Installatiehandleiding Internet, TV & Bellen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Installatiehandleiding Internet, TV & Bellen"

Transcriptie

1 Installatiehandleiding Internet, TV & Bellen

2 Inhoudsopgave INTERNET Je hoofdaansluiting checken Het wifi-modem aansluiten Internet installeren op je pc of laptop Je mobiele telefoon verbinden met wifi De ExperiaBox ophangen Zo werkt de ExperiaBox INTERACTIEVE TV itv van KPN installeren Activeren van je afstandsbediening TV-snelcodelijst Werking van de afstandsbediening en tv-ontvanger Tv kijken en radio luisteren Programma s opnemen en afspelen BELLEN Je vaste telefonie aansluiten

3 Internet installeren Stap 1 Check je hoofdaansluiting De eerste stap is het controleren van je hoofdaansluiting. Deze zit meestal in je meterkast of woonkamer. Kijk op de plaatjes hieronder (A, B, C) welke situatie voor jou van toepassing is. Situatie A: Ministekker Pak de kabel met de grijze stekkers uit de doos. Steek een uiteinde van de kabel in de hoofdaansluiting.

4 Internet installeren Situatie B: Vaste kabelaansluiting lasdop Pak de kabel met de grijze stekkers uit de doos. Steek een uiteinde van de kabel in het aansluitdoosje. Nog geen DSL-aansluiting in huis? Volg dan eerst onderstaande stappen: Knip de dunne grijze kabel uit de hoofdaansluiting door op +/- 25 cm. Haal +/- 2 cm van de buitenkant. Je ziet nu minstens twee draadjes.

5 Internet installeren Haal +/- 0.5 cm van de buitenkant van het blauwe en het rode draadje. Pak het aansluitdoosje. Steek een schroevendraaier in een opening aan de bovenkant en draai een beetje totdat het doosje openspringt. Duw de dunne grijze kabel door de opening aan de onderkant van het aansluitdoosje. Sluit het rode draadje aan op het contactpunt rood en het blauwe draadje op het contactpunt blauw van het aansluitdoosje. Klik het doosje nu dicht.

6 Internet installeren Situatie C: Hoofdstopcontact Pak de telefoonstekker uit de doos. Pak de kabel met de grijze stekkers uit de doos. Steek een uiteinde van de kabel in de oranje ingang van de telefoonstekker. Steek de telefoonstekker in het hoofdstopcontact.

7 Internet installeren Stap 2 Sluit het wifi-modem aan Haal je oude modem weg en plaats het nieuwe modem zo dicht mogelijk bij je hoofdaansluiting. Pak de kabel met de grijze stekkers en klik die in de grijze DSL-aansluiting van het modem. Pak de stroomadapter uit de doos. Steek de kabel van de stroomadapter in de zwarte aansluiting [ ] van het modem. Onder die aansluiting staat Power. Doe de stekker in het stopcontact. Zet het modem aan met de witte Powerknop [ ] op de achterkant en zorg ervoor dat het modem aan blijft staan. Controleer of de lampjes Power, Internet en Wireless branden. Dit kan maximaal 30 minuten duren.

8 Internet installeren Situatie A Situatie B Situatie C DSL Phone1 Phone2 USB WAN Reset Power On/Off

9 Internet installeren Stap 3 Verbind je pc of laptop met het internet DSL Phone1 Phone 2 USB WAN Reset Power On/Off Via een kabel Pak de kabel met de gele stekkers. Klik het ene uiteinde in een van de gele aansluitpunten van het modem. Het andere uiteinde steek je in het gele aansluitpunt van je computer. Open nu je browser, bijvoorbeeld Google Chrome, Internet Explorer of Safari, vul in de adresbalk Oxxio.nl in en druk op Enter om te kijken of alles werkt.

10 Internet installeren Of draadloos via wifi Je kunt je computer of laptop ook draadloos, dus via wifi verbinden. Je hebt dan de wifi-netwerknaam en het wifi-wachtwoord nodig. Die staan op de sticker onderop je modem. De code die achter SSID (Network Name) staat is de wifi-netwerknaam. De code die achter WPA/WPA2 Wireless Key staat is het wifi-wachtwoord.

11 Internet installeren Draadloos verbinden met Windows 10 Druk op de Windows-toets om naar het startscherm te gaan. Klik op het wifi-icoontje rechtsonder. Klik op je Netwerknaam (SSID). En vul het wifi-wachtwoord (WPA/WPA2) in: je zit nu op internet. Open je browser, bijvoorbeeld Google Chrome, vul in de adresbalk Oxxio.nl in en druk op Enter om te kijken of alles werkt.

12 Internet installeren Draadloos verbinden met macos Klik op het Apple-logo linksboven in het scherm en ga naar Systeemvoorkeuren. Klik op Netwerk. Klik op wifi in het linkermenu. Kies je draadloze netwerk in het selectievak Netwerknaam. Vul het wifi-wachtwoord (WPA/WPA2) in. Aan het groene bolletje voor de naam wifi zie je of je op internet zit. Open je browser, bijvoorbeeld Google Chrome of Safari, vul in de adresbalk Oxxio.nl in en druk op Enter om te kijken of alles werkt.

13 Internet installeren Je mobiele telefoon verbinden met wifi Natuurlijk wil je ook graag gebruik maken van je nieuwe internet op je mobiele telefoon of tablet. Hieronder vind je de uitleg voor Apple ios en Android. Apple ios Ga in het beginscherm naar Instellingen en kies dan voor Wifi. Beveiligde wifi-netwerken zijn beveiligd met een wachtwoord. Bij de naam van zo n netwerk staat. 1 Schakel wifi in via het schuifje op het scherm. Je mobiele telefoon gaat nu automatisch op zoek naar de beschikbare wifi-netwerken. 2 Klik op het (beveiligde) wifi-netwerk waarmee je verbinding wilt maken.

14 Internet installeren 3 Voer het wachtwoord van het beveiligde wifinetwerk in en tik op Verbind. Als je niet op Verbind kunt tikken, dan is je wachtwoord waarschijnlijk onjuist. Nadat je verbinding hebt gemaakt zie je een naast het netwerk en linksboven in het scherm staan (of rechtsboven op een iphone X of nieuwer). Android 1 Ga naar WiFi netwerken Ga naar Instellingen en kies WiFi. Schakel WiFi in via het schuifje op het scherm. De wifi-netwerken die beschikbaar zijn binnen het bereik van de Android tablet, verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. 2 Maak verbinding met WiFi Kies het WiFi-netwerk waarmee je verbinding wilt maken.

15 Internet installeren Voer het wachtwoord (de netwerksleutel) in en kies Verbind. Je hebt nu je WiFi ingesteld en kunt gebruikmaken van internet. Tip: op de websites van Apple en Android vind je altijd de meest actuele handleiding voor het instellen van wifi.

16 De ExperiaBox De ExperiaBox ophangen Wil je de ExperiaBox ophangen? Dat gaat heel gemakkelijk! Je volgt gewoon onderstaande stappen: Teken de gaten van de muurbeugel af op de gewenste plek aan de muur. Boor de gaten op de afgetekende plaatsen (en breng indien nodig pluggen aan). Bevestig de schroeven in de gaten in de wand. Laat de schroeven nog een stukje uitsteken zodat je hier straks de muurbeugel aan kan ophangen. Plaats de muurbeugel aan de schroeven in de wand.

17 De ExperiaBox Klik ten slotte de ExperiaBox vast op de muurbeugel. EXPERIA BOX V10 Services Eco Internet Wireless Power Herstel

18 De ExperiaBox Zo werkt de ExperiaBox Wat betekenen de lampjes op de voorkant? De lampjes op de voorkant van je ExperiaBox vertellen je of je apparaten volledig en goed zijn aangesloten. EXPERIA BOX V10 Herstel Services Eco Internet Wireless Power

19 De ExperiaBox Dit betekenen de lampjes: Services brandt groen: je diensten zijn actief. Brandt het lampje oranje? Druk dan 2 seconden de herstelknop in. ECO Brandt blauw: de energiezuinige stand staan aan. Er wordt geen draadloos internet signaal uitgezonden en de functie van de USB poort is uitgeschakeld. Internet knippert groen: de ExperiaBox is goed verbonden. (Omdat de datasignalen een onregelmatig karakter hebben ontstaat er knippering.) Wireless brandt groen: draadloos internet (wifi) staat aan. Power brandt groen of blauw: de ExperiaBox staat aan.

20 De ExperiaBox Wat betekenen de knoppen aan de zijkant? USB2 De ExperiaBox heeft aan de zijkant drie knoppen. Hiermee schakel je de volgende functies in en uit: Knop 1: WPS [ ] om een draadloze verbinding op te zetten WPS staat voor Wireless Protect Setup, een andere manier om draadloze netwerken op te zetten en te beheren. We adviseren vooralsnog gebruik te maken van de manier van aansluiten zoals beschreven in de handleiding.

21 De ExperiaBox Wil je toch gebruik maken van WPS, activeer dan de WPS functie op de ExperiaBox: Druk hiervoor op de WPS knop [ ] het lampje WPS gaat oranje knipperen. Vanaf nu heb je 2 minuten de tijd om een ander apparaat aan te sluiten. Het aan te sluiten apparaat dient eveneens WPS te ondersteunen. In de handleiding van het betreffende apparaat kun je lezen hoe je WPS activeert. De draadloze verbinding is succesvol en veilig wanneer het WPS lampje groen brandt. Na 5 minuten gaat het lampje uit. De WPS functie is dan gereed om voor een volgende computer of ander apparaat een draadloze verbinding op te zetten. Daarvoor herhaal je bovenstaande procedure.

22 De ExperiaBox Knop 2: draadloos signaal in- en uitschakelen [ ] Deze knop geeft je de mogelijkheid het draadloze internetsignaal voor een bepaalde periode in of uit te schakelen, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent. Houd voor het uitschakelen het knopje [ ] ongeveer 10 seconden vast en laat het los zodra het lampje Wireless uitgaat. Houdt voor het inschakelen ook het knopje vast tot het lampje Wireless gaat branden en laat het dan los. Dit duurt ongeveer 2 seconden. Knop 3: de ECO-functie [ ] om energie te besparen Door het inschakelen van de ECO- functie schakel je de werking van de USB poort

23 De ExperiaBox uit en wordt het draadloze internet signaal uitgeschakeld om energie te besparen. Om van deze energiezuinige stand gebruik te maken, dien je eerst eenmalig een tijdschema in te stellen. Als het tijdschema is ingesteld volgens eigen wensen, zal de ECO-functie automatisch aan- en uitgaan. De ECO-functie instellen Om het tijdschema in te vullen, log je eerst in op de ExperiaBox. Volg nu de volgende instructies: Surf naar het tabblad ECO dat je links onder Start in beeld ziet. Je komt direct in de pagina met het tijdsschema. Zet als eerste de ECO-functie aan. In de eerste regel van de tabel vink je de Eco Function aan On.

24 De ExperiaBox Vul in op welke dagen van de week Weekday de ExperiaBox minder stroom moet verbruiken Vul in deze zelfde regel het tijdstip in wanneer op de aangevinkte dagen de ExperiaBox in de ECO-stand moet gaan werken Start Time en wanneer de ExperiaBox weer volledig moet gaan werken End Time. Gebruik twee cijfers voor de uren (00-23) en minuten (01-59) in een 24-uurs tijdnotatie. Klik op Configure om het tijdschema te bevestigen. Klik op Apply om het tijdschema in werking te stellen. Klik op Log Out rechts boven in beeld om uit te loggen.

25 itv installeren Stap 1 itv van KPN installeren De tv-ontvanger sluit je aan met de HDMI-kabel uit de doos. Heb je een oudere tv met scart-aansluiting? Dan kun je ook een scartkabel gebruiken (deze wordt niet meegeleverd). Heb je ook een tv- verbindingsset (bijvoorbeeld FRITZ!)? Installeer deze dan eerst met de aparte handleiding die je daarbij gekregen hebt en start bij punt 2. Pak de kabel met de gele stekkers. Steek een uiteinde in het gele aansluitpunt op de tv-ontvanger en het andere in een van de gele aansluitpunten van het modem. Pak de HDMI-kabel en steek een uiteinde in het aansluitpunt HDMI op de tv-ontvanger en het andere in het HDMI-aansluitpunt van je televisie.

26 itv installeren Steek de kabel van de stroomadapter in het aansluitpunt 12V DC van de tv-ontvanger. Doe de stekker van de stroomadapter in het stopcontact. Zet de tv-ontvanger aan met de Power-knop op de achterkant. Zet ook je televisie aan. Je ziet nu dat itv opstart. Binnen 30 minuten verschijnt het activeringsscherm van itv. Geen activeringsscherm? Kijk dan of de kabels in de juiste uitgangen zitten. En controleer of je televisie op het juiste inputkanaal staat: HDMI. Dat kan met de knop EXT-kanaal of Source op je afstandsbediening. (In het geval dat je een SCART kabel gebruikt kan het SCART of EXT zijn.) Toets met de afstandsbediening je abonnementsnummer in op het activeringsscherm. Dit nummer vind je terug in de mail.

27 itv installeren Toets dan met de afstandsbediening je itv-pincode in, uit diezelfde mail. Ga met de pijltjestoetsen op je afstands - bediening naar Activeren en druk op OK. Na een paar minuten zie je het tv-beeld van NPO HDMI 1 2 DSL Phone1 Phone2 USB WAN Reset Power On/Off

28 itv installeren Stap 2 Activeren van de afstandbediening Yes! Je kunt nu tv kijken. We snappen dat je liever maar één afstandsbediening gebruikt, in plaats van twee. Stem daarom de afstandsbediening van de tv-ontvanger zo af, dat je hiermee ook een paar functies van je tv kunt bedienen. Zie de vier blauw omlijnde knoppen zoals afgebeeld hier op de afstandsbediening. Zo doe je dit: Druk 5 seconden op de knop Menu totdat het rode lampje op de afstandsbediening 2x knippert. Kijk in de lijst hieronder voor de tv-snelcode die bij je tv hoort en toets die in met de toetsen 0-9.

29 itv installeren Zodra het lampje constant brandt, richt je de afstandsbediening op de tv en houd je de knop TV tv ingedrukt. Als je tv-toestel uitgaat, laat je de knop TV tv weer los. Gaat ook het lampje uit? Dan is je afstandsbediening klaar. Je test dat snel door de tv weer aan te doen en even wat harder of zachter te zetten.

30 TV-snelcodelijst TV-merk TV-snelcode Philips 10 tv i-tv Samsung 11 Sony 12 rec LG 13 Panasonic 14 ok JVC 15 Sharp 16 menu tv gids radio /? Hitachi 17 Toshiba 18 p+ p- Pioneer 19 Overige ;@?! 4 ghi abc 5 jkl def 6 mno pqrs tuv wxyz 0 ]

31 De afstandsbediening Altijd even wennen zo n nieuwe afstandsbediening! Maar wel zo fijn: met de meegeleverde afstandsbediening kun je zowel de tv-ontvanger als diverse functies van je tv bedienen. We lichten een aantal belangrijke knoppen aan je toe: menu Naar het hoofdmenu Toon minigids, meer informatie en sluit minigids Toon opties? Ga naar vorige menu niveau. Druk deze toets langer in om de helpschermen op te roepen tv gids radio Terug naar tv-kijken en Teletekst verlaten Gids openen. Druk nogmaals op deze toets om te wisselen tussen de horizontale en verticale Gids. Direct naar radio luisteren Omhoog/omlaag navigeren Links/rechts navigeren ok Keuze bevestigen

32 De TV-ontvanger Ook op het tv-scherm vind je allerlei (nieuwe) informatie staan. We helpen je op weg met de navigatie. 1 Het logo van de zender die je in de minigids bekijkt. Met navigeer je naar andere zenders. 2 De datum van uitzenden van het programma dat je kijkt. In het geval van een opname of Programma Gemist verandert deze datum mee. 3 De minigids opent standaard met het programma dat je kijkt. De titel en begintijd van het programma verschijnen in de linker tab. Met navigeer je door de tijd heen.

33 De TV-ontvanger 4 De groene kleur geeft aan hoe lang het programma al bezig is. Alles wat lichtgroen is, valt buiten de Pauze live buffer en kun je dus niet terugspoelen. 5 Hier staat in dit geval het terugkijk icoon. Dit betekent dat je het programma terug kunt kijken. 6 Hier staat in dit geval het opname icoon wanneer je een opname plant of de opname loopt. Hier kunnen verschillende iconen staan; dat is afhankelijk van het programma. 7 Hier staat de titel en begintijd van het volgende programma. 8 Het zwarte balkje geeft aan waar je als kijker nu bent binnen de gehele uitzending. Als je terugspoelt schuift het zwarte balkje dus mee. 9 Deze iconen geven aan welke functie bepaalde knoppen hebben op dat moment.

34 De TV-ontvanger Opties menu Waar je ook zit in het menu, met één druk op heb je alle opties die op dat moment van toepassing zijn, in beeld. Help menu Overal in het menu kun je het help menu oproepen. Druk hiervoor 2 seconden de? knop in. Hier kun je meer uitleg vinden over mogelijkheden binnen het menu.

35 Tv kijken en radio luisteren Met itv van KPN wordt tv kijken nog leuker! We helpen je graag op weg met de volgende handige functies: Zappen tussen zenders Zappen: Zap met P+ / P- of gebruik de toetsen 0-9. Direct naar een radio- of tv-zender: toets het gewenste zendernummer in. Druk tijdens het tv kijken op ok. Een zenderlijst schuift nu in beeld. Met / navigeer je naar de gewenste zender. Wisselen tussen televisie en radio Wisselen tussen tv kijken en radio luisteren: Druk op radio om naar de laatst beluisterde radiozender te gaan en druk op tv om naar het laatst bekeken tv-kanaal te gaan. Direct naar een radio of tv-zender: toets het gewenste zendernummer in.

36 Tv kijken en radio luisteren Gids gebruiken De gids toont de programmering maximaal drie dagen vooruit. De groene lijn geeft het huidige tijdstip aan. Gids openen: Druk op gids en wissel ook met gids tussen de horizontale en verticale Gids. Versneld door de zenders in de Gids navigeren: P+ / P-. Naar vorige/volgende dag navigeren: /. Met ga je terug naar het huidige tijdstip. Teletekst opvragen Met itv kun je gebruikmaken van Teletekst. Druk op om Teletekst aan te zetten. Je komt nu op de hoofdpagina. Door nogmaals op te drukken, schakel je tussen een zwarte en transparante achtergrond. Om Teletekst af te sluiten druk je op tv.

37 Tv kijken en radio luisteren Live tv pauzeren Heb je even een pauze nodig? Geen probleem: je zet het beeld gewoon stil. Ondertussen wordt het programma waar je naar kijkt maximaal één uur opgenomen. En als je weer verder wilt kijken, start je gewoon vanaf het punt waar je gebleven was. Even pauzeren? Druk op. Het beeld staat stil en de live-uitzending gaat achter de schermen gewoon door. De minigids verschijnt in beeld en geeft aan hoe lang het programma op pauze staat. Verder kijken? Druk weer op. Je kijkt nu achter de live-uitzending aan. Het zwarte balkje in de groene tijdslijn van de minigids geeft aan in welk deel van de uitzending je bent gebleven. Uitzending doorspoelen: druk op. Je kunt de uitzending doorspoelen tot aan

38 Tv kijken en radio luisteren de live-uitzending. Je kunt op elk moment de uitzending weer afspelen door op te drukken. Terugkeren naar de live-uitzending: druk op. Begin Gemist Halverwege een programma binnenvallen en het programma toch vanaf het begin bekijken? Met Begin Gemist heb je de mogelijkheid een programma opnieuw te starten. Je herkent de programma s die je opnieuw kunt starten aan het icoon van Begin Gemist. Afhankelijk van de zender worden daar kosten voor in rekening gebracht. De programma s die je gratis opnieuw kunt starten herken je aan het icoon van Begin Gemist met een groene pijl [ ]. Betaalde programma s hebben een grijze pijl, de kosten hiervan zie je terug op je nota.

39 Programma s opnemen en afspelen Sommige programma s kun je echt niet missen. en dat hoeft ook niet! Met het Opnemen Pakket kun je tot 200 uur aan programma s opnemen en bewaren. Opgenomen programma s blijven een jaar beschikbaar. Je kunt maximaal zes opnames tegelijkertijd maken. Direct opnemen Druk tijdens een programma op rec. Er verschijnt ter bevestiging een bericht in beeld. Opname inplannen Iedere opname die je inplant start standaard 5 minuten voor en eindigt 15 minuten na de tijden die in de Gids staan. Zoek het gewenste programma op in de Gids en selecteer dit. Druk nu op rec. Naast het programma komt nu een opname icoon te staan

40 Programma s opnemen en afspelen Serie Opnemen Als een programma onderdeel is van een serie, dan kun je met Serie Opnemen alle afleveringen opnemen. Aan het S-icoon in Gids kun je zien of het programma onderdeel is van een serie. Zoek het gewenste programma op in de Gids en selecteer dit. Als het programma op dat moment nog niet wordt uitgezonden, druk je op ok. Selecteer in deze pagina Plan opname. Bij de optie Serie Opnemen mogelijk. Wat wil je opnemen? selecteer je Hele serie en vervolgens Plan opname en druk op ok.

41 Programma s opnemen en afspelen Opname zoeken en afspelen De gemaakte opnames kun je opzoeken en bekijken vanaf alle aangesloten tv-ontvangers in huis. Opname zoeken: Druk op Menu, kies Mijn opnames en druk op ok. De opnames verschijnen nu rechts in beeld. Navigeer voor meer details naar de gewenste opname en druk op ok. Opname afspelen: Kies de opname die je wilt bekijken en druk. Opname wissen Druk op menu, kies Mijn opnames, ok. Navigeer naar de gewenste opname en druk op.

42 De vaste telefoon aansluiten Stap 1 Aansluiten is zo gepiept! Pak de kabel met de groene stekkers. Klik een uiteinde van deze kabel in de groene Phone poort 1 van het modem. Controleer na een paar minuten of de lampjes Power, Ethernet en Voice op het modem branden. Klik het andere uiteinde van de kabel in je telefoontoestel of DECT-basisstation. Je kunt je vaste lijn nu uitproberen door iemand te bellen! Bekijk hier de beltarieven: Oxxio.nl/beltarieven * 0 # + _ DSL Phone1 Phone2 USB WAN Reset Power On/Off

43 Hulp nodig? Contact met onze service crew Kom je er niet uit? Onze service crew helpt je graag! Klik hier.

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Internet, TV en Bellen in 6 stappen

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Internet, TV en Bellen in 6 stappen Samen zorgen we voor een soepele installatie Internet, TV en Bellen in 6 stappen Nog even en je geniet van Internet, TV en Bellen van Telfort. Met deze handleiding helpen we je in 6 stappen met de installatie.

Nadere informatie

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Internet, TV en Bellen in 6 stappen

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Internet, TV en Bellen in 6 stappen Samen zorgen we voor een soepele installatie Internet, TV en Bellen in 6 stappen Nog even en je geniet van Internet, TV en Bellen van Telfort. Met deze handleiding helpen we je in 6 stappen met de installatie.

Nadere informatie

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Interactieve TV in 2 stappen

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Interactieve TV in 2 stappen Samen zorgen we voor een soepele installatie Interactieve TV in stappen Nog even en je geniet van Interactieve TV van Telfort. Met deze handleiding helpen we je in stappen met de installatie. Samen zorgen

Nadere informatie

INSTALLATIEHULP TV - INTERNET - BELLEN

INSTALLATIEHULP TV - INTERNET - BELLEN INSTALLATIEHULP TV - INTERNET - BELLEN INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN INTERNET 05 OPTIE 1 Verbinding maken met het modem - via kabel 08 OPTIE 2 Verbinding maken met het modem - via

Nadere informatie

INSTALLATIEHULP TV - INTERNET - BELLEN

INSTALLATIEHULP TV - INTERNET - BELLEN INSTALLATIEHULP TV - INTERNET - BELLEN INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN INTERNET 05 OPTIE 1 Verbinding maken met het modem - via kabel 08 OPTIE 2 Verbinding maken met het modem -

Nadere informatie

INSTALLATIEHULP TV, INTERNET EN BELLEN

INSTALLATIEHULP TV, INTERNET EN BELLEN INSTALLATIEHULP TV, INTERNET EN BELLEN INHOUD Dit zit in het installatiepakket 04 Aansluiten Internet 05 Aansluiten TV-Ontvanger Instellen TV-Ontvanger 07 08 Aansluiten Telefonie 09 Installatie Youfone

Nadere informatie

Modem. Aansluitkaart Experia Box v10a. Start. In 5 stappen, online, tv-kijken en bellen.

Modem. Aansluitkaart Experia Box v10a. Start. In 5 stappen, online, tv-kijken en bellen. Modem Start Aansluitkaart Experia Box v10a In 5 stappen, online, tv-kijken en bellen. Stap 1 Hoofdaansluiting vaststellen Doorloop eerst de Checklist vóór het aansluiten voordat je van start gaat. Bepaal

Nadere informatie

INSTALLATIE DSL Snel van start

INSTALLATIE DSL Snel van start INSTALLATIE DSL Snel van start 2017-0524 Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde.

Nadere informatie

Modem. Aansluitkaart Experia Box v10. Start. In 5 stappen, online, tv-kijken en bellen.

Modem. Aansluitkaart Experia Box v10. Start. In 5 stappen, online, tv-kijken en bellen. Modem Start Aansluitkaart Experia Box v10 In 5 stappen, online, tv-kijken en bellen. Stap 1 Hoofdaansluiting vaststellen Doorloop eerst de Checklist vóór het aansluiten voordat je van start gaat. Bepaal

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Alles-in-1 van NLE. Installatiehandleiding

Alles-in-1 van NLE. Installatiehandleiding Alles-in- van NLE Installatiehandleiding Inhoudsopgave Alles-in- Heb je alles? 0 Internet De voorbereiding De installatie Het modem activeren Installeren WiFi-versterker 0 06 07 0 Interactieve tv Installeren

Nadere informatie

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Wifiversterker in 4 stappen

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Wifiversterker in 4 stappen Samen zorgen we voor een soepele installatie Wifiversterker in 4 stappen Nog even en je hebt overal in huis wifi. Met deze handleiding helpen we je in 4 stappen met de installatie. Samen zorgen we voor

Nadere informatie

JE NIEUWE MODEM. Handleiding voor het omwisselen en installeren van je modem

JE NIEUWE MODEM. Handleiding voor het omwisselen en installeren van je modem JE NIEUWE MODEM Handleiding voor het omwisselen en installeren van je modem Power 1 2 I nternet WAN 1 DSL 2 3 4 HEB JE ALLES? Zoals we via een brief en een e-mail hebben laten weten, gaan we binnenkort

Nadere informatie

installatie Dsl Snel van start

installatie Dsl Snel van start installatie Dsl Snel van start Welkom bij t-mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar voor

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Alles in 1 DSL. Handleiding. DSL - Analoog. AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl

Alles in 1 DSL. Handleiding. DSL - Analoog. AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl Alles in 1 DSL DSL - Analoog AVM FRITZ!Box 7560 Amino Aria 610 Handleiding solcon.nl FOTO INHOUD AVM FRITZ!Box 7560 modem, Internet aansluiten pag. 4,5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger(s) pag.

Nadere informatie

INSTALLATIEHULP TV, GLASVEZEL INTERNET EN BELLEN

INSTALLATIEHULP TV, GLASVEZEL INTERNET EN BELLEN INSTALLATIEHULP TV, GLASVEZEL INTERNET EN BELLEN INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN GLASVEZEL INTERNET 05 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 07 OPTIE 1 TV-ontvanger aansluiten via vaste internetaansluiting

Nadere informatie

Gebruikershandleiding TV-ontvanger. Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Gebruikershandleiding TV-ontvanger. Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend Gebruikershandleiding TV-ontvanger Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend VOORKANT TV-ONTVANGER Op de voorkant van de TV-ontvanger kunnen

Nadere informatie

Alles in 1 DSL. Handleiding. DSL - Analoog. solcon.nl

Alles in 1 DSL. Handleiding. DSL - Analoog. solcon.nl Alles in 1 DSL DSL - Analoog Handleiding solcon.nl FOTO INHOUD FRITZ!Box 7560 modem, Internet aansluiten pag. 4,5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger(s) pag. 6 Functies van de afstandsbediening (type

Nadere informatie

Alles in 1 DSL. Handleiding. DSL - Analoog. AVM FRITZ!Box v2. Amino Aria 610. solcon.nl

Alles in 1 DSL. Handleiding. DSL - Analoog. AVM FRITZ!Box v2. Amino Aria 610. solcon.nl Alles in 1 DSL DSL - Analoog AVM FRITZ!Box 7360 - v2 Amino Aria 610 Handleiding solcon.nl FOTO INHOUD AVM FRITZ!Box 7360 - v2 modem, Internet aansluiten pag. 4,5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger(s)

Nadere informatie

Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger.

Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger. Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger. Handleiding M7 Versie 160915 Instellen van de afstandsbediening Stap voor stap uw afstandsbediening instellen LED-lampje Bedien ook uw TV met de Stipte

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 3 Genexis P1090 AVM FRITZ!Box 7560 Amino Aria 610 Handleiding solcon.nl INHOUD AVM FRITZ!Box 7560 modem, internet aansluiten pag. 3,4 Internet aansluiten pag. 5 Eenvoudig aansluiten

Nadere informatie

Alles in 1 DSL. Handleiding. DSL - Analoog. FRITZ!Box v2. solcon.nl

Alles in 1 DSL. Handleiding. DSL - Analoog. FRITZ!Box v2. solcon.nl Alles in 1 DSL DSL - Analoog FRITZ!Box 7360 - v2 Handleiding solcon.nl FOTO INHOUD FRITZ!Box 7360 - v2 modem, Internet aansluiten pag. 4,5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger pag. 6 Functies van de

Nadere informatie

Sluit INTERACTIEVE TV eenvoudig zelf aan

Sluit INTERACTIEVE TV eenvoudig zelf aan Sluit INTERACTIEVE eenvoudig zelf aan VRAGEN? BEL 040 787 4000 WWW.ON.NL Kijk op www.on.nl of bel 040 787 4000 Eenvoudig aansluiten en install Gefeliciteerd met uw keuze voor Interactieve. Met deze handleiding

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding Snel van start met Vodafone Thuis. Vodafone Power to you Welkom bij Vodafone Thuis Met deze handleiding installeer je binnen no-time Internet, TV en vast Bellen van Vodafone Thuis.

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino A140. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino A140. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 3 Genexis P1090 AVM FRITZ!Box 7560 Amino A140 Handleiding solcon.nl INHOUD AVM FRITZ!Box 7560 modem, internet aansluiten pag. 3,4 Internet aansluiten pag. 5 Eenvoudig aansluiten

Nadere informatie

JE KAN HET ZELF. Installatiehandleiding Internet Basis / Extra of Internet Basis / Extra & Bellen

JE KAN HET ZELF. Installatiehandleiding Internet Basis / Extra of Internet Basis / Extra & Bellen JE KAN HET ZELF Installatiehandleiding Internet Basis / Extra of Internet Basis / Extra & Bellen Power 2 Internet WAN LAN 2 4 Ethernet. HEB JE ALLES? Onderdelen in het pakket TV Wireless Voice WPS WPS

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 1. Genexis NT. AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 1. Genexis NT. AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 1 Genexis NT AVM FRITZ!Box 7560 Amino Aria 610 Handleiding solcon.nl 2 INHOUD AVM FRITZ!Box 7560 modem, internet aansluiten pag. 4,5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger(s)

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 4. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 4. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 4 Genexis P1090 AVM FRITZ!Box 7560 Amino Aria 610 Handleiding solcon.nl INHOUD Aansluiten Genexis Element - P1090 media converter op Reggefiber glasvezelaansluitpunt pag. 3 AVM

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 5. AVM FRITZ!Box v2. Amino Aria 610. Genexis P1022/P1090/P1132. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 5. AVM FRITZ!Box v2. Amino Aria 610. Genexis P1022/P1090/P1132. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 5 Genexis P1022/P1090/P1132 AVM FRITZ!Box 7360 - v2 Amino Aria 610 Handleiding solcon.nl INHOUD AVM FRITZ!Box 7360 - v2 modem, Internet aansluiten pag. 4 Eenvoudig aansluiten

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 7. Huawei HG8245U. Amino Aria 610. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 7. Huawei HG8245U. Amino Aria 610. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 7 Huawei HG8245U Amino Aria 610 Handleiding solcon.nl INHOUD Aansluiten van het modem op de glasvezelaansluiting pag. 3 Modem aansluiten pag. 4 Internetverbinding activeren pag.

Nadere informatie

Televisie Aansluiten

Televisie Aansluiten Televisie Aansluiten De televisie aansluiten op het internet. Klinkt eenvoudig. Vanzelfsprekend eigenlijk. En dat willen we graag zo houden. Door de TV-ontvanger aan te sluiten op uw Internetmodem, ontvangt

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. FRITZ!Box Type 1. Genexis NT. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. FRITZ!Box Type 1. Genexis NT. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel FRITZ!Box 7560 Type 1 Genexis NT Handleiding solcon.nl 2 INHOUD FRITZ!Box 7560 modem, internet aansluiten pag. 4,5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger(s) pag. 6 Functies van de

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 4. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino A140. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 4. Genexis P1090. AVM FRITZ!Box Amino A140. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 4 Genexis P1090 AVM FRITZ!Box 7560 Amino A140 Handleiding solcon.nl INHOUD Aansluiten Genexis Element - P1090 media converter op Reggefiber glasvezelaansluitpunt pag. 3 AVM FRITZ!Box

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL 2017-0524 Snel van start (Aria) Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en Vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Type 6. Genexis P1090/P1022. Handleiding. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Type 6. Genexis P1090/P1022. Handleiding. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 6 Genexis P1090/P1022 Handleiding solcon.nl Aansluiten Genexis Element - P1090/P1022 media converter Stap 1: Zoek uw glasvezelaansluiting (deze is meestal in de meterkast of woonkamer

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 2. Genexis OCG AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 2. Genexis OCG AVM FRITZ!Box Amino Aria 610. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 2 Genexis OCG - 1012 AVM FRITZ!Box 7560 Amino Aria 610 Handleiding solcon.nl INHOUD AVM FRITZ!Box 7560 modem, internet aansluiten pag. 3, 4 Internet aansluiten pag. 5 Eenvoudig

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 3. Genexis P1090. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 3 Genexis P1090 Handleiding solcon.nl INHOUD FRITZ!Box 7360 - v2 modem, internet aansluiten pag. 3,4 Internet aansluiten pag. 5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger pag. 8

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 7. Huawei HG8245U. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 7. Huawei HG8245U. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 7 Huawei HG8245U Handleiding solcon.nl INHOUD Aansluiten van het modem op de glasvezelaansluiting pag. 3 Modem aansluiten, Internetverbinding activeren pag. 4 Eenvoudig aansluiten

Nadere informatie

Alles-in-1 installatie handleiding

Alles-in-1 installatie handleiding Alles-in-1 installatie handleiding NLS TV kijken Internet Bellen Internet Bellen Interactieve TV TV verbindingsset Extra informatie en Service Makkelijk zelf Gefeliciteerd met uw Telfort Alles-in-1 pakket

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. FRITZ!Box Type 4. Genexis P1090. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. FRITZ!Box Type 4. Genexis P1090. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel FRITZ!Box 7560 Type 4 Genexis P1090 Handleiding solcon.nl INHOUD Aansluiten Genexis Element - P1090 media converter op Reggefiber glasvezelaansluitpunt pag. 3 FRITZ!Box 7560 modem,

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 1. Genexis NT. AVM FRITZ!Box v2. Amino A140. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 1. Genexis NT. AVM FRITZ!Box v2. Amino A140. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 1 Genexis NT AVM FRITZ!Box 7360 - v2 Amino A140 Handleiding solcon.nl 2 INHOUD AVM FRITZ!Box 7360 - v2 modem, internet aansluiten pag. 4,5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger(s)

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. FRITZ!Box v2. Type 5. Genexis P1022/P1090/P1132. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. FRITZ!Box v2. Type 5. Genexis P1022/P1090/P1132. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel FRITZ!Box 7360 - v2 Type 5 Genexis P1022/P1090/P1132 Handleiding solcon.nl INHOUD FRITZ!Box 7360 - v2 modem, Internet aansluiten pag. 4 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger pag.

Nadere informatie

Vervangend modem aansluiten

Vervangend modem aansluiten Vervangend modem aansluiten Inhoudsopgave Het plaatsen 4 Stap Je oude Connectbox verwijderen 5 Stap De Connectbox plaatsen 6 Stap 3 De Connectbox aansluiten 7 Stap 4 Wifi-verbinding maken 0 Stap 5 Controleer

Nadere informatie

DOE HET ZELF & GEBRUIKSHANDLEIDING Da s hendig

DOE HET ZELF & GEBRUIKSHANDLEIDING Da s hendig DOE HET ZELF & GEBRUIKSHANDLEIDING Da s hendig Fijn dat u klant bij ons bent! Inhoudsopgave Met deze handleiding sluit u al uw apparatuur eenvoudig zelf aan. Stap voor stap helpen wij u met het aansluiten

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 WELKOM BIJ T-MOBILE THUIS Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. FRITZ!Box v2. Type 1. Genexis NT. solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. FRITZ!Box v2. Type 1. Genexis NT. solcon.nl Alles in 1 Glasvezel FRITZ!Box 7360 - v2 Type 1 Genexis NT Handleiding solcon.nl 2 INHOUD FRITZ!Box 7360 - v2 modem, internet aansluiten pag. 4,5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger pag. 6 Functies

Nadere informatie

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 2. Genexis OCG solcon.nl

Alles in 1 Glasvezel. Handleiding. Type 2. Genexis OCG solcon.nl Alles in 1 Glasvezel Type 2 Genexis OCG - 1012 Handleiding solcon.nl INHOUD FRITZ!Box 7360 - v2 modem, internet aansluiten pag. 3, 4 Internet aansluiten pag. 5 Eenvoudig aansluiten van uw TV-ontvanger

Nadere informatie

Servicepakket Modem. Aansluitkaart Experia Box v10a

Servicepakket Modem. Aansluitkaart Experia Box v10a Servicepakket Modem Aansluitkaart Installatievideo s: KPN Legt uit Op kpn.com/installatievideo vind je een fimpje over hoe jezelf eenvoudig je apparaten kunt aansluiten. MijnKPN gebruiken Ga naar kpn.com/mijnkpn

Nadere informatie

Alles-in-1 installatie handleiding

Alles-in-1 installatie handleiding Alles-in-1 installatie handleiding PSTN TV kijken Internet Bellen Internet Bellen Interactieve TV TV verbindingsset Extra informatie en Service Makkelijk zelf Gefeliciteerd met uw Telfort Alles-in-1 pakket

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

INSTALLATIEHULP TV, GLASVEZEL INTERNET EN BELLEN

INSTALLATIEHULP TV, GLASVEZEL INTERNET EN BELLEN INSTALLATIEHULP TV, GLASVEZEL INTERNET EN BELLEN INHOUD Dit zit in het installatiepakket 04 Aansluiten Glasvezel Internet 05 Aansluiten TV-Ontvanger Instellen TV-Ontvanger 07 08 Aansluiten Telefonie 09

Nadere informatie

Hulp nodig? Glasvezel

Hulp nodig? Glasvezel Hulp nodig? Glasvezel Stk 18040100 - Ref. Macaron - 01/2018 1 REC HD RADIO > TV > Welkom! Vragen over Proximus TV, internet of telefonie? In deze brochure zal je zeker het antwoord vinden! Houd ze altijd

Nadere informatie

Installatiehandleiding CAI. Datum: 07-09-2012

Installatiehandleiding CAI. Datum: 07-09-2012 Installatiehandleiding CAI Datum: 07-09-2012 Inhoudsopgave Inhoud installatiepakket Solcon Internet en Telefonie...3 STAP 1 Sluit uw router aan... 4 STAP 2 Sluit uw computer aan... 4 STAP 3 Sluit uw telefoontoestel

Nadere informatie

Voor je aan de installatie van je decoder begint

Voor je aan de installatie van je decoder begint Installatiegids Decoder Stap 1 Voor je aan de installatie van je decoder begint Zorg ervoor dat je modem correct geïnstalleerd is. Mijn modem b-box 3V+ Check of alles in de doos zit. Mijn decoder V6 (4K

Nadere informatie

Interactieve TV Handleiding

Interactieve TV Handleiding Interactieve TV Handleiding Overzicht onderdelen uit pakket AAA AAA a b c d 1x 1x 1x 1x 1x Stroomadapter Hiermee sluit je de tv ontvanger aan op het electriciteitsnetwerk. HD tv ontvanger Motorola 1853,

Nadere informatie

DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger

DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger INHOUD Nog even en je kunt tv-kijken Stap 1: heb je alles? 4 Stap 2: de smartcard installeren 5 Stap 3: de antenne neerzetten 6 Stap

Nadere informatie

Handleiding. Vodafone Power to you

Handleiding. Vodafone Power to you 800119 DSL Handleiding Snel van Start Entone Druk- en zetfouten voorbehouden. Auteursrechten 2014 Vodafone Libertel B.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Billicorder. Gebruiksaanwijzing

Billicorder. Gebruiksaanwijzing Billicorder Gebruiksaanwijzing 1 INDEX DE AFSTANDSBEDIENING 3 EENVOUDIG STARTEN MET DE BILLICORDER 4 1. Hoofdmenu 4 2. Interactieve tv-gids 5 2.1. De zenders 5 2.2. De programma s 6 3. Harde schijf 6 4.

Nadere informatie

Bellen. Handleiding SNEL INSTALLEREN BELLEN

Bellen. Handleiding SNEL INSTALLEREN BELLEN Bellen Handleiding SNEL INSTALLEREN BELLEN Bellen Stap 1 Voorbereiden Voor het aansluiten van Bellen wordt er vanuit gegaan dat er een werkende Experia Box aangesloten is. Heb je ook het pakket Internet

Nadere informatie

Interactieve TV Handleiding

Interactieve TV Handleiding Interactieve TV Handleiding Overzicht onderdelen uit pakket AAA AAA a b c d 1x 1x 1x 1x 1x Stroomadapter Hiermee sluit je de tv-ontvanger aan op het electriciteitsnetwerk. HD tv-ontvanger Motorola 1853,

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD Twente (modem wissel)

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD Twente (modem wissel) Installatiehandleiding Alles-in-1 HD Twente (modem wissel) Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

ADSL Technicolor TG789. Datum: 07-09-2012

ADSL Technicolor TG789. Datum: 07-09-2012 ADSL Technicolor TG789 Datum: 07-09-2012 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inhoud installatiepakket... 3 2 Installeren ADSL via Solcon... 4 2.1 Installatie... 4 2.1.1 Modem aansluiten... 4 2.1.2 Internet

Nadere informatie

JE KAN HET ZELF. Installatiehandleiding Internet tot 20Mb/s of Internet tot 20 Mb/s & Bellen

JE KAN HET ZELF. Installatiehandleiding Internet tot 20Mb/s of Internet tot 20 Mb/s & Bellen JE KAN HET ZELF Installatiehandleiding Internet tot 0Mb/s of Internet tot 0 Mb/s & Bellen Power. HEB JE ALLES? Onderdelen in het pakket POTS/ splitter MODEM LIJN TELEFOON x Status DSL INET Line Push and

Nadere informatie

Televisie Aansluiten

Televisie Aansluiten Televisie Aansluiten De televisie aansluiten op het internet. Klinkt eenvoudig. Vanzelfsprekend eigenlijk. En dat willen we graag zo houden. Door de TV-ontvanger aan te sluiten op uw Internetmodem, ontvangt

Nadere informatie

Internet Splitterpakket Handleiding

Internet Splitterpakket Handleiding Internet pakket Handleiding Inleiding Internet pakket Je hebt een Internet pakket ontvangen, samen met het Start Installatiepakket. In het Internet pakket vind je de splitter. De splitter heb je nodig

Nadere informatie

Handleiding glasvezel. Vodafone Power to you

Handleiding glasvezel. Vodafone Power to you Handleiding glasvezel Vodafone Power to you Welkom bij Vodafone Thuis Met deze Snel van Start Handleiding kun je binnen een handomdraai genieten van je snelle Internet, interactieve TV en vast Bellen

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding Installatiehandleiding voor Internet, TV & vast Bellen van Vodafone Thuis. Vodafone Power to you Welkom bij Vodafone Thuis! Met de poster of de Snel van Start Handleiding kun je

Nadere informatie

INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 05 INSTALLATIE YOUFONE TV APP 09 EXTRA HULP NODIG? 10

INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 05 INSTALLATIE YOUFONE TV APP 09 EXTRA HULP NODIG? 10 INSTALLATIEHULP TV INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 05 OPTIE 1 Tv-ontvanger aansluiten via vaste internetaansluiting 06 OPTIE 2 Tv-ontvanger draadloos aansluiten 07 INSTALLATIE

Nadere informatie

Instellen van de WiFi-Repeater

Instellen van de WiFi-Repeater Instellen van de WiFi-Repeater In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u uw Gembird WNP RP 002 WiFi repeater kunt instellen. Deze instellingen hoeft u in principe slechts eenmalig uit te voeren.

Nadere informatie

KPN Experia Box SNEL INSTALLEREN KPN EXPERIA BOX. Stap 2 Aansluiten KPN Experia Box. Stap 1 Voorbereiden

KPN Experia Box SNEL INSTALLEREN KPN EXPERIA BOX. Stap 2 Aansluiten KPN Experia Box. Stap 1 Voorbereiden KPN Experia Box Stap 1 Voorbereiden Kijk waar in jouw woning de telefoonhodaansluiting zich bevindt. De telefoonhodaansluiting zit over het algemeen in de meterkast. Bepaal welk type telefoonhodaansluiting

Nadere informatie

Internet Splitterpakket Handleiding

Internet Splitterpakket Handleiding Internet Splitterpakket Handleiding Inleiding Internet Splitterpakket Je hebt een Internet Splitterpakket ontvangen, samen met het Start Installatiepakket. In het Internet Splitterpakket vind je de splitter.

Nadere informatie

Interactieve TV. Handleiding. Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen

Interactieve TV. Handleiding. Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen Interactieve TV Handleiding Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen VIP1853 Overzicht onderdelen uit pakket 1x 1x 1x AAA AAA 1x 1x Voedingskabel en stroomadapter Hiermee sluit je de tv-ontvanger

Nadere informatie

Interactieve TV. Handleiding. Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen

Interactieve TV. Handleiding. Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen Interactieve TV Handleiding Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen VIP1853 Overzicht onderdelen uit pakket AAA AAA 1x 1x 1x 1x 1x 1x Voedingskabel en stroomadapter Hiermee sluit je de tv-ontvanger

Nadere informatie

installatie glasvezel Snel van start

installatie glasvezel Snel van start installatie glasvezel Snel van start Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar

Nadere informatie

WiFi-versterker. Aansluiten. FRITZ!WLAN 1750e Repeater

WiFi-versterker. Aansluiten. FRITZ!WLAN 1750e Repeater WiFi-versterker Aansluiten FRITZ! 1750e Repeater Ons internet wilt u natuurlijk overal in en rondom uw huis gebruiken. Met deze WiFi-versterker heeft u dat zo voor elkaar. Kwestie van aansluiten en de

Nadere informatie

Interactieve TV. Handleiding. Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen

Interactieve TV. Handleiding. Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen Interactieve TV Handleiding Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen VIP1853 Overzicht onderdelen uit pakket AAA AAA 1x 1x 1x 1x 1x 1x Voedingskabel en stroomadapter Hiermee sluit je de tv-ontvanger

Nadere informatie

Interactieve TV. Handleiding. Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen

Interactieve TV. Handleiding. Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen Interactieve TV Handleiding Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen VIP1853 Overzicht onderdelen uit pakket 1x 1x 1x AAA AAA 1x 1x Voedingskabel en stroomadapter Hiermee sluit je de tv-ontvanger

Nadere informatie

JE KAN HET ZELF. Installatiehandleiding Internet of Internet & Bellen

JE KAN HET ZELF. Installatiehandleiding Internet of Internet & Bellen JE KAN HET ZELF Installatiehandleiding Internet of Internet & Bellen Bellen Eco Internet. HEB JE ALLES? Onderdelen in het pakket x standaard modem s netwerkkabel telefoonstekker voedingsadapter Afhankelijk

Nadere informatie

Internet en/of Bellen installeren

Internet en/of Bellen installeren Internet en/of Bellen installeren Inhoudsopgave Hoofd aansluiting 4 Stap Controleer de inhoud van de doos 5 Stap Hoofdaansluiting checken 6 Stap 3.-.3.4 Hoofdaansluiting klaarmaken 8 Internet (en Bellen)

Nadere informatie

Handleiding. Solcon TV. solcon.nl

Handleiding. Solcon TV. solcon.nl Handleiding Solcon TV Inhoud 1. De eerste keer opstarten 1.1 De eerste keer opstarten van uw Dune 2 Starten met... 2.1 TV kijken 2.2 Radio Luisteren 2.3 TV Gids 3 Fuctionaliteit Solcon TV 3.1 Pauze TV

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Televisie menu. 4 Radio menu. 6 MiniGids. 8 TV Gids . Programma informatie oproepen. Kiezen en Kijken...

Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Televisie menu. 4 Radio menu. 6 MiniGids. 8 TV Gids . Programma informatie oproepen. Kiezen en Kijken... TV Menu Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Televisie menu. 4 Radio menu. 6 MiniGids. 8 TV Gids. 11 Programma informatie oproepen. 20 Kiezen en Kijken... 22 Bedienen van Kiezen en Kijken.. 24 Eredivisie

Nadere informatie

Hulp nodig? Stk 18040095 - Ref. Macareux - 07/2015

Hulp nodig? Stk 18040095 - Ref. Macareux - 07/2015 Hulp nodig? Stk 18040095 - Ref. Macareux - 07/2015 Welkom! U vindt volgende info in deze brochure: het antwoord op de meest gestelde vragen over Proximus TV en internet. Hou ze altijd bij de hand! In geval

Nadere informatie

TV-ontvanger van Solcon

TV-ontvanger van Solcon TV-ontvanger van Solcon Amino Aria 610 Handleiding solcon.nl Aansluiten van TV-ontvanger op modem Voordat u de TV-ontvanger kunt aansluiten, dient u een werkende internetverbinding te hebben via uw Solcon

Nadere informatie

Instructies voor gebruik

Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product..3 Voorzorgsmaatregelen. 3 Inhoud 3 Onderdelen en functies.4 Deurbel installeren 5 Muziek toon..6 App Downloaden 7 Het product is gebaseerd op het Wi-Fi-netwerk

Nadere informatie

EENVOUDIGE INSTALLATIE

EENVOUDIGE INSTALLATIE EENVOUDIGE INSTALLATIE HD-ONTVANGER M7 MZ-101 ENORM HD-AANBOD Meer HD-zenders Eenvoudige bediening Pauzeren, terugkijken, video on demand Inclusief HDMI-kabel Snelle installatie en eenvoudige bediening

Nadere informatie

Vodafone Thuis TV App

Vodafone Thuis TV App Vodafone Thuis TV App Gebruikershandleiding Vodafone Thuis TV App Inhoudsopgave 1. Ondersteuning 3 2. Installeren van de TV App 4 3. Verbind de Thuis TV App met je Interactieve Box 4 4. Het gebruik van

Nadere informatie

installatie Dsl Complete handleiding Internet, Interactieve TV en vast Bellen

installatie Dsl Complete handleiding Internet, Interactieve TV en vast Bellen installatie Dsl Complete handleiding Internet, Interactieve TV en vast Bellen Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze uitgebreide handleiding installeer je eenvoudig je Internet, Interactieve TV en vast Bellen.

Nadere informatie

Handleiding WiFi. RR Trading B.V.

Handleiding WiFi. RR Trading B.V. Handleiding WiFi RR Trading B.V. Rev.05 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 3 3. Mededeling... 4 4. Gebruiksvoorwaarden... 4 5. Registreren... 5 6. Externe

Nadere informatie

Solcon TV menu. Uitgebreide handleiding. Amino A140. TV-ontvanger. solcon.nl

Solcon TV menu. Uitgebreide handleiding. Amino A140. TV-ontvanger. solcon.nl Solcon TV menu Amino A140 TV-ontvanger Uitgebreide handleiding solcon.nl 2 INHOUD 1. Specificaties Amino A140 4 1.1 Gegevens 4 1.2 Aansluitschema Amino A140 5 2. Functies van de afstandsbediening 6 3.

Nadere informatie

Handleiding DELTA Glasvezel

Handleiding DELTA Glasvezel DELTA Glasvezel handleiding Handleiding DELTA Glasvezel delta.nl/glasvezel 2 DELTA Glasvezel handleiding Bedankt voor het bestellen van DELTA Flexpakket! Met dit pakket haal je supersnel internet én wifi

Nadere informatie

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Verbindingsset in 3 stappen

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Verbindingsset in 3 stappen Samen zorgen we voor een soepele installatie Verbindingsset in 3 stappen Staat je modem wat verder weg? Met een verbindingsset voor pc en tv verbind je een tv-ontvanger óf een computer met je modem, zonder

Nadere informatie

Power-on Infrarood Receiver

Power-on Infrarood Receiver bhaalu-box Voorkant Power-on Infrarood Receiver HDMI Ethernet USB Power USB Wi-Fi Antenne Achterkant 1 Power Steek de stroomkabel in de AC-adapter (beiden meegeleverd). Koppel de AC-adapter aan je bhaalubox

Nadere informatie

TV-ontvanger van Solcon

TV-ontvanger van Solcon van Solcon Amino A140 Handleiding solcon.nl Aansluiten van op modem Voordat u de kunt aansluiten, dient u een werkende internetverbinding te hebben via uw Solcon modem. Volg hiervoor de handleiding Modem

Nadere informatie

Handleiding. Set-Top Box HD Set-Top Box HD met opname

Handleiding. Set-Top Box HD Set-Top Box HD met opname Handleiding. Set-Top Box HD Set-Top Box HD met opname US Amino Communications Ltd Lees op uw gemak eerst deze handleiding door! Inhoudsopgave. 4. Start omzetting 5. Omzetten Set-Top Box HD 6. Omzetten

Nadere informatie

Interactieve HD TV en de afstandsbediening. Zo stelt u het eenvoudig in.

Interactieve HD TV en de afstandsbediening. Zo stelt u het eenvoudig in. Interactieve HD TV en de afstandsbediening. Zo stelt u het eenvoudig in. Uw Settop box HD aansluiten. Zo gepiept. Deze kabels heeft u nodig. 1x HDMI kabel 1 x UTP kabel Voedingsadapter Settop box HD 1

Nadere informatie

HAAL ALLES UIT JE GLASVEZEL. Handleiding Glasvezel

HAAL ALLES UIT JE GLASVEZEL. Handleiding Glasvezel HAAL ALLES UIT JE GLASVEZEL Handleiding Glasvezel ZO! ALLES IS GEINSTALLEERD Jij kunt genieten van alle voordelen van Glasvezel van Tele2: superkrachtig en stabiel internet, interactief tv-kijken én goedkoop

Nadere informatie