vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met:"

Transcriptie

1 25, 26 en 27 oktober 2016 Evenementenhal Gorinchem uur Infomagazine vooruitgang door Kennisverbinding! In combinatie met: RECYCLING circulaire economie evenementenhal.nl/infrapro

2 Vooruitgang door kennisverbinding Combinatiebeurs met Recycling De grond-, weg-, en waterbouw is volop in beweging! Door de toenemende mobiliteit en de aandacht voor duurzaamheid, spelen technische innovaties in de infrabranche een grotere rol dan ooit. InfraPro besteed aandacht aan deze innovaties en actuele topics als circulaire economie en wegdekreflectie. Presenteer tijdens InfraPro uw innovaties op deze gebieden en meer aan de brancheprofessional! Door het grote raakvlak tussen de recyclingbranche en de grond-, weg-, en waterbouwsector staan ook dit jaar, de twee complementaire titels Infrapro en Recycling weer naast elkaar. Profiteer van de verbrede doelgroep en de bijbehorende bezoekers! RECYCLING circulaire economie Bouw- en sloopstraat Exposanten van beide beurzen presenteren in de Bouw- en sloopstraat op interactieve wijze: producten, machines en/of processen die gerelateerd zijn aan bouw- en sloopafval dat vrijkomt tijdens infra-gerelateerde werkzaamheden.

3 Exposantenprofiel Bezoekersprofiel Vertegenwoordigt uw onderneming één van onderstaande of aanverwante branches? Dan mag u InfraPro zeker niet missen, boek nu uw stand en maak de meeste kans op uw voorkeurslocatie. De volgende bezoekersgroepen worden verwacht tijdens InfraPro. U kunt als exposant direct de juiste doelgroep bereiken tijdens de beurs. Gemeenten Aannemerij Grondbouw Wegenbouw Waterbouw Materieel/grondverzet Stadsontwikkeling Opleidingen Brancheverenigingen Recycling Overheid Architecten Projectontwikkelingsbureaus Rijkswaterstaat Aannemerij Onderaannemerij Waterschappen Provincies Toeleveranciers Exposanten aan het woord: Evenementenhal is een flexibele organisatie en zet een goed georganiseerde beurs neer. bezoekers aan het woord: Het exposanten aanbod heeft een grote diversiteit. Door mijn deelname aan InfraPro heb ik belangstellende nieuwe contacten gelegd. Ik heb veel interessante gesprekken gevoerd en vernieuwende informatie gekregen.

4 De feiten op een rij Denkt u na over deelname aan InfraPro en wilt u graag weten waarom het de investering waard is? Onderstaand treft u een aantal redenen aan waarom u deze beurs niet mag missen: 1. hoog percentage beslissingsbevoegdheid InfraPro waarborgt een goede kwaliteit bezoekers. Ruim 35% van de bezoekers is directeur of eigenaar en 14% is lid van het management of bedrijfsleider. Uw verkoopgesprekken hebben hierdoor een hoog rendement! 4. persoonlijk contact zorgt voor gunfactor Ontmoet uw relaties of leg direct de basis voor nieuwe samenwerkingen door elkaar op de beurs ouderwets de hand te schudden. Een betere start is er niet, voor de bezoeker is dit het moment om beslissingen en keuzes te maken. Wees uw concurrenten een stap voor en zorg dat u erbij bent! 2. reden bezoek: kennis verbreden #1 Bezoekers komen doelgericht naar deze vakbeurs, waarbij ruim 33% als hoofdreden aangeeft te komen om kennis op te doen. Veel bezoekers komen ook om te netwerken (30%) of om te zoeken naar nieuwe producten en/of diensten (16%). Overtuig de aanwezige branche-professionals van uw kennis en producten! 5. exposure voor, tijdens en na de beurs We bieden u de mogelijkheid te profiteren van onze diverse digitale communicatiekanalen voor tijdens en na de beurs. Vermeld gratis uw noviteiten en deel uw (beurs)successen met ons en we spread the word! 3. Circulaire economie De komende editie van InfraPro staat in het teken van Circulaire Economie. Grote spelers binnen de Infra sector maakten eerder al afspraken jaarlijks te investeren in emissiereductie en circulaire bedrijfsprocessen. Ook tekenden zij het Mission Statement Fair Infra waarmee zij zich committeerden aan het doen van een icoonproject op het gebied van energiebesparing, vergroening of circulair materiaalgebruik. Laat uw doelgroep tijdens InfraPro zien wat uw bijdrage is aan de circulaire economie! Meer toepassingen van circulaire economie treft u verderop in deze brochure.

5 Ontwikkelingen in de branche Breng uw doelgroep samen met ons op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. InfraPro gaat deze editie in op wegdekreflectie en andere actuele onderwerpen. Wegdekreflectie & energie besparing Wegdekreflectie bespaart veel energie op het gebied van openbare verlichting. Voor gemeenten is het aanpakken van de wegdekreflectie daarom een goede oplossing om te kunnen voldoen aan het Energieakkoord en de Criteriadocumenten Duurzaam Inkopen. Bent u leverancier van: lichte type steen, hoog reflecterende materialen, heldere mineralen/bouwstoffen of blanke bitumen? Of verwerkt u deze materialen in elementenverharding, betonbanden of asfalt? Speel in op deze ontwikkeling en informeer potentiële en huidige relaties over de mogelijkheden van uw onderneming. Tot uw dienst: een vakkundig projectteam We helpen u graag met het behalen van maximaal rendement uit uw beursmoment. Een projectteam staat voor u klaar met tips en trucs op het gebied van beursorganisatie, bezoekerswerving en opvolgacties.

6 Waarom Circulaire economie In een circulaire economie worden producten en materialen hergebruikt. Grondstoffen verliezen hierdoor niet of nauwelijks hun waarde. Van inkoop tot gebruik kijkt men naar duurzame oplossingen. Deze cyclus kent voordelen als: lagere grondstofkosten, minder afvalstoffen en nieuwe kansen tot ketensamenwerking. Infra projecten en circulaire economie In Nederland zijn er al een aantal innovatieve projecten op het gebied van circulaire economie met succes gerealiseerd. U kunt hierbij denken aan de volgende projecten: Zelf healing asfalt Grote sluisdeuren van composiet Led-verlichting in tunnels Natuurlijke geluidswallen Slimonderhoud van bruggen Tijdsklok voor verlichting openbare weg InfraPro 2016 stelt infrapojecten als deze centraal. We informeren de doelgroep onder andere over de totstandkoming, toepassingsgebieden en de effecten van deze projecten. Hierdoor wordt duidelijk hoe circulaire economie een rol kan spelen binnen het verdien model van een onderneming. RESTAFVAL Recycling recycling VAN alle MATERIALEN RECYCLEN EN REPARATIE hergebruik, gebruik grondstoffen gebruiker consument / ontwerp en fabricage handelaar Duurzame productie Inframachines toegepast in de circulaire economie Machines zijn niet weg te denken binnen de Infrawereld en leveren een grote bijdrage aan de circulaire economie. Denk hierbij aan emissievrije productinnovaties als: accutrilstampers, rupsdumpers en graafmachines. Emissievrij werken is veiliger voor de bestuurder en beter voor het milieu. Daarnaast verbreed het toepassingsspectrum zich doordat men machines ook inzet op plaatsen waar geen uitstoot mag plaats vinden. Maar ook puinbrekers en zeefmachines dragen bij aan de circulaire economie. Zo eindigt de levensloop van bijvoorbeeld oude wegen of bruggen niet in het stadium afval. Puinbrekers vermalen het afval tot puin zodat de zeefmachine zijn werk kan doen. Het zeven zorgt voor scheiding van grondstoffen, de grondstoffen zijn hierdoor herbruikbaar. Heeft u: Infra gerelateerde machines die duurzaam zijn gebouwd? Machines die duurzaam fabriceren? Of draagt uw onderneming bij aan een duurzaam proces door reparatie binnen de grond-, weg-, of waterbouw? Dan mag u als infra pionier niet ontbreken op de beurs! Duurzaam

7 Full service formule Evenementenhal maakt gebruik van een unieke Full Service Formule. Daarmee zorgen we dat u zich volledig kunt richten op uw beursmoment. Uw deelname is inclusief: Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking Samen met uw relaties onbeperkt gebruikmaken van exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant Gratis heftruckservice (tot 2,5 ton) De uitnodigingsservice: wij nodigen gratis uw relaties voor u uit Gratis parkeren voor u én uw relaties Evenementenhal App - Volg uw leads Evenementenhal App - Kom in contact met honderden leads! De Evenementenhal App maakt uw beursdeelname en bezoek nog aantrekkelijker! Een beurs is een perfect moment om in contact met uw doelgroep te komen, onze App maakt dit nu nog eenvoudiger. Met de App heeft u een tool die uw leads registreert & kwalificeert en dat binnen enkele seconden. U kan direct aan de slag met een follow up door de data die u krijgt. Daarnaast ontvangt u een rapportage die inzichtelijk maakt hoe succesvol de beursdeelname is. Met de nieuwe Match & Meet functie ontmoet u razendsnel relevante leads doordat er een koppeling is tussen bedrijven of personen met dezelfde voorkeuren, wensen en achtergronden. Ook voorziet de Evenementenhal App u van alle ins en outs. Een musthave voor exposanten en bezoekers!

8 Boek uw stand online binnen enkele kliks! evenementenhal.nl/infrapro Alle lichten staan op groen voor weer een succesvolle editie van InfraPro Evenementenhal - het #1 beurshuis in Nederland Evenementenhal bestaat sinds 1996 en heeft inmiddels drie vestigingen in Nederland: in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Daarnaast worden in Duitsland onder de naam MESSEhal diverse vakbeurzen georganiseerd. Jaarlijks organiseren we circa 90 vakbeurzen, meer dan 20 consumentenbeurzen, concerten, (particuliere) feesten, vergaderingen en congressen. In 2015 is Evenementenhal uitgeroepen tot nummer 1 beurshuis van Nederland (bron: BeurzenMonitor 2015, CLC Vecta). Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op over deelnamemogelijkheden. Stefan Nanning Commercieel medewerker stefannanning@evenementenhal.nl Evenementenhal Gorinchem Franklinweg HZ Gorinchem

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met:

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met: 25, 26 en 27 oktober 2016 Evenementenhal Gorinchem 13.00-21.00 uur Infomagazine vooruitgang door Kennisverbinding! In combinatie met: RECYCLING circulaire economie evenementenhal.nl/infrapro Vooruitgang

Nadere informatie

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met:

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met: 25, 26 en 27 oktober 2016 Evenementenhal Gorinchem 13.00-21.00 uur Infomagazine vooruitgang door Kennisverbinding! In combinatie met: RECYCLING circulaire economie evenementenhal.nl/infrapro Vooruitgang

Nadere informatie

Eén zee aan inspiratie

Eén zee aan inspiratie 19 & 20 september 2016 Facts & Figures Eén zee aan inspiratie Op 19 en 20 september vindt de derde editie van Vis Compleet plaats in Evenementenhal Gorinchem. Een gevarieerd aanbod aan exposanten maakt

Nadere informatie

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM BEURSTHEMA: VAN VUIL NAAR SCHOON DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM Op 21, 22 en 23 maart 2017 vindt de elfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs

Nadere informatie

De meest complete beurs voor de transportbranche. 6, 7 en 8 september 2016 evenementenhal gorinchem. evenementenhal.nl/transport-gorinchem

De meest complete beurs voor de transportbranche. 6, 7 en 8 september 2016 evenementenhal gorinchem. evenementenhal.nl/transport-gorinchem De meest complete beurs voor de transportbranche 6, 7 en 8 september 2016 evenementenhal gorinchem evenementenhal.nl/transport-gorinchem Kom op 6, 7 en 8 september naar Transport Compleet Gorinchem Na

Nadere informatie

MEI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM HÉT PLATFORM IN DE BENELUX VOOR DE GEHELE MARITIEME SECTOR DINSDAG WOENSDAG

MEI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM HÉT PLATFORM IN DE BENELUX VOOR DE GEHELE MARITIEME SECTOR DINSDAG WOENSDAG HÉT PLATFORM IN DE BENELUX VOOR DE GEHELE MARITIEME SECTOR 9.10.11 MEI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DINSDAG 13.00 21.00 WOENSDAG 13.00 21.00 DONDERDAG 13.00 21.00 De Benelux is dé hotspot van de binnenvaart,

Nadere informatie

21, 22 EN 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL HARDENBERG DE MEEST COMPLETE BEURS VOOR DE TRANSPORTBRANCHE UUR

21, 22 EN 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL HARDENBERG DE MEEST COMPLETE BEURS VOOR DE TRANSPORTBRANCHE UUR DE MEEST COMPLETE BEURS VOOR DE TRANSPORTBRANCHE Dit netwerkevenement brengt de gehele transportbranche samen. Jaarlijks mag de vakbeurs rekenen op ruim 15.000 bezoekers. Voor u hét moment om uw bedrijf,

Nadere informatie

7, 8 EN 9 FEBRUARI 2017

7, 8 EN 9 FEBRUARI 2017 7, 8 EN 9 FEBRUARI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DÉ VAKBEURS VOOR DE AUTOMOTIVEBRANCHE Op 7, 8 en 9 februari 2017 vindt Auto Prof Gorinchem (voorheen Autoprofessioneel & Schadeherstel Gorinchem) plaats.

Nadere informatie

VAKDA GEN INFOMAGAZINE GLAS GLAS 11, 12 & 13 OKTOBER , 9 & 10 NOVEMBER 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD

VAKDA GEN INFOMAGAZINE GLAS GLAS 11, 12 & 13 OKTOBER , 9 & 10 NOVEMBER 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD Schilder, Glas & Afbouw VAKDA GEN 11, 12 & 13 OKTOBER 2016 EVENEMENTENHAL HARDENBERG 14.00-22.00 UUR IN COMBINATIE MET INTERIEURBOUW VAKBEURS EN BOUW COMPLEET 8, 9 & 10 NOVEMBER 2016 EVENEMENTENHAL GORINCHEM

Nadere informatie

VAKDA GEN. infomagazine GLAS GLAS. 11, 12 & 13 oktober , 9 & 10 november 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD

VAKDA GEN. infomagazine GLAS GLAS. 11, 12 & 13 oktober , 9 & 10 november 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD Schilder, Glas & Afbouw VAKDA GEN 11, 12 & 13 oktober 2016 evenementenhal hardenberg 14.00-22.00 uur in combinatie met Interieurbouw Vakbeurs en Bouw Compleet 8, 9 & 10 november 2016 evenementenhal Gorinchem

Nadere informatie

Hardenberg 18, 19 en 20 oktober 2016 evenementenhal.nl/ autoprof-hardenberg

Hardenberg 18, 19 en 20 oktober 2016 evenementenhal.nl/ autoprof-hardenberg Dé vakbeurs voor de automotivebranche Hardenberg 18, 19 en 20 oktober 2016 evenementenhal.nl/ autoprof-hardenberg Kom op 18, 19 en 20 oktober naar de vakbeurs Autoprofessioneel & Schadeherstel Hardenberg

Nadere informatie

van interieurbouw en de houtbranche

van interieurbouw en de houtbranche Dé vakbeurs voor toeleveranciers van interieurbouw en de houtbranche In combinatie met Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen 11 12 13 oktober 2016 Evenementenhal Hardenberg 14.00-22.00 uur evenementenhal.nl/interieurbouw

Nadere informatie

RECYCLING circulaire economie

RECYCLING circulaire economie RECYCLING circulaire economie evenementenhal gorinchem 25, 26 en 27 OKTOBER 2016 De vakbeurs die dit jaar de focus legt op het aanspreken en stimuleren van een circulaire economie! Tijdens Recycling 2016

Nadere informatie

31 mei, 1 & 2 juni 2016. Facts & Figures. Evenementenhal Hardenberg. Hèt platform voor innovatieve projecten en totaaloplossingen

31 mei, 1 & 2 juni 2016. Facts & Figures. Evenementenhal Hardenberg. Hèt platform voor innovatieve projecten en totaaloplossingen Facts & Figures Hèt platform voor innovatieve projecten en totaaloplossingen in de Gas, Wind en Olie industrie Nederland beschikt over veel kennis op het gebied van de Gas, Wind en Olie industrie. Samenwerkingen

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY 3, 4 en 5 november 2015 Gorinchem Schrijf u nu online in! > Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Gorinchem Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem Ontdek meer > MAAK KENNIS MET INFRAPRO Een

Nadere informatie

Veel meer. 10, 11 en 12 oktober dan alleen vloeren!

Veel meer. 10, 11 en 12 oktober dan alleen vloeren! Veel meer dan alleen vloeren! 10, 11 en 12 oktober 2016 Kom naar Vakdagen Parket & Woninginrichter op 10, 11 & 12 oktober en ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van vloeren, wandbekleding,

Nadere informatie

ON TOUR OP VAKBEURZEN

ON TOUR OP VAKBEURZEN KLEIN TRANSPORT PARTNERS ON TOUR OP VAKBEURZEN VOOR UW KLEIN TRANSPORT! Beursagenda najaar 2016 Doelgericht netwerken Sfeerproeven bij gevarieerde vakbeurzen Regionale kracht, landelijk bereik BEPAAL UW

Nadere informatie

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 7, 8 EN 9 OKTOBER 2017

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 7, 8 EN 9 OKTOBER 2017 DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 7, 8 EN 9 OKTOBER 2017 DIRECTE VERKOOP 78% BEZOEKERS BESLISSINGS- BEVOEGD ONTMOET UW DOEL-

Nadere informatie

vakbeurs Gorinchem 28, 29 en 30 januari , 21 en 22 mei 2017 Venray 7, 8 en 9 oktober 2017 ga naar de website lees verder >> naamsbekendheid

vakbeurs Gorinchem 28, 29 en 30 januari , 21 en 22 mei 2017 Venray 7, 8 en 9 oktober 2017 ga naar de website lees verder >> naamsbekendheid DÉ INSPIRErende inkoopbeurs in de regio Gorinchem 28, 29 en 30 januari 2017 Hardenberg 20, 21 en 22 mei 2017 Venray 7, 8 en 9 oktober 2017 directe verkoop Ontmoet uw doelgroep uit de regio 78% bezoekers

Nadere informatie

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 14, 15 EN 16 OKTOBER 2017

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 14, 15 EN 16 OKTOBER 2017 DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 14, 15 EN 16 OKTOBER 2017 DIRECTE VERKOOP 78% BEZOEKERS BESLISSINGS- BEVOEGD ONTMOET UW

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY 15, 16 en 17 oktober 2016 Venray Netwerken in Dé inspirerende inkoopbeurs van Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde 30 5807 EZ Venray Laat u inspireren! Ontdek meer

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

SIGN VAKBEURS. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar creativiteit tot de verbeelding spreekt! & Vakbeurs Sign

SIGN VAKBEURS. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar creativiteit tot de verbeelding spreekt! & Vakbeurs Sign & Vakbeurs Sign VAKBEURS SIGN Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar creativiteit tot de verbeelding spreekt! Kom op 14, 15 & 16 maart 2017 naar Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Dé tweejaarlijkse vakbeurs

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop Zuid- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 17, 18 en 19 oktober 2015 Venray Netwerken in 80% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van Zuid-Nederland

Nadere informatie

De schakel tussen mens en techniek

De schakel tussen mens en techniek 3, 4 en 5 november 2015 Venray De schakel tussen mens en techniek voor Midden- en Zuidoost-Nederland Schrijf u nu online in! Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde

Nadere informatie

RECREATIE VAKBEURS. 16 e editie DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX NOVEMBER 2017 HARDENBERG

RECREATIE VAKBEURS. 16 e editie DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX NOVEMBER 2017 HARDENBERG RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX 6 e editie HARDENBERG 8-9-0 NOVEMBER 07 Kom naar Recreatie Vakbeurs waar u ruim 7.00 professionals ontmoet die graag geïnspireerd worden

Nadere informatie

6-7-8 ENGINEERING. materials. december uur. taking your. ENGINEERING materials

6-7-8 ENGINEERING. materials. december uur. taking your. ENGINEERING materials infomagazine 6-7-8 december 2016 10.00-18.00 uur Evenementenhal Gorinchem Op 6, 7 en 8 december organiseert Evenementenhal voor de tweede keer Engineering Materials in Gorinchem. Hét platform waar materialen,

Nadere informatie

infomagazine Gorinchem Evenementenhal 1, 2 & 3 november , 23 & 24 november jaar! Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

infomagazine Gorinchem Evenementenhal 1, 2 & 3 november , 23 & 24 november jaar! Rundvee & Mechanisatie Vakdagen infomagazine 20 jaar! Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Evenementenhal hardenberg 1, 2 & 3 november 2016 Evenementenhal Gorinchem 22, 23 &

Nadere informatie

new Gorinchem Start-up award Fit for the future! december uur infomagazine INDUSTRIES INDUSTRIES Evenementenhal Inclusief

new Gorinchem Start-up award Fit for the future! december uur infomagazine INDUSTRIES INDUSTRIES Evenementenhal Inclusief INDUSTRIES INDUSTRIES infomagazine 6-7-8 december 2016 10.00-18.00 uur Evenementenhal Gorinchem Inclusief Start-up award Op 6, 7 en 8 december wordt er door Evenementenhal Gorinchem een vervolg gegeven

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop noordoost- Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 21, 22 en 23 mei 2016 Hardenberg Netwerken in 78% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van noordoost-

Nadere informatie

infomagazine Venray 25, 26 & 27 oktober 2016 Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Landbouwdagen Intensieve Veehouderij 20 jaar!

infomagazine Venray 25, 26 & 27 oktober 2016 Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Landbouwdagen Intensieve Veehouderij 20 jaar! infomagazine 20 jaar! Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Evenementenhal hardenberg 25, 26 & 27 oktober 2016 Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 maart 2017 2 INHOUD

Nadere informatie

on tour op vakbeurzen

on tour op vakbeurzen KLEIN TRANSPORT PLEIN on tour op vakbeurzen voor uw klein transport! Beursagenda najaar 2015 t/m voorjaar 2016 Doelgericht netwerken Sfeerproeven bij gevarieerde vakbeurzen Regionale kracht, landelijk

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop midden- en west- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 23, 24 en 25 januari 2016 Gorinchem Netwerken in 82% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs

Nadere informatie

RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX

RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX 6 e editie Kom naar Recreatie Vakbeurs en inspireer 700 professionals met de ultieme gastbeleving. HARDENBERG 8 9 0 NOVEMBER 07 Ontmoet

Nadere informatie

RECREATIE. 15 e. editie. De vakbeurs voor verblijfsrecreatie. Partner

RECREATIE. 15 e. editie. De vakbeurs voor verblijfsrecreatie. Partner RECREATIE VAKBEURS De vakbeurs voor verblijfsrecreatie 15 e editie Kom naar Recreatie Vakbeurs waar u 7.500 professionals ontmoet die graag geïnspireerd worden in het creeren van de ultieme gastbeleving.

Nadere informatie

new GORINCHEM START-UP AWARD DECEMBER UUR INFOMAGAZINE INDUSTRIES INDUSTRIES EVENEMENTENHAL HOW TO CREATE A SMART INDUSTRY

new GORINCHEM START-UP AWARD DECEMBER UUR INFOMAGAZINE INDUSTRIES INDUSTRIES EVENEMENTENHAL HOW TO CREATE A SMART INDUSTRY POWERING smart industry new new INDUSTRIES INDUSTRIES INFOMAGAZINE 6-7-8 DECEMBER 2016 10.00-18.00 UUR EVENEMENTENHAL GORINCHEM INCLUSIEF START-UP AWARD Op 6, 7 en 8 december wordt er door Evenementenhal

Nadere informatie

EVENEMENTENHAL GORINCHEM

EVENEMENTENHAL GORINCHEM INFOMAGAZINE Mechanisatie Vakdagen EVENEMENTENHAL HARDENBERG 31 OKTOBER, 1 & 2 NOVEMBER 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM 28, 29 & 30 NOVEMBER 2017 EVENEMENTENHAL VENRAY 27, 28 FEBRUARI & 1 MAART 2018 WWW.AGRARISCHEBEURSAGENDA.NL

Nadere informatie

Betreft: Installatie Vakbeurs Hardenberg 9, 10 & 11 september 2014 Installatie Vakbeurs Venray 4, 5 en 6 november 2014

Betreft: Installatie Vakbeurs Hardenberg 9, 10 & 11 september 2014 Installatie Vakbeurs Venray 4, 5 en 6 november 2014 Betreft: Installatie Vakbeurs Hardenberg 9, 10 & 11 september 2014 Installatie Vakbeurs Venray 4, 5 en 6 november 2014 Installatie Vakbeurs Gorinchem 27, 28 en 29 januari 2015 Geachte heer/mevrouw, Kansen

Nadere informatie

6-7-8 ENGINEERING. materials GORINCHEM DECEMBER UUR INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL MATERIA TENTOONSTELLING 60 INNOVATIEVE MATERIALEN

6-7-8 ENGINEERING. materials GORINCHEM DECEMBER UUR INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL MATERIA TENTOONSTELLING 60 INNOVATIEVE MATERIALEN INFOMAGAZINE MATERIA TENTOONSTELLING 60 INNOVATIEVE MATERIALEN 6-7-8 DECEMBER 2016 10.00-18.00 UUR EVENEMENTENHAL GORINCHEM Op 6, 7 en 8 december organiseert Evenementenhal voor de tweede keer Engineering

Nadere informatie

BOUW COMPLEET Een ontmoeting voor bouwend Nederland

BOUW COMPLEET Een ontmoeting voor bouwend Nederland Infomagazine BOUW COMPLEET Een ontmoeting voor bouwend Nederland Gorinchem 15, 16 en 17 september 2015 Hardenberg 6, 7 en 8 oktober 2015 Venray 3, 4 en 5 november 2015 INHOUD BOUW COMPLEET 4 Welkom! 4

Nadere informatie

INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL HARDENBERG EVENEMENTENHAL VENRAY 24, 25 & 26 OKTOBER , 7 & 8 MAART

INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL HARDENBERG EVENEMENTENHAL VENRAY 24, 25 & 26 OKTOBER , 7 & 8 MAART INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL HARDENBERG 24, 25 & 26 OKTOBER 2017 EVENEMENTENHAL VENRAY 6, 7 & 8 MAART 2018 WWW.AGRARISCHEBEURSAGENDA.NL INHOUD 4 5 7 9 11 12 13 14 15 17 LANDBOUWDAGEN INTENSIEVE VEEHOUDERIJ

Nadere informatie

Infomagazine. Hardenberg 8, 9 en 10 december 2015 Venray 19, 20 en 21 april Uw contactmoment met de branche

Infomagazine. Hardenberg 8, 9 en 10 december 2015 Venray 19, 20 en 21 april Uw contactmoment met de branche Infomagazine Hardenberg 8, 9 en 10 december 2015 Venray 19, 20 en 21 april 2016 Uw contactmoment met de branche 2 INHOUD 4 5 6 8 9 10 10 10 13 14 16 21 22 voorwoord projectteam elektro vakbeurs over elektro

Nadere informatie

Infomagazine. Installatie. vakbeurs. Dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche. Hardenberg

Infomagazine. Installatie. vakbeurs. Dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche. Hardenberg Infomagazine Installatie vakbeurs Dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche Hardenberg 8, 9 en 10 september 2015 Installatie Vakbeurs maakt waardevolle contacten met beslissingsbevoegden uit de installatiesector

Nadere informatie

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Dé vakbeurs voor r ecreatie verblijfsacco mmodatie horeca zake lijk 14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Welcome bij de vakbeurs die draait om het realiseren van gastbeleving. Een stand

Nadere informatie

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Dé vakbeurs voor r ecreatie verblijfsacco mmodatie horeca zake lijk 14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Welcome bij de vakbeurs die draait om het realiseren van gastbeleving. Een stand

Nadere informatie

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet, Evaluatie 2009 Beste exposanten, Op 20, 21 en 22 oktober 2009 heeft alweer de 10 e editie van Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs plaatsgevonden in Evenementenhal Hardenberg. Ze zijn voorbij gevlogen,

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 12.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Hardenberg 29, 30 september en 1 oktober 2017 Gorinchem 20, 21 en 22 oktober 2017

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017 Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 10.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 29, 30 september en 1 oktober 2017 20, 21 en 22 oktober 2017 Feiten op een rij

Nadere informatie

Crea. Weekend. voorjaar. creatieveling. Hardenberg. Venray. Gorinchem. Ontmoet creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. voorjaar. creatieveling. Hardenberg. Venray. Gorinchem. Ontmoet creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling voorjaar Ontmoet 15.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 27, 28 en 29 januari 2017 17, 18 en 19 februari 2017 7, 8 en 9 april 2017 Feiten

Nadere informatie

Infomagazine. Hardenberg 1, 2 en 3 september 2015. TIV koppelt. je wereld!

Infomagazine. Hardenberg 1, 2 en 3 september 2015. TIV koppelt. je wereld! Infomagazine Hardenberg 1, 2 en 3 september 2015 TIV koppelt je wereld! INHOUD 4 5 6 7 voorwoord projectteam techniek technische industriële vakbeurs exposantenprofiel 8 exposanten over evenementenhal

Nadere informatie

17 t/m 20 januari 2017 Ahoy Rotterdam SLIM VERBINDEN. www.infratech.nl GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR

17 t/m 20 januari 2017 Ahoy Rotterdam SLIM VERBINDEN. www.infratech.nl GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR 17 t/m 20 januari 2017 Ahoy Rotterdam SLIM VERBINDEN www.infratech.nl GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR Slim verbinden is het thema van InfraTech 2017 in Ahoy Rotterdam. Letterlijk en figuurlijk.

Nadere informatie

De vakbeurs voor dagrecreatie 8, 9, 10 december 2015 Evenementenhal Venray. Leisure Business Days

De vakbeurs voor dagrecreatie 8, 9, 10 december 2015 Evenementenhal Venray. Leisure Business Days De vakbeurs voor dagrecreatie 8, 9, 10 december 2015 Evenementenhal Venray Leisure Business Days Nederland, het land van de dagattracties en evenementen Nederland heeft het grootste aanbod aan dagattracties

Nadere informatie

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN 21-23 NOVEMBER 2016 Nieuw concept Gastvrijheid beleven Messezentrum Bad Salzuflen Benzstraße 23 32108 Bad Salzuflen MEER ERVAREN Nieuw concept Frisse wind - pure belevenis vindt in 2016 voor de tweede

Nadere informatie

INDUSTRIES INDUSTRIES

INDUSTRIES INDUSTRIES Infomagazine new new INDUSTRIES INDUSTRIES Evenementenhal Gorinchem 8, 9 en 10 december 2015 Fit for the future! 2 INHOUD new new INDUSTRIES INDUSTRIES 4 4 5 7 9 10 11 12 13 14 15 21 23 voorwoord projectteam

Nadere informatie

17 t/m 20 januari 2017 Rotterdam Ahoy SLIM VERBINDEN. GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR

17 t/m 20 januari 2017 Rotterdam Ahoy SLIM VERBINDEN.  GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR 17 t/m 20 januari 2017 Rotterdam Ahoy SLIM VERBINDEN www.infratech.nl GASTHEREN STRATEGISCHE PARTNERS ORGANISATOR Slim verbinden is het thema van InfraTech 2017 in Rotterdam Ahoy. Letterlijk en figuurlijk.

Nadere informatie

infomagazine 7, 8 en 9 november 2016 Evenementenhal Hardenberg Vakevent voor horeca professionals

infomagazine 7, 8 en 9 november 2016 Evenementenhal Hardenberg Vakevent voor horeca professionals 7, 8 en 9 november 2016 Evenementenhal Hardenberg Kom op 7, 8 en 9 november naar Beleef - Food, drinks & more in Evenementenhal Hardenberg en ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van

Nadere informatie

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 8 & 9 APRIL 2014 TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 2014 Netwerken in een sterke regio! Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is belangrijker dan ooit. Dit besef leeft sterk

Nadere informatie

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER 2017 10:00-18:00 Brochure www.erfgoedexpo.be ERFGOED EXPO DÉ VAKBEURS OP HET GEBIED VAN MUSEA, ERFGOED EN RESTAURATIE ERFGOED EXPO wordt hét ontmoetingspunt voor professionals

Nadere informatie

ONDERWIJS & ICT 2014

ONDERWIJS & ICT 2014 Hét platform voor ICT toepassingen en diensten in het onderwijs ONDERWIJS & ICT 2014 22 23 januari 2014 Jaarbeurs Utrecht Profiteer van een veelvoud aan contactmomenten met uw doelgroep op Onderwijs &

Nadere informatie

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW WOENSDAG 16 EN DONDERDAG 17 MEI 2018 BRABANTHAL LEUVEN BROCHURE INFRA EXPO SEMINARIE

Nadere informatie

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE.

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE. MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE museummvakdagen 3 e EDITIE MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE In mei 2015

Nadere informatie

Het congres voor dagrecreatie

Het congres voor dagrecreatie Het congres voor dagrecreatie Kom naar Leisure Business Days en laat u inspireren en informeren. Het sterke kennisprogramma richt zich op twee actuele thema s binnen de leisurebranche. Leisure Factory

Nadere informatie

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer 2 & 3 december 2011 AmsterdAm rai HÉt JAArLIJKse VAKeVeNemeNt VOOr KLeINscHALIG PersONeNVerVOer taxi expo 2011 is dé vakbeurs voor alle nationale

Nadere informatie

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013 ontmoeten inspireren co-creëren Dagelijks contact met voorschrijvers en opdrachtgevers Materia brengt u in contact

Nadere informatie

TIV is de verbinder tussen toeleveranciers en de makers uit Noord- en Oost-Nederland. Door haar insteek

TIV is de verbinder tussen toeleveranciers en de makers uit Noord- en Oost-Nederland. Door haar insteek TIV 2019 CENTRUM VAN DE MAAKINDUSTRIE TIV: de verbinder van de regio! TIV is dé vakbeurs voor de maakindustrie in de regio Noord en OostNederland. Het vakevent vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg.

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S. 28 april 29 april 30 april 1 mei parkloods noord antwerpen. brochure.

RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S. 28 april 29 april 30 april 1 mei parkloods noord antwerpen. brochure. RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S 28 april 29 april 30 april 1 mei 2017 parkloods noord antwerpen brochure RAINBOW EXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S RAINBOW EXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR

Nadere informatie

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK marcom14 Kennis, verdieping, netwerken en business. MARCOM is dé industry experience voor de marketing- & communicatiebranche. De grootste in de Benelux met zo n 7.000 professionals die elkaar ontmoeten

Nadere informatie

RECREAVAK + NIEUWE FORMULE VAKBEURS VOOR DE TOTALE RECREATIEBRANCHE

RECREAVAK + NIEUWE FORMULE VAKBEURS VOOR DE TOTALE RECREATIEBRANCHE RECREAVAK VAKBEURS VOOR DE TOTALE RECREATIEBRANCHE 3 e editie + NIEUWE FORMULE 18 + 19 NOVEMBER 2015 ZEELANDHALLEN GOES NIEUW: BEURS Class SERVICE CONCEPT NIEUWE CATERING GRATIS PARKEREN VOORDELIGE TARIEVEN

Nadere informatie

Checklist Beursdeelname

Checklist Beursdeelname Checklist Beursdeelname Alles wat u moet doen voor een succesvolle beurs. Het goed voorbereiden van een beursdeelname werkt het best als alle aandachtspunten in de juiste volgorde worden afgewerkt. Deze

Nadere informatie

Hét netwerk voor ambitieuze ondernemers die hun business willen laten groeien én de wereld een beetje beter willen maken.

Hét netwerk voor ambitieuze ondernemers die hun business willen laten groeien én de wereld een beetje beter willen maken. Hét netwerk voor ambitieuze ondernemers die hun business willen laten groeien én de wereld een beetje beter willen maken. De Floriade Business Club. Sluit jij je ook aan? De Floriade Business Club is een

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

horti PARTNERPAKKETTEN HortiContact FEBRUARI 2018 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DE TROTS VAN DE NEDERLANDSE TUINBOUW

horti PARTNERPAKKETTEN HortiContact FEBRUARI 2018 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DE TROTS VAN DE NEDERLANDSE TUINBOUW horti DE TROTS VAN DE NEDERLANDSE TUINBOUW PARTNERPAKKETTEN HortiContact 2018 20 21 22 FEBRUARI 2018 EVENEMENTENHAL GORINCHEM HortiContact 2018 Jaarlijks presenteren ruim 500 exposanten zich aan ruim 16.000

Nadere informatie

PACK ONLINE MEDIAKIT 2015 PAGINA 1

PACK ONLINE MEDIAKIT 2015 PAGINA 1 PAGINA 1 PACK ONLINE Pack Online is hét online platform voor de verpakkingssector. Dagelijks worden nieuwsberichten, artikelen, reportages, wetenswaardigheden, achtergronden en nog veel meer over de verpakkingssector

Nadere informatie

Kwaliteit voor de opdrachtgever

Kwaliteit voor de opdrachtgever Rijksmonument 1931 Congrescentrum en Baroniehal te s-hertogenbosch BELEVEN ONTMOETEN NETWERKEN ZAKEN DOEN NIEUWE IMPULSEN RUIMTE EN SFEER NIEUW OP DE RESTAURATIEBEURS: NETWERKUNITS BELEIDSMAKERS FINANCIËLE

Nadere informatie

EXPERIENCE THE INNOVATION 2019 ROTTERDAM EXPO 7 SEPTEMBER AHOY

EXPERIENCE THE INNOVATION 2019 ROTTERDAM EXPO 7 SEPTEMBER AHOY EXPERIENCE THE INNOVATION 2019 ROTTERDAM EXPO 7 SEPTEMBER AHOY SPORTEN EN NETWERKEN OP DE MOOISTE LOCATIES, DAT IS WAAR DE NATIONALE SPORT EXPO VOOR STAAT! IN 2019 OPENEN DE KUIP EN AHOY ROTTERDAM HAAR

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality.

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Redactionele formule Gastvrije Zorg is hét platform voor de zorgprofessional die zich verdiept in eten & drinken, ambiance, mens & gedrag, services

Nadere informatie

STAND VAN ZAKEN INZAMELING EN RECYCLING DRANKENKARTONS

STAND VAN ZAKEN INZAMELING EN RECYCLING DRANKENKARTONS STAND VAN ZAKEN INZAMELING EN RECYCLING DRANKENKARTONS STICHTING HERGEBRUIK KARTONNEN DRANKVERPAKKINGEN Stichting HEDRA is de Nederlandse brancheorganisatie van drankenkartonproducenten. Wij werken voortdurend

Nadere informatie

Hoe festivals de overstap kunnen maken naar een (meer) circulaire drankverpakking. Gumbeer. Marc Breugem & Kayleigh de Ruiter

Hoe festivals de overstap kunnen maken naar een (meer) circulaire drankverpakking. Gumbeer. Marc Breugem & Kayleigh de Ruiter Hoe festivals de overstap kunnen maken naar een (meer) circulaire drankverpakking Gumbeer Marc Breugem & Kayleigh de Ruiter Leeswijzer Dit document beschrijft hoe festivals de overstap kunnen maken naar

Nadere informatie

Move, Store, Pick, Deliver.

Move, Store, Pick, Deliver. Move, Store, Pick, Deliver. Intralogistieke technologie, material handling oplossingen, logistieke dienstverlening en distributie Creëer een unieke beleving met innovaties en live demo s. logistica-online.nl

Nadere informatie

> > Agrarisch Beursmagazine - Venray special SPECIALE FACTS & FIGURES UITGAVE IN DE SPOTLIGHTS KENNIS IS KRACHT LAAT U HOREN!

> > Agrarisch Beursmagazine - Venray special SPECIALE FACTS & FIGURES UITGAVE IN DE SPOTLIGHTS KENNIS IS KRACHT LAAT U HOREN! Rundvee & Landbouwdagen Agrarisch Beursmagazine - Venray special Editie april 2016 In deze editie onder andere: IN DE SPOTLIGHTS Exposanten vertellen SPECIALE FACTS & FIGURES UITGAVE KENNIS IS KRACHT Samenwerking

Nadere informatie

SeniorenExpo DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT. 16 e NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI

SeniorenExpo DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT. 16 e NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI 16 e SeniorenExpo EDITIE DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT BROCHURE NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN 16-21 JANUARI 2018 www.rainbowexpo.nl SENIOREN EXPO, DÉ LEUSKTE BEURS VOOR DE

Nadere informatie

PMS 26 & 27 mei 2010 CMYK

PMS 26 & 27 mei 2010 CMYK 26 & 27 mei 2010 Introductie Bouw mee aan Business ames Bouw mee aan het business game platform voor het bedrijfsleven, het onderwijs én de marketing. Waar HRM professionals, onderwijskundigen en marketeers

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Al met al niet de meest sterke marketinguitspraken maar wel uitspraken die ik regelmatig tegenkom.

Al met al niet de meest sterke marketinguitspraken maar wel uitspraken die ik regelmatig tegenkom. Beursaanpak Iedereen staat er dus wij ook, we staan er tenslotte ieder jaar het mag allemaal niet teveel kosten (het zou toch geld moeten opleveren?) onze producten spreken voor zich, daar hoeft geen etra

Nadere informatie

Mobiele applicaties of Enterprise mobility is een hot topic. Zo blijkt uit een onderzoek

Mobiele applicaties of Enterprise mobility is een hot topic. Zo blijkt uit een onderzoek TRENDRAPPORT Mobiele Apps bij woningcorporaties In de eerste helft van 2015 heeft Working Spirit een onderzoek laten uitvoeren naar het gebruik van mobiele applicaties bij woningcorporaties. Doel van dit

Nadere informatie

5.C D.1 Sector- en ketenbetrokkenheid. Pagina van 10

5.C D.1 Sector- en ketenbetrokkenheid. Pagina van 10 5.C.1 + 3.D.1 Sector- en ketenbetrokkenheid Pagina van 10 1 Documentversie: 1.0 Datum: Mei 2016 Contactpersoon: Arnoud Fokkens, arnoud.fokkens@ziut.nl, tel: 06-52.54.10.83 Goedgekeurd door: Dhr. H. ten

Nadere informatie

feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent!

feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent! CUE2014 - HET STARTSEIN VOOR ELK PODIUMEVENT Van 13 t/m 15 januari 2014 vond in Ahoy Rotterdam de 14 e editie plaats van de tweejaarlijkse vakbeurs

Nadere informatie

TECHNI-SHOW 2014 2.781,- Easy Techni-Show. Vakbeurs voor industriële productietechniek. 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht

TECHNI-SHOW 2014 2.781,- Easy Techni-Show. Vakbeurs voor industriële productietechniek. 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht Vakbeurs voor industriële productietechniek TECHNI-SHOW 2014 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht Hét trefpunt in de metaalindustrie voor professionals uit de metaal-, machine-, apparaten, elektrotechnische-,

Nadere informatie

Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar

Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Het beste voor (ver)bouwen en meer woonplezier Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Vier dagen direct contact met gemotiveerde consumenten Bouwen en

Nadere informatie

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland & SPONSORINFORMATIE Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij hét evenement voor de woningmarkt in Nederland en een meer dan geslaagde

Nadere informatie

ESEF vanaf 2.472,- Easy ESEF deelname maart 2014 Jaarbeurs Utrecht. Toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering

ESEF vanaf 2.472,- Easy ESEF deelname maart 2014 Jaarbeurs Utrecht. Toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering Toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering ESEF 2014 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht Innoveren en samenwerken Profiteer van een veelvoud aan contactmomenten met uw doelgroep op ESEF

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

Communicatieplan [3.C.2] HOOIJER Renkum B.V. HOOIJER Wegenbouw B.V. Versie d.d. 5-6-2015

Communicatieplan [3.C.2] HOOIJER Renkum B.V. HOOIJER Wegenbouw B.V. Versie d.d. 5-6-2015 Communicatieplan [3.C.2] HOOIJER Renkum B.V. HOOIJER Wegenbouw B.V. Versie d.d. 5-6-2015 Inhoudsopgave Nr. Titel Pagina 1. Inleiding 3 2. Eisen vanuit de CO2 prestatieladder 3 3. Communicatiedoelstellingen

Nadere informatie

PACK ONLINE MEDIAKIT 2016 PAGINA 1

PACK ONLINE MEDIAKIT 2016 PAGINA 1 PAGINA 1 PACK ONLINE Pack Online is hét online platform voor de verpakkingssector. Dagelijks worden nieuwsberichten, artikelen, reportages, wetenswaardigheden, achtergronden en nog veel meer over de verpakkingssector

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

SeniorenExpo DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI

SeniorenExpo DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI SeniorenExpo DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT BROCHURE NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN 10-15 JANUARI 2017 www.rainbowexpo.nl SENIOREN EXPO, DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT! De

Nadere informatie