VO HBO UNIVERSITEIT. Referentieboek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VO HBO UNIVERSITEIT. Referentieboek"

Transcriptie

1 VO HBO UNIVERSITEIT Referentieboek

2 INHOUDSOPGAVE Inleiding Inrichtingsadviezen Referenties

3 INLEIDING Het onderwijs is in beweging en EromesMarko beweegt met u mee. Met het ontstaan van nieuwe soorten onderwijs en continue ontwikkelingen op het gebied van ICT is ook de functie van onderwijsmeubilair erg veranderd. Onderwijs is nu mogelijk op elke gewenste plaats en tijd en het meubilair moet vooral flexibel, meervoudig inzetbaar en gemakkelijk stapelbaar en verplaatsbaar zijn. Het uitgangspunt van EromesMarko is altijd het creëren van een stimulerende en dynamische leer- en werkomgeving voor leerling, student, docent en ondersteunend personeel. Een omgeving waarin de gebruiker zich prettig voelt en die past bij de aard van alle werkzaamheden en behoeften van elk moment. Hoogwaardige inrichtingen die onderwijsomgevingen inhoud en karakter geven. Dit referentieboek geeft u een indruk van de diverse mogelijkheden die EromesMarko u kan bieden. Maar er kan natuurlijk altijd meer. Maak een vrijblijvende afspraak met uw EromesMarko accountmanager voor een advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een goed doordacht inrichtingsplan dat past bij het karakter en de wens van uw onderwijsinstelling. Want inrichten is ons vak, al meer dan 100 jaar.

4 INRICHTINGSADVIEZEN Voordat een inrichting tot stand komt, gaat er een heel proces aan vooraf. U denkt na over het doel van een ruimte, de diverse toepassingen, de vorm en de gewenste sfeer. En dat valt niet altijd mee. Onze adviseurs staan u met raad en daad bij om alle wensen helder in kaart te brengen. Pas daarna wordt er gekeken naar de inrichting. Totdat uiteindelijk een goed doordachte inrichting ontstaat en elke ruimte kan worden omgetoverd tot een sfeervol en efficiënt vertrek. Sfeervolle werk- en leeromgevingen zijn van directe invloed op iemands gedrag en gevoel. Het is algemeen bekend dat licht, verrassend kleurgebruik en zelfs geur, het doel van een ruimte versterken en daarmee de effectiviteit en prestaties verhogen. Voor elk doel en elke toepassing is er wel een passende inspirerende omgeving. Of het nu gaat om een prikkelend studielandschap, ontspannende schoolkantine of mensa, collegezaal of comfortabele vergaderruimte. EromesMarko is van alle markten thuis.

5 EROMESMARKO, DÉ ONDERWIJSINRICHTER Als Nederlandse ontwerper en producent heeft EromesMarko al ruim 100 jaar ervaring met het inrichten van leer- en werkomgevingen. De afgelopen jaren hebben we deze ervaring gebruikt bij het inrichten van diverse onderwijsinstellingen in Nederland. Wij bieden praktische en innovatieve totaaloplossingen voor primair en voortgezet onderwijs, ROC, HBO en WO. De hedendaagse invulling van het onderwijs vereist een flexibele doordachte inrichting met elementen die multifunctioneel inzetbaar zijn en die voldoen aan alle ergonomische eisen. Een goede kleur- en materiaalkeuze is hierbij zeker zo essentieel. Van kleuterdagverblijf tot en met volwasseneneducatie.

6 Pontes Scholengroep Plaats: Goes

7 CSG Dingstede Plaats: Meppel

8 CSG Dingstede Plaats: Meppel

9 OSG De Meerwaarde Plaats: Barneveld Het gebouw heeft drie kantines voor leerlingen, ieder op een andere creatieve en vrolijke manier ingericht. De hele inrichting van het gebouw, inclusief de kantine van het sportcomplex, is verzorgd door inrichter EromesMarko, vertelt Jan Marskamp, projectleider. Na een voorselectie hebben we vijf partijen uitgenodigd om een presentatie te verzorgen. Na de presentatie van EromesMarko had de hele commissie iets van Wauw!. Dat is prachtig maar dan moeten de andere voorwaarden ook kloppen natuurlijk. De kwaliteit moet goed zijn maar de prijs eveneens. Bij EromesMarko klopte het allemaal. Met name voor de kantines maar ook op andere plaatsen hebben ze bovendien prachtig en origineel maatwerk geleverd. Hun binnenhuisarchitect heeft op veel punten heel goed met ons meegedacht, wat tot mooie resultaten heeft geleid.

10 OSG De Meerwaarde Plaats: Barneveld

11 Ignatius Gymnasium Plaats: Amsterdam Het meubilair voor alle lokalen en de docentenwerkplekken is geleverd door inrichter EromesMarko. Anita Swenneker, rector: We hebben ons bij vier leveranciers georiënteerd, met mensen van het team en met een aantal leerlingen. Belangrijke criteria waren de uitstraling, het comfort en de compleetheid van het assortiment. Van de vier bleven er twee over en uiteindelijk kwam EromesMarko als beste uit de bus. Ondertussen keken we bij drie inrichters van bètalokalen en wederom viel de keuze op EromesMarko, ook omdat het praktisch is om één leverancier te hebben voor de complete inrichting. Daarnaast ontwikkelde EromesMarko een inspirerend inrichtingsvoorstel voor de centrale ontmoetingsruimte en de personeelskamer en maakte EromesMarko een aantal meubels op maat, waaronder verschillende bijzondere zitelementen in de ontmoetingsruimte.

12 Kalsbeek College Plaats: Woerden

13 Winkler Prins Plaats: Veendam

14 ISA Plaats: Almere Schooldirecteur Rynette de Villiers: De basis is neutraal en rustig, daarbinnen kunnen we variëren met kleur. Kleur is modegevoelig, dus dit moet over een aantal jaren makkelijk te vervangen zijn. Daarom is gekozen voor een aantal basiskleuren, die ook terug te vinden zijn in de meubels van EromesMarko, dat voor de inrichting werd geselecteerd. EromesMarko is meer dan een leverancier, zegt architect Michael van Leeuwen. EromesMarko maakte een compleet interieurplan, met kleuradvies en maatwerk, zonder krampachtig alleen eigen producten naar voren te schuiven. Dit ondanks het feit dat ze zelf beschikken over een uitgebreid assortiment. We hebben uitgelegd hoe het gebouw gaat functioneren, daar is goed naar geluisterd. Hierdoor is de beoogde sfeer bereikt.

15 ISA Plaats: Almere

16 Prakticon Plaats: Doetinchem Uit drie aanbieders kozen de school en de architecten uiteindelijk voor inrichter EromesMarko. Hans Reede, directeur van Prakticon over EromesMarko: De aanbieding van EromesMarko was inhoudelijk heel goed. Wij vroegen om een visie en niet om een toelichting op de catalogus. Dat heeft EromesMarko heel goed gedaan. Bovendien besteedde EromesMarko veel aandacht aan het persoonlijke contact, dat was prettig. Ook architecten De Leij en Daalhuizen zijn goed te spreken over de samenwerking met de interieurarchitect van EromesMarko.

17 Prakticon Plaats: Doetinchem

18 Gomarus College Plaats: Assen

19 OSG Erasmus Plaats: Almelo Martin Stroop, manager facilitaire zaken en gebouwenbeheer bij OSG Erasmus over EromesMarko: Er was echt een klik in de samenwerking tussen de architect, inrichter EromesMarko en Erasmus. De architect heeft zich helemaal verdiept in wat voor leerlingen hier komen en wat voor soort onderwijs zij nodig hebben. En dat zien we terug in zijn ontwerp. Veel glas en transparantie, wat extra toezicht geeft, zonder dat het een gevangenis wordt. Wij zijn een groene school en de architect wilde daarom het groen van buiten ook naar binnen brengen. EromesMarko kon met de ideeën van de architect het beste uit de voeten en presenteerde direct het juiste plaatje. Het was ook precies afgestemd op onze voorkeuren. Strakke tafels en stoelen, comfortabel maar niet standaard onderwijsmeubilair. Met steigerhout hebben ze op allerlei plaatsen maatwerk gemaakt. Basic en bijzonder origineel, noemt Stroop de uitstraling. Net zoals de twee boomstammen die rechtstreeks door EromesMarko zijn geïmporteerd van een landgoed. We mochten de bomen zelf selecteren, EromesMarko heeft ze bewerkt en er stevige poten onder gezet.

20 OSG Erasmus Plaats: Almelo

21 Maerlant Lyceum Plaats: Den Haag Erik de Visser, conrector, over EromesMarko: Uit verschillende aanbieders hebben we gekozen voor inrichter EromesMarko. Samen met interieur architect Gijs Niemeijer van de Ontwerpwerkplaats hebben zij prachtig werk geleverd. De keuze voor EromesMarko had te maken met een aantrekkelijk aanbod, maar ook met de klik die je met elkaar moet hebben. Het is een intensief samenwerkingsproject geworden, waarbij EromesMarko goed heeft geluisterd naar wat de school wilde. EromesMarko heeft voor ons het merendeel van de bèta vleugel en het science-lab ingericht. Het is voor een groot deel maatwerk en zeker geen standaard meubilair. Zoals de fraaie witte werkbladen en mooie strakke kasten. De kasten zijn hoogglans afgelakt en aan de binnenkant rood en oranje.

22 Maerlant Lyceum Plaats: Den Haag

23 Oostvaarderscollege Plaats: Almere

24 ROC Da Vinci Plaats: Dordrecht Marco de Korte, directeur HRM, over EromesMarko: De inrichting hebben we Europees aanbesteed. EromesMarko kwam met haar prijs-kwaliteit verhouding als beste uit de bus. Maar we hebben ook voor hen gekozen vanwege de goede inrichtingsvoorstellen en het deskundige advies. De kleurrijke stoelen passen bijvoorbeeld precies bij wat we voor ogen hadden: niet overdreven, maar wel jeugdig en fris.

25 ROC Da Vinci Plaats: Dordrecht

26 S.G. Zaanlands Lyceum Plaats: Zaandam

27 ROC van Twente Plaats: Hengelo Willem Habers, communicatieadviseur en lid van het facilitair Projectteam, over EromesMarko: Van het meubilair is 70 procent nieuw. Een groot deel daarvan is geleverd door EromesMarko, zoals het meubilair voor de open leercentra, waaronder bureaus, stoelen en wangentafels van 300 x 150 cm. Katyana Ottink, projectleider en adviseur facilitaire zaken, over EromesMarko: Zitcomfort, kleur en prijs-kwaliteitverhouding brachten ons na de proefopstellingen bij EromesMarko. Het was een hele puzzel maar EromesMarko maakte inrichtingstekeningen en bracht overzichtelijk in kaart wat we precies nodig hadden. Alles in goed overleg.

28 ROC van Twente Plaats: Hengelo

29 Reinwardt Academie Plaats: Amsterdam

30 Gymnasium Beekvliet Plaats: Sint Michelsgestel

31 Twents Carmel College De Thij Plaats: Oldenzaal Marieke Olde Riekerink, hoofd ondersteunende dienst, over EromesMarko: Op het meubilair voor de personeelswerkplekken na, hebben we alles nieuw aangeschaft. Door de omvang werd het een Europese aanbesteding. We beoordeelden de partijen aan de hand van een scoringslijst. Inrichter EromesMarko scoorde daarbij het hoogst en ook de proefopstelling werd door ons als beste beoordeeld. Het ziet er goed uit, maar is tegelijk ook degelijk en praktisch. We zijn met een aantal collega s op bezoek geweest bij EromesMarko om het meubilair te beoordelen. Onze technische mensen zijn daar zelfs op tafels en stoelen gaan staan om de degelijkheid te testen. Dat bleek helemaal in orde.

32 Twents Carmel College De Thij Plaats: Oldenzaal

33 De Esborg Plaats: Roden Jaap Oosterloo, Directeur van De Esborg, over EromesMarko: Eerst hebben we gezamenlijk een visie ontwikkeld. Het moest er goed uitzien maar niet over the top. Robuustheid is ook belangrijk, het moet tegen een stootje kunnen. Daarnaast we wilden graag in zee met een leverancier die in de regio gevestigd is. Uiteindelijk paste inrichter EromesMarko het best in ons plaatje. Ze hebben mooi meubilair geleverd en bijzonder goed met ons meegedacht. Ook hebben ze op verschillende plaatsen echt maatwerk geleverd.

34 RUG, Tentamenhal Plaats: Groningen

35 RUG, Fac. Natuur / Scheikunde Plaats: Groningen

36 ID College Bestuursbureau Plaats: Gouda

37 WUR Wageningen University & Research centre Plaats: Wageningen Harry Kester, senior inkoper, over EromesMarko: Voor ons is het belangrijk dat bij een Europese aanbesteding een potentiële leverancier in staat is het hele traject succesvol af te ronden. Voor al het onderwijsmeubilair in onder andere de collegezalen, pc-zalen en op de balkons hebben we gekozen voor EromesMarko, dat aan de hand van vooraf opgestelde gunningscriteria duidelijk als beste uit de bus kwam. En daarbij kijken we niet alleen naar prijs en kwaliteit, maar ook naar de service die een organisatie biedt. Het is mooi als het er eenmaal staat, maar als er iets mis is, moet het ook snel verholpen zijn. Ook op dat gebied scoorde EromesMarko erg goed.

38 HU Amersfoort Plaats: Amersfoort

39 Hogeschool Utrecht, Fac. Natuur en Techniek Plaats: Utrecht Diane de Kruijf, zelfstandig projectmanager, over EromesMarko: Al het onder wijsmeubilair komt van inrichter EromesMarko. De hogeschool heeft voor alle gebouwen een contract met EromesMarko. Zij bieden een breed assortiment en denken erg goed mee. Met de architect en een aantal eindgebruikers zijn we ook in de showroom van EromesMarko in De Meern geweest om samen wensen, ideeën en mogelijkheden te bespreken. We hebben gezamenlijk gekozen voor een strakke inrichting die past bij het industrieel vormgegeven gebouw met veel beton, metaal en hout.

40 EromesMarko, dé onderwijsinrichter

41 T +31 (0)

PRIMAIR ONDERWIJS. Referentieboek

PRIMAIR ONDERWIJS. Referentieboek PRIMAIR ONDERWIJS Referentieboek INHOUDSOPGAVE Inleiding Inrichtingsadviezen Referenties INLEIDING Het onderwijs is steeds in beweging en EromesMarko beweegt met u mee. Met het ontstaan van nieuwe soorten

Nadere informatie

PRIMAIR ONDERWIJS. Referentieboek

PRIMAIR ONDERWIJS. Referentieboek PRIMAIR ONDERWIJS Referentieboek INHOUDSOPGAVE Inleiding Inrichtingsadviezen Referenties INLEIDING Het onderwijs is steeds in beweging en EromesMarko beweegt met u mee. Met het ontstaan van nieuwe soorten

Nadere informatie

EromesMarko Dé Onderwijs inrichter

EromesMarko Dé Onderwijs inrichter Inspiratieboek PO Inleiding Het onderwijs is steeds in beweging en EromesMarko beweegt met u mee. Met het ontstaan van nieuwe soorten onderwijs is ook de functie van onderwijsmeubilair veranderd. De nieuwe

Nadere informatie

HORECA & PROJECTMEUBILAIR

HORECA & PROJECTMEUBILAIR HORECA & PROJECTMEUBILAIR Sensus Almere Passie Amersfoort Zorgcentra De Borg Groningen Plaza 6 Emmeloord Beachclub CoffeeZ Creatieve interieurconcepten Elisabeth van der Heijden Wij wilden voor alle vestigingen

Nadere informatie

Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor

Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor De opleiding interior design & Styling - hbo bachelor Mensen zien hun omgeving steeds meer als een verlengstuk van hun persoonlijkheid.

Nadere informatie

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l Interieur Voorlopig Ontwerp oktober 2015 Zoveel landen, zoveel gebruiken. Op de gevels van de Arnhem International School zijn de kleuren en patronen van

Nadere informatie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie CJMS interieur 12 Pagina s aan interieur inspiratie Vergaderen op top niveau Vergadertafel Geef uw bedrijf een stijlvolle uitstraling met bijvoorbeeld een massief eiken (vergader)tafel, wengé gebeitst.

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl. www.steigerhoutmeubels.nl

E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl. www.steigerhoutmeubels.nl Interieurbouw t Steigertje Meubels op maat voor huis, tuin en projecten Handelsweg 7 1693 AZ Wervershoof (bezoek alleen op afspraak) Tel: 0228-543414 Fax: 0228-543418 E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl

Nadere informatie

Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool

Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool wonderful day design architectuur met de focus op interieurontwerp Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool Het nieuwe werken en het nieuwe onderwijs Het onderwijs verandert, de huisvesting verandert

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

Introductie. Voorwoord. Een paar praktische zaken

Introductie. Voorwoord. Een paar praktische zaken it s learning themadag Wij heten u van harte welkom bij de it s learning themadag voor Voortgezet Onderwijs en BVE op 20 april 2006 Introductie Voorwoord Op 20 april 2006 zal er in de Jaarbeurs in Utrecht

Nadere informatie

Resultaten onderzoek. Ricoh Johan Kennis NEVI Erik van Assen. April 2015

Resultaten onderzoek. Ricoh Johan Kennis NEVI Erik van Assen. April 2015 Resultaten onderzoek Ricoh Johan Kennis NEVI Erik van Assen April 2015 Tijdens de Contract Management Dag op 12 maart 2015 vond er een live onderzoek plaats naar aspecten van contract management. Tijdens

Nadere informatie

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k elysium een dynamische werkplek f l e x i b e l e o p l o s si n g e n design Martin Ballendat tekende voor het ontwerp van elysium elysium speelt in op de vraag van de markt naar flexibele werkplek oplossingen.

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS ÉÉN VAN ONZE EXPERTS Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste uit

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Meubilair. Inside Information

Meubilair. Inside Information 14 Contrast zorgt voor kleur Movianto Nederland opende in juli een nieuw Europees distributiecentrum in Oss. Het bedrijf is logistieke dienstverlener in de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg.

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Straatmeubilair met een missie

Straatmeubilair met een missie Straatmeubilair met een missie De vrolijke noot in iedere binnen- en buitenruimte! De collectie van Outsider bestaat uit Deense ontwerpen en een selectie van producten afkomstig van de beste Europese fabrikanten

Nadere informatie

GREAT FURNITURE SOLUTIONS

GREAT FURNITURE SOLUTIONS COLLECTIE 2015/2016 GREAT FURNITURE SOLUTIONS Kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid; dat is waar Vandersluis voor staat en dat is wat u van ons mag verwachten. Vandersluis is dan ook niet voor niets

Nadere informatie

Onderwijs. Huisvesting die kennis in beweging brengt

Onderwijs. Huisvesting die kennis in beweging brengt Onderwijs Huisvesting die kennis in beweging brengt Onderwijs Huisvesting die kennis in beweging brengt Wat is de essentie van een onderwijsgebouw? En wat gebeurt daar precies? De core business van onderwijs

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch !pet projectinrichters binnenkomer enexis den bosch Het Nieuwe Werken... Het centrale kantoor van Enexis staat aan het Paleis Kwartier in Den Bosch. In het nieuwe onderkomen werkt Enexis volgens het principe

Nadere informatie

Composities van vorm en vertrouwen

Composities van vorm en vertrouwen Utrecht Composities van vorm en vertrouwen 36 TEKST Eva Vroom FOTOGRAFIE René Gonkel, Eddy Wentink, FOTO LINKS Congreshotel Mooirivier in Dalfsen (Foto ) FOTO RECHTS Het kantoor van Ten Have Change Management.

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

xenium voelt goed, werkt beter

xenium voelt goed, werkt beter xenium voelt goed, werkt beter 2 xenium draait om mensen xenium xenium geeft iedereen een eigen plaats in de organisatie. De intelligente stoel heeft een heldere belijning, die op alle mogelijke manieren

Nadere informatie

Binnen-assortiment Stoere, degelijk meubels met een unieke uitstraling. Kwaliteitsproducten

Binnen-assortiment Stoere, degelijk meubels met een unieke uitstraling. Kwaliteitsproducten Just Try Me Furniture is een meubelmakerij die stoere, robuuste meubels op maat maakt. Kwaliteitsproducten met een unieke uitstraling waar u jarenlang plezier van heeft. Ambachtelijk In de werkplaats van

Nadere informatie

CMHF is een van die Centrales en deze vertegenwoordigt de FvOv-verenigingen in het IGO.

CMHF is een van die Centrales en deze vertegenwoordigt de FvOv-verenigingen in het IGO. . IGO Regio-indeling In het MBO en HBO wordt het overleg gevoerd door collega s van de UNIENFTO, ook FvOv/CMHF. Het overleg over zaken die voortvloeien uit de CAO-MBO of de CAO-HBO op instellingsniveau

Nadere informatie

PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL

PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL Over Pro-Light Professionaliteit, persoonlijke service, passie en merkonafhankelijkheid staan hoog in het vaandel bij Pro-Light. Pro-Light is opgericht in 2004

Nadere informatie

één college Drie scholen, twee nieuwe gebouwen, OP ÉÉN PLEK IN CAPELLE CHRISTELIJKE SCHOLEN GEMEENSCHAP VOOR VWO, TTO, HAVO, PRE-HAVO, MAVO EN VMBO

één college Drie scholen, twee nieuwe gebouwen, OP ÉÉN PLEK IN CAPELLE CHRISTELIJKE SCHOLEN GEMEENSCHAP VOOR VWO, TTO, HAVO, PRE-HAVO, MAVO EN VMBO Drie scholen, twee nieuwe gebouwen, één college CHRISTELIJKE SCHOLEN GEMEENSCHAP VOOR VWO, TTO, HAVO, PRE-HAVO, MAVO EN VMBO OP ÉÉN PLEK IN CAPELLE - Comenius Lyceum (tto, atheneum en havo) - Comenius

Nadere informatie

Bent u klaar voor veel meer klanten?

Bent u klaar voor veel meer klanten? Bent u klaar voor veel meer klanten? Dit is uw kans Op de markt van werk en opleiding is een nieuwe speler aan zet. Dat bent u, in samenwerking met Call Creatieve Communicatie. Dankzij onze diensten weten

Nadere informatie

Ruiter Dakkapellen Veelzijdig, duurzaam en doordacht

Ruiter Dakkapellen Veelzijdig, duurzaam en doordacht Veelzijdig, duurzaam en doordacht In één dag geplaatst, met 15 jaar garantie! Ruiter Dakkapellen In de stijl van het huis! Dé dakkapelspecialist van Nederland nodigt u uit in één van de vele showrooms.

Nadere informatie

Het was even vroeg opstaan voor ons maar om 7.15 uur zaten wij samen in de trein met een grote thermoskan koffie.

Het was even vroeg opstaan voor ons maar om 7.15 uur zaten wij samen in de trein met een grote thermoskan koffie. Een nieuwe stageplek is altijd spannend, het is de week dat je heel veel indrukken krijgt, en een overload aan informatie. Ons stageproject begon met een briefing, waarin beknopt uitgelegd stond wat de

Nadere informatie

i29 l interior architects Industrieweg 29 1115 AD Duivendrecht info@i29.nl www.i29.nl

i29 l interior architects Industrieweg 29 1115 AD Duivendrecht info@i29.nl www.i29.nl i29 l interior architects Industrieweg 29 1115 AD Duivendrecht info@i29.nl www.i29.nl Roddel over mij maar vertel ze niet de waarheid Maak ze iets groters wijs Architectuur en interieur In het ontwerp

Nadere informatie

wij zien er uw verraste gezicht na onze kennismaking in...

wij zien er uw verraste gezicht na onze kennismaking in... inspired by wie wil... ( You) kan in de bovenste stippen zichzelf als klant zien. In de middelste stip onze dealer als intermediair en in de onderste stip Vepa als basis. De stip onderaan is kleiner: zo

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL kwaliteit. comfort. UITSTRALING. service. goede keuze KEUZE Wie Chair Repair = Harold Werner Al 26 jaar werk ik met veel plezier in de meubelbranche. Ik heb ontzettend

Nadere informatie

Ahrend 262. For every situation.

Ahrend 262. For every situation. Ahrend 262 For every situation. Uitgebreid. Een meubelserie die alles omvat: bureaustoelen, bezoekerstoelen, vergaderstoelen en zelfs krukjes. Comfortabel, ergonomisch verantwoord en visueel aantrekkelijk.

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Wie het pand van Cubiss in Tilburg binnenstapt,

Wie het pand van Cubiss in Tilburg binnenstapt, Klantcase: Cubiss DOOR ONZE NIEUWE MANIER VAN WERKEN IS EEN SCHOON EN FRIS PAND EXTRA BELANGRIJK Een aantal jaar geleden maakte Cubiss een enorme omslag. Het bedrijf dat met name bibliotheken en maatschappelijke

Nadere informatie

WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT

WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT WIJ GAAN GRAAG MET U AAN DE SLAG! Graag willen wij onze expertise tot uiting laten komen in uw interieurproject. Bent u in de toekomst op zoek naar een nieuw

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Worldschool Event 2012

Worldschool Event 2012 Worldschool Event 2012 Uitnodiging voor leerlingen die aan Worldschool opdrachten werken, en die zich via de school hebben opgegeven voor een presentatie Het Worldschool Event 2012 wordt op 5 april a.s.

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Zitmeubelen

INSPIRATIEGIDS. Zitmeubelen INSPIRATIEGIDS Zitmeubelen Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij, zoals nieuwe zitmeubelen. Hoe overzie je nu al die veranderingen?

Nadere informatie

inspiratieboek onze klanten aan het woord DELO WERKT. DUIDELIJK.

inspiratieboek onze klanten aan het woord DELO WERKT. DUIDELIJK. inspiratieboek onze klanten aan het woord Inhoudsopgave 4. Voorwoord 6. Jumbo Supermarkten Kies voor de zekerheden van Delo 8. Ball Packaging Betrouwbaar en waterdicht 10. Rabobank Uden-Veghel Een goede

Nadere informatie

Profiel. Strategisch beleidsadviseur HRM. 29 april 2016. Opdrachtgever Stichting Christelijke Onderwijsgroep Vallei & Gelderland-Midden

Profiel. Strategisch beleidsadviseur HRM. 29 april 2016. Opdrachtgever Stichting Christelijke Onderwijsgroep Vallei & Gelderland-Midden Profiel Strategisch beleidsadviseur HRM 29 april 2016 Opdrachtgever Stichting Christelijke Onderwijsgroep Vallei & Gelderland-Midden Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal

Nadere informatie

BREEDVELD is al sinds 1906 een inspiratiebron voor (interieur)architecten, eindgebruikers en aannemers. Gestart als interieur bouw er en sinds de

BREEDVELD is al sinds 1906 een inspiratiebron voor (interieur)architecten, eindgebruikers en aannemers. Gestart als interieur bouw er en sinds de BREEDVELD is al sinds 1906 een inspiratiebron voor (interieur)architecten, eindgebruikers en aannemers. Gestart als interieur bouw er en sinds de jaren 70 producent van mobiele wandsystemen. De opgebouwde

Nadere informatie

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleidsadviseur Sociaal Domein Kennis van de Overheid Beleidsadviseur Sociaal Domein Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Zitmeubelen

INSPIRATIEGIDS. Zitmeubelen INSPIRATIEGIDS Zitmeubelen Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij, zoals nieuwe zitmeubelen. Hoe overzie je nu al die veranderingen?

Nadere informatie

Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl. Collectie. MARCO MARKNESSE. Leef! LICHT RUIMTE KLEUR

Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl. Collectie. MARCO MARKNESSE. Leef! LICHT RUIMTE KLEUR Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl Collectie. MARCO MARKNESSE 2013 Leef! LICHT RUIMTE KLEUR BEKIJK ONZE JAARCOLLECTIE 2 De Meubelier pasklare comfortabele fauteuils RELAX IN ONZE WINKEL Boxspringcombinatie

Nadere informatie

HUBB DE LEEROMGEVING VAN DE TOEKOMST

HUBB DE LEEROMGEVING VAN DE TOEKOMST HUBB DE LEEROMGEVING VAN DE TOEKOMST Beurs facilitair 2016 ROOM TO LEARN ROOM TO LEARN De leeromgeving van de toekomst Gispen en Mecanoo architecten verkennen samen de leeromgeving van de toekomst. Room

Nadere informatie

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN INSPIRERENDE TUINPROJECTEN Uw tuin: een plek om te genieten! Dat is waar deze bedrijven voor staan en dat willen zij graag met u delen. Geniet daarom van deze presentatie en laat u inspireren. De prachtige

Nadere informatie

Bureaustoelen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Bureaustoelen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! 2 Al meer dan 25 jaar vertegenwoordigen wij de Nederlandse

Nadere informatie

Marijn Emanuel van RAU architecten Amsterdam

Marijn Emanuel van RAU architecten Amsterdam Marijn Emanuel van RAU architecten Amsterdam ALGEMENE TEKSTEN Het Revius wordt beleefd als een warme school, waar je thuis bent als leerling en leraar. De gemeenschappelijke activiteiten spelen zich centraal

Nadere informatie

Hoe scoren onderwijsinstellingen op Twitter?

Hoe scoren onderwijsinstellingen op Twitter? Hoe scoren onderwijsinstellingen op Twitter? Onderzoek naar het Twittergebruik door -, - en -instellingen Gemeten door Coosto over het studiejaar 2014/2015 Daphne Nonahal 1. Een stand van zaken In dit

Nadere informatie

u.form for the love of work

u.form for the love of work L u.form for the love of work u.form u.form staat voor haute couture van Pami. Net zoals een perfect passend maatpak, creëren we een perfect passende werkomgeving naar uw wensen en behoeften. Van directiekantoor

Nadere informatie

ergonomie 10 0 % z i t o p l o s si n g e n

ergonomie 10 0 % z i t o p l o s si n g e n ergonomie 10 0 % z i t o p l o s si n g e n e rg o n o m i e ROHDE & GRAHL houdt zich bezig met het creëren van inspirerende werk- en leeromgevingen. Omdat een groot deel van de dag zittend wordt doorgebracht

Nadere informatie

excellente interieurarchitect TEKST: SANDER LEMMENS Van de grote lijnen tot het bedlinnen Het Remy

excellente interieurarchitect TEKST: SANDER LEMMENS Van de grote lijnen tot het bedlinnen Het Remy excellente interieurarchitect TEKST: SANDER LEMMENS Van de grote lijnen tot het bedlinnen Het Remy Meijers Huis Een zo compleet mogelijk plaatje realiseren. De mogelijkheid bieden dat alles in de woning

Nadere informatie

Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout

Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout 1 Realiseer uw eigen droomhuis Op één van de mooiste locaties in Oosterhout, op het kleine wooneiland Vrachelen, zijn drie zeer exclusieve en riante bouwkavels te

Nadere informatie

Digibiz en Stevens Van Dijck realiseren dynamische en aansprekende website

Digibiz en Stevens Van Dijck realiseren dynamische en aansprekende website Digibiz en Stevens Van Dijck realiseren dynamische en aansprekende website Digibiz.com - (073) 6 100 795 PAGINA 1 VAN 5 1 of 15 SAMENWERKING MET AMBITIE 'Kunnen jullie voor ons een website bouwen die beter

Nadere informatie

Auteur: Henk-Jan Hoekjen. Foto s: Eva Bloem en Dirk Verwoerd (pagina 36). Thema: Onderwijs Volwassen gebouw. 32 Inside Information

Auteur: Henk-Jan Hoekjen. Foto s: Eva Bloem en Dirk Verwoerd (pagina 36). Thema: Onderwijs Volwassen gebouw. 32 Inside Information Volwassen gebouw Het Carmel College Salland in Raalte beschikt sinds kort over een prachtig nieuw gebouw. Atelier PRO heeft voor de HAVO/VWO-leerlingen een geheel vernieuwde leeromgeving ontworpen. Het

Nadere informatie

. Be Brave. by bèta. Be Dutch Be Healthy Be Green Be Happy Be You

. Be Brave. by bèta. Be Dutch Be Healthy Be Green Be Happy Be You . Be Brave by bèta Be Dutch Be Healthy Be Green Be Happy Be You Be Brave heeft bravoure Verrassend comfortabel Be Brave zit bijzonder goed voor jong en oud door zijn innovatieve zitting, flexibele rug

Nadere informatie

Meubilair voor iedere werkomgeving

Meubilair voor iedere werkomgeving Meubilair voor iedere werkomgeving Onze klant zoekt meubilair voor zijn werkomgeving, dat keuzevrijheid, flexibiliteit en uitstraling biedt. Samenwerken biedt oplossingen Reinier Wijnbergen, Algemeen

Nadere informatie

EEN STEVIGE LICHTGEWICHT

EEN STEVIGE LICHTGEWICHT HÅG CONVENTIO WING EEN STEVIGE LICHTGEWICHT OM GOED TE ZITTEN KUNT U BETER NIET STIL ZITTEN Zelfs als u stil zit zou u in beweging moeten zijn. Mensen brengen tot 80% van hun productieve tijd al zittend

Nadere informatie

Doe maar gewoon, doe Blömer

Doe maar gewoon, doe Blömer Open cultuur met informele sfeer Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die het kapitaal vormen van onze organisatie. Zij dragen bij aan onze informele en open sfeer. Naast hard werken en het

Nadere informatie

Samen bouwen aan je toekomst. Het Maerlant in 10 stappen

Samen bouwen aan je toekomst. Het Maerlant in 10 stappen SC H L OO JA AR 20 1 20 5-16 Samen bouwen aan je toekomst Het Maerlant in 10 stappen Je wilt naar... een leuke school, waar iedereen elkaar kent. Een relaxte, overzichtelijke school, waar je jezelf kunt

Nadere informatie

archimed dé specialist in dentale praktijkinrichting stramien arseus dental.indd 2 10-10-13 10:42

archimed dé specialist in dentale praktijkinrichting stramien arseus dental.indd 2 10-10-13 10:42 archimed dé specialist in dentale praktijkinrichting stramien arseus dental.indd 2 10-10-13 10:42 stramien arseus dental.indd 3 10-10-13 10:42 archimed VOORWOORD Onze vaste partner: When inspiration needs

Nadere informatie

Manager Ondersteuning. Openbare ScholenGroep Schoonoord

Manager Ondersteuning. Openbare ScholenGroep Schoonoord profiel 2 april 2015 Opdrachtgever Openbare Scholengroep Schoonoord Voor meer informatie over de functie Vester Reijnders, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN HET ANTWOORD OP UW VRAGEN Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

2 DELTA-V Projects. We are. kwaliteitsgetest voor uw veiligheid NEDERLAND. HQ Germany DUITSLAND BELGIË

2 DELTA-V Projects. We are. kwaliteitsgetest voor uw veiligheid NEDERLAND. HQ Germany DUITSLAND BELGIË Projects 2 DELTA-V Projects We are kwaliteitsgetest voor uw veiligheid HQ Benelux Logistics Hamont NEDERLAND BELGIË DUITSLAND Wuppertal HQ Germany OVER ONS DELTA-V Lucas, van oorsprong een familiebedrijf

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE*

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* VOORDELIGE VLOER 3 TAPIJT MET 9 EEN TWIST NIEUW IN 11 DE GORDIJN COLLECTIE *) vraag naar

Nadere informatie

Herfstgevoel. Gratis keukenadvies 7999,- êêêêê 8,6. Sorrento Plus kristalwit hoogglans

Herfstgevoel. Gratis keukenadvies 7999,- êêêêê 8,6. Sorrento Plus kristalwit hoogglans Klanten beoordelen Superkeukens met een 8,6. Bron: Feedback Company êêêêê 8,6 Editie nr. 8 2015 oplage 3,5 miljoen Herfstgevoel Sorrento Plus kristalwit hoogglans Altijd direct de beste prijs 10 jaar garantie

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

Huizen. Eigen overdekte parkeerplaats. Instapklaar. Sfeervolle woonkamer. Luxe en moderne badkamer. Balkon op het zuidwesten

Huizen. Eigen overdekte parkeerplaats. Instapklaar. Sfeervolle woonkamer. Luxe en moderne badkamer. Balkon op het zuidwesten Huizen vanhendriks Hogeweg 13 D, 3814 CA Amersfoort Instapklaar Luxe en moderne badkamer Sfeervolle woonkamer Eigen overdekte parkeerplaats Balkon op het zuidwesten H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Projectinrichting. De Arend projectmeubelen: Dat zit wel goed!

Projectinrichting. De Arend projectmeubelen: Dat zit wel goed! Projectinrichting Welkom in de produktbrochure van De Arend projectmeubelen. U ontvangt deze catalogus van ons op uw eigen verzoek, of omdat wij denken iets voor u te kunnen betekenen met onze jarenlange

Nadere informatie

Architect nieuw te bouwen MFC Klarendal bekend!

Architect nieuw te bouwen MFC Klarendal bekend! Architect nieuw te bouwen MFC Klarendal bekend! Architectenbureau De Zwarte Hond gaat MFC Klarendal ontwerpen. Wat er aan vooraf ging Zoals al in een vorige wijkkrant heeft gestaan wordt het MFC Klarendal

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

Landelijke stijl DE HELDERE RUST VAN EEN INTERIEUR

Landelijke stijl DE HELDERE RUST VAN EEN INTERIEUR INTERIEUR DE HELDERE RUST VAN EEN Landelijke stijl Een nieuw huis neerzetten nadat je oude huis werd afgebroken en resoluut kiezen voor een unieke, lichtjes Franse, landelijke stijl. Dat is wat Ann deed

Nadere informatie

Veel gezichten, één systeem. Persoonlijke woonwens voor iedere ruimte

Veel gezichten, één systeem. Persoonlijke woonwens voor iedere ruimte Veel gezichten, één systeem Persoonlijke woonwens voor iedere ruimte Persoonlijke woonwens voor iedere ruimte Gaat uw voorkeur uit naar klassiek, modern, praktisch of tijdloos, of houdt u er juist van

Nadere informatie

HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL

HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL CONCEPT CONCEPT Optimaal activiteitgericht werken Sociale zone Concentratiezone Binnen kantooromgevingen is er steeds meer behoefte Daarom heeft Gispen in samenwerking met Mecanoo

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een ladeblok van

Nadere informatie

Werknemersonderzoek. Bram Masselink Willem Minderhoud

Werknemersonderzoek. Bram Masselink Willem Minderhoud Werknemersonderzoek Bram Masselink Willem Minderhoud (Bij)baan in het onderwijs: een meerwaarde voor school, scholier en student. Wij hechten veel waarde aan de werkomstandigheden van studenten die door

Nadere informatie

Onbeperkt leren. NTI-Eega Businesscase en Discussie

Onbeperkt leren. NTI-Eega Businesscase en Discussie Onbeperkt leren NTI-Eega Businesscase en Discussie Voorstellen Drs. Erik Steenwelle MM Directeur NTI Zakelijk NTI Zakelijk 071-7501040 06-33324391 erik.steenwelle@nti.nl Programma Ontwikkelingen in de

Nadere informatie

vepa update 02 onderwijs milieu projectbureau open leercentrum

vepa update 02 onderwijs milieu projectbureau open leercentrum vepa update 02 onderwijs milieu projectbureau open leercentrum 1 vepa update onderwijs okt 10 niets lijkt meer op vroeger 4 10 12 16 18 20 22 24 26 30 32 38 40 44 universiteit van tilburg bladen van honingraat

Nadere informatie

moswand.eu meer dan een blikvanger!

moswand.eu meer dan een blikvanger! moswand.eu Mos brengt uw interieur tot leven. U zult het zien en vooral beleven. Een moswand of mosschilderij is meer dan een blikvanger in uw huis of kantoor. Mos verbindt u met de schoonheid van Moeder

Nadere informatie

Samen bouwen aan je toekomst. Het Maerlant in 10 stappen

Samen bouwen aan je toekomst. Het Maerlant in 10 stappen SC H L OO JA AR 20 1 20 6-17 Samen bouwen aan je toekomst Het Maerlant in 10 stappen Je wilt naar... een leuke school, waar iedereen elkaar kent. Een relaxte, overzichtelijke school, waar je jezelf kunt

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

Compleet assortiment Wij bieden een totaal vloerenprogramma van rubber, naaldvilt, vinyl, tapijttegels en kamerbreed tapijt voor projectinrichting.

Compleet assortiment Wij bieden een totaal vloerenprogramma van rubber, naaldvilt, vinyl, tapijttegels en kamerbreed tapijt voor projectinrichting. anders een verhaal De vloer is de basis Vloer Totaal Concept is dé specialist in exclusieve vloeren voor projectinrichting. De kwaliteitsvloeren van Vloer Totaal Concept vormen de basis van elk inrichtingsproject

Nadere informatie

WERKBOEK PROJECT P5 YOSRI ZIJLSTRA ERIK VAN HOUTE TOEGEPASTE VORMGEVING MULTIFUNCTIONEEL MEUBILAIR

WERKBOEK PROJECT P5 YOSRI ZIJLSTRA ERIK VAN HOUTE TOEGEPASTE VORMGEVING MULTIFUNCTIONEEL MEUBILAIR WERKBOEK PROJECT P5 YOSRI ZIJLSTRA ERIK VAN HOUTE TOEGEPASTE VORMGEVING MULTIFUNCTIONEEL MEUBILAIR DE OPDRACHT BEDENK VOOR RUIMTE C0.049, HET INSPIRATIELAB SPECIFIEK MEUBILAIR. MEUBILAIR DAT GEBRUIKT KAN

Nadere informatie

Comfort op maat. boxsprings

Comfort op maat. boxsprings Comfort op maat boxsprings Noflik boxsprings Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Search, werving en selectie

Search, werving en selectie Search, werving en selectie voor vaste, tijdelijke én interim-functies in het publieke domein Samen naar beter. PublicSpirit PublicSpirit combineert bewezen deskundigheid op het gebied van search, werving,

Nadere informatie

Concentratieschermen

Concentratieschermen 08 Concentratieschermen 1 tafelschermen Anti spiekschermen Concentratieschermen Tijdelijk en permanent Maatwerk BASIC Effectief, praktisch & voordelig De Basic is het instapmodel anti spiekscherm van Didakta.

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie