Meiden, van harte gefeliciteerd!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meiden, van harte gefeliciteerd!"

Transcriptie

1 Geachte ouder(s) / verzorger(s), De laatste periode van dit schooljaar is aangebroken. Een drukke periode met veel leuke activiteiten maar ook wordt er achter de schermen druk gewerkt aan de formatie en de groepsverdeling voor het volgende schooljaar. Dit is altijd een hele puzzel omdat er met heel veel zaken rekening moet worden gehouden. Zodra er meer bekend is wordt hiervan op de hoogte gesteld. Kampioen! Het schoolvoetbaltoernooi is achter de rug. Er werd door iedereen fanatiek gestreden en het was heel leuk en gezellig. Voor de meiden van de groepen 5 en 6 werd het helemaal een feestje, want zij werden uiteindelijk kampioen! Meiden, van harte gefeliciteerd! Schoolreisje Op maandag 24 juni gaan de leerlingen uit de groepen 3 t/m 7 op schoolreisje en op dinsdag 25 juni gaan de kleuters uit de groepen 1 en 2 op schoolreisje. U ontvangt deze week via de mail een brief met verdere informatie.

2 Welkoop bedankt! Afgelopen zondag was het moederdag. Alle kleutermoeders en de moeders van groep 7 zijn verwend met een geverfd bloempotje met een mooi zomerbloeiertje er in. De Welkoop heeft ons gesponsord door ons zowel de potjes als de bloemetjes te schenken. Daarvoor willen we ze heel graag bedanken!! Pinksterviering groepen 1 en 2 In de jaarkalender staat dat wij op woensdag 5 juni onder schooltijd de pinksterviering zouden gaan vieren in het Visnet. Dit gaat niet door! Wij vieren onze pinksterviering donderdag 6 juni op Sonnevanck. De groepen 1 en 2 willen de oudere mensen verrassen met mooie liedjes. Mocht u toevallig kunnen rijden wilt u zich dan opgeven bij de leerkracht van uw kind. Alvast bedankt namens de groepen 1 en 2 Nieuws vanuit de Medezeggenschapraad Personeelsbeleid; Lerarentekort brengt extra uitdagingen met zich mee, vooral in tijden van ziekte. Er zijn soms noodgrepen nodig om het allemaal rond te krijgen en dit vraagt veel flexibiliteit van het personeel van de Bron. Bedrijfsvoering en organisatie; Het jaarverslag is nog niet klaar, het sociale verslag staat op de website van de school. Het vakantierooster is akkoord. Kwaliteitszorg: De kinderen worden op dit moment gemonitord op goed burgerschap/veiligheid. De kinderen hebben een persoonlijke vragenlijst ingevuld. De groepen 3 t/m 8 hebben kindgesprekken. Voor de kinderen van groep 1 en 2 zijn er geen officiële meetmomenten, de leerkrachten gaan een gesprekje met hen aan wanneer ze iets merken. Begroting en formatieplan: Meester Martin van den Bor heeft een PowerPoint laten zien over de begroting en het formatieplan. Verkeersproblematiek: Aan de Krommekamp worden bij de nieuwe oversteekplaats extra borden geplaatst. Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën, wilt u dan mailen naar ; mrbron@stichtingvco.nl

3 Rommelroute 2019 Ook dit jaar organiseert het wijkplatform Frankrijk een rommelroute. Deze rommelroute vindt plaats op zaterdag 25 mei 2019, start om 10:00 uur en eindigt 14:00 uur. Dit jaar is deelname aan de rommelroute gratis. DOE MEE: U kunt zich opgeven via onze website of direct een mail te sturen naar activiteiten@wijkplatformfrankrijk.nl Op onze site vindt u ook de spelregels terug voor deelname. Indien u zich voor 18 mei 2019 aanmeldt, komt uw adres ook op de adressenlijst en plattegrond te staan die op onze website, facebookpagina en twitteraccount worden gepubliceerd. Op deze manier zien de bezoekers waar de verkooppunten van de deelnemers zijn. Projectweek Vanaf 22 mei t/m 28 mei is de projectweek, het thema is dit jaar KUNST. Er staan veel activiteiten en uitstapjes op het proggamma, het belooft een hele leuke week te worden voor de leerlingen! Op dinsdagavond 28 mei bent u van uur van harte welkom om te zien wat de leerlingen allemaal gedaan en gemaakt hebben. Leerlingenraad In de afgelopen vergadering van 16 april is gesproken over onder meer de schoolkrant waar u al meer over hebt kunt lezen in deze nieuwsbrief. Op de agenda van de vergadering van 17 mei zal onder andere gesproken worden over meer groen op het plein en over de Samenloop van hoop. U zult later horen wat hierover besproken is. Schoolkrant Vandaag, 14 mei 2019, is er voor het eerst in het bestaan van CBS De Bron een schoolkrant uitgekomen. Het idee werd door 2 leerlingen uit groep 7B als idee in de ideeënbus gestopt voor de Leerlingenraad. Evan Knoester en Gijsbert Riet zouden het leuk vinden als er een schoolkrant zou komen en zij zouden ook wel een proefdruk willen maken. In de bovenbouw groepen is toen door de Leerlingenraadsleden geïnventariseerd of er behoefte en draagvlak voor was. Het gevolg kunt u nog in aparte bijlage lezen. Deze keer hebben Evan en Gijsbert in de groepen 5 t/m 8 een papieren versie uitgedeeld aan alle leerlingen. Of het geheel een vervolg krijgt ligt aan de input die de jongens krijgen op hun oproep in de schoolkrant. Het is mooi om te zien dat er een podium is voor leerlingen met ideeën maar ook dat de leerlingenraad hier ook op een serieuze manier mee omgaat.

4 Schoolfruit De gemeente Harderwijk wil een steentje bijdragen aan een gezondere leefomgeving voor kinderen. Dit doen zij onder andere door schoolfruit te verstrekken aan alle basisscholen in Harderwijk. Deze actie loopt van de meivakantie tot aan de herfstvakantie. In principe is het de bedoeling dat het fruit op school opgegeten wordt. Twee stuks fruit voor elk kind elke week. Het fruit wordt op maandag of dinsdag op school afgeleverd. We zullen per week bekijken op welke dagen we het extra groente/fruit moment zullen inplannen. Het zal niet op de woensdag zijn want dan nemen alle kinderen al fruit mee van thuis. U zult begrijpen dat zo n grote actie altijd wat opstart problemen met zich mee brengt. Op dit moment is het fruit al wel bezorgd maar zijn er nog niet voor alle kinderen 2 verschillende fruitsoorten. We zullen de komende week bekijken hoe het een en ander gaat verlopen. Er zullen vanuit de gemeente ook les ideeën en activiteiten aangereikt worden om de gezonde leefomgeving van kinderen te bevorderen. Schoolfotograaf Zoals u al weet komt op dinsdag 11 en woensdag 12 juni de schoolfotograaf bij ons op school. Misschien goed om alvast in uw agenda te noteren.op woensdag 12 juni is er aansluitend na schooltijd van uur gelegenheid om uw kinderen, met niet-schoolgaande broertjes en/of zusjes, op de foto te laten zetten. Entreetoets Vorige week zijn de leerlingen van de groepen 7 begonnen aan de entreetoets. Deze week gaan ze dit afronden. Alvast een mooi meetmoment om, naast het leerlingvolgsysteem, te kijken welk niveau voor uw zoon of dochter eventueel haalbaar zou kunnen zijn na het basisonderwijs. Korfbal Vanavond 14 mei en morgenavond 15 mei doen de leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 mee aan het schoolkorfbaltoernooi. We wensen iedereen heel veel plezier en success! Ouders, komen jullie ze aanmoedigen?! Opbrengst collecte paasviering De collecte na afloop van de paasviering heeft het mooie bedrag van 307,14 opgebracht. Iedereen hartelijk bedankt voor uw of jouw bijdrage namens onze sponsorkinderen!

5 Nieuwe leerlingen We heten van harte welkom: Layvin Olofsen, Liv Wezenberg en Nikki Grootkarzijn. Zij zijn na de meivakantie gestart in groep 1c bij juf Petra en juf Gera. We wensen jullie een fijne tijd bij ons op school! Spreekweek U bent altijd welkom bij de leerkracht van uw kind(eren) om het een en ander te overleggen en/of te vragen, maar volgende week hebben we daarvoor speciaal een spreekweek vanaf maandag 20 mei. U kunt een afspraak maken met de leerkracht via de mail. Mocht u het adres van de leerkracht van uw kind(eren) niet weten, kunt u dit vragen via de mail aan: beaton@stichtingvco.nl Agenda komende weken (overige data vindt u op de schoolkalender) 6 t/m 17 mei Entreetoets groep mei Korfbaltoernooi 20 t/m 24 mei Spreekweek 22 t/m 28 mei Projectweek 28 mei Kijkavond projectweek 30 mei Hemelvaartsdag mei Leerlingen vrij 4 juni Nieuwsbrief 13 5 juni Pinksterviering OB op Sonnevanck 7 juni Pinkstervieringen in de groepen juni Pinksteren 10 juni Leerlingen vrij juni Schoolfotograaf Heeft u vragen of opmerkingen n.a.v. deze nieuwsbrief? Loop gerust even binnen! Een hartelijke groet, mede namens het team Martin v/d Bor & Jacqueline Hüther Directeur & locatieleider Bijlage 1: Nieuwsbrief april familie Rombout Aparte bijlage: Schoolkrant

6 April 2019 Bij deze weer een update van ons wel en wee in Malawi tussen onze drukte van onze verhuizing door We hebben maiszaad uitgedeeld, Mirjam is weer terug in NL en we zijn er even 4 dagen tussenuit geweest. Ook zijn we op zoek naar iemand die ons een tijd zou kunnen ondersteunen in het lesgeven van de kids en zijn we dus druk bezig met onze verhuizing heerlijke dagen aan Lake Malawi vertoeft. Nadat we begin april weer afscheid moesten nemen van Mirjam na een heel leuke maar soms ook spannende tijd, waren we wel toe aan een break als gezin. Het was alweer 2 jaar geleden en met alle drukte van de laatste tijd en de komende verhuizing op komst merkten we dat het nu de tijd was Het stond dus al heel lang op de planning maar door de omstandigheden kwam het er gewoon niet van. Dus we hadden ons boeltje gepakt en een paar Wat is het daar toch prachtig en wat hebben we heerlijk genoten. Ezra vond een nieuwe hobby in vissen en had een hoop mooie (gekleurde) visjes aan de haak geslagen. Hij mocht zelfs met een paar grote jongens mee uit vissen in een speedbootje. Jona was een kei in steentjes over het water kaatsen en Anna had al snel aanspraak met wat andere kinderen en heeft eindeloos gezorgd voor een klein hondje dat daar rond liep. Wat heerlijk als je een paar dagen even je hoofd leeg kan maken en niet hoeft na te denken over werk of wat je voor eten moet koken die avond. Ook kwamen we een team van fietsers tegen die als goede doelen actie een tour rondom Malawi maakten voor een soortgelijk project als het onze. Super leuk ze te ontmoeten en wat ervaringen uit te wisselen.

7 En nu alles weer aan het uitzoeken, organiseren en inpakken om eindelijk te verhuizen!! Eigenlijk was het plan dat dat vandaag zou gebeuren. Maar er komt altijd weer van alles onverwachts tussen waardoor de planning weer helemaal anders liep. Maar wat een klus!.. en ik dacht nog wel dat er al een hoop in dozen en koffers zat. We hebben een tijdelijk solar systeem te leen op ons terrein tot dat over een paar weken ons eigen systeem geïnstalleerd kan worden waar door we in ieder geval wat aan stroom hebben. Super fijn! Als het goed is wonen we per 1 mei op het terrein. Afgelopen maand hebben we alvast 265 families die getroffen waren door de overstromingen voorzien in nieuw maiszaad. Zodat ze alsnog kunnen planten en hun verloren oogst goed kunnen maken en geen honger hoeven te hebben... Ondertussen zijn we ook alle bouwmaterialen aan het verzamelen zodat we nadat we zijn verhuist meteen aan de slag kunnen met de nieuwbouw en soms reparatie van huisjes. Op dit moment kunnen we zoiezo 22 nieuwe huisjes bouwen en zullen we zolang het geld over is nog repareren aan andere huizen. We richten ons met name op weduwen met kinderen en opa s en oma s. Die hebben het vaak het zwaarst. Daarnaast beginnen we komende maand met het opkweken van duizenden boompjes die we later gaan aanplanten in de dorpen. Ook zullen we water gaan voorzien voor 3 dorpen naast ons waar 3 weken geleden de enige waterput er mee ophield en mensen nu ver moeten lopen voor water. De komende maand verwachten we dus nog volop drukte en hopen we in de maand juni weer in normaal ritme te kunnen komen. Nu zit ons hoofd soms zo vol met alle dingen die naast elkaar lopen en kost het moeite om het overzicht te houden. Gelukkig doen we het met een geweldig team en doet iedereen z n best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen

8 Langzaam gaan we alweer naar het einde van het schooljaar toe. De kids doen het qua scholing goed. Toen Mirjam er was hebben we gemerkt hoe fijn het is om een extra iemand te hebben die mee kan helpen op het gebied van onderwijs voor onze kinderen. Dit maakt het soms ook mogelijk voor Esther om wat andere werkzaamheden te doen. Daarom willen we een oproep doen voor een vrijwilliger die tegen kost en inwoning een periode ons zou willen ondersteunen in scholing van de kinderen en andere activiteiten. Ken je iemand die het leuk zou vinden een paar maanden of een jaar wat anders te doen in een hele andere cultuur en omgeving, bij voorkeur iemand met een Pabo achtergrond, neem dan contact met ons op om te kijken hoe en wat voor elkaar kunnen betekenen! Nogmaals willen we iedereen hartelijk bedanken voor de bijdragen voor de overstromingen. We zijn heel blij met alle reacties die er gekomen zijn Onze gedachten zijn deze dagen ook heel veel bij onze Mozambikaanse buren die 5 weken na Cycloon Idai op dit moment getroffen worden door de nog zwaardere cycloon Kenneth. Zo heftig en hartverscheurend allemaal.. We hopen en bidden dat de mensen beschermd mogen worden en schade toch mee zal vallen. Lieve warme groeten van ons! Paul, Esther, Ezra, Anna & Jona We zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen! Wilt u ons eenmalig, structureel voor een aantal maanden of een jaar of langer ondersteunen met een gift? Dat is echt geweldig! Daar zijn we heel erg blij mee! Een gift kunt u overmaken naar NL58RABO t.n.v. Christengemeente Sefanja o.v.v scholing en coaching in Malawi. NB: Deze vermelding is belangrijk! (ANBI)

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ 12 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Paasviering onderbouw. We kunnen terugkijken op een mooie, drukbezochte Paasviering in Het Visnet. Het verhaal van Pasen werd door de kinderen en opa Knoest aan

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 14 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u onze Nieuwsbrief. We zijn op weg naar het einde van dit schooljaar. De fotograaf is gisteren geweest. We zijn benieuwd naar de resultaten. Het zal

Nadere informatie

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s),

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s), 10 6 maart 2018 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Een kijkje in de keuken In de media leest u vaak over werkdruk in het onderwijs en het te kort aan personeel. De stakingen van de afgelopen tijd hebben

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ 21 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Einde schoolseizoen 2016-2017 Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Nog 3 dagen te gaan en dan kunnen we genieten van een welverdiende

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Tijdelijke ingang Vanwege de bouwwerkzaamheden kunnen de ingangen aan het Frankenspad de komende tijd niet gebruikt worden. Iedereen zal de ingang moeten gebruiken

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 15 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Rapporten Komende vrijdag krijgt uw kind het 2 e rapport van dit schooljaar mee. Daarbij zit ook het strookje met daarop het tijdstip waarop we met u in gesprek willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

6 februari Geachte ouder(s) / verzorger(s),

6 februari Geachte ouder(s) / verzorger(s), 9 6 februari 2018 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Start groep 1D Maandagmorgen 5 februari is de nieuwe kleutergroep gestart. Juf Willeke Haak en Juf Petra van Gent zullen beiden deze groep gaan draaien.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), Geachte ouder(s) / verzorger(s), U ontvangt alweer de laatste nieuwsbrief van 2018. 2018 was wederom een bewogen jaar. Vreugde, plezier en enthousiasme maar ook teleurstelling en verdriet zijn gepasseerd.

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), Geachte ouder(s) / verzorger(s), Ouderavond 14 mei a.s. vindt er een extra ouderavond plaats met als onderwerp : Seksuele vorming: gave (op-)gave. 25 april j.l. heeft u de uitnodiging ontvangen. Wij nodigen

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ 1 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Start van een nieuw cursusjaar, 2017/2018 Gisteren zijn we gestart met het cursusjaar 2017/2018. Na een langere periode van vrij zijn was het fijn om leerlingen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 15 De laatste, en zeker ook wel leuke, loodjes zijn aangebroken.! Intussen is bekend naar welke groepen of scholen onze

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Bedankt! Heel fijn dat er woensdagavond 16 januari zoveel ouders waren om te helpen met de schoolschoonmaak, super bedankt!

Bedankt! Heel fijn dat er woensdagavond 16 januari zoveel ouders waren om te helpen met de schoolschoonmaak, super bedankt! Geachte ouder(s) / verzorger(s), Als u deze Nieuwsbrief leest zitten we midden in de gezelligheid van de Open Dag. Afgelopen zaterdag zijn er al veel ouders geweest om samen met hun kind(eren) onze school

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Themaweek Van maandag 21 januari tot en met vrijdag 25 januari werken wij op school rondom het thema. Wonderlijk

Themaweek Van maandag 21 januari tot en met vrijdag 25 januari werken wij op school rondom het thema. Wonderlijk Geachte ouder(s) / verzorger(s), we zijn al een eindje op weg in het nieuwe jaar, maar via deze weg willen wij u alsnog een gezond, goed en gelukkig nieuwjaar toewensen! Zoals we met de kerstviering in

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Afscheid van juf Aafke, juf Marrit en invalleerkrachten Aan het eind van het schooljaar gaat juf Aafke Meinsma onze school verlaten. Zij heeft 9 jaren met hart en ziel

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen..

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen.. In de Kijker April 2018 Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Vanmorgen zijn de kinderen van groep 1 en 2 op schoolreis gegaan. Een spannende gebeurtenis! Alle kinderen konden een plekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 13 17 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Dinsdag 6 mei 1 e lesdag na de meivakantie

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie