Vanuit de ledenadministratie: Vanuit het zomerlidmaatschap hebben een aantal leden besloten om vast lid te worden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vanuit de ledenadministratie: Vanuit het zomerlidmaatschap hebben een aantal leden besloten om vast lid te worden."

Transcriptie

1 Slenkflits 2011 no Beste Slenkleden, Met aan het eind van het zomerseizoen, het geslaagde 45 + toernooi en de clubkampioenschappen, gaan we over in de najaarscompetitie en ook alvast enkele wetenswaardigheden voor de voorbereiding voor het winterseizoen. In deze slenkflits, leuk nieuws, activiteiten nieuws, winternieuws en helaas ook een droevig bericht. Desondanks wensen wij ieder weer veel leesplezier. In memoriam Gert Vink, Op 6 september hebben wij het droevige bericht ontvangen dat Gert Vink de dag ervoor, op slechts 51 jarige leeftijd, is overleden. Gert heeft veel betekend voor de vereniging. Hij stond altijd voor iedereen klaar, deed verschillende klusjes en was vaak met competities en toernooien achter de bar te vinden. Als je iets aan hem vroeg was het nooit te veel. Zijn inzet werd altijd zeer gewaardeerd. Wij zullen Gert missen en wensen Esther, Thomas, Mathijs, Cor en andere familieleden veel sterkte met dit verlies. Vanuit de ledenadministratie: Vanuit het zomerlidmaatschap hebben een aantal leden besloten om vast lid te worden. Liever niet.maar ter informatie mbt opzeggen lidmaatschap: schriftelijk opzeggen voor 1 november 2011 voor het jaar De Slenk draagt jaarlijks geld af aan de KNLTB, per lidmaatschap. Daarom moet de ledenadministrateur de leden tijdig af melden bij de KNLTB, anders brengt de KNLTB kosten in rekening. Deze kosten brengen wij dan bij betreffend lid in rekening. Begin februari ontvangt u de factuur voor het seizoen in Heb je nog een hele oude foto op je pas staan ( ouder dan 10 jaar, stuur dan een nieuwe naar de ledenadministratie, dan wordt deze vervangen)

2 Kantine: Verheugd nieuws. In het eerste kwartaal van het seizoen is er meer winst gemaakt dan in voorgaande 2 jaren. Met dank aan alle extra inzet van vrijwilligers en natuurlijk de gebruikers. Winterlidmaatschap: Het winterlidmaatschap is van 1 november tot en met 31 maart. Kosten 35 euro. Als je mee doet met de interne winter competitie, dan is nog eens apart aan melden niet nodig, anders graag aanmelden als je een winterlidmaatschap wilt bij de ledenadministratie: Miriam Schats mirscha1@planet.nl of Banen: In de bestuursvergadering van sept jl, is hierover het volgende besloten: - Bij daglicht kan er mits mogelijk op de gravelbanen gespeeld worden. - In de avonduren: ma en di, za en zondag, niet op de gravelbanen. ( om de energie en kosten van de lampen beperken) - Woensdag interne competitie op de gravelbanen - Donderdag, toss avond, op gravel ( 5 en 6) - Vrijdag: gravel voor competitieteams ( baan 5 en 6) - Kunstgrasbaan: kun je een uur voor reserveren. ( lijst voor inschrijving komt in de kantine te hangen). In de bestuursvergadering van okt, volgt het besluit mbt inschrijving kunstgrasbaan. TC: - Vrijdag avond en zaterdagmiddag camp start half sept. Vanaf 16 september starten er 3 teams in de najaarscompetitie. 2 Teams spelen op vrijdagavond en 1 team op zaterdag. Je kunt de uitslagen volgen via onze site. - Interne wintercompetitie; Deze start weer vanaf half november. Je kunt je hiervoor opgeven bij Cor Vleeming of bij een van de bestuursleden. Je hoeft niet per se een partner te hebben, in dat geval wordt je aan iemand gekoppeld. ( een blind tennisdate ahw. ) Je blijft wel de hele wintercomp aan dezelfde persoon verbonden. In de bestuursvergadering van sept jl, is besloten om OTV leden de kans te geven ook hieraan mee te doen. - Voorjaarscompetitie; In november 2011 moeten wij alweer bij de KNLTB opgeven met hoeveel teams we de voorjaarscompetitie gaan spelen. Dus als je nu al weet, nou dat wil ik wel, geef je dan snel op bij Vincent Vale of bij Cor Vleeming. Je kunt je ook alleen inschrijven dan wordt je bij een team ingedeeld. Competitie wordt gespeeld in de maanden april en mei, op de zaterdagen, ongeveer 6 à 7 wedstrijden. - Uitwisseling OTV: Ieder jaar wordt er een uitwisseling met OTV gehouden. De beker is nog in ons bezit en dat willen we graag zo houden.

3 Dit jaar wordt het op ons park gehouden eind oktober begin november. Met OTV wordt nog gesteggeld over de precieze datum. Opgeven kan bij Wees er wel snel bij want vol = vol en er zijn niet zoveel plaatsen beschikbaar. - Herstart Tossavond, donderdag uur. Mary Lammeree ( een nieuw lid) en Willeke Lentjes ( al langer lid) willen de toss nieuw leven inblazen. Heb je zin om te tennissen maar wil je je laten verassen met wie, dan is mee doen aan de toss uitermate geschikt. Er worden 2 à 3 banen gereserveerd en je hoeft je niet van tevoren in te schrijven en er ook niet strak om half 8 te zijn. Het is eenvoudig, meedoen als je zin hebt. Als er te veel nivo verschil is dan wordt er ook gekeken naar andere combinaties. In de week na de clubkampioenschappen start de toss weer ( 22 september). - Jeugdactiviteiten. Toss, iedere vrijdag is er van uur tossen. Op zondag 2 oktober wordt de Cor Vleeming cup georganiseerd. Ben je nog niet ouder dan 17, dan kun je gewoon lekker meedoen. Informatie volgt via de jeugdcommissie. Ingezonden stukken: Duo Shop Slenk open door Daan Moerman. In juni, vlak na de competitie, heeft TV de Slenk het Open Toernooi georganiseerd. Het Duoshop Slenk Open 2011 genoemd naar de hoofdsponsor de Duoshop in Doorwerth. Het was dit jaar wederom een geslaagd toernooi met 138 deelnemers in 20 categorieën. Er deden dit jaar ook weer veel jaarlijks terugkerende, inmiddels bekende deelnemers, mee. Er waren veel mooie wedstrijden te zien in de categorieën speelsterkte 3 tot/met 8, waarin iedereen heeft gestreden voor de overwinning in zijn klasse. Door het goede weer waren de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagd toernooi, namelijk sportiviteit en gezelligheid ruimschoots aanwezig. Er is één avond verregend, deze avond werden wij gastvrij ontvangen bij Bakkershaag waar wij gebruik konden maken van een aantal banen. De rest van de wedstrijden zijn op ons eigen park gespeeld, waar de spelers na de wedstrijden ruim voorzien werden van lekkere hapjes. Terug kijkend op een geslaagd toernooi wil ik iedereen bedanken die ons geholpen hebben, m.n. de sponsoren en de vrijwilligers want zonder hen is een toernooi niet mogelijk.

4 Familietoernooi families deden dit jaar mee aan het traditionele familietoernooi. Ruim 100 familieleden streden weer om de wisselbeker. Het weekend begon met mooi warm weer en dat bleef zo op een klein buitje op zondagmorgen na, tot aan de prijsuitreiking op zondagmiddag. De stemming zat er dan ook goed in. De families van der Weerd, Barenbrug, van de Pijpekamp, Muller en Verbeek waren aan elkaar gewaagd, zowel op de tennisbaan als op het volleybalveld en aan de tafeltennistafel of tijdens het waterspel. De maaltijd zaterdagavond, voortreffelijk georganiseerd door de familie van de Pijpekamp, was overheerlijk. Het avond programma werd ingevuld door de familie Verbeek door het houden van een pubquiz. De algemene kennis bij de familie van de Weerd bleek groot en zij werden tot winnaar van de pubquiz uitgeroepen. Tot in de kleine uurtjes werd er nog gedanst. Om half drie zondagmiddag, na het familiespel, vond de prijsuitreiking plaats.

5 De winnaar dit jaar is de familie van Bergen geworden, gevolgd door de families van de Pijpekamp, Muller, Verbeek en van de Weerd. De organisatie is volgend jaar in handen van de familie van Bergen, de maaltijd zal verzorgd worden door de familie Muller. Als je na het lezen van dit stukje nieuwsgierig geworden bent en wat meer wilt weten over dit gezellige toernooi, bel dan naar Christien Verbeek ( ) of doe gewoon mee volgend jaar. PS: Gevonden voorwerp na het familietoernooi: een tennisracket dunlop compti, lichtgewicht. Clubkampioenschappen 2011 Van 12 t/m 19 september was het dan zo ver. De Slenkleden hebben onderling uitgevochten wie de clubkampioenen 2011 zijn geworden. In eerste instantie was er niet zoveel animo om de eeuwige Slenkroem te vergaren. Maar dankzij een belronde van Nicole en Vincent kwamen we toch tot een mooi deelnemersveld. Dank daarvoor! Alle partijen zijn in poules ingedeeld, waardoor bijna iedereen minimaal 3 wedstrijden heeft kunnen spelen. Het weer zat deze week erg mee, behalve op de zondag, de finaledag. Deze laatste dag hebben we één ronde op de Slenk kunnen spelen. De stevige bui die toen volgde zette alle banen onder water.

6 Spelen op de Slenk zat er niet meer in. En zoals je weet, beter een goede buur dan een verre vriend. We konden gelukkig bij Bakkershaag doorspelen. Top buren!! Nou tot zover de inleidende bespiegelingen. Wie krijgen dan toch de eeuwige Slenkroem? Gemengd dubbel C Finale tussen de winnaars van poule A en B Finale Sammie van Berlo/Gythe Eekhoutte - Stef Balk/Yvonne Koopman Kampioenen: Sammie van Berlo en Gythe Eekhoutte De jeugd slaat toe! Tja, is het niet geweldig, deze kampioenen komen uit eigen jeugdopleiding. Gemengd dubbel B Finale tussen de winnaars van poule A en B

7 Vincent Vale/Ada van den Berg - Edwin Loozen/Annemarie Weijman Kampioenen: Vincent Vale en Ada van den Berg Tja, niet helemaal jeugd meer, maar ook deze kampioenen komen uit eigen opleiding. en altijd bescheiden. Heren dubbel B Poule 2 e Ben van Mastbergen en J.Menkveld Kampioenen: Bart Koopman en Dick Lubbers Heren dubbel A Poule 2 e Gert van Garderen en Edwin Loozen Kampioenen:

8 Daan Moerman en Jeroen Overwater Spannende poule met 3 koppels met 2 gewonnen wedstrijden. Aantal gewonnen sets uiteindelijk doorslaggevend. Heren enkel C Poule 2 e Jan Joris van Kampen Kampioen:Hans Lobenstein Mooie driesetter tegen Martijn Agterberg. Heren enkel A Poule 2 e Gert van Garderen Kampioen:Arthur van Leeuwen

9 En zoals een goede kampioen betaamt een prachtige speech. Wat een spreker is die man Na de prijsuitreiking is er nog een Babolat racket verloot onder de kampioenen, aangeboden door Intersport. En de winnaar is En toen was er

10 Iedereen bedankt voor het deelnemen en de gezelligheid. Tot volgend jaar bij de clubkampioenschappen, Edwin, Peter, Jeroen, Daan en Gert Jeugdkamp: Appie kan beter eieren bakken dan niemand. Wij zijn van vrijdag 25 juni tot zaterdag 26 juni naar tenniskamp geweest. Het was erg leuk, ook al regende het veel. We hebben heel veel spellen gespeeld zoals tennis-honkbal. Ook was er een heel leuk nachtspel. Dat was een soort van Levend Stratego maar dan in plaats van mensen waren het dieren. De volgende dag hebben we gezwommen in het zwembad van het ziekenhuisterrein en daarna zorgde Appie voor het ontbijt. Wel een beetje blubberige eieren, Appie! Maar sommigen vonden ze wel lekker. Die middag speelden we een tennisquiz en keken we naar een leuke film. Rond 5 uur gingen we barbecueën en Cor zorgde voor het lekkere vlees. En toen was het alweer afgelopen, helaas! Bedankt Appie, Cor, Jeroen en Kira! Daphne en Annabel van der Gun Tot slot: heeft u nog leuke wetenswaardigheden of tennisnieuwtjes voor de Slenkflits, mail deze bestuur@tvdeslenk.nl

11 Met vriendelijke groet, Uw Slenkbestuur.

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors...

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors... Tennisvereniging Puttershoek Park: Sportlaan 9, Maasdam Tel: 078-6763205 Postadres: Postbus 5667, 3297 ZH Puttershoek E-mail: info@tvputtershoek.nl Website: www.tvputtershoek.nl Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

november 2016 Dagtoernooi 8 september

november 2016 Dagtoernooi 8 september november 2016 Dit wil ik even kwijt 1 November 2016, de najaarscompetitie is voorbij, de klokken zijn een uur teruggezet, Sinterklaas en (de al niet ) zwarte Piet zijn al bijna weer in het land en de donkere

Nadere informatie

Wij wensen ieder weer veel leesplezier! Het bestuur..

Wij wensen ieder weer veel leesplezier! Het bestuur.. Slenkflits 2012 no.1. www.tvdeslenk.nl Beste Slenkleden, Eigenlijk is het seizoen al gestart met de klusochtend op de Slenk op 17 maart. In het zonnetje en met veel animo waren we met zijn veertienen en

Nadere informatie

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden.

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden. Van de voorzitter Inmiddels hebben wij de clubkampioenschappen achter de rug en wat was dat heerlijk met elke dag mooi weer!! Alleen op de finaledag iets minder maar het mocht de pret niet drukken met

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

juli 2015 Rood/oranje event met andere verenigingen Davis Cup met diverse verenigingen vanaf 11 jaar

juli 2015 Rood/oranje event met andere verenigingen Davis Cup met diverse verenigingen vanaf 11 jaar juli 2015 Evenementenoverzicht Tennisintensief week V&P Rood/oranje event met andere verenigingen Davis Cup met diverse verenigingen vanaf 11 jaar Tussen de Rivieren in Woudrichem Halloween Pietentennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Slenkflits 2012 no.4. september

Slenkflits 2012 no.4. september Slenkflits 2012 no.4. september www.tvdeslenk.nl Beste Slenkleden, Net na de zomervakantie en nog vóór het lustrum de 4 e Slenkflits van dit seizoen. Het 45-plus toernooi is weer met succes afgesloten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond)

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) De OGTB organiseert een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Uit deze brochure blijkt dat de aandacht van de OGTB zowel naar de jeugd als naar de

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Nieuws uit het Bestuur

Nieuws uit het Bestuur Seizoen 2018/2019 nummer 4 16 mei 2019 Inhoud Nieuws uit het Bestuur Online enquête Wist je dat (met veel info over evenementen) Jeugdkamp Open Dagen Sportpark De Contreie Ledenadministratie Agenda 25/26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

LTC HARTEN. Nieuwsbulletin Februari Maart Wijziging in Dinsdagmorgen competitie Dames

LTC HARTEN. Nieuwsbulletin Februari Maart Wijziging in Dinsdagmorgen competitie Dames 1 of 6 01/04/2012 12:53 LTC HARTEN Sportpark Wilhelmina Ginkelseweg Heelsum Introductie Nieuws Kalender Archief AC TC Harten Toernooi Nieuwsbulletin Februari Maart 2012. Bijgewerkt op: 1-04-2012 12:52

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

stennis juli 2018 nr 3

stennis juli 2018 nr 3 stennis juli 2018 nr 3 Woord van de Voorzitter Hallo Woldmeppers, De eerste helft van het seizoen zit er al bijna op. Als ik dit schrijf zitten we in de week van de clubkampioenschappen mix. Jammer dat

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Evenementen kalender 2015

Evenementen kalender 2015 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot 22 maart) http://www.wilvanzorgetennis.nl

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep A-B-C ABC voor nieuwe leden Tennisvereniging Nieuw-Vennep Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep In deze folder geven wij U zo veel mogelijk informatie over allerlei zaken waarmee U te maken

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 9 okt 2016 editie 13 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Terugblik lestoernooi 2016 De voorjaarslessen hebben we afgesloten met een gezellig toernooi. Het was leuk om de cursisten,

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek   juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juni 2017

Nieuwsbrief MTC juni 2017 Nieuwsbrief MTC juni 2017 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je veel informatie over de verschillende competities, foto s van het Oranjetoernooi van de jeugd en een oproep om alle e-mail

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Aan de aanvoerders van de competitieteams

Aan de aanvoerders van de competitieteams Aan de aanvoerders van de competitieteams De KNLTB is weer van start met gegaan met de inschrijfprocedure voor de najaarscompetitie 2018. Ook dit jaar zijn de tijdslijnen weer kort, het inschrijfproces

Nadere informatie

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief Fijne Feestdagen!!! Bijna einde jaarkalender..!! We mogen spreken van een mooi tennisseizoen en volgend jaar gaan we gewoon weer verder met alle mooie plannen. Zo zijn we

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 26 apr 2016 editie 11 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Het KNMI voorspelde het al eind 2015: Nederland krijgt mogelijk te maken met een nat voorjaar. Dat komt door El Niño, een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Nieuws. KNLTB Eendagstoernooien. Nieuws voor nieuwe leden

Nieuws. KNLTB Eendagstoernooien. Nieuws voor nieuwe leden 1 van 7 06/04/2011 18:46 LTC HARTEN Sportpark Wilhelmina Ginkelseweg Heelsum Introductie Nieuws Kalender Archief AC TC Harten Toernooi Nieuws Bijgewerkt op: 6-04-2011 18:38 Link naar de printversies van

Nadere informatie

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Nieuwsbrief 11 - December 2014 In dit nummer: Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Verslag Herhalingsavond Reanimatie/AED Aanpassing beveiliging Pieten bij TOZ Roken bij TOZ? Roken bij de ingang? Belangrijke

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Beste leden, Het tennisseizoen van 2016 zit er bijna op. Toch wordt er nog op ons tennispark druk getennist op de maandagochtend door de koffie tossers. Ook is er begonnen

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 31 mei 2017 editie 16 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen t Team dat op vrijdagmiddag speelde in de open klasse heren dubbel 50+ eindigde op de tweede plaats met een gelijk aantal

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2 Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging Nummer 2 Inhoud: pagina Van de Voorzitter 2 Van het Bestuur 3 Van de dinsdag-indeelavond Joop 3 Van de Technische Commissie 4 - Clubkampioenschappen dubbel/mixed

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in.

Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in. 1 Karweg Escharen Tel. 0486 474997 Secretariaat: Mirella Peters Andoornweg 46 5361PC GRAVE 0486-852363 info@tvesteren.nl www.tvesteren.nl Escharen, juli 2017 Training In september starten we weer met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP (voor het zomerseizoen ingesloten) Het unieke Meerzicht concept. Tennisvereniging Meerzicht is in oprichting. In 2014 zal de

Nadere informatie

Activiteitenkalender de Bongerd 2018

Activiteitenkalender de Bongerd 2018 Activiteitenkalender de Bongerd 2018 Januari Dag Januari Tijd Activiteit 12 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (1 e speeldag) 19 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (2 e speeldag) 26 Vrijdag

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Voorzitterwoord. Beste leden,

Voorzitterwoord. Beste leden, Matchpoint is het officiële contactorgaan van T.C. Altweerterheide 30-04- 2015 Jaargang 31, nummer 2 Voorzitterwoord Beste leden, Het voorjaar is weer in volle gang en we hebben de eerste mooie dagen al

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

NIEUWBRIEF Competitietennis.

NIEUWBRIEF Competitietennis. NIEUWBRIEF 4-2013 Er is weer veel gebeurt in het Aarlanderveense op tennisgebied. Voor het eerst in de historie is er competitie gespeeld, we hebben nieuwe clubkampioenen en ook de jaarlijkse BBQ is weer

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 24 01 mei 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de derde nieuwsbrief van dit seizoen! Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen Scarabee en wij willen in deze nieuwsbrief zowel

Nadere informatie

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie.

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie. FIJN DAT JE BELANGSTELLING HEBT VOOR ONZE VERENIGING. DEZE INFORMATIE IS BEDOELD OM JE KENNIS TE LATEN MAKEN MET ONZE TENNISCLUB. KOM OOK GERUST EENS EEN KIJKJE NEMEN OP DE BANEN. WE HOPEN VAN HARTE DAT

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PARKHUUR

NIEUWSBRIEF PARKHUUR NIEUWSBRIEF 2-2013 Vrijdag 1 maart jl. heeft de ledenvergadering plaats gevonden. Het was goed om te zien dat er aardig wat leden aanwezig waren. In deze nieuwsbrief komen de belangrijkste punten en beslissingen

Nadere informatie

LTC Ouddorp Activiteiten kalender 2015

LTC Ouddorp Activiteiten kalender 2015 De zon schijnt, de lente is in aantocht, dus vandaar deze extra nieuwsbrief om jullie enthousiast te maken voor een nieuw jaar, vol leuke sportieve activiteiten binnen onze vereniging! LTC bruist!! LTC

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Nieuwsbrief 5 Mei 2018 In dit nummer: CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Fotoshoot nieuwe kleding jeugd en pizzaparty Hoogste tijd om in te schrijven voor de Najaarscompetitie 2018! Belangrijke

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Brochure: activiteiten informatie OGTB.

Brochure: activiteiten informatie OGTB. Brochure: activiteiten informatie OGTB. Inleiding Voor u ligt informatie van de activiteiten van OGTB. Deze informatie is voor het eerst uitgegeven in 2006, ook wel bekend geworden onder de naam: het groene

Nadere informatie

LEES BESLIST VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA S

LEES BESLIST VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA S SPECIAAL VOOR JEUGDLEDEN VAN TENNISCLUB DE KOOISTEE en natuurlijk ook voor hun ouders of verzorgers IN DEZE TWEEDE NIEUWSBRIEF: JEUGDKAMP 2010 nog ongeveer 30 dagen en we gaan naar Loon op Zand AFSLUITING

Nadere informatie

- CKS 2017 Bulletin 3.0 Slotnummer 3

- CKS 2017 Bulletin 3.0 Slotnummer 3 1 - CKS 2017 Bulletin 3.0 Slotnummer 3 2 Inhoudsopgave: 1) AFSLUITING VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 3 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER? 4) MCD TOP FOTO S 5) HEERLIJKE TOP MCD RECEPTEN

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Openings- en speeltijden/schema baangebruik Festina 2017

Openings- en speeltijden/schema baangebruik Festina 2017 Openings- en speeltijden/schema baangebruik Festina 2017 Algemeen Periode Jan, feb en maart - vr t/m ma Jan, feb en maart - di t/m do Openingstijden Openingstijden Openingstijden kleedkamers clubhuis/bar

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside.

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside. NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 19 VAN DE VOORZITTER VINCENT Na 19 jaar trouwe dienst in de jeugdcommissie, waarvan de afgelopen vier jaar als voorzitter heb ik besloten er na dit seizoen een punt achter

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 7 mrt 2016 editie 10 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Tijdens de ALV van 23 jan 2016, ben ik gekozen tot voorzitter van onze mooie tennisvereniging. Mijn naam is Richard van Helvert,

Nadere informatie

T.C. Metslawier e.o.

T.C. Metslawier e.o. JAARVERSLAG 2017 1.1 ALGEMEEN Bestuur Het bestuur bestaat uit; Cor Schat (voorzitter), Geke Braaksma (penningmeester), Tineke Terpstra (secretaris), Bea Meindersma (tennis aangelegenheden) en Henk Meinema

Nadere informatie

Uitkomsten Enquête jeugd

Uitkomsten Enquête jeugd Uitkomsten Enquête jeugd 3 oktober 205 26 Totale aantal deelnemers 6 tenniskidsleeftijd 2 jaar en jonger 0 oudere jeugd 3 jaar en ouder Q2: Hoe lang ben je al lid? Beantwoord: 6 Overgeslagen: 0 4 Tenniskids

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

VERSLAG OTC TOERNOOI 7 februari 2016

VERSLAG OTC TOERNOOI 7 februari 2016 VERSLAG OTC TOERNOOI 7 februari 2016 Na alle voorbereidingen kon op zondag 7 februari de vierde editie van het OTC / De Repelaer toernooi van start. Op zaterdagavond hadden we de zaal al in gereedheid

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten.

In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten. Beste competitiespeler, In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten. Op de captainsavond (een avond in de week voorafgaande aan de competitie, tijdig aangegeven op de site)

Nadere informatie

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan Toernooicommissie De toernooicommissie van t Weusthag is de commissie binnen de vereniging welke zich toelegt op de organisatie van eigen clubtoernooien en t Weusthag Open. De clubtoernooien hebben zowel

Nadere informatie

Oorkonde na 100 jaar weer terug Eric Pieters

Oorkonde na 100 jaar weer terug Eric Pieters Week 14, 2013 46e jaargang http://usvhercules.nl/argo Oorkonde na 100 jaar weer terug Eric Pieters Op bijgaande foto staat algemeen voorzitter Jon Bolte samen met Lodewijk Volgers, speler van de veteranen

Nadere informatie

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Respons De enquête is door 121 personen ingevuld. Als wij uitgaan van een bezetting van de toernooien door ongeveer 160 tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Maart 2017 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje 19 maart t/m 2 april: 21 e Rabo Open Jeugd Toernooi 31 maart (18.00-19.00 uur) KNLTB pasjes ophalen bij Corry Luijten April/mei: Voorjaarscompetitie

Nadere informatie