NA KOMT KLJ Z NDEREIGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NA KOMT KLJ Z NDEREIGEN"

Transcriptie

1 NA KOMT KLJ Z NDEREIGEN

2

3 Hey oude en nieuwe KLJ ers! We hebben slecht nieuws voor jullie Helaas is op 1 september het schooljaar terug begonnen. Van 8u30 tot 15u30 kunnen jullie weer genieten van heerlijke lessen wiskunde, Nederlands, geschiedenis en tal van andere interessante vakken Mhhh MAAR Omdat in het weekend de scholen gesloten zijn heeft de KLJ weer een stapel leuke activiteiten klaar staan om jullie op deze leerstofvrije weekenddagen heel wat heerlijke namiddagen te bezorgen! Samen met de leiding en al jullie vriendjes en vriendinnetjes zullen we er weer een top jaar van maken!! Hopelijk tot op de KLJ

4 Vraagske? KLJ, wa is da eigelijk?? Bij KLJ heeft de kei coole leidingsploeg om de twee weken een mega leuke activiteit voor jullie klaar staan. We zullen super toffe spelletjes spelen en ravotten zoals het nergens anders kan. De +6/+9 en de +12 verzamelen telkens om de twee weken op zaterdag om half 2 aan het KLJ Lokaal, waar ze om 16u30 weer opgepikt kunnen worden of kunnen vertrekken met hun fiets. Ook de +16 verzamelt dit jaar weer op zaterdag aan het lokaal, en dit omstreeks 19u30. De exacte data van de activiteiten zijn te vinden op de jaarkalender die zich in het midden van het boekje bevindt. Wij nodigen graag iedereen uit op onze startactiviteit, die plaatsvind op 19 september. Hier kunnen de twijfelaars onder jullie eens een kijkje komen nemen naar wat de KLJ voor jullie in petto heeft. Al de rest is natuurlijk ook heel welkom om er weer een bangelijk jaar van te maken! We verzamelen om half 2 aan het lokaal.

5 Heb je er zin in? Ga naar de chiro. Helaas, de +6 en de +9 zijn niets voor jou. nee nee ja KLJ, je bent al op de goede weg. Ben je jonger dan 12 jaar? ja nee JEEEEJ! Jij bent een echte +6-er. Kom je volledig uitleven in deze nieuwe groep. Jullie enthousiaste leiding is er helemaal klaar voor! Begint er stilaan haar te groeien op plaatsen waar je het totaal niet had verwacht? nee ja Oké, goed bezig! Dan hebben wij nog één vraagje voor jou: ben je 9 jaar of ouder? Feesjheee!!! Jij mag naar de +12, de jongens en meisjes die op kamp in de tent slapen. ja COOL! Jij bent een echte ravotter van de +9. TOF! Jammer, jij hebt al langer vreemde haargroei. De +12 is dus niets voor jou, maar voor jou is er de +16!!! +6 Dit is de jongste groep onder de KLJ: de kinderen van 6 tot 8 jaar. Om de 2 weken vind er voor hen een fantastische activiteit plaats aan ons lokaal. De bedoeling is dat ze hier om half 2 verzamelen. +9 Dit zijn kinderen van 9-11 jaar. Ook voor hen is er om de 2 weken een fantastische activiteit aan ons lokaal. De bedoeling is dat ze hier om half 2 verzamelen. De data vallen samen met die van de Dit zijn de jongvolwassenen van KLJ Zondereigen. Ook zij hebben om de 2 weken een leuke activiteit met hun groep. Ook deze zal van half 2 tot half 5 aan het lokaal plaatsvinden. Bij hen kan het echter wel eens gebeuren dat zij een activiteit hebben op een vrijdag avond. Meer info is dan te lezen op de kalender. +16 Dit is de laatste, maar zeker niet de minste groep van KLJ Zondereigen. Dit zijn de mensen met een leeftijd vanaf 16 jaar. Zij houden van uitgaan, maar ook van het goede, oude ravotten. En de +16 is daar natuurlijk de ideale groep voor. Ook voor hen vinden er leuke activiteiten plaats. Deze gaan door op zaterdag avond. We verzamelen om half 8 aan het lokaal.

6 De leiding +6 Kim Van Ammel 0498/ Lotte Schoofs 0470/ Lotte Magnum 0470/ Dorien Renders 0494/ en de groentjes. Astrid, Carolien, Amber, Arne, Thomas en Gert-Jan +9 Maarten van den Broek 0474/ Jana Janssens 0493/ Silvie Segers 0493/ Sanne Wenselaars 0491/ En de groentjes Romy, Eline, Michiel, Anton, Ruben en Jeroen +12 Lotte Verschueren 0497/ Anisha Verheyen 0494/ Jelle Adams 0499/ Rob Hereijgers 0496/ Ive Segers 0499/ Fien Van Den Heuvel 0493/ Seeb Van Den Heuvel 0472/ Sofie Van Dyck 0497/ Tom Van Ammel 0494/ Janneke Van Den Heuvel 0498/ Hoofdleiding Tom Van Ammel 0494/ Janneke Van Den Heuvel 0498/

7 +6

8 Heel heel heel lang geleden in een dorpje hier heel ver vandaan waren er twee gebroeders genaamd Grimm. Ze reden op hun paarden in het bos met een bakje vol elfenstof.

9 Toen verscheen reus Thomasius. Met zijn gigantische voeten stootte hij de gebroeders Grimm van hun paard. Ooh nee, het potje elfenstof valt op de grond! Ooh nee, het potje elfenstof valt op de grond!

10 Een hele wolk elfenstof verspreidde zich over het bos. Kijk! Alle sprookjes komen tot leven! Daar lopen Roodkapje, Grietje, Assepoester, Rapunzel en Klein Duimpje.

11 Pas op! Daar komt de Grote Boze Heks! Helpen jullie mee de sprookjeswereld te redden?

12 +9

13 Hallo supersterren van de +9! Dit jaar komt de tekenwereld naar Zondereigen waarmee we jullie oneindig veel zullen plezieren! Wees dus een held en kom!

14

15 +12

16 Trek je stoute stoute stoute hoeven aan, Zie ons feesten als de beesten jaja zie ons gaan. Lekker ravotten met die zotten, doe die schoenen aan. Want het is tijd om naar de KLJ te gaan. Jow partyanimals het is zover, een nieuw klj-jaar breekt aan. THE GATES ARE OPEN!!! Smeer die poten al maar in en hou jullie klaar want het wordt een beestig jaar. De leiding staat alvast te briesen aan den draad dus wees zeker niet te laat. (19 september 13:30) #WAFAJOLOSWEK Greedzzzzz Jelle, Zegers, Rob, Lotte V, Anisha & Fien

17 +16

18

19 Jow +16-bitches, Als je naar de afbeeldingen voor de +16 kijkt in dit startboekje, denk je waarschijnlijk dat de leiding zat was. Verkeerd gedacht! We waren enkel aangeschoten. Even wat uitleg over dit te gekke thema. Onze rode draad heeft te maken met de vier stukken textiel van de eerste foto. Iedere, maar dan ook iedere activiteit kan je strijden voor de verschillende klassementen. Hoe je dat juist kan doen, vertellen we je graag op de startactiviteit. Het belooft een spannende strijd te worden doorheen het jaar. De tour of Discovery is onze eigenste lokale tour de france, maar dan veel uitbundige en harder dan de echte. Omdat jullie haar op jullie tanden hebben, in plaats van op jullie benen, zullen wij langs verschillende programma s van Discovery trekken. Hopelijk bereikt iedereen, al dan niet in zijn gehele, de eindstreep. Denk jij dat jij het aankan? Man up, en sta paraat om half 8 aan ons KLJ lokaal op zaterdag de 19 e. And that s how the KLJ makes the moonshine!

20 UNIFORM T-SHIRT 12,5 euro TRUI 17,5 euro SJAALTJE 4,5 euro Lidgeld Dit jaar bedraagt het lidgeld voor een A-lid (eerste van het gezin) zo n 20 euro. Een B-lid (tweede, derde van het gezin) betaalt slechts 10 euro. Een van de dagen na de startactiviteit kan je iemand van de leiding aan de deur verwachten om het lidgeld op te halen.

21 Leefweek Om het KLJ seizoen van start te laten gaan organiseren we dit jaar opnieuw een leefweek voor de +12/16, wegens het succes van vorig jaar. Deze zal plaatvinden van maandag 14 t.e.m. vrijdag 17 september. De bedoeling van de leefweek is dat het KLJ lokaal in feite 5 dagen de thuis wordt van onze leden. Ze zullen er eten, studeren, slapen De leiding heeft tal van activiteiten voorzien, zodat het een super leuke 5-daagse gaat worden. Op deze manier leren de nieuwe en oude leden elkaar nog beter kennen. Wij willen graag benadrukken dat schoolwerk op de eerste plaats zal komen. Boven voorzien wij een studeerruimte waar we uiterste stilte opperen. Ook zal er streng gewaakt worden over het op tijd gaan slapen en opstaan. Ook voorzien wij met de KLJ vervoer naar de scholen waar al onze leden moeten zijn. Natuurlijk zien wij indien mogelijk onze lieve kindjes liever met de fiets naar school gaan. Kwestie van een gezonde levensstijl. Bij deze fietstochten zal er ook telkens iemand van de leiding aanwezig zijn. De leefweek kost 30 euro p.p.. We gaan maandag na het school van start en eindigen vrijdagavond. Inschrijven kan door een sms je te sturen naar Jelle Adams (0499/ ) met volgende vermelding: VOORNAAM + ACHTERNAAM + LEEFWEEK. Dit dient te gebeuren voor zaterdag 12 september om Het nodige materiaal kan zondag avond tussen 19u en 20u naar het KLJ lokaal worden gebracht. Voor verdere vragen kan je steeds bij de leiding terecht! WAT MAG JE ZEKER NIET VERGETEN - Slaapzak - Kussen - Matras - Beddenovertrek - Pyjama - Je allerliefste knuffel - Propere kleren (voldoende propere onderbroeken en sokken) - Een paar handdoeken en washandjes - Een beetje zeep - Een tandenborstel en tandpasta - JE BOEKENTAS MET AL JE BOEKEN VOOR DE HELE WEEK!!! Quotes van vorig jaar over de leefweek Ik heb nog nooit zo goede punten voor wiskunde behaald #leefweek (Thomas Verheyen) Een super goede geschiedenis test gedaan! #leefweek (Imke Potters) Kei plezant! (Roel Vermeiren)

22 Receptie We zullen de leefweek afsluiten met een door de leden zelf georganiseerde receptie. Deze zal vrijdag avond plaatsvinden aan het KLJ lokaal. Alle ouders, van alle leeftijdsgroepen, zijn vanaf 19u30 welkom voor een hapje en een drankje. Hierna kunnen jullie je geliefkoosde kinderen en hun spullen mee terug naar huis nemen. Zo, hopelijk is alles weer helder met dit startboekje. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren, of spreek ons gewoon aan! En dan zien wij jullie graag massaal verschijnen op de startactiviteit!

23

24

25

26

THE COLOUR GAMES KLJ Zondereigen - Kamp 2016

THE COLOUR GAMES KLJ Zondereigen - Kamp 2016 THE COLOUR GAMES KLJ Zondereigen - Kamp 2016 Dag beste koekijs-freters De zomer is weer begonnen, twee maanden lekker niksen, relaxen en natuurlijk kei veel KLJ! Jullie zijn natuurlijk al aan het aftellen

Nadere informatie

YES, WE CAMP! KLJ ZONDEREIGEN - KLJ KAMP

YES, WE CAMP! KLJ ZONDEREIGEN - KLJ KAMP YES, WE CAMP! KLJ ZONDEREIGEN - KLJ KAMP 2015 Hellow yolo s en wafa s De zomervakantie is weer ingezet en stilaan zit het hoogtepunt van deze twee maanden fun en genot er weer aan te komen. Jullie zitten

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Voorwoord Beste ouder, bieke, speelclub of kwik, binnenkort is het weer zo ver, ons jaarlijks minibivak staat weer voor de deur. Tijd

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

April. Maandelijks tijdschrift jaargang 27 nummer 8. April 2013

April. Maandelijks tijdschrift jaargang 27 nummer 8. April 2013 BELGIË/BELGIQUE P.B. 2300 TURNHOUT BC 30066 Maandelijks tijdschrift jaargang 27 nummer 8 April April 2013 w w w. a k a b e o m m e k a a r. b e P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Yoni de Mey Steenweg

Nadere informatie

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks MINIBIVAK 2018 Heist-op-den-Berg Biekes Speelclub Kwiks Voorwoord Binnenkort is het weer zover, het jaarlijks minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier en spel!

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Groetjes, Leiding van de jongste takken

Groetjes, Leiding van de jongste takken Agenda: 12/11 Jongste takken activiteit 18/02 Ardennentocht 18/07/2017-28/07/2017 Kamp Tak van dienst: 22/10 Verkenners 29/10 Jin 05/11 Kapoenen (verkenners) Het Schilderhofke Jaargang: 2016-2017 Redactie:

Nadere informatie

Weekendhopsadeke Berlare

Weekendhopsadeke Berlare Weekendhopsadeke Berlare 3-5 maart 2017 Voorwoord Liefste Chirowietjes, Allereerst een gelukkig nieuwjaar gewenst van jullie allertofste leiding! Wat heeft het nieuwe jaar allemaal in petto voor onze chiro?

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel:

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel: Kabouters Jaja wat gaat de tijd toch snel wanneer je je amuseert, we zijn inmiddels al aan onze tweede gibersco toe. Dit wil zeggen dat we voor jullie de komende twee maanden weer een heleboel geweldige,

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

ENTHOUSIAST SEPTEMBER ENTHOUSIAST SEPTEMBER Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, Het is bijna september, dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een nieuw Chirojaar vol onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaat er een beetje

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek MINIBIVAK 2017 Lint Chiromeisjes Hombeek Biekes Speelclub Kwiks VOORWOORD Binnekort is het weer zover, het jaarlijkse minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari KORTRIJK WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari WEEKEND Beste leden en ouders, Nu het jaar goed op gang is, is het tijd om ons jaarlijks weekend en kamp te houden. Dagen vol activiteiten spel

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

1. Waarom deze mail? 2. Opmerkingen! 3. Afsluitend woord

1. Waarom deze mail? 2. Opmerkingen! 3. Afsluitend woord Beste Jinners, 1. Waarom deze mail? De leefweek staat binnenkort voor de deur en dit is uiteraard een spektakel om niet te missen in jullie soutscarrière. Aangezien de printer vorige week buiten dienst

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij E MEI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Avelgem februari 2018

Avelgem februari 2018 Weekendhopsadeke Avelgem 16 18 februari 2018 Voorwoord Liefste Chirowietjes, Allereerst een gelukkig nieuwjaar gewenst van jullie allertofste leiding! Het is al weer januari, dit betekent voor de leiding

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders,

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders, Beste skippers en ouders, De laatste maand van ons seizoen is ingezet. Wat is de tijd toch weer voorbij gevlogen. Hopelijk heeft ieder van jullie genoten van dit springjaar en kunnen we met velen gezellig

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er alweer op. Gelukkig heeft de leiding ook in oktober fantastische activiteiten voorzien waardoor jullie elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

presenteert Wir suchen Heidi Wochenende

presenteert Wir suchen Heidi Wochenende presenteert Wir suchen Heidi Wochenende 10 tot 12 Februari 2017 Beste KSA ers van KSA Temse Voorwaarts, Ik Ben Anton aus Tirol en heb jaren geleden ook nog in de KSA van Temse gezeten, wat een verrückten

Nadere informatie

KLJ SML. Oktober - November. Deze kalender is van :

KLJ SML. Oktober - November. Deze kalender is van : KLJ SML Oktober - November Deze kalender is van :. Voorwoord Beste ouders en KLJ ers, Eindelijk is het weer zover. Na een deugddoende vakantie en een geweldig kamp zijn we weer klaar voor ons nieuwe jaar.

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is CIRCUS!! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze week! Kijk ook eens

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

MAART

MAART Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. MAART 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste totemlezer, Februari zit

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ.

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ. Zondag 8 september Hallo, lieve twinkeltjes willen jullie weten wie jullie nieuwe leiding is? Dan is vandaag de dag dat jullie naar de KLJ moeten komen. Het zal een leuke dag worden, je leiding kijkt er

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ 9-10-11 November 2018 V.U.: Machteld Wille, Jasmijnstraat 17, 8020 Oostkamp Praktische info Beste JIMSIM en ouders, Het is weer zover! Ja, voelen jullie het ook al kriebelen?

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE 1 Thema YES YES YES, het is eindelijk zover! EINDELIJK buitenlands kamp. En jullie zijn dan wel de oudste, maar jullie zijn naar onze mening nog niet té oud voor een super

Nadere informatie

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode JRKamp 2018 12-18 augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode Jeugd Rode Kruis-Lauwe-Menen-Rekkem Voskenstraat 92 8930 Menen Tel. 0495 68 29 62 jeugd@lauwe-menen-rekkem.rodekruis.be BE88 7380 2895 6441 Is er een noodgeval

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor:

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor: Dag allerliefste Dolfijntjes Na een lange periode zonder KSA is het gelukkig weer tijd om aan een nieuw KSA-jaar te beginnen. Jullie speelkleren kunnen jullie alvast mooi klaarleggen want dit is het eerste

Nadere informatie

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit 1 2 Wij kijken al uit naar het kamp! En als jij meekomt, zal het kamp zeker en vast geweldig leuk en onvergetelijk zijn! In dit boekje volgt alvast alle informatie die je nodig hebt. Hoe ziet een kampdag

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Kampkrantje. 7 12 April 2014. Alles wat je moet weten om van het kamp een spetterende week te maken, vind je in dit krantje!

Kampkrantje. 7 12 April 2014. Alles wat je moet weten om van het kamp een spetterende week te maken, vind je in dit krantje! Kampkrantje 7 12 April 2014 Alles wat je moet weten om van het kamp een spetterende week te maken, vind je in dit krantje! In dit krantje staan enkele zeer belangrijke zaken die ook door de ouders gelezen

Nadere informatie

F L U P K E D E C E M B E R

F L U P K E D E C E M B E R F L U P K E D E C E M B E R I N H O U D S T A F E L SNOEPVERKOOP HAMBURGERAVOND PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie