HESBORN SAUERLAND BRENGT DE ZON IN UW HART...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HESBORN SAUERLAND BRENGT DE ZON IN UW HART..."

Transcriptie

1 HESBORN SAUERLAND NL BRENGT DE ZON IN UW HART...

2 Droomdagen in een droomomgeving

3 Wij zullen u gastvrij in een gezellige sfeer ontvangen. Een vakantie die u veel vreugde brengt, dat is voor ons een speciale uitdaging. U zult fijne dagen beleven, omgeven door vriendelijke mensen die u iedere dag zullen verwennen. U deelt zelf uw vakantie in: relaxen, wandelen, genieten van een beautybehandeling, lekker eten, ook op het sportieve vlak zijn er vele uitdagingen. Geniet, ver weg van het alledaagse leven, van uw vakantiedagen in Haus zur Sonne. Wij verheugen ons u te ontvangen. Het team van Haus zur Sonne.

4 Fijne vakantie

5 Heeft u zin in een lange of korte vakantie? In een bijzondere ervaring buiten de stad? Ontdek de glooiende heuvels, veelkleurige weiden en eindeloze velden op onze zonnige hoogvlakte. Geniet van de stilte in de uitgestrekte bossen, beklim het hoogste punt van de bergen in het Sauerland en verheug u op de prachtige flora en fauna. Hier ziet u de foto s, maar later ziet u alles in werkelijkheid, bij ons in Landhotel Haus zur Sonne.

6 Hartelijk en familiair Landhotel Haus zur Sonne ligt op een van de mooiste uitkijkpunten van Sauerland, het hotel is gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving, aan de voet van de Bollerberg (758m boven NAP). Winterberg en de Kahle Asten, of Willingen met het internationaal bekende Sportcentrum bevinden zich in de buurt van ons mooie dorp Hesborn.

7

8 Eindelijk vakantie `s Zomers verleidt de gezellige Biergarten met barbecque-plaats u tot lange avonden. In de grote tuin achter het hotel ligt ons zonneterras met uitzicht op de Bollerberg. Het is heerlijk vertoeven in de zithoekjes in de nabijgelegen tuin en op de ligweide met een klein waterstroompje. Onze wellness-ruimte biedt u zowel een Finse sauna, als een Romeins stoombad, als een zonnebank. U kunt aangename uurtjes doorbrengen bij onze schoonheidsspecialiste, die meerdere soorten behandelingen in haar programma heeft. U kunt hier heerlijk ontspannen. Voor de sportieve gasten hebben wij een tennisbaan en 2 kegelbanen. Ook hebben wij een mountainbike-verhuur in samenwerking met het Bike Park in Winterberg.

9

10 Genieten Van frisse lucht krijgt u waarschijnlijk trek en dorst, misschien wordt u zelfs wel ontzettend moe van het buiten zijn! U merkt dit vanzelf als u `s avonds na een dag vol belevenissen in onze gezellige Gaststube komt. Hier kunt u heerlijk bijkomen onder het genot van heerlijk eten en natuurlijk van een vers getapt glas bier. Geniet van de vaak eenvoudige, maar heerlijke regionale specialiteiten. Aan het einde van de dag slaapt u zo vast en diep zoals u waarschijnlijk al lang niet meer gedaan hebt.

11

12 De magie van het moment

13 Later op de avond kunt u nog rustig nagenieten van uw vakantiedag onder het genot van een glas wijn of bier in onze zitruimte bij de openhaard of u kunt bij de andere hotelgasten plaatsnemen aan de gezellige bar.

14 Knus... onze hotelkamers

15 Onze hotelkamers zijn gezellig ingericht en zijn voorzien van douche, wc, radio, tv, telefoon. Ook beschikken wij over een W-LAN voor internetgebruik van uw laptop. De ruimere A- kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn uitgerust met een zithoek en sommige kamers zijn voorzien van een balkon. De B-kamers zijn in een ander gedeelte, verbonden met het hoofdgebouw. Wij verheugen ons er nu al op, u in ons Hotel te mogen begroeten en verwennen.

16 Idyllisch......onze vakantiewoningen Onze vakantieappartementen zijn 60 tot 85 mç groot en bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Ze zijn individueel ingericht en hebben twee aparte slaapkamers, keuken, woonkamer, bad en douche, radio en tv. De appartementen in Haus Wolfeslau hebben een balkon en liggen direct aan de bosrand, ca. 450 meter bij het hotel vandaan. Haus Sonnenblick heeft een grote tuin met ligweide en ligt naast het hoofdgebouw. De appartementen kunnen ook met ontbijt of halfpension geboekt worden..

17

18 Tijd voor ontspanning WELLNESS IN ZIJN SCHOONSTE VORM Onze wellnessruimte bestaat uit een Finse sauna, Romeins stoombad en een zonnebank. Wellness is een zachte manier om te ontspannen, voor regeneratie en vitalisering van lichaam, geest en ziel. Een oase van rust en ontspanning is de schoonheidsafdeling Sunshine- Wellness in ons landhotel Haus zur Sonne in Hesborn. U kunt een uitgebreid verwenprogramma verwachten, zoals lichaams- en gezichtsbehandelingen, massages, Ayurveda en een lichaamspeeling met zeezout. Wij maken gebruik van de producten van dr Baumann, die geschikt zijn voor iedere huid. Gunt u zichzelf eens iets anders en laat u zich verrassen.

19

20 Genieten van rust

21

22 Belevenissen van de mensen Hesborn bestaat sinds 1100 na Chr. De kerktoren stamt uit het jaar Tot onze tradities behoren zowel het Schützenfest, (schuttersfeest) met vogelschieten, een optocht en koningsdans in het eerste weekend van juli, als het Erntedankfest (oogstdankfeest) dat gevierd wordt in het eerste weekend van oktober. Ontdekt u de gewoontes en gebruiken van onze regio: wij houden ze levendig tijdens echte feesten en liefdevol georganiseerde bijeenkomsten.

23 Freilichtbühne Hallenberg Ganz in der Nähe unseres Hauses befindet sich ein Ausflugsziel der besonderen Art, die Freilichtbühne Hallenberg. Hier finden in den Sommermonaten nicht nur Theaterfreunde ein interessantes Programm für die gesamte Familie. Seit 1946 werden auf dieser herrlichen Naturbühne ernste, heitere und auch musikalische Stücke sowie klassische Märchen oder aktuelle Kindermusicals zur Aufführung gebracht. In den letzten Jahren hatte die Bühne große Erfolge z.b. mit Anatevka, My Fair Lady oder Alice im Wunderland. Der Besucherraum bietet über 1400 Sitzplätze, ist fast vollständig überdacht und verfügt über eine gute Akustik. Auch die technische Ausstattung ist mit professionellen Theatern vergleichbar. Parkplätz für Busse und Pkw befinden sich in unmittelbarer Nähe. Die gesamte Anlage ist behindertenfreundlich eingerichtet. Den aktuellen Spielplan der laufenden Saison finden Sie an unserer Rezeption.

24 Prachtige natuur om in te wandelen! De natuur maakt indruk op mensen. Glooiende heuvels werken harmoniserend; het bos geeft rust en kracht; frisse en schone lucht reinigt lichaam en geest. Een groot aantal bospaden nodigen u uit tot wandelen, Mountainbiken, en Nordic Walking. Op de 758m hoge Bollerberg in Hesborn beklim een uitkijktoren waar u een wijds uitzicht heeft op de fascinerende omgeving. Ontspant u zich en laat u inspireren door de Sauerlandse natuur. Sauerland: hét gebied voor maximaal wandelgenot! Graag maken wij met onze gasten wandelingen naar plaatsen en gebieden die u zelf niet makkelijk zou vinden. Wij maken een wandeling om de Bollerberg, waar s middags onze chefkok u verwent met verfrissende drankjes en een smakelijke maaltijd.

25 Schuhmode, die passt und gefällt! Schuhmode für die ganze Familie! Wir beraten Sie gerne....wo Schuhkauf Freude macht. Oberstraße 21 Medebach

26 Bike Arena Sauerl Zet je schrap en trap flink op de pedalen! Het typisch glooiende landschap van Sauerland met bossen, heuvels, bergen en dalen is uitstekend geschikt voor mountainbiken. De Bike Arena Sauerland is 37 routes rijk met een totale lengte van ongeveer km. De routes zijn afwisselend en daardoor is de Bike Arena Sauerland uniek in Duitsland. In het Bikepark in Winterberg bedraagt de totale lengte van de aangelegde afdalingen 6 km. Er is ook een stoeltjeslift waar u uw fiets gemakkelijk aan een speciale houder voor de gondel hangt. In het park zijn mountainbikes te huur en u kunt een cursus volgen om uw fietstechniek te verbeteren, bijvoorbeeld tijdens een begeleide rit.

27 and

28 It s a bikers world Het Sauerland staat onder kenners bekend als een van de mooiste gebieden voor de motorfiets. Brede bos- en weidelandschappen met loof- en naaldbomen bieden de motorrijder talrijke wegen om het overige verkeer te vermijden. Bijzonder geliefd door motorrijders zijn de vele stuwmeren in het Sauerland. Het Sauerland biedt echter nog meer interessante gebieden, zoals de Kahle Asten in Winterberg. Landhotel Haus zur Sonne ligt in het centrum van Bikers-World-Sauerland en is een ideaal en geliefd adres voor motorrijders. Wij bieden u uitgezette routes, tourtips, een ruimte om uw kleding eventueel te drogen en een plaats om uw materiaal te reinigen met een hogedrukreiniger. Bovendien stellen wij een garage ter beschikking.

29

30 Sauerland is uniek

31 Bij ons in het Sauerland worden jaarlijks internationale sportevenementen georganiseerd. De bobsleebaan in Winterberg Hochsauerland geldt als een van de snelste en langste kunstijsbanen van de wereld. Hier worden dan ook bobslee-, rodel- en skeletonwedstrijden gehouden. Het nabij gelegen Willingen is tegenwoordig een waar mekka voor fans van het ski-schansspringen. Ware topsporters strijden hier om de wereldbeker. In de zomer wordt een hele reeks van mountainbike-wedstrijden verreden. Misschien wilt u zelf wel deelnemen aan de Rothaarsteig Marathon!

32 Land van bergen en meren Het bekoorlijke samenspel van water, bergen en vrijetijdsmogelijkheden maakt de Edersee tot een bijzondere vakantiebelevenis. De oeverlengte van dit meer bedraagt 69km en is nagenoeg vrij toegangelijk. Een deel van de inhammen is een waar paradijs voor vissers, terwijl in andere surfers, zeilers, waterskiërs of duikers aktief zijn. Geliefde strandjes met speeltuintjes voor de kinderen, maar ook verlaten inhammen nodigen uit tot zwemmen en pootje baden. Beleef plezier aan het rijden door het land van 1000 bergen en meren, misschien zelfs in een BMW Z4, of in een Mini Cooper cabrio. Wij regelen met plezier de juiste auto voor u.

33

34 Snow and Fun In de wintermaanden komt uw sportiviteit goed tot uw recht als u van wintersporten houdt. In de verschillende skigebieden in de buurt kunt u alpineskieën, langlaufen, rodelen en snowboarden. Bent u beginner? Geen probleem, er zijn skischolen en materiaal is te huur. De Wintersport-Arena Sauerland is met 130 skiliften en ongeveer 1400 km geprepareerde loipes het grootste Wintersportgebied ten noorden van de Alpen. Of u nu van de hellingen naar beneden suist op ski s, met sleetjes het dal in rodelt, of u gaat liever langlaufend de natuur in: Landhotel Haus zur Sonne is het ideale uitgangspunt voor uw vakantie. Maar ook zonder ski s en sleetjes heeft het winterse Sauerland zo zijn charme: rijp bedekt de boomtakken en ijspegels fonkelen in het zonlicht. In de frisse, droge winterlucht is een wandeling een ware weldaad voor lichaam en geest.

35

36

37 Nur 10 km entfernt!

38 Tot ziens in Sauerland Hesborn bevindt zich in het midden van Duitsland. Met de auto Vertrekpunt Oberhausen richting Dortmund (A44) richting Kassel Afrit Kreuz Werl: A 46 richting Arnsberg, Meschede, Bestwig, Olsberg, Winterberg, Hesborn

39 von Münster von Rheda- Wiedenbrück von Bielefeld von Hannover von Holland Dortmund von Düsseldorf von Köln 1 2 Lippstadt 33 Werl 55 Paderborn Arnsberg 480 Olsberg Brilon 7 44 Meschede Hagen Medebach Korbach 45 Schmallenberg 251 Lennestadt Winterberg Kassel Hesborn 4 Bad Olpe Berleburg Hallenberg Bad Wildungen 7 Siegen von Frankfurt Marburg 236 Alsfeld von Frankfurt 48 von Hannover 7 von Eisenach von Würzburg Kaltenborn Hallenberg-Hesborn Tel (0) Fax (0) info@hauszursonne.de HESBORN SAUERLAND

40

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 SKI IN - SKI OUT - kleinschalig project - zeer hoge kwaliteit - energiezuinig - 2 of 3 slaapkamers - met eigen sauna Te koop zijn

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding 3 kamer appartement Mariapfarr Salzburgerland, Oostenrijk 265.000 in het zonnigste dorp van Oostenrijk - kleinschalig project - zomer -en winterbestemming - lift - sauna beheer mogelijk - nabij verschillende

Nadere informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Weisseespitze Algemeen Het 4-sterren hotel Weisseespitze wordt omgeven door weiden, bossen en de prachtige bergen van de Tiroler Alpen. Het ligt in het hart van de ruige en schilderachtige Kaunervallei.

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 199.000 aantrekkelijke prijs - zwembad - ski in ski out - 100km piste - volledig georganiseerd - 6 persoons appartement Te koop is dit leuke

Nadere informatie

Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen

Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/duitsland/overige/maierhofen/273041 Omschrijving Huis In het vakantieoord Maierhöfen ligt het gelijknamige

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Incentive reis voor 100 personen naar Landal Brandnertal www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Brandnertal... 4 Programma... 6

Nadere informatie

Een heerlijke, ontspannen tijd weg uit de waan van de dag. op de. Fichtenweg 43 in Winterberg

Een heerlijke, ontspannen tijd weg uit de waan van de dag. op de. Fichtenweg 43 in Winterberg Een heerlijke, ontspannen tijd weg uit de waan van de dag op de Fichtenweg 43 in Winterberg Yvette Driessen & Bastiaan Hemmes info@huisjeinwinterberg.nl +316 22935408 Welkom in ons appartement aan de Fichtenweg

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Vraagprijs: 699.000,-- Recent gerenoveerd Gasthof-Pension met 11 kamers/appartementen en luxe eigenaarswoning. Verder is er een eigen huisbar/apres-skibar,

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

5-kamer vakantiewoning Hollersbach Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer vakantiewoning Hollersbach Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer vakantiewoning Hollersbach Salzburgerland Oostenrijk 690.000 centraal gelegen Zweitwohnsitz geschikt voor 10 personen aangename sfeer Te koop: zeer ruim en behaaglijk appartement midden in het

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk 499.000 zeer ruim huis - 6 slaapkamers - goed onderhouden zonnig - nabij skigebied Kitzbühel - veel Oostenrijkse details Te koop in Mittersill

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

Bürserberg, Boden 16

Bürserberg, Boden 16 Bürserberg, Boden 16 Top 02 www.ddimmobilien.nl 0031 6543 76 957 - Kromstraat 1 5357 PB Overlangel - info@dd-immobilien 1 Bürserberg Top 02 Bürserberg ligt in Vorarlberg, het meest westelijke Bundesland

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 429.000 ruim chalet - zo goed als nieuw - rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur - zomer- en winterbestemming

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 242.900 100m van de Wildkogelbahn - zonnig - luxe uitgevoerd georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik mogelijk ruime terrassen

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Actuele sneeuwhoogte Sauerland : ************************************* Skigebied Poppenberg Brilon - Alpine

Actuele sneeuwhoogte Sauerland : ************************************* Skigebied Poppenberg Brilon - Alpine Actuele sneeuwhoogte Sauerland : http://www.wintersport-arena.de/de/schneehoehen/skigebiete-alpine Een greep uit het aanbod van Skiwereld Sauerland. Voor meer informatie www.wintersport-arena.de *************************************

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

BERWANG, Zugspitzarena Tirol, 1342m.

BERWANG, Zugspitzarena Tirol, 1342m. BERWANG, Zugspitzarena Tirol, 1342m. Bergland Immobilien Austria Vrijstaand geheel gerenoveerd familiehotel met 20 kamers, prachtige nieuwe Stube en ruime verblijfsruimtes met ontbijtruimte / restaurant.

Nadere informatie

5-kamer appartementen Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer appartementen Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer appartementen Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk 422.264 nog slechts enkele app vrij - met restaurant, bar en wellness - zeer hoge bouwkwaliteit - moderne alpine stijl Te koop is dit nieuwbouwproject

Nadere informatie

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 339.000 loopafstand skipiste - volledig georganiseerde verhuur - in het centrum - alpine look and feel - autovrije vakantie mogelijk Te koop zijn deze

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Sonnen. Camping. Sonnencamping Albstadt Uw 4-sterren-camping op de Schwäbische Alb ALBSTADT. der hang zum glück

Sonnen. Camping. Sonnencamping Albstadt Uw 4-sterren-camping op de Schwäbische Alb ALBSTADT. der hang zum glück Sonnen Camping ALBSTADT der hang zum glück Sonnencamping Albstadt Uw 4-sterren-camping op de Schwäbische Alb Sonnencamping Albstadt in Albstadt- Lautlingen werd in de zomer 2014 opnieuw geopend. Onze moderne,

Nadere informatie

Stuga in VÃ rmland. Brochure: Stuga in VÃ rmland. Algemeen

Stuga in VÃ rmland. Brochure: Stuga in VÃ rmland. Algemeen Stuga in VÃ rmland Algemeen Värmland.Je bakt er je zelfgevangen vis, je ontdekt elanden of ander wild, een prachtige plek in midden-zweden! Deze camping ligt op een prachtige locatie, aan de rand van een

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk 847.000 ruim grondstuk - mooi uitzicht - 5 gastenappartementen - zomer en winterbestemming - typisch Oostenrijks huis - Frühstücksraum

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

vakantie in TRIBERG het Zwarte Woud

vakantie in TRIBERG het Zwarte Woud In ongeveer 850 boven zeeniveau het kuuroord van jaren / Schwarzwald - het hotel is gelegen absoluut rustige locatie de buurt van het bos De hoogste waterval van Duitsland, zijn er slechts een paar muten,

Nadere informatie

Teutoburger Wald 7 dagen

Teutoburger Wald 7 dagen Teutoburger Wald 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 549 Fietsen in het dichtbije Duitsland Onbekend maakt onbemind, en dat zou kunnen gelden voor hoe Nederlanders over het Teutoburgerwald denken!

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 449.000 ruim chalet - bouwjaar 2006- rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur zomer- en winterbestemming - Kachelofen

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Belvilla trend report

Belvilla trend report Belvilla trend report #1-2016 - Wintersport Populairste wintersportbestemmingen 1 Oostenrijk 73,6% (71,5% in 2014-2015) 3 Frankrijk 2,8% (3,9% in 2014-2015) 2 Duitsland 21,2% (21,4% in 2014-2015) 4 Zwitserland

Nadere informatie

NIET GEWOON MAAR EEN HOTEL

NIET GEWOON MAAR EEN HOTEL MEER TIJD MEER RUIMTE MEER DESIGN MEER LIFESTYLE NIET GEWOON MAAR EEN HOTEL het nieuwe, in mei 2012 geopende OVERSUM Vital Resort in het Hochsauerland, nabij de grote centra zoals Düsseldorf en Keulen.

Nadere informatie

Sauerland wandelen 5 dagen

Sauerland wandelen 5 dagen Sauerland wandelen 5 dagen singlereis wandelreis vanaf 375 Duitslands mooiste natuur ten voeten uit Sauerland is een van de gebieden in Duitsland die gezien de afstand ideaal is voor een korte reis. Verder

Nadere informatie

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 437.500 naast de skipiste - goede verhuurinkomsten georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - zonnig 2 balkons - luxe inrichting - 3 badkamers

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

vakantie in TRIBERG het Zwarte Woud

vakantie in TRIBERG het Zwarte Woud In ongeveer 850 boven zeeniveau het kuuroord van jaren / Schwarzwald - het hotel is gelegen absoluut rustige locatie de buurt van het bos De hoogste waterval van Duitsland, zijn er slechts een paar muten,

Nadere informatie

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen.

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. Een kleine greep uit het aanbod hebben wij voor u gedaan. 1 Inhoud Tennisen....

Nadere informatie

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 195.000 ski in - ski out - 2015 gerenoveerd - goed rendement sauna - op het zuiden Nu in ons aanbod dit onlangs gerenoveerde appartement in Hinterglemm

Nadere informatie

n en Ein Service des Kultur- und Begegnungszentrums der Deutschsprachigen Gemeinschaft in Burg Reuland

n en Ein Service des Kultur- und Begegnungszentrums der Deutschsprachigen Gemeinschaft in Burg Reuland n Programma voor sch ol as n en o Ein Service des Kultur- und Begegnungszentrums der Deutschsprachigen Gemeinschaft in Burg Reuland Welkom in het KUZ Centrum Het Ourdal aan het drielandenpunt België Duitsland

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk

Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk 1.600.000 dichtbij skigebied Zell am See en Kaprun - winter en zomerbestemming - goed onderhouden - met sauna - 28 kamers Goedlopend hotel met

Nadere informatie

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) 3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk 636.000 zeer luxe appartementen - goed rendement - volledig georganiseerde verhuur - loopafstand ski lift - sauna en wellness - zwembad Wij mogen u deze

Nadere informatie

HOTELINFO IN EEN OOGOPSLAG ALS DOWNLOAD

HOTELINFO IN EEN OOGOPSLAG ALS DOWNLOAD 3- STERRENHOTEL IN HET SAUERLAND HISTORISCH LANDHOTEL IN VAKWERKSTIJL Midden in het idyllische plaatsje Ort Hirschberg ligt het LANDHOTEL & GASTHOF CRAMER. Het in 1788 gebouwde en onder monumentenzorg

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

Lopend naar het strand!

Lopend naar het strand! Lopend naar het strand! Badweg 53-6 Schiermonnikoog www.badweg53-6.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 2007 in overleg 395.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning benedenwoning Type woning appartement

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers...

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers... INHOUD Algemeen.... 4 Restaurant Chatillon.. 4 Brasserie & Lounge Circles. 5 Palace Wellness Center 6 Vitality Fitness Club. 7 Hotelkamers... 8 2 ALGEMEEN Op nog geen kilometer van herstelhotel De Kim

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 441.585 zeer zonnig - ruim balkon - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Haspengouw Sportief Landen logeert in juni 2015 in Itter (Tirol Oostenrijk)

Haspengouw Sportief Landen logeert in juni 2015 in Itter (Tirol Oostenrijk) Haspengouw Sportief Landen logeert in juni 2015 in Itter (Tirol Oostenrijk) De reisroute : 850 km Landen Keulen Frankfurt Würzburg Nürnberg München Rosenheim Kufstein Itter De burgheren van Itter konden

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

skigebied - zonnig gelegen

skigebied - zonnig gelegen Huis met 3 woningen en bouwgrond Ski Amade Salzburgerland Oostenrijk 470.000 3 appartementen - goede verhuur - groot grondstuk veel mogelijkheden - loopafstand dorp - nabij groot skigebied - zonnig gelegen

Nadere informatie

Schitterend uitzicht over tuin Volop parkeergelegenheid

Schitterend uitzicht over tuin Volop parkeergelegenheid Huizen vanhendriks Generaal Stedmanstraat 192, 5623 HZ Eindhoven Schitterend uitzicht over tuin Nabij winkelcentrum Woensel Driekamerappartement Volop parkeergelegenheid Lichte keuken H51 H51 Kenmerken

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk

Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk 395.000 nabij de Panoramabahn skilift - zeer zonnig - ruime woonkamer met kachelofen - Oostenrijkse uitstraling met bar in de kelder - garage

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Welkom in de Hubertus Hunting Lodge

Welkom in de Hubertus Hunting Lodge Welkom in de Hubertus Hunting Lodge Centraal in een van s wildrijkste jachtgebieden werd de,hubertus Hunting Lodge in jaar 2000 door Peter van Amelsfoort gebouwd. Sinds 2014 staat deze prachtige locatie

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel Maison Larnolia Maison Linchel Gezellig met vrienden en/of met familie en kinderen op vakantie? Of samen er tussenuit? Verscholen in het heuvelachtige landschap van de Dordogne ligt het in Perigordijnse

Nadere informatie

TE KOOP Klein Hitland BR Nieuwerkerk a/d IJssel

TE KOOP Klein Hitland BR Nieuwerkerk a/d IJssel TE KOOP Klein Hitland 215 2911 BR Nieuwerkerk a/d IJssel Heerlijk vrije uurtjes vertoeven op een rustige locatie, bijkomen en ontstressen of gewoon permanent wonen met het gevoel áltijd op vakantie te

Nadere informatie

Op vakantie in je eigen appartement!

Op vakantie in je eigen appartement! Op vakantie in je eigen appartement! Badweg 53-5 Schiermonnikoog www.badweg53-5.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 2007 in overleg 345.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning benedenwoning Type

Nadere informatie

Pension met bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk

Pension met bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk Pension met 25-30 bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk 680.000 combinatie van appartementen en kamers - rustige en zonnige ligging - nabij het dorpscentrum - goed onderhouden - naast

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 439.000 100m van de Wildkogelbahn - zeer zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur - ruime terrassen - mooi uitzicht

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement.

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement. 3-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 215.910 zeer zonnig - ruime balkons - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden Het sprookje van Wonen op het mooiste plekje van Uden park maashorst parkmaashorst.nl P ark M aashorst 1 Uden Noord, grenzend aan Maashorst, is het ideale gebied voor een bijzondere ontwikkeling. Op de

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen BOMMELJÉ

Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen BOMMELJÉ Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen Even ertussenuit om op adem te komen? Een lange, luie vakantie aan zee? Vlakbij het strand én in het hart van Domburg vindt u Bommeljé. Onze hotelstudio

Nadere informatie

La Quinta Roja Spanje Tenerife Garachico

La Quinta Roja Spanje Tenerife Garachico La Quinta Roja Spanje Tenerife Garachico 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Quinta Roja - (Spanje Tenerife Garachico) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Vraagprijs: 749.000,-- Recent gerenoveerd Gasthof-Pension met 11 kamers/appartementen en luxe eigenaarswoning. Verder is er een eigen huisbar/apres-skibar,

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Grenzeloos genietenó in Saunapark Epe

Grenzeloos genietenó in Saunapark Epe Grenzeloos genietenó in Saunapark Epe Hartelijk welkom in Saunapark Epe Op een idyllisch gelegen plekje, in de regio waar drie landen, Nederland, Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen elkaar ontmoeten,

Nadere informatie

Huis met 2 appartementen Kleinarl Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 2 appartementen Kleinarl Salzburgerland Oostenrijk Huis met 2 appartementen Kleinarl Salzburgerland Oostenrijk 360.000 Oostenrijkse stijl - 4 slaapkamers - 500m van de skilift loopafstand centrum - direct aan de loipe - mag toeristisch verhuurd worden

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Zwitserland. 27 Vanaf 38, p.p.p.n. Mooi panoramazicht op de bergen. Skigebied op loopafstand. CH1884.840.2

Zwitserland. 27 Vanaf 38, p.p.p.n. Mooi panoramazicht op de bergen. Skigebied op loopafstand. CH1884.840.2 Zwitserland Zwitserland Wallis **** Vakantiehuis met 7 kamers voor 14 personen Zwitserland Villars **** Appartement met 3 kamers voor 4 personen Vanaf 27, p.p.p.n. Chalet met mooi panoramazicht. Wifi en

Nadere informatie

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie