Leveringsprogramma waterglijbaaneffecten 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leveringsprogramma waterglijbaaneffecten 2014"

Transcriptie

1 Leveringsprogramma waterglijbaaneffecten 2014 islide januari 2014 Re : islide effecten in waterglijbanen islide is een nieuw concept dat de beleving van waterglijbanen ingrijpend en spectaculair verandert en is daarmee de start van een nieuwe generatie waterglijbaan attracties. Het is tegenwoordig belangrijker om een goede glijervaring te beleven met interactie en competitie elementen dan een zo lang mogelijke glijbaan te hebben. Hierbij komt dat islide systemen veel social media bezoekers genereren en de mogelijkheid hebben voor plaatsen van de actiefoto naar social media. Hiermee is uw glijbaan niet alleen een attractie maar ook een marketingtool waarmee campagnes kunnen worden verzorgd naar de doelgroepen. islide geeft de basis voor waterglijbaaneffecten die in de toekomst altijd nog verder uitgebreid kan worden zodat u uw glijbaan vernieuwend houdt en de bezoekers steeds opnieuw nieuwe attracties kunnen ervaren. Verlichting, geluid, projecties, interactieve spelvormen, spectaculaire foto opnamen, en uiteraard, de koppeling naar social media, professionele marketing campagnes en online aanpassen van de programma s zijn onderdeel van het islide concept. Het is bewezen dat deze interactieve systemen veel bezoekers leveren en een hogere omzet genereren, hierdoor hebt u een snelle terugverdientijd op uw investering.

2 TubeSensations zijn waterglijbaaneffecten varieren van sterrenhemels tot snelheidsmeting met leddisplay, geluiden, kleuren, geuren en gaming zoals Aqua Smash. Bij de islide systemen kunnen in de toekomst ook nieuwe effecten worden aangesloten op het netwerk en van afstand beheerd worden via internet, hierdoor blijft het voor de bezoeker spannend en is zelf de koppeling met sociale media mogelijk. De basis van het systeem is een internet verbonden IP netwerk dat aangebracht wordt over de lengte van de glijbaan, dit maakt het mogelijk het systeem ook in de toekomst uit te breiden. Tevens is het mogelijk dat islide via het internet de systemen onderhoud en de shows, geluiden en beeld wijzigt. Prijzen zijn vanaf Euro 4.999,- voor een plug en play kleurenset met 10 spots voor een lengte van ca 20 meter ( niet geinstalleerd ). islide is een interactief waterglijbaan concept dat de beleving van glijden zal veranderen en de nieuwe generatie waterglijbanen introduceert.

3 A MODULES A - Traffic light countdown Bij de start van de glijbaan kan een stoplicht geplaatst worden, maar waarom een gewoon stoplicht? Dit stoplicht geeft rood, oranje en groen en telt af, hier bouwt de spanning asl op om te gaan glijden. In de stand alone modus zal het stoplicht aftellen enaangeven in seconden aan hoelang het nog duurt voordat men mag gaan glijden. De gemiddelde glijtijd is instelbaar in het stoplicht zodat de rood en groen functie aansluiten op de lengte van de glijbaan. Het display zal rood zijn totdat er binnen 5 seconden gegleden kan worden, het display wordt de laatste 5 seconden oranje om bij start groen te worden A - Traffic Light Control module tbv Countdown stoplicht of stoplichten door derden Voor de besturing van alle soorten stoplichten van 24 V. Als het countdown stoplicht stand alone geplaatst wordt dient de stoplichtmodule gebruikt te worden, als het stoplicht onderdeel is van een islide effect dan hoeft de stuurmodule niet besteld te worden. Met de stuurmodule kan het stoplicht op nader te bepalen schakeltijden ingesteld worden. De klant dient voor levering aan te geven hoe lang het stoplicht rood dient te zijn. Het stoplicht telt af en geeft in seconden aan hoelang het nog duurt voordat men mag gaan glijden. Het display zal rood zijn totdat er binnen 5 seconden gegleden kan worden, het display wordt de laatste 5 seconden oranje om bij start groen te worden Sensor gestuurd De module kan ook gebruikt worden in combinatie met sensoren op de glijbaan, in dit geval zullen de sensoren het stoplicht triggeren en kan de vertragingstijd bij het passeren van de eindsensor door de klant opgegeven worden.

4 A TIMER UNIT voor 24V stoplicht installaties Deze unit dient om een stoplichtinstallatie van 24V te bedienen, de schakeltijden tussen rood en groen kunnen door de klant ingesteld worden. Als de TimerUnit wordt gebruikt bij een CountDown Stoplicht dan is in te stellen: de tijdsduur van rood, de laatste 5 seconden rood zal oranje worden weergegeven en zal het stoplicht aftellen van 5 naar 0 en dan op groen gaan. A - Sound Module Deze module heeft 2 watervaste speakers, incl behuizing in de kleur van de baan, die op de baan geplaatst kunnen worden en een buitenbehuizing waarin de versterker geplaatst is en een digitale module voor de geluiden. Hiermee kunnen de verschillende thema s ondersteund worden en kloppen de geluiden met de thema s. Met een online content management pakket kunnen de geluiden vanaf het internet automatisch maandelijks gewijzigd worden. A - Sensoren op de glijbaan tbv detectie glijders islide levert sensoren die compleet met bevestigingsmateriaal geleverd worden. Tevens is een buitenbehuizing met afschroefbare deksel inbegrepen bij de levering, hiermee kan de buitenzijde van de baan afgewerkt worden, de behuizing is geverfd in de kleur van de baan, RAL kleur dient opgegeven te worden. Als er een snelheidsmeting gedaan moet worden dienen er 2 sensoren besteld te worden, ook voor een stoplichtinstallatie zijn 2 sensoren benodigd. Een extra sensor kan gebruikt worden om de glijcapaciteit te verhogen.

5 B INTERACTIEVE CONTROLLERS B - Control Panel : Intercatieve slide controller bij de start van de glijbaan Bij de entree van de glijbaan kan een knoppenkast geplaatst waarop de keuze gemaakt kan worden uit 8 verschillende shows, ook de geluiden worden hieruit gestuurt ( indien gekozen is voor een sound module ). De standaard shows zijn : Rainbow, Pink Sparkle, Blue Run, Circle lights, Disco, Green Haloween, Yellow Snake en Flash Light. B - Touch Screen : interactieve slide controller Maximaal interactief door een touch screen waarbij de content via internet door islide verzorgt kan worden. Bij het touch screen kan de lay out van het scherm, de geluiden en de beelden vanuit islide worden onderhouden via internet, dus met kerst kan er een speciaal kerstscherm zijn met bijbehorende geluiden en effecten, dit heet Online Content Management. Op deze manier kan iedere glijder de show selecteren naar keuze, kleine kinderen kunnen sneeuwwitje effecten kiezen en jongeren kunnen Formule 1 effecten of Starwars kiezen. De thema s sturen dan de geluiden ( optioneel : Sound Modele ), de kleuren ( White Magic ) en de beelden (SlideMedia) Eventueel kunnen we in overleg met u nieuwe effecten bepalen en als maatwerk voor u ontwikkelen. Ondergaand een voorbeeld van de lay out van het touch screen waarbij uit 4 thema s gekozen kan worden.

6 De glijder kan kiezen uit 4 thema s, de thema s kunnen varieren en via internet op afstand door islide onderhouden worden met het optionele Online Content Management pakket. U hebt met het pakket iedere maand 4 nieuwe thema s met bijbehorende geluiden, zo blijft de rit steeds vernieuwend en spannend!!! Als het thema is gekozen zal een Tweede scherm de opties geven Voor het spel of de licht en geluidseffecten.

7 C - Slide Champ Display met tijdsmeting. De doelgroep vind het competatieve element van de Slide Champ enorm interessant. Er worden 2 drukknoppen geleverd met het systeem, door deze bij de start en het einde van de baan in te drukken zal de tijd geregistreerd worden. Er wordt een LED display controlmodule geleverd bij het Slide Champ systeem waarop de huidige glijtijd wordt weergegeven, jouw glijtijd en de beste tijd van de dag. De Slide Champ kan ook geactiveerd worden door optioneel te bestellen sensoren. C Slide Video streaming in een cone Steeds vaker worden cones geplaatst bij de glijbanen, een leuk effect is als er een kort filmpje gemaakt wordt als je de cone in komt. Een screenshot van dit filmpje kun je terug zien op een TV scherm dat in het zwembad gehangen wordt. De tijd in het scherm is de referentie om sávonds thuis je filmpje terug te vinden op de website van het zwembad. De website en foto en filmkoppeling is onderdeel van het Social Media pakket.

8 C - Photoshoot aan het einde van de glijbaan, je foto op een tv scherm. Bij het uitkomen van de glijbaan zal je foto gemaakt worden, deze foto zal getoond worden op een bijgeleverd 40 TV scherm, optioneel kunnen ook grotere schemen gekozen worden. Bij de PhotoShoot is ook 1 sensor inbegrepen en een keuzeknop om bij de instap aan te geven of je wel of geen foto wenst. De PhotoShoot kan stand alone draaien voor weergave in het zwembad of in een later stadium uitgebreidt worden met koppeling aan social media, Slide Champ, Aqua Smash. Alle mogelijkheden zijn gecombineerd in The Aqua Smash Experience. Als de PhotoShoot geplaatst wordt in combinatie met een Aqua Smash en / of Social Media koppeling dan zullen hierop ook je punten / glijsnelheid en de referentie tijd weergegeven worden.

9 C - Aqua Smash systeem, interactive gaming Interactief gamen en competitie element, dat is precies wat de doelgroep zoekt, AquaSmash heeft het allemaal!! Het AquaSmash systeem bestaat uit 15 ronde lichtcirkels die van kleur veranderen. De kleur bepaald het aantal punten, dit in combinatie met de glijsnelheid bepaald je totaal score De 15 AquaSmash touch points dienen te worden verdeeld over een lengte van ca +30 meter. In het midden van het spel kunnen 2 speakers geplaatst worden ( optioneel : Sound Module ), als je een punt maakt zal dit middels een geluid te horen zijn, geluiden kunnen via internet veranderd worden via het optionele Online Content Management. Ieder Touch Point zal een eigen geluid geven welke gekoppeld is aan het gekozen thema. Je punten zullen op een led display te zien zijn, optioneel kunnen 2 sensoren worden toegevoegd zodat ook je snelheid gemeten kan worden en weergegeven op het display. Het Aqua Smash systeem kan stand alone draaien en in een later stadium uitgebreidt worden met koppeling aan social media, Slide Champ of PhotoShoot. Alle mogelijkheden zijn gecombineerd in The Aqua Smash Experience. Uw eigen thema in de glijbaan, optioneel op het AquaSmash systeem Een hele leuke aanvulling op het AquaSmash systeem is thematiseren, bij Bad Hesselingen was het thema : muggen!! De Smash Points bij Bad Hesselingen zijn voorzien van een leuke mug en het geluid in de baan bij het spelen van Aqua Smash zijn zoemende muggen, als je een punt scoort is het alsof je de mug plat slaat. Samen met u kunnen we een nieuw uniek thema verzinnen. Als de baan lichtdoorlatend is zullen de block out stickers een radius hebben van 600 mm en hiermee verduistering maken rond het AquaSmash point.

10 C - Aqua Smash The Interactive gaming Experience Aqua Smash, The Interactive Experience, is het complete systeem van interactief gamen, foto en social media koppeling. Hierin komt alles samen, competitie, kleur, spel en social media Wij kunnen hieraan voor u social media campagnes koppelen aan de gebruikers van uw glijbaan, maximale exposure!!! Hiermee is uw glijbaan niet alleen een attractie maar ook een marketingtool waarmee campagnes kunnen worden verzorgd naar de doelgroepen In dit systeem zijn samengevoegd : - Centrale besturingsunit islide Module - Traffic Light Countdown - 2 stuks sensoren, 1 maal bij de start en 1 x bij het einde van de baan - Control Panel, Interactieve Slide Controller - Sound Module voor geluid - PhotoShoot systeem - 22 beeldscherm - Aqua Smash systeem met 15 touch points - Social media Connectie pakket Enorm populair onder de doelgroep.

11 C isignage Package Een compleet pakket van islide borden worden aangeleverd, afhankelijk van de samenstelling van de gekozen effecten. Op deze borden worden de spellen uitgelegd en de voorwaarden aangegeven, de borden worden zowel aan de start van de trap geplaatst als bij de entree van de glijbaan. Op deze manier snappen de glijders hoe het spel werkt en wordt de interactie naar social media maximaal benut.

12 D Social Media Online Content Management D - Social Media Pakket DE manier om social media bezoekers te krijgen!!! Dit is DE manier om het publiek te bereiken, door gebruik van interactief spel, competitie en foto naar social media zullen de gebruikers graag hun prestaties delen met hun vrienden. Dit in combinatie met actieve social media campagnes en interessante events, welke wij voor u kunnen verzorgen, zult u veel bezoekers interesseren. Voor de koppeling van de foto s naar het internet en social media worden 3 webpagina s met het logo van het zwembad door islide geleverd. Een internetverbinding dient te zijn voorzien. Op de eerste pagina wordt een YouTube film getoond van de effecten van UW zwembad en de referentie tijden. Op de eerste pagina staan de referentietijden waarmee je foto gevonden kan worden, op de foto van de TV in het zwembad staat de referentietijd ook aangegeven. De hosting van deze web pagina s voor 12 maanden is inbegrepen.

13 Een tweede webpagina is een fotopagina waarop de foto s van de UW glijders van die dag te zien zijn De derde pagina geeft de gekozen foto weer met de glijsnelheid en eventueel punten van het AquaSmash systeem.

14 Deze foto kan de glijder posten naar social media. Ook wordt een banner beschikbaar gesteld waarmee u een directe link vanaf uw eigen site kan maken naar de fotopagina. D - Social Media campagne voor maximale exposure!! islide met social media connectie bouwt een database op van de glijders die ingezet kan worden voor professionele social media campagnes. islide is veel meer dan gewoon een nieuwe attractie, het is een marketing tool. Graag informeren wij u over de eindeloze mogelijkheden in social media marketing die wij voor u kunnen verzorgen vanuit de database die wij opbouwen uit uw klanten.

15 D - Online Content Management Bij het touch screen kan de lay out van het scherm en de geluiden vanuit islide worden onderhouden via internet, dus met kerst kan er een speciaal kerstscherm zijn met bijbehorende geluiden en effecten, dit heet online content management, en kan in een later stadium aanvullend aangeschaft worden. Hierbij krijgt u iedere maand een nieuwe lay out op het scherm en 4 nieuwe thema s, hieraan zijn dan weer nieuwe kleurnshows en geluiden gekoppeld. De glijders zullen dus steeds verrast worden met een andere beleving in de glijbaan en blijft het spannend. Ook kunnen we op deze manier inspelen op nieuwe trends en verwachtingen van het publiek. Op deze manier kan iedere glijder de show selecteren naar keuze, kleine kinderen kunnen sneeuwwitje effecten en geluiden kiezen en jongeren kunnen Formule 1 effecten of Starwars kiezen. Een internetverbinding dient te zijn voorzien waarbij islide een rechtstreekse VPN verbinding kan maken met het islide netwerk. D islide VPN connection De apparaten van IBG zitten verbonden aan een eigen, apart fysiek afgezonderd netwerk voor onderlinge communicatie. Dit is natuurlijk veruit de veiligste en meest betrouwbare oplossing. Het nadeel is echter dat dit netwerk niet van buitenaf te benaderen is voor onderhoudswerkzaamheden. Regulier onderhoud en beheer wordt dan onnodig kostbaar. De oplossing daarvoor is het via internet bereikbaar maken van dit netwerk. In het verleden werd dit gedaan door dit netwerk fysiek te koppelen aan het lokale netwerk van de klant, waarna de klant zorg moest dragen voor de connectiviteit vanaf het internet naar binnen toe. In de meeste reguliere netwerkinrichtingen betekent dit het toevoegen van port forwards in de router/firewall. Dit is niet altijd mogelijk en maakt inbreuk op de veiligheid van het netwerk van de klant. De nieuwe oplossing zet een router/firewall tussen de apparaten van IBG en het netwerk van de klant. Deze router zoekt zelfstanding verbinding met het internet, net als alle andere netwerkapparaten van de klant. Daarmee bouwt de router een VPN-verbinding op, zodat beheerders op een veilige manier bij de apparaten van IBG kunnen zonder dat de klant daar ook maar iets voor hoeft te doen. Het netwerk van de klant blijft van buitenaf beschermd. Dit is veiliger en scheelt werk voor de klant.

16 E Speciale waterglijbaan effecten E - White Magic Een prachtig effect in de glijbaan is een White Magic systeem, hierbij worden 10 stuks RGB spots voorzien van powerleds compleet ingebouwd in een flens die al is voorgevormd in de ronding van de glijbaan voor snelle omntage in de glijbaan. Voordeel van deze opzet is dat, mocht er onderhoud aan de spot gepleegt moeten worden, men vanuit de binnenzijde van de glijbaan de spot kan bereiken. Wij adviseren de spots ca 2 3 meter uit elkaar te plaatsen, hiermee is due een lengte van ca meter van verkleurende verlichting voorzien. In de stand alone mode zullen de spots constant van kleuren veranderen en is geen aanvullende besturing nodig. Iedere spot is individueel bestuurbaar waardoor eindeloos veel verschillende effecten gemaakt kunnen worden, denk hierbij aan chasing rainbow waarbij de kleuren achter elkaar aan bewegen of knippereffecten met een sparkle.. Indien u het White Magic interactief wenst te maken is een islidemodule nodig en dient een interactieve slide controller geplaatst worden. Hiermee hebt u de mogelijkheid een keuze te maken uit verschillende shows eventueel gecombineerd met geluiden ( Sound module ). Een intercatieve slide controller kan zijn een knoppenkast of een touch screen.

17 (E ) - islightscan Indien u twijfelde of lichteffecten nog origineler, mooier en spectaculairder konden worden dan ze al waren, dan wordt die twijfel weggenomen. islide lanceert namelijk de islightscan, een viervoudig scaneffect dat werkelijk ruimte vullend is. Vier aparte scan-systemen en dito LED-clusters zorgen voor variatie en combinatie in iedere lichtshow. De islightscan is voorzien van vier aparte scansystemen. Elke spiegel kan namelijk vloeiende bewegingen maken, door middel van een pan- en tilt-motor. Dankzij hoge kwaliteit stappenmotoren is het mogelijk om het snel en vlot, of soepel en langzaam te laten bewegen. Op elk van de vier spiegels schijnt een apart LED-cluster. Hiermee zijn diverse waaiers, tunnels en tal van andere patronen te maken. Indien een interactieve slide controller wordt gekoppeld kunnen thema s gekozen worden bij de start van de glijbaan.

18 Hydrogen Een prachtig water effect dat constant van kleuren veranderd en in beweging is. Zelfs van zeer korte afstand geeft dit een groot oppervlak effect. Als stand alone zullen de shows elkaar opvolgen, indien geschakeld aan een interactieve slide controller kunnen de shows afgestemd worden op de gekozen thema s. ( E ) Northern Light Een prachtig effect, een projectie wordt gemaakt van het noorderlicht, dit wordt gecombineerd met lasertechnologie. Een prachtig dynamisch effect wordt zo gecreëerd.

19 E - TubeSound Heavy Duty Als je serieus geluid wilt in de glijbaan, dan is dit de beste optie, niet gewoon een muziekje maar echte volle bas om dat disco gevoel te geven.. 2 krachtige speakers worden in de cone geplaatst op een RVS frame, de speakers geven een prachtig vol geluid met een zware bas voor een echte muziekervaring. De speakers worden als systeem geleverd met een versterker welke is aangesloten op een digitale geluidsdrager. In de stand alone versie zal het geluid getriggert worden door een sensor aan het begin van de cone, sensor is bij de prijs inbegrepen. Er zullen 10 verschillende geluiden weergegeven worden als random, dus het is niet voorspelbaar welk geluid zal komen, geluiden kunnen worden veranderd door het wisselen van een SD card. Indien een interactieve slide controller wordt gekoppeld met internetconnectie kunnen muziekscenes via internet geupload worden en gekozen worden bij de start van de glijbaan.

20 E - Sliding Laser 3D Prachtige 3D lichtshow met veel verschillende effecten voor maximum impact. Bij het Sliding Laser effect wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit scanners en multi-kleuren lasertechniek. Het effect is opgebouwd uit 80 bewegende RGB patronen zoals pooleffects en bundels om lasergordijnen en nog veel meer effecten te maken. Het uitbarstingseffect richt de multi kleuren laserstralen in alle richtingen voor een verbluffende lasershow. Zelfs verbazingwekkende 3D effecten kunnen gemaakt worden!!! Indien een interactieve slide controller wordt gekoppeld kunnen thema s gekozen worden bij de start van de glijbaan.

21 E - Tube Fogger Prachtig effect van luchtige rook wat vergelijkbaar is met het effect van droog ijs nevel. Een zachte intense witte nevel zal in de glijbaan gespoten worden. Het reservoir zal op een bereikbare hoogte aan de buitenzijde van de glijbaan geplaatst worden voor aanvullen van de vloeistof, het rookapparaat zal op de gewenste positie gehangen kunnen worden. Het rookefect werkt op een automatische interval of via het centrale islide systeem van aansturing, er wordt gebruik gemaakt van vloeistoffen op waterbasis. Het neveleffect in combinatie met lasereffecten of ledkleuren spots zal echt fantastisch zijn. Indien een interactieve slide controller wordt gekoppeld kunnen thema s gekozen worden bij de start van de glijbaan.

22 E - Sahara Brease Behalve zicht en geluid kunnen ook de gevoelszintuigen geprikkeld worden, bij de Sahara Breathe wordt wind in de baan geblazen dit geeft een vreemde ervaring als je erdoor glijdt. Als dit effect in compinatie met een waterstraal voor de wind wordt gemaakt zal het zijn alsof je bij harde wind door een regenbui glijdt Indien een interactieve slide controller wordt gekoppeld kunnen thema s gekozen worden bij de start van de glijbaan.

23 NEW!!!! 3D islide Projection Stel je voor, je glijdt rechtstreeks in de bek van een dinosaurus of vlinders vliegen voor je uit de baan in!!! Prachtige 3D beelden zullen je verrassen en iedere glijrit een unieke ervaring maken. Prachtige 3D projecties van afbeeldingen en filmpjes met verschillende thema s worden achter elkaar geprojecteerd op een waterscherm in de waterglijbaan. Wij adviseren het scherm te plaatsen zodat het zichtbaar is vanaf de start van de glijbaan, hier begint de spanning al op te bouwen. Thema s zijn afgestemd op verschillende doelgroepen, van sneeuwwitje beelden en geluiden tot spannende draken of spoken. Met een 3D Online Content Management pakket kunnen thema s maandelijks wisselen zodat het voor de bezoeker altijd weer een verrassing is. Een Touch Screen, Interactive Slide Controller, kan optioneel onderdeel van het systeem zijn en kan bij de ingang van de waterglijbaan geplaatst worden. Hierop kan een keuze gemaakt worden uit 4 thema s. Een audio systeem kan optioneel worden geplaats bij het scherm om de beleving te versterken, de geluiden komen overeen met het gekozen thema s.

24 ( E ) Multi Screen : TV schermen aan de bovenzijde van de glijbaan of als wandscherm in het zwembad Dit effect wordt op aanvraag voor u uitgewerkt, ieder scherm is als een deel van het gehele scherm en kan op wens naar grootte worden samengesteld. Indien toegepast op een glijbaan is het alsof je door patrijspoorten de oceaan in kijkt of ieder ander thema dat is gekozen op het interactieve slide controller. Indien als display op de wand van het zwembad dan zullen de schermen in een frame worden geplaatst zodat de ruimte achter het transparante frame geconditioneerd zal zijn. Weergave kan door de gebruiker worden gekozen van film tot reclameboodschappen.

25 De aangeboden prijzen zijn niet geinstalleerd, hiervoor kunnen wij u een vaste prijs opgeven nadat bepaald is welke effecten u wens en een survey op locatie. Het islide systeem kan in delen worden uitgebreidt, u kunt starten met, bijvoorbeeld, een tijdsmeting en lichteffecten zonder de game en later de effecten uitbreiden. Groot voordeel van het islide systeem is dat ook de effecten van de toekomst volledig te integreren zijn op uw reeds aanwezige islide systeem. Wij hopen dat deze offerte een goed beeld geeft van de mogelijkheden en aansluit op uw wensen. Graag maken wij met u een afspraak op locatie om de eindeloze mogelijkheden te bespreken. Als u eerder aanvullende informatie wenst staan wij graag tot uw beschikking. Met vriendelijke groet, islide Edwin Keijzer!!! bekijk ons islide YouTube kanaal.

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

Een introductie voor netwerken en video over TCP/IP door Edwin Schriel.

Een introductie voor netwerken en video over TCP/IP door Edwin Schriel. Een introductie voor netwerken en video over TCP/IP door Edwin Schriel. Pagina ( s) Inhoudsopgave. 1 Inleiding. 2 Wat is een netwerk. 3 IP adres. 3 IP netwerken. 3 Ethernet. 4 Hub(s) en switches. 5 Bruggen.

Nadere informatie

borden Interactieve Interactieve borden, ook wel digiborden genoemd kom je steeds vaker

borden Interactieve Interactieve borden, ook wel digiborden genoemd kom je steeds vaker Interactieve borden Interactieve digiborden vinden steeds meer hun weg in vergaderzalen en scholen, maar ze hebben nog een veel groter toepassingsgebied. Het potentieel is enorm, maar eerst en vooral:

Nadere informatie

Samen Online Ondernemen Startersgids

Samen Online Ondernemen Startersgids Samen Online Ondernemen Startersgids Google Adwords voor Ondernemers Editie 2015 Index Index... 1 1. Hoe past Google AdWords binnen mijn marketingstrategie?... 2 1.1 Het bepalen van een goede AdWords-strategie...

Nadere informatie

Q&A Hi MOBIEL INTERNET ON STEROIDS

Q&A Hi MOBIEL INTERNET ON STEROIDS Q&A Hi MOBIEL INTERNET ON STEROIDS Voor verkopers 20 augustus 2013 1 INHOUDSOPGAVE PERSBERICHT... 3 TOP 10 FAQ s... 5 NIEUWE Hi ABONNEMENTEN EN SIM-ONLY ABONNEMENTEN... 8 Hi Abonnementen... 8 Hi Sim-only

Nadere informatie

WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN

WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN 1 WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN V1.02 Mark Jansen 2 WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN 1 LEES DIT EERST! 4 Disclaimer 4 Copyright 4 INLEIDING 5 WAAROM IS SNELHEID ZO BELANGRIJK? 6 Gebruikerservaring van bezoekers

Nadere informatie

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC)

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC) Marketing op sociale netwerken Emmauscollege 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Hoofdstuk 1: Waar(om) adverteren?... 5 Waarom adverteren op sociale netwerken?... 5 Kiezen van het juiste

Nadere informatie

HorecaConnect. Ontzorgt de horeca

HorecaConnect. Ontzorgt de horeca HorecaConnect Ontzorgt de horeca HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android 2 NEDERLANDS EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 4 1.1 Functies en kenmerken...

Nadere informatie

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen!

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen! Voorwoord Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites. Als ondernemer kun je dus niet achter blijven om ook actief te zijn op sociale media als je je doelgroep wilt bereiken.

Nadere informatie

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK.

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. Herziene editie 2014-2015 Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4

Nadere informatie

Team 8 Jeroen Wijdenes Menno Kayser Yiri Huijzen Jim Perk. Hogeschool van Amsterdam Commerciële economie Semester 7-2010. E-commerce.

Team 8 Jeroen Wijdenes Menno Kayser Yiri Huijzen Jim Perk. Hogeschool van Amsterdam Commerciële economie Semester 7-2010. E-commerce. Team 8 Jeroen Wijdenes Menno Kayser Yiri Huijzen Jim Perk Hogeschool van Amsterdam Commerciële economie Semester 7-2010 E-commerce 30 maart, 2010 Doel van de site Inhoud Inleiding... 3 Managementsamenvatting...

Nadere informatie

SiteCam Webcam Hosting Services. Mogelijkheden en Specificaties

SiteCam Webcam Hosting Services. Mogelijkheden en Specificaties SiteCam Webcam Hosting Services Mogelijkheden en Specificaties Introductie: SiteCam Hosting Services is ontwikkeld door WebcamCenter om onze klanten de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze camerabeelden

Nadere informatie

SCMS - Smart Content Management System

SCMS - Smart Content Management System Online websites bouwen & beheren met SCMS Smart Content Management System & website builder Inhoud: Hoofdstuk 1: Inleiding, wat is SCMS?... 4 Hoofdstuk 2: Inloggen SCMS... 5 Hoofdstuk 3: Control Panel...

Nadere informatie

FinishLynx specifieke theorie

FinishLynx specifieke theorie FinishLynx specifieke theorie Onderdelen van het systeem PC vereisten Software installatie Software instellingen Plaatsing van de camera Een race timen Atletiekunie 2 Over deze handleiding... De reden

Nadere informatie

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers Pinterest Marketing deserves your interest Handboek voor marketeers en ondernemers Geschreven door: Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh Inhoudsopgave Inleiding... 4 1. Pinterest?... 5 De kracht

Nadere informatie

Productportfolio MTTM.nl

Productportfolio MTTM.nl Productportfolio MTTM.nl nuari 2014 1 Voorwoord MTTM.nl is dé fullservice telecom aanbieder voor de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in servicenummers en bieden daarnaast een breed pakket aan

Nadere informatie

INHOUD 3 5 6 7 7 8 8 8 9 9 10 11 12 13-17 18 19 20 21 22 23 24 25

INHOUD 3 5 6 7 7 8 8 8 9 9 10 11 12 13-17 18 19 20 21 22 23 24 25 INHOUD How & Knower Inleiding Contactpersonen Ons aanbod voor jouw organisatie Thema s Analytics & Optimalisatie Zoekmachinemarketing Social media Content marketing Online marketing Visie op leren Kennisborgen

Nadere informatie

Je eigen succesvolle weblog maken!

Je eigen succesvolle weblog maken! Je eigen succesvolle weblog maken! Bjorn Simmering Ik had al wat langer plannen om een eboek te schrijven, maar ik stelde dit steeds uit of ik maakte er geen tijd voor vrij. Nadat ik een serie artikelen

Nadere informatie

EMMA Handleiding E-mailmarketing

EMMA Handleiding E-mailmarketing EMMA Handleiding E-mailmarketing Inleiding Succesvolle e-mailmarketing campagnes leggen de focus (terug) bij de ontvanger. Het versturen van e-mailmarketing is nog steeds populair en kan, wanneer goed

Nadere informatie

EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player

EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player 2 NEDERLANDS EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Functies en kenmerken... 4 1.2 Inhoud van de verpakking... 6 2.0 Uitleg van

Nadere informatie

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders Whitepaper Autorespond 4.0 Deze whitepaper geeft een overzicht van de mogelijkheden en de werking van Autorespond: het e-marketing tool voor dienstverleners. In de whitepaper worden daarnaast veelgestelde

Nadere informatie

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates...

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates... Inhoud Introductie... 3 Waarom Facebook?... 5 2. Adverteer met Facebook... 14 3.Starten met Facebook... 18 4. Facebook Status Updates... 29 5.Opbouwen & Versterken van uw Bedrijf... 34 6. Overzicht - Facebook

Nadere informatie

Een webshop, een must!

Een webshop, een must! Een webshop, een must! BlueWebshop, niet zomaar een webshop! Altijd up to date! Veilig en betrouwbaar! Volledige integratie met fysieke winkelvloer! Nieuwste ontwikkeltechnieken! Voor iedereen te leren!

Nadere informatie

NICK JENNEBOER 1. 2014 enjee.nl Cursus All in One

NICK JENNEBOER 1. 2014 enjee.nl Cursus All in One NICK JENNEBOER 1 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Geschiedenis van het internet en websites.. 4 Het ontstaan van de eerste webwinkel. 4 Wat heb ik aan een Domein naam? 6 Bedrijfs E-mail... 6 Website & Hosting....

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TiC Narrow Casting versie 3.2 TiC Narrow Casting versie 3.2 1 van 41 Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Over TiC Narrow Casting 3 Contactgegevens 4 Systeemeisen 5 Ondersteunde bestandsformaten

Nadere informatie

Hoe kies ik de beste webwinkel voor mijn onderneming?

Hoe kies ik de beste webwinkel voor mijn onderneming? Hoe kies ik de beste webwinkel voor mijn onderneming? Inhoudsopgave 4 Inleiding 5 Aanleiding 6 Wat is een webwinkel? 6 Winkel 6 Locatie 6 Klantenservice 7 Groeien en uitgroeien tot 7 Webpagina of webwinkel?

Nadere informatie

www.omnipotential.nl 1

www.omnipotential.nl 1 www.omnipotential.nl 1 Beste lezer, Bedankt voor het downloaden van dit rapport. In dit rapport staan ruim 25 tips om meer resultaat uit je bedrijfswebsite te halen. Sommige tips lijken voor de een logisch,

Nadere informatie

De 10 gouden regels. Waar moet een succesvolle WordPress-website ABSOLUUT aan voldoen? Maak niet dezelfde fouten, als vele anderen!

De 10 gouden regels. Waar moet een succesvolle WordPress-website ABSOLUUT aan voldoen? Maak niet dezelfde fouten, als vele anderen! De 10 gouden regels Waar moet een succesvolle WordPress-website ABSOLUUT aan voldoen? Maak niet dezelfde fouten, als vele anderen! Copyright 2004-2013 Antagonist B.V. 1 Inhoudsopgave Benodigdheden voor

Nadere informatie

icar itrain voor modelauto's Dinamo/MCC

icar itrain voor modelauto's Dinamo/MCC icar itrain voor modelauto's Dinamo/MCC Handleiding 2.0 2014 Deze handleiding is geschreven en beschikbaar gesteld door MCC-ModelCarParts.Dit document, dan wel enige informatie hieruit, mag niet geheel

Nadere informatie