De Tien van Baat zijn eigenschappen die Baat maken en Baat zijn. Het. zijn redenen waarom klanten graag zaken met ons doen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Tien van Baat zijn eigenschappen die Baat maken en Baat zijn. Het. zijn redenen waarom klanten graag zaken met ons doen."

Transcriptie

1 de tien van baat.

2 De Tien van Baat De Tien van Baat zijn eigenschappen die Baat maken en Baat zijn. Het zijn redenen waarom klanten graag zaken met ons doen. Die moeten we koesteren. In de dynamiek van de dag staan we daar niet altijd bij stil. Dit boekje maakt ons bewuster van wie we zijn en wat we kunnen. Het zijn waarden die dicht bij ons staan, die stuk voor stuk van toepassing zijn op ons dagelijks doen en laten. Heel veel doen we, zonder er over na te denken. En dat is goed, want dat betekent dat het in onze natuur zit, dat we ons niet hoeven te forceren. Maar er is ook nog winst te behalen op alle fronten. Be Baat is een proces. Een bewustwording en uiteindelijk een beleving. Be Baat is een missie, een ambitie. Ga ervoor! baat

3 Mensen maken Baat. Wie we zijn, wat we zijn en hoe onze klanten ons zien, wordt in grote mate bepaald door hoe wij onze klanten tegemoet treden. Ervaren ze Baat als deskundig, betrokken, vernieuwend, sympathiek? En wat vinden wij belangrijk? Wat is onze missie, ambitie en drive. Hoe willen wij dat de markt ons ziet? In De Tien van Baat omschrijven we tien kernwaarden; tien eigenschappen die Baat, Baat maken; ons Baat-dna. Kenmerken waarmee we ons willen onderscheiden en waarmee we ons alleen kunnen onderscheiden als iedereen binnen onze organisatie hierachter staat. Dat is het begin, de eerste stap: bewustwording. Het effect wordt groter naarmate we onze waarden ook gaan beleven en praktiseren in ons dagelijks werk. Dat lukt niet van vandaag op morgen. Maar we zijn ervan overtuigd dat het loont om te investeren in onze identiteit. Samen achter Baat. Samen voor Baat. Je Baat voelen en Baat zijn. Be Baat. Dat is onze interne ambitie. In De Tien van Baat zijn ook onze merkwaarden verweven: resultaatgedreven, dynamisch en verbindend. Dit zijn de basis kernwaarden waarmee wij het merk Baat gestalte geven.

4 de tien van baat.

5 baat bij resultaat gedreven.

6 1 Resultaatgedreven is naast dynamisch en verbindend één van de drie basis kernwaarden van Baat. Resultaatgedreven is de wil om te presteren. Je streeft doelen na, zowel persoonlijk als zakelijk. Ambitie maakt je los van middelmatigheid. Het bereiken van doelen geeft voldoening, maakt je trots. Hoe groot of hoe klein die doelen ook zijn. Doelen stellen is grenzen verleggen. Resultaatgedreven kun je betrekken op jezelf, op je directe werkomgeving en op onze klanten. Voor jezelf geldt dat je voldoening wil halen uit je werk. Hoe doe je dat, wat vind je belangrijk? Voor je directe werkomgeving is resultaatgedreven een stimulans om dingen samen beter te doen. Elkaar prikkelen, uitdagen, maar ook helpen. Als team bereik je een beter resultaat dan alleen. Maar dan moet je er ook staan als team. Je moet kunnen incasseren en motiveren. Voor jezelf opkomen en soms jezelf wegcijferen. En, presteren is geven en nemen. Hoe sterker we als team staan, hoe beter het resultaat dat we voor klanten kunnen bereiken. Samen één. Be Baat.

7 baat bij solving issues.

8 2 Wat we niet moeten vergeten is waar het uiteindelijk om gaat. Wat is onze missie? Wat verwachten klanten van ons? Solving issues. Dat is het enige juiste antwoord. Wij lossen het op voor de klant. Of het nu gaat om een eenvoudig product of een complex vraagstuk, we willen die wedstrijd winnen. Het oplossend vermogen is misschien wel onze belangrijkste toegevoegde waarde. Dankzij ons brede deskundigheid kunnen we integrale oplossingen bieden. Binnen Baat hebben we alle expertise die nodig is om een klant op alle gebieden adequaat van dienst zijn. Dat levert wat op. De klant kan focussen op zijn business. Wij zorgen dat zijn zaken op ons terrein goed geregeld zijn. Daar heeft hij geen omkijken naar. Baat ontzorgt. Als we onze integrale benadering zo goed mogelijk willen inzetten, moeten we ook intern de verbinding maken door zo goed mogelijk gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en deskundigheid. Je verdiepen in onze organisatie, de kracht van onze organisatie en gebruik maken van die kracht komt de klant, Baat en jezelf alleen maar ten goede.

9 baat bij deskundig heid.

10 3 Is deskundig een kernwaarde of een voorwaarde? Het is in ieder geval geen vanzelfsprekendheid. Deskundigheid gaat over vakkennis, maar gaat ook over hoe je die vakkennis toepast. Deskundig zijn is weten, maar ook overtuigen. Je luistert, leeft je in en vertaalt de vraag van de klant naar de juiste oplossing. Vakkennis is een voorwaarde, de manier waarop je die kennis gebruikt in het belang en de context van de opdrachtgever maakt het tot een kernwaarde. Je weet wat er leeft en speelt bij de klant en in zijn branche, je maakt de koppeling naar je eigen vakgebied en helpt de klant vooruit. Deskundig is ook dat je de grenzen van kennen en kunnen weet. Daar waar jou kennis niet toereikend is, omdat een vraag heel specialistisch is of op een ander vakgebied ligt, ben je in staat om snel te schakelen naar de beschikbare know how binnen Baat. Je staat er niet alleen voor. Baat is een organisatie met een brede deskundigheid die een integrale advisering mogelijk maakt. Deskundigheid gaat niet uit van ons aanbod, maar gaat uit van de vraag die een klant heeft. Wij lossen het op, hoe dan ook, intern of gebruik makend van ons netwerk. Baat is een deskundige organisatie, zowel in de dienstverlening naar klanten als in de ondersteunende processen. Iedere medewerker draagt bij aan het resultaat dat we leveren. Hoe meer we ons daar bewust van zijn des te kundiger we worden.

11 baat bij openheid.

12 4 Be Baat. Be open. Door open te zijn creëer je kansen. Voor jezelf, voor je collega s, voor de klanten. Openheid geeft ruimte aan interactie en dat is nodig om jou en ons vooruit te helpen. Open staat voor eerlijk en oprecht. Durf je kwetsbaar op te stellen. Laat je zelf zien. Open staat ook voor open mind. Onze omgeving verandert. Wat verwachten klanten van ons, wat verwachten we van elkaar. In ieder geval streven we naar een cultuur waarin ieders kwaliteiten zo goed mogelijk tot hun recht komen. In onze branche hebben we heel veel te maken met protocollen, regels en procedures. Die kaders moeten geen keurslijf zijn, maar zeker ook geen excuus om altijd binnen de lijntjes te willen kleuren. Creëer ruimte voor jezelf om je kwaliteiten optimaal te gebruiken. Geef uiting aan je persoonlijke ambities. Alleen door open te zijn bereiken we een volwassen werkrelatie, waarin we elkaar durven uit te dagen, eerlijk te zijn naar elkaar en uiteindelijk samen in staat zijn om vooruit te komen. Collegialiteit begint met openheid.

13 baat bij ver trouwen.

14 5 Baat streeft naar een bedrijfscultuur waarin vertrouwen één van de kernwaarden is. Vertrouwen bij de klant moet je verdienen. Dat doe je door open te zijn, deskundig, betrokken. Laat zien dat je er bent voor de klant, zijn belang dient, ga voor het resultaat. Een klant die je in vertrouwen neemt, stelt je in staat meer diepgang te realiseren in je dienstverlening. Met vertrouwen verdiep je de klantrelatie en ben je beter in staat om je in leven, weet je wat er echt speelt en kun je daar naar handelen. Vertrouwen is de basis van loyaliteit. Vertrouwen geeft je de ruimte om te doen wat je denkt dat goed is. Het maakt je zelfverzekerder. Intern geldt dat net zo. We moeten op elkaar kunnen vertrouwen en bouwen. Sta open voor andermans mening, ga respectvol met elkaar om, zoek samenwerking op waar mogelijk. Als er twijfel of ongenoegen is, spreek het uit. We werken met elkaar niet langs elkaar. Onze kracht zit onder meer in een integrale dienstverlening. Om dat waar te maken is vertrouwen een voorwaarde. Vertrouw op elkaar, ga aan de slag met elkaar, maak zo goed mogelijk gebruik van elkaars competenties. Ook dat is Be Baat.

15 baat bij dynamiek.

16 6 Als je stil staat in de wereld die in beweging is, ga je vanzelf achteruit. Ons speelveld is dynamisch. Sta stil en je wordt gepasseerd; door collega s, door concurrenten, door onze klanten. Verwachtingen van klanten veranderen. Onze dienstverlening schuift op, of beter gezegd breidt zich uit. Onze toegevoegde waarde zit besloten in de pay off solving issues. De klant vraagt niet om een product of dienst, maar om een oplossing. Het is aan ons om daar adequaat en kwalitatief invulling aan te geven. Dat begint bij onze basisproducten en diensten. Die moeten op en top zijn. Dat is ons visitekaartje, onze kwaliteitsstempel. Het vervolg is de interpretatie; het verhaal achter onze producten. Financiële rapportages zijn statisch, maar worden dynamisch als ze niet als verantwoording wordt gezien, maar als tool; als input voor het ontwikkelen van een visie of strategie. Daar begint onze advisering. Accountants zijn van huis uit geen adviseurs. Maar dat is wel waar het om gaat: solving issues. Steeds meer. Dat vraagt om cultuurverandering, we moeten ons aanpassen aan de veranderende markt. Accountants en adviseurs staat niet zomaar onder onze naam. Het is een belofte naar de klant en een ambitie voor ons zelf.

17 baat bij pro actief.

18 7 U vraagt wij draaien. Die tijd is voorbij. Ondernemers verwachten een actieve rol van ons. De huidige economie dwingt ondernemers na te denken over hun business, hun kostenstructuur en marketingstrategie. Meer dan ooit is het onderscheidend vermogen bepalend voor succes. Ondernemers die zich onderscheiden creëren een voorsprong. Maar hoe maken ze het verschil en wat is daarvoor nodig? Voor veel bedrijven is dit een strijd waarbij zowel morele als inhoudelijke steun welkom is. Voor Baat ligt hier een kans, mits we ons proactief opstellen. Weet wat er leeft bij de klant, maar vooral ook in zijn branche. Met die wetenschap kun je klanten verder helpen. Een klant waardeert die betrokkenheid, maar je creëert ook een top of mind awareness. Het gevoel dat je van waarde bent om hem verder te helpen in een veranderende economische context, leidt tot nieuwe opdrachten. Zoals het voor klanten werkt, werkt het ook voor ons. Pro-activiteit is een voorwaarde om te overleven. Zitten en afwachten is de dood in de pot.

19 baat bij innovatief.

20 8 Volgen of vernieuwen? Baat wil onderscheidend zijn door voorop te lopen. In een veranderende wereld kun je niet alleen over gebaande paden gaan. Je zult nieuwe mogelijkheden moeten onderzoeken. Waar hebben onze klanten Baat bij? Eén van de grote veranderingen is de digitalisering. Daardoor hebben onze klanten toegang tot een enorme informatiestroom. Ook op ons vakgebied. Maar stelt dokter google altijd de juiste diagnose? En wat is onze verantwoordelijkheid daarin. Wij moeten altijd minimaal één stap voorliggen. Informatie die de klant aan ons toetst moeten we kunnen weerleggen of bevestigen. Up to date kennis is daarvoor een vereiste. Digitalisering is ook van invloed op onze manier van werken. Hoe implementeren we digitale toepassingen in onze organisatie zodanig dat het onze efficiency verbetert, maar de persoonlijke relaties niet verstoort? Innoveren is vooruitzien. Onze klanten moeten vernieuwen om zich te onderscheiden. Nieuwe markten aanboren, zichzelf opnieuw uitvinden, kansen creëren en benutten. Alles en iedereen is in beweging. Veel zekerheden zijn verdwenen. In deze nieuwe economie is er behoefte aan houvast, aan overtuigende partners. Wij willen zo n partner zijn.

21 baat bij ver bindend.

22 9 Met Baat Ontmoet hebben we een onderscheidende kwaliteit van Baat een duidelijke identiteit gegeven. Baat Ontmoet is het gezicht van verbinden. Het genereren van business empowerment met en voor klanten. Onze klanten zijn ondernemers en hebben allemaal hetzelfde doel: resultaat halen. Door relaties met elkaar in contact te brengen bieden we een platform om te netwerken, een plaats waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Baat verbindt. Dit concept wordt gewaardeerd. Ook in onze dienstverlening is verbinden een sleutelwoord. We integreren onze expertise in een totaaloplossing voor de klant. We zijn in staat om zowel financieel, fiscaal als juridisch meerwaarde te bieden. Omdat we de expertise in eigen huis hebben dan wel in ons internationale netwerk. Deze integrale dienstverlening kunnen we nog effectiever maken door bewuster te zijn van de mogelijkheden en daar nog beter gebruik van te maken. Maak verbinding met andere disciplines binnen onze organisatie als dat nodig is. Kijk verder, zoek de connectie. Hoe beter we in staat zijn om intern verbonden te zijn, hoe sterker we in de markt staan. Onze brede expertise is een meerwaarde voor klanten. Het is aan ons ervoor te zorgen dat we hier uit halen wat erin zit. En dat is meer dan je nu denkt.

23 baat bij persoon lijk.

24 10 De menselijke maat. Het zit in onze naam en in ons dna. De naam Baat is toegankelijk, herkenbaar, dichtbij; dat is wat we graag willen in onze relatie met klanten. Dichtbij staan. Naast, samen met, zo omschrijven we ons verhouding het liefst. En dat is geen loze belofte. Dat is één van de eigenschappen waarmee we zijn opgegroeid en die in hoge mate gewaardeerd wordt door klanten. De persoonlijke benadering heeft onze organisatie gevormd. Onze integrale dienstverlening is ontstaat uit de drive dat we onze klanten wil helpen, dus niet denken vanuit onze dienstverlening maar vanuit de behoefte van de klant. We voelen ons betrokken en willen het oplossen. In Baat Ontmoet zit dezelfde grondslag. We geven ruimte aan het ondernemerschap omdat we onze klanten business gunnen en daar ook ons best voor willen doen. Onze overtuiging is dat onze persoonlijke aanpak leidt tot meer zakelijk rendement. Oprechte belangstelling en betrokkenheid brengen je dichter bij de ondernemer. Die laat meer van zichzelf zien, geeft vertrouwen, waardoor we geen opdrachtnemer, maar partner zijn. Dat is een sterke basis voor succes.

Op basis van vertrouwen

Op basis van vertrouwen Op basis van vertrouwen Over Bisnez Wie zijn we, wat is belangrijk voor ons, waar staan we voor en wat is onze merkbelofte? Je leest het allemaal in dit merkboekje. Het is er voor jou als je een rol speelt

Nadere informatie

' Zijn wie je bent. Dat is geluk.'

' Zijn wie je bent. Dat is geluk.' identiteitsbewijs ' Zijn wie je bent. Dat is geluk.' Erasmus 4 Onderwijs draait om mensen Onderwijs draait om mensen. Als we met elkaar in het onderwijs iets willen bereiken, dan draait alles om passie,

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

RUIMTE VOOR HELDEN Ouderbrochure

RUIMTE VOOR HELDEN Ouderbrochure GOO! voor Opvang en Onderwijs RUIMTE VOOR HELDEN Ouderbrochure Elk kind heeft een held of heldin in zich om moeilijke situaties te overwinnen. Hiervoor is niet alleen moed nodig, maar ook inzicht, de juiste

Nadere informatie

' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis

' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis IDENTITEITS- BEWIJS ' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis 2 Onderwijs draait om mensen Als wij in onze onderwijsinstelling iets willen bereiken, dan

Nadere informatie

RSM S LITTLE BIG BOOK

RSM S LITTLE BIG BOOK RSM S LITTLE BIG BOOK THE POWER OF BEING UNDERSTOOD THE POWER OF BEING UNDERSTOOD AUDIT TAX CONSULTING WIJ LUISTEREN Onze belofte We luisteren naar uw wensen. We nemen de tijd om uw business echt te begrijpen.

Nadere informatie

Ik ben Royal FloraHolland

Ik ben Royal FloraHolland Ik ben Royal FloraHolland Ik ben Royal FloraHolland Een leidraad voor al onze medewerkers Terug naar de basis Die kern hebben we gevangen in een nieuwe visuele stijl. Royal FloraHolland is een wereld vol

Nadere informatie

ELKE ONDERNEMING TOPFIT

ELKE ONDERNEMING TOPFIT ELKE ONDERNEMING TOPFIT ONDERNEMERS- VERWACHTINGEN DE STRATEGIE VAN MKBTR Je bent ondernemer. Je gelooft in je eigen kunnen en succes. Misschien ben je al jaren actief of sta je klaar om te beginnen. Je

Nadere informatie

onderwijsgroep noord identiteitsbewijs

onderwijsgroep noord identiteitsbewijs onderwijsgroep noord identiteitsbewijs 'Zijn wie je bent. Dat is geluk.' Erasmus 4 Onderwijs draait om mensen Als we met elkaar in het onderwijs iets willen bereiken, dan draait alles om passie, energie

Nadere informatie

identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord

identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord 1 identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord identiteitsbewijs onderwijsgroep noord I Zijn wie je bent. Dat is geluk. I Erasmus 2 Onderwijs draait om mensen Als we met elkaar in het onderwijs

Nadere informatie

Ontdek jezelf. En je vak. Ik ben het ID

Ontdek jezelf. En je vak. Ik ben het ID Ontdek jezelf. En je vak. Ik ben het ID Ik geef betekenis aan onze missie Ik begeleid studenten naar de arbeidsmarkt, een vervolgopleiding en/of een actieve rol in de samenleving. En: ik zorg dat een student

Nadere informatie

ProcessMinded. Progress in Process. Goed voor elkaar. Missie & Visie

ProcessMinded. Progress in Process. Goed voor elkaar. Missie & Visie ProcessMinded Progress in Process Goed voor elkaar Missie & Visie MISSIE & VISIE / Voorwoord 2? reiken we da e be t? o H gaan we voo r a r? Wa bestaan rom we a a W Voorwoord Waarom bestaan we, waar gaan

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

zit in onze genen Van 1 naar 50 landen en 2500 medewerkers

zit in onze genen Van 1 naar 50 landen en 2500 medewerkers We gaan vooruit! Van 1 naar 50 landen en 2500 medewerkers Vooruitgang zit in onze genen Niemand wil stilstaan. We willen vooruit. Door te ondernemen. Door grenzen te verkennen en te verleggen. Door te

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

Bijeenkomst opschaling. Divosa 1 februari 2013

Bijeenkomst opschaling. Divosa 1 februari 2013 Bijeenkomst opschaling Divosa 1 februari 2013 Opschaling Vooral veel uitdagingen kansen, bedreigingen In de sheets een impressie van wat de deelnemers aan de masterclass bedachten. Antwoord op de vraagstukken

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

Visie Iedereen inspireren om hun ultieme geluk te bereiken.

Visie Iedereen inspireren om hun ultieme geluk te bereiken. BUSINESSPLAN IDENTITEIT Om Matthijs Rolleman Producties meer richting te geven, is er een duidelijke identiteit ontwikkeld vanuit de theorie van Kay Morel s Identiteitsmarketing. Deze identiteit geeft

Nadere informatie

Ben jij een ondernemende samenwerker?

Ben jij een ondernemende samenwerker? Ben jij een ondernemende samenwerker? P1 Ben jij een ondernemende samenwerker? En zoek je het goede gezelschap van een groeiende formule? Jij wilt je eigen onderneming starten. Het liefst in een formule

Nadere informatie

Deel 1: Waar staan we voor als Werkwinkel? Netwerk jij mee?

Deel 1: Waar staan we voor als Werkwinkel? Netwerk jij mee? Deel 1: Waar staan we voor als Werkwinkel? Netwerk jij mee? 1.1 Het DNA van de Werkwinkel Waar staan we voor als Werkwinkel? Het antwoord op die vraag mag misschien op het eerste zicht heel evident lijken.

Nadere informatie

Welkom in het Horizon College

Welkom in het Horizon College Welkom in het Horizon College Bij het Horizon College maken we onze naam waar: we geven middelbaar beroepsonderwijs dat bij jou past en jouw horizon groter maakt. We leren je niet alleen een vak met toekomst,

Nadere informatie

ORGANISATIE- EN PERSONEELSBELEID

ORGANISATIE- EN PERSONEELSBELEID ORGANISATIE- EN PERSONEELSBELEID maart 2018 Inleiding In onderhavige notitie is het organisatie- en personeelsbeleid van de gemeente Rucphen beschreven. Dit organisatie- en personeelsbeleid is in samenspraak

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week)

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >November 2018 Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) >JS Opdrachtgever AccountXperts Jolanda Salari

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Nieuwe high-fee klanten door te netwerken

Nieuwe high-fee klanten door te netwerken Nieuwe high-fee klanten door te netwerken Netwerken eng? Nee, het is juist heel erg leuk én hartstikke belangrijk. Belangrijk omdat het leidt tot een betere zichtbaarheid van jouw onderneming, tot leuke

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 WAT IS BURO LUIKEN? 5 UW VOORDEEL 7 VOOR WIE INTERESSANT? 9 UW INVESTERING 11 DIGITAAL ONDERNEMEN 13 BUSINESSPARTNERS 15 PASSIE, MISSIE, VISIE 17 CONTACT 19 Welkom! Buro Luiken

Nadere informatie

1. Kijk en luister naar de bewoner/gast 2. Zorg voor de bewoner/gast en diens omgeving 3. Verkoop geen 'nee', zoek naar alternatieven 4.

1. Kijk en luister naar de bewoner/gast 2. Zorg voor de bewoner/gast en diens omgeving 3. Verkoop geen 'nee', zoek naar alternatieven 4. 1. Kijk en luister naar de bewoner/gast 2. Zorg voor de bewoner/gast en diens omgeving 3. Verkoop geen 'nee', zoek naar alternatieven 4. Ben trots op je werk en werk samen 5. Durf verwachtingen van de

Nadere informatie

Kernwaarden Hollands Kroon CONCEPT

Kernwaarden Hollands Kroon CONCEPT Kernwaarden CONCEPT 1. Bevlogenheid We zijn betrokken en gedreven in wat we doen voor onze omgeving en voor onszelf. We voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat. We maken kenbaar wat onze toegevoegde

Nadere informatie

Visie op duurzaam Veranderen

Visie op duurzaam Veranderen Visie op duurzaam Veranderen Ruysdael Ruysdael is een gerenommeerd bureau dat zich sinds haar oprichting in 1994 heeft gespecialiseerd in het managen van veranderingen. Onze dienstverlening kent talloze

Nadere informatie

Wij bieden accountants en belastingadviseurs ruimte die verder gaat dan ons kantoor

Wij bieden accountants en belastingadviseurs ruimte die verder gaat dan ons kantoor Wij bieden accountants en belastingadviseurs ruimte die verder gaat dan ons kantoor Direct manoeuvreren, bovenop zaken Een olietanker die Rotterdam nadert, begint tientallen kilometers voor de haveningang

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

Het Pi-manifest Kracht door persoonlijke groei & eigenheid

Het Pi-manifest Kracht door persoonlijke groei & eigenheid Inleiding Pi-groep is opgericht op 17 maart 2004. De visie die ten grondslag ligt aan het ontstaan van Pi-groep is in dit document vastgelegd. Met het vastleggen van de visie, missie en doelstellingen

Nadere informatie

?Hoe Zo! >> Werken bij de gemeente betekent je inzetten voor burgers en bedrijven. En daarbij geldt:

?Hoe Zo! >> Werken bij de gemeente betekent je inzetten voor burgers en bedrijven. En daarbij geldt: Wabo effectief ?Hoe Zo! >> Het toepassen van de Wabo is meer dan alleen de IT-structuur aanpassen, de procedures herzien en/of de processen opnieuw beschrijven en herinrichten. Het zijn de medewerkers

Nadere informatie

AANDACHT OPRECHTHEID LEF TRANSPARANTIE

AANDACHT OPRECHTHEID LEF TRANSPARANTIE AANDACHT OPRECHTHEID LEF TRANSPARANTIE De mens gaat in deze tijd vaak gebukt onder prestatie- en geldingsdrang, waardoor passie en zingeving verloren gaan. Veel mensen gaan daarom op zoek naar oplossingen

Nadere informatie

MOGELIJKMAKERS PASPOORT GEMEENTE HEUSDEN

MOGELIJKMAKERS PASPOORT GEMEENTE HEUSDEN MOGELIJKMAKERS PASPOORT GEMEENTE HEUSDEN GEMEENTE HEUSDEN MOGELIJKMAKERSPASPOORT GEMEENTE HEUSDEN MOGELIJKMAKERSPASPOORT Dit paspoort is van > Datum > GEMEENTE HEUSDEN MOGELIJKMAKERSPASPOORT GEMEENTE HEUSDEN

Nadere informatie

onze visie, onze missie

onze visie, onze missie onze visie, onze missie Wat maakt Winvision anders dan anderen? Gericht op oplossingen, gevoel voor mogelijkheden V i s i e 5 welkom 7 wie zijn we 9 onze visie 11 ons karakter 13 team Winvision 15 de toekomst

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

NN statement of Living our Values

NN statement of Living our Values NN statement of Living our Values Onze doelstelling Onze geschiedenis gaat terug tot 1845. Sindsdien is ons bedrijf gefuseerd, gegroeid en veranderd, maar de kern van wie wij zijn is hetzelfde gebleven:

Nadere informatie

ondernemen is de reis van je leven

ondernemen is de reis van je leven ondernemen is de reis van je leven Accountancy Belastingadvies Corporate finance HR services Juridisch advies Ondernemen is de reis van je leven Onze diensten Met CROP staat u er niet alleen voor CROP.NL

Nadere informatie

Model van Sociale Innovatie

Model van Sociale Innovatie Model van Sociale Innovatie Ontwikkelgebieden van sociale innovatie Sociale Innovatie richt zich op vier basisvragen: 1. Hoe medewerkers te stimuleren eigenaarschap te nemen op hun eigen leer- en ontwikkeltraject

Nadere informatie

Workshop DNA & Strategie IVN December 2012. Wat gaan we doen vandaag?

Workshop DNA & Strategie IVN December 2012. Wat gaan we doen vandaag? Workshop DNA & Strategie IVN December 2012 Wat gaan we doen vandaag? Workshop DNA & Strategie IVN December 2012 Wat hebben deze bedrijven gemeen? Workshop DNA & Strategie IVN December 2012 Wat gebeurt

Nadere informatie

Samenvatting: Help, hoe kom ik in positie?

Samenvatting: Help, hoe kom ik in positie? Samenvatting: Help, hoe kom ik in positie? IC functie met impact De hele dag door praten managers en medewerkers met elkaar, hun klanten en hun leveranciers. Dat gaat over het algemeen best goed en is

Nadere informatie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen AC-Kruidtuin - Food Safety Center Kruidtuinlaan 55 1000 Brussel Tel.: 02 211 82 11 www.favv.be Verantwoordelijke uitgever: Herman Diricks Februari

Nadere informatie

De route van secretaresse naar VAKvrouw van de toekomst

De route van secretaresse naar VAKvrouw van de toekomst De route van secretaresse naar VAKvrouw van de toekomst Sylvia Verhoef, adviseur en manager Opleidingen Anita Buijs, manager bedrijfsvoering backoffice 2 Ben jij de secretaresse van de toekomst? Perfecte

Nadere informatie

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN COMMUNICEREN VANUIT JE KERN Wil je duurzaam doelen bereiken? Zorg dan voor verbonden medewerkers! Afgestemde medewerkers zijn een belangrijke aanjager voor het realiseren van samenwerking en innovatie

Nadere informatie

Wij maken online ondernemen gemakkelijker!

Wij maken online ondernemen gemakkelijker! Bedrijfsstrategie Unique Design Door: Ryan van Brunschot & Tom Lemans Januari 2017 Voorwoord Er is tegenwoordig geen ontkomen meer aan, steeds meer bedrijven worden afhankelijk van hun online platform.

Nadere informatie

WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten

WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten Expectations Management B.V. Burg. Van Nispenstraat 8A 7001 BS Doetinchem 0314-640523 mvb@expectations.nl Inleiding Deze White Paper beschrijft

Nadere informatie

1 VAKMANSCHAP VOOROP. Het begint met lef

1 VAKMANSCHAP VOOROP. Het begint met lef 14 1 VAKMANSCHAP VOOROP Een ondernemer balanceert op het grensvlak tussen binnen en buiten. Hij maakt de verbinding met de markt, met de klanten. Hij ziet en creëert kansen in de markt, grijpt ze en vertaalt

Nadere informatie

Marketing Prikkels B2B

Marketing Prikkels B2B Marketing Prikkels B2B Marketing Prikkels Bedoeld om te prikkelen inderdaad. Om je uit te dagen net even anders naar je marketingactiviteiten te kijken. Met een frisse, open blik. Zonder vooroordelen.

Nadere informatie

FITCH EEN NIEUWE KIJK OP WERK TALENT WERKGEVER MEDEWERKER. juiste talent selecteren. plek die écht bij je past

FITCH EEN NIEUWE KIJK OP WERK TALENT WERKGEVER MEDEWERKER. juiste talent selecteren. plek die écht bij je past F I T C H FITCH EEN NIEUWE KIJK OP WERK MEDEWERKER plek die écht bij je past concreet inzicht hoe je effectiever kunt worden in je werk TALENT WERKGEVER juiste talent selecteren bestaand talent beter leren

Nadere informatie

Merkkompas whitepaper

Merkkompas whitepaper Merkkompas whitepaper Jouw klanten kiezen voor een toonaangevend bedrijf. Toonaangevende bedrijven hebben een voorsprong. Deze bedrijven zijn erg goed in wat ze doen, betekenen echt iets voor je, pakken

Nadere informatie

WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten

WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten WHITEPAPER De nieuwe relatie tussen organisaties en hun klanten Expectations Management B.V. Burg. Van Nispenstraat 8A 7001 BS Doetinchem 0314-640523 mvb@expectations.nl Inleiding Deze White Paper beschrijft

Nadere informatie

Meer dan kennis alleen. Next

Meer dan kennis alleen. Next Meer dan kennis alleen Next Ambitie Uitdaging Ontwikkeling Shift Ambitie Een ambitieus accountantskantoor heeft meer in huis dan alleen kennis van zaken. Bij Horlings dagen we elkaar voortdurend uit om

Nadere informatie

AANDACHT OPRECHTHEID LEF TRANSPARANTIE

AANDACHT OPRECHTHEID LEF TRANSPARANTIE AANDACHT OPRECHTHEID LEF TRANSPARANTIE De mens gaat in deze tijd vaak gebukt onder prestatie- en geldingsdrang, waardoor passie en zingeving verloren gaan. Veel mensen gaan daarom op zoek naar oplossingen

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Datum: 10 november 2016 We doorlopen de stappen in twee richtingen. Eerst van buiten naar binnen en daarna omgekeerd, van binnen naar buiten. Gebruik zowel je hoofd

Nadere informatie

Hulpvragen Signs of Success

Hulpvragen Signs of Success Hulpvragen Signs of Success Signs of Success is een vragende benadering. Je probeert verandering bij de jongere en zijn netwerk op gang te brengen door vragen te stellen. In deze tool vind je een bonte

Nadere informatie

L I V E YOUR E S T I N Y IDENTITEITSBEWIJS

L I V E YOUR E S T I N Y IDENTITEITSBEWIJS L I V E YOUR E S T I N Y IDENTITEITSBEWIJS 1. IDEOLOGIE WAARIN GELOVEN WIJ? IDEOLOGIE Waarin geloven wij? WIE BEN IK? Wij geloven dat ieder mens een bestemming heeft. Ieder mens heeft een identiteit. We

Nadere informatie

Bol Adviseurs. Voor ondernemers die wyzr willen worden. Denk Ondernemend. Denk Bol Versie

Bol Adviseurs. Voor ondernemers die wyzr willen worden. Denk Ondernemend. Denk Bol Versie 2016 Versie 07.06.16 Bol Adviseurs Voor ondernemers die wyzr willen worden Denk Ondernemend. Denk Bol. Inleiding Bol Adviseurs richt zich op het ondersteunen van ondernemers in het midden- en klein bedrijf.

Nadere informatie

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een

Nadere informatie

Hans Sijbesma. Managing Director, AstraZeneca Nederland

Hans Sijbesma. Managing Director, AstraZeneca Nederland Hans Sijbesma Managing Director, AstraZeneca Nederland De ideale wereld De ideale wereld die ik voor me zie, is een wereld die we steeds beter achterlaten voor de volgende generaties. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Persoonlijk rapport van: Marieke Adesso 29 Mei 2006 1

Persoonlijk rapport van: Marieke Adesso 29 Mei 2006 1 Talenten Aanzien en Erkenning 3 Besluitvaardigheid 8 Confrontatie en Agitatie 4 Doelgerichtheid 4 Talenten Hulpvaardigheid 5 Ontzag 3 Orde en Netheid 4 Pragmatisme 6 Stressbestendigheid 7 Verantwoording

Nadere informatie

In de Visie is beschreven waar SGL in de toekomst voor wil staan, rekening houdend met ontwikkelingen die op dit moment aan de orde zijn.

In de Visie is beschreven waar SGL in de toekomst voor wil staan, rekening houdend met ontwikkelingen die op dit moment aan de orde zijn. Bijlage 1 meerjarenbeleidsplan Missie, visie en kernwaarden SGL In dit document vindt u de hernieuwde Missie, Visie en kernwaarden. In de Missie is beschreven wat SGL uit wil dragen naar buiten. Daarbij

Nadere informatie

Gedragscode. Gewoon goed doen

Gedragscode. Gewoon goed doen Gedragscode Gewoon goed doen 2 Inhoudsopgave pagina 1. Missie, ambitie en kernwaarden 4 2. Gewoon goed doen 5 3. Waarom een gedragscode? 6 4. Omgaan met de patiënt/klant: respectvol en gastvrij 7 5. Professioneel

Nadere informatie

Magie van de Baronie

Magie van de Baronie Magie van de Baronie Beste lezer, Voor je ligt een boekje dat we met veel plezier hebben gemaakt. Hierin wordt ons Rabobankverhaal verteld door middel van beelden. Al bladerend ervaar je op welke manier

Nadere informatie

BENIEUWD WAT MORGEN BRENGT?

BENIEUWD WAT MORGEN BRENGT? BENIEUWD WAT MORGEN BRENGT? DE REIS NAAR HET GROTE ONBEKENDE BIJ BENTACERA WERKEN WE VOOR ONDERNEMERS. EEN SPECIAAL SLAG MENSEN DIE OP EEN ZEKER MOMENT DE BEWUSTE KEUZE HEBBEN GEMAAKT HUN HART TE VOLGEN.

Nadere informatie

Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht

Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht Een blik op onze identiteit en onze toekomst Informatie voor medewerkers 2 Dienst Justitiële Inrichtingen Ministerie van Justitie en Veiligheid Inhoud

Nadere informatie

Kies voor geluk. met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen. Raymond Gruijs

Kies voor geluk. met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen. Raymond Gruijs Kies voor geluk met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen Raymond Gruijs Wat is succes & geluk? Geluk is dat wat jou blij maakt. Succes is je doel hebben bereikt. In geld, creativiteit, liefde,

Nadere informatie

Neem nu een kijkje in het leven van een. New Talent en ontdek of deze uitdagende. functie iets voor jou is!

Neem nu een kijkje in het leven van een. New Talent en ontdek of deze uitdagende. functie iets voor jou is! Neem nu een kijkje in het leven van een Neem nu een kijkje in het leven van een New Talent en ontdek of deze uitdagende New Talent en ontdek of deze uitdagende functie iets voor jou is! functie iets voor

Nadere informatie

Uw meest belangrijke ervaring met samenwerken. Met wie? Wat gebeurde er? Welke levensles trok u eruit?

Uw meest belangrijke ervaring met samenwerken. Met wie? Wat gebeurde er? Welke levensles trok u eruit? De vraag op het symposium: Wij begint met mij 19 juni 2013: Uw meest belangrijke ervaring met samenwerken. Met wie? Wat gebeurde er? Welke levensles trok u eruit? Ervaringen met samenwerken. 32 deelnemers

Nadere informatie

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur)

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) De gemeente Deurne zoekt een: De afdeling Ruimte en Samenleving heeft een vacature: Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) Deurne is een centrumgemeente in de Peel, gelegen in de provincie Noord-Brabant.

Nadere informatie

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit.

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit. Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief Verbeteren kan alleen van binnenuit. Onze visie, missie en strategie Visie: dat er in alle organisaties een

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT.

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT. MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD Omdat mensen tellen. DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU De wereld verandert. Misschien wel sneller dan ooit. Snel schakelen wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

KANSEN EN UITDAGINGEN IN DE ICT-BRANCHE:

KANSEN EN UITDAGINGEN IN DE ICT-BRANCHE: WHITEPAPER KANSEN EN UITDAGINGEN IN DE ICT-BRANCHE: HOE ERVAART DE ICT-ER ZIJN WERK, EN HOE BEHOUD JE ALS WERKGEVER HET TALENT? DE ICT-BRANCHE IN BEELD ICT is booming business. ICT-talenten zijn gewild.

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

Toeleg Meedoen & Samenwerken in Breda

Toeleg Meedoen & Samenwerken in Breda Toeleg Meedoen & Samenwerken in Breda 2012-2013 Inleiding M&S Breda bestaat uit acht organisaties die er voor willen zorgen dat de kwetsbare burger in Breda mee kan doen. De deelnemers in M&S Breda delen

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Drijfveren (QDI) 2 Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor laat jij

Nadere informatie

Strategienota Ruimte, Relatie & Rekenschap

Strategienota Ruimte, Relatie & Rekenschap Strategienota 2019-2022 Ruimte, Relatie & Rekenschap 2 Strategienota Landstede Groep 2019-2022 Inhoudsopgave Inleiding 4 Hoofdstuk 1 Missie & waarden 6 1.1 Missie 6 1.2 Waarden 6 We willen ontwikkelen

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

ORDINA SAMEN SLIMMER WERKEN

ORDINA SAMEN SLIMMER WERKEN ORDINA SAMEN SLIMMER WERKEN VAN AGENDEREN NAAR DOEN Terwijl u dit leest, voltrekt zich een revolutie in het zakelijk landschap. Het Nieuwe Werken (HNW) staat volop in de aandacht. En niet zonder reden:

Nadere informatie

10 klimaatmaatregelen voor innovatie

10 klimaatmaatregelen voor innovatie 10 klimaatmaatregelen voor innovatie We hebben als overheid de ambitie om bij de te dragen in Vlaanderen als topregio. Vandaag leven we in een context van beperking. Van meer, met minder. En nóg meer met

Nadere informatie

Don t wait for a miracle Make one!

Don t wait for a miracle Make one! Don t wait for a miracle Make one! Durf dromen. We dromen immers allemaal van een betere, duurzame en welvarende wereld waarin dynamisme en ondernemerschap worden aangemoedigd bij onze jongeren en waarin

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Drijfveren (QDI) 2 Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor laat jij

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Hoe AMBITIEUS. Werken bij Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het.

Hoe AMBITIEUS. Werken bij Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Hoe AMBITIEUS kun jij zijn? Werken bij Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Hoe confronterend kun jij zijn? Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Adviseren is soms ook confronteren. De kunst is om

Nadere informatie

Rabobank. Een bank met ideeën.

Rabobank. Een bank met ideeën. Samen bankieren. Rabobank. Een bank met ideeën. Identiteitsbewijs Rabobank Centraal Twente Ideologie 5 Visie 9 Missie 21 Merkbelofte 25 Unieke kracht 29 Kernwaarden 33 Ambities 39 Ideologie 5 Waar geloven

Nadere informatie

Onderscheidend ondernemen Hoe staat u bekend bij uw klant?

Onderscheidend ondernemen Hoe staat u bekend bij uw klant? Onderscheidend ondernemen Hoe staat u bekend bij uw klant? Kansen Loyaliteit Kennisdeling Cultuur Gedrag Verbetertrajecten Houding Imago Inrichting & aansturing Klachten Processen Verwachtingen Interactie

Nadere informatie

Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het.

Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Hoe ONDERSCHEIDEND kun jij zijn? Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Hoe Krachtig kun jij zijn? VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. In onze geïntegreerde aanpak staat teamwork

Nadere informatie

Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander

Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander Workshop Positief assertief Positief assertief, kiezen voor jezelf, betekent niet kiezen tegen de ander Opkomen voor jezelf, is in de praktijk vaak lastiger dan het lijkt. Je wilt graag iedereen te vriend

Nadere informatie

Met het oog op morgen. Strategisch plan DWA 2020

Met het oog op morgen. Strategisch plan DWA 2020 Met het oog op morgen Strategisch plan DWA 2020 Met oog op morgen DWA werkt aan het verhogen van de kwaliteit van de leefomgeving en aan het verlagen van het energiegebruik. Hierbij leggen we de lat hoog

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Elke dag zo goed mogelijk.

Elke dag zo goed mogelijk. Elke dag zo goed mogelijk. Iedereen wil genieten, ontspannen en ontwikkelen. Op z n eigen wijze en binnen z n eigen mogelijkheden. Voor mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag

Nadere informatie