Begane grond. Woningen. appartement 1. appartement 2. appartement 3. appartement 4. installatieruimte woning 1. woning 2. woning 3. woning 4.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Begane grond. Woningen. appartement 1. appartement 2. appartement 3. appartement 4. installatieruimte woning 1. woning 2. woning 3. woning 4."

Transcriptie

1 Kubus wooncomplex

2 Begane grond 4 A B C D wm/wd Woningen appartement 1. appartement 2. appartement 3. appartement 4. installatieruimte woning 1. woning 2. woning 3. woning 4.

3 A B C D Woningen Eerste verdieping installatieruimte woning 1. woning 2. woning 3. woning 4.

4 A B C D Tweede verdieping wm/wd Woningen installatieruimte woning 1. woning 2. woning 3. woning 4.

5 3 wm/wd B C D kast 2,97 m² keuken 5,74 m² badk. 4,12 m² appartement 1. woonkamer 19,85 m² hal 4,84 m² slaapkamer 11,80 m² 2750 woning 1. entree Appartement 1

6 A B C wc kast woonkamer 22,62 m² hal 3,96 m² keuken 15,05 m² 4 Woning 1 - Eerste laag

7 3 wm/wd B C D berging 2,24 m² 2100 badk slaapkamer 7,54 m² 1050 hal 5,00 m² 4,95 m² slaapkamer 12,19 m² slaapkamer 11,27 m² Woning 1 - Tweede laag

8 Voorgevel Gevelaanzichten Rechter zijgevel

9 Achtergevel Gevel aanzichten Linker zijgevel

10 Artist impression

11

12 Innovatief concept ontwikkeling met de combinatie van, ontwerp, realisatie en onderhoud van bouwprojecten. The Citadel Company, gevestigd te Lemelerveld, is een vooraanstaande speler op het gebied van duurzaam, ecologisch en CO2-neutraal ontwerpen, met oog voor het op de juiste manier realiseren van ecologische en energetische voordelen. De bouwwerken kenmerken zich door de synergie van architectuur, bouwkunde, installatietechniek en onderhoud na realisatie. The Citadel Company voert op een innovatieve wijze bouwprojecten uit. Achtergronden / Problematiek De gehele bouwsector heeft al enige jaren te kampen met de gevolgen van de economische crisis. Het aantal projecten is fors afgenomen, de marges staan onder druk, bedrijven krimpen in of gaan failliet en vaklieden raken zonder werk. Een algehele verbetering is op korte termijn niet direct te verwachten. Daar waar de marges onder druk staan wordt waar mogelijk bezuinigd. Opdrachtgevers merken dat bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de uitvoering van het project. Ze worden geconfronteerd met doublures in het overleg, bij het ontwikkelen, het ontwerpen, de financiering en bij de planning en uitvoering van de bij die processen betrokken partijen, het zogenaamde dubbel werk. Dit werkt vertragend en kostenverhogend voor de opdrachtgevers. Belangrijke oorzaken zijn ook de toenemende mate van segmentatie en specialisatie bij de betrokken (bouw)partijen en een te kort aan efficiënte coördinatie en initiatief, al dan niet ingegeven door commerciële, financiële of (bedrijfs)politieke belangen. Innovatieve benadering The Citadel Company ziet, samen met de overige Overijsselse initiatiefnemers, ondanks de huidige malaise, de toekomst met vertrouwen tegemoet en ziet enorme kansen om juist nu te komen met een vernieuwende benadering en aanpak m.b.t. vooruitstrevend en toekomstbestendig ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van bouwprojecten, desgewenst aangevuld met het eventueel onderhouden van het vastgoed, tuinen en terreinen. Per sector, zoals zorg, seriematige woningbouw, (duurzaam)renovatie, scholen, medisch, bedrijfsgebouwen, villa s en zorgaanbouwen (VILO) zal een rechtspersoon met een juridische structuur worden ingericht, waarbinnen het project wordt binnengehaald, opgestart, uitgevoerd en waarbinnen zeggenschap, aansturing, risico s en financiering worden ondergebracht. Binnen deze rechtspersoon brengt iedere partij diens eigen specifieke expertise in, welke aanvullend is op die van de overige partijen. De meerwaarde voor de opdrachtgever zal zijn: financieel aantrekkelijk, één contract- en gesprekspartner, slagvaardig, ontzorgend, doelgericht, specialistisch, overzichtelijk, openheid en maatwerk. Kernwaarden zijn: betrokken, initiëren, coördineren, participeren, binden en verbinden.

13 Samenstelling De samenstelling van de samenwerkende partijen binnen de rechtspersoon wordt per sector bepaald, maar zal in het algemeen bestaan uit Overijsselse bedrijven die de volgende disciplines vertegenwoordigen: Architect Ingenieur Bouwkundige Aannemer Installateur Afbouwer Interieurbouwer Onderhoud Conceptbeschrijving Kubus wooncomplex De visie van The Citadel Company (TCC) is van binnen naar buiten denken, de indeling en plattegronden worden ontworpen door ons projectteam, die bestaat uit een architect, bouwadviseur en installatieadviseur. Hierdoor krijgen we in een vroeg stadium inzichtelijk of de bouw- en installatietechniek in het gebouw past en of deze op elkaar is afgestemd. Wanneer de plattegronden/indeling van het gebouw redelijk definitief zijn, wordt de architectuur bepaalt van het gebouw. Uiteindelijk is de architectuur zeker een belangrijk onderdeel in het ontwerp, maar is niet leidend. Voorop moet staan dat het gebruikersgemak en een goed binnenklimaat voor de opdrachtgever het belangrijkst is en dat voor een gunstige prijs. Bij de huidige seriematige woningbouwprojecten zijn deze over het algemeen geprojecteerd in een rij. Wanneer wij een woningrij van vier bekijken c.q. uitlichten, zijn er altijd twee woningen, die gesitueerd zijn op de hoek. Deze hoekwoningen hebben drie gevels grenzend aan de buitenlucht, ofwel energetische verliesgevels (n.l. voor-, achter en zijgevel). De overige tussenwoningen hebben twee gevels (n.l. voor- en achtergevel) In het kader van duurzaamheid hebben wij binnen dit concept het aantal verliesgevels per woning teruggebracht naar twee, maar in zo n situering dat elke woning en zo optimaal mogelijk uitzicht en daglichttoetreding verkrijgt. wij getracht om deze gevels, die wij zien als verliesgevels terug te brengen naar maximaal twee verliesgevels. Dit is de eerste winst in het kader van duurzaamheid. Installatietechniek Bij het ontwerp van de basisplattegronden is er in het totaalconcept een centrale bouwkundige schacht meegenomen. Deze schacht is bedoeld voor de plaatsing van de collectieve warmteopwekker (hout CV of warmtepomp). Tevens worden alle transportleidingen hierin aangebracht en verbruikende toestellen/onderdelen tegen deze schacht geplaatst met als voordeel dat leidinglengtes geminimaliseerd worden. Dit resulteert in compacte en goedkopere aanleg van de techniek en het beperken van energieverlies. Er is 1 NUTS aansluiting benodigd, door onder bemetering te plaatsen kan per bewoner worden afgerekend. Wanneer de installatietechniek op een centrale plaats gesitueerd is in een gebouw en deze ook compact is zonder al te veel leidingwerk, zal dit een positief effect hebben op de totale bouwkosten van het gehele gebouw. Hierdoor is de scoringskans voor het te ontwikkelen complex groter. Dat is in de huidige marktconjunctuur zeker een pluspunt.

14 Architectuur TCC heeft dit gebouw zo ontworpen dat er op de 1 e en 2 e verdieping 4 woningen gerealiseerd kunnen worden allen met een eigen ingang. Op de begane grond is er ruimte voor 4 appartementen met allen een eigen ingang. Deze appartementen kunnen geschikt zijn voor bijvoorbeeld onderstaande doelgroepen: - appartementen senioren, - (woon)zorgappartementen, - kantoor MKB/ZZP eventueel in combinatie met een woning op de 1 e en 2 e verdieping, - studenten - winkels Er is een aparte ingang naar de kelder zodat de installatietechniek in de centrale schacht benaderbaar is. Door gebruik te maken van duurzame en innoverende technieken en bouwmaterialen is dit ontwerp C02 en klimaat neutraal (EPC=0). De woningen op de 1 e en 2 e verdieping hebben het principe van een maisonnette, waarbij de twee verdiepingen ten opzichte van elkaar draaien rond de schacht (e.e.a. wordt verduidelijkt door gebruik van dezelfde kleuren in de plattegronden). Hierdoor kan op 3 verschillende richtingen de zon naar binnen treden in de maisonnette. Zet je dit tegenover een normale tussenwoning dan is deze mogelijkheid niet aanwezig. Door de constructieve draagmuren op de juiste plaats te situeren ontstaat er vrije indeelbaarheid van de woning. Hierdoor is de keus vrij om b.v. op de 1 e verdieping de slaapkamer te plaatsen, maar dit kan ook op de 2 e verdieping. E.e.a. afhankelijk van de situering t.o.v. de zon/omgeving en woonwensen van de opdrachtgever. De verkoopbaarheid van alle woningen zal naar aller waarschijnlijkheid groter zijn door deze vrijheid dan bij een normale (tussen)woning en/of appartement. De architectuur van de buitenzijde van het complex is per woning afgestemd (op de 1 e en 2 e verdieping) door het gebruik van duurzame bouw- en afwerkingsmaterialen. Hierdoor krijgt ieder woning zijn eigen identiteit en uitstraling.

15 Algemene kenmerken van het concept Naam concept: - KUBUS Wooncomplex Omschrijving van het concept: - Zie hierboven Marktsegment: - Particulier en/of Zakelijk Doelgroep: - Particulieren, Zorg, Senioren en MKB/ZZP Het concept kan in de volgende provincies geleverd worden: - ALLE provincies Min. seriegrootte: - minimaal 1 complex Max. seriegrootte: - geen max. 2. Projectkenmerken Opdrachtgever: - The Citadel Company Plaats: - Lemelerveld Projectnaam: - Kubus wooncomplex Soort bouwwerk: - Woon, Werk en/of Zorgcomplex Aantal eenheden: - 8 stuks Totaal aantal m2: - 755,6 m2 m2/eenheid: - 64,3 (begane grond) en 124,6 (1 e en 2 e verdieping) Totaal aantal m3: ,8 m3 m3/eenheid: - 192,9 (begane grond) en 373,8 (1 e en 2 e verdieping) Bijzondere kenmerken van de locatie: - nog niet bekend Soort selectieproces (prijsvraag, 'bouwteam', aanbesteding): - Diverse mogelijkheden (Design & Build)

16 Projectteam: - TCC met vaste uitvoerende partijen in 1 B.V. 2. Waardeprofiel van het concept Zie algemeen verhaal hierboven 3. Bijdrage aan de energietransitie Zie algemeen verhaal hierboven 4. Hoe is uw marktbenadering? Zie algemeen verhaal hierboven Hoe is de marketing van het concept? Waar wordt gebruik van gemaakt van? (bijvoorbeeld website, folder, artikelen, showroom etc.) - D.m.v. social media en website Geef een beschrijving van het verkoopproces van het concept. - Acquisitie binnen ons eigen netwerk - Projectontwikkeling binnen het gestelde merk - Makelaar (die de toegevoegde waarde heeft met social media) Hoe geeft de aanbieder de klant inzicht in de te leveren oplossing (bijvoorbeeld 3D visualisatie)? - 3d visualisaties (bv. artist-impression en 3d film) en het uitwerken 3D tekenprogramma s 5. Hoe maakt u gebruik van de samenwerkende keten? Zie algemeen verhaal hierboven 6. Waaruit blijkt dat het een project is met een bijzondere energieambitie? Welke bijzondere energieprestatie is er in het project bereikt en welke bijzondere maatregelen (technisch, organisatorisch of anderszins) zijn daarvoor ingezet? - EPC=0, dit door de toegepaste bouwtechniek (bouwmaterialen) en installatietechniek Is er sprake van een slim integraal afgestemd energetisch concept? - Zowel bouwkundig als installatietechnisch is het een slim en doordacht ontwerp. Is het betaalbaar in verhouding met projecten die vanuit de heersende normen zijn gerealiseerd? - Ja, verwachting is prijsniveau gelijkwaardig als de huidige markt met meerwaarde van lage energiekosten. Doen de energieambities afbreuk aan de esthetische en/of comfort kwaliteit van de woning? - Nee aan de buitenzijde is niet af te leiden Welke vernieuwende technieken zijn ingezet om die ambities te realiseren? - Hout CV (1 opwekker) voor alle eenheden In hoeverre is het realistisch dat theoretische prestaties ook daadwerkelijk behaald gaan worden? - Een EPC berekening heeft aangetoond dat het concept zoals wij opgesteld hebben haalbaar is. In hoeverre wordt er voldaan aan de verwachtingen van de klant? - Klantverwachtingen en wensen zijn inpasbaar in ons concept. Ze mogen altijd meedenken in de verdere uitwerking van het ontwerp. Meerwaarde van het product/dienst: - Gezamenlijk gebruik van installaties (minder kosten)

17 - Driezijdig georiënteerd - Vrij indeelbaarheid van de 1 e en 2 e verdieping - Meerdere doelgroepen kunnen in het concept Meerwaarde voor de omgeving, het gebied: - Het unieke van het ontwerp is de uitstraling en unieke indeling van het gebouw. Er zijn nog niet eerder zulke gebouwen gerealiseerd. Meerwaarde van proces van de projectorganisatie (overlast, planning, communicatie etc.) - Ontwerp en realisatie komen in een vroeg stadium bijeen, door het uitwerken in BIM worden de faalkosten gereduceerd en wordt van elke uitvoerende partij de kennis benut om het ontwerp te verbeteren Prijzen/kosten - De prijs per eenheid zal naar verwachting de normale appartementen markt niet overstijgen rond de huidige markt. - Uiteindelijk zal de meerwaarde van lage de energielasten per maand worden doorberekend in de verkoopprijs en/of huurprijs. Voor vragen kunt u zich richten aan: The Citadel Company Kroonplein 4A 8151 AZ Lemelerveld michel@thecitadelcompany.com

Isoleren in Balans 1. Algemene kenmerken van het concept 2. Projectkenmerken

Isoleren in Balans 1. Algemene kenmerken van het concept 2. Projectkenmerken Isoleren in Balans 1. Algemene kenmerken van het concept Naam concept: Isoleren in Balans Omschrijving van het concept: Isoleren in Balans is hét concept voor het verantwoord verduurzamen van vooroorlogse

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

Uw procesregiseur. Expertise in het bouwtraject. Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een

Uw procesregiseur. Expertise in het bouwtraject. Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een sterk in verbinden Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een toonaangevend ingenieursbureau. Gespecialiseerd in duurzaam en constructief bouwadvies voor woningbouw en utiliteitsbouw.

Nadere informatie

Interieur kantoorruimte te Tubbergen

Interieur kantoorruimte te Tubbergen Interieur kantoorruimte te Tubbergen Projectnummer: 09-292 Deze kantoorruimte staat aan de rand van het industrieterrein in Tubbergen. De indeling van deze kantoorruimte is zorgvuldig ontworpen naar de

Nadere informatie

Interieur jaren 30 woning

Interieur jaren 30 woning Interieur jaren 30 woning Projectnummer: 05-126 Bekijk het exterieur van de jaren 30 villa Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een

Nadere informatie

verrassendehuisvesting Vanaf 71.500,- Heilijgers WoningConcept Van casco tot full-service

verrassendehuisvesting Vanaf 71.500,- Heilijgers WoningConcept Van casco tot full-service verrassendehuisvesting Vanaf 71.500,- Heilijgers WoningConcept Van casco tot full-service Heilijgers WoningConcept PROJECTEN HAALBAAR MAKEN De woningkwaliteit stijgt en de prijzen zijn gedaald. Het is

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Laatste woning beschikbaar! CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Situatie Otto van Egmondlaan In het CPO project Schipluiden bouwen 9 buren samen aan hun nieuwe woningen. Sinds 2013 zijn

Nadere informatie

Bouwboek Cannenburglaan

Bouwboek Cannenburglaan Bouwboek Cannenburglaan HAAGSE HUISJES - kies je type 0,2 Bij het project Haagse Huisjes kunt u mede zelf kiezen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Hierdoor kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar

Nadere informatie

www.bouwformatie.nl Bouwformatie

www.bouwformatie.nl Bouwformatie www.bouwformatie.nl Bouwformatie Tarieven voor kennis, inspiratie en communicatie 2014 Tarieven voor kennis, inspiratie en communicatie 2014 Architectuur 3 Bouwtechniek 4 Bouwdetails 5 Bouwkosten 6 Communicatie

Nadere informatie

De passief gerenoveerde Binnengasthuizen worden monumentaal

De passief gerenoveerde Binnengasthuizen worden monumentaal 238 Binnengasthuisstraat, Zwolle renovatie van 40 woningen tot 32 monumentale Passiefhuizen VILLANOVA architecten, Rotterdam, 2012 De passief gerenoveerde Binnengasthuizen worden monumentaal De historische

Nadere informatie

algemene informatie foto s plattegrond

algemene informatie foto s plattegrond Informatiebrochure Tahitistraat 7 1339 PJ Almere Vraagprijs: 264.500 k.k. algemene informatie foto s plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen

Nadere informatie

ZEVEN PATIOWONINGEN / PRINSENBEEK

ZEVEN PATIOWONINGEN / PRINSENBEEK Stichting Droomwonen Breda Speelhuislaan 158 4815 CJ Breda 076-2051010 info@droomwonenbreda.nl Rabobank NL02RABO 0161846653 Kamer van Koophandel Breda 55042449 BTW nummer 8515.42.591 ZEVEN PATIOWONINGEN

Nadere informatie

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten www.kavelsgorssel.nl Smits van Waesberghe Makelaars Hoofdstraat 39b 7213 CP Gorssel Telefoon (0575) 49 20 80 info@svwmakelaars.nl www.svwmakelaars.nl Waar dorp en veld elkaar ontmoeten Thoma Makelaars

Nadere informatie

de meergeneratiewoning

de meergeneratiewoning de meergeneratiewoning VISSERS & ROELANDS architecten & ingenieurs EINDHOVEN 2 Inhoud Wie zijn wij Strategisch Voorraad Beleid Programma Resultaten Vragen VISSERS & ROELANDS architecten & ingenieurs EINDHOVEN

Nadere informatie

Inbo Bouwkunde. Ketensamenwerking De ultieme vorm van werken in multidisciplinair teamverband is voor ons ketensamenwerking. Een samenwerkingsvorm

Inbo Bouwkunde. Ketensamenwerking De ultieme vorm van werken in multidisciplinair teamverband is voor ons ketensamenwerking. Een samenwerkingsvorm Ketensamenwerking Inbo Bouwkunde Inbo Bouwkunde heeft talentvolle professionals die ambities hebben om landelijke en stedelijke gebieden in te richten. Onze kracht is om in een professionele omgeving,

Nadere informatie

Nieuwe huisstijl in Tubbergen

Nieuwe huisstijl in Tubbergen Nieuwe huisstijl in Tubbergen Projectnummer: 11-198 Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een gediplomeerd interieur architecte is u

Nadere informatie

HAALBAARHEIDSONDERZOEK

HAALBAARHEIDSONDERZOEK 193 Hartogstraat 7a Slot vastgoedbeheer Zoetermeer HAALBAARHEIDSONDERZOEK Hartogstraat 7a Plaats 18 Den Haag 8 januari 2009 INLEIDING Op verzoek van Slot vastgoedbeheer heeft ons bureau een onderzoek verricht

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Vind uw geluk in het. 2 Appartementen 3 Studio s 5 Starterswoningen 6 Patiowoningen 1 Vrijstaande woning

Vind uw geluk in het. 2 Appartementen 3 Studio s 5 Starterswoningen 6 Patiowoningen 1 Vrijstaande woning Vind uw geluk in het 2 Appartementen 3 Studio s 5 Starterswoningen 6 Patiowoningen 1 Vrijstaande woning 3 Chaamseweg Goedentijd Aantrekkelijk wonen midden in Alphen 2 Appartementen 3 Studio s 2 Hoekwoningen

Nadere informatie

BOUWHULPGROEP ACTIVE HOUSE Ontwerpen met specificaties

BOUWHULPGROEP ACTIVE HOUSE Ontwerpen met specificaties BOUWHULPGROEP ACTIVE HOUSE Ontwerpen met specificaties BOUWHULPGROEP: advies en architectuur Architectuur en stedenbouw: de bestaande stad Advisering: wijk- en locatieontwikkeling Innovatie: energie, milieu

Nadere informatie

BRUGGENSINGEL-NOORD BB AMERSFOORT

BRUGGENSINGEL-NOORD BB AMERSFOORT BRUGGENSINGEL-NOORD 29 3823BB AMERSFOORT Bijzondere architectuur, opvallende kenmerken, midden in het groen en over het water gebouwd. DIT IS HET! Deze woning is van bijzondere architectuur met een zeer

Nadere informatie

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT?

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT? EEN NIEUWE WERELD We leven in een dynamische wereld. Een wereld waarin we anders leven, anders wonen. Waarin we op zoek gaan naar persoonlijk geluk en ruimte willen creëren om ons als mens te ontplooien.

Nadere informatie

Verkooptekeningen Da Vinci Woningen Type A

Verkooptekeningen Da Vinci Woningen Type A NR. FASE verkooptekeningen OMSCHRIJVING 401 Verkooptekeningen Da Vinci Woningen Type A.1.2.3.4.5.6 FORMAAT A3 BLADEN 1:50/ 1:100/ 1:250 Tekeningenlijst Verkooptekeningen Da Vinci - Woningen Type A Tekeningnr.

Nadere informatie

Koopsom 136.800,- k.k.

Koopsom 136.800,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

'DE NIEUWE WILDERNIS'

'DE NIEUWE WILDERNIS' VRIJSTAANDE BUNGALOW 'WATERMUNT' 'DE NIEUWE WILDERNIS' FLEXIBILITEIT (Vraag gestuurd ontwikkelen en ontwerpen) Er worden verschillende woningtypen aangeboden, ieder met een geheel eigen signatuur en deze

Nadere informatie

OPERAWEG EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

OPERAWEG EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR OPERAWEG 77 3816 EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Ruime hoekwoning in groene woonomgeving. Ruime hoekwoning op een groot perceel met een eigentijds karakter. De zeer praktische woning met zes slaapkamers

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

Park Krayenhoff Uithoorn

Park Krayenhoff Uithoorn Park rayenhoff Uithoorn Park rayenhoff Uithoorn Situatie Park rayenhoff vormt een ruim opgezette parkachtige woonwijk aan de noordwest-zijde van Uithoorn op het voormalige IBM-terrein. Het hele plan is

Nadere informatie

verrassendehuisvesting Vanaf 180.000,- incl. btw Heilijgers WoningConcept Business Line

verrassendehuisvesting Vanaf 180.000,- incl. btw Heilijgers WoningConcept Business Line verrassendehuisvesting Vanaf 180.000,- incl. btw Heilijgers WoningConcept Business Line Heilijgers WoningConcept Business Line RENDERENDE HUURWONINGEN HAALBAAR MAKEN De vraag naar betaalbare huurwoningen

Nadere informatie

LE CORBUSIERSTRAAT EA AMERSFOORT

LE CORBUSIERSTRAAT EA AMERSFOORT LE CORBUSIERSTRAAT 28 3822EA AMERSFOORT Fraaie terrasvilla met parkachtige tuinen en terrassen Terrasvilla met een verantwoorde vormgeving, een vormgeving die uniek is in zijn eenvoud. Gelegen in het Zielhorst-Park

Nadere informatie

Rijwoningen plan de Esch, Tubbergen De Esch B.V.

Rijwoningen plan de Esch, Tubbergen De Esch B.V. 19-07-2018 Rijwoningen plan de Esch, Tubbergen De Esch B.V. Building Design Architectuur BV Hoofdstraat 43 7625 PB Zenderen T 074-2659966 F 074-2659967 E info@buildingdesign.nl Locatie - luchtfoto 2 /

Nadere informatie

EINDPRESENTATIE EIGENWIJS WONING. geregiseerde vrijheid binnen een bijzondere vorm van projectmatige woningbouw! 31 oktober 2017

EINDPRESENTATIE EIGENWIJS WONING. geregiseerde vrijheid binnen een bijzondere vorm van projectmatige woningbouw! 31 oktober 2017 EINDPRESENTATIE EIGENWIJS WONING geregiseerde vrijheid binnen een bijzondere vorm van projectmatige woningbouw! 31 oktober 2017 EIGENWIJS WONING stappenplan de voordelen van een projectmatige aanpak mét

Nadere informatie

TERSCHUUR/ACHTERVELD VRIJSTAANDE WONING WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL

TERSCHUUR/ACHTERVELD VRIJSTAANDE WONING WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL TERSCHUUR/ACHTERVELD VRIJSTAANDE WONING Type: Vrijstaande woning Adres: Vinkelaar 4 Perceel: Ca. 2.300 m 2 Vraagprijs: Vanaf 598.500 v.o.n. Publicatie: 2015-01-1 WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL VAN HARTE

Nadere informatie

HoekPlus Wonen haalt meer Uit de hoekwoning

HoekPlus Wonen haalt meer Uit de hoekwoning HoekPlus Wonen haalt meer Uit de hoekwoning Het slimme antwoord op een lastige opgave HOEKPLUS WONEN HAALT MEER UIT DE HOEKWONING Met het concept HoekPlus Wonen wordt de hoekwoning van een woningblok omgebouwd

Nadere informatie

Woonoppervlakte 160 m 2 Vraagprijs 189.000,- kosten koper TE KOOP. Nieuwe Haven 257 A Schiedam

Woonoppervlakte 160 m 2 Vraagprijs 189.000,- kosten koper TE KOOP. Nieuwe Haven 257 A Schiedam Woonoppervlakte 160 m 2 Vraagprijs 189.000,- kosten koper TE KOOP Nieuwe Haven 257 A Schiedam OMSCHRIJVING WAT EEN SCHERPE PRIJS! INCLUSIEF PARKEERPLAATS! WONINGRUIL MOGELIJK!! - RUIMTE - UITZICHT OP HET

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

Hollandse Meesters. Hollands. 21 appartementen Brueghel. informatie deelcomplex

Hollandse Meesters. Hollands. 21 appartementen Brueghel. informatie deelcomplex Hollandse Meesters 21 appartementen Brueghel Hollands informatie deelcomplex 2 Europalaan Oostenrijkstraat Hongarijeplaats 0 cm. 1000 2000 3000 4000 5000 Het woningblok In deze brochure treft u de plattegronden,

Nadere informatie

Koopsom 136.800,- k.k.

Koopsom 136.800,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP. Oudestraat 28 5421 WE GEMERT Koopsom: 269.000 v.o.n.

TE KOOP. Oudestraat 28 5421 WE GEMERT Koopsom: 269.000 v.o.n. TE KOOP Oudestraat 28 5421 WE GEMERT Koopsom: 269.000 v.o.n. Omschrijving Unieke semi-bungalows in het centrum van Gemert aan de Oudestraat Aan de Oudestraat, in de monumentale boerderij op wandelafstand

Nadere informatie

Energieverspilling is zinloos

Energieverspilling is zinloos Aan de slag in de Bestaande Bouw Energieverspilling is zinloos in het verleden en daarna samengesteld door: Martin Liebregts Haico van Nunen Donderdag 13 september 2007 2/25 3/25 1. Praktijk van het verleden

Nadere informatie

ARNHEMSEWEG GH LEUSDEN

ARNHEMSEWEG GH LEUSDEN ARNHEMSEWEG 19 3832GH LEUSDEN Uniek en landelijk geschakelde woning. Perfect wonen en werken of een combinatie met een gastenverblijf. Op de hoek van de Schutterhoeflaan en de Arnhemseweg staat deze aantrekkelijke

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

Vraagprijs 159.000,- k.k.

Vraagprijs 159.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP. Hopveld 4 5421 CE GEMERT Vraagprijs: 249.000 k.k.

TE KOOP. Hopveld 4 5421 CE GEMERT Vraagprijs: 249.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 249.000 k.k. Omschrijving OPEN HUIS ZATERDAG 3 OKTOBER VAN 11:00 TOT 15:00 UUR...HOPVELD 4 GEMERT Dit geheel gemoderniseerd appartement met eigen parkeerplaats is gelegen op een absolute

Nadere informatie

Interieurontwerp te Amsterdam

Interieurontwerp te Amsterdam Interieurontwerp te Amsterdam Projectnummer: 14-245 Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een gediplomeerd interieur architecte is u

Nadere informatie

Ketenintegratie in de woningbouw. Een onderzoek naar de invloed van ketenintegratie op tijd, geld en kwaliteit Door Karin van der Vliet

Ketenintegratie in de woningbouw. Een onderzoek naar de invloed van ketenintegratie op tijd, geld en kwaliteit Door Karin van der Vliet Ketenintegratie in de woningbouw Een onderzoek naar de invloed van ketenintegratie op tijd, geld en kwaliteit Door Karin van der Vliet Inhoud Waarom? Hoe? Resultaten theorie Resultaten praktijk Conclusie

Nadere informatie

THE OPEN HOUSE. Twee Open Huis opties. Volledig vormgegeven flexibiliteit

THE OPEN HOUSE. Twee Open Huis opties. Volledig vormgegeven flexibiliteit THE OPEN HOUSE THE OPEN HOUSE Volledig vormgegeven flexibiliteit Het Open Huis van Atelier van Wengerden is ontworpen rondom grote open ruimten met uitzicht en licht aan alle kanten. Hierbij ontstaat een

Nadere informatie

EINSTEINSTRAAT 28C 3717 JT AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

EINSTEINSTRAAT 28C 3717 JT AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR EINSTEINSTRAAT 28C 3717 JT AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Ruim en licht appartement in het Leusderkwartier. In de wijk Leusderkwartier ligt te midden van een groene omgeving dit ruime en lichte

Nadere informatie

TE KOOP. Paprikastraat 25 Hoogvliet Rotterdam. Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs 100.000,- kosten koper

TE KOOP. Paprikastraat 25 Hoogvliet Rotterdam. Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs 100.000,- kosten koper Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs 100.000,- kosten koper TE KOOP Paprikastraat 25 Hoogvliet Rotterdam Ruime 5-kamer woning met diepe achtertuin op het westen. OMSCHRIJVING Starters opgelet. Ruime 5-kamer

Nadere informatie

Markt functioneert nu mondjesmaat, er is meer potentieel dan nu wordt gerealiseerd, want:

Markt functioneert nu mondjesmaat, er is meer potentieel dan nu wordt gerealiseerd, want: Marktanalyse Markt functioneert nu mondjesmaat, er is meer potentieel dan nu wordt gerealiseerd, want: Onbekendheid gebouweigenaren & gebruikers met de mogelijkheden en winst die te behalen valt Ondoorzichtige

Nadere informatie

TE KOOP. Haringvlietstraat 161 Dordrecht. Woonoppervlakte 103 m 2 Vraagprijs 165.000,- kosten koper

TE KOOP. Haringvlietstraat 161 Dordrecht. Woonoppervlakte 103 m 2 Vraagprijs 165.000,- kosten koper Woonoppervlakte 103 m 2 Vraagprijs 165.000,- kosten koper TE KOOP Haringvlietstraat 161 Dordrecht Hier hoeft u alleen nog een keuken te plaatsen en dan is dit riante appartement met een geweldig uitzicht

Nadere informatie

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Loolaan 27 100 7314 AC Apeldoorn TE KOOP VANAF 145.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud galerijflat appartement 3 91 m² 0 m² 293 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph 1 Zelf veranderingen aanbrengen 1. Algemeen Woningstichting St. Joseph vindt het belangrijk dat huurders zich thuis

Nadere informatie

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Woonworkshop #1 woneninvinkeveld maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Beneden / boven Beneden/bovenwoning De combinatie van beneden- en bovenwoningen maakt het mogelijk om een betaalbare woning aan

Nadere informatie

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Optimaal Woning Zorgeloos woongenot! OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Een complete eengezinswoning vanaf 175.000 v.o.n. (inclusief grond en exclusief

Nadere informatie

Toolkit Selectietool. duurzame woningbouw 2013. Een hulpmiddel voor het selecteren van het best passende energieconcept.

Toolkit Selectietool. duurzame woningbouw 2013. Een hulpmiddel voor het selecteren van het best passende energieconcept. duurzame woningbouw 2013 Toolkit Selectietool Een hulpmiddel voor het selecteren van het best passende energieconcept. 22 november 2013 In opdracht van: - Platform31 (Energiesprong) - GEN (Gebieden Energie

Nadere informatie

34 woningen Heijhorst Zuid te Scherpenzeel

34 woningen Heijhorst Zuid te Scherpenzeel 34 woningen Heijhorst Zuid te Scherpenzeel 34 Sfeervolle woningen in groene omgeving Verschillende typen en prijscategorieën EPC-0 Ontwikkeld samen met geïnteresseerden Gezellige buurt op korte afstand

Nadere informatie

Wat wil die consument nu eigenlijk

Wat wil die consument nu eigenlijk Wat wil die consument nu eigenlijk duurzaam 13 mei Ronald Provoost 1 Om hoeveel geld gaat het nu eigenlijk 2 Welke plannen heeft hij/zij 3 Welke partijen zijn belangrijk voor de consument 4 Waarop baseert

Nadere informatie

Vraagprijs 225.000,- k.k.

Vraagprijs 225.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

De Thun 105, Heerlen. Contact Email: welkom+ruijters.nl@rv-eb.nl Telefoon: Onbekend Website: http://huistekoop.nl/ De Thun 105, Heerlen.

De Thun 105, Heerlen. Contact Email: welkom+ruijters.nl@rv-eb.nl Telefoon: Onbekend Website: http://huistekoop.nl/ De Thun 105, Heerlen. Algemene informatie Straat: De Thun 105 Postcode: 6419XG Stad: Heerlen Perceeloppervlakte: 136 m² Woonoppervlakte: 120 m² Volume: 420 m³ Bouwjaar: 1976 Type: Tussenwoning Prijs: 174.900 k.k. Contact Email:

Nadere informatie

HOEKPLUS WONEN HAALT MEER UIT DE HOEKWONING

HOEKPLUS WONEN HAALT MEER UIT DE HOEKWONING HOEKPLUS WONEN HAALT MEER UIT DE HOEKWONING HET SLIMME ANTWOORD OP EEN LASTIGE OPGAVE HOEKPLUS WONEN HAALT MEER UIT DE HOEKWONING Met het concept HoekPlus Wonen wordt de hoekwoning van een woningblok omgebouwd

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie

F.e.e.s.t! VILLA. wonen. samen WONEN is een feest, verbeter de wereld SAMEN

F.e.e.s.t! VILLA. wonen. samen WONEN is een feest, verbeter de wereld SAMEN F.e.e.s.t! VILLA VILLA F.e.e.s.t! Family Energy Ecology Sustainability Taking care Één villa voor meerdere generaties Een zeer energiezuinige villa Ecologisch materiaalgebruik Een gezond leven Samen oud

Nadere informatie

Vanderlande Veghel. Opdrachtgever: Programma

Vanderlande Veghel. Opdrachtgever: Programma Vanderlande Veghel Opdrachtgever: Programma Start ontwerp: Oplevering: Vanderlande kantoor 19.000 m 2 en parkeergarage 600 plaatsen mei 2014 parkeergarage december 2014 kantoor juni 2016 Vanderlande Veghel

Nadere informatie

Oostburgwal Arnhem. Huurprijs 900,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl

Oostburgwal Arnhem. Huurprijs 900,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl Oostburgwal Arnhem Huurprijs 900,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Arnhem Arnhem is meer dan duizend jaar geleden als een klein gehucht ontstaan langs de Sint-Jans beek. Dat is de beek

Nadere informatie

Appartementen Smutsstraat

Appartementen Smutsstraat Levendig wonen in het centrum van Hengelo Appartementen Smutsstraat Nu te huur! Speelse gevelindeling Ruim balkon Woonkamer met open keuken Twee slaapkamers Edelsmid en Goudsmid, appartementen voor alle

Nadere informatie

Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m.

Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m. Minervaplein 40g te Rotterdam - 110-Morgen Omschrijving 4-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Datum: 11 juni Bouwnummers: 290 en 291 Verkooptekeningen twee-onder-één-kapwoning Special

Datum: 11 juni Bouwnummers: 290 en 291 Verkooptekeningen twee-onder-één-kapwoning Special Datum: 11 juni 2019 ouwnummers: en Verkoopen twee-onder-één-kapwoning Special Van Wijkplantsoen Van Wijkplantsoen Van Wijkplantsoen 000 P entree parkeervak houten berging ligustrum vulgare haag, hoogte

Nadere informatie

2 ruime maisonnettes. patiowoning. startersappartement. Gasthove wonen. www.gasthuislaan.nl

2 ruime maisonnettes. patiowoning. startersappartement. Gasthove wonen. www.gasthuislaan.nl 2 ruime maisonnettes patiowoning startersappartement Gasthove wonen www.gasthuislaan.nl Van der Hout Vastgoed bv Helm & Heus makelaars Van der Hout Vastgoed heeft zich gespecialiseerd in het verwerven,

Nadere informatie

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen ENQUETE SPOORBUURT Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen Delen Enquête: 1. Woonsituatie 2. Wijk Opzet 3. Wijk Beschermd Stadsgezicht 4. Woning

Nadere informatie

Haagdijk 142-a3, Breda

Haagdijk 142-a3, Breda Haagdijk 142-a3, Breda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 28-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Project: Woonhuis ABCOUDE Opdrachtgever: Erven J.M. Albers - Hendriks Datum: 7 mei 2015

Project: Woonhuis ABCOUDE Opdrachtgever: Erven J.M. Albers - Hendriks Datum: 7 mei 2015 : Opdrachtgever: Erven J.M. Albers - Hendriks : 7 mei 2015 001 Souterrain bestaande situatie 07-05-2015 Nr 001 Souterrain bestaande situatie 002 Begane grond bestaande situatie 07-05-2015 Nr 002 Begane

Nadere informatie

ENKA te Ede deelgebied C1

ENKA te Ede deelgebied C1 ENKA te Ede deelgebied C1 Verkooptekeningen blok C1 + Blok C2 16-12-2014 Renvooi type 5.1 begane grond bouwnummer: 15, 21, 23 type 5.1 1e verdieping bouwnummer: 15, 21, 23 type 5.1 2e verdieping bouwnummer:

Nadere informatie

TE HUUR. Kruisplein 884 + PP Rotterdam

TE HUUR. Kruisplein 884 + PP Rotterdam Kruisplein 884 + PP Rotterdam TE HUUR De huurprijs voor het appartement is 985,- per maand (exclusief 75,- servicekosten) en voor de parkeerplaats 130,-- per maand (exclusief 15,- servicekosten) OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,- k.k.

Vraagprijs 199.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Laan van Nieuw Oosteinde GH Voorburg k.k.

Laan van Nieuw Oosteinde GH Voorburg k.k. TE KOOP Laan van Nieuw Oosteinde 374 2274 GH Voorburg 325.000 k.k. KENMERKEN Prijs 325.000 k.k. Postcode 2274 GH Ligging In woonwijk Woningtype Bovenwoning Woonruimte 125m² Inhoud 379m³ Kamers 5 Oplevering

Nadere informatie

De Groene Kamer Arnhem

De Groene Kamer Arnhem De Groene Kamer Arnhem Woonzorgcomplex en woningbouw Presikhaaf Arnhem Situatie De Groene Kamer Onder deze naam is in de Arnhemse wijk Presikhaaf een volledige herontwikkeling van een saaie, versleten

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN DE AVOND

PROGRAMMA VAN DE AVOND PROGRAMMA VAN DE AVOND 1. Opening - Robert Hellings (Iris Vastgoed BV) 2. Stappenplan Eigenwijs Woning 3. Presentatie van het plan - Joost van den Brand (Pauwert Architectuur) 4. Uitleg van het proces

Nadere informatie

Wilhelminaplein NX Tegelen. Vraagprijs: k.k. Antares. woonoppervlakte 120 m2 2 slaapkamers te koop

Wilhelminaplein NX Tegelen. Vraagprijs: k.k. Antares. woonoppervlakte 120 m2 2 slaapkamers te koop Wilhelminaplein 111 5931 NX Tegelen woonoppervlakte 120 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 240.000 k.k. Antares kopen@thuisbijantares.nl 077-373 36 66 www.thuisbijantares.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 6 twee-onder-één-kapwoningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

Huurprijs 894,12 p.m.

Huurprijs 894,12 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Parkappartement A + F

Parkappartement A + F Parkappartement A + F Plattegrond Parkappartement A + F Type A 1 e en 3 e verdieping, bouwnummers 70 + 80 Type F 2 e en 4 e verdieping, bouwnummers 75 + 85 (op de andere zijde staan de plattegronden Parkappartement

Nadere informatie

WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT

WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT Charmante stadswoning in het geliefde Soesterkwartier. Charmante stadswoning in het geliefde Soesterkwartier. Op een fraaie en rustige locatie gelegen. De Kindvriendelijke

Nadere informatie

congres senioren kbo brabant 8 juni 2017 vissers & roelands architecten & ingenieurs 1 Seniorenhuisvesting concepten en voorbeelden 8 juni 2017

congres senioren kbo brabant 8 juni 2017 vissers & roelands architecten & ingenieurs 1 Seniorenhuisvesting concepten en voorbeelden 8 juni 2017 1 Seniorenhuisvesting concepten en voorbeelden 8 juni 2017 Presentatie - Wie zijn wij? - Seniorenhuisvesting, concepten en voorbeelden - Meergezinswoningen Deurne - Woongebouw dementerende ouderen Sterksel

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,- k.k.

Vraagprijs 439.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

WILHELMINALAAN 29 8262 DA KAMPEN

WILHELMINALAAN 29 8262 DA KAMPEN WILHELMINALAAN 29 8262 DA KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WILHELMINALAAN 29, KAMPEN Sfeervolle tussenwoning met aangebouwde berging, plaats

Nadere informatie

Vraagprijs 259.000,- k.k.

Vraagprijs 259.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Woonoppervlakte 116 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Cleveringahof 75 Rotterdam

Woonoppervlakte 116 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Cleveringahof 75 Rotterdam Woonoppervlakte 116 m 2 Vraagprijs 225.000,- kosten koper TE KOOP Cleveringahof 75 Rotterdam OMSCHRIJVING Deze ruime 5-kamer eengezinswoning met voor- en achtertuin heeft een schitterende ligging met uitzicht

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Nolensplein 7A

TE HUUR. Breda Mgr. Nolensplein 7A TE HUUR Breda Mgr. Nolensplein 7A Ruime bovenwoning, type maisonnette, met eigen entree, ruim dakterras van ca. 35 m², 5 (slaap-)kamers en een bergzolder. De woning is gesitueerd op de 1 e en 2 e verdieping,

Nadere informatie

Inschrijving van start!

Inschrijving van start! LittleAmsterdam bouw nu uw eigen grachtenpand 14 appartementen + 2 bedrijfsruimtes Inschrijving van start! De karakteristieken: - een sfeervol energiebewust grachtenpand zonder de ongemakken van bestaande

Nadere informatie

TE KOOP. Schuilenburg 140 Dordrecht. Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Schuilenburg 140 Dordrecht. Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs 119.000,- kosten koper TE KOOP Aantrekkelijk, geheel modern afgewerkt 2-kamerappartement met luxe keuken- en badkamerinrichting, balkon en eigen carport. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

TE HUUR. Sisarijs- of Sarisgang 33 Dordrecht. Woonoppervlakte 101 m 2

TE HUUR. Sisarijs- of Sarisgang 33 Dordrecht. Woonoppervlakte 101 m 2 Woonoppervlakte 101 m 2 TE HUUR Sisarijs- of Sarisgang 33 Dordrecht Deze ruime woning ligt in hartje centrum van Dordrecht! Uniek midden in het centrum is het enorme dakterras op de tweede verdieping.

Nadere informatie

Moderne vrijstaande villa s De Gilden Dronten

Moderne vrijstaande villa s De Gilden Dronten Moderne vrijstaande villa s De Gilden Dronten De Gilden, leven met veel woongenot De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woning-

Nadere informatie

HET MASKER GW AMERSFOORT

HET MASKER GW AMERSFOORT HET MASKER 144 3823GW AMERSFOORT Zeer ruim appartement met formidabel uitzicht. Uitzonderlijk wonen in een goed onderhouden en zeer ruim appartement? U bent welkom. Het appartement is gelegen op de vierde

Nadere informatie

TE KOOP. Falstaffstraat 28 Hoogvliet Rotterdam In de ruim opgezette wijk Oudeland bieden wij deze 2-laagse eengezinswoning met zeer ruime tuin.

TE KOOP. Falstaffstraat 28 Hoogvliet Rotterdam In de ruim opgezette wijk Oudeland bieden wij deze 2-laagse eengezinswoning met zeer ruime tuin. Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs 143.500,- kosten koper TE KOOP Falstaffstraat 28 Hoogvliet Rotterdam In de ruim opgezette wijk Oudeland bieden wij deze 2-laagse eengezinswoning met zeer ruime tuin. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

BV-001-K11. wijz. B: K11 De Houtzagerij - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen. Bouwnummer: 11. Schaal 1:50. Tekeningnummer.

BV-001-K11. wijz. B: K11 De Houtzagerij - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen. Bouwnummer: 11. Schaal 1:50. Tekeningnummer. K11 - tekeningenlijst bouwkundige verkooptekeningen blad : : : Status: : BV-001-K11 tekeningenlijst B: 24-10-2018 definitief BV-00 renvooi definitief 1:100 BV-002-K10-K11 situatie A: 20-09-2018 definitief

Nadere informatie