JANUARI 2011 NIEUWBRIEF I

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JANUARI 2011 NIEUWBRIEF I"

Transcriptie

1 JANUARI 2011 NIEUWBRIEF I STRIPS - NEDERLANDSTALIG Kenya 2 e cyclus - Namibië 2. Rodolphe Leo Marchal 6,50 sc (Dargaud) Eind jaren 40. Agente van de Britse inlichtingendienst Kathy wordt naar Afrika gestuurd. Daar doet ze angstaanjagende ontdekkingen... Van de auteur van Aldebaran en Verre werelden Rani 2. Bandiet Van Hamme Alcante Valles 6,50 sc (Le Lombard) Europa is een slagveld. Temidden van alle tumult wordt een meisje in de val gelokt, en moet terechtstaan wegens verraad... Avontuur in de stijl van de havik, door de auteur van Largo Winch! God 2. Harteloos Karl T Marie 6,50 sc (Dupuis) Wanneer de bus ontploft waar hij op had moeten zitten, en onbekenden hem achterna zitten, onderzoekt Alex een gruwelijk verhaal... Knappe spannende thriller! Karaat 6. De doodskist van ijs Yann Meynet 8,95 sc (Dargaud) De rondborstige Uma werkt voor Karaat, de geheime dienst van de diamanthandel. Op zoek naar gestolen of verdwenen edelstenen reist ze de wereld af. In dit album onderzoekt ze een geheimzinnige vliegtuigcrash. De azuren boeddha Integraal Cosey 23,95 hc (Dupuis - Vrije vlucht) Geopolitiek, spiritualiteit drama en romantiek. Nogmaals laat Cosey ons de schoonheid van Tibet zien... Lanfeust odyssey het raadsel goud azuur 2. Arleston Tarquin 8,90 sc (Uitgeverij L) Derde cyclus waarin Lanfeust, juist terug van de sterren, aankomt in een sterk veranderd Troy. Terwijl hij probeert te ontdekken wat er zich onder de vesting van Goud-azuur bevindt, probeert nichtje Cixi op alle mogelijke manieren haar maagdelijkheid te verliezen ;) Fantasy met een goeie dosis humor.

2 Magasin general 6. Ernest Latulippe Loisel Tripp 7,95 sc (Casterman) In het kleine dorpje gonst het langs alle kanten... Zolang Marie zich in Montreal aan het amuseren is, beheert Serge haar dorpswinkel. Maar dat gaat niet van een leien dakje Er vormen zich twee kampen: degenen die Marie missen (vooral de mannen) en zij die blij zijn dat ze weg is (vooral de vrouwen). ABSOLUTE AANRADER! De tedere jaren 2. Taniguchi Kawakami 17,50 sc (Casterman) Tsukiko leert op café haar vroegere leraar kennen. Zij is vrijgezel, hij weduwnaar. Al schelen ze dertig jaar, toch lijken ze verwante geesten. Gaandeweg ontstaat er een verstandhouding, en vervolgens echte affectie... Aanrader van de schrijver van Herinneringen, een Dierentuin in de winter en Mijn jaar! Oorlog en liefde 3. Maria Oorlog en liefde 4. Katarina Beuriot Richelle 14,50 hc (Casterman) We volgen het liefdesleven van Martin, een jonge Duitser... Oorlog en liefde laat zien hoe mensen verstrikt raken in de grote gebeurtenissen van hun tijd: de opkomst van het nazisme en de 2 e Wereldoorlog. De cycloop 4. De strijder (einde) De Meyere Matz 6,25 sc (Casterman) De confrontatie tussen de Cyclopen en de veteranen is in de hele wereld live te volgen en verpulvert alle kijkcijfersrecords... Een meeslepende futuristische thriller van de auteur van De Killer! Orion 4. De orakels J. Martin Jailloux 6,25 sc (Casterman) Bankgeheimen Usa 1. Long Island suicide Richelle Hé 11,50 hc (Glenat) Levenslijnen 8. Family Van Levenslijnen 9. Het proces Giroud Bonifay Malnati Lapiere - Berlion 14,50 hc (Glenat) Ellen Baker, een idealiste met een crimineel verleden, het antwoord proberen te vinden op een dilemma dat dramatische gevolgen kan hebben. Bij elke keuze die ze maakt, verandert haar toekomst.

3 Ella Mahé 2. Woestijnprinces M & JF Charles Carin 14,50 hc (Glenat) Uchronies New Harlem 3. Revisionisme Corbeyran Tibery 16,95 hc (Daedalus) De overbruggingen tussen de drie realiteiten worden steeds duidelijker. Bepaalde personen bestaan in de verschillende realiteiten, met dezelfde krachten en zwaktes, maar een verschillend lot. Corbeyran verweeft de verschillende realiteiten op een meesterlijke wijze... Aanrader! Onthoofde arenden 7. De gevangene van de slottoren Onthoofde arenden 8. Het teken van Nolwenn Kraehn Pierret 8,95 sc (Daedalus) Travis 3. Chaos Agent Quet Duval Schelle Rosa 8,95 sc (Daedalus) Carmen mc Callum 3. Indringing Gess Duval Rabarot 8,95 sc (Daedalus) Celluloid Dave Mc Kean hc (Silvester) Een jonge vrouw betreedt een appartement voor een rendez-vous met haar minnaar. Ze ontdekt een oude projector die geladen is met een erotische film. Wanneer het celluloid tijdens de projectie vlam vat, opent zich een mysterieus portaal, een geheime deur die haar door een gang leidt voor een reeks erotische dromen en fantasieën. Celluloid telt 240 pagina's oogstrelende erotiek van de bovenste plank door de auteur van Cages! Bone 8 Jeff Smith hc (Silvester) Ratten, draken, prinsessen en machtige heksen en rare Bone-wezentjes Schitterend en humoristisch fantasieepos van de bovenste plank, voor fans van Tolkien! Verborgen geschiedenis 16 Pécau,Kordey,O'Grady hc (Silvester) Major Arcanum 2 Pécau,Damien hc (Silvester) Het vijfde evangelie 2. Het hol van Cerberus Istin montaigne Acquemoire 7,99 sc (Saga) Er ontstaat een krachtmeting tussen de grootmeester van de Tempeliers, Eudes de Saint Armand, en Saladin, die de Arabische stammen wil verenigen. Inzet: het boek dat het geloof van de kruisvaarders kan doen wankelen.

4 De geheime dagboeken van het vatikaan 2. De sint-jacobsweg Novy Dan Popescu 7,99 sc (Saga) Ben hur 2. Quintus Arrius Mitton 7,99 sc (Saga) Twee wereldbeschouwingen komen tegenover elkaar te staan. Juda Ben Hur, joodse prins van Jeruzalem, wordt veroordeeld om als voorbeeld te dienen voor de rest. Zijn wraak zal evenredig zijn aan de wreedheid van Messala, zijn jeugdvriend en meedogenloos Romeins tribuun. Van de auteur van Vae Victis en Barbaren! Oude tijden 1. Geen kus van de koning Joann Sfar 19,90 hc (Oog en blik Bezige Bij) Oude tijden is een sprookje waarin het water de verkeerde kant op stroomt en de tranen de hemel in vallen. de fantasiewereld van Johann Sfar bestaat uit prachtige figuren die ook echt tot leven komen. Absolute aanrader! China 1. De tijd van de vader Li Kunwu P. Otie 19,90 sc (Oog en blik Bezige bij) Stad van Klei Milan Hulsing hc (Oog en blik Bezige bij) Een tragikomische, schitterend getekende graphic novel over dorruptie, eenzaamheid en waanzin... In een broeierig Egypte heeft ambtenaar Salim het plan opgevat salarissen en bonussen van een politiekorps van een verzonnen stad te innen. zijn bankrekening zwelt langzaam aan, maar Salim verliest de grip op de realiteit. Zijn verzonnen stad laat hem niet met rust en de goed doorgevoerde leugen drijft de hoofdpersoon tot waanzin... Ondergronds Wauter Mannaert,Pierre De Jaeger hc (Oog en blik Bezige bij) Instrumentenbouwer Harold raakt in de crisis van de jaren dertig zijn baan kwijt. Noodgedwongen accepteert hij een plek aan de lopende band bij een fabriek voor huishoudelijke artikelen, ergens in de woestijn. Als hij een fout maakt kan hij in de kelder steenkool gaan scheppen. Daar stuit hij op een gemeenschap die zich voor de duur van de crisis heeft ingegraven en er het beste van probeert te maken... Hiroshima 5 Keiji Nakazawa sc (Xtra) Hartverscheurende autobiografische stripreeks van Keiji Nakazawa in een zeer leesbare manga-stijl over de gevolgen van de Amerikaanse atoombom op de Japanse stad Hiroshima, op 6 augustus Als kind overleefde de auteur de bom op wonderbaarlijke wijze, maar hij verloor een groot deel van zijn familie... Drain deel 1+2 voordeelpakket Cebulski,Takeda 29,95 HC voor de 2 delen ipv (Dark Dragoon Books) Konvooi 10 Morvan,Buchet 7.95 sc, 19,99 hc (Arboris)

5 MANGA NEDERLANDSTALIG / ENGELSTALIG Liar Game 1 Shinobu Kaitani 8.50 sc (Kana) NL Een doodeerlijke student Nao, ontvangt een pakje met daarin een miljoen dollar en en briefje dat hij nu meedoet met de liar game wedstrijd. Hierbij moeten de deelnemers liegen en bedriegen om hun geld te mogen houden, of zelf met een reuzeschuld achter te blijven Spanning alom! Aanrader! One piece 13. De legende begint Oda De piraten zijn de onmiskenbare heersers over de wereld. Luffy is een guitig jongetje dat ervan droomt piratenkoning te worden. Daarvoor moet hij de One Piece vinden, een fantastische schat. Samen met zijn vrienden, zal hij geduchte zeerovers moeten trotseren in steeds onwaarschijnlijkere avonturen... Black cat 8. Kerberos slaat toe Yabuki Train zal moeilijk zijn zwaar belast verleden kunnen ontvluchten. Deze premiejager was vroeger de verschrikkelijke moordenaar Black Cat die in opdracht van een maffia-organisatie werkte. Vandaag heeft hij dat sombere leven verlaten maar er blijven hem nog brandmerken over, zoals het getatoeëerde cijfer XIII. Hoshin Engi 8. De inshu revolutie Fujisaki Gals 8. Fujii Afterschool Charisma Vol2 Kumiko Suekane (Viz) USA Chobits omnibus vol 2 Clamp (Dark Horse) USA 2 e helft van de Chobits-reeks verzamelt Dorohedoro vol 3 Q Hayashida (Viz) USA Battle angel Alita-Last order vol 14 Yukito Kishiro 9.99 (Viz) USA Full metal alchemist vol 24 Hiromu arakawa 9.99 (Viz) USA

6 GRAPHIC NOVELS ENGELSTALIG B.P.R.D. Plague of frogs volume 1 Mike Mignola,Guy Davis,Geoff Johns, Cameron Stewart and more hc (Dark Horse) Deze Luxe hardcover bevat epic frog war-saga en het originele begin van pae Sapien met extra schetboek The Goon volume 10 Eric Powell (Dark Horse) Dark Ivory volume 1 Linsner,Hopkins sc (Image) Vampire mini-serie House of mystery volume 5 Under new management Sturges,Rossi,Marzan Jr sc ( Dc Vertigo) Lovebunny and Mr.Hell volume 1 Tim Seeley, Brendan Hay (Hack/Slash) sc (Image) Secret avengers volume 1 Brubaker,Deodato hc (Marvel) Siege-Mighty avengers Slott,Pham,Edwards (Marvel) Super Soldier Brubaker,Eaglesham hc (Marvel) Voor eventuele bestellingen, vragen of antwoorden: Stuur ons gerust een mailtje!!! De Stripkever Stripwinkel met koffiebar & Galerij Shopping Bruulcenter, Bruul Mechelen 015/ Stripkever@skynet.be OPENINGSUREN Zondag en maandag gesloten Dinsdag zaterdag: 10u-18u ALLE PRIJZEN ONDER VOORBEHOUD

MAART 2012 Nieuwsbrief II

MAART 2012 Nieuwsbrief II MAART 2012 Nieuwsbrief II - NEDERLANDSTALIG Noach 1. Wegens de slechtheid van de mensen Aronofsky Handel - Henrichon 6,95 sc 11,95 hc (Lombard) Een eigenzinnige kijk op het bijbelse verhaal van Noach.

Nadere informatie

APRIL 2013 Nieuwsbrief III

APRIL 2013 Nieuwsbrief III APRIL 2013 Nieuwsbrief III - NEDERLANDSTALIG Pakket Love 1(De Vos) + 2 (De Tijger) Brrémaud - Bertolucci 24,95 hc (Dark Dragon) Na het succes van Love 1, is er nu het pakket dat het eerste deel bundelt

Nadere informatie

DECEMBER 2011 Nieuwsbrief I

DECEMBER 2011 Nieuwsbrief I DECEMBER 2011 Nieuwsbrief I - NEDERLANDSTALIG Legende 5. Hohendlandt Swolfs 17,95 hc (Daedalus) Einde van de topserie van de maker van Prins van de nacht en Durango Nosferatu 1. Si vis Pacem Peru Martino

Nadere informatie

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!!

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! JANUARI 2014 Nieuwsbrief III BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! - Stuur een mail met je bestelling en adresgegevens - Wij vullen je klantenkaart in, zo kan je steeds na

Nadere informatie

MEI 2010 Nieuwsbrief II

MEI 2010 Nieuwsbrief II - NEDERLANDSTALIG MEI 2010 Nieuwsbrief II Bone 6. De grot van de oude man Jeff Smith 19.95 hc (Silvester) Sprookjes-achtig, fantasievol en humoristisch AANRADER!!! Lanfeust Odyssey 1. Het raadsel goud-azuur

Nadere informatie

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!!

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! JUNI 2014 Nieuwsbrief II BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! - Stuur een mail met je bestelling en adresgegevens - Wij vullen je klantenkaart in, zo kan je steeds na 12 bestellingen

Nadere informatie

Arboris: Arcadia: Atlas. Boemerang: Borgerhoff & Lamberigts: Casterman: ISBN:

Arboris: Arcadia: Atlas. Boemerang: Borgerhoff & Lamberigts: Casterman: ISBN: ISBN: Arboris: Durango HC 15: Cobra 14,95 (Yves Swolfs & Thierry Girod) ISBN: 9789034303776 Durango sc 15: Cobra 7,50 (Yves Swolfs & Thierry Girod) ISBN: 9789034303752 Arcadia: Lowietje: De duivelse doedelzak

Nadere informatie

!!! WINNAAR PRIJSVRAAG HET WOLKENVOLK!!!

!!! WINNAAR PRIJSVRAAG HET WOLKENVOLK!!! AUGUSTUS 2013 Nieuwsbrief V!!! WINNAAR PRIJSVRAAG HET WOLKENVOLK!!! Om dit pakket te winnen moesten jullie antwoord geven op volgende vragen : Het wolkenvolk woont op een zwevend eiland. Vanwaar halen

Nadere informatie

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!!

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! DECEMBER 2013 Nieuwsbrief I BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! - Stuur een mail met je bestelling en adresgegevens - Wij vullen je klantenkaart in, zo kan je steeds na 12

Nadere informatie

JUNI 2010 Nieuwsbrief II

JUNI 2010 Nieuwsbrief II - NEDERLANDSTALIG JUNI 2010 Nieuwsbrief II Grand Prix 1. renaissance Marvano 13,50 hc (Dargaud) Eerste deel van een drieluik van de maker van o.a. Eeuwige oorlog, Berlijn, Dallas Barr. Wat als racepiloten

Nadere informatie

AUGUSTUS 2012 Nieuwsbrief V

AUGUSTUS 2012 Nieuwsbrief V AUGUSTUS 2012 Nieuwsbrief V - NEDERLANDSTALIG De avonturen van Nero en co De hoed van Geeraard de duivel Sleen 14,95 hc (Stichting Marc Sleen) Naar aanleiding van de negentigste verjaardag van Marc Sleen

Nadere informatie

distribution EXCLUSIEVE VERDELER VOOR VLAANDEREN EN NEDERLAND

distribution EXCLUSIEVE VERDELER VOOR VLAANDEREN EN NEDERLAND distribution EXCLUSIEVE VERDELER VOOR VLAANDEREN EN NEDERLAND JANUARI FEBRUARI 2011 BESTE STRIPLIEFHEBBER, Uitpakken. Zo begon 2010 voor Ballon Media. Letterlijk, want na een verblijf van enkele jaren

Nadere informatie

SEPTEMBER NEDERLANDSTALIG Nieuwsbrief II

SEPTEMBER NEDERLANDSTALIG Nieuwsbrief II SEPTEMBER 2011 - NEDERLANDSTALIG Nieuwsbrief II Fraternity 1. Canales Munuera 13,95 hc (Dargaud) De scenarist van Blacksad en de tekenaar van Het teken van de maan slaan de handen in elkaar voor een fascinerend

Nadere informatie

APRIL 2013 UITGEVERIJ MEDUSA

APRIL 2013 UITGEVERIJ MEDUSA APRIL 2013 UITGEVERIJ MEDUSA UITGEVERIJ MEDUSA GODENSCHEMERING Deel 3: Fafner De jonge Siegfried wordt ver van de mensen opgevoed door zijn ontvoerder, Mime de Nibelung, een monsterlijk wezen, half mens

Nadere informatie

OKTOBER 2010 Nieuwsbrief I

OKTOBER 2010 Nieuwsbrief I - NEDERLANDSTALIG OKTOBER 2010 Nieuwsbrief I XIII mystery 3. Little Jones Yann Henninot 6.50- sc (Dargaud) Schijnwerpers op Major Jones, een van de populairste en duistere personages uit XIII Als zwart

Nadere informatie

MAART 2011 Nieuwsbrief III

MAART 2011 Nieuwsbrief III MAART 2011 Nieuwsbrief III - NEDERLANDSTALIG Sektor 1. de bijen Eric Stalner Sinds 2019 is 95% van de Britse bevolking verdwenen. Lawrence is de enige van het dorp die weet wat zich buiten de grenzen van

Nadere informatie

NIEUWE TITELS APRIL EN MEI 2019

NIEUWE TITELS APRIL EN MEI 2019 NIEUWE TITELS APRIL EN MEI 2019 DE COMPLETE BAARD EN KALE DEEL 7 INTERNATIONALE AVONTUREN In deze zevende bundeling van de avonturen van Baard en Kale slepen Maurice Tillieux en Will ons naar alle uithoeken

Nadere informatie

AUGUSTUS 2012 Nieuwsbrief III

AUGUSTUS 2012 Nieuwsbrief III AUGUSTUS 2012 Nieuwsbrief III - NEDERLANDSTALIG De Smaragdridders 2 De beproeving Robillard - Oger 6,95 sc (Casterman) De reizen van Alex De Maya s Torton - Martin 6,95 sc (Casterman) Dakota 1 Dufaux -

Nadere informatie

MEI 2012 Nieuwsbrief I

MEI 2012 Nieuwsbrief I MEI 2012 Nieuwsbrief I - NEDERLANDSTALIG Legende van het Wisselkind 5 Asrai-Nacht Dubois - Fourquemin 8,95 sc (Le Lombard) Het langverwachte deel van deze mooie reeks is eindelijk beschikbaar ABSOLUTE

Nadere informatie

verkrijgbaar vanaf 19 april

verkrijgbaar vanaf 19 april verkrijgbaar vanaf 19 april Dit album is te verkrijgen vanaf 19 april. Geef me dat oog eens, als je wil. Recht voor je. Dank je. Ben jij degene die zo n vogels maakt? Deze preview wordt u aangeboden door

Nadere informatie

JANUARI 2013 Nieuwsbrief I

JANUARI 2013 Nieuwsbrief I JANUARI 2013 Nieuwsbrief I - NEDERLANDSTALIG Pakket Lincoln 1 +7 Olivier, Jérôme & Anne-Claire Jouvray 9,95 sc (Daedalus) Het nieuwe deel van Lincoln is er eindelijk. Deze wordt samen met deel 1 aangeboden

Nadere informatie

JUNI 2013 Nieuwsbrief III

JUNI 2013 Nieuwsbrief III JUNI 2013 Nieuwsbrief III - NEDERLANDSTALIG De Chninkel Speciale editie 25 e verjaardag Rosinski Van Hamme 24,90 hc (Casterman) Uitgave in kleur en met extra dossierpagina s en schetsen. Mooie uitgave

Nadere informatie

Arboris: Blake et Mortimer: Brabant Strip vzw: Casterman: Daedalus: Dargaud:

Arboris: Blake et Mortimer: Brabant Strip vzw: Casterman: Daedalus: Dargaud: Arboris: Asterix, de vrolijke wetenschap 19,95 (Jaap Toorenaar) De Metabaronnen HC 9: De wapens van de Metabaronnen 19,95 (Zoran Janjetov & Alexandro Jodorowsky) De Metabaronnen sc 9: De wapens van de

Nadere informatie

1 Belangrijk in deze periode

1 Belangrijk in deze periode 1 Belangrijk in deze periode In 1945 eindigt de Tweede Wereldoorlog (1940-1945). Duitsland wil, onder leiding van Adolf Hitler, Europa veroveren. Na vijf jaar strijd en 55 miljoen doden geeft Duitsland

Nadere informatie

vrijdag 1 januari NIEUWJAARSDAG De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. Numeri 6:24

vrijdag 1 januari NIEUWJAARSDAG De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. Numeri 6:24 vrijdag 1 januari NIEUWJAARSDAG De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. Numeri 6:24 De Heer zei tegen Mozes: Zeg tegen Aäron en zijn zonen dat ze de Israëlieten met deze woorden moeten

Nadere informatie

MAART 2012 Nieuwsbrief III

MAART 2012 Nieuwsbrief III MAART 2012 Nieuwsbrief III - NEDERLANDSTALIG Dwarf 1 - Wyrïmir Shovel Eerste deel van deze nieuwe fantasyreeks. Oth, een dwerg, wordt geboren met een onheilspellend merkteken. De traditie zegt dat zijn

Nadere informatie

SAGA SLOEBER UITGAVEN. Heruitgaven

SAGA SLOEBER UITGAVEN. Heruitgaven SAGA UITGAVEN Heruitgaven SLOEBER JANUARI 2018 JANUARI 2018 Deze integrale reeks presenteert deel na deel alle verhalen met onuitgegeven artikels, illustraties en foto s als extraatjes. CHICK BILL INTEGRAAL

Nadere informatie

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!!

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! NOVEMBER 2013 Nieuwsbrief III BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! - Stuur een mail met je bestelling en adresgegevens - Wij vullen je klantenkaart in, zo kan je steeds na

Nadere informatie

Saga. november Uitgaven JIM MORRISON DICHTER VAN DE CHAOS. info & voorwaarden Deel 1 Bloed aan de handen.

Saga. november Uitgaven JIM MORRISON DICHTER VAN DE CHAOS. info & voorwaarden  Deel 1 Bloed aan de handen. november 2012 Saga Uitgaven Stefano Casini HASTA LA VICTORIA 3. Laatste zomer in Havana. Geheimen van het Vaticaan JIM MORRISON DICHTER VAN DE CHAOS Deel 1 Bloed aan de handen Deel 2 Zand in de ogen info

Nadere informatie

OKTOBER 2012 Nieuwsbrief III

OKTOBER 2012 Nieuwsbrief III OKTOBER 2012 Nieuwsbrief III - NEDERLANDSTALIG Rork 0 De Geesten Andreas 24,95 hc (Sherpa) De zeer lang verwachte terugkeer van Rork, de legendarische stripheld waarmee Andreas beroemd werd Een boeiend,

Nadere informatie

MEI 2013 Nieuwsbrief V - AANKONDIGING. Volgende week is er een wijziging van de openingsuren:

MEI 2013 Nieuwsbrief V - AANKONDIGING. Volgende week is er een wijziging van de openingsuren: MEI 2013 Nieuwsbrief V - AANKONDIGING Volgende week is er een wijziging van de openingsuren: Dinsdag 4 juni zijn we uitzonderlijk gesloten. Woensdag 5 juni: Open van 13 18 u Donderdag 6 juni: Open van

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Domhnall Gleeson Universal 12 maart 2013 Speelfilm UK 2012 117 min. nl Joe Wright

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Het zijn wonderlijke verhalen, de verhalen rond de geboorte van Jezus: Maria, die zwanger is door de heilige Geest, Jozef, die in een droom een engel

Nadere informatie

WAT ALS... 5,95 DE GESCHIEDENIS ANDERS WAS GELOPEN? De wat als - zomerthrillers van Knack: een alternatieve. historische reeks. vanaf.

WAT ALS... 5,95 DE GESCHIEDENIS ANDERS WAS GELOPEN? De wat als - zomerthrillers van Knack: een alternatieve. historische reeks. vanaf. 5,95 per boek* WAT ALS... DE GESCHIEDENIS ANDERS WAS GELOPEN? De wat als - zomerthrillers van Knack: een alternatieve historische reeks ROBERT HARRIS - C.J. SANSOM - BRENDAN DUBOIS - MICHAEL CHABON - PHILIP

Nadere informatie

Op de Boekenbeurs van Antwerpen was

Op de Boekenbeurs van Antwerpen was INTERVIEW MET CHRISTOPHE ARLESTON DOOR DAI HEINEN Ik wil niet werken met onbekende tekenaars. Dat werkt voor mij niet. Op de Boekenbeurs van Antwerpen was Christophe Arleston een van de eregenodigden die

Nadere informatie

RW PREVIEWS 1/2018 JANUARI - APRIL

RW PREVIEWS 1/2018 JANUARI - APRIL RW PREVIEWS 1/2018 JANUARI - APRIL TM & 2017 DC COMICS. All Rights Reserved. SNYDER VERDUBBELT DE ACTIE, DIE TREFFEND TOT LEVEN WORDT GEBRACHT DOOR ROMITA JR. A.V. CLUB SNYDER EN ROMITA LEVEREN PRECIES

Nadere informatie

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God?

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God? Geliefde mannen, Nog een poosje en dan wordt de mannenconferentie van 2015 gehouden. Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar

Nadere informatie

UITGEVERIJ MEDUSA JUNI 2013

UITGEVERIJ MEDUSA JUNI 2013 JUNI 2013 MADONNA DE PELLINI Deel 1/2: Lamb House In Lamb House, het oude verblijf van de beroemde schrijver Henry James, worden er in een geheime bergplaats tot dan toe onbekende manuscripten van zijn

Nadere informatie

SEPTEMBER NEDERLANDSTALIG Nieuwsbrief III

SEPTEMBER NEDERLANDSTALIG Nieuwsbrief III SEPTEMBER 2011 - NEDERLANDSTALIG Nieuwsbrief III Ria 1. Een sprankje hoop Kiecher Schlaga Fred Pullin In een afgelegen grot ontdekt de jonge Loan, in een bloem, het betoverende meisje Ria. Fantasy voor

Nadere informatie

SAGA. Een nieuwe Pagnol-bewerking CIGALON JANUARI 2019

SAGA. Een nieuwe Pagnol-bewerking CIGALON JANUARI 2019 SAGA UITGAVEN Een nieuwe Pagnol-bewerking CIGALON JANUARI 2019 JANUARI 2019 ROZE BOTTEL INTEGRAAL 4 We nemen (voorlopig?) afscheid van de wonderlijke wereld van Roze Bottel, Duifje Vleugelslag, meneer

Nadere informatie

Ik mis je in alle kleuren

Ik mis je in alle kleuren Ik mis je in alle kleuren Ik mis je in alle kleuren Met gedichten van Margreet Jansen en illustraties van Angelique Bosman Voor... een lotgenotengroep van de Stichting Jonge Helden Ik schrijf je vandaag

Nadere informatie

Clerjeaud & Picaud. Robin Hobb. De Boeken van de Zieners Achtste boek Spreeuw

Clerjeaud & Picaud. Robin Hobb. De Boeken van de Zieners Achtste boek Spreeuw S T R I P B R O C H U R E M A A R T & A P R I L 2 0 1 5 D O E E R U W V O O R D E E L M E E! Clerjeaud & Picaud Robin Hobb De Boeken van de Zieners Achtste boek Spreeuw Het beste van het beste dat de fantasyroman

Nadere informatie

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd 53 9 Vader Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd heeft. P Ik begin steeds beter te begrijpen dat het heel bijzonder is dat ik een kind van God, mijn

Nadere informatie

Integrale editie SARAH & ROBIN SAGA UITGAVEN

Integrale editie SARAH & ROBIN SAGA UITGAVEN Integrale editie SARAH & ROBIN SAGA UITGAVEN FEBRUARI 2019 FEBRUARI 2019 SARAH & ROBIN INTEGRAAL Sarah is een dromerig meisje dat door haar grenzeloze fantasie vaak in conflict komt met haar vriendinnen.

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen van God,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen van God, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen van God, We zijn vandaag bij elkaar om onze doden te herdenken. Vier namen zullen worden genoemd, vier mensen uit onze gemeente, die in het afgelopen

Nadere informatie

SAGA ROZE BOTTEL UITGAVEN INTEGRAAL

SAGA ROZE BOTTEL UITGAVEN INTEGRAAL SAGA UITGAVEN INTEGRAAL ROZE BOTTEL APRIL 2017 APRIL 2017 ROZE BOTTEL INTEGRAAL 1 Het woord dromer staat in een kwaad daglicht bij ernstige mensen die de wereld zo vaak vervelend maken. Nochtans bezorgden

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Het is een geliefd element in films en boeken: het moment dat een testament wordt geopend. Vol spanning zitten de nabestaanden te wachten op de inhoud.

Nadere informatie

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers We zingen: (met Young Company) Met open armen Kom, als je honger hebt

Nadere informatie

6,3. Boekverslag door M woorden 9 maart keer beoordeeld

6,3. Boekverslag door M woorden 9 maart keer beoordeeld Boekverslag door M. 1754 woorden 9 maart 2013 6,3 137 keer beoordeeld Auteur Mel Wallis de Vries Genre Jeugdboek, Thriller & Detective Eerste uitgave 2011 Vak Nederlands Titel: Verstrikt Schrijver: Mel

Nadere informatie

Adhemar: Arboris: Athenaeum Polak: Atlas: Bessy 1: De god van het vuur 9,99 (Studio Vandersteen) ISBN:

Adhemar: Arboris: Athenaeum Polak: Atlas: Bessy 1: De god van het vuur 9,99 (Studio Vandersteen) ISBN: Adhemar: Bessy 1: De god van het vuur 9,99 ISBN: 9789086240128 Bessy 2: De trappers van de Berenvallei 9,99 ISBN: 9789086240081 Bessy 3: In de val van de mensenjager 9,99 ISBN: 9789086240111 Bessy 4: De

Nadere informatie

Kerst055 hoopt dat dit adventsverhaal u inspireert om het vreemde welkom te heten en afstand tussen mensen te overbruggen door samen te zijn.

Kerst055 hoopt dat dit adventsverhaal u inspireert om het vreemde welkom te heten en afstand tussen mensen te overbruggen door samen te zijn. Kerst kleur je samen In de adventstijd bereiden we ons voor op Kerst, de geboorte van Christus. Ieder jaar vieren we Kerst, maar Kerst kan je ieder jaar weer opnieuw verrassen met een nieuwe gedachte bij

Nadere informatie

DOCENTEN HANDLEIDING

DOCENTEN HANDLEIDING BESTEL OOK DE EDUCATIEVE KRANT! Ga naar www. oorlogsgeheimendefilm.nl DOCENTEN Een film over vriendschap, vertrouwen & verraad HANDLEIDING Bij de digitale les over de film Oorlogsgeheimen Op 3 juli gaat

Nadere informatie

Arboris Kookaburra 1: De Planeet Dakoï (heruitgave) 7,95 (Crisse)

Arboris Kookaburra 1: De Planeet Dakoï (heruitgave) 7,95 (Crisse) STRIPS VERSCHENEN IN FEBRUARI 2012 Adhemar Uit de Archieven van Willy Vandersteen 1: Ridder Gloriant 25,00 Uit de Archieven van Willy Vandersteen 2: Het Roode Masker 25,00 Uit de Archieven van Willy Vandersteen

Nadere informatie

Er zijn drie manieren waarop men de toekomst probeert te voorspellen.

Er zijn drie manieren waarop men de toekomst probeert te voorspellen. Een waarmerk De meeste mensen zijn benieuwd naar wat de toekomst zal brengen.vooral in spannende en angstige tijden, zoals onze tijd, is er veel vraag naar wat er staat te gebeuren. Er zijn drie manieren

Nadere informatie

4,3. Boekverslag door een scholier 1947 woorden 29 maart keer beoordeeld. Psychologische roman, Oorlogsroman Eerste uitgave 1957 Nederlands

4,3. Boekverslag door een scholier 1947 woorden 29 maart keer beoordeeld. Psychologische roman, Oorlogsroman Eerste uitgave 1957 Nederlands Boekverslag door een scholier 1947 woorden 29 maart 2012 4,3 2 keer beoordeeld Auteur Marga Minco Genre Psychologische roman, Oorlogsroman Eerste uitgave 1957 Vak Nederlands Titel: Het bittere kruid Schrijver:

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands De held door Jessica Durlacher

Boekverslag Nederlands De held door Jessica Durlacher Boekverslag Nederlands De held door Jessica Durlacher Boekverslag door T. 1011 woorden 18 januari 2017 5,5 8 keer beoordeeld Auteur Genre Jessica Durlacher Psychologische roman, Eerste uitgave 2010 Oorlogsroman

Nadere informatie

Enkele vragen aan Kristin Harmel

Enkele vragen aan Kristin Harmel Enkele vragen aan Kristin Harmel Waar gaat Zolang er sterren aan de hemel staan over? Zolang er sterren aan de hemel staan gaat over Hope McKenna- Smith, eigenaresse van een bakkerij in Cape Cod. Ze komt

Nadere informatie

Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten

Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten Bron: http://ninabrackman.blogspot.nl/p/de-alchemist-paulo-coelho.html Dit is een deel van een blog over De Alchemist van Paulo Coelho door Nina Brackman.

Nadere informatie

APRIL 2012 Nieuwsbrief III

APRIL 2012 Nieuwsbrief III APRIL 2012 Nieuwsbrief III - NEDERLANDSTALIG Jeruzalem. Guy Delisle 24,90 gn (Oog & Blik / De bezige bij) Delisle (auteur van oa Pyongyang en Birma ) verbleef een jaar in Jeruzalem. Hij beschrijft zijn

Nadere informatie

G E S C H I E D E N I S

G E S C H I E D E N I S M o n a Pa r s o n s e n We n d e l i e n v a n B o e t z e l a e r O o r l o g s v e r - w e r k i n g i n B e l g Een miljonaire en een barones in het verzet Door Max van den Berg Mona Parsons werd op

Nadere informatie

Adhemar: ISBN: Kari Lente 25: De zaak vierschaar 17,50 (Bob Mau) ISBN: geen. Kari Lente 26: De anti sneeuwcapsules 17,50 (Bob Mau) ISBN: geen

Adhemar: ISBN: Kari Lente 25: De zaak vierschaar 17,50 (Bob Mau) ISBN: geen. Kari Lente 26: De anti sneeuwcapsules 17,50 (Bob Mau) ISBN: geen ISBN: Adhemar: Kari Lente 25: De zaak vierschaar 17,50 Kari Lente 26: De anti sneeuwcapsules 17,50 Kari Lente 27: Diana 17,50 Kari Lente 28: De reusachtige ukkepuk 17,50 Kari Lente 29: De diamanten van

Nadere informatie

AUGUSTUS 2013 Nieuwsbrief IV

AUGUSTUS 2013 Nieuwsbrief IV AUGUSTUS 2013 Nieuwsbrief IV - NEDERLANDSTALIG Munch Kverneland 34,90 hc (Oog&Blik/De bezige bij) Biografie over de schilder die bekend werd door zijn schilderij De Schreeuw. Mooi uitgewerkt boek dat dieper

Nadere informatie

MEI 2013 Nieuwsbrief IV - AANKONDIGING. De eerste week van juni is er een wijziging van de openingsuren:

MEI 2013 Nieuwsbrief IV - AANKONDIGING. De eerste week van juni is er een wijziging van de openingsuren: MEI 2013 Nieuwsbrief IV - AANKONDIGING De eerste week van juni is er een wijziging van de openingsuren: Dinsdag 4 juni zijn we uitzonderlijk gesloten. Woensdag 5 juni: Open van 13 18 u Donderdag 6 juni:

Nadere informatie

JULI 2013 Nieuwsbrief I

JULI 2013 Nieuwsbrief I JULI 2013 Nieuwsbrief I - NEDERLANDSTALIG De droom van Aziz Adam De Loof - kleinverhaal 19,95 hc (Vrijdag) Wanneer de dood onverwachts langskomt weet Aziz hoe zijn droom alsnog in vervulling kan gaan Cowboy

Nadere informatie

Adhemar: Atlas: Boemerang: Bonte: Brabant Strip vzw: Casterman: ISBN: Jerom (vierkant): De blauwe luiaard 10 (Willy Vandersteen) ISBN:

Adhemar: Atlas: Boemerang: Bonte: Brabant Strip vzw: Casterman: ISBN: Jerom (vierkant): De blauwe luiaard 10 (Willy Vandersteen) ISBN: ISBN: Adhemar: Jerom (vierkant): De blauwe luiaard 10 (Willy Vandersteen) ISBN: 9789086240135 Jerom (vierkant): De gevaarlijke jacht 10 (Willy Vandersteen) ISBN: 9789086240142 Atlas: Wachten op een eiland

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Het verborgen dorp door Ron Langenus

Boekverslag Nederlands Het verborgen dorp door Ron Langenus Boekverslag Nederlands Het verborgen dorp door Ron Langenus Boekverslag door een scholier 1775 woorden 21 september 2004 7 206 keer beoordeeld Auteur Genre Ron Langenus Jeugdboek Eerste uitgave 1999 Vak

Nadere informatie

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!!

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! APRIL 2014 Nieuwsbrief II BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! - Stuur een mail met je bestelling en adresgegevens - Wij vullen je klantenkaart in, zo kan je steeds na 12

Nadere informatie

Een weg door de geestelijke stromingen vragenlijst voor het jodendom. Naam:

Een weg door de geestelijke stromingen vragenlijst voor het jodendom. Naam: Een weg door de geestelijke stromingen vragenlijst voor het jodendom Naam: Het jodendom Hallo, dit is de vragenlijst die hoort bij de website over geestelijke stromingen. Je kunt de website vinden op www.geloofik.nl.

Nadere informatie

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!!

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! SEPTEMBER 2013 Nieuwsbrief IV BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! - Stuur een mail met je bestelling en adresgegevens - Wij vullen je klantenkaart in, zo kan je steeds na

Nadere informatie

In 2016 In dit jaar van de oorlog, ik zit in Motala, de kleine stad die niet TV wordt uitgezonden geluid van de salon, zou ik Znntha helemaal leeg,

In 2016 In dit jaar van de oorlog, ik zit in Motala, de kleine stad die niet TV wordt uitgezonden geluid van de salon, zou ik Znntha helemaal leeg, Dat is de vraag We zijn nu in 2016 De Chinezen noemde het jaar de namen van dieren, het Jaar van de Draak, Jaar van de Rat, Jaar van de Os, in python, in het paard... En riep de Syriërs laatste vijf Oawamanm

Nadere informatie

De avonturen van Eric de Noorman

De avonturen van Eric de Noorman De avonturen van Eric de Noorman Overzicht verhalen van Eric de Noorman met de aantallen stroken en publicatie in De Nieuwe Haarlemsche Courant Door Will Ross 2005 / 2006 Verhaal 1 De steen van Atlantis

Nadere informatie

Zondag 30 augustus Kijken met nieuwe ogen

Zondag 30 augustus Kijken met nieuwe ogen Zondag 30 augustus Kijken met nieuwe ogen Bij Marcus 8 : 22 26 Begrijpen jullie het dan nog niet, ontbreekt het jullie aan inzicht? Dat waren de verwijten die vorige week aan de leerlingen van Jezus werden

Nadere informatie

December-januari Weekthema: Op reis naar de eeuwigheid. Maandag 28 december. Gedane zaken nemen geen keer. Lezen: Hebreeën 9: 23-28

December-januari Weekthema: Op reis naar de eeuwigheid. Maandag 28 december. Gedane zaken nemen geen keer. Lezen: Hebreeën 9: 23-28 December-januari 205-206 Weekthema: Op reis naar de eeuwigheid Maandag 28 december Gedane zaken nemen geen keer Lezen: Hebreeën 9: 23-28 Bij het abc van het christelijk geloof hoort dat een mens éénmaal

Nadere informatie

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door specifieke intenties te zetten helpt het je op naar de weg waar je naar toe wilt. Wanneer de intentie niet

Nadere informatie

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij Rijk Phileas Fogg is een vreemde man. Hij is erg rijk. Maar niemand weet hoe hij aan zijn geld komt. Een baan heeft hij namelijk niet. Toch woont hij in een groot huis, midden in Londen. In zijn eentje.

Nadere informatie

7,4. Boekverslag door een scholier 1531 woorden 26 oktober keer beoordeeld. Eerste uitgave 2002 Nederlands. A. Zakelijke gegevens

7,4. Boekverslag door een scholier 1531 woorden 26 oktober keer beoordeeld. Eerste uitgave 2002 Nederlands. A. Zakelijke gegevens Boekverslag door een scholier 1531 woorden 26 oktober 2014 7,4 13 keer beoordeeld Auteur Roger Vanhoeck Genre Jeugdboek Eerste uitgave 2002 Vak Nederlands A. Zakelijke gegevens 1. Je naam en klas Ilse

Nadere informatie

Misschien zit u hier wel met de grote vraag: wat is Kerst eigenlijk?

Misschien zit u hier wel met de grote vraag: wat is Kerst eigenlijk? 25 december 2015 1 e Kerstdag Sixtuskerk te Sexbierum Ds. A.J. (Anneke) Wouda Teksten: Hebr. 1:1-6 en Lucas 2: 15-21 Geliefden van God, gemeente van Christus, Kerstochtend 2015 U zit midden in een kerstviering,

Nadere informatie

HEMELS HUWELIJK KALENDER 52 X WIJ TIJD VOOR ELKAAR. Willem en Marian de Vink

HEMELS HUWELIJK KALENDER 52 X WIJ TIJD VOOR ELKAAR. Willem en Marian de Vink HEMELS HUWELIJK KALENDER 52 X WIJ SAMEN TIJD VOOR ELKAAR Willem en Marian de Vink Liefde is vrij van zichzelf, om te leven voor de ander. Romantiek in een liefdesbrief ROMANTIEK in een liefdesbrief Schrijf

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Lieve leugens door Brigitte van Aken

Boekverslag Nederlands Lieve leugens door Brigitte van Aken Boekverslag Nederlands Lieve leugens door Brigitte van Aken Boekverslag door een scholier 2103 woorden 26 maart 2008 6 152 keer beoordeeld Auteur Genre Brigitte van Aken Jeugdboek Eerste uitgave 2007 Vak

Nadere informatie

Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U, glorie voor uw naam.

Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U, glorie voor uw naam. Lied 01 Titel: Machtig God, sterke Rots Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: F. Hernandez & G. Bonov Uitvoering: Samenzang Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen

Nadere informatie

MAART 2013 Nieuwsbrief IV

MAART 2013 Nieuwsbrief IV MAART 2013 Nieuwsbrief IV - NEDERLANDSTALIG Showman Killer 1 Een held zonder hart (speciale dossiereditie) Jodorowsky - Fructus 8,95 sc of 17,95 hc (Arboris) Dossiereditie van het eerste deel in deze geweldige

Nadere informatie

maart 2015 Kerk Schoonbeek [Bilzen]

maart 2015 Kerk Schoonbeek [Bilzen] MUSIC ANDREW LLOYD WEBBER LYRICS TIM RICE NEDERLANDSE VERTALING DANIEL COHEN 3 4 5 6 7 8 12 13 14 15 maart 2015 Kerk Schoonbeek [Bilzen] VERKOOP TICKETS CC DE KIMPEL BILZEN WWW.JCS-BILZEN.BE Andrew Lloyd

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Meisje met negen pruiken

Boekverslag Nederlands Meisje met negen pruiken Boekverslag Nederlands Meisje met negen pruiken door Sophie van der Stap Boekverslag door Hanna 1247 woorden 7 maart 2018 8 7 keer beoordeeld Auteur Genre Sophie van der Stap Biografie, Non-fictie Eerste

Nadere informatie

SAGA AMBULANCE 13 UITGAVEN. Laatste deel

SAGA AMBULANCE 13 UITGAVEN. Laatste deel SAGA UITGAVEN Laatste deel AMBULANCE 13 Het dossier is uitgebreider dan in de voorgaande delen. De integrale reeks zal twaalf delen tellen. DE MINIMENSJES INTEGRAAL 7 1986-1988 Door pagina s vrij te maken

Nadere informatie

De evangeliën en hun betrouwbaarheid

De evangeliën en hun betrouwbaarheid De evangeliën en hun betrouwbaarheid blok F - nivo 3 - avond 3 Tijd Wat gaan we doen 19.00 Mentorkwartiertje 19.15 Terugblik en intro 19.20 Discussie: het evangelie van Judas 19.30 Historisch betrouwbaar?

Nadere informatie

Oefening 1: Bouw correcte enkelvoudige zinnen door de woorden in de juiste volgorde te plaatsen. Soms heb je een vraagzin.

Oefening 1: Bouw correcte enkelvoudige zinnen door de woorden in de juiste volgorde te plaatsen. Soms heb je een vraagzin. Oefening 1: Bouw correcte enkelvoudige zinnen door de woorden in de juiste volgorde te plaatsen. Soms heb je een vraagzin. 1. Ga opnemen de telefoon je? 2. Ik te laat altijd kwam in de les. 3. Wat zijn

Nadere informatie

vragen te stellen, Een nieuwe start: Gemeente van Jezus Christus

vragen te stellen, Een nieuwe start: Gemeente van Jezus Christus Dienstnummer: 1316 zondag: 3 e zondag van de zomer datum: 07-07-2019 plaats: De Ontmoeting, Assen Schriftlezingen (onderstreept = hoofdlezing): Lucas 2:41-52 (BGT) liederen: Opw 733; 'Samen in het licht';

Nadere informatie

De Bijbel Open (05-10)

De Bijbel Open (05-10) 1 De Bijbel Open 2013 39 (05-10) Meneer, bent u al bekeerd? Dat vroeg iemand me eens zomaar midden op straat. Het ging zo snel, dat ik niet eens meteen een antwoord paraat had. Achteraf bekeken is het

Nadere informatie

Thema: Een kantelende tijd, vernieuwing of verloedering?

Thema: Een kantelende tijd, vernieuwing of verloedering? Zondag 5 maart 2017 Tekst: Johannes 13: 1 17 Thema: Een kantelende tijd, vernieuwing of verloedering? Dia 1 Drie boeken die ieder voor zich een zekere verbrokkeling weergeven binnen onze samenleving: Hoe

Nadere informatie

LES 6. De Tempel opbouwen

LES 6. De Tempel opbouwen LES De Tempel opbouwen Sabbat Doe Lees Ezra 4- goed door. Heeft iemand jou ooit afgeremd toen je enthousiast was over een project? Hoe ging je met die persoon om? Hoe zou jij je voelen als je bij de Tempel

Nadere informatie

UITGAVEN NOVEMBER 2014 INFO & VOORWAARDEN VOOR EEN BEETJE GELUK. Patrick Cothias Patrice Ordas Beb Zanat. 1. Felix. 2.

UITGAVEN NOVEMBER 2014 INFO & VOORWAARDEN   VOOR EEN BEETJE GELUK. Patrick Cothias Patrice Ordas Beb Zanat. 1. Felix. 2. SAGA UITGAVEN HET VIJFDE EVANGELIE 3 HERODION SAGA UITGAVEN ISTIN MONTAIGNE VIACAVA JACQUEMOIRE Deel 3 - Herodion Het OOG van de DOBERMANNS 2/3. DE SCHADUW VAN DE HONDEN SAGA UITGAVEN Patrick Cothias Patrice

Nadere informatie

De Bijbel open 2013 47 (30-11)

De Bijbel open 2013 47 (30-11) 1 De Bijbel open 2013 47 (30-11) Zie, hij bidt. Dat lezen we in Hand. 9 over Paulus. Zie hij bidt., het wordt verteld na zijn bekering op de weg naar Damascus. En het wordt gezegd alsof het iets heel bijzonders

Nadere informatie

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!!

BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! MEI 2014 Nieuwsbrief I BESTEL NU VIA ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG JE STRIPS THUISGESTUURD!!! - Stuur een mail met je bestelling en adresgegevens - Wij vullen je klantenkaart in, zo kan je steeds na 12 bestellingen

Nadere informatie

De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan.

De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan. De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan. Eerst lezen. Daarna volgen er vragen en opdrachten. Gelijkenissen Toen de Heere Jezus op aarde was, heeft Hij gelijkenissen verteld om de mensen veel dingen

Nadere informatie

terwijl de Syriërs de laatste vijf jaar één naam gegeven hebben: oorlog. Door één druk op de knop, sterven tientallen, honderden of duizenden mensen.

terwijl de Syriërs de laatste vijf jaar één naam gegeven hebben: oorlog. Door één druk op de knop, sterven tientallen, honderden of duizenden mensen. Dat is de vraag We zijn nu in het jaar 2016. De chinezen benoemen hun jaren met namen van dieren: het jaar van de draak, van de muis, van de stier, de slang, het paard... terwijl de Syriërs de laatste

Nadere informatie

Het is een portret van de menselijke zwakte, waaraan volgens het beeld van Rood&Rood ook goeroes niet ontkomen.

Het is een portret van de menselijke zwakte, waaraan volgens het beeld van Rood&Rood ook goeroes niet ontkomen. Boekverslag door een scholier 1270 woorden 16 maart 2006 5,2 5 keer beoordeeld Auteur Genre Rood & Rood Thriller & Detective Eerste uitgave 1990 Vak Nederlands Titel: Banden Schrijvers: Lydia Rood & Niels

Nadere informatie

18. Evangelist in eigen land 19. Onder Jezus zegen Een bereide plaats 20. Water 21. Een gebed om de Heilige Geest Doorwaai mijn hof 22.

18. Evangelist in eigen land 19. Onder Jezus zegen Een bereide plaats 20. Water 21. Een gebed om de Heilige Geest Doorwaai mijn hof 22. Inhoudsopgave Voorwoord 1. Een gebed bij het begin van het nieuwe jaar Ik ben met u 2. Gods hand 3. Zegen Vrede met God 4. In de kerk 5. Is Deze niet de Christus? Deze ontvangt zondaars 6. Echte vrienden

Nadere informatie

Samenvattingen Geloof ABC

Samenvattingen Geloof ABC Samenvattingen Geloof ABC Info 1ABC: Wat is geloof? Het gaat in dit project om de belangrijkste wereldgodsdiensten: jodendom, christendom, islam, hindoeïsme en boeddhisme. Deze godsdiensten geven antwoorden

Nadere informatie

1 e Pinksterdag 2017 Feest van de Geest. Lezing: Handelingen 2 : 1 13

1 e Pinksterdag 2017 Feest van de Geest. Lezing: Handelingen 2 : 1 13 1 e Pinksterdag 2017 Feest van de Geest Lezing: Handelingen 2 : 1 13 Pinksteren het is een feest van onbegrijpelijke gebeurtenissen. Geheimen waar we geen grip op kunnen krijgen. Dingen die we niet goed

Nadere informatie