Ondersteunt al meer dan 40 jaar mensen die levens redden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ondersteunt al meer dan 40 jaar mensen die levens redden"

Transcriptie

1 Ondersteunt al meer dan 40 jaar mensen die levens redden

2 Missie: leveren van meerwaarde Supporting Lifesavers. Dat is niet voor niets de slogan van Vandeputte Medical. Wij ondersteunen al meer dan veertig jaar mensen die levens redden. Dit doen we met uitstekende medische producten, maar vooral door de toegevoegde waarde en kennis van onze medewerkers. Vandeputte Medical is in Nederland én België een toonaangevende leverancier op het gebied van ambulance- en bedrijfshulpverlening, maar ook van politie- en brandweerproducten. Van één verbandtrommel, AED of evacuatiestoel tot een volledige inrichting van een medische praktijk of ambulance; wij bieden een oplossing voor elk vraagstuk. Doordat we duizenden producten op voorraad hebben, kunnen we zeer snel leveren. Maar ons belangrijkste product is meerwaarde. Deze bestaat uit onze grote knowhow van de markt, innovatieve producten, partnerships, gespecialiseerde technische diensten, fullserviceoplossingen en onze medewerkers. Toegevoegde waarde leveren we ook online. Onze website vormt een waar kenniscentrum, waar klanten onder andere producthandleidingen en wettelijke richtlijnen kunnen terugvinden. Ons bedrijf kent een lange geschiedenis, die meer dan veertig jaar teruggaat. Uit de samensmelting van diverse bedrijven is uiteindelijk Vandeputte Medical voorgekomen, een inmiddels voor velen vertrouwde naam.

3 Sectoren Ambulancehulpverlening. Wanneer iedere seconde telt, is werken met de juiste producten van levensbelang. Vandeputte Medical werkt al vele jaren intensief samen met de meeste ambulancediensten. De Fernobrancard, beademingsautomaten van Weinmann en onze logistieke Twyn-oplossing zijn slechts enkele van de slimme producten en diensten waarmee we hen ondersteunen. Bedrijfshulpverlening. Vandeputte Medical is in zowel Nederland als België marktleider op het gebied van bedrijfshulpverleningsproducten. We beschikken over het meest uitgebreide assortiment. Van verbandtrommel tot AED, voor ieder bedrijf bieden we een compleet pakket op maat. EHBO. Vandeputte Medical heeft een bijzondere band met veel EHBOverenigingen. Wij ondersteunen hen met advies, training en producten als verbandmateriaal, speciale rugtassen, oefenpoppen en ander trainingsmateriaal. Ziekenhuizen/privéklinieken. Of het nu gaat om een beademingsautomaat van Weinmann of het innovatieve reinigings- en desinfectieproduct Gienie, op de producten van Vandeputte Medical kunt u vertrouwen. Medische praktijken/arbeidsgeneeskunde. Ook huisartsen en specialisten bouwen op onze producten, zoals stethoscopen, bloeddrukmeters en behandeltafels. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod van screeningsapparatuur, zoals visustesters, audiometers en spirometers. Politie. Vandeputte Medical staat al jaren diverse politiediensten bij, onder meer met de speciale interventiekleding (stoot-, steek- en kogelwerende vesten) van Protecop. Brandweer. Met producten als reddingbrancards en een verscheidenheid aan immobilisatiemateriaal zijn wij de ideale partner voor brandweerkorpsen. Veel korpsen vertrouwen tevens op Burnshield voor de eerste behandeling van brandwonden. Rampenbestrijding. Wij zijn trots op de nauwe samenwerking met de GHOR en het IFV (voorheen het LFR) in Nederland. Vandeputte Medical ondersteunt deze gewaardeerde partners onder meer met zijn kennis van logistieke begeleiding bij rampen(scenario s). Sport. Met spalken, brancards of sporttapes zijn wij zowel de plaatselijke korfbalvereniging als de eredivisieclub van dienst.

4 Innovatief hulp verlenen Gienie Clinical wordt in Europa succesvol ingezet in: Ziekenhuizen en ambulances Medische en dierenpraktijken Scholen en dagverblijven Hotels en cruiseschepen Innovatieve producten die onze klanten in staat stellen om nog beter en effectiever hulp te bieden. Daar is Vandeputte Medical altijd naar op zoek. (R)evolution Deze nieuwste innovatie op het gebied van verbandtrommels hebben wij zelf ontwikkeld. Elk bedrijf heeft te maken met andere risico s. Daarom zijn er verschillende trommels voor verschillende situaties, zoals het behandelen van brandwonden of van kneuzingen en verstuikingen. Volgens een Pick & Mix-systeem kiest u trommels die precies aansluiten op de risico s binnen uw bedrijf. Prevento Deze baanbrekende brandgel blust in veel gevallen efficiënter dan water, schuim of poeder. Hij vormt een barrière waardoor er geen O2 meer het vuur kan bereiken. De gel is geschikt voor het blussen van verschillende brandklassen en van zowel objecten als personen. Dit product is biologisch afbreekbaar conform de OESO-normen en niettoxisch, dus ongevaarlijk voor mens en milieu. Gienie Clinical Een revolutionair product voor het desinfecteren van ruimten waar infecties kunnen voorkomen. U plaatst de Gienie Clinical in de te desinfecteren ruimte en opent het ventiel. De unieke en krachtige, maar niet-toxische en niet-bijtende biocide Syproxil komt vrij en doodt alle aanwezige pathogenen.

5 Leveranciers van kwaliteit VERBANDAFDELING Vandeputte Medical is in staat meerwaarde te leveren door partnerships aan te gaan. Op een aantal leveranciers van A-merken bouwen wij in het bijzonder. Weinmann. Ontwikkelt en fabriceert innovatieve technologieën en oplossingen in defibrillatie- en beademingsapparatuur voor de spoedeisende hulpverlening. Burnshield. Al jaren het meest gebruikte middel tegen brandwonden. Koelt en verlicht de pijn. NOBA. De Duitse producent NOBA Verbandmittel biedt een uitgebreid assortiment van verbanden, zwachtels, kompressen, pleisters en verbruiksmateriaal voor het operatiekwartier. Cederroth. Een van onze belangrijkste leveranciers op het gebied van bedrijfshulpverlening. Levert eersteklasproducten, zoals eerstehulp stations, oogspoelflessen en snelverband. Prevor. Dipotherine van de Franse fabrikant Prevor is hét referentieproduct binnen de industrie voor de behandeling van calamiteiten met chemische brandwonden. Ferno. Wereldwijd marktleider in patiënten transport en immobilisatie. Met de nieuwe Mondial -serie heeft Ferno opnieuw de interna tionale urgentiemarkt verrast met zijn uitstekende technologische vernieuwingen. De Nederlandse en Belgische kennis van de ambulancemarkt is een belangrijke bron van informatie geweest bij de ontwikkeling hiervan. Protecop. Politiekorpsen over de hele wereld vertrouwen op deze fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor de ordehandhaving. FIM. Met zijn uitermate precieze en vernieuwende screeningapparatuur heeft deze Franse fabrikant een nieuwe standaard gezet in de arbeidsgeneeskundige markt. Open het kleinste zorgspreekuur ter wereld op het werk. Met Salvequick pleisterautomaat heeft u altijd een hygiënische pleister binnen handbereik. Het voordeel van de nieuwe automaat is dat vanaf nu de pleister eenvoudig naar beneden kunt trekken, zodat vuil op de andere pleisters wordt vermeden. De klep houdt de producten schoon en fris. Lees meer over het kleinste zorgspreekuur ter wereld op Met dank voor uw zorgzaamheid! Eerste hulp voor iedereen. Overal.

6 De bestellingen lopen altijd perfect. Bij vragen altijd snel en duidelijk antwoord. Men denkt met je mee. Volledige ondersteuning Ons team van service-engineers staat continu tot uw beschikking voor het herstellen, onderhouden, testen of kalibreren van apparatuur. Dit kan plaatsvinden op incidentele basis, maar veel klanten kiezen ook voor een van onze onderhoudscontracten. Wij onderhouden niet alleen apparatuur die door ons is geleverd, maar ook die van andere bedrijven. Ontzorgen Het ontzorgen van klanten doet Vandeputte Medical met zijn fullservice oplossingen. Tijdens periodieke bezoeken kunnen we uw bhvmaterialen up-to-date brengen. Met ons unieke Twyn-concept (Trust what you need) controleren wij uw voorraad op afstand en vullen wij deze waar nodig bij. Vandeputte Medical neemt u het complete logistieke proces uit handen, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness. Opleiden van opleiders Wij hebben een eigen competentierayon voor eerstehulpinstructeurs: CBI/Vandeputte Medical Rayon (026). De kwaliteit hiervan is dermate dat Het Oranje Kruis cursisten naar ons doorverwijst. Verder verzorgt Vandeputte Medical een groot aantal in-company-trainingen en -opleidingen, onder andere in spirometrie, visiometrie en audiometrie. Producing equipment you can trust EasyFix Vacuum Splint EasyFix Vacuum Mattress Germa Orange Vacuum Splint Set

7 Producttechnische informatie: Vandeputte weet wat wij nodig hebben. Altijd centraal: kwaliteit Ik heb veel vertrouwen in jullie bedrijf. Veelgehoorde kreten uit ons klanttevredenheids onderzoek. Uw totaalleverancier voor elektroden Vandeputte Medical kijkt steeds naar zijn eigen prestaties en die van toeleveranciers door de ogen van de klant. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten en diensten worden immers gebruikt voor het verlenen van hulp en het redden van levens. Tevreden klanten Dat we hier in grote mate in slagen, blijkt uit ons klanttevredenheidsonderzoek. De vele aspecten Maandelijks van veiligheid vra- verankerd in dit kwaliteitssysteem. Vandeputte gen wij een selectie van onze klanten per naar hun ervaringen. De respons is hoog en wij ge- bruiken deze feedback om nog beter te presteren. We zijn er trots op dat de meerderheid van onze klanten Vandeputte Medical aanbeveelt aan hun relaties! MVO Dat Vandeputte Medical een goed kwaliteitssysteem heeft, blijkt uit onze ISO 9001:2008- certificering. Ook aandacht voor duurzaamheid is Medical hecht namelijk veel belang aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De vele aspecten van veiligheid BD, uw partner in de preventie van prikaccidenten Wist u dat... 86% van de prikaccidenten vermijdbaar zijn? The decisive connection BD biedt voor elke toepassing een veiligheidsalternatief. BD Medical info.benelux@europe.bd.com Nederland België T Wist 16 u T +32 dat F F % van de prikaccidenten vermijdbaar zijn? Specialist op het gebied van infuustechnologie CODAN BV - Brinkpoortstraat HS - Deventer - Tel: codan@codan.nl Covidien Nederland B.V. Hogeweg 105, 5301 LL Zaltbommel Postbus 2205, 5300 CE Zaltbommel Nederland +31 (0) [t] +31 (0) [f] infonl@covidien.com [e] BD, uw partner in de preventie van prikaccidenten

8 Vandeputte Medical Nederland BV Galvanibaan MG Nieuwegein Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) E: Vandeputte Medical België NV Prins Boudewijnlaan 43 B-2650 Edegem Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) E: Preventie First Aid Emergency Webshop Als geregistreerde klant kunt u in onze webshop al onze producten op een zeer gemakkelijke manier bestellen. Daarnaast kunt u openstaande orders of uw orderhistorie bekijken. Concept: JS Media Tools A/S

Verbandtrommels tassen en kasten

Verbandtrommels tassen en kasten Verbandtrommels tassen en kasten Verbandtrommels gevuld Vandeputte Medical lanceert een nieuwe lijn verbandtrommels: De Revolution trommels Revolution is de nieuwste innovatie op het gebied van EHBO. Er

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Een persoonlijke samenwerking

Een persoonlijke samenwerking Een persoonlijke samenwerking THUIS IN MECHANISATIE Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad in Lelystad richt zich al ruim een halve eeuw op de verkoop van duurzame en innovatieve machines en gereedschappen voor

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Aluminium kasdek- en gevelsystemen

Aluminium kasdek- en gevelsystemen Aluminium kasdek- en gevelsystemen Betrouwbare partner BOAL Systems is een hecht familiebedrijf en heeft vanaf haar oprichting een sterke groei doorgemaakt. Als onderdeel van een internationaal opererende

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

the dutch water expert Schoon en veilig water voor iedereen

the dutch water expert Schoon en veilig water voor iedereen the dutch water expert Schoon en veilig water voor iedereen 1 We zijn de toonaangevende Nederlandse leverancier van koper/zilverionisatisystemen Waar we in geloven Wij geloven in veilig en schoon water

Nadere informatie

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR.

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. WWW.AVLPRO.NL EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. AUDIO, VIDEO EN LICHT DIVISIE: AVL-PRO

Nadere informatie

Geen extra werk, wel extra winst?

Geen extra werk, wel extra winst? Geen extra werk, wel extra winst? word partner van! Simpel en smakelijk afvallen Wie is Even voorstellen is een toonaangevende producent en distributeur van dieetproducten met vestigingen in Europa. Onze

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

Aluminium kasdek- en gevelsystemen

Aluminium kasdek- en gevelsystemen Aluminium kasdek- en gevelsystemen Betrouwbare partner Bij BOAL Systems staat Partnership & Innovation hoog in het vaandel. Zo beschikken wij over een krachtig netwerk van zorgvuldig gekozen partners waar

Nadere informatie

WIJST DE WEG NAAR DE JUISTE HULP

WIJST DE WEG NAAR DE JUISTE HULP WIJST DE WEG NAAR DE JUISTE HULP LEVEN OF DOOD DE EERSTE 15 MINUTEN ZIJN EPALEND EEN NIEUW EERSTE HULP- EN DDINGSSYSTEEM ZO KAN HET NIET LANGER Tijd speelt bij eerste hulp een cruciale rol. Wan Daarom

Nadere informatie

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval Hart voor uw zaak Het veilige gevoel van Saval Saval BV Huifakkerstraat 22, postbus 3499 4800 DL Breda tel: +31 (0)76 548 70 00, fax: +31 (0)76 541 79 22 e-mail: systems@saval.nl of info@saval.nl website:

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

MAATWERK IN CERTIFICERING NIBHV WERKT!

MAATWERK IN CERTIFICERING NIBHV WERKT! NIBHV WERKT! Om de BHV certificering zoveel mogelijk toe te snijden op vraag van de klant zijn er bij het NIBHV mogelijkheden om maatwerk te leveren in de certificering van de basisopleiding en de herhaling.

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

Vending Robots. Meer rendement van uw locatie!

Vending Robots. Meer rendement van uw locatie! Vending Robots Meer rendement van uw locatie! Uw shop 24 uur open met bekende merken en de populairste producten! Heeft u een goede locatie in bijvoorbeeld een winkelcentrum, vliegveld, station, school,

Nadere informatie

Waar staat Preventief voor?

Waar staat Preventief voor? Over Preventief Preventief BV is een advies- en opleidingsinstituut dat actief is sinds 1997, wij kunnen dan ook putten uit een ruime ervaring als het gaat om het verzorgen van EHBO en BHV trainingen en

Nadere informatie

METEN BOUWEN BEBAKENEN

METEN BOUWEN BEBAKENEN METEN BOUWEN BEBAKENEN De Strakvlak is een handegalisatiebord om te gebruiken op plaatsen waar machinaal afreien niet mogelijk is. De Strakvlak is er in meerdere uitvoeringen. Deze vullen elkaar aan. Afhankelijk

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Overstappen. Voordelen LPEV, opleidingen LPEV, overstappen, overstapplan, en wat kost het Stichting LPEV

Overstappen. Voordelen LPEV, opleidingen LPEV, overstappen, overstapplan, en wat kost het Stichting LPEV Overstappen naar LPEV! Voordelen LPEV, opleidingen LPEV, overstappen, overstapplan, en wat kost het Inleiding Uitgangspunten EHBO opleidingen Stichting LPEV: Adequate EHBO op het gewenste en/of noodzakelijk

Nadere informatie

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider Roofing Met de zekerheid van de Marktleider Betrouwb Meerwaarde op het dak Innovatie Eigenaars van gebouwen, architecten, ingenieurs en aannemers profiteren van tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling

Nadere informatie

...daar zijn we trots op!

...daar zijn we trots op! ...daar zijn we trots op! U zoekt een betrouwbare partner. En een betrouwbaar product. U kiest voor innovatie, maar ook voor passie. En u wilt helderheid. Een duidelijk beeld. olson Europe B.V. behoort

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN Elk project zien we als een specifieke uitdaging die we met succes willen afronden. Bij Venko is niets vanzelfsprekend en bovendien geloven we, dat als je wat wilt, je er helemaal voor moet gaan. SCHILDEREN,

Nadere informatie

Hoe creëert u vooruitgang?

Hoe creëert u vooruitgang? Hoe creëert u vooruitgang? advies & interim training & coaching opleiding & loopbaan assessments Erkende kwaliteit Advance Groep maakt zich sinds haar oprichting sterk voor de kwaliteit van haar consultants,

Nadere informatie

Duurzaam en doeltreffend schoonmaken. Ecologisch verantwoord

Duurzaam en doeltreffend schoonmaken. Ecologisch verantwoord Duurzaam en doeltreffend schoonmaken Ecologisch verantwoord Vive, in één keer dubbel schoonmaken: duurzaam en doeltreffend Vive draait om leven. Levenslust. Vitaliteit. Een goed gevoel. Vive is de naam

Nadere informatie

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Management Camfil Farr Segment brochure Camfil Filter Management Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Farr Management Welke oplossingen biedt Camfil Filter Management Camfil Filter

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET. van CONTINUKANTOOR.NL

EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET. van CONTINUKANTOOR.NL EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET van HERKEN JE DIT? Kast met kantoorartikelen is een rommeltje Kopieerpapier is onverwachts op Je grijpt mis en je moet

Nadere informatie

Over ons. Welke producten maakt Van Baal Textiles? Jean-Paul van Baal,

Over ons. Welke producten maakt Van Baal Textiles? Jean-Paul van Baal, Met trots presenteren wij hierbij onze onderneming. Het is een plezier om dagelijks met betrokken en enthousiaste collega s de opdrachten van onze relaties succesvol uit te voeren. Jean-Paul van Baal,

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

In verband met. bedrijfshulpverlening

In verband met. bedrijfshulpverlening In verband met bedrijfshulpverlening Als de nood het hoogst is, is de redding dan wel nabij? Bij een noodsituatie of ongeval in uw bedrijf zijn twee zaken van essentieel belang: 1 Is er een hulpverlener

Nadere informatie

Samen maken we goede zorg beter betaalbaar. Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg

Samen maken we goede zorg beter betaalbaar. Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg Samen maken we goede zorg beter betaalbaar Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg We hebben voor de zorg nog een wereld te winnen Bij uw zorgorganisatie telt elke euro, meer dan ooit. Er is u dan ook

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Het daagt in het Oosten!

Het daagt in het Oosten! Het daagt in het Oosten! 1 PR Lighting: betaalbare topkwaliteit 2 Moving heads van topkwaliteit voor een redelijke prijs. Daar vroegen onze klanten steeds vaker om. Omdat bij Rolight de behoefte van de

Nadere informatie

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service Document House Limburg professioneel betrouwbaar de snelste service Missie Uw doelstellingen, zijn onze doelstellingen! Goed partnerschap zorgt ervoor dat deze behaald worden! Etienne Naus Document House

Nadere informatie

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business Partnerprogramma Group Uw partner in business In een tijd waarin de markt volop in beweging is en uw klanten optimale service en kwaliteit verlangen, wilt u een partner die met u meedenkt. Die werkt aan

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Solutions by Experience

Solutions by Experience Solutions by Experience Zestig jaar ervaring Vader Guus draagt het stokje over aan zijn zoons Bob en Sjoerd. Marcelissen is wereldwijd leverancier van voedselverwerkende machines voor aardappelen, groenten

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren

BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren Zo slim kan simpel zijn! Inhoud 4 Cool Presentation 6 Betrouwbare partner 8 Productaanbod Cool Presentation 10 Simple Click 3 Simple Click Systems Smartness

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende 2014 Complete maatwerkpakketten Specifiek voor woningbouw Voor alle configuraties Standaard op voorraad Direct geleverd Uitgebreide kennis aanwezig Training mogelijk PV systemen Foto: residentiële systemen

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA IJzerwarenvakhandel HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS Nieuw! M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series SLOW MOTION NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning en ventilatie. M Line en topsport NIEUW SLOW MOTION

Nadere informatie

Dé specialist in landbouwmachines en tuin- en parkmachines

Dé specialist in landbouwmachines en tuin- en parkmachines Dé specialist in landbouwmachines en tuin- en parkmachines Service en kwaliteit Service en kwaliteit. Daar staat Kerstens Voeten B.V. voor. Wij zijn hét adres in de regio Roosendaal voor landbouwmachines

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

Score Ram Mobile Data BV

Score Ram Mobile Data BV Score Ram Mobile Data BV Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling Rendementsverbetering Versterken en uitbouwen

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Intern tevredenheidsonderzoek Facilitair Bedrijf. Improve through Reflection

Intern tevredenheidsonderzoek Facilitair Bedrijf. Improve through Reflection Improve through Reflection Intern tevredenheidsonderzoek Facilitair Bedrijf Tevredenheidsonderzoek onder klanten, medewerkers en interne klanten. Advies en verbetermanagement. eindgebruikers. de beleving

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON.

MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON. MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON. VAN ALEM SCHOONMAAK VAN ALEM SCHOONMAAK ZORGT VOOR EEN SCHONE WERKOMGEVING EN EEN FRISSE UITSTRALING Onze schoonmaakmedewerkers werken met plezier aan de heldere uitstraling

Nadere informatie

Van component tot vision project

Van component tot vision project Techniek gaat prima samen. Van component tot vision project Al meer dan tien jaar is Data Vision de grootste distributeur van vision componenten in de Benelux met kantoren in Nederland en België. Data

Nadere informatie

KOFFIE THEE APPARATUUR

KOFFIE THEE APPARATUUR KOFFIE THEE APPARATUUR Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma horeca, bedrijven en particulieren van koffie, thee en allerhande bijproducten. Met jarenlange passie en kennis bieden we u met onze

Nadere informatie

Uw specialist in lager- en aandrijftechniek en koppelingen

Uw specialist in lager- en aandrijftechniek en koppelingen Uw specialist in lager- en aandrijftechniek en koppelingen Waarom kiezen voor Ammertech? Geschiedenis Gedragscode Klantenteams Software systemen Klantenportaal Kennis delen Snelle levertijd Voorraadbeheer

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Italy gaerner hoofdkantoor in Duisburg, Duitsland Belgium 30.000 PRODUCTEN France Switzerland Netherlands Germany 200.000 KLANTEN

Nadere informatie

Today black, tomorrow green

Today black, tomorrow green Today black, tomorrow green Begin jaren negentig hield ik me bezig met het verhuren van machines voor bedrijven in de recyclingbranche. Een fascinerende sector met veel potentie. Als eerste in Nederland

Nadere informatie

Your service in piping

Your service in piping Your service in piping Steuer Nederland b.v. is leverancier en voorraadhouder van buizen, fittingen en flenzen in roestvast, duplex, gelegeerd en koolstofstaal. Het bedrijf Steuer Nederland b.v. is projectleverancier.

Nadere informatie

Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen

Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen Assortiment Als farmaceutische en medische groothandel biedt Brocacef Intramuraal een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment geneesmiddelen,

Nadere informatie

Vestiging Nederland +31 (0)

Vestiging Nederland +31 (0) Vestiging Nederland +31 (0)318 495 300 sales@server2rent.nl www.server2rent.nl Vestiging België +32 (0)15 286 286 sales@server2rent.be www.server2rent.be Over ons Server2Rent is de nummer één van Europa

Nadere informatie

Kroonint heeft kennis en kwaliteit in huis

Kroonint heeft kennis en kwaliteit in huis Kroonint heeft kennis en kwaliteit in huis www.kroonint.nl Over Kroonint Kroonint is specialist op het gebied van cleaning en coating. Als leverancier en producent van hoogwaardige producten bieden wij

Nadere informatie

De brug naar Duurzame techniek

De brug naar Duurzame techniek ar duurzame tech a n g u niek r b e d Samenleving Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de ondernemingsstrategie waarbij aandacht voor de samenleving, de aarde en de onderneming in balans is. Steeds

Nadere informatie

MAATWERK IN CERTIFICERING NEDERLANDS INSTITUUT BEDRIJFSHULPVERLENING

MAATWERK IN CERTIFICERING NEDERLANDS INSTITUUT BEDRIJFSHULPVERLENING NEDERLANDS INSTITUUT BEDRIJFSHULPVERLENING Om de BHV certificering zoveel mogelijk toe te snijden op vraag van de klant zijn er bij NIBHV mogelijkheden om maatwerk te leveren in de certificering van de

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne-energie Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer

Nadere informatie

stomaboek www.mca.nl

stomaboek www.mca.nl stomaboek www.mca.nl waarom deze brochure? Dit is een brochure voor mensen, bij wie een stoma is aangelegd. De brochure is uw eigendom. Het is te gebruiken als dagboek. U kunt er alle veranderingen en

Nadere informatie

Tuinbouwprojecten. Worldwide Dutch quality since 1940

Tuinbouwprojecten. Worldwide Dutch quality since 1940 Tuinbouwprojecten Worldwide Dutch quality since 1940 Experts in complete tuinbouwprojecten Van Prins Dokkum naar Prins Group De Nederlandse glastuinbouw is toonaangevend in de wereld. Producten van Nederlandse

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

biologisch afbreekbaar optimale hygiëne uitgebreid assortiment duurzame kwaliteit uw totaalleverancier

biologisch afbreekbaar optimale hygiëne uitgebreid assortiment duurzame kwaliteit uw totaalleverancier biologisch afbreekbaar optimale hygiëne uitgebreid assortiment duurzame kwaliteit uw totaalleverancier Inhoudstafel Bielen Bedrijfsvisie ISO 9001 Assortiment Webshop Onze troeven Bielen gisteren 1960 Zonhoven

Nadere informatie

Utermöhlen collectie. Voordeel. Categorieën

Utermöhlen collectie. Voordeel. Categorieën Een goed gevulde bedrijfsverbanddoos raakt al snel onoverzichtelijk en incompleet. De controle welk product er ontbreekt en het bestellen en aanvullen hiervan is veelal een tijdrovende klus. De Utermöhlen

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

NFI Academy. Sleutel tot de expertise van het Nederlands Forensisch Instituut

NFI Academy. Sleutel tot de expertise van het Nederlands Forensisch Instituut NFI Academy Sleutel tot de expertise van het Nederlands Forensisch Instituut NFI Academy Kennis voor een succesvolle forensische keten Forensisch onderzoek wordt steeds belangrijker voor de opsporing en

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties Alles in één hand Keuringen & kalibraties Klaar terwijl u wacht Als onafhankelijk meetinstituut heeft NMi jarenlange ervaring op het gebied van testen, certificeren, keuren en kalibreren. Daardoor is NMi

Nadere informatie

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT PERFORMANCE DOOR STABILITEIT Hoe zorgt u dat beschikbare data ook daadwerkelijk beschikbaar is, zonder te verzanden in netwerken die voelen als roeien in een moddersloot?

Nadere informatie

Uw partner in diabeteszorg

Uw partner in diabeteszorg Uw partner in diabeteszorg Uw diabeteshulpmiddelen thuis bezorgd Voor uw diabetes heeft u regelmatig hulpmiddelen nodig, zoals bijvoorbeeld een bloedglucosemeter, teststrips, lancetten en insulinepomptoebehoren.

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie