Agenda. Afspraak van de maand juni. We luisteren naar elkaar. Leerlingenraad leefbaarheid. 29 mei 2019 nummer 10

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda. Afspraak van de maand juni. We luisteren naar elkaar. Leerlingenraad leefbaarheid. 29 mei 2019 nummer 10"

Transcriptie

1 29 mei 2019 nummer 10 Agenda 30 en 31 mei Vrij! (Hemelvaart) 5 t/m 7 juni Kamp groep 7 10 juni Vrij! (Tweede Pinksterdag) 11 juni Studiedag 12 juni Stunt groep 8 13 juni schoolfotograaf 13 juni slagbaltoernooi groep 8 14 juni Open Podium groep 1-2B en juni Ouderavond groepsindeling (start 17.00uur) 17 juni MR vergadering (start 19.00uur) 18 juni facultatieve oudergesprekken groep 1 t/m groep 7 20 juni Sport & Speldag met aansluitend Dank je wel middag voor ALLE ouders van onze leerlingen 21 juni studiedag 26 juni Volgende Merlepost Afspraak van de maand juni In juni krijgt de volgende afspraak extra aandacht: We luisteren naar elkaar Leerlingenraad leefbaarheid Het afgelopen jaar hebben de kinderen van de Leerlingenraad van Merlebos samen met de Leerlingenraad van De Trumakkers deelgenomen aan een onderzoek naar de leefbaarheid in de wijk waarin onze scholen staan. Het accent lag daarbij op het speelveldje achter de school. Ook hebben de Leerlingenraden een deel van de presentatie over het onderzoek verzorgd voor vertegenwoordigers van beide scholen, Norlandia, de politie en de gemeente. Henk van der Loo nam destijds als verantwoordelijke voor het buitenonderhoud bij de gemeente de resultaten in ontvangst. Hij beloofde hiermee aan de slag te gaan en de Leerlingenraden op de hoogte te houden. Hij heeft woord gehouden. Op vrijdag 17 mei bracht hij verslag uit in een gezamenlijke bijeenkomst van de Leerlingenraden van Merlebos en de Trumakkers. Hij trakteerde de kinderen daarbij op een lekker stuk vlaai als dank voor hun betrokkenheid. Hij was erg benieuwd naar de ervaringen van de kinderen sinds het onderzoek. Diverse thema s kwamen voorbij: het voetbalveldje, hondenpoep, hangjongeren, de wip, zwerfafval en politietoezicht. Dat de gemeente de uitkomsten van het onderzoek serieus neemt, bleek wel uit het feit dat er zware matten voor de goaltjes op het voetbalveldje worden geplaatst. Deze zorgen er voor dat er geen kuilen ontstaan voor de goaltjes. Het omzwikken van enkels wordt hiermee voorkomen. Na een laatste vragenrondje werd de bijeenkomst na een klein uurtje afgesloten. Henk van der Loo bedankte nogmaals voor de inzet en iedereen ging met een tevreden gevoel weer terug naar de klas. We kunnen terugkijken op een mooi initiatief waar de kinderen veel van hebben geleerd!

2 Leerlingenraad notulen Op vrijdag 24 mei kwam de Leerlingenraad alweer voor de laatste keer dit schooljaar bij elkaar. We hebben teruggekeken op het gesprek met Henk van der Loo (gemeente Heeze-Leende). Iedereen was hierover erg tevreden. Ook hebben we de laatste briefjes in de brievenbus voor de kinderen besproken. Deze gingen over huiswerk, uitstapjes en de speelplaats. We handhaven de schoolafspraken die hierover zijn gemaakt. De kinderen van de Leerlingenraad geven dit door aan degenen die de vragen gesteld hebben. De tafels en de stoelen bij het overblijven zijn niet schoon als de bovenbouw hun boterhammen gaat eten. John geeft dit door aan de coördinator. Over het algemeen zijn de kinderen tevreden over de overblijfkrachten. Er mag meer variatie in de spelletjes komen. We kijken ook terug op het afgelopen jaar. De Leerlingenraad heeft veel gedaan, o.a. meegewerkt aan de pannakooi, onderzoek naar het speelveldje achter de school en de presentatie van de uitkomsten op een avond voor alle betrokkenen, een vragenlijst ingevuld voor het nieuwe Koersplan van De Eenbes en meegedacht over het overblijven. Iedereen ontzettend bedankt voor de geweldige inzet in de Leerlingenraad! Dank jullie wel!! Een luizenvrije school In maart hebben we nog een luizenalarm laten afgaan en vroegen we ons af of we het luizenprobleem ooit onder controle zouden krijgen. Na de meivakantie zijn alle klassen gecontroleerd en gelukkig kunnen we goed nieuws brengen. We hebben op dit moment een luizenvrije school! Daar zijn we allemaal heel blij mee. Omdat u thuis ook regelmatig controleert zitten we er met z n allen bovenop. En het werkt! Natuurlijk willen we dit zo lang mogelijk houden. Check regelmatig het haar van uw kind. Heeft uw kind een logeerpartijtje of kamp gehad? Ben dan extra alert. Kam het haar regelmatig door met een luizenkam. Dat houdt het haar schoon en luizen hebben minder kans om eitjes te leggen. Zo kunnen we onze luizenvrije school schoon houden. Geslaagd Hoera! Alle kinderen van groep 8 zijn geslaagd voor hun theoretisch en praktisch verkeersexamen! Gefeliciteerd jongens en meiden! Eindtoets groep 8 In april hebben alle kinderen van groep 8 de eindtoets gemaakt. Dit jaar was dat voor het eerst ROUTE8. De kinderen hebben het prima gedaan! Het landelijke gemiddelde van ROUTE8 is een score van 204. Onze kinderen scoorden daarboven, namelijk gemiddeld 206,5. Complimenten met dit mooie resultaat! PRO/VMBO BASIS VMBO BASIS/KADER VMBO KADER/THEORIE VMBO THEORIE/ HAVO HAVO/VWO VWO

3 CITO toetsen In de groepen 3 t/m 8 wordt na ieder hoofdstuk een methodetoets gemaakt. Deze toetsen geven ons inzicht in de beheersing van de leerstof, op deze manier kunnen we bepalen waar extra aandacht aan gegeven moet worden. Daarnaast volgen we de leerontwikkeling van ieder kind middels landelijke toetsen. We maken gebruik van Cito toetsen om inzicht te krijgen in de ontwikkeling en mogelijkheden van kinderen op vele vakgebieden. In juni wordt de tweede ronde Cito toetsen afgenomen. De toetsen die wij deze periode afnemen in groep 3 t/m 7 zijn rekenen-wiskunde, spelling, (werkwoordspelling vanaf groep 7) en begrijpend lezen/luisteren. Om het technisch lezen te kunnen beoordelen gebruiken we een Drie-Minuten-Toets (DMT) waarin kinderen in 3 minuten zoveel mogelijk losse woorden moeten lezen. Daarnaast nemen we de leestempo-toets (tekst lezen op tempo) af en bij wie wij dat nodig vinden (n.a.v. de leestempotoets), de AVI toets. De toetsen van groep 3 t/m 7 bestaan uit 2 of 3 onderdelen, die verspreid in de week worden afgenomen. De kinderen kunnen hier niet voor leren, ze hoeven hier niet zenuwachtig voor te zijn. "Je best doen", dat is het enige dat telt. Ouders hoeven thuis niet extra met de kinderen te oefenen. In groep 2 worden deze periode 2 toetsen afgenomen; Taal voor kleuters en Rekenen voor kleuters. In groep 1 worden er geen toetsen afgenomen. Groep 8 hoeft deze ronde geen Cito toetsen meer te maken. Zij maken nog wel gewone, methode toetsen. Het is fijn als in deze periode de kinderen zoveel mogelijk op school zijn en afspraken bij externen, wanneer mogelijk, na schooltijd worden gepland. Muziekkaravaan Vrijdag 10 mei was de Muziekkaravaan bij ons op school. Dit is een samenwerking tussen de Fanfare, het Rick en het Jongerenwerk van Heeze. Het was een wervelend optreden met een medley van allerlei bekende nummers. De fanfare zorgde voor de muziek en de rappers voor de stoere tracks en dansmoves. De kinderen mochten daarna zelf aan de slag. Ze konden blazen op de instrumenten, zelf rappen en dansen. De muziekkaravaan is bedoeld om kinderen enthousiast te maken voor de muziek. Is uw kind ook enthousiast thuis gekomen of wilt u er meer van weten? Er liggen nog flyers bij de hoofdingang en anders kunt u alle informatie krijgen bij het Perron.

4 Pannakooi geopend In de Paasvakantie heeft meneer Frans hard gewerkt met zijn collega s om de pannakooi te maken; het was een heel karwei. Het resultaat mag er dan ook zijn. Dankjewel meneer Frans. De kinderen voetbalden er volgens het speelschema al meteen na de vakantie in en genoten zichtbaar. Natuurlijk moest het veld nog wel officieel geopend worden. We hebben nagedacht over wie we de pannakooi wilden laten openen en vervolgens hebben we contact gezocht met een bekende voetballer. We dachten meteen aan Menno Koch, voetballer van NAC Breda; Menno heeft bij ons op De Merlebos gezeten. Hij was meteen erg enthousiast en wilde graag meewerken. Donderdag 23 mei was het zover. Alle kinderen stonden rond de kooi en Menno, meneer Karel van De Trumakkers en meneer John van De Merlebos hebben met een schaar het rood-witte lint doorgeknipt en de pannakooi officieel geopend. Natuurlijk werd er een wedstrijdje gespeeld. Eerst Menno tegen de beide directeuren, toen speelde Menno tegen twee jongste kleuters van beide scholen en hij speelde ook nog een potje tegen 2 kinderen van de groepen 8. Bijna alle kinderen wilden nog een handtekening van Menno, waar hij alle tijd voor nam. Wij weten zeker dat de kinderen veel plezier zullen hebben van de pannakooi en we zijn trots op deze aanwinst. Inloopspreekuur uur CJG Op dinsdag 4 juni staat het inloopspreekuur van de Merlebos/Trumakkers gepland. Helaas gaat deze niet door! Kamp groep 7 Op woensdag 5 juni vertrekken de leerlingen van groep 7 richting De Stevert in Steensel. Zij mogen 3 dagen genieten van hopelijk een onvergetelijk schoolkamp! Studiedagen Op dinsdag 11 juni zijn de kinderen vrij i.v.m. een studiedag voor alle personeelsleden van ons bestuur, Stichting De Eenbes. Op vrijdag 21 juni zijn de kinderen ook vrij. Op deze dag hebben de juffen en de meesters het jaarlijkse teamuitje.

5 Afscheid Na 44 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, neemt juffrouw Maria per 1 augustus a.s. afscheid. Zij heeft dan maar liefst 40 jaar lesgegeven aan basisschool Merlebos. Met veel passie en betrokkenheid stond ze steeds klaar voor haar kleuters. Voor hen was geen moeite te veel. Steeds keek zij naar wat de kinderen nodig hadden en dit werd vertaald naar activiteiten die pasten bij wat de kinderen verder hielp in hun ontwikkeling. Ook voor de school stond zij steeds klaar. Geen moeite was haar te veel, nooit werd er tevergeefs een beroep op haar gedaan. Wij zullen haar dan ook zeker gaan missen. Maar eerst nog een aantal weken om samen met de kinderen, de collega s en de ouders te genieten van het prachtige beroep dat zij al zo veel jaren met plezier en toewijding uitoefent! En natuurlijk nemen we nog afscheid van juffrouw Maria, maar dat is pas aan het einde van dit schooljaar. Juffrouw Maria, ook langs deze weg nu alvast bedankt voor alles wat je voor de kinderen en de school hebt gedaan. DANKJEWEL! Beste ouders /verzorgers, Bij deze wil ik U mededelen dat ik als juf de Merlebos het Basisonderwijs ga verlaten. Er is een tijd van komen en van gaan.. Net voor de mei -vakantie (op Goede vrijdag) heb ik de knoop doorgehakt om na 44 jaar- werkzaam in het Onderwijs te zijn geweest, te stoppen. Waarvan 40 jaar op de Merlebos. Waar ik met zoveel plezier heb gewerkt. De vele gouden momenten door de jaren heen met het werken met kleuters, het jonge kind. Ik ben dankbaar, dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan hun ontwikkeling en de start van hun schoolloopbaan mee heb mogen maken. Hopelijk en gelukkig mag ik mijn vak- voor mij het mooiste vak- nog enkele weken voor en met de kinderen met al mijn passie en betrokkenheid uitoefenen, om mijn werkzame loopbaan op een waardige manier af te ronden. We gaan er helemaal voor. Een andere nieuwe periode breekt dan aan om de tijd anders te gaan invullen. Maar nu de komende weken nog genieten van de kleuters op de Merlebos. Lieve groet juf Maria.

6 Stunt groep 8 Onze stunt is ontstaan in Aan het einde van de basisschoolperiode willen wij iets ondernemen met de kinderen wat ze hun hele leven niet meer vergeten. Langzamerhand is deze uitgegroeid tot een dag die in het teken staat van cultuur en/ of oorlog. Cultuur, omdat wij een katholieke school zijn. De oorlog, omdat wij vinden dat wat er toen gebeurd is, nooit vergeten mag worden en de jeugd er voor moet zorgen dat de geschiedenis doorgegeven moet worden. De naam Stunt is ontstaan, omdat deze dag een flinke inspanning van de kinderen vraagt: zo gaan we ongeveer 100 km fietsen of 40 km wandelen. Of een combinaties daarvan. Er moet in ieder geval flinke uitdaging ( een stunt ) in de dag zitten. En als het programma het toelaat, zorgen we ook voor de nodige ontspanning voor de kinderen. Bijvoorbeeld door te gaan zwemmen. Enkele voorbeelden van de stunt uit het verleden: Het Bevrijdingsvuur vanuit Wageningen naar Heeze gebracht, dit gecombineerd met een bezoek aan de Grebbeberg. Bezoek aan de kathedraal van Roermond en Den Bosch. Rondleiding in Kamp Westerbork. Vanuit Lommel gelopen naar Heeze (Market Garden). Fietsen naar De dodendraad en vervolgens smokkelwaar lopend smokkelen naar Heeze. De kosten van zo n dag worden zelf bij elkaar verdiend door de kinderen. Dit jaar zal de Stunt plaats gaan vinden op woensdag 12 juni. Wat we dit jaar precies gaan doen? Dat is nog geheim, maar in de volgende Merlepost zal groep 8 een verslagje van de dag schrijven! Schoolfotograaf Donderdag 13 juni komt de schoolfotograaf naar school. Dus trek je mooiste kleren aan en zorg dat je haar goed zit! Er worden ook foto s van broertjes en zusjes die op school zitten gemaakt. Ouderavond groepsindeling Op maandag 17 juni zijn alle ouders van harte welkom in de grote hal voor de jaarlijkse ouderavond m.b.t. de groepsindeling. Meneer John legt dan precies uit hoe de verdeling van onze medewerkers tot stand komt en wie volgend jaar aan welke groep les mag gaan geven! U bent van harte welkom. De ouderavond begint om uur.

7 Sport & Speldag Afgelopen weken zijn we al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de Sport & Speldag 2019 op donderdag 20 juni. Een gezellige sportieve dag voor alle kinderen van de Merlebos. Om deze dag goed te laten verlopen, hebben we bij de verschillende spellen hulp nodig van ouders. Gelukkig hebben we al veel aanmeldingen gehad en daar zijn wij heel blij mee! Maar helaas zijn dat er niet nog genoeg om alle spellen te bemensen. We zoeken nog een aantal ouders die het leuk vinden om de hele dag - van 8.30 uur tot uur of de ochtend van 8.30 tot uur- mee te helpen als begeleider bij de verschillende spellen. Ook opa s en oma s die willen helpen zijn natuurlijk van harte welkom! Aanmeldingen ontvangen wij graag via sabinevanbussel@live.nl. Vermeldt u even uw naam en de klas waarin uw kinderen zitten? PS. De kinderen blijven deze dag allemaal op school om te lunchen! Alvast bedankt voor uw hulp! De Sport- en Speldagcommissie, Sabine Nicole Carmen Anne Bas Na afloop van de sport- en speldag is er een BBQ voor alle ouders. Wij willen hiermee onze waardering laten blijken voor ieders ondersteuning en betrokkenheid gedurende dit schooljaar. U kunt zich hiervoor t/m 30 mei aanmelden met het strookje dat u eerder hebt ontvangen. Voor alle duidelijkheid: de BBQ is bestemd voor de ouders, de kinderen gaan na de sporten speldag gewoon naar huis. Ouderbijdrage Heeft u de ouderbijdrage van het huidige schooljaar betaald? Het schooljaar is bijna om, maar helaas hebben we nog lang niet van iedereen de bijdrage ontvangen. Zou u het voor de zekerheid eens willen controleren? Kleine moeite, groot plezier! Alvast bedankt namens alle kinderen!

8 Beste ouders en kinderen van de Merlebos, Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Monique t Hart en ik ben met ingang van 6 mei 2019 als coördinatrice van de tussen-schoolse-opvang op de Merlebos aan de slag gegaan. Miriam van Bemmel blijft werkzaam op de Trumakkers. Zelf kom ik uit Weert en mijn dochters hebben de basisschool al verlaten. Maar tijdens die periode heb ik in Weert op hun basisschool het overblijven op poten gezet en dit heeft altijd mijn interesse gehouden. Dus toen de kans kwam om als coördinatrice op de Merlebos aan de slag te gaan, heb ik niet lang hoeven aarzelen om ja te zeggen. Samen met de TSO-krachten wil ik het overblijven voor uw kind(eren) tot een fijne, maar vooral ontspannen tijd maken. U kunt mij bereiken via TSO- Merlebos@kidstalent.nl of via de telefoon onder nummer: Natuurlijk kunt u me ook gewoon even aanspreken op school als u iets door wilt geven waar wij op kunnen letten bij uw zoon(s) of dochter(s). Ik hoop op een prettige tijd op de Eenbes Basisschool Merlebos. Met vriendelijke groet, Monique t Hart Bijlages Bij deze Merlepost zijn twee bijlages toegevoegd; - de nieuwsbrief van de sportconsulenten - de nieuwsbrief van RICK (Regionaal Instituut Cultuur -en Kunsteducatie) met daarin een uitnodiging voor een gratis proefles op een instrument naar keuze! - Flyer van Taalpunt Heeze-Leende In groep 1/2A: - In groep 1/2B: Dean, Meike In groep 3: Emy In groep 4/5: - In groep 5: Fabe, Michaëla In groep 6: Sterre In groep 7: Sharon In groep 8: Floor, Jelle, Guus Juffrouw Annerie en meneer Stan Volgende Merlepost 26 juni 2019 Eenbes basisschool Merlebos, De Spinner 6, 5591 NG Heeze , merlebos@eenbes.nl,

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Hoera Lenn is geboren!

Hoera Lenn is geboren! 18 april 2018 nummer 10 Hoera Lenn is geboren! Na lang wachten is op 3 april om 22.59 uur de zoon van juffrouw Marijke en haar man Dennis geboren! Het gaat goed met Lenn en mama. Via deze weg feliciteren

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

13 juni 2018 nummer 12. Eindtoets groep 8. Studiedag 22 mei

13 juni 2018 nummer 12. Eindtoets groep 8. Studiedag 22 mei 13 juni 2018 nummer 12 Eindtoets groep 8 In april hebben de kinderen van groep 8 de Cito Eindtoets gemaakt. Ze hebben dit geweldig gedaan. Het gemiddelde van de hele groep was 537. Landelijk lag het gemiddelde

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Agenda. Contact. Mei Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. Mei Beste ouder, verzorger, Mei 2019 Beste ouder, verzorger, We zijn weer goed opgestart na de meivakantie. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad. Groep 8 heeft deze week de Route 8 toets gemaakt. Er is de laatste

Nadere informatie

3 juli 2019 nummer 11. Agenda. Musical groep 8. Meneer Frans. Gevonden voorwerpen

3 juli 2019 nummer 11. Agenda. Musical groep 8. Meneer Frans. Gevonden voorwerpen 3 juli 2019 nummer 11 Agenda 3 juli Musical groep 8 5 juli Laatste schooldag 19 augustus Start nieuwe schooljaar 21 augustus Luizencontrole 26 augustus Studiedag team; kinderen vrij! 28 augustus Nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders nr mei 2018

Nieuwsbrief voor ouders nr mei 2018 Nieuwsbrief voor ouders nr. 07-29 mei 2018 Inhoud Voorwoord o Groepsverdeling schooljaar 2018-2019 o School CJG-er o Feestweek o MR verkiezing Gevonden voorwerpen Sportkleding van De Werft Vanuit de verkeerswerkgroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017 Nieuwsbrief juni 2017 Beste allemaal, Wat was het een succes om onze Hemelvaartsdag door te brengen in het Wisentbos. Die dag hadden we tienduizend redenen om dankbaar te zijn. Er is genoten van de natuur,

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws

Het Kleine Wereldnieuws Het Kleine Wereldnieuws 8e jaargang nummer 30 6 juni 2013 Mededelingen van het team Rapporten en de facultatieve rapportgesprekken. Volgende week 14 juni ontvangt u het laatste rapport van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Groepsindeling nieuw schooljaar

Groepsindeling nieuw schooljaar 31 mei 2018 Groepsindeling nieuw schooljaar De groepsindeling en groepsbezetting voor komend schooljaar ziet als volgt uit: Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Rudie Rudie Rudie Margret

Nadere informatie

Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen

Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen Weesp, 22 april 2016 Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen Verkeersexamen groep 7 Voetbaltoernooi Studiedag Schoolfotograaf Schoolkamp Schoolreisje Verkeersveiligheid in de schoolomgeving Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden.

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden. Piet Prins Praat Nr.16 19-06-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 27 juni, prikactie De prikactie op dinsdag 27 juni betekent dat de lessen in de ochtend een uur later beginnen

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni AGENDA nr. 19 Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni Dinsdag 26 juni schoonmaakavond Vrijdag 29 juni nieuwsbrief 20 JARIG Lisa Oskam 24-6 groep

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T:

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: WIJCKPRAAT FEBRUARI 2019 Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Mijn liefste wens opnieuw geloven in de mens, niet altijd wijzen op zijn falen maar duizend malen weer

Nadere informatie