INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD."

Transcriptie

1 WATERONTHARDERS INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD. AS 105 AS 145 AS 175 AS 205

2 Geachte klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen in de AmySoft waterontharder. Met AmySoft heeft u gekozen voor een ontharder met de meest moderne technologie. Deze ontharder heeft een uniek besturingssysteem, waardoor het toestel geschikt is voor centrale ontharding en geen problemen geeft met betrekking tot de drinkwaternormen. Door gebruik te maken van een internationaal netwerk van meer dan 2000 adviescentra is er gekozen voor de nodige technische aandacht aan onze toestellen. De AmySoft waterontharders zijn dan ook voorzien van het ISO 9001-kwaliteitslabel. Dit betekent niet alleen dat onze producten van een zeer goede kwaliteit zijn, maar dat ook de serviceverlening een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering is. Op alle AmySoft waterontharders zit drie jaar fabrieksgarantie. Wanneer u gebruik gaat maken van jaarlijks onderhoud dan krijgt u tien jaar garantie op uurloon, voorrijkosten en onderdelen. Zie voor meer informatie over onderhoud ook in de bijlage van deze handleiding. In de handleiding treft u verder aanbevelingen aan over de aangeschafte waterontharder. We raden u aan om deze aanbevelingen op te volgen. Mochten er alsnog vragen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met uw regionale dealer. Kortom met een AmySoft waterontharder bent u verzekerd van: - onthard water in de gehele woning; - waterontharder met de meest moderne technologie; - laag zoutverbruik; - langere levensduur van huishoudelijke apparatuur, zoals koffiezetapparaat, waterkoker, wasmachine en vaatwasser.

3 VOORZORGSMAATREGELEN BIJ DE INSTALLATIE Installeer de ontharder na de hoofdkraan (en watermeter) en voor de eerste aftakking. Installeer de ontharder in de buurt van een afvoer. In de omgeving van de ontharder moet zich ook een stopcontact bevinden, waar de transformator op aangesloten kan worden. Behandel nooit heet water met de waterontharder. De maximum toegelaten temperatuur mag niet meer dan 49 C bedragen. Installeer het toestel in een vorstvrije ruimte. Schade veroorzaakt door vorst valt buiten de garantie. Bescherm de ontharder tegen felle zonnestralen om elke mogelijke aantasting van de onderdelen door zonlicht te vermijden. Plaats het toestel in een droge, goed toegankelijke ruimte

4 AFMETINGEN ASSORTIMENT AS 105, 145, 175 (in mm) DIMENSIONS NSC 11ED NSC 14ED NSC 17ED Afmetingen AS 105 AS 145 AS 175 A ,5 B ,5 C D E 8,6 8,6 8,6 AFMETINGEN AS 205 (in mm) Afmetingen AS 205 A 101,5 B 104,8 C 124 D 29,5 E 8,6 F 46

5 AANSLUITING VAN HET APPARAAT OP HET NETWERK De ontharder wordt geleverd met een zogenaamde bypass, inclusief regelbypass voor het eventueel bijmengen van een hoeveelheid kalk. Voor het monteren van de aanpasstukken of de bypassklep dient u er ook voor te zorgen dat de watermeter (turbine) en de turbinedrager zich goed op hun plaats in de kraanuitlaat achteraan (rechts aan de achterkant van het apparaat) bevinden. Blokkeerclip Uitlaat Inlaat Aanpasstukken MONTAGE VAN DE BLOKKEERCLIPS Blokkeerclip Klepromp Aanpasstukken of bypass MONTAGE VAN DE BYPASS De bypassklep kan ook omgedraaid worden om alles met de aansluiting naar onder te monteren. Let er in dat geval tijdens de installatie wel goed voor op dat u zich niet vergist van in- en uitlaatrichting.

6 AANSLUITING VAN DE AFVOERSLANG Tijdens het regeneratieproces moet het gebruikte water afgevoerd kunnen worden via een afvoerslang. Voorzie daarbij ook een sifon om elke geurhinder te vermijden. Afvoeraansluiting Om elk risico op bacteriële migratie te vermijden, moet u er verder ook voor zorgen dat de soepele afvoerslang niet rechtstreeks in contact komt met de afvoer. Soepele afvoerslang Naar afvoer Belangrijk is ten slotte ook dat de venturiebuis stevig op de hiertoe voorziene aansluiting gemonteerd wordt, om een probleemloos regeneratieproces te garanderen. Elke luchtinname beperkt immers de aanzuiging van de zoutoplossing en kan een onvolledig regeneratieproces veroorzaken. In dat geval zal de zoutbak niet volledig leeggezogen worden.

7 ELEKTRISCHE AANSLUITING Transformator 220V / 24V 50 Hz Achterkant van de elektronisch plaat Sensor van de volumemeter Motor van de klep Positie van de switch AANSLUITING VAN DE TURBINE EN DE SWITCH Switch De sensor van de meter is ingebouwd in de behuizing die zich op de bovenkant van de rechteruitlaat van de klep bevindt. sensordrager Turbine Turbinedrager Controleer of alle elektrische aansluitingen correct uitgevoerd zijn. De turbinesensor moet zich op de juiste plaats in de behuizing bevinden om te kunnen werken. De behuizing zelf is voorzien van een veiligheidsvoorziening. De sensordrager is bovenop de uitlaat van de klep vastgehaakt door middel van een soort van klem.

8 PROGRAMMEREN VAN HET TOESTEL Modellen AS Digitaal scherm Verhoogt de waarde Verlaagt de waarde Regeneratie op Verzoek toets Keuzetoets Alle apparaten worden in de fabriek voorgeprogrammeerd. Desondanks kan het soms gebeuren dat u de toestelcode in moet geven, maar alleen als de boodschap SR - - op het scherm knippert. Voer, indien nodig, de volgende waarden met behulp van de toetsen of in. SR 11 voor het model AS 105 / AS 105 AC SR 14 voor het model AS 145 / AS 145 AC SR 17 voor het model AS 175 SR 22 voor het model AS 205 INSTELLEN VAN DE KLOK Zodra het apparaat ingeschakeld wordt, verschijnt er 12:00AM en PRESENT TIME op het scherm. Om het uur te veranderen, drukt u op de toetsen of om vooruit of achteruit te gaan. Elke druk op de knop verandert de weergegeven waarde met 1 minuut. Door de toets ingedrukt te houden, verandert de weergegeven waarde met 32 minuten per seconde. Als het weergegeven tijdstip zich tussen het middaguur en middernacht situeert, controleer dan of er PM op het scherm staat. Als het weergegeven tijdstip zich tussen middernacht en het middaguur situeert, controleer dan of er AM op het scherm staat. Zodra het scherm het juiste tijdstip vermeldt, drukt u op de SELECT -toets om het tijdstip in kwestie te bevestigen.

9 INSTELLEN VAN DE HARDHEID Nadat u de tijdinstelling heeft geactiveerd, kunt u in het volgende scherm de waarde van de hardheid van het water instellen. De hardheid van het water staat aangegeven in Duitse Graden (Dh). Om de juiste waarde van het water in te voeren drukt u op de toetsen <+> of <-> Vanuit de fabriek is altijd een standaardwaarde van 15 ingesteld. U kunt deze waarde dus verhogen of verlagen naar het gewenste niveau.!!belangrijk!! U moet de hardheid altijd volledig naar boven afronden Vb. Is de hardheid in uw omgeving 8,4 Duitse Graden, dan moet u de ontharder instellen op 9 Duitse Graden. Wanneer u de juiste waarde heeft ingesteld bevestigt u dat met de <SELECT> toets en zal het display naar de instelling van het regeneratietijdstip gaan. INSTELLEN VAN HET REGENERATIETIJDSTIP Nadat u de hardheid hebt ingesteld, toont het scherm u het regeneratietijdstip (recharge time). Om dit tijdstip te veranderen, drukt u op de toetsen of om vooruit of achteruit te gaan. Elke druk op de knop verandert de weergegeven waarde met 1 minuut. Vergeet ook de vermelding AM of PM niet te controleren. Zodra het scherm het juiste tijdstip weergeeft, drukt u op de SELECT -toets om het tijdstip in kwestie te activeren. Vervolgens verschijnt het uur en vermeldt het scherm de boodschap RECHARGE TONIGHT (regeneratie vanavond). Door hier de TOUCH / HOLD -toets in te drukken, verschijnt alleen het uur op het scherm. Door hier de TOUCH / HOLD -toets ingedrukt te houden, wordt het RECHARGE NOW -programma geactiveerd (onmiddellijke regeneratie), waarna de regeneratiecyclus onmiddellijk zal beginnen. Door ten slotte hier de SELECT -toets ingedrukt te houden, kunt u de correcte werking van de turbine controleren. Zodra een kraan geopend wordt, wordt het minuutdebiet weergegeven en weerklinkt een geluidssignaal.

10 WAAR U OP MOET LETTEN BIJ HET GEBRUIK VAN EEN WATERONTHARDER Het toestel : Bij een juiste behandeling kan een waterontharder vele jaren meegaan. Zorg ervoor dat het toestel op een veilige en droge plaats gemonteerd wordt en op de juiste wijze behandeld wordt. Vul tijdig zout bij, in de ontharder moet minimaal ca. 5 cm zout aanwezig zijn. Zorg ervoor dat tijdens het zout vullen geen vuil in de zoutbak komt. Gebruik uitsluitend vacuüm geperste zouttabletten. In geval van een storing de leverancier bellen en de aard van de storing voorleggen. Laat de stekker in het stopcontact en zet het toestel, indien deze nog spoelt, op de bypass. Zacht water : U zult merken dat onthard water enorm veel voordelen geeft. Hieronder volgt een lijstje met tips voor het gebruik van onthard water. Gebruik minder zeep- en reinigingsmiddelen (ca. 50 %). Gebruik eenvoudigere zeep- en reinigingsmiddelen. Een vaatwasmachine heeft geen zout- en spoelglans meer nodig. Probeer eens te wassen zonder wasverzachter. Gebruik, indien nodig, grof-filtermaling koffie in plaats van snelfiltermaling. Wees voorzichtig bij het betreden van een bad of douche-cabine, door het ontbreken van kalk zijn deze oppervlakken gladder dan u gewend was. Wij hopen dat u bovenstaande tips ter harte neemt zodat u jarenlang plezier van uw waterontharder zult hebben.

11

WATERONTHARDERS INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD. NSC14ED NSC17ED NSC25ED

WATERONTHARDERS INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD. NSC14ED NSC17ED NSC25ED WATERONTHARDERS INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD. Modellen : NSC11ED NSC14ED NSC17ED NSC25ED Geachte heer/mevrouw, Eerst en vooral zouden we u via deze weg van harte willen bedanken voor

Nadere informatie

W A T E R V E R Z A C H T E R S

W A T E R V E R Z A C H T E R S W A T E R V E R Z A C H T E R S INSTALLATIE, INDIENSTSTELLING, GEBRUIK, ONDERHOUD Model NSC Ultra 9 Mevrouw, mijnheer, We willen u danken voor het vertrouwen dat u in NORTH STAR stelt en willen u feliciteren

Nadere informatie

Algemene informatie. Tips: Voor uw veiligheid:

Algemene informatie. Tips: Voor uw veiligheid: Tips: - Gaat u de tuin ruim water geven, schuif de by-pass kraan dan dicht, vergeet niet om na het sproeien deze weer open te schuiven. - Twijfelt u of de ontharder het wel doet, kijk dan of er op uw thee

Nadere informatie

W A T E R V E R Z A C H T E R S

W A T E R V E R Z A C H T E R S W A T E R V E R Z A C H T E R S INSTALLATIE, INDIENSTSTELLING, GEBRUIK, ONDERHOUD Modellen NSC 40 UD NSC 70 UD Mevrouw, mijnheer, We willen u danken voor het vertrouwen dat u in NORTH STAR stelt en willen

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding de slimste waterontharder Installatiehandleiding Gefeliciteerd met de aankoop van uw! U heeft gekozen voor de nieuwe technologie die in staat is om de waterontharder continu bij te sturen, door de hardheid

Nadere informatie

GE SmartWater. Gebruikers handleiding Versie : 7/2002 MV NED. Volumetrisch computer gestuurde waterontharders Series GNSF18Z GXSF27B, PNSF35B

GE SmartWater. Gebruikers handleiding Versie : 7/2002 MV NED. Volumetrisch computer gestuurde waterontharders Series GNSF18Z GXSF27B, PNSF35B GE SmartWater Volumetrisch computer gestuurde waterontharders Series GNSF18Z GXSF27B, PNSF35B Gebruikers handleiding Versie : 7/2002 MV NED Aquasoft Watersystems b.v. ( Importeur Netherlands ) Postbus

Nadere informatie

Ecowater waterontharder

Ecowater waterontharder s y s t e m s Voorkom kalkaanslag met een Ecowater waterontharder www.aquacomfort.nl Unieke gepatenteerde kenmerken: Multifunctionele display, geeft alles weer omtrent uw water- en zoutverbruik Besturing:

Nadere informatie

HANDLEIDING DELTA ESCALDA HANDLEIDING DELTA ESCALDA

HANDLEIDING DELTA ESCALDA HANDLEIDING DELTA ESCALDA HANDLEIDING DELTA ESCALDA 1 1. Onderdelen: 1. BYPASS 8. INSTELLING RESTHARDHEID 2. KLEPPENHUIS 9. INSTELLING INKOMENDE HARDHEID 3. HARSTANK 10. NAAR PEKELKLEP 4. ZOUTRESERVOIR / BEHUIZING 11. Niet van

Nadere informatie

DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING HANDLEIDING DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING WWW.INSTALLATIEWORLD.

DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING HANDLEIDING DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING WWW.INSTALLATIEWORLD. DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING HANDLEIDING DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING WWW.INSTALLATIEWORLD.NL Type waterontharder Euro Combi Besturing: Fleck 5600 SXT Harsinhoud

Nadere informatie

Verkorte installatie en opstart handleiding Denver Waterontharders

Verkorte installatie en opstart handleiding Denver Waterontharders Verkorte installatie en opstart handleiding Denver Waterontharders Inhoud: 1 Installatie pag. 3 1.1 installatie stap voor stap pag. 4 2. Denver Timer 2.1 Timer beschrijving pag. 6 2.2 Start-up programmering

Nadere informatie

Versie Nederlands

Versie Nederlands NEDERLANDSE INSTALLATIE HANDLEIDING KINETICO DUPLEX COMPACT MODELLEN Waterontharders duplex met geïntegreerd zoutvat / en MiniKB met losse bak Versie Nederlands 2015.2 2020c (EU) 2020c HF / Aquakinetic

Nadere informatie

Waterontharder VT1000. Gebruikers handleiding

Waterontharder VT1000. Gebruikers handleiding Waterontharder VT1000 Gebruikers handleiding Pagina 2 van 16 VT1000 rev1 Inhoudsopgave. Pagina 1. Belangrijke informatie. 4. 2. Algemeen. 5. 3. Installatie 6. 3.1. Inhoud levering 6. 3.2. Installeren 7.

Nadere informatie

Type waterontharder. Waterluxe Combi-Volume. Waterluxe Duo-Volume. Besturing: Fleck 5600 SXT. Besturing: Fleck 5600 SXT. Harsinhoud in liters

Type waterontharder. Waterluxe Combi-Volume. Waterluxe Duo-Volume. Besturing: Fleck 5600 SXT. Besturing: Fleck 5600 SXT. Harsinhoud in liters Handleiding Type waterontharder Waterluxe Combi-Volume Besturing: Fleck 5600 SXT Harsinhoud in liters 4 0 4 0 5 Waterluxe Duo-Volume Besturing: Fleck 5600 SXT Harsinhoud in liters 4 0 4 0 Type zoutbak

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch

Waterontharder. Simpel Compact Economisch Waterontharder Simpel Compact Economisch SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens de eisen

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by:

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by: Waterontharder Simpel Compact Economisch Powered by: SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens

Nadere informatie

HANDLEIDING DELTA RUSELA HANDLEIDING DELTA RUSELA

HANDLEIDING DELTA RUSELA HANDLEIDING DELTA RUSELA HANDLEIDING DELTA RUSELA 1 1. Onderdelen: 1. BYPASS 8. INSTELLING RESTHARDHEID 2. KLEPPENHUIS 9. INSTELLING INKOMENDE HARDHEID 3. HARSTANK 10. NAAR PEKELKLEP 4. ZOUTRESERVOIR 11. Niet van toepassing 5.

Nadere informatie

Installatiegids duplex

Installatiegids duplex Installatiegids duplex Garona Mosela Morava Het is aan te raden een waterontharder door een gespecialiseerde installateur te laten plaatsen. Ondanks dat de DELTA waterontharder waarschijnlijk de meest

Nadere informatie

HANDLEIDING DELTA DOMELA HANDLEIDING DELTA DOMELA

HANDLEIDING DELTA DOMELA HANDLEIDING DELTA DOMELA HANDLEIDING DELTA DOMELA 1 1. Onderdelen: 1. BYPASS 8. INSTELLING RESTHARDHEID 2. KLEPPENHUIS 9. INSTELLING INKOMENDE HARDHEID 3. HARSTANK 10. NAAR PEKELKLEP 4. ZOUTRESERVOIR 11. Niet van toepassing 5.

Nadere informatie

Installatie Gids voor 4-water Installatie Gids voor AquaUltra

Installatie Gids voor 4-water Installatie Gids voor AquaUltra Installatie Gids voor 4-water Installatie Gids voor AquaUltra Waterontharder Model 4water-U2 Nederlands 2007 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Uitpakken toestel 3 Installatie instructie 5 Programmeren computer

Nadere informatie

HARD OF ZACHT WATER, EEN WERELD VAN VERSCHIL...

HARD OF ZACHT WATER, EEN WERELD VAN VERSCHIL... HARD OF ZACHT WATER, EEN WERELD VAN VERSCHIL... WAT IS HARD WATER? Voordat water in de waterleiding komt, heeft het reeds een lange weg afgelegd. Het stroomt eerst door verschillende grondlagen waar het

Nadere informatie

DELTA WATER ENGINEERING V09/2014/P1

DELTA WATER ENGINEERING V09/2014/P1 Delta Water Engineering V09/2014/P1 INSTALLATIEGIDS MORAVA 1. Onderdelen: 1. BYPASS 8. INSTELLING RESTHARDHEID 2. KLEPPENHUIS 9. INSTELLING INKOMENDE HARDHEID 3. HARSTANK 10. NAAR PEKELKLEP 4. CONTAINER

Nadere informatie

HANDLEIDING DELTA ONTARIO HANDLEIDING DELTA ONTARIO DUPLEX

HANDLEIDING DELTA ONTARIO HANDLEIDING DELTA ONTARIO DUPLEX HANDLEIDING DELTA ONTARIO DUPLEX 1 1. Onderdelen: 1. BYPASS 8. INSTELLING INKOMENDE HARDHEID 2. KLEPPENHUIS 9. NAAR PEKELKLEP 3. HARSTANK 10. CONNECTIES 4. PEKELKLEP (brine valve / vlotter) 11. NAAR RIOOL

Nadere informatie

Alarm clock JACOB JENSEN TM

Alarm clock JACOB JENSEN TM Alarm clock JACOB JENSEN TM NL JACOB JENSEN TM Alarmklok (ingeschreven design) Van harte gelukgewenst met uw nieuwe JACOB JENSEN TM Alarmklok. Deze alarmklok is ontwikkeld in Denemarken door de internationaal

Nadere informatie

KIVU WATERONTHARDERS

KIVU WATERONTHARDERS KOESTER WATER KIVU WATERONTHARDERS Deze toestellen voldoen aan de behoeften van 1 tot 15 personen, rekening houdend met de hardheid en het waterverbruik. Besparing 1,5 mm kalk op een weerstand verhoogt

Nadere informatie

Installatiegids simplex

Installatiegids simplex Installatiegids simplex Isera Rusela Escalda Het is aan te raden een waterontharder door een gespecialiseerde installateur te laten plaatsen. Ondanks dat de DELTA waterontharder waarschijnlijk de meest

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EXCLUSIV COMPACT THERMOSTAAT Dit product heeft de volgende eigenschappen: 1) Regeling van de verwarming 2) Eenvoudig te programmeren 3) Twee programma's: programma ingesteld af fabriek

Nadere informatie

Delta Water Softeners Nederland BV De Sonman 27, 5066 GJ Moergestel T : 013 513 35 54 info@dewason.nl www.dewason.nl

Delta Water Softeners Nederland BV De Sonman 27, 5066 GJ Moergestel T : 013 513 35 54 info@dewason.nl www.dewason.nl INSTALLATIEGIDS DELTA ESCALDA DELTA ISERA Delta Water Softeners Nederland BV De Sonman 27, 5066 GJ Moergestel T : 013 513 35 54 info@dewason.nl www.dewason.nl Onderdelen Voorzorgsmaatregelen Installatie

Nadere informatie

Installatiegids Delta Ontario Duplex

Installatiegids Delta Ontario Duplex GH Systems bvba Delta water softeners Diependale 24 Serviceadres: Fonteinplein 3 9700 Oudenaarde Tel. 055/457110 Fax. 055/457111 info@ghsystems.be www.ghsystems.be Installatiegids Delta Ontario Duplex

Nadere informatie

HANDLEIDING DELTA GARONA HANDLEIDING DELTA GARONA

HANDLEIDING DELTA GARONA HANDLEIDING DELTA GARONA HANDLEIDING DELTA GARONA 1 1. Onderdelen: 1. BYPASS 8. INSTELLING RESTHARDHEID 2. KLEPPENHUIS 9. INSTELLING INKOMENDE HARDHEID 3. HARSTANK 10. NAAR PEKELKLEP 4. ZOUTRESERVOIR 11. Niet van toepassing 5.

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

HANDLEIDING DELTA MORAVA HANDLEIDING DELTA MORAVA

HANDLEIDING DELTA MORAVA HANDLEIDING DELTA MORAVA HANDLEIDING DELTA MORAVA 1 1. Onderdelen: 1. BYPASS 8. INSTELLING RESTHARDHEID 2. KLEPPENHUIS 9. INSTELLING INKOMENDE HARDHEID 3. HARSTANK 10. NAAR PEKELKLEP 4. CONTAINER VOOR APPARAAT EN ZOUT 11. Niet

Nadere informatie

Waterontharder. Service handleiding KVD-613 / KVD-621. Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl

Waterontharder. Service handleiding KVD-613 / KVD-621. Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Waterontharder KVD-613 / KVD-621 Service handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave 1. Belangrijke informatie 4 Pagina 2. Algemeen 5 3. Installatie 6 3.1 Installatie 6 3.2 In werkingstelling

Nadere informatie

Installatie gids en gebruiksaanwijzing Model 500 4 button

Installatie gids en gebruiksaanwijzing Model 500 4 button Installatie gids en gebruiksaanwijzing Model 500 4 button Inhoud Wat na te kijken alvorens te installeren.... 2 Te doen en niet te doen. 3 Referentieafbeeldingen... 4 Installatie procedure en in werking

Nadere informatie

WATERONTHARDERS INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD. Calex 22 L

WATERONTHARDERS INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD. Calex 22 L WATERONTHARDERS INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD. Modellen Calex 15 L Calex 22 L Inhoudstafel VOORZORGSMAATREGELEN BIJ DE INSTALLATIE...4 AFMETINGEN ASSORTIMENT CALEX 15L EN 22L...5 AANSLUITING

Nadere informatie

Belangrijke instructies

Belangrijke instructies GN650TN GN1410TN GN650BT GN1410BT Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder volgen enkele instructies

Nadere informatie

[INSTALLATIE HANDLEIDING]

[INSTALLATIE HANDLEIDING] [INSTALLATIE HANDLEIDING] o Aquacombi @ info@aquacombi.nl W www.aquacombi.nl T 088 98 99 100 1 VOORDAT U BEGINT WATERDRUK De voorgeschreven werkingsdruk ligt tussen 1,5 en 6 bar. Bij stromend water, mag

Nadere informatie

Wate t ron o t n h t arde d rs

Wate t ron o t n h t arde d rs Waterontharders Inhoudsopgave SWS Escalda...3...3 SWS Isera...4...4 SWS Rusela...5...5 SWS Garona...6...6 SWS Mosela...7...7 SWS Morava...8...8 SWS Domela...9...9 SWS Ontario Duplex...10 Een modulair systeem...10

Nadere informatie

Waterontharders van Jures Techniek BV

Waterontharders van Jures Techniek BV Jures Techniek b.v. Saksenweg 18 5340 AM Oss Postbus 512 Tel: (0412) 63 35 46 Fax: (0412) 64 56 13 Email: info@jures.nl Website: www.jures.nl Waterontharders van Jures Techniek BV Jures Techniek BV is

Nadere informatie

De Ecowater machine wordt aangesloten via een Bypass. Deze kan er uit zoals hiernaast afgebeeld.

De Ecowater machine wordt aangesloten via een Bypass. Deze kan er uit zoals hiernaast afgebeeld. Sluit de waterleiding af door de hoofdkraan dicht te draaien, zaag de waterleiding door achter de watermeter en voor het eerste verdeelpunt. Breng een heen- en retourleiding aan naar de plek waar de ontharder

Nadere informatie

Bulthaup. Waterontharder zonder elektriciteit

Bulthaup. Waterontharder zonder elektriciteit Bulthaup Waterontharder zonder elektriciteit Waterontharder zonder elektriciteit U hebt hard water in uw woning... Dergelijk water veroorzaakt héél wat ongemakken en zelfs schade in uw installatie en warmwatertoestellen.

Nadere informatie

LightBoy DIGI 12V. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

LightBoy DIGI 12V. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 84 46 08 LightBoy DIGI 12V Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de Handleiding voor de New LaundryPure goed voor uw kleding goed voor uw gezondheid goed voor uw beurs goed voor het milieu Lees goed deze gebruiksaanwijzing door voor de juiste aansluiting en werking. Juli

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing van Digitale Alarmklok NIKKEI NR05WE

Gebruiksaanwijzing van Digitale Alarmklok NIKKEI NR05WE Gebruiksaanwijzing van Digitale Alarmklok NIKKEI NR05WE Gefeliciteerd met de aanschaf van uw NR05WE Digitale Alarmklok. De kenmerken van het model NR05WE bevatten: - LED-display-verlichting voor nachtverlichting

Nadere informatie

Zwarteweg 82, 7532 XN Enschede (Glanerbrug) Tel: 053-461 16 11 Fax: 053-461 84 84 Email: contact@installatieworld.nl www.installatieworld.

Zwarteweg 82, 7532 XN Enschede (Glanerbrug) Tel: 053-461 16 11 Fax: 053-461 84 84 Email: contact@installatieworld.nl www.installatieworld. Zwarteweg 82, 7532 XN Enschede (Glanerbrug) Tel: 053-461 16 11 Fax: 053-461 84 84 Email: contact@installatieworld.nl www.installatieworld.nl DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING WATERONTHARDERS

Nadere informatie

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300 S900 S902 S903 PS900 PS300 S901 S901-2D S901-4D S903 Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

MS Semen Storage Pro

MS Semen Storage Pro MS Semen Storage Pro 150 4508425 NL MS Semenstorage PRO 150 Gebruiksaanwijzing... 3 4508425/11-01-2016/F Inhoud MS Semen Storage Pro 150... 1 Bepalingen... 3 Introductie... 4 MS Semen Storage... 5 Aanbevelingen...

Nadere informatie

Waterontharders VS34 VS74 VS87 VS124 VS87H

Waterontharders VS34 VS74 VS87 VS124 VS87H Waterontharders VS34 VS74 VS87 VS124 VS87H Waarom heb ik een waterontharder nodig? Onbehandeld leidingwater bevat kalk, dat uw leidingen en kranen verstopt en de levensduur van uw elektrische toestellen

Nadere informatie

GM-200 HYDROMETER INLEIDING PRODUCTEIGENSCHAPPEN

GM-200 HYDROMETER INLEIDING PRODUCTEIGENSCHAPPEN GM-200 HYDROMETER INLEIDING De CAISSON GM-200 is speciaal ontwikkeld voor het meten van het vochtgehalte in zware materialen zoals beton, cementvloer en gipspleister. Daarnaast is het ook mogelijk om het

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS

PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS Mini KC8 KC14 BESCHRIJVING In elk leidingwater zitten zouten. Van al deze zouten kunnen alleen de calcium- en magnesiumzouten neerslaan en kalk vormen. Het gehalte

Nadere informatie

Handleiding RC1802 pagina 1 v. 6. HANDLEIDING RC1802 Prikklok

Handleiding RC1802 pagina 1 v. 6. HANDLEIDING RC1802 Prikklok Handleiding RC1802 pagina 1 v. 6 HANDLEIDING RC1802 Prikklok Registreren Keuze kolom De Star zal de registratie afdrukken in de kolom waarvan het lampje opgelicht is. De kolom selectie kan automatisch

Nadere informatie

Genieten van zijdezacht parelend BWT-water

Genieten van zijdezacht parelend BWT-water Genieten van zijdezacht parelend BWT-water Dagelijks gebruikt u liters water: thuis en op het werk. Om uw comfort te verhogen en u te beschermen tegen kalkafzetting en energieverlies kan u kiezen voor

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER

Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER Gebruikershandleiding Rev. 1808GG Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies.. 2 Bediening Focus LCD Electronic (PPE2)...

Nadere informatie

MINI WASMACHINE WMR5350

MINI WASMACHINE WMR5350 MINI WASMACHINE WMR5350 Wij danken u hartelijk voor de aankoop van deze mini wasmachine met één kuip Lees deze handleiding zorgvuldig door zodat u op een juiste manier gebruik maakt van dit apparaat Bewaar

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

Ploegmakers Aqua Service

Ploegmakers Aqua Service Ploegmakers Aqua Service Landbouwlaan 20 5351 LA Berghem WATERONTHARDERS : Hoe werkt het? Onze waterontharders werken niet door elektriciteit of magneten, maar met een harsfilter dat de kalk echt uit het

Nadere informatie

Waterontharder KVD-613 / KVD-621. Gebruikers handleiding

Waterontharder KVD-613 / KVD-621. Gebruikers handleiding Waterontharder KVD-613 / KVD-621 Gebruikers handleiding Inhoudsopgave 1. Belangrijke informatie 4 Pagina 2. Algemeen 5 3. Installatie 6 3.1 Installatie 6 3.2 In werkingstelling 8 4. Bediening 9 5. Jaarlijks

Nadere informatie

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Korte handleiding van het computergedeelte Dit systeem is ontworpen voor een programmeerbare magnetische elliptical trainer. Er zijn 3 onderdelen die tot dit systeem behoren,

Nadere informatie

Handleiding Tijd-Temperatuurdisplays outdoor

Handleiding Tijd-Temperatuurdisplays outdoor Handleiding Tijd-Temperatuurdisplays outdoor Versie 1.0 / Maart 2007 Ledyears I Postbus 64 I 2950 AB Alblasserdam I Tel: 088-3221 000 I info@ledyears.nl I www.ledyears.nl 1. INLEIDING Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

1. Nadat u de luidspreker aan heeft gezet, gaan de LED lampjes aan, hoort u een geluid (Di) en de tijdsmodus verschijnt.

1. Nadat u de luidspreker aan heeft gezet, gaan de LED lampjes aan, hoort u een geluid (Di) en de tijdsmodus verschijnt. GEBRUIIKSINTRUCTIES 1. Nadat u de luidspreker aan heeft gezet, gaan de LED lampjes aan, hoort u een geluid (Di) en de tijdsmodus verschijnt. 2. Druk op de SET knop in de tijdsmodus, u ziet nu in volgorde

Nadere informatie

HEATCONTROL OPBOUW KLOKTHERMOSTAAT

HEATCONTROL OPBOUW KLOKTHERMOSTAAT De HeatControl opbouw programmeerbare klokthermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. Mogelijkheden

Nadere informatie

Kinetico waterontharders: checklist voor storingen. Probleem oplossingen Gebruik deze probleem oplossingen in combinatie met de installatiehandleiding

Kinetico waterontharders: checklist voor storingen. Probleem oplossingen Gebruik deze probleem oplossingen in combinatie met de installatiehandleiding Kinetico waterontharders: checklist voor storingen. Probleem oplossingen Gebruik deze probleem oplossingen in combinatie met de installatiehandleiding Verzamel informatie: * Wat is de klacht om uit te

Nadere informatie

Olympia EKM 2100. (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers)

Olympia EKM 2100. (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers) (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers) Vooraf: De Olympia EKM2100 is oorspronkelijk bedoeld als meetinstrument voor het meten van het verbruik van energie van uw apparaten. De EKM2100

Nadere informatie

NLEIDING Deze vertaling is door Technautic B.V. met de grootst mogelijke zorg samengesteld.

NLEIDING Deze vertaling is door Technautic B.V. met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Nasa EX-1 INLEIDING. Het is gebruikelijk om koelwater te injecteren in motor uitlaatsystemen. Deze koeling reduceert temperatuur van het uitlaatgas tot een niveau waar rubberen en polymeer uitlaatgasbestanddelen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CallBarrier

Gebruiksaanwijzing CallBarrier Gebruiksaanwijzing CallBarrier INHOUD blz Inleiding... 3 Werking van de CallBarrier... 4 Installatie van de CallBarrier... 5 Omschrijving toets en indicaties CallBarrier... 6 Uitleg van de opties... 7

Nadere informatie

DEWASON BV, De Sonman 27, 5066 GJ Moergestel. T

DEWASON BV, De Sonman 27, 5066 GJ Moergestel. T INSTALLATIEGIDS DELTA GARONA DELTA MOSELA DELTA TIBERA DEWASON BV, De Sonman 27, 5066 GJ Moergestel T 013 513 35 54 info@dewason.enl www.dewason.nl Onderdelen Voorzorgsmaatregelen Installatie Instellingen

Nadere informatie

DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING

DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING Zwarteweg 82, 7532 XN Enschede (Glanerbrug) Tel: 053-461 16 11 Fax: 053-461 84 84 Email: contact@installatieworld.nl www.installatieworld.nl DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING WATERONTHARDERS

Nadere informatie

Wat te doen bij kalk in uw leidingwater? Wat te doen bij kalk in uw waterleiding?

Wat te doen bij kalk in uw leidingwater? Wat te doen bij kalk in uw waterleiding? Wat te doen bij kalk in uw leidingwater? Wat te doen bij kalk in uw waterleiding? 1 Wat te doen bij kalk in uw leidingwater? 1. Kalk in uw leidingwater, hard water 3 a. Wat is hard water? 3 b. Hoe hard

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees de aanwijzingen aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. A B C D E F G H I L M A. Elektronische bedieningsgroep B. Vriesvak (als de koelkast

Nadere informatie

www.ikwilkalkvrijwater.nl

www.ikwilkalkvrijwater.nl .nl www.ikwilk alkvrijwater Tel. 06 51 06 57 37 Hard of zacht water? Hebt u genoeg van de vervelende en schadelijke kalkaanslag in uw woning? Lees dan vooral verder in deze brochure. U ontdekt er dé oplossing

Nadere informatie

PRODUCTBESCHRIJVING...

PRODUCTBESCHRIJVING... Naslaghandleiding Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 4 INHOUD VAN DE DOOS... 4 STROOMVERBRUIK... 4 PRAKTISCHE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN HET CONTROLEAPPARAAT... 5 2. PRODUCTBESCHRIJVING... 6 FUNCTIES VAN HET

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees de aanwijzingen aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. A B C D E F G H c I L M N A. Elektronische bedieningsgroep B. Vriesvak (als de

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

Draatloze veiligheidsalarmset TX-104

Draatloze veiligheidsalarmset TX-104 Technaxx * Gebruiksaanwijzing Draatloze veiligheidsalarmset TX-104 [extra: Set 3-Bewegingsdetectiesensoren TX-105] Hierbij de fabrikant Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG verklaart, dat dit product, waarop

Nadere informatie

Betaalbare waterontharders, al vanaf 895,-

Betaalbare waterontharders, al vanaf 895,- Betaalbare waterontharders, al vanaf 895,- Onze waterontharder: beste investering in uw woning... ideale hulp in uw huishouding... beste prijs-kwaliteitverhouding... zacht voor huid en haar... levert u

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Overzicht U kunt een onderdeel slechts wijzigen wanneer het knippert in het display. Duw de knoppen

Nadere informatie

CAMSET33-2-KANAALS VIDEO-DEURTELEFOON

CAMSET33-2-KANAALS VIDEO-DEURTELEFOON 1. Inleiding - 2-KANAALS VIDEO-DEURTELEFOON Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding aandachtig voor u uw in gebruik neemt. De bestaat uit een binnenpost met monitor en een buitenpost met camera waardoor

Nadere informatie

Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL

Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL Gelieve alvorens het toestel te gebruiken, de instructies in deze handleiding grondig te lezen. Inhoud Pg. Veiligheid 2 Aansluiting van de gasfles 3

Nadere informatie

VALIO XP KLOKTHERMOSTAAT

VALIO XP KLOKTHERMOSTAAT De VALIO XP opbouw klokthermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. Mogelijkheden en voordelen

Nadere informatie

Inleiding. In deze gebruikershandleiding ontvangt u meer informatie over het instellen, gebruik en onderhoud van uw Cup-a-Soup Mini.

Inleiding. In deze gebruikershandleiding ontvangt u meer informatie over het instellen, gebruik en onderhoud van uw Cup-a-Soup Mini. Inleiding Hartelijk dank voor het aanschaffen van de Cup-a-Soup Mini. Met deze aanschaf heeft u altijd een heerlijk Cup-a-Soup moment binnen handbereik. In deze gebruikershandleiding ontvangt u meer informatie

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 1 DAISYSPELER PLEXTALK PTN1 Korte inleiding: Wij hopen dat u plezier zult beleven aan het beluisteren van de digitale boeken. Dit document beschrijft de hoofdfuncties

Nadere informatie

Harco Hermans Waterontharders. Hoe werkt het?

Harco Hermans Waterontharders. Hoe werkt het? Harco Hermans Waterontharders Onze waterontharders zijn gespecialiseerd voor huishoudelijk gebruik. Niet alleen zijn waterontharders goed en prettig voor uw huid, ook geven waterontharders veel voordeel

Nadere informatie

VOCHTIGHEIDSMETER ECO 10 Handleiding ECO SCAN

VOCHTIGHEIDSMETER ECO 10 Handleiding ECO SCAN VOCHTIGHEIDSMETER ECO 10 Handleiding ECO SCAN Prof PRAXIS cvba Scheibeekstraat 29 1540 HERNE BELGIE Tel : 0032/2 356 37 52 Fax : 0032/2 356 21 78 sales@prof-praxis.com www.prof-praxis.com 1. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

v.10/2010 3. Thermische beveiliging. Alle electrische batterijen zijn voorzien van een dubbele thermische beveiliging :

v.10/2010 3. Thermische beveiliging. Alle electrische batterijen zijn voorzien van een dubbele thermische beveiliging : 1. Beschrijving In al onze kasten kunnen wij volledig voorbekabelde electrische verwarmings-batterijen voorzien en geregeld om een constante toevoor T zorgen. Het geheel is op glijders gemonteerd dus gemakkelijk

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING S T E R Y D R Y STERILISATOR EN DROGER. Bewaar deze gebruksaanwijzing goed voor eventueel later gebruik.

GEBRUIKSAANWIJZING S T E R Y D R Y STERILISATOR EN DROGER. Bewaar deze gebruksaanwijzing goed voor eventueel later gebruik. GEBRUIKSAANWIJZING S T E R Y D R Y STERILISATOR EN DROGER Aandachtig lezen vóór gebruik! Bewaar deze gebruksaanwijzing goed voor eventueel later gebruik. Uw schoensterilisator en droger kan ook gebruikt

Nadere informatie

Thermo-klok. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Thermo-klok. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 10 28 57 Thermo-klok Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

ES-S7B. Buitensirene.

ES-S7B. Buitensirene. ES-S7B Buitensirene www.etiger.com Inhoud van de verpakking 1 x ES-S7B 1 x 12V adapter 1 x back-upbatterij (ingebouwd) 1 x siliconen frame Schroeven, pluggen en siliconen doppen Documentatie Belangrijke

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Materiaaldiktemeter PCE-TG 50

GEBRUIKSAANWIJZING Materiaaldiktemeter PCE-TG 50 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Materiaaldiktemeter

Nadere informatie

Bluetooth Audio-Ontvanger met USB-Laadpoort Handleiding 50002

Bluetooth Audio-Ontvanger met USB-Laadpoort Handleiding 50002 Bluetooth Audio-Ontvanger met USB-Laadpoort Handleiding 50002 LEES DEZE GEBRUIKSHANDLEIDING A.U.B. VOLLEDIG DOOR VOORDAT U DIT APPARAAT IN GEBRUIK NEEMT EN BEWAAR DEZE DOCUMENTATIE ALS EVENTUEEL NASLAGWERK.

Nadere informatie

Aroma Perfection System. www.krups.com

Aroma Perfection System. www.krups.com Aroma System www.krups.com a d b Aroma System c d Aroma Control Timer e h j k m l f i System 1 2 3 Aroma System Aroma 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nederlands Beschrijving a b c d e f g h i Deksel Waterreservoir

Nadere informatie

TECNOLUX CH90EL. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX CH90EL. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX CH90EL Gebruiksaanwijzing GEBRUIKERSHANDLEIDING CH-60E-L CH-90E-L Lees aandachtig deze handleiding alvorens de dampkap in gebruik te nemen Lees en bewaar deze instructies goed INSTRUCTIES, GEBRUIK

Nadere informatie

CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF

CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF NEDERLANDS CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF TIJD/KALENDER Uur- en minuutwijzer met kleine secondewijzer. Datum wordt in getallen weergegeven. ALARM Kan worden ingesteld op basis van 12uurs-instelling

Nadere informatie

BELANGRIJK: WAARSCHUWING: Gebruiksaanwijzing

BELANGRIJK: WAARSCHUWING: Gebruiksaanwijzing BELANGRIJK: Lees gebruiksaanwijzing en bewaar hem. Besteed aandacht aan de veiligheidsaanwijzingen en volg ze op. Sluit geen een apparaat aan met een belasting van meer dan 16 Amp. Zorg er altijd voor

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie