PROGRAMMA De voorstellingen worden via posters in school, de mail en op de website aangekondigd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA 2015-2016. De voorstellingen worden via posters in school, de mail en op de website aangekondigd."

Transcriptie

1 PROGRAMMA Theatervoorstellingen 3 x cabaret 2 x toneel 1 x muziektheater 2 x musical 2 x dans 1 x dansmusical 2 Dance-Events 2 LAN-party s CLV-musical (4 voorstellingen) Het CBBA heeft voor het nieuwe schooljaar weer kaartjes gereserveerd voor een aantal theatervoorstellingen uit het Lampegiet-programma. Bij elke voorstelling betaal je een entreeprijs, maar jij betaalt als CLV-leerling minder dan 50% van de normale toegangsprijs. Alle theatervoorstellingen zijn voorzien van het CKVkeurmerk, zodat de leerlingen uit de bovenbouw deze voorstellingen mogen gebruiken voor hun CKV-dossier. Kaartjes reserveren doe je via de CLV-website. Deze kaartjes zijn alleen voor CLV-leerlingen bestemd, je kunt dus géén kaartjes reserveren voor je ouders, broers, zussen, vrienden, etc. Let op: Mocht de vraag groter zijn dan het aantal beschikbare kaartjes, dan wordt er geloot. De voorstellingen worden via posters in school, de mail en op de website aangekondigd. LET OP!!! Er is dit jaar ook weer een CBBA-VIP-Arrangement. Kijk snel op de volgende pagina. Het CBBA-team, docenten en leerlingen, wenst jullie een heel mooi CBBA-jaar!

2 CBBA-VIP-Arrangement Vanwege het 25-jarig jubileum van Marco Borsato, heeft hij besloten om zijn creatie Symphonica in Rosso weer in al haar glorie neer te zetten. Marco Borsato, zijn band, Guido s Orchestra, een groots decor, een buitengewone lichtshow en niet te vergeten: het publiek in het rood. Naast Marco zal ook O'G3NE, bekend van The Voice of Holland en Jeroen van Koningsbrugge op het podium staan. Alle tien voorstellingen zijn op dit moment bijna uitverkocht, maar het CBBA geeft jou de kans er toch bij te zijn. Wanneer? Waar? Hoe? Kosten? zondag 28 februari 2016 (15:30 uur) (LET OP! Dit is de laatste zondag in de voorjaarsvakantie) Ziggo Dome - Amsterdam Er worden 2 tickets verloot CBBA- lot voor 2 personen à 4 (dus 2 p.p.) Hoe koop je een lot? Je kunt als tweetal een lot reserveren via de CBBA-pagina op de CLV-website De betaling doe je door 4 in een envelop (met beide namen erop) in postvak ZK te stoppen Pas na betaling is jouw deelname aan de verloting definitief Uit alle verkochte loten wordt voor de voorjaarsvakantie een winnend tweetal getrokken. Zij gaan met de auto naar Amsterdam, genieten vervolgens van de show en rijden weer terug naar Veenendaal. Wie weet zit jij in 2016 wel met anderen bij Syphonica in Rosso in de Ziggo Dome

3 Dance-Event (klas 1 t/m 3) Ook dit schooljaar wordt de Grote Kuip weer twee keer omgebouwd tot een flitsende discotheek. De DJ's draaien natuurlijk weer alle soorten muziek, van Top40 en Dance tot Jumpstyle en R&B. Met strakke mixen en vette bassen uit een perfect geluidssysteem en een supergave lichtshow maken we er met z n allen een gaaf feestje van waar iedereen uit z n dak kan gaan. Het CBBA DANCE-EVENT staat garant voor een goede sfeer en urenlang entertainment. Deze beide avonden mag je natuurlijk niet missen!!! 1 e Dance-Event vrijdag 30 oktober e Dance-Event vrijdag 12 februari 2016 Aanvang: 19:30 uur Einde: 23:30 uur Entreeprijs: 6 (inclusief 1 consumptie)

4 CLV-LAN (alle klassen) Twee keer per jaar staat het CLV in het teken van computers, netwerken en games. CLV-LAN is een evenement waarbij zo n 100 deelnemers hun computer mee naar school nemen en 24 uur lang spellen tegen elkaar spelen op een speciaal hiervoor aangelegd netwerk. Tijdens CLV-LAN staan niet alleen de games centraal, maar wordt ook de nodige kennis uitgewisseld over computersystemen, software en mogelijkheden. Meer informatie kun je vinden op en op de CBBA-website. CLV-LAN 25: vrijdag 20 en zaterdag 21 november 2015 CLV-LAN 26: vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 Tijden: Entreeprijs: vrijdag 16:00 uur - zaterdag 16:00 uur wordt op de LAN-website bekend gemaakt

5 Theater 1 Plien & Bianca - cabaret - (alle klassen) Gaat het nog door? Hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit Het zesde theaterprogramma van het succesvolle duo Plien & Bianca zorgde vorig seizoen voor lovende recensies en uitverkochte zalen. In Gaat het nog door? trakteren de grappigste vrouwen van ons land je een avond lang op hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit en laten ze zien waarom zij tot de top van het Nederlandse cabaret horen. de Telegraaf De ene scène is misschien beter gelukt dan de andere, maar Krijgsman en Van Bennekom vormen samen een sterk komisch duo met een uitstekend gevoel voor timing. ( ) Gaat het nog door? is een strak uitgevoerde typetjesfabriek die goed is voor een avondje heerlijk onbekommerd lachen. (de Telegraaf) de Volkskrant Een bonte stoet van karikaturen is beslist niet nieuw voor het populaire damesduo, maar Gaat het nog door? is binnen hun oeuvre wel een bijzonder goed gelukt exemplaar. De openingsscène, waarin twee balletdansers in de problemen komen, is zo sterk dat je even vreest of ze dit niveau de hele avond kunnen volhouden. Maar ze slagen erin te blijven verrassen, tot het finalenummer aan toe. (de Volkskrant) donderdag 24 september 2015 CBBA-entreeprijs 12,50 (inclusief garderobe + pauzedrankje) Normale prijs 29,50

6 Theater 2 Vrijdag & Sandifort - cabaret - (klas 3 t/m 6) Löyly. Rauw, schaamteloos en stomend heet cabaret. Zij deed vorig jaar mee aan Wie is de Mol, hem ken je misschien van de Vliegende Panters. Na hun juichend ontvangen debuutvoorstelling Hulphond wilden Vrijdag en Sandifort één ding: doorgaan n l g t verder. Vrijdag en Sandifort gaan met de billen bloot. Op zoek naar contact. Met zichzelf, met elkaar en met jou. l gaat dwars door elk taboe heen, is rauw, schaamteloos en stomend heet cabaret vanuit de onderbuik. Dus: maskers af, kleren uit en maar zien wat er gebeurt. de Theaterkrant Het is een anderhalf uur durend bombardement op de lachspieren. Die zijn niet meer in toom te houden, je gaat voor de bijl. De Telegraaf De theatermakers barsten van energie. Ze doen duidelijk allebei waar ze goed in zijn, daarmee leveren Sandifort en Vrijdag met Löyly een tweede zeer geslaagde show af. donderdag 1oktober 2015 CBBA-entreeprijs Normale prijs (inclusief garderobe + pauzedrankje)

7 Theater 3 ISH & de Junior Company van het Nationaal Ballet - dans - (alle klassen) Narnia: De Leeuw, de Heks en de Kleerkast Reis met ISH en De Junior Company van Het Nationale Ballet mee naar de betoverende wereld van Narnia. Een unieke voorstelling vol hiphop en ballet voor iedereen. Gebaseerd op de tijdloze boekenreeks van C.S. Lewis en de latere verfilming door Disney, wordt dit beroemde verhaal nu uitgevoerd in een verrassende samenwerking tussen twee danswerelden die nog nooit eerder is vertoond. Na het succes van vorig seizoen opnieuw Junior Company in Veenendaal! Of je nou pirouettes op je hoofd maakt of op spitzen; je leven draait om dansen. Vanuit die gedachte is het idee ontstaan voor een samenwerking tussen de Junior Company en ISH. ISH, onder leiding van Marco Gerris, is het cross-over dans- theatergezelschap dat een brug slaat tussen klassieke kunstvormen en disciplines uit de straatcultuur. In deze nieuwe voorstelling ontmoeten streetdance en ballet elkaar. zaterdag 17 oktober 2015 CBBA-entreeprijs Normale prijs (inclusief garderobe + pauzedrankje)

8 Theater 4 Oeroeg - muziektheater - (klas 3 t/m 6) Naar het gelijknamige boek van Hella Haasse. Het aangrijpende verhaal van de vriendschap tussen een Javaanse en een Hollandse jongen in het Nederlands- Indië van voor de Tweede Wereldoorlog. Geleidelijk groeien de twee uit elkaar. Wanneer de Hollander na jaren terugkeert gaat hij op zoek naar herinneringen aan de bijzondere vriendschap. Leopold Witte (De Verleiders, Gooische Vrouwen) en Helge Slikker (Miss Molly & Me, Gejaagd door de wind) geven samen het verhaal vorm tot een speelse, zintuiglijke en muzikale vertelling. vrijdag 6 november 2015 CBBA-entreeprijs Normale prijs 21,50 10 (inclusief garderobe + pauzedrankje)

9 Theater 5 Het Meisje met het Rode Haar - musical - (alle klassen) Adembenemende musical over Nederlands bekendste verzetsheldin. De roodharige rechtenstudente Hannie Schaft ziet hoe de oorlog haar wereld verandert en sluit zich aan bij het gewapend verzet. Wanneer mede-verzetsstrijder Hugo bij een aanslag omkomt, zweert ze hem te zullen wreken. Een adembenemend en waargebeurd verhaal. Wie was Hannie Schaft en wat dreef haar om de keuzes te maken die ze maakte? Zeventig jaar na haar overlijden vertelt de musical Het meisje met het rode haar, gebaseerd op de gelijknamige roman van Theun de Vries, het verhaal van deze jonge vrouw opnieuw. Met Roos van Erkel, Jim Bakkum, Joke de Kruijf, Sjoerd Pleijsier e.a. woensdag 16 december 2015 CBBA-entreeprijs: Normale prijs 34,50 15 (inclusief garderobe + pauzedrankje)

10 Theater 6 SPIJT! - musical - (alle klassen) Naar de bestseller van Carry Slee Jochem wordt getreiterd en gepest op school. Zijn klasgenoot David zou hem wel willen helpen, maar die is zo verliefd op Vera dat hij op een beslissend moment niet in de buurt is. Dat heeft tragische gevolgen. Spijt!, over de impact van pesten, is een van de belangrijkste romans uit de jongerenreeks van Carry Slee. De verfilming in 2013 kreeg maar liefst 35 internationale prijzen, waaronder Beste Europese Jeugdfilm. Van de makers van de succesvolle musical Afblijven. Met o.a. Marco Hoving, Robin van den Heuvel, Bjorn Wilbers, Rose-Anne van Elswijk e.a. woensdag 30 december 2015 CBBA-entreeprijs: Normale prijs (inclusief garderobe + pauzedrankje)

11 Theater 7 Eric van Sauers - cabaret - (klas 3 t/m 6) Ontroert - Absurd, uniek en onverwacht cabaret! Eindelijk weer in Veenendaal! Hij is ongemeen grappig en gevaarlijk, maar vooral een meester-verteller. Hij verzint, hij verandert, hij daagt uit, en laat vaak meer van zichzelf zien dan goed voor hem is. Soms poëtisch, soms ontroerend, soms absurd, maar vooral uniek en onverwacht. het Parool Van Sauers slaat met Ontroert een mooie nieuwe weg in. Zijn verongelijkte houding is nog steeds vreselijk grappig, maar hij vertelt vooral een intiem verhaal over sterfelijkheid. (...) Hij doet precies wat de titel van zijn voorstelling belooft. Hij ontroert. de Volkskrant Eric van Sauers weet de valkuilen rond zijn thematiek juist behendig te omzeilen en brengt een melancholische tijdreis door de verschillende levensfasen. Een verhaal waarmee alle generaties in de zaal iets kunnen: de jongeren zullen volop lachen om die oude man die niet meer mee kan komen en ouderen zullen veel herkennen wanneer Van Sauers terugdenkt aan zijn leven in het analoge tijdperk. dinsdag 26 januari 2016 CBBA-entreeprijs: 12,50 (inclusief garderobe + pauzedrankje) Normale prijs 25

12 Theater 8 Sleeping Beauty - dans - (alle klassen) Eén van de hoogtepunten uit het klassiek-romantische balletgenre Het magische sprookjesballet Sleeping Beauty (Doornroosje) betovert jong en oud. Het wordt geroemd om de muziek van Tsjaikovski, de choreografie van Petipa is virtuoos en de uitvoering en enscenering van het geroemde balletgezelschap uit Tatarstan zijn fenomenaal. Een lust voor oog en oor en een must-see voor elke balletliefhebber. Ballet van de Staatsopera van Tatarstan. zaterdag 30 januari 2016 CBBA-entreeprijs: 12,50 (inclusief garderobe + pauzedrankje) Normale prijs 30

13 Theater 9 Snowden - toneel - (klas 3 t/m 6) Bloedstollende thriller over beangstigende actualiteit Een bloedstollende thriller van Allard Blom over klokkenluider Edward Snowden. De titelrol wordt gespeeld door Egbert-Jan Weeber. Ze zien alles. De whatsappjes die je verstuurt om een leuke avond af te spreken met vrienden. Het recept dat je zoekt op Google. Hoe maak je een fenomeen dat zo groot is als de wereldwijde verzamelwoede van data enigszins behapbaar? Net zoals je in een oorlog niet mee kunt lijden met een heel volk aan slachtoffers, maar wel met één, zo zullen wij ons concentreren op Edward Snowden. Mis het niet! Want zij zien alles. Met o.a. Egbert-Jan Weeber en Myrthe Burger vrijdag 11 maart 2016 CBBA-entreeprijs: 12,50 (inclusief garderobe + pauzedrankje) Normale prijs 25,50

14 Theater 10 Advocaat van de Duivel - toneel - (klas 3 t/m 6) Nieuw toptoneel van producent De Verleiders De jonge ambitieuze advocaat Kevin Taylor wordt gevraagd partner te worden bij een groot en beroemd kantoor. Hij krijgt een torenhoog salaris en een buitensporig luxe appartement, maar Kevin geniet het allermeest van de roem die hem ten deel valt. Dat alles heeft hij te danken aan John Milton, de grote baas van het kantoor, die hem als een vader in de armen sluit. Mede door zijn vrouw begint Kevin zich echter te realiseren dat hij in een faustiaans verbond gevangen zit, zijn ziel heeft verkocht en het middelpunt is van een spel op leven en dood. Met Victor Löw, Waldemar Torenstra, George van Houts e.a. woensdag 30 maart 2016 CBBA-entreeprijs: 12,50 (inclusief garderobe + pauzedrankje) Normale prijs 29,50

15 Theater 11 BLAZE Club Fever - dansshow - (alle klassen) Sensationele nieuwe dansshow met heel veel spektakel Een nieuwe dansshow die in Londen in première gaat en tijdens de wereldwijde toer ook Nederland in april 2016 aan zal doen. Blaze Club Fever is een nieuwe dansmusical op een soundtrack van dancemuziek van bekende dj s en danshits van nu. De spectaculaire choreografieën van de meest hippe choreografen maken deze show top of the bill in de hedendaagse (street)dance wereld. De muziek van Blaze Club Fever bevat een brede range van stijlen. Van vette dancetunes van dj s als Tiësto, Fedde e Grand en Armin van Buuren tot hippe songs van singersongwriters als Ed Sheeran, Sam Smith en Adèle. Een show die muzikaal uitpakt en ontroert in een spectaculaire set en die de hectiek en energie van het uitgaansleven in het theater brengt. De cast bestaat uit 16 nieuwe jonge topdansers die wereldwijd gescout zullen worden. Naar één van de sterdansers wordt in het voorjaar van 2015, samen met het team van So You Think You Can Dance, in Nederland gezocht. Blaze Club Fever wordt geregisseerd door Anthony van Laast, die ook verantwoordelijk was voor de choreografie van shows als Mamma Mia!, Sister Act, Batman en Siegfried & Roy. Anthony van aast: Blaze Club Fever gaat zich afspelen in een club. Ik heb het geluk gehad om te wonen en te werken in Las Vegas en heb daar gezien hoe het clubleven steeds theatraler wordt. Blaze Club Fever wordt een overdonderend spektakel waarbinnen we een verhaal gaan vertellen over ambitie, liefde en succes. donderdag 21 april 2016 CBBA-entreeprijs: 15,00 (inclusief garderobe + pauzedrankje) Normale prijs 33

16 CBBA - JAARAGENDA donderdag 24 september 2015 Plien & Bianca (cabaret) donderdag 1 oktober 2015 Vrijdag & Sandifort (cabaret) zaterdag 17 oktober 2015 ISH en het Nationaal Ballet (dans) vrijdag 30 oktober e Dance-Event vrijdag 6 november 2015 Oeroeg (muziektheater) vrijdag/zaterdag 20/21 november 2015 LAN 25 woensdag 16 december 2015 Het meisje met het rode haar (musical) woensdag 30 december 2015 SPIJT! (musical) dinsdag 26 januari 2016 Eric van Sauers (cabaret) zaterdag 30 januari 2016 Sleeping Beauty (dans) vrijdag 12 februari e Dance-Event vrijdag/zaterdag 11/12 maart 2016 LAN 26 vrijdag 11 maart 2016 Snowden (toneel) woensdag 16 maart 2016 Nog niet bekend (CLV-musical) donderdag 17 maart 2016 Nog niet bekend (CLV-musical) vrijdag 18 maart 2016 Nog niet bekend (CLV-musical) woensdag 30 maart 2015 Advocaat van de Duivel (toneel) donderdag 21 april 2016 BLAZE Club Fever (show/muziek/dans)

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet 1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet Het Zwanenmeer is één van de hoogtepunten van het klassiekromantische balletgenre. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

Nadere informatie

PROGRAMMA 2014-2015. De voorstellingen worden via posters in school, de mail en op de website aangekondigd.

PROGRAMMA 2014-2015. De voorstellingen worden via posters in school, de mail en op de website aangekondigd. PROGRAMMA 2014-2015 8 Theatervoorstellingen 3 x cabaret 1 x toneel 1 x percussieshow 2 x musical 1 x dans 2 Dance-Events 2 LAN-party s CLV-musical (4 voorstellingen) Het CBBA heeft voor het nieuw schooljaar

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

PROGRAMMA Theatervoorstellingen 3 x cabaret 2 x muziek 2 x musical 1 x dans 2 Dance-Events 2 LAN-party s CLV-musical (4 voorstellingen)

PROGRAMMA Theatervoorstellingen 3 x cabaret 2 x muziek 2 x musical 1 x dans 2 Dance-Events 2 LAN-party s CLV-musical (4 voorstellingen) PROGRAMMA 2016-2017 8 Theatervoorstellingen 3 x cabaret 2 x muziek 2 x musical 1 x dans 2 Dance-Events 2 LAN-party s CLV-musical (4 voorstellingen) Ook dit jaar heeft het CBBA bij theater de Lampegiet

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Gevoelens... 4 Hoofdstuk 2 Ontmoeten... 6 Hoofdstuk 3 Verliefd... 8 Hoofdstuk 4 Date... 10 Hoofdstuk 5 Verkering... 12 Hoofdstuk 6 Intimiteit... 14 Hoofdstuk 7 Seks...

Nadere informatie

PROGRAMMA Het CBBA-team, docenten en leerlingen, wenst jullie een heel mooi CBBA-jaar!

PROGRAMMA Het CBBA-team, docenten en leerlingen, wenst jullie een heel mooi CBBA-jaar! PROGRAMMA 2017-2018 6 Theatervoorstellingen 1 x cabaret 1 x muziek 2 x musical 1 x dans 1 x toneel 1 Schoolfeest 2 LAN-party s CLV-musical (4 voorstellingen) Ook dit jaar heeft het CBBA bij theater de

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 1)

Luisteren: muziek (A2 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

DJ s en drive-in-shows

DJ s en drive-in-shows DJ s en drive-in-shows Welk dj is geschikt voor uw evenement? Niet elke bekende dj is geschikt voor uw evenement. Het is belangrijk dat de dj aansluit bij uw doelgroep. Daarom geven wij altijd een passend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST

VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST - LEERLING SuccesformulesVoorkant_Opmaak 1 06-10-14 10:08 Pagina 1 VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST 1 anigap 80:01 41-01-60 1 kaampo_tnakroovselumrofseccus

Nadere informatie

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden.

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. Nadat Marco in 2006 als eerste artiest met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso de hele zaal keer op

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

verwoording inhoud + vorm + functie 3 CA: verwoording eigen mening 3 Datum: verwerking recensie 1 Paraaf docent Titel voorstelling:

verwoording inhoud + vorm + functie 3 CA: verwoording eigen mening 3 Datum: verwerking recensie 1 Paraaf docent Titel voorstelling: CKV THEATER CKV Verslag Culturele Activiteit Theater / Cabaret Naam:. Klas:. Toegangsbewijs: geldig / ongeldig (ln te vullen door je CKV-docent) verwoording inhoud + vorm + functie 3 CA: verwoording eigen

Nadere informatie

JE CULTURELE ZELFPORTRET

JE CULTURELE ZELFPORTRET JE CULTURELE ZELFPORTRET Dit is het culturele zelfportret van Vul alles in hele antwoordzinnen in. Gebruik een ander lettertype of een andere kleur voor de antwoorden. Plak hier je pasfoto Film/tv 1 Ga

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 In deze nieuwsbrief - Als Kidsclublid voor 5,- naar FC Twente N.E.C. - Voorstellen vriendje van de Kidsclub - 25% korting op jeugdvoorstellingen bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Nadere informatie

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd 53 9 Vader Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd heeft. P Ik begin steeds beter te begrijpen dat het heel bijzonder is dat ik een kind van God, mijn

Nadere informatie

Lesbrief HyperISH. ISH_lesplan.indd 1 18-02-13 11:23

Lesbrief HyperISH. ISH_lesplan.indd 1 18-02-13 11:23 Lesbrief HyperISH I don t even know what I was running for - I guess I just felt like it. Holden Caulfield in The Catcher in the Rye door J.D. Salinger De maatschappij zit vol verwachtingen, de eisen zijn

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret Hallo allemaal! Van harte welkom om Allurepark Laag Kanje. Ook dit seizoen hebben wij weer een enthousiast animatieteam die spectaculaire activiteiten gaat organiseren voor jong en oud! Wij hebben er zin

Nadere informatie

Lesbrief bij de voorstelling Mijn vriend en ik van Soulshine Connection

Lesbrief bij de voorstelling Mijn vriend en ik van Soulshine Connection Lesbrief bij de voorstelling Mijn vriend en ik van Soulshine Connection 1 Beste docent, Binnenkort gaat u samen met uw klas naar de voorstelling Mijn vriend en ik van Soulshine Connection. Deze lesbrief

Nadere informatie

Lesmap Wij ook HETGEVOLG WIJ OOK

Lesmap Wij ook HETGEVOLG WIJ OOK WIJ OOK Spel: Jason Van Laere en Marjan De Schutter Tekst & Regie: Stijn Van de Wiel Scenografie: Jan Strobbe Camera, Montage: Dries Segers Dramaturgie: Bram Verschueren 1 7+ Ik ben ik. Jason. Dat is mijn

Nadere informatie

zondagmorgen 14 november 2010 Welkomkerk ds. W.H. Hendriks-Vogelaar

zondagmorgen 14 november 2010 Welkomkerk ds. W.H. Hendriks-Vogelaar Gemeente van de Heer Jezus Christus, Jongeren, ouderen, kinderen van God, Zoals ik voor de lezing al gezegd heb; het gaat vanmorgen niet over trouwen of getrouwd zijn, dat is alleen een voorbeeld verhaal.

Nadere informatie

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk?

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Verantwoordelijkheid. Ja, ook heel belangrijk voor school!!! Het lijkt veel op zelfstandigheid, maar toch is het net iets anders. Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden.

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. Nadat Marco in 2006 als eerste artiest met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso de hele zaal keer op

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

De olifant die woord hield

De olifant die woord hield De olifant die woord hield Een voorstelling van verhalenverteller Peter Faber www.peterfaber.eu Inleiding Aan het eind van haar leven las Annie MG Schmidt al haar sprookjes nog eens door. Genadeloos streepte

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015 Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren!

Nadere informatie

Dit boekje is van: CultuurShaker is een project van NJR

Dit boekje is van: CultuurShaker is een project van NJR Dit boekje is van:. CultuurShaker is een project van NJR NJR geeft jongeren de kans om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen; bij hun in de buurt tot aan de Verenigde Naties. Kijk op www.njr.nl 1

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Vogelgriep. Auteur: Chris Vegter Illustraties: Dirk van der Maat. Boekverslag van:... Klas:...

Vogelgriep. Auteur: Chris Vegter Illustraties: Dirk van der Maat. Boekverslag van:... Klas:... Vogelgriep Auteur: Chris Vegter Illustraties: Dirk van der Maat Boekverslag van:... Klas:... 2 Lees dit boek lekker rustig door. Beantwoord iedere keer als je een hoofdstuk uitgelezen hebt de vragen die

Nadere informatie

OPA EN OMA DE OMA VAN OMA

OPA EN OMA DE OMA VAN OMA Hotel Hallo - Thema 4 Hallo opdrachten OPA EN OMA 1. Knip de strip. Strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken weer om en

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

PROGRAMMA 2013-2014. 15 Theatervoorstellingen 8 x cabaret 3 x toneel 2 x musical 1 x muziektheater 1 x dans

PROGRAMMA 2013-2014. 15 Theatervoorstellingen 8 x cabaret 3 x toneel 2 x musical 1 x muziektheater 1 x dans PROGRAMMA 2013-2014 15 Theatervoorstellingen 8 x cabaret 3 x toneel 2 x musical 1 x muziektheater 1 x dans 2 Dance-Events 2 LAN-party s CLV-musical (4 voorstellingen) Met enig trots presenteert het CBBA

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Educatieproject Zwanenmeer Bijlmermeer In 2006 vond een bijzondere ontmoeting plaats tussen dansers van Het Nationale Ballet, danstheatergroep

Educatieproject Zwanenmeer Bijlmermeer In 2006 vond een bijzondere ontmoeting plaats tussen dansers van Het Nationale Ballet, danstheatergroep ZWANENMEER BIJLMERMEER II Educatieproject Zwanenmeer Bijlmermeer In 2006 vond een bijzondere ontmoeting plaats tussen dansers van Het Nationale Ballet, danstheatergroep Don t Hit Mama en jongeren van scholen

Nadere informatie

narratieve zorg Elder empowering the elderly

narratieve zorg Elder empowering the elderly narratieve zorg Elder empowering the elderly huisbezoek 1: KENNISMAKING - 2 - KENNISMAKING - huisbezoek 1- a kennismaking huisbezoek 1: KENNISMAKING a vertrouwelijkheid individueel in teamverband naar

Nadere informatie

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel*

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel* In deze derde nieuwsbrief worden alle activiteiten voor de maanden januari, februari en maart aangekondigd. Zo lees je welke activiteiten er in deze maanden op de zaterdagavond en zondagmiddag plaatsvinden,

Nadere informatie

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15)

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15) 1415-12 (18-03-15) 16 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart start koolwitjes project in groep 3 25 maart (gym)gastles beeball voor groep 3-4 26 maart workshop fides voor groep 8 29 maart zomertijd

Nadere informatie

Voorbereiding Heilig Avondmaal

Voorbereiding Heilig Avondmaal Voorbereiding Heilig Avondmaal Delen (bijlage) MAANDAG: voor de jongere kinderen MAANDAG: voor de oudere kinderen Stel je bent in het buitenland op vakantie en je bezoekt daar een kerk. Bij binnenkomst

Nadere informatie

Nadieh Jolyn Siekmans

Nadieh Jolyn Siekmans Vlinder, fladderend in de lucht doe je hen de groeten in jouw vlucht als je ze boven de hoogste bomen wellicht zult tegenkomen Samenkomst voor het afscheid van Nadieh Jolyn Siekmans * 9 mei 1994 17 januari

Nadere informatie

Heilig Jaar van Barmhartigheid

Heilig Jaar van Barmhartigheid Heilig Jaar van Barmhartigheid van 8 december 2015 tot 20 november 2016 Paus Franciscus heeft alle mensen van de hele wereld uitgenodigd voor een heilig Jaar van Barmhartigheid. Dit hele jaar is er extra

Nadere informatie

spreekbeurtpakket introdans

spreekbeurtpakket introdans spreekbeurtpakket introdans inleiding Heb je binnenkort een spreekbeurt? Moet je een werkstuk maken? Of ben je gewoon benieuwd naar de wereld van Introdans? Gebruik dan dit pakket met informatie en ontdek

Nadere informatie

Voor de leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar werden de volgende boeken gelezen:

Voor de leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar werden de volgende boeken gelezen: Juryrapport van de Senaat namens de Nederlandse Kinderjury 2007 Bij deze 20 e editie van de Nederlandse Kinderjury verschijnt voor het tweede achtereenvolgende jaar een juryrapport. Dit juryrapport is

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten

Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten Bron: http://ninabrackman.blogspot.nl/p/de-alchemist-paulo-coelho.html Dit is een deel van een blog over De Alchemist van Paulo Coelho door Nina Brackman.

Nadere informatie

13 Jij en pesten. Ervaring

13 Jij en pesten. Ervaring 82 13 Jij en pesten Wat doe ik hier vandaag? P Ik word me ervan bewust hoe erg het is om iemand te pesten en gepest te worden. P Ik leer dat ik met anderen steeds weer respectvol moet omgaan. P Ik ken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij Extra KEA evenementen... Wijnproeverij van de Wijnkelder Brouwersgracht.

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a.

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. 1. Uit bewondering - Dana Winner - Muziek Al ruim 25 jaar draait Dana Winner mee aan de top. Een kwart eeuw van succesvolle singles, albums en optredens. En ze is nog lang niet uitgezongen. Vaak krijgt

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf?

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? let op: al het klooien is op eigen risico! ;) Lekker samen klooien! maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? Vertel alles wat je

Nadere informatie

De musical The Bodyguard

De musical The Bodyguard De musical The Bodyguard, gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner, brengt het romantische en spannende verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. Met

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Wereldnieuws 5 voor ouders. 22 mei 2015

Wereldnieuws 5 voor ouders. 22 mei 2015 Wereldnieuws 5 voor ouders Wereldnieuws 5 voor ouders 22 mei 2015 Welkom Beste ouder(s), verzorger(s), Het is examentijd! Dinsdagmiddag 26 mei sluit biologie de rij. Dan hebben de leerlingen uit klas 4

Nadere informatie

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig Beertje Anders zit stil in een hoekje als Beertje Bruin langskomt. Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig bent. Kan ik je helpen, want ik ben je vriend en vrienden

Nadere informatie

Voorwoord. Veel leesplezier! Liefs, Rhijja

Voorwoord. Veel leesplezier! Liefs, Rhijja Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng. Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 13 In dit nummer: 1. Nieuwsbrieven lezen blijft belangrijk 2. Laatste schooldag 3. Mogelijke wijziging schooluren 4. Huwelijken 5. Schoolreizen 6. we betuigen ons medelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou!

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Intro Het club- en verenigingseizoen is alweer in volle gang. We kijken met dankbaarheid terug naar de opening van het winterwerk. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website.

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Hallo!!! Ook dit jaar organiseren wij weer een dansvoorstelling, namelijk

Nadere informatie

Tijdrovers. Inleiding. Opzet van deze lesbrief. Door Caroline Wisse-Weldam

Tijdrovers. Inleiding. Opzet van deze lesbrief. Door Caroline Wisse-Weldam Door Caroline Wisse-Weldam Inleiding Tijdrovers Na een mooie lange zomer is de school weer begonnen. Misschien ben je met een beetje tegenzin gestart, maar hopelijk heb je er zin in. Je ziet van welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2015

Nieuwsbrief 13 mei 2015 16 Nieuwsbrief 13 mei 2015 Beste ouder/verzorger, De examens zijn begonnen! Voor de kandidaten een spannende periode, maar ook een onrustige in verband met de meivakantie en de vrije dagen. Genoeg tijd

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur Beste leerlingen, Jullie zijn geïnformeerd over het masterclassprogramma voor periode 1. In dit boekje kun je nog eens rustig nalezen waar de masterclasses over gaan en hoe en wanneer je je kunt inschrijven.

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer.

Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer. Beertje Anders en Beertje Bruin gingen bij oma spelen. Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer. Oma hoorde: Ik wil de bal, Ik wil de blokken, Ik ga kleuren, Ik wil de kleurpotloden

Nadere informatie

basisschool DE ROEDEL Edeseweg 216 6732 DC Harskamp Tel. : 0318 456417 www.roedel.nl directie@roedel.nl Scholen van nu voor mensen van morgen

basisschool DE ROEDEL Edeseweg 216 6732 DC Harskamp Tel. : 0318 456417 www.roedel.nl directie@roedel.nl Scholen van nu voor mensen van morgen Scholen van nu voor mensen van morgen basisschool DE ROEDEL Edeseweg 216 6732 DC Harskamp Tel. : 0318 456417 www.roedel.nl directie@roedel.nl Vrijdag 04 februari 2011, uitgave 8 van 2010-2011 Beste ouders

Nadere informatie

Wie zijn jouw vrienden? Opdracht:

Wie zijn jouw vrienden? Opdracht: Wie zijn jouw vrienden? Opdracht: 1. Maak een spinnenweb van jouw belangrijkste vrienden. 2. Schrijf er telkens bij waar je die vriend hebt leren kennen. 3. Schrijf de meest positieve eigenschap als vriend

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Het is vakantie! Voor je ligt het animatieprogramma van vrijdag 30 oktober tot donderdag 5 november klaar. Wij hebben ervoor gezorgd dat ons sport -

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Refrein: Als het regent in jouw hart en je kunt alleen maar huilen, kom dan bij me, hou me vast, in mijn armen mag je schuilen.

Refrein: Als het regent in jouw hart en je kunt alleen maar huilen, kom dan bij me, hou me vast, in mijn armen mag je schuilen. Ellen en Patrick Nooit meer je stem, nooit meer je lach, Alles gaat terug, naar die éne dag. De pijn vanbinnen, het doet zo n zeer, Ze zeggen dat het mindert, maar wanneer... Intredelied: M n oma is gestorven

Nadere informatie

JOUW TALENT. De Weide. Activiteitenkalender. Hoogeveen. van zomer- tot herfstvakantie. Sportief

JOUW TALENT. De Weide. Activiteitenkalender. Hoogeveen. van zomer- tot herfstvakantie. Sportief Sportief Hoogeveen JOUW TALENT Activiteitenkalender Een overzicht van naschoolse activiteiten bij jou in de buurt. Ga op onderzoek uit en ontdek jouw talenten. Er is aanbod voor de groepen 1 tot en met

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters In de komende periode (12 januari tot en met 20 februari) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema In the spotlight. De kinderen zullen vooral zelf in the spotlights staan want we gaan onder andere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER

NIEUWSBRIEF NOVEMBER pagina 1 van 5 bekijk de web versie afmelden NIEUWSBRIEF NOVEMBER Beste meneer Otten, November is een bijzondere maand: zes dagen lang staat het theater geheel in het teken van de musical 'Wieërt zéshoongerd-en-ein'

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

HET DAK VAN ROTTERDAM

HET DAK VAN ROTTERDAM A L I Y E V A N P I J K E R E N MEAT THE DANCERS P H O T O G R A P H Y B O J E P L O E G M A K E - U P G U I D O R I E G E R C L O T H I N G M E V A N K A L U A R A C H C H I S T Y L I N G A L I Y E V

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

Productievormen 1. Jan Hoekstra

Productievormen 1. Jan Hoekstra Productievormen 1 Jan Hoekstra Onderwerpen: Drama/toneel (blijspel, treurspel). Dans (modern, ballet, hiphop). Muziek (klassiek, pop, underground). Cabaret (geënsceneerd). Opera, Operette en Musical. Drama

Nadere informatie

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING?

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING? STEDELIJK MUSEUM FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D WAT IS BEWEGING? AMSTERDAM WELKOM! Het Stedelijk, Nederlands grootste museum voor moderne en hedendaagse

Nadere informatie

BUITENKRANT 12. week 14, schooljaar 2011-2012. Beste ouders, vrienden, leerlingen,

BUITENKRANT 12. week 14, schooljaar 2011-2012. Beste ouders, vrienden, leerlingen, BUITENKRANT 12 week 14, schooljaar 2011-2012 Beste ouders, vrienden, leerlingen, Over twee weken is het zover, de tiende en elfde klassen voeren dan samen de Carmina Burana uit in de Vredeskerk. Hierboven

Nadere informatie

Het kinderprotocol. Inhoud: 1. Inleiding; het kinderprotocol 2. Goed gedrag kun je leren 3. De schoolregels 4. Pesten/ gepest worden 5.

Het kinderprotocol. Inhoud: 1. Inleiding; het kinderprotocol 2. Goed gedrag kun je leren 3. De schoolregels 4. Pesten/ gepest worden 5. Het kinderprotocol Inhoud: 1. Inleiding; het kinderprotocol 2. Goed gedrag kun je leren 3. De schoolregels 4. Pesten/ gepest worden 5. Slot 1. Het kinderprotocol: Op de Flamingoschool vinden we het erg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Lesbrief. Fatale liefde Carry Slee

Lesbrief. Fatale liefde Carry Slee Lesbrief Fatale liefde Carry Slee Doe meer met Leeslicht! Bij een aantal boeken in de serie Leeslicht kunt u een gratis lesbrief downloaden van www.eenvoudigcommuniceren.nl. In deze lesbrief staan vragen,

Nadere informatie

PV Z-UIT. Januari 2016 Nieuwsbrief. Aangevraagde activiteiten. Geplande activiteiten. Van de voorzitter en secretaris

PV Z-UIT. Januari 2016 Nieuwsbrief. Aangevraagde activiteiten. Geplande activiteiten. Van de voorzitter en secretaris Januari 2016 Nieuwsbrief PV Z-UIT Nieuwe Plein 1b 6811 KN, Arnhem www.pvz-uit.nl Beste lezer, Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van januari 2016. In deze nieuwsbrief brengen wij je op de hoogte van afgeronde

Nadere informatie

KIJK IN JE BREIN LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING

KIJK IN JE BREIN LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING 1. DE HERSENEN 1.1 HOE ZIEN HERSENEN ERUIT? VRAAG WIE KAN VERTELLEN WAT HERSENEN ZIJN? VRAAG HEBBEN KINDEREN KLEINERE HERSENEN DAN GROTE MENSEN? 1.2 WANNEER GEBRUIK JE ZE?

Nadere informatie

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief Theatergroep Locals www.tgthelocals.com Lesbrief 1. Over de voorstelling De vader van Polle is ooit met de noorderzon vertrokken. Daarom denkt ze dat haar vader ontdekkingsreiziger is en dat zijn schip

Nadere informatie