bloeit Boschveld Boschveld in de steigers OP DE HOOGTE NIEUWSBRIEF VOOR EEN BUURT MET KLEUR Bewoners, gemeente en woningcorporaties aan de slag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bloeit Boschveld Boschveld in de steigers OP DE HOOGTE NIEUWSBRIEF VOOR EEN BUURT MET KLEUR Bewoners, gemeente en woningcorporaties aan de slag"

Transcriptie

1 Boschveld bloeit NIEUWSBRIEF VOOR EEN BUURT MET KLEUR april 2006 Bewoners, gemeente en woningcorporaties aan de slag Boschveld in de steigers 36 Voor de zomervakantie van 2005 zette wethouder Elly de Jonge een streep onder het oude Wijkplan voor de Toekomst. Nogal wat bewoners zagen het niet zitten en het politieke draagvlak ontbrak. Meteen legde de wethouder een nieuw plan op tafel: Heroriëntatie Boschveld. Het is een wijkplan in twee delen. Niet zo groots en beter te overzien in tijd. In 2005 vertellen bewoners van Boschveld in het stadhuis wat zij vinden van het oude Wijkplan voor de Toekomst. OP DE HOOGTE Het is even geleden, maar daar is-ie dan weer. De vertrouwde Boschveld Bloeit. Deze nieuwsbrief gaat voor een groot deel over het nieuwe wijkplan. Wat er allemaal is gebeurd. En hoe het er nu voor staat. Ook aandacht voor allerlei activiteiten die de komende tijd in Boschveld op stapel staan: de wijkschouw, het buurtfeest, een wijkgezondheidsdag, de opening van de speluitleen en een heuse wandelwagenrace. Zo, bent u ook weer op de hoogte. Op 13 september vorig jaar stemde de gemeenteraad in met deze Heroriëntatie Boschveld. Iedereen was blij met de nieuwe kansen voor de wijk. Gemeente, woningcorporaties en bewoners van OBB/Wijkraad gingen aan de slag Op korte termijn In het nieuwe wijkplan wordt de aanpak van Boschveld gesplitst in tweeën. Deelgebied I omvat de SSWwoningen (blok Copernicuslaan, Van Leeuwenhoekstraat, Ampèrestraat en Kamerlingh Onnestraat) en de woningen van BrabantWonen (blok Voltastraat, Lorentzstraat, Kamerlingh Onnestraat en Copernicuslaan). Verder bestaat deelgebied I uit het Grassokwartier tot aan de Copernicuslaan en het centrumgebied, ook wel Plein

2 Boschveld genoemd. De komende tien tot vijftien jaar wordt dat gebied onder handen genomen. De SSW-woningen hebben voorrang en worden in ieder geval gesloopt. Daarvoor komen op korte termijn de plannen. Investeren in de wijk In deelgebied II gebeurt voorlopig niets. De sociale huurwoningen blijven in ieder geval tot 2015 staan. In die tijd blijven gemeente, woningcorporaties en bewoners Boschveld gewoon onderhouden. Met sociale activiteiten en dagelijks beheer. Voor een schone, veilige en leefbare wijk. Meer onderling begrip Gemeente, woningcorporaties en bewoners van OBB/Wijkraad hebben de afgelopen tijd heel wat afgepraat. Ze hebben ook aan elkaar moeten wennen. Dat heeft tijd en moeite gekost. Een convenant - een overeenkomst tussen de drie partners waarin afspraken worden vastgelegd - is daarom nog niet totstandgekomen. En misschien is dat ook wel niet nodig. Al werkende komen allerlei afspraken bovendrijven die dan ter plekke zijn vast te leggen. In alle gesprekken is wel duidelijk geworden dat de neuzen dezelfde kant op staan. Het onderlinge begrip is gegroeid en de bereidheid tot verdere samenwerking is aanwezig. Dat allemaal voor een Boschveld waar bewoners straks graag wonen en bezoekers al even graag naartoe komen. WIJKSCHOUW OP 18 MEI Op 18 mei gidsen de straatcontactpersonen tijdens de wijkschouw de instellingen van het handhavingsteam door de wijk. Dat zijn Beheer Openbare Ruimte (BOR), afvalstoffendienst, milieupolitie, stadstoezicht, SSW, SWH, BrabantWonen en Divers. Zij bekijken de knelpunten in de wijk waarbij schoon en heel de rode draad is. Het gaat bijvoorbeeld om zwerfvuil, kapotte trottoirs, verwilderd groen en onveilige plekken. Speelplekken, afvalcontainers en hondenuitlaatplaatsen zijn mogelijk ook reden voor een bezoek. De wijkschouw op 18 mei start om uur bij Wijkwinkel Boschveld, Copernicuslaan 275. Wilt u meelopen of heeft u iets om bij de wijkschouw aandacht aan te besteden, bel dan met Jacques Oostrom, gebiedsmanager van Boschveld ( ). Foto van een eerdere wijkschouw. Ook dit keer nemen de straatcontactpersonen de instellingen op sleeptouw door de wijk.

3 Allerlei activiteiten voor nieuw Boschveld van start De wijkstand van zaken Gemeente, woningcorporaties en bewoners hebben voortvarend een aantal activiteiten opgepakt. En gezamenlijk. Bij elke werkgroep is afgesproken dat alle partners welkom zijn. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om de Brede Bossche School, de woonzorgvoorziening en het winkelcentrum. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe wijk. Daar kunnen gemeente, woningcorporaties en bewoners over meepraten. Allerlei activiteiten zijn inmiddels opgepakt. De werkgroep sociale pijler is al enige tijd aan het werk. Belangrijk daarbij is het de kansen die de wijkaanpak biedt optimaal te benutten. En om de voorzieningen, zoals de Brede Bossche school en het buurthuis beter aan te laten sluiten op de behoeften van de huidige en toekomstige bewoners. Stedenbouwkundig plan Enkele stedenbouwkundigen krijgen een opdracht. Door meerdere bureaus hun visie te laten geven, valt er wat te kiezen. Na selectie gaat één bureau een ontwikkelingsplan maken. Natuurlijk gaan de drie partijen eerst intensief met elkaar van gedachten wisselen over de toekomst van de wijk. Het gaat om een stapsgewijze invulling van het plan dat zoveel mogelijk recht doet aan eerst bouwen en dan slopen. Rond de zomervakantie wordt meer duidelijk over het al of niet verdwijnen van het zogenoemde stamlijntje. Deze SSW-woningen hebben voorrang bij de aanpak van deelgebied I. Verschillende meningen SSW wil de woningen in het blok Copernicuslaan, Van Leeuwenhoekstraat, Ampèrestraat en Kamerlingh Onnestraat slopen. Dat vindt de woningcorporatie om woon- en beheertechnische redenen onvermijdelijk. Het OBB/Wijkraad is verdeeld. Sommigen willen zo snel mogelijk sloop, anderen willen de betaalbare sociale huurwoningen behouden. De corporaties nemen het initiatief om tot een programma van eisen en een plan van aanpak te komen. Woonzorgvoorziening In het nieuwe Boschveld is plaats een woonzorgvoorziening voor ouderen. Zo n gebouw is belangrijk voor wijk. Het is nog onduidelijk waar deze voorziening precies gaat komen en waaraan die moet voldoen. Een werkgroep gaat de behoefte onderzoeken en komt met een voorstel.

4 BREDE BOSSCHE SCHOOL Boschveld heeft een Brede Bossche School (BBS) waar ook allerlei wijkgroepen en organisaties samenwerken. Het idee leeft nog niet zo bij de bewoners. Maar met het motto nieuwe stenen, nieuwe kinderen krijgt de BBS de komende tijd meer aandacht. Belangrijk daarbij is het voorbereiden van de nieuwbouw waardoor alle wijkactiviteiten in het gebouw kunnen plaatsvinden. Rond 2008 moet het plan voor de nieuwe BBS er zijn. Kinderen spelen op de speelplaats van basisschool t Boschveld. Over enkele jaren zijn ze net als allerlei andere wijkbewoners thuis in de nieuwe Brede Bossche School. HET WINKELCENTRUM Het is niet gemakkelijk om het winkelcentrum aan te pakken. Niet zozeer het gebouw, maar het functioneren, de uitstraling en het winkeltype zorgen voor problemen. Veroorzakers van overlast komen niet alleen uit Boschveld. Daarnaast is het versnipperde eigendom een probleem. Er zijn diverse Verenigingen van Eigenaren. De gemeente neemt het voortouw voor een echte oplossing van de problemen.

5 Buurtfeest, opening speluitleen, wijkgezondheidsdag en wandelwagenrace Boschveld bruist in april en mei De komende tijd is er in Boschveld van alles te doen. Allerlei activiteiten staan op stapel. In de week van 24 april gaan de kinderen de container van de speluitleen vrolijk beschilderen. Op vrijdag 28 april wordt die officieel en feestelijk geopend. Een dag eerder - donderdag 27 april - is het Lentedag. Dan gaan jong en oud de plek rondom de spelcontainer en de rest van de wijk schoonmaken. Boschveld boent vanaf uur. Wie meehelpt mag daarna mee-eten in het buurthuis. Meehelpen? Bel Diny Ceelen ( ). De GGD organiseert op 10 mei een wijkgezondheidsdag. Bewoners zijn s middags en s avonds welkom in buurthuis Boschveld, krijgen advies over eten en bewegen en kunnen verschillende gezondheidstests laten doen. Ook gratis laten testen? Bel Hanneke Duijkers ( ). Guinness book of records Het Ouder Kind Centrum Dubbel en Dwars (OKC) heeft zaterdag 13 mei een heuse wandelwagenrace op het programma staan. Het wil daarmee een poging wagen om in het Guinness book of records te komen. In Nederland en andere landen vragen OKC s zo aandacht voor het gezin. Meedoen aan deze unieke recordpoging? Aanmelden bij het OKC ( ). Voor en door bewoners Op zaterdag 20 mei is het feest in Boschveld. Het buurtfeest - voor en door bewoners - vindt waarschijnlijk plaats rond de Edisonstraat. Een dag vol activiteiten en gezelligheid. Meer weten? Bel Helma Hurkens ( ). Bewoners, bewonersorganisaties, het Kinderen lenen spellen bij de spelcontainer. Op 28 april is de officiële opening. buurthuis en allerlei instellingen werken samen bij de verschillende activiteiten. Boschveld bruist altijd al, in april en mei nog wat extra. Deze nieuwsbrief is een uitgave in het kader van het Grotestedenbeleid s-hertogenbosch Oplage 2200 Voor meer informatie Wijkwinkel Boschveld Copernicuslaan EG s-hertogenbosch Telefoon (073) Fax: (073) ww.boschveld@divers.nl Openingstijden Maandag, dinsdag en donderdag: van 9.00 tot uur. Woensdag: van 9.00 tot uur.

6 GGD-MEDEWERKSTERS VOOR BOSCHVELD EN DEUTEREN (foto's: GGD) Hanneke Duijkers, wijkgezondheidswerker GGD, tel: (ma t/m vrij uur) Samen met wijkbewoners en beroepskrachten organiseert Hanneke allerlei activiteiten voor jong en oud om de gezondheid van wijkbewoners te verbeteren. Perihan Canda, Turkse gezondheidsvoorlichtster GGD, tel: (ma, di, do tot uur) Elke donderdag van tot uur houdt Perihan spreekuur tijdens Turkse inloop in het Ouderkindcentrum, Edisonstraat 15. Aanbod 2006: Gezondheid en bewegen Sport voor vrouwen Gezonde lunch en warme maaltijd Gratis fruit Turkse gezondheidsvoorlichting Voorlichting over voeding en gewicht Wijkactiedag: Duik in je gezondheid Samenvatting nieuwsbrief Turks Samenvatting nieuwsbrief Arabisch

Boschveld. Kijk eerst wat je met het bestaande kunt, voordat je nieuw gaat bouwen. Reacties op Wijkplan voor de Toekomst in soorten en maten

Boschveld. Kijk eerst wat je met het bestaande kunt, voordat je nieuw gaat bouwen. Reacties op Wijkplan voor de Toekomst in soorten en maten Boschveld bloeit NIEUWSBRIEF VOOR EEN BUURT MET KLEUR januari 2004 28 Kijk eerst wat je met het bestaande kunt, voordat je nieuw gaat bouwen Reacties op Wijkplan voor de Toekomst in soorten en maten Marc

Nadere informatie

Boschveld. Boschveld. Gemeenteraad geeft groene licht aan Heroriëntatie

Boschveld. Boschveld. Gemeenteraad geeft groene licht aan Heroriëntatie Boschveld bloeit NIEUWSBRIEF VOOR EEN BUURT MET KLEUR Gemeenteraad geeft groene licht aan Heroriëntatie Boschveld oktober 2005 Wijkraad, corporaties en gemeente zetten samen de schouders eronder Het oude

Nadere informatie

Boschveld. Mei is wijkveiligheidsmaand

Boschveld. Mei is wijkveiligheidsmaand Boschveld bloeit NIEUWSBRIEF VOOR EEN BUURT MET KLEUR Allerlei acties op stapel Mei is wijkveiligheidsmaand april 2005 34 Beetje bij beetje wordt Boschveld veiliger, zegt Jan van t Erve van de politie.

Nadere informatie

bloeit NIEUWSBRIEF VOOR EEN BUURT MET KLEUR

bloeit NIEUWSBRIEF VOOR EEN BUURT MET KLEUR Boschveld bloeit NIEUWSBRIEF VOOR EEN BUURT MET KLEUR oktober 2003 27 Onafhankelijk Buurtplatform opgericht Wij willen de stem van de wijk zijn Op 23 september is het Onafhankelijk Buurtplatform Boschveld

Nadere informatie

Sociaal Plan Boschveld

Sociaal Plan Boschveld Sociaal Plan Boschveld Wijkvernieuwing fase 1 16 oktober 2006 1 van 6 ZEKERHEID BIJ VERHUIZING Boschveld wordt stap voor stap verbeterd en is over pakweg vijftien tot twintig jaar veranderd. Het gaat om

Nadere informatie

Sociaal programma. Boschveld

Sociaal programma. Boschveld Sociaal programma Boschveld Inhoud Terugblik en Sociale visie Stand van zaken Speerpunten en inzet 2012 2013 en verder Terugblik 2007-2011 2005 masterplan 2007 sociale visie Integraal wijkplan 2010 Sociale

Nadere informatie

in Boschveld staat een huis Ontmoeten, werken en ontwikkelen in copernikkel

in Boschveld staat een huis Ontmoeten, werken en ontwikkelen in copernikkel in Boschveld staat een huis Ontmoeten, werken en ontwikkelen in copernikkel in Boschveld staat een huis de naam Copernikkel dankt zijn naam aan wijkbewoners. Zij zorgden ervoor dat iedereen weet waar de

Nadere informatie

Het fundament voor het nieuwe Orthen-Links Uitgangspunten liggen op tafel

Het fundament voor het nieuwe Orthen-Links Uitgangspunten liggen op tafel Wijkgericht Nieuwsbrief Wijkgericht Werken Noord, juni 2009 Speciale uitgave voor Orthen-Links Het fundament voor het nieuwe Orthen-Links Uitgangspunten liggen op tafel BrabantWonen en gemeente hebben

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan Leefbaarheid Samen werken aan prettig wonen in uw wijk Plezierig wonen wordt niet alleen bepaald door uw woning. Minstens zo belangrijk is een schone, veilige buurt, waarin de bewoners prettig met elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Februari 2014

MAANDINFORMATIE Februari 2014 MAANDINFORMATIE Februari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Januari Week 6 09.30 uur Dramales

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2014 2015 12 september 2014 nummer 2

Per Omgaande schooljaar 2014 2015 12 september 2014 nummer 2 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2014 2015 12 september 2014 nummer 2 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

en merkbaar verbeterd. Dit beschouw ik als een direct resultaat van de veiligheidsaanpak.

en merkbaar verbeterd. Dit beschouw ik als een direct resultaat van de veiligheidsaanpak. Wijkgericht Nieuwsbrief Wijkgericht Werken West, maart 2008 Speciale uitgave voor Boschveld s-hertogenbosch Uw brief van : Ref. : Uw kenmerk : Tel. : Ons kenmerk : Fax : Datum : 10 maart 2008 E-mail :

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Dit gaat er gebeuren!

Dit gaat er gebeuren! Dit gaat er gebeuren! Samen maken we de wijk Even voorstellen: Fatima Azemmour (9) Riek van den Boomgaard (78) Amirah Akçam (28) Jan de Beuk (44) Mark Verlinden (32) en Rico Oliveira (55) Ze bestaan niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkgericht Werken West, mei 2008 Speciale uitgave voor Boschveld Schoonmaakactie Boschveld Boent!

Nieuwsbrief Wijkgericht Werken West, mei 2008 Speciale uitgave voor Boschveld Schoonmaakactie Boschveld Boent! Wijkgericht Nieuwsbrief Wijkgericht Werken West, mei 2008 Speciale uitgave voor Boschveld Schoonmaakactie Boschveld Boent! Bewoners werken samen voor een schone buurt Boschveld boent, de halfjaarlijkse

Nadere informatie

Wijkschouw Stadsveld Zuid

Wijkschouw Stadsveld Zuid Wijkschouw Stadsveld Zuid Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

Prijsvraag: Weet u waar dit is?

Prijsvraag: Weet u waar dit is? Jaargang 2, nummer 1/ maart-april 2005 Prijsvraag: Weet u waar dit is? Hierboven ziet u een stukje Boschveld. Herkent u het? Weet u waar deze foto genomen is? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans

Nadere informatie

Meepraten en mee- doen met Vidomes?

Meepraten en mee- doen met Vidomes? Meepraten en mee- doen met Vidomes? Dat kan op vele manieren Informatie voor huurders van Vidomes Inhoudsopgave 3 Huurdersraad Vidomes 3 Activiteitencommissie 5 Themagroep 5 Klankbordgroep 5 Contactpersoon

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

BBOSCHVELD. nafhankelijk

BBOSCHVELD. nafhankelijk Verslag bewonersoverleg Boschveld d.d. 24 juni 2013 Aanwezig: Riekje Bosch (gemeente), Alfred Heeroma (bewoner), Marga de Leeuw (gemeente), Jan Buitink (gemeente), Ingrid Jansen (gemeente), Kees Heemskerk

Nadere informatie

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018 Ontwikkeling centrum De Heeg gemeente Maastricht 16 april 2018 OPZET VAN DE AVOND 1. Welkom door Buurtnetwerk Like de Heeg 2. Presentatie door gemeente 3. Korte pauze 4. Vragen stellen en reactie geven

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over de Boomhut Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en Pagina 1 van 5 De Boomhut De Boomhut is een kleine, gezellig

Nadere informatie

Buurtenquête Stevenfenne

Buurtenquête Stevenfenne Buurtenquête Stevenfenne Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06/2014 MBP

Nieuwsbrief 06/2014 MBP Nieuwsbrief 06/2014 MBP Beste lezers, Voor u ligt het 6 e exemplaar Van de nieuwsbrief van buurtpreventie Maasdijk weliswaar! Ook dit keer hebben we weer heel wat te vertellen, Zodat we het niet rond hoeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De officiële opening werd om 13.00 uur verricht worden door Monique Muijselaar voorzitter wijkteam Bloemendaal.

Nieuwsbrief. De officiële opening werd om 13.00 uur verricht worden door Monique Muijselaar voorzitter wijkteam Bloemendaal. Nieuwsbrief Van het bestuur Met de zomervakantie voor de deur, hebben wij toch nog een aantal zaken die wij met u willen delen. Veel zonnige berichten over de kinderboerderij. De nieuwe schommels, een

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Januari 2014

MAANDINFORMATIE Januari 2014 MAANDINFORMATIE Januari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Januari Week 2 Ma 06 Di 07 Wo 08 Do 09

Nadere informatie

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen.

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen. Meest gestelde vragen crisisnoodopvang Donderdag 19 november 2015 13:28 uur Algemeen Wanneer komen de vluchtelingen naar sporthal Molenbroek? Vrijdag 20 november. Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden 5 wennen 5 Visie 5 Dagprogramma 6 Oudercontact 6 dagelijks contact

Nadere informatie

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom Eerste overleg, 22 oktober 2014 Welkom Introductie Uit welke personen bestaat het feestweek comité? Hans Wind, Alex Mollema, Esther Ottens, Luit Oomkes, Paul Witkamp Doel van deze avond? Toelichting geven

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Maart 2015 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Buurtkrant Boschveld

Buurtkrant Boschveld Buurtkrant Boschveld Jaargang 3, Nummer 6 INHOUD Redactioneel 2 De Verhalenclub 2 Overgewicht bij kinderen Activiteiten in buurthuis Familie portret 4 Doe meer met minder 5 Dreumesgroep 5 Buurtfeest geslaagd

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.16, 23 april 2015

Nieuwsbrief nr.16, 23 april 2015 Vanuit de directie Nieuwsbrief nr.16, 23 april 2015 Schoolmaatschappelijk werk De spreekuren van schoolmaatschappelijk werk zijn verzet. Het spreekuur van donderdag 21 mei wordt verzet naar dinsdag 19

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Proper Jetje jr. wervelt door de wijken!

Proper Jetje jr. wervelt door de wijken! Wijkgericht Nieuwsbrief Wijkgericht Werken West, september 2008 Speciale uitgave voor Boschveld Proper Jetje jr. wervelt door de wijken! Misschien kent u Proper Jetje nog van vroeger? Zij was het boegbeeld

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 057 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst april 205 Lichamelijke beweging Een beweegoloog is aanwezig op woensdag en vrijdagmiddag

Nadere informatie

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden Postadres Postbus 16200, 3500 CE Telefoon 030-286 11 12 Fax 030-286 10 33 www.utrecht.nl Aan de commissie voor Stad en Ruimte postbus 16200 3500 CE UTRECHT Behandeld door Marlies de Nijs, Wim Beelen Datum

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders Plan continurooster Basisschool de Lage Weijkens Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Het continurooster... 2 1.1 Het lesrooster... 2 2. Uitwerking continurooster... 3 2.1 Visie op de lunch... 3 2.2

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013

Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013 Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013 Beste ouder(s), Zoals u weet gaan de schooltijden veranderen. Vorig jaar wees een enquête uit dat ongeveer 60 % van de ouders de voorkeur geeft aan een rooster

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

WELKOM. Wijkoverleg 3 maart 2016

WELKOM. Wijkoverleg 3 maart 2016 WELKOM Wijkoverleg 3 maart 2016 Stichting Wijkteam Brunssum Noord Voor een leefbaar Brunssum Noord Stichting Wijkteam Brunssum Noord Voor een leefbaar Brunssum Noord Wat zijn Wijkteams: Volgens de nota

Nadere informatie

Verslag Boschveldoverleg van 31 mei 2010

Verslag Boschveldoverleg van 31 mei 2010 1 Verslag Boschveldoverleg van 31 mei 2010 Aanwezig : Afgemeld: Klara Kappetijn, Stefan Driessen & Mary Driessen, Anine Vloedgraven(Divers); Jacques Oostrom(gemeente); Elmar Nielen(politie); José Fontenla,

Nadere informatie

Weekbrief 29 januari 2016

Weekbrief 29 januari 2016 Weekbrief 29 januari 2016 Maandag 1 februari Maandopening Vrijdag 5 februari Carnaval Informatie in de weekbrief In deze weekbrief kunt u onder andere lezen over de maandsluiting, het voorleesontbijt,

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival WEEKBULLETIN Week 5 Belangrijke data februari: Woe 01/02: maandviering 08.40 uur Do 02/02: studiemiddag vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 8 vrij Vr 03/02: studiedag groep 1 t/m 8 vrij Vr 10/02: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 PASEN Donderdag 2 april vieren we het paasfeest op school. We beginnen de dag met een paasviering in de Vlinderkas. Alle kinderen blijven deze dag

Nadere informatie

Hudsonhof. Courant Februari 2014. Inhoud. St. Multicultureel Centrum de. Hudsonhof. Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129

Hudsonhof. Courant Februari 2014. Inhoud. St. Multicultureel Centrum de. Hudsonhof. Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129 St. Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129 Hudsonhof Courant Februari 2014 3 e jaargang Inhoud Ditjes en Datjes! Nieuw bestlijk stelsel vanaf 2014 Ondertekening

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Buurtenquête Getfert-Perik

Buurtenquête Getfert-Perik Buurtenquête Getfert-Perik Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Prijsvraag: weet u waar dit is? Jaargang 2, nummer 6/ december-januari 2004

Prijsvraag: weet u waar dit is? Jaargang 2, nummer 6/ december-januari 2004 Jaargang 2, nummer 6/ december-januari 2004 Prijsvraag: weet u waar dit is? Hierboven ziet u een stukje Boschveld. Herkent u het? Weet u waar deze foto genomen is? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

8242 AL Lelystad. Tel: 0320-240672. www.albatroslelystad.nl. albatros.lelystad@xs4all.nl

8242 AL Lelystad. Tel: 0320-240672. www.albatroslelystad.nl. albatros.lelystad@xs4all.nl Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 De Albatros www.albatroslelystad.nl albatros.lelystad@xs4all.nl Informatieavond ouderbetrokkenheid: Wij zijn dit jaar intensief bezig om de ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 KlimtorenNieuws locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 In dit nummer: Informatieavonden Website Schoolfruit Schoolmelk

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL ZATERDAGOCHTEND Om 8 uur komt de tent en die moet worden opgezet. Natuurlijk zijn er 2 professionele mensen die weten hoe het moet, maar we hebben vooral veel mensen nodig die

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

3 t/m 7 november 2014

3 t/m 7 november 2014 Persinformatie 2014 3 t/m 7 november 2014 2014: de twaalfde editie! Gezond ontbijten blijft broodnodig. Zeker voor kinderen. Daarom is er ook dit jaar weer Het Nationaal Schoolontbijt, waarbij ruim 500.000

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Handout!workshop!huiswerk!!

Handout!workshop!huiswerk!! Handoutworkshophuiswerk SpectrumBrabant Huiswerkinstiuut Psychologenpraktijk Schoolbegeleidingsdienst CentrumAutisme&ADHD www.spectrumbrabant.nl info@spectrumbrabant.nl 23#02#15' HUISWERK. Help Of niet

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Prijsvraag: Weet u waar dit is?

Prijsvraag: Weet u waar dit is? Jaargang 1, nummer 1/ september 2005 Prijsvraag: Weet u waar dit is? Hierboven ziet u een stukje Boschveld. Herkent u het? Weet u waar deze foto genomen is? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op

Nadere informatie

werkboek groep 4 blok 7 en 8 naam

werkboek groep 4 blok 7 en 8 naam 1 2 3 4 5 6 werkboek groep 4 7 8 9 11 12 naam 10 blok 7 en 8 blok 8 x les xx 8 1 Hoeveel schroeven liggen hier? Vul in.... 2 34 Het konijnenhok x 4 schroeven is... schroeven. Reken uit. 2 groepjes van

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Haga staat in de wijk Princenhage sinds 1975. Wie in deze Bredase wijk is opgegroeid of heeft gewoond, wil meestal graag in deze buurt blij ven. Bij Thebe Haga

Nadere informatie

Formulier kennismakingsgesprek vraagouder / gastouder

Formulier kennismakingsgesprek vraagouder / gastouder Algemene gegevens Naam ouder(s) Adres Postcode Telefoonnummer Emailadres Huisnummer Woonplaats Mobiele nummer Samenstelling opvang Kind 1 Kind 2 Kind 3 Kind 4 Kind 5 Opvang Volledige naam Geboortedatum

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord AGENDA Beste lezers, Ondanks het prachtige weer wordt er bij de wijkvereniging hard nagedacht over de komende receptie ter ere van ons 25-jarig bestaan. Wat

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mathenesserweg mei 2017

Nieuwsbrief Mathenesserweg mei 2017 Nieuwsbrief Mathenesserweg mei 2017 Pop-up geraniumstore Iedere bewoner van de Mathenesserweg met een balkon aan de voorkant kan op zaterdag 13 mei de bakken weer vullen met verse Oostenrijkse hanggeraniums.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO Servatius Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO Servatius BSO Servatius is gevestigd

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie