De assemblage-instructie van Vinyl en Vinyl Premium fotobehangen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De assemblage-instructie van Vinyl en Vinyl Premium fotobehangen"

Transcriptie

1 De assemblage-instructie van Vinyl en Vinyl Premium fotobehangen Vóór het begin van het installeren zorg ervoor dat je muur droog en schoon is. Vul alle schaden aan om de muur glad te maken. Daarna bedek de muur met een speciaal product of met de verdunde lijm. Vergeet niet om staaflijsten, nagels, maar ook schakelaars en stopcontacten te verwijderen. behangkwast stanleymes behangroller behangborstel behanglijm beschermfolie Bovendien: plastic emmer waterpas ladder Monteer het fotobehang met z'n tweeën - het zal makkelijker zijn :)

2 Hoe te installeren: de stap-voor-stap instructie: 1. Ontvouw het fotobehang op een droge en schone oppervlakte. Vergeet niet dat de voorkant van het behang boven moet zijn. 2. Indien jouw fotobehang uit meer dan één vel bestaat, ontvouw ze en check of ze geen schaden hebben, zoals: depigmentaties, misvormingen, verschillen bij de maat of gewicht. Zorg ook ervoor dat grafische motieven die met elkaar op verschillende delen verbonden zijn passen wel aan elkaar. 3. Na het voorbereiden van de muur maak een hulpstreep met een potlood waar je de rand van het fotobehang zal plaatsen. Doe het met behulp van een waterpas. 4. Voorbereid de lijm. Voor fotobehangen die ondergrond uit vlieseline hebben gebruik de lijm "Metylan Direct". LET OP! De lijm moet volgens de instructies van de producent gebruikt worden. 5. Verspreid de lijm gelijkmatig op de muur. 6. Vergeet niet dat het fotobehang moet altijd van links naar rechts en in toepassende volgorde worden geplakt. 7. Begin met het behangen van boven en druk naar beneden aan. Zo vermijd je bobbels die er anders mogelijk wel verschijnen. Indien de bobbels sowieso ontstaan, kan je ze makkelijk met gebruik van een aandrukrol verwijderen. Doe dat vanuit het midden naar de randen of van boven naar beneden. 8. Maak het fotobehang glad en druk het heel nauwkeurig aan. Let vooral erop dat alle randen heel sterk aan de muur werden gekleeft. LET OP! Om het fotobehang glad te maken gebruik een behangroller of een behangborstel. 9. Voorzichtig verwijder het teveel aan de lijm met gebruik van een vochtige lapje of een spons. 10. Als het fotobehang uit meer vellen bestaat, moet elk volgend deel op dezelfde manier geïnstalleerd worden die boven werd beschreven. Vergeet niet om alle rollen heel nauwkeurig bij elkaar aan te passen. De randen van het fotobehang moeten met elkaar heel even aanhangen. Als het nodig is, kan je altijd het teveel aan het materiaal met een stanleymes knippen. 11. Laat het fotobehang op de muur zonder het aanraken voor ongeveer 3 uur. LET OP! Het vinyl premium fotobehang is met een laminaat bedekt en kan met gebruik van een vochtige lapje of een spons worden schoongemaakt.

3 De assemblage-instructie van het fotobehang PIXERStick Dit fotobehang is uit PIXERStick gemaakt - het zelfklevende materiaal dat het makkelijkst te monteren is. Je kan jouw PIXERStick heel veel keer plakken en verwijderen zonder de muur of het afdruk te beschadigen. Vergeet niet dat je de sticker altijd kan verwijderen en terug op het rugpapier plaatsen. Op die manier kan je de sticker heel lang bewaren :) Vóór het begin van het installeren zorg ervoor dat je muur droog en schoon is. Vergeet niet om staaflijsten, nagels, maar ook de schakelaars en stopcontacten te verwijderen. waterpas potlood stanleymes Monteer het fotobehang met z'n tweeën - het zal makkelijker zijn :) Hoe te installeren: de stap-voor-stap instructie: 1. Ontvouw het fotobehang op een droge en schone oppervlakte. Vergeet niet dat de voorkant van het behang boven moet zijn. 2. Indien jouw fotobehang uit meer dan één deel bestaat, ontvouw ze en check of ze geen schaden hebben, zoals: depigmentaties, misvormingen, verschillen bij de maat of gewicht. Zorg ook ervoor dat grafische motieven die met elkaar op verschillende delen verbonden zijn passen wel aan elkaar.

4 3. Na het voorbereiden van de muur maak een hulpstreep met een potlood waar je de rand van het fotobehang zal plaatsen. Doe het met behulp van een waterpas. 4. Vergeet niet dat het fotobehang altijd van links naar rechts en in toepassende volgorde moet worden geplakt. 5. Pas het fotobehang aan de muur toe en maak het glad van boven met gebruik van een rakel. De tweede persoon hoeft tegelijkertijd de onderkant van het behang te rekken. Indien er ongelijkheiden of bobbels verschijnen of als je doet het onjuist - geen zorgen! Bij PIXERStick kan je dat veel keer opnieuw proberen. :) 6. Als het fotobehang uit meer vellen bestaat, moet elk volgend deel op dezelfde manier geïnstalleerd worden die boven werd beschreven. Vergeet niet om alle rollen heel nauwkeurig bij elkaar aan te passen. De randen van het fotobehang moeten met elkaar heel even aanhangen. Als het nodig is, kan je altijd het teveel aan het materiaal met een stanleymes knippen.

5 De assemblage-instructie van de Standaard Sticker en de Glasfolie Vóór het begin van het installeren zorg ervoor dat jouw oppervlakte droog, schoon en ontvet is. Om vuilheiden te verdwijderen gebruik ligroïne of een ander product die voor schoonmaken bestemd is en alcohol bevat. stanleymes vilt rakel waterspuit ligroïne Kleine stickers kan je in je eentje installeren. Grotere stickers of stickers die uit meer dan een vel bestaan zou je beter met z'n tweeën monteren. Hoe te installeren: de stap-voor-stap instructie: NATTE-METHODE * * van toepassing alleen bij oppervlaktes zoals glas, metaal, hout, plastic. 1. Ontvouw de sticker op een droge en schone ondergrond. Vergeet niet dat de voorkant van de sticker boven moet zijn. 2. Indien jouw sticker uit meer dan één vel bestaat, ontvouw ze en check of ze geen schaden hebben, zoals: depigmentaties, misvormingen, verschillen bij de maat of gewicht. Zorg ook ervoor dat grafische motieven die met elkaar op verschillende delen verbonden zijn passen wel aan elkaar.

6 3. Als je de sticker op een verticale oppervlakte (bv. op een kast) plakt, zorg ervoor dat je van boven het plakken begint. Als je het op een horizontale oppervlakte (bv. op een tafel) plakt, maakt het niet uit van welke kant zal je het plakken beginnen. 4. Pas de folie/de sticker gelijk aan de oppervlakte. Het kan makkelijker zijn als je een hulpstreep met een waterpas en een potlood maakt waar je de rand van jouw sticker/folie wil hebben. 5. Ontplak cm van het materiaal en vouw het rugpapier naar beneden. Elke keer na het verwijderen van een deel van het rugpapier spuit de achterkant van de sticker (folie met lijm) en de oppervlakte waarop je de sticker wil plakken met water. 6. Maak elk deel van de sticker met een rakel glad om alle waterbobbels te verwijderen. Om grotere stickers te plakken heb je twee personen nodig: één maakt de sticker glad (en verwijdert de waterbobbels) en de tweede rekt de sticker uit en vouwt het rugpapier om. 7. Als de sticker uit meer vellen bestaat, moet elk volgend deel op dezelfde manier geïnstalleerd worden die boven werd beschreven. Vergeet niet om alle delen heel nauwkeurig bij elkaar aan te passen.

7 De assemblage-instructie van de muursticker PIXERStick De muursticker is uit PIXERStick gemaakt - het zelfklevende materiaal dat het makkelijkst te monteren is. Je kan jouw PIXERStick heel veel keer plakken en verwijderen zonder de muur of het afdruk te beschadigen. Vergeet niet dat je de sticker altijd kan verwijderen en terug op het rugpapier plaatsen. Op die manier kan je de sticker heel lang bewaren :) Vóór het begin van het installeren zorg ervoor dat jouw oppervlakte droog, schoon en ontvet is. Als je de sticker op een muur monteert, is het heel belangrijk om hem niet op het rauwe gips te plaatsen. Na het schilderen van muren wacht tenminste een week zodat ze volledig droog zijn. vilt rakel of keukenrol Deze sticker kan je zelfstandig plakken :) Hoe te installeren: de stap-voor-stap instructie: 1. Vóór het begin van het installeren zorg ervoor dat jouw afdruk geen fabricagefouten heeft zoals verkleuring, vervorming of verschillen in de maat of gewicht tussen verschillende delen. 2. Verwijder het rugpapier. 3. Plak de sticker aan de muur en maak het met gebruik van een rakel glad. Als er ongelijkheiden of bobbels verschijnen of als je het onjuist doet - geen zorgen! Bij PIXERStick kan je dat veel keer opnieuw rechtzetten :)

De assemblage-instructie van Vinyl en Vinyl Premium fotobehangen

De assemblage-instructie van Vinyl en Vinyl Premium fotobehangen De assemblage-instructie van Vinyl en Vinyl Premium fotobehangen Voor het begin van het installeren, zorg ervoor dat jou wand droog en schoon is. Vull alle schaden aan en maak de wand glad, dan spijl hem

Nadere informatie

Een muur behangen. Materialen Gereedschap. Afplaktape. Emmer. Lijm. Schaar. Rolmaat. stanleymes. Potlood. paslood. trap. Afdekfolie.

Een muur behangen. Materialen Gereedschap. Afplaktape. Emmer. Lijm. Schaar. Rolmaat. stanleymes. Potlood. paslood. trap. Afdekfolie. Een muur behangen Een muur behangen Materialen Gereedschap Afplaktape Lijm Rolmaat Potlood Afdekfolie behangspatel behang aandrukrol nadenroller Emmer Schaar stanleymes paslood trap lijmkwast Liniaal behangtafel

Nadere informatie

Hoe kan je het beste behangen?

Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Materialen Gereedschap Behanglijm Behang Potlood Stanleymes Schaar Rolmaat Spons Emmer Liniaal Behangspatel Behangtafel Lijmkwast Huishoudtrap

Nadere informatie

Behangen met fotobehang handleiding van HORNBACH

Behangen met fotobehang handleiding van HORNBACH Pagina 1 van 5 Behangen met fotobehang handleiding van HORNBACH Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap Fotobehang papier Fotobehang vlies Kant-en-klaar vulmiddelen Behangvoorstrijk

Nadere informatie

Montage Handleiding van SignWorld

Montage Handleiding van SignWorld Montage Handleiding van SignWorld 1. De ondergrond reinigen Ook al lijkt de ondergrond schoon, u moet de ondergrond altijd reinigen op de hierna beschreven wijze: Maak de ondergrond schoon met zeepwater

Nadere informatie

Stappenplan voor het plakken van een zonneband met streamer

Stappenplan voor het plakken van een zonneband met streamer Opletten! Deze handleiding is geen garantie dat het plakken goed gaat, er kunnen daarom ook geen rechten aan worden ontleent. Deze handleiding dient gebruikt te worden als leidraad. Dit is de manier waarop

Nadere informatie

Deel 01 : een raam plaatsen

Deel 01 : een raam plaatsen Bekijk ook de instructie video's op www.raamwinkel.be pagina 1 1. trek de beschermfolie van de buitenkant van het raam Tip: verwijder de rest van de folie pas op het einde, zo vermijd je beschadigingen

Nadere informatie

Behang met afstripbare toplaag. Behang zonder patroon. Behang met aansluitend patroon. Behang met verspringend patroon

Behang met afstripbare toplaag. Behang zonder patroon. Behang met aansluitend patroon. Behang met verspringend patroon Kluswijzer Behangen Iedereen kan behangen. Zeker met deze Kluswijzer, waarin behalve een beschrijving van de basisvaardigheid, veel handige tips zijn opgenomen. Maten Een normale rol behang is standaard

Nadere informatie

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Inhoudsopgave 6302986 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 2,5 kg NL/FR 2 6302987 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 5 kg NL/FR 4 6302988 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Nadere informatie

Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001

Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001 Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001 Avery zelfklevende films zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kwaliteiten voor even zovele verschillende toepassingen.

Nadere informatie

Papierbehang - Werkwijze Advies 3. Vliesbehang - Werkwijze Advies 4. Algemene Behangtips 5

Papierbehang - Werkwijze Advies 3. Vliesbehang - Werkwijze Advies 4. Algemene Behangtips 5 Behang Tips Papierbehang - Werkwijze Advies 3 Vliesbehang - Werkwijze Advies 4 Algemene Behangtips 5 Behangtips Partners at Home 2 / 7 Papierbehang - Werkwijze Advies Stap 1: Maak het plaksel volgens de

Nadere informatie

Handleiding. Metal stud wand. montage

Handleiding. Metal stud wand. montage Handleiding Metal stud wand montage Metal stud wand handleiding Hoe plaatst u een metal stud wand en waar moet u aan denken? Welke gereedschappen en materialen heeft u nodig? Wij leggen u in 7 stappen

Nadere informatie

Handleiding. voor de podofix nagelcorrectie beugel

Handleiding. voor de podofix nagelcorrectie beugel Handleiding voor de podofix nagelcorrectie beugel 2 INHOUD Inleiding 4 De podofix actieve plakbeugel 5 Het vermijden van problemen in het gebruik 6 Het aanbrengen van de podofix beugel 7 Voorbereidingen

Nadere informatie

Kluswijzer; Behangen

Kluswijzer; Behangen Kluswijzer; Behangen Kluswijzer; Behangen Materialen Gereedschap Behang Behanglijm Behangafstomer Behangplakselset Behang strijker Behangspatel Behangtafel Behangkam Behangborstel http://bit.ly/29tdwgz

Nadere informatie

Algemene handleiding LED strips

Algemene handleiding LED strips U heeft een kwaliteitsproduct aangeschaft waar u nog lange tijd veel plezier van zult hebben. In deze instructie treft u handige en belangrijke informatie aan die helpt om het maximale uit uw producten

Nadere informatie

Inhoud! Taak 1.3.8 Plannetje Door Paul van der Linden en Bas de Cort. Taak 1.3.8 Plannetje

Inhoud! Taak 1.3.8 Plannetje Door Paul van der Linden en Bas de Cort. Taak 1.3.8 Plannetje Inhoud! Taak 1.3.8 Plannetje Inhoud!... 1 Voorwoord... 2 Het bedrukken van het T-shirt in zeefdruk... 3 Het gaas lichtgevoelig maken met emulsie... 3 Het inwikkelen van de drukvorm... 4 Inrichten van een

Nadere informatie

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek.

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. 1 STAP 1 VOORBEREIDING Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. Organiseer de materialen. Breng ze naar de juiste plaats, en maak

Nadere informatie

1 facebook.com/ledstripkoning instragram.com/ledstripkoning BEDANKT VOOR UW AANKOOP!

1  facebook.com/ledstripkoning instragram.com/ledstripkoning  BEDANKT VOOR UW AANKOOP! BEDANKT VOOR UW AANKOOP! U heeft een kwaliteitsproduct aangeschaft waar u nog lange tijd veel plezier van zult hebben. In deze instructie treft u handige en belangrijke informatie aan die helpt om het

Nadere informatie

Zelf behangen. Behangen De voorbereidingen Het behang aanbrengen Kwaliteitseisen behangen

Zelf behangen. Behangen De voorbereidingen Het behang aanbrengen Kwaliteitseisen behangen Zelf behangen Behangen De voorbereidingen Het behang aanbrengen Kwaliteitseisen behangen Zelf behangen 2 3 Het interieur van de woning verfraaien? Een ander verfje, een nieuw behangetje, daar is iedereen

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de CD/DVD speler 7429150005 7429150005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Zelf behangen. Behangen De voorbereidingen Het behang aanbrengen Kwaliteitseisen behangen

Zelf behangen. Behangen De voorbereidingen Het behang aanbrengen Kwaliteitseisen behangen Zelf behangen Behangen De voorbereidingen Het behang aanbrengen Kwaliteitseisen behangen Zelf behangen 2 Het interieur van de woning verfraaien? Een ander verfje, een nieuw behangetje, daar is iedereen

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

behangen Behang afsteken Gereedschap het plamuurmes het steekmes de stoffer en blik de bezem de spons

behangen Behang afsteken Gereedschap het plamuurmes het steekmes de stoffer en blik de bezem de spons behangen Behang afsteken Gereedschap het plamuurmes het steekmes de stoffer en blik de bezem de spons Materiaal de emmer het water de vuilniszak de container Let op - voorkom beschadiging van de muur Eindbeoordeling

Nadere informatie

Plakinstructies stomapleisters. Advies voor het aanbrengen en verwijderen van Provox dag en nacht stomapleisters

Plakinstructies stomapleisters. Advies voor het aanbrengen en verwijderen van Provox dag en nacht stomapleisters Plakinstructies stomapleisters Advies voor het aanbrengen en verwijderen van Provox dag en nacht stomapleisters Inleiding Het Provox systeem biedt diverse oplossingen aan voor gelaryngectomeerden. In deze

Nadere informatie

Touchscreen iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Touchscreen iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Het maken van traditionele pijlen - Hans V. http://home.planet.nl/~nieuwefletcher

Het maken van traditionele pijlen - Hans V. http://home.planet.nl/~nieuwefletcher Het maken van traditionele pijlen - Hans V. Het maken van traditionele pijlen - Hans V. Het maken van traditionele pijlen begint met de aanschaf van de benodigde materialen. Natuurlijk zijn er ook wat

Nadere informatie

Mato onderhoud 1/9. Wat is er mooier om een raak schot beloond te krijgen met een mooi geluid? Hoe kan je je mato laten klinken als een taiko?

Mato onderhoud 1/9. Wat is er mooier om een raak schot beloond te krijgen met een mooi geluid? Hoe kan je je mato laten klinken als een taiko? Mato onderhoud Wat is er mooier om een raak schot beloond te krijgen met een mooi geluid? Hoe kan je je mato laten klinken als een taiko? Een goed onderhouden mato ziet er strak uit, maar nog belangrijker

Nadere informatie

HANDLEIDING BEHANDELING MET LAGE ZUURSTOF (ANOXIE) VAN KLEINE VOORWERPEN

HANDLEIDING BEHANDELING MET LAGE ZUURSTOF (ANOXIE) VAN KLEINE VOORWERPEN HANDLEIDING BEHANDELING MET LAGE ZUURSTOF (ANOXIE) VAN KLEINE VOORWERPEN bron: Agnes BROKERHOF, senior consultant bij de Rijksdienst Cultureel Erfgoed Nederland BENODIGDHEDEN -specifieke plasticfolie die

Nadere informatie

DOE HET ZELF BEHANGEN

DOE HET ZELF BEHANGEN 1 DOE HET ZELF BEHANGEN AANPASSINGEN Aanpassingen aan uw woning, gericht op prettiger wonen moedigen wij aan. Er zijn diverse aanpassingen die u zo aan kunt pakken zonder ook maar iemand te hoeven raadplegen.

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen

Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen Dit vindt u in de montageset koppelset 1, bestaande uit 2 plastic boutklemmen, 1 bout, 1 schroef en 2 klemplaatjes (A) zuurvrije siliconenlijm t.b.v. koppeling

Nadere informatie

Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870

Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870 Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870 De DIGIPASS 870 HOUDER wordt geleverd met de volgende onderdelen: 1 Houder voor de DIGIPASS 870 2 meter micro-usb-naar-usb-kabel 1

Nadere informatie

Waterdicht schuilhokje voor zwerfkat

Waterdicht schuilhokje voor zwerfkat Waterdicht schuilhokje voor zwerfkat Deze handleiding laat zien hoe je een eenvoudig schuilhokje voor een zwerfkat kunt maken, waterdicht en met piepschuim geïsoleerd zodat het buiten gebruikt kan worden.

Nadere informatie

Detector installatie. Detector bouw A.P.L.S. de Laat, J.G. Oldenziel. HiSPARC. 1 Detector bouw handleiding. 2 Materiaal lijst

Detector installatie. Detector bouw A.P.L.S. de Laat, J.G. Oldenziel. HiSPARC. 1 Detector bouw handleiding. 2 Materiaal lijst Detector installatie HiSPARC Detector bouw A.P.L.S. de Laat, J.G. Oldenziel 1 Detector bouw handleiding Dit document beschrijft de stappen die nodig zijn bij het maken van een HiSPARC detector. Een detector

Nadere informatie

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART De kinderen met een handicap die door het Liliane Fonds geholpen worden komen uit arme landen. Zij hebben meestal geen geld om een muziekinstrument te

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Muurglad Voor het glad maken van beschadigde en gestructureerde muren. Ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. In twee stappen naar een gladde muur Voor het gladmaken van: -Muren met

Nadere informatie

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden.

Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden. 204.770 Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden. Stuklijst: 1 x basis 3 x wiel, ø 50 mm 3 x wiel, ø 30 mm

Nadere informatie

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker.

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker. GEBRUIK NL Wij danken u voor het kopen van een Rowenta waterkoker. Leest u de volgende instructies, die van toepassing zijn op al onze modellen, alstublieft zorgvuldig door en houd ze bij de hand. Open

Nadere informatie

Velgen herstellen. Het uitvoeren is geheel op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook!

Velgen herstellen. Het uitvoeren is geheel op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook! Uitgevoerd door: René Schouten Auteur: René Schouten Type velg: 18 M3 EVO replica Benodigde materialen: - Excentrische schuurmachine - Schuurpads in korrel 120, 180 en 320 - Velgenreiniger - Ontvetter

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

KLUSWIJZER Wanden opknappen. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg.

KLUSWIJZER Wanden opknappen. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. KLUSWIJZER Wanden opknappen Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl KLUSWIJZER Wanden opknappen Vindt u uw woning saai, dan hoeft u niet

Nadere informatie

Papier recyclen. Inlage

Papier recyclen. Inlage Inlage A1 Papier maken Voor deze opdracht heb je de volgende materialen nodig: A - 1 Drielenzige loep B - 3 Bladen viltpapier C - 1 Reinigingsdoek D - 1 Zeef E - 1 Scheprand F - Stapel oude kranten G -

Nadere informatie

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Deuren schilderen met watergedragen lak

Deuren schilderen met watergedragen lak Deuren schilderen met watergedragen lak Vlakke deuren De meeste vakmensen raden aan om deuren in verticale stand te schilderen. Wij sluiten ons daarbij aan. Maar indien je over schragen beschikt, en het

Nadere informatie

voor het plaatsen van Lincrusta

voor het plaatsen van Lincrusta Verwerkingsvoorschriften voor het plaatsen van Lincrusta Verwerkingsvoorschriften voor het plaatsen van Lincrusta Om een perfect resultaat te garanderen, bevelen wij u aan volgende plaatsingsaanwijzing

Nadere informatie

Schilderen van deuren en kozijnen

Schilderen van deuren en kozijnen Schilderen van deuren en kozijnen Schilderen van deuren en kozijnen Materialen Gereedschap Plamuur Afplaktape Lak Ontvetter Emmer Verfbakken Plamuurmes Spons Borstel Schuurpapier schuurspons Roerstok http://bit.ly/29reybn

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: Drukken. Zeefdrukken 4. Zeefdrukken in twee kleuren DR-03-04-01

OPDRACHTKAART. Thema: Drukken. Zeefdrukken 4. Zeefdrukken in twee kleuren DR-03-04-01 OPDRACHTKAART DR-03-04-01 Zeefdrukken in twee kleuren Voorkennis: Zeefdrukapparatuur afgerond Een zeefdrukraam prepareren afgerond Zeefdrukken in één kleur afgerond Intro: Je gaat zeefdrukken maken in

Nadere informatie

Hoe een LED mooi inbouwen Auteur: Geert Juchtmans (Reddevil) [0909-001]

Hoe een LED mooi inbouwen Auteur: Geert Juchtmans (Reddevil) [0909-001] Handige knutsel tips door Reddevil In dit nieuw onderdeel van het magazine geeft Reddevil een aantal handige knutseltips die handig van pas komen bij het bouwen van behuizingen etc. In de eerste editie

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat KOOPHULP VLOEREN laminaat GOED OM TE WETEN IKEA vloeren kunnen op bestaande vloeren worden gelegd met uitzondering van hoogpolige vaste vloerbedekking. Gebruik bij het leggen van een vloer altijd een NIVÅ

Nadere informatie

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Handleiding 496.142. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak te gebruiken.

Handleiding 496.142. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak te gebruiken. is uniek Handleiding 496.142 - embossing is een klassieke knutseltechniek met papier. - de ShapeBoss is uitgerust met een groot werkvlak. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MX series Instructies voor het vervangen van de wireless LAN kaart www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

LET OP: DIT JAAR IS DE MAT KLEINER DAN DE TAFEL. ZIE VRAGEN & ANTWOORDEN VOOR DE GOEDE MANIER OM DE MAT IN DE TAFEL TE PASSEN.

LET OP: DIT JAAR IS DE MAT KLEINER DAN DE TAFEL. ZIE VRAGEN & ANTWOORDEN VOOR DE GOEDE MANIER OM DE MAT IN DE TAFEL TE PASSEN. OPSTELLING MISSIEMODELLEN Overzicht Het Challenge Veld is een hindernisbaan op een mat. The hindernissen worden Missiemodellen genoemd, en de mat is de Missiemat. Sommige modellen zitten vast op de mat

Nadere informatie

Montagehandleiding terrasoverkappingen

Montagehandleiding terrasoverkappingen Montagehandleiding terrasoverkappingen Benodigde gereedschappen Hamer Rolmaat Waterpas Winkelhaak Stanleymes Stap 1: Indien breedte inkorten Stap 2: Indien breedte inkorten Stap 3: Indien breedte inkorten

Nadere informatie

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc.

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. NIEUW Rigips TopStuc Stap-voor-stap handleiding Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. www.rigips.nl DOE - HET - ZELF MET RIGIPS. DAN ZIT HET ZO! Stukadoren

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

De wereld op z n kop!

De wereld op z n kop! De wereld op z n kop! dreamlitenachtlenzen dreamlite.nl Lees eerst het informatieblad dat je ontvangen hebt bij het verstrekken van de lenzen. Voorbereidingen om je DreamLite nachtlenzen in te zetten Wanneer

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MX series Instructies voor het vervangen van de harde schijf www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u begint

Nadere informatie

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK Let erop dat de schakelaar op 0 (uit) staat voordat u het snoer op de wandcontactdoos aansluit. Laat de stekker niet in het stopcontact wanneer de koffiemachine

Nadere informatie

BEHANGEN TIPS & WEETJES. De Waegenaere NV

BEHANGEN TIPS & WEETJES. De Waegenaere NV BEHANGEN TIPS & WEETJES De Waegenaere NV Bieke Voorbereiding Goed behangen begint met de ondergrond. Alleen op een gladde en schone ondergrond, waar de lijm goed op hecht, kunt u glad en strak behangen.

Nadere informatie

behanginstructies Inhoudsopgave:

behanginstructies Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: 1. Plakinstructies vliesbehang. Plakinstructies duplex- en vinylbehang 3. Plakinstructies glasvezelbehang. Meetinstructies. Behang symbolen. Vraag & antwoord 1. Vliesbehang Vliesbehang is

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MX series Instructies voor het vervangen van het geheugen www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u begint

Nadere informatie

TINTA. Montagehandleiding Guideline

TINTA. Montagehandleiding Guideline TINTA Montagehandleiding Guideline 1 21 A Algemeen: Bij de montage van een keuken gelden een aantal algemene regels waaraan je moet denken. Deze staan beschreven in Een keuken installeren handleiding ;

Nadere informatie

Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com

Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com Een Uniek concept. 1. Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren Deurblad/ -kast zowel rechts- als linksdraaiend Thys Ready Door classic plaatsklare deur en deurkast plaatsbaar - scharniert op 6 zichtbare

Nadere informatie

STERREN DANSEN OP DE MUUR WAT HEB JE NODIG? BOUWTEKENING

STERREN DANSEN OP DE MUUR WAT HEB JE NODIG? BOUWTEKENING STERREN DANSEN OP DE MUUR Als je op een onbewolkte avond naar de hemel kijkt zie je overal sterren. Net zoals je soms in wolken gekke figuren kunt ontdekken, kun je dat in sterren ook. Door lijnen te trekken

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5S batterij vervangen

Handleiding voor: iphone 5S batterij vervangen Handleiding voor: iphone 5S batterij vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset Onderdelen - iphone 5S Batterij - iphone 5S Batterij Sticker Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is

Nadere informatie

bamboo x-treme gevelbekleding installatie instructie

bamboo x-treme gevelbekleding installatie instructie bamboo x-treme gevelbekleding installatie instructie MOSO bamboo x-treme gevelbekleding installatie instructie rabat profiel BO-DTHT500G belangrijk Het MOSO Bamboo X-treme geveldeel is een natuurproduct,

Nadere informatie

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Belangrijk! Bewaar deze instructies voor informatie over: Schoonmaken en onderhoud om uw Drinkwell juist te laten werken Garantie

Belangrijk! Bewaar deze instructies voor informatie over: Schoonmaken en onderhoud om uw Drinkwell juist te laten werken Garantie Belangrijk! Bewaar deze instructies voor informatie over: Schoonmaken en onderhoud om uw Drinkwell juist te laten werken Garantie Gebruiksaanwijzing: DRINKWELL NOOIT AANZETTEN ZONDER WATER! 1. Kijk aan

Nadere informatie

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1788-151116 Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1 Inhoud Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

RiddeRbuRcht van karton

RiddeRbuRcht van karton 1. Voor dit kasteel werd een doos met de afmetingen 29x26x23 2. 3. 4. Van een gewone kartonnen doos kan men met een beetje vaardigheid en geduld een mooi kasteel knutselen. cm gebruikt. Eerst werd de doos

Nadere informatie

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

MAAK JE EIGEN JERKBAIT. Emiel van Dijk

MAAK JE EIGEN JERKBAIT. Emiel van Dijk MAAK JE EIGEN JERKBAIT Emiel van Dijk Stap 1 De tekening Deze knippen we uit om als mal te dienen. De vorm bepaald al of de jerkbait neutraal door het water gaat of deze juist diep duikt of naar de oppervlakte

Nadere informatie

HANDLEIDING BETONLAMP ALUMINIUM GEBOGEN

HANDLEIDING BETONLAMP ALUMINIUM GEBOGEN VOORBEREIDING Voordat we beginnen met klussen is het handig om even de benodigde onderdelen door te nemen en te checken of je alles voorbereid hebt. ONDERDELENLIJST 1 x zak 1,5 kilo snelbeton op kamertemperatuur

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MX series Instructies voor het vervangen van de CD / DVD speler www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Accu ipad 2 Installatie handleiding

Accu ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Schep (bij funderingskoker) Vierkante bit (meegeleverd) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Cirkelzaak Kitpistool Tube kit Zuignappen Rubberen

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de wireless LAN kaart 7429160005 7429160005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

De instructies voor het veilig opruimen van kwik verschillen per situatie. Kies de opruiminstructie die op uw situatie van toepassing is.

De instructies voor het veilig opruimen van kwik verschillen per situatie. Kies de opruiminstructie die op uw situatie van toepassing is. Opruiminstructies De instructies voor het veilig opruimen van kwik verschillen per situatie. Kies de opruiminstructie die op uw situatie van toepassing is. Barometer, bloedrukmeter of een ander product

Nadere informatie

Imitatie Hout montage instructies (met schaarsteunen)

Imitatie Hout montage instructies (met schaarsteunen) Imitatie Hout montage instructies (met schaarsteunen) Deze jaloezieën zijn op maat gemaakt volgens uw specificaties. Wij hopen dat u tevreden bent en er jarenlang van kunt genieten. WAARSCHUWING Jonge

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Benodigd gereedschap Schep (bij funderingskoker) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Stap 1: keuze fundering Stap 2: funderingskokers Vierkante

Nadere informatie

Opdracht 1 Werkblad Tekenen met Tape. Opdracht 2 Werkblad Make your own Mondriaan. Opdracht 3 Werkblad Hands in tape

Opdracht 1 Werkblad Tekenen met Tape. Opdracht 2 Werkblad Make your own Mondriaan. Opdracht 3 Werkblad Hands in tape Opdracht 1 Werkblad Tekenen met Tape Opdracht 2 Werkblad Make your own Mondriaan Opdracht 3 Werkblad Hands in tape Opdracht 4 Werkblad Duct tape portmo TAPE UR DAY Werkblad Tape Wall Painting Werkblad

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Accu ipod Classic Installatie handleiding

Accu ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

B R I C O F I C H E I C H tie B R I C O F eh n en B a g cora i t ar De o c e D

B R I C O F I C H E I C H tie B R I C O F eh n en B a g cora i t ar De o c e D n e g n Beha e i t a r Deco E H I C F C O I B R Decoratie B R I C O F I C H E Poreuze of nieuwe muren (in pleister) voorbereiden? Breng een grondlaag behanglijm aan : gebruik aangelengde lijm en laat

Nadere informatie

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Een deur of kozijn lakken

Een deur of kozijn lakken Een deur of kozijn lakken Een deur of kozijn lakken Materialen Gereedschap Plamuur Afplaktape Verfbak Emmer Roerstok Schuurmachine Plamuurmes Verfroller Kwast Schuurpapier Ontvetter Spons Kozijnenspons

Nadere informatie

Ultra low Instructies

Ultra low Instructies Ultra low Instructies Disclaimer Lijm kan verkleuren, als het in contact met Uv-licht komt. Tape kan taperesten achterlaten als het er af gehaald wordt. Lijm moet tenminste 3 min drogen, voordat er spanning

Nadere informatie

Zorg er voor dat je de volgende gereedschappen/materialen voor handen hebt voor het beste resultaat:

Zorg er voor dat je de volgende gereedschappen/materialen voor handen hebt voor het beste resultaat: Handleiding decals plakken Mugen MBX6 kit versie Gefeliciteerd met de aanschaf van je CUSTOM RACING DECAL(S). Om het beste uit je decals te halen, adviseren we je om eerst deze handleiding goed door en

Nadere informatie