Domein Pelterke Jeugdlaan Overpelt. Bij pech of oponthoud onderweg, kan u ons steeds bereiken op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Domein Pelterke Jeugdlaan 4 3900 Overpelt. Bij pech of oponthoud onderweg, kan u ons steeds bereiken op 03 569 98 42."

Transcriptie

1 Laatste informatie Pretparkweek Fantastisch dat je ook dit jaar met Activak op vakantie gaat! Hoewel we nog even tijd hebben vooraleer het zo ver is, vind je hier alvast de laatste informatie over je kamp! Met andere woorden, de pret kan nu al een beetje beginnen, en stilaan mag je beginnen uitkijken naar het kamp! En ja, waarom niet al een beetje op voorhand beginnen dromen? We wensen je alvast veel plezier op je kamp! Start kamp Je wordt verwacht vanaf maandag, telkens om 9.00 u stipt in het Pelterke te Overpelt De vooropvang begint vanaf 7.30u. s Avonds kan je de kinderen komen ophalen vanaf 16.30u en ten laatste om 17.30u. Op vrijdag eindigt het kamp om 16u00. Domein Pelterke Jeugdlaan Overpelt Hoe te bereiken: surf naar of gebruik google maps Bij pech of oponthoud onderweg, kan u ons steeds bereiken op GEWIJZIGDE UREN BIJ UITSTAPPEN Op dinsdag gaan we naar Walibi Waver. De bus vertrekt om 8u15. Probeer ten laatste om 8u00 op het domein te zijn. De kinderen komen terug om 19u00. Op woensdag gaan we zwemmen! De kinderen komen terug om 17u00. Op donderdag gaan we naar Bobbejaanland. De bus vertrekt om 9u00. Probeer ten laatste om 8u45 op het domein te zijn. De kinderen komen terug om 19u00. Papieren nodig bij start kamp Vergeet niet om volgende zaken dagelijks mee te nemen. Lidkaart Activak 2014 Zakgeld 2 ziekenfondsvignetten SIS-kaart of ISI+kaart of voor +12 jaar identiteitskaart Medische fiche + attest medicijnen (beiden zijn verplicht!) Indien gewenst 8 voor de 2 foto s van het sociaal fonds Kortingspapieren van de mutualiteiten of andere instanties. Gelieve alle velden reeds in te vullen, om het vlot te laten verlopen. Zodat onze medewerkers enkel de handtekening en stempel nog dienen te zetten. De lidkaart wordt automatisch opgestuurd na betaling van je lidgeld. Houd deze goed bij tot aan je kamp. Zonder lidkaart kan je niet starten op je kamp.

2 Laatste informatie Pretparkweek Einde kamp Het kamp eindigt op vrijdag om 16u00. Om 15u30 wordt er een slotmoment georganiseerd met alle kinderen. De ouders zijn hier ook op uitgenodigd. Gelieve 15u30 te respecteren, aangezien we activiteit hebben tot 15u30. Bent u vroeger, gelieve in de buurt nog even te gaan wandelen of iets te gaan drinken en pas om 15u30 aanwezig te zijn. Kijk op vrijdag ook zeker eens bij de verloren voorwerpen, vooraleer je vertrekt en kijk na of je de overschot van medicijnen, zakgeld, SIS-kaart en sociaal fonds-foto mee terug hebt!! Verloren voorwerpen: Kijk op vrijdag zeker eens bij de verloren voorwerpen, vooraleer je vertrekt en kijk na of je de overschot van medicijnen terug mee hebt! Na het kamp houden wij de verloren voorwerpen per kamp bij op ons kantoor ( tot 30 september). Ontbreekt er na het kamp nog iets, dan kan een mailtje sturen naar info@activak.be met volgende gegevens: Naam kind Kamp + locatie + periode Omschrijving verloren voorwerp (kleur, merk, genaamtekend of niet ) Op vrijdagavond moeten de verloren voorwerpen nog binnengebracht worden en hebben we er nog geen zicht op. U kan vanaf maandag na het kamp telefonisch informeren tijdens de kantooruren via 03/ Ben je benieuwd naar de andere kindjes en de animatoren? Op zondagavond doen we de opening van het kamp op het domein, en dit om 17u30. Indien u al eens kort wil komen kennismaken met de animatoren van die week, dan bent u uiteraard van harte welkom. U kan uw kind dan officieel inschrijven ( afgeven medische fiche, attest medicijnen ). Indien het niet mogelijk is om zondag langs te komen, is het ook mogelijk om maandag officieel in te schrijven. Kortingspapieren mutualiteit : Verschillende instanties (werkgever, ziekenkas, ) geven kortingen/terugbetalingen aan hun leden/werknemers ( cfr. Website van uw ziekenfonds of vraag aan uw werkgever). Hiervoor dienen attesten ingevuld te worden door Activak. We vragen om het attest zo volledig mogelijk in te vullen en mee te brengen naar de kampopstart. Wie dit attest nadien wil opsturen, kan dit gewoon doen, samen met een aan henzelf gefrankeerde enveloppe. Alles zal ingevuld en teruggestuurd worden.

3 ALGEMENE INFO Zakgeld Hoeveel zakgeld je meeneemt hangt van jezelf af, niet iedereen geeft evenveel geld uit. In principe krijg je genoeg te eten en te drinken, dus enorm veel heb je niet nodig. De meeste mensen willen toch weten hoeveel ze ongeveer mee moeten nemen. We werken met ons eigen winkelsysteem, waarbij een drankje of snoepje 1 euro, een kaartje 0,5 euro en een postzegel 0,70 euro. Het winkeltje wordt ingepland door de animatoren en gebeurt afhankelijk van de planning dagelijks of enkele dagen tijdens het kamp. Het is uiteraard niet verplicht.het zakgeldadvies is 10 à 15 euro voor dit kamp. We vragen om het zakgeld in bewaring te geven, zodat dit niet gestolen kan worden, of verloren geraakt. Op vrijdag krijgt uw zoon/dochter dan ook de overschot netjes terug. t Sociaal Fon(d)ske? Activak biedt al jaren de leukste foto s aan! Deze zijn op het einde van je kamp meteen klaar om mee naar huis te nemen. Voor 8 Euro krijg je 2 foto s van 13 x 18 cm. Hiervan gaat 3 Euro rechtstreeks naar t Sociaal Fon(d)ske. Wat is t Sociaal Fon(d)ske? t Sociaal Fon(d)ske zorgt ervoor dat niet enkel Jan Modaal, maar ook Mie en Mo Bizar meekunnen op kamp! Bij aankoop van deze foto s geef jij dus ook een kamp-ervaring aan kinderen met minder kansen of die (door een handicap) meer begeleiding nodig hebben. Meer informatie over dit alles krijg je bij de verantwoordelijke ter plaatse! Foto s online op de website!! Tijdens het kamp worden er vele foto s getrokken. Afhankelijk van de mogelijkheid voor internetverbinding, plaatsen we de foto s tijdens het kamp al op onze facebookpagina. Dit gebeurt echter niet dagelijks, omdat onze animatoren druk bezig zijn met jullie kids. Indien er geen internet aanwezig is, worden de foto s na het kamp op onze pagina geplaatst. Er worden ook regelmatig statusupdates gegeven van medewerkers op de baan. Hou de facebook-pagina dus goed in de gaten. Na het kamp plaatsen we alle foto s zo snel mogelijk online op onze Facebook-pagina De foto s worden in albums geplaatst per locatie en week. Bijvoorbeeld week 1 Han Sur Lesse. Indien u het album niet vindt, klik dan bovenaan albums en scroll naar beneden. Maaltijden Vergeet je kind geen drankje en lunchpakket mee te geven. Er is een 4-uurtje inbegrepen in de prijs. BENT U BIJ DE INSCHRIJVING SPECIFIEKE VOEDINGSALLERGIEËN VERGETEN TE VERMELDEN, GELIEVE DIT DAN TEN LAATSTE 2 WEKEN VOOR HET KAMP DOOR TE MAILEN NAAR INFO@ACTIVAK.BE MET VERMELDING NAAM + KAMP + PERIODE + LOCATIE.

4 ALGEMENE INFO Medicatie of allergieën & verzekering: In het kader van een optimale begeleiding van uw kind, vragen wij u bijgevoegde medische fiche en attest medicijnen zorgvuldig in te vullen. De gegevens worden vertrouwelijk bewaard. Indien u dit wenst, kan u bepaalde gegevens mondeling verduidelijken aan de animatoren van uw kind bij inschrijving op het kamp. Het is heel belangrijk dat je beide formulieren helemaal ingevuld meeneemt op vakantie ( niet opsturen naar ons kantoor)! Ook het attest medicijnen dient u verplicht af te geven. Vergeet zeker geen pijnstillers/medicatie/verzorgingsproducten... mee te geven, daar onze animatoren wegens wettelijke richtlijnen enkel over producten voor wondverzorging beschikken. Uw kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. In geval van ziekte dient u uw eigen ziekteverzekering aan te spreken. Verblijf Al meer dan 50 jaar kunnen groepen voordelig overnachten in het bivakhuis, het bestaat uit 3 slaapzalen en extra kamers voor de begeleiders. Ondanks zijn respectabele leeftijd, voldoet het gebouw aan de hedendaagse verwachtingen, het kreeg immers in 2006 een grondige facelift. Qua veiligheid en comfort is de infrastructuur dus weer helemaal up-to-date. De 3 slaapzalen zijn gelegen onder het dak, dat zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. De begeleiding beschikt over een eigen kamer. Op het gelijkvloers bevindt zich de sanitaire ruimte, evenals de eet- en ontspanningsruimte. Verder beschikt het gebouw over een industriële grootkeuken met aparte koelcel. Welke pretparken gaan we bezoeken? Walibi Waver Bobbejaanland in Lichtaart De uren zijn onder voorbehoud van wijzigingen door weer, vermoeidheid kinderen.

5 Wat nemen we mee? Op basis van deze lijst kun je goed bepakt aan je kamp beginnen. Om verloren voorwerpen zoveel mogelijk te beperken, vragen we u om elk kledingstuk dat u meegeeft te merken met naam en voornaam van uw kind. Papieren 0 zakgeld / je lidkaart van dit jaar!! 0 ingevulde medische fiche & attest medicijnen (zie laatste blad) 0 SIS-kaart (of papieren van verzekering hospitalisatie) 0 eventuele medicijnen Kleding 0 speelkleding die vuil mag worden 0 regenkleding in geval van slecht weer 0 sportieve kledij Schoenen 0 sportschoenen (of schoenen waar je gemakkelijk mee kan lopen) Algemeen 0 Rugzakje voor de uitstappen naar het zwembad 0 zonnebril, zonnebrandcrème, lippencrème 0 petje tegen de zon 0 eventueel fototoestel 0 zaklamp 0 brooddoos en drinkenbus 0 medicijnen Wat nemen we NIET mee? X GSM X radio of mp3-speler X TV-toestel X Reisapotheek X Game Boy X Videocamera X Dit alles kan alleen maar stuk en gestolen worden!!

6 MEDISCHE FICHE Geachte In het kader ouders, van een optimale begeleiding van uw kind, vragen wij u bijgevoegde medische fiche zorgvuldig in te vullen. Deze informatie helpt ons rekening te houden In met het de kader mogelijkheden van een optimale en behoeften begeleiding van uw van kind. uw Ook kind, als vragen uw kind wij speciale u bijgevoegde zorgen medische nodig heeft, fiche is zorgvuldig het welkom in te bij vullen. ons. Naarmate Deze informatie wij beter helpt op de ons hoogte rekening zijn, te zullen houden wij met eventuele de mogelijkheden problemen beter en behoeften kunnen opvangen. uw kind. De gegevens Ook als uw worden kind speciale vertrouwelijk zorgen be- nodig waard. heeft, Indien is u het dit welkom wenst, kan bij ons. u bepaalde Naarmate gegevens wij beter mondeling op hoogte verduidelijken zijn, zullen aan wij de eventuele animatoren problemen van uw kind beter bij inschrijving kunnen opvangen. het De kamp. gegevens worden vertrouwelijk bewaard. Indien u dit wenst, kan u bepaalde gegevens mondeling verduidelijken aan de animatoren Het is heel belangrijk van uw kind dat bij je inschrijving beide formulieren op het kamp. helemaal ingevuld meeneemt op vakantie (ze moeten niet op voorhand worden doorg d)! Ook het attest medi- Het cijnen is heel dient belangrijk u verplicht dat af je te beide geven. formulieren helemaal ingevuld meeneemt op vakantie! Ook het attest medicijnen dient u verplicht af te geven. Wij dienen wel enkele zaken op voorhand te weten, om de begeleiding te garanderen Wij of aankopen dienen wel te enkele doen op zaken voorhand. op voorhand te weten, om de begeleiding te garanderen of aankopen te doen op voorhand. U gaf volgende informatie nog niet door bij inschrijving? Stuur het dan door Wat naar dient info@activak.be u ten vooraf laatste mee ten twee te laatste delen weken 2? weken voor het voor kamp vertrek mee te delen? Vegetariër: doorgeven meedelen bij aan inschrijving info@activak.be Speciale voedingsallergieën: doorgeven aan info@activak.be nele@activak.be Medicatie waar speciale begeleiding bij nodig is vb. diabetes, hormoonpreparaten : doorgeven aan info@activak.be nele@activak.be U Belangrijk kan deze voor informatie voedingsallergieën: doorgeven aan Wees de verantwoordelijke volledig, want uit ervaring interne kampen merken via we mail dat info@activak.be nele@activak.be een allergie vaak of gebruikt telefonisch wordt, 03/ indien een kind iets niet lust. Indien we dit merken tijdens een kamp zullen de ouders opdraaien voor de specifieke voedingskosten. Belangrijk Bij een allergie voor voorzien voedingsallergieën: wij graag aangepaste Wees volledig, voeding. want uit ervaring merken we dat een allergie vaak gebruikt wordt, indien een kind iets niet lust. Indien we dit merken Medicatie tijdens afgeven een kamp bij zullen aankomst de ouders opdraaien voor de specifieke voedingskosten. Bij Alle een medicatie allergie wordt voorzien steeds wij graag afgegeven aangepaste bij het voeding. begin van het kamp. Dit geldt voor alle leeftijden. Wij willen controle uitvoeren op het toedienen van de medicatie om Medicatie de gezondheid afgeven en veiligheid bij aankomst van uw kind en andere kinderen te garanderen. Ook puf- Alle fers medicatie of levenslange wordt medicatie steeds afgegeven worden afgegeven bij het begin aan de van EHBO-verantwoordelijke. het kamp. Dit geldt voor alle leeftijden. Wij willen controle uitvoeren op het toedienen van de medicatie om de Medicatie gezondheid afhalen veiligheid op het einde van uw van kind het en kamp andere kinderen te garanderen. Ook puffers Op het of einde levenslange van het medicatie kamp zullen worden animatoren afgegeven de aan medicatie de EHBO-verantwoordelijke. in bagage van uw kind stoppen of persoonlijk overhandigen. Vergeet niet na te kijken of u alle medica- Medicatie mee heeft. afhalen op het einde van het kamp Op het einde van het kamp zullen de animatoren de medicatie in de bagage van uw kind Alvast stoppen bedankt of voor persoonlijk uw bereidwillige overhandigen. medewerking Vergeet niet! na te kijken of u alle medicatie mee heeft. Het Activak-team Het Activak-team Het Alvast bedankt voor uw bereidwillige medewerking! team

7 MEDISCHE FICHE Niet hier 2 kleefbriefjes ALGEMENE INFORMATIE Naam: Voornaam : Kamp: Geboortedatum: Bloedgroep: Telefoonnummer(s) te contacteren bij nood/ziekte: Naam en telefoon van uw huisarts: Datum laatste geneeskundig onderzoek: Werd uw kind gevaccineerd tegen tetanus? JA NEE Wanneer?. ALGEMEEN MEDISCHE INFORMATIE 0 diabetes 0 astma 0 hartkwaal 0 epilepsie 0 huidaandoening 0 slaapwandelen 0 adhd 0 autisme 0 andere:.. Incontinentie (bedwateren?) NEEN - SOMS - DIKWIJLS Draagt een pamper s nachts? JA NEE Vroegere ziekten en/of heelkundige ingrepen Welke? BEPERKINGEN 0 fysieke beperking (omschrijf): JA NEE 0 mentale beperking (IQ): JA NEE 0 Problemen met bepaalde sport of spelactiviteiten JA NEE Welke?... 0 Vlug vermoeid? JA NEE ALLERGIEEN OF BIJZONDERE GEVOELIGHEDEN 0 allergie of bijzonder gevoelig voor medicatie? Welke? 0 allergie of bijzonder gevoelig voor stoffen of levensmiddelen? Welke? 0 vegetariër? JA NEE INDIEN U NOG EXTRA OPMERKINGEN HEEFT, MAG U DIT STEEDS OP DE ACHTERKANT NOTEREN

8 Attest medicijnen Dit attest dient u altijd in te vullen. Ook als uw zoon of dochter geen medicatie nodig heeft. Zonder dit attest wordt er geen medicatie toegediend door onze monitoren, ook niet de vrij verkrijgbare middelen!! Op de Activak vakanties is geen medicatie beschikbaar. Onze teams beschikken enkel over producten om wonden te verzorgen, vrij verkrijgbare middelen hebben ze niet bij. Indien je kind tijdens de vakantie medicijnen moet innemen of gevoelig is voor bepaalde zaken (hoofdpijn, allergieën, verkoudheid, pijnlijke maandstonden, ) dient u de medicijnen mee te geven met uw kind. Gegevens kind: Naam:. Adres:. Lidnummer:.... Locatie:. Periode: Dient u kind medicatie te nemen tijdens het verblijf? JA NEE Medicatie voorgeschreven door de behandelende geneesheer: Dit onderdeel dient u in te laten vullen, als uw kind medicatie neemt op doktersvoorschrift. Naam geneesheer: Telefoon geneesheer: Naam medicijn(en): Wijze van toedienen: Dosering: Tijdstip en frequentie: Vervaldatum: Hoe bewaren:. Handtekening en stempel geneesheer: Handtekening ouders: Welke medicatie mag toegediend worden in geval van: 0 Geen medicatie toedienen 0 Onderstaande medicatie mag toegediend worden bij Koorts (hoger dan 38.5 ) Naam medicatie: Dosering: Frequentie: Reisziekte Naam medicatie: Dosering: Frequentie: Misselijkheid Naam medicatie: Dosering: Frequentie: Andere (vb. hoofdpijn, menstruatiepijn, ) Naam medicatie: Dosering: Frequentie: Bij ernstige ziekte of ongeval wordt steeds een plaatselijke dokter gecontacteerd. U wordt ook steeds op de hoogte gebracht. Handtekening ouder(s) Geef de medicijnen in een doorschijnend, plastic zakje aan de monitoren af bij de start van de vakantie. Schrijf de naam van je kind zowel op het zakje als op de verpakking van de medicijnen!

Koetshuis Verloren Bos koetshuis Nijverheidsstraat Lokeren. Bij pech of oponthoud onderweg, kan u ons steeds bereiken op

Koetshuis Verloren Bos koetshuis Nijverheidsstraat Lokeren. Bij pech of oponthoud onderweg, kan u ons steeds bereiken op Laatste informatie Chocoladekamp Fantastisch dat je ook dit jaar met Activak op vakantie gaat! Hoewel we nog even tijd hebben vooraleer het zo ver is, vind je hier alvast de laatste informatie over je

Nadere informatie

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres:

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres: Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem Medisch attest Dit medisch attest moet door de ouders zorgvuldig ingevuld worden. Zo kan er rekening gehouden worden met de specifieke behoeften en mogelijkheden

Nadere informatie

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten Mix n match Bewonder de unieke reuzenpanda s in Pairi Daiza. Bepaal zelf of je liever 77 meter boven de grond bengelt in de Dalton Terror of meer geniet van een ontspannend bubbelbad in Aqualibi. Kies

Nadere informatie

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten Waterratjes Kan je nog niet zo goed zwemmen of voel je je nog wat onzeker in het water? Spring met ons in het zwembad en probeer samen met een professionele zwemleraar de leukste zwemtrucjes uit. Ga jij

Nadere informatie

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten Vorming Vormingsweekend vr. 05.10 - zo. 07.10 Vorming a la carte? Yes we can! Aan de hand van verschillende vormingsnoden die jullie aangaven in de evaluaties na vakanties en opfrissingsweekend boksen

Nadere informatie

Mix n match. zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten

Mix n match. zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten Mix n match Ontrafel het mysterie en probeer samen met je vrienden zo snel mogelijk te ontsnappen uit de escape room. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan de strijd aan in een knallend paintballgevecht,

Nadere informatie

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten Vrijwilligersweekend za. 20.10 - zo. 21.10 Het wordt tijd om het vrijwilligersbeleid nog eens onder de loep te nemen. En wie kan dat beter dan de vrijwilliger zelf? Daarom organiseren we op 20 & 21 oktober

Nadere informatie

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten Vorming Playlist vr. 16.11 - zo. 18.11 Heb jij nog eens zin om zelf keihard mee te spelen? Dan is de Playlist iets voor jou! Geen speluitleg geven of materiaal klaarzetten, maar gewoon ondergedompeld worden

Nadere informatie

#loveleuven. zo vr Leuven - Jeugdherberg De Blauwput. Reisdocumenten

#loveleuven. zo vr Leuven - Jeugdherberg De Blauwput. Reisdocumenten #loveleuven Een spannend stadsspel zorgt voor een intense jacht naar de overwinning. Vanop de klimmuur voel je hoogtekriebels in je buik en wat later maken die plaats voor een lekkere Würst. Als toetje

Nadere informatie

UITBLINKERS: Planckendael, schaatsen of skiën In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten

UITBLINKERS: Planckendael, schaatsen of skiën In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten 5-7j 8-12j Winterhotel Neem een exclusief kijkje in het verblijf van Kai-Mook. In Planckendael ontdek je alle dieren van aap tot zebra. Na deze beestige dag slalom je op de skilatten of toon je de mooiste

Nadere informatie

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Cursus playfactory Tijdens de cursus playfactory word je een nóg zottere, coolere en betere animator! Samen bouwen we verder op wat je leerde tijdens de cursus animator. We beloven je een tijd

Nadere informatie

DEEL I ALGEMENE INFO INFO - FORMULIER SPEELPLEIN KATAPULT. Datum : / /

DEEL I ALGEMENE INFO INFO - FORMULIER SPEELPLEIN KATAPULT. Datum : / / INFO - FORMULIER SPEELPLEIN KATAPULT Gelieve dit formulier in te vullen. Gelieve in deel I de algemene gegevens in te vullen die nodig zijn voor de inschrijving, de noodgevallen en het fiscale attest.

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

Zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Feestelijk Gent Laat je deze week meevoeren door de spectaculaire wildwaterbanen of ontspan in het bubbelbad. Haal nadien de snelheidsduivel in jou naar boven voor een bloedstollende race op het kartingcircuit.

Nadere informatie

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken.

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken. Beste Ouders, Leden en sympathisanten. Chiro Lozen bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit niet zomaar over te laten gaan organiseren we een mini bivak (met maxi pret). Dit bivak gaat door van vrijdag 12 september

Nadere informatie

geweldig Gent zo vr Gent - Hostel De Draecke Reisdocumenten

geweldig Gent zo vr Gent - Hostel De Draecke Reisdocumenten geweldig Gent Ontdek het vree wijze Gent. Kruip in de huid van Europese topspionnen en leg alle puzzelstukken samen vóór de chemische bom ontploft. Wees snel want je hebt maar 60 minuten de tijd. Met een

Nadere informatie

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Opfrissingsweekend vr. 06.04 - zo. 08.04 Dit weekend is het officiële startschot van de zomer! Je maakt kennis met het team waarmee je in de vakantie zal samenwerken, pikt vormingen mee en ook

Nadere informatie

Instafamous. zo vr Antwerpen - Jeugdherberg Pulcinella. Reisdocumenten

Instafamous. zo vr Antwerpen - Jeugdherberg Pulcinella. Reisdocumenten Instafamous Ga jij Jamie-Lee Six of Enzo Knol achterna? Zet je schrap want deze week ga je viraal! We zorgen ervoor dat je vrienden ons kunnen liken, delen, volgen,... door een super originele vlog en

Nadere informatie

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche Mijn sport is top Begin je maar al op te warmen, want deze vakantie sporten we erop los. Daag je vrienden uit voor een partijtje badminton en sla iedereen met verstomming met je beste smash. Of speel jij

Nadere informatie

adrenaleuven zo wo Leuven - Hostel De Blauwput Reisdocumenten

adrenaleuven zo wo Leuven - Hostel De Blauwput Reisdocumenten adrenaleuven Klauter omhoog en baan je een weg tussen de toppen van de Leuvense bomen. Pas op, niet vallen! Straks moet je nog rennen, springen, duiken, glijden en scoren tijdens een heus spelletje ultimate

Nadere informatie

Vorming. Cursus: wo vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Vorming. Cursus: wo vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Mission possible We gaan samen aan de slag om een groot spel van a tot z uit te werken. Op vrijdagavond stromen de animatoren toe om zich te smijten in jullie zelfgemaakte spel. Cursus: wo. 05.04

Nadere informatie

LEEUWKES DEINZE EN DOLFKES WEEKEND

LEEUWKES DEINZE EN DOLFKES WEEKEND LEEUWKES DEINZE EN DOLFKES WEEKEND Beste Leeuwkes van Deinze en Dolfijntjes Jullie zijn geselecteerd om lid te worden van het KSA-leger. Een weekend lang hebben jullie de tijd te bewijzen dat jullie geen

Nadere informatie

Puur avontuur. zo za

Puur avontuur. zo za Puur avontuur Ben jij een echte avonturier? Heb jij absoluut geen last van hoogtevrees? Heb je altijd als eens willen paintballen? Als het antwoord op al deze vragen ja is, schrijf je dan vliegensvlug

Nadere informatie

Speelhotel. Za zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Speelhotel. Za zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Speelhotel Deze zomer openen we opnieuw ons hotel exclusief voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit geeft jou de kans om zelf te bepalen wanneer je aankomt op vakantie en vertrekt. Kies mee welke toffe spelletjes

Nadere informatie

Speelfabriek. 5-7j. 8-12j. Sint-Niklaas - Jeugdverblijf Heywijck. Reisdocumenten

Speelfabriek. 5-7j. 8-12j. Sint-Niklaas - Jeugdverblijf Heywijck. Reisdocumenten 5-7j 8-12j Speelfabriek Neem het tegen elkaar op in onze eigen Olympische Spelen en ga met een Krunsj medaille naar huis. Spring zo hoog je kan, duik in de foampit of maak prachtige salto s in het trampolinepark.

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Dino rock. zo za Dworp - Jeugdverblijf Destelheide. Reisdocumenten

Dino rock. zo za Dworp - Jeugdverblijf Destelheide. Reisdocumenten Dino rock Rawr, deze week komen de dino s weer tot leven. Volg de sporen van de Diplodocus, graaf de botten van de Triceratops op en sta oog in oog met Stan, de grootste T-Rex van Europa! Oefen alvast

Nadere informatie

Zo za Viroinval - Wanyi park. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo za Viroinval - Wanyi park. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Outdoor Ardennen Doorkruis de bossen op je mountainbike en ga de helling af op een mountainboard of longboard. Op het einde van de vakantie is de piste voor één avond exclusief van ons en board je tot

Nadere informatie

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00.

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00. In deze kampbundel vind je: Info over het kamp en de kampplaats De weg naar een goed gevulde valies Een inschrijvingsstrookje Wat info over het kampthema Maar ook nog vele andere fijne weetjes en feiten!

Nadere informatie

Beestige boerderij. zo za Ronse - Jeugdherberg De Fiertel. Reisdocumenten

Beestige boerderij. zo za Ronse - Jeugdherberg De Fiertel. Reisdocumenten Beestige boerderij zo. 30.06 - za. 06.07 Wil je weten hoe het leven op de boerderij eruit ziet? Dieren voederen, een ponyritje maken en brood bakken zijn enkele beestig leuke activiteiten die alvast op

Nadere informatie

Fantasia. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Fantasia. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Fantasia Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan ons zelfgemaakt peperkoekenhuisje? Knutsel het zotste kasteel en verzamel de grappigste of spannendste verhalen in jouw eigen sprookjesboek. Deze

Nadere informatie

Zo za Oudenaarde - Jeugdverblijf Het Moerashuis. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo za Oudenaarde - Jeugdverblijf Het Moerashuis. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Moeras op stelten Je verlegt je grenzen tijdens een uitdagend hoogteparcours. Slalom op blote voeten tussen de bomen, ontmantel alle hindernissen en probeer met je kajak de andere kant van het meer te

Nadere informatie

In galop. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

In galop. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten In galop Kan jij al paardrijden in stap, draf of galop? Deze week gaan we elke namiddag naar de manege en leren we op ons eigen niveau nieuwe trucjes met de paarden. s Avonds dans je lekker gek tijdens

Nadere informatie

Dierenpark. Za wo Oostvleteren - Vakantiedomein De Zonnegloed. Reisdocumenten

Dierenpark. Za wo Oostvleteren - Vakantiedomein De Zonnegloed. Reisdocumenten Dierenpark Deze week speel je erop los tussen gekke aapjes en snelle stokstaartjes. Je ontmoet honderd verschillende diersoorten uit alle hoeken van de wereld en maakt een rit op de tractor. Het wordt

Nadere informatie

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Cursus playfactory Tijdens de cursus playfactory word je een nóg zottere, coolere en betere animator! Samen bouwen we verder op wat je leerde tijdens de cursus animator. We beloven je een tijd

Nadere informatie

Waterratjes. za vr Geraardsbergen - Hostel t Schipken. Reisdocumenten

Waterratjes. za vr Geraardsbergen - Hostel t Schipken. Reisdocumenten Waterratjes za. 03.08 - vr. 09.08 Voel je je nog wat onzeker in het water of kan je net wel al een beetje zwemmen? Geen zorgen, want samen met een redder leer je allerlei zwemtrucjes! Onze speelse animatoren

Nadere informatie

Beroepen achter de schermen

Beroepen achter de schermen Beroepen achter de schermen Later word ik? Wij hebben alvast wat leuke ideetjes! We duiken achter de schermen en steken onze handen uit de mouwen in het bakkerijmuseum. We ontdekken er de lekkerste recepten

Nadere informatie

Speelhotel. 5-12j. Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Speelhotel. 5-12j. Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten 5-12j Speelhotel tussen za. 18.08 - Bepaal zelf aan welke gekke activiteiten je deelneemt door te kiezen wanneer je aankomt en vertrekt in ons speelhotel. Na al je favoriete spelletjes kan je s avonds

Nadere informatie

Outdoor Ardennen. Viroinval - Wanyi park. Reisdocumenten

Outdoor Ardennen. Viroinval - Wanyi park. Reisdocumenten Outdoor Ardennen zo. za. 01.07 07.07 Maak je eerste bochtjes naar beneden op je mountainboard of toon als pro je kunstjes op de vele rails, jumps en slides. Op het einde van de vakantie is de piste voor

Nadere informatie

Boerderij. Zo za Ronse - Jeugdherberg De Fiertel. Reisdocumenten

Boerderij. Zo za Ronse - Jeugdherberg De Fiertel. Reisdocumenten Boerderij De boerderijdieren wachten op jou om ze te voederen en te verzorgen. Je raapt eitjes van de kippen, knuffelt de konijnen en maakt een ponyritje. Tussendoor maken we zelf overheerlijke choco en

Nadere informatie

Pretpark. za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Pretpark. za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Pretpark Neem plaats in de Dawson Duel en race tegen je vrienden naar beneden. Bereid je voor op een waanzinnige rit in de Pulsar. Laat je heen en weer katapulteren en duik met een enorme splash in het

Nadere informatie

Trophy 18+ vr zo Locatie. Reisdocumenten

Trophy 18+ vr zo Locatie. Reisdocumenten 18+ Trophy vr. 30.09 - zo. 02.10 Tel mee met ons af naar de nieuwste editie van Trophy - weekend. Bereik jij je bestemming met een oude bolderkar, gepimpte rollerschaatsen of in een classy Porsche? Ronsel

Nadere informatie

Paardrijden. zo za Buggenhout - Manege t Hoefijzer. Reisdocumenten

Paardrijden. zo za Buggenhout - Manege t Hoefijzer. Reisdocumenten Paardrijden Galoppeer elegant door de piste en maak de gekste turnoefeningen op je paard. We krijgen tips en tricks van echte ruiters. Tussen al het rijden door gaan we op ontdekking in het bos of duiken

Nadere informatie

Dierenplezier. zo za Mechelen - Jeugdverblijf De Nekker. Reisdocumenten

Dierenplezier. zo za Mechelen - Jeugdverblijf De Nekker. Reisdocumenten Dierenplezier Klaar voor een echte beestenboel? Waggel als een pinguïn, spring rond als een aapje en brul zo luid als een leeuw. Speel spelletjes tussen meer dan honderd dieren en dans s avonds met Staf

Nadere informatie

za vr Aalst - Jeugdverblijfcentrum Schotte Reisdocumenten In deze infobundel vind je: Bagagevuller Medische fiche

za vr Aalst - Jeugdverblijfcentrum Schotte Reisdocumenten In deze infobundel vind je: Bagagevuller Medische fiche Schot in de roos Voel je net als Robin Hood tijdens een spelletje Archerytag. Klaar? Richt en schiet! Duik wel op tijd weg zodat je zelf niet geraakt wordt. Na al dat schieten is het tijd voor iets anders.

Nadere informatie

Winterhotel. Lokeren - Jeugdverblijf Verloren Bos. Reisdocumenten

Winterhotel. Lokeren - Jeugdverblijf Verloren Bos. Reisdocumenten Winterhotel Ontdek de wondere wereld van de Efteling. Laat je betoveren door de mooiste sprookjes van Grimm, kies de leukste parkshow uit en gil in de spectaculaire Vliegende Hollander. Steel daarna zelf

Nadere informatie

Speelpaleis. za vr Aalst - Jeugdverblijfcentrum Schotte. Reisdocumenten

Speelpaleis. za vr Aalst - Jeugdverblijfcentrum Schotte. Reisdocumenten Speelpaleis Klaar voor een driedubbele portie actie en plezier? Ga deze week spetteren in het zwembad, toon je vetste pasjes op de rolschaatspiste én gooi de meeste strikes op de bowlingbaan. Zin in meer?

Nadere informatie

#doehetzelvers. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

#doehetzelvers. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten #doehetzelvers Deze vakantie doe je het zelf. Je tovert het simpelste materiaal om tot een kunstwerk. Je maakt je eigen knuffelbeest. Of wordt het een monstertje? Met een gigantische hoeveelheid Lego bouw

Nadere informatie

Za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Wind in de zeilen Sjor een stevig vlot en trek erop uit. Voel de wind in je haren tijdens het windsurfen en maak het water onveilig met je kajak. Gewapend met een peddel wagen we ons aan een parcours vol

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop Beste ouders, INFO ZEEKLASSEN Antwerpen, Dit jaar trekken we er met de doelgroep weer op uit. We gaan op zeeklassen! We nodigen jullie alvast uit voor een informatie-avond in onze school op dinsdag 28

Nadere informatie

Paardrijden. Zo za Buggenhout - Manege t Hoefijzer. Reisdocumenten

Paardrijden. Zo za Buggenhout - Manege t Hoefijzer. Reisdocumenten Paardrijden Deze week treed je in de hoefsporen van Merel en Amika of Zorro en Tornado. Ervaren ruiters leren jou en je vrienden rijden op de pistes en tonen hoe je jouw favoriete viervoeter borstelt,

Nadere informatie

Zo zo Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo zo Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Tipi s Ardennen Hou je evenwicht tijdens het klimmen langs een steile rotswand en trotseer de duizelingwekkende ziplines. Na een sfeervolle tweedaagse praten we na aan het knetterende kampvuur en kruipen

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent NAAM: KLAS: Om de administratie in orde te brengen voor de studiereis naar Kent (22-25 mei 2012), geef je dit mapje met dit blad en alle nodige documenten af aan de balie voor woensdag 2 mei 2012. Deze

Nadere informatie

Van zaterdag 26 augustus tot woensdag 30 augustus 2017 gaan we met z n allen naar zee

Van zaterdag 26 augustus tot woensdag 30 augustus 2017 gaan we met z n allen naar zee 20.06.2017 Beste dansers en ouders, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor we aan een welverdiende grote vakantie gaan beginnen. Iedereen kan nu min of meer gaan genieten van wat vrije tijd. 24 juni

Nadere informatie

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche Professor in de keuken Samen maken we een dag de keuken van hotelschool Ter Duinen onveilig. s Avonds smullen we er van ons zelfgemaakt viergangenmenu. Daarna experimenteren we verder met smaken in onze

Nadere informatie

Paardrijden. zo za Buggenhout - Manege t Hoefijzer. Reisdocumenten

Paardrijden. zo za Buggenhout - Manege t Hoefijzer. Reisdocumenten Paardrijden Yihaaaa! Altijd al eens een cowboy willen zijn? Grijp deze week dan jouw kans! Je leert niet alleen paardrijden als de beste, maar ook je trouwe viervoeter eten geven en verzorgen hoort erbij.

Nadere informatie

Kicks op de boerderij

Kicks op de boerderij Kicks op de boerderij zo. 30.06 - za. 06.07 Deze week zorgen we voor dé ideale mix tussen dierenplezier en puur avontuur. We trekken voor een dag onze laarzen aan om dieren te voederen, een ritje op een

Nadere informatie

JONG-GIVERWEEKEND maart 2016

JONG-GIVERWEEKEND maart 2016 JONG-GIVERWEEKEND 18-19-20 maart 2016 Beste ouders, beste jong-givers, De feestdagen zijn weer gepasseerd, hoog tijd om te beginnen denken aan een weekend in dit tweede semester. We stootten deze keer

Nadere informatie

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche Tsjik Tsjak vollenbak Is geen uitdaging te groot voor jou, geen muur te hoog en geen rivier te diep? Dan is deze actieve vakantie zeker iets voor jou. We worstelen ons door een waanzinnig springkastelenparcours,

Nadere informatie

Zo zo Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten. UITBLINKERS: hindernissenparcours, lasergevecht, boogschieten

Zo zo Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten. UITBLINKERS: hindernissenparcours, lasergevecht, boogschieten Durven of doen? Ben jij verzot op actie? Schiet in de roos met je pijl en boog of neem het op tegen je vrienden in een spannend lasergevecht. s Avonds genieten we van marshmallows bij het knisperende kampvuur.

Nadere informatie

Liefste Mama/Papa/Zus(sen)/Broer(s)/oma/opa/hond/kat/schildpad/.. Ik heb het zo druk dat ik zelf geen brief kan schrijven. Ik ben gewoon te lui. We zijn nu al dagen op kamp in Schilde, en ik heb al. keer

Nadere informatie

individuele steekkaart

individuele steekkaart individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. þ jongen meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer (ingevuld door leiding):...(in... Met deze individuele steekkaart geven ouders jaarlijks

Nadere informatie

Schip ahoi! Zo za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Schip ahoi! Zo za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Schip ahoi! Kareltje Krab en Zora Zeester hebben een schatkaart gevonden en willen echte piraten worden. Bouw het grootste zandkasteel en plaats er de piratenvlag op. Met Karel aan het stuur rijden we

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

Bütgenbach Dit jaar gaan we voor de 30ste keer op volleybalstage in het Belgische Bütgenbach.

Bütgenbach Dit jaar gaan we voor de 30ste keer op volleybalstage in het Belgische Bütgenbach. Bütgenbach 2018 Dit jaar gaan we voor de 30ste keer op volleybalstage in het Belgische Bütgenbach. We verblijven in het domein Worikken, dat voorzien is op grotere groepen. Er zijn daar 2 ruime sporthallen

Nadere informatie

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche Poppette en salopette Spring in de voetsporen van Oscar de dino en speel, graaf en rol in het zand met Klaartje tralalaatje. Je knutselt zelf een schattige, stoere of zotte poppenkastpop in elkaar. We

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

game on zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten

game on zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten game on Speler 1, klaar? Start! Zet je schrap en verken een volledig nieuwe wereld met een VR-bril. Ga nadien terug in de tijd en herontdek de retro arcadespelen zoals Pac-Man, Donkey Kong en Space Invaders.

Nadere informatie

individuele steekkaart

individuele steekkaart individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. O jongen O meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer:... Met deze individuele steekkaart geven ouders jaarlijks aan de takleiding alle

Nadere informatie

KAMP SIM Kampplaats. Vertrek. Aankomst. Bagage binnenbrengen. Beste SIMmers en ouders,

KAMP SIM Kampplaats. Vertrek. Aankomst. Bagage binnenbrengen. Beste SIMmers en ouders, KAMP SIM 2017 Beste SIMmers en ouders, In juli is het weer zover! De 10 leukste dagen van het jaar breken dan aan, want het is weer kamp! En aangezien jullie in de SIM zitten gaan we daar zomaar eventjes

Nadere informatie

NOORDPOOL ZUIDPOOL VERKENNERWEEKEND

NOORDPOOL ZUIDPOOL VERKENNERWEEKEND NOORDPOOL ZUIDPOOL VERKENNERWEEKEND 2014 HELP! Geachte ijsberen uit België, Tot jullie spreekt Pol du Nord van de Noordpool. Ik schrijf jullie deze brief omdat het hier niet goed gaat. Eigenlijk gaat het

Nadere informatie

Vorming. Cursus: zo vr Indien stage: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin.

Vorming. Cursus: zo vr Indien stage: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Vorming Cursus animator Ben jij een 15-jarig speelbeest dat maar niet genoeg kan krijgen van spelen en kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal

Nadere informatie

Op avontuur in de natuur

Op avontuur in de natuur Op avontuur in de natuur (geüpdatete versie) 14 t.e.m. 17 mei 2018 De Hoge Rielen Molenstraat 62 2460 Kasterlee 1 Beknopte info Maandag 14 mei 2018 is het zover! Dan vertrekken we naar De Hoge Rielen om

Nadere informatie

Jeugdtheater Triangel

Jeugdtheater Triangel Jeugdtheater Triangel Infomapje - Inschrijvingsformulier Triangel - Brief over foto s - Gegevens over de verzekering - Medische fiche - Belangrijke data - Informatie/Inschrijvingsformulier theaterweekend

Nadere informatie

GIVER-WEEKEND II: april te Oostende (Oesterput)

GIVER-WEEKEND II: april te Oostende (Oesterput) 1 Liefste givers, Beste ouders, GIVER-WEEKEND II: 13-15 april te Oostende (Oesterput) Ons tweede scouts-weekend staat weer voor de deur. Als beloning voor ons noeste arbeid op de pannenkoekenslag en truffelverkoop

Nadere informatie

Vorming. Cursus: zo vr Indien stage: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin.

Vorming. Cursus: zo vr Indien stage: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Vorming Cursus animator Kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek hoe je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft en zo

Nadere informatie

Welkom bij de laatste editie van Expeditie Robinson!

Welkom bij de laatste editie van Expeditie Robinson! Welkom bij de laatste editie van Expeditie Robinson! Jullie zijn uitgekozen om aan deze ultieme battle deel te nemen. We verwachten dat alle jong-gidsen naar het onbewoonde eiland van Ozo komen voor de

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te. amuseren in De Hoge Rielen. Zoals gewoonlijk gaan we ook dit

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te. amuseren in De Hoge Rielen. Zoals gewoonlijk gaan we ook dit Kamp 2014 De examens of toetsen zijn bijna achter de rug, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

individuele steekkaart

individuele steekkaart individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. O jongen O meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer:... Met deze individuele steekk aart geven ouders jaarlijks aan de leiding alle noodzakelijke

Nadere informatie

Hunger games. za za Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten

Hunger games. za za Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten Hunger games Zot van paintballen en boogschieten? Archery tag combineert de twee! Verleg je grenzen in de speleobox of op de via ferrata en zoef naar beneden via de deathride. We slaan onze tenten op en

Nadere informatie

Pretpark. za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Pretpark. za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Pretpark Stap mee in een boot en ga op avontuur doorheen een woeste bergrivier. Let goed op want voor je het weet, kom je in een stroomversnelling terecht en word je mee gesleurd in een draaikolk! Wil

Nadere informatie

Stoere vikingen. za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Stoere vikingen. za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Stoere vikingen za. 24.08 - za. 31.08 Ten aanval! Samen met Wickie de Viking en Halvar trek je ten strijde. Opgepast, want er loert overal gevaar! Bewijs dat je even stoer bent als hen en ga de uitdaging

Nadere informatie

CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart

CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart Het 2 e weekend komt eraan! We spreken vrijdag 29 maart om 19u00 af aan de Van Tichelenlei. Daar zorgen we dat iedere artiest een vriendje vindt zodat we samen

Nadere informatie

Inlichtingenfiche voor vormingen met overnachting

Inlichtingenfiche voor vormingen met overnachting Inlichtingenfiche voor vormingen met overnachting Deze gegevens zullen alle bescherming genieten zoals voorzien in de wet van 8.12.1992 op de bescherming van de privacy Datum opmaak inlichtingenfiche:

Nadere informatie

Zeekriebels. za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Zeekriebels. za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Zeekriebels We lopen tussen gekke fonteinen, aaien geitjes op de boerderij en vliegen rond op de rug van een kwakende kikker. Versla je mee de piraat op het springkasteel of dans je liever als een prinses

Nadere informatie

Cursus hoofd -animator

Cursus hoofd -animator Vorming Cursus hoofd -animator Je droomt ervan om samen met je team een vakantie in goede banen te leiden? Je hebt het attest animator op zak of 100 uur ervaring in het jeugdwerk? Twijfel dan geen seconde

Nadere informatie

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Hé, ik wil ook mee!!!

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Hé, ik wil ook mee!!! Werkjaar 2011-2012 In deze kampbundel vind je: Info over het kamp en de kampplaats De weg naar een goed gevulde valies Een inschrijvingsstrookje Wat info over het kampthema Maar ook nog vele andere fijne

Nadere informatie

Cursus hoofd -animator

Cursus hoofd -animator Vorming Cursus hoofd -animator Je hebt een animator attest op zak of 100 uur ervaring in het jeugdwerk? CHECK Je bent 16 jaar? CHECK Je droomt ervan om alles op vakantie in goede banen te leiden en de

Nadere informatie

Dolle pret. za za Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten

Dolle pret. za za Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten Dolle pret In Plopsa Coo ontmoet je je favoriete Studio 100 vriendjes en is het lachen, gieren, brullen op de strafste attracties. Ontdek de verschillende magische doolhoven van Barvaux en ga s avonds

Nadere informatie

Ardense verkenners. za za Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten

Ardense verkenners. za za Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten Ardense verkenners za. 13.07 - za. 20.07 Welkom in de prachtige Ardennen. Hier gaan we ons een week lang ongelofelijk amuseren. De avonturier in ons maken we wakker door te klauteren op een via ferrata

Nadere informatie

Boomhutclub. za za Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten

Boomhutclub. za za Bomal - Vakantiedomein Dennenheuvel. Reisdocumenten Boomhutclub Beleef spannende avonturen in het bos en bouw mee aan de Krunsj boomhut. s Avonds zingen we de leukste liedjes aan het kampvuur, eten we overheerlijke marshmallows en slapen we in onze eigen

Nadere informatie

Pretpark. za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Pretpark. za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Pretpark Neem plaats in de Pulsar en voel je hartslag de lucht in gaan! Laat je heen en weer katapulteren en duik vanop 45 meter hoogte met een enorme splash in het water. Bereid je voor op de woeste golven

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Vlaanderen Welpenkamp Braveheart - 1 -

Scouts & Gidsen Vlaanderen Welpenkamp Braveheart - 1 - - 1 - Het wordt tijd om jullie eens op de proef te stellen: Hoe dapper zijn jullie? Kunnen jullie zich als welpen bewijzen dat jullie het in je hebben om voor FREEDOM te strijden. Alleen de beste, stoerste

Nadere informatie

Dossier. Welkom in ons kinderdagverblijf

Dossier. Welkom in ons kinderdagverblijf Dossier Welkom in ons kinderdagverblijf Aan te vragen formulieren: Kind en Gezin Attest inkomenstarief kinderopvang: De kindcode wordt aangevraagd bij Kind en Gezin De ouders berekenen zelf het inkomenstarief

Nadere informatie

WELSCO WELLEN PRESENTS

WELSCO WELLEN PRESENTS WELSCO WELLEN PRESENTS KERSTKAMP DELUXE AANDACHT! AANDACHT! AANDACHT! DEADLINE inschrijvingen KERSTKAMP: 01/01/2017 Meer info op volgende pagina s! YEAHHHH Ook dit jaar gaan we weer op een crazy-kwoel

Nadere informatie

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 1 VERBLIJFPLAATS Dennenheuvel Mont de Pins 100 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe) Tel: 086212136 E-mail: colin.lagasse@unmn.be www.montdespins.be

Nadere informatie

Beste Piepers en krieletjes, beste ouders

Beste Piepers en krieletjes, beste ouders Beste Piepers en krieletjes, beste ouders Een zaterdag zonder KSA dat is voor vele leden voor ons een echte nachtmerrie. Een weekend van 2 zaterdagen lang, dat is dan weer een ongrijpbare droom. Maar niet

Nadere informatie