Atlas Copco. Olievrije watergeïnjecteerde schroefcompressoren AQ VSD /AQ (15-55 kw / pk)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Atlas Copco. Olievrije watergeïnjecteerde schroefcompressoren AQ 15-55 VSD /AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 pk)"

Transcriptie

1 Atlas Copco Olievrije watergeïnjecteerde schroefcompressoren AQ VSD /AQ (15-55 kw / pk)

2 Krachtige, olievrije perslucht Wanneer het om zuivere, olievrije perslucht gaat, kunt u geen concessies doen aan de kwaliteit. Al decennia lang loopt Atlas Copco voorop bij de ontwikkeling van olievrije-persluchttechnologie, wat heeft geresulteerd in een serie olievrije compressoren die 100% olievrije, zuivere perslucht leveren. Onze AQ-compressoren, die door hun certificering volgens ISO KLASSE 0 een nieuwe norm gesteld hebben voor luchtzuiverheid, kunnen voorzien in uw behoefte aan zuivere, olievrije perslucht en zijn bovendien zeer energiezuinig. LAGERE ENERGIEKOSTEN Aangezien meer dan 70% van de totale kosten gedurende de levenscyclus van een compressor kan opgaan aan energieverbruik, is het belang ervan overduidelijk. De meest kostenefficiënte persluchtoplossing optimaliseert de druk, het volume en de luchtbehandelingsapparatuur voor ieder afzonderlijk productieproces. De AQ-compressoren van Atlas Copco bieden u de ultieme geïntegreerde combinatie waarmee u uw elektriciteitsrekening met wel 40% kunt verlagen. BEFAAMDE EXPERTISE GEEN OLIEVERONTREINIGING Of u nu actief bent in de farmaceutische industrie, voedselverwerkende industrie, kritieke elektronica- of een soortgelijke precisie-industrie, de luchtkwaliteit is essentieel voor uw eindproduct en uw productieproces. De olievrije AQ compressoren van Atlas Copco sluiten ieder risico op vervuiling door olie uit en voorkomen daardoor onnodige extra kosten. Door zijn enorme ervaring en voortdurende technologische vernieuwingen loopt Atlas Copco al meer dan zestig jaar voorop in de industrie op het gebied van olievrije-persluchttechnologie. Met het doel om uw toepassing te beschermen, heeft Atlas Copco zijn AQ-serie ontworpen, die u de absoluut 100% olievrije perslucht kan leveren die u nodig hebt.

3 Variabele toerentalregeling Door de compressorcapaciteit automatisch af te stemmen op de feitelijke persluchtafname, is slechts een minimum aan energie nodig. Dit levert energiebesparingen van gemiddeld 35% op. De inefficiënte overgangsperiode van vollast naar nullast wordt geëlimineerd en energieverbruik bij nullast wordt vermeden. Hoge efficiëntie Door het water uit het smeercircuit te filteren, zorgt het waterfilter voor een constante toevoer van niet-verontreinigd smeermiddel. Vergeleken met machines met externe koelsystemen zijn de installatiekosten van luchtgekoelde machines bijzonder laag dankzij de lucht/lucht- en lucht/water-warmtewisselaars. Duurzame prestaties Sterkte en duurzaamheid zijn verzekerd door het huis van aluminiumbrons, waardoor het risico van corrosie in het element uitgesloten is. Het gebruik van hydrodynamische lagers resulteert in een lange levensduur, doordat er in het lager zelf geen fysiek contact plaatsvindt.

4 Ontworpen voor uw specifieke behoeften Atlas Copco streeft ernaar, compressoren te leveren die aan uw verwachtingen en eisen voldoen, of deze zelfs nog overtreffen. De AQ-serie olievrije, watergeïnjecteerde schroefcompressoren zijn het resultaat van onze ervaring van tientallen jaren met het ontwerpen en produceren van olievrije compressoren. Deze ervaring en kennis zijn nu verenigd in een compressor die iedere andere in zijn klasse overtreft. 1 Luchtfilter SAE fijn 99,5% SAE grof 99,9% 2 Waterfilter Door het water uit het smeercircuit te filteren, zorgt het waterfilter voor een constante toevoer van niet-verontreinigd smeermiddel. De filterfijnheid bedraagt gedurende de gehele levensduur van het filter 10 micron. 5 3 Waterafscheiderketel 2 1 Roestvrijstalen waterafscheiderketel voor scheiding door centrifugeren en met behulp van de zwaartekracht. Er zijn twee sensoren (een laag niveau-sensor en een hoog niveau-sensor) waarmee het gewenste waterpeil gehandhaafd kan worden. 3 4 Inductiemotor 9 Aangeflensde IP55-inductiemotor voor een perfecte uitlijning en directe aandrijving, waardoor een optimale energiezuinigheid wordt bereikt. AQ 55 VSD luchtgekoeld 5 Luchtgekoelde ventilator en waterkoeler De AQ-compressor is leverbaar in een luchtgekoelde of watergekoelde uitvoering. Vergeleken met machines met externe koelsystemen, is het vloeroppervlak gering en zijn de installatiekosten van luchtgekoelde machines bijzonder laag, dankzij de roestvrijstalen lucht/lucht- en lucht/water-warmtewisselaars. De watergekoelde machines, die zijn uitgerust met een nieuwe, extra grote water/water-warmtewisselaar, zorgen voor een vrijwel continue luchttemperatuur van minder dan 55 C (131 F) aan de inlaat van de droger, zonder nakoeler.

5 11 Lagers van het compressorelement Er wordt binnen het compressorelement in het geheel geen olie gebruikt. Zelfs de lagers van het element worden met water gesmeerd, waardoor de perslucht absoluut 100% olievrij is. De lagers zijn vetvrij, waardoor iedere kans op verontreiniging uitgesloten is. Doordat de lagers op het water glijden, gaan ze langer mee en is een rustig draaigedrag van het element verzekerd. 10 Omkeerosmosesysteem Het ingebouwde omkeerosmosesysteem, dat gedestilleerd water of water van het omkeerosmosesysteem gebruikt voor de waterinjectie, zorgt voor een constante toevoer van water van hoge kwaliteit, waardoor corrosie en bacteriegroei worden voorkomen. 9 Waterpomp De waterpomp verhoogt het drukniveau in het lager bij het starten en gedurende onbelast bedrijf, wat bijdraagt aan een lange levensduur van het lager. Hierdoor 7 11 is het energieverbruik minimaal, werken er geen spanningen op de lagers en is de druk in evenwicht tussen de lagers en het rotorhuis. 4 AQ 55 VSD watergekoeld 8 10 Geïntegreerde koeldroger De Full Feature-versies zijn standaard uitgerust met een geïntegreerde koeldroger. 7 Geluiddempende omkasting Er is geen aparte compressorruimte nodig, omdat de geluiddempende omkasting installatie in vrijwel iedere werkomgeving mogelijk maakt. 6 Elektronikon Geavanceerd Elektronikon besturings- en bewakingssysteem, ontworpen voor integratie in een (eventueel op afstand te bedienen) procesbeheersysteem.

6 Bewezen technologie De kern van de nieuwe AQ-serie wordt gevormd door een uniek watergeïnjecteerd schroefelement, waarmee een hoogefficiënte, vrijwel isothermische compressie bereikt wordt. De polymeer-keramiek-rotoren met hun geoptimaliseerd rotorprofiel worden ondersteund door watergesmeerde lagers, waardoor het compressie-element niet met olie verontreinigd kan worden en dus zuivere, olievrije perslucht wordt geleverd. Rotoren Dankzij hoogwaardige polymeer-keramische rotoren met een optimaal profiel, wordt een uiterst efficiënt compressieproces bereikt. De combinatie van corrosievrij, hoogefficiënt materiaal en watersmering zorgt voor een langere levensduur. Het huis van het element Sterkte en duurzaamheid zijn verzekerd door het huis van aluminiumbrons, waardoor het risico is van corrosie in het element uitgesloten is. Lagers van het compressorelement Het gebruik van hydrodynamische lagers resulteert in een lange levensduur, doordat er in het lager zelf geen fysiek contact plaatsvindt, het lager glijdt gewoon op een waterfilm, zodat er geen olie- of vetsmering nodig is. DE EFFICIËNTIE VAN WATERGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSIE Door het superieure koelvermogen van water, wordt de warmte op efficiënte wijze bij de bron verwijderd. Doordat er geen energie verloren gaat in de vorm van warmte, wordt per kw energie meer perslucht geproduceerd. Door de lage persluchttemperatuur worden de onderdelen minder belast en gaan ze langer mee. Druk bar (a) Isothermisch Adiabatisch Energiebesparing,,,,,,,,, Volume m 3 53,2 C ,8 F SUPERIEUR WATERGEÏNJECTEERD SCHROEFELEMENT Grotere vrije luchtlevering. Laag specifiek energieverbruik. Vrijwel isothermisch compressieproces. Door hun nominale drukken van 7, 10 en 13 bar zijn de compressoren geschikt voor vrijwel iedere toepassing. 49,6 C, 121,3 F 23,4 C ,1 F Door het uiterst effectieve koelvermogen van water en een productieproces met grote precisie, zijn AQ compressoren buitengewoon energiezuinig.

7 Buitengewoon veelzijdig Anders dan conventionele compressoren passen Atlas Copco s AQ WorkPlace Air System-compressoren probleemloos op uw werkvloer. Met hun kleine vloeroppervlak en de concentratie van alle persluchtbehandelingsapparatuur in de omkasting, staan AQ-compressoren voor optimale efficiëntie en bedrijfszekerheid. Zij vormen een volledig geïntegreerde, veelzijdige eenheid, die uw productie ook in de toekomst probleemloos op gang houdt. Traditionele compressoropstelling Grote drukval over het systeem Externe filterapparatuur/droger Uitgebreid en duur leidingnet Meerdere aansluitpunten en grotere kans op lekkages Meerdere bewakingspunten Rumoerige werking Aparte compressorruimte Hogere installatie- en energiekosten door de hoge drukval Door de compressor gegenereerd: ± 10 bar Afname op het gebruikspunt: ± 8 bar Drukverlies: ± 2 bar WorkPlace Air System Beperkte drukval over het systeem Geïntegreerde lucht- en condensaatbehandelingsapparatuur Lagere kosten voor leidingwerk Aansluitingen op één centraal punt Bewaking vanaf één centraal punt Stille werking Geen speciale compressorruimte nodig Minimale installatiekosten, Door de compressor gegenereerd: ± 8,3 bar Afname op het gebruikspunt: ± 8 bar Drukverlies: beperkt

8 ISO KLASSE 0 Atlas Copco stelt een nieuwe norm voor de industrie Wanneer het om zuivere, olievrije perslucht voor uw kritische processen gaat, kunt u geen concessies doen. Atlas Copco, een pionier op het gebied van de olievrije schroefcompressortechnologie, is wereldwijd bekend door zijn serie compressoren die speciaal zijn ontworpen voor toepassingen die olievrije perslucht vereisen. Nu heeft Atlas Copco een nieuwe mijlpaal bereikt wat betreft luchtzuiverheid: wij zijn de eerste fabrikant die is gecertificeerd volgens de norm ISO KLASSE 0. De eerste door de TÜV als "olievrij" (ISO KLASSE 0) gecertificeerde luchtcompressoren. Waarom een nieuwe klasse? Branches zoals de farmaceutische industrie, de levensmiddelenen drankenindustrie, elektronica- en textielindustrie moeten ieder risico van verontreiniging uitsluiten. Anders kan dat ernstige gevolgen hebben: onbruikbare of onveilige producten, productieuitval, en merk- en imagoschade. Ten behoeve van kritische toepassingen waarvoor de luchtzuiverheid essentieel is, werd de persluchtnorm ISO in 2001 herzien. Naast een meer uitgebreide meetmethode werd een nieuwe en strengere klasse toegevoegd aan de vijf reeds bestaande zuiverheidsklassen, en wel: ISO KLASSE 0. klasse Totale concentratie olie (aerosol, vloeibaar, damp) mg/m 3 Zoals gespecificeerd door de gebruiker of de leverancier van de apparatuur en strenger dan klasse 1 < 0,01 < 0,1 < 1 < 5 De eerste fabrikant met ISO klasse 0 classificering Als industrieleider die er voortdurend naar streeft om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten, heeft Atlas Copco de TÜV verzocht een typetest uit te voeren op de olievrije, watergeïnjecteerde schroefcompressoren van de AQ serie. Met de meest rigoureuze testmethoden die er bestaan, werden alle mogelijke olievormen gemeten over een groot temperatuur- en drukbereik. De TÜV heeft zelfs niet het geringste spoor van olie vastgesteld in de uitlaatluchtstroom. Atlas Copco is daardoor niet alleen de eerste compressorfabrikant die gecertificeerd is volgens KLASSE 0, maar heeft zelfs de specificaties van ISO KLASSE 0 nog overtroffen. Atlas Copco sluit ieder risico uit Alleen olievrije compressoren leveren olievrije lucht. Of u nu actief bent in de farmaceutische industrie, voedselverwerkende industrie, kritieke elektronica of een soortgelijke precisie-industrie, het is absoluut noodzakelijk om ieder risico uit te sluiten. Wat u daarom nodig hebt, is een risicoloze oplossing van Atlas Copco: olievrije schroefcompressoren speciaal voor toepassingen die de hoogste graad van zuiverheid vereisen. Geen olie betekent geen risico. Geen gevaar voor verontreiniging. Geen risico van beschadigde of onveilige producten. Geen risico van verlies door uitvaltijd. En boven alles, geen olie betekent geen risico dat uw moeizaam opgebouwde reputatie in gevaar komt.

9 De strengste testmethode voor zuivere perslucht die er bestaat De meeste fabrikanten geven de voorkeur aan de "deelstroom"- Aerosols Minuscule oliedruppeltjes, gesuspendeerd in de luchtstroom Wandstroom Vloeibare olie die langs de wand van de pijp stroomt Dampen of oliemist Wolk verdampte olie testmethode, waarbij alleen het midden van de luchtstroom wordt onderzocht. De Atlas Copco olievrije, watergeïnjecteerde schroefcompressoren van de AQ-serie werden getest aan de hand van de strengere "doorstroom"-testmethode. Hierbij wordt de gehele luchtstroom onderzocht om aerosols, dampen en de oliestroming langs de wand te meten. Zelfs bij deze uiterst strenge testmethode zijn er geen sporen van olie aangetroffen in de uitlaatluchtstroom. Kunnen oliegeïnjecteerde compressoren met oliefilters olievrije lucht leveren? Dit systeem, waarvan vaak gezegd wordt dat het "technisch olievrije lucht" levert, werkt met luchtkoelers en een aantal olieverwijderingsstappen met behulp van meerdere componenten. Een defect aan een van deze componenten, of onvoldoende onderhoud, kan tot gevolg hebben dat het proces door olie verontreinigd wordt. Daarom bestaat er bij oliegeïnjecteerde compressoren altijd het gevaar van verontreiniging en daardoor kans op ernstige gevolgen voor uw onderneming. TÜV (Technischer Überwachungsverein) brengt verslag uit over de typetest van de olievrije, watergeïnjecteerde schroefcompressoren van de AQ-serie van Atlas Copco. Kies voor een risicovrije norm. Kijk op

10 Lagere energiekosten Aangezien meer dan 70% van de totale kosten gedurende de levenscyclus van een compressor kan opgaan aan energieverbruik, is het optimaliseren van dit energieverbruik van essentieel belang. In aanmerking genomen dat het genereren van perslucht meer dan 40% van de totale elektriciteitskosten van een productiebedrijf kan uitmaken, is het zelfs cruciaal. Met de VSD (Variable Speed Drive)-technologie van Atlas Copco bieden wij u een middel om ongeëvenaarde kostenbesparingen te realiseren. Door uit te gaan van de werkelijke persluchtbehoefte, maakt de AQ-compressor besparingen tot realiteit. Luchtverbruik Energieverbruik Luchtverbruik Energieverbruik Luchtverbruik Energieverbruik Tijd Luchtverbruik Energieverbruik met VSD Tijd Traditionele compressoren die zijn uitgerust met een vollast/ nullast-regeling, werken tussen twee ingestelde drukpunten. Als de maximale druk is bereikt, gaat de compressor over op nullast. Als de afname van perslucht gemiddeld tot laag is, kan het energieverbruik bij nullast overmatig groot zijn, waardoor grote hoeveelheden energie worden verspild. Omdat er geen onnodig vermogen wordt verbruikt, kan de AQ VSD-compressor de energiekosten met gemiddeld 35% omlaag brengen. De totale kostenbesparing over de gehele levensduur van de compressor kan oplopen tot zo'n 22%. Gesteld kan worden dat de extra investering voor een VSD compressor ten opzichte van een compressor met vast toerental al binnen een tot twee jaar kan worden terugverdiend. Totale kosten gedurende de levenscyclus van een standaardcompressor Energieverbruik Investering Onderhoud Installatie Totale kosten gedurende de levenscyclus van een VSD-compressor Energieverbruik Investering Onderhoud Installatie Gemiddeld 35% energiebesparing De lange-termijnkosten van het bezit en de exploitatie van een compressor worden gevormd door een combinatie van kapitaal-, installatie-, onderhouds- en energiekosten. Kies daarom voor een AQ VSD-compressor voor het hoogste rendement op uw investering.

11 VSD: optimale efficiëntie bespaart energie In uw productie-omgeving waarin de concurrentie moordend is, is het verlagen van uw kosten een van uw voornaamste zorgen. Met VSD technologie bereikt u energiebesparingen die uw elektriciteitsrekening aanzienlijk zullen verlagen. Door de compressorcapaciteit automatisch af te stemmen op de feitelijke persluchtafname, is slechts een minimum aan energie nodig. De bereikte energiebesparingen komen niet alleen uzelf, maar ook het milieu ten goede, waardoor u bijdraagt aan een gezonde toekomst voor de komende generaties. DE AQ VSD-COMPRESSOR VERLAAGT DE ENERGIEKOSTEN DOORDAT: De inefficiënte overgangsperiode van vollast naar nullast wordt geëlimineerd. Energieverbruik bij nullast wordt vermeden. De netdrukbandbreedte wordt gehandhaafd. De totale gemiddelde werkdruk wordt verlaagd. Lekkage in het persluchtsysteem minimaal is door een lagere systeemdruk. Stroompieken worden voorkomen met een zachte start en geleidelijk oplopend motortoerental. De flexibele drukinstelmogelijkheid van 4 tot 13 bar met elektronische transmissie lagere elektriciteitskosten oplevert. AMPERES STATUS VAN STANDAARD VOLLAST/NULLAST-COMPRESSOR 55,00 50,00 45,00 40,00 35,00 30,00 25,00 20,00 15,00 10,00 5,00 Ontlast- en afblaasverliezen Tijd De AQ VSD-compressor reageert efficiënt op de wisselende persluchtbehoefte die in de meeste productie-installaties optreedt.

12 Superieure regeling en bewaking Om dag in, dag uit efficiënt te kunnen werken, bent u afhankelijk van uw persluchtsysteem. Om een maximale beschikbaarheid te garanderen, is permanente bewaking een absolute voorwaarde. Door uw persluchtsysteem op de juiste wijze te bewaken kunt u niet alleen de uitval beperken, maar ook energie besparen, het onderhoud verminderen en de productiecapaciteit vergroten. Met de ultramoderne besturingssystemen van Atlas Copco liggen al deze voordelen binnen handbereik. GEAVANCEERDE MOGELIJKHEDEN Het Elektronikon -besturingssysteem is voorzien van regel- en bewakingsfuncties om het rendement en de betrouwbaarheid van uw compressor te vergroten. Met extra sensoren, digitale ingangen en internetcommunicatiefuncties kan de Elektronikon eenvoudig aan uw specifieke behoeften worden aangepast. Hij kan maximaal vier compressoren op eenvoudige wijze centraal bewaken en aansturen. OPTIMALE ENERGIEBESPARING Uiterst nauwkeurige drukregeling voor een optimaal rendement. Uitschakeling volgens een ingevoerd schema om kosten buiten bedrijfsuren te elimineren. De zuinigste machines hebben prioriteit boven oudere, minder efficiënte machines. Continu gebruik van VSD-machines. Inzet van meerdere VSD-compressoren binnen hun efficiëntste prestatiebereik. DE ULTIEME BEWAKING OP AFSTAND Met AIRConnect biedt Atlas Copco u een uitgekiend modulair pakket voor geavanceerde bewaking, volledige analyse en nauwkeurig beheer op afstand. Deze oplossing, die vier verschillende functionaliteitsniveaus kent, is volledig aan te passen aan uw specifieke behoeften en biedt uitzonderlijk gemak en een absolute gemoedsrust in uw productie-omgeving. Meer informatie over de bewakingsoplossingen van Atlas Copco kunt u vinden in de specifieke documentatie hierover.

13 Gemoedsrust Met de AQ biedt Atlas Copco niet alleen de meest betrouwbare en efficiënte compressor. Atlas Copco kan ook de volledige verantwoordelijkheid nemen voor uw gehele persluchtsysteem: van filterkits tot het complete leidingnet. U bent dan verzekerd van de beste kwaliteit perslucht. Daarnaast biedt Atlas Copco een reeks aan aftersales producten en diensten, die ervoor zorgen dat uw AQ-compressor nog jarenlang perfect blijft werken. Deskundige ondersteuning door Atlas Copco is beschikbaar in meer dan 170 landen. Ons aftermarket-leveringsprogramma is speciaal samengesteld om onze afnemers maximale toegevoegde waarde te bieden, door te zorgen voor optimale beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van hun persluchtapparatuur tegen de laagste bedrijfskosten. ORIGINELE ONDERDELEN Breng uw hoogwaardige investering niet in gevaar door onderdelen te gebruiken die niet zijn geproduceerd in overeenstemming met de hoge kwaliteitseisen van Atlas Copco. Alleen originele onderdelen van Atlas Copco garanderen onze welbekende kwaliteit, duurzaamheid en een laag energieverbruik. SERVICEPLAN Kies voor regelmatig onderhoud het Total Responsibility Plan (totaalonderhoudsplan), het Preventative Maintenance Plan (preventief onderhoudsplan) of het Inspection Plan (inspectieplan), zodat uw compressor storingsvrij blijft werken. U kunt erop rekenen dat Atlas Copco 24 uur per dag, 7 dagen in de week ondersteuning kan geven om uw productie gaande te houden. AIRCONNECT Bewaak de prestaties van uw AQ-compressor op elk willekeurig moment vanaf uw bureau, of laat uw lokale Atlas Copco-vestiging dit voor u doen. Met AIRConnect controleert u uw persluchtsysteem online, zodat u onmiddellijk op de hoogte bent van alarmmeldingen en zelfs meteen op afstand preventief kunt ingrijpen om uitval te voorkomen. AIRNET Met een AQ-compressor en het bijbehorende leidingnet kunt u rekenen op het hoogst mogelijke rendement. AIRnet levert perslucht van hoge kwaliteit veilig vanaf de compressorinstallatie tot het afnamepunt. Afzonderlijke werkplekken kunnen moeiteloos worden aangesloten. Met de AIRnet-appendages, die tegen de wand of aan het plafond kunnen worden bevestigd, kunt u uw persluchtsysteem geheel op de specifieke behoeften van uw productie afstemmen.

14 Optimaliseer uw systeem De AQ-compressor kan geheel op uw behoeften worden afgestemd. Van een geïntegreerde droger tot afstandsbesturing en aansluitmogelijkheden om de prestaties van uw AQ-compressor verder te optimaliseren, of om deze eenvoudig af te stemmen op uw specifieke productieomgeving. AQ AQ vsd AQ vsd Persluchtconditionering Omloopleiding voor droger* x x x Bescherming Motorverwarming x x x Thermistors x n.v.t. n.v.t. Waterafsluiter** x x x Fasevolgorderelais Standaard Standaard Standaard Algemene voorzieningen Hoofdnetschakelaar x x x Aansluiting Algemene opties * Alleen FF-machines. ** Alleen watergekoelde machines. *** Vereist voor Chinese, Koreaanse en Japanse karakters. AIRConnect Notification - alleen 1 machine x x x AIRConnect Notification - max. 3 machines x x x Aansluiting voor 1 extra machine x x x Aansluitingen voor 4 extra machines x x x AIRConnect Visualization - max. 4 machines x x x AIRConnect Notification & Visualization - max. 4 machines x x x Aansluiting voor 1 extra machine x x x Aansluitingen voor 4 extra machines x x x Datalogging en trending van de prestaties x x x Melding per van abnormale gebeurtenissen in het systeem x x x Melding op pc van abnormale gebeurtenissen in het systeem x x x Toegang op afstand door inbellen via modem x x x Speciale kleur voor omkasting x x x Secundair koelluchtsysteem x x x Boosterpomp voor RO-systeem x x x Geflensde inlaat x x x Alarmhoorn x x x Grafisch display voor Elektronikon*** x x x IT-toebehoren n.v.t. x x H AQ VSD H: 1500 mm, 59,1" B: 974 mm, 38,5" L: 1976 mm, 77,4" B L

15 Technische specificaties 50-Hz uitvoeringen COMPRESSORTYPE Max. werkdruk (bar(e)/psig) (1) Capaciteit FAD (2) Geïnstalleerd motorvermogen Geluidsniveau (3) Gewicht (kg/lbs) LUCHTGEKOELD Pack Full Feature l/s m 3 /min cfm kw pk db(a) Pack Full Feature AQ 30 7,5 7,5 / 109 7,25 / ,9 5,1 180, / / / 145 9,75 / ,3 4,1 144, / / / ,75 / , / / 2910 AQ 37 7,5 7,5 / 109 7,25 / ,1 215, / / / 145 9,75 / ,4 5,2 183, / / / ,75 / ,2 4,2 148, / / 3075 AQ 45 7,5 7,5 / 109 7,25 / ,4 7,3 257, / / / 145 9,75 / ,1 5,9 208, / / / ,75 / ,2 4, / / 3122 AQ 55 7,5 7,5 / 109 7,25 / ,1 8,4 296, / / 3300 WATERGEKOELD / 145 9,75 / ,1 7,1 250, / / / ,75 / ,4 5,9 208, / / 3300 AQ 30 7,5 7,5 / 109 7,25 / ,5 5,3 187, / / / 145 9,75 / ,2 4,3 151, / / / ,75 / ,3 116, / / 2679 AQ 37 7,5 7,5 / 109 7,25 / ,1 6,4 226, / / / 145 9,75 / ,2 5,5 194, / / / ,75 / ,9 4,4 155, / / 2844 AQ 45 7,5 7,5 / 109 7,25 / ,5 7,7 272, / / / 145 9,75 / , / / / ,75 / ,9 5,4 190, / / 2895 AQ 55 7,5 7,5 / 109 7,25 / ,7 9,2 323, / / / 145 9,75 / ,2 7, / / / ,75 / , / / 3069 (1) Full-Feature-compressoren max. werkdruk 12,5 bar(e)/181 psig (2) Bedrijfsgegevens van de compressor gemeten volgens ISO1217, bijlage C, meest recente editie. (3) Gemiddeld geluidsniveau volgens ISO2151, tolerantie 3 db(a) Referentieomstandigheden: Absolute inlaatdruk 1 bar (14,5 psi) Inlaatluchttemperatuur 20 C (68 F) FAD wordt gemeten bij de volgende werkdruk: 7,5 bar bij uitvoeringen voor 7 bar 9,5 bar bij uitvoeringen voor 10 bar 12,5 bar bij uitvoeringen voor 13 bar AQ VSD H: 1840 mm, 72" B: 965 mm, 40" L: 2435 mm, 96" H L B

16 Technische specificaties 60-Hz uitvoeringen COMPRESSORTYPE Max. werkdruk (bar(e)/psig) (1) Capaciteit FAD (2) Geïnstalleerd motorvermogen Geluidsniveau (3) Gewicht (kg/lbs) LUCHTGEKOELD Pack Full Feature l/s m 3 /min cfm kw pk db(a) Pack Full Feature AQ 30 7,4 7,4 / 107 7,15 / ,8 5,3 187, / / ,1 9,1 / 132 8,85 / ,7 4,7 166, / / ,8 10,8 / ,55 / ,5 4,1 144, / / ,5 12,5 / ,25 / ,2 3,6 127, / / 2910 AQ 37 7,4 7,4 / 107 7,15 / ,5 6,3 222, / / ,1 9,1 / 132 8,85 / ,7 5,3 187, / / ,8 10,8 / ,55 / , / / ,5 12,5 / ,25 / ,1 4,6 162, / / 3075 AQ 45 7,4 7,4 / 107 7,15 / ,4 7,3 257, / / ,1 9,1 / 132 8,85 / ,2 219, / / ,8 10,8 / ,55 / ,8 204, / / ,5 12,5 / ,25 / ,7 5,3 187, / / 3122 AQ 55 7,4 7,4 / 107 7,15 / ,8 8,8 310, / / 3300 WATERGEKOELD 9,1 9,1 / 132 8,85 / ,2 7,1 250, / / ,8 10,8 / ,55 / ,6 7,2 254, / / ,5 12,5 12, , / / 3300 AQ 30 7,4 7,4 / 107 7,15 / ,8 5,5 194, / / ,1 9,1 / 132 8,85 / , , / / ,8 10,8 / ,55 / ,4 4,2 148, / / ,5 12,5 / ,25 / ,7 3,7 130, / / 2679 AQ 37 7,4 7,4 / 107 7,15 / ,3 6,7 236, / / ,1 9,1 / 132 8,85 / ,6 197, / / ,8 10,8 / ,55 / ,5 5,3 187, / / ,5 12,5 / ,25 / ,7 4,8 169, / / 2844 AQ 45 7,4 7,4 / 107 7,15 / , / / ,1 9,1 / 132 8,85 / ,2 6,9 243, / / ,8 10,8 / ,55 / ,2 6,3 222, / / ,5 12,5 / ,25 / ,8 5,9 208, / / 2895 AQ 55 7,4 7,4 / 107 7,15 / ,7 9,7 342, / / ,1 9,1 / 132 8,85 / , , / / ,8 10,8 / ,55 / ,5 7,9 279, / / ,5 12,5 12,25 118,7 7,1 250, / / 3069 (1) Full-Feature-compressoren max. werkdruk 12,5 bar(e)/181 psig (2) Bedrijfsgegevens van de compressor gemeten volgens ISO1217, bijlage C, meest recente editie. (3) Gemiddeld geluidsniveau volgens ISO2151, tolerantie 3 db(a) Referentieomstandigheden: Absolute inlaatdruk 1 bar (14,5 psi) Inlaatluchttemperatuur 20 C (68 F) FAD wordt gemeten bij de volgende werkdruk: 7,5 bar bij uitvoeringen voor 7 bar 9,5 bar bij uitvoeringen voor 10 bar 12,5 bar bij uitvoeringen voor 13 bar Technische specificaties AQ VSD TYPE compressor Max. werkdruk (1) Capaciteit FAD (2) Geïnstalleerd motorvermogen Geluidsniveau (3) Gewicht (kg/lbs) LUCHTGEKOELD bar(e) psig l/s m 3 /min cfm kw pk db(a) Pack Full Feature AQ 15 VSD ,3 2, / / 1543 AQ 18 VSD ,3 3, / / 1543 AQ 22 VSD ,3 4, / / 1764 AQ 30 VSD ,3 5, / / 1786 AQ 37 VSD 13(1) ,5 6, / / 2879 AQ 55 VSD 13(1) ,5 9, / / 2897 WATERGEKOELD AQ 15 VSD ,3 2, / / 1305 AQ 18 VSD ,3 3, / / 1305 AQ 22 VSD ,3 4, / / 1526 AQ 30 VSD ,3 5, / / 1548 AQ 37 VSD 13(1) ,5 6, / / 2648 AQ 55 VSD 13(1) ,5 9, / / 2665 (1) Full-Feature-compressoren max. werkdruk 12,5 bar(e)/181 psig. (2) Genoemde prestatie conform ISO1217 ed 04 bijlage E, gemeten bij 7 bar. (3) Gemiddeld geluidsniveau volgens ISO2151, tolerantie 3 db(a).

17 Een complete serie om aan iedere specifieke behoefte te voorzien Atlas Copco heeft het meest uitgebreide leveringsprogramma in deze tak van industrie, waarmee u het meest efficiënte olievrije persluchtsysteem kunt realiseren. Of u nu een grotere productie-installatie heeft, of kleinschaliger werkt, met een complete serie luchtgekoelde en watergekoelde AQ-compressoren waaruit u kunt kiezen, is het altijd mogelijk in uw specifieke behoeften te voorzien en tegelijkertijd uw productieproces te optimaliseren. STROMINGSSCHEMA AQ PACK LUCHTGEKOELD Omkeerosmose-water Drinkwatervoorziening, omkeerosmose Aftapwater, omkeerosmose Inlaatlucht Primaire waterstroming Vochtige perslucht STROMINGSSCHEMA AQ PACK WATERGEKOELD Omkeerosmose-water Drinkwatervoorziening, omkeerosmose Aftapwater, omkeerosmose Inlaatlucht Primaire waterstroming Vochtige perslucht

18 Gedreven door innovatie Met meer dan 135 jaar innovatie en ervaring levert Atlas Copco de producten en diensten die u nodig hebt om het maximale rendement en de maximale productiviteit uit uw bedrijf te halen. Als marktleider willen wij u hoge luchtkwaliteit leveren tegen de laagste bedrijfskosten. Wij streven ernaar om door continue innovatie uw winstgevendheid en gemoedsrust veilig te stellen. Bouwen op interactie Als onderdeel van de langetermijnrelatie met onze klanten hebben we uitgebreide kennis verzameld over een grote diversiteit aan processen, behoeften en doelstellingen. Dit geeft ons de flexibiliteit om hierop in te spelen en op efficiënte wijze persluchtoplossingen op maat te maken die voldoen aan uw verwachtingen en deze zelfs nog overtreffen. Een toegewijd zakenpartner Dankzij onze aanwezigheid in meer dan 170 landen kunnen we overal en altijd service van hoogwaardige kwaliteit leveren. Onze uiterst vakkundige technici zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en worden ondersteund door een efficiënte logistieke organisatie. Hierdoor kunnen originele reserveonderdelen snel geleverd worden als u ze nodig hebt. Wij willen u de best mogelijke kennis en technologie leveren, zodat uw bedrijf kan produceren, kan groeien en een succes kan worden. Met Atlas Copco kunt u erop vertrouwen dat uw optimale productiviteit onze hoogste prioriteit heeft! Gedrukt in België - Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden. Gebruik perslucht nooit als ademlucht zonder voorafgaande reiniging in overeenstemming met de lokale wetgeving en normen.

OLIEVRIJE WATERGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. AQ 15-55 VSD/AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 pk)

OLIEVRIJE WATERGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. AQ 15-55 VSD/AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 pk) OLIEVRIJE WATERGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN AQ 15-55 VSD/AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 pk) KRACHTIGE, OLIEVRIJE PERSLUCHT Wanneer het om zuivere, olievrije perslucht gaat, kunt u geen concessies doen

Nadere informatie

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 15-22 15-22 kw/20-30 pk

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 15-22 15-22 kw/20-30 pk Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 15-22 15-22 kw/20-30 pk Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart van uw bedrijf als

Nadere informatie

Atlas Copco Adsorptiedrogers. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm

Atlas Copco Adsorptiedrogers. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm Atlas Copco Adsorptiedrogers MD 5-25 88-25 l/s / 185-5297 cfm Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart van uw bedrijf als basis voor een

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-37 VSD + (7-37 kw/10-50 pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-37 VSD + (7-37 kw/10-50 pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA 7-37 VSD + (7-37 kw/10-50 pk) DE NIEUWE REVOLUTIONAIRE COMPRESSOR VAN ATLAS COPCO Met zijn innovatieve verticale ontwerp zorgt de GA 7-37 VSD + van Atlas Copco

Nadere informatie

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Variabele toerentalregeling + (7-37 kw/10-50 pk)

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Variabele toerentalregeling + (7-37 kw/10-50 pk) Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Variabele toerentalregeling + (7-37 kw/10-50 pk) Uitzonderlijke besparingen Geen stationaire loop Stille werking Klein vloeroppervlak De nieuwe revolutionaire

Nadere informatie

LZ OLIEVRIJE compressor. Een volmaakte olievrije persluchtoplossing

LZ OLIEVRIJE compressor. Een volmaakte olievrije persluchtoplossing LZ OLIEVRIJE compressor Een volmaakte olievrije persluchtoplossing Topprestaties Zuigercompressoren zijn altijd overtuigende machines geweest: robuust, weinig onderhoud en energie-efficiënt. Maar deze

Nadere informatie

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 5-11/GA 5-15 VSD

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 5-11/GA 5-15 VSD Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 5-11/GA 5-15 VSD De ultieme, slimme oplossing die past De GA-compressoren van Atlas Copco bieden uitstekende prestaties, een flexibele werking, een

Nadere informatie

Klanten KIezen voor OlIevrIj. Nummer één in olievrije-persluchttechnologie

Klanten KIezen voor OlIevrIj. Nummer één in olievrije-persluchttechnologie Klanten KIezen voor OlIevrIj Nummer één in olievrije-persluchttechnologie ISO 8573-1 KLASSE 0: 100% PURE, SCHONE LUCHT Uw klanten, uw patiënten, bedrijfsmanagers, veiligheidsinspecteurs, elektronische

Nadere informatie

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V WISAIR Olievrije compressoren WIS 20-75V Olievrije compressoren Sectoren zoals farmacie, medisch, levenssmiddelen- en dranken, elektronica, textiel, chemicaliën- en kunststofindustrie mogen geen enkel

Nadere informatie

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V WISAIR Olievrije compressoren WIS 20-75V Olievrije compressoren Sectoren zoals farmacie, medisch, levenssmiddelenen dranken, elektronica, textiel, chemicaliën- en kunststofindustrie mogen geen enkel risico

Nadere informatie

LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT

LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT KOELDROGERS FX 1-22 LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT ATLAS COPCO FX: BETROUWBARE DROGE LUCHT Perslucht bevat olie, vaste

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD (11-30 kw/15-40 pk)

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD (11-30 kw/15-40 pk) Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD (11-30 kw/15-40 pk) Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het

Nadere informatie

ADSORPTIEDROGERS. MD ( l/s / cfm)

ADSORPTIEDROGERS. MD ( l/s / cfm) ADSORPTIEDROGERS MD 5-25 (88-25 l/s / 185-5297 cfm) Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart van uw bedrijf als basis voor een optimale productie.

Nadere informatie

COALESCERENDE FILTERS. UD+-serie ( l/s, cfm) Nautilus-filtertechnologie

COALESCERENDE FILTERS. UD+-serie ( l/s, cfm) Nautilus-filtertechnologie COALESCERENDE FILTERS UD+-serie (9-8.000 l/s, 9-6.9 cfm) Nautilus-filtertechnologie HOE SCHOON IS UW LUCHT? INNOVATIEVE TECHNOLOGIE, UITZONDERLIJKE PRODUCTEN Uw productieprocessen en eindproducten zijn

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GX 2-7 EP G 7-15 EL

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GX 2-7 EP G 7-15 EL OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN DE NIEUWE G-SERIE De nieuwste generatie G-schroefcompressoren is voorzien van het krachtige Atlas Copco-schroefelement. De geavanceerde elektronische besturing op

Nadere informatie

Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren GA 11-30C serie - 50/60 Hz 11-30 kw oliegeïnjecteerde schroefcompressoren WORKPLACE AIR SYSTEM TM Serie GA 11-30C: bescheiden in vloeroppervlak, groots in prestaties

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Schroefcompressoren SONETTO-serie capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Intelligent, innovatief, betrouwbaar De SONETTO-serie van ALUP Compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik Bediening, onderhoud en service

Nadere informatie

Spiralair SPR 2-30 PROFESSIONALS IN PERSLUCHT

Spiralair SPR 2-30 PROFESSIONALS IN PERSLUCHT Spiralair SPR 2-30 BE SC H I ONDE RH OU Olievrije compressoren AK EM SG D EID RH AA B K ER SC D EI H H A P BETROU WB AA R PARTN Sectoren zoals farmacie, voeding en drank, elektronica en textiel mogen geen

Nadere informatie

SPIRALAIR. Olievrije compressoren SPR 2-30

SPIRALAIR. Olievrije compressoren SPR 2-30 SPIRALAIR Olievrije compressoren SPR 2-30 Olievrije compressoren Sectoren zoals farmacie, voeding en drank, elektronica en textiel mogen geen enkel risico lopen op olieverontreiniging in hun processen.

Nadere informatie

SCK & Allegro. Schroefcompressoren SCK 3-40 & ALLEGRO 8-11

SCK & Allegro. Schroefcompressoren SCK 3-40 & ALLEGRO 8-11 SCK & Allegro Schroefcompressoren SCK 3-40 & ALLEGRO 8-11 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse,

Nadere informatie

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GX kw/3-15 pk

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GX kw/3-15 pk Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GX 2-11 2-11 kw/3-15 pk Nieuwe GX-serie: Schroefcompressoren met een duurzame constructie Atlas Copco-schroefcompressoren zijn altijd toonaangevend geweest

Nadere informatie

AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO KLASSE 0

AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO KLASSE 0 AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO8573-1 KLASSE 0 100% Olievrije Perslucht In de Farmaceutische industrie, medische- en tandheelkundige laboratoria, de levensmiddelen- en drankenindustrie en elektronica-

Nadere informatie

Sonetto. Schroefcompressoren SONETTO 8-20

Sonetto. Schroefcompressoren SONETTO 8-20 Sonetto Schroefcompressoren SONETTO 8-20 ALUP GrassAir Kompressoren b.v. ALUP GrassAirKompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

Atlas Copco. Olievrije schroefcompressoren. ZR/ZT 110-750-FF & ZR/ZT 132-900 VSD-FF 110-935 kw/150-1253 pk

Atlas Copco. Olievrije schroefcompressoren. ZR/ZT 110-750-FF & ZR/ZT 132-900 VSD-FF 110-935 kw/150-1253 pk Atlas Copco Olievrije schroefcompressoren ZR/ZT 110-750-FF & ZR/ZT 132-900 VSD-FF 110-935 kw/150-1253 pk Grensverleggend in energiezuinigheid, veiligheid en betrouwbaarheid Energie, veiligheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor

Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor HD watergekoelde nakoelers Atlas Copco biedt een serie nakoelers en waterafscheiders die een minimale drukval combineren met

Nadere informatie

Atlas Copco Direct aangedreven centrifugaalcompressoren met variabel toerental. ZB 100-160 VSD 100-160 kw

Atlas Copco Direct aangedreven centrifugaalcompressoren met variabel toerental. ZB 100-160 VSD 100-160 kw Atlas Copco Direct aangedreven centrifugaalcompressoren met variabel toerental ZB 100-160 VSD 100-160 kw Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in

Nadere informatie

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20 SONETTO Schroefcompressoren SONETTO 8-20 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

Persluchtproductie en - verdeling

Persluchtproductie en - verdeling 1 Inleiding... 2 2 De keuze van de compressor... 3 3 Regelingen van compressoren... 3 4 Belang van de persluchtdruk... 4 5 De aanzuiglucht... 4 6 Het persluchtverdeelnet... 4 7 Warmterecuperatie... 6 8

Nadere informatie

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA VSD + ( kw/ pk)

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA VSD + ( kw/ pk) Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA -0 VSD + (-0 kw/00-0 pk) Innovatief Atlas Copco heeft de persluchtindustrie op zijn kop gezet door de conventionele lay-out van de typische luchtcompressor volledig

Nadere informatie

LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren

LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren Lserie Oliegesmeerde en olievrije zuigercompressoren 0,55 kw / 0,75 PK LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD De Lserie van Atlas Copco: duurzame oliegesmeerde en olievrije

Nadere informatie

Tijdens de Techni-Show presenteren we onze nieuwste producten: AQ 55 FF FD 65

Tijdens de Techni-Show presenteren we onze nieuwste producten: AQ 55 FF FD 65 AirMail In dit nummer: Atlas Copco presenteert... 1 februari 06 maart 06 Atlas Copco presenteert... Betere prestaties, minder kosten Kosten besparen met AIRnet De laagste Total Cost of Ownership Optimale

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 15-26 / GA 11 + -30 / GA VSD + 15-37 (11-37 kw/20-50 pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 15-26 / GA 11 + -30 / GA VSD + 15-37 (11-37 kw/20-50 pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA - / GA + -0 / GA VSD + -7 (-7 kw/0-0 pk) GA - COMPACTE ZUINIGE COMPRESSOREN Eersteklas GA-kwaliteit en optimaal onderhoudsgemak tegen lage aanschafprijzen. Droge

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 5-11 (5,5-11 kw/7,5-15 hp)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 5-11 (5,5-11 kw/7,5-15 hp) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA 5- (5,5- kw/7,5- hp) DE ULTIEME, SLIMME OPLOSSING De GA-compressoren van Atlas Copco bieden uitstekende prestaties, een flexibele werking, een hoge productiviteit

Nadere informatie

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq.

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. PROFESSIONALS IN PERSLUCHT RCE 55-90 kw Betrouwbaarheid Deze nieuwe lijn schroefcompressoren uit de "RCE" serie is tot stand gekomen door gebruik van

Nadere informatie

L04 - L22. Olie-geïnjecteerde roterende schroefcompressoren. Intelligent Air Technology

L04 - L22. Olie-geïnjecteerde roterende schroefcompressoren. Intelligent Air Technology L04 - L22 Olie-geïnjecteerde roterende schroefcompressoren Intelligent Air Technology L04 - L22 Olie-Geïnjecteerde roterende schroefcompressoren Het belangrijkste objectief bij de ontwikkeling van de olie-geïnjecteerde

Nadere informatie

Atlas Copco Energieterugwinningsystemen

Atlas Copco Energieterugwinningsystemen GEBRUIK UW ENERGIE TWEE KEER. Atlas Copco Energieterugwinningsystemen Energieterugwinning - Kostenbesparingen stop bij uitlaat hergebruiken comprimeren drukbereik verlagen verlagen Perslucht is een van

Nadere informatie

Allegro Schroefcompressoren

Allegro Schroefcompressoren Allegro Schroefcompressoren ALLEGRO 132-250 D ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA - VSD + (- kw/0-00 pk) Innovatief Atlas Copco heeft de persluchtindustrie op zijn kop gezet door de conventionele lay-out van de typische luchtcompressor volledig

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK 3-40

SCK. Schroefcompressoren SCK 3-40 SCK Schroefcompressoren SCK 3-40 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden

Nadere informatie

Rollair Roterende schroefcompressoren

Rollair Roterende schroefcompressoren Rollair Roterende schroefcompressoren ROLLAIR 180-420 EN ROLLAIR V 180-420 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac

Nadere informatie

OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN. GVS , m 3 /u, cfm

OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN. GVS , m 3 /u, cfm OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN GVS 20-300, 20-365 m 3 /u, 12-215 cfm ATLAS COPCO UW VACUÜMSPECIALIST Atlas Copco ontwikkelt al jaren ultramoderne vacuümpompen, met gebruikmaking van de eigen beproefde

Nadere informatie

GA GA VSD

GA GA VSD GA 55 + -90 GA 75-90 VSD 55-90 kw/75-125 pk Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren WorkPlace Air System Vele mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart

Nadere informatie

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ CV)

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ CV) Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 7-75 VSD + (7-75 kw/0-00 CV) De nieuwe revolutionaire compressor van Atlas Copco Met zijn innovatieve verticale ontwerp zorgt de GA 7-7 VSD + van Atlas Copco voor

Nadere informatie

SCROLLCOMPRESSOREN. SF 1-6 (1,5-5,5 kw/2-7,5 pk) / SF (2,2-22 kw/3-30 pk)

SCROLLCOMPRESSOREN. SF 1-6 (1,5-5,5 kw/2-7,5 pk) / SF (2,2-22 kw/3-30 pk) SCROLLCOMPRESSOREN SF 1-6 (1,5-5,5 kw/2-7,5 pk) / SF + 2-22 (2,2-22 kw/3-30 pk) KOSTENBESPARENDE PERSLUCHT VAN HOGE KWALITEIT Met zijn ultramoderne, olievrije compressietechnologieën zoals schroef, tand,

Nadere informatie

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. G ( kw / pk) G 160 VSD (160 kw / 200 pk)

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. G ( kw / pk) G 160 VSD (160 kw / 200 pk) Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren G 110-250 (110-250 kw / 150-340 pk) G 160 VSD (160 kw / 200 pk) Betrouwbare technologie in een robuust jasje Atlas Copco kent een lange en succesvolle geschiedenis

Nadere informatie

DZS VACUÜM DROGE KLAUWENPOMPOPLOSSINGEN

DZS VACUÜM DROGE KLAUWENPOMPOPLOSSINGEN DZS VACUÜM DROGE KLAUWENPOMPOPLOSSINGEN HET KAN ALTIJD BETER Al meer dan een eeuw heeft dit leidende principe engineers en ontwerpers van Atlas Copco gestimuleerd om nieuwe technologieën te ontwikkelen

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK 20-40

SCK. Schroefcompressoren SCK 20-40 SCK Schroefcompressoren SCK 20-40 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA ( kw / pk)

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA ( kw / pk) Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 355- (355- kw / -700 pk) Uitstekende prestaties GA 355--compressoren leveren perslucht van topkwaliteit onder de zwaarste omgevingsomstandigheden. Zij zijn uitgerust

Nadere informatie

Leidraad voor perslucht kwaliteit

Leidraad voor perslucht kwaliteit Leidraad voor perslucht kwaliteit Meer dan alleen perslucht. Betrouwbaarheid Productiviteit Efficiëntie ONLINE SOLUTIONS: HYPERLINK "HTTP://WWW.AIR.IRCO.COM" Ingersoll-Rand compressoren zijn niet ontworpen,

Nadere informatie

INDUSTRIËLE ZUIGERCOMPRESSOREN. 0,7-20 pk / 0,5-15 kw

INDUSTRIËLE ZUIGERCOMPRESSOREN. 0,7-20 pk / 0,5-15 kw INDUSTRIËLE ZUIGERCOMPRESSOREN 0,7-20 pk / 0,5-15 kw ATLAS COPCO ZUIGERCOMPRESSOREN Bewezen duurzaamheid LEVENSDUUR 20.000 UUR 100% BEDRIJFSCYCLUS EXTRA DIKKE KETELWANDEN Voor gesmeerde modellen; 16.000

Nadere informatie

SCHROEFCOMPRESSOREN APS DIRECT AANGEDREVEN. Meer info vindt u op onze website

SCHROEFCOMPRESSOREN APS DIRECT AANGEDREVEN. Meer info vindt u op onze website SCHROEFCOMPRESSOREN APS DIRECT AANGEDREVEN Meer info vindt u op onze website www.airpress.nl TECHNISCHE VOORDELEN Uw bedrijf is afhankelijk van perslucht waardoor de keuze voor een juiste compressor van

Nadere informatie

V01 - V04. Schottencompressoren. Intelligent Air Technology

V01 - V04. Schottencompressoren. Intelligent Air Technology V01 - V04 Schottencompressoren Intelligent Air Technology V01 - V04 Schottencompressoren Ontwikkeld om de beste oplossing te leveren voor toepassingen die perslucht van de hoogste kwaliteit en met absolute

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren RLR & RLR E V

Rollair. Schroefcompressoren RLR & RLR E V Rollair Schroefcompressoren RLR 550-2000 & RLR 10-15-20E V Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel

Nadere informatie

Atlas Copco. Olievrije schroefcompressoren. ZR/ZT 55-90 FF en ZR/ZT 90 VSD-FF 55-90 kw/75-120 pk

Atlas Copco. Olievrije schroefcompressoren. ZR/ZT 55-90 FF en ZR/ZT 90 VSD-FF 55-90 kw/75-120 pk Atlas Copco Olievrije schroefcompressoren ZR/ZT 55-90 FF en ZR/ZT 90 VSD-FF 55-90 kw/75-120 pk Grensverleggend in energiezuinigheid, veiligheid en betrouwbaarheid 4 Energie, veiligheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

Atlas Copco Persluchtdrogers. FX koeldrogers 50 Hz. Industriële uitvoering. Gewoon bedrijfszeker

Atlas Copco Persluchtdrogers. FX koeldrogers 50 Hz. Industriële uitvoering. Gewoon bedrijfszeker Atlas Copco Persluchtdrogers FX koeldrogers 50 Hz Industriële uitvoering Gewoon bedrijfszeker Persluchtconditionering - een slimme investering Het verborgen gevaar van onbehandelde perslucht Als atmosferische

Nadere informatie

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement D-AHU Compact Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement Eenvoudig, efficiënt en goed uitgebalanceerd De Compact-serie Daikin heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en produceren

Nadere informatie

AUTOMAN. Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk)

AUTOMAN. Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk) AUTOMAN Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk) DIRECT AANGEDREVEN AH-SERIE: KLEIN, HANDIG EN OLIEVRIJ Olievrije compressoren van de AH-serie zijn ontworpen voor een groot aantal verschillende toepassingen.

Nadere informatie

INLEIDING PERSLUCHTKOELDROGERS

INLEIDING PERSLUCHTKOELDROGERS INLEIDING PERSLUCHTKOELDROGERS Door het comprimeren van lucht in een compressor wordt het hierin aanwezige vochtgehalte vermenigvuldigd. In de perslucht, welke tijdens het comprimeren aanzienlijk wordt

Nadere informatie

EDD Koeldrogers

EDD Koeldrogers EDD 30-8000 Koeldrogers Solide, eenvoudig, slim. Geavanceerde betrouwbaarheid in perslucht Gebruikersvoordelen Eenvoudige installatie - Licht en compact ontwerp - Gemakkelijk te vervoeren - Eenvoudige

Nadere informatie

M-serie. Zuigercompressoren. Intelligent Air Technology

M-serie. Zuigercompressoren. Intelligent Air Technology M-serie Zuigercompressoren Intelligent Air Technology M-serie Zuigercompressoren Een uitgebreide reeks direct aangedreven oliegesmeerde en olievrije zuigercompressoren, met gebruik van moderne materialen

Nadere informatie

ONDERDELEN & KITS VOOR OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN ORIGINELE KWALITEIT EN PRESTATIES

ONDERDELEN & KITS VOOR OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN ORIGINELE KWALITEIT EN PRESTATIES ONDERDELEN & KITS VOOR OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN ORIGINELE KWALITEIT EN PRESTATIES 2 Waarom originele onderdelen er toe doen SYSTEEMINTEGRITEIT Als u een compressor aanschaft van een betrouwbaar

Nadere informatie

ADSORPTIE- LUCHTDROGERS VOOR EENVOU- DIGE BETROUW- BAARHEID. CD- / AD- / BD-serie ( l/s, cfm)

ADSORPTIE- LUCHTDROGERS VOOR EENVOU- DIGE BETROUW- BAARHEID. CD- / AD- / BD-serie ( l/s, cfm) ADSORPTIE- LUCHTDROGERS VOOR EENVOU- DIGE BETROUW- BAARHEID CD- / AD- / BD-serie (60-600 l/s, 76-9 cfm) DE JUISTE ADSORPTIEDRO- GER VOOR UW TOEPASSING Droge perslucht is essentieel om de bedrijfszekerheid

Nadere informatie

WORKPLACE AIR SYSTEM TM. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren

WORKPLACE AIR SYSTEM TM. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren GA 5-11C Air System 5,5-11 kw / -15 pk oliegeïnjecteerde schroefcompressoren WORKPLACE AIR SYSTEM TM Serie GA 5-11C, bescheiden in vloeroppervlak groots in prestaties

Nadere informatie

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA / GA VSD kw / pk

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA / GA VSD kw / pk Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 90 + -160 + / GA 132-160 VSD 90-160 kw / 125-200 pk Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in

Nadere informatie

Compacte experts C - SERIE

Compacte experts C - SERIE Compacte experts C - SERIE De C-serie van BOGE: unieke compacte schroefcompressoren: alle onderdelen in één behuizing extreem stil en flexibel aanpasbaar voor kleine en middelgrote persluchtbehoeften.

Nadere informatie

SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,39 3,24 m 3 /min acfm

SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,39 3,24 m 3 /min acfm www.almig.de SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,39 3,24 m 3 /min 13 120 acfm 2 WIJ HEBBEN VOOR bijna ELKE TAAK HET JUISTE PRODUCT! ALMiG Kompressoren GmbH Een naam die borg staat voor toptechnologie in

Nadere informatie

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik.

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. ZKG - CSG- SGC serie Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. Volledig gietijzeren compressoren van Creemers Betrouwbaar en robuust De juiste keus voor uw toepassing

Nadere informatie

OPLOSSINGEN VOOR DE GLASINDUSTRIE. Een scala van luchtcompressoren en gasgeneratoren voor de duurzame groei van uw bedrijf

OPLOSSINGEN VOOR DE GLASINDUSTRIE. Een scala van luchtcompressoren en gasgeneratoren voor de duurzame groei van uw bedrijf OPLOSSINGEN VOOR DE GLASINDUSTRIE Een scala van luchtcompressoren en gasgeneratoren voor de duurzame groei van uw bedrijf WAT U NODIG HEBT IS GLASHELDER Of u nu een goede wijn wilt bewaren of een autoruit

Nadere informatie

Nirvana 5.5-30 kw Schroefcompressoren met variabele aandrijving

Nirvana 5.5-30 kw Schroefcompressoren met variabele aandrijving Nirvana 5.5-30 kw Schroefcompressoren met variabele aandrijving Ingersoll Rand Industrial Technologies levert producten, diensten en oplossingen om de efficientie en productiviteit van onze klanten te

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR 15-30E

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR 15-30E Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 15-30E Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor / 40-165 kw Verover de harten van klanten 1 Trane Conquest Verover de harten van klanten Het eerste waar u aan moet denken wanneer u HVAC-apparatuur

Nadere informatie

T30 11/14 bar. Zuigercompressoren

T30 11/14 bar. Zuigercompressoren T30 11/14 bar Zuigercompressoren De Ingersoll Rand T30 zuigerluchtcompressor is de nummer één in zijn klasse sinds zijn introductie op de markt, in 1929. Zijn betrouwbaarheid, efficiëntie, flexibiliteit

Nadere informatie

Largo. Schroefcompressoren LARGO

Largo. Schroefcompressoren LARGO Largo Schroefcompressoren LARGO 200-250 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

Watergekoelde koelmachines met toonaangevende regeltechniek. Koelmachines met een hoog rendement voor High Performance-gebouwen

Watergekoelde koelmachines met toonaangevende regeltechniek. Koelmachines met een hoog rendement voor High Performance-gebouwen Watergekoelde koelmachines met toonaangevende regeltechniek Koelmachines met een hoog rendement voor High Performance-gebouwen Til het rendement, het comfort en de zuinigheid van uw HVAC naar een ongekend

Nadere informatie

EVERDRY warm geregenereerde adsorptiedrogers

EVERDRY warm geregenereerde adsorptiedrogers warm geregenereerde ADSORPTIeDRogERS De oplossing voor klant specifieke toepassingen. Beko Technologies heeft de kennis en biedt u de mogelijkheid om klant specifieke oplossingen te ontwerpen, produceren

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur klimaat apparatuur Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur, afgestemd op uw specifieke toepassingen

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Het juiste koelsysteem voor uw technische ruimte In technische

Nadere informatie

Onze specialiteit: de beheersing van perslucht in al zijn vormen.

Onze specialiteit: de beheersing van perslucht in al zijn vormen. www.af-belgium.be Onze specialiteit: de beheersing van perslucht in al zijn vormen. Schottencompressoren De ideale persluchtoplossing voor elke industrietak. Deze compressoren bieden een constant en duurzaam

Nadere informatie

TRD THERMISCHE KOELDROGERS

TRD THERMISCHE KOELDROGERS TRD THERMISCHE KOELDROGERS TRD KOELDROGERS WAAR VOOR UW GELD! Heel wat persluchtdrogers beloven optimale prestaties aan een lage kost, maar geen enkele droger evenaart de thermische efficiëntie van de

Nadere informatie

RCC kw RCC 18,5-30 kw

RCC kw RCC 18,5-30 kw RCC 11-15 kw RCC 1,5-30 kw Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Vast en variabel toerental Op ketel (met of zonder koeldroger) of op frame gemonteerd Hoge prestaties en een hoog rendement. Een complete

Nadere informatie

DW Koeldrogers DW 2-504

DW Koeldrogers DW 2-504 DW Koeldrogers DW 2-504 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie bekend voor het

Nadere informatie

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw. Verover de harten van klanten

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw. Verover de harten van klanten Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor / 40-165 kw Verover de harten van klanten 1 Trane Conquest Verover de harten van klanten Het eerste waar u aan moet denken wanneer u HVAC-apparatuur

Nadere informatie

LUCHT IS GRATIS PERSLUCHT NIET. Spice³ - Energy talk perslucht

LUCHT IS GRATIS PERSLUCHT NIET. Spice³ - Energy talk perslucht LUCHT IS GRATIS PERSLUCHT NIET Spice³ - Energy talk perslucht Indaver 29/04/2014 COMMITTED TO SUSTAINABLE PRODUCTIVITY We stand by our responsibilities towards our customers, towards the environment and

Nadere informatie

OLIEVRIJE TANDROTORCOMPRESSOREN ZT 15-22, ZR/ZT 30-45, ZT 22 VSD, ZR/ZT VSD

OLIEVRIJE TANDROTORCOMPRESSOREN ZT 15-22, ZR/ZT 30-45, ZT 22 VSD, ZR/ZT VSD OLIEVRIJE TANDROTORCOMPRESSOREN ZT 5-, ZR/ZT 0-5, ZT VSD, ZR/ZT 7-55 VSD ECONOMISCHE, OLIEVRIJE PERSLUCHT VAN HOGE KWALITEIT Zuivere, olievrije perslucht is een absolute vereiste voor de continuïteit en

Nadere informatie

QAC 1450 TwinPower TM. Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen!

QAC 1450 TwinPower TM. Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! QAC 1450 TwinPower TM Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! Wij begrijpen dat u vermogen nodig hebt, maar wisselen uw behoeften aan vermogen

Nadere informatie

EWWD-VZ serie. Watergekoelde koudwatermachines voorzien van in toerental geregelde compressoren. De absolute top van koudwatermachines

EWWD-VZ serie. Watergekoelde koudwatermachines voorzien van in toerental geregelde compressoren. De absolute top van koudwatermachines EWWD-VZ serie Watergekoelde koudwatermachines voorzien van in toerental geregelde compressoren De absolute top van koudwatermachines De absolute top van watergekoelde koudwatermachines EWWD-VZ serie Een

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

TOEPASSING AIRWORKS SCHROEFCOMPRESSOREN: Autoschadebedrijven / spuitwerkzaamheden Straalwerkzaamheden Luchtgereedschap Metaalbewerking

TOEPASSING AIRWORKS SCHROEFCOMPRESSOREN: Autoschadebedrijven / spuitwerkzaamheden Straalwerkzaamheden Luchtgereedschap Metaalbewerking AIRWORKS SCHROEFCOMPRESSOREN De Airworks schroefcompressoren zijn complete serie persluchtstations. Deze compressoren zijn speciaal ontworpen voor zeer zware belasting. Met deze lijn compressoren zorgt

Nadere informatie

Airworks schroefcompressoren zijn ontworpen voor zwaar industrieel gebruik en kunnen 100% belast gebruikt worden.

Airworks schroefcompressoren zijn ontworpen voor zwaar industrieel gebruik en kunnen 100% belast gebruikt worden. Airworks schroefcompressoren zijn ontworpen voor zwaar industrieel gebruik en kunnen 100% belast gebruikt worden. Airworks schroefcompressoren onderscheiden zich in de markt door beproefde en duurzame

Nadere informatie

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT grundfos IN-LINE POMPEN TP, TPD, TPE, TPED MET DE TP/TPE BIEDT GRUNDFOS EEN UITGEBREIDE SERIE INLINE POMPEN MET HOOG RENDEMENT Een grote diversiteit aan toepassingen Gebruik

Nadere informatie

ECOLEAN LUCHT/WATER VLOEISTOFKOELER EN WARMTEPOMP. 20-200 kw. lennoxemea.com

ECOLEAN LUCHT/WATER VLOEISTOFKOELER EN WARMTEPOMP. 20-200 kw. lennoxemea.com ECOLEAN LUCHT/WATER VLOEISTOFKOELER EN WARMTEPOMP 20-200 kw lennoxemea.com ECOLEAN, warmteterugwinning PRESTATIE De ECOLEAN levert energie-efficiëntie bij vol- en deellast dankzij het gebruik van R410A

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl PHOENIX PNX DCI WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl Buitendeel GC 9-12-18 DCI Buitendeel gc 21 DCI Buitendeel gc 24 DCI RC4 DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een

Nadere informatie

SSR M37-160 MEER DAN ALLEEN PERSLUCHT. BETROUWBAARHEID. PRODUCTIVITEIT. RENDEMENT. SCHROEFCOMPRESSOREN. Online Solutions: www.air.irco.

SSR M37-160 MEER DAN ALLEEN PERSLUCHT. BETROUWBAARHEID. PRODUCTIVITEIT. RENDEMENT. SCHROEFCOMPRESSOREN. Online Solutions: www.air.irco. SSR M37-160 SCHROEFCOMPRESSOREN MEER DAN ALLEEN PERSLUCHT. BETROUWBAARHEID. PRODUCTIVITEIT. RENDEMENT. Online Solutions: www.air.irco.com/uk Ingersoll-Rand compressoren zijn niet ontworpen, noch geschikt

Nadere informatie

Atlas Copco Persluchtdrogers. CD-serie heatless regenererende adsorptiedrogers DROGE KWALITEITSLUCHT

Atlas Copco Persluchtdrogers. CD-serie heatless regenererende adsorptiedrogers DROGE KWALITEITSLUCHT Atlas Copco Persluchtdrogers CD-serie heatless regenererende adsorptiedrogers DROGE KWALITEITSLUCHT Waarom kwaliteitsperslucht? Wanneer gewone lucht wordt samengeperst nemen de concentraties damp en vaste

Nadere informatie