Hoofdstuk 1: Programma van Eisen. Hoofdstuk 2: Bestemmingsplan. 2.1 Inleiding blz Verantwoording locatie keuze blz Locatie blz.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoofdstuk 1: Programma van Eisen. Hoofdstuk 2: Bestemmingsplan. 2.1 Inleiding blz.7. 2.2 Verantwoording locatie keuze blz.8. 2.2.1 Locatie blz."

Transcriptie

1 Pagina 1

2 Pagina 2 Inhoudsopgave: Inleiding Hoofdstuk 1: Programma van Eisen Hoofdstuk 2: Bestemmingsplan blz.4 blz.5 blz Inleiding blz Verantwoording locatie keuze blz Locatie blz Het gebied blz Conclusie blz Informatie van gemeente s-hertogenbosch blz Bruistensingel blz Locatie Carolus en de Herven blz Station Oost en omgeving blz Aartshertogenlaan / Sportpark de Vliert blz Vervolgstappen blz Bijlage blz.13 Hoofdstuk 3: Collagebeschrijving blz Collagebeschrijving blz de Materialen blz.17 Hoofdstuk 4: Routing & Relaties blz Verklaring routing & relaties blz.20

3 Pagina 3 Hoofdstuk 5: Structureel ontwerp blz Verklaring structureel ontwerp blz.26 Hoofdstuk 6: Schetsen blz Schetsen blz Verklaring schetsen blz.33 Hoofdstuk 7: Ruimteomschrijving blz Inleiding blz Ruimteomschrijving ( exterieur ) blz De kleuren, het dak en overige blz De vorm blz Conclusie blz Ruimteomschrijving ( interieur ) blz Receptie, personeelsruimte en kantoor blz Winkel en opslagruimte blz Het sanitair blz Ruimteomschrijving ( de woning ) blz Conclusie blz.42 Bijlage: Voorlopig ontwerp blz.43 Definitief ontwerp blz.44

4 Pagina 4 Inleiding Het ontwerp van het project van het hoofdgebouw van een camping is tekstueel aangegeven in dit verslag. Het verslag geeft aan hoe het ontwerp tot stand is gekomen, maar het geeft ook technische onderdelen aan betreft het hoofdgebouw van een camping. Vele onderdelen zijn dus tekstueel aangegeven maar ook vele onderdelen die bij het ontwerp behoren zijn met illustraties weergegeven. Door de goede samenhang van teksten en illustraties is het verslag zeer overzichtelijk, maar ook duidelijk betreft het tot stand komen van het hoofdgebouw van een camping. De al gehele ontwerpfase die in dit verslag worden aangegeven zijn in verschillende onderdelen verdeeld. - Programma van eisen: alle voorafgaande eisen betreft het complex. - Sfeerbepaling / foto s / collage: met een klein geïllustreerd blad weergegeven wat voor materialen, vormen, kleuren, uitstraling etc. het complex met gaan bevatten. - Routing & relaties: met illustraties aangegeven hoe welke ruimten van het complex in verbinding met elkaar moeten komen te staan. - Structureel ontwerp: met 3D illustraties een klein idee weergegeven welke vorm het complex met hebben en hoe alle ruimten met elkaar in verbinding moeten komen te staan. - Toetsing bestemmingsplan: de locatie naar keuze weergegeven waar het complex komt te staan, maar ook alle plannen voor die locatie weergegeven in bijlagen en verslagen. - Ontwerp schetsen: het algehele ontwerp geschetst weergeven, betreft de vorm en uitstraling het van hoofdgebouw van de camping. - Voorlopig ontwerp: het voorlopige ontwerp is weergegeven in Auto-Cad wat als bijlage is toegevoegd. - Definitief ontwerp: het definitieve ontwerp is idem als het voorlopige ontwerp, weergegeven in Auto-cad en is toegevoegd als bijlage. - Ruimte omschrijving: geeft in tekst aan hoe de ruimten eruit komen te zien en uit welke materialen deze bestaan.

5 Pagina 5 Hoofdstuk 1 Programma van eisen:

6 Pagina Programma van eisen Programma van eisen voor hoofdgebouw camping Ruimte omschrijving Oppervlakte Hoogte Bijzonderheden Receptie incl. kantoor 40m2 3m Buro 1,4x0,5m / 3x kast 1x0,5m Toiletruimte Toilet 0,9x1,2m voorportaal 6x dames / voorportaal 6x heren 3x urinoir Douches 8 stuks (evt. 2x4) Wasgelegenheid 8stueks (evt. 2x4) Afwasruimte 10 plaatsen / 4 watertappunten i.v.m. water halen Ruimte wasmachine 10m2 3m 2x wasmach. 0,6x0,6m / 1x wasdroger 0,6x0,6m Winkel 200m2 4m Denk aan koeling/vrieskast Opslag 50m2 4m Kantoortje 15m2 3m 1 buro + 3 kasten Personeelsruimte incl. keukenhoek 15m2 3m Aanrecht + bovenkastje + koelkast Toiletgroep / CV + MK 3m 2x toilet 0,9x1,2m Kleine woning (2 slaapkamers); volgens modelbouwverordening De gehele woning is op de verdieping gesitueerd. *deze oppervlakten zijn minima (maximaal 10% extra)

7 Pagina 7 Hoofdstuk 2 Bestemmingsplan

8 Pagina Inleiding De locatie wordt beschreven in dit verslag van het hoofdgebouw van de camping. De locatie bevindt zich in Den Bosch. Deze locatie wordt nauwkeurig beschreven door de verschillende onderdelen in dit verslag. Ook is er een kleine beschrijving over het gebied waar het hoofdgebouw van deze camping zal komen te liggen. Naast alle omschrijvingen is er als bijlage het bestemmingsplan toegevoegd. Hierin staan de bouwplannen voor het gebied en de specifieke locatie van het complex.

9 Pagina Verantwoording locatie keuze: De locatie De bestemming waar mij voorkeur heen gaat bevindt zich in Den Bosch. De exacte locatie is te zien op kaartjes die volgen. Ik heb voor deze locatie gekozen omdat ik namelijk zelf in Den Bosch ben gesitueerd en daarnaast dit een mooie locatie is waar in de toekomst plaats vrij komt voor mijn ontwerp van het hoofdgebouw van een camping. De locatie waar mijn voorkeur heen gaat bevindt zich op de plaats van het huidige Carolus- Hospitaal. In de toekomst zal dit complex worden gesloopt en er zal ruimte worden gemaakt voor nieuwbouw woningen. Maar naast de geplande bouw van de nieuwbouwwoningen wordt er ook ruimte gemaakt voor een nieuw park dat gelegen ligt aan deze nieuwe woningen. Dit park is aangegeven net zoals de locatie zelf op de volgende figuren. Het park is een uitmuntende oplossing voor het bouwen van mijn complex. Deze beschikbare ruimte voldoet ruimschoots aan genoeg ruimte voor kampeerders maar bevat ook zeer veel ruimte voor mijn complex Het gebied Het gebiedt biedt veel mogelijkheden voor het toerisme dat wordt verwacht door aanleg van deze camping. Het is namelijk zo dat de camping gelegen ligt aan een van de hoofdroutes in Den Bosch. Dit is een route van waaruit er vele mogelijkheden worden geboden. Vanuit deze locatie kan er gerecreëerd worden in het naastliggende park. Dit park is slechts 150 meter van de locatie vandaag. Naast de noordelijk richting waar dit park gelegen ligt, kan er natuurlijk ook richting het zuiden worden gegaan. Als deze richting in wordt gegaan, zijn er vele mogelijkheden. Slecht 400 meter naar het zuiden is station-oost gelegen waarmee de toeristen makkelijk zich kunnen verplaatsen met het openbaar vervoer. Ook is in deze zuidelijk richting het centrum van Den Bosch gelegen. Dit is voor de toeristen die op deze camping zouden verblijven een grote trekpleister. Dat komt omdat Den Bosch in de top 5 van de beste steden staat om te winkelen, te recreëren, geld te besteden en te werken. En vanuit de locatie waar de camping zal worden gesitueerd zijn alle mogelijkheden die Den Bosch biedt zeer toegankelijk.

10 Pagina Conclusie: Als conclusie kan getrokken worden dat deze situatie veel mogelijkheden biedt voor een camping. Deze locatie geeft de rust die vakantiegangers gaarne willen maar toch geeft ook deze locatie alle mogelijkheden voor de kampeerders om goed te recreëren. Het is ook zo dat deze camping goed toegankelijk is vanaf de A2. Je neemt namelijk afslag Rosmalen richting Den Bosch, je rijdt 4 kilometer alsmaar rechtdoor en de camping ligt aan de linkerhand. Dus dit is de perfecte bestemming voor het camping hoofdgebouw. Afbeelding.3 Overzicht huidige situatie, gebied hoofdgebouw camping.

11 Pagina Informatie van gemeente s-hertogenbosch Bruistensingel Het gebied van de Bruistensingel en omgeving wordt herontwikkeld. Op 24 januari 2006 heeft de gemeenteraad de ruimtelijke uitgangspunten voor dit gebied vastgesteld. Ook is toen een motie van de SP aangenomen voor meer sociale woningbouw bij de Herven. De vaststelling van de ruimtelijke uitgangspunten is een eerste stap om in de toekomst tot ruimtelijke ontwikkelingen te komen van een aantal deelgebieden aan en nabij de Bruistensingel. De ambities voor de locaties zijn: - Carolus ziekenhuis en het verpleegtehuis de Herven: stedelijke woonomgeving - Stationsknoop: overwegend stedelijke woon/werkomgeving - Aartshertogenlaan (oude gedeelte) en het sportpark de Vliert: het versterken van de sport- en vrijetijdsvoorzieningen met een stedelijke en/of regionale uitstraling, het toevoegen van woningbouw en het herinrichten van de Aartshertogenlaan tot boulevard met een recreatieve functie in combinatie met woningbouw. - gebied ten noorden van de dijk de Heinis: voor dit gebied wordt het bestaande groene karakter gehandhaafd. Er zijn voor dit gebied dan ook geen nadere ruimtelijke uitgangspunten geformuleerd.

12 Pagina Locatie Carolus en de Herven De herontwikkeling van de locaties Carolus en de Herven naar een woonomgeving dienen een duidelijke herkenbare (stedelijke) presentatie te krijgen naar de Bruistensingel en Hervensebaan. Dit met behoud van het groene karakter. Ook moet er een goede ruimtelijke aansluiting gerealiseerd worden voor de woonbuurt de Herven. Op de locatie van het ziekenhuis kunnen in totaal 350 woningen gebouwd worden. Die komen dan in een parkachtige omgeving met een minimum aan bestrating en een maximum aan groen te liggen. Het merendeel van het groen is openbare ruimte. De locaties de Herven en het klooster (Zusters H. Carolus van de Borromeus) worden ingevuld op een manier die aansluit op de invulling van de locatie Carolus.

13 Pagina Station Oost en omgeving Bij de herontwikkeling van de stationsknoop (Station Oost en directe omgeving) dient een hoogwaardig en stedelijk beeld gerealiseerd te worden als contrast met het relatief groene karakter van de aangrenzende gebieden. Op het voorterrein van Station Oost kan tot m 2 kantoren worden gerealiseerd. Boven de kantoren kunnen appartementen komen. Op de begane grond worden langs de Bruistensingel voor het publiek toegankelijke functies gerealiseerd, zoals horecavoorzieningen, kleine winkeltjes en een rijwielstalling. Bij het KPNgebouw kan tot 5000 m 2 kantoren gerealiseerd worden, met daaronder het benodigde aantal parkeerplaatsen. Op de Kop van de Vliert wordt op basis van de nota Hoogbouw onderzocht of op deze locatie hoogbouw gerealiseerd kan worden Aartshertogenlaan / Sportpark de Vliert In het gebied Aartshertogenlaan en Sportpark de Vliert is sprake van het toevoegen van sport-, recreatie-, en vrijetijdsfuncties met een stedelijke en/of regionale uitstraling. Het transferium wordt bij deze ontwikkeling betrokken. Door het toevoegen van woningen kan de gebruikswaarde van de omvangrijke openbare ruimte toenemen. Het oude gedeelte van de Aartshertogenlaan, die is afgesloten voor het verkeer, kan worden heringericht tot boulevard met een recreatieve functie. Dit in combinatie met woningbouw Vervolgstappen Gezien de beschikbaarheid van de verschillende locaties, de marktsituatie en de relatie tot andere (boven)stedelijke ontwikkelingen komen op dit moment nog niet alle locaties in aanmerking voor herontwikkeling. Allereerst wordt aan de slag gegaan met de locatie Carolus, omdat deze locatie binnen een aantal jaren vrijkomt. De ruimtelijke uitgangspunten worden uitgewerkt en vertaald in een planologische procedure. Dit gebeurt in overleg met betrokken partijen en belanghebbenden. Voor de stationsknoop geldt dat de realisatie hiervan met name afhankelijk is van de ontwikkelingen op de kantorenmarkt en het beleid ten aanzien van fasering en segmentering. Voor het gebied Aartshertogenlaan en de Vliert zal in 2006 worden gekeken welke vervolgstappen gemaakt kunnen worden en welke planologische procedures daartoe noodzakelijk zijn.

14 2.4 Bijlage (bestemmingsplan) Pagina 14

15 Pagina 15 Hoofdstuk 3 Collage beschrijving:

16 Pagina Collage beschrijving: Deze kleur en sfeer bepaling geeft het vrije gevoel weer. Dit komt doordat de figuren die in de collage te zien zijn, veel landschappelijke beelden bevatten. Maar naast deze landschappelijke beelden, hebben de figuren ook veel afbeeldingen die te maken hebben met kamperen. En daar gaat het ook om. De collage geeft het campinggevoel weer. Dat is vanwege de reden dat ik een hoofdgebouw van een camping ga ontwerpen. Op de collage is te zien dat er ook afbeeldingen aanwezig zijn van een winkel en sanitair. Dit is gedaan om weer te geven dat naast de receptie die dit gebouw gaat bevatten ook een sanitair krijgt en een winkel. Dus alle voorzieningen die een camping complex nodig heeft, zijn weergegeven in deze collage. Maar naast alle voorzieningen die het complex zal krijgen zijn ook de materialen aangegeven in deze collage. De materialen zijn te zien op verscheidene afbeeldingen. Ik wil namelijk traditionele materialen gebruiken voor mijn campingcomplex. Het is namelijk zo dat ik voor mijn gebouw een bakstenen buiten spouwblad wil gaan gebruiken. Dit doe ik omdat vele gebouwen in dit gebied, waar dit complex zal worden gevestigd ook van baksteen zijn. Hierdoor zal de kleur van het pand de omgeving niet aantasten waardoor het straatbeeld hetzelfde blijft. Het straatbeeld van deze hoek van s-hertogenbosch zal niet worden aangetast. Dit komt omdat het gebouw een uiterlijk krijgt dat bijna hetzelfde zal zijn als de omringende panden. Het gebouw zal een uitgerekt en lang gebouw worden. Maar dit is geen punt voor de omgeving, omdat vele complexen in deze omgeving dezelfde vorm hebben. Het gebouw, zoals eerder al is vermeld, zal van baksteen worden. Dit is omdat het zeer duurzaam is en het traditionele gevoel weergeeft. Ook is dit omdat baksteen een beeld van kracht weergeeft. En een hoofdgebouw van elk gebied dus ook een camping moet een leiding gevende functie uitstralen, dit betekend dat dit complex een duidelijk basispunt moet weergeven op de camping. En dit wordt gedaan door het gebouw van banksteen te maken. Maar om het ook vriendelijk te houden, zullen er houten kozijnen worden gebuikt, om de natuur zoveel mogelijk naar het pand te trekken.

17 Pagina 17 In de collage is veel groen te zien. Dit is gedaan omdat een groot gebied waaronder het geplande gebied van dit hoofdgebouw van de camping op de nieuwbouw grond komt. Het plan is namelijk ook zo dat in dit herontworpen gebied veel groen zal komen en een park achtige sfeer moet gaan weergeven. Maar naast het park waar dit complex zal komen, is er ook een natuurgebied in de buurt van deze locatie. Dit is een park wat slechts 150 meter van de locatie ligt. Vandaar is er veel groen aangegeven op de collage want veel kampeerders van de camping zullen uiteraard gebruik maken van deze faciliteit.

18 Pagina De materialen: De materialen die gebruikt zullen worden voor het hoofdgebouw van de camping, zullen bestaan uit: Buiten spouwblad - baksteen Binnen spouwblad - kalkzandsteen Dak - bitumen Vloerafwerking - natuursteen Wandafwerking - stucwerk Plafondafwerking - stucwerk Natte ruimten - natuursteen

19 Pagina 19 Hoofdstuk 4 Routing & relaties:

20 Pagina Verklaring routing & relaties: In de aangegeven afbeeldingen is te zien, hoe de relaties zijn van de ruimten die in het hoofdgebouw van de camping aanwezig zijn. De grootte van de ruimten die aangegeven zijn, zijn in verhouding met elkaar. Dit houdt in dat de oppervlakte van de ruimten in de afbeeldingen met elkaar overeenkomen. Dit is gedaan om een goed beeld te geven van de relaties tussen de ruimten. Er zijn 3 afbeeldingen weergegeven. De eerste afbeelding geeft de volgende ruimten weer: - winkel - opslag - kantoor - receptie + kantoor - personeelsruimte - toilet - meterkast - werkkast De tweede afbeelding geeft de volgende ruimten weer: - wasgelegenheid dames, toilet dames, douches dames - wasgelegenheid heren, toilet heren, douches heren - hal - wasmachine ruimte - afwasruimte

21 Pagina 21 De derde afbeelding geeft de volgende ruimten weer: - slaapkamer 2 x - woonkamer - badkamer - toilet - keuken - hal

22 Pagina 22

23 Pagina 23

24 Pagina 24

25 Pagina 25 Hoofdstuk 5 Structureel ontwerp:

26 Pagina Verklaring structureel ontwerp: Het structureel ontwerp geeft weer in een drie dimensionale vorm hoe de ruimten in verbinding met elkaar staan. Dit is gedaan om een beter beeld te geven dan bij de routing en relaties hoe je van een bepaald punt van het hoofdgebouw van de camping naar een ander punt kunt komen. Ook staan deze ruimten zo opgesteld dat deze een klein beetje de vorm weergeven van het hoofdgebouw van de camping die deze heeft in het definitief ontwerp als deze eenmaal ontworpen is. De betekenis van iedere ruimte staat weergegeven op de blokken zelf die aangegeven staan in de volgende afbeeldingen.

27 Pagina 27

28 Pagina 28

29 Pagina 29

30 Pagina 30

31 Pagina 31

32 Pagina 32 Hoofdstuk Schetsen:

33 Pagina Verklaring Schetsen: Het schetswerk wat als bijlate bij dit verlag is toegevoegd, geeft weer hoe het ontwerp tot stand is gekomen. Alle schetsen zijn gemaakt door middel van het programma van eisen. De schetsen zijn zo ontwikkeld dat het definitieve ontwerp eruit is gekomen. Ook is de tot stand koming van het ontwerp te zien door deze schetsen. De schetsen zijn begonnen met wat kleine ideeën en door deze kleine ideeën is het definitieve ontwerp ontstaan. De schetsen van het definitieve ontwerp zijn ook toegevoegd bij dit verslag. Het idee was om het gebouw een lang en uitgestrekt gebouw te ontwerpen. Maar omdat dit ontwerp zeer lang zou worden, want er moesten zoveel onderdelen volgens het programma van eisen in, dat dit een te lang gebouw zou worden. Door de lengte van het originele complex wat het eerste initiatief was, zou er geen leuke architectonische onderdelen in komen. Daarom is er gekozen om toch meer vormen aan het pand te geven. Maar er ligt een voorgaande gedachte achter het ontwerp met de meerdere vormen erin. Deze gedachte is namelijk zo dat de vorm steriel moet zijn, maar toch in de omgeving moet passen van de locatie waar het hoofdgebouw van de camping gerealiseerd wordt. Daarom is er gekozen voor een soort van Z vorm. Deze idee geeft een speels en architectonisch gevoel weer, wat toch steriel is. Want door de rechte lijnen dat het ontwerp heeft, blijft het industriële in het ontwerp. Daarnaast is het ook zo dat door deze rechte en industriële lijnen en vormen, het hoofdgebouw van de camping goed in de omgeving past. Hierdoor zal de omgeving geen drastische verandering ondergaan door het ontwerp van het gebouw. Het platte dak van de begane grondverdieping, waaruit het grootste gedeelte van het totale hoofdgebouw van de camping uit bestaat, past ook goed in de omgeving van de gekozen locatie. Het puntdak van de woning die gesitueerd is op de eerste verdieping straalt enigszins het huiselijke uit, dat ook zeer goed past in de omgeving van de bouwlocatie. De lange Z vorm past dus zeer goed in de omgeving, ook de vorm van het dak is goed toepasselijk in het bouwgebied.

34 Pagina 34 Hoofdstuk 7 Ruimte omschrijving:

35 Pagina Inleiding Alle ruimten zijn in dit verslag schetsmatig beschreven. Wel zijn alle onderdelen met de vaste kleuren en/of materialen al weergegeven. Dit betekent dat hierin alle grote materialen staan die veel zullen worden gebruikt in het ontwerp. Ook is de vorm beschreven. Het interieur staat ook goed beschreven in het ontwerp. Hierbij zijn alle ruimten aangegeven. De ruimten worden in groepen weergegeven die dezelfde afwerking hebben. Dit maakt het overzicht makkelijk.

36 Pagina Ruimte omschrijving exterieur De kleuren, het dak en overige: Het exterieur van het hoofdgebouw van de camping zal zeer traditioneel zijn. Dit is gedaan omdat de materialen die bij deze stijl zijn, zeer duurzaam zijn en mooi zijn. Daarnaast past het beeld dat het exterieur zal geven goed bij het overige straatbeeld. Voor het buiten spouwblad wordt er baksteen gebruikt. Dit is dus gedaan om het straatbeeld niet te beschadigen en door deze keuze zal het ontwerp makkelijk goedgekeurd worden door de welstandscommissie. De kleur van het baksteen is roodbruin. Voor het dak gebruik ik een platdak. Deze keuze is ook gemaakt om bij het straatbeeld te passen. Vele panden en complexen in de omgeving van de locatie waar het hoofdgebouw van de camping zal worden geplaatst bevatten ook platte daken. Ook door deze keuze zal het zicht van de omringende natuur op locatie niet worden belemmerd, want als er keuze was gemaakt voor een hoger dak bijvoorbeeld een puntdak, dan zou het zicht op de natuur worden belemmerd. Voor de kozijnen is ook een duidelijke keuze gemaakt. Het is zo dat er houten kozijnen gebruikt zullen worden. Dit brengt het gevoel van de natuur verder de camping binnen maar ook is hout zeer duurzaam mits het goed behandeld wordt. De kleur van de kozijnen zal Bordeaux rood zijn. Dit geeft enigszins een mooie sfeer weer.

37 Pagina De vorm: Over de vorm is lang nagedacht. De vorm van het complex moest iets groots weergeven maar ook iets vriendelijks. Daarom is er gekozen voor een uitgestrekt gebouw. Door deze vorm is het mogelijk om alle eisen die in het programma van eisen stonden te plaatsen in het hoofdgebouw van de camping. De vorm is namelijk zo dat het complex zeer lang is. Door deze lange vorm past de winkel makkelijk in dit complex, maar ook het sanitair dat er moet komen voor de camping gasten. Het sanitaire gedeelte in de opslag van de winkel goederen zullen komen in een hoek. Het complex zal namelijk een gestrekt gebouw zijn met een hoek erin. Ook de receptie die komt past goed in dit complex. Op de receptie zal de kleine woning worden gesitueerd. Deze woning zal zich dus op de eerste verdieping bevinden.

38 Pagina Conclusie: Het hoofdgebouw van de camping zal gevormd worden met een plat dak, buiten spouwblad bestaat uit baksteen, de kozijnen zijn van hout in Bordeaux rood en het gebouw zal een uitgestrekte vorm hebben met aan het einde een knik in de vorm.

39 Pagina Ruimteomschrijving interieur Receptie, personeelsruimte en kantoor: Het interieur van het hoofdgebouw van de camping zal een steriele vorm krijgen. Daarbij zullen de vormen hoekig worden. In de receptie zal een balie komen. Deze zal ook zoals het algehele uiterlijk van het complex een strakke vorm hebben. Dit zal de hoofd trekpleister worden voor de ogen in deze ruimte. Naast de receptie ruimte, zijn er ook andere ruimten die in deze steriele vorm weergeven zullen worden. In het kantoor dat verbonden zit met de receptie ruimte, zal ook een strak meubilair worden toegevoegd. In de personeelsruimte zal een strakke kleine keuken worden aangebracht. Dus ook in deze ruimten zal het steriele weergegeven worden. Het kleine sanitair dat zich bevindt bij de receptie en personeelsruimte, zal ook een luxe uitstralen. Dit is uiteindelijk het sanitair dat de gasten moet voorzien. In de hallen en gangen zal er ook een strakke sfeer hangen. Alle ruimten die hier zijn genoemd zullen worden afgewerkt met een natuurstenen vloer en de wanden + plafonds zullen afgewerkt worden met stucwerk Winkel en opslagruimte: De winkel moet net zoals alle andere ruimten natuurlijk overeenkomen met het steriele wat weergegeven wordt in het algehele complex. Daarom krijgt de winkel ook deze look. De winkel wordt dus strak en lux ingedeeld. Deze ruimte krijgt ook een natuurstenen vloer en de wand en plafondafwerking zal ook met stucwerk gedaan worden. Alle kozijnen zullen ook van hout zijn en met Bordeaux rood worden afgewerkt. De opslagruimte die verbonden zal zijn aan de winkel zal geen specifieke afwerking of indeling krijgen, deze ruimte moet alleen zeer functioneel zijn voor het opslaan van producten en goederen.

40 Pagina Het sanitair: Het sanitair is ingedeeld als ieder ander sanitair op een camping, het is namelijk zo dat een helft van het sanitaire gedeelte geschikt is voor vrouwen en het andere gedeelte is geschikt voor de mannen. In het sanitair zijn er mogelijkheden om te douchen, te wassen, het toilet te gebruiken en om de was te wassen met de wasmachine die ook aanwezig is in dit gedeelte van het hoofdgebouw van de camping. De afwerking van het sanitaire gedeelte is ook met natuursteentegels die op de vloeren en wanden worden aangebracht. Het plafond wordt bewerkt met stucwerk.

41 Pagina Ruimteomschrijving externen De woning: Als een van de grotere eisen die werden gestelt in het programma van eisen moest er een woning worden gesitueerd op het complex zelf. Deze woning moest voldoen aan de minimale eisen die worden gesteld. Ook was een eis dat in deze woning minimaal 2 slaapkamers aanwezig zijn. In deze woning zijn ook een woonkamer en badkamer aanwezig. De woning zal bereikbaar zijn door middel van een trap die langs het complex loopt. De twee slaapkamer zullen worden afgewerkt met een laminaat op de vloer en voor het plafond en de wanden zal net zoals alle droge ruimten, afgewerkt worden met stucwerk. Dit geldt ook voor de woonkamer en de hal. De natte ruimten, want naast een badkamer met douche cabine, komt er ook een toilet, zullen worden afgewerkt met natuurstenen tegels voor vloeren en wanden. Voor het plafond zal er stucwerk gebruikt worden.

42 Pagina 42 Conclusie Dit verslag heeft duidelijk aangegeven hoe het project tot stand is gekomen. Het begin van het project tot aan het definitief ontwerp is duidelijk weergegeven. Hierdoor is een goed overzicht ontstaan voor mij zelf, zodat ik goed kan zien waar ik verschillende richtingen in ben gegaan met het hoofdgebouw van de camping. Ook geeft dit verslag aan in lichte maten wat voor bouwmethode in het project gebruikt zal worden. Hierdoor zijn de basisonderdelen makkelijk uit te werken in volgende onderdelen van dit project. Vele onderdelen die aangegeven zijn in dit verslag zullen uitgewerkt worden tot zelfstandige verslagen en andere manieren om het definitief ontwerp weer te geven.

43 Pagina 43 Bijlage Voorlopig ontwerp:

44 Definitief ontwerp: Pagina 44

Verklaring materiaalkeuze:

Verklaring materiaalkeuze: Inleiding: In dit kleine verslag is de keuze van de materialen te zien betreft de ruwbouw. Deze keuze geeft ook de bouwmethode weer. De aangegeven materialen geven aan dat het gebouw traditioneel zal worden

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Onderwerp: voorstel tot instemmen met de ruimtelijke uitgangspunten voor het gebied Bruistensingel en omgeving.

Raadsvoorstel. Onderwerp: voorstel tot instemmen met de ruimtelijke uitgangspunten voor het gebied Bruistensingel en omgeving. Raadsvoorstel Agendanr. : Onderwerp: voorstel tot instemmen met de ruimtelijke uitgangspunten voor het gebied Bruistensingel en omgeving Reg.nr. : 06.0021 B&W verg.. : 13 december 2005 Cie_verg. : 11 januari

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e 279.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e 279.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055 Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk Veel woonplezier MIJN MISSIE: U HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN WOONWENSEN EN ECHTE DROMEN Een kasteeltje. Grote leefkeuken en tuin voor de verdiende ontspanning? Dat verdient

Nadere informatie

Krommedijk 90 92, 3312 CH Dordrecht Vraagprijs ,00

Krommedijk 90 92, 3312 CH Dordrecht Vraagprijs ,00 Krommedijk 90 92, 3312 CH Dordrecht Vraagprijs 375.000,00 Omschrijving Zéér groot woon-/winkelpand verdeeld over 3 verdiepingen en een grote kelder. Ideaal om wonen en werken te combineren. Op de begane

Nadere informatie

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT Ruimte, sfeer, locatie: de perfecte combinatie. VRIJSTAAND HERENHUIS IN HET BERGKWARTIER Deze woning heeft werkelijk alles: fantastische architectuur met Jugendstil

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

Hoogstraat 129, Roosendaal Verrassende ruime eengezinswoning met garage nabij het centrum van Roosendaal op een perceel van 135 m² eigen grond. Het betreft hier een zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerde eindwoning gelegen

Nadere informatie

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 400 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 400 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3 meer dan wonen Type Prijs $ 69.900 (incl. perceel) 0 Perceeloppervlakte: ca. 400 m 2 D Woonkamer & keuken Aantal slaapkamers: 3 Volledig sleutelklaar! Woning D Bouw Soort bouw Soort dak Hoogbouw, opgetrokken

Nadere informatie

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Te koop Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Algemeen Deze woning is gebouwd in 1974 en staat in een rustige en gezellige straat in

Nadere informatie

TE KOOP. Noordkade 151 H K.K EZ Waddinxveen

TE KOOP. Noordkade 151 H K.K EZ Waddinxveen TE KOOP 398.500 K.K. Noordkade 151 H 2741 EZ Waddinxveen Noordkade 151 H 2741 EZ Waddinxveen Inleiding Mooie plekjes aan het water worden schaars. Direct gelegen aan de rivier de Gouwe, bieden wij u deze

Nadere informatie

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14 TE KOOP Sprundel, Lange Hei 14 Bedrijfsruimte met showroom, kantoorruimte en vrijstaande bedrijfswoning, gelegen op gunstige locatie op bedrijventerrein Nijverhei. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar

Nadere informatie

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam --

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam -- Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord -- Duinluststraat Amsterdam -- Locatie 3-5 Kenmerken woningen 6 Plattegrond woningen 7-9 Exterieur visualisaties 10 Interieur visulisaties 11-14 Disclaimer 15 -- Duinluststraat

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

Dorpsstraat 80, Oud Gastel

Dorpsstraat 80, Oud Gastel Schitterend, uniek geschakeld woonobject, gelegen nabij de dorpskern van Oud Gastel, ideaal voor ieder die van ruim wonen houdt en mogelijk bedrijf aan huis wil vestigen. Dit artistieke pand beschikt over

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Middelsluissedijk Westzijde 32 3281 LJ Numansdorp Algemeen De

Nadere informatie

De Wieldam 41 - Rosmalen

De Wieldam 41 - Rosmalen De Wieldam 41 - Rosmalen www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou.

Nadere informatie

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl TE KOOP Vraagprijs : 138.000,00 k.k. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische centrum van Dordrecht met zonnige achtertuin en dakterras. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische

Nadere informatie

Michiel de Ruyterstraat 31 - 's-hertogenbosch

Michiel de Ruyterstraat 31 - 's-hertogenbosch Michiel de Ruyterstraat 31 - 's-hertogenbosch www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij

Nadere informatie

Roosendaalseweg 64, Kruisland

Roosendaalseweg 64, Kruisland Omschrijving: Aan de rand van het dorp gelegen vrijstaande woning (413 m³) met omgebouwde garage en ruime berging op een perceel van 420 m² ondergrond. De woning is omstreeks 1955 traditioneel gebouwd

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

www.mijnhuisuwhuis.nl

www.mijnhuisuwhuis.nl Oude Engelenseweg 14a s-hertogenbosch Inhoud woning ca. 110 m 3 Woon opp: ca. 43 m² Balkon: ca. 25 m² Bouwjaar: 1938 Gerenoveerd: 2011 Vraagprijs 115.000,= K.K. Smaakvol ingericht, verrassend ruim, instapklaar

Nadere informatie

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam --

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam -- Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord -- Duinluststraat Amsterdam -- Locatie 3-5 Kenmerken woningen 6 Plattegrond woningen 7-9 Exterieur visualisaties 10 Interieur visulisaties 11-14 Vraagprijzen 15 Disclaimer

Nadere informatie

De Fortunawerf 6 - Rosmalen

De Fortunawerf 6 - Rosmalen De Fortunawerf 6 - Rosmalen www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 109, 3262 XC Oud-Beijerland Algemeen Bent u opzoek naar een sfeervolle, authentieke woning, maar heeft u geen

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond.

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond. Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa 1.205 m² grond. Situering In het buitengebied van de Baarle-Nassau staat

Nadere informatie

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k.

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k. TE KOOP Elisabethplaats 44 Vraagprijs: 195.000 k.k. Omschrijving TE KOOP ELISABETHPLAATS 44, GEMERT Dit royaal woonappartement met berging en parkeerplaats is gelegen op de 1e verdieping in het centrum

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 695.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandige tweede woonruimte / gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, c.v, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3 meer dan wonen Type Prijs $ 87.000 (incl. perceel) 0 Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2 E Woonkamer & keuken Aantal slaapkamers: 3 Volledig sleutelklaar! Woning E Bouw Soort bouw Soort dak Hoogbouw, opgetrokken

Nadere informatie

Nieuwe Werf 34, Kruisland

Nieuwe Werf 34, Kruisland Omschrijving: In een kindvriendelijke straat, nabij het centrum van het dorp gelegen instapklare tussenwoning met berging op een ruim bemeten perceel van 191 m² ondergrond. Deze eengezinswoning is omstreeks

Nadere informatie

Collierstraat 37, Almere

Collierstraat 37, Almere Collierstraat 37, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Beitelstraat 8 A, 7556 NB Hengelo. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Beitelstraat 8 A, 7556 NB Hengelo. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP Beitelstraat 8 A, 7556 NB Vraagprijs 350.000,- kosten koper Omschrijving Algemeen: Deze representatieve (bedrijfs)woning en functionele bedrijfshal worden voor de verkoop aangeboden. Een ideale

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN Object: : Uitgebouwde vrijstaande woning met berging en vrijstaande garage Vraagprijs : 349.000,= k.k. Bouwjaar :1958 Perc. opp. : 670 m2 Woon opp. : ca.

Nadere informatie

Dorpstraat. Te Koop. 6255AM Noorbeek (Noorbeek) Vraagprijs k.k.

Dorpstraat. Te Koop. 6255AM Noorbeek (Noorbeek) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 450.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 450.000 k.k. Status Archief Soort woonhuis Eengezinswoning Soort bouw Nieuwbouw Bouwjaar 1915 Oppervlakte 330m² Perceel 1.215m² Inhoud 825m³ Aantal

Nadere informatie

Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A. Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina

Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A. Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A A Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Omschrijving bouwblok A Woningstichting Vaals bouwt 8 appartementen, gelegen: Kon. Julianaplein

Nadere informatie

TE KOOP. Grote Kerkstraat K.K CH Venlo

TE KOOP. Grote Kerkstraat K.K CH Venlo Grote Kerkstraat 8 5911 CH Venlo TE KOOP 555.000 K.K. Grote Kerkstraat 8 5911 CH Venlo Inleiding Op zeer goede locatie gelegen winkelpand met 2 appartementen te koop. Eventueel ook als beleggingspand.

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

Te koop. Ruim 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de garage. Weegje 251, 3295 CT s-gravendeel

Te koop. Ruim 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de garage. Weegje 251, 3295 CT s-gravendeel Te koop Ruim 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de garage Weegje 251, 3295 CT s-gravendeel Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementengebouw Den Hartog-erf

Nadere informatie

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland Bijzonder ruim, statig herenhuis Stationsweg 1 Dirksland Vraagprijs 399.500,- k.k. Aanvaarding in overleg De Drie Linden Makelaardij, Watertoren 49b, 3247 CL Dirksland tel. 0187 600 425, www.de3linden.com,

Nadere informatie

Indeling als volgt: Begane grond:

Indeling als volgt: Begane grond: Kasselstraat 8 169.500,- k.k. 4875BC Etten-leur Eengezinswoning Redelijk onderhouden tussenwoning met ruime achtertuin met stenen berging en een achterom gelegen op een rustige locatie nabij het centrum

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Bloemerd 18 5421 NS Gemert Vraagprijs: 212.500 k.k. Omschrijving DE BLOEMERD 18 GEMERT. Deze fraai afgewerkte twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met het

Nadere informatie

Mendeldreef 295 254.000,- k.k. 2163KJ Lisse eengezinswoning Mendeldreef 295 te Lisse Op rustige geliefde locatie gelegen, uitstekend onderhouden sfeervolle eengezinswoning met erker aan de voorzijde,

Nadere informatie

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland In de dorpskern van Kruisland gelegen eengezinswoning met ruime garage op een perceel van 209 m² ondergrond. De woning is omstreeks 1955 traditioneel gebouwd en door de jaren heen grotendeels gemoderniseerd.

Nadere informatie

Kanaaldijk NW 83/83a te Helmond

Kanaaldijk NW 83/83a te Helmond Te koop¹ Fraaie, gerenoveerde monumentale kantoorvilla met in achtertuin gelegen bungalow op parkachtig aangelegd perceel. Adres Kanaaldijk NW 83/83a te Helmond Omgevingsfactoren De monumentale kantoorvilla

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

Wijnstraat 180 Dordrecht

Wijnstraat 180 Dordrecht Dordrecht Vraagprijs 695.000 Type woning havenpand/herenhuis 19 e eeuw Inhoud ca. 900 m 3 Woonopp. ca. 265 m 2 eigen grond 70 m 2 Dakterras ca. 41 m 2 (W) Aantal kamers 7 Oplevering in overleg Soms komen

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m²

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van 1.135 m² Zwanegatsedijk 10 3299 LT Maasdam Algemeen

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 625.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandig kantoorruimte en gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, cv, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

Ruimtelijke onderbouwing Kavel 12 Arnhem-Centraal Noord van de gemeente Arnhem

Ruimtelijke onderbouwing Kavel 12 Arnhem-Centraal Noord van de gemeente Arnhem Ruimtelijke onderbouwing Kavel 12 Arnhem-Centraal Noord van de gemeente Arnhem oktober 2009 1. Omschrijving van het project 3 2. Beschrijving van het projectgebied 4 3. Geldende planologische situatie

Nadere informatie

Ontwerp gastenverblijf

Ontwerp gastenverblijf Auteur: Meggie Van Dael Studentnummer: 1265024 Klas: BBE2BK Datum: 31-05-2014 Opdrachtgever: Dhr. Sap Ontwerp gastenverblijf Bosvilla, Heesch Inhoudsopgave Analyse locatie Analysetekening (schaal 1:200)

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Sternstraat 11 A 3083 ZS Rotterdam. Adwil Vastgoed BV Dorpsweg 26 A 3083 LB Rotterdam adwil.

TE KOOP K.K. Sternstraat 11 A 3083 ZS Rotterdam. Adwil Vastgoed BV Dorpsweg 26 A 3083 LB Rotterdam adwil. TE KOOP Sternstraat 11 A 3083 ZS Rotterdam Adwil Vastgoed BV Dorpsweg 26 A 3083 LB Rotterdam 010-4818187 info@adwil.nl adwil.nl 137.500 K.K. Type hier een tekst. Of vul de tekst in Venum. INLEIDING 3/4

Nadere informatie

sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT

sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT sikkelkruid 11 In de zeer gewilde wijk Nieuwland gelegen tussenwoning. Alstublieft. Met veel plezier presenteer ik u de verkoopbrochure van de Sikkelkruid 11 te Amersfoort.

Nadere informatie

Te koop Winkelpand met bovenwoning gelegen in het centrum van Klaaswaal

Te koop Winkelpand met bovenwoning gelegen in het centrum van Klaaswaal Te koop Winkelpand met bovenwoning gelegen in het centrum van Klaaswaal Voorstraat 33, 3286 AX Klaaswaal Algemeen Dit winkelpand is gelegen in de winkelstraat van Klaaswaal. De winkel bevindt zich op de

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

Uden, Raamsingel 20.

Uden, Raamsingel 20. Uden, Raamsingel 20. 2-ONDER-1- KAP WONING MET INPANDIGE GARAGE. Deze keurig onderhouden 2-onder-1-kap woning is gelegen op een geweldige locatie met een zee van uitzicht! Met 3 slaapkamers op de eerste

Nadere informatie

Marcellus Emantspad 37 - 's-hertogenbosch

Marcellus Emantspad 37 - 's-hertogenbosch Marcellus Emantspad 37 - 's-hertogenbosch Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze

Nadere informatie

TE KOOP. Ziekenhuisstraat K.K AB Hengelo Ov

TE KOOP. Ziekenhuisstraat K.K AB Hengelo Ov Ziekenhuisstraat 24 7557 AB Hengelo Ov TE KOOP 294.000 K.K. Ziekenhuisstraat 24 7557 AB Hengelo Ov Inleiding Karakteristiek wonen in een verrassend ruime woning aan de rand van het centrum? Dat kan in

Nadere informatie

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 www.schepregistergoed.nl Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en

Nadere informatie

Caspar Damstraat17 Zundert

Caspar Damstraat17 Zundert Caspar Damstraat17 Zundert Caspar Damstraat undert Vraagprijs:. 129.500,= k.k. INSTAPKLAAR APPARTEMENT OP DE 2DE VERDIEPING GELEGEN IN DORPSKERN. Type woning : appartement. Bijgebouwen : Gezamenlijke fietsen

Nadere informatie

Wonen in Rotterdam Noord. Tak van Poortvlietstraat 17b. Interesse? Ik verkoop het huis zelf! 159.000 149.000 k.k.

Wonen in Rotterdam Noord. Tak van Poortvlietstraat 17b. Interesse? Ik verkoop het huis zelf! 159.000 149.000 k.k. TE KOOP Tak van Poortvlietstraat 17b 159.000 149.000 k.k. Wonen in Rotterdam Noord Licht en ruim appartement van 85m² met 2 slaapkamers en bijkeuken in Rotterdam Noord. Balkon op het zuiden met uitzicht

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Groene Kruisweg 16 3281 KB Numansdorp Algemeen Aan de rand van Numansdorp gelegen vrijstaande woning, gebouwd in

Nadere informatie

Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H. Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina

Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H. Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H H Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina Omschrijving bouwblok H Woningstichting Vaals bouwt 4

Nadere informatie

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond.

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond. Wilhelminalaan 16 Raamsdonk Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa 1.440 m² grond. De woning De woning is gebouwd omstreeks 1855 en is later verbouwd tot een twee-onder-een-kap

Nadere informatie

Madeliefstraat 36 c - Rotterdam

Madeliefstraat 36 c - Rotterdam Madeliefstraat 36 c - Rotterdam Vraagprijs 89.000,= k.k. Omschrijving Madeliefstraat 36 c - Rotterdam Modern instapklaar appartement, geheel netjes afgewerkt, praktische indeling en eventueel de mogelijkheid

Nadere informatie

De woonkamer met open keuken

De woonkamer met open keuken Akkerstraat 18 Made Volledig gerenoveerde vrijstaande woning met garage, oprit, veranda en tuin, gelegen aan een rustige straat nabij de dorpskern op ca. 247 m² grond. Situering Nabij het centrum van Made

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

TE KOOP. Trompstraat TM Zwolle k.k.

TE KOOP. Trompstraat TM Zwolle k.k. TE KOOP Trompstraat 13 8023 TM Zwolle 237.500 k.k. KENMERKEN Prijs 237.500 k.k. Postcode 8023 TM Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noordoost, 5 15m Woonruimte 95m² Perceeloppervlakte 129m² Inhoud

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Standerdmolen 19, Gemert

Standerdmolen 19, Gemert Standerdmolen 19, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) den Dries 4, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht

Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht Vraagprijs 219.500,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Suze Groeneweg-erf 246, 3315

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 TE HUUR Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 Leuk, instapklaar, zeer goed onderhouden driekamerappartement met balkon en ruime berging. Het appartement is gesitueerd op de 1 e woonlaag en ligt nabij het Dr. Struyckenplein

Nadere informatie

TE KOOP. De Putten K.K JC Zevenbergen

TE KOOP. De Putten K.K JC Zevenbergen De Putten 14 4761 JC Zevenbergen TE KOOP 219.000 K.K. De Putten 14 4761 JC Zevenbergen Inleiding Door zorgvuldige bewoning, perfecte, luxe afwerking en recente modernisering een mooie instapklare woning!

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 225.000,00 [KOSTEN KOPER].

VRAAGPRIJS 225.000,00 [KOSTEN KOPER]. TE KOOP APPARTEMENT MARTHALAAN 2-402 ENSCHEDE Het appartement is gelegen aan de Marthalaan met een blijvend vrij uitzicht op het Blijdensteinpark. De centrum locatie is uitermate gunstig terwijl er toch

Nadere informatie

Nieuwe functies zijn ontstaan door minimumwaarden voor functies (of elementen daaruit) uit Neufert met elkaar te samen te voegen, en dat geheel 2.

Nieuwe functies zijn ontstaan door minimumwaarden voor functies (of elementen daaruit) uit Neufert met elkaar te samen te voegen, en dat geheel 2. Hoe kan ik luxegevoel inzetten als leidraad voor de plattegronden van hotelkamers? Door functies / voorzieningen te formuleren, en volgens heersende standaarden daarvoor ruimtes, en de relatie daartussen

Nadere informatie

TE KOOP. Vughterstraat 228E, 5211 GP s-hertogenbosch

TE KOOP. Vughterstraat 228E, 5211 GP s-hertogenbosch TE KOOP Vughterstraat 228E, 5211 GP s-hertogenbosch EEN HUIS KOPEN IS EEN FEESTJE! Vughterstraat 228E, 5211 GP s-hertogenbosch Sfeervol 2-kamer appartement (ca. 68 m²) in monumentaal pand MET EIGEN PARKEERPLAATS

Nadere informatie

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Oostdijk 59, 3261 KC Oud-Beijerland Algemeen Op goede

Nadere informatie

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM 175.000 k.k. www.kaatsbaan3.nl Kaatsbaan 3, Bergen op zoom Bent u op zoek naar een ruime stadswoning met o.a. 4 slaapkamers, 2 badkamers en balkon op het zuiden? Om zelf in

Nadere informatie

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem Kerkgebouw + dienstwoning met ruime bestemming herontwikkeling tot woningbouw mogelijk Omschrijving Het object betreft een vrijstaand voormalige

Nadere informatie

De Franse Tuin 2, Oud Gastel

De Franse Tuin 2, Oud Gastel In het centrum van het dorp gelegen ruim appartement (± 137 m 2 ) met inpandige garage en eigen terras. De woning is gesitueerd in de zijvleugel van residentie De Burgemeester. Deze unieke, in 2001 opgeleverde,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

KATERSTRAAT 26 TE ZUNDERT. www.vanhasselmakelaars.nl

KATERSTRAAT 26 TE ZUNDERT. www.vanhasselmakelaars.nl KATERSTRAAT 26 TE ZUNDERT Vraagprijs : 249.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 228 m². Woonoppervlakte : ca. 146 m². Inhoud hoofdgebouw : ca. 470 m³. Inhoud aan/bijgebouw : ca. 300 m³. Algemeen: Woonhuis/winkelpand

Nadere informatie

Indeling als volgt: Begane grond:

Indeling als volgt: Begane grond: Spinetstraat 5 4876XP Etten-leur 172.500,- k.k. Tussenwoning Goed onderhouden tussenwoning met erker en ruime privacyvolle achtertuin met stenen berging en een achterom gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

TE KOOP. Brede Balrouw 28 a K.K RN Hoeven. MD Makelaars en Taxateurs. Hofstraat AK Hoeven

TE KOOP. Brede Balrouw 28 a K.K RN Hoeven. MD Makelaars en Taxateurs. Hofstraat AK Hoeven TE KOOP 695.000 K.K. MD Makelaars en Taxateurs Hofstraat 27 4741 AK Hoeven 165502211 info@mdmakelaars.nl Brede Balrouw 28 a 4741 RN Hoeven Brede Balrouw 28 a 4741 RN Hoeven Inleiding Droomwoning op droomlocatie!

Nadere informatie

Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond.

Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond. Uden, Rooijsestraat 28 Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond. Woonoppervlakte: circa 110 m 2 Inhoud: circa

Nadere informatie

ACACIASTRAAT 3 NIJMEGEN 189.000 k.k. www.acaciastraat3.nl Omschrijving Nijmegen-Oost wordt zo geliefd door tal van redenen, waardoor zoveel mensen juist hier willen wonen. Stijlvol wonen in authentieke

Nadere informatie

Oudestraat 69, Gemert

Oudestraat 69, Gemert Oudestraat 69, Gemert Kenmerken Overdracht Huurprijs 2.000 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 25-02-2015 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 0 Totale servicekosten

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Kommavlinder 9, Tiel

Kommavlinder 9, Tiel Kommavlinder 9, Tiel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 03-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie