HOGE PRODUCTIVITEIT EN PERFECTE KLEURENAFDRUKKEN.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HOGE PRODUCTIVITEIT EN PERFECTE KLEURENAFDRUKKEN."

Transcriptie

1 Fiery Controller PRINTING SYSTEM 13/14 VOOR TASKalfa 3051ci TASKalfa 3551ci TASKalfa 4551ci TASKalfa 5551ci TASKalfa 6551ci TASKalfa 7551ci HOGE PRODUCTIVITEIT EN PERFECTE KLEURENAFDRUKKEN. DE EFI FIERY CONTROLLER VOOR DE TASKalfa 5551ci en 7551ci SERIE.

2 MAAK DIGITAAL PRINTEN PRODUCTIEVER. De moderne kantooromgeving is drukker dan ooit: de meeste bedrijven moeten hun productiviteit verhogen met een minimum aan personeel. Het uitbesteden van drukwerk is één van de strategieën om deze doelstelling te bereiken, maar dat kan voor veel kantoren hogere kosten en langere doorlooptijden met zich meebrengen. Nu is er een nieuwe manier van afdrukken. Een manier die aansluit bij de zakelijke realiteit van vandaag, waarin mensen met behulp van applicaties heel gemakkelijk professionele documenten kunnen produceren: Fiery-gestuurde TASKalfa-kleurenmultifunctionals bieden gebruikers de mogelijkheid om hun documenten snel en voordelig af te drukken. BEDENKEN EN AFDRUKKEN. Het Fiery-printing system 13 van KYOCERA blinkt uit in het produceren van complexe kantoordocumenten met logo s, graphics, speciale kleuren en afbeeldingen. Het systeem drukt met gemak documenten af op diverse mediatypen en formaten, maar ook documenten met hoofdstukindeling en tabs, of met een basis imposition. TASKalfa-machines met een Fiery-server kunnen grote of complexe PowerPoint-bestanden en kleurkritische pdf s snel en nauwkeurig afdrukken. Een Fiery-server die een TASKalfa-kleurenmultifunctional aanstuurt biedt bovendien: Snellere bestandsverwerking en hogere verwerkingssnelheid per pagina. Nauwkeurige en correcte kleurreproductie. Afdrukoplossingen voor mobiele apparatuur. Mogelijkheden voor het maken van banners en boekjes. Eenvoudig vervaardigen van complexe documenten. SLIMME RIP-TECHNOLOGIE VOOR HOOGWAARDIGE PRODUCTIVITEIT, ZELFS BIJ HET AFDRUKKEN VAN COMPLEXE GRAFISCHE DOCUMENTEN. INTELLIGENT PRIORITEITSVERWERKINGSBEHEER. PRODUCT HIGHLIGHTS GROOT AANTAL HULPMIDDELEN TER OPTIMALISATIE VAN DE DOCUMENT WORKFLOW. MOEITELOZE NETWERKINTEGRATIE. ORIGINELE ADOBE POSTSCRIPT.

3 NAUWKEURIGE KLEUREN VOOR EEN BETERE BEELDKWALITEIT. Uw kleurafdrukken zijn nu eenmaal het visitekaartje van uw bedrijf. U maakt een ijzersterke indruk met een Fiery-gestuurde TASKalfakleurenmultifunctional voor uw presentaties, nieuwsbrieven, HR-mededelingen, verkoopfolders, handelsdrukwerk en promotiemateriaal voor beurzen. Verbeterde merkconsistentie met de juiste bedrijfskleuren op al uw afgedrukte documenten. Uw afgedrukte documenten hebben dezelfde kleuren die ontwerpers op hun scherm zien. Kwalitatief hoogwaardigere communicatie, zelfs met niet-professionele foto s. FIERY NAUWKEURIG IN KLEUR, ZOWEL OP HET SCHERM ALS OP PAPIER Het professionele Fiery ICC Colour Management en Spot-On TM geven de bedoeling van de ontwerper exact weer, met precies de juiste kleuren op het juiste papier. De voortreffelijke out of the box kleuren en mogelijkheden van de Fiery server dragen bovendien bij aan nauwkeurig overeenkomende bedrijfs- en merkkleuren. FIERY IEVE BEELDEN VASTLEGGEN IN VOLLE VAART Met Fiery Image Enhance Visual Editor (IEVE) kan iedereen in uw organisatie snel en gemakkelijk beelden aanpassen, zonder daarvoor de originele bestanden op te hoeven vragen bij de marketingafdeling.

4 Print MINDER AFVAL, LAGERE KOSTEN. De meeste bedrijven zijn op zoek naar manieren om hun kosten te beheersen en de productiviteit te verhogen. Dankzij de geavanceerde standaardinstellingen en afdruktechnologie van een Fiery-gestuurde TASKalfa-kleurenmachine kan dat allebei, zonder extra werk: IT-beheerders kunnen Fiery Virtual Printers instellen voor zwart-wit of dubbelzijdig afdrukken. Gebruikers hoeven niet te wachten op een installatie en kunnen foutloos afdrukken met Fiery Virtual Printers voor gewone afdruktaken. Grotere afdruktaken worden sneller afgehandeld met de extra snelheid van een Fiery-server. Print Printer Name: Printer1\Booklet Letter Properties... PDF DOC Status: Type: Where: Printer1\Duplex Stapled Color Printer1\Booklet 11x17 Printer1\Booklet Letter Comment: Print range Printer Print range XLS PPT Name: Printer1\Booklet Letter All Printer1\Duplex Stapled Color Status: Pages from: Printer1\Booklet 1 11x17 to: 1 Type: Printer1\Booklet Letter Where: selection Comment: Properties... Number of copies: Collate 1 1 Print range Print range All Pages from: 1 to: 1 selection Number of copies: Collate 1 1 OK Cancel OK Cancel Geprint resultaat Originele bestanden Fiery Virtual Printers FIERY VIRTUELE PRINTERS OPTIMALE RESULTATEN, BEPERKTE HOEVEELHEID AFVAL Met Fiery Virtual Printers die door de IT-beheerder zijn geïnstalleerd kunnen gebruikers kant-en-klare documenten correct afdrukken zonder complexe instelling van de driver. Dat levert het bedrijf sneller consistente resultaten op met een zo beperkt mogelijke hoeveelheid afval. HOT FOLDERS TOEPASSING VOOR VEREENVOUDIGDE INSTELLINGEN Met de HotFolders-functie kunnen gebruikers voorgedefinieerde instellingen toekennen aan een map. Wanneer een taak volgens bepaalde specificaties moet worden afgedrukt, hoeft de gebruiker de bestanden alleen maar naar de juiste map te slepen. Het opnieuw invoeren van instellingen is niet nodig, zodat zelfs nieuwe medewerkers de meest complexe afdruktaken zelf kunnen uitvoeren. FIERY SERVERS HOGE SNELHEID, HOOGST NAUWKEURIG Fiery-servers verwerken complexe documenten met een ongekende snelheid en minimale tussenkomst van de gebruiker. Zo heeft de marketingafdeling sneller de gewenste documenten binnen, voorzien van zo nauwkeurig mogelijke kleuren.

5 PRODUCTIE VAN COMPLEXE DOCUMENTEN IN EIGEN BEHEER. Met uw Fiery-gestuurde TASKalfa-multifunctional kunt u uw trainingshandleidingen, verkoopvoorstellen, boekjes, etiketten, nieuwsbrieven en presentaties voortaan intern afdrukken. Daarmee kunt u: Besparen op kosten voor het uitbesteden van drukwerk. Een persoonlijk tintje geven aan communicatie-uitingen naar klanten en medewerkers, zoals kalenders, uitnodigingen, badges, tafelbordjes en aankondigingen. Snel en efficiënt inspelen op de behoefte aan een afgedrukt document doordat u het direct intern kunt verzorgen. FIERY FUNCTIES MAKEN UW DAGELIJKSE WERK GEMAKKELIJKER. FIERY VUE MEERDERE DOCUMEN- TEN SAMENVOEGEN IN ÉÉN AFGE- DRUKTE PRESENTATIE FIERY SEQUENCE IMPOSE GROTE DOCUMENTEN VOORBEREIDEN VOOR AFDRUKKEN FIERY FREEFORM TM NIET GEHIN- DERD DOOR DE BEPERKINGEN VAN DE INFORMATICA Met Fiery VUE kunt u alle typen documenten importeren en snel samenvoegen tot één professioneel gevouwen en geniet boekje. Dit boekje kunt u zelfs opslaan als een sjabloon en dat allemaal intern, zonder dat het tijd en geld kost om deze werkzaamheden uit te besteden. Met de Fiery-controller kunt u documenten van meerdere pagina s opmaken zonder gebruik van speciale software. Zelfs zonder het oorspronkelijke bronbestand kunnen afdruktaken naar wens worden opgemaakt en kunnen de definitieve bestanden als pdf worden opgeslagen op de server, of digitaal worden verstuurd aan klanten. Fiery FreeFormTM is een gebruiksvriendelijk variabele data bestandsformaat dat door een groot aantal applicaties wordt ondersteund en waarmee zonder exta hulpmiddelen variabele informatie kan worden samengesteld. Vanuit elke toepassing kunnen sjablonen worden gecreëerd die vervolgens eenvoudig kunnen worden samengevoegd met variabele informatie voor complete, professionele en persoonlijke documenten.

6 AFDRUKKEN VIA MOBIELE APPARATUUR. Tegenwoordig gebruiken medewerkers in zowel de binnenals de buitendienst mobiele apparatuur voor het opslaan en ophalen van documenten. Dankzij de innovatieve Fiery Direct Mobile Printing-technologie, waarmee alle Fiery-gestuurde multifunctionals zijn uitgerust, hoeven medewerkers en bezoekers niet langer gebruik te maken van een gewone pc om afdrukken te maken van documenten die ze in papieren vorm nodig hebben: elk mobiel apparaat met een wifi-verbinding kan documenten versturen naar de multifunctional, zonder dat daarvoor extra toepassingen nodig zijn. Apple-apparatuur, zoals iphones en ipads, met ios 4.2 of hoger sporen Fiery-gestuurde TASKalfa-kleurenmachines automatisch op. Gebruikers kunnen daarmee rechtstreeks afdrukken, zonder mobiele app. Gasten kunnen hun documenten gratis naar de EFi Print- Me-cloudservice sturen. Hiervoor is geen aparte account nodig, omdat hun document via een eenmalige code direct bij de multifunctional binnenkomt. GEEN ZORGEN OVER GEGEVENSBEVEILIGING. De keuzefunctie Secure Erase verwijdert elektronische gegevens en verborgen afbeeldingen van de Fiery-harde schijf, zonder dat daarop informatie achterblijft waarmee een bestand kan worden gereconstrueerd.

7 DIGITALE AFDRUKOPLOSSINGEN VAN KYOCERA EFI FIERY-SERVERS OP KANTOOR. FIERY FEATURES* VOORDELEN VOOR DE KANTOORGEBRUIKER NAUWKEURIGE KLEUREN Fiery Spot-On voorkomt kleurverschillen dankzij kleuraanpassingen in het laatste stadium, zonder dat de oorspronkelijke documenttoepassing geopend hoeft te worden waardoor accurate bedrijfskleuren worden afgedrukt. KLEURBEHEER Het Fiery ColorWise in-rip kleurbeheersysteem biedt gebruikers schitterende out of the box kleuren en de mogelijkheid om de kleur nauwkeurig naar wens te kunnen afstellen. BEELDCORRECTIE Met Fiery Image Enhance Visual Editor kunnen gebruikers rode ogen corrigeren en contrast, helderheid, scherpte en verzadiging van beelden bewerken zonder dat daarvoor de originele ontwerptool nodig is. VERWERKINGSSNELHEID Fiery-servers verbeteren de capaciteit en de productiviteit door tijdens het afdrukken van een pagina de volgende al te verwerken, en reeds verwerkte pagina s vóór het afdrukken op te slaan in het geheugen. AUTOMATISERING Fiery HotFolders en Virtual Printers automatiseren de workflow voor alle gebruikers, waardoor ze zonder onnodige herhalingen sneller en foutloos kunnen afdrukken. Zelfs nieuwe gebruikers kunnen complexe taken, bijvoorbeeld dubbelzijdig afdrukken met nietjesafwerking, eenvoudig uitvoeren met behulp van de vooraf ingestelde drivers. LAGERE DRUKKOSTEN IT-beheerders kunnen Virtual Printers instellen per gebruikersgroep en zo de kosten voor drukwerk verlagen. BEVEILIGING IT-managers kunnen de Fiery-server configureren als elk ander netwerkapparaat. VISUELE AFDRUKTOEPASSING Fiery VUE is een gratis visuele en interactieve afdruktoepassing die gebruikers helpt bij het snel, gemakkelijke en voordelig maken van professioneel afgewerkte documenten, met aandacht voor het milieu. PERSONALISATIE De Fiery-server is voorzien van mogelijkheden voor het snel en perfect afdrukken van variabele gegevens. Gebruikers kunnen statische en variabele elementen genereren zonder dat ze daarvoor hoeven te leren hoe ze nieuwe opmaaktoepassingen moeten gebruiken. MOBIEL AFDRUKKEN Dankzij direct mobiel afdrukken voor Apple ios-apparaten is draadloos afdrukken snel en eenvoudig, zonder extra kosten. Gebruikers hebben daarvoor geen aanvullende drivers of software nodig. De EFI PrintMe-cloudservice biedt de mogelijkheid om documenten die moeten worden afgedrukt overal op te halen.

8 Fiery printing system 13 Fiery Controller voor printing system 13/14 voor TASKalfa 3051ci, 3551ci, 4551ci, 5551ci, 6551ci, 7551ci FIERY-GESTUURDE ENGINES PRNTING SYSTEM (13): TASKALFA 3051CI, 3551CI, 4551CI, 5551CI PRINTING SYSTEM (14): TASKALFA 6551CI, 7551CI HARDWARE EN PLATFORM INTEL PENTIUM E5300-PROCESSOR 2.6 GHZ-PROCESSOR 1 GB RAM 160 GB HDD LINUX-BESTURINGSSYSTEEM FIERY-HULPPROGRAMMA S FIERY DRIVER 4.4 FIERY COMMAND WORKSTATION 5.4 FIERY WEBTOOLS BACK-UP MAKEN EN HERSTELLEN PAGE DESCRIPTION LANGUAGES ADOBE POSTSCRIPT LEVEL 3 DUBBELBYTE LETTERTYPEONDERSTEUNING (ALLEEN VOOR CID-LETTERTYPES) ENHANCED PCL6/PCL5 FIERY COLOUR-TECHNOLOGIE FIERY COLORWISE FIERY CALIBRATOR FIERY IMAGE ENHANCE PANTONE -KALIBRATIESYSTEEM FIERY SPOT-ON AUTOTRAPPING BEELDEGALISATIE PRODUCTIVITEIT EN WORKFLOW GELIJKTIJDIGE SPOOL-RIP-PRINT FIERY HOTFOLDERS/VIRTUAL PRINTERS (OPTIONEEL) FIERY VUE BOEKJESFUNCTIE GEPERSONALISEERDE COMMUNICATIE MET FIERY FREEFORM FIERY DRIVERS VOOR GEBRUIKERS VAN WINDOWS EN MAC ONDERSTEUNDE AFWERKINGSAPPARATUUR DF-770 FINISHER (UITSLUITEND FIERY-PRINTING SYSTEM 13) DF-790 FINISHER MT -730 MAILBOX PH-7A, 7B, 7C, 7D PERFORATOREENHEID BF-730 VOUW- EN BOEKJESFUNCTIE JS-730 INTERNE TAAKSEPARATOR (UITSLUITEND FIERY-PRINTING SYSTEM 13) JS-731 TAAKSEPARATOR NETWERKFUNCTIES/CONNECTIVITEIT TCP/IP ONDERSTEUNING VOOR BONJOUR SNMP PORT 9100 IPP FTP SMB POINT AND PRINT TOEGANG EN AUTHENTICATIE ADRES IPV6 BEVEILIGING GEGEVENSBESCHERMING SECURE ERASE, IP SEC-ONDERSTEUNING, VERSLEUTELING VAN KRITIEKE INFORMATIE (WAARONDER WACHT- WOORDEN) NETWERKBESCHERMING 802.1X-ONDERSTEUNING MAC-FILTERING IP-FILTERING POORTBLOKKERING (FILTERING) SSL-ONDERSTEUNING (IPP/LDAP/HTTP/POP/SMTP) CERTIFICAATBEHEER, SELF- SIGNED CERTIFICERING, LDAP, BEVEILIGD AFDRUKKEN MOBIELE AFDRUKMOGELIJKHEDEN FIERY DIRECT MOBILE PRINTING EFI PRINTME CLOUD PRINTING FIERY-OPTIES FIERY PRODUCTIVITY PACKAGE IMAGE ENHANCE VISUAL EDITOR FIERY IMAGEVIEWER HOTFOLDERS EN VIRTUAL PRINTERS CONTROLEBALK PRINT/PROCESS NEXT AFDRUKKEN VOLGENS PLANNING CONFIGUREERBARE AUTOTRAPPING POSTFLIGHT PAPIERSIMULATIE GRAPHIC ARTS FILTERS VOOR HOT FOLDERS FIERY HOTFOLDERS/VIRTUAL PRINTERS FIERY SEEQUENCE SUITE FIERY SEEQUENCE IMPOSE FIERY COLOR PROFILER SUITE 4.1 EFI ES-2000-SPECTROFOTOMETER EMC FCC E -MARKERING C-TICK VEILIGHEID TÜV/CU TÜV/GS CB STROOMVOORZIENING/STROOMVERBRUIK AUTOMATISCHE OMSCHAKELING: V WISSELSTROOM GEMIDDELD STROOMVERBRUIK: 80 W MAXIMAAL TOTAAL UITGANGSVERMOGEN: 220 W NOMINAAL VERMOGEN: V WISSELSTROOM, HZ, 4 2 A KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Beechavenue RA Schiphol-Rijk Tel +31 (0) Fax +31 (0) * Gedrukt op chloorvrij gebleekt papier - * Specificaties kunnen zonder vooraankondiging worden gewijzigd. Informatie was bij het ter perse gaan correct. Alle andere merk- en productnamen kunnen gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van hun respectieve eigenaars zijn. UW KYOCERA PARTNER

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US.

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. U wilt natuurlijk een perfecte workflow in uw bedrijf. Dan heeft u printers en multifunctionals nodig die naadloos integreren in elke werkomgeving

Nadere informatie

FreeFlow Variable Information Suite

FreeFlow Variable Information Suite Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection FreeFlow Variable Information Suite Brochure Xerox FreeFlow Variable Information Suite Snelle variabele oplossingen voor maximale productiviteit Het geheim van

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 7500 serie Multifunctionele systemen Superieure kleuren. Robuuste prestaties.

Xerox WorkCentre 7500 serie Multifunctionele systemen Superieure kleuren. Robuuste prestaties. WorkCentre 7525 / 7530 / 7535 / 7545 / 7556 A3 Multifunctioneel kleurensysteem Xerox WorkCentre 7500 serie Multifunctionele systemen Superieure kleuren. Robuuste prestaties. Concessionaire farafel INTERIORS

Nadere informatie

GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden

GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden imagerunner ADVANCE Kantoormultifunctionals voor kleur en zwart-wit you can De manier waarop we tegenwoordig werken, was 20 jaar geleden ondenkbaar. Flexibele werktijden,

Nadere informatie

WorkCentre 7328 / 7335 / 7345. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Krachtige. kantoorfuncties. plus het voordeel van kleur

WorkCentre 7328 / 7335 / 7345. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Krachtige. kantoorfuncties. plus het voordeel van kleur WorkCentre 7328 / 7335 / 7345 printen kopiëren scannen faxen e-mailen Krachtige kantoorfuncties plus het voordeel van kleur WorkCentre 7328 / 7335 / 7345 PRINTEN KOPIËREN Robuust kopiëren en printen Netwerkprinten

Nadere informatie

Xerox ConnectKey De juiste technologie voor de uitdagingen van vandaag en de taken van morgen.

Xerox ConnectKey De juiste technologie voor de uitdagingen van vandaag en de taken van morgen. Xerox ConnectKey Xerox ConnectKey De juiste technologie voor de uitdagingen van vandaag en de taken van morgen. De talloze oplossingen die beloven uw meest urgente problemen te verhelpen worden al gauw

Nadere informatie

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem 41 PPM IN Z/W EN KLEUR GROOT LCD KLEUREN- SCHERM (TOUCHSCREEN)

Nadere informatie

Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery / Xerox EX-i C60/C70 Print Server Powered by Fiery. Configuratie en instellingen

Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery / Xerox EX-i C60/C70 Print Server Powered by Fiery. Configuratie en instellingen Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery / Xerox EX-i C60/C70 Print Server Powered by Fiery Configuratie en instellingen 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd

Nadere informatie

www.konicaminolta.be Beheersoftware PageScope Suite PageScope Suite Uw werkstroom op topsnelheid

www.konicaminolta.be Beheersoftware PageScope Suite PageScope Suite Uw werkstroom op topsnelheid www.konicaminolta.be Beheersoftware PageScope Suite PageScope Suite Uw werkstroom op topsnelheid PageScope Suite: PageScope Net Care............................................. 4 PageScope Data Administrator.....................................

Nadere informatie

ColorQube 8900 A4 Kleur Multifunctionele printer. Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer Werkgroepprestaties plus echte besparingen op kleur

ColorQube 8900 A4 Kleur Multifunctionele printer. Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer Werkgroepprestaties plus echte besparingen op kleur ColorQube 8900 A4 Kleur Multifunctionele printer Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer Werkgroepprestaties plus echte besparingen op kleur Om het van uw concurrenten te kunnen winnen, moet uw bedrijfstechnologie

Nadere informatie

Producten & software oplossingen

Producten & software oplossingen Producten & software oplossingen Introductie Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & Document Solutions. Innovatieve documentoplossingen, gericht op het optimaliseren van

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur MP C4000/MP C5000 Buitengewoon professionele documenten Met steeds krappere deadlines neemt ook de druk toe. Een foutloze uitvoer moet steeds

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Voorbeelden van workflows

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Voorbeelden van workflows Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Voorbeelden van workflows 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051991

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de

Nadere informatie

MC352dn/MC362dn/MC562dn

MC352dn/MC362dn/MC562dn ALS U ZICH REGISTREERT OP MC352dn/MC362dn/MC562dn Veelzijdige A4-kleuren-MFP voor optimale efficiency en prestaties PRINTEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN 1 NETWERKFUNCTIE A4 a Kleur/monochroom a Print A6 tot

Nadere informatie

Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen

Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen ColorQube 9301/9302/9303 A3 Kleuren Multifunctioneel systeem Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen Elk succesvol bedrijf moet de kosten waar mogelijk

Nadere informatie

Configuratie en instellingen

Configuratie en instellingen Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het product gaat gebruiken. Bewaar de handleiding na het doorlezen op een veilige plaats, zodat u deze later nog kunt raadplegen. HOL 2014 Electronics For

Nadere informatie

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibele multi-communicatieplatforms MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B De oplossing voor de verwerking van al uw documenten Sneller werken in zwart-wit De krachtige prestaties van de Aficio MP 2550/MP

Nadere informatie

Intelligente documentoplossingen

Intelligente documentoplossingen Intelligente documentoplossingen Therefore you can Met Therefore kunt u machtigingen instellen voor toegang en archivering van alle typen documenten. Snelle toegang tot belangrijke informatie maximaliseert

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

CB Groep & Avnet. Avnet over intelligente dataverwerking "Samsung #1" De App Store van Lexmark Kleurrijk Bloominess House of Men Canon lanceert

CB Groep & Avnet. Avnet over intelligente dataverwerking Samsung #1 De App Store van Lexmark Kleurrijk Bloominess House of Men Canon lanceert magazine #07 Avnet over intelligente dataverwerking "Samsung #1" De App Store van Lexmark Kleurrijk Bloominess House of Men Canon lanceert CB Groep & Avnet... DMS-partners Hotel De L'Europe: Beyond expectations!

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Uitstekende en compacte kleursystemen

Uitstekende en compacte kleursystemen Uitstekende en compacte kleursystemen MP C2050/MP C2550 Kostenefficiënte kleurproducties voor elk kantoor Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm.

Nadere informatie

ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK

ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK De RISO MZ970: één of twee Razendsnel hoogwaardige afdrukken Voor optimale snelheid en een groot gebruiksgemak, kunt u de MZ970 gebruiken voor afdrukken in één kleur voor documenten

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Configuratie en instellingen

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Configuratie en instellingen Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Configuratie en instellingen 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

www.brother.eu www.brother.nl

www.brother.eu www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF www.brother.eu www.brother.nl BROTHER S PROFESSIONELE ALL-IN-ONE KLEURENLASERLIJN MET GEÏNTEGREERDE

Nadere informatie