Januari / februari 2019.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Januari / februari 2019."

Transcriptie

1 Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het thema Herfst & Weer. We hebben bladeren, takjes, eikels, kastanjes, buiten gezocht en meegenomen om mee te knutselen. Ook hebben we paddenstoelen gezien. De groep hebben we samen met de kinderen mooi versierd. Alle kinderen kregen een stuk klei en er werd verteld dat ze wat mochten maken dat met het thema Herfst te maken had. Hieronder een paar leuke foto s van de activiteiten. Elke dag hebben we te maken met het weer en bijna elke dag is het weer anders. Daarom hebben wij een weerwijzer geknutseld met de vraag: Wat voor weer hebben we vandaag? Ook hebben we een regenboog met wolken gemaakt. Op een regenachtige dag zijn we naar buiten toe gegaan om lekker door de regen te rennen en ook te lopen onder een paraplu. Dit vonden de kinderen erg leuk! Het was ook prachtig weer, dus zijn we uiteraard ook veel buiten geweest.

2 Sinterklaas We weten inmiddels al dat Sinterklaas en zijn pieten al lang weer terug zijn naar Spanje.Daarna stond Kerstmis alweer voor de deur. Voor de kinderen was dit een erg spannende tijd van het jaar. Bij de BSO Esreinschool hebben we mijters/pietenmutsen geknutseld. De kinderen hebben pepernoten gestapeld en een verlanglijstje gemaakt voor in de schoen. Ook zijn we naar de winkel geweest en hebben we pepernoten gekocht. Bij de openhaard hebben we een schoentje gezet en de groep hebben we mooi versierd met allerlei Sinterklaas knutsels. Op dinsdag 4 december had Sinterklaas voor iedereen een klein cadeautje gebracht! De kinderen hebben heerlijk gedanst en liedjes gezongen. Rommelpiet was ook langs geweest, hij heeft overal mee gespeeld maar niets opgeruimd. We hebben een gezellige middag gehad!

3 Kerst In de kerstvakantie hebben we een kerstlunch georganiseerd met de kinderen. We hebben lekkere bolletjes, pannenkoeken en knakworstjes gegeten. Een aantal kinderen hebben hun eigen kerstkaarten gemaakt. We hebben mooie kerstballen geknutseld voor thuis in de kerstboom. De groep hebben we gezamenlijk versierd met lampjes, slingers etc. Ook mochten we nog lekker smullen van zelfgebakken oliebollen die Brent en Eef zomaar speciaal voor de BSO hadden gemaakt, heel erg lief, dankjewel! Toen gingen we ons voorbereiden op oud en nieuw. De kinderen hebben vuurwerk geknutseld met wc rollen, dit was erg leuk om te doen. Het leukste spelletje was toch wel verstoppertje spelen in de school.

4 Thema s komende maanden Wij zijn nu bezig met het thema Winter. We gaan ook gebruik maken van de gymzaal om daar activiteiten te doen die aansluiten op de thema s. Voor de vogels zijn we al begonnen met vogelvoer maken zodat de vogels de winter goed door komen. Knutselactiviteiten: sneeuwpoppen, muts & sjaal, vogelhuisje & pinguïns knutselen. De groep is al mooi in winterse sfeer versierd. We gaan ook lekkere warme chocolademelk maken met slagroom mmmm Natuurlijk hopen we ook nog een beetje op sneeuw zodat we buiten in de sneeuw kunnen spelen. Alaaf Alaaf! In februari is het carnaval. Deze dagen staan bol van de carnavalsactiviteiten: zoals: schminken, nagellakken, gekke maskers knutselen, polonaise en carnavalstikkertje in de gymzaal. De kinderen mogen verkleed komen maar wij hebben ook verkleedkleren op de BSO.

5 Vakanties en vrije dagen. Voorjaarsvakantie is: 18 t/m 22 februari Afscheid De afgelopen maanden hebben we afscheid genomen op onze BSO van: Liam, Owen K Wij willen jullie bedanken voor de leuke en gezellige tijd die we samen met jullie hebben mogen hebben. We gaan jullie zeker missen!

6 Welkom De komende tijd zullen we kennis maken met nieuwe kinderen bij ons op de BSO en we heten jullie dan ook alvast van harte welkom. WELKOM: Lux, Matz Kleding Heeft uw kind een keer een ongelukje gehad en reserve kleding van ons aan gekregen. Zou u dit dan ook weer schoon retour willen brengen voor een volgend ongelukje? Heeft u nog wat broeken of onderbroeken over dan houden wij ons aanbevolen. Alvast bedankt. Antislip-slofjes De kinderen vinden het fijn om binnen de BSO hun schoenen uit te hebben, dat mag natuurlijk van ons, maar nu met de winter die eraan komt vinden we het wel fijn dat ze dan slofjes/pantoffels meekrijgen zodat hun voeten lekker warm blijven. Vakanties Voor de kinderen die in de vakanties gebracht of gehaald worden dient u de BSO deur te gebruiken die direct in het lokaal van de BSO zit. Andere deuren zoals de hoofdingang blijven in verband met de veiligheid in de vakanties gesloten. Woensdag en vrijdag opvang Heeft u opvang nodig voor uw kind(eren) op de woensdag en vrijdag dan kunt u zich aanmelden via onze website of via onze klantenservice telefoonnummer is: Bij 4 aanmeldingen kunnen we open gaan. Oudercommissie De OC van BSO Esreinschool bestaat uit 1 lid. Ik stel mij even voor. Wendy Silderhuis: Ik heb 2 dochters. Dochter Tess is 4 jaar en zit net op de Esreinschool en dochter Nouk is 2 jaar. Wat doet de OC? Wij behandelen mails van ouders, verzorgen korte updates in de nieuwsbrief, en bespreken beleidszaken met de locatie manager Kindercentrum en brengen hier ons advies voor uit. We komen ieder kwartaal bij elkaar en houden tussendoor contact via of onze WhatsApp groep. Wilt u meer weten of lid worden van de Oudercommissie? Mail dan naar oc-esreinschool@outlook.com Of spreek ons aan.

7 Enquête namens de oudercommissie Bij deze nieuwsbrief treft u ook een enquête vanuit de oudercommissie. Hierbij het verzoek deze te mailen naar oc-esreinschool@outlook.com of in geprinte versie in te leveren in de groep. Afmelden van uw kind, vragen of opmerkingen omtrent uw kind Komt uw kind een keertje niet om welke reden dan ook, dan zouden wij dit graag via u zelf vernemen, dit om geen misverstanden te krijgen. Ook als iemand anders uw kind ophaalt bij de BSO dan u zelf dan zouden wij dit graag van u zelf van te voren horen. Wij geven geen kinderen aan anderen mee zonder dat we dit van u zelf weten, dit is puur omdat we geen misverstanden willen hebben. Er zal altijd gebeld worden als we geen bericht van u hebben om navraag te doen of uw kind daadwerkelijk met iemand anders mee zou mogen. Afmeldingen of doorgeven van informatie met betrekking tot halen van uw kind kan: telefonisch op nummer: BSO Esreinschool locatie Kerkstraat Op dit nummer kunt u ook via de app een bericht achterlaten Of via de mail: esreinschool@kindercentrum.nl esreinschool@hetkindercentrum.nl Mocht dit om een of andere reden niet op tijd lukken, dan kunt u uw kind(en) ophalen bij de BSO. Dit geldt ook voor de kinderen die opgehaald worden met de taxi, als we geen afmeldingen hebben ontvangen neemt de taxi zoals afgesproken de kinderen mee naar bestemming. Dit om misverstanden te voorkomen. Afmeldingen via de leerkrachten, andere ouder(s)/verzorger(s) of via het kind zelf gelden niet als een officiële afmelding. Heeft u vragen of opmerkingen, twijfel dan niet om het aan een van ons te vragen. U kunt ons ook altijd bellen of mailen. Verjaardagen maanden januari en februari Florine Kick L Julian Cas L Marijn Brent Kars ALVAST VAN HARTE GEFELICITEERD!!! Facebook Regelmatig worden foto s van onze BSO op de facebookpagina van kindercentrum.nl geplaatst. Neem ook eens een kijkje. U kunt dit vinden op: Kindercentrum.nl Overijssel-Oost Natuurlijk hebben we ook veel plezier buiten de thema s om en komen de leukste acties in de kinderen naar boven, zie de onderstaande foto s.

8 Tot ziens op de BSO! Team BSO Esreinschool Gül en Linda Contactgegeves BSO Esreinschool Kerkstraat VX Hengelo Tel: Mail: Locatiemanager Mirjam Abbink is de locatiemanager van BSO Esreinschool. Bij vragen kunt u ook met haar contact opnemen. Tel: Mail: m.abbink@kindercentrum.nl

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool.

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen maanden zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

Maart / april Nieuwsbrief BSO Esreinschool

Maart / april Nieuwsbrief BSO Esreinschool Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen tijd zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017 Esreinschool Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblikken op afgelopen 2 maanden De afgelopen

Nadere informatie

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO.

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig en gezond 2016!

Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig en gezond 2016! BSO de Triangel: Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO de Triangel Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig

Nadere informatie

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Welkom Pieter en Eden zij begin januari bij

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Welkom Tijn, Emir, Thomas en Liv zijn in februari en maart bij ons gestart. Wat leuk dat jullie bij ons komen spelen!

Welkom Tijn, Emir, Thomas en Liv zijn in februari en maart bij ons gestart. Wat leuk dat jullie bij ons komen spelen! KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Welkom Tijn, Emir, Thomas en Liv zijn in

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV/BSO Apenrots.

Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV/BSO Apenrots. Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV/BSO Apenrots. Samenvatting voorjaarsvakantie In de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden.

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden. KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Facebook Onze facebookpagina heeft een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel:

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel: Locatie nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst. In deze nieuwsbrief algemene informatie en wat leuke weetjes over de onze locatie. Contactgegevens

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2014

Nieuwsbrief februari 2014 www.kdv-lesenfants.nl Nieuwsbrief februari 2014 Zo aan het einde van de maand februari hebben we stiekem al een heel klein voorproefje gehad van de lente. Wat een heerlijk weer, en wat is het fijn om met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters December 2014 In deze nieuwsbrief: 1. Welkom 2. Jarig 3. Thema 4. Liedjes 5. Sinterklaasviering 6. BHV ring 7. Agenda 8. Afscheid 1. Welkom We heten de volgende

Nadere informatie

Nog de beste wensen voor iedereen en we wensen de peuters weer veel speelplezier bij ons op de groep!

Nog de beste wensen voor iedereen en we wensen de peuters weer veel speelplezier bij ons op de groep! Locatie-nieuwsbrief PSG Schakel Hoeve Hierbij ontvangt u de locatie-nieuwsbrief van PSG Schakel Hoeve. In deze nieuwsbrief vindt u algemene informatie en leuke weetjes over de PSG. Contactgegevens PSG

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Hoera Haelen Datum: december 2013. Beste ouders/verzorgers, In deze editie en nieuwe lay-out van onze nieuwsbrief leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie

Nadere informatie

Wij heten jullie van harte welkom en wensen jullie heel veel speelplezier bij ons op de Zevensprong!

Wij heten jullie van harte welkom en wensen jullie heel veel speelplezier bij ons op de Zevensprong! Locatienieuwsbrief Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang De Zevensprong Wij wensen u veel kijk en lees plezier met deze nieuwsbrief! Verandering in de kindgegevens? Mochten er belangrijke gegevens

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 Carnaval! O n t d e k j o u w w e r e l d m e t M i k z! Mikz helpt Villa Pardoes!

NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 Carnaval! O n t d e k j o u w w e r e l d m e t M i k z! Mikz helpt Villa Pardoes! NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 www.mikz.nl Mikz helpt Villa Pardoes! Breng oude kleren en schoenen naar de kledingcontainer van Villa Pardoes op locaties de Rups, de Carrousel en de Duinsprong en

Nadere informatie

Algemeen. December Nieuwsbrief. KDV Joesboef. Eerder sluiten Tarief verhoging 2015

Algemeen. December Nieuwsbrief. KDV Joesboef. Eerder sluiten Tarief verhoging 2015 Eerder sluiten Tarief verhoging 2015 December Nieuwsbrief Algemeen Piramide: Momenteel zijn wij bezig met het thema Feest. Het boek dat centraal staat voor de baby dreumesgroep is: Dada KDV Joesboef Inhoud

Nadere informatie

Wij wensen Emmy, Thuur, Sjors en Charlotte veel plezier op de basisschool!

Wij wensen Emmy, Thuur, Sjors en Charlotte veel plezier op de basisschool! Verjaardagen : Januari: 6 Myrthe Janssen Februari: 8 Annelies te Baerts 22 Lynn Heldens 23 Désiré Hagens Maart: 6 Sjors Derks 9 Evi Derks 29 Charlotte Ulen Nieuwkomers : - Guus Derks - Evi Derks - Kai

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe.

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwsbrief De Ringkantertjes Nieuwveen, januari 2016 Gelukkig Nieuwjaar Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwe kinderen: Evy van Es (ma),

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders/verzorgers, Pedagogisch medewerkers Helaas nemen wij in november afscheid van onze lieve juf Sabrina. Zij heeft een baan gevonden die beter bij haar past. Wij wensen

Nadere informatie

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur 28 november 2018, jaargang 9 nummer 4 Niet vergeten maandag 3 december Sinterklaas op school donderdag 6 december start school om 10.30 uur vrijdag 7 december In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6,

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 4 januari 2014

Nieuwsbrief 13 4 januari 2014 Nieuwsbrief 13 4 januari 2014 Hier ligt alweer de eerste nieuwsbrief van VillaDriel van 2014 voor u. Voordat we vertellen wat we allemaal hebben gedaan in de laatste 2 maanden van 2013, eerst nog het volgende:

Nadere informatie

telefoon 0299 422271 e-mail directie@bloeiendeperelaar.nl website www.bloeiendeperelaar.nl

telefoon 0299 422271 e-mail directie@bloeiendeperelaar.nl website www.bloeiendeperelaar.nl 1 Beste ouders, verzorgers, Het is een onderwerp waar we het vaker over hebben gehad: de voor- en nadelen van het gebruik van social media. Steeds vaker verenigen de ouders van een groep zich in een groepsapp.

Nadere informatie

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015 BSO KLOOSTERVEEN NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor uw ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. In deze uitgave blikken we terug op de laatste maanden van 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Met vriendelijke groet, Eline van Ee

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 14 nummer 13 vrijdag 2 december 2016 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Nieuwe Stagiaire: Wij hebben een nieuwe stagiaire op de groep. Haar naam is Imane, 17 jaar oud. Ze doet de opleiding pedagogische medewerker niveau 4. Ze

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord Special Heroes We laten een kind! Even voorstellen Schoolfruit Verkeer Sinterklaas Kerst Oproepje Verjaardagen Agenda Beste ouder(s)/verzorger(s) Het jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

THEMA: FEEST. Peuterstart Groepen: Krabben en Kreeften. Ballonnen plakken. VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel

THEMA: FEEST. Peuterstart Groepen: Krabben en Kreeften. Ballonnen plakken. VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel THEMA: FEEST Dag 19/11/2018 We maken ballonnen en doen het ballonnenkleurenspel Ballonnen plakken VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel We maken verlanglijstjes voor

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de Twister

Inleiding. Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst December 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief van het jaar. We kijken terug op een gezellige periode met sinterklaas- en

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 4 vrijdag 11 september 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Data. 22 juli: Roostervrije middag. Groep 1 t/m 8 in de middag vrij. 5 september: Eerste schooldag. 7 september: Kick-off water. Facebook. Mis niets

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen. December nummer 4. Sinterklaas brengt een bezoek aan Heuvelrijk op 4 december

Belangrijke data. Algemeen. December nummer 4. Sinterklaas brengt een bezoek aan Heuvelrijk op 4 december December 2018 - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 4 december Sint op school 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school 10 december MR vergadering 14 december Kinder

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik KDV MAASSTRAAT NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Het nieuwe jaar heeft een onstuimige start gekend! Ijzel, ijzel en nog eens ijzel. Scholen die drie dagen dicht waren, auto s die niet van hun

Nadere informatie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Donderdag 10 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 16 december Donderdag

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

12 DECEMBER 2014 AGENDA:

12 DECEMBER 2014 AGENDA: JAARGANG 14, NR. 8 12 DECEMBER 2014 Kerstmusical a.s. Dinsdag gaan de teamleden weer het podium op om voor de kinderen op te treden. De kinderen gaan in twee delen kijken. Eén groep kijkt naar de musical

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De steigers zijn weg! Wat is de gevel prachtig geworden!! De laatste werkzaamheden worden nu nog uitgevoerd. De bouwinspecteur

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Voorwoord December 2015 Sinterklaas is net weer achter de rug of het volgende feest kondigt zich alweer aan. Altijd weer een drukke maand de decembermaand, maar wel

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december. Medewerkers. Oudercommissie Nootdorp

Nieuwsbrief december. Medewerkers. Oudercommissie Nootdorp Kindercentrum ZieZoo Nootdorp Poort 4 2631 PT Nootdorp, T 015 202 3125 Nootdorp@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief december In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige activiteiten

Nadere informatie

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!!

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Januari 2012 Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Als startende kinderopvang (jazeker, het volledige eerste jaar heten we startend ) zitten we vol plannen om nog leuker, gezelliger, beter, professioneler

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken. Met onze bladeren die we hebben gezocht gaan we. knutselen.

Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken. Met onze bladeren die we hebben gezocht gaan we. knutselen. Maandag 15-10 Net het herfstweer gaan wij op onderzoek uit in het bos. Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken Met het herfstweer buiten gaan wij binnen de strijd aan tegen elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes:

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes: Weeknieuws week 50 Peutercollege weetjes: - We hebben een nieuwe collega in onze invalpool. Haar naam is Albertina dos Santos en we zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. - Heeft u al aan de leidster

Nadere informatie

Het kan vriezen, het kan dooien...

Het kan vriezen, het kan dooien... Donderdag 5 februari Hallo allemaal, Februari staat alweer op de kalender! Wat zal het ons brengen, regen, sneeuw, wind of al een voorzichtig voorjaarszonnetje? Niemand die het weet ;-) In deze maand valt

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 48.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 48. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 48 Wervelwindt Vanuit het managementteam De voorbereidingen voor Sint en Kerst zijn

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief zal elke twee maanden uitkomen en zal digitaal verstuurd worden. Daarnaast zal één exemplaar op het whiteboard hangen in de hal.

Deze nieuwsbrief zal elke twee maanden uitkomen en zal digitaal verstuurd worden. Daarnaast zal één exemplaar op het whiteboard hangen in de hal. Locatienieuwsbrief Sport BSO Columbia Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van Sport BSO Columbia. In deze nieuwsbrief alles wat te maken heeft met de BSO, zoals algemene punten, maar ook onder andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 De volgende editie krijgt u op vrijdag 28 november U kunt de nieuwsbrief per mail ontvangen door u zelf aan te melden op onze website, ook kunt u hem bekijken op de website onder

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Januari Nieuwsbrief KDV het Groene Kroontje & BSO Bengels van de Kroon.

Januari Nieuwsbrief KDV het Groene Kroontje & BSO Bengels van de Kroon. Locatie nieuwsbrief a nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van KDV/PG Het Groene Kroontje en BSO Bengels van de Kroon. In deze nieuwsbrief vindt u algemene informatie en leuke weetjes over

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 December 2015

NIEUWSBRIEF 4 December 2015 NIEUWSBRIEF 4 December 2015 Agenda 02 december Sint op school 09 december Teamvergadering 09 december Verlichtingsproject groep 5-6 (op de Meent) 10 december Letterfeestje K in groep 1-2 11 december FrisParty

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

KRUIMELTJE. Van de Directie KINDERDAGVERBLIJF BSO. Nog twee weekjes en dan is ook 2015 weer oud nieuws.

KRUIMELTJE. Van de Directie KINDERDAGVERBLIJF BSO. Nog twee weekjes en dan is ook 2015 weer oud nieuws. KRUIMELTJE KINDERDAGVERBLIJF BSO De Verbetering 6 9744 DZ Groningen Tel: 050-5590095 Van de Directie Nog twee weekjes en dan is ook 2015 weer oud nieuws. 2015, een jaar waarin best heel veel gebeurt. Uiteraard

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief juni2016 NB Nr 10 Inhoudsopgave: IKC Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water NB Oud

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De kalender deze weken: Vrijdag 23 jan 2014

Nieuwsbrief. De kalender deze weken: Vrijdag 23 jan 2014 Nieuwsbrief Vrijdag 23 jan 2014 De kalender deze weken: 24 jan. Bo van der Schoot (11) 24 jan. Daan Schijven (13) 28 jan. Loek Laheij (8) 29 jan. Samir Azarfane (12) 29 jan. Rens van Vugt (6) 30 jan. Wouter

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 11 nummer 28 donderdag 2 april 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie