindresultaat de nieuwste generatie bedrijfswageninrichtingen van Sortimo, geoptimaliseerd tot in het kleinste detail. Globelyst M volgt het beproefde Sortimo modulaire componenten principe, waarbinnen alle modulaire componenten van het geoptimaliseerde aluminium Space- Frame tot het koffer en BOXXen systeem volledig uitwisselbaar zijn binnen het systeem. De talloze combinatie mogelijkheden ondersteunen een nog uitgebreidere reeks van individuele toepassingsmogelijkheden voor uw bedrijfswageninrichtingen. Globelyst M is geconcentreerd rond een nieuwe mix van materialen, welke helpen het gewicht te verlagen van de gehele bedrijfswageninrichting. U bespaart benzine kosten en helpt het milieu te beschermen.

4 Onze decennia lange ervaring als leider in de ontwikkeling en productie van bedrijfswageninrichtingen heeft ons geleerd vooruit te denken en dit doen wij succesvol: technologische processen en toekomstgerichte ontwerpen zijn samengebracht in Globelyst M, wat u innovatieve en passende oplossingen biedt in geval van speciale wensen. Globelyst M combineert modern ontwerp met een intelligente mix van metaal, kunststof en composiet materialen. De afzonderlijke materialen zijn juist daar toegepast, waar zij hun volledige potentieel benutten. Op deze manier zijn wij in staat het gewicht van de bedrijfswageninrichtingen te minimaliseren zonder concessies te doen aan de veiligheid en stabiliteit. De elegante en frisse kleuren benadrukken de frisheid van onze nieuwe inrichtingen. Een nieuwe innovatie binnen Globelyst M is ProSafe; een vastzet systeem, dat is geïntegreerd in de staanders van de inrichtingen voor de nieuwe ProSafe spanbanden. Met de nieuwe schuifklep kan de nieuwe langmateriaalbak, gemaakt van composiet vezel materialen, nog makkelijker geladen worden. Door verbeterde ergonomie kunnen de laden en het nieuwe multi-schuifplateau nu met dezelfde handgreep bediend worden. De legbordklep vergrendelt grote ladingen, die weer eenvoudig gepakt kunnen worden na opening van de klep. Tenslotte garanderen de verbeterde S-BOXXen een nog grotere flexibiliteit en efficiency.

5 Grondstof besparende lichtgewicht constructie Binnen Sortimo hebben het verantwoorde gebruik van grondstoffen en de bescherming van het milieu onze onverdeelde aandacht. Daarom is de nieuwe Globelyst M serie gebaseerd op uitermate stabiele en zeer lichte materialen. Dankzij een optimale materialenmix van staal, aluminium en composiet is het netto gewicht van uw bedrijfswageninrichting maximaal gereduceerd: in vergelijking met de conventionele bedrijfswageninrichting hebben wij gewichtsverlagingen kunnen bereiken van meer van 30%. Consequente lichtgewicht constructie van de Space- Frame architectuur met aluminium vermindert het benzine verbruik van uw bedrijfswagen aanzienlijk. U bespaart niet alleen, maar helpt mee aan de bescherming van het milieu. De CO 2 uitstoot van uw bedrijfswagen wordt ook significant verlaagd. Bovendien is het materiaal van het nieuwe Globelyst M, zoals aluminium, staal of hooggekwalificeerd kunststof, voor 100% herbruikbaar. Elk inrichtingsonderdeel kan aan het eind van zijn levenscyclus volledig worden hergebruikt.

6 Topkwaliteit GEMAAKT IN DUITSLAND De automobiel industrie verlangt intelligente oplossingen, innovaties en superieure kwaliteit. Om die reden vertrouwen veel prestigieuze commerciële producenten op de leidende producent van bedrijfswageninrichtingen. Globelyst M is een extra reden om voor Sortimo te gaan. Als marktleider hanteert Sortimo niet alleen innovatie kracht als leidraad, maar ook het streven naar superieure kwaliteit. De realisatie van onze grondregel andere mogen goedkoper zijn, maar nooit beter geeft de topkwaliteit van alle Sortimo producten aan, wat menigmaal is bevestigd door onafhankelijke experts. Onze eigen experts in onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe technologische oplossingen verzekeren, dat al onze producten altijd vooruit lopen op de marktontwikkeling. De geselecteerde materialen vertegenwoordigen de meest recente stand van zaken op onderzoeksgebied en zijn uitermate slijtvast en duurzaam. Verfijnde ergonomie en hoogst mogelijke vorm van veiligheid zijn toegevoegde waarden, die onze producten onderscheiden in de dagelijkse praktijk. Van onderzoek naar ontwikkeling en verder naar productie, worden alle product stadia uitgevoerd op één locatie. Hierdoor wordt informatie verlies voorkomen en wordt de superieure kwaliteit Made in Germany gegarandeerd.

7 Product overzicht Met Globelyst M presenteren wij u het resultaat van een langdurige ontwikkelingsinvestering tot de perfecte bedrijfswageninrichting waarbij alle onderdelen in de roos schieten. Door dit modulaire ontwerp binnen onze productreeks is het mogelijk optimaal gebruik te maken van elke hoek in uw bedrijfswagen en vergemakkelijkt het de diverse combinatie mogelijkheden. Het ordent niet alleen uw gereedschappen maar draagt ook bij aan een significante efficiency verhoging en veiligheid bij uw dagelijkse werkzaamheden. Met Globelyst M hebben wij de puntjes op de i gezet binnen de Sortimo bedrijfswageninrichtingen in termen van optische en functionele perfectie van het inrichten van uw laadruimte met rekken en legborden tot de vakkenrekken, laden en inrichtings-blokken en het koffers en BOXXen systeem. De innovatieve materialenmix houdt het netto gewicht laag en de stabiliteit maximaal. De elegante frisse kleuren benadrukken de lichtheid van het materiaal.

8 Metalen koffer Sinds de introductie meer dan 30 jaar geleden van de metalen koffer op de markt, zijn wij continu bezig geweest met het tot in perfectie ontwikkelen van onze gepatenteerde producten. In termen van functionaliteit, samenstellingsmogelijkheden en duurzaamheid, blijft er niets meer te wensen over. De koffers zijn in vier verschillende hoogtes beschikbaar en kunnen op meerdere manieren worden vastgezet binnen het systeem. Een schuimrubber bekleding in het deksel voorkomt het van zijn plaats rollen van kleine onderdelen tijdens het transport. KM 332 EWM 331 TK 40 3/5DK 321 F

9 s-boxx en M-boxx Met de Sortimo laden en mobiele koffers gemaakt van kunststof, worden al uw gereedschappen en materialen snel, veilig en perfect opgeborgen, getransporteerd en in uw bedrijfswagen geladen. Zoals bijvoorbeeld de BOXXen, die geplaatst worden op geleiderails welke worden vastgeklikt op de legborden in de inrichting. De nieuwste lichtgewicht S BOXX is handiger dan ooit. Door zijn nieuwe ontwerp met transparante fronten, is het nu nog makkelijker om uw kleine onderdelen terug te vinden. Hij is beschikbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes en hij kan, zoals bij alle BOXXen, worden onderverdeeld in vakken door middel van verdeelsets. De M BOXX is de ideale transportkoffer voor onpraktische onderdelen. Hierbij worden de lade functie en de mobiele functie op unieke ingenieuze wijze gecombineerd. Hij is stevig, gunstig qua prijs en past met zijn nieuwe kleur prima binnen het Globelyst M systeem. Met zijn inschuifbare handgreep kan de BOXX handig in uw bedrijfswageninrichting worden geplaatst en vastgeklikt. S BOXXM BOXX S BOXXM BOXX S BOXXM BOXX

10 t-boxx en l-boxx De L- en T-BOXX helpen u uw gereedschappen te ordenen en te transporten naar uw werkplek op de meest comfortabele manier. En omdat het Sortimo producten zijn, integreren zij als vanzelfsprekend in het Sortimo Globelyst M systeem. De L-BOXX is onze prijswinnende bestseller. Hij wordt zeer gewaardeerd door vaklieden en service technici voor wie optimale mobiliteit het voornaamste is. Zelfs zwaar materiaal, monsters van klanten en gereedschappen kunnen veilig en eenvoudig worden getransporteerd van de auto naar de werkplek en omgekeerd. De van stevige kunststof gemaakte T BOXX is het lichtgewicht alternatief voor de metalen koffers en is daarom zeer geschikt voor servicemonteurs en werklieden, die direct zicht willen hebben op de inhoud. Het trans parante deksel, gemaakt van uitermate duurzaam polycarbonaat, geeft direct zicht op de inhoud. De inzetbakjes kunnen willekeurig worden geplaatst, zodat elke gewenste combinatie mogelijk is. De T-BOXX kan geplaatst worden op legborden of kofferplateaus, aan de multifunctionele aluminium zijpanelen of zelfs aan de openslaande deuren van de bedrijfsauto. De L-BOXX is een belangrijk onderdeel van de bedrijfswageninrichtingen. Afhankelijk van zijn grootte past hij op alle plateaus en legborden. De L-BOXXen kunnen aan elkaar vastgeklikt worden en weer losgemaakt worden zonder inspanning en zonder een ingewikkeld sluitsysteem. Samen met de CarMo vloerplaat is de koffer vooral geschikt voor transport in een stationwagen. Bovendien past de koffer op de simpleco legborden van Sortimo. T BOXX T BOXXL BOXX

11 Globelyst M Langmateriaalbak De langmateriaalbak is gemaakt van stevig lichtgewicht composiet. Door een innovatief productieproces kan de langmateriaalbak worden gefabriceerd in elke gewenste lengte en worden aangepast aan het voertuig. Door het schuifmechanisme opent de klep, gemaakt van kunststof, op een ruimtebesparende manier naar beneden. Er zijn geen hinderlijke steunen, die het laden bemoeilijken. Zelfs grote lange onderdelen kunnen daardoor veilig en zonder inspanning geladen worden. Kofferklem De kofferklem is een handig, variabel klemsysteem voor koffers, boxen en containers van diverse afmetingen. Het is geïntegreerd in de bedrijfswageninrichting. Met de kofferklem kunnen zelfs containers, die niet uit het standaard Globelyst programma komen, geïntegreerd, getransporteerd en veilig verplaatst worden. Onze rolluiken zijn beschikbaar in verschillende hoogtes. Zij maken van uw open legbordensysteem een afgesloten kast. Sortimo's gelamineerde rolluiken zijn gemaakt van stevig kunststof. U kunt de hoogte van uw rolluiken aanpassen aan uw eigen wensen. De rolluiken worden gebruikt om uw open legborden af te sluiten, zodat de inhoud niet zichtbaar is. Het optionele slot beveiligt de inhoud. Geperforeerde panelen met het nieuwe Sortimo haken systeem De nieuwe zijwandbekleding, gemaakt van geanodiseerd aluminium, is de ideale basis voor het ophangen van veel gebruikt gereedschap aan de zijkanten van de inrichting. De nieuwe antraciet gekleurde haken gemaakt van stevig ABS kunststof zijn zo ontworpen, dat zij precies passen in de ovale gaten. Ze zijn eenvoudig vast te klikken in de drie gaten boven elkaar op het multipaneel en verdelen de belasting perfect over het paneel. Kofferklem Rolluik Geperforeerde aluminium zijwandbekleding Langmateriaalbak

12 voorgemonteerde blokken De voorgemonteerde blokken van Sortimo bieden een omvangrijke keuze aan inrichtingsmogelijkheden voor vele voertuigmodellen. De verschillende configuraties geven u bij het kiezen van uw bedrijfswageninrichting optimale keuzevrijheid. Met aparte verdeelsets en verdeelschotten voor laden en legborden kunt u uw eigen bedrijfswageninrichting geheel naar eigen wens samenstellen. De installatie van extra vastzetsystemen is een solide basis voor het veilig vastzetten van de lading. Miniblok BLM Ref. Nr x382x638 mm Gewicht: 12.3 kg 1 afdekplaat 3 M-BOXXen zonder deksel Miniblok BLK Ref. Nr Afmeting b x d x h): 520x382x485 mm Gewicht: 17.5 kg 1 afdekplaat 4 kofferplateaus Exclusief metalen koffers Miniblok BLS Ref. Nr x382x485 mm Gewicht: 19 kg 1 afdekplaat 4 laden Miniblok BLT Ref. Nr x382x485 mm Gewicht: 10.4 kg 1 afdekplaat 4 sets geleiderails Exclusief T-BOXXen

13 voorgemonteerde blokken voorgemonteerde blokken Onze voorgemonteerde blokken zijn getest volgens de hoge eisen van de Duitse TÜV, DEKRA of ADAC, welke de door Sortimo extra veilig gemaakte transportoplossing garanderen voor uw bedrijfswagen. Deze testen worden regelmatig uitgevoerd, om u de hoge kwaliteit te garanderen die u op basis van uw beroepseisen mag verwachten. Neemt u contact op met één van onze vestigingen of dealers. Zij informeren u graag over onze aantrekkelijke mogelijkheden. Miniblok STB Ref. Nr x382x554 mm Gewicht : 15.8 kg 1 afdekplaat 4 kofferplateaus Miniblok BL 47 0/1 Ref. Nr x694x442 mm Gewicht: 49 kg 1 afdekplaat 3 laden Exclusief T-BOXXen Miniblok LB Ref. Nr x382x537 mm Gewicht: 15.4 kg 1 afdekplaat 3 kofferplateaus Exclusief L-BOXXen 102 Miniblok LB Ref. Nr x382x639 mm Gewicht: 16.4 kg 1 afdekplaat 3 kofferplateaus Exclusief L-BOXXen 136

14 gas- en koelmiddelflessen Bij gebruik van het professionele Sortimo Globelyst systeem, zult u geen problemen ondervinden bij het transport van gas- en koelmiddelflessen. De Sortimo spanband zet de gasflessen veilig vast in uw bedrijfswageninrichting. Het koelmiddel legbord van het Globelyst systeem biedt u de mogelijkheid om tot 6 flessen vast te zetten. Blok BL 43 0/1 Ref. Nr x278x1120 mm Gewicht: 19 kg 2 ProSafe vastzetrails 1 legbord 6 spanbanden voor koelflessen Het rek is ideaal voor het vastzetten van koelmiddel- en gasflessen Blok BL 44 0/2 Ref. Nr x382x1205 mm Gewicht: 31 kg 1 liftklep 3 vakkenrekken met verdeelschotten en ten 1 legbord met 4 S-BOXXen Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 4 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 4 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 MB Vito vanaf bouwjaar 03 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 Opel Vivaro vanaf bouwaar 01 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 4 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 VW T5 vanaf bouwjaar 03 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 Blok BL 44 0/4 Ref. Nr x382x1103 mm Gewicht: 68 kg 1 vloerfrontpaneel 1 uitschuifbare werkbank 1 bankschroef ZSP laden 1 onderdelenkoffer KM 321 E 1 onderdelenkoffer KM 332 F 1 gereedschapkoffer WM vakkenrek met verdeelschotten en Het blok kan alleen over de wielkast aan de rechterkant. Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 1 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 MB Vito vanaf bouwjaar 03 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 VW T5 vanaf bouwjaar 03 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 Past in het voertuig, 1) Wielbasis kan van invloed zijn op de inbouw aan de rechterzijde, 2) Inbouw alleen aan de linker kant, 3) Inbouw alleen aan de rechter kant, 4) Waarschuwing: hoge wielkast, neemt u a.u.b. contact op met uw Sortimo dealer

15 voorgemonteerde rekken en blokken De voorgemonteerde blokken met legbordmanden zijn ideaal voor het transporteren van grote volumes zoals pvc hulpstukken gebruikt door installateurs of inbouwdozen voor electriciens. De legbordmand kan eenvoudig worden losgekoppeld en worden meegenomen naar de werkplek zonder de inhoud te moeten verwijderen. Blok BL 44 0/5 Ref. Nr x382x1001 mm Gewicht: 49 kg 1 liftklep 3 laden 2 onderdelenkoffers KM 321 E 1 gereedschapkoffer WM vakkenrek met verdeelschotten en Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 4 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 4 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 MB Vito vanaf bouwjaar 03 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 4 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 VW T5 vanaf bouwjaar 03 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 Blok BL 44 0/10 Ref. Nr x382x1290 mm Gewicht: 24 kg 1 vakkenrek met verdeelschotten en 1 legbord met 4 S-BOXXen en 1 brede S-BOXX 1 legbordmand met verdeelschot Het rek kan links en rechts over de wielkast ingebouwd worden. Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 MB Vito vanaf bouwjaar 03 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 VW T5 vanaf bouwjaar 03 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 Blok BL 44 0/11 Ref. Nr x382x1137 mm Gewicht: 49 kg 1 liftklep 4 laden 4 kofferplateaus met 4 T-BOXXen 321 H 1 vakkenrek met verdeelschotten en Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 4 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 4 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 MB Vito vanaf bouwjaar 03 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 4 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 VW T5 vanaf bouwjaar 03 VW Crafter vanaf bouwjaar 96 Blok BL 44 0/9 Ref. Nr x382x1222 mm Gewicht: 21 kg 1 vakkenrek met verdeelschotten en 1 kofferklem 1 legbordmand met verdeelschot Het rek kan niet worden ingebouwd over de wielkast. Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 MB Vito vanaf bouwjaar 03 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 VW T5 vanaf bouwjaar 03 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 Blok BL 44 0/12 Ref. Nr x382x1103 mm Gewicht: 27 kg 1 vakkenrek met verdeelschotten en 3 legborden met 4 L-BOXXen 102 Exclusief L-BOXXen 102 Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 MB Vito vanaf bouwjaar 03 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 VW T5 vanaf bouwjaar 03 VW Crafter vanaf bouwjaar 96 Past in het voertuig, 1) Wielbasis kan van invloed zijn op de inbouw aan de rechterzijde, 2) Inbouw alleen aan de linker kant, 3) Inbouw alleen aan de rechter kant, 4) Waarschuwing: hoge wielkast, neemt u a.u.b. contact op met uw Sortimo dealer

16 voorgemonteerde rekken en blokken Blok BL 54 0/3 Ref. Nr x382x1205 mm Gewicht: 49 kg 1 liftklep 3 vakkenrekken met verdeelschotten en 1 legbord met 5 S-BOXXen en 1 brede S-BOXX Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 4 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 4 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 MB Vito vanaf bouwjaar 03 1 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 1 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 1 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 4 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 1 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 1 VW T5 vanaf bouwjaar 03 1 VW Crafter vanaf bouwjaar 96 Blok BL 64 0/6 Ref. Nr x382x1205 mm Gewicht: 55 kg 1 liftklep 3 vakkenrekken met verdeelschotten en 1 legbord met 7 S-BOXXen en 1 brede S-BOXX Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4/1 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 4/2 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4/1 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 4/2 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4/1 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 1 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 1 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 1 MB Vito vanaf bouwjaar 03 2 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 2 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 2 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4/1 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 4/2 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 2 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 2 VW T5 vanaf bouwjaar 03 2 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 1 Blok BL 54 0/7 Ref. Nr x382x1035 mm Gewicht: 71 kg 1 liftklep 3 laden 1 onderdelenkoffer KM 321 E 1 duokoffer DM 332 E 1 gereedschapkoffer WM vakkenrek met verdeelschotten en Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 - Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 - Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4 Ford Transit AWA vanaf boujwaar 00 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 MB Vito vanaf bouwjaar 03 1 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 1 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 1 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 - Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 1 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 1 VW T5 vanaf bouwjaar 03 1 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 Blok BL 64 0/9 Ref. Nr x382x1460 mm Gewicht: 81 kg 1 liftklep 5 laden 2 vakkenrekken met verdeelschotten en 1 legbord met 7 S-BOXXen en 1 brede S-BOXX Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4/1 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 - Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4/1 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 - Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4/1 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 1 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 1 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 1 MB Vito vanaf bouwjaar 03 2 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 2 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 2 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4/1 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 - Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 2 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 2 VW T5 vanaf bouwjaar 03 2 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 1 Blok BL 64 0/10 Ref. Nr x382x1069 mm Gewicht: 86 kg 1 liftklep 3 laden 1 gereedschapkoffer WM machinekoffer MM onderdelenkoffer KM 321 E 1 onderdelenkoffer KM 332 F 1 duokoffer DM 342 E 1 vakkenrek met verdeelschotten en Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4/1 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 - Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4/1 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 - Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4/1 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 1 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 1 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 1 MB Vito vanaf bouwjaar 03 2 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 2 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 2 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4/1 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 - Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 2 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 2 VW T5 vanaf bouwjaar 03 2 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 1 Past in het voertuig, 1) Wielbasis kan van invloed zijn op de inbouw aan de rechterzijde, 2) Inbouw alleen aan de linker kant, 3) Inbouw alleen aan de rechter kant, 4) Waarschuwing: hoge wielkast, neemt u a.u.b. contact op met uw Sortimo dealer

17 inrichtingsblokken Easy Klick en oprijplaten U zoekt een specifieke bedrijfwageninrichting, maar wilt wel flexibel blijven en de complete laadruimte kunnen blijven benutten. Met Easy-Klick is de keuze aan u! Dankzij Easy-Klick kunt u snel en eenvoudig de inrichting weghalen en zonder beperking de gehele laadruimte gebruiken. U bezoekt een klant en wilt graag uw werkplaats bij u hebben? Geen probleem, rol eenvoudig het Sortimo inrichtingsblok naar de juiste positie in de auto, klik het vast aan de verankeringspunten en bevestig de veiligheidsriem aan de vloer. Alles staat veilig vast. Omdat de Easy-Klick blokken wielen hebben, kunnen ze ook meegenomen worden naar de werkplek. Met de bijbehorende oprijplaten kunnen de Easy-Klick blokken of andere grote ladingen snel en makkelijk worden ingeladen. De oprijplaten zijn in twee lengtes verkrijgbaar, beide in vaste en inklapbare uitvoering. Fig. 1 Door het zeer stevige, lichtgewicht aluminium Easy-Klick systeem kunt u de uitrusting vastklikken aan de verankeringspunten aan de voertuigwand. U kunt ze net zo snel weer verwijderen uit uw voertuig. Fig. 2 De Easy-Klick veiligheidsspanband is de verbinding tussen het inrichtingssblok en de vloer.

18 rolcontainers en oprijplaten Rolcontainer BL 24 0/1 Ref. Nr x526x1148 mm Gewicht: 22 kg 2 draaizwenkwielen zonder en 2 draaizwenkwielen met rem 4 M-BOXXen zonder deksel 1 vakkenrek met verdeelschot en 1 Easy-Klick adapter set Rolcontainer BL 25 0/1 Ref. Nr x526x1148 mm Gewicht: 36 kg 2 draaizwenkwielen zonder en 2 draaizwenkwielen met rem 1 kast met deur 3 laden 1 vakkenrek met verdeelschot en 1 Easy-Klick snelwissel adapter set Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4/1 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 4/2 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4/1 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 4/2 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4/1 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 1 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 1 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 1 MB Vito vanaf bouwjaar 03 2 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 2 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 2 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4/1 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 4/2 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 2 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 2 VW T5 vanaf bouwjaar 03 2 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 1 Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4/1 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 4/2 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4/1 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 4/2 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4/1 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 1 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 1 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 1 MB Vito vanaf bouwjaar 03 2 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 2 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 2 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4/1 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 4/2 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 2 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 2 VW T5 vanaf bouwjaar 03 2 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 1 Oprijplaten ZVS 2000 Ref. Nr Gewicht: 16.0 kg 1 set oprijplaten 2000 mm ZVSF 2000 Ref. Nr Gewicht: 18.0 kg 1 set oprijplaten 2000 mm, inklapbaar ZVS 2500 Ref. Nr Gewicht: 20.0 kg 1 set oprijplaten 2500 mm ZVSF 2500 Ref. Nr Gewicht: 22.0 kg 1 set oprijplaten 2500 mm, inklapbaar Aluminium oprijplaten met beschermstrip. Antislip oppervlak P13. Binnenbreedte 150 mm, buitenbreedte 234 mm. Hoogte van de beschermstrippen 30/42 mm. Draagvermogen, inklapbare versie 300 dan. Draagvermogen niet inklapbare versie 380 dan. Rolcontainer BL 25 0/2 Ref. Nr x526x1148 mm Gewicht: 30 kg 2 draaizwenkwielen zonder en 2 draaizwenkwielen met rem 3 legborden met rand 1 klep 1 vakkenrek met verdeelschot en 1 Easy-Klick adapter set Citroën Jumper vanaf bouwjaar 06 4/1 Citroën Jumpy vanaf bouwjaar 07 4/2 Fiat Ducato vanaf bouwjaar 06 4/1 Fiat Scudo vanaf bouwjaar 07 4/2 Ford Transit VWA vanaf bouwjaar 00 4/1 Ford Transit AWA vanaf bouwjaar 00 1 Iveco Daily vanaf bouwjaar 99 1 MB Sprinter vanaf bouwjaar 06 1 MB Vito vanaf bouwjaar 03 2 Nissan Primastar vanaf bouwjaar 02 2 Opel Vivaro vanaf bouwjaar 01 2 Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 06 4/1 Peugeot Expert vanaf bouwjaar 07 4/2 Renault Trafi c vanaf bouwjaar 01 2 Toyota Hiace vanaf bouwjaar 98 2 VW T5 vanaf bouwjaar 03 2 VW Crafter vanaf bouwjaar 06 1 Past in het voertuig, 1) Wielbasis kan van invloed zijn op de inbouw aan de rechterzijde, 2) Inbouw alleen aan de linker kant, 3) Inbouw alleen aan de rechter kant, 4) Waarschuwing: hoge wielkast, neemt u a.u.b. contact op met uw Sortimo dealer

19 zwaarlastlade vereenvoudigt het laden grootvolumeladen de dubbele vloer voor onderweg Hoe kleiner de auto, hoe moeilijker het in- en uitladen. Met de zwaarlastladen biedt Sortimo de laadoplossing voor alle stationwagens en transporters. Trek eenvoudig de laadvloer uit: nu kunt u in- en uitladen of het gereedschap uit de lades nemen, zonder moeite en zonder uw rug te forceren. Na het terugduwen vergrendelt de lade automatisch en is uw lading veilig opgeborgen. Crash tests hebben op overtuigende manier uitgewezen, dat de veiligheid enorm toeneemt met een dergelijke laadinstallatie. Als u er eenmaal mee gewerkt heeft, wilt u nooit meer zonder dit gemak. Juist in compacte bedrijfswagens is het belangrijk geen ruimte te verliezen. De grootvolumeladen van Sortimo bieden u de juiste manier van ruimte optimalisatie. U verplaatst als het ware de vloer omhoog en creëert extra ruimte voor handige laden met een diepte tot 1.19 meter. Bedrijfswageninrichtingen uit het Globelyst M programma kunnen nog steeds op dezelfde manier op de veiligheidsmontagevloer geplaatst worden. U zult verbaasd zijn over hoeveel u kunt opbergen in uw bedrijfswagen. Grootvolumelade optie 1 Gewicht: ca. 74 kg 3 laden 1 Soboflex afdekplaat 1 Sobogrip vloerplaat Grootvolumelade optie 2 Gewicht: ca. 88 kg B o v e n: r e k 1 vakkenrek met verdeelschotten en 1 legbord met rand, verdeelschotten en 3 L-BOXXen op koffer geleiderails Beneden: grootvolumelade 3 laden 1 Soboflex afdekplaat 1 Sobogrip vloerplaat Grootvolumelade optie 3 Gewicht: ca. 96 kg Boven: rek 1 legbord met rand, verdeelschotten en 1 legbord met 5 S-BOXXen en 1 brede S-BOXX 1 legbord met 2 T-BOXXen en 1 S-BOXX 3 L-BOXXen op koffer geleiderails 1 montagerail Beneden: grootvolumelade 3 laden 1 Soboflex afdekplaat 1 Sobogrip vloerplaat

20 Express legborden Express veiligheid Wanneer tijd schaars is, wordt veiligheid vaak over het hoofd gezien. Het Sortimo Express legborden-systeem is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wensen van de koeriersdiensten. Het legbord kan eenvoudig en snel geplaatst worden en het is aan te passen aan uw dagelijkse werkzaamheden. Het is een ideale oplossing voor leveringen in het algemeen, koeriers diensten, E-commerce thuisbezorgingen, cateringvoertuigen en vele andere opties. Naar boven geklapt vergrendelen de legborden in de staanders. De nu zichtbare montagerails kunnen gebruikt worden om uw grote pakketten veilig vast te zetten. MultiRack Het veelzijdige legborden systeem voor speciaal transporten. Het Sortimo MultiRack is de perfecte oplossing voor speciaal transport van goederen zoals bloemen of kwetsbare materialen. Het is tevens ideaal voor cateringbedrijven, hoveniers, bloemisten, schilders en farmaceutische bezorgdiensten en nog veel meer. Eenvoudig te installeren, maakt het van uw vervoersmiddel een multifunctionele bedrijfswagen. Elk legbord heeft een laadcapaciteit tot 120 kg, is in hoogte verstel baar en kan naar achteren worden uitgetrokken. Als u de legborden eruit haalt heeft u weer ruimte voor grote omvangrijke goederen. Fig. 2 De legborden kunnen snel en eenvoudig worden op- en neergeklapt Fig. 1 De legborden van het Sortimo MultiRack kunnen worden geplaatst of verwijderd zonder gebruik van gereedschappen. Fig. 1 Express rek met opklapbare legborden met geïntegreerde montagerails om zware ladingen vast te zetten. Fig. 3 De hoogte van de legborden kan naar eigen behoefte worden aangepast voor opslag van pakketten in verschillende afmetingen. Fig. 2-5 Omdat er geen gereedschap nodig is om de hoogte aan te passen, is het MultiRack toepasbaar voor verschillende doeleinden.

21 vloeren ventilatie systemen voor veilig transport van gassen in bedrijfsvoertuigen Het veilig plaatsen van kwetsbare ladingen start met de juiste bekleding van de binnenzijde van de bedrijfswagen. Sortimo heeft diverse montagevloeren in het assortiment. Op de veiligheidsmontagevloer staat ook de Sortimo Globelyst M bedrijfswageninrichting. Wandbekleding De wandbekleding, welke is gemaakt van zeer lichtge wicht kunststof honingraat materiaal biedt de ideale laadruimtebescherming en derhalve efficiënte bescherming van de carrosserie van het voertuig, inclu sief schuifdeuren, achterdeuren of achterkleppen. Er is gega randeerd voor elk model auto een perfect passende oplossing, omdat alle onderdelen geproduceerd worden voor alle typen voertuigen. Vastzetsystemen voor vloer en wanden Verschaft in minimale tijd maximale veiligheid. Het is niet alleen wettelijk vereist, het is een verplichting aan uw eigen verantwoordelijkheids gevoel. Vanaf nu wordt ladingbeveiliging door Globelyst M nog eenvoudiger. Met de ProSafe rails geïntegreerd in de aluminium staanders en de ProSafe haken, heb je altijd je bevestigingsmaterialen bij je. De Montagerails kunnen op verschillende manieren bevestigd worden aan het voertuig of aan de inrichting. Verzonken gemonteerd in de vloerplaat, nemen ze geen ruimte in en kunnen ze op elk gewenst moment spanbanden of staanders vasthouden. Sortimo heeft diverse bevestigingssystemen in het assortiment, welke, afhankelijk van de lading, worden bevestigd aan de bevestigingspunten aan de wand of aan de vloerplaat. Spanstangen De Sortimo spanstang is een universeel toepasbaar instrument om ladingen veilig vast te zetten. Hij kan zowel horizontaal als verticaal in het voertuig worden toegepast als de benodigde montagerails zijn geïnstalleerd. Door zijn rechthoekige vorm zet hij de lading perfect vast. Extra montagerails of montagepunten kunnen worden bevestigd aan de montagesleuf in de spanstang. In geval van vervoer van gasflessen, zijn ventilatiesystemen met vrije luchtdoorvoer wettelijk verplicht. Sortimo biedt een ventilatie-systeem, dat zowel voor be- en ontluchting gebruikt kan worden. De resultaten van tests in de windtunnel waren voortreffelijk, waarbij de wettelijke voorschriften ruim werden gehaald. Spanband met ratel om zware ladingen mee vast te zetten. Aluminium spanstangen met beschermende antislip afwerking beschermen uw lading tegen schuiven Montagerails aan de voertuigwanden voor het bevestigen van spanstangen waaraan de lading met spanbanden vastgezet kan worden. Dankzij de verzonken spanbandbevestigingspunten in de Sobogrip vloer, kunnen alle typen spanbanden worden gebruikt.

22 topsysteem Ladder lift De Sortimo ladderlift is geschikt voor het eenvoudig vervoeren van zware ladders. Dankzij het met een gasdrukveer ondersteund liftsysteem, hoeft u niet op het dak te klimmen om de ladder vast te zetten. Alle enkele en dubbele ladders kunnen eenvoudig vanaf de grond worden bediend. De ladderlift is leverbaar in basislengtes van 2.5 en 3 meter. Zwaailicht Een waarschuwingssignaal om de plaats waar u werkt te beveiligen. De transportbuis De perfecte aanvulling op het TopSysteem. De transportbuis is ideaal voor veilig vervoeren van lange materialen en houdt deze droog. De buis heeft een geïntegreerd terughaalmechaniek voor korte onderdelen. Het deksel kan worden afgesloten. De profielrail Vereenvoudigt het aanbrengen van extra beugels. De profielrails verhogen de stabiliteit en bieden plaats aan een enorme hoeveelheid aan accessoires. De spanbandbeugels kunnen eenvoudig worden vastgezet. De rubberstrip bovenop voorkomt dat de lading gaat schuiven. Laadrol De ideale hulp bij transport van zware of grote goederen. Uw te laden materiaal kan eenvoudig op het dak worden gerold. De ladingroller is beschikbaar in de volgende breedtes: 500, 1250, 1350, 1450, 1550, 1650 en 1750 mm. Het zijwandprofiel Het aluminium zijwandprofiel verhoogt de stabiliteit en er kunnen net zoveel dwarsprofielen aan bevestigd worden als u nodig heeft. Uw bedrijfslogo kan worden geplaatst op het zijwandprofiel. U kunt een ladder meenemen van klus naar klus zonder uw voertuig te beschadigen. Profielsteunen voor diverse posities De profielsteunen fixeren de lading tegen de zijkanten. Ze kunnen worden ingekort en geplaatst waar u ze nodig heeft. Beide profielsteunen kunnen op iedere plaats op de aluminium dwarsprofielen geplaatst worden. Fixeerbeugels voor rechte ladders Om de ladder op zijn plaats te houden en te voorkomen dat deze opzij schuift, is het mogelijk om fixeerbeugels aan de zijkant van uw voertuig te monteren.

23 sortimo. De professionele partner aan uw zijde Sortimo heeft naam gemaakt als ontwerper en producent van professionele bedrijfswagen-inrichtingen wereldwijd. Met Globelyst M komt Sortimo tegemoet aan de huidige markteisen en wensen van de klanten. Dit kunnen vaklieden en service technici maar ook wagenparkbeheerders zijn dankzij het flexibele Globelyst M systeem kan Sortimo zelfs aan de meest exceptionele vragen voldoen. Onze vergaande kennis en ons uitgebreide serviceen distributienetwerk stellen ons in staat uw persoonlijk te adviseren en te voorzien van oplossingen op maat / Wij behouden ons het recht voor tot het doorvoeren van technische wijzigingen en aanpassingen in de catalogus zonder kennisgeving. BEZOEK ONZE WEBSITE sortimo.nl Sortimo is graag bereid u te assisteren bij al uw vragen over Sortimo bedrijfswageninrichtingen. Bel ons! U kunt ons bereiken van maandag t/m donderdag van uur en van en op vrijdag van en van tot uur. Sortimo Nederland B.V. Nijverheidstraat GX Bergambacht NEDERLAND Tel Fax info@sortimo.nl

Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst

Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst Uw Sortimo verkooppunt:... IDEEËN VOOR PROFESSIONALS Sortimo Nederland B.V. Nijverheidstraat 11 2861 GX Bergambacht Tel: 0182-35 60 60 Fax: 0182-35 60 90 E-mail: info@sortimo.nl

Nadere informatie

Globelyst M. De evolutie in bedrijfswageninrichtingen

Globelyst M. De evolutie in bedrijfswageninrichtingen De evolutie in bedrijfswageninrichtingen innovatief en toekomstgericht is de voortgaande ontwikkeling van de Sortimo bedrijfswageninrichtingen. De pioniersgeest van Sortimo en haar positie als marktleider

Nadere informatie

VOOR KLEINE EN MIDDELGRO BESTELWAGENS VANAF EX. BTW

VOOR KLEINE EN MIDDELGRO BESTELWAGENS VANAF EX. BTW IG EN VOORDELIG PRAKTISCH, VEIL N E G A W S F J I R BE D N E G N I T H C I R IN TE VOOR KLEINE EN MIDDELGRO BESTELWAGENS VANAF 309 EX. BTW SIMPLECO VOOR KLEINE BESTELWAGENS Past over de wielkast aan de

Nadere informatie

Sortimo: een goed gevoel in de rug

Sortimo: een goed gevoel in de rug Tips, producten en oplossingen voor efficiënte ladingbeveiliging Sortimo: een goed gevoel in de rug Het moment van de waarheid komt vaak nogal onverwacht Bent u op het ergste voorbereid? 2007: sledetest

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

PRAKTISCH, VEILIG EN VOORDELIG

PRAKTISCH, VEILIG EN VOORDELIG 2017 BEDRIJFS- WAGEN- INRICHTING RONDUIT! PRAKTISCH, VEILIG EN VOORDELIG ZO! HET SIMPLECO PRINCIPE: U KUNT ZELF BESLISSEN HOE U UW INRICHTING WILT SAMENSTELLEN LEGBORDEN EN VAKKENREKKEN Configureer de

Nadere informatie

ALUCA dimension2. Het innovatieve onderladensysteem 100% aluminium

ALUCA dimension2. Het innovatieve onderladensysteem 100% aluminium Nieuw ALUCA dimension2 Het innovatieve onderladensysteem 100% aluminium 1 2 Een nieuwe dimensie aan het begrip bedrijfswageninrichting! Welkom bij ALUCA ALUCA vervaardigt technisch hoogwaardige producten

Nadere informatie

ALUCA dimension2. Het innovatieve onderladensysteem 100% aluminium

ALUCA dimension2. Het innovatieve onderladensysteem 100% aluminium Nieuw ALUCA dimension2 Het innovatieve onderladensysteem 100% aluminium 1 Een nieuwe dimensie aan het begrip bedrijfswageninrichting! Welkom bij ALUCA ALUCA vervaardigt technisch hoogwaardige producten

Nadere informatie

INFORMATIE. Ladingzekering met één druk op de knop

INFORMATIE. Ladingzekering met één druk op de knop INFORMATIE Ladingzekering met één druk op de knop 1 Transporter 28 Ladingzekering met één druk op de knop 1 TRANSPORTER Tot op heden was er nog geen praktisch systeem speciaal geschikt voor het vastzetten

Nadere informatie

Diverse toepassingen deel 2

Diverse toepassingen deel 2 Diverse toepassingen deel 2 bott vario Mobiele werkplek Opklapbare werkbladen Voor werkzaamheden buiten het voertuig Verzinkt staalplaat Werkblad van beuken multiplex, meervoudig en kruislings verlijmd,

Nadere informatie

ALUCA Dimension2. Zwaargewicht in lichtgewicht

ALUCA Dimension2. Zwaargewicht in lichtgewicht ALUCA Dimension2 Zwaargewicht in lichtgewicht Een nieuwe dimensie aan het begrip bedrijfswageninrichting! Welkom bij ALUCA ALUCA vervaardigt technisch hoogwaardige producten en doordachte oplossingen op

Nadere informatie

Van professionals voor professionals www.sortimo.be

Van professionals voor professionals www.sortimo.be MERCEDES-BENZ OUTSIDE SORTIMO INSIDE Van professionals voor professionals www.sortimo.be MERCEDES-BENZ EN SORTIMO IN ALLE OPZICHTEN ZORGELOOS ICONS + FEATURES De aankoop van een auto is een zaak van vertrouwen

Nadere informatie

VOERTUIG- INRICHTING. Budget line series

VOERTUIG- INRICHTING. Budget line series VOERTUIG- INRICHTING Budget line series HIER VINDT U DE GESCHIKTE MODULES VOOR UW VOERTUIG. Merk/Type Vanaf Wielbasis mm 0963 60 801 0963 60 802 0963 60 803 0963 60 804 0963 60 805 0963 60 806 0963 60

Nadere informatie

PRIJSLIJST BESCHERMINGSARTIKELEN

PRIJSLIJST BESCHERMINGSARTIKELEN PRIJSLIJST SIDEBAR TREKHAAKSLOT RAAMROOSTER BUMPERPLAAT www.kingping.nl SIDEBARS Sidebars vormen een beschermende buffer aan de zijkant van uw bestelbus. Een ideale aanvulling op uw wagen als u het belangrijk

Nadere informatie

VAN BUITEN EEN PEUGEOT VAN BINNEN SORTIMO

VAN BUITEN EEN PEUGEOT VAN BINNEN SORTIMO CSC 06 2013 VAN BUITEN EEN PEUGEOT VAN BINNEN SORTIMO Van professionals voor professionals www.verbruggenbwi.nl INTRO PEUGEOT EN SORTIMO IN ALLE OPZICHTEN ZORGELOOS ICONS + FEATURES De aankoop van een

Nadere informatie

MODULAIR BODEMLADENSYSTEEM

MODULAIR BODEMLADENSYSTEEM MODULAIR BODEMLADENSYSTEEM 5 Jaar garantie ZEVIM SYSTEEM BEDRIJFSWAGENINRICHTINGEN OPTIMALE EFFICIENCY MET SOLIDE EN PRIJSGUNSTIGE OPLOSSINGEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN VOORBEELDEN GEREALISEERDE PROJECTEN

Nadere informatie

Sortimo: een goed gevoel in de rug

Sortimo: een goed gevoel in de rug Tips, producten en oplossingen voor efficiënte ladingbeveiliging Sortimo: een goed gevoel in de rug waarheid ak nverwacht p het ergste Crash tests bewijzen het Ladingbeveiliging is de moeite waard Orde

Nadere informatie

PRIJSLIJST Stalen imperialen RVS imperialen Aluminium imperialen Accessoires Maatwerk. Sterk in maatwerk

PRIJSLIJST Stalen imperialen RVS imperialen Aluminium imperialen Accessoires Maatwerk. Sterk in maatwerk UGEFA AUTO-IMPERIALS Brabanthaven 5 3433 PJ Nieuwegein Industrieterrein Plettenburg-Zuid E info@ugefa.nl T 0031 (0)30 60 65 899 F 0031 (0)30 60 61 653 W www.ugefa.nl PRIJSLIJST 2016 Stalen RVS Accessoires

Nadere informatie

Aanbod ruitenwissers vrachtwagens

Aanbod ruitenwissers vrachtwagens Aanbod ruitenwissers vrachtwagens Bosch Ruitenwissers voor vrachtwagens, lichte vrachtwagens, bestelwagens en bussen Automotive Aftermarket AA/SEW-CMS 01/03/2015 Robert Bosch GmbH 2015. All rights reserved,

Nadere informatie

Van professionals voor professionals www.sortimo.be

Van professionals voor professionals www.sortimo.be VAN BUITEN EEN FORD VAN BINNEN SORTIMO Van professionals voor professionals www.sortimo.be INTRO ICONS + FEATURES Tijd is geld een uiterst snelle levering en montage FORD EN SORTIMO IN ALLE OPZICHTEN ZORGELOOS

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario Thuis in uw Peugeot 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Peugeot. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

De unieke bagagedrager voor elke missie.

De unieke bagagedrager voor elke missie. De unieke bagagedrager voor elke missie. AluRack s geanodiseerde afwerking is corrosie bestendig en biedt extreme weersomstandigheden het hoofd. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor verlaagd benzineverbruik

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System?

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? NL Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? Bespaar 30 min per dag dankzij de rekken, de lades en de koffers van Syncro System De modulaire elementen Syncro System brengen de beste

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

VAN DE BOVENSTE PLANK...

VAN DE BOVENSTE PLANK... HOUTEN STELLINGEN VAN DE BOVENSTE PLANK... METALEN STELLINGEN BREEDVAK STELLINGEN Kantoor- en bedrijfsinrichting...tot DE ONDERSTE PLANK Gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Mercedes-Benz Personenwagen Vito Sprinter

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Mercedes-Benz Personenwagen Vito Sprinter bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Mercedes-Benz Personenwagen Vito Sprinter bott vario Thuis in uw Nercedes-Benz 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Mercedes-Benz. Met deze keuze heeft

Nadere informatie

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo Stabiel Efficiënt Veilig Sinds 873 Toekomstgericht Sinds 873 Toekomstgericht 0,6 0,25 LANSING UNITRA BV Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo catalogus 0,6 0,25 05-204 z U n i t r a tel. +3 (0)74 0,3 259 33

Nadere informatie

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 5 Opslag & logistiek Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 Uflex 3 opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex 3 werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit bott vario Thuis in uw Ford 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Ford. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

Uno. Uw inrichting aan de beste prijs!

Uno. Uw inrichting aan de beste prijs! Uno Uw inrichting aan de beste prijs! 2 Bott uno is een robuuste, moduleerbare en uitbreidbare inrichting aan een heel competitieve prijs. Bott uno is het alternatief voor een zelfgemaakte inrichting in

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

GLOBELYST M HET VOORBEELD VOOR BEDRIJFSWAGENINRICHTINGEN

GLOBELYST M HET VOORBEELD VOOR BEDRIJFSWAGENINRICHTINGEN GM 08 2012 GLOBELYST M HET VOORBEELD VOOR BEDRIJFSWAGENINRICHTINGEN lichter - flexibeler - eenvoudiger DESIGN NIET ALLEEN MOOI, MAAR OOK SLIM. Iedereen heeft het over design. Wij verbinden design met optimale

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 Overal in Europa kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design Europe!

Nadere informatie

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT DAN WEET U AL HOE HET WERKT Jarenlang zijn klikvloeren gebruikt in woningen en kantoren. Toen we het concept naar de bedrijfswagenbranche brachten, hebben we het verfijnd

Nadere informatie

Van professionals voor professionals

Van professionals voor professionals VAN BUITEN EEN RENAULT VAN BINNEN SORTIMO Van professionals voor professionals www.sortimo.nl INTRO ICONS + FEATURES Tijd is geld een uiterst snelle levering en montage RENAULT EN SORTIMO IN ALLE OPZICHTEN

Nadere informatie

DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN

DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN MOEITELOOS OPBERGEN Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk kunt opbergen en kunt terugvinden? Werkt u graag efficiënt en prettig, zonder

Nadere informatie

STABIEL EFFICIËNT VEILIG

STABIEL EFFICIËNT VEILIG STABIEL EFFICIËNT VEILIG SINDS 1873 TOEKOMSTGERICHT 0,92 0,92 0,92 catalogus 0,92 0,92 0,92 0,6 10,25 U n i t r a 1 1 0,3 0,7 WIJ MAKEN UW MOBILITEIT WERKEND WIE ZIJN WIJ? 0,92 0,92 0,92 Wij zijn Lansing-Unitra,

Nadere informatie

ALLROUND SERVICE SPECIAAL INTERIEUR SIGNALISATIE FLEET EN LEASING SORTIMO UW PARTNER VOOR ALLES IN & ROND UW BESTELWAGEN. www.sortimo.

ALLROUND SERVICE SPECIAAL INTERIEUR SIGNALISATIE FLEET EN LEASING SORTIMO UW PARTNER VOOR ALLES IN & ROND UW BESTELWAGEN. www.sortimo. ALLROUND SERVICE SPECIAAL INTERIEUR SIGNALISATIE FLEET EN LEASING SORTIMO UW PARTNER VOOR ALLES IN & ROND UW BESTELWAGEN BEDRIJFSWAGENINRICHTINGEN OPLOSSINGEN VAN PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS SORTIMO

Nadere informatie

VAN BUITEN EEN MAN VAN BINNEN SORTIMO

VAN BUITEN EEN MAN VAN BINNEN SORTIMO VAN BUITEN EEN MAN VAN BINNEN SORTIMO Van professionals voor professionals www.sortimo.nl MAN INTRO ICONS + FEATURES Tijd is geld een uiterst snelle levering en montage MAN EN SORTIMO IN ALLE OPZICHTEN

Nadere informatie

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 5 Opslag UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 UFlex opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

PRIJSLIJST Sterk in maatwerk. staal rvs aluminium

PRIJSLIJST Sterk in maatwerk. staal rvs aluminium Sterk in maatwerk PRIJSLIJST 2017 staal rvs aluminium Brabanthaven 5-3433 PJ Nieuwegein - Industrieterrein Plettenburg-Zuid E info@ugefa.nl - T 0031 (0)30 60 65 899 - W www.ugefa.nl introductie Waar maatwerk

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Profiteer nu van het inkoopvoordeel op al onze top modellen. inkoop

Profiteer nu van het inkoopvoordeel op al onze top modellen. inkoop CITYBOX TOPPERS-ACTIE! Profiteer nu van het inkoopvoordeel op al onze top modellen Extreem inkoop voordeel onze 4 toppers 3 DE GOEDKOOPSTE 3 DE LICHTSTE 3 DE COOLSTE 3 DE STERKSTE Extreem inkoop voordeel

Nadere informatie

Cassette. B-serie. S-serie W-serie

Cassette. B-serie. S-serie W-serie Interne uitklapbare opstap Externe opstap Achterdeur DN1050R DH500R Zijdeur D-serie Op maat Cassette B-serie S-serie W-serie Frame Verlagen LD600 Op maat Level Z-series 8.1 B-serie Deze zeer betrouwbare

Nadere informatie

HAAL MEER UIT UW BESTELWAGEN

HAAL MEER UIT UW BESTELWAGEN HAAL MEER UIT UW BESTELWAGEN MOEITELOOS OPBERGEN Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk kunt opbergen en kunt terugvinden? Werkt u graag efficiënt en prettig, zonder

Nadere informatie

Surprisingly different

Surprisingly different Surprisingly different 1 Regelmatig lange materialen vervoeren? Laadruimte beschermen tegen inbraak? Dure autoschade voorkomen? Dan is Q-Tech uw partner! Veilig en duurzaam daktransport Ergonomische, robuuste

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een ladeblok van

Nadere informatie

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen Het nieuwe Systeem Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen De bedrijfswageninrichting van vandaag is gemaakt uit aluminium Het systeem is natuurlijk van ALUCA. Brandstof besparen

Nadere informatie

DE MODULAIRE OPLOSSING

DE MODULAIRE OPLOSSING NL DE MODULAIRE OPLOSSING OM ELKE BEDRIJFSWAGEN UIT TE RUSTEN. PLANNER Van een eenvoudige bedrijfswagen tot een mobiel werkstation in maar 3 stappen! ONTDEK MEER PLANNER DEEL UW BESTELBUS IN ZOALS U HET

Nadere informatie

Intelligente mobiliteit voor onderweg

Intelligente mobiliteit voor onderweg Intelligente mobiliteit voor onderweg CarMo Sortimo CarMo voor uw mobiliteit! NIEUW Sortimo s kleinste bedrijfswageninrichting CarMo staat voor»car Mobility«De door Sortimo geproduceerde CarMo vloerplaat

Nadere informatie

Keuken en badkamerinrichting

Keuken en badkamerinrichting Telefoon (bestellingen): 0573 454242 Fax : 0573 453999 PAGINA 9/1 Apotheekkast voor keukentoepassingen Volledig of enkel uittrekbaar, afhankelijk van de toegepaste geleider. Verstelbaar in de hoogte voor

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen Speciale wensen mogelijk Standaard product Legborden met interval in hoogte verstelbaar Maximale belading schuifmodule

Nadere informatie

autocenter Rolstoelaanpassingen voor de Volkswagen Transporter, Caravelle en Multivan

autocenter Rolstoelaanpassingen voor de Volkswagen Transporter, Caravelle en Multivan autocenter L O S S E R Rolstoelaanpassingen voor de Volkswagen Transporter, Caravelle en Multivan Aanpassingen voor rolstoel-vervoer Auto Center Losser heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en gespecialiseerd

Nadere informatie

ALUCA bedrijfswageninrichting. Het lichtgewicht inbouwsysteem 100% aluminium

ALUCA bedrijfswageninrichting. Het lichtgewicht inbouwsysteem 100% aluminium bedrijfswageninrichting Het lichtgewicht inbouwsysteem 100% aluminium Waarom kiezen voor een doordachte keuze is! biedt een compleet systeem voor bedrijfswageninrichting. Mét alle voordelen die voor u

Nadere informatie

Beveiliging voor lading

Beveiliging voor lading Beveiliging voor lading bott vario Beveiliging van de lading Veiligheidspad met houder Voor steun onder de lading Wrijvingscoëfficiënt volgens VDI-richtlijn 2700 met DEKRA testcertificaat Vlamwerend Bfl-S1

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Modul-System inrichting-ideeën voor Peugeot. Partner, Expert & Boxer.

Modul-System inrichting-ideeën voor Peugeot. Partner, Expert & Boxer. Modul-System inrichting-ideeën voor Peugeot Partner, Expert & Boxer www.modul-system.nl Modul-System Als klant van Modul-System kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wij leveren

Nadere informatie

Smart and simple cabling solutions*

Smart and simple cabling solutions* Smart and simple cabling solutions* 19 Een exclusief design voor meer functies * Simpele en innovatieve bekabeling-oplossingen BAIES KASTEN ET EN ACCESSOIRES INNOVATIE EN KWALITEIT Multimedia Connect,

Nadere informatie

Rekstellingen met uitneembare legvlakken. VOEDINGSHYGIENE Voedingsgeschikt modulair stockagesysteem.

Rekstellingen met uitneembare legvlakken. VOEDINGSHYGIENE   Voedingsgeschikt modulair stockagesysteem. 6611-6811 Rekstellingen met uitneembare legvlakken MADE IN EU Voedingsgeschikt modulair stockagesysteem Koelcellen Laboratoria Grootkeuken Stofvrije ruimtes Droge stockage Wasplaatsen Systeem Universeel

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Mobiel werken? bott vario. De bedrijfswageninrichting

Mobiel werken? bott vario. De bedrijfswageninrichting Mobiel werken? bott vario De bedrijfswageninrichting bott vario De beste arbeidsomstandigheden 2 www.bottvario.nl Verrassingen zijn bij service- en montagewerkzaamheden aan de orde van de dag. Men eist

Nadere informatie

P4Product Informatie Keuken systemen

P4Product Informatie Keuken systemen moderne integratie van stroom in keukens 1 Plug in in een wereld vol mogelijkheden TWIST stroom outside the box De TWIST is de ideale stroomvoorziening voor keukens. Met dit compacte design en zeer lage

Nadere informatie

Modul-System inrichting-ideeën voor Citroën. Berlingo, Jumpy & Jumper.

Modul-System inrichting-ideeën voor Citroën. Berlingo, Jumpy & Jumper. Modul-System inrichting-ideeën voor Citroën Berlingo, Jumpy & Jumper www.modul-system.nl Modul-System Als klant van Modul-System kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wij leveren

Nadere informatie

INFORMATIE. Dakdrager. carrier

INFORMATIE. Dakdrager. carrier INFORMATIE Dakdrager 1 Transporter 4 Dakdrager 1 TRANSPORTER Tot dusver was er geen gecertificeerd systeem dat uw waardevolle en kwetsbare lange ladingen in uw lichte bedrijfswagen eenvoudig en snel tegen

Nadere informatie

PERSOON IN ROLSTOEL IN EN UIT HET VOERTUIG. - Oprijplateau s - Rolstoellift - Verlaagde bodem/knielsysteem - Elektrische lier

PERSOON IN ROLSTOEL IN EN UIT HET VOERTUIG. - Oprijplateau s - Rolstoellift - Verlaagde bodem/knielsysteem - Elektrische lier PERSOON IN ROLSTOEL IN EN UIT HET VOERTUIG - Oprijplateau s - Rolstoellift - Verlaagde bodem/knielsysteem - Elektrische lier OPRIJPLATEAU S Persoon in rolstoel in en uit voertuig Oprijplateau van staal

Nadere informatie

Uflex 3 opslagsysteem

Uflex 3 opslagsysteem Uflex 3 opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex 3 werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Het resultaat is een uniek opslagsysteem vervaardigd uit geanodiseerd

Nadere informatie

MEMA Rack Modulaire & legbord stellingen

MEMA Rack Modulaire & legbord stellingen MEMA Rack Modulaire & legbord stellingen added value in healthcare logistics MEMA Rack Toepassingen MEMA biedt de mogelijkheid om compartimenten met legborden te combineren met de modulaire compartimenten.

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

Intelligente mobiliteit de nieuwe L-BOXX

Intelligente mobiliteit de nieuwe L-BOXX Intelligente mobiliteit de nieuwe L-BOXX vastklikbaar stapelbaar draagbaar Opzetten en vastklikken U hoeft niet over een ingenieus vergrendelsysteem te beschikken, om de L-BOXXen aan elkaar te verbinden.

Nadere informatie

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 1 THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 Van de Scheur is een betrouwbare leverancier van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij stellen de klant centraal bij het vinden van oplossingen voor

Nadere informatie

Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen

Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen Uniek ladesysteem Meer ruimte en overzicht Echt vakmanschap Veilig Moeiteloos opbergen Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

REMSCHIJVEN EN BLOKKEN BESTELWAGENS

REMSCHIJVEN EN BLOKKEN BESTELWAGENS REMSCHIJVEN EN BLOKKEN BESTELWAGENS April 2012 Geachte klant, In het kader van ons One-Stop-Shop concept bieden wij onze klanten een zeer uitgebreid productassortiment aan, wat aansluit op de vraag uit

Nadere informatie

UFlex & intrarack opslagsysteem

UFlex & intrarack opslagsysteem UFlex & intrarack opslagsysteem Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Score stoelen UFlex & intrarack Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar UFlex 3 opslagsysteem

Nadere informatie

Promotie Sortimo Globelyst Nieuw design, meer functies, zelfde kwaliteit Geldig van 15/09/2011 tem 31/12/2011

Promotie Sortimo Globelyst Nieuw design, meer functies, zelfde kwaliteit Geldig van 15/09/2011 tem 31/12/2011 Promotie Sortimo Globelyst Nieuw design, meer functies, zelfde kwaliteit Geldig van 15/09/2011 tem 31/12/2011 en LS-BOXX 306 incl. 2 x i-boxx 72 H3 LS 306 + I-72 H3 Ref. Nr. 6000000348 LS-BOXX 306 incl.

Nadere informatie

VAN BUITEN EEN VOLKSWAGEN VAN BINNEN SORTIMO

VAN BUITEN EEN VOLKSWAGEN VAN BINNEN SORTIMO CSC 06 2013 VAN BUITEN EEN VOLKSWAGEN VAN BINNEN SORTIMO Van professionals voor professionals www.sortimo.nl INTRO VOLKSWAGEN EN SORTIMO IN ALLE OPZICHTEN ZORGELOOS ICONS + FEATURES De aankoop van een

Nadere informatie

modulo De efficiënte inrichting voor kleine bestelwagens

modulo De efficiënte inrichting voor kleine bestelwagens modulo De efficiënte inrichting voor kleine bestelwagens 1 2 De efficiënte oplossing Ruimte besparende oplossing Bott modulo is ontwikkeld om maximaal de ruimte van uw voertuig te benutten. U kan genieten

Nadere informatie

Sovella wandrails en dragers

Sovella wandrails en dragers Sovella wandrails en dragers Sovella wandrailsysteem 2 Het Sovella wandrailsysteem is het systeem voor professionals en voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt en eenvoudig samen te stellen opbergsysteem.

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

TA'OR BOX Functioneel design in hout

TA'OR BOX Functioneel design in hout TA'OR BOX Functioneel design in hout 1 Concept CUBICS VOOR ORGANISATIE GEKWARTIERD HOUTFINEER Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen - Dubbele cabine ombouw - Grijskenteken- en 4x4 aanpassingen - Betimmeringen,laadvloeren - Side-, bullbars en imperiaals - Separatiewanden - Sortimo bedrijfswagen

Nadere informatie

TA'OR box Functioneel design in hout

TA'OR box Functioneel design in hout TA'OR box Functioneel design in hout 1 Concept Cubics voor organisatie Gekwartierd houtfineer Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

ZARGES kastsystemen.

ZARGES kastsystemen. Opslagsystemen/Kastsystemen ZARGES kastsystemen. Met het complete ZARGES opslagsysteem zijn alle medische verbruiksgoederen en apotheekgoederen plaatsbesparend en volgens de hoogste hygiënische standaards

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

IMPERIALEN EN LASTDRAGERS

IMPERIALEN EN LASTDRAGERS IMPERIALEN EN LASTDRAGERS 2014 Nieuw! Nu ook met afneembare open zijkant leverbaar Nieuw! Nu in vele RAL kleuren leverbaar Maximale service in imperialen en lastdragers 1952: oprichting metaalbedrijf binnenstad

Nadere informatie

Modul-System inrichting-ideeën voor Nissan NV200, NV300 & NV400.

Modul-System inrichting-ideeën voor Nissan NV200, NV300 & NV400. Modul-System inrichting-ideeën voor Nissan NV200, NV300 & NV400 www.modul-system.nl Modul-System Als klant van Modul-System kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wij leveren al ruim

Nadere informatie

De nieuwe MPO functionele en verzorgingswagen voor een optimale zorg. Modulair. Veelzijdig. Individueel.

De nieuwe MPO functionele en verzorgingswagen voor een optimale zorg. Modulair. Veelzijdig. Individueel. De nieuwe MPO functionele en verzorgingswagen voor een optimale zorg. Modulair. Veelzijdig. Individueel. www.zarges-medical.nl MPO Functionele wagens blz. 4 10 MPO Accessoires blz. 11 13 MPO Verzorgingswagens

Nadere informatie

aluminium oprijplaten

aluminium oprijplaten Quality for life aluminium oprijplaten 2 Oprijplaten Ventilatiekleppen Aluminium oprijplaten 1 Aluminium oprijplaten C.L.M. 50 serie pag. 5 Aluminium oprijplaten C.L.M. 45 serie Light oprijplaten pag.

Nadere informatie

KENMERKEN. Dankzij de subtiele spoiler geen Standaard voorzien op elk imperiaal.

KENMERKEN. Dankzij de subtiele spoiler geen Standaard voorzien op elk imperiaal. www.mobietec.com IMPERIAAL Wat u ook vervoert, een mobietec imperiaal voldoet aan al uw eisen. Het product kan bij u geleverd worden vergezeld van een handige montagehandleiding. Zelfs maatwerk kan op

Nadere informatie

GEREEDSCHAPSKOFFERS ONDERHOUDSKISTEN

GEREEDSCHAPSKOFFERS ONDERHOUDSKISTEN GEREEDSCHAPSKOFFERS 144 ONDERHOUDSKISTEN 151 Stoffen gereedschapskoffers... 144 Organizer... 145 Gereedschapskoffers van kunststof... 146 Koffers van kunststof... 148 Stalen gereedschapskoffers... 148

Nadere informatie

Modul-System inrichting-ideeën voor Fiat. Doblò Cargo, Scudo & Ducato.

Modul-System inrichting-ideeën voor Fiat. Doblò Cargo, Scudo & Ducato. Modul-System inrichting-ideeën voor Fiat Doblò Cargo, Scudo & Ducato www.modul-system.nl Modul-System Als klant van Modul-System kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wij leveren

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie