Inhoudsopgave 012 TECHNISCHE. 15 Lampen vervangen 16 Zekeringen vervangen 17 Onderhoudstips GEGEVENS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoudsopgave 012 TECHNISCHE. 15 Lampen vervangen 16 Zekeringen vervangen 17 Onderhoudstips GEGEVENS"

Transcriptie

1

2 Welkom voor wat betreft het in- en exterieur en het gebruik van uw DS3 CABRIO behandeld. Raadpleeg het instructieboekje voor alle overige beschrijvingen en kenmerken, en het onderhouds- en garantieboekje voor het onderhoudsschema van uw auto.

3 Inhoudsopgave Symbolen veiligheidswaarschuwing aanvullende informatie adviezen met betrekking tot de bescherming van het milieu. verwijzing naar aangegeven pagina 004 TOEGANG 011 PRAKTISCHE TOT DE AUTO INFORMATIE 2 Cabriodak 11 Kofferdeksel 006 VOORZIENINGEN 15 Lampen vervangen 16 Zekeringen vervangen 17 Onderhoudstips 012 TECHNISCHE GEGEVENS 14 Hoedenplank 18 Benzinemotoren 19 Gewichten (benzine) 20 Dieselmotor 21 Gewichten (diesel) 22 Afmetingen

4 2 Toegang tot de auto Cabriodak Uw auto is uitgerust met een elektrisch bedienbaar cabriodak. Elektrisch openen en sluiten Het dak kan worden geopend en gesloten door op de zijde openen 1 en sluiten 2 van de schakelaar op de plafonnier te drukken.

5 Toegang tot de auto Zones waarin het dak beweegt Posities van het dak Het bedienen van het dak is mogelijk: - bij draaiende motor of - bij aangezet contact. Om te voorkomen dat de accu ontladen raakt, is het raadzaam het dak te bedienen bij draaiende motor. Als tijdens het openen of sluiten van het dak bij aangezet contact de motor wordt gestart, kan afhankelijk van de laadtoestand van de accu de beweging van het dak stoppen. Druk de schakelaar na het starten van de motor nogmaals in om de beweging van het dak te hervatten. Het dak beweegt in twee zones: Zone A : zone waarin het dak horizontaal beweegt, handbediend of automatisch. Zone B : zone waarin het dak verticaal beweegt, uitsluitend automatisch. Positie 0 : Dak volledig gesloten. Positie 1 : Positie waarin het dak stopt bij het automatisch sluiten. Positie 2 : Dak horizontaal geopend. Positie 3 : Dak volledig geopend. Verzeker u er voordat u het dak bedient van dat niemand in of buiten de auto verwondingen zou kunnen oplopen bij de beweging van het dak of de achterruit, en dat er geen voorwerpen zijn die de beweging hinderen.

6 4 Toegang tot de auto Openen Handmatig Dak in zone A : houd de schakelaar tot aan het zware punt ingedrukt om het dak te openen. Het dak stopt zodra u de schakelaar loslaat. Het openen van het dak in de zone B is alleen automatisch mogelijk.

7 5 Toegang tot de auto Automatisch Dak in de zone A : druk de schakelaar door het zware punt heen om het dak te laten opengaan. Laat de schakelaar los: het dak gaat open tot het volledig horizontaal is geopend (positie 2 ). Dak in de zone B : druk op de schakelaar om het dak volledig te openen (positie 3 ). Als het dak zich tijdens het automatisch openen in de zone A bevindt, kan het dak worden stilgezet door de schakelaar in te drukken. Als het dak volledig wordt geopend, komt de achterruit op de hoedenplank te liggen. Controleer of zich geen voorwerpen op de hoedenplank bevinden die de achterruit of het dak zouden kunnen beschadigen. Het automatisch openen van het dak in de zone B is niet mogelijk als het kofferdeksel is geopend. Controleer als de bediening van het dak niet werkt of het kofferdeksel goed is gesloten. Als het dak beweegt in de zone B, is het stilzetten van het dak niet mogelijk. Als in dat geval op de schakelaar wordt gedrukt, ongeacht aan welke zijde, wordt de bewegingsrichting van het dak omgekeerd. Deze "antipaniekfunctie" zorgt ervoor dat in een noodsituatie de bewegingsrichting van het dak snel kan worden omgekeerd.

8 6 Toegang tot de auto Sluiten Handmatig Dak in zone A : houd de schakelaar tot aan het zware punt ingedrukt om het dak te sluiten. Het dak stopt zodra u de schakelaar loslaat. Houd om het dak volledig te sluiten de schakelaar ingedrukt tot u het dak hoort vergrendelen. Als het dak niet goed is vergrendeld, beweegt het enkele centimeters terug. Probeer het dak bij draaiende motor nogmaals te sluiten. Raadpleeg als dit probleem zich blijft voordoen het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats. Het sluiten van het dak in de zone B is alleen automatisch mogelijk.

9 7 Toegang tot de auto Automatisch Dak in positie 3 : druk op de schakelaar om het dak te laten sluiten. Als het dak volledig is geopend, ligt de achterruit op de hoedenplank. Plaats geen voorwerpen op de achterruit. Als het dak beweegt in de zone B, is het stilzetten van het dak niet mogelijk. Als in dat geval op de schakelaar wordt gedrukt, ongeacht aan welke zijde, wordt de bewegingsrichting van het dak omgekeerd. Deze "antipaniekfunctie" zorgt ervoor dat in een noodsituatie de bewegingsrichting van het dak snel kan worden omgekeerd. Laat de schakelaar los: het sluiten van het dak gaat door tot het dak de positie 2 bereikt. Het volledig sluiten van het dak tussen positie 1 en 0 is alleen handmatig mogelijk. Houd de schakelaar ingedrukt tot u het dak hoort vergrendelen. Als het dak niet goed is vergrendeld, beweegt het enkele centimeters terug. Probeer het dak bij draaiende motor nogmaals te sluiten. Raadpleeg als dit probleem zich blijft voordoen het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats. Dak tussen positie 2 en 1 : als u de schakelaar door het zware punt heen indrukt, wordt het dak automatisch gesloten tot aan de positie 1. Dak tussen positie 1 en 0: druk op de schakelaar en houd deze ingedrukt tot het dak volledig is gesloten. Als het dak zich tijdens het automatisch sluiten in de zone A (tussen positie 2 en 1) bevindt, kan het dak worden stilgezet door de schakelaar in te drukken.

10 8 Toegang tot de auto Windscherm Openen en sluiten van het dak tijdens het rijden Om het comfort van de inzittenden te verbeteren wordt bij het openen van het dak een windscherm uitgeklapt waarmee de luchtturbulenties in het interieur worden verminderd. Bij het sluiten van het dak wordt het windscherm automatisch weer ingeklapt. Als het dak is geopend, kan dit windscherm handmatig worden ingeklapt en in het midden worden vastgemaakt: druk de handgreep aan de bovenzijde van het windscherm omlaag en zet hem vast in de uitsparing. Druk om het windscherm handmatig uit te klappen de handgreep omlaag om hem los te maken uit de uitsparing en trek de handgreep iets naar u toe. Bedien om veiligheidsredenen de schakelaar voor het openen en sluiten van het dak nooit bij een wagensnelheid hoger dan ongeveer 120 km/h. Als het openen of sluiten van het dak is gestart bij een snelheid lager dan ongeveer 120 km/h en nog bezig is terwijl deze snelheid wordt overschreden, gebeurt afhankelijk van de beweging het volgende: - als het dak beweegt in de zone A, stopt de beweging, - als het dak opengaat in de zone B, wordt de beweging voltooid,

11 9 Toegang tot de auto Gebruiksvoorschriften - als het dak sluit in de zone B, stopt deze beweging en wordt automatisch de bewegingsrichting omgekeerd tot het dak volledig is geopend tot aan de positie 3, - als het dak opengaat of sluit in de zone B na het bedienen van de "antipaniekfunctie", wordt de beweging voltooid. Zolang de wagensnelheid hoger blijft dan ongeveer 120 km/h, is het nogmaals bedienen van het dak niet meer mogelijk. Een melding op het display wijst u erop dat het bedienen van het dak niet mogelijk is (snelheid te hoog). Plaats beslist geen voorwerpen op het dak als dit is geopend of gesloten. Open het dak niet bij sneeuw of ijzel, om te voorkomen dat het dak hierdoor beschadigd raakt. Gebruik geen scherp gereedschap om ijs of sneeuw van het dak te verwijderen. Gebruik geen ijskrabber of spuitbus met ruitontdooier om ijs van de achterruit te verwijderen. Schakel de achterruitverwarming niet in als het dak volledig is geopend (om oververhitting te voorkomen). Om blijvende vouwlijnen in het cabriodak te voorkomen, is het raadzaam het dak niet gedurende lange periodes geopend te houden. Het wordt afgeraden de airconditioning van de auto te gebruiken als het dak is geopend. Het is beslist niet toegestaan om op de daktraverse te zitten en om er voorwerpen op te plaatsen als het dak is geopend. Wanneer u de auto voor een langere periode buiten parkeert, is het raadzaam het dak te beschermen met een hoes. Het is raadzaam het dak te sluiten als u de auto parkeert en verlaat. Ook als het dak is gesloten, is het beter om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Haal de sleutel uit het contact als u de auto verlaat, om te voorkomen dat het dak ongewenst in beweging wordt gezet. Als uw auto is voorzien van functies met spraakcommando's, werken deze mogelijk minder goed als het dak is geopend. Bescherming van de elektromotoren voor het openen en sluiten van het dak: als het dak in korte tijd veelvuldig wordt geopend en gesloten, kunnen de elektromotoren oververhit raken waardoor het dak stilvalt. Wacht in dat geval 10 minuten met het bedienen van het dak om de elektromotoren te laten afkoelen.

12 Toegang tot de auto Noodloopfunctie Resetten Mechanisch openen en sluiten Als de automatische bediening van het dak niet meer werkt, moet deze functie worden gereset. Houd de schakelaar ingedrukt in de richting voor het sluiten van het dak. Na ongeveer 5 seconden sluit het dak volledig tot aan de positie 0 en beweegt het vervolgens enkele millimeters terug. De bediening van het dak is dan gereset. In het geval van een storing kan het dak handmatig worden geopend en gesloten. Als het dak tot stilstand komt in de zone B, wordt u door een melding op het display verzocht het openen of sluiten onmiddellijk te voltooien. Houd de schakelaar ingedrukt: - in de richting voor het openen tot het dak de positie 3 bereikt, - in de richting voor het sluiten tot het dak de positie 2 bereikt. Laat de schakelaar tijdens de procedure voor het resetten niet los. Deze procedure moet altijd bij draaiende motor worden uitgevoerd. Steek een 4 mm inbussleutel (niet meegeleverd) zo ver mogelijk in de zeskant via de opening in de bekleding aan de bovenzijde van de bagageruimte. Het dak kan vervolgens worden geopend of gesloten door de inbussleutel in de desbetreffende richting te draaien. Het is niet toegestaan te rijden als het dak tot stilstand is gekomen in de zone B. Open het dak niet in de zone B als het kofferdeksel is geopend.

13 11 Toegang tot de auto Kofferdeksel Openen Sluiten Als het kofferdeksel niet goed is gesloten: - bij draaiende motor gaat dit controlelampje branden in combinatie met een melding op het multifunctionele display gedurende enkele seconden, Ontgrendel de auto met de afstandsbediening of de sleutel, druk op de knop voor het openen van het kofferdeksel en beweeg het omhoog. Beweeg het kofferdeksel omlaag door op het midden van de sierlijst de duwen. - tijdens het rijden (snelheid hoger dan 10 km/h) gaat dit controlelampje branden in combinatie met een geluidssignaal en een melding op het multifunctionele display gedurende enkele seconden. Duw niet aan één kant van het kofferdeksel om het te sluiten. Als het kofferdeksel niet goed is gesloten, is het openen van het dak in de zone B niet mogelijk. Controleer of het kofferdeksel goed is gesloten.

14 12 Toegang tot de auto Voorwaarden voor het openen van het kofferdeksel met het dak in de zone B Om te voorkomen dat het kofferdeksel en het dak elkaar in de zone B raken, is de mogelijkheid om het kofferdeksel te openen afhankelijk van de positie van het dak. Als het dak zich tijdens het openen in de zone B bevindt en de schakelaar voor het openen van het kofferdeksel wordt bediend, dan wordt het dak weer gesloten. Het kofferdeksel gaat open als het dak de positie 2 heeft bereikt. U kunt het kofferdeksel vervolgens volledig openen. Als het dak zich tijdens het sluiten in de zone B bevindt en de schakelaar voor het openen van het kofferdeksel wordt bediend, dan heeft dit geen gevolgen voor de beweging van het dak. Het kofferdeksel gaat echter pas open als het dak de positie 2 heeft bereikt. U kunt het kofferdeksel vervolgens volledig openen. Als het dak zich bij het openen of sluiten in de zone B bevindt na het gebruik van de "antipaniekfunctie", werkt de schakelaar voor het openen van het kofferdeksel niet. De bediening van de schakelaar werkt weer zodra het dak de positie 2 of de positie 3 heeft bereikt. Als het dak zich in de positie 3 bevindt, wordt het dak bij het bedienen van de schakelaar voor het openen van het kofferdeksel gesloten tot aan de positie 2. Zodra het dak deze positie heeft bereikt, wordt het kofferdeksel geopend. U kunt het kofferdeksel vervolgens volledig openen.

15 13 Toegang tot de auto Noodbediening Hiermee kan bij een lege accu of een eventuele storing in de centrale vergrendeling het kofferdeksel mechanisch ontgrendeld worden. Ontgrendelen Klap de achterbank naar voren om bij de twee sloten in de bagageruimte te komen. Steek een kleine schroevendraaier in de opening A van de beide sloten aan de zijkant om het kofferdeksel te ontgrendelen. Controleer voordat u het kofferdeksel opent of het dak zich niet in de zone B bevindt.

16 14 Voorzieningen Hoedenplank De hoedenplank kan niet worden verwijderd. Controleer voordat u het dak volledig opent of zich geen voorwerpen op de hoedenplank bevinden. Als het dak volledig is geopend, ligt de achterruit op de hoedenplank. Plaats geen voorwerpen op de achterruit.

17 15 Praktische informatie Lampen vervangen 3D achterlichten 1. 3D parkeerlicht met leds. 2. Remlicht/parkeerlicht met leds. 3. Contourlicht met leds. 4. Richtingaanwijzer (PY21W, amberkleurig). 5. Mistachterlicht links (H21W, rood) Achteruitrijlicht rechts (H21W). Rode of amberkleurige lampen, zoals de richtingaanwijzers of het mistachterlicht, moeten vervangen worden door lampen met dezelfde specificaties en kleur. Toegang tot de lampen Open het kofferdeksel. Verwijder het luikje in de bekleding aan de desbetreffende zijkant. Draai de vlindermoer voor de bevestiging van de lampunit los. Neem de stekker van de lampunit los. Verwijder voorzichtig de lampunit door hem in een rechte beweging naar buiten te trekken. Voer het monteren uit in de omgekeerde volgorde. Zorg ervoor dat de lampunit in de geleiders komt door de lampunit goed in de lengteas van de auto te houden. Vervangen van de lamp van de richtingaanwijzers (4) en van het mistachterlicht of achteruitrijlicht (5) Draai de lamp een kwart omwenteling om hem te verwijderen en vervang de lamp. Vervangen van de parkeerlichten en remlichten met leds Raadpleeg als deze ledverlichting moet worden vervangen het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

18 16 Praktische informatie Zekeringen vervangen Er zijn drie specifieke zekeringen voor het cabriodak. Zekeringen onder de hoedenplank Zekering in de motorruimte (hoofdzekering) Zekering Ampère Functies MF08 40 A Cabriodak Maak de bekleding aan de bovenzijde van de bagageruimte los door deze omlaag te trekken, te beginnen aan de linkerzijde. Verwijder de bekleding door deze omlaag te kantelen. Vervang de zekeringen. Voer deze handelingen in de omgekeerde volgorde uit om de bekleding weer aan te brengen, begin daarbij achter in de bagageruimte. De hoofdzekeringen zorgen voor een extra beveiliging van de elektrische installatie. Werkzaamheden aan de hoofdzekeringen dienen door het CITROËN-netwerk of door een gekwalificeerde werkplaats uitgevoerd te worden. Zekering Ampère Functies - 20 A Cabriodak - 20 A Cabriodak Als het dak zich in de zone B bevindt en een of meer van deze zekeringen raakt defect, kan het kofferdeksel niet worden geopend. Om het kofferdeksel te kunnen openen en de zekering(en) te vervangen, moet u het dak eerst handmatig sluiten vanuit de bagageruimte (bereikbaar door de achterbank is neer te klappen).

19 17 Praktische informatie Onderhoudstips Algemene adviezen voor wat betreft het onderhoud van uw auto vindt u in het onderhouds- en garantieboekje. Cabriodak Verwijder met een zachte borstel of een stofzuiger zoveel mogelijk vuil van het cabriodak voordat u het dak gaat wassen. Wij adviseren u de auto te wassen in een automatisch wasstation met roterende borstels of met tuinslang. Om beschadiging van het dak te voorkomen is het reinigen van de auto met een hogedrukspuit beslist niet toegestaan. Laat de auto drogen in de schaduw en stel hem tijdens het drogen niet bloot aan direct zonlicht. Verwijder vlekken door ze te deppen (nooit door ze weg te wrijven) met een spons en zeepsop, en spoel het dak direct daarna af met schoon water. Verwijder vogelpoep en hars zo snel mogelijk, omdat door de bijtende werking ervan het materiaal van het dak beschadigd kan raken. Voor het regelmatige onderhoud van het cabriodak en om het in nieuwstaat te houden, adviseren wij u gebruik te maken van het milieuvriendelijke product "Insectenverwijderaar - Reiniger voor cabrioletdaken" uit het gamma "TECHNATURE". Dit product is verkrijgbaar bij het CITROËN-netwerk. Gebruik voor het reinigen van het cabriodak beslist geen chemische producten, schoonmaakmiddelen, vlekkenverwijderaars, oplosmiddelen, alcohol, wasbenzine, enz. Gebruik voor het waterafstotend maken van het cabriodak uitsluitend speciaal voor cabriodaken bedoelde impregneermiddelen.

20 18 Technische gegevens UITVOERINGEN: Type variant uitvoering: SB... MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN HMZ0 5FS0 5FS9 5FV8 5FN8 * BENZINEMOTOREN VTi 82 VTi 120 THP 155 THP 150 * Cilinderinhoud (cm 3 ) Boring x slag (mm) 75 x 90,5 77 x 85,8 77 x 85,8 Max.vermogen: ECE-norm (kw) * Toerental bij max.vermogen (t/min) Max.koppel: ECE-norm (Nm) Toerental bij max.koppel (t/min) Brandstof Loodvrij Loodvrij Loodvrij Katalysator Ja Ja Ja VERSNELLINGSBAKKEN Handgeschakeld (5 versnellingen) Handgeschakeld (5 versnellingen) Automatisch (4 versnellingen) Handgeschakeld (6 versnellingen) INHOUD CARTER (in liter) Motor (met vervangen filter) 3,25 4,25 4,25 4,25 * België.

21 19 Technische gegevens GEWICHTEN EN AANHANGERGEWICHTEN (in kg) Benzinemotoren VTi 82 VTi 120 THP 155 THP 150 * Versnellingsbakken Handgeschakeld Handgeschakeld Automatisch Handgeschakeld Type variant uitvoering: SB... HMZ0 5FS0 5FS9 - Ledig gewicht Gewicht rijklaar Maximum technisch toegestane massa totaal - Max. toegestaan treingewicht helling max. 12% - Aanhanger geremd (binnen max. toegestaan treingewicht) helling max. 12% - Aanhanger geremd ** (met verminderde belading auto, binnen max. toegestaan treingewicht) 5FV8 5FN8 * Aanhanger ongeremd Aanbevolen kogeldruk * België. ** Het totale gewicht van de aanhanger kan, binnen het maximaal toegestane treingewicht, worden verhoogd indien de belading van de auto wordt verminderd. Houd er in dat geval rekening mee dat het trekken van een aanhanger met een licht beladen auto een negatieve invloed heeft op het weggedrag. Het maximaal toegestane treingewicht en de aanhangergewichten gelden tot een hoogte van maximaal 1000 meter; het opgegeven aanhangergewicht dient voor elke extra 1000 meter met 10% te worden verminderd. Bij het trekken van een aanhanger mag niet harder worden gereden dan 100 km/h of de plaatselijk geldende snelheidslimiet (in Nederland wettelijk 90 km/h). Bij hoge buitentemperaturen kunnen de prestaties van de auto minder worden om de motor te beschermen. Als de buitentemperatuur meer dan 37 C bedraagt, moet het treingewicht worden verminderd.

22 20 Technische gegevens UITVOERINGEN: Type variant uitvoering: SB... DIESELMOTOREN MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN 9HP8/PS e-hdi 90 FAP Cilinderinhoud (cm 3 ) 1560 Boring x slag (mm) 75 x 88,3 Max.vermogen: ECE-norm (kw) 68 Toerental bij max.vermogen (t/min) 4000 Max.koppel: ECE-norm (Nm) 230 Toerental bij max.koppel (t/min) 1750 Brandstof Katalysator Diesel Ja Roetfilter (FAP) Ja VERSNELLINGSBAKKEN EGS (6 versnellingen) INHOUD CARTER (in liter) Motor (met vervangen filter) 3,75.../S: uitvoering e-hdi met Stop & Start-systeem.

23 21 Technische gegevens GEWICHTEN EN AANHANGERGEWICHTEN (in kg) Dieselmotoren e-hdi 90 FAP Versnellingsbakken Type Variant Uitvoering : SB... EGS (6 versnellingen) 9HP8/PS - Ledig gewicht Gewicht rijklaar Maximaal technisch toegestane massa totaal - Maximaal toegestaan treingewicht helling max. 12% - Aanhanger geremd (binnen max. toegestaan treingewicht) helling max. 12% - Aanhanger geremd * (met verminderde belading auto, binnen max. toegestaan treingewicht) - Aanhanger ongeremd Aanbevolen kogeldruk 46 * Het totale gewicht van de aanhanger kan, binnen het maximaal toegestane treingewicht, worden verhoogd indien de belading van de auto wordt verminderd. Houd er in dat geval rekening mee dat het trekken van een aanhanger met een licht beladen auto een negatieve invloed heeft op het weggedrag. Het maximaal toegestane treingewicht en de aanhangergewichten gelden tot een hoogte van maximaal 1000 meter; het opgegeven aanhangergewicht dient voor elke extra 1000 meter met 10% te worden verminderd. Bij het trekken van een aanhanger mag niet harder worden gereden dan 100 km/h of de plaatselijk geldende snelheidslimiet (in Nederland wettelijk 90 km/h). Bij hoge buitentemperaturen kunnen de prestaties van de auto minder worden om de motor te beschermen. Als de buitentemperatuur meer dan 37 C bedraagt, moet het treingewicht worden verminderd

24 Afmetingen (in mm) 22 Technische gegevens

25

26

27 Dit instructieboekje behandelt alle beschikbare uitrustingen van dit model. Uw auto is, afhankelijk van het uitrustingsniveau, de uitvoering en de specifieke kenmerken voor het land waarvoor de auto bestemd is, slechts van een deel van de in dit boekje vermelde uitrustingen voorzien. Aansprakelijkheid voor de gegeven beschrijvingen en illustraties wordt niet aanvaard. Automobiles CITROËN behoudt zich het recht voor tussentijds wijzigingen aan te brengen in de door haar gevoerde modellen en de bijbehorende uitrusting en accessoires, zonder verplicht te zijn dit instructieboekje aan te passen. Dit instructieboekje maakt onlosmakelijk deel uit van uw auto. Vergeet niet dit boekje bij doorverkoop van uw auto aan de nieuwe eigenaar te geven. Automobiles CITROËN verklaart dat, door toepassing van de voorschriften in de Europese regelgeving (Richtlijn 2000/53) met betrekking tot autowrakken, wordt voldaan aan de in deze richtlijn gestelde doelen en dat recycleerbare materialen worden gebruikt voor de fabricage van producten die door haar worden verkocht. Reproductie of vertaling, zelfs gedeeltelijk, is verboden zonder schriftelijke toestemming van Automobiles CITROËN. Neem voor alle werkzaamheden aan uw auto contact op met een gekwalificeerde werkplaats die beschikt over de juiste technische informatie, vakkennis en apparatuur. Het CITROËN-netwerk is in staat u dit te bieden. Gedrukt in de EU Néerlandais Dconcept Diadeis Edipro

28 Néerlandais

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

F I A T c NL S E M I - C A B R I O

F I A T c NL S E M I - C A B R I O F I A T 5 0 0 c 530.03.597 NL S E M I - C A B R I O Afb. 1 - Opening kantelstand F0S0306m Afb. 2 - Volledig geopend F0S0305m Afb. 3 F0S0300m De auto is voorzien van een elektrische kap met automatische

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Inhoud

Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Inhoud Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Lees de gebruikershandleiding voor gebruik zorgvuldig door en maak u vertrouwd met de verschillende functies van uw autoalarm. Deze handleiding beschrijft de functies

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC INHOUDSOPGAVE GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC... 1 INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE...

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 2, 2015 Tilly Light BV 2 Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 9 Eerste gebruik 10 Op de auto plaatsen 14 Fietsen plaatsen 17 Rijden 22

Nadere informatie

604_38_063 ALFA MITO JTD NL :07 Pagina 1 ALFA MiTo S E R V I C E

604_38_063 ALFA MITO JTD NL :07 Pagina 1 ALFA MiTo S E R V I C E ALFA MiTo S E R V I C E Dit supplement vormt een aanvulling op de informatie in het instructieboekje waarbij dit supplement geleverd wordt. Voor de onderwerpen die in dit supplement niet worden behandeld,

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

GIDS VOOR DE GEBRUIKER

GIDS VOOR DE GEBRUIKER GIDS VOOR DE GEBRUIKER Aangekoppelde Afstandsbediening MWR-TH00 MWR-TH01 Airconditioner Ne DB98-26319A(1) Veiligheidsvoorschriften Voordat u de aangekoppelde afstandsbediening gebruikt, leest u best deze

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn

Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn Beschrijving: 1. Hoesinvoer 2. Gereed -indicator 3. Aan/uitindicator 4. Aan/uitschakelaar 5. Hoesuitvoer Parameters: Afmeting: 335 x 100 x 86mm Lamineersnelheid:

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

Mauer GmbH Technologie voor beveiliging. Code Combi B VdS-Cl 2 Artikelnummer 82131 - standaard

Mauer GmbH Technologie voor beveiliging. Code Combi B VdS-Cl 2 Artikelnummer 82131 - standaard Informatie over de bediening: Mauer GmbH Technologie voor beveiliging Code Combi B VdS-Cl 2 Artikelnummer 82131 - standaard Bedieningsinstructies Lees deze instructies aandachtig door voordat u het slot

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 Windbeveiliging Eolis 2 VOEDING 230 V - 50 Hz Pulsschakelaar Centralis IB INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de windbeveiliging

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. Per 1 januari 2017 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.696 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020/1.839 Hoogte (leeggewicht) 1.443 Maximale hoogte bij

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 1, 2015 Tilly Light BV 2 inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen 5 Eerste gebruik 8 Op de auto plaatsen 12 Fietsen plaatsen 15 Rijden 20 Fietsen afnemen 21 Van

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. Per 10 december juli 2015 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1,687

Nadere informatie

Handleiding: Rupsdumper roterende kipbak.

Handleiding: Rupsdumper roterende kipbak. Handleiding: Rupsdumper roterende kipbak. Veiligheidsvoorzieningen Beschermingsvoorzieningen mogen alleen worden verwijderd resp. geopend na stilstand van de dumper met geactiveerde parkeerrem, uitschakelen

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

X Veiligheidsgordel 3 Verklikkerlicht brandt (met waarschuwingstoon) bij ingeschakelde ontsteking: Gordel omdoen, zie pagina 33.

X Veiligheidsgordel 3 Verklikkerlicht brandt (met waarschuwingstoon) bij ingeschakelde ontsteking: Gordel omdoen, zie pagina 33. Instrumenten verklikkerlichten De verklikkerlichten die hier staan vermeld, zijn niet in alle auto s aanwezig. Deze beschrijving geldt voor alle instrumentenuitvoeringen. X Veiligheidsgordel 3 Verklikkerlicht

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE... 2 2. GEBRUIKSINSTRUCTIES... 3 2.1. Plaatsing en installatie... 3 2.2. Gebruik...

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Transporter Pick-up EU6 Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Inhoudsopgave Uw machine handmatig reinigen pagina 3 Storingen & oplossingen pagina 13 1. Schakel de machine uit. 2. Open beide kleppen aan de voorzijde. 3.

Nadere informatie

Sonesse 30 DCT Gebrauchsanleitung Guia de instalação Montagehandleiding Ref : A

Sonesse 30 DCT Gebrauchsanleitung Guia de instalação Montagehandleiding Ref : A www.somfy.com Sonesse 0 DCT Gebrauchsanleitung Guia de instalação Montagehandleiding Руководство по установке Ref :505559A VEILIGHEID Dit Somfy product moet geïnstalleerd worden door een erkende installateur

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Belangrijke instructies

Belangrijke instructies GN650TN GN1410TN GN650BT GN1410BT Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder volgen enkele instructies

Nadere informatie

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B HANDLEIDING Inhoud 1. Batterijpakket... 4 1.1. Onderdelen... 4 1.2. Batterijpakket opladen... 5 2. Bediening... 7 2.1. Beveiliging... 7 2.2. Display... 7 2.3. Vullingsgraad... 7 2.4. Trapbekrachtiging...

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

900 Montagerichtlijn. SITdefault F930A205

900 Montagerichtlijn. SITdefault F930A205 3456789 900 Montagerichtlijn SITdefault F930A05 3456748946 83 54 5 4 6 0 7 8 3 9 3 F930A390 Versterker Luidspreker hoge tonen (4 st.) 3 Basluidspreker ( st.) 4 Bout (8 st.) 5 Kapje, connector 6 Connector

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2017 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN

MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de IPSO buismotoren. Lees de handleiding goed door, voordat u met de montage begint. Als u zich

Nadere informatie

Elektrische fiets Pedelec

Elektrische fiets Pedelec Versie 06/2010 Bestnr. 86 20 23 Elektrische fiets Pedelec Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

MINI WASMACHINE WMR5350

MINI WASMACHINE WMR5350 MINI WASMACHINE WMR5350 Wij danken u hartelijk voor de aankoop van deze mini wasmachine met één kuip Lees deze handleiding zorgvuldig door zodat u op een juiste manier gebruik maakt van dit apparaat Bewaar

Nadere informatie

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 -

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 - aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010-1 - AANVULLENDE HANDLEIDING AQUA PLUS Deze handleiding is uitsluitend ter aanvulling van de handleiding van de Altech Eclips (papieren of DVD

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Flexo in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured by: Lopital

Nadere informatie

Komplet DS 1020 gebruikershandleiding

Komplet DS 1020 gebruikershandleiding Komplet DS 1020 gebruikershandleiding Transport U kan de trommelzeef vervoeren met een geschikt voertuig dat gekeurd is om een geremde aanhangwagen met een gewicht van 3500 kg te slepen. Controleer volgende

Nadere informatie

Overzicht. Inhoudsopgave

Overzicht. Inhoudsopgave 1 11 3 10 9 8 4 M+P-11A-1 Overzicht 1. Beschermdop. Kogelkop 3. Vergrendelingskogels 4. Ontspannerkogel (voor vergrendeling). Knop. Stop. Sleutel 8. Centrering 9. Rode markering op knop 10. Witte markering

Nadere informatie

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting - 2 Instrumentenpaneel - 3 Rechter hendel: bediening ruitenwissers, achterruitwisser, trip computer

Nadere informatie

TECNO. Leidingspanning Vac 230

TECNO. Leidingspanning Vac 230 TECNO Modellen en specificaties TECNO: Elektromechanische onomkeerbare motorreductieaandrijving voor hekken met een max. gewicht van 200 kg. Voeding van 24 Vac. Elektronische koppeling. Tandwiel met een

Nadere informatie

y Verwarming op brandstof 87

y Verwarming op brandstof 87 Klimat 5 1 y Verwarming op brandstof 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Benzine 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 excl. automaat Benzine 30618 095-1 Er is een nieuwe generatie verwarming geïntroduceerd

Nadere informatie

CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF

CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF NEDERLANDS CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF TIJD/KALENDER Uur- en minuutwijzer met kleine secondewijzer. Datum wordt in getallen weergegeven. ALARM Kan worden ingesteld op basis van 12uurs-instelling

Nadere informatie

900 Montagerichtlijn

900 Montagerichtlijn SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Uitschuifbare ski-/snowboardhouder Accessories Part No. Date Instruction

Nadere informatie

Innovation Protection Conseil

Innovation Protection Conseil Pagina 1 van 7 PULVERISATEUR DORSAL AUTONOME Elektrische autonome rugsproeier met continue druk KENMERKEN : o Het reservoir is uitgerust met een membraanpomp met Viton-afdichting die wordt bediend met

Nadere informatie

Handleiding versie 1.2 NL

Handleiding versie 1.2 NL Handleiding versie 1.2 NL Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN 1.1 Lokale aspecten van de montage-gebruikshandleiding 3 1.2 Beoogd gebruik 3 1.3 Onjuist gebruik 3 1.4 Op te volgen wetten, richtlijnen en normen 3 1.5

Nadere informatie

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S Raadpleeg voor een uitvoerige beschrijving en meer informatie, of in noodgevallen, het instructieboek. DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MB Series Instructies voor het vervangen van het vasteschijfstation 7440930005 7440930005 Documentversie: 1.0 - Februari 2008 www.packardbell.com Veiligheidsinstructies

Nadere informatie

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt!

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt! ST4 HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. VEILIGHEID 3. BEDIENING 4. ZITPOSITIE 5. RIJDEN 6. BATTERIJEN OPLADEN 7. ONDERHOUD 8. TECHNISCHE GEGEVENS 1. INLEIDING Deze handleiding geldt voor de volgende

Nadere informatie

Overzicht. Inhoudsopgave

Overzicht. Inhoudsopgave 1 13 3 4 1 11 13 M+P-11A-0349 Overzicht 1. Beschermdop. Kogelkop 3. Vergrendelingskogel 4. Arrêteerkogel (voor vergrendeling). Knop. Stop. Sleutel 11. Rode markering op knop 1. Witte markering op kogelkop

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Dakbox. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr

Installation instructions, accessories. Dakbox. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr Instructienr. Versie Ond. nr. 9491340 1.0 Dakbox A8901430 Pagina 1 / 8 B8901445 Pagina 2 / 8 INLEIDING Lees de hele instructie door voordat u met de montage begint. Opmerkingen en waarschuwingsteksten

Nadere informatie

Smoove Origin RTS. Instalatiehandleiding

Smoove Origin RTS. Instalatiehandleiding Smoove Origin RTS Instalatiehandleiding Smoove Origin RTS Andere afdekramen apart te verkrijgen n Keuze uit 9 verschillende afdekramen (Pure, Zwart, Silver, Silver mat, Licht Bamboe, Amber Bamboe, Kersen,

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

SLEUTEL MET AFSTANDSBEDIENING MET 2 KNOPPEN (elektronische sleutel) Centrale vergrendeling (kort drukken). Centrale ontgrendeling (kort drukken).

SLEUTEL MET AFSTANDSBEDIENING MET 2 KNOPPEN (elektronische sleutel) Centrale vergrendeling (kort drukken). Centrale ontgrendeling (kort drukken). NIEUWE CITROËN C1 OVERDRACHTSFICHE JULI 2014 Dit document vervangt de Handleiding niet. 1 TOEGANG TOT HET VOERTUIG SLEUTEL MET AFSTANDSBEDIENING MET 2 KNOPPEN (elektronische sleutel) Centrale vergrendeling

Nadere informatie

Veiligheids- en bedieningsinstructie. Sectionaaldeuren

Veiligheids- en bedieningsinstructie. Sectionaaldeuren Veiligheids- en bedieningsinstructie Sectionaaldeuren Inhoud Inhoud Pagina Allgemene informatie... 3 Waarschuwingen en veiligheidsinstructies... 4 Controle / onderhoud... 4 Pas op bij koord- of veerbreuk...

Nadere informatie

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt.

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. WAARSCHUWING Laad de Jump Starter niet op op gevaarlijke plaatsen, zoals in de

Nadere informatie

Technische Gegevens Crafter 2 Chassis

Technische Gegevens Crafter 2 Chassis Technische Gegevens Crafter 2 Chassis MJ2018 Stand: 19 maart 2018 Gewichten Maximaal Toelaatbaar totaalgewicht GVW Aandrijving Chassis enkele cabine L3 wielbasis 3.640 mm Vermogen [kw] Min. leeggewicht

Nadere informatie

Waarschuwingssysteem achteruitrijden

Waarschuwingssysteem achteruitrijden Installation instructions, accessories Instructienr. 9172606 Versie 1.0 Ond. nr. Waarschuwingssysteem achteruitrijden A8600231 Volvo Car Corporation Waarschuwingssysteem achteruitrijden- 9172606 - V1.0

Nadere informatie

Handleiding: Rupsdumper zelfladende bak.

Handleiding: Rupsdumper zelfladende bak. Handleiding: Rupsdumper zelfladende bak. Veiligheidsvoorzieningen De bestuurdersplaats bevindt zich aan de achterkant van de machine. De operator moet op de treeplank staan en zich stevig vasthouden aan

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

www.krups.com 06 02 18

www.krups.com 06 02 18 www.krups.com 1 2 MAXI MINI MAXI MINI 3 4 5 6 stop Deutsch 4 English 7 Français 9 Nederlands 11 Español 14 Português 16 Italiano 18 Dansk 20 Norsk 22 Svenska 24 Suomi 26 λληνικ 28 T Türkçe 31 Slovensko

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie

Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord. Type MLE22-0.3

Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord. Type MLE22-0.3 BREL motors is onderdeel van: Pagina 1 Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord Type MLE22 Lees de handleiding alvorens u begint met de installatie. Als deze instructie niet wordt gevolgd, kan

Nadere informatie

Een caravan of aanhanger trekken

Een caravan of aanhanger trekken Een cara van of aa nhange r trekken EEN AANHANGER TREKKEN E90953 WAARSCHUWINGEN U mag de maximumgewichten van het voertuig of de aanhanger nooit overschrijden. Als u dit toch doet, kan dit snellere slijtage

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per 1 februari 2018 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel lucht RWD Dubbel lucht Motor 75 kw 103 kw 130

Nadere informatie

NL BOSAL TOURER Gebruiksaanwijzing voor fietsendrager E4-26R

NL BOSAL TOURER Gebruiksaanwijzing voor fietsendrager E4-26R www.bosal.com OSAL TOURER E4-6R-007 P Q X A E L U O C N R S T J V G H W K M F D A Handvat Hendel snelkoppeling C Kunststof borging met slot D Kunststof vleugelmoeren t.b.v. bevestiging wielgoten E Linkerkant

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager Handleiding 01 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager 02 Gebruiksklaar maken van de SPINDER TOUR 1 2 C 3 B D 1 lvorens u de drager op de trekhaak kunt plaatsen dient u eerst de

Nadere informatie

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK Let erop dat de schakelaar op 0 (uit) staat voordat u het snoer op de wandcontactdoos aansluit. Laat de stekker niet in het stopcontact wanneer de koffiemachine

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT Pick-up enkele

Nadere informatie

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer aan de lader zet (binnen enkele uren). 2. Laat de accu nooit

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

Bediening van de Memory Stick-speler

Bediening van de Memory Stick-speler Bediening Bediening van de Memory Stick-speler Over Memory Sticks Stel Memory Sticks niet bloot aan statische elektriciteit en elektrische bronnen. Dit om te voorkomen dat gegevens op de stick verloren

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Bedrade afstandsbediening MWR-VH02 ENERGIE RECOVERY VENTILATIE (ERV wtw ventilatie) Ne DB98-30694A(1) Veiligheidsmaatregelen Lees deze instructies aandachtig door voordat u deze bedrade

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing kort

Gebruiksaanwijzing kort Fun2Go Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Tel. : +31 (0)315 257370 E-mail : info@vanraam.nl Internet : www.vanraam.nl Versie 17.04 Positie zitting Om de positie van de stoel correct

Nadere informatie