Ochtenddienst 25 juli geen prekenschrijfboekje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ochtenddienst 25 juli geen prekenschrijfboekje"

Transcriptie

1 Ochtenddienst 25 juli 2017 geen prekenschrijfboekje Voorganger Organist : Ds. P.L. de Jong : Rens van Rossum

2 Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

3 Stil gebed De gemeente gaat (indien mogelijk) staan.

4 Psalm 84 vers 1 (staande) 1. Hoe lieflijk, hoe goed is mij, Heer, het huis waar Gij uw naam en eer hebt laten wonen bij de mensen. Hoe brand ik van verlangen om te komen in uw heiligdom. Wat zou mijn hart nog liever wensen dan dat het juichend U ontmoet die leven zijt en leven doet.

5 Bemoediging en Groet (Na het votum en de groet gaat de gemeente weer zitten).

6 Psalm 84 vers 2 en 6 2. Het heil dat uw altaar omgeeft beschermt en koestert al wat leeft. De mus, de zwaluw vindt een woning. Haar jongen zijn in veiligheid. Mij is een schuilplaats toebereid in het paleis van U, mijn Koning. Heil hen die toeven aan uw hof en steeds zich wijden aan uw lof.

7 Psalm 84 vers 2 en 6 6. Want God onze Heer die ons mild bestraalt als zon, beschermt als schild, zal in genade ons verhogen. Zijn hand onthoudt het goede niet aan wie oprecht Hem hulde biedt en eerlijk wandelt voor zijn ogen. Heer, die het al in handen houdt, welzalig die op U vertrouwt.

8 Gebod

9 Psalm 146 vers 3 en 4 3. Heil wien Jakobs God wil bijstaan, heil die God ter hulpe riep. Want zijn heil zal niet voorbijgaan, God is trouw aan wat Hij schiep. Wat in hemel, zee of aard woont, is in zijn hand bewaard.

10 Psalm 146 vers 3 en 4 4. Aan wie hongert geeft Hij spijze, aan verdrukten recht gericht. Wie geboeid zijn, Hij bevrijdt ze, blinden geeft Hij het gezicht. Hij geeft den gebukten moed en heeft lief wie zijn wil doet.

11 Gebed

12 Kinderlied vers 1 t/m 4 1. Als je geen liefde hebt voor elkaar vallen de dromen in duigen. Dromen van vrede worden niet waar, kwaad is niet om te buigen. refrein: Als je geen liefde hebt voor elkaar leef je buiten Gods gloria.(2x)

13 Kinderlied vers 1 t/m 4 2. Als je geen antwoord geeft op verdriet. zullen de tranen niet drogen. Als je het leed in de wereld niet ziet, worden Gods woorden verbogen. refrein: Als je geen liefde hebt voor elkaar leef je buiten Gods gloria.(2x)

14 Kinderlied vers 1 t/m 4 3. Als je geen oog hebt voor het gemis, als je geen brood weet te delen, denk dan aan Jezus die brood en die vis, uit liefde deelde met velen. refrein: Als je geen liefde hebt voor elkaar leef je buiten Gods gloria.(2x)

15 Kinderlied vers 1 t/m 4 4. Als je geen liefde hebt voor elkaar, is er geen hoop meer op zegen. Kinderen, maak de liefde toch waar: schrijf het op alle wegen. refrein: Als je geen liefde hebt voor elkaar leef je buiten Gods gloria.(2x)

16 Kindernevendienst De kinderen gaan tijdens het naspel naar de kindernevendienst.

17 Bijbellezing Psalm 23 (NBV) 1 Een psalm van David. De HEER is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. 2 Hij laat mij rusten in groene weiden en voert mij naar vredig water, 3 hij geeft mij nieuwe kracht en leidt mij langs veilige paden tot eer van zijn naam. 4 Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar,

18 Bijbellezing Psalm 23 (NBV) want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed. 5 U nodigt mij aan tafel voor het oog van de vijand, u zalft mijn hoofd met olie, mijn beker vloeit over. 6 Geluk en genade volgen mij alle dagen van mijn leven, ik keer terug in het huis van de HEER tot in lengte van dagen.

19 Psalm 23 vers 1 1. Ik wil van God als van mijn Herder spreken. Onder zijn hoede zal mij niets ontbreken. Groen is het land waarin Hij mij doet komen, fris is de bron die hij voor mij doet stromen. Hij sterkt mijn ziel en wijst mij rechte wegen, opdat ik Hem zal prijzen om zijn zegen.

20 Bijbellezing Johannes 6 : 1 13 (NBV) Het teken van het brood 1 Daarna ging Jezus naar de overkant van het Meer van Galilea (ook wel het Meer van Tiberias genoemd). 2 Een grote menigte mensen volgde hem, omdat ze gezien hadden welke wondertekenen hij bij zieken deed. 3 Jezus ging de berg op, en ging daar met zijn leerlingen zitten. 4 Het was kort voor het Joodse pesachfeest. 5 Toen Jezus om zich heen keek en zag dat die menigte naar hem toe kwam, vroeg hij aan Filippus:

21 Bijbellezing Johannes 6 : 1 13 (NBV) Waar kunnen we brood kopen om deze mensen te eten te geven? 6 Hij vroeg dat om Filippus op de proef te stellen, want zelf wist hij al wat hij zou gaan doen. 7 Filippus antwoordde: Zelfs tweehonderd denarie zou niet voldoende zijn om iedereen een klein stukje brood te geven. 8 Een van de leerlingen, Andreas, de broer van Simon Petrus, zei: 9 Er is hier wel een jongen met vijf gerstebroden en twee vissen maar wat hebben we daaraan voor zo veel mensen? 10 Jezus zei: Laat iedereen gaan zitten.

22 Bijbellezing Johannes 6 : 1 13 (NBV) Er was daar veel gras, en ze gingen zitten; er waren ongeveer vijfduizend mannen. 11 Jezus nam de broden, sprak het dankgebed uit en verdeelde het brood onder de mensen die er zaten. Hij gaf hun ook vis, zo veel als ze wilden. 12 Toen iedereen volop gegeten had zei hij tegen zijn leerlingen: Verzamel nu de overgebleven stukken brood, zodat er niets verloren gaat. 13 Dat deden ze en ze vulden twaalf manden met wat overgebleven was van de vijf gerstebroden die men had gegeten.

23 Gezang 446 vers 1 t/m 7 1. O Jezus, hoe vertrouwd en goed klinkt mij uw naam in 't oor, uw naam die mij geloven doet: Gij gaat mij reddend voor; 2. uw naam die onze wonden heelt en ons met manna spijst, die onze dood en zonde deelt en onze vrees verdrijft.

24 Gezang 446 vers 1 t/m 7 3. Mijn herder en mijn held, mijn vriend, mijn koning en profeet, mijn priester die mijn schuld ontbindt, mijn weg waarop ik treed; 4. al wat ik doe, al wat ik wil, het is te zwak, te koud, maar sterk en vurig wordt de ziel wanneer zij U aanschouwt.

25 Gezang 446 vers 1 t/m 7 5. Zolang Gij nog onzichtbaar zijt, een zon diep in de nacht, roep ik uw nadering reeds uit omdat ik U verwacht. 6. O Jezus, hoe vertrouwd en goed klinkt mij uw naam in 't oor, als ik van alles scheiden moet gaat nog die naam mij voor.

26 Gezang 446 vers 1 t/m 7 7. O naam, eeuwige ademtocht, een sterveling ben ik, als eens mijn eigen adem stokt dan draagt mij uw muziek.

27 Prediking

28 Gezang 303 vers 1, 2 en 5 1. De ware kerk des Heren, in Hem alleen gegrond, geschapen Hem ter ere, de bruid van zijn verbond, dankt aan zijn dood het leven. Hij is haar Bruidegom. Want God, zo staat geschreven, zag naar zijn dienstmaagd om.

29 Gezang 303 vers 1, 2 en 5 2. Door God bijeen vergaderd, één volk dat Hem behoort, als kindren van één Vader; één doop, één Geest, één woord. Zo offert allerwege de kerk U lof en prijs. Eén naam is aller zegen, één brood is aller spijs.

30 Gezang 303 vers 1, 2 en 5 5. Met God zijn wij verbonden, met Vader, Zoon en Geest, met alwie overwonnen, alwie zijn trouw geweest. Bewijs ons uw genade, dan zingen wij bevrijd de glorie van uw daden, in tijd en eeuwigheid.

31 Kindernevendienst De kinderen komen tijdens het naspel terug van de kindernevendienst.

32 Dankgebed en voorbeden

33 Inzameling van de gaven De collecte tijdens de dienst is bestemd voor het college van kerkrentmeesters t.b.v. licenties audioserver De collecte bij de uitgang is bestemd voor de diaconie. Tijdens de collecte komen de kinderen van de oppas in de kerk. Direct na deze dienst zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar voor een luisterend oor en/of gebed voor u.

34 Psalm 72 vers 6 en 7 (staande) 6. Bloeie zijn naam in alle streken, zolang de zon verrijst. Zijn koningschap zij ons een teken dat naar Gods toekomst wijst. Dat opgetogen allerwegen de volken komen saam, elkander groetend met de zegen van zijn doorluchte naam.

35 Psalm 72 vers 6 en 7 (staande) 7. Laat ons de grote naam bezingen van Hem die Israël leidt, want Hij alleen doet grote dingen, zijn roem vervull' de tijd. Looft God de Heer, Hij openbaarde zijn wonderen, zijn eer. Zijn heerlijkheid vervult de aarde. Ja, amen, looft de Heer.

36 Zegen Met gezongen amen

37 Gezegend zondag toegewenst! U bent nu van harte welkom in de Voorhof voor koffie, thee en limonade en om elkaar te ontmoeten. Er zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar voor een luisterend oor en/of gebed voor u. Vanmiddag gaat om 18:00 uur ds. N. Paap uit Vlaardingen voor. deze dienst is na te luisteren via

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 JUNI 2015

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 JUNI 2015 WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 JUNI 2015 Voorganger: prop. mw. L. van der Laan Ambtsdragers van dienst: Fred Heidinga, Aartje Knol Lector: Pieternel Rodermond Organist: Jan Meurs Beamer/handout:

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 3 februari 2019 Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom door Bas van der Burgh Verdere mededelingen in de weekbrief Stil gebed Wij gaan

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 869: 1 en 7

Wij zingen voor de dienst: Lied 869: 1 en 7 Wij zingen voor de dienst: Lied 869: 1 en 7 Lied 869: 1a, 2 Lied 869: 1b, 2 Lied 869: 1, 7a Lied 869: 1, 7b Wij zingen als intochtslied: Psalm 66: 1 Psalm 66: 1a Psalm 66: 1b Stil gebed, bemoediging en

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Gezamenlijke overstapdienst van Solid Kids Zondag 9 juli 2016 Thema: Gebruik wat je hebt Afscheid van Lotte, Margriet en Chris Welkom en mededelingen Openingslied psalm 84a: 1, 3, 5 Wat hou ik van uw huis

Nadere informatie

Liturgie. Datum 26 maart Lezing Johannes 6: 1-15 Meer dan genoeg

Liturgie. Datum 26 maart Lezing Johannes 6: 1-15 Meer dan genoeg Liturgie Naam van de zondag Vierde zondag van de 40-dagentijd Datum 26 maart 2017 Kerkgebouw Carnisse Haven Lezing Johannes 6: 1-15 Thema Meer dan genoeg - Woord van welkom en mededelingen - Moment van

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector/Lectrice Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: 546 vers 1, 2, 3, 4 en 5.

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk Voorganger Organist : ds. A. Molenaar : Anja van der Ploeg Combo : Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5 Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5 Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen) Schriftlezing: Haggaï 2 vers 2 t/m 10 Gezang 428 vers 1 en 3 (Liedboek) Psalm 139 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 84 vers 1 en 3 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Zondag 11 maart e zondag in de 40-dagentijd zondag Laetare Welkom in De Regenboog!

Zondag 11 maart e zondag in de 40-dagentijd zondag Laetare Welkom in De Regenboog! Zondag 11 maart 2018 4 e zondag in de 40-dagentijd zondag Laetare Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Bertine van de Weg Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Jan Ebeltjes Lector: Dieneke

Nadere informatie

Pauluskerk. Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg

Pauluskerk. Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg Zingen: Nieuwe Liedboek 985, vers 1, 2 en 3 Zingen: Nieuwe Liedboek 985, vers 1, 2 en 3 Zingen: Nieuwe Liedboek

Nadere informatie

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Thema: De bezige bij Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd m.m.v. koor Rejoice o.l.v. Arnoud Hobbel Welkom Welkom en mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Liturgie. voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van. Hendrik Tjoelker. 17 januari februari 2017

Liturgie. voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van. Hendrik Tjoelker. 17 januari februari 2017 Liturgie voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van Hendrik Tjoelker 17 januari 1928 13 februari 2017 Leek, zaterdag 18 februari 2017 Voorganger: ds. F. de Jong Organist: Niek Schuringa Mededelingen

Nadere informatie

15 maart uur AA Kramer

15 maart uur AA Kramer 15 maart 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Votum en zegengroet GK psalm 146: 1, 5 Wet LvdK 360: 1, 2 ( Heer, wij komen vol verlangen ) Gebed Kinderen: vitamine G. GK psalm 78: 7 Lezen: Johannes 6: 1-15

Nadere informatie

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Voorganger : Ds. Jaap Hansum Organist : Dhr. Rein van Leeuwen Welkom en mededelingen Zingen: Zingende gezegend 228:1,2,3 Geloofd zij God, Hij

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen) Schriftlezing: Psalm 13 en 1 Korinthe 16 Lied 279 (Op Toonhoogte) Psalm 121 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 72 vers 4 en 6 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Dankdag. Orde van dienst voor de viering van. 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk

Dankdag. Orde van dienst voor de viering van. 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk Orde van dienst voor de viering van Dankdag 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk Voorganger: Ds. Stephan Kurtzahn Ouderling: Annie v.d. Stel Organist: Kees Brinkman Aangetrokken door Gods Liefde

Nadere informatie

Ochtenddienst - 26 Juni 2016

Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Afscheid Kindernevendienst Thema: Op ontdekkingsreis Jonathan Heemskerk Toine Kuipers Dion Oppelaar Jim van der Voorden Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 10 november 2013 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 10 november 2013 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen Orde van dienst voor de viering van zondag 10 november 201 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger : Ds. Jan de Geus orgel : Kees van den Berg 1 De kaarsen worden aangestoken Wij bereiden

Nadere informatie

Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A.

Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A. Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A. vd Bor Welkom door de ouderling van dienst stil gebed Lied aan het begin

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester

Nadere informatie

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente.

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Contact Hebt u vragen, of wilt u een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact op of spreek iemand

Nadere informatie

Eredienst 4 maart uur Voorganger: ds. M.J. Oldenhuis

Eredienst 4 maart uur Voorganger: ds. M.J. Oldenhuis Eredienst 4 maart 2018 16.30 uur Voorganger: ds. M.J. Oldenhuis Liturgie Votum / zegengroet Gezang 107: 1, 2, 3, 4 Gebed Lukas 5: 27-39 Liedboek 446: 1, 2, 3, 4 = NLB 512 Lukas 5: 36-39 Preek Liedboek

Nadere informatie

Orde van dienst voor 11e zondag na Pinksteren 12 augustus 2018 in de Walburgiskerk, Zutphen

Orde van dienst voor 11e zondag na Pinksteren 12 augustus 2018 in de Walburgiskerk, Zutphen Orde van dienst voor e zondag na Pinksteren augustus 08 in de Walburgiskerk, Zutphen Voorganger: André Verburg Klokkenluiders olv: Melgert Spaander Organist: Gert Oldenbeuving Lezer: Tineke Wijgman Kindernevendienst:

Nadere informatie

Ochtenddienst 29 oktober 2017

Ochtenddienst 29 oktober 2017 Ochtenddienst 29 oktober 2017 Hervormde Gemeente,Numansdorp Zondag 2 Voorganger : Ds. J.W. van den Bosch te Piershil Organist : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor

Nadere informatie

Liturgie voor de eredienst

Liturgie voor de eredienst Liturgie voor de eredienst op zondag 18 september 2016 in de Grote of Andreaskerk te Hattem om 19.00 uur In deze dienst wordt Lorain Kats gedoopt Voorganger: Ds. B.J.D. van Vreeswijk Organist: Dhr. G.

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Muzikale medewerking: Koster: Ds. G. de Goeijen Willem

Nadere informatie

Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling?

Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling? Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling? Voorganger: ds. J. Ariesen Voorbereiding en medewerking: leden van de ZWO - groep Orgel: Kees Nottrot

Nadere informatie

Liturgie Voor de gezinsdienst op zondag 3 februari 2019 in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang Thema: samen aan tafel

Liturgie Voor de gezinsdienst op zondag 3 februari 2019 in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang Thema: samen aan tafel Liturgie Voor de gezinsdienst op zondag 3 februari 2019 in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 10.00 Thema: samen aan tafel Predikant: Organist: Koor: ds. H.M. Klaassen Henk Dubbink Hakiko o.l.v. Judith

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17 Ochtenddienst 25 juni 2017 Zondag 17 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Jaap Dekker Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 09 december 2018, tweede Adventszondag, in de Hervormde gemeente te Den Ham.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 09 december 2018, tweede Adventszondag, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 09 december 2018, tweede Adventszondag, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. E.J. Prins Jenny Valk Bram Jaspers

Nadere informatie

Eerste zondag na Epifanie Doop van de Heer 13 januari 2019

Eerste zondag na Epifanie Doop van de Heer 13 januari 2019 Eerste zondag na Epifanie Doop van de Heer 13 januari 2019 bevestiging van ambtsdragers Opstandingskerk te Wissenkerke Voorganger: Organist: ds. Karin van den Broeke Kees Borgdorff Welkom door Ouderling

Nadere informatie

Doopdienst / Dankdag 6 november :00 uur

Doopdienst / Dankdag 6 november :00 uur Doopdienst / Dankdag 6 november 2016 10:00 uur Voorganger: Ds. J. den Braber Organist: Rick-Jan Hitzerd Muzikale medewerking van de familie Olislagers. Heilige Doop aan Joost Pegels. Welkom Afkondigingen

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp Ochtenddienst 28 oktober 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg Voor verdere bijzonderheden wordt

Nadere informatie

Thema: Gezamenlijk drinken uit de Bron.

Thema: Gezamenlijk drinken uit de Bron. Liturgie voor de morgendienst 15 januari 2017 Bevestiging en afscheid van ambtsdragers Thema: Gezamenlijk drinken uit de Bron. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van dienst: Jan Smit Organist: Gijsbert

Nadere informatie

Zondag 27 december Welkom in De Regenboog!

Zondag 27 december Welkom in De Regenboog! Zondag 27 december 2015 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Rien Hoekjen Lector: Jan Verhoek Koster: Ria op den Dries Wat is een Alphacursus?

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst 28 januari 2018 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2 en 3 Heer onze Heer, hoe heerlijk en verheven 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Zondag 17 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Door ouderling kerkrentmeester Marco Heemskerk Afkondigingen Voor verdere

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 3 juli 2016 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Peter Tiggelaar (orgel) Kindernevendienst:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Schriftlezing: Maleachi 1 vers 1 t/m 5 1 Johannes 4 vers 7 t/m 10 Psalm 84 vers 1 en 2 (Nieuwe Berijming) Psalm 66 vers 10 (Schoolpsalm) Psalm 84

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 5 NOVEMBER 2017

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 5 NOVEMBER 2017 PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 5 NOVEMBER 2017 Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager van dienst: Piet de Gier Organist: Terry Hamberg Lector: Suze Deelen Beamer: Bart-Jan Smit Muziek Welkom

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 27 september 2015 Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. J.H. den Braber Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door ouderling Ria van der Veen - Verhoeven Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Liturgie scholenzondag 28 januari Dorpskerk Bodegraven. Meer dan genoeg!

Liturgie scholenzondag 28 januari Dorpskerk Bodegraven. Meer dan genoeg! Liturgie scholenzondag 28 januari 2018 Dorpskerk Bodegraven Meer dan genoeg! Voorganger: Ds. M. J. van Oordt Koster: Dirk Bouwman Organist: Arjen van Vliet Pianist: Chris van den Hoek Vragen 1.Veel mensen

Nadere informatie

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur.

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. Liturgie Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. In deze dienst zullen we de Heilige Doop herinneren van hen die deze ontvangen hebben

Nadere informatie

Orde van de dienst voorafgaande aan de uitvaart van

Orde van de dienst voorafgaande aan de uitvaart van Orde van de dienst voorafgaande aan de uitvaart van JAKOBUS SCHOO Geboren: 10 december 1928 Overleden: 14 november 2016 op maandag 21 november 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen. Aanvang 11.00 uur

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Ochtenddienst 11 december 2016 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst 10 september 2017

Ochtenddienst 10 september 2017 Ochtenddienst 10 september 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Doopzondag 1 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Doopdienst 10 september 2017 In deze dienst zal de Heilige Doop bediend

Nadere informatie

ds. Carol van Wieren, Utrecht Co Molenaar en Annemarie de Groot OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan

ds. Carol van Wieren, Utrecht Co Molenaar en Annemarie de Groot OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan WILHELMINAKERK SOEST 15 februari 2015 Zesde zondag na Epifanie Voorganger: Ambtsdrager: Lector: Organist: ds. Carol van Wieren, Utrecht Co Molenaar en Annemarie de Groot Gerda Masselink Terry Hamberg OM

Nadere informatie

Hermina Gerdina Willemijn Rauw Mini

Hermina Gerdina Willemijn Rauw Mini Liturgie voor de afscheidsdienst van Hermina Gerdina Willemijn Rauw Mini Weduwe van Gerrit de Kamper Eerder weduwe van Johannes Blonk Geboren: 14 juli 1934 Overleden: 16 januari 2016 Op vrijdag 22 januari

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Hoofddorp De Lichtkring. Zondag 26 maart e zondag van de 40 dagentijd

Protestantse Gemeente te Hoofddorp De Lichtkring. Zondag 26 maart e zondag van de 40 dagentijd Protestantse Gemeente te Hoofddorp De Lichtkring Zondag 26 maart 2017 4 e zondag van de 40 dagentijd Ouderling van dienst is Jeroen Zondag Diaken is Bea ten Kate Het orgel wordt bespeeld door Marianne

Nadere informatie

Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren

Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren 1 Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren Voorgangers: Pastoraal werker Alice van Veen en dominee Jan Willem Overvliet Organist: Henk Hortensius en medewerking van

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 22 februari e zondag in de Veertigdagentijd

Ontmoetingskerk zondag 22 februari e zondag in de Veertigdagentijd Ontmoetingskerk zondag 22 februari 205 e zondag in de Veertigdagentijd Dienst van Schrift en Tafel Johannes 9 God wint, dat kun je zien voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Marja van der Feest / organist:

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst

Kerk voor Jou dienst Kerk voor Jou dienst Voorganger Organist : Dhr. A. Voogd : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Protestantse wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Morgengebed op nieuwjaarsdag, zondag 1 januari 2017 om uur. Orgelspel - Woord van welkom - Stilte

Protestantse wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Morgengebed op nieuwjaarsdag, zondag 1 januari 2017 om uur. Orgelspel - Woord van welkom - Stilte Protestantse wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Morgengebed op nieuwjaarsdag, zondag 1 januari 2017 om 10.30 uur Orgelspel - Woord van welkom - Stilte Openingsvers O HEER, open mijn lippen. Mijn mond zal

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 februari 2014, zevende zondag na Epifanie Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. C.Th. Benard = = = = = =

Nadere informatie

Liturgie avonddienst op 29 maart uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M. Roelofse

Liturgie avonddienst op 29 maart uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M. Roelofse Liturgie avonddienst op 29 maart 2015 18.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M. Roelofse Gezang 192: 1, 2, 5 en 6 1. O kostbaar kruis, o wonder Gods, waaraan de Prins der glorie stierf;

Nadere informatie

De morgendienst in de Hoeksteen op 10 februari Lied voor de dienst, uit het Liedboek 283: 1,2,3,4 In de veelheid van geluiden

De morgendienst in de Hoeksteen op 10 februari Lied voor de dienst, uit het Liedboek 283: 1,2,3,4 In de veelheid van geluiden De morgendienst in de Hoeksteen op 10 februari 2019 Lied voor de dienst, uit het Liedboek 283: 1,2,3,4 In de veelheid van geluiden Welkom en mededelingen Zingen, staande, uit Liedboek 31: 1,2,4 Op u vertrouw

Nadere informatie

Genoeg te delen. Dankdag 2014

Genoeg te delen. Dankdag 2014 Genoeg te delen Dankdag 2014 Liturgie van de dienst op de dankdag met de leerlingen van de hervormde basisscholen op woensdag 5 november 2014 in de Oude Kerk te Barneveld. Ds. M.P.D. Barth zal deze dienst

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 januari 2017

Ochtenddienst 8 januari 2017 Ochtenddienst 8 januari 2017 Voorganger Organist : Ds. C. D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

KERK EN SCHOLENDIENST 22 mei 2016 in de tuin van Het Wooldhuis. Opnieuw beginnen

KERK EN SCHOLENDIENST 22 mei 2016 in de tuin van Het Wooldhuis. Opnieuw beginnen KERK EN SCHOLENDIENST 22 mei 2016 in de tuin van Het Wooldhuis Opnieuw beginnen voorganger: ds. Hans van Solkema i.s.m. de Linde, de Springplank en de Gouden Emmer begeleiding: Ons Genoegen ONTMOETEN welkom

Nadere informatie

Liturgie voor de kerkdienst op 6 november 2016 met de bewoners van OlmenEs. Thema: delen maakt je rijk!

Liturgie voor de kerkdienst op 6 november 2016 met de bewoners van OlmenEs. Thema: delen maakt je rijk! Liturgie voor de kerkdienst op 6 november 2016 met de bewoners van OlmenEs Thema: delen maakt je rijk! Voorganger : Tina Kerssies Organist : Fokke v d Woude Welkom en mededelingen Aansteken van de liturgiekaars

Nadere informatie

Ochtenddienst 30 december Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw

Ochtenddienst 30 december Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw Ochtenddienst 30 december 2018 Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw Welkom Mededelingen door Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Elke nieuwe generatie

Elke nieuwe generatie Lux Mundi zondag12 januari 2014 Gereformeerde kerk/ Protestantse gemeente Lux Mundi te Lexmond 26 december 1888 26 december 2013 In deze dienst staan we stil bij het 125-jarig jubileum van onze geloofsgemeenschap.

Nadere informatie

Negentiende zondag in de Pinkstertijd L I T U R G I E. van de dienst. op zondag 30 september voorganger: ds. Jac. Goorhuis

Negentiende zondag in de Pinkstertijd L I T U R G I E. van de dienst. op zondag 30 september voorganger: ds. Jac. Goorhuis Negentiende zondag in de Pinkstertijd L I T U R G I E van de dienst op zondag 30 september 2018 voorganger: ds. Jac. Goorhuis INLEIDING Vandaag wil ik het over de zonde hebben én over de gemeente. We lezen

Nadere informatie

Orde van dienst Protestantse Gemeente Heemskerk Morgensterkerk. Zondag 24 juni Anders dan Anders Dienst Over de Tien Woorden. What s in a Name?

Orde van dienst Protestantse Gemeente Heemskerk Morgensterkerk. Zondag 24 juni Anders dan Anders Dienst Over de Tien Woorden. What s in a Name? Orde van dienst Protestantse Gemeente Heemskerk Morgensterkerk Zondag 24 juni 2012 Anders dan Anders Dienst Over de Tien Woorden What s in a Name? Voorganger: Marco Visser Muzikale leiding: Muziekgroep

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Avondmaalszondag 2 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door jeugd-ouderling Carin Verheuvel Voor verdere

Nadere informatie

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 9.30 uur Organist: Hans van Noord Zang: Arlène Blom Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht Zang Arlène: Ik zal er zijn Thema: De ander mij een

Nadere informatie

S TA R T D I E N S T

S TA R T D I E N S T Je leven delen S TA R T D I E N S T thema: Je leven delen zondag 11 september 2016 10.00 uur De Graankorrel Protestantse gemeente s-graveland-ankeveen-kortenhoef Startzondag 2016 Binnenkomst in de kerkzaal

Nadere informatie

Zondag 11 maart 2018

Zondag 11 maart 2018 Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Drempelgebed Lied 122: 1 t/m 3 1 Hoe sprong mijn hart hoog op in mij, toen men mij zeide: Gord u aan om naar des Heren huis te gaan! Kom ga met ons en doe als wij!

Nadere informatie

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent Viering Heilig Avondmaal 29 november 2015 1 e advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester Dirk Middelkoop. Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Thema: Kerkproeverij, een open huis. Met medewerking van het Kerkkoor, Jongerenband Solido en kinderen van de kindernevendienst

Thema: Kerkproeverij, een open huis. Met medewerking van het Kerkkoor, Jongerenband Solido en kinderen van de kindernevendienst Orde van dienst in de Maartenskerk Zondag 17 september 2017 om 10:00 uur Gezamenlijke startdienst Hervormde Gemeente Kattendijke en Protestantse Gemeente Wemeldinge Thema: Kerkproeverij, een open huis

Nadere informatie

Locatie Wilhelminakerk Zondagsbrief 29 april 2018

Locatie Wilhelminakerk Zondagsbrief 29 april 2018 Locatie Wilhelminakerk Zondagsbrief 29 april 2018 Voorganger: Prof. J. Muis, Utrecht Ambtsdragers: Piet de Gier, Pieternel Rodermond Lector: Fred van Knobelsdorff Organist: Jan Meurs Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst 6 augustus 2017 Westerkerk Veenendaal

Liturgie ochtenddienst 6 augustus 2017 Westerkerk Veenendaal Liturgie ochtenddienst 6 augustus 2017 Westerkerk Veenendaal Gezang 21 : 1 en 7 1.Alles wat adem heeft love de Here, zinge de lof van Isrels God! Zolang ik hier in het licht mag verkeren, roem ik zijn

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 412: 1 en 3

Wij zingen voor de dienst: Lied 412: 1 en 3 Wij zingen voor de dienst: Lied 412: 1 en 3 Wij zingen als intochtslied: Psalm 98: 1 Stil gebed, bemoediging en groet Wij zingen: Psalm 98: 2 Kyriëgebed Wij zingen: Lied 158a: 1 Gebed 1 e Schriftlezing

Nadere informatie

Ochtenddienst 23 december e Advent

Ochtenddienst 23 december e Advent Ochtenddienst 23 december 2018 4 e Advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST 4 februari 2018 VIERING HEILIG AVONDMAAL

ORDE VAN DIENST 4 februari 2018 VIERING HEILIG AVONDMAAL Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Drempelgebed Lied 280: 1 t/m 5 1 De vreugde voert ons naar dit huis waar t woord aan ons geschiedt. God roept zijn naam over ons uit en wekt in ons het lied. 2 Dit

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer Dienst in de Dorpskerk Heemskerk 3 mei 2015 en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer voorganger: ds Marco Visser vleugel: David Rip voorlezer: Corry van Gemeren ouderling: Feija Stuart diaken:

Nadere informatie

Ochtenddienst 24 juli 2016

Ochtenddienst 24 juli 2016 Ochtenddienst 24 juli 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Saskia Pijl. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Stil gebed

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 7 oktober 2018 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2 en 3 Heer, onze Heer, hoe heerlijk 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie

Thema: Meester van uilskuikens? (Pnr.1301a) Tekst: Markus 8: 1-21

Thema: Meester van uilskuikens? (Pnr.1301a) Tekst: Markus 8: 1-21 Thema: (Pnr.1301a) Tekst: Markus 8: 1-21 Uitgesproken op 22 juli 9.30 uur te Wezep in de Pauluskerk Zondag : negende zondag na Pinksteren Ouderling : dhr. P. Hardman Organist : dhr. Jeroen Van der Scheer

Nadere informatie

Lessen uit de Reformatie

Lessen uit de Reformatie 1517 - Lessen uit de Reformatie - 2017 Deel 2 Herontdekkingen 12 februari 2017 19:00 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Rini Schouten Organist: Ans Kuus Lector: Aone Koopmans Koster: H. van Polen

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van dienst: Gerrit

Nadere informatie

Startzondag 16 september 2018 in de Martinikerk Een goed gesprek

Startzondag 16 september 2018 in de Martinikerk Een goed gesprek Startzondag 16 september 2018 in de Martinikerk Een goed gesprek Voorgangers: ds. J.G. van der Windt en Ds. J. Ariesen Muzikale medewerking: Kees Nottrot, orgel en het Martini-Combo Orgelspel Welkom, mededelingen.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Schriftlezingen: 1 Koningen 10 vers 1 t/m 13 Mattheüs 12 vers 38 t/m 42 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gebed des Heeren vers 10 (Schoolpsalm) Psalm

Nadere informatie

Welkom door ouderling van dienst (gemeente zit)

Welkom door ouderling van dienst (gemeente zit) O N T M O E T E N D Welkom door ouderling van dienst (gemeente zit) Intochtslied NLB 150: 1, 2 staande 1 Looft God, looft Hem overal. Looft de Koning van 't heelal om zijn wonderbare macht, om de heerlijkheid

Nadere informatie

Hein Antonie Wolters

Hein Antonie Wolters Orde van dienst bij het afscheid van Hein Antonie Wolters Geboren: 12 mei 1949 Overleden: 7 februari 2015 Op vrijdag 13 februari om 13.00 uur in de Maranathakerk te Lunteren Voorganger : Mw. Ina Hansum

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 september 2016

Ochtenddienst 11 september 2016 Ochtenddienst 11 september 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 22 juni 2014 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 22 juni 2014 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 22 juni 2014 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger orgel : Pastor Marja Griffioen : Guus Korpershoek 2 MEDEDELINGEN Weet u dat de dienst

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: 1 Petrus 2 vers 1 t/m 10 Psalm 107 vers 19 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 1 en 6 Gezang 92 vers 1, 2 en 4 (Bundel 1938) Psalm 26 vers 8

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H.E. Veldhuijzen (Schelluinen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H.E. Veldhuijzen (Schelluinen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H.E. Veldhuijzen (Schelluinen) Schriftlezing: Lukas 18 vers 35 t/m 43 Psalm 139 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 95 vers 1 en 4 Psalm 51 vers 1 (Nieuwe Berijming) Psalm

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 11 juni 2017 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 146c: 1, 2, 3 en 4 Alles wat adem heeft love de Here, zinge de lof van Isrels God! Zolang ik hier in het licht mag verkeren, roem

Nadere informatie

Liturgie van de dienst op 24 september 2017

Liturgie van de dienst op 24 september 2017 Liturgie van de dienst op 24 september 2017 waarin we afscheid nemen van diaken Anneke Dekker Met medewerking van: Het Thomaskoor Dirigent en organist: Mar van der Veer Voorganger: ds. Freek Schipper 1

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 11 mei 2014, zondag van de Goede Herder Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Ouderling van dienst: Lia Boonstra Zondagskind:

Nadere informatie

Thema: De gids onderweg

Thema: De gids onderweg Liturgie voor opening winterwerk, op zondag 24 september 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Thema: De gids onderweg Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking:

Nadere informatie

Voor de dienst: "Laat Het Zien" van Reni en Elisa Welkom Lied 216 ( Morning has broken ) Bemoediging en groet Gebed Lied 780 (naar Psalm 139) Psalm 23

Voor de dienst: Laat Het Zien van Reni en Elisa Welkom Lied 216 ( Morning has broken ) Bemoediging en groet Gebed Lied 780 (naar Psalm 139) Psalm 23 Voor de dienst: "Laat Het Zien" van Reni en Elisa Welkom Lied 216 ( Morning has broken ) Bemoediging en groet Gebed Lied 780 (naar Psalm 139) Psalm 23 1 Een psalm van David. De HEER is mijn herder, het

Nadere informatie

Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen O God, haast U om mij te redden O HEER, mij ter hulpe. (Psalm 70:2) Kerkelijk jaar: Het is vandaag

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK VOORGANGER: Dr. J.C. Borst OUDERLING: Greetje Hubers-Hekhuis DIAKEN: Roelie Meyering-Rougoor ORGANIST: Anja Wolbers-Kuilder LECTOR:

Nadere informatie

LITURGIE. voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019

LITURGIE. voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019 LITURGIE voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019 Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H. de Haan Jan Ruiterkamp Gijsbert Meuleman Welkom en mededelingen Intochtslied PS 84:1

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis Gezamenlijke Startdienst 17 september 2017 Open Huis Gezamenlijke Startdienst Voorganger Organist Muziekgroep : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : o.l.v. Erik Olislagers Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie