Je hebt dure reclamejongens...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Je hebt dure reclamejongens..."

Transcriptie

1 Je hebt dure reclamejongens...

2 ...en minder dure. Wij zijn Stopkracht, aangenaam. Robert den Bremer, Victor Cijs, Jean Paul van Velzen en Jos Schoonis om precies te zijn. Wij zijn dure jongens als we voor een groot bureau werken. Maar dat doen we niet. We zijn een enthousiast en bescheiden bureau. Gespecialiseerd in positionerende en activerende campagnes. In ideeën die goud waard zijn. Ideeën met stopkracht, waardoor u aanzienlijk minder mediakosten kwijt bent. Bij Stopkracht heeft u te maken met korte lijnen zonder onzinnige overhead. Een geheel onafhankelijk bureau zonder hijgerige buitenlandse aandeelhouders in ons nek. Robert, Victor, Jean Paul en Jos Graag vertellen we u meer over wie we zijn, hoe we werken en last but not least ons werk. Want daar gaat het per slot van rekening om.

3 Ons wagenpark. Een Nissan Primera 1.8 Station uit 2001 en een Volkswagen Golf uit hetzelfde jaar. Als we haast hebben nemen we de laatste. Da s een V5. Gekocht in een gekke bui. Hebben we een grote presentatie, dan komt onze stationwagon in actie. Met een laadvermogen van 675 kilo kunnen we een vracht aan ideeën met ons meenemen. Nissan Primera 1.8 Station Voor de grotere campagnes VW Golf V Voor als we haast hebben

4 Ons kantoor, onze vergaderruimte, onze kantine, onze brainstormruimte en onze receptie. Strekkerweg 75 in Noord. De nieuwe creatieve hotspot van Amsterdam. Als we ons een beetje uitrekken zien we het IJ. Dit is de plek waar we mooie dingen bedenken. Gedegen strategieën en slimme concepten. Kom gerust eens langs. Om te brainstormen, om te sparren, of gewoon om even bij te praten. Onze koffiecorner. Multifunctionele ruimte Liefhebbers van Nespresso, grove arabicamaling of espresso macchiato moeten we helaas teleurstellen. We zetten elke dag een verse pot Hollandse koffie. Filterkoffie van Douwe Egberts (20 waardepunten per pak). Onze koffiecorner

5 Robert Victor Onze secretaresses. Robert assisteert Victor als dat nodig is, en andersom. En Jos en Jean Paul doen hetzelfde. Dat is veel efficiënter. Bovendien scheelt het in de kosten. Dure etentjes en snoepreisjes naar Cannes doen we ook niet aan. Of voor tienduizenden euro s werk insturen naar verschillende festivals om de eigen prijzenkast te vullen; zonde van het geld. Wat anderen doen is prima, maar wij houden er niet van. Ook omdat wij weten dat ú uiteindelijk de rekening betaalt zodra wij duur gaan doen. Bij Stopkracht investeren we het liefst alles in het werk. Mooi werk dat relevant en effectief is. Werk met stopkracht. Kijkt u even mee Jean Paul Jos

6 Ons werk Heineken Trom-pet EK-actie Heineken Beertender Vaderdag Staatsloterij Spectacular Staatsloterij-tv-commercials Diverse trekkingen There s a face behind every one of your e-activities. The capacity To serve you Air France-KLM Cargo Internationale campagne McDonald s Kerst-abri McDonald s Introductie McChicken McDonald s 2/1 advertentie

7 GVB Only Maand 78, GVB Only Maand (4-18 jr. en 65+) 51,50 GVB_A3-A.indd :18 GVB Only Maand 78, GVB Only Maand (4-18 jr. en 65+) 51,50 GVB_A3-A.indd :18 Technicum_Posterset.indd :09 Technicum_Posterset.indd :09 Technicum_Raamposter.indd :24 Ons werk Reis nu nog goedkoper door heel Amsterdam Reis nu nog goedkoper door heel Amsterdam De knapsten zitten bij Technicum. De knapsten zitten bij Technicum. De knapsten zitten bij Technicum. GVB Only abonnement In april en mei extra voordelig! Kijk in de folder of op gvb.nl 69,95 46,15 GVB Only abonnement In april en mei extra voordelig! Kijk in de folder of op gvb.nl 69,95 46,15 TECHNICUM.NL TECHNICUM.NL TECHNICUM.NL GVB Only abonnement Campagne Centraal Beheer Advertentie Technicum Campagne Zantac bruis Campagne KPN TVC Startpakket Albert Heijn BBQ Weken-actie SNS zakelijk Campagne Schweppes Schizan Introductiecampagne

8 Onze tarieven Volkswagen Sharan Billboard Volkswagen Tv-commercial Chief Executive Officer 0 Chief Financial Officer 0 Strateeg 175 Chief Creative Officer 0 Art Director 175 Copywriter 175 Junior Art Director 0 Junior Copywriter 0 Client Service Director 0 Account Director 0 Account Manager 0 Account Executive 0 Account Secretaresse 0 Account Assistente 0 Traffic 0 Productie 0 Telefoniste 0 Art Buyer 0 Studio Manager 0 Directie Secretaresse 0 HR Manager 0 Managing Director 0 Voorrijkosten 0 Catering Manager 0 Fleetowner 0 Office Manager 0 Marketing Service Director 0 Dtp 110 Coördinatie 125 Sitebouw/banners 110 Opel Agila Introductie Appelsientje Tv-commercial FBTO Tv-commercials Behalve op uurbasis kunnen we ook met vaste prijzen werken voor concept en/of uitwerking bij terugkerende opdrachten. Ook bij een jaarplan bieden wij aantrekkelijke kortingen aan. Alle prijzen zijn exclusief btw.

9 Recent onderzoek heeft aangetoond dat de creatie vier keer zo belangrijk is als de media-inzet. Een goede creatie kan wonderen verrichten. Een mislukte creatie kan niet meer volledig goed worden gemaakt, hoeveel media je ook inzet. Dit betekent niet alleen verlies van je investering in een reclamebudget, maar ook een forse vertraging in het vervullen van je merkambities. Bron: Synovate Marktonderzoek Strekkerweg 75 Unit DA Amsterdam

Je hebt dure reclamejongens...

Je hebt dure reclamejongens... Je hebt dure reclamejongens... ...en minder dure. Wij zijn Stopkracht, aangenaam. Fred Icke, Jos Schoonis, Robert den Bremer en Victor Cijs om precies te zijn. Wij zijn dure jongens als we voor een groot

Nadere informatie

We heten. niet voor niets. Stopkracht

We heten. niet voor niets. Stopkracht We heten niet voor niets Stopkracht Als je Stopkracht heet, maak je werk met stopkracht. Merken die met stopkracht communiceren hebben meer onderscheidend vermogen. Reclame die niet opgemerkt wordt, is

Nadere informatie

Social Media Expert Class

Social Media Expert Class Social Media Expert Class Social Media Campaigning Photo credit: Jesslee Cuizon, http://www.flickr.com/photos/eelssej_/ Utrecht, 8 juni 2010 09.30 Bart te Riele Introductie Social Media Campaigning 10.15

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER

ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER LET OP: DIT IS NIET HET OFFICIËLE INSCHRIJFFORMULIER! DIT VOORBEELDFORMULIER DIENT TER VOORBEREIDING VAN UW OFFICIËLE ONLINE INSCHRIJVING. www.esprix.nl INLEIDING

Nadere informatie

SCREENING, ASSESSMENT, DEVELOPMENT

SCREENING, ASSESSMENT, DEVELOPMENT SCREENING, ASSESSMENT, DEVELOPMENT DIRECTIE Algemeen directeur Commercieel directeur Directeur basisschool Directeur CLB Directeur facilitaire diensten Directeur middelbare school Financieel directeur

Nadere informatie

Nieuw: Branding Boostcamp 3.0!

Nieuw: Branding Boostcamp 3.0! CHIP Your Future Nieuw: Branding Boostcamp 3.0! CHIP Your Future haalt meer energie en resultaat uit elke marketing euro! CHIP Your Future is gebaseerd op de bestseller Cool is Hot en veel meer! CHIP Your

Nadere informatie

KPN introduceert 4G. Arjen van Dalsum Key Business Partner Manager arjen.vandalsum@kpn.com

KPN introduceert 4G. Arjen van Dalsum Key Business Partner Manager arjen.vandalsum@kpn.com KPN introduceert 4G Arjen van Dalsum Key Business Partner Manager arjen.vandalsum@kpn.com Een dag uit het mobiele leven van een fictieve klant in 2009 Titel aanpassen>view>footer Pagina 3 7:00 10:00 13:00

Nadere informatie

KassaProfit. K assabon reclame

KassaProfit. K assabon reclame 1 KassaProfit K assabon reclame Hoe werkt het? KassaProfit maakt het voor lokale en regionale ondernemers mogelijk om tienduizenden potentiële klanten te bereiken. We bedrukken de lege ruimte achterop

Nadere informatie

Post HBO Branded Content Strategie

Post HBO Branded Content Strategie Post HBO Branded Content Strategie De Post HBO opleiding Branded Content Strategie duurt ongeveer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten in Utrecht. Hierin volgt

Nadere informatie

Clear Channel Hillenaar Informatie media 2013. Titel hoofdstuk Subtitel hoofdstuk. Xxxx Xxx \ Studi s

Clear Channel Hillenaar Informatie media 2013. Titel hoofdstuk Subtitel hoofdstuk. Xxxx Xxx \ Studi s Clear Channel Hillenaar Informatie media 2013 Titel hoofdstuk Subtitel hoofdstuk 81 Xxxx Xxx \ Het intelligentste medium van Nederland. Het intelligentste medium van Nederland. Locatieoverzicht Aantal

Nadere informatie

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl Dé Business Provider Yes Telecom Your Business Provider. Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden,

Nadere informatie

Waardecreatie is niet langer gebonden aan tijd, plaats en middelen:

Waardecreatie is niet langer gebonden aan tijd, plaats en middelen: Waardecreatie is niet langer gebonden aan tijd, plaats en middelen: Software voor het ontwikkelen en activeren van een sterk merk. Online Branding Software Wazokuu! Online Branding is software die de belangrijkste

Nadere informatie

54. 00. aanrader! Samsung Galaxy S6. Mei 2015. Bijbetaling: 0,-

54. 00. aanrader! Samsung Galaxy S6. Mei 2015. Bijbetaling: 0,- Mei 2015 Samsung Galaxy S6 streamen met Napster! 64,00 aanrader! 54. 00 Samsung Galaxy S5 Mini Sony Xperia Z3 Compact Samsung Galaxy A5 iphone 5C 8GB iphone 5S 16GB iphone 6 16GB Bijbetaling: 94,99 2-jarig

Nadere informatie

Recruitment viral: documentatie

Recruitment viral: documentatie Silvy Alblas CMD - 0774079 Major: DesignThis! Recruitment viral: documentatie 15 jan 09 INHOUDSOPGAVE: 1. Onderzoek 2. Concept 3. Schetsen 4. Definitief concept ontwerp 5. Bronnen Major: DesignThis! 1

Nadere informatie

In twee dagen een jaar verder

In twee dagen een jaar verder In twee dagen een jaar verder The 48 hrs by Laboratorivm Met The 48 hrs introduceert Laboratorivm een nieuwe methode om binnen 48 uur een diepgaande merkstrategie te ontwikkelen, inclusief creatieve vertalingen

Nadere informatie

financieel management les 2 interactive marketing communications

financieel management les 2 interactive marketing communications financieel management les 2 leerdoelen 1. inzicht krijgen in de totale financiele huishouding van een bureau 2. wat is een balans, een winst- en verliesrekening en een kasstroomoverzicht 3. begrippen:

Nadere informatie

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties Sergino V. Martina Persoonlijke info & Educatie Werkervaring Motivatie, vaardigheden & Referenties Persoonlijke info Educatie Personalia Sergino Valentino Martina Oktober 2de, 1994 Rijbewijs B Contact

Nadere informatie

Social Strategy Masterclass 2014

Social Strategy Masterclass 2014 Social Strategy Masterclass 201 Bestemd voor Directie en Management actief in zowel B2B, B2C als Non profit Inhoudsopgave Inleiding Eendaagse Social Strategy MasterClass Programma Ochtendsessie Middagsessie

Nadere informatie

Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn

Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn 1 Kaders bij zelfsturing: financieel gezond zijn Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn Financieel

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken: Digitaal Werken 2.0. Janneke Kromkamp - Digital Groep 23 september 2010

Het Nieuwe Werken: Digitaal Werken 2.0. Janneke Kromkamp - Digital Groep 23 september 2010 filmpje youtube 1 Het Nieuwe Werken: Digitaal Werken 2.0 Janneke Kromkamp - Digital Groep 23 september 2010 Digitaal werken van cruciaal belang Wat is HNW? Agenda Waarom HNW? Invoeren HNW: 5 elementen

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Nieuw Portfolio UPC Business - SoHo

Nieuw Portfolio UPC Business - SoHo Nieuw Portfolio UPC Business - SoHo Per 4 september 2013 Slimme pakketten, lage prijzen Flexibiliteit en transparantie Meer ondernemers op het Digital Network van UPC Training helpt vooral wanneer mensen

Nadere informatie

Oplossingen in praktijkcommunicatie

Oplossingen in praktijkcommunicatie Oplossingen in praktijkcommunicatie Het draait om communicatie Tel. (070) 320 61 57 info@infysio.nl Onze abonnementen Onderdeel Social Media Plan Zorgeloos Online Mijn MarCom Social Media Opzet & Berichten

Nadere informatie

Hoe bereid ik mijn bezoekerswerving. Presentatie Peter Pelgrum en Patrick Joosten

Hoe bereid ik mijn bezoekerswerving. Presentatie Peter Pelgrum en Patrick Joosten 17 april 2012 Hoe bereid ik mijn bezoekerswerving voor? Presentatie Peter Pelgrum en Patrick Joosten Wie en wat is Q-International Advertising & DirectMarketing BV Officieel ROTA-erkend Full-service Reclame-

Nadere informatie

Zelfstandig ondernemen met T-Mobile.

Zelfstandig ondernemen met T-Mobile. Zelfstandig ondernemen met T-Mobile. Ik kan toch niet nu al weten of ik 2 jaar lang dezelfde bundel nodig heb? Daar moet iets aan te doen zijn. Edwin van Arkel, zelfstandig ondernemer, nog geen klant bij

Nadere informatie

KNOXBORO Communicatie Projectmanagement

KNOXBORO Communicatie Projectmanagement Naam : Monique Lotsy Adres : Lorentzplein 24, 2012 HH Haarlem Telefoon : 06 18 13 59 15 / 023 5 31 36 62 Email : monique.lotsy@xs4all.nl Geboortedatum : 3 augustus 1961 Burgerlijke staat : gehuwd Kinderen

Nadere informatie

1999-2001 Creative Director Bates Not Just Film (art director Pieter Scheltema) 2001-2001 Copywriter DDB Amsterdam (art director Pieter Scheltema)

1999-2001 Creative Director Bates Not Just Film (art director Pieter Scheltema) 2001-2001 Copywriter DDB Amsterdam (art director Pieter Scheltema) CV Bart Heijboer / Copywriter 1988-93 Communicatie Hogeschool Eindhoven 1993 Stagair copywriter Benjamens van Doorn EURO RSCG 1993-96 Copywriter BvD Euro RSCG (art director Patrick de Zeeuw) 1996-99 Copywriter

Nadere informatie

Jr Content Strateeg:

Jr Content Strateeg: Bij BBDO hebben we nog plaats voor interns met interesse in social media. Zowel creatief als strategisch reclametalent komt in aanmerking! Mail voor meer info naar: stefan.ceunen@bbdo.be of bart.deleeuw@bbdo.be

Nadere informatie

088 824 2448 (ma t/m vr 09:00-17:00) support@gerichtonline.nl www.gerichtonline.nl

088 824 2448 (ma t/m vr 09:00-17:00) support@gerichtonline.nl www.gerichtonline.nl 088 824 2448 (ma t/m vr 09:00-17:00) support@gerichtonline.nl www.gerichtonline.nl Inhoud Daarom GerichtOnline partner worden Effectief jouw klanten managen Gratis advertentietool Inkoopvoordeel en facturatie

Nadere informatie

Office Basis + Mobiel Campagne

Office Basis + Mobiel Campagne Office Basis + Mobiel Campagne Overzicht campagnemiddelen mei 2014 Website Banners - alternatief Banners - regulier Banners - sales *Deze bundelprijs is exclusief btw en geldt tot 8 maanden afhankelijk

Nadere informatie

w o r k s h o p s 2 0 1 5

w o r k s h o p s 2 0 1 5 workshops 2015 Security en social engineering Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven: bankzaken, contacten, informatie zoeken, (ver)kopen, spelletjes en ander vermaak vinden via internet

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

The Future: what s in it for us!

The Future: what s in it for us! The Future: what s in it for us! Tim Rook Marketing Republic! 16 juni 2010 Persoonlijke introductie: Chief Inspiration Officer: Marketing Republic! Ruim 20 jaar ervaring in Channel Marketing & Communicatie:

Nadere informatie

INTRO. We willen dus alle Vlaamse kinderen bereiken, maar specifiek richten we ons aanbod naar 2 subdoelgroepen.

INTRO. We willen dus alle Vlaamse kinderen bereiken, maar specifiek richten we ons aanbod naar 2 subdoelgroepen. Commerciële politiek 2014 INTRO Alles wat we doen bij VTMKZOOM vertrekt vanuit de kennis van onze doelgroep en hun leefwereld. Door te begrijpen waar Vlaamse kinderen mee bezig zijn, waar ze van dromen,

Nadere informatie

FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU

FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU EEN BUREAU MET EEN DUIDELIJK DOEL Adson is een full service reclame- en designbureau, met als doel merken te voorzien van een eigen identiteit en deze bekend te maken.

Nadere informatie

T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer.

T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer. T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer. Inhoud. Wat is T-Mobile Nummerbehoud? Wat is T-Mobile Nummerbehoud? 3 Voordat T-Mobile uw nummer

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In de zomer van 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 13 juli t/m 23 augustus 2015 kunnen 4,5 miljoen mensen in Nederland

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Agile & Scrum Projectmanagement De cursus Agile & Scrum Projectmanagement duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

A picture paints a 1.000 words

A picture paints a 1.000 words Online Content Publiceren Kennismarketing naar de next level Omdat publiceren steeds belangrijker wordt, is de gedachte ontstaan om het zelf kunnen publiceren zeer laagdrempelig te maken en daarbij geheel

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

CITROËN Financial Lease

CITROËN Financial Lease CITROËN Financial Lease EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

KNOXBORO Communicatie Projectmanagement

KNOXBORO Communicatie Projectmanagement Naam Monique Lotsy Adres Lorentzplein 24, 2012 HH Haarlem Telefoon 06 18 13 59 15 / 023 5 31 36 62 Email monique.lotsy@xs4all.nl Geboortedatum 3 augustus 1961 Burgerlijke staat gehuwd Kinderen 2 Bijzonderheden

Nadere informatie

direct results marketing bureau

direct results marketing bureau direct results marketing bureau Sbiro marketing activators Direct marketing Marketingbureau sbiro is gespecialiseerd in direct response marketing: marketing die onmiddellijk rendeert. Wij zien marketing

Nadere informatie

bovenal een vrouw die gek is van tech een Techionista is een nerd op hakken. de empowerment van vrouwen via technologie

bovenal een vrouw die gek is van tech een Techionista is een nerd op hakken. de empowerment van vrouwen via technologie Wat is Techionista? Wij zijn Techionista! En jij misschien ook wel, trouwens. Want een Techionista is een vrouw die (net als wij) houdt van de mooie dingen in het leven: van een goed paar killerheels,

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Controlling & Accounting De cursus Controlling & Accounting duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Bijeenkomst Lac Noord / VKG

Bijeenkomst Lac Noord / VKG Bijeenkomst Lac Noord / VKG Kies en je wordt gekozen (Bron: Jan van Setten) Eric-Jan van den Berg Directeur Commercie Niels Herweijer - Marketeer Agenda VKG algemeen Visie toekomst adviseur Digitale communicatie

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Marketing en Media 2016/2017

Marketing en Media 2016/2017 novacollege.nl/marketingmedia Evenementenorganisatie Junior accountmanagement Marketing en communicatie Media Marketing en Media 2016/2017 Mijn droom is ondernemer worden. De eerste stappen op het pad

Nadere informatie

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé 1 Wie kent het merk Rituals Cosmetics? 2 en Rituals Edelstenen make-up? 3 In hoeveel landen is Rituals

Nadere informatie

Hoorcollege Crossmedia

Hoorcollege Crossmedia Hoorcollege Crossmedia Week 6, 5 oktober 2011 Opbouw blok Crossmedia Week Datum HC Onderwerp HC 1 31 aug Introductie crossmedia 2 7 sep De stappen in het marketingcommunicatieplan 3 14 sep Marketingcommunicatieinstrumenten

Nadere informatie

Collectief pensioen. Tureluurstraat 47 1602 NN ENKHUIZEN Postbus 51 1600 AB ENKHUIZEN www.panh.nl info@panh.nl 0228 22 21 18. Concept Versie 2015-02

Collectief pensioen. Tureluurstraat 47 1602 NN ENKHUIZEN Postbus 51 1600 AB ENKHUIZEN www.panh.nl info@panh.nl 0228 22 21 18. Concept Versie 2015-02 Collectief pensioen T a ri e v e n & S e rv i c e s Concept Versie 2015-02 Introductie Pensioenadviesbureau Noord Holland BV is een gespecialiseerd dienstverlener op het gebied van pensioenadvies. De klant

Nadere informatie

Aantrekkelijk voorraadvoordeel en extra garantie bij Avenu!

Aantrekkelijk voorraadvoordeel en extra garantie bij Avenu! Page 1 of 5 Indien deze e-mail niet goed wordt weergegeven kunt u via deze link de webversie bekijken. FleetNieuws Geachte relatie, Hierbij ontvangt u de nieuwe uitgave van FleetNieuws met hierin aandacht

Nadere informatie

Welzijn Ouderen. Blut?! Thuisadministratie. Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u!

Welzijn Ouderen. Blut?! Thuisadministratie. Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Welzijn Ouderen Thuisadministratie Blut?! Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Blut?! Mijn telefoonabonnement is afgesloten. Wat nu?

Nadere informatie

INTERACTIVE MARKETING UNIEKE TRAFFIC ACTIVATION COREGISTRATIE E-COUPON LEAD ACQUISITION

INTERACTIVE MARKETING UNIEKE TRAFFIC ACTIVATION COREGISTRATIE E-COUPON LEAD ACQUISITION INTERACTIVE MARKETING UNIEKE TRAFFIC ACTIVATION COREGISTRATIE E-COUPON LEAD ACQUISITION www.i-consulting.be www.i-consulting.be/mkt i-consulting I-CONSULTING scrl Avenue Victor Hugo 7-1420 Braine l Alleud

Nadere informatie

Stageverslag Danique Beeks

Stageverslag Danique Beeks Stageverslag Danique Beeks Waarom deze stage en hoe zag de stage eruit? Ik heb via Mirthe informatie gekregen over deze stage. Haar achterneef is een van de eigenaren van dat bedrijf. Ze heeft mij deze

Nadere informatie

De nieuwe NS-abonnementen voor senioren

De nieuwe NS-abonnementen voor senioren DX18-947/09.11 De nieuwe NS-abonnementen voor senioren Ontdek je eigen voordeel op ns.nl 17944 NSR brochure NS-abon senioren_v2.indd 1 01-09-11 11:32 Inhoudsopgave 3 Altijd een abonnement dat bij u past

Nadere informatie

Full service kantoorruimte te huur vanaf 15m2. Tevens Flexplekken en dagdeel verhuur

Full service kantoorruimte te huur vanaf 15m2. Tevens Flexplekken en dagdeel verhuur Full service kantoorruimte te huur vanaf 15m2 Tevens Flexplekken en dagdeel verhuur Hoofdstraat 1 3 Leiderdorp Foto impressie verhuur locatie Entree en receptie Voorbeeld kantoorruimten Object Het kantoorgebouw

Nadere informatie

Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen.

Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen. Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen. Navigeer met de pijltjestoetsen. Sluit met de esc-toest. esc humm&c 2015» www.hummandc.nl Lanceer je

Nadere informatie

In het bijgevoegde overzicht geven wij je een beeld van de verschillende situaties.

In het bijgevoegde overzicht geven wij je een beeld van de verschillende situaties. Kontich, oktober 2015 Beste, Via deze brief informeren wij je over een aantal wijzigingen die in de loop van de maand oktober zullen plaatsvinden. Tot nu toe kon je informatie vinden via de website www.gmbelgium.be.

Nadere informatie

Meer aandacht geven is ook een vorm van verwennen

Meer aandacht geven is ook een vorm van verwennen 30 KenD1001P28-33.indd 30 19-01-2010 10:43:17 DE STELLING Dat betaalt zich altijd terug in een goed idee. Ook de klant zit in een denkproces en de interactie tussen klant en keukenontwerper leidt uiteindelijk

Nadere informatie

catering met een gerust hart aan ons uitbesteden.

catering met een gerust hart aan ons uitbesteden. Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Amsterdam Eeuwenoud Amsterdams gildehuis te Amsterdam Dit gildehuis voor makelaars stamt uit 1633. Honderden jaren

Nadere informatie

Aanbiedingen geldig t/m zondag 26 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 30% tot. korting. Daar wordt jouw auto beter van!

Aanbiedingen geldig t/m zondag 26 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 30% tot. korting. Daar wordt jouw auto beter van! Aanbiedingen geldig t/m zondag 26 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 10-daagse tot 30% Daar wordt jouw auto beter van! Wisselen! wisselen Wissel nu jouw banden! Je bent waarschijnlijk

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

34. knalprijs. Sony Xperia Z3. Mei 2015. Bijbetaling: 0,-

34. knalprijs. Sony Xperia Z3. Mei 2015. Bijbetaling: 0,- Mei 2015 Sony Xperia Z3 Startabonnement 3 GB data Onbeperkt bellen en sms en 120 min EU aandelijkse toestelbetaling M 52,00 knalprijs 34. 50 Unieke actie Tijdelijk géén aansluitkosten! Samsung Galaxy S6

Nadere informatie

Resultaten onderzoek maart 2013

Resultaten onderzoek maart 2013 Resultaten onderzoek maart 2013 Opzet van het onderzoek: Periode: 8-15 maart 2013. De steekproef is representatief op leeftijd en geslacht. We hebben n=1512 Nederlanders gevraagd naar de merken waar zij

Nadere informatie

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant!

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Prijzengeld: 1.000,- Deadline: 21 april 2013 Battle type: Brainstorm Battle Introductie Yourzine helpt merken en organisaties bij het

Nadere informatie

Personeelsvoorziening in de zorg in Limburg. Flexibel werken in het Laurentius ziekenhuis

Personeelsvoorziening in de zorg in Limburg. Flexibel werken in het Laurentius ziekenhuis Personeelsvoorziening in de zorg in Limburg Flexibel werken in het Laurentius ziekenhuis Jan Pirovano, stafafdelingsmanager HRM 4 juni 2015 Inhoud Hoe begon het allemaal? Op weg naar flexibilisering Inrichten

Nadere informatie

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK INHOUD Over ons 1 Finance 2 Business support 3 Voorbereiding 4 De juiste indruk achterlaten 5 Het sollicitatiegesprek 7 Sollicitatievragen beantwoorden 8 OVER ONS Walters

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

Weleens aan Mercedes-Benz gedacht?

Weleens aan Mercedes-Benz gedacht? Weleens aan Mercedes-Benz gedacht? Kom, kijk en vergelijk bij Biemond & van Wijk in Aalsmeer Vrijdag 9 oktober, 9.00 18.00 uur Zaterdag 10 oktober, 10.00 17.00 uur Zondag 11 oktober, 12.00 17.00 uur Alleen

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Post HBO Financieel Management & Leadership De Post HBO opleiding Financieel Management & Leadership duurt onge veer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten in

Nadere informatie

TE HUUR: HART VAN BRABANTLAAN 12-14 TE TILBURG Flexibele en kleinschalige kantoor mogelijkheden

TE HUUR: HART VAN BRABANTLAAN 12-14 TE TILBURG Flexibele en kleinschalige kantoor mogelijkheden Kin Bedrijfsmakelaars Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: 0161-244 844 telefax: 0161-244 845 email: bog@kinmakelaars.nl internet: www.kinbedrijfsmakelaars.nl TE HUUR: HART VAN BRABANTLAAN 12-14 TE TILBURG

Nadere informatie

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers Met T-Mobile heeft u altijd het abonnement dat het beste op uw behoefte is afgestemd. Stuurt u alleen af en toe een e-mail of geeft

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

Een barista op de stand,

Een barista op de stand, Espresso kitchen Een barista op de stand, Meer leads uit uw beursdeelname dankzij onze koffiebar Espresso Kitchen verwelkomt bezoekers op de beursstand zodat uw team gerust en met aandacht nieuwe contacten

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

Bonusbrief Telfort Zakelijk

Bonusbrief Telfort Zakelijk Bonusbrief Telfort Zakelijk Donderdag 24 april 2014 Ook in mei dezelfde scherpe acties! Geachte Telfort Zakelijk partner, U ontvangt een nieuw vergoedingen en promotie-overzicht omdat per 5 mei het ZZP

Nadere informatie

Onze missie is mensen Almelo maximaal laten beleven. Ons motto: Wij brengen Almelo samen!

Onze missie is mensen Almelo maximaal laten beleven. Ons motto: Wij brengen Almelo samen! Onze missie is mensen Almelo maximaal laten beleven. Ons motto: Wij brengen Almelo samen! 2 Voorwoord Geachte lezer, Het jaar 2014 was in vele opzichten een positief jaar. Hoogtepunten waren een groot

Nadere informatie

Exploitatie van een platform.

Exploitatie van een platform. Exploitatie van een platform. Exploitatie inspanning en omzet staan in relatie tot uw doelstelling en uw ambitieniveau. Is het community platform vooral een bezoekersmagneet voor de? Is het platform vooral

Nadere informatie

Gemakkelijk zaken doen

Gemakkelijk zaken doen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle mobiele abonnementen en alle Mobiel Breedband abonnementen (excl. groepsbundel) gelden aansluitkosten. Kijk voor de tarieven op vodafone.nl/zakelijk

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Human Resource Analytics De cursus Human Resource Analytics duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

CS- WebDesign. LinkBuilding

CS- WebDesign. LinkBuilding CS- WebDesign LinkBuilding Zelf doen of uitbesteden Met 25 links om het zelf te doen 2012 Courbois Software Beuningen Fazantlaan 63, 6641 XW Beuningen. www.courboissoftware.com & www.cs-webdesign.nl 024

Nadere informatie

Proefexamen OFFICE MANAGEMENT

Proefexamen OFFICE MANAGEMENT Proefexamen OFFICE MANAGEMENT Beschikbare tijd: 90 minuten 15078 1 Proefexamen HET PROEFEXAMEN BESTAAT UIT 8 GENUMMERDE PAGINA'S, waarin opgenomen: 1 CASE MET 0 VRAGEN, gericht op toetsing van inzicht

Nadere informatie

Reclamemasten. Reclamemasten

Reclamemasten. Reclamemasten Double Digital - Den Haag - Rotterdam Kleinpolderplein - A20 Schiphol - A4 Waddinxveen - Amsterdam ArenA I Amsterdam - Alkmaar - N9 Haarlemmermeer - A4 Amsterdam ArenA II Zaandam - N516 Den Haag Prins

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET OM

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij?

zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij? zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij? De nieuwe Creative Cube. Beste vriend en/of relatie, Na 5 jaar met zeer veel plezier gewerkt te hebben in Creative Cube aan de Delftsestraat

Nadere informatie

De SD WORX - enquête. 1. De best betaalde functies

De SD WORX - enquête. 1. De best betaalde functies De SD WORX - enquête Jaarlijks voert SD WORX een onderzoek naar de beloning van arbeiders, bedienden, kader- en directieleden in België. Daarbij staat kwaliteit van de gegevens centraal. De data worden

Nadere informatie

Op weg naar loyale klanten: Hoe ontwerp je een onderscheidende, multi-channel klantbeleving?

Op weg naar loyale klanten: Hoe ontwerp je een onderscheidende, multi-channel klantbeleving? Op weg naar loyale klanten: Hoe ontwerp je een onderscheidende, multi-channel klantbeleving? Via welke touchpoints iemand uw merk ook beleeft. Service via het contactcenter Een gesprek met een accountmanager

Nadere informatie

Breng uw campagne tot leven!

Breng uw campagne tot leven! Breng uw campagne tot leven! Maak uw marketingactie of PR actie onvergetelijk! Onze acteurs voegen beleving toe aan uw marketingactie. Zij maken het contactmoment met uw doelgroep bijzonder en interactief.

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. * Deze workshop sluit aan bij de eerder door FHI in samenwerking

Nadere informatie

ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK

ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK Zonder inspanning meer bezoekers op jouw eigen website. Relax adverteren vanaf 0,02 per dag! Meer

Nadere informatie