Leveringsprogramma waterglijbaaneffecten 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leveringsprogramma waterglijbaaneffecten 2014"

Transcriptie

1 Leveringsprogramma waterglijbaaneffecten 2014 islide januari 2014 Re : islide effecten in waterglijbanen islide is een nieuw concept dat de beleving van waterglijbanen ingrijpend en spectaculair verandert en is daarmee de start van een nieuwe generatie waterglijbaan attracties. Het is tegenwoordig belangrijker om een goede glijervaring te beleven met interactie en competitie elementen dan een zo lang mogelijke glijbaan te hebben. Hierbij komt dat islide systemen veel social media bezoekers genereren en de mogelijkheid hebben voor plaatsen van de actiefoto naar social media. Hiermee is uw glijbaan niet alleen een attractie maar ook een marketingtool waarmee campagnes kunnen worden verzorgd naar de doelgroepen. islide geeft de basis voor waterglijbaaneffecten die in de toekomst altijd nog verder uitgebreid kan worden zodat u uw glijbaan vernieuwend houdt en de bezoekers steeds opnieuw nieuwe attracties kunnen ervaren. Verlichting, geluid, projecties, interactieve spelvormen, spectaculaire foto opnamen, en uiteraard, de koppeling naar social media, professionele marketing campagnes en online aanpassen van de programma s zijn onderdeel van het islide concept. Het is bewezen dat deze interactieve systemen veel bezoekers leveren en een hogere omzet genereren, hierdoor hebt u een snelle terugverdientijd op uw investering.

2 TubeSensations zijn waterglijbaaneffecten varieren van sterrenhemels tot snelheidsmeting met leddisplay, geluiden, kleuren, geuren en gaming zoals Aqua Smash. Bij de islide systemen kunnen in de toekomst ook nieuwe effecten worden aangesloten op het netwerk en van afstand beheerd worden via internet, hierdoor blijft het voor de bezoeker spannend en is zelf de koppeling met sociale media mogelijk. De basis van het systeem is een internet verbonden IP netwerk dat aangebracht wordt over de lengte van de glijbaan, dit maakt het mogelijk het systeem ook in de toekomst uit te breiden. Tevens is het mogelijk dat islide via het internet de systemen onderhoud en de shows, geluiden en beeld wijzigt. Prijzen zijn vanaf Euro 4.999,- voor een plug en play kleurenset met 10 spots voor een lengte van ca 20 meter ( niet geinstalleerd ). islide is een interactief waterglijbaan concept dat de beleving van glijden zal veranderen en de nieuwe generatie waterglijbanen introduceert.

3 A MODULES A - Traffic light countdown Bij de start van de glijbaan kan een stoplicht geplaatst worden, maar waarom een gewoon stoplicht? Dit stoplicht geeft rood, oranje en groen en telt af, hier bouwt de spanning asl op om te gaan glijden. In de stand alone modus zal het stoplicht aftellen enaangeven in seconden aan hoelang het nog duurt voordat men mag gaan glijden. De gemiddelde glijtijd is instelbaar in het stoplicht zodat de rood en groen functie aansluiten op de lengte van de glijbaan. Het display zal rood zijn totdat er binnen 5 seconden gegleden kan worden, het display wordt de laatste 5 seconden oranje om bij start groen te worden A - Traffic Light Control module tbv Countdown stoplicht of stoplichten door derden Voor de besturing van alle soorten stoplichten van 24 V. Als het countdown stoplicht stand alone geplaatst wordt dient de stoplichtmodule gebruikt te worden, als het stoplicht onderdeel is van een islide effect dan hoeft de stuurmodule niet besteld te worden. Met de stuurmodule kan het stoplicht op nader te bepalen schakeltijden ingesteld worden. De klant dient voor levering aan te geven hoe lang het stoplicht rood dient te zijn. Het stoplicht telt af en geeft in seconden aan hoelang het nog duurt voordat men mag gaan glijden. Het display zal rood zijn totdat er binnen 5 seconden gegleden kan worden, het display wordt de laatste 5 seconden oranje om bij start groen te worden Sensor gestuurd De module kan ook gebruikt worden in combinatie met sensoren op de glijbaan, in dit geval zullen de sensoren het stoplicht triggeren en kan de vertragingstijd bij het passeren van de eindsensor door de klant opgegeven worden.

4 A TIMER UNIT voor 24V stoplicht installaties Deze unit dient om een stoplichtinstallatie van 24V te bedienen, de schakeltijden tussen rood en groen kunnen door de klant ingesteld worden. Als de TimerUnit wordt gebruikt bij een CountDown Stoplicht dan is in te stellen: de tijdsduur van rood, de laatste 5 seconden rood zal oranje worden weergegeven en zal het stoplicht aftellen van 5 naar 0 en dan op groen gaan. A - Sound Module Deze module heeft 2 watervaste speakers, incl behuizing in de kleur van de baan, die op de baan geplaatst kunnen worden en een buitenbehuizing waarin de versterker geplaatst is en een digitale module voor de geluiden. Hiermee kunnen de verschillende thema s ondersteund worden en kloppen de geluiden met de thema s. Met een online content management pakket kunnen de geluiden vanaf het internet automatisch maandelijks gewijzigd worden. A - Sensoren op de glijbaan tbv detectie glijders islide levert sensoren die compleet met bevestigingsmateriaal geleverd worden. Tevens is een buitenbehuizing met afschroefbare deksel inbegrepen bij de levering, hiermee kan de buitenzijde van de baan afgewerkt worden, de behuizing is geverfd in de kleur van de baan, RAL kleur dient opgegeven te worden. Als er een snelheidsmeting gedaan moet worden dienen er 2 sensoren besteld te worden, ook voor een stoplichtinstallatie zijn 2 sensoren benodigd. Een extra sensor kan gebruikt worden om de glijcapaciteit te verhogen.

5 B INTERACTIEVE CONTROLLERS B - Control Panel : Intercatieve slide controller bij de start van de glijbaan Bij de entree van de glijbaan kan een knoppenkast geplaatst waarop de keuze gemaakt kan worden uit 8 verschillende shows, ook de geluiden worden hieruit gestuurt ( indien gekozen is voor een sound module ). De standaard shows zijn : Rainbow, Pink Sparkle, Blue Run, Circle lights, Disco, Green Haloween, Yellow Snake en Flash Light. B - Touch Screen : interactieve slide controller Maximaal interactief door een touch screen waarbij de content via internet door islide verzorgt kan worden. Bij het touch screen kan de lay out van het scherm, de geluiden en de beelden vanuit islide worden onderhouden via internet, dus met kerst kan er een speciaal kerstscherm zijn met bijbehorende geluiden en effecten, dit heet Online Content Management. Op deze manier kan iedere glijder de show selecteren naar keuze, kleine kinderen kunnen sneeuwwitje effecten kiezen en jongeren kunnen Formule 1 effecten of Starwars kiezen. De thema s sturen dan de geluiden ( optioneel : Sound Modele ), de kleuren ( White Magic ) en de beelden (SlideMedia) Eventueel kunnen we in overleg met u nieuwe effecten bepalen en als maatwerk voor u ontwikkelen. Ondergaand een voorbeeld van de lay out van het touch screen waarbij uit 4 thema s gekozen kan worden.

6 De glijder kan kiezen uit 4 thema s, de thema s kunnen varieren en via internet op afstand door islide onderhouden worden met het optionele Online Content Management pakket. U hebt met het pakket iedere maand 4 nieuwe thema s met bijbehorende geluiden, zo blijft de rit steeds vernieuwend en spannend!!! Als het thema is gekozen zal een Tweede scherm de opties geven Voor het spel of de licht en geluidseffecten.

7 C - Slide Champ Display met tijdsmeting. De doelgroep vind het competatieve element van de Slide Champ enorm interessant. Er worden 2 drukknoppen geleverd met het systeem, door deze bij de start en het einde van de baan in te drukken zal de tijd geregistreerd worden. Er wordt een LED display controlmodule geleverd bij het Slide Champ systeem waarop de huidige glijtijd wordt weergegeven, jouw glijtijd en de beste tijd van de dag. De Slide Champ kan ook geactiveerd worden door optioneel te bestellen sensoren. C Slide Video streaming in een cone Steeds vaker worden cones geplaatst bij de glijbanen, een leuk effect is als er een kort filmpje gemaakt wordt als je de cone in komt. Een screenshot van dit filmpje kun je terug zien op een TV scherm dat in het zwembad gehangen wordt. De tijd in het scherm is de referentie om sávonds thuis je filmpje terug te vinden op de website van het zwembad. De website en foto en filmkoppeling is onderdeel van het Social Media pakket.

8 C - Photoshoot aan het einde van de glijbaan, je foto op een tv scherm. Bij het uitkomen van de glijbaan zal je foto gemaakt worden, deze foto zal getoond worden op een bijgeleverd 40 TV scherm, optioneel kunnen ook grotere schemen gekozen worden. Bij de PhotoShoot is ook 1 sensor inbegrepen en een keuzeknop om bij de instap aan te geven of je wel of geen foto wenst. De PhotoShoot kan stand alone draaien voor weergave in het zwembad of in een later stadium uitgebreidt worden met koppeling aan social media, Slide Champ, Aqua Smash. Alle mogelijkheden zijn gecombineerd in The Aqua Smash Experience. Als de PhotoShoot geplaatst wordt in combinatie met een Aqua Smash en / of Social Media koppeling dan zullen hierop ook je punten / glijsnelheid en de referentie tijd weergegeven worden.

9 C - Aqua Smash systeem, interactive gaming Interactief gamen en competitie element, dat is precies wat de doelgroep zoekt, AquaSmash heeft het allemaal!! Het AquaSmash systeem bestaat uit 15 ronde lichtcirkels die van kleur veranderen. De kleur bepaald het aantal punten, dit in combinatie met de glijsnelheid bepaald je totaal score De 15 AquaSmash touch points dienen te worden verdeeld over een lengte van ca +30 meter. In het midden van het spel kunnen 2 speakers geplaatst worden ( optioneel : Sound Module ), als je een punt maakt zal dit middels een geluid te horen zijn, geluiden kunnen via internet veranderd worden via het optionele Online Content Management. Ieder Touch Point zal een eigen geluid geven welke gekoppeld is aan het gekozen thema. Je punten zullen op een led display te zien zijn, optioneel kunnen 2 sensoren worden toegevoegd zodat ook je snelheid gemeten kan worden en weergegeven op het display. Het Aqua Smash systeem kan stand alone draaien en in een later stadium uitgebreidt worden met koppeling aan social media, Slide Champ of PhotoShoot. Alle mogelijkheden zijn gecombineerd in The Aqua Smash Experience. Uw eigen thema in de glijbaan, optioneel op het AquaSmash systeem Een hele leuke aanvulling op het AquaSmash systeem is thematiseren, bij Bad Hesselingen was het thema : muggen!! De Smash Points bij Bad Hesselingen zijn voorzien van een leuke mug en het geluid in de baan bij het spelen van Aqua Smash zijn zoemende muggen, als je een punt scoort is het alsof je de mug plat slaat. Samen met u kunnen we een nieuw uniek thema verzinnen. Als de baan lichtdoorlatend is zullen de block out stickers een radius hebben van 600 mm en hiermee verduistering maken rond het AquaSmash point.

10 C - Aqua Smash The Interactive gaming Experience Aqua Smash, The Interactive Experience, is het complete systeem van interactief gamen, foto en social media koppeling. Hierin komt alles samen, competitie, kleur, spel en social media Wij kunnen hieraan voor u social media campagnes koppelen aan de gebruikers van uw glijbaan, maximale exposure!!! Hiermee is uw glijbaan niet alleen een attractie maar ook een marketingtool waarmee campagnes kunnen worden verzorgd naar de doelgroepen In dit systeem zijn samengevoegd : - Centrale besturingsunit islide Module - Traffic Light Countdown - 2 stuks sensoren, 1 maal bij de start en 1 x bij het einde van de baan - Control Panel, Interactieve Slide Controller - Sound Module voor geluid - PhotoShoot systeem - 22 beeldscherm - Aqua Smash systeem met 15 touch points - Social media Connectie pakket Enorm populair onder de doelgroep.

11 C isignage Package Een compleet pakket van islide borden worden aangeleverd, afhankelijk van de samenstelling van de gekozen effecten. Op deze borden worden de spellen uitgelegd en de voorwaarden aangegeven, de borden worden zowel aan de start van de trap geplaatst als bij de entree van de glijbaan. Op deze manier snappen de glijders hoe het spel werkt en wordt de interactie naar social media maximaal benut.

12 D Social Media Online Content Management D - Social Media Pakket DE manier om social media bezoekers te krijgen!!! Dit is DE manier om het publiek te bereiken, door gebruik van interactief spel, competitie en foto naar social media zullen de gebruikers graag hun prestaties delen met hun vrienden. Dit in combinatie met actieve social media campagnes en interessante events, welke wij voor u kunnen verzorgen, zult u veel bezoekers interesseren. Voor de koppeling van de foto s naar het internet en social media worden 3 webpagina s met het logo van het zwembad door islide geleverd. Een internetverbinding dient te zijn voorzien. Op de eerste pagina wordt een YouTube film getoond van de effecten van UW zwembad en de referentie tijden. Op de eerste pagina staan de referentietijden waarmee je foto gevonden kan worden, op de foto van de TV in het zwembad staat de referentietijd ook aangegeven. De hosting van deze web pagina s voor 12 maanden is inbegrepen.

13 Een tweede webpagina is een fotopagina waarop de foto s van de UW glijders van die dag te zien zijn De derde pagina geeft de gekozen foto weer met de glijsnelheid en eventueel punten van het AquaSmash systeem.

14 Deze foto kan de glijder posten naar social media. Ook wordt een banner beschikbaar gesteld waarmee u een directe link vanaf uw eigen site kan maken naar de fotopagina. D - Social Media campagne voor maximale exposure!! islide met social media connectie bouwt een database op van de glijders die ingezet kan worden voor professionele social media campagnes. islide is veel meer dan gewoon een nieuwe attractie, het is een marketing tool. Graag informeren wij u over de eindeloze mogelijkheden in social media marketing die wij voor u kunnen verzorgen vanuit de database die wij opbouwen uit uw klanten.

15 D - Online Content Management Bij het touch screen kan de lay out van het scherm en de geluiden vanuit islide worden onderhouden via internet, dus met kerst kan er een speciaal kerstscherm zijn met bijbehorende geluiden en effecten, dit heet online content management, en kan in een later stadium aanvullend aangeschaft worden. Hierbij krijgt u iedere maand een nieuwe lay out op het scherm en 4 nieuwe thema s, hieraan zijn dan weer nieuwe kleurnshows en geluiden gekoppeld. De glijders zullen dus steeds verrast worden met een andere beleving in de glijbaan en blijft het spannend. Ook kunnen we op deze manier inspelen op nieuwe trends en verwachtingen van het publiek. Op deze manier kan iedere glijder de show selecteren naar keuze, kleine kinderen kunnen sneeuwwitje effecten en geluiden kiezen en jongeren kunnen Formule 1 effecten of Starwars kiezen. Een internetverbinding dient te zijn voorzien waarbij islide een rechtstreekse VPN verbinding kan maken met het islide netwerk. D islide VPN connection De apparaten van IBG zitten verbonden aan een eigen, apart fysiek afgezonderd netwerk voor onderlinge communicatie. Dit is natuurlijk veruit de veiligste en meest betrouwbare oplossing. Het nadeel is echter dat dit netwerk niet van buitenaf te benaderen is voor onderhoudswerkzaamheden. Regulier onderhoud en beheer wordt dan onnodig kostbaar. De oplossing daarvoor is het via internet bereikbaar maken van dit netwerk. In het verleden werd dit gedaan door dit netwerk fysiek te koppelen aan het lokale netwerk van de klant, waarna de klant zorg moest dragen voor de connectiviteit vanaf het internet naar binnen toe. In de meeste reguliere netwerkinrichtingen betekent dit het toevoegen van port forwards in de router/firewall. Dit is niet altijd mogelijk en maakt inbreuk op de veiligheid van het netwerk van de klant. De nieuwe oplossing zet een router/firewall tussen de apparaten van IBG en het netwerk van de klant. Deze router zoekt zelfstanding verbinding met het internet, net als alle andere netwerkapparaten van de klant. Daarmee bouwt de router een VPN-verbinding op, zodat beheerders op een veilige manier bij de apparaten van IBG kunnen zonder dat de klant daar ook maar iets voor hoeft te doen. Het netwerk van de klant blijft van buitenaf beschermd. Dit is veiliger en scheelt werk voor de klant.

16 E Speciale waterglijbaan effecten E - White Magic Een prachtig effect in de glijbaan is een White Magic systeem, hierbij worden 10 stuks RGB spots voorzien van powerleds compleet ingebouwd in een flens die al is voorgevormd in de ronding van de glijbaan voor snelle omntage in de glijbaan. Voordeel van deze opzet is dat, mocht er onderhoud aan de spot gepleegt moeten worden, men vanuit de binnenzijde van de glijbaan de spot kan bereiken. Wij adviseren de spots ca 2 3 meter uit elkaar te plaatsen, hiermee is due een lengte van ca meter van verkleurende verlichting voorzien. In de stand alone mode zullen de spots constant van kleuren veranderen en is geen aanvullende besturing nodig. Iedere spot is individueel bestuurbaar waardoor eindeloos veel verschillende effecten gemaakt kunnen worden, denk hierbij aan chasing rainbow waarbij de kleuren achter elkaar aan bewegen of knippereffecten met een sparkle.. Indien u het White Magic interactief wenst te maken is een islidemodule nodig en dient een interactieve slide controller geplaatst worden. Hiermee hebt u de mogelijkheid een keuze te maken uit verschillende shows eventueel gecombineerd met geluiden ( Sound module ). Een intercatieve slide controller kan zijn een knoppenkast of een touch screen.

17 (E ) - islightscan Indien u twijfelde of lichteffecten nog origineler, mooier en spectaculairder konden worden dan ze al waren, dan wordt die twijfel weggenomen. islide lanceert namelijk de islightscan, een viervoudig scaneffect dat werkelijk ruimte vullend is. Vier aparte scan-systemen en dito LED-clusters zorgen voor variatie en combinatie in iedere lichtshow. De islightscan is voorzien van vier aparte scansystemen. Elke spiegel kan namelijk vloeiende bewegingen maken, door middel van een pan- en tilt-motor. Dankzij hoge kwaliteit stappenmotoren is het mogelijk om het snel en vlot, of soepel en langzaam te laten bewegen. Op elk van de vier spiegels schijnt een apart LED-cluster. Hiermee zijn diverse waaiers, tunnels en tal van andere patronen te maken. Indien een interactieve slide controller wordt gekoppeld kunnen thema s gekozen worden bij de start van de glijbaan.

18 Hydrogen Een prachtig water effect dat constant van kleuren veranderd en in beweging is. Zelfs van zeer korte afstand geeft dit een groot oppervlak effect. Als stand alone zullen de shows elkaar opvolgen, indien geschakeld aan een interactieve slide controller kunnen de shows afgestemd worden op de gekozen thema s. ( E ) Northern Light Een prachtig effect, een projectie wordt gemaakt van het noorderlicht, dit wordt gecombineerd met lasertechnologie. Een prachtig dynamisch effect wordt zo gecreëerd.

19 E - TubeSound Heavy Duty Als je serieus geluid wilt in de glijbaan, dan is dit de beste optie, niet gewoon een muziekje maar echte volle bas om dat disco gevoel te geven.. 2 krachtige speakers worden in de cone geplaatst op een RVS frame, de speakers geven een prachtig vol geluid met een zware bas voor een echte muziekervaring. De speakers worden als systeem geleverd met een versterker welke is aangesloten op een digitale geluidsdrager. In de stand alone versie zal het geluid getriggert worden door een sensor aan het begin van de cone, sensor is bij de prijs inbegrepen. Er zullen 10 verschillende geluiden weergegeven worden als random, dus het is niet voorspelbaar welk geluid zal komen, geluiden kunnen worden veranderd door het wisselen van een SD card. Indien een interactieve slide controller wordt gekoppeld met internetconnectie kunnen muziekscenes via internet geupload worden en gekozen worden bij de start van de glijbaan.

20 E - Sliding Laser 3D Prachtige 3D lichtshow met veel verschillende effecten voor maximum impact. Bij het Sliding Laser effect wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit scanners en multi-kleuren lasertechniek. Het effect is opgebouwd uit 80 bewegende RGB patronen zoals pooleffects en bundels om lasergordijnen en nog veel meer effecten te maken. Het uitbarstingseffect richt de multi kleuren laserstralen in alle richtingen voor een verbluffende lasershow. Zelfs verbazingwekkende 3D effecten kunnen gemaakt worden!!! Indien een interactieve slide controller wordt gekoppeld kunnen thema s gekozen worden bij de start van de glijbaan.

21 E - Tube Fogger Prachtig effect van luchtige rook wat vergelijkbaar is met het effect van droog ijs nevel. Een zachte intense witte nevel zal in de glijbaan gespoten worden. Het reservoir zal op een bereikbare hoogte aan de buitenzijde van de glijbaan geplaatst worden voor aanvullen van de vloeistof, het rookapparaat zal op de gewenste positie gehangen kunnen worden. Het rookefect werkt op een automatische interval of via het centrale islide systeem van aansturing, er wordt gebruik gemaakt van vloeistoffen op waterbasis. Het neveleffect in combinatie met lasereffecten of ledkleuren spots zal echt fantastisch zijn. Indien een interactieve slide controller wordt gekoppeld kunnen thema s gekozen worden bij de start van de glijbaan.

22 E - Sahara Brease Behalve zicht en geluid kunnen ook de gevoelszintuigen geprikkeld worden, bij de Sahara Breathe wordt wind in de baan geblazen dit geeft een vreemde ervaring als je erdoor glijdt. Als dit effect in compinatie met een waterstraal voor de wind wordt gemaakt zal het zijn alsof je bij harde wind door een regenbui glijdt Indien een interactieve slide controller wordt gekoppeld kunnen thema s gekozen worden bij de start van de glijbaan.

23 NEW!!!! 3D islide Projection Stel je voor, je glijdt rechtstreeks in de bek van een dinosaurus of vlinders vliegen voor je uit de baan in!!! Prachtige 3D beelden zullen je verrassen en iedere glijrit een unieke ervaring maken. Prachtige 3D projecties van afbeeldingen en filmpjes met verschillende thema s worden achter elkaar geprojecteerd op een waterscherm in de waterglijbaan. Wij adviseren het scherm te plaatsen zodat het zichtbaar is vanaf de start van de glijbaan, hier begint de spanning al op te bouwen. Thema s zijn afgestemd op verschillende doelgroepen, van sneeuwwitje beelden en geluiden tot spannende draken of spoken. Met een 3D Online Content Management pakket kunnen thema s maandelijks wisselen zodat het voor de bezoeker altijd weer een verrassing is. Een Touch Screen, Interactive Slide Controller, kan optioneel onderdeel van het systeem zijn en kan bij de ingang van de waterglijbaan geplaatst worden. Hierop kan een keuze gemaakt worden uit 4 thema s. Een audio systeem kan optioneel worden geplaats bij het scherm om de beleving te versterken, de geluiden komen overeen met het gekozen thema s.

24 ( E ) Multi Screen : TV schermen aan de bovenzijde van de glijbaan of als wandscherm in het zwembad Dit effect wordt op aanvraag voor u uitgewerkt, ieder scherm is als een deel van het gehele scherm en kan op wens naar grootte worden samengesteld. Indien toegepast op een glijbaan is het alsof je door patrijspoorten de oceaan in kijkt of ieder ander thema dat is gekozen op het interactieve slide controller. Indien als display op de wand van het zwembad dan zullen de schermen in een frame worden geplaatst zodat de ruimte achter het transparante frame geconditioneerd zal zijn. Weergave kan door de gebruiker worden gekozen van film tot reclameboodschappen.

25 De aangeboden prijzen zijn niet geinstalleerd, hiervoor kunnen wij u een vaste prijs opgeven nadat bepaald is welke effecten u wens en een survey op locatie. Het islide systeem kan in delen worden uitgebreidt, u kunt starten met, bijvoorbeeld, een tijdsmeting en lichteffecten zonder de game en later de effecten uitbreiden. Groot voordeel van het islide systeem is dat ook de effecten van de toekomst volledig te integreren zijn op uw reeds aanwezige islide systeem. Wij hopen dat deze offerte een goed beeld geeft van de mogelijkheden en aansluit op uw wensen. Graag maken wij met u een afspraak op locatie om de eindeloze mogelijkheden te bespreken. Als u eerder aanvullende informatie wenst staan wij graag tot uw beschikking. Met vriendelijke groet, islide Edwin Keijzer!!! bekijk ons islide YouTube kanaal.

Highest quality aqua fun!

Highest quality aqua fun! Highest quality aqua fun! WATERGAMES & MORE INHOUD Wij vinden water het mooist denkbare speelgoed! Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier te laten genieten

Nadere informatie

Highest quality aqua fun!

Highest quality aqua fun! Highest quality aqua fun! WATERGAMES & MORE INHOUD Wij vinden water het mooist denkbare speelgoed! Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier te laten genieten

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software is een geregistreerd product van Webova Nederland. VERSIE 1.8 AUGUSTUS 2015 INHOUDSOPGAVE Wat is Narrowcasting Wat is Controlscreen? Voor wie is Controlscreen?

Nadere informatie

V O L V O T E C H. E U, E L E C T R O N I C S F O R Y O U R V O L V O Firmware Update handleiding VolvoTech.EU Phone +31 (0)

V O L V O T E C H. E U, E L E C T R O N I C S F O R Y O U R V O L V O Firmware Update handleiding VolvoTech.EU Phone +31 (0) versie 1.0 VOLVOTECH.EU Electronics for your Volvo Firmware update handleiding voor imiv in combinatie met HU-650 of HU-850 V O L V O T E C H. E U, E L E C T R O N I C S F O R Y O U R V O L V O Firmware

Nadere informatie

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) 28/10/2014 Ins-30201-NL Net2 Entry - Paneel Paxton Technische support +31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) Documentatie

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus 2018 Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen Catalogus Deurintercom systeem is een deurintercom systeem wat volledig stand-alone kan werken of onderdeel kan uitmaken van het online

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Omschrijving aanbieding Volgnummersysteem Q-Pro Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Het klantverwijssysteem Q-Pro is leverbaar als Standaard

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE GOOGLE ZOEKMACHINES WIJ LEVEREN Complete Website Bouw en

Nadere informatie

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) 12/06/2014 Ins-30202-NL Net2 Entry - Monitor Paxton Technische support +31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

Nadere informatie

VU POINT Camera Toevoegen

VU POINT Camera Toevoegen VU POINT Camera Toevoegen Installatie: Verbind de camera via een UTP kabel met de router. Sluit de 12v aan op de camera. Hierna zal de VU Point camera opstarten, waarna deze via DHCP een adres zal verkrijgen

Nadere informatie

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS BUZY.BE BVBA Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS Welkom bij BUZY.BE RENTAL BUZY.BE staat garant voor het totaalpakket aan interactieve informatiesystemen, software en diensten.

Nadere informatie

LIVE WEBINAR UITZENDEN

LIVE WEBINAR UITZENDEN LIVE WEBINAR UITZENDEN met Google Hangouts on Air WEBINARGEEK.COM INTRODUCTIE Voor het uitzenden van een live webinar met WebinarGeek heb je een Google account nodig. Dat is nodig omdat er gebruik wordt

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY PRAKTISCHE ACCESSOIRES VOOR EEN NOG BETERE TOUCHSCREEN-ERVARING GROTERE DEELNAME VAN STUDENTEN EN DOCENTEN Zoekt u naar een geavanceerdere manier om

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Workshop - Dynamic DNS De beelden van je IP-camera bekijken via internet

Workshop - Dynamic DNS De beelden van je IP-camera bekijken via internet Workshop - Dynamic DNS De beelden van je IP-camera bekijken via internet In deze workshop Introductie...2 Eminent EM4483 Draadloze Internet Camera...2 Uitleg van de term Dynamic DNS...3 Voordelen van DynDNS...3

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag REACH TOUCH MOVE Interactief Jaarverslag Online Storytelling met uw interactief jaarverslag Maximale Reach, Touch en Move in de financiële verantwoording van een jaar Waarom uw jaarverslag interactief?

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Microsoft Advertising Tariefkaart

Microsoft Advertising Tariefkaart Microsoft Advertising Tariefkaart Microsoft Advertising is al bijna 15 jaar actief over de volle breedte van het digitale medialandschap. Via onze krachtige reeks digitale mediamerken bereiken wij maandelijks

Nadere informatie

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Wat is draadloos workware Base?... 3 Hoe staat dit in vergelijking tot andere Workware producten?... 3 Waarom zou ik draadloos Workware gebruiken

Nadere informatie

LIVE WEBINAR UITZENDEN

LIVE WEBINAR UITZENDEN LIVE WEBINAR UITZENDEN met Google Hangouts on Air WEBINARGEEK.COM INTRODUCTIE Voor het uitzenden van een live webinar met WebinarGeek heb je een Google account nodig. Dat is nodig omdat er gebruik wordt

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

Vodafone Thuis TV App

Vodafone Thuis TV App Vodafone Thuis TV App Gebruikershandleiding Vodafone Thuis TV App Inhoudsopgave 1. Ondersteuning 3 2. Installeren van de TV App 4 3. Verbind de Thuis TV App met je Interactieve Box 4 4. Het gebruik van

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Sauna Softdamp Infrarood Timer Langegolf Kleurenunit. Leisure Line

Gebruiksaanwijzing. Sauna Softdamp Infrarood Timer Langegolf Kleurenunit. Leisure Line Gebruiksaanwijzing Sauna Softdamp Infrarood Timer Langegolf Kleurenunit Leisure Line 1 Algemeen 3 Sauna.. 7 Softdamp. 9 Infrarood.. 11 Timer 14 Langegolf 16 Kleurenunit.. 19 Optie. 21 Sauna tijdklok. 22

Nadere informatie

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u!

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Memorabele Evenementen! De interesse in de motorsport verbindt mensen wereldwijd. Met de RaceRoom haalt u wereld beroemde race circuits, werkelijke motorgeluiden

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Fogger SF 1000/ 1500 Prijs: 20 / 25

Fogger SF 1000/ 1500 Prijs: 20 / 25 Fogger SF 1000/ 1500 Prijs: 20 / 25 Rookmachiene 1500 / 1000 watt voor grote podia, openlucht (560/280 m3 per minuut) Digitale programmeerbare afstandsbediening met instelbaar rookvolume en volledig instelbare

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile

Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 11 Nummer: 1029 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst Managed Mobile...

Nadere informatie

Schoolwebsite.nu. Snel aan de slag met uw website. Versie 4.0

Schoolwebsite.nu. Snel aan de slag met uw website. Versie 4.0 Schoolwebsite.nu Snel aan de slag met uw website Versie 4.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inleiding... 3 2 Voor dat u begint... 4 3 Teksten op de website... 6 4 Groepspagina s... 8 5 De groepspagina...

Nadere informatie

Toelichting release notes. 23 oktober 2014

Toelichting release notes. 23 oktober 2014 Toelichting release notes 23 oktober 2014 2 Toelichting release notes 23 oktober 2014 Inleiding release notes Deze week ontvangen jullie de release notes waarin onder meer twee nieuwe Paddlets, verschillende

Nadere informatie

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Wie is Netstar? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1027 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst... 3 1.2 Varianten...

Nadere informatie

eqbs gebruikersvriendelijke websites

eqbs gebruikersvriendelijke websites eqbs gebruikersvriendelijke websites maatwerk websites voor uw onderneming www.elitelabs.nl gebruikersvriendelijke maatwerk website Overal ter wereld altijd uw eigen website beheren. Persoonlijk ontwerp

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals IT S ALL ABOUT EXPERIENCE Package Deals De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1100 - Registratie medewerkers

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1100 - Registratie medewerkers Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1100 - Registratie medewerkers www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1 Doel...3 2 Module configuratie...4 2.1 Het aanmaken van een Medewerker...4

Nadere informatie

DTRONIC WR01 Wireless-N Wifi repeater

DTRONIC WR01 Wireless-N Wifi repeater DTRONIC WR01 Wireless-N Wifi repeater Versie 10-2018 1 1 Het product 3 1.2 Pak het apparaat uit 3 1.3 Introductie van het apparaat 4 1.4 Opzetten van een draadloos netwerk 4 1.4.1 Wireless AP mode 4 1.4.2

Nadere informatie

AR Technology by VEEEW - Magazine 01

AR Technology by VEEEW - Magazine 01 AR Technology by VEEEW - Magazine 01 Augmented Reality Maak drukwerk nu wel heel eenvoudig interactief met VEEEW. 3D effecten! VEEEW biedt een unieke klantbeleving met 3D effecten. Check it out! AR you

Nadere informatie

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken.

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken. Retail Digital Signage heeft zich in verschillende vormen effectief bewezen om doelgericht met consumenten te communiceren. Digitale media wordt ingezet om merkenherkenning te ondersteunen, winkel promoties

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Eindverslag. Ivan de Kok Rianne Jongebloed Bart van den Heiligenweg Stefan van der Voort. Document Eindverslag Versie 1.0

Eindverslag. Ivan de Kok Rianne Jongebloed Bart van den Heiligenweg Stefan van der Voort. Document Eindverslag Versie 1.0 Eindverslag Ivan de Kok Rianne Jongebloed Bart van den Heiligenweg Stefan van der Voort Document Eindverslag Versie 1.0 Inleiding De Wibautstraat bestempeld als lelijkste straat van Amsterdam, maar waarom

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Hik-Connect Introductie V1.0

Hik-Connect Introductie V1.0 Hik-Connect Introductie V1.0 Noot: Omdat Firmware, cliënt software, etc. nog niet vrijgegeven zijn, Zijn alle afbeeldingen in deze technische nota voor tijdelijk gebruik. Hikvision behoudt het recht om

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE,

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, CLOSED SOURCE CMSEN Versie: 2.0 Dit onderzoek betreft de zoekmachine vriendelijkheid van commerciële CMS-systemen, m.a.w. systemen waar de

Nadere informatie

AFO 653 RSS Nieuwsfeeds

AFO 653 RSS Nieuwsfeeds AFO 653 RSS Nieuwsfeeds 653.1 Inleiding 653.1.1 Wat zijn RSS News Feeds en hoe worden ze in Vubis Smart gebruikt? RSS News Feeds RSS (Really Simple Syndication) is een XML-gebaseerd formaat voor het distribueren

Nadere informatie

De klantbeleving staat centraal

De klantbeleving staat centraal De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor een multimediale sportbeleving voor

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd Introductie Deze handleiding heeft tot doel een eenvoudige stap voor stap handleiding te zijn voor eindgebruikers van CMS Made Simple

Nadere informatie

WEBSITE APK WAAR KOMEN DE GEGEVENS VANDAAN?

WEBSITE APK WAAR KOMEN DE GEGEVENS VANDAAN? 1 WEBSITE APK WAAR KOMEN DE GEGEVENS VANDAAN? OPZET Voor het bepalen van de scores in de website APK wordt uitsluitend gebruik gemaakt van openbare gegevens of gegevens die direct uit uw website volgen.

Nadere informatie

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening.

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening. Maak gebruik van actiegerichte rapportages In Google Analytics kun je kiezen uit een veelvoud aan rapporten. Ik zal in deze handleiding 7 praktische rapporten beschrijven, die je direct kunt gaan gebruiken.

Nadere informatie

Fluid Ergometer Computer V.8012

Fluid Ergometer Computer V.8012 Fluid Ergometer Computer V.8012 2 INDEX 3. Meeteenheden Computer 4. Programma's. Snelle Start. 5. Programma's. Pacer. 6. Programma's. Interval 7. Instellen en opslaan van trainingsparameters. 8. Computeropties.

Nadere informatie

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en.

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en. Public Viewing * is kosteneffectief en zorgt voor serieus meer omzet *verlengt de bezoekduur van uw gasten * meer beleving bij uw bezoekers * vergroot de betrokkenheid van consumenten bij uw organisatie

Nadere informatie

Mi-light WiFi ibox Configuratie. Download de Mi-light 3 App. Stap 2: Installeer uw led spots, strips of lampen. Sluit Wifi module aan

Mi-light WiFi ibox Configuratie. Download de Mi-light 3 App. Stap 2: Installeer uw led spots, strips of lampen. Sluit Wifi module aan Mi-light WiFi ibox Configuratie Bedankt voor uw aankoop. Deze brochure bevat alle informatie omtrent het configureren van de Milight Wifi Box (ibox) en bijbehorende verlichting. Met de Milight 3 App kan

Nadere informatie

Zantingh CO 2 -doseringsinstallaties

Zantingh CO 2 -doseringsinstallaties Zantingh CO 2 -doseringsinstallaties You can count on our expertise RVS CO 2 -doseringsinstallatie De Zantingh CO2-units worden toegepast bij het centraal doseren van CO2 in tuinbouwkassen. De rookgassen

Nadere informatie

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV interactief concept mobiel tv online social NIEUW resporter Resporter Opgericht augustus 2012 RESPORTER: ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL

Nadere informatie

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties.

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties. Wat is CleverDisplay? CleverDisplay is gespecialiseerd in narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek

Nadere informatie

Installatiehandleiding Way Kit Verzie V3.0

Installatiehandleiding Way Kit Verzie V3.0 De Way Kit van Fermax is een Plug & Play kit. De huisstations zijn reeds voor geprogrammeerd op het deurstation. 1. Monitor onderdelen en functies: 2. Deurstation onderdelen en functies: - JP/LK : jumper

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING Uit onderzoek blijkt dat homo s relatief hoogopgeleid zijn, meer dan gemiddeld vrij te besteden hebben en graag merken kopen die adverteren in homomedia. Vaak worden trends

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Narrowcasting. NORISK Signage. Webapplicatie. Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH)

Narrowcasting. NORISK Signage. Webapplicatie. Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH) Narrowcasting Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH) Narrowcasting is een vorm van communicatie waarbij publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een beperkt netwerk

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst SB Vast-Mobiel Hosted... 3 1.3 Positionering dienst SB Vast-Mobiel

Nadere informatie

TARIEVEN VLAANDEREN 2018

TARIEVEN VLAANDEREN 2018 TARIEVEN VLAANDEREN 2018 STANDARD DISPLAY ADVERTISING National Medium Rectangle National Leaderboard 1 WEEK VÓÓR VERSCHIJNING 1 ste Medium Rectangle in de resultatenlijst Leaderboard bovenaan elke pagina

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave... 7 3.2 Live video

Nadere informatie

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten FLOWR - IPTV Flowr gaat verder dan alle andere entertainment oplossingen: het transformeert elk scherm

Nadere informatie

Simpele drive in show met geluid tot 65 personen, ideaal voor bij mensen thuis of in een kleine kroeg 375,00

Simpele drive in show met geluid tot 65 personen, ideaal voor bij mensen thuis of in een kleine kroeg 375,00 Drive in discotheek MDS drive in discotheek type I Simpele drive in show met geluid tot 65 personen, ideaal voor bij mensen thuis of in een kleine kroeg 375,00 Optioneel: extra geluid tot 200 personen

Nadere informatie

feestdagen PROMO! APOLLO MULTIPOINT LASER ROOD GROEN PDM663 DYNAMISCHE MICROFOON IN KOFFER DM120 SET VAN 5 DYNAMISCHE MICROFOONS

feestdagen PROMO! APOLLO MULTIPOINT LASER ROOD GROEN PDM663 DYNAMISCHE MICROFOON IN KOFFER DM120 SET VAN 5 DYNAMISCHE MICROFOONS feestdagen PROMO! GELDIG T/M 31 DECEMBER 2017 APOLLO MULTIPOINT LASER ROOD GROEN MAGIC JELLY DJ BALL RGB LED S ARCHE IP65 OUTDOOR LASER 153.219 152.793 152.752 36 59 36 41 69 PDM663 DYNAMISCHE MICROFOON

Nadere informatie

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan Milight Wifi module installatiehandleiding Bedankt voor uw aankoop bij Ledstripkoning. Hierbij treft u de handleiding voor het instellen van uw Milight Wifi verlichting in combinatie met de Milight 3.0

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Een Net2 Entry touch paneel configureren

Een Net2 Entry touch paneel configureren Een Entry touch paneel configureren Overzicht Het Entry touch paneel is een luxe paneel met touchscreen, ingebouwde intercom en toegangscontrole functies en wordt gebruikt om op afstand te communiceren

Nadere informatie

DOUCHE AUTOMATISERING WEB-BASED TAPWATER & LEGIONELLA PREVENTIE SYSTEEM

DOUCHE AUTOMATISERING WEB-BASED TAPWATER & LEGIONELLA PREVENTIE SYSTEEM DOUCHE AUTOMATISERING WEB-BASED TAPWATER & LEGIONELLA PREVENTIE SYSTEEM Webeasy is wereldwijd het eerste bedrijf dat producten en applicaties voor gebouw- en industriële automatisering ontwerpt en aanbiedt

Nadere informatie

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen Inhoud Algemene informatie...3 Voor wie is deze handleiding?...3 Voordat u begint...3 Pagina beheer...4 Pagina aanmaken...4 Pagina wijzigen...4

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Managed Mobile

Dienstbeschrijving Managed Mobile Dienstbeschrijving Managed Mobile Inhoud Dienstbeschrijving Managed Mobile... 1 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Positionering dienst Managed Mobile... 3 1.3

Nadere informatie

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan Milight Wifi module installatiehandleiding Bedankt voor uw aankoop bij Ledstripkoning. Hierbij treft u de handleiding voor het instellen van uw Milight Wifi verlichting in combinatie met de Milight 3.0

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

75% IS BEREID 1 MINUUT KORTER TE DOUCHEN VOOR HET MILIEU.

75% IS BEREID 1 MINUUT KORTER TE DOUCHEN VOOR HET MILIEU. 75% IS BEREID 1 MINUUT KORTER TE DOUCHEN VOOR HET MILIEU. HIER Klimaatcampagne Sanitair besturingssysteem INHOUD 1. Besparing als uitgangspunt 03 2. M-Check in het kort 04 3. Voordelen 06 4. Schema s praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 13 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie...3 Details...3 Adresgegevens...4 Contactgegevens...4

Nadere informatie

Eerste ingebruikname Nyon all New in design one ebike computer

Eerste ingebruikname Nyon all New in design one ebike computer Eerste ingebruikname Nyon all New in design one ebike computer More ground clearance Volg alle stappen van de powerpoint tot het einde Hierna heeft u alle belangrijke stappen doorlopen om zelf de eerste

Nadere informatie

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile 2X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile 2X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl superstunt! Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile 2X = Onze gratis Vectron actiekassa s: www.kassakado.nl Op = Pech! Pos mobile Pro Mobiele alleskunner De Vectron POS Mobile Pro is ontwikkeld op basis

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

WORK_box modulair, plug & play workstation. Productinformatie juni 2015

WORK_box modulair, plug & play workstation. Productinformatie juni 2015 WORK_box modulair, plug & play workstation De zakelijke vastgoedmarkt verandert sterk, naast de vele vierkante vrijstaande meters, is ook de dynamische en roulerende invulling van kantoorgebouwen een belangrijke

Nadere informatie

Domeinnaam Online Gebruikershandleiding

Domeinnaam Online Gebruikershandleiding Domeinnaam Online Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Control Panel...4 2.1 Mogelijkheden Control Panel...5 3 Domeininstellingen...6 3.1 Domeinadministratie uitschakelen...8 3.2 Mogelijkheden

Nadere informatie