Haar hoofddoel is om Arnhem weer terug te brengen in de top 10 van meest aantrekkelijke binnensteden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Haar hoofddoel is om Arnhem weer terug te brengen in de top 10 van meest aantrekkelijke binnensteden."

Transcriptie

1 Organisatie: Stichting Platform Binnenstad Arnhem - Team Stadsregie Functies: 1) Regisseur m/v 8 à 12 uur per week 2) Verbinder m/v 20 uur per week 2) Marketing manager m/v 12 uur per week 3) Facilitair manager m/v 8 uur per week Bedrijfsprofiel Een binnenstad is te zien als een groot en veelkleurig bedrijf. Arnhem verdient een professionele regie en organisatie van de binnenstad. Een organisatie die de binnenstad runt als een bedrijf, met inachtneming van alle ambities, doelstellingen en verschillende (soms tegengestelde) belangen. Daartoe is onlangs, in samenwerking met de gemeente, door 7 stadspartners de stichting Platform Binnenstad Arnhem (PBA) opgericht. Haar hoofddoel is om Arnhem weer terug te brengen in de top 10 van meest aantrekkelijke binnensteden. Wie denkt en werkt als een bedrijf, werkt vanuit zijn eigen waarde propositie, richt zich op de klant, focust op rendement, houdt stakeholders betrokken, stuurt en programmeert de operatie en zorgt voor verbinding met het eigen personeel (lees: de retail- en horecaondernemers en de culturele partijen in de binnenstad). Wat het binnenstad management in het algemeen dus nodig heeft, is dat er een grotere groep professionele krachten ontstaat die samen werken aan de bovengenoemde opgave. Deze professionalisering vindt in Arnhem haar weerslag in het Team Stadsregie, een compact en slagvaardig team dat zorgt voor afstemming en uitvoering van de opdracht die voortkomt uit het ondernemingsplan en de jaarlijkse Uitvoeringsagenda. Het Team Stadsregie jaagt aan, coördineert, verbindt en voert uit. De volgende separate rollen en competenties worden voor dit team onderscheiden: Regisseur: Strategie, programmering, uitdragen boodschap, fondswerving. Verbinder: Bouw community ondernemers, samen leveren pay-off Arnhem (offline en online), schouders onder evenementen. Marketing manager: Focus op klant en bezoeker, communicatie, profilering, campagnes. Facilitair manager: Huismeester, vergunningen, citydressing. Administratie: Boekhouding, secretariaat, ondersteuning.

2 Stichting Platform Binnenstad Arnhem (PBA) is thans op zoek naar: De Regisseur m/v 8 à 12 uur per week (Deze functie is eventueel te combineren met de rol van Verbinder tot een urige werkweek) Functieomschrijving Regisseur Heeft de directievoering en zorgt voor de strategische vertaling voor de uitvoering van de Uitvoeringsagenda die jaarlijks wordt opgesteld door Team Stadsregie en het stichtingsbestuur PBA. Concretiseert de ambities van het PBA naar het gewenste resultaat. Weet, samen met de andere professionals in het team, de 5 themawerkgroepen te voeden en te stimuleren. Is het centraal aanspreekpunt voor het bestuur van PBA en stakeholders van de binnenstad; de ondernemers/instellingen, de gemeente en vastgoedeigenaren. Heeft als hoofdtaak het managen van het team, het coördineren van de gestelde doelen en het sturen op de gewenste resultaten. Rapporteert aan het bestuur over de voortgang en resultaten. Is daarnaast ook sparringpartner om met het bestuur de ingeslagen weg te analyseren, en op basis van voortschrijdend inzicht aan te passen waar nodig, en gevraagd en ongevraagd advies te geven. Functie-eisen Regisseur De Regisseur voldoet aan de volgende eisen: Heeft aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau. Weet uit ervaring wat het is om de prioriteiten van een bestuur te matchen met de dagelijkse praktijk, en weet daarbij met professionals te werken, en biedt voldoende vrijheid binnen de kaders die het bedrijf, de begroting en het bestuurlijk veld stelt. Weet mensen te motiveren, geeft support voor het maken van keuzes, en bewaakt tegelijkertijd de samenhang tussen de diverse onderdelen. Is een toegankelijk en betrouwbare persoonlijkheid. Heeft ervaring met en gevoel voor politieke en commerciële verhoudingen vanuit het professioneel runnen van een bedrijf. Een grote pre is kennis van en ervaring met retail, horeca, binnensteden en platform samenwerking. Beschikt over een servicegerichte instelling. Is iemand die de professionals in het team het podium gunt en hen laat excelleren.

3 Een Verbinder m/v 20 uur per week (Deze functie is eventueel te combineren met de rol van Regisseur tot een urige werkweek) Functieomschrijving Verbinder Verantwoordelijk voor het verbinden van de stakeholders in het centrum, de ondernemers en de andere partijen. Activeren van ondernemers om zo gezamenlijk de binnenstad op de kaart te zetten. Coördineert de gezamenlijke inzet van mensen, middelen, acties, netwerk, kennis en kanalen. Ontwikkelt in korte tijd communicatielijnen met gemeentelijke afdelingen & functionarissen in het belang van de resultaten die vanuit het PBA zijn geformuleerd door de regisseur. Zorgt voor het op één lijn krijgen en houden van alle partijen. Functie-eisen Verbinder De Verbinder voldoet aan de volgende eisen: Heeft aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau. Is een teamplayer met een toegankelijk maar representatief voorkomen. Is een energieke, gedreven en enthousiaste persoonlijkheid. Heeft relevante werkervaring met het werkveld van retail, horeca, cultuurinstellingen, binnensteden en platformsamenwerking. Heeft een servicegerichte instelling en is in staat om anderen te versterken. Heeft relevante kennis en ervaring waardoor de taal van ondernemers wordt gesproken en daardoor hun belangen begrijpt. Is iemand die snel een verbindende factor vindt of creëert, en kan daarmee ondernemers (horeca, retail, vastgoed, cultuur, dienstverlening) binden aan het gezamenlijke doel. Is een stevige en communicatieve persoonlijkheid die ondernemers aanspreekt op ondernemerschap en de stadsbelangen. Is in staat om de wensen en eisen van ondernemers te vertalen naar ambtelijke partijen, mondeling én schriftelijk. Is nieuwsgierig ingesteld en ontdekt en vertaalt nieuwe trends en ontwikkelingen in de retail- en horecabranche in concreet toepasbare ideeën voor de binnenstad Arnhem.

4 Een Marketing manager m/v - 12 uur per week Functieomschrijving Marketing manager Is primair verantwoordelijk voor het identificeren, initiëren en ontwikkelen van de marketing strategie op basis van het plan van aanpak voor de binnenstad. Gaat daarmee de binnenstad Arnhem een gezicht te geven als warenhuis en place to meet. Is in deze functie gericht op de klant (c.q. de diverse klantgroepen!), de klantreis en de klantwaarden die passen bij de binnenstad Arnhem. Coördineert marketing campagnes en PR-activiteiten door goed opdrachtgeverschap te tonen naar marketingbureaus, technologie partijen, etc. Weet dat het marketen van de binnenstad iets anders is dan citymarketing. Weet in samenwerking met het regieteam de marketingstrategie, samen met de Verbinder, te vertalen richting ondernemers en weet de beoogde klantbeleving per klantgroep helder en optimaal neer te zetten. Is in staat om door de samenwerking met ondernemers met het regieteam synergie te creëren tussen de diverse uitingsvormen (etalages, social media en belevingen) van retail, horeca en cultuur. Goede evenementen zíjn goede marketing. Weet tijdig te anticiperen op (en draagt bij aan) de evenementenkalender en vertaalt deze naar de context van de binnenstad. Heeft een faciliterende rol richting de Verbinder en de ondernemers in het uitwerken van draaiboeken, planningen en het tijdig inzetten van collega s om het maximale uit de binnenstad te kunnen halen. Weet de ambities te vertalen naar een duidelijke aanpak, zowel in tijd als in middelen richting de ontwikkeling van een modern instrumentarium voor de binnenstad marketing. Functie-eisen Marketing manager De Marketing manager voldoet aan de volgende eisen: Heeft aantoonbare HBO/WO werk- en denkniveau. Een grote pre is een afgeronde NIMA B opleiding. Heeft goede beheersing van Engels en Duits, in woord en vooral geschrift. Heeft aantoonbare werkervaring met citymarketing / binnenstadsmarketing. Heeft aantoonbare werkervaring in de samenwerking met uiteenlopende ondernemers/klanten met ieders individuele klantbeleving. Is communicatief vaardig zowel verbaal als op schrift en is bekend met het gebruik van de diverse sociale media kanalen. Is een creatief ingestelde persoonlijkheid en in staat zelfstandig zaken uit te werken. Heeft een hands-on mentaliteit. Heeft kennis en ervaring in het werken met alle gangbare digitale communicatiemiddelen van deze tijd. Is een teamplayer. Is een representatieve persoonlijkheid en met brede communicatieve vaardigheden.

5 Facilitair manager m/v 8 uur per week Functieomschrijving Facilitair manager Is het eerste aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken binnen de Stichting Platform Binnenstad Arnhem (PBA) en het winkel- en horecagebied. Fungeert als huismeester voor het winkel- en horecagebied. Is verantwoordelijk voor relatiebeheer tussen alle facilitaire externe partijen en partners. Signaleert, rapporteert en lost plotseling optredende calamiteiten, in en rond het winkelgebied op. Bemiddelt bij klachten, wensen en overlastsituaties. Beheert en houdt toezicht op het winkelgebied en orde en netheid (schoon, heel, veilig). Weet de verschillende zaken contractueel goed uit te onderhandelen en te regelen (bijv. kerstverlichting, groenvoorziening, aankleding vlaggen etc.). Is in staat processen (vergunningen, uitvoering etc.) af te stemmen met betrokken partijen in de dagelijkse praktijk. Zorgt voor de planning en uitvoering én communicatie hierover richting ondernemers. Functie-eisen Facilitair manager De Facilitair manager voldoet aan de volgende eisen: Heeft aantoonbaar MBO/HBO werk- en denkniveau. Heeft een hands-on instelling, en heeft affiniteit met een stedelijke werkomgeving. Heeft aantoonbaar affiniteit met techniek, en technische aspecten die er binnen stedelijke situaties gangbaar zijn. Is vaardig in effectieve communicatie via moderne middelen, zowel in woord als geschrift. Is proactief, daadkrachtig en besluitvaardig. Is taakgericht en heeft een groot doorzettingsvermogen. Herkent zichzelf in de uitspraak: afspraak is afspraak. Heeft oog voor detail. Is flexibel en een echte teamplayer. Kan goed luisteren. Heeft een goed ontwikkeld inlevingsvermogen. Is creatief. Heeft een groot relativerend vermogen. Heeft een georganiseerde en gestructureerde manier van werken. Is vaardig in het gebruiken van de gangbare software (Word, Excel, Outlook). Herkent u zich in één of meerdere profielen? Dan ontvangen wij graag uw motivatiebrief en uitgebreide CV! U kunt uw sollicitatie sturen naar info@binnenstadarnhem.nl. Geef a.u.b. duidelijk aan voor welke functie u solliciteert. Voor meer informatie zie het Ondernemingsplan en het convenant via Heeft u een specifieke vraag m.b.t. een vacature, dan kunt u deze ook stellen via info@binnenstadarnhem.nl.

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Situatieschets De publieksdiensten van de Openbare Bibliotheek Amsterdam omvat wijkbibliotheken en een Centrale Bibliotheek

Nadere informatie

PROJECTLEIDER EN CONSULENT MARKETING (schaal 8) voor bepaalde tijd van een jaar

PROJECTLEIDER EN CONSULENT MARKETING (schaal 8) voor bepaalde tijd van een jaar De Bibliotheek Raalte ondersteunt burgers bij het leren en kunnen participeren in de samenleving. Zij doet dit door toegang te bieden tot informatieve en culturele bronnen, door mensen te helpen vaardigheden

Nadere informatie

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Hoofd (financieel) Beleid & Advies 22 december 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal (tot 8 januari) Marcel

Nadere informatie

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Unithoofd (financieel) beleid & advies 1 juni 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27

Nadere informatie

Vacature Business Development & Sales

Vacature Business Development & Sales Vacature Business Development & Sales Functieomschrijving 0 1 20.10. 2016 Vacature Business development &sales 01 Zelfstandige denker, met gevoel voor het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord FUNCTIEPROFIEL LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle 1. LTO Noord LTO Noord is dé belangenbehartiger en partner voor boeren en tuinders in de negen provincies

Nadere informatie

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Profielschets Manager Financiën Omnivera GWZ ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Adviseurs ERLY: drs. Lilian Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Omnivera GWZ Omnivera

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van campagnes en acties binnen een team en/of thema met als doel het bereiken, benaderen en activeren van de doelgroepen. Welke

Nadere informatie

Profiel. Manager Financiën en Bedrijfsvoering. 16 juni 2016. Opdrachtgever Cosis. Voor meer informatie over de functie 088 8393253

Profiel. Manager Financiën en Bedrijfsvoering. 16 juni 2016. Opdrachtgever Cosis. Voor meer informatie over de functie 088 8393253 Profiel Manager Financiën en Bedrijfsvoering 16 juni 2016 Opdrachtgever Cosis Voor meer informatie over de functie 088 8393253 Voor sollicitatie www.cosis.nu/vacatures rvb@cosis.nu Promens Care en NOVO

Nadere informatie

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd Interne- en externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Financiën Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

Vacature ervaren communicatieadviseur

Vacature ervaren communicatieadviseur Vacature ervaren communicatieadviseur Het Oranje Fonds zoekt per direct een ervaren communicatieadviseur op de afdeling Communicatie, Fondsenwerving & Campagnes. De functie Je zet het Oranje Fonds stevig

Nadere informatie

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Ellen Bruin, september 2015 Over de Dienst Gezondheid en Jeugd De Dienst Gezondheid & Jeugd verzorgt namens 17 gemeenten in Zuid-Holland Zuid de uitvoering

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Doel van de rol Iedere Compliance Officer heeft als doel het beheersen van de risico s die BKR loopt in haar strategische en operationele processen.

Doel van de rol Iedere Compliance Officer heeft als doel het beheersen van de risico s die BKR loopt in haar strategische en operationele processen. FUNCTIEPROFIEL Opdrachtgever: Functienaam: BKR Compliance Officer Security & Risk BKR is een onafhankelijke stichting met een maatschappelijk doel. BKR streeft sinds 1965, zonder winstoogmerk, een financieel

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

> Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 > Profiel >WS.2015/MW/16.088 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Projectmanager

Nadere informatie

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers.

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. OTV- SENIORPLAZA OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. Als partners staan wij in voor een totaalaanbod op het vlak van wonen, zorg en service. De

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen Profielschets Directeur-bestuurder Omnia Wonen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Omnia Wonen Datum: 20 oktober 2014 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Omnia Wonen in Harderwijk is een moderne

Nadere informatie

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week.

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week. Elzinga bv is een specialistisch spuitbedrijf in het hart van Friesland en opereert op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Schadeherstel, carrosserieonderhoud, schilderwerken, jachtcoating, stralen en

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

FINANCIAL MANAGER #VACATURE

FINANCIAL MANAGER #VACATURE #VACATURE E-COMMERCE FINANCE START-UP & SCALE-UP FINANCIAL MANAGER Minder.nl is een innovatief en snelgroeiend online bedrijf en bedient de markt met twee businessmodellen. Op het onafhankelijke vergelijkingsplatform

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR PublicSpirit Aarnt Lantinga senior consultant November 2014 Organisatie & context SADC ontwikkelt binnen de Metropool Regio Amsterdam een samenhangende portfolio van hoogwaardige

Nadere informatie

Werken in de evenementenbranche

Werken in de evenementenbranche werkproces 1 1 2 3 4 5 6 Werken in de evenementenbranche Medewerker Evenementenorganisatie Wat laat je zien? Je organiseert evenementen zelfstandig en in opdracht van anderen Je bent de spin in het web,

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09

PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09 PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09 Voor meer informatie over de functie: Met David, professionals in talentmanagement De Burght 268 5664 PT Geldrop Telefoon 040-2802120

Nadere informatie

Profielschets. Manager Finance & Reporting. Wooncompagnie. ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer:

Profielschets. Manager Finance & Reporting. Wooncompagnie. ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer: Profielschets Manager Finance & Reporting Wooncompagnie ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer: 035 543 00 88 Wooncompagnie Wooncompagnie is een nuchtere en bescheiden woningcorporatie

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Ambitieuze en besluitvaardige ontwikkelaar en bouwer die in verbinding met medewerkers en bestuur de fusie naar de nieuwe gemeente leidt en

Nadere informatie

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 www.gitp.nl > Profiel >WS.2016.0003/16.018 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

Functieprofiel Manager Corporate Communicatie TLN

Functieprofiel Manager Corporate Communicatie TLN Functieprofiel Manager Corporate Communicatie TLN TLN Manager Corporate Communicatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor de sector transport en logistiek. TLN verbindt

Nadere informatie

AAV 30 januari 2017, agendapunt 8.

AAV 30 januari 2017, agendapunt 8. AAV 30 januari 2017, agendapunt 8. Vaststellen profielen raadsleden, lijsttrekker en wethouder Voor de gemeenteraadsverkiezingen hoort overeenkomstig artikel 6.13 van het Huishoudelijk reglement voorafgaand

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Baston Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2014 De context Baston Wonen is een woningcorporatie in de gemeente Zevenaar met circa 4.000

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Organisatie Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken, vermissingen en calamiteiten.

Nadere informatie

Wat doet het Diabetes Fonds precies?

Wat doet het Diabetes Fonds precies? Het Diabetes Fonds 1 miljoen Nederlanders heeft diabetes, een ziekte die je je gezondheid en toekomst afneemt. Onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom ziet het Diabetes Fonds het als zijn belangrijkste

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

Functieprofiel: Directeur Gezondheidscentrum Korte Akkeren

Functieprofiel: Directeur Gezondheidscentrum Korte Akkeren Postadres Postbus 571 2800 AN Gouda Procedure voor het aantrekken van een Directeur Gezondheidscentrum Korte Akkeren Procedure: 1. Functie intern en evt. extern openstellen. 2. Interne gesprekken december

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit

Nadere informatie

Hoofd Bedrijfsvoering (Manager Operations) Utrecht

Hoofd Bedrijfsvoering (Manager Operations) Utrecht Voor onze opdrachtgever, het Oranje Fonds, zijn wij op zoek naar een Hoofd Bedrijfsvoering (Manager Operations) Utrecht Achtergrondinformatie Het fonds Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds

Nadere informatie

ORGANISATIE- EN PERSONEELSBELEID

ORGANISATIE- EN PERSONEELSBELEID ORGANISATIE- EN PERSONEELSBELEID maart 2018 Inleiding In onderhavige notitie is het organisatie- en personeelsbeleid van de gemeente Rucphen beschreven. Dit organisatie- en personeelsbeleid is in samenspraak

Nadere informatie

Profiel gemeenteraadslid

Profiel gemeenteraadslid 1 1 Profiel gemeenteraadslid 2NB: Overal waar zij of ze staat kan ook hij gelezen worden. 3ALGEMEEN 4Een D66 gemeenteraadslid is gekozen door de inwoners van Utrecht en vertegenwoordigt hen op een 5integere

Nadere informatie

360 feedback assessment

360 feedback assessment 360 feedback assessment Naam : Jan Voorbeeld Datum rapportage : oktober 2013 Opdrachtgever : Organisatie Contactpersoon : Ellen Roosen Mpact Training & Advies Overwaard 13, 4205 PA Gorinchem Nederland

Nadere informatie

Referentienummer:

Referentienummer: P e r s o o n l i j k & v e r t r o u w e l i j k F U N C T I E - E N K A N D I D A A T P R O F I E L D I R E C T E U R Referentienummer: 2018-1244 1. OPDRACHTGEGEVENS Opdrachtgever : Revalidatie Nederland

Nadere informatie

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Voor meer informatie over deze functie: Marcel Bogaarts, directeur bazalt 06 21 82 17 91 Sluitingsdatum: 08 mei 2019 1. Organisatie Stichting bazalt is een

Nadere informatie

Profiel Voorzitter Raad van Bestuur NPO (Strategie, Publiek & Marketing)

Profiel Voorzitter Raad van Bestuur NPO (Strategie, Publiek & Marketing) Definitieve profielen vastgesteld door RvT op 16 mei herbevestigd in de RvT op 28 maart 2018 Profiel Voorzitter Raad van Bestuur NPO (Strategie, Publiek & Marketing) Kernopdracht van de voorzitter Richting

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS Be the change you want to see in this world Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden

Nadere informatie

Servicedocument. Kwalificerend. Instructie beoordelaar. Examenplan. Reizen. Reizen Manager verkoop reizen. Manager verkoop reizen

Servicedocument. Kwalificerend. Instructie beoordelaar. Examenplan. Reizen. Reizen Manager verkoop reizen. Manager verkoop reizen Servicedocument Kwalificerend Examenplan Instructie beoordelaar Reizen Reizen Manager verkoop reizen Manager verkoop reizen Uitstroom : Manager verkoop reizen Niveau : 4 Crebonr. : 94100 Kerntaak : alle

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Ondertussen in Nederland: Strategieen voor vitale binnensteden. Nienke van Gerwen 30 November 2017, Antwerpen

Ondertussen in Nederland: Strategieen voor vitale binnensteden. Nienke van Gerwen 30 November 2017, Antwerpen Ondertussen in Nederland: Strategieen voor vitale binnensteden Nienke van Gerwen 30 November 2017, Antwerpen Even voorstellen Adviseur retail en centrummanagement BRO Programmamanager Platform Binnenstadsmanagement

Nadere informatie

FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER

FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER Finance #VACATURE FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER De huizenmarkt is al jaren enorm dynamisch te noemen. Met name het hoogste segment heeft te maken met een grote vraag en een beperkt aanbod. Dat de

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

UPDATE CITYMARKETING & EVENEMENTENBELEID

UPDATE CITYMARKETING & EVENEMENTENBELEID UPDATE CITYMARKETING & EVENEMENTENBELEID Apeldoorn, 15 oktober 2015 Geachte heer, mevrouw, De gemeente werkt aan beleid voor citymarketing en evenementen. Wij hebben hierover met veel Apeldoornse partijen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE Oktober 2016 DE ORGANISATIE is een ondernemende, maatschappelijk gedreven wooncorporatie met circa 10.000 woningen en zeven verzorgingscomplexen in de

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Senior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit.

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. FUNCTIEPROFIEL Procescoach Informatievoorziening 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Medior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

PR SPECIALIST RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

PR SPECIALIST RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het extern profileren van de organisatie door het in de media/via social media positioneren van de organisatie en haar activiteiten, passend bij het gewenste imago. Welke

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Directeur Hotel Papendal

Directeur Hotel Papendal Directeur Hotel Papendal Namens de aandeelhouder NOC*NSF, is de Raad van Commissarissen van Hotel Papendal op zoek naar een daadkrachtige Directeur, die zijn/haar sporen met bewezen resultaten in de hotel

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 >Profiel Kenmerk >16.072 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Bestuurder-Directeur

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

Profiel Voorzitter Raad van Bestuur NPO (Strategie, Publiek & Marketing) Definitieve profielen vastgesteld door RvT op 11 december 2018

Profiel Voorzitter Raad van Bestuur NPO (Strategie, Publiek & Marketing) Definitieve profielen vastgesteld door RvT op 11 december 2018 Definitieve profielen vastgesteld door RvT op 11 december 2018 Missie Raad van Bestuur Om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen moeten ze bereikt worden met het hele verhaal: over de wereld

Nadere informatie

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair)

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Groot Hoogwaak levert een professionele bijdrage aan het aanbod van woon-, zorg-, en welzijnsvoorzieningen voor ouderen in Noordwijk. Dit aanbod

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur LTO Nederland

Functieprofiel Directeur LTO Nederland Functieprofiel Directeur LTO Nederland LTO Nederland Directeur Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO) is het samenwerkingsverband van LTO Noord, ZLTO en LLTB. Ruim 35.000 (70%) boeren en tuinders

Nadere informatie

Profiel. interim algemeen manager U10 voor de duur van 6 tot 12 maanden

Profiel. interim algemeen manager U10 voor de duur van 6 tot 12 maanden Profiel interim algemeen manager U10 voor de duur van 6 tot 12 maanden Profiel algemeen manager ad interim U10 Algemeen U10 is een netwerksamenwerking, bestaande uit 12 tot 16 gemeenten rondom Utrecht.

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfsvoering, waartoe behoren datakwaliteit, informatisering en analyse, registratie en boekhouding, compliance

Nadere informatie

MANAGER INKOOP #VACATURE

MANAGER INKOOP #VACATURE #VACATURE MANAGER INKOOP Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsenmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Wonen

Functiebeschrijving manager Wonen Functiebeschrijving manager Wonen Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Wonen, waartoe behoren het Klantcontactcentrum (KCC), Verhuur, Wijkaanpak, Individuele zorg en Dagelijks Onderhoud. Kern en uitdaging

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

Functieprofiel Voorzitter Transport en Logistiek Nederland

Functieprofiel Voorzitter Transport en Logistiek Nederland Functieprofiel Voorzitter Transport en Logistiek Nederland Transport en Logistiek Nederland Voorzitter Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor de sector transport en logistiek.

Nadere informatie

ACCOUNTING MANAGER #VACATURE

ACCOUNTING MANAGER #VACATURE #VACATURE ACCOUNTING MANAGER Stella is een van de meest snelgroeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

Bestuurssecretaris Slachtofferhulp Nederland

Bestuurssecretaris Slachtofferhulp Nederland Bestuurssecretaris Slachtofferhulp Nederland Organisatie Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken, vermissingen en calamiteiten. Zij zijn er ook voor nabestaanden,

Nadere informatie

Kandidatenprofiel. Manager Financiën, Control en Administratie (FC&A)

Kandidatenprofiel. Manager Financiën, Control en Administratie (FC&A) Kandidatenprofiel Manager Financiën, Control en Administratie (FC&A) 1. De organisatie Zorgspectrum, onderdeel van het samenwerkingsverband Carante Groep, is een zorgorganisatie die zich richt op het welbevinden

Nadere informatie

Proces-verbaal van opdrachtverlening

Proces-verbaal van opdrachtverlening Proces-verbaal van opdrachtverlening Titel aanbesteding Teamleider Evenementenbureau (sector Stadsbeheer) Kenmerk aanbesteding Gegevens aanbestedende dienst Gemeente 's-hertogenbosch Wolvenhoek 1 5211HH

Nadere informatie

SOURCING MANAGER #VACATURE

SOURCING MANAGER #VACATURE #VACATURE Bol.com is de winkel van ons allemaal, die steeds meer transformeert in de speciaalzaak voor iedereen. Iedere shopper journey begint bij bol.com dat is het hoogste doel van de e-tailer. Om dat

Nadere informatie

Medewerker evenementenorganisatie

Medewerker evenementenorganisatie Medewerker evenementenorganisatie Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze

Nadere informatie

SR. DATABASE MARKETEER

SR. DATABASE MARKETEER #VACATURE MARKETING SR. DATABASE MARKETEER e-luscious is dé naam achter succesvolle webshops als wijnvoordeel.nl, koffievoordeel.nl en wijnbeurs.nl. Vanuit de verschillende labels bedient e-luscious iedere

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen FUNCTIEPROFIEL Manager Financiën bij Standvast Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2015 Organisatie en context Standvast Wonen is een actieve woningcorporatie met bijna 9.000

Nadere informatie

COMMERCIËLE PRODUCTMANAGER E-BIKES

COMMERCIËLE PRODUCTMANAGER E-BIKES #VACATURE COMMERCIËLE PRODUCTMANAGER E-BIKES Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt.

Nadere informatie

Verantwoord starten: Ben ik wel een ondernemer/zzp er!?

Verantwoord starten: Ben ik wel een ondernemer/zzp er!? Verantwoord starten: Ben ik wel een ondernemer/zzp er!? StartersCentrum: voor starters in Limburg Diensten Collectieve voorlichting / seminars Individuele adviesgesprekken / klankbordfunctie Projecten

Nadere informatie

LOGISTIEK MANAGER #VACATURE

LOGISTIEK MANAGER #VACATURE #VACATURE LOGISTIEK MANAGER Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

Adviseur Bedrijfskundige informatica (1 fte)

Adviseur Bedrijfskundige informatica (1 fte) De Rijnbrink Groep adviseert en ondersteunt bibliotheken in Gelderland en Overijssel op het gebied inhoudelijk bibliotheekwerk en bedrijfsvoering zoals HRM, financiën, communicatie, marketing en ICT. Om

Nadere informatie

Reglement RvC Bijlage C: profielschets bestuur

Reglement RvC Bijlage C: profielschets bestuur Reglement RvC Bijlage C: profielschets bestuur Versie: 2019.01 Vastgesteld door RvC: oktober 2016 Opnieuw vastgesteld: 6 maart 2019 Gezien door de bestuurder: 6 maart 2019 Inhoudsopgave 1. Profielschets

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

Klant & Strategie. Plaats in de organisatie:

Klant & Strategie. Plaats in de organisatie: Functienaam: Sector: Afdeling: teammanager Klant Klant & Strategie Klant Plaats in de organisatie: De teammanager Klant verricht zijn werkzaamheden onder de verantwoordelijkheid van de manager Klant &

Nadere informatie

Wat doet het Diabetes Fonds precies?

Wat doet het Diabetes Fonds precies? Het Diabetes Fonds 1 miljoen Nederlanders heeft diabetes, een ziekte die je je gezondheid en toekomst afneemt. Onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom ziet het Diabetes Fonds het als zijn belangrijkste

Nadere informatie

Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken Functiebeschrijving

Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken Functiebeschrijving Functie Waardering : Strategisch adviseur : Schaal 12 (Indicatief) Vastgesteld d.d. : 16 november 2014 Plaats in de organisatie De strategisch adviseur ressorteert onder de directeur NVVB. De werkzaamheden

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v!

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! Teamleden van RPCZ werken aan een gezamenlijke ambitie. Deze is gebaseerd op passie, creativiteit, respect, vertrouwen, relatie en plezier. Onze ambitie is om in Zeeland

Nadere informatie

Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM

Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM NVM Algemeen Voorzitter Organisatie De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en taxateurs in onroerende goederen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft

Nadere informatie