Doetinchem, februari 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Doetinchem, februari 2015."

Transcriptie

1 Doetinchem, februari Jaarverslag Algemeen. Wij werken nog altijd samen met de Stiftung Hilfe für Kinder in Timisoara en met name met de vertegenwoordigster van deze Stiftung mevrouw Gollnick die in Timisoara woont. Mevrouw Gollnick, van huis uit Duitse, woont al zo n 30 jaar in Timisoara. Voor haar werkzaamheden onder de minst bedeelden is zij benoemd tot ereburgeres van Timisoara. Zij heeft goede contacten bij diverse instanties en werkt nauw samen met o.a. de plaatselijke sociale dienst, de kinderbescherming en de vertegenwoordigers van de plaatselijke kerk(en). Onze steun aan de diverse projecten gaat uitsluitend via en op advies van mw. Gollnick. Zij geeft aan waar eventueel hulp nodig is en houdt de vinger aan de pols om er zeker van te zijn de hulp in de vorm van geld of in natura goed besteed wordt. Per kwartaal verantwoordt zij ons waarvoor zij ons deel van de hulp heeft besteed. Even een greep uit de werkzaamheden/projecten die ook in 2015 nog doorlopen: Hulp aan kindertehuizen. Huiswerkondersteuning, leermiddelen, handwerkprojecten, voorbereiding op zelfstandig wonen en het zoeken van werk na ontslag uit het tehuis ( 18+). Kinderopvang van kinderen die normaal de school niet bezoeken. Verplicht schoolbezoek, daarna in opvangtehuis middagmaaltijd, hulp bij huiswerk en bijbrengen van sociale vaardigheden : tandenpoetsen, handenwassen etc. Ondersteuning van families die buiten de reguliere sociale ondersteuning vallen. Vaak één-ouder gezinnen die niet in de gemeentelijke administratie zijn opgenomen en dus voor de diverse sociale diensten niet bestaan. Leerprojecten voor analfabeten, kinderen en volwassenen. Ad hoc hulp, bv een rolstoel, een paar krukken, administratieve / juridische ondersteuning, hulpgoederen in de vorm van kleding, schoeisel, voeding, medicijnen etc.

2 Enkele projecten waar onze Stichting zich in 2014 specifiek voor heeft in gezet. 1. Project Bencec. Dit project loopt al enige jaren. Bencec is een klein dorp in de buurt van Timisoara. In dit dorp en de dorpen in de buurt wonen veel gezinnen in bittere armoede. Veel één-ouder gezinnen en meer dan 90 % werkloosheid. De kinderen leven op straat en bezoeken niet of nauwelijks de school. Voor de streek rondom Bencec is door een plaatselijk voorganger van de Baptistenkerk een plan ontwikkeld voor het inrichten van een sociaal centrum dat dienst moet doen als plek waar mensen in nood aan kunnen kloppen en vanwaar uit de kinderen geprikkeld worden naar school te gaan. Het project werd in 2010 opgestart in een oude woning in het dorp. Al gauw bleek deze woning te gevaarlijk i.v.m. instortingsgevaar. Met behulp van een Amerikaanse kerk, die de ruwbouw sponsorde, werd begonnen met de bouw van een nieuw tehuis in dit dorp. De Stichting Hulp aan Roemenië is nauw betrokken bij de afbouw en inrichting van dit tehuis. Activiteiten: Kinderopvang, (zie verderop) periodieke spreekuur van een arts en tandarts, opvang voor crisissituaties (onderdak voor op straat gezette kinderen/vrouwen), juridische en administratieve ondersteuning, kerkdiensten, uitgifte van hulpgoederen. Kinderopvang: Kinderen die de plaatselijk lagere school bezoeken kunnen na schooltijd (12.00 uur) in het tehuis terecht voor een maaltijd en voor hulp bij het huiswerk. Tevens worden hun sociale vaardigheden bijgebracht zoals tandenpoetsen, hygiëne, omgaan met een computer. Verder worden ze bezig gehouden met wat sport en spel, waarna ze tegen de avond terug gaan naar huis, vaak onderkomens opgebouwd van pallets, hout, plastic en wat maar voor handen is. Ook worden zij voorzien van redelijke kleding en schoeisel. De bouw en inrichting. 2011: Vanuit onze stichting hulp geboden in de vorm van gereedschap (o.a. een bouwlift en bouwsteiger), bouwmateriaal en b.v. een week geholpen met het vlechten van betonijzer. 2012: Hoofdzakelijk bouwmateriaal, bv. Geïsoleerde dakplaten. 2013: Vanuit onze stichting heeft een groep vrijwilligers de complete elektriciteit installatie aangelegd. Sponsoren o.a. : St. Hulp aan Roemenië, Stork Doetinchem, van Egmond Doetinchem, Diaconie PKN Doetinchem en de Ds.van Dijkstichting Doetinchem. De vrijwilligers droegen ook hun steentje bij : een week werk en betaling eigen reis- en verblijfkosten. 2014: Ook dit jaar ging een groep vrijwilligers een week aan het werk in dit project. Deze keer werd de complete verwarmingsinstallatie aangelegd. Sponsoren o.a. : St. Hulp aan Roemenië Doetinchem, Stichting Warmte voor de kinderen (Renza) Didam/Doetinchem, Ds. Van Dijkstichting en de Diaconie PKN Doetinchem. Ook werd de centrale ruimte verder ingericht met o.a. stoelen en liturgisch centrum van de Ontmoetingskerk uit Doetinchem.

3 2. Electrische rolstoelen. Via mw. Gollnick kwam de vraag of wij 2 elektrische rolstoelen konden bemachtigen voor 2 jonge mannen die beiden wegens invaliditeit aan huis gebonden waren. Wij hebben ons daarvoor ingezet en konden 2 eenvoudige, voor beide mannen geschikte rolstoelen bemachtigen en hebben die voorzien van nieuwe accu s ter beschikking gesteld. a. Cristian Pitaru. Een jonge man van midden 20 die een speciale ziekte heeft die zijn bloedvaten afbreekt. De ziekte is ongeneeslijk en op dit moment zijn zijn beide benen en een hand reeds geamputeerd. Hij heeft naar schatting nog 2 á 3 jaar te leven. Hij woont in een weeshuis in het dorp Ciocova en was erg blij met de rolstoel, waarmee hij nu zich zelf kan verplaatsen en b.v. even het dorp in kan. b. Valentin Comlusan Een jonge man van 21 jaar. Heeft bij een auto ongeluk een dwarslaesie opgelopen en kan niet meer lopen. Hij woont aan de rand van Timisoara bij zijn moeder en zat de hele dagen thuis, zijn moeder werkt alle dagen. Ook hij is nu wat meer mobiel en kan zich zelf verplaatsen, zowel in huis als in de stad. 3. Doorlopende ondersteuning. In samenspraak met mw.gollnick ondersteunen wij een aantal speciale projecten met geld of speciaal gevraagde goederen. Onder andere: a. Tehuis voor ongehuwde moeders met kind. Wij zorgen voor (baby) kleding voor de kinderen, naaimachines voor een naai-project, zo nodig administratieve- en juridische bijstand. b. Kindertehuis Speranteii. Klein kindertehuis in Timisoara waar wij al jaren steun verlenen in de vorm van schoolmateriaal, kleding, schoeisel. De eerste kinderen die wij hier 15 jaar geleden aantroffen zijn nu praktisch volwassen. Zij hebben allen een goede opleiding genoten en sommigen wonen nu zelfstandig en hebben een goede baan. Het doet goed te zien dat de opvang, opvoeding en onderwijs van jonge weeskinderen (vanaf hun 5 e, 6 e jaar) deze kinderen een goede toekomst biedt!! c. 2 Kinderopvangtehuizen. Dit zijn tehuizen waar kinderen uit achterstandswijken worden geactiveerd naar school te gaan. In ruil daarvoor worden ze na schooltijd opgevangen, krijgen een maaltijd en hulp bij het huiswerk. Verder wordt er wat sport en spel geboden en wordt hun wat hygiëne regels bij gebracht. d. Ook ondersteunen wij op verzoek van mw. Gollnick sommige ad hoc noodgevallen, bv - geld voor brandhout voor gezinnen die zonder brandstof zitten, - nood pakketten met voedsel, kleding en eventueel medicijnen, - 2 wasmachines voor mensen in het dorp Bencec. Deze wasmachines worden op een kruiwagen van huis tot huis gereden. - Leermiddelen voor projecten ter bestrijding van analfabetisme.

4 Ook in 2015 gaan we gewoon door met dit werk. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij hopen dat u ons blijft steunen en ons daardoor in de gelegenheid stelt dit werk te blijven doen. Namens de Stichting Hulp aan Roemenië en vooral namens onze kinderen in de projecten: MULTUMESC!!! (BEDANKT!!!) C.Stap, voorzitter, E.O.Boer, penningmeester, projectleider. Voor contact: Telefoon C.Stap e.boer55@upcmail.nl Nog een paar sprekende foto s : Hier doen wij het voor: van kansloze straat- weeskinderen tot goed verzorgde en opgeleide teenagers met goede kansen in de maatschappij!!

5 Oktober De Doetinchemse vrijwilligers met plaatselijke helpers. De dames verzorgden de catering. Aan het eind van de werkweek werd tijdens de afsluitende maaltijd voor het eerst de elektrische verlichting ontstoken! Oktober 2014, met vereende krachten wordt de zware houtgestookte verwarmingsketel door de Doetinchemse vrijwilligers, samen met plaatselijke vrijwilligers in het ketelhuis geplaatst. Behalve de radiatoren (geschonken in Holland) hebben we de benodigde materialen bij de plaatselijke ondernemers gekocht. Cristian Pitaru is erg blij met zijn nieuwe Mercedes! Samen met de Hollanders en de mensen van het tehuis op de foto. De kinderen van het kinderopvangthuis zijn uit school gekomen en krijgen eerst een middagmaaltijd: gevulde soep met brood en fruit na het huiswerk.

6 Bewoonsters met kinderen van het opvangtehuis voor ongehuwde moeders. Er wordt onderdak en voeding geboden en verzorgingsinstructie, zoeken van een eigen woning en het zoeken naar werkt. Ook wordt er b.v. een naaicursus gegeven. Het nieuwbouwproject in Bencec de Jos. Op dit moment zijn de buitenmuren geïsoleerd en van een stuclaag voorzien.

7 Financiële verantwoording 2014 In Euro s. Inkomsten: Giften via ING Giften via Rabo 314 Acties 590 Rente Spaarrekening 315 Totaal inkomsten Uitgaven Bankkosten 215 Overige- en transportkosten 1479 Hulpgoederen Financiële projectondersteuning 700 Totaal uitgaven Balans Aktiva. Passiva. RC ING 4538 Crediteuren 0 Spaarrek ING Rabo 447 Reserve Mobiliteits-Project Debiteuren 966 Vrij Vermogen

Ook in 2012 zijn wij als Stichting Hulp aan Roemenië uit Doetinchem weer actief geweest in en rond de stad Timisoara in Roemenië.

Ook in 2012 zijn wij als Stichting Hulp aan Roemenië uit Doetinchem weer actief geweest in en rond de stad Timisoara in Roemenië. Jaarverslag 2012. Ook in 2012 zijn wij als Stichting Hulp aan Roemenië uit Doetinchem weer actief geweest in en rond de stad Timisoara in Roemenië. Algemeen. Onze stichting werkt nauw samen met de Stiftung

Nadere informatie

PROJECT BENCECU DE JOS

PROJECT BENCECU DE JOS PROJECT BENCECU DE JOS 2011 2015. Aankoop 2010 Nieuwbouwplan 2012 Officiële opening september 2015. 2010. Gusti Iuga, voorganger in de Baptisten gemeente werkt reeds jaren als zodanig in het dorp Giarmata,

Nadere informatie

De groei van de laatste jaren vertaalt zich ook financieel; toenemende activiteit brengt meer kosten met zich mee.

De groei van de laatste jaren vertaalt zich ook financieel; toenemende activiteit brengt meer kosten met zich mee. Jaarrekening 2014 Hierbij treft u het financieel jaarverslag van Voedselbank Harderwijk aan. Ook in 2014 bleef de hulpvraag toenemen en eind 2014 zijn er ruim 250 gezinnen in Harderwijk, Ermelo en Putten

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009 S T I C H T I N G N A D I A W A L T E R S I N G E L 1 1 9 7 3 1 4 N P A P E L D O O R N JAARVERSLAG 2009 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009 ( Galaten 6 :10) "Laten we dus, daar wij de gelegenheid

Nadere informatie

S O V A Stichting Ondersteuning Vluchtelingen Amstelland FINANCIEEL JAARVERSLAG BOEKJAAR 2015

S O V A Stichting Ondersteuning Vluchtelingen Amstelland FINANCIEEL JAARVERSLAG BOEKJAAR 2015 S O V A Stichting Ondersteuning Vluchtelingen Amstelland FINANCIEEL JAARVERSLAG BOEKJAAR 2015 Wentzel Advies Register Belastingadviseurs Aalsmeerderweg 192 1432 CV Aalsmeer 2015 Stichting Ondersteuning

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2017 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Het jaar 2017 was voor Stichting Oekraïne heeft hulp nodig een bijzonder en druk jaar. Sinds de oprichting

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Wie zijn wij... 3 Onze missie... 3 Onze focus... 3 Werkzaamheden van Stichting Kinderhulp Tsjernobyl...

INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Wie zijn wij... 3 Onze missie... 3 Onze focus... 3 Werkzaamheden van Stichting Kinderhulp Tsjernobyl... Beleidsplan 2019 2023 Amersfoort, Juli 2019 Stichting Kinderhulp Tsjernobyl Correspondentieadres: Depotadres: KvK 41190361 Patriciërslaan 64 Kostverlorenweg 12 RSIN 803988473 3824 CD Amersfoort 3762 EM

Nadere informatie

Stichting Pan de Vida

Stichting Pan de Vida Stichting Pan de Vida Jaarrekening 2017 19 mei 2018 Balans per 31 december 2017 (voor bestemming saldo) Actief 31-dec-17 31-dec-16 A. Materiële vaste activa Inventaris 976 1.457 976 1.457 B. Vlottende

Nadere informatie

J a a r v e r s l a g Stichting Sterren Stralen

J a a r v e r s l a g Stichting Sterren Stralen J a a r v e r s l a g 2 0 12-2 0 1 3 Stichting Sterren Stralen 1 I n h o u d VOORWOORD SAMENSTELLING BESTUUR ACTIVITEITEN JAARREKENING VERSLAG KASCOMMISSIE 2 Voorwoord Ontstaan van de Stichting De stichting

Nadere informatie

J a a r v e r s l a g Stichting Sterren Stralen

J a a r v e r s l a g Stichting Sterren Stralen J a a r v e r s l a g 2 0 11-2 0 1 2 Stichting Sterren Stralen 1 I n h o u d VOORWOORD SAMENSTELLING BESTUUR ACTIVITEITEN JAARREKENING VERSLAG KASCOMMISSIE 2 Voorwoord Ontstaan van de Stichting De stichting

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2018 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Met een gemiddelde van één hulptransport per maand was het jaar 2018 een druk, maar tevens een geslaagd

Nadere informatie

Stichting Kledingbank Altena

Stichting Kledingbank Altena Secretariaat: Munsterkerk 33 271 XA Dussen www.kledingbankaltena.nl T: 0416666018 E: info@kledingbankaltena.nl Met elkaar.voor elkaar Jaarverslag 2015 Onderwerpen 1. Verslag van het bestuur 1.1 Gebeurtenissen

Nadere informatie

Stichting Arise and Shine Netherlands. Jaarverslag 2016

Stichting Arise and Shine Netherlands. Jaarverslag 2016 Stichting Arise and Shine Netherlands Jaarverslag 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 De bestemming van de gelden van AASN...3 Inkomsten...4 Communicatie...4 Balans...5 Staat van baten en lasten...5 De

Nadere informatie

Auteur: bestuur Stichting Wielskracht Datum: Contact: Russchersland HJ STAPHORST

Auteur: bestuur Stichting Wielskracht Datum: Contact: Russchersland HJ STAPHORST Auteur: bestuur Stichting Wielskracht Datum: 28-2-2019 Contact: Russchersland 2 7951 HJ STAPHORST 06-1565 1075 info@stichtingwielskracht.nl 1 Inhoudsopgave Verslag van het bestuur 3 De organisatie..4 Activiteiten.5-6

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers 3. Project 4. Beleid 2014 5. Financiële verantwoording Postbus 3091 5203 DB s-hertogenbosch

Nadere informatie

Giften algemeen 235,00 1.820,00. Ontvangen voor project Velyki Mosti 4.808,45 0,00. Ontvangen voor project Hebron 7.900,00 10.

Giften algemeen 235,00 1.820,00. Ontvangen voor project Velyki Mosti 4.808,45 0,00. Ontvangen voor project Hebron 7.900,00 10. Stichting Hulp aan Kinderen IJsvogel 134, 3602 XR MAARSSEN info@hulpaankinderen.nl www.hulpaankinderen.nl IBAN: NL89 RABO 0398 2777 37 t.n.v. Stichting Hulp aan Kinderen ingeschreven KvK: 41187178 FINANCIËLE

Nadere informatie

Stichting Because We Carry Amsterdam. Balans en Verantwoording Inkomsten en Uitgaven 2015

Stichting Because We Carry Amsterdam. Balans en Verantwoording Inkomsten en Uitgaven 2015 Stichting Because We Carry Amsterdam Balans en Verantwoording Inkomsten en Uitgaven 2015 BALANS ultimo 2015 ACTIVA Materiële vaste activa Vervoermiddelen 3.793 Vlottend activa Debiteuren 0 Liquide Middelen

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting HCR

JAARVERSLAG Stichting HCR JAARVERSLAG 2017 Stichting HCR 1. Algemeen 2. Balans en verlies- en winstrekening 2017 3. Activiteitenverslag van het bestuur 1. ALGEMEEN 1.1 Bedrijfsgegevens: De activiteiten van de Stichting Hulpverlening

Nadere informatie

Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg

Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg Stichting Vrienden van Grapevine Foundation www.gvfsa.org RSIN:8537.51.559 KVK:60063343 Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg Inhoudsopgave 1. Inleiding...2

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Voedselbank Spijkenisse e.o.

Jaarverslag 2012 Voedselbank Spijkenisse e.o. Jaarverslag 2012 Voedselbank Spijkenisse e.o. Aantal pakketten In het afgelopen jaar is het aantal cliënten dat op of onder de armoede grens leeft, weer gestegen. Op 1 januari 2012 maakten wij voor Spijkenisse

Nadere informatie

Dwarsweg XB Zeist KVK nummer: JAARVERSLAG

Dwarsweg XB Zeist KVK nummer: JAARVERSLAG Dwarsweg 18 3702 XB Zeist info@hopeandfuture.nl KVK nummer: 17229000 JAARVERSLAG 2017 www.hopeandfuture.nl Inhoud Voorwoord 1. Verslag activ.4 2. Plannen voor 2018..6 3. Bestuur 7 4. Jaarrekening.8 5.

Nadere informatie

Oosterweg 4 6602 HD Wijchen Jaarverslag 2013

Oosterweg 4 6602 HD Wijchen Jaarverslag 2013 Jaarverslag 2013 1. Oprichting en doelstelling De Stichting Wijchen Wereldwijd is in 2009 ontstaan uit een samenwerking tussen De Rooms Katholieke parochie De Twaalf Apostelen en de Protestantse gemeente

Nadere informatie

DIANI CHILDREN S VILLAGE

DIANI CHILDREN S VILLAGE DIANI CHILDREN S VILLAGE Jaarverslag 2017 Adres Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg / Leusden Website www.dianichildrensvillage.nl Email info@dianichildrensvillage.nl Telefoon 030-2204385 Rabobankrekening

Nadere informatie

STICHTING SAMEN VOOR SRI LANKA FINANCIEEL JAARVERSLAG 1013

STICHTING SAMEN VOOR SRI LANKA FINANCIEEL JAARVERSLAG 1013 STICHTING SAMEN VOOR SRI LANKA FINANCIEEL JAARVERSLAG 1013 INHOUDSOPGAVE Blz I ALGEMENE GEGEVENS 1 a. Naam,vestingplaats en doelstelling b. Samenstelling bestuur c. Vaststelling financieel verslag boekjaar

Nadere informatie

FW Dordrecht, 9 januari 2015

FW Dordrecht, 9 januari 2015 FW Dordrecht, 9 januari 2015 JAARVERSLAG 2014 INHOUDSOPGAVE Blz I ALGEMENE GEGEVENS 1 a. Naam,vestingplaats en doelstelling b. Samenstelling bestuur c. Vaststelling financieel verslag boekjaar 2014 d.

Nadere informatie

JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT

JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT 1 Exploitatie overzicht 2013 Het voor Voedselbank Dordrecht turbulente jaar 2013 ligt achter ons. In juli zijn wij begonnen met het verbouwen van de hal

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2007

FINANCIEEL VERSLAG 2007 FINANCIEEL VERSLAG 2007 van STICHTING BALI BUNDAR STICHTING BALI BUNDAR Helpt de kinderen van Bali www.balibundar.org INHOUDSOPGAVE I Verslag van het bestuur 1. Oprichting van de Stichting 3 2. Missie

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting HCR

JAARVERSLAG Stichting HCR JAARVERSLAG 2016 Stichting HCR 1. Algemeen 2. Balans en verlies- en winstrekening 2016 3. Activiteitenverslag van het bestuur 1. ALGEMEEN 1.1 Bedrijfsgegevens: De activiteiten van de Stichting Hulpverlening

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2018 STICHTING CHARIS TE WADDINXVEEN

JAARVERSLAG 2018 STICHTING CHARIS TE WADDINXVEEN JAARVERSLAG 2018 STICHTING CHARIS TE WADDINXVEEN INHOUDSOPGAVE Pagina BESTUURSVERSLAG 1 Bestuursverslag over 2018 2 FINANCIEEL VERSLAG 1 Balans per 31 december 2018 8 2 Staat van baten en lasten over 2018

Nadere informatie

Stichting Oost-Europa Boskoop

Stichting Oost-Europa Boskoop JAARREKENING 2018 Bladzijde. Verslag van de penningmeester 1 Balans per 31 december 3 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de staat van baten en lasten 7 Specificatie eigen

Nadere informatie

Stichting Oost Europa Boskoop

Stichting Oost Europa Boskoop JAARREKENING 2014 Bladzijde. Verslag van de penningmeester 1 Balans per 31 december 3 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de staat van baten en lasten 7 Specificatie eigen

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting HCR

JAARVERSLAG Stichting HCR JAARVERSLAG 2018 Stichting HCR 1. Algemeen 2. Balans en verlies- en winstrekening 2018 3. Activiteitenverslag van het bestuur 1. ALGEMEEN 1.1 Bedrijfsgegevens: De activiteiten van de Stichting Hulpverlening

Nadere informatie

Jaarverslag februari 2016 Versie 1.0

Jaarverslag februari 2016 Versie 1.0 Jaarverslag 2015 24 februari 2016 Versie 1.0 Voorwoord Het afgelopen jaar is de wereldwijde vluchtelingenproblematiek veel in het nieuws geweest. Naast de problematiek op macroniveau stort SiHVA zich voornamelijk

Nadere informatie

Stichting. Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo. Beleidsplan 2014-2018. Een stichting met hart voor mensen met een lichamelijke beperking

Stichting. Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo. Beleidsplan 2014-2018. Een stichting met hart voor mensen met een lichamelijke beperking Stichting Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo Beleidsplan 2014-2018 Een stichting met hart voor mensen met een lichamelijke beperking Colofon De Stichting De naam 'Surgezo' staat voor: SURinaamse

Nadere informatie

Zambia Child Foundation. Jaarverslag 2015

Zambia Child Foundation. Jaarverslag 2015 Zambia Child Foundation Jaarverslag 2015 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave De stichting... 2 Doelstelling Organisatie in Nederland Organisatie in Zambia NGO Keurmerk Het bestuur... 4 Financieel jaarverslag...

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND. KvK nummer 02094816 www.victoryhope.nl BIC ABNANL2A Fiscaal nummer 816869455 Rekening nummer 43.53.35.

JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND. KvK nummer 02094816 www.victoryhope.nl BIC ABNANL2A Fiscaal nummer 816869455 Rekening nummer 43.53.35. JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND Inhoud 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2013 2.2 Staat van baten en lasten 2013 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2013 Vastgesteld te Rijsenhout, 28 juni 2014 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2013 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

AKTIVA Materiële vaste aktiva 5.560, ,00

AKTIVA Materiële vaste aktiva 5.560, ,00 BALANS PER 31 DECEMBER 2017 HUIDIG JAAR 2017 VOORGAAND JAAR AKTIVA 31122017 112017 31122016 112016 Materiële vaste aktiva 5.560,00 6.314,00 6.314,00 2.878,00 Liquide middelen 2.487,00 4.649,00 4.649,00

Nadere informatie

J A A R V E R S L A G 2 0 1 3

J A A R V E R S L A G 2 0 1 3 J A A R V E R S L A G 2 0 1 3 Jaarverslag Vereniging Bewoners Belangen Dichterbij Verslagperiode 1 januari 2013-31 december 2013 Opgesteld door: Herman Goedman Gecontroleerd door Kascommissie: Balans specificatie

Nadere informatie

Voedseltuin IJplein. Jaarrekening 2018

Voedseltuin IJplein. Jaarrekening 2018 Jaarrekening 2018 Jaarrekening 2018 Inhoud Pagina Balans per 31 december 2018 3 Resultatenrekening 2018 4 Algemene Toelichting 5 Toelichting op de Balans 6 Toelichting op de Resultaten 7 Toelichting op

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2008

Financieel Jaarverslag 2008 Financieel Jaarverslag 2008 Inhoud 1) Voorwoord van de voorzitter... 3 2) Inleiding... 4 3) Balans... 5 4) Resultaten rekening... 6 5) Toelichting op de balans en resultatenrekening... 7 6) Verslag kascommissie...

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG

FINANCIEEL JAARVERSLAG FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 Zaandam, dinsdag 20 maart 2018 Dossier: Kenmerk: 2149 MT/2149/2015 1 / 5 INHOUDSOPGAVE FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 1. INLEIDING 1.1 Opdracht 3 1.2 Algemeen 3 1.3 Activieit(en)

Nadere informatie

Nieuwsbrief "STICHTING Help de OUDEREN IN ARMENIË"

Nieuwsbrief STICHTING Help de OUDEREN IN ARMENIË Nieuwsbrief "STICHTING Help de OUDEREN IN ARMENIË" Voor u ligt alweer de zesde nieuwsbrief van onze stichting. De wereld verandert snel,nog steeds zijn in 2016 de berichten van oorlogen, racisme, vluchtelingen

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2013 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Financiële verantwoording. Dit jaarverslag wijkt sterk af van voorgaande jaren vanwege de aardbevingen in dit jaar.

Jaarverslag 2015 Financiële verantwoording. Dit jaarverslag wijkt sterk af van voorgaande jaren vanwege de aardbevingen in dit jaar. Financiële verantwoording Dit jaarverslag wijkt sterk af van voorgaande jaren vanwege de aardbevingen in dit jaar. Stichting Diyo Nepal Adres : Molenstraat 19, 7957CG, De Wijk (info@diyonepal.nl) Bankrekeningnummer

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2012 Afdeling Flevoland

Financieel jaarverslag 2012 Afdeling Flevoland Financieel jaarverslag 2012 Afdeling Flevoland Balans 3 Toelichting op de balans 4 Activa 4 Passiva 4 Exploitatierekening 5 Toelichting op de Exploitatierekening 6 Lasten 6 Baten 8 2 Balans Activa Omschrijving

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND

JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND Inhoud 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2013 2.2 Staat van baten en lasten 2012 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Ingevolge de mij verstrekte opdracht heb ik de jaarrekening 2017 van de stichting samengesteld.

Ingevolge de mij verstrekte opdracht heb ik de jaarrekening 2017 van de stichting samengesteld. . Aan de bestuurders van Stichting Promotie A.C. op t Landtplantsoen 83 1705 GT HEERHUGOWAARD. Opmeer, 14 september 2018. Beste heren, Ingevolge de mij verstrekte opdracht heb ik de jaarrekening 2017 van

Nadere informatie

Financiële verantwoording 2015 Stichting Diwa

Financiële verantwoording 2015 Stichting Diwa Financiële verantwoording 2015 Stichting Diwa Balans per 31 december 2015 31-12-2015 31-12-2014 Activa Vaste activa Vlottende activa Liquide middelen (bank) 11 226 13 815 Totaal activa 13 815 Passiva Reserves

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag Stichting Inloophuis Dieren

Financieel Jaarverslag Stichting Inloophuis Dieren Financieel Jaarverslag 2012 Dieren 2 Balans per 31 december 2012 31-12-2012 31-12-2011 31-12-2012 31-12-2011 Aktiva Passiva Vaste Akiva Eigen vermogen 10.981 10.981 Inventaris 2.500 4.500 Bestemmings Reserve

Nadere informatie

STICHTING SARINHA (KINDERHULP MOZAMBIQUE) Soest FINANCIEEL VERSLAG 2012. KVK dossiernummer 32113256

STICHTING SARINHA (KINDERHULP MOZAMBIQUE) Soest FINANCIEEL VERSLAG 2012. KVK dossiernummer 32113256 STICHTING SARINHA (KINDERHULP MOZAMBIQUE) Soest FINANCIEEL VERSLAG 2012 KVK dossiernummer 32113256 INHOUDSOPGAVE Pagina Jaarverslag Samenstellingsverklaring 4 Algemeen 4 Bestuursverklaring 4 Jaarrekening

Nadere informatie

Financieel verslag 2015 en begroting 2016

Financieel verslag 2015 en begroting 2016 Financieel verslag 2015 en begroting 2016 Stichting Shide Children Home Dharan werd opgericht te Amsterdam, ingeschreven in het handelsregister onder nummer: 34 10 83 66. De Stichting heeft AMBI-status.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Help Ons Helpen. Rekeningnummer: NL98 INGB

Jaarverslag Stichting Help Ons Helpen. Rekeningnummer: NL98 INGB 0 Jaarverslag 2017 Stichting Help Ons Helpen Rekeningnummer: NL98 INGB 0005 5544 16 Website: www.stichtinghelponshelpen.nl Email: info@missiongrace.nl Pg. 02 Jaarverslag 2017 Inhoud Aan onze donateurs...

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Beleidsplan 2018-2020 van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda. Deze stichting is 10 september 1999

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING HELP2HELP s-gravendeel

JAARVERSLAG STICHTING HELP2HELP s-gravendeel JAARVERSLAG 2008 STICHTING HELP2HELP s-gravendeel Inhoudsopgave Doelstelling pagina 3 Verslag van de werkzaamheden pagina 4 Financieel overzicht pagina 6 Balans per 31 december 2008 pagina 7 Staat van

Nadere informatie

meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane

meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane In dit plan wordt het beleid voor de komende jaren vastgelegd. Het geeft inzicht in de manier waarop de Stichting Masibambisane haar doelstellingen

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het Beleidsplan van de Tulsun Foundation.

Voorwoord. Voor u ligt het Beleidsplan van de Tulsun Foundation. BELEIDSPLAN Voorwoord Voor u ligt het Beleidsplan van de Tulsun Foundation. De Tulsun foundation is opgericht in 2016 door Karel Kinds met als doel de kwaliteit van leven van kinderen in Oekraïne te verbeteren

Nadere informatie

STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw LV Alphen aan den Rijn STICHTING KITTENPLACE

STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw LV Alphen aan den Rijn STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw 38 2408 LV Alphen aan den Rijn JAARVERSLAG 2018 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Doelstelling 4 Bestuur 4 Doelen 2018 4 Activiteiten 5 Financieel 7 Balans 7 Winst en Verliesrekening 8 Toelichting 9

Nadere informatie

Financieel verslag 2011 en begroting 2012

Financieel verslag 2011 en begroting 2012 Oostenburgerpark 82 1018 HT Amsterdam tel.: 020 4282850 email: info@kinderhuisnepal. nl website: http://www.kinderhuisnepal.nl KvK: 34108366 Giro: 127313 (IBAN: PSTB0000127313) De stichting heeft een ANBI-status

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 STICHTING CHARIS TE WADDINXVEEN

JAARVERSLAG 2017 STICHTING CHARIS TE WADDINXVEEN JAARVERSLAG 2017 STICHTING CHARIS TE WADDINXVEEN INHOUDSOPGAVE Pagina BESTUURSVERSLAG 1 Bestuursverslag over 2017 2 FINANCIEEL VERSLAG 1 Balans per 31 december 2017 8 2 Staat van baten en lasten over 2017

Nadere informatie

Stichting Oost Europa Boskoop

Stichting Oost Europa Boskoop JAARREKENING 2013 Bladzijde. Verslag van de penningmeester 1 Balans per 31 december 3 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de staat van baten en lasten 7 Specificatie eigen

Nadere informatie

Stichting Oost Europa Boskoop

Stichting Oost Europa Boskoop JAARREKENING 2013 Bladzijde. Verslag van de penningmeester 1 Balans per 31 december 3 Staat van baten en lasten 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de staat van baten en lasten 7 Specificatie eigen

Nadere informatie

Support and Information Network TAnzania Netherlands

Support and Information Network TAnzania Netherlands Support and Information Network TAnzania Netherlands Jaarverslag Stichting SINTAN IP 2016 Organisatie en vestigingsplaats: Stichting SINTAN IP, gevestigd te Gieten, Kamer van Koophandel Groningen (040

Nadere informatie

Stichting Kinderen van Lamin Village. te Alphen a/d Rijn. Jaarverslag KvK nummer:

Stichting Kinderen van Lamin Village. te Alphen a/d Rijn. Jaarverslag KvK nummer: Stichting Kinderen van Lamin Village te Alphen a/d Rijn Jaarverslag 2013 KvK nummer: 56349351 Inhoudsopgave Pagina 2 Jaarverslag 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2013 5 Staat van baten en lasten over

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Leergeld Voorne-Putten

Jaarverslag 2016 Stichting Leergeld Voorne-Putten Jaarverslag 2016 Stichting Leergeld Voorne-Putten Stichting Leergeld Voorne Putten, gevestigd te Spijkenisse, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer :24385134 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you.

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you. ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting kans4you Adres Edelherweg 121 Postcode Website 1338 JS Almere www.kans4you.eu KvK 32141926 BESTUURSAMENSTELLING Voorzitter Secretaries Penningmeester

Nadere informatie

Balans en resultatenoverzicht. Jaarverslag Publicatie verslag. Nuenen juni 2019 M.G. Verberne penningmeester

Balans en resultatenoverzicht. Jaarverslag Publicatie verslag. Nuenen juni 2019 M.G. Verberne penningmeester Balans en resultatenoverzicht Jaarverslag 2018 Publicatie verslag. Nuenen juni 2019 M.G. Verberne penningmeester EHBO vereniging Nuenen c.a. Lid van koepelorganisatie: m.i.v. 2018 Nationale Bond EHBO.

Nadere informatie

Financieel verslag 2014 en begroting 2015

Financieel verslag 2014 en begroting 2015 Oostenburgerpark 82 1018 HT Amsterdam tel.: 020 4282850 email: nfo@kinderhuisnepal.nl website: http://www.kinderhuisnepal.nl KvK: 34108366 Giro: 127313 (IBAN: NL90 INGB 0000127313) De stichting heeft een

Nadere informatie

HERZIEN FINANCIEEL JAARVERSLAG

HERZIEN FINANCIEEL JAARVERSLAG Federatie Dierenambulances Nederland HERZIEN FINANCIEEL JAARVERSLAG 2014 Secretariaat FDN e-mail: info@fdn.nl Amersfoortseweg 38 website: www.fdn.nl 3951 LC Maarn ING Bank: NL17 INGB 0000 2974 07 Tel :

Nadere informatie

Een enkele activiteit wordt toegelicht

Een enkele activiteit wordt toegelicht Hope Home Hope Home is een weeshuis op het platteland bij het provincieplaatsje Kitale. Vanuit geloof, bewogenheid, genade en liefde om verweesde kinderen op te vangen, zijn we vanaf 2005 begonnen met

Nadere informatie

Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië

Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië Financiëel Jaarverslag 2014 Blz. Inhoud Het financiele jaarverslag van de Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië bestaat uit: 1 Samenvatting 2 2 Balans per 31 december 2014 3 3 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

1. Naam instelling : Stichting Werkgroep De Ruyter 2. RSIN \ Fiscaal nummer : 8024.79.510 3. Postadres : Christinalaan 15, 2231 ZP Rijnsburg,

1. Naam instelling : Stichting Werkgroep De Ruyter 2. RSIN \ Fiscaal nummer : 8024.79.510 3. Postadres : Christinalaan 15, 2231 ZP Rijnsburg, 1. Naam instelling : Stichting Werkgroep De Ruyter 2. RSIN \ Fiscaal nummer : 8024.79.510 3. Postadres : Christinalaan 15, 2231 ZP Rijnsburg, info@werkgroepderuyter.nl 4. Bezoekadres : Christinalaan 15

Nadere informatie

Doelstelling. Voorwoord. Bestuur. Geachte lezer,

Doelstelling. Voorwoord. Bestuur. Geachte lezer, Jaarverslag 2013 Honselersdijk Voorwoord Geachte lezer, Dit is het jaarverslag van de Stichting mijn huis in Ipauratu over het jaar 2013. Hierin vindt het verslag van de activiteiten die wij hebben uitgevoerd

Nadere informatie

Emerge Kinder Fonds Jaarverslag Inleiding Visie... 2 Projecten Emerge Kinder Fonds... 2 Bestuur en management... 2

Emerge Kinder Fonds Jaarverslag Inleiding Visie... 2 Projecten Emerge Kinder Fonds... 2 Bestuur en management... 2 Financieel Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Visie... 2 Projecten Emerge Kinder Fonds... 2 Bestuur en management... 2 Algemene toelichting... 3 Waarderingsgrondslagen... 3 Grondslagen van resultaatbepaling...

Nadere informatie

SWKV GEEFT WEESKINDEREN EEN TOEKOMST

SWKV GEEFT WEESKINDEREN EEN TOEKOMST JAARVERSLAG 2018 Met dit Jaarverslag 2018 en het bijgevoegde Financieel Overzicht 2018 willen wij u graag op de hoogte stellen over hoe wij de door u gedoneerde giften hebben besteed, maar ook wat meer

Nadere informatie

DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE

DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 4 - juni 2010 Kamer van Koophandel: 05080297 Rekeningnummer: Rabobank 119683237 ANBI STATUS Geachte dames en heren, Op

Nadere informatie

Jaarrekening Inhoud: Stichting De Verborgen Bron Uilenweg AB LELYSTAD

Jaarrekening Inhoud: Stichting De Verborgen Bron Uilenweg AB LELYSTAD Jaarrekening 2017 Uilenweg 2 8245 AB LELYSTAD Inhoud: Balans Winst- en Verliesrekening Toelichting op de Balans Toelichting op de Winst- en Verliesrekening Balans per 31 december 2017 (na resultaatbestemming)

Nadere informatie

STICHTING INLOOPHUIS DIEREN JAAROVERZICHT 2014

STICHTING INLOOPHUIS DIEREN JAAROVERZICHT 2014 STICHTING INLOOPHUIS DIEREN JAAROVERZICHT 2014 Inloophuis Dieren Spoorstraat 50 6953 BZ Dieren Tel.0313-416472 openingstijden: maandag t/m zaterdag: van 10.00 tot 12.30 uur zondag: van 13.30 tot 15.30

Nadere informatie

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2016

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2016 1 Stichting Moz Kids Stichting Moz Kids Financieel verslag 2016 2 Stichting Moz Kids Inhoudsopgave Bestuursverslag pagina 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2016 na resultaatverdeling pagina 5 Staat

Nadere informatie

Oosterweg HD Wijchen. Jaarverslag 2014

Oosterweg HD Wijchen. Jaarverslag 2014 Jaarverslag 2014 1. Oprichting en doelstelling De Stichting Wijchen Wereldwijd is in 2009 ontstaan uit een samenwerking tussen De Rooms Katholieke parochie De Twaalf Apostelen en de Protestantse gemeente

Nadere informatie

I 2005 36 3561 JN UTRECHT

I 2005 36 3561 JN UTRECHT Nieuwsbrief I 2005 Stichting Jan Veldema Ebrodreef 36 3561 JN UTRECHT Tel.nr.: 030-2612689 Postbanknr.: 0203402 Email:Stichtingjanveldema@casema.nl KvK. Utr. Nr.: 30150965 Grondleggers: Johan (Jan sr.)

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2012

Financieel Jaarverslag 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Financieel Jaarverslag 2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beleidsplan Voorgenomen activiteiten. Inkomsten en de besteding daarvan

Beleidsplan Voorgenomen activiteiten. Inkomsten en de besteding daarvan Voorgenomen activiteiten Beleidsplan 2018 De Stichting Future for Children is op 4 november 2014 opgericht. Het jaar 2015 was een jaar van opbouw. Een website is gemaakt en een flyer. We zullen de contacten

Nadere informatie

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 -

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 - Bijlage 4.2 bij rapport d.d. 30 september 2013 4.2 GECONSOLIDEERDE BALANS PER 31 DECEMBER () A C T I V A 31-12- 31-12- VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683

Nadere informatie

Stichting Voedselbank Nijmegen INHOUDSOPGAVE REKENING EN VERANTWOORDING

Stichting Voedselbank Nijmegen INHOUDSOPGAVE REKENING EN VERANTWOORDING Stichting Voedselbank Nijmegen INHOUDSOPGAVE REKENING EN VERANTWOORDING Voorwoord 3 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling 4 Balans per 31 december 2014 5 Staat van baten en lasten 2014 6 Toelichting

Nadere informatie

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer PUBLICATIE 2018 STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318 Contactgegevens STICHTING HOVERAID NEDERLAND Website: www.hoveraid.nl Email: office.nl@hoveraid.com

Nadere informatie

Jaarverslag 2011 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam

Jaarverslag 2011 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam Jaarverslag 2011 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam - 1 - INHOUDSOPGAVE PAGINA JAARVERSLAGGEVING BESTUURSVERSLAG 2011 1.Voorwoord 2.Algemeen 3 4 JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2011

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2014 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2015

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2015 Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2015 Vastgesteld 17 maart 2016 1 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 3 2. Samenstelling bestuur op 31 december 2015 4 3. Doelstelling Stichting Leergeld Bommelerwaard

Nadere informatie

Stichting Hond in Nood

Stichting Hond in Nood Financieel verslag over het jaar 2017 Stichting Hond in Nood Vlietwei 202, 2361XD Warmond Kvk-nummer: 55223648 Bestuursverslag Algemene informatie over de fondsenwervende instelling De Stichting is geregistreerd

Nadere informatie

COMMISSIE WAP/TOP. FINANCIEEL VERSLAG 2010 TOP-regeling

COMMISSIE WAP/TOP. FINANCIEEL VERSLAG 2010 TOP-regeling FINANCIEEL VERSLAG 2010 TOP-regeling ALGEMEEN De Landelijke Vergadering Zwolle 2007 heeft ingestemd met het voorstel de bijdrage voor de TOP-regeling met ingang van 1 januari 2008 te verhogen tot 2,25

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam

Jaarverslag 2012 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam Jaarverslag 2012 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam - 1 - INHOUDSOPGAVE PAGINA JAARVERSLAGGEVING BESTUURSVERSLAG 2012 1.Voorwoord 2.Algemeen 3 4 JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2012

Nadere informatie

Activa % verschil over

Activa % verschil over Boekhouding BALANS 1-1- 31-12- % verschil over Activa 1-1- 31-12- % verschil over 1000 Contanten (Kas) 6.762,97 8.611,94 27,3% 1005 Inhoud Kaartjes kassa 100,00 105,00 5,0% 1010 Betaalrekening ING 529,65

Nadere informatie

STICHTING ASIAN FOUNDATION ROTTERDAM. inzake de jaarrekening 2015

STICHTING ASIAN FOUNDATION ROTTERDAM. inzake de jaarrekening 2015 STICHTING ASIAN FOUNDATION ROTTERDAM inzake de jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE Bestuursverslag Jaarverslag bestuur 1 Jaarrekening Balans per 31 december 2015 4 Staat van baten en lasten over 2015 5 Toelichting

Nadere informatie

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318 PUBLICATIE BETREFFENDE KALENDERJAAR 2012 STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318 Contactgegevens STICHTING HOVERAID NEDERLAND Website: www.hoveraid.nl

Nadere informatie

Jaarrekening 2015. Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening 2015. Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2015 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Stichting Oekraïne heeft hulp nodig stelt zich ten doel het aanbieden van hulpgoederen aan zorgorganisaties,

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2016 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Jaarrekening 2015 Voorwoord Het jaar 2016 was voor Stichting Oekraïne heeft

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 en vooruitblik 2018

Jaarverslag 2017 en vooruitblik 2018 Jaarverslag 2017 en vooruitblik 2018 1 Algemeen Vanwege de ANBI status van het Bibliotheekfonds zijn we verplicht ieder jaar een financiële verantwoording te publiceren op het internet. Daarbij hoort ook

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen

Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen 2014 tot 2017 Inhoud: Inleiding Over de Stichting Kledingbank Nieuwleusen Missie Visie Bestuurssamenstelling Contactgegevens Doelstelling Doelgroep Werkwijze

Nadere informatie