People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie"

Transcriptie

1 _AhrenD 500

2 1 I People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie het Ahrend 500 meubelprogramma is cradle to cradle Silver gecertificeerd. Planet efficiënt gebruik van de ruimte voor minder co 2 -uitstoot Langer productleven dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen 100% recyclebaar het optimum vinden tussen functionaliteit, flexibiliteit, design en prijs-kwaliteitverhouding heeft altijd onze interesse gehad. In het ontwerp van Ahrend 500 stond dit centraal. het resultaat is een modulair tafelprogramma dat geschikt is voor alle soorten werkplekken. Met name bedrijven die snel willen inspelen op marktbewegingen kunnen dat snel doorvertalen naar hun werkomgeving met dit makkelijk te monteren systeem. Design Ahrend 500: Wijtse rodenburg, design concept by IDeArchitects en Ahrend 500 bench: Lieke van Gool Wegener, Amsterdam Profit ruimtebesparend energiebesparend Lage installatiekosten Ahrend 500 De tijd van kantoorconfiguraties met voor iedereen een bureau en een stoel is voorbij. De moderne werkomgeving is niet meer de plek waar mensen elke dag aan hetzelfde bureau zitten en werken. De werkplek is geëvolueerd naar een omgeving waar je bent om collega s te ontmoeten, informatie uit te wisselen, ideeën te bespreken, een rapport op te stellen of spontane meetings en brainstorms te houden. De Ahrend 500 bench en Ahrend 500 duo werkplekken zijn vanuit deze filosofie ontworpen. De huidige trend is het ontwikkelen van moduleerbare en flexibele werkomgevingen. Die zijn specifiek ontworpen om gelijke tred te kunnen houden met de voortdurend veranderende omstandigheden, die focussen op creatieve oplossingen en tegelijkertijd de productiviteit van individuen en bedrijf vergroten. De beschikbare ruimte optimaal benutten is daarbij prioriteit. De Ahrend 500 bench en Ahrend 500 Duo werkplek zijn het doordachte antwoord op deze eisen.

3 I 2 3 I Samenwerken creëren concentreren Modulair tafelsysteem Flexwerkers hebben behoefte aan nieuwe ruimtelijke concepten, een plek waar ze kunnen binnenlopen, zich installeren, even inloggen en dan weer vertrekken zodra ze met hun opdracht klaar zijn. Met die tendens voor ogen hebben onze designers Lieke van Gool en Wijtse Rodenburg de Ahrend 500 bench ontworpen. Wij zijn altijd geïnteresseerd geweest in de ontwikkeling van producten die zich onderscheiden door functionaliteit, flexibiliteit en design, zonder het aspect prijs- kwaliteitverhouding te vergeten. Dat was ook zo voor het ontwerp van de Ahrend 500 bench. Het resultaat is een eenvoudig te installeren, modulair tafelsysteem dat zich aan alle werkomgevingen aanpast.

4 I 4 5 I veelzijdig vorm, FunctIe en PerSoonLIjke ruimte De veelzijdige Ahrend 500 bench biedt de mogelijkheid om gemakkelijk elementen toe te voegen, weg te nemen of te vervangen om een brede variëteit in werkstijlen te creëren. Met overhead storage, privacy panelen en bijzettafels kan de gebruiker zijn omgeving volledig afstemmen op de individuele of collectieve behoeften. voor maximale productiviteit, creativiteit en werkcomfort. De Ahrend 500 bench biedt individuele vrijheid in persoonlijke werkruimte, terwijl ook open en dynamische interactie mogelijk blijven. transparante materialen zorgen voor privacy zonder af te zonderen en bieden een gevoel van meer ruimte op minder plaats.

5 I 6 7 I Philips Medical Systems, Best Philips Medical Systems, Best Ahrend 500 Duo tafel met verstelbare bladen Werkplezier in tweevoud Werkplezier, flexibiliteit en efficiency: de Ahrend 500 Duo tafel heeft alles in tweevoud. De twee afzonderlijke werkbladen voegen zich dankzij de hoogteverstelling probleemloos naar wisselende bezettingen. Om vervolgens op een minimum aan vloeroppervlak een maximum aan ruimte te creëren voor alle vormen van werken en samenwerken: van concentratie tot collegiaal overleg. Zoals alle Ahrend werktafels kan ook de 500 Duo voorzien worden van organisatierails en geluidwerende panelen.

6 I 8 9 I Bij deze tafels zit de bladregel in het midden, zodat ze als vergader- en werktafels gebruikt kunnen worden en iedereen genoeg beenruimte heeft. Er is keuze uit een symmetrisch vierpoots- of tweepootsmodel. De extra beenruimte die nodig is voor de individuele werkplekken ontstaat door de bladregel asymmetrisch te plaatsen. Er is keuze uit een vierpoots- of tweepootsmodel. Werken hoe u wilt Ahrend 500 is een programma met oneindig veel mogelijkheden in werk- en vergaderoplossingen. Naast standaard configuraties kunnen specifieke wensen gemakkelijk en met weinig kosten worden gerealiseerd. Diverse pootvarianten geven een eigen uitstraling aan het meubel en zorgen voor voldoende beenruimte zowel in werk- als vergadertoepassingen. Diverse pootvarianten geven een eigen uitstraling

7 I 10 handmatige hoogteinstelling bij vierpoots- en tweepootstafel. tnt, Den haag handmatige hoogteverstelling met behulp van slinger. De hoogte kan traploos worden versteld van 62 tot 90 cm. Ahrend 500 voldoet ruimschoots aan alle ergonomienormen Zit-sta-werkplek europese norm (2011): voor type A: cm Ahrend 500: cm elektrische hoogteverstelling met geheugenfunctie. hiermee is het mogelijk om vier hoogtestanden op te slaan. hoogte 62 tot 90 cm. kadaster, Apeldoorn Staand of zittend of u nu zittend of staand werkt, het Ahrend 500 tafelprogramma biedt een complete en uitgebreide oplossing. Door de eenvoudige hoogteverstelling en de verschillende frames kent de desk altijd een comfortabele, ergonomische opstelling voor uw specifieke situatie. Ahrend 500 voldoet ruimschoots aan alle ergonomienormen, inclusief de europese standaard en 527 (2011) en uiteraard de npr Zittend werken europese norm (2011): voor type A: cm Ahrend 500: cm

8 I I GFK, Benelux Drie volwaardige werkplekken gedragen door slechts vier poten. Een economisch interessante oplossing die een optimale beenvrijheid garandeert. De slimme constructie maakt iedere opstelling mogelijk Werken waar u wilt De slimme constructie maakt iedere opstelling mogelijk, waarbij de tafel uit te bouwen is tot elke gewenste vorm en afmeting. Werken, vergaderen, overlegsituaties, maar ook onderwijs, trainingen en seminars; de opstellingen kunnen snel veranderd worden. Deze grote flexibiliteit komt door de slimme constructie van de bladdrager: op elke plek kunnen onderdelen worden bevestigd.

9 I I Zo is deze tafel snel aan te passen en makkelijk te (de-) monteren. Binnen twee minuten heeft u de tafel in elkaar gezet of uit elkaar gehaald, zonder hulp van de technische dienst of een monteur. Het blad is snel en eenvoudig op het onderstel te monteren en te vergrendelen. Draai de knop aan en het blad zit muurvast. En zo makkelijk draait u hem ook weer los als aanpassingen dat nodig maken. In korte tijd bouwt u de vergader faciliteit om tot lunchroom Vergaderen wordt makkelijk Universiteit van Amsterdam, Amsterdam Door de modulariteit van het meubel zijn vergaderopstellingen makkelijk aanpasbaar. Zo groeit de vergaderruimte naar wens mee met de behoeften. Ook als uw vergaderruimte een multifunctioneel karakter heeft, is Ahrend 500 prima inzetbaar. In korte tijd bouwt u de ruimte-indeling om van vergaderfaciliteit tot bijvoorbeeld lunchroom. Indien gewenst kunnen tafels voorzien worden van wielen of bladvergrendeling waarbij ongelijke bladnaden tot het verleden behoren.

10 I I 1. Extra accessoires voor persoonlijke invulling. 2. Verrijdbaar ladeblok. 3. Diverse bakjes voor bevestiging aan de panelen. 4. S 20 paneel. De Ahrend panelen in aluminium, semi-transparant kunststof of metaal voor de juiste afscherming. 5. S 32 paneel. De Ahrend panelen in aluminium, semi-transparant kunststof of metaal voor de juiste afscherming. 6. S 2 paneel. De Ahrend panelen in semi-transparant kunststof of metaal voor de juiste afscherming. 7. Moeiteloos, veilig en snel inloggen op het netwerk door gemakkelijk bereikbare contactdozen. 8. De persoonlijke werkplekverlichting heeft een groot, gericht bereik, zonder hinder voor anderen. 9. Ahrend 500 laat zich probleemloos ombouwen van PC-werkplek tot vergadertafel. 10. Nek-, schouder en rugklachten worden voorkomen door deze multi-instelbare PC-arm. Een solide bevestiging aan het tafelframe voorkomt een trillend beeldscherm. 11. Het Ahrend 500 programma gaat moeiteloos samen met andere Ahrend producten Maak het persoonlijk Kadaster, Apeldoorn Met uiteenlopende materialen geeft Ahrend kleur aan elk interieur. Zorgvuldig op elkaar afgestemd vormen ze altijd een schitterend geheel. Daardoor kunnen alle meubelprogramma s van Ahrend stoelen, tafels, kasten of schermen probleemloos met elkaar worden gecombineerd. Haagse Hogeschool, Delft

11 I c-poot. Pootdiepte 60 cm. De bladregel zit asymmetrisch onder het tafelblad Monteren is gemakkelijk. veel onderdelen zijn al 19 I oranje nassau, Zoetermeer Geschikt voor werktafels of grote, samengestelde vergadertafels. 2. c-poot. Pootdiepte 80 cm. De bladregel zit asymmetrisch onder het tafelblad. bijgevoegd of voorgemonteerd, zoals de brug en de schroef in de bladdrager. Geschikt voor werktafels of grote, samengestelde vergadertafels. 2. De kabelbox zorgt voor een nette werkplek: snoeren 3. I-poot. Pootdiepte 80 cm. De bladregel zit symmetrisch onder het tafelblad. en contactdozen worden onzichtbaar weggewerkt en Geschikt voor vergader- en werktafels. de zwarte bladregel wordt afgedekt. De kabelbox is van 4. n-poot. Pootdiepte 80 cm. De bladregel zit asymmetrisch onder het tafelblad. metaal en kan in alle kleuren gespoten worden. De Geschikt voor werktafels. kabelbox kan heel eenvoudig worden opengeklapt of 5. n-poot. Pootdiepte 80 cm. De bladregel zit symmetrisch onder het tafelblad. meer of minder worden gesloten Geschikt voor vergader- en werktafels hi-knop. 6. She hoogte verstelbare poot. De hoogte kan traploos worden versteld met 4. Met de slim ontworpen steun kunnen schermen en behulp van een elektromotor van 62 tot 128 cm voor afwisselend zittend en de organisatierail in, tegen of voor het tafelblad (met staand werken. verschillende bladdieptes) worden geplaatst. 7. hv hoogte verstelbare poot. De hoogte kan traploos worden versteld van 62 tot 5. kabelgoot Duo-werkplek. kan ook met een deksel 90 cm met behulp van een slinger. hve hoogte verstelbare poot. De hoogte kan worden afgesloten. traploos worden versteld van 62 tot 90 cm met behulp van een elektromotor. 6. De kabelklem voor gebruik als kabelgeleiding. 8. hi hoogte instelbare poot. De hoogte kan worden ingesteld van 62 tot 90 cm in overtollige snoerlengte kan tussen twee klemmen stappen van 1 cm. him, (niet afgebeeld) hoogte instelbare poot op zwenkwielen. worden gebundeld De hoogte kan worden ingesteld van 68 tot 96 cm in stappen van 1 cm De kabelklem voor gebruik bij montage contactdozen. op twee klemmen kan een contactdoos worden gemonteerd. 8. De kabelklem voor gebruik bij montage frontpanelen. Aan twee klemmen kan een frontpaneel worden opgehangen. 9. hv-slinger in weggeklapte positie. 10. hi-knop. 11. hv-top: hoogteaanduiding ingebouwd in het top blad. hier is het verborgen mechaniek zichtbaar gemaakt. 7 8 Functionele techniek Met verschillende hoogtes, diverse onderstellen en vele bladvormen is het assortiment van Ahrend 500 even divers als overzichtelijk. Zo kunnen allerlei werkplekken eenvoudig worden samengesteld. Grote flexibiliteit met accessoires is mogelijk door de slimme constructie van de bladdrager: op elke plek kunnen onderdelen worden bevestigd. technische universiteit Delft, Delft

12 I 20 Wegener, Amsterdam Ahrend 500 in kort bestek Ergonomie en arbo. Werkomgeving en werkfaciliteiten afstemmen op de gebruiker ofwel: ergonomie. Zo worden gezondheidsklachten voorkomen en wordt aan alle wettelijke richtlijnen voldaan. Zichtbaar meer plezier in het werk, merkbaar minder verzuim. Duurzaam. Tijdloos design en toekomstgerichte meubelconcepten zijn alleen zinvol als ze samengaan met duurzaamheid en soliditeit. Daarom voldoet het volledig recyclebare Ahrend Innovatief meubelprogramma voor alle werkplek- Modulair, flexibel en snel te monteren. Stelt u in Een plezier om mee te werken, ergonomische meubilair aan hoge kwaliteitseisen; probleemloos ken en opstellingen: werken en vergaderen, zittend staat om direct te reageren op marktbewegingen perfectie. Overtreft alle normen: gebruiksplezier en lange levensduur gaan hand in en staand werken, individueel en in teams. en wisselende bezettingen. NEN-EN 527, NPR 1813, BS EN 527, hand. TÜV - DIN EN 527, ANSI / BIFMA - X 5.5. Tijdloos en transparant design. Stijlvol draagvlak Koppelbaar, schakelbaar en overal inzetbaar. Volledig recyclebaar. Hergebruik van materialen voor alle vormen van werken, studeren en Ahrend 500 maakt elke ruimte multifunctioneel. maakt deel uit van onze visie op duurzaam vergaderen. ondernemen. Ahrend 500 tafelserie is C2C Silver gecertificeerd.

13 Ahrend. A Cradle to Cradle company Creating safe products and healthy environments

Met name mensen die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Daarvoor denken, ontwikkelen en produceren wij.

Met name mensen die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Daarvoor denken, ontwikkelen en produceren wij. Met name mensen die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Daarvoor denken, ontwikkelen en produceren wij. Völker Care Concept Meer tijd voor menswaardige verpleging

Nadere informatie

e-board interactive whiteboards

e-board interactive whiteboards MOUNTING SOLUTIONS INTERACTIVE BOARDS MULTI-TOUCH SOFTWARE ACCESSORIES Legamaster electronics 2015.1 e-board interactive whiteboards VISUALISEER UW KENNIS Ontdek de interactieve mogelijkheden die Legamaster

Nadere informatie

Slim en snel renoveren Installatiemateriaal voor woningrenovatie

Slim en snel renoveren Installatiemateriaal voor woningrenovatie Slim en snel renoveren Installatiemateriaal voor woningrenovatie Renovatie is de trend Renovatie van bestaande woningen en bedrijfsgebouwen is dé trend in Nederland. Door renovatie kunnen gebouwde omgevingen,

Nadere informatie

e-board interactive whiteboards

e-board interactive whiteboards MOUNTING SOLUTIONS INTERACTIVE BOARDS MULTI-TOUCH SOFTWARE ACCESSORIES Legamaster electronics / 3e editie e-board interactive whiteboards VISUALISEER UW KENNIS Ontdek de interactieve mogelijkheden die

Nadere informatie

Open your mind, free your office.

Open your mind, free your office. Spacefulness Open your mind, free your office. Uw nieuwe allesinéén kosten&ruimtebesparendekantoor-unit 2 Uw nieuwe allesinéén kosten&ruimtebesparendekantoor-unit 3 Spacefulness Wat zou u doen als u uw

Nadere informatie

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie

AFVALSCHEIDEN. Concepten voor meerdere fracties. Hygiëne pedaalemmers. Ontworpen voor de praktijk ENGELS. recycling voor onze toekomst

AFVALSCHEIDEN. Concepten voor meerdere fracties. Hygiëne pedaalemmers. Ontworpen voor de praktijk ENGELS. recycling voor onze toekomst Binnen Concepten voor meerdere fracties Hygiëne pedaalemmers Ontworpen voor de praktijk ENGELS recycling voor onze toekomst RAKO INZAMELBAKKEN RECYCLESETS Ons RAKO systeem inzamelbakken is gemaakt van

Nadere informatie

Nieuw denken over de werkplek Digital Workspace: schaalbaar, gedifferentieerd en veilig

Nieuw denken over de werkplek Digital Workspace: schaalbaar, gedifferentieerd en veilig Nieuw denken over de werkplek Digital Workspace: schaalbaar, gedifferentieerd en veilig Whitepaper Inhoudsopgave Met digital workspace meer wendbaarheid Definitie 3 belangrijke thema s ICT en HR: samen

Nadere informatie

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN 4 HOME 12 Document Oplossingen printoplossingen printbeheer met HMS 18 MANAGED SERVICES Effectieve oplossingen zoals

Nadere informatie

klaar voor de toekomst

klaar voor de toekomst HI-Prodigy KENMERKEN & SPECIFICATIES www.formex-medical.nl 0182-379377 Wij hebben de puzzel passend gemaakt superieure technologie geïntegreerd met elementen van bekwame me zorg zorg hi-prodigy TOEPASSINGEN

Nadere informatie

Til de werkomgeving naar een hoger plan

Til de werkomgeving naar een hoger plan FACILITY MANAGEMENT juli 2015 Innovaties in facility management FM loont echt! Realtime gegevens zorgen voor transparantie Facility manager is spil in circulaire economie Beveiliging en veiligheid heeft

Nadere informatie

GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN

GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN 01 MET AL MEER DAN 50 JAAR ERVARING EN VOL PURE PASSIE WEET KNAUS DE

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

stap in de wereld van het interactieve klaslokaal

stap in de wereld van het interactieve klaslokaal stap in de wereld van het interactieve klaslokaal Leren is leuk, maar met het ACTIVboard wordt het pas écht interessant om jezelf te ontwikkelen. Door gebruik te maken van de eindeloze mogelijkheden van

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

Het grote bureaustoelennummer Genomineerden Benelux Office Products Awards Duurzaam Kantoor 2010

Het grote bureaustoelennummer Genomineerden Benelux Office Products Awards Duurzaam Kantoor 2010 K A N T O O R & E F F I C I E N C Y N o. 4, j u n i 2 0 0 9 J a a r g a n g 4 8 w w w. ka n t o o r n e t. n l Het grote bureaustoelennummer Genomineerden Benelux Office Products Awards Duurzaam Kantoor

Nadere informatie

Slimme en innovatieve oplossingen

Slimme en innovatieve oplossingen RegelVisie juni 2008, jaargang 28 Slimme en innovatieve oplossingen colofon Inhoudsopgave voorwoord Kansen genoeg Nu Nederland weer oranje is gekleurd, lijkt de prioriteit van ons werk even naar een tweede

Nadere informatie

Communiceren vanuit één applicatie

Communiceren vanuit één applicatie Communiceren vanuit één applicatie Unify Nieuwe naam, grote historie. U kunt OpenScape Business integreren in bestaande netwerksystemen als flexibele communicatie oplossing, als stand alone service implementeren

Nadere informatie

Duurzame verlichting voor leerling en gebouw

Duurzame verlichting voor leerling en gebouw Duurzame verlichting voor leerling en gebouw INFORMATIEBROCHURE 2014/2015 EduLED is het verlichtingsconcept dat door Relighted speciaal is ontwikkeld voor het onderwijs. Wij vinden dat naast de financiële

Nadere informatie

BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013

BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013 BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013 Inhoud Voorwoord 5 Over dit verslag 6 De kringloop sluiten 8 Onze stakeholders 10 Ons bedrijf 12 Productie 18 Ontwikkeling 18 Leveranciers 20 Medewerkers 22 Gebruik

Nadere informatie

Lessen uit projecten bij ABN AMRO

Lessen uit projecten bij ABN AMRO Lessen uit projecten bij ABN AMRO Innovatieve kantoorconcepten voor flexibel werken dr. ir. D.J.M. van der Voordt en ir. M. Beunder m.m.v. ir. A. van den Brink en drs. B.R.H. Bremmer April 2001 DOI&H/Concernhuisvesting

Nadere informatie

Forbo Flooring Binnenmilieu, binnenluchtkwaliteit

Forbo Flooring Binnenmilieu, binnenluchtkwaliteit ffice Magazine.nl Multimediaal vakblad voor kantoorinrichting, -organisatie & facilitair management Jaargang 9-2014 - nr3 - Officemagazine.nl Forbo Flooring Binnenmilieu, binnenluchtkwaliteit en de vloer

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

dit Is een bijlage bij dagblad de TeLegraaf. de INHOud VaN deze bijlage VaLT NIeT ONder de redactionele VeraNTWOOrdeLijkHeId

dit Is een bijlage bij dagblad de TeLegraaf. de INHOud VaN deze bijlage VaLT NIeT ONder de redactionele VeraNTWOOrdeLijkHeId dit Is een bijlage bij dagblad de TeLegraaf. de INHOud VaN deze bijlage VaLT NIeT ONder de redactionele VeraNTWOOrdeLijkHeId Het Nieuwe Werken & ICT Het belang van goede tools, de trends en de beveiliging

Nadere informatie

WÜRTH TOPKRANT. Relatiemagazine voor divisie Hout/Bouw uitgave 1 t/m 31 mei 2014. Medewerker Würth Pag. 7. Technische Universiteit PBS

WÜRTH TOPKRANT. Relatiemagazine voor divisie Hout/Bouw uitgave 1 t/m 31 mei 2014. Medewerker Würth Pag. 7. Technische Universiteit PBS WÜRTH TOPKRANT Relatiemagazine voor divisie Hout/Bouw uitgave 1 t/m 31 mei 2014 PBS Technische Universiteit Van de Borne Kunststoffen BV Medewerker Würth Pag. 7 Eindhoven Pag. 9 Pag. 13 Pag. 15 Voorwoord

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

BELicht is een uitgave van Lightronics B.V. jaargang 4 2008/2009 EVSA. Statiegeld op licht. Amsterdam 20.000 HBN-armaturen. www.lightronics.

BELicht is een uitgave van Lightronics B.V. jaargang 4 2008/2009 EVSA. Statiegeld op licht. Amsterdam 20.000 HBN-armaturen. www.lightronics. Belichtnr. 3 BELicht is een uitgave van Lightronics B.V. jaargang 4 2008/2009 EVSA Statiegeld op licht Amsterdam 20.000 HBN-armaturen www.lightronics.nl Bart Rodrigues INhoud Concrete projectinvulling

Nadere informatie

Kwaliteit en prestatie van het begin af aan.

Kwaliteit en prestatie van het begin af aan. BAD KAMER WERELDEN Cultuur beleven. In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Villeroy&Boch kijkt terug op een rijke traditie en heeft van meet af aan actief aan het

Nadere informatie

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model.

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. Whitepaper Collaboration for Business Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. T +31 418 57 07 00, F +31 418 57 07 50 1. Introductie Steeds meer organisaties komen

Nadere informatie