Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)"

Transcriptie

1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.01/17/22 Toezichtzaaknummer NL:TZ: :F001 Datum uitspraak R-C Curator mr. CAM de Bruijn mr. D.D. Dielissen- Breukers Algemene gegevens Naam onderneming Umi Kaiseki B.V. Gegevens onderneming Adres: Stationsplein 45, 5611 BC Eindhoven KVK-nummer: Datum van oprichting: 16 november 2010 Activiteiten onderneming De vennootschap heeft als bedrijfsomschrijving: het exploiteren van een fusion restaurant en het produceren van Oosterse hapjes. De onderneming ontplooit de volgende activiteiten: exploitatie van een Aziatisch restaurant.

2 Financiële gegevens Jaar Omzet Winst en verlies Balanstotaal , , , , , , , , ,00 Toelichting financiële gegevens De gegevens over 2017 betreffen omzetcijfers over het eerste halfjaar. Gemiddeld aantal personeelsleden 2 Er waren twee werknemers in dienst van gefailleerde. Boedelsaldo Boedelsaldo ,2 In deze w ordt naar het tussentijds financieel verslag verw ezen. Verslagperiode van t/m Bestede uren Verslagperiode Bestede uren 4,25 uur totaal 4,25 uur Toelichting bestede uren In de eerste verslagperiode zijn er aan het faillissement 14 uren besteed. In de tw eede verslagperiode zijn er aan het faillissement 22 uren besteed. In de derde verslagperiode zijn er aan het faillissement 4,25 uren besteed. In totaal zijn er aan het faillissement 40,25 uren besteed.

3 1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Bestuurders van gefailleerde zijn: Tam Holding B.V. (alleen/zelfstandig bevoegd) en mevrouw W. Mauritsz-Tam (alleen/zelfstandig bevoegd). Bestuurder van Tam Holding B.V. is de heer T.C. Tam. Aandeelhouders van gefailleerde zijn: Tam Holding B.V. (60 gewone aandelen). Mevrouw W. Mauritsz-Tam (60 gewone aandelen). De heer N. Tam (60 gewone aandelen). 1.2 Lopende procedures Er is geen sprake van lopende procedures. De curator heeft geen procedures ingesteld. 1. Verzekeringen Er liep een bedrijfspolis. De verzekeringen die relevant waren zijn tijdelijk voortgezet. Inmiddels zijn alle verzekeringen beëindigd. 1.4 Huur Gefailleerde huurde het bedrijfspand aan het Stationsplein 45 te Eindhoven. De huurovereenkomst is met machtiging van de rechter-commissaris opgezegd. Het pand is opgeleverd aan verhuurder.

4 1.5 Oorzaak faillissement Het faillissement is uitgesproken op eigen aangifte. De bestuurder van gefailleerde, mevrouw W. Mauritsz-Tam, noemt de volgende oorzaken van het faillissement: Na een verbouwing van ongeveer negen maanden opende het restaurant van Umi Kaiseki B.V. in juli 2011 de deuren. Door een wetswijziging moesten er in september 2014 in één keer vier koks vertrekken omdat hun tewerkstellingsvergunning niet werd verlengd. Dit heeft ertoe geleid dat een filiaal aan de Woenselse Markt in Eindhoven in oktober 2014 moest sluiten. Daarnaast heeft Umi Kaiseki B.V. het Japanse restaurantgedeelte moeten laten vallen. Daardoor liep de omzet met meer dan 50% terug. In maart 2015 is het pand vanwege een incident drie maanden gesloten op last van de gemeente Eindhoven. De vaste lasten liepen door. Toen als is overwogen om het restaurant te sluiten, maar de bank dreigde ook de financiering van andere activiteiten van de bestuurders/aandeelhouders te beëindigen als het restaurant van Umi Kaiseki B.V. zou sluiten. Medio juni 2015 is het restaurant weer opengegaan. De tijdelijke sluiting heeft er echter toe geleid dat de dim sum chef is vertrokken. Het pand aan de Woenselse Markt in Eindhoven is zoveel mogelijk in originele staat gebracht. In mei 2015 is het pand opgeleverd aan verhuurder. Verhuurder heeft vanwege niet correcte oplevering een procedure aangespannen. Op basis daarvan moet aan verhuurder een bedrag van bijna ,00 worden betaald. Deze uitspraak kw am in december Door alle financiële tegenslagen is er privégeld gebruikt om bijvoorbeeld de huur te kunnen betalen. Met familieleden is geprobeerd om het restaurant draaiende te houden. Vanwege zwangerschap en ouderdomskwalen kunnen de meeste familieleden het echter niet langer aan. Met name vanwege het negatieve vonnis in de procedure die was aangespannen door de verhuurder van het pand aan de Woenselse Markt in Eindhoven en vanwege de gezondheidsproblemen/personeelsproblemen is uiteindelijk besloten om het eigen faillissement aan te vragen.

5 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement Personeelsleden 2 Er waren twee werknemers in dienst van gefailleerde ten tijde van het uitspreken van het faillissement. Het betreft de bestuurder en haar broer. 2.2 Aantal in jaar voor faillissement Personeelsleden 2 Er waren twee werknemers in dienst van gefailleerde in het jaar voorafgaand aan het faillissement. 2. Ontslagaanzegging Datum Aantal Toelichting Geen. totaal Werkzaamheden personeel De werknemers zijn geïnformeerd. Er zijn ontslagbrieven verzonden. UWV is geïnformeerd.. Activa.1 Onroerende zaken Toelichting onroerende zaken Er is niet gebleken van onroerende zaken..2 Werkzaamheden onroerende zaken Geen.. Bedrijfsmiddelen

6 Toelichting bedrijfsmiddelen Een substantieel deel van de inventaris van het restaurant zou eigendom zijn van Tam Holding B.V. Dit is onderzocht. De inventaris is inderdaad eigendom van Tam Holding B.V..4 Bodemvoorrecht fiscus Voor zover er sprake is van bedrijfsmiddelen is de fiscus bevoorrecht op de opbrengst daarvan. De inventaris is echter eigendom van Tam Holding B.V. Er is geen bodembeslag gelegd..5 Werkzaamheden bedrijfsmiddelen Geen..6 Voorraden / onderhanden werk Toelichting voorraden / onderhanden werk Het weekend voorafgaand aan het faillissement is het restaurant nog open geweest. De voorraden zijn toen opgemaakt en afgevoerd, nu het bederfelijke waar betreft..7 Werkzaamheden voorraden / onderhanden werk Geen..8 Andere activa Beschrijving Verkoopopbrengst Boedelbijdrage Creditsaldo ,4 Kasgeld 265,85 Restituties.577,21 totaal ,40 0,00 Toelichting andere activa Er zou geen sprake zijn van andere activa. Daarvan is ook niet gebleken. Wel was er een creditsaldo bij de Rabobank. Daarnaast was er kasgeld aanwezig. Ten slotte zijn er diverse restituties ontvangen inzake nutsvoorzieningen en verzekeringen.

7 .9 Werkzaamheden andere activa Correspondentie. 4. Debiteuren 4.1 Debiteuren Toelichting debiteuren Er zouden geen vorderingen op derden bestaan. Dit is onderzocht. Er is inderdaad niet gebleken van vorderingen op derden. 4.2 Werkzaamheden debiteuren Onderzoek. 5. Bank/Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) Er zou geen sprake zijn van een vordering van de bank. De financiering liep via Tam Holding B.V. Dit bleek inderdaad het geval te zijn. 5.2 Leasecontracten Er is niet gebleken van leasecontracten. 5. Beschrijving zekerheden Er is niet gebleken van zekerheden. 5.4 Seperatistenpositie Niet aan de orde.

8 5.5 Eigendomsvoorbehoud Er is geen aanspraak gemaakt op eigendomsvoorbehouden. 5.6 Retentierechten Er is geen aanspraak gemaakt op retentierechten. 5.7 Reclamerechten Er is geen aanspraak gemaakt op reclamerechten. 5.8 Boedelbijdragen 0,00 Niet aan de orde. 5.9 Werkzaamheden bank/zekerheden Onderzoek. 6. Voortzetten/doorstart onderneming Voortzetten onderneming 6.1 Exploitatie / zekerheden Een tijdelijke voortzetting van de activiteiten is niet aan de orde. Het restaurant was reeds voor faillissement gesloten. Er waren geen financiële middelen voor inkoop en er was geen personeel om het restaurant open te houden. 6.2 Financiële verslaglegging Niet aan de orde. 6. Werkzaamheden voortzetten onderneming Geen. Doorstarten onderneming

9 6.4 Beschrijving Er is gezocht naar doorstartkandidaten. De mogelijkheden bleken echter zeer beperkt te zijn. Er zijn bezichtigingen geweest door diverse kandidaten, maar uiteindelijk is er geen doorstart gerealiseerd. 6.5 Verantwoording Niet aan de orde. 6.6 Opbrengst 0,00 Niet aan de orde. 6.7 Boedelbijdrage 0,00 Niet aan de orde. 6.8 Werkzaamheden doorstarten onderneming Onderzoek mogelijkheden; overleg divers; diverse bezichtigingen. 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht De administratie van gefailleerde is onderzocht. Dit onderzoek geeft geen aanleiding tot opmerkingen. 7.2 Depot jaarrekeningen De jaarrekeningen zijn op de navolgende data gedeponeerd: 201: ; 2014: ; 2015: Goedkeuringsverklaring accountant Gefailleerde heeft gebruik gemaakt van de vrijstelling voor kleine rechtspersonen op grond van art. 2:96 lid 2 BW. Er is uitsluitend sprake van een samenstellingsverklaring.

10 7.4 Stortingsverplichting aandelen De aandelen blijken te zijn volgestort. Er is sprake van een geplaatst kapitaal van ,00. Het gestorte kapitaal bedraagt , Onbehoorlijk bestuur 7.5 Onbehoorlijk bestuur Nee Het onderzoek naar het in de periode voorafgaand aan het faillissement gevoerde beleid en eventuele bestuurdersaansprakelijkheid geeft geen aanleiding tot opmerkingen. 7.6 Paulianeus handelen 7.6 Paulianeus handelen Nee Er is niet gebleken van paulianeuze handelingen. 7.7 Toelichting rechtmatigheid Geen. 7.8 Werkzaamheden rechtmatigheid Inventarisatie en innemen administratie; onderzoek administratie. 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen 0,00 Er is sprake van de gebruikelijke faillissementskosten (met name nog vast te stellen salaris curator). Onduidelijk is of UWV een preferente boedelvordering heeft. De ontslagen werknemers zijn de bestuurder en haar broer. Er is geen vordering aangemeld. Inzake de huur over de opzegtermijn zal een concurrente boedelvordering ontstaan. Deze vordering is nog niet aangemeld. Aan verhuurder zal gevraagd worden om dat alsnog te doen.

11 8.2 Pref. vord. van de fiscus ,00 De fiscus heeft twee preferente vorderingen voor een totaalbedrag van ,00 ingediend. 8. Pref. vord. UWV 0,00 W aarschijnlijk niet aan de orde. 8.4 Andere pref. crediteuren 0,00 Daarvan is niet gebleken. 8.5 Aantal concurrente crediteuren 5 Volgens de administratie van gefailleerde zijn er 15 concurrente crediteuren. Er zijn op dit moment vijf concurrente crediteuren die een vordering hebben ingediend. 8.6 Bedrag concurrente crediteuren ,4 De vorderingen van concurrente crediteuren belopen volgens de administratie van gefailleerde een totaalbedrag van ,8 inclusief rekening-courantvorderingen van Tam Holding B.V. en familieleden. De vorderingen van handelscrediteuren belopen een bedrag van ,7. Er is op dit moment voor een totaalbedrag van ,4 aan concurrente vorderingen ingediend. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling De vooruitzichten voor crediteuren zijn slecht. Er kunnen zeker geen uitkeringen w orden gedaan. 8.8 Werkzaamheden crediteuren Inventarisatie en correspondentie.

12 9. Procedures 9.1 Naam wederpartijen Niet aan de orde. 9.2 Aard procedures Niet aan de orde. 9. Stand procedures Niet aan de orde. 9.4 Werkzaamheden procedures Geen.

13 10. Overig 10.1 Plan van aanpak De volgende werkzaamheden dienen nog verricht te worden: afwikkeling faillissement (eindsalaris vragen en BTW-aangifte doen) Termijn afwikkeling faillissement Het faillissement zal w orden afgew ikkeld. 10. Indiening volgend verslag Werkzaamheden overig In de eerste verslagperiode zijn de volgende werkzaamheden verricht: overleg bestuurder, inventariseren activa, inventariseren schulden, ontslag personeel, innemen administratie, correspondentie divers. In de tweede verslagperiode zijn de volgende werkzaamheden verricht: overleg bestuurder, onderzoek administratie, overleg notaris verhuurder, overleg diverse doorstartkandidaten, correspondentie divers. In de derde verslagperiode zijn de volgende werkzaamheden verricht: onderzoeken afronden; overleg inzake mogelijkheid doorstart; bezichtigingen; oplevering pand; correspondentie divers. Bijlagen Bijlagen

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/17/322 NL:TZ:0000015218:F001 29-08-2017 mr. D.D. Dielissen- Breukers mr. I Boekhorst Algemeen Gegevens onderneming Umi Kaiseki

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 09-07-018 Insolventienummer F.01/18/4 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004909:F001 Datum uitspraak 30-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 10-01-019 Insolventienummer F.01/18/4 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004909:F001 Datum uitspraak 0-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 29-05-208 Insolventienummer F.0/8/28 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000044995:F00 Datum uitspraak 0-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 29-05-208 Insolventienummer F.0/8/29 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000044995:F002 Datum uitspraak 0-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 1-01-2019 Insolventienummer F.01/17/250 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000176:F002 Datum uitspraak 0-07-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 1-01-2019 Insolventienummer F.01/17/297 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000176:F00 Datum uitspraak 01-08-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 17-04-018 Insolventienummer F.01/17/365 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000015741:F001 Datum uitspraak 10-10-017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 17-0-2018 Insolventienummer F.01/16/193 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000005360:F001 Datum uitspraak 12-0-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.01/17/249 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001476:F001 Datum uitspraak 04-07-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 6-04-09 Insolventienummer F.0/8/96 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000075459:F00 Datum uitspraak 3-0-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 1-01-2019 Insolventienummer F.01/17/29 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000176:F001 Datum uitspraak 0-07-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/17/297 NL:TZ:0000014376:F003 01-08-2017 mr. D.D. Dielissen- Breukers mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming Norman's

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-05-018 Insolventienummer F.15/18/14 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000585:F001 Datum uitspraak 16-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 19-0-2018 Insolventienummer F.02/17/253 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001291:F001 Datum uitspraak 27-06-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.10/15/325 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000000348:F001 Datum uitspraak 28-04-2015 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-07-08 Insolventienummer F.8/8/3 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000394:F00 Datum uitspraak 06-03-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/17/172 NL:TZ:0000013038:F001 09-05-2017 mr. N. Vinke mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming Naam: E.A.S.E. B.V. Adres:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-06-208 Insolventienummer F.07/2/720 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004335:F00 Datum uitspraak 8-2-202 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 2 Datum verslag 04-06-209 Insolventienummer F.08/9/70 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000095757:F002 Datum uitspraak 27-02-209

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 16 Datum verslag 14-03-2019 Insolventienummer F.01/11/184 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000032675:F002 Datum uitspraak 01-03-2011

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-05-209 Insolventienummer F.02/9/42 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000000999:F003 Datum uitspraak 6-04-209

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 3-04-208 Insolventienummer F.8/8/32 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000032294:F00 Datum uitspraak 06-03-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 03-08-208 Insolventienummer F.6/8/307 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000055622:F00 Datum uitspraak 03-07-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.08/14/136 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001293:F001 Datum uitspraak 11-02-2014 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 07-0-2018 Insolventienummer F.10/17/2 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001095:F001 Datum uitspraak 07-02-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 04-0-208 Insolventienummer F.02/8/237 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000064902:F002 Datum uitspraak 28-08-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-04-2018 Insolventienummer F.0/17/27 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010369:F001 Datum uitspraak 10-01-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 29-05-208 Insolventienummer F.0/8/30 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000044995:F003 Datum uitspraak 0-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.13/16/362 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000007629:F001 Datum uitspraak 16-08-2016 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -08-08 Insolventienummer F.05/8/69 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004364:F00 Datum uitspraak 4-04-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 17-0-2018 Insolventienummer F.16/17/261 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013603:F001 Datum uitspraak 30-05-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/16/316 NL:TZ:0000006752:F001 14-06-2016 mr. N. Vinke mr. PPM van der Burgt Algemeen Gegevens onderneming Naam: Aurora B.V. Adres:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -0-209 Insolventienummer F.05/8/47 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000085896:F00 Datum uitspraak -2-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 08-05-018 Insolventienummer F.0/15/483 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013676:F001 Datum uitspraak 9-09-015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 25-05-208 Insolventienummer F.5/8/37 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000044852:F00 Datum uitspraak 0-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.10/1/74 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010131:F002 Datum uitspraak 27-12-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer 8 Datum verslag 13-08-2018 Insolventienummer F.18/16/156 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000000193:F001 Datum uitspraak 12-0-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 01-0-2018 Insolventienummer F.18/1/362 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001024:F003 Datum uitspraak 03-11-201

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -08-08 Insolventienummer F.3/8/37 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000439:F00 Datum uitspraak 8-04-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag 6-0-09 Insolventienummer F.05/8/35 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005585:F00 Datum uitspraak -06-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 4-0-209 Insolventienummer F.02/8/36 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000085857:F00 Datum uitspraak -2-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 3-08-018 Insolventienummer F.01/18/33 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000648:F001 Datum uitspraak 06-0-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 23-0-2018 Insolventienummer F.15/16/34 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000008510:F001 Datum uitspraak 11-10-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-08-208 Insolventienummer F.05/8/299 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005900:F00 Datum uitspraak 24-07-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/15/740 NL:TZ:0000003532:F001 08-12-2015 mr. D.D. Dielissen- Breukers mr. C. Schollen Algemeen Gegevens onderneming Openbaar verslag

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/17/249 NL:TZ:0000014376:F001 04-07-2017 mr. D.D. Dielissen- Breukers mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming Norman's

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -0-09 Insolventienummer F.0/8/70 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005974:F00 Datum uitspraak 0-0-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer 4 Datum verslag 1-08-2018 Insolventienummer F.05/17/509 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000015926:F001 Datum uitspraak 24-10-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 18-07-2019 Insolventienummer F.02/17/80 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000018:F001 Datum uitspraak 17-10-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag Insolventienummer F.0/18/53 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000643:F001 Datum uitspraak 06-0-018 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 7-07-208 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000053727:F00 Datum uitspraak 9-06-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.07/06/381 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000011558:F002 Datum uitspraak 28-11-2006 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 7-0-209 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005727:F00 Datum uitspraak 9-06-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0--201 Insolventienummer F.1/16/103 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000000551:F001 Datum uitspraak 03-05-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.1/1/21 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000091:F001 Datum uitspraak 03-0-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 3-05-018 Insolventienummer F.0/18/40 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005163:F001 Datum uitspraak 30-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 9 Datum verslag 11-09-201 Insolventienummer F.17/16/ Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000006074:F001 Datum uitspraak 10-05-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 7 Datum verslag 13-03-2019 Insolventienummer F.02/17/5 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010707:F008 Datum uitspraak 24-01-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.18/16/38 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000003629:F001 Datum uitspraak 16-02-2016 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 21-03-2019 Insolventienummer F.18/16/156 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000000193:F001 Datum uitspraak 12-0-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.07/06/382 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000011558:F003 Datum uitspraak 28-11-2006 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.05/15/139 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000001359:F001 Datum uitspraak 10-02-2015 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-06-208 Insolventienummer F.07/3/3 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004335:F0 Datum uitspraak 08-0-203 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 04-0-209 Insolventienummer F.02/8/368 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000086864:F00 Datum uitspraak 8-2-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 23-08-208 Insolventienummer F.0/8/24 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000057047:F00 Datum uitspraak 0-07-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-07-208 Insolventienummer F.0/8/59 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000049829:F00 Datum uitspraak 29-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 5 Datum verslag 8-05-019 Insolventienummer F.10/18/109 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000003150:F003 Datum uitspraak 06-03-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 07-06-209 Insolventienummer F.0/9/80 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000003576:F00 Datum uitspraak 07-05-209

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 1-11-2018 Insolventienummer F.01/15/64 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000000999:F001 Datum uitspraak 10-01-2015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag 8--08 Insolventienummer F.0/8/85 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000056609:F00 Datum uitspraak 0-07-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 17-04-018 Insolventienummer F.05/18/11 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001548:F001 Datum uitspraak 05-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.18/17/199 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000118:F001 Datum uitspraak 19-09-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/17/43 NL:TZ:0000010826:F001 31-01-2017 mr. D.D. Dielissen- Breukers mr. C. Schollen Algemeen Gegevens onderneming Buffetrestaurant

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer 10 Datum verslag 29-05-2019 Insolventienummer F.1/15/245 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010259:F001 Datum uitspraak 14-0-2015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 30-11-2018 Insolventienummer F.02/1/11 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001252:F001 Datum uitspraak 18-04-201

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.08/17/171 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000170:F010 Datum uitspraak 2-05-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.13/17/140 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001233:F001 Datum uitspraak 04-04-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 4 Datum verslag 15-0-019 Insolventienummer F.10/18/110 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000003150:F00 Datum uitspraak 06-03-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 6 Datum verslag Insolventienummer F.13/17/11 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001034:F001 Datum uitspraak 10-01-2017 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 2 Datum verslag 6-0-208 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000053727:F00 Datum uitspraak 9-06-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.0/17/399 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000118:F001 Datum uitspraak 22-08-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.08/17/160 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013261:F002 Datum uitspraak 17-0-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 31-0-2018 Insolventienummer F.08/17/149 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013043:F002 Datum uitspraak 09-0-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 13-12-201 Insolventienummer F.10/15/74 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000007357:F001 Datum uitspraak 13-11-2015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-08-2018 Insolventienummer F.10/17/509 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001606:F001 Datum uitspraak 1-10-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 6-03-09 Insolventienummer F.0/8/397 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000075508:F00 Datum uitspraak 3-0-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 17-07-018 Insolventienummer F.15/18/13 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000549:F001 Datum uitspraak 16-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 09--08 Insolventienummer F.05/8/69 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000464:F00 Datum uitspraak 4-04-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 03-05-208 Insolventienummer F.05/8/39 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000003932:F00 Datum uitspraak 03-04-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.18/17/10 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001371:F001 Datum uitspraak 28-0-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -07-209 Insolventienummer F.0/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000727:F00 Datum uitspraak 9-06-208 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.17/14/292 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000000025:F001 Datum uitspraak 1-12-2014 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.05/17/32 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000015290:F001 Datum uitspraak 05-09-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer 4 Datum verslag 0-07-2018 Insolventienummer F.08/14/19 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001259:F004 Datum uitspraak 11-02-2014

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag 07-11-2018 Insolventienummer F.03/13/172 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000012552:F003 Datum uitspraak 18-06-2013

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 3-07-08 Insolventienummer F.05/8/39 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000393:F00 Datum uitspraak 03-04-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.05/17/359 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000017:F001 Datum uitspraak 25-07-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 10 Datum verslag 04-03-2019 Insolventienummer F.07/12/213 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000002155:F001 Datum uitspraak 01-05-2012

Nadere informatie