(voorlopige) Handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "(voorlopige) Handleiding"

Transcriptie

1 (voorlopige) Handleiding GOLDEN MASK 5

2 De Golden Mask 5 FUNCTIES BEDIENINGSUNIT (beknopt): - A. Aan / uit tiptoets - B. Frequentie tiptoets 8 18 khz - C. Disc mode / Disc level tiptoets - D. Grond balans tiptoets, handmatig of automatisch - E. - tiptoets om instellingen naar beneden bij te stellen / contrast - - F. Enter / reset tiptoets om instellingen te bevestigen - G. + tiptoets om instellingen naar boven toe bij te stellen / contrast + - H. Speaker functie: Volume / Toon instelknop - I. Gevoeligheid instel / verlichting tiptoets - J. Display voor visuele informatie van instellingen en materiaal indicatie

3 FUNCTIES BATTERIJ / ACCU UNIT (beknopt): - K. Hoofdtelefoon aansluiting 6,3mm - L. Invoer t.b.v. connector van de oplader - M. Schakelaar speaker / draadloze hoofdtelefoon

4 FUNCTIES HOOFDTELEFOON (beknopt): - N. Draadloze hoofdtelefoon WS105 hoofdtelefoon - O. Aan/Uit schakelaar WS105 - P. Invoer t.b.v. lader WS105 - Q. Volume regelaar WS105 MONTAGE: Het monteren van de Golden Mask 5 is eenvoudig en vergt slechts enkele minuten. Gereedschap is niet nodig. 1. Draai de koppelingen van de 4-delige carbon steel los en stel de steel in op de juiste lengte. 2. Met de bovenste koppeling kan de steel zowel op lengte worden ingesteld als wel in de juiste stand worden gedraaid. Met de twee onderste koppelingen kan alleen de lengte worden ingesteld.

5 3. Monteer de zoekschijf aan de steel. Het makkelijkst is het om de bout aan de kant waar de kabel in de zoekschijf gaat door de steel te steken. Vergeet niet de rubbers in de daarvoor bestemde openingen te plaatsen voordat de bout wordt geplaatst. Draai de moer handvast aan, net zo zwaar dat de schijf stabiel aan de ondersteel vast zit. 4. Draai de kabels los op de steel zonder dat er trekkrachten op de kabel kunnen ontstaan tijdens het zoeken. Plaats de connector en draai het handvast. Bevestig één klittenband circa 10 cm boven de zoekschijf en de ander vlak onder de bediendingsunit op de bovenstel steel. 5. Het is belangrijk dat de kabel losjes om de steel (circa 4x) gedraaid zit. BATTERIJEN: De Golden Mask 5 is uitgerust met oplaadbare batterijen. Als u de Golden Mask voor enkele weken of langer niet gebruikt verwijder dan de batterij. Een lekkende batterij kan schade veroorzaken die niet onder de garantie valt. SNEL AFSTELLEN: Dit zijn algemene instellingen en zullen niet altijd optimaal zijn. Als uw ervaring toeneemt kunt u gaan experimenteren met de verschillende afstellingen om de Golden Mask 5 optimaal af te regelen op uw zoekplaatsen. Wees niet bang om te experimenteren het maakt deel uit van het leerproces. - Frequentie 8 khz - Disc mode op 2 - Disc level op 5 - Grondbalans op automatisch - Power level op 20 - Speaker Volume (bijvoorbeeld) op 6 - Speaker Tone non-ferro op 22 / ferro op 2 / all metal op 5 HOOFDTELEFOON: De Golden Mask 5 is uitgerust met een 6,3 mm hoofdtelefoon aansluiting (K) aan de bovenzijde van de batterijbehuizing. Bij gebruik van de hoofdtelefoon is de speaker automatisch uitgeschakeld. Tevens wordt de GM5 standaard geleverd met een draadloze hoofdtelefoon (WS105).

6 DE FUNCTIES (uitgebreid) A. Door middel van de ON/OFF schakelaar schakelt u de detector aan en uit, hou de knop even ingedrukt om in- en uit te schakelen. B. Met de FREQUENTIE schakelaar kunt u de Golden Mask 5 instellen op een werkfrequentie van 8 of 18 khz. Als u een groot allround dieptebereik wilt kiest u voor 8 khz Als u de kleinste metaalfragmenten wilt detecteren maar bijvoorbeeld ook flinterdunne muntjes, gouden kettinkjes en kleine sieraden, kiest u voor de 18 khz stand. De keuze geschiedt d.m.v. de en + knop. Met de ENTER knop kan zowel de 8- als de 18 khz afstelling worden gefinetuned. C. Met de DISC LEVEL schakelaar stelt u de mate van metaalselectie in. Met de DISC MODE schakelaar stelt het aantal toonhoogten in en de keuze voor een alle metalen stand of voor een discriminatie stand. D. Met de GB knop maakt u een keuze voor automatische grondbalans of handmatig. De automatische is een aanrader voor starters. Als er iets meer routine ontstaat is het handmatig proberen instellen van de grondbalans een aanrader. Het geeft waarschijnlijk nog betere resultaten. E. Met de toets kunnen instellingen naar beneden worden bijgesteld. Tevens kan het contrast met deze toets worden bij geregeld naar lichter. F. Met de ENTER knop worden instellingen vastgelegd en kan de detector worden gereset. G. Met de + toets kunnen instellingen naar boven worden bijgesteld. Tevens kan het contrast met deze toets worden bij geregeld naar donkerder. H. Met de SPEAKER knop kan het VOLUME en TONE (toonhoogte) worden ingesteld. Als wordt gekozen voor SELECT TONE kan de toonhoogte voor non-ferro en ferro worden gekozen d.m.v. de + en knoppen. Ook de toonhoogte voor de all-metal stand kan worden ingesteld. Als wordt gekozen voor SELECT VOLUME wordt het volume ingesteld dat de speaker produceert.

7 I. Met de POWER LEVEL knop wordt de gevoeligheid van de detector ingesteld. Als deze knop twee keer achter elkaar ingedrukt wordt schakelt de verlichting in het display in. J. De DISPLAY biedt veel visuele informatie. K. De Golden Mask 5 beschikt ook over een hoofdtelefoon invoer waar een eigen hoofdtelefoon ingeplugd kan worden als daar behoefte aan is. L. De invoer voor de lader. De Golden Mask 5 is voorzien van een batterijhouder met 10 stuks NiMH oplaadbare batterijen die d.m.v. een lader worden opgeladen. M. Met deze schakelaar wordt een keuze gemaakt voor het activeren van de speaker (SP) of het gebruik van de draadloze WS105 hoofdtelefoon (WS). N. De WS105 hoofdtelefoon schakelt u in met behulp van de schakelaar (O) die zich op de rechter oorschelp bevindt. Aan beide kanten van deze schakelaar vindt u de +/- volume regeling (Q). Schakelaar M moet dan op WS staan. P. Op de linker oorschelp bevindt zich een USB aansluiting waarin de connector van de lader kan worden geplaatst om de hoofdtelefoon op te laden. Q. Als u gaat zoeken met de draadloze hoofdtelefoon, kunt u het volume regelen met behulp van deze twee (vol+ / vol-) knoppen.

8 OP PAD MET DE GOLDEN MASK 5 1. Schakel de Golden Mask 5 aan d.m.v. de ON/OFF knop (A) en stel vast of de display goed af te lezen is. Door de POWER LEVEL knop twee keer in te drukken wordt de verlichting ingeschakeld. 2. Kies met de GB knop (D) voor AUTO, de detector stelt de grondbalans dan automatisch in. 2a. In een later stadium kan worden gekozen voor MANUAL. In dat geval moet de detector op de alle metalen stand worden ingesteld en er een stukje grond worden gezocht waar geen metalen objecten worden gedetecteerd. Beweeg de schijf dan circa 40 cm omhoog en naar beneden en zoek met behulp van de en de + een stand waarin de detector geen geluidverschil geeft als de grond wordt benaderd. Blijft de detector stil bij het naderen van de grond, dan is de grondbalans goed afgesteld en kan d.m.v. de ENTER (F) knop in te drukken de instelling worden vastgezet. De detector zal beter presteren als de grondbalans goed is ingesteld. Herhaal deze handeling regelmatig voor de beste prestaties. 3. Kies met de FREQ knop (B) voor 8 of 18 khz. 8 khz wordt gebruikt om een grote allround diepte te bereiken. Voor de 18kHz stand kiest u als u de kleinste objecten wilt detecteren. 4. Stel met de DISC LEVEL knop (C) de mate van metaalselectie in. Stel de DISC LEVEL (metaalselectie) nooit te hoog in. Voor je het weet worden waardevolle kleine objecten die een zwak signaal geven weg gediscrimineerd! Stel met de DISC MODE het zoekprogramma in. -Kies voor MONO als u slechts één toonhoogte wilt horen. -Kies voor stand 2 als u hoge tonen wilt horen voor non-ferro en lage voor ferro. -Kies voor ALL als u op alle metalen wilt zoeken. 5. Stel met de POWER LEVEL (I) de gevoeligheid in. Hoger instellen d.m.v. de + in drukken, lager instellen met d.m.v. de in drukken. Stel de gevoeligheid zeker in het begin niet te hoog in maar op een stand dat de detector minimale stoorgeluiden produceert bij het zwaaien met de detector.

9 6. De display van de Golden Mask (J) voorziet u van veel informatie! Aan de bovenzijde van de display leest u de instellingen af. Geheel rechts boven wordt de conditie van de accu s weergegeven. Helemaal onderaan staan de woorden iron-foil-nickel-copper-zilver. De grafiek in het midden geeft een indicatie van het gedetecteerde materiaal. Let op: net als bij elke andere metaaldetector die is voorzien van een display, is dit slechts een indicatie. Zo valt een gouden ring in het nickel segment, net als een trekring van een drankblikje! 7. Als wordt gekozen voor het werken met de draadloze WS105 hoofdtelefoon dient de schakelaar op de batterijbehuizing (M) worden ingesteld op WS. De schakelaar op de hoofdtelefoon even ingedrukt houden en de geluiden komen niet meer uit de speaker maar uit de draadloze hoofdtelefoon (wat een luxe!!). Het volume van de hoofdtelefoon kan op de oorschelp van de hoofdtelefoon worden ingesteld. Vergeet de hoofdtelefoon na gebruik niet uit te schakelen. Opladen geschiedt met de bijgeleverde oplader. Detectie geluiden: Ondiep liggende objecten geven meestal een hard duidelijk signaal. Opgraven of niet is afhankelijk van de plaats waar gezocht wordt. In zachte leemachtige grond, waar reeds eerder diepliggende objecten zijn gevonden, zijn duidelijke harde signalen meestal van aan de oppervlakte liggende afval metalen of pas verloren voorwerpen. Tijdens het zoeken in bosrijke omgeving of op plaatsen met veel grind is het belangrijk om alle signalen te bekijken. Op deze plaatsen kunnen oude munten en oude voorwerpen aan de oppervlakte of enkele cm diep liggen. Diep liggende objecten geven meestal een consequent en zwak klinkend signaal. Afval metalen worden meestal herkend aan de harde, onregelmatige en krakerige signalen. Met het zoeken op plaatsen waar de objecten dieper liggen kunnen harde signalen meestal worden genegeerd omdat het toch om ondiep liggende objecten gaat. Het bepalen van de vorm of de informatie van diep liggende objecten geeft een goede indicatie of het gaat om een goed object. IJzer klinkt meestal als een goed object maar door het gebruik van andere zoektechnieken kan van tevoren al bepaald worden of het om een goed object gaat of niet.

10 Voorwerpen van ijzer veranderen van geluid als de zwaai snelheid wijzigt van langzaam naar snel. Met sneller zwaaien zullen goede objecten meestal beter hoorbaar zijn terwijl ijzer dan niet meer te horen is. Een andere benadering van een object om te zien of het van ijzer is of niet is door over de plaats te zwaaien van verschillende richtingen. Een interessant voorwerp zal nooit van toon veranderen. Slechte grond is herkenbaar aan willekeurige wisselende pop en kraak signalen. Verlaag de sensitivity, of stel de grondbalans handmatig in. Luister naar de verschillende signalen voor dat u de objecten opgraaft en probeer de signalen te onthouden. Op deze manier leert u de taal te verstaan waarmee de Golden Mask 5 u een indicatie geeft wat u misschien wel gaat opgraven. De afstelling bepaalt voor een groot gedeelte het diepte bereik, gevoeligheid voor kleine objecten, het detectie patroon en elektromagnetische storingen. Een algemene vuistregel is om de SENS zo hoog mogelijk te zetten zonder dat daarbij stoorsignalen optreden. Nuttige informatie: Hoofdtelefoon: - Gebruik altijd een hoofdtelefoon voor het horen van de zachte signalen. Ook gaan de batterijen langer mee wanneer u een hoofdtelefoon gebruikt. Beschermhoes: - Gebruik altijd een regen beschermhoes wanneer u in regenachtige omstandigheden zoekt om problemen met uw detector te voorkomen. Onderhoud: Uw detector heeft geen speciaal onderhoud nodig. Enkele punten die wel uw aandacht nodig hebben zijn: - Verwijder de batterijen als u de detector voor langere tijd niet gebruikt. Lekkende batterijen beschadigen de inwendige contacten. - Vermijd hoge temperaturen (bv als uw auto de gehele dag afgesloten in de zon staat)

11 - Gebruik altijd een regenhoes over de elektronica behuizing in de regen, mist of op stoffige plaatsen. - Maak de detector na gebruik schoon en droog. Tips: Het is beter een klein gebied grondig te doorzoeken dan kriskras met de detector door een groot terrein te rennen. Grote te doorzoeken terreinen beter eerst verdelen in vierkanten. Bijvoorbeeld met behulp van touw en stokken. Steeds voorzichtig graven, vooral in die gebieden waar nog veel oorlogstuig in de grond verborgen ligt. Dus de schop in de grond steken naast de plaats waar u het signaal heb gekregen. Bij het vinden van oorlogstuig onmiddellijk de politie waarschuwen. Onthoud tenslotte dit: 1. Onze meest succesvolle klanten graven nog regelmatig voor niets. 2. Neem alle gevonden objecten mee naar huis en bepaal na schoonmaak pas of het echt niets van waarde is. 3. Gedraagt u zich volgens de regels: betreedt niet ongevraagd iemands grond, breek niet in op archeologisch terrein, maak gaten dicht, meldt belangrijke vondsten altijd! Wij willen u tenslotte heel veel plezier en succes wensen met deze TOP detector! Schroom niet om contact met ons op te nemen in geval van vragen of problemen!

VERKORTE NEDERLANDSE HANDLEIDING

VERKORTE NEDERLANDSE HANDLEIDING VERKORTE NEDERLANDSE HANDLEIDING 1 2 Snelle Start 1. Installeer de batterijen De AT Gold werkt op 4 AA batterijen die reeds zijn geïnstalleerd door Garrett. 2. De machine aanzetten Druk op de ON/OFF toets.

Nadere informatie

GARRETT AT PRO INTERNATIONAL

GARRETT AT PRO INTERNATIONAL HANDLEIDING GARRETT AT PRO INTERNATIONAL Snelle Start 1. Installeer de batterijen De AT Pro werkt op 4 AA batterijen die reeds zijn geïnstalleerd door Garrett. 2. De machine aanzetten Druk op de ON/OFF

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Ace 150 Controls 1. 2. 3. Ace 150 eigenschappen

Ace 150 Controls 1. 2. 3. Ace 150 eigenschappen Ace 150 Controls 1. POWER knop Druk op de POWER knop om de detector aan en uit te schakelen. Na het uitschakelen moet minimaal 3 sec worden gewacht alvorens de detector weer ingeschakeld wordt. 2. SENSITIVITY

Nadere informatie

Handleiding Quick start

Handleiding Quick start Handleiding Quick start Geachte klant, Hartelijk dank dat u heeft gekozen voor de mobiele telefoon General Mobile Discovery. Deze quick start handleiding is bedoeld om de belangrijkste functies van het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-500T/R. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-500T/R. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-500T/R 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van dit 40 kanaals communicatiesysteem, AT-500T/R. Deze handleiding

Nadere informatie

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen AIR Handleiding WAARSCHUWING Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Open de behuizing van uw Trevler nooit,

Nadere informatie

Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder:

Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder: Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder: Montage van de R.E.D. in uw voerboot: Zoek eerst een geschikte vlakke plek op in de boot voor het monteren van de sensor, deze plek goed afschuren met schuurpapier

Nadere informatie

Sensoren bereik. Display status

Sensoren bereik. Display status Algemeen installatiediagram LED Digitale display Display Hoofdunit Bij het achteruit rijden zal het display weergeven: 1.5m Veilig Groen 1.3-1.4m Veilig Groen 1.0-1.2m Veilig Groen 0.7-0.9m Alarm Geel

Nadere informatie

Montagehandleiding Elektrische aandrijving. Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage

Montagehandleiding Elektrische aandrijving. Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage Montagehandleiding Elektrische aandrijving Garage- en bedrijfsdeuren voor zelfmontage www.derooijgaragedeuren.nl Technische specificaties: Vermogen 220V AC +/- 10% 50 ~60 Hz Radio frequentie 433,92MHz

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

NEDERLANDSE HANDLEIDING

NEDERLANDSE HANDLEIDING NEDERLANDSE HANDLEIDING Kooistra Detectors 2010 Garrett bedankt u voor uw keuze voor Garrett Metaaldetectors! Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe Garrett EuroACE metaaldetector. Deze metaaldetector

Nadere informatie

Bedieningshandleiding GARRETT Treasure ACE 100

Bedieningshandleiding GARRETT Treasure ACE 100 Bedieningshandleiding GARRETT Treasure ACE 100 Inhoudsopgave VOORBEREIDING...2 MONTAGE...3 ZOEKTECHNIEK...3 BATTERIJEN...3 GARANTIE...4 Pagina 1 van 4 Van harte geluk gewenst, u bent nu de gelukkige eigenaar

Nadere informatie

1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7

1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7 5.AANSLUITEN VAN DE EXTERNE

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 5.HET SCHERM NEERZETTEN

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing kort

Gebruiksaanwijzing kort O-Pair² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Tel. : +31 (0)315 257370 E-mail : info@vanraam.nl Internet : www.vanraam.nl Versie 14.10 Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de

Nadere informatie

2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen Deurbel krijgt spanning via 12V 1A DC Montage van de deurbel aan de muur 6

2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen Deurbel krijgt spanning via 12V 1A DC Montage van de deurbel aan de muur 6 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 2 1. UITLEG VAN HET PRODUCT 3 2. HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 3 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via 12V

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

Handleiding MP Soundblaster

Handleiding MP Soundblaster Handleiding MP Soundblaster MP3-speler met krachtige luidspreker Leer de bedieningselementen op uw speler kennen Item Omschrijving Item Omschrijving 1 Luidspreker 7 (Afspelen / Pauzeren / AAN/UIT) 2 LED

Nadere informatie

HANDLEIDING SCOREBORDEN OPTIE 7 Versie 2.0 / augustus 2011

HANDLEIDING SCOREBORDEN OPTIE 7 Versie 2.0 / augustus 2011 HANDLEIDING SCOREBORDEN OPTIE 7 Versie 2.0 / augustus 2011 1.0 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een scorebord optie 7 van Data Display. We hopen dat er veel plezier aan beleefd zal

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt. 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting

Nadere informatie

Handleiding U8 Wireless Headset

Handleiding U8 Wireless Headset Voorwoord Bedankt dat je voor de Music Headsets hebt gekozen Lees de gebruikershandleiding zorgvuldig voor de juiste instructies om het voordeel van ons product te maximaliseren. Onze headsets zijn goed

Nadere informatie

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm Handleiding Sinner bluetooth helm Sinner bluetooth skihelm Sinner bluetooth scooterhelm Inhoudsopgave 1 Introductie bluetooth 1.1 Bluetooth helm controle knop 1.2 Ondersteunende profielen en functies 1.3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! NL Jam Plus Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! Lees deze instructies door en bewaar ze om ze later te kunnen raadplegen.

Nadere informatie

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 1 DAISYSPELER PLEXTALK PTN1 Korte inleiding: Wij hopen dat u plezier zult beleven aan het beluisteren van de digitale boeken. Dit document beschrijft de hoofdfuncties

Nadere informatie

Waterdichte Draadloze SpeakerBal

Waterdichte Draadloze SpeakerBal Waterdichte Draadloze SpeakerBal HANDLEIDING LEES VOOR GEBRUIK DEZE HANDLEIDING! INTRODUCTIE Deze drijvende waterdichte en draadloze SpeakerBal maakt gebruik van de nieuwste 863 Mhz draadloze technologie,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Video endoscoop FVE 100

Gebruikershandleiding. Video endoscoop FVE 100 Gebruikershandleiding Video endoscoop FVE 100 SET BESTAAT UIT: FVE 100 (Artikelnr. 999420) Video-endoscoop, zwanenhals 100 cm, Video-kabel, USB kabel, Li-Ion-batterijen, oplader, (hulpsetje; magneet, haak,

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Carpline DTXI-plus Beetmelder set GEBRUIKSAANWIJZING

Carpline DTXI-plus Beetmelder set GEBRUIKSAANWIJZING Carpline DTXI-plus Beetmelder set GEBRUIKSAANWIJZING Deze handleiding is van toepassing op: - Carpline DTXI-plus Beetmelder - Carpline DTXI-plus Receiver - Carpline Bivvy-light Carpline DTXI-plus Beetmelder

Nadere informatie

KOBA VISION. 5 HD beeldschermloep. Handleiding

KOBA VISION. 5 HD beeldschermloep. Handleiding NL KOBA VISION 5 HD beeldschermloep Handleiding 1. Inhoud van de verpakking Draagbare beeldschermloep 5 HD SD kaart Adapter Draagzakje Handleiding Polsbandje TV-out kabel Microvezel doekje voor het reinigen

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Handleiding versie 1.1. Zie ook www.emdrkit.com. Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding.

Handleiding versie 1.1. Zie ook www.emdrkit.com. Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding. Handleiding versie 1.1 Zie ook www.emdrkit.com Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 De controller... 3 1.1 Aan/uit... 3 1.2 Starten... 3 1.3 Pauzeren...

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF UITNEMEN

Nadere informatie

Gebruikshandleiding GARRETT ACE SERIE 150 / 250

Gebruikshandleiding GARRETT ACE SERIE 150 / 250 Gebruikshandleiding GARRETT ACE SERIE 150 / 250 Inhoud: MONTAGE...2 VOORBEREIDING...2 ZOEKMETHODE...3 SENSORTOETSEN ACE 150...3 DISPLAY ACE 150...3 SENSORTOETSEN ACE 250...4 DISPLAY ACE 250...5 PROBLEEMOPLOSSINGEN...6

Nadere informatie

6:2 Samenvatting en aanvullende informatie

6:2 Samenvatting en aanvullende informatie Handleiding Zitzi Flipper Pro NL1101-1 Zitzi Flipper Pro Gasveer Zitzi Flipper Pro Electrisch Inhoudsopgave Zitzi Flipper Pro Editie nr. 1 13-02-2009 2:1 Instellen van de hoogte - Gasveer 6:2 Samenvatting

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u meer mogelijkheden

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen...4 2 Display en bediening... 6 2.1 Functies stuurbediening... 6 2.2 Functies display... 8 2.3 Gashendel... 11 3 Batterijpakket en lader... 12 3.1 Batterijpakket

Nadere informatie

Handleiding LifeGuard

Handleiding LifeGuard Handleiding LifeGuard I Introductie De LifeGuard bestaat uit een basisstation en een armband, die gebruikt kunnen worden als alarm bij onderdompeling in water en bij verdwalen. Ga naar www.manual-guide.com

Nadere informatie

Maverick ET 732 Handleiding

Maverick ET 732 Handleiding Handleiding Maverick ET-732 Redi Chek Gefeliciteerd met de aankoop van uw Redi Chek thermometer. Vanaf nu kunt u op afstand de temperatuur in de gaten houden van uw oven/bbq en tegelijkertijd de kerntemperatuur

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. FL 70 Premium-Liner Selection Pro

Gebruikershandleiding. FL 70 Premium-Liner Selection Pro Gebruikershandleiding FL 70 Premium-Liner Selection Pro TECHNISCHE GEGEVENS: Zelfnivelleerbereik ±3 Nauwkeurigheid ±1 mm / 10 m Werkbereik zonder ontvanger 30 m* met ontvanger 80 m Gebruiksduur met Li-Ion

Nadere informatie

Handleiding en naslagwerk. Panasonic AG- HMC81EJ HD-camcorder

Handleiding en naslagwerk. Panasonic AG- HMC81EJ HD-camcorder Handleiding en naslagwerk Panasonic AG- HMC81EJ HD-camcorder 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. onderdelenomschrijving pag. 4 3. plaatsen van de accu pag. 7 3.1 Installatie van de accu 3.2 Verwijderen

Nadere informatie

Intelligente Zonne-energie Regelaar Solar30

Intelligente Zonne-energie Regelaar Solar30 Intelligente Zonne-energie Regelaar Solar30 Gebruikershandleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u dit product gaat gebruiken. SOLAR30 12V/24V AUTO WORK 1 Productintroductie Deze regelaar

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS LCD Display Liquid Crystal Display SPM Weergave Functie Identificatie 1. STOP Display = STOP status 2. Manueel Display = 1~16 Weerstand levels 3. Program Display = P1~P12 4.

Nadere informatie

Display set iphone 4S Installatie handleiding

Display set iphone 4S Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein stukje naar

Nadere informatie

RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING

RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING 1. Bedieningsknop 2. Camera 3. Microfoon 4. Reset schakelaar 5. Statusindicator 6. Balpen 7. Wisselen van Foto A naar Video V 8. USB Dit is de eerste balpen voorzien van

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Handleiding Nederlandssprekend radiogestuurd solarhorloge, model Unisex

Handleiding Nederlandssprekend radiogestuurd solarhorloge, model Unisex Handleiding Nederlandssprekend radiogestuurd solarhorloge, model Unisex (77.5 Khz band voor landen waar het DCF signaal beschikbaar is) S1 Kroonwiel S2 Het uurwerk is een Nederlandssprekend horloge, radiogestuurd.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen

Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen Beschrijving van het product 1. Voorste sensor 2. Batterij 3. Klep 4. Sensor aanwezigheid gebruiker 5. Bewegingssensor 6. Bril 7. Laadingang 8. Wieltje om het

Nadere informatie

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Korte handleiding van het computergedeelte Dit systeem is ontworpen voor een programmeerbare magnetische elliptical trainer. Er zijn 3 onderdelen die tot dit systeem behoren,

Nadere informatie

Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen.

Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Handleiding WAARSCHUWING Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Open de behuizing van uw Trevler nooit, om

Nadere informatie

Handleiding Approach S1

Handleiding Approach S1 Handleiding Approach S1 Introductie Waarschuwing Raadpleeg de belangrijke veiligheid- en productinformatie brochure in de doos voor productwaarschuwingen en andere belangrijke informatie. Wanneer het toestel

Nadere informatie

DAVINCI MIQRO ONTDEKKINGSREIZIGERS COLLECTIE

DAVINCI MIQRO ONTDEKKINGSREIZIGERS COLLECTIE DAVINCI MIQRO PURE INNOVATIE ONTDEKKINGSREIZIGERS COLLECTIE WELKOM IN DE FAMILIE! Verlichting is belangrijk voor ons bij DaVinci. De bloem staat voor evolutie en we blinken uit als we surfen op de opkomende

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic & Classic

Handleiding Euroflex Basic & Classic Handleiding Euroflex Basic & Classic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435 ENVIVO Mini bluetooth speaker USER MANUAL INHOUDSOPGAVE WELKOM... 4 PRODUCT OVERZICHT... 6 AAN DE SLAG... 8 FM FREQUENTIE AANPASSEN... 9 TELEFOONGESPREKKEN... 10 LIJN IN... 11 SPECIFICATIES... 12 VEEL

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Handleiding van de radiogestuurde Nederlandssprekende wekker LOW VISION DESIGN

Handleiding van de radiogestuurde Nederlandssprekende wekker LOW VISION DESIGN Handleiding van de radiogestuurde Nederlandssprekende wekker LOW VISION DESIGN S2 (Alarmuren) S1 (spraakknop + snooze functie en verlichting) S4 (alarm -volume en alarmuit functie) S3(Alarm minuten) S5

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display 1 Product en type naam 1.1 Intelligent LCD Display 1.2 Model: APT12LCD800S 2 Elektrische Parameters 24V/36V/48V batterij ondersteuning Rated operating

Nadere informatie

OPMERKING VOOR GEBRUIK VAN DIT PRODUKT IN FRANKRIJK : DIT ALARM BEANTWOORDT NIET AAN DE AFNOR NORM VOLGENS DE FRANSE WET du 03/01/2003.

OPMERKING VOOR GEBRUIK VAN DIT PRODUKT IN FRANKRIJK : DIT ALARM BEANTWOORDT NIET AAN DE AFNOR NORM VOLGENS DE FRANSE WET du 03/01/2003. New Safety Angel OPMERKING VOOR GEBRUIK VAN DIT PRODUKT IN FRANKRIJK : DIT ALARM BEANTWOORDT NIET AAN DE AFNOR NORM VOLGENS DE FRANSE WET 2003-9 du 03/01/2003. I. Inleiding De nieuwe Safety Angel combineert

Nadere informatie

www.perrot.nl Galcon 9001 D gebruiksaanwijzing 1. Onderdelen overzicht

www.perrot.nl Galcon 9001 D gebruiksaanwijzing 1. Onderdelen overzicht Galcon 9001 D gebruiksaanwijzing www.perrot.nl 1. Onderdelen overzicht 1. draaibare kraanaansluiting 2. inwendige zeef 3. bescherm deksel 4. controller scherm 5. programmeer en actie knoppen 6. slangaansluiting

Nadere informatie

LED Digitale display. Algemeen installatiediagram. Sensoren bereik. Display. 0.3-0.0 Gevaar. 1.5-1.1 Veilig. 2.5-1.6 Veilig. 1.0-0.4 Alarm.

LED Digitale display. Algemeen installatiediagram. Sensoren bereik. Display. 0.3-0.0 Gevaar. 1.5-1.1 Veilig. 2.5-1.6 Veilig. 1.0-0.4 Alarm. Algemeen installatiediagram LED Digitale display Display Hoofdunit 2.5-1.6 1.5-1.1 1.0-0.4 Alarm 0.3-0.0 Gevaar Belemmering Achteruitrijdlicht Links Midden links Middel rechts Rechts Sensoren bereik Sensor

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 8

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 8 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 8 5.HET SCHERM NEERZETTEN EN OPLADEN

Nadere informatie

Handleiding EMDR Lightbar

Handleiding EMDR Lightbar Handleiding EMDR Lightbar Versie 1.1 De meest recente versie is te downloaden op: http://www.emdr-lightbar.nl/support/handleiding.pdf Handleiding Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit

Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit MDL-35160/B Voor deuren van 40 tot 100mm dik TYPE: MDL-35160/B TOTALE VEILIGHEID Zien wie er voor uw deur staat DIGITALE DEUR SPION Type MDL-35160/B

Nadere informatie

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon.

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon. Inleiding: Dank u voor uw belangstelling voor onze Bluetooth carkit. Deze carkit is een draadloze Bluetooth carkit gebaseerd op de Bluetooth technologie die u de mogelijkheid geeft om te bellen zonder

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DE DALI KATCH

HANDLEIDING VOOR DE DALI KATCH HANDLEIDING VOOR DE DALI KATCH INHOUD 1.0 Uitpakken... 3 2.0 Knoppen en aansluitingen van de DALI KATCH... 4 2.1 Knoppenoverzicht van de DALI KATCH... 4 2.2 Overzicht aansluitingen van de DALI KATCH. 5

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Machine-stethoscoop PCE-S 42

GEBRUIKSAANWIJZING Machine-stethoscoop PCE-S 42 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon+31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Machine-stethoscoop PCE-S 42 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Gebruikershandleiding kort

Gebruikershandleiding kort kort Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Positie zitting Om de positie van de stoel correct in te stellen zet de berijder een voet op het pedaal in de uiterste stand vanaf de berijder. Stel de

Nadere informatie

GROHE MINTA TOUCH. installatie instructie

GROHE MINTA TOUCH. installatie instructie installatie instructie Benodigde gereedschappen: Steeksleutel 7 mm Steeksleutel 9 mm Steeksleutel mm Steeksleutel 4 mm Kruiskopschroevendraaier Benodigde materialen: Bevestigingsmaterialen (4) voor de

Nadere informatie

HS-2R Radio-hoofdtelefoon van Nokia Gebruikershandleiding. 9355495 Uitgave 2

HS-2R Radio-hoofdtelefoon van Nokia Gebruikershandleiding. 9355495 Uitgave 2 HS-2R Radio-hoofdtelefoon van Nokia Gebruikershandleiding 9355495 Uitgave 2 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-2R conform is aan de bepalingen

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L

Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L Hartelijk dank voor uw aanschaf van dit Deense kwaliteitsproduct. Het doel van deze handleiding is tweeledig. Een: basisaanwijzingen en aanbevelingen

Nadere informatie

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B HANDLEIDING Inhoud 1. Batterijpakket... 4 1.1. Onderdelen... 4 1.2. Batterijpakket opladen... 5 2. Bediening... 7 2.1. Beveiliging... 7 2.2. Display... 7 2.3. Vullingsgraad... 7 2.4. Trapbekrachtiging...

Nadere informatie

Handleiding. 1. Over Bluetooth Speakerphone

Handleiding. 1. Over Bluetooth Speakerphone Handleiding 1. Over Bluetooth Speakerphone Deze draagbare mini Bluetooth Speakerphone is speciaal ontworpen om u te voorzien van het gemak en de vrijheid van draadloze communicatie. U kunt het gebruiken

Nadere informatie

Wifi GPS Antenne iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Wifi GPS Antenne iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR D A C * B * Afbeelding van de AYCT-102 (niet inbegrepen) A: Zoekmodus-knop B: Aansluiting wandschakelaar C: Aansluiting verlichting D: Indicator

Nadere informatie

Hoofdvestiging Groningen Nevenvestiging Zandvoort Jeverweg 12 Max Planckstraat JE Groningen 2041 CZ Zandvoort

Hoofdvestiging Groningen Nevenvestiging Zandvoort Jeverweg 12 Max Planckstraat JE Groningen 2041 CZ Zandvoort TEPPER-EFKA BV www.tepper-efka.nl Hoofdvestiging Groningen Nevenvestiging Zandvoort Jeverweg 12 Max Planckstraat 34 9723 JE Groningen 2041 CZ Zandvoort Email info@tepper-efka.nl Email zandvoort@tepper-efka.nl

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Metaaldetector White s Beachcomber 60 (BC 60)

Gebruikshandleiding Metaaldetector White s Beachcomber 60 (BC 60) Gebruikshandleiding Metaaldetector White s Beachcomber 60 (BC 60) Inhoud: 1. Algemeen 2 2. Montage 2 3. Functionaliteit van de bedieningsknoppen 2 4. Regeling van de zoekgevoeligheid 3 5. Zoekmethode 3

Nadere informatie

Installatie handleiding. Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen.

Installatie handleiding. Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen. Installatie handleiding Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen. Laat de beschermfolie op de voorkant van de deurbel zitten om eventueel netjes

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display 1 1 Product en type naam 1.1 Intelligent LCD Display 1.2 Model: APT12LCD800S 2 Elektrische Parameters 24V/36V/48V batterij ondersteuning 1RPLQDOH

Nadere informatie

Contents Inhoud. Wind, Zon & Regen Sensor Instructies. Inhoud: Sensor Functies:

Contents Inhoud. Wind, Zon & Regen Sensor Instructies. Inhoud: Sensor Functies: Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Contents Inhoud Sensor Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door te lezen. Het kan zo zijn dat u een beroeps electricien moet inschakelen

Nadere informatie

Bedankt voor het kiezen voor Garrett Metaal Detectoren!

Bedankt voor het kiezen voor Garrett Metaal Detectoren! Bedankt voor het kiezen voor Garrett Metaal Detectoren! Dank u voor het kiezen voor Garrett bij www.monstercars.nl! Deze verbeterde metaaldetector heeft alle nieuwe technologie aanwezig, inclusief de Target

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF

CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF NEDERLANDS CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF TIJD/KALENDER Uur- en minuutwijzer met kleine secondewijzer. Datum wordt in getallen weergegeven. ALARM Kan worden ingesteld op basis van 12uurs-instelling

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de Nucleus CP910 en CP920 geluidsprocessors. Eerste stappen Beknopte handleiding

Beknopte handleiding voor de Nucleus CP910 en CP920 geluidsprocessors. Eerste stappen Beknopte handleiding Beknopte handleiding voor de Nucleus CP910 en CP920 geluidsprocessors Eerste stappen Beknopte handleiding Beschrijving De Cochlear Nucleus CP910 of CP920 geluidsprocessor werkt samen met het cochleaire

Nadere informatie

Onboard auto camera Caméra embarquée

Onboard auto camera Caméra embarquée Onboard auto camera Caméra embarquée ONBOARD CAR CAMERA ONBOARD-KFZ-KAMERA up to 32GB Video format Movie 2.0 LCD Screen Low illumination for night operation High speed recording quick response for light

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro

INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro Handleiding Zitzi Flipper Pro BR1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Gasveer Zitzi Flipper Pro Electrisch INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro Ed nr 5 2014-04-03 2:1 Instellen van de hoogte - Gasveer 6:1 Onderhoudsinstructies

Nadere informatie

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

HC883 8-KANAALS ZENDER / ONTVANGER

HC883 8-KANAALS ZENDER / ONTVANGER 1. Inleiding 8-KANAALS ZENDER / ONTVANGER Dank u voor uw aankoop! U heeft geen vergunning nodig voor dit handige toestel. Bovendien kunt u praten met om het even wie en u hoeft ook geen zendtijd te betalen!

Nadere informatie

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit.

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Applicatie 4 : Zoneregeling van vloerverwarmingskring(en) met RF BT Master 6 zones BT-M6Z02 RF 230V en digitale RF ruimtethermostaat BT-D02 RF. A. Aansluitschema

Nadere informatie

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Overzicht U kunt een onderdeel slechts wijzigen wanneer het knippert in het display. Duw de knoppen

Nadere informatie