Bosnië en Herzegovina Via Dinarica

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bosnië en Herzegovina Via Dinarica"

Transcriptie

1 Dit prachtige land heeft haar deuren wijd opengezet voor iedereen die van de authentieke cultuur, andere smaken, de enorme diversiteit aan landschappen en gastvrijheid houdt. We beklimmen onder andere de hoogste top van Bosnië, de Maglic van 2386 meter en genieten van de cultuur en sfeer in Sarajevo. `Bujrum en Izvolite` zo worden we uitgenodigd door de Bosniërs om mee te doen en ons welkom te voelen. achtdaagse trekking authentieke cultuur de hoogste top van Bosnië cultuur en sfeer in Sarajevo

2 Onze wandeling begint in Herzegovina aan de voet van de bergketen Cvrsnica ofwel de `Koningin die trots naast haar Koning Prenj`staat. Op Cvrsnica beklimmen we top van Veliki Vilinac 2118 meter om via een prachtige kale bergrug naar de hut Veliki Vilinac af te dalen en van mooie uitzichten op Prenj te genieten. Voordat we Prenj bereiken dalen we 1800 meter door verschillende bossen naar de vallei van Diva Grabovica. Vanaf hier zullen we Prenj beklimmen en van zijn uitgestrekte karstvelden genieten. Prenj geniet bij Bosniërs mytische proporties en heeft 10 toppen die boven 2000m uitsteken. Uiteraard gaan we voor de hoogste top Zelena Glava (het groene hoofd) 2155m. We zullen regelmatig in contact met de bevolking komen langs onze route en zeker uitgenodigd worden om koffie of iets sterkers te drinken. Onderweg slapen we in berghutten, tenten, pensions, hotels en misschien ook bij mensen thuis. Onze reis gaat verder via Boracko meer en de prachtige en groene canyon van Rakitnica naar Bjelasnica berg. De Bjelasnica is zacht, tam en aaibaar. Een groter contrast met Prenj is er niet. Hier zullen we langs een paar stecci (grafstenen uit middeleeuwen) komen en ook het hoogstgelegen en permanent bewoonde dorp Lukomir (1495 meter) bezoeken. Na Lukomir worden we vervoerd naar het oudste national Park van Bosnië - het Sutjeska National Park. Dit park is in geschiedenis van Bosnië bekend als de plaats waar de partisanen tijdens de 2e wereldoorlog de Duitse troepen hebben verslagen. Er is ook een monument dat ter ere hiervan is gebouwd, het staat prachtig in de groene omgeving. In de tijd van het communisme was dit een verplicht schoolreisje. Hier beklimmen we hoogste top van Zelengora berg Bregoc 2014 meter en lopen over een prachtige bergrug met zicht op de hoogste berg van Bosnië Maglic 2386 meter, die op de grens tussen Bosnië en Montenegro staat. We sluiten deze pittige en prachtige reis met 2 kersen op de taart: de beklimming van Maglic en indien je nog energie over hebt, een sprongetje op de top en 1 hele dag in het bijzondere, prachtige en herrezen Sarajevo.

3 Het gaat hier om een, voor, experimentele en avontuurlijke reis. Er zijn diverse factoren die onderweg onze reisplannen kunnen beïnvloeden, hoe goed de reis ook is voorbereid. Onderstaande reisbeschrijving geeft de hoofdlijnen van de reis weer. De reisleiding kan zich echter genoodzaakt zien om tijdens de reis verschuivingen in het geplande programma aan te brengen. dag 1 Amsterdam - Sarajevo of Tuzla Afhankelijk van de vertrekmaand vliegen we naar Sarajevo of Tuzla. Van het vliegveld worden we vervoerd naar het Natuurpark Blidinje aan de voet de Cvrsnica berg in Herzegovina. dag 2 Veliki Vilinac hut We klimmen door de bossen en struiken naar de Veliki Vilinac top 2118 meter waar we een 360 graden panorama uitzicht hebben. De route loopt over en op de bergkam voordat we afdalen naar de Veliki Vilinac hut waar we overnachten. Afhankelijk van de sterkte en de loopsnelheid van de groep is er een mogelijkheid om de hoogste top, de Cvrsnica Plocno van 2225 meter te beklimmen. Het is vandaag een 5 tot 6 uur lange wandeldag met alleen maar stijgen en op het eind kort dalen. dag 3 Diva Grabovica vallei Met enig geluk maken we een van de mooiste zonsopgangen in Bosnië mee vanuit deze hut. Na het ontbijt lopen we langs een bijzonder geologisch verschijnsel, een door de natuur gevormde kwetsbare stenen boog met daarnaast een duizelingwekkende afgrond. We dalen vandaag 1700 meter naar de prachtige vallei van Diva Grabovica waar we zullen lunchen. Na de lunch klimmen we naar onze volgende hut op 1570 meter waar we overnachten. dag 4 Vrutak hut Vandaag een korte klim van circa 300 meter naar het ruige en kale karstplateau van Prenj. Hier op het plateau is er weinig schaduw. Vandaag zit er veel vals plat in het parcours. Prenj heeft 11 topen die boven de 2000 meter uitsteken. In de middag bereiken we Vrutak hut op 1606 meter waar we ook slapen. dag 5 Boracko meer Vandaag beklimmen we de hoogste top van Prenj, de 2155 meter hoge Zelena Glava (het groene hoofd). Daarna dalen we af naar Jezerce hut waar een waterbron is en dalen verder richting Crno Polje (het zwarte veld) en het Boracko meer waar we overnachten. dag 6 Bjelasnica We verlaten Herzegovina en beginnen aan onze derde berg, de Bjelasnica in Bosnië. Bjelasnica is de zogenaamde olympische berg, in 1984 organiseerde Sarajevo de olympische winterspelen. Deze berg is tam, aaibaar en groen. Hier zullen we een paar stecci of middeleeuwse grafstenen zien en het hoogstgelegen en permanente bewoonde dorp van Bosnië bezoeken.

4 dag 7 Orlovacko meer Vanochtend rijden we naar het oudste nationaal park in Bosnië het Sutjeska Nationaal Park. Nadat we een top hebben beklommen lopen door de bossen en open landschappen en stijgen we 700 meter naar het Orlovacko meer waar we in een hut overnachten. dag 8 Tovarnica kam Een lange en prachtige dag met 2 bergtoppen waaronder de 2014 meter hoge Bregoc, de hoogste van de Zelengora bergkam. We lopen over de fantastische Tovarnica kam en krijgen de hoogste top van Bosnië, de 2386 meter hoge Maglic in het zicht. dag 9 Trnovacko meer en transfer naar Sarajevo Ter afsluiting van onze trektocht beklimmen we de hoogste top van Bosnië, de 2386 meter hoge Maglic. Het is een steile en pittige klim waar je niet teveel last van hoogtevrees moet hebben (de beklimming duurt 4-5 uur). We lunchen op de top met prachtige uitzichten. Na de lunch dalen we naar het Trnovacko meer en rijden naar Sarajevo. dag 10 verblijf Sarajevo Een vrije dag in Sarajevo. Je kunt bijvoorbeeld een paar uur een gegidste tour door de oude stad doen en de rest van de dag in je eigen tempo en op je eigen manier de sfeer van Sarajevo ervaren. Er is veel te zien en doen en niemand zal zich vervelen. dag 11 terugvlucht naar Amsterdam Vandaag vliegen we terug naar Amsterdam.

5 Data Heen Terug Prijs Ticket vanaf 04 okt okt onder voorbehoud op aanvraag Boeken Optie Bij de reissom inbegrepen: * luchthaventransfers (indien vlucht bij ons geboekt is) * alle overige (groeps-)transport tijdens de reis per bus/ jeep * alle overnachtingen op basis van logies en ontbijt in berghutten, eenvoudige hotels, B & B of jeugdherbergen in meerpersoonskamers * Nederlandse reisbegeleiding * voorbereidingsbijeenkomst - op trek: * drie maaltijden per dag tijdens trekdagen * gebruik van keukengerei (ook bestek, bord etc.) * entree Nationale Parken * medicijn- / EHBO-kit Niet bij de reissom inbegrepen: * retourvlucht Amsterdam-Sarajevo of Tuzla (kan via ons geboekt worden) * maaltijden wanneer niet op trek (± 150,--) * reserveringskosten 20,-- per factuur * bijdrage Calamiteitenfonds 2,50 * 1,-- belasting per persoon per dag * wijzigingskosten 35,-- * persoonlijke uitgaven (souvenirs, frisdrank, alcoholica) * reis- en annuleringsverzekering * vervoer naar en van Schiphol * vaccinaties Aantal deelnemers Minimum aantal deelnemers: 9 Maximum aantal deelnemers: 10 De reis kan ook uitgevoerd worden vanaf 6 deelnemers. Er is dan een toeslag bovenop de reissom Toeslag bij: 6 deelnemers 125,-- p.p. 7 deelnemers 75,-- p.p. 8 deelnemers 50,-- p.p.

6 Tijdsverschil Er is geen tijdsverschil. Geld In Bosnië-Herzegovina betaal je met de BAM. Zo hier en daar kun je ook met Euro`s betalen. Klimaat Bosnië-Herzegovina heeft een echt landklimaat: strenge winters en de zomers kunnen heet zijn. Omdat we meestal wat hoger lopen, hebben we minder last van eventuele hitte. Reken op stevige temperatuurverschillen, zowel gedurende de dag als tussen dag en nacht. Ook een stevige regenbui behoort tot de mogelijkheden. De paden zijn over het algemeen goed open, dus geen gestruin door prikstruiken. Zorg voor warme kleding, die je in laagjes kunt dragen, en regenkleding. Paklijst De temperaturen overdag kunnen in de bergen sterk wisselen, van 12 tot 30 graden! Zorg dus voor wandelkleding die je in laagjes kunt dragen: een of twee t-shirts, een blouse, trui, regenjas. Ook s avonds kan het fris zijn. ~ regenkleding ~ warme kleding (het kan s avonds en zelfs overdag fris zijn!) ~ goed ingelopen en hoogsluitende bergwandelschoenen Enkelomsluitende bergschoenen zijn het beste, omdat je minder makkelijk zwikt en minder op je voeten hoeft te letten tijdens het lopen. Het profiel moet goed zijn, zodat je grip hebt op de ondergrond. De zool moet zo dik en stijf zijn dat je geen steentjes voelt.voor de meeste wandelingen is een schoen van categorie B of B-C voldoende. ~ waterschoentjes voor beekoversteken ~ dagrugzak ~ zakmes (niet in de handbagage!) ~ waterflessen ~ uitschuifbare wandelstokken ~ lepeltje als je onderweg yoghurt wilt eten ~ zitmatje ~ reserve veters en schone sokken (kun je ook als handschoen gebruiken) ~ vliegtuighoes (om de rugzak tijdens de vliegreis te beschermen) ~ antizonnebrandmiddel, lippencreme (sunblock) en aftersun ~ zonbescherming voor het hoofd (hoed, pet, sjaal o.d.), zonnebril ~ bevestiging voor bril of zonnebril: de opticien heeft elastische touwtjes waarmee je bril altijd op z n plaats blijft ~ geldig paspoort of identiteitskaart ~ ticket ~ verzekeringspapieren (of kopie daarvan)

7 Lijst van persoonlijke medicijnen * Sterilon/betadine-iodium: wondontsmetting * Leukoplast/second skin: blaarpreventie * Hansaplast: bij wondjes * Paracetamol: pijnstiller * Zonnebrandolie/-crème: min. factor 30 * Lippenbescherming: zinkzalf, lipbalsem mét zonnefactor * Rekverband, knieband: bij knieproblemen * Arnica of SRL-gelei: bij kneuzingen, spierpijn * ORS: ter voorkoming van uitdroging bij diarree * Immodium : bij diarree voor `op moeilijke momenten` * Strepsils: bij schrale keel * Reddingsdeken Verzekeringen stelt een adequate reisverzekering verplicht. Een annuleringsverzekering raden we sterk aan. Niet alleen vóór de reis geeft deze verzekering dekking maar ook bijvoorbeeld bij vertrekvertraging of bij vroegtijdig moeten afbreken van de reis. Beide soorten verzekeringen kun je via ons afsluiten. Indien de reisverzekering wordt afgesloten via derden dan willen we graag voor vertrek de volgende gegevens van je ontvangen: verzekeringsmaatschappij, polisnummer, alarmnummer. Mocht zich tijdens de reis een probleem voordoen dan kunnen de reisleiding en snel handelen. Zwaarte 3 Deze reis valt in categorie 3, de zwaarste categorie van de lichtere treks. Er zit soms een zware dag zit waarop je veel moet stijgen (soms > 1000 meter) en lang moet lopen (soms > 6 uur). Gemiddelde looptijd per dag bedraagt ongeveer 6 uur. Qua hoogte loop je tot net boven de 2000 meter. Na een zwáre dag is er altijd een lichte dag of een rustdag. De zwaarste dagen op deze reis zijn dag 2 en 9. Op dag 2 daal je 1700 meter en klim je 1000 meter. Op dag 9 beklim je de hoogste top van Bosnië.

Slovenië individueel. de mooiste stukken van Slovenië wandelingen met alleen een dagrugzak overnachtingen in hotel/guesthouses het meer van Bohinj

Slovenië individueel. de mooiste stukken van Slovenië wandelingen met alleen een dagrugzak overnachtingen in hotel/guesthouses het meer van Bohinj Je wandelt over bergruggen en door alpenweiden langzaam het land door van oost naar west. Deze korte wandelvakantie is een verzameling van de mooiste wandelingen van Slovenië, zonder technische passages.

Nadere informatie

Georgië Over verborgen paden

Georgië Over verborgen paden Deze wandelreis gaat naar de mooiste delen van Georgië - de Chevsoeretië en Tusheti provincies. Van alle regio`s van Georgië zijn dit de meest ongerepte. Ook nu komen er nog nauwelijks reizigers als gevolg

Nadere informatie

IJsland winterreis Landmannalaugar

IJsland winterreis Landmannalaugar Een sneeuwlaag van een meter hoog naast je terwijl je geniet van de warme bron: dit is ongetwijfeld een van de bijzonderste wintertochten die je kunt maken. genieten van de warme bron in de winter spectaculaire

Nadere informatie

Turkije Lycian Way individueel

Turkije Lycian Way individueel Een week wandelen langs de Lycian Way, de eerste lange afstandswandeling van Turkije aan de zuidkust, gemarkeerd door Kate Clow. Deze reis omvat het Phaselis - Kaap Gelidonia, deel van de route. prachtige

Nadere informatie

Finland winterreis Pallas

Finland winterreis Pallas Pallas, een prachtige sneeuwschoentocht in het hoge noorden van Finland door het Pallas Yllästunturi nationaal park. Bovenop de graat volgen we de route van zuid naar noord en beklimmen onderweg een aantal

Nadere informatie

Ile de la Reunion individueel

Ile de la Reunion individueel Ten oosten van Madagaskar ligt, in de Indische Oceaan, het vulkanische eiland Réunion. Verrassend genoeg is de hoogste vulkaan, de Piton des Neiges, met zijn 3069 meter net boven de 3 kilometer. Zoals

Nadere informatie

Turkije Cappadocië individueel

Turkije Cappadocië individueel Cappadocië is een sprookjesachtig gebied, dat bijna lijkt op een andere planeet met zijn geologische steenformaties, die uniek zijn in de wereld. In miljoenen jaren hebben wind, regen en vorst de vulkanische

Nadere informatie

Ontdekkingstocht door Bosnië-Herzegovina Een unieke 12-daagse wandelvakantie in de Dinarische Alpen

Ontdekkingstocht door Bosnië-Herzegovina Een unieke 12-daagse wandelvakantie in de Dinarische Alpen Ontdekkingstocht door Bosnië-Herzegovina Een unieke 12-daagse wandelvakantie in de Dinarische Alpen De Dinarische Alpen zijn een weinig bekend maar prachtige bergketen in het hart van de Balkan. In samenwerking

Nadere informatie

Finland winterreis Lapland

Finland winterreis Lapland Half februari en begin maart wanneer de dagen al wat langer worden ligt er in Fins Lapland op de 68e breedtegraad meer dan voldoende sneeuw voor een mooie sneeuwschoentocht. Urho Kekkonen NP 200 km boven

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Marokko Toubkal The Hard Way

Marokko Toubkal The Hard Way De wilde en majestueuze toppen van de Hoge Atlas liegen er niet om. Jebel Toubkal, het dak van de hele Maghreb bereikt een hoogte van 4167 meter, gevolgd door de Timesguida (4088 meter), de Ras-nOuanoukrim

Nadere informatie

Palestina. Wandelen door een rijke geschiedenis

Palestina. Wandelen door een rijke geschiedenis Ga op ontdekkingsreis in! Maak onder begeleiding van een lokale gids kennis met de geschiedenis, het Abraham pad, Jericho, Bethlehem en Jeruzalem. 5 dagen wandelen over het Abrahampad ontdek de rijke geschiedenis

Nadere informatie

dag 1 en 2 Amsterdam - Hanoi

dag 1 en 2 Amsterdam - Hanoi In het noorden van, tegen de grens met China, maken we 2 geheel verschillende trektochten. Een naar de hoogste top in Ha Giang, de 2427 meter hoge Tay Con Linh en een in de omgeving van het kalkplateau

Nadere informatie

Noorwegen winterreis Treriksrøysa

Noorwegen winterreis Treriksrøysa Het achterland van Tromsø in het hoge noorden van Noorwegen is een spectaculair berggebied dat relatief onbekend is. Op de grens tussen drie landen lopen we in een week op sneeuwschoenen door wisselende

Nadere informatie

Zweden winterreis Abisko

Zweden winterreis Abisko Het berggebied tussen Abisko NP en Kebnekaise is ook in de winter aantrekkelijk voor het maken van een trekking. Eind februari, begin maart, is er weer voldoende daglicht, tijd voor een prachtige wintertrekking

Nadere informatie

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v.

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. de bergwandelaars. Tijdens de wandeldagen vormen de karakteristieke

Nadere informatie

Armenië. prachtige berglandschappen wandelingen in Khosrov natuurpark beklim Mount Aragats bezoek aan het Tatev Klooster

Armenië. prachtige berglandschappen wandelingen in Khosrov natuurpark beklim Mount Aragats bezoek aan het Tatev Klooster is een prachtig bergachtig land. Deze 16-daagse wandelreis biedt een afwisseling van natuur, avontuur, cultuur en geschiedenis. We doorkruisen de fantastische wilde landschappen van de Geghama bergen met

Nadere informatie

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse tocht ( 6 wandeldagen ) door het Silvretta bergmassief

Nadere informatie

Marokko Rozenvallei en Kasbahs

Marokko Rozenvallei en Kasbahs Deze wandeltocht voert je door de vruchtbare valleien aan de zuidkant van de Hoge Atlas. Langs kleine Berberdorpjes waar je verblijft in eenvoudige, gastvrije Berberhuizen. Het landschap tijdens deze relatief

Nadere informatie

Fjäll-wandeling: Fulufjället

Fjäll-wandeling: Fulufjället Fjäll-wandeling: Fulufjället 5-daagse wandeling in nationaalpark Fulufjället, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur wandelen we 5 dagen over de verlaten, woeste hoogvlakte die het nationaalpark Fulufjället

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Spanje - Tenerife * Teide-vulkaan, 3 dagen De hoogste top van Spanje in een maanlandschap, gezinstrektocht langs berghut en hotel

Spanje - Tenerife * Teide-vulkaan, 3 dagen De hoogste top van Spanje in een maanlandschap, gezinstrektocht langs berghut en hotel Europa / Spanje Code 371071 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Spanje - Tenerife * Teide-vulkaan, 3 dagen De hoogste top van Spanje in een maanlandschap, gezinstrektocht langs berghut en hotel Een

Nadere informatie

Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen

Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen van de Marmolada en het Sella-massief. Een deel van de

Nadere informatie

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof.

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof. Outdoor Schoolreis Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september 2016 Fürther Hütte & Jugendgästehaus Steigerhof Segbroek College Programma Segbroek College Rocks 'n Rivers Ledeboerstraat 68 B 5048

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Algemene informatie en tips over bergwandelen in Griekenland. Annelies Pelt, AnnaHiking, Griekenland

Algemene informatie en tips over bergwandelen in Griekenland. Annelies Pelt, AnnaHiking, Griekenland AnnaHiking Actieve vakanties in Griekenland Algemene informatie en tips over bergwandelen in Griekenland Annelies Pelt, AnnaHiking, Griekenland RUGZAK... 2 RUGZAK AFSTELLEN... 2 RUGZAK BELADEN... 2 ETEN

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Marokko Tafraoute individueel

Marokko Tafraoute individueel Het Anti-Atlas gebergte strekt zich uit ten zuidoosten van Agadir. Je vindt er zinsbegoochelende landschappen met vreemdsoortige rotsformaties in bruinrood graniet en groene palmentuinen. Middelpunt is

Nadere informatie

Turkije Taurus Aladaglar NP

Turkije Taurus Aladaglar NP Aladaglar Nationaal Park heeft de hoogste bergen van het Centraal Taurus gebergte met de 3756 meter hoge Demirkazik als hoogste top. De naam "Ala-Daglar" is afkomstig van de roestige kleur van de heuvels

Nadere informatie

België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School

België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Europa / België Code OS205 outdoor school Niveau België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Praktische cursus over de voorbereiding

Nadere informatie

Rusland Altai Adventure

Rusland Altai Adventure De mooie Altai trekking als Adventure wandelreis met bagagevervoer! De Altai is een weids gebergte op de grens waar Mongolië, China en Rusland tezamen komen. bagagevervoer door paarden werkelijk prachtig

Nadere informatie

Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018

Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018 Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018 Encantats: 'betoverend', 'magisch' dit is het gevoel dat deze bergstreek in de Spaanse Pyreneeën bij ons oproept. Het Encantats

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Wildernistocht door Zweeds Lapland

Wildernistocht door Zweeds Lapland Wildernistocht door Zweeds Lapland herfstprogramma 2016 17-24 september aanmelden via yuriklaver@gmail.com INTRODUCTIE Beste lezer, voor je ligt het herfstprogramma van een reis door de magistrale wildernis

Nadere informatie

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies Walking Coach 2007 Ter Wadding Thema: Interpersoonlijke communicatie in leidinggevende functies Walking Coach 2007 1 Programma 1.1 Vrijdag 27 juli 2007 Kennismakingsdiner in Ter Wadding Voor deelnemers

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de Begin september 2016 hebben wij, Paul, Jordi, Peter, Ed en ik (Erik) de achtdaagse toer gelopen in Val Gardena Dolomieten. Deze toer was zonder meer grandioos en grandioos geregeld. Na enig zoeken op internet,

Nadere informatie

Schotland West Highland Way 8 dagen

Schotland West Highland Way 8 dagen Schotland West Highland Way 8 dagen individuele wandelreis vanaf 719 Wandelen over de West Highland Way Wie Schotland zegt, zal denken aan kastelen, whisky, onuitspreekbare plaatsnamen en onverstaanbare

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Zuid Korea. mix van ultra modern en traditioneel fantastisch eten overnachtingen in hutten en tenten uitdagende trektochten plus toppen

Zuid Korea. mix van ultra modern en traditioneel fantastisch eten overnachtingen in hutten en tenten uitdagende trektochten plus toppen De Baekdu Daegan is de 1700 kilometer lange bergketen die over de lengte van het Koreaanse schiereiland, van Paektusan in het noorden tot Jirisan in het zuiden loopt. In het anse gedeelte loopt over de

Nadere informatie

Kaapverdië eiland Santo Antão individueel

Kaapverdië eiland Santo Antão individueel De Kaapverdische Eilanden is een eilandengroep van vulkanische oorsprong voor de westkust van Afrika. Je kunt hier werkelijk prachtig wandelen. Tijdens deze 15-daagse reis overnacht je voor het merendeel

Nadere informatie

IJsland WesQjorden Hornstrandir 2016

IJsland WesQjorden Hornstrandir 2016 Pagina 1 van 5: IJsland Hornstrandir, Rugzak Trekking op de Grens van Land en Zee IJsland WesQjorden Hornstrandir 2016 10 Daagse rugzak trekking op de grens van land en zee De pittige rugzaktrekking door

Nadere informatie

Marokko Tafraoute. 6-daagse ontdekkingsreis met de hoogste top Timziguidiwine (2375 meter) op de grens met de Sahara de vruchtbare Sous vallei

Marokko Tafraoute. 6-daagse ontdekkingsreis met de hoogste top Timziguidiwine (2375 meter) op de grens met de Sahara de vruchtbare Sous vallei Het Anti-Atlas gebergte strekt zich uit ten zuidoosten van Agadir. Je vindt er zinsbegoochelende landschappen met vreemdsoortige rotsformaties in bruinrood graniet en groene palmentuinen. Middelpunt is

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

Dachstein huttentrektocht 7 dagen

Dachstein huttentrektocht 7 dagen Dachstein huttentrektocht 7 dagen individuele wandelreis vanaf 544 Van hut naar hut door het Salzburgerland In het Salzburgerland is Dachstein Tauern één van Oostenrijks mooiste berggebieden. In dit deel

Nadere informatie

Bayern en de Zugspitze 6 dagen

Bayern en de Zugspitze 6 dagen Bayern en de Zugspitze 6 dagen individuele wandelvakantie vanaf 419 Van Garmisch naar de top van Duitsland De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van Beieren,

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Libanon. best bewaarde geheim van het Midden Oosten prachtige wandelingen in verrassende bergen gastvrije bevolking bezoek Byblos en Beiroet

Libanon. best bewaarde geheim van het Midden Oosten prachtige wandelingen in verrassende bergen gastvrije bevolking bezoek Byblos en Beiroet Cultuur, prachtige natuur, gastvrije bevolking, heeft het allemaal. Een week wandelen in het Maronitische (christelijke) gedeelte van waar de burgeroorlog in Syrië ver weg is. best bewaarde geheim van

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

Noorwegen winterreis Padjelanta

Noorwegen winterreis Padjelanta Net boven de poolcirkel is Noorwegen op zijn smalst en Zweden op zijn ruigst. In dit gebied maken we een uitdagende wintertocht op sneeuwschoenen. Een doorsteek vanaf de Noorse kust, langs onbemande kleine

Nadere informatie

Basis Informatie: Langtang Trek (Centrale Himalayas)

Basis Informatie: Langtang Trek (Centrale Himalayas) Langtang Trek (Centrale Himalayas) Deze trektocht biedt u de mogelijkheid om pal in het midden tussen de toppen van de Himalayas te wandelen. Ze toont een uitzonderlijke diversiteit aan natuur en cultuur.

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Almijara Andalusië 8 dagen hotel

Almijara Andalusië 8 dagen hotel Almijara Andalusië 8 dagen hotel singlereis wandelreis vanaf 889 De achtertuin van de Costa del Sol Het typisch Spaanse bergplaatsje Cómpeta (hoogte ca. 50 m.) ligt in de streek Axarquia in de zuidelijke

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

MAROKKOREIS M4 OKTOBER 2018

MAROKKOREIS M4 OKTOBER 2018 MAROKKOREIS M4 OKTOBER 2018 Waarom naar Marokko? We zijn met veel plezier zeven jaar lang naar Gambia afgereisd om de stichting Aljamdu te steunen. Hieraan kwam helaas een einde. Er is wat nagedacht over

Nadere informatie

De meet en greet houden we op donderdag 28 sept om 20:00u. Het hostel waar we de meet/greet houden geven we nog door.

De meet en greet houden we op donderdag 28 sept om 20:00u. Het hostel waar we de meet/greet houden geven we nog door. INFO KAUKASUS Welkom Allereerst bedankt voor het inschrijven voor de Kaukasus pilot reis! Het doel van deze avontuurlijke reis is het ervaren van Svaneti, het pure en mooiste deel van de Kaukasus. Ruwe

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Bulgarije winterreis Rila en Pirin NP

Bulgarije winterreis Rila en Pirin NP Een sneeuwschoen wandeltocht, die start in Govedartsi dorp aan de noordelijke uitlopers van het Rilagebergte en eindigt in het Popina Laka gebied aan de zuidelijke uitlopers van het Pirin gebergte. Het

Nadere informatie

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu!

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu! Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel 24 september - 2 oktober 2011 Karibu! Tour highlights: Gnoe en zebra crossing 4 personen per 4 WD 6 overnachtingen in de Masai

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Rusland Altai. Ruslands mooiste bergen

Rusland Altai. Ruslands mooiste bergen Naast de Caucasus, de Oeral en de bergen van Centraal Azië kent Rusland nog een minder bekend gebergte, de Altai. Het is een weids gebergte op de grens waar Mongolië, China en Rusland tezamen komen. werkelijk

Nadere informatie

2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro

2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro 2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar

Nadere informatie

V-Strom Adventure Trip

V-Strom Adventure Trip Info 2009 V-Strom Adventure Trip Programma 4-daagse reis Dag 1 (donderdag): 160 Km. 09:00 Vertrek vanaf Eindhoven Airport met RYANAIR (FR 9124) 10:50 Vertrek vanaf Rotterdam Airport met TRANSAVIA (HV 5061)

Nadere informatie

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro 8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar we willen.

Nadere informatie

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen 1 8 Daagse rondreis op Corsica (Fr.), inclusief: Retour vliegticket Köln-Bonn / Corsica Vertrek Köln-Bonn 12 april 2014 (o.v.b.) Vertrek Corsica 19 april 2014 (o.v.b.) Overnachting in hotels Half pension

Nadere informatie

In de sporen van Marco Polo naar China

In de sporen van Marco Polo naar China In de sporen van Marco Polo naar China 40 daagse autoreis via de legendarische zijderoute Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over verharde wegen en gravel roads

Nadere informatie

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen Intro Zoals de naam van het bedrijf al zegt proberen we elke reis tot een echte beleving te maken! En hopelijk is die zo goed dat we je kunnen verwelkomen als terugkerende klant. Wanneer je op pad gaat

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Rheinsteig 7 dagen per trein

Rheinsteig 7 dagen per trein Rheinsteig 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 559 Tussen Lorely en Koblenz Per ICE trein reist u snel en comfortabel naar Lorch. Op slechts korte afstand van de Nederlandse grens, door

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Marokko Jebel Siroua individueel

Marokko Jebel Siroua individueel Jebel Siroua, een afgelegen bergmassief, indrukwekkend door zijn grillige rotsformaties, vulkanische pieken en weidse uitzichten. De wandeltocht leid je naar het hoogste punt van het massief; de top van

Nadere informatie

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Rondreizen / Oceanië / Nieuw-Zeeland Code 277330 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Prachtige verlenging vanuit Christchurch op het

Nadere informatie

Beierse Woud wandelen 7 dagen

Beierse Woud wandelen 7 dagen Beierse Woud wandelen 7 dagen groepsreis wandelvakantie vanaf 439 Wandelen door het Beierse Woud Het Beierse Woud is een waar wandelparadijs, waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. In de eeuwenoude

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka

Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka 5-daagse wandeling in natuurreservaat Långfjället/ nationaalpark Femundsmarka, MiddenZweden/Noorwegen Grövelsjön is een meer in het noordelijkste puntje van de

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie