Korte notulen van de laatste, de 19 e, vergadering van de Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 14 maart 2008, van half 9 tot bijna 9 uur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Korte notulen van de laatste, de 19 e, vergadering van de Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 14 maart 2008, van half 9 tot bijna 9 uur."

Transcriptie

1 1 Korte notulen van de laatste, de 19 e, vergadering van de Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 14 maart 2008, van half 9 tot bijna 9 uur. Foto s van dinsdagmiddag 11 maart 2008, genomen tijdens repetities van de muziekband Wasted Generation. (Linker + rechter foto van links naar rechts: op de achtergrond Andy, Jeftah en Chaïsa; Stefan op de voorgrond.) (Foto s: Meneer Staring). Tijdens de vergadering van de Stuur- en Organisatiegroep op vrijdag de 14 e maart 2008 zijn er nog afspraken besproken die in de verschillende groepen op afgelopen dinsdagmorgen 11 maart 2008 met andere groepen gemaakt zijn + enkele aanvullingen op besluiten die verleden week genomen zijn in diverse groepen. Omdat er op de roostersite van de school op donderdag 13 maart 2008 een tijd lang het bericht heeft gestaan dat alle leerlingen vrij zouden zijn tussen half 9 en 9 uur, werd het een rommelige vergadering waaraan maar een paar leerlingen serieus deelnamen. Vanwege herkansingen later op de dag was iedereen ook onrustig. Van 4B was niemand aanwezig. Van 4K1 was alleen Chaïsa aanwezig. Van 4K2 kwam Stacey ruim na het begin van de vergadering. Van 4TG was alleen Jeftah van het begin af aan aanwezig. Joey W., Miquel en Stefan kwamen ruim na het begin van de vergadering. Foto van Stefan, bezig de drums goed op te stellen, gemaakt op dinsdagmiddag 11 maart 2008 tijdens repetities van de muziekband Wasted Generation. (Foto: Meneer Staring).

2 2 Foto s van dinsdagmiddag 11 maart 2008, genomen tijdens repetities van de muziekband Wasted Generation. (Linker foto: Andy. Rechter foto: Jeftah. Foto s: Meneer Staring.) Vóór het Symposium op 20 maart 2008 zal er komende week nog twee keer met alle groepen vergaderd worden. Dit gebeurt op dinsdag 18 maart en op woensdag 19 maart, tussen half 9 en 9 uur. Dan kunnen alle groepen nog allerlaatste afspraken met elkaar maken. BELANGRIJK NIEUWS DUS: Komende dinsdag en woensdag, tussen half 9 en 9 uur, de laatste twee vergaderingen met alle groepen tegelijkertijd! Op vrijdagmorgen 14 maart 2008 was er nieuws van de volgende groepen: Gastheerschap. Deze groep heeft niet vergaderd. Voorzitter was niet aanwezig vanwege stage. Op vrijdagmorgen was er niemand van deze groep om te vergaderen. Begroting. Twee leden van deze groep hebben verleden week een ontwerp gemaakt van een begroting, op bladzijde 3 hieronder weergegeven. De komende tijd zullen alle groepen hun rekeningen/uitgaven aan deze groep moeten meedelen. Op vrijdagmorgen was er niemand van deze groep om te vergaderen.

3 3 Budget Naam : Klas : Uitvoering : Geld : Khalid. Ceremoniemeester. Chaísa. Oudleerlingen Uitnodigen. Stefan & Joey W. Website & Publiciteit. Jeftah & Miquel. Presentaties. Liesbeth, Cynthia Catering Shirleyn & Stacey. Samantha & Gursoy Afdeling Publiciteit drukwerk Soufyan & Yassine Financíen en sponsering. Sprekers uitnodigen. Alle voorbereidingsgesprekken, met de vijf sprekers, zijn inmiddels gevoerd en het is duidelijk waarover de sprekers komen vertellen. Deze groep heeft geen nieuws en is in feite klaar met de werkzaamheden. Hartelijke dank aan hen! Website. Ook de groep Website heeft geen nieuws meer en is in feite klaar met de werkzaamheden. Hartelijke dank ook aan hen! Voor nieuwsgierigen: de website is te zien op: Entertainment. Alhoewel er druk geoefend wordt door de muziekband Wasted Generation, is er een meningsverschil opgetreden over de te spelen muzieknummers en de uitvoering ervan; dit heeft jammer genoeg geleid tot een reductie van het aantal leden van de muziekband. (Voor de op dinsdagmiddag 11 maart 2008 nog voltallige band, zie de fotootjes op pagina s 1 en 2 van deze notulen). Er zijn verschillende andere leden van deze groep Entertainment die allerlei activiteiten ondernemen waarvan het doel voor het realiseren van het Symposium helemaal niet duidelijk is. Het branden van CD s die niet gebruikt zullen worden tijdens het Symposium door wel zes leden van deze groep (zie notulen verleden week) is aan de orde geweest. Publiciteit. Er is inmiddels een tekst gemaakt voor kranten en radio / televisie. RTV Utrecht en enkele plaatselijke kranten hebben deze week een persbericht ontvangen. Affiches. Op vrijdagmorgen was er niemand van deze groep om te vergaderen. Techniek. Miquel van de de Stuur- en Organisatiegroep en voorzitter van de groep Techniek heeft met de toestemming van Meneer Stollenwerck drie stands besteld. Deze stands zullen op komende woensdag 19 maart 2008 in de loop van de dag geleverd worden. Ze worden dan meteen worden opgezet door de groep Techniek voor de genodigden: twee voorlichters van het ROC van Amsterdam (een uit Amsterdam, een uit Hilversum) en drie studentvoorlichters van ROC ASA Maarssen. Er is al een plattegrond van indeling van de Aula op de symposiumdag gemaakt. Komende dinsdag worden er duidelijke afspraken met andere groepen gemaakt, bijvoorbeeld met de Cateringgroepen. De groep Techniek houdt zich aan het rooster, verleden week samengesteld (zie volgende bladzijde, hieronder):

4 4 De groep Techniek. Voorafgaand aan de dag van het Symposium: Wat? Wanneer? Wie? Controle materialen en Maandag 17 maart Tarik. apparatuur, enz. Dingen inkopen. Dinsdag 18 maart De meisjes. Alles opbouwen en Woensdag 19 maart inrichten. Tijdens het Symposium: Wat? Contactpersoon. Wie? Apparatuur goed instellen en Miquel en Stefan. Wesley Lau. en Davey. in orde houden. Na afloop van het Symposium: Wat? Contactpersoon. Wie? Spullen opruimen van Jeftah en Miquel. apparatuur en kraampjes. Hoe het begon met het uitdenken, bedenken, vergaderen, etc., 1: Na afloop van de derde vergadering (op vrijdag 19 oktober 2007) werd deze foto gemaakt van de aanwezige leden van de Stuur- en Organisatiegroep Symposium : van links naar rechts: Yassine, Khalid, Soufyan, Liesbeth, Samantha, Gürsoy, Stafan (met vingertjes), Miquel, Jeftah, Joey W. en Chaïsa. Enkele 4K2 leden waren al op weg naar de les en staan dan ook niet op deze groepsfoto. (Foto: Meneer Staring). Opruimen en schoonmaken. Deze groep heeft met de Cateringgroepen, met de groep Entertainment en met de groep Techniek afspraken gemaakt. Deze groep houdt zich ook aan de afspraken die er verleden week binnen de groep zijn gemaakt.

5 5 Hun lijst met het wie-waar-wat-wanneer staat hieronder. Deze lijst is nog steeds een voorbeeld voor alle andere groepen, want het is uiterst belangrijk om een goed rooster paraat te hebben (hopelijk wordt dit goede voorbeeld door alle groepen gevolgd.) De groep Opruimen en schoonmaken motto Poetsen, onze lust en ons leven. Voorafgaand aan de dag van het Symposium: Wat? Wanneer? Wie? Zijn er genoeg Woensdag 12 maart, Iris en Meneer Stollenwerck. schoonmaakspullen? uur. Bekijken stand van zaken Dinsdag 18 maart, Youri, Joelle, Inez, Lisanne. voor het schoonmaken uur. Meubilair in orde maken. Dinsdag 18 maart, Rewie, Steven, Chantal, Iris uur. Aula, gang, hal en buiten Woensdag 19 maart, schoonmaken uur. Tijdens het Symposium: Wat? Contactpersoon. Wie? Opruimen als er rotzooi Lisanne. wordt gemaakt. Opruimen lunch. Rewie. Tijdens pauze aanvegen en Iris. controle. Na afloop van het Symposium: Wat? Contactpersoon. Wie? Chantal. Aula, gang, hal en buiten opruimen. Uitwisseling met andere werkgroepen: Met welke werkgroep? Wie? Catering. Rewie, Steven, Youri. Techniek. Chantal en Iris. Entertainment. Joëlle, Inez en Lisanne. Fotograferen en filmen. Ansar heeft op dinsdag 11 maart van Meneer Staring twee geheugensticks ter gebruik te leen ontvangen, zodat er nu méér dan (alleen maar) 20 fotootjes gemaakt kunnen worden met het schoolfototoestel en ook dat er daarnaast filmpjes gemaakt kunnen worden (en dan ook bewaard kunnen worden). Ansar heeft afgelopen dinsdag fotootjes gemaakt van de dinsdagmorgendrukte. Op vrijdagmorgen was er helaas niemand van deze groep om te vergaderen. Catering. Er zijn twee groepen Catering. De groep met als leden Shirleyn, Liesbeth, Graciaella, Stavroula, Ikrame en Esther, de Ochtend Groep, houdt zich aan het rooster dat verleden week is opgesteld. Zij zullen na afloop van de ochtendwerkzaamheden de Middaggroep gaan helpen met het bereiden van soep, smeren van bolletjes, enzovoort. De Ochtendgroep begint om half 10 met de drukke werkzaamheden:

6 6 Stavroula, Graciaella en Esther maken drinken klaar; Shirleyn, Liesbeth en Ikrame zetten eten (= koek) klaar. vanaf half 11 maken deze zes leden van de Ochtend Groep samen met de leden van de Middag Groep bolletjes klaar en zij zullen samen soep opwarmen. Om 12 uur zullen alle leden van de twee groepen ( Ochtend en Middag Groep ) het stokbrood klaar gaan zetten en de hapjes gaan frituren. In de ochtend wordt geserveerd: * door Stavroula, Esther en Graciaella Thee + Chocomel + Jus d orange. * door Shirleyn, Liesbeth en Ikrame Cake en Koekjes. In de middagpauze wordt geserveerd: * Tomatensoep + bolletjes met vleeswaren + hagelslag. * Stokbrood + nootjes. * Hapjes in de frituur. * Toastjes. Catering. De groep met als leden Cynthia, Stacey, Esmé, Samantha v/d O., Melissa K. en Subrine heet de Middaggroep. Deze groep heeft afgelopen dinsdag plotsklaps heel hard gewerkt; er is opeens een heleboel werk verzet. Er worden de komende week een heleboel bestellingen geplaatst bij Meneer Ko, ter waarde van minstens 221,93 (maar dan krijgen wel ongeveer 100 aanwezigen op het Symposium te eten en ook te drinken, ze krijgen hun natje en droogje dus). Komende dinsdag zullen de twee Cateringgroepen met andere groepen (bijvoorbeeld de groep Techniek en de groep Beveiliging (zodat er niet gesnoept gaat worden van alles wat al klaargezet wordt) duidelijke afspraken gaan maken. Beveiliging. Ook deze groep houdt zich aan de afspraken die verleden week gemaakt zijn. Er is dinsdag 4 maart 2008 in deze groep gesproken over de te nemen beveiligingsmaatregelen. Tommy en Nevlynn zullen posities bij de hoofdingang innemen vanaf de vroege morgen. Wanneer vreemden de school wensen te betreden zullen zij deze personen aanspreken en vragen stellen over hun wensen. Daarna zullen zij deze personen aan de leden van de groep Gastheerschap overdragen. Daarnaast regelen zij ook eventueel benodigde hulp voor onze gasten (zo regelen zij bijvoorbeeld het dragen van het materiaal voor de stand van de ROC van Amsterdam en ROC ASA Maarssen). Meneer Staring zal nog steeds aan Meneer Stollenwerck vragen of de leden van de groep Beveiliging de beschikking kunnen krijgen over de walkie-talkies van school; dat is er nog niet van gekomen vanwege de verhuizing van Meneer Stollenwerck. Meneer Staring heeft inmiddels een inventarisatie van de aanwezige BHV ers op de school tijdens het Symposium gemaakt: Mevrouw Duetz en Meneer Staring zelf. Van hen verwacht wordt dat zij alert moeten zijn op eventualiteiten. Voor de definitieve dagindeling van de Symposiumdag: zie het bestand Definitieve Dagindeling op de website van School / Symposium.

7 7 Hier is de officiële menukaart voor 20 maart 2008: * Tomatensoep *Stokbrood met kruidenboter. * Kipkerrie salade * Eiersalade * toastjes *Stokbrood *Bittergarnituur *Bolletjes met beleg * Cake, Koekjes.

8 8 Dit waren de notulen van de laatste officiële vergadering van de Stuur- en Organisatiegroep. Alle leden van de Stuur- en Organisatiegroep: Hartelijk dank voor jullie inzet, voor het vele vergaderen en voor het begeleiden van jullie eigen groepen! Hoe het begon met het uitdenken, bedenken, vergaderen, etc., 2: Na afloop van de vierde vergadering (op vrijdag 2 november 2007) werd deze foto gemaakt van aanwezige leden van de Stuur- en Organisatiegroep Symposium: van links naar rechts: Jeftah, Miquel, Joey W., Khalid, Gürsoy (met bijna onzichtbaar achter hem Stefan), Meneer Bravo, Stacey, Soufyan, Cynthia, Yassine, Liesbeth, Shirleyn. Twee 4K1-leden waren op stage. (Foto: Meneer Staring). J. Staring (Mede-organisator Symposium). Met dank aan Meneer Bravo. Met dank aan alle aanwezige leden van de Stuur- en Organisatiegroep Symposium.

Korte notulen van de 18 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 maart 2008, van half 9 tot bijna 9 uur.

Korte notulen van de 18 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 maart 2008, van half 9 tot bijna 9 uur. 1 Korte notulen van de 18 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 maart 2008, van half 9 tot bijna 9 uur. Foto s van dinsdagmorgen 4 maart 2008, genomen tijdens de vergaderingen van

Nadere informatie

Korte notulen van de 13 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 25 januari 2008, half 9 tot bijna 9 uur.

Korte notulen van de 13 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 25 januari 2008, half 9 tot bijna 9 uur. Korte notulen van de 13 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 25 januari 2008, half 9 tot bijna 9 uur. Op vrijdag de 25 e januari 2008 waren (wegens ziekte, of wegens een andere reden)

Nadere informatie

Korte notulen van de 9 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 december 2007, half 9 tot 9 uur.

Korte notulen van de 9 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 december 2007, half 9 tot 9 uur. Korte notulen van de 9 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 december 2007, half 9 tot 9 uur. Op vrijdag 7 december was het weer eens erg druk in de Kantine, a. enerzijds omdat

Nadere informatie

1 De lijst van alle subgroepen staat ook op de Symposiumsite van de schoolsite op het internet.

1 De lijst van alle subgroepen staat ook op de Symposiumsite van de schoolsite op het internet. 1 Korte notulen van de 10 e vergadering: de tweede algemene bijeenkomst van alle op school aanwezige leerlingen, inclusief de Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 21 december 2007, 9 tot 10 uur.

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008 1 Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart Versie van 2 november Datum 11 oktober Programma TITEL : Overgang VMBO-ROC Ondertitel:. Locatie Economisch College Maarssen, Pauwenkamp 152, 3607 GK Maarssen. Doelgroep

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008 Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart Versie van 19 oktober Datum 11 oktober Programma TITEL : Overgang VMBO-ROC Ondertitel:. Locatie Economisch College Maarssen, Pauwenkamp 152, 3607 GK Maarssen. Doelgroep

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium Maart 2008 Versie van 11 oktober 2007

Opzet Draaiboek Symposium Maart 2008 Versie van 11 oktober 2007 Opzet Draaiboek Symposium Versie van 11 oktober Datum 11 oktober Programma TITEL (Overgang VMBO-ROC) Ondertitel. Locatie,,. Doelgroep Leerlingen van het. Communicatiedoelen Door vervolgopleidingen op het

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium Februari 2008

Opzet Draaiboek Symposium Februari 2008 Opzet Draaiboek Symposium Datum Programma TITEL (Overgang VMBO-ROC) Ondertitel. Locatie,,. Doelgroep Leerlingen van het. Communicatiedoelen Door vervolgopleidingen op het ROC vanuit diverse gezichtspunten

Nadere informatie

Dranken. Wat kunnen wij de gasten na de uitvaart en bij een condoleanceavond te eten en te drinken aanbieden. Prijs

Dranken. Wat kunnen wij de gasten na de uitvaart en bij een condoleanceavond te eten en te drinken aanbieden. Prijs Dranken Prijs Koffie, per kop incl. roomboterkoekje 1,35 Thee, per kop incl. roomboterkoekje 1,35 Frisdrank, per glas 1,35 Jus d orange, per glas 1,45 Gebak Gesorteerd, per stuk 1,95 Cake, per plak 0,75

Nadere informatie

Uitvaartcentrum 't Westerhuis - Emmeloord

Uitvaartcentrum 't Westerhuis - Emmeloord Uitvaartcentrum 't Westerhuis - Emmeloord Tarieven gebruik accommodatie bij een begrafenis 2016 Afscheid met gebruik van accommodatie, 150 minuten 775,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Stichting Crematoria en Begraafplaatsen. Zoom- en Zegestede. met zorg.

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Stichting Crematoria en Begraafplaatsen. Zoom- en Zegestede. met zorg. Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede dienstverlening met zorg eten en drinken In deze brochure vindt u een overzicht van

Nadere informatie

Beste leerling/ ouder(s),

Beste leerling/ ouder(s), Beste leerling/ ouder(s), In deze brief staat belangrijke informatie over de eind voorstelling Breaking News. Het verzoek om deze informatie goed door te lezen. Alle dansers, met uitzondering van de Kids

Nadere informatie

Uitvaartcentrum t Westerhuis Emmeloord

Uitvaartcentrum t Westerhuis Emmeloord Uitvaartcentrum t Westerhuis Emmeloord Tarieven gebruik accommodatie 2017 Afscheid met gebruik van accommodatie, 180 minuten 650,00 Bovenstaande tarieven zijn inclusief de ontvangst van u en uw gasten,

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 7 Werken

Spreekopdrachten thema 7 Werken Spreekopdrachten thema 7 Werken Opdracht 2 bij 7.2 ** Knip de volgende pagina door. Je bent leidinggevende in een restaurant. Vandaag is de eerste werkdag van een nieuwe werknemer. Leg uit wat hij moet

Nadere informatie

Menukaart. Tarieven 2016 Begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk. Menukaart en tarieven begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk

Menukaart. Tarieven 2016 Begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk. Menukaart en tarieven begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk Menukaart Tarieven 2016 Begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk Menukaart en tarieven begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk - 1 Inhoudsopgave: Koffietafel Lunch Borrel Bijzonder Contact

Nadere informatie

Protocol continurooster

Protocol continurooster Protocol continurooster Obs Mathenesse Augustus 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 4. Uitwerking continurooster... 4 4.1 Regels en afspraken voor het eten en drinken... 4 4.2 De lunch... 4 4.2.1 Afspraken voor

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

12-12-2014 Extra Editie 7a

12-12-2014 Extra Editie 7a 12-12-2014 Extra Editie 7a Inhoud: Kerst 2014 Continurooster Kerstmis 2014 Beste ouders / verzorgers, Ook dit jaar organiseert de ouderraad in samenwerking met het team een kerstviering voor alle kinderen

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Laatste week Op dit moment brengen we de laatste dagen door in ons oude gebouw. We zijn heel erg trots op ons nieuwe gebouw, maar we kunnen een

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Menukaart Rotterdam Hofwijk

Menukaart Rotterdam Hofwijk Menukaart Rotterdam Hofwijk Tarieven 2010 Begraafplaats en crematorium Hofwijk Na de plechtigheid kunt u gebruik maken van een van de vier condoleanceruimtes, waar u alle tijd heeft om de condoleances

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Draaiboek Wmo Event Weert en Stramproy

Draaiboek Wmo Event Weert en Stramproy Dit draaiboek heeft betrekking op het te organiseren WMO event op zaterdag 25 oktober van 14:00 17:00 in de Poort van Limburg te Weert en op dinsdag 4 november van 16:30 19:00 in gemeenschapscentrum de

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Ruimteverhuur Universiteit voor Humanistiek

Ruimteverhuur Universiteit voor Humanistiek Ruimteverhuur Universiteit voor Humanistiek Prijzen en voorwaarden vanaf 1 januari 2014 Contact: 030-2390100 of rv@uvh.nl Welkom bij de UvH! Sinds enige tijd is het voor iedereen mogelijk om bij de UvH

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 23 Jaargang 9 13-02-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 23 Jaargang 9 13-02-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 23 Jaargang 9 13-02-2015 Agenda Donderdag 19 februari Groep 5 en 6 gaan om 9.15 naar de Voorveghter Donderdag 19 februari Grote schoolavond groep 3 en 4, aanvang 19:00 Maandag 23

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Welkom bij cluster groep 6/7/8. Leerkrachten: Cecile Anne>e & Petra Jeanine & Fleur Linda Melanie & Annemiek - Harima

Welkom bij cluster groep 6/7/8. Leerkrachten: Cecile Anne>e & Petra Jeanine & Fleur Linda Melanie & Annemiek - Harima Welkom bij cluster groep 6/7/8 Leerkrachten: Cecile Anne>e & Petra Jeanine & Fleur Linda Melanie & Annemiek - Harima Programma van vanavond Waarom Slimfit? Wie worden de leerkrachten van mijn kind? Hoe

Nadere informatie

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT?

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? Op basisschool De Achtbaan hebben kinderen de mogelijkheid om op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag over te blijven. Dit gebeurt onder leiding van twee coördinatoren. Dit

Nadere informatie

KJO 2019 INFORMATIEBOEKJE

KJO 2019 INFORMATIEBOEKJE KJO 2019 INFORMATIEBOEKJE Kleurrijke Jeugdbrandweer Oefenweek 2019 1 DEELNEMENDE KORPSEN Utrecht Deelnemer sinds 2004 De Bilt Deelnemer sinds 2007 Zeist Deelnemer sinds 2010 Breukelen Deelnemer sinds 2010

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

n i e u w s b r i e f 1 8 d o n d e r d a g 3 1 j a n u a r i

n i e u w s b r i e f 1 8 d o n d e r d a g 3 1 j a n u a r i n i e u w s b r i e f 1 8 d o n d e r d a g 3 1 j a n u a r i 2 0 1 3 De Nieuwsbrief verschijnt in principe elke donderdag. Voor bijdragen (tekst alleen als Wordbestand, foto s alleen als JPG-bestand!)

Nadere informatie

Zaalhuur per dagdeel ,=

Zaalhuur per dagdeel ,= Cateringmap 2017 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

profielvak dienstverlening en producten CSPE GL onderdeel A

profielvak dienstverlening en producten CSPE GL onderdeel A Examen VMBO-GL 2016 gedurende 80 minuten ( ( profielvak dienstverlening en producten CSPE GL onderdeel A Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen een bijlage en digitale bestanden. Dit onderdeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Overblijfreglement St.Jozefschool Rietmolen

Overblijfreglement St.Jozefschool Rietmolen Overblijfreglement St.Jozefschool Rietmolen 2015-2016 Op onze school is het mogelijk voor leerlingen om over te blijven. De overblijfcoördinatoren hebben de uitvoering hiervan op zich genomen. Zij bepalen

Nadere informatie

Na afloop een samenzijn met een hapje en een drankje, dat zou ik fijn vinden. Eten en drinken

Na afloop een samenzijn met een hapje en een drankje, dat zou ik fijn vinden. Eten en drinken Na afloop een samenzijn met een hapje en een drankje, dat zou ik fijn vinden. Eten en drinken Inhoud pagina 3 4 9 10 12 Introductie Arrangementen Overige mogelijkheden Prijslijst Zo bereikt u ons Introductie

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

ONTBIJTBUFFET. Gezonde start Bruine boterham belegd met kaas en ei Yoghurt met muesli en honing Handfruit Koffie en thee 7,50 per persoon

ONTBIJTBUFFET. Gezonde start Bruine boterham belegd met kaas en ei Yoghurt met muesli en honing Handfruit Koffie en thee 7,50 per persoon Voor een bijeenkomst, vergadering of arrangement kunt u bij Kardinge Horeca uw gasten ontvangen met diverse lekkernijen. Tijdens en/of na afloop kan men ook genieten van een hapje of drankje. Hieronder

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 25-04-2013 Groep 0-1-2 Het thema voor de kleuters is de komende week is; De Molenmuis. De Molenmuis bestaat uit een prentenboek en een bezoek aan de molen. Hiermee leren ze dat de omgeving

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Activiteiten programma zomervakantie

Activiteiten programma zomervakantie Week 29 Maandag 13 juli Tomatensoep maken Dinsdag 14 juli Modderdag Neem kleren die vies mogen worden! Voor meer informatie zie poster op de deur. Woensdag 15 juli Macaroni Naar de gymzaal van 10.00 t/m

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Maatschappelijke Stage Jac. P. Thijsse College

Maatschappelijke Stage Jac. P. Thijsse College Maatschappelijke Stage Jac. P. Thijsse College Afgelopen weken hebben de leerlingen van 3H, 3V de maatschappelijke stage doorlopen. In deze nieuwsbrief geven wij een verslag van de activiteiten 3H en 3V.

Nadere informatie

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag Thema Op het werk. Demet TV Lesbrief 8. De eerste werkdag Deze les gaat over de eerste werkdag. gaat voor het eerst werken bij een snoepfabriek. Hij komt binnen en maakt kennis met de chef. De chef vertelt

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Inkijkexemplaar. Dit deel gaat over de opdrachten tijdens de stage.

Inkijkexemplaar. Dit deel gaat over de opdrachten tijdens de stage. Dit deel gaat over de opdrachten tijdens de stage. Je kunt een woordenlijst aanleggen. Je kunt een evaluatie invullen. Je weet wat formeel en informeel betekent. Je kunt een interview op je stageplaats

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

Interview met meneer Demmers (onderwijsassistent) Meneer Demmers, wie is hij? Wat doet hij? En waarom?

Interview met meneer Demmers (onderwijsassistent) Meneer Demmers, wie is hij? Wat doet hij? En waarom? INTERVIEWS Om de mensen van het onderwijs ondersteunend personeel die op het Dalton College werken iets beter te leren kennen, zijn er interviews met een aantal medewerkers gehouden. Hier volgen ze! Interview

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

en 2018 t en em ang Arr Arrangementen 2018 en 2018 ten 2018 enten 2018 emen t angem en Arrang em Arrang Arr em ang en em t en en 2018 t

en 2018 t en em ang Arr Arrangementen 2018 en 2018 ten 2018 enten 2018 emen t angem en Arrang em Arrang Arr em ang en em t en en 2018 t Arrangementen Arrangementen 2018 2018 "Huiskamer" Arrangement Onze sfeervolle Huiskamer is uitermate geschikt voor het vieren van uw verjaardag tot circa 35 personen. Het Huiskamer arrangement bestaat

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam.

Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam. Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam. Toen we aan kwamen moesten we een paar minuten wachten,

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park GEBOUW 20 V e r g a d e r i n g e n C u r s u s s e n P r o d u c t p r e s e n t a t i e s E v e n e m e n t e n L e z i n g e n S e m i n a r s B e u r z e n Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum

Nadere informatie

Inhoud. Reüniepakket. Bijlage I 9 Bijlage II 15 Bijlage III 17 Bijlage IV 19

Inhoud. Reüniepakket. Bijlage I 9 Bijlage II 15 Bijlage III 17 Bijlage IV 19 1 Inhoud 1 Voorbereiding 4 1.1 Begin tijdig met plannen 4 1.2 Bepaal de datum, locatie en tijdstip 4 1.3 Stel een reüniecommissie samen 4 1.4 Maak een actielijst na elke vergadering 4 1.5 Doe een aankondiging

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s In deze nieuwsbrief Kamp Naaldenveld Agenda Formatie 2015-2016 OV Kampverhalen Kampfoto s Kamp Naaldenveld Zoals gewoonlijk maken wij ook dit jaar weer, traditiegetrouw aan het einde van de kampweek, de

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 10 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Studiemiddag 17 februari Wellicht hebt u het al genoteerd in uw agenda

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Hartelijk dank voor uw aanvraag Hartelijk dank voor uw aanvraag In deze brochure staan de mogelijkheden voor een prachtig feest bij Brasserie Woods. In onze feestzaal zijn wij in de gelegenheid om aangeklede borrels, (bedrijf/familie)

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven.

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven. Het vergader- en dinerhuisje van Piet Hein Eek is gelegen op het perron achter het restaurant. Deze ruimte is te huur voor een vergadering of een gezellig privé dinertje. Info facts: De huur voor het vergader-

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

Inventarisatielijst Wat gaan we doen (omschrijving activiteit): Gewenst aantal vrijwilligers: _ Waarvan nieuwe:

Inventarisatielijst Wat gaan we doen (omschrijving activiteit): Gewenst aantal vrijwilligers: _ Waarvan nieuwe: Draaiboek voorbereiding Promotie activiteiten Vrijwilligers of donateurs werven Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving wat u wilt bereiken met de promotieactiviteiten. Vrijwilligers werven,

Nadere informatie

1.algemeen beleid 4 accommodatiebeleid werk hh Pagina 1 van 5

1.algemeen beleid 4 accommodatiebeleid werk hh Pagina 1 van 5 1.algemeen beleid 4 accommodatiebeleid werk hh Pagina 1 van 5 ALGEMEEN BELEID: ACCOMMODATIEBELEID WERKINSTRUCTIES: HUISHOUDELIJKE DIENST Werkschema Marieke Maandag: 11.00 uur 11.15 uur w.c. schoonmaken

Nadere informatie

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50 Dranken Koffie en thee, per kopje 1,70 Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90 Melk, karnemelk 1,25 Vruchtensappen per glas 1,50 Frisdrank per glas 1,50 Frisdranken per flesje 1,70 Mineraalwater per

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof: Berkenblad nr.19 7 juni 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het laatste Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl Neemt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje.

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje. Cateringmap 2018 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Maanden. januari. december. februari. november. maart. oktober. september. april. mei. augustus

Maanden. januari. december. februari. november. maart. oktober. september. april. mei. augustus Klokken Hieronder staan een aantal verschillende klokken afgebeeld die bepaalde tijdseenheden verduidelijken door deze te visualiseren. Je kunt deze klokken zo uitprinten, maar beter is het om ze wat groter

Nadere informatie

activiteiten kalender

activiteiten kalender activiteiten kalender klas Matty/Maryse 10-11 * ouders willen jullie inschrijven voor 6 TAKEN: je naam + naam van jouw kind * DIGITALE FOTO S maken van alle kinderen. Deze buiten de klas ophangen en LET

Nadere informatie