Astroreis naar Namibië

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Astroreis naar Namibië"

Transcriptie

1 Astroreis naar Namibië 21 okt 7 nov 2011 Namibië behoort tot de mooiste landen op onze wereldbol. De variatie in woestijnlandschappen lijkt er wel onuitputtelijk. Ook qua dierenwereld is Namibië een verademing. Niet alleen in de nationale parken, maar ook daarbuiten tref je nog een zeer rijke fauna aan. Het droge klimaat was er vaak een grote hindernis voor het oprukken van de beschaving. Dit zorgt nu voor nog heel veel ongerept natuurschoon. De grootste verrassing is echter s nachts. De sterrenhemel is er op zijn best. De droge heldere lucht, en de complete afwezigheid van lichtpollutie zorgt er voor een sterrenhemel die enkel in de ruimte zelf kan overtroffen worden. In dit unieke land heeft Urania haar zuidelijke sterrenwacht opgericht. Hier gaan we enkele nachten waarnemen. Daarna volgt een rondreis door het veelzijdige Namibië, en besteden we nog wat extra aandacht aan een aantal onverwachte astronomische toppers. Programma DAG 1: 21 oktober BRUSSEL - WINDHOEK Afspraak op de luchthaven van Zaventem en verdeling van de reisdocumenten. 18u30 Vertrek van de vlucht vanuit Brussel richting Frankfurt met South African Airlines. 19u25 Aankomst in Frankfurt. 20u45 Vertrek van de vlucht vanuit Frankfurt naar Johannesburg. DAG 2: 22 oktober 2011 WINDHOEK - HAKOS 07u15 Aankomst in Johannesburg. 09u45 Vertrek van de vlucht vanuit Johannesburg naar Windhoek. 11u45 Aankomst in Windhoek. (vluchturen onder voorbehoud van wijzigingen) Transfer naar Hakos Avondmaal op Hakos Gästefarm Eerste kennismaking met de Namibische sterrenhemel. DAG 3 : 23 oktober HAKOS Ontbijt en vrije voormiddag op de Hakos ranch. Middagmaal op de Hakos ranch Bezoek aan het H.E.S.S. observatorium

2 Het High Energy Stereoscopic System observatorium ligt op zo n 30 km. van Hakos, vlakbij dus, naar Namibische maatstaven. We brengen een bezoek aan dit onderzoekscentrum voor kosmische gamma straling. Avondmaal op Hakos ranch Waarnemingsavond DAG 4: 24-23oktober 2011 HAKOS Ontbijt op de Hakos ranch Daguitstap naar de Gamsberg met picknick lunch op de top. De Gamsberg is met zijn 2400 meter de 2de hoogste berg van Namibië. De rit naar de top van deze tafelberg is spectaculair, het uitzicht vanop de top is dat nog veel meer Avondmaal op Hakos ranch Waarnemingsavond DAG 5: 25 oktober 2010 SOSSUSVLEI Ontbijt op de Hakos ranch. Na het ontbijt worden we opgehaald door onze lokale gids. We zetten onze reis verder in een luxe overland truck. Rit naar Sossusvlei via de Spreetshoogte Pass en Solitaire. Lunch in Solitaire Guest Farm. Aankomst in de loop van de namiddag in de Sossusvlei Lodge en check-in. Diner en overnachting in de Sossusvlei lodge. DAG 6: 26 oktober SOSSUSVLEI Vroeg vertrek voor een dagexcursie door Sossusvlei, Deathvlei en Sesriem Canyon. De rode zandduinen van Sossusvlei horen bij de hoogste in de wereld, en de landschappen bieden prachtige fotomogelijkheden. Ochtendwandeling door de duinen in s werelds oudste levende woestijn. Picknick ontbijt na zonsopkomst. De Sossusvlei, het beroemde hoogtepunt van Namibië in het hart van de Namib woestijn. Het is een enorme kleipan, omgeven door gigantische zandduinen. Enkele van deze spectaculaire zandheuvels zijn met meer dan 300 meter de hoogste ter wereld.

3 Slechts na een hevige regenbui, een zeldzaam verschijnsel in dit gebied, vult de pan zich met water. Aangezien de kleilagen nauwelijks water doorlaten, ontstaat er dan voor korte tijd een turkooizen meer. Lunch in de lodge. Namiddag: bezoek aan Sesriem Canyon. In Sesriem Canyon is door erosie door de eeuwen heen een lange, smalle kloof van 30 tot 40m diepte ontstaan. Bij zware regenval vullen de poelen zich met water. Avondmaal en overnachting in Sossusvlei Lodge. DAG 7: 27 oktober SWAKOPMUND In optie: ballonvaart over de duinen met champagne ontbijt. Geniet van de prachtige kleuren van de Namib woestijn bij zonsopgang tijdens een tocht van ca. 1 uur per luchtballon. Bij landing wacht u het ontbijt met champagne. Vertrek naar Swakopmund, langs Sheltering Desert, Bloedkoppie en de Welwitschia Plains. Lunch onderweg. Stop onderweg om de Welwitschia en Moonlandscape te zien. De Welwitschia Mirabilis plant, die in sommige delen van Namibië en Angola voorkomt, heeft slechts 2 bladeren en kan meer dan 1000 jaar leven. De naam komt van de eerste Europeaan die de plant beschreef, Friedrich Welwitsch, en mirabilis van het wonderlijke feit dat de plant kan overleven in zulke droge omstandigheden. Check-in in het Eberwein Hotel te Swakopmund.

4 De rest van de namiddag is vrij om Swakopmund te ontdekken. Swakopmund is een sfeervol stadje, in de koloniale tijd door de Duitsers gebouwd als tegenhanger van de door de Britten beheerde havenplaats Walvisbaai. De koloniale invloeden zijn nog duidelijk te zien aan de architectuur en de uitstraling van de verschillende bars. Avondmaal in het restaurant Tug. Het restaurant ligt vlakbij de Jetty en heeft een spectaculair zicht op de golven van de Atlantische Oceaan. Men serveert er heerlijke zeevruchten, zoals kreeft, garnalen, oesters en vis. De Duitse regering besloot in 1911 om de Jetty (de pier) te bouwen om goederen tot Swakopmund te kunnen vervoeren. De enige diepzee haven was toen het door de Britten bezette Walvis Bays. Uiteindelijk werd slechts een derde van de pier gebouwd. De bouw werd stopgezet in 1914, bij aanvang van de Tweede Wereldoorlog. The Jetty, vandaag een Nationaal Monument, is open voor het publiek, en een populaire plaats waar zowel inwoners als bezoekers samenkomen. Overnachting in het hotel Eberwein. DAG 8: 28 oktober SWAKOPMUND Ontbijt in het hotel. Transfer naar Walvis Bay Yacht Club. Vertrek voor een catamaran cruise met snacks, verse oesters en schuimwijn aan boord. Tijdens de tocht genieten de deelnemers van schitterende uitzichten, en met wat geluk worden pelikanen, zeehonden en dolfijnen gespot. Vrije namiddag, met mogelijkheid om een optionele activiteit in te lassen. Diner in een plaatselijk restaurant. Overnachting in hotel Eberwein. DAG 9: 29 oktober BUSHMAN S PARADISE Ontbijt in het hotel. Vertrek vanuit Swakopmund naar de Spitzkoppe, waar we tot Bushman s Paradise kunnen klimmen. Picknick-lunch onderweg.

5 Aankomst en check-in in de Ai-Aiba Lodge. Avondmaal in de lodge. Overnachting in de Ai-Aiba lodge. DAG 10: 30 oktober TWIJFELFONTEIN Vertrek naar Twijfelfontein. Stop aan de Brandberg voor een wandeling naar de White Lady, één van de oudste rotstekeningen van Namibië. Lunch in de White Lady Lodge. Verder naar Twijfelfontein en bezoek aan de rotsschilderingen en orgelpijpen van Twijfelfontein. In Twijfelfontein bevindt zich de grootste concentratie petrogliefen uit de Steentijd (zo n 2500) van Namibië. In 2007 werd de site opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Aankomst en check-in in de Twijfelfontein Lodge. Avondmaal en overnachting in de lodge. DAG 11: 31 oktober RUACANA Vertrek naar Ruacana. Onderweg bezoek aan Petrified Forest, waar enorme fossiele boomstronken liggen van soms 30m lang, en vermoedelijk ongeveer 200 miljoen jaar oud. Picknick lunch onderweg. Avondmaal en overnachting in de Ruacana Eha Lodge. DAG 12: 1 november RUACANA Vertrek voor de dagexcursie naar Ruacana, gelegen in de regio Ovambo. Bezoek aan de Ruacana Falls en de waterkrachtcentrale. Bezoek aan Kaokaland, de thuisbasis van zo n 6000 Himba s. Picknick lunch onderweg. Aankomst in de lodge en vrije tijd.

6 Avondmaal en overnachting in de lodge. DAG 13: 2 november ETOSHA Vertrek richting Etosha National Park. Picknick lunch onderweg Aankomst en check-in in Mushara Bush Camp. Avondmaal en overnachting in de lodge. DAG 14: 3 november ETOSHA Game drive in dit immens natuurreservaat van 22000m 2. Etosha National Park is een grote zoutpan omgeven door bush-land. De drinkplaatsen zijn dé omgeving om één van de 300 leeuwen en neushoorns, 2000 giraffen en 1500 olifanten te spotten. Lunch in Halali Rest Camp. Avondmaal en overnachting in Mushara Bush Camp. DAG 15: 4 november HOBA Vertrek richting Otjikoto Lake voor een bezoek aan het meer en de Hoba Meteoriet. Gedurende de Zuid-West Afrika Campagne in 1915, dumpten Duitse strijdkrachten hun militaire uitrusting in het Otjikoto Lake. Een legende vertelt

7 dat het meer, gelegen op zo n 24 km ten noordwesten van Tsumeb, bodemloos zou zijn. In het Tsumeb Museum kan u een collectie van wapens en zeldzame mineralen bekijken. Picknick aan het Otjikoto Lake. Vertrek naar de Hoba Meteoriet, deze grootste meteoriet ter wereld met een gewicht van meer dan 60 ton is gelegen in Hoba West, niet ver van Grootfontein. Aankomst en check-in in Okonjima Lodge, Main Camp. Okonjima is een familiale guest-lodge. Het is tevens de thuisbasis van de AfriCat Foundation, een non-profit organisatie ter bescherming van Namibiës grote carnivoren, meer bepaald jachtluipaarden (cheetah) en luipaarden. Hier zijn er uitstekende mogelijkheden voor het observeren en fotograferen van deze grote kat-achtigen in hun natuurlijke omgeving. Avondmaal en overnachting in de lodge. DAG 16: 5 november OKONJIMA Morgenactiviteiten in Okonjima Main Camp. Lunch in Okonjima Main Camp. Vrije namiddag om te genieten van de faciliteiten van de lodge.

8 Avondmaal en overnachting in de lodge. DAG 17: 6 november WINDHOEK BRUSSEL Transfer naar Windhoek International, onderweg houden we halte aan Okahandja Crafts Market voor het aankopen van souvenirs. Lunch in de Windhoek Country Club 17u20 Vertrek van de South African Airlines vlucht vanuit Windhoek richting Johannesburg. 20u15 Vertrek van de vlucht vanuit Johannesburg richting Frankfurt. DAG 18: 7 november AANKOMST BRUSSEL 08u45 Aankomst op de luchthaven van Brussel. Einde van de reis Praktische informatie Datum: 21 oktober november 2011 Richtprijs: PRIJS PER PERSOON IN EURO IN EEN TWEEPERSOONSKAMER 5795,00 SUPPLEMENT SINGLE 550,00 De prijs is gebaseerd op een groep van minimum 12 personen. De prijs werd berekend volgens de huidige wisselkoers van 1 NAD = 0,107 EUR, en is onderhevig aan eventuele koerswijziging. De prijs van de vlucht en de vluchturen zijn indicatief gegeven. Aangezien de precieze uurroosters en tarieven nog niet gekend zijn, kunnen deze nog wijzigen. De prijs houdt in : De vluchten Brussel Frankfurt Johannesburg Windhoek. De reis zoals hierboven beschreven, met een lokale Engelstalige tour guide. De overnachtingen zoals beschreven in het programma. De transfers met een luxury overland truck (18 plaatsen). Water tijdens de transfers. De maaltijden zoals vermeld in het programma. De inkomgelden volgens het programma. Dekking door het Garantie Fonds Reizen. Aeromed verzekering (medische bijstand en evacuatie naar het dichtstbijzijnde medisch centrum). De BTW van toepassing (2,73%). Urania begeleiding en syllabus over de reis en Namibië Voorreisvergadering op Urania De prijs houdt niet in : De fooien. De dranken bij de maaltijden. Elementen die optioneel zijn of niet opgenomen zijn in bovenstaand programma. Alle uitgaven van persoonlijk aard. Bijkomende reisverzekeringen.

9 Deze reis wordt georganiseerd door HRG Hogg Robinson Group (voorheen Weinberg Incentive Travel House). Licentie A 1047 Urania staat in voor de wetenschappelijke begeleiding. Voor informatie over het wetenschappelijke programma kan u terecht op één van de onderstaande adressen. Volkssterrenwacht Urania Mattheessensstraat 60 B 2540 Hove Tel 03/ Fax 03/ Werner Hamelinck GSM wh@urania.be

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen The Charming Way Windhoek Otjiwarongo Etosha National Park - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei Sesriem Windhoek 14 dagen / 11 nachten DE HOOGTEPUNTEN VAN NAMIBIE TIJDENS

Nadere informatie

Namibië. Namibia 4 Kids. Rondreis per huurwagen

Namibië. Namibia 4 Kids. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen Namibia 4 Kids Windhoek - Waterberg - Etosha Nationaal Park - Damaraland - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei - Sesriem - Spreetshoogte - Windhoek 14 dagen / 11 nachten

Nadere informatie

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Deze begeleide pakketjes inclusief heen- en terugvlucht naar Johannesburg zijn ideaal om te combineren

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Namibië. Namibia Highlights. Rondreis per huurwagen

Namibië. Namibia Highlights. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen Namibia Highlights Windhoek Kalahari Desert Fish River Canyon Lüderitz Sossusvlei Swakopmund Damaraland Etosha National Park Waterberg Plateau 19 dagen / 16 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

ACTIVITEITEN die additioneel te boeken zijn WINDHOEK. Fietstocht door Katutura KALAHARI. Bagatelle Kalahari Game Reserve. Kalahari Anib Lodge

ACTIVITEITEN die additioneel te boeken zijn WINDHOEK. Fietstocht door Katutura KALAHARI. Bagatelle Kalahari Game Reserve. Kalahari Anib Lodge ACTIVITEITEN die additioneel te boeken zijn WINDHOEK Fietstocht door Katutura..Kom meer te weten over de Namibische cultuur en het leven in een township.. Vanaf Windhoek Van 9.00 tot ongeveer 12.oo, de

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Adventure under canvas

Adventure under canvas Namibië Rondreis per huurwagen Adventure under canvas Windhoek - Waterberg - Parc d Etosha - Sesfontein - Twyfelfontein - Swakopmund - Walvis Bay - Homeb - Sossusvlei - Namib-Naukluft - Sesriem - Aus -

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Hoogtepunten van Namibië 14 daagse reis

Hoogtepunten van Namibië 14 daagse reis Dag 1 Heenvlucht Vertrek vanuit Brussel via Frankfurt naar Windhoek met aankomst de volgende dag. Dag 2 Windhoek, de hoofdstad van Namibië Als u aankomt op de internationale luchthaven Hosea Kutako in

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Selfdrive Echt Te Gast Namibië 23 dagen Als een echte gast Guestfarms Guesthouses Kleinschalig

Selfdrive Echt Te Gast Namibië 23 dagen Als een echte gast Guestfarms Guesthouses Kleinschalig Selfdrive Echt Te Gast Namibië 23 dagen Als een echte gast Guestfarms Guesthouses Kleinschalig Namibië telt een beperkt aantal kleinschalige guesthouses en guestfarms. Hier ondervind je de persoonlijke

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

NAMIBIË. OZ Groepsreizen 2016. Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016. een slimme zet

NAMIBIË. OZ Groepsreizen 2016. Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 VERRE REIZEN NAMIBIË Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016 Ga mee naar Namibië, een land met zeer verschillende en adembenemend mooie landschappen.

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 12 tot 15 februari 2015 Na vijf poollichtreizen naar IJsland zoeken we het in 2015 nog hogerop, naar het noorden van Finland. Een streek die we kennen onder de naam Lapland.

Nadere informatie

NAMIBIË / ZUID-AFRIKA

NAMIBIË / ZUID-AFRIKA NAMIBIË / ZUID-AFRIKA 19-DAAGSE RONDREIS Op verzoek van eerdere Diaz Travel Reizigers hebben wij deze nieuwe rondreis samengesteld. Met deze rondreis hebben wij rekening gehouden met een rustig reistempo

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad via Victoria Falls naar Kruger NP 26 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert. Namibië. Begeleide rondreis Van 13 tot 28 juli 2016

Tailor Made Travel Presenteert. Namibië. Begeleide rondreis Van 13 tot 28 juli 2016 Tailor Made Travel Presenteert Namibië Begeleide rondreis Van 13 tot 28 juli 2016 Zonder enige twijfel is dit uitgestrekte en zeer dunbevolkte land één van de mooiste en meest gevarieerde landen ter wereld.

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur Schets van Namibië 10 Namibië in het kort 12 Natuur en milieu 14 Landschappen en plantenwereld 14 Dierenwereld 17 Nationale parken 28 Economie, maatschappij en politiek 32 De economie

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen U zoekt een unieke Afrikaanse ervaring dicht bij de natuur? Dan is Uganda de perfecte keuze dankzij de overvloed aan dieren, vriendelijke

Nadere informatie

Kaapstad naar Victoria Falls

Kaapstad naar Victoria Falls Kaapstad naar Victoria Falls 20 dagen, accommodatiereis Prijs: 1750,- Activiteiten pakket: 635,- Eenpersoonstoeslag: 350,- Maaltijden: 19x ontbijt, 18x lunch, 15x diner Startpunt rondreis: Kaapstad Eindpunt

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven van

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad met Emirates Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven

Nadere informatie

2517 JA Den Haag Website: Nederland Tel: +31 (0) DAAGSE AVONTUURLIJKE CAMPER RONDREIS NAMIBIE WINDHOEK tot WINDHOEK

2517 JA Den Haag Website:   Nederland Tel: +31 (0) DAAGSE AVONTUURLIJKE CAMPER RONDREIS NAMIBIE WINDHOEK tot WINDHOEK 22 DAAGSE AVONTUURLIJKE CAMPER RONDREIS NAMIBIE WINDHOEK tot WINDHOEK Maak kennis met het diverse Namibië met deze 22 daagse camperreis. Tijdens deze avontuurlijke reis bezoekt u de hoogtepunten van Namibië

Nadere informatie

Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe Desert & Delta 14 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden:

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 8 tot 12 februari 2016 Na de zeer geslaagde poollichtreis naar Rovaniemi keren we in 2016 terug naar Lapland. De bestemming is deze keer Luosto. Luosto ligt zo n 110 km van Rovaniemi,

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad naar Victoria Falls 20 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad naar Victoria Falls 20 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen

Nadere informatie

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU BOTSWANA UNTOUCHED Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU Begin je tour door het Marakele National Park, Khama Rhino Sanctuary en de Makgadikgadipannen te ervaren.

Nadere informatie

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth Namibië - Botswana Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar uw lodge aan het Oanob meer. Inclusief

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA Een 10 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenHU Breng je vakantie door met het verkennen van de hoogtepunten van Oeganda en ontdek het allerbeste

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth Namibië - Botswana Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar uw lodge aan het Oanob meer. Dag 2 Sesriem

Nadere informatie

NAMIBIE 16 dagen Van maandag tot dinsdag 3 18 oktober 2011

NAMIBIE 16 dagen Van maandag tot dinsdag 3 18 oktober 2011 Programmavoorstel NAMIBIE 16 dagen Van maandag tot dinsdag 3 18 oktober 2011 Namibië is magisch! Het is niet vreemd dat dit land een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent. Tijdens deze rondreis

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

ACTIVITEITEN EN INKOMGELDEN

ACTIVITEITEN EN INKOMGELDEN Truckexpeditie Cape to Vic Falls in accommodatie Trucktoer Kaapstad- Vic Falls Kleine groepjes van 12 personen Twee Engelstalige gidsen Slapen in echte bedden Een truck-expeditie en outdoor leven kan je

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

You don't take a photograph, you make it. - Ansel Adams

You don't take a photograph, you make it. - Ansel Adams Geen enkel ander land in Afrika is als Namibië. De afwisseling van woestijnlandschappen, werelds hoogste zandduinen en Deadvlei, heldere nachten en het vele wild maken Namibië tot een unieke en zeer fotogenieke

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

20-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 Mei tot 9 Juni 2016. Maximum aantal deelnemers: 15 personen + begeleider.

20-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 Mei tot 9 Juni 2016. Maximum aantal deelnemers: 15 personen + begeleider. 20-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 Mei tot 9 Juni 2016. Maximum aantal deelnemers: 15 personen + begeleider. Namibië, de parel van Afrika, waar 20% van het land reeds beschermd natuur- of wildreservaat

Nadere informatie

Namibië. Namibia Family Fun. Rondreis per huurwagen

Namibië. Namibia Family Fun. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen Namibia Family Fun Windhoek - Kalahari Desert - Sossusvlei - Swakopmund - Damaraland - Etosha National Park - Otjiwarongo - Windhoek 18 dagen / 15 nachten PRIVERONDREIS MET

Nadere informatie

Kaapstad via Victoria Falls naar Kruger NP

Kaapstad via Victoria Falls naar Kruger NP Kaapstad via Victoria Falls naar Kruger NP 26 dagen, accommodatiereis Prijs: 2295,- Activiteiten pakket: 895,- Eenpersoonstoeslag: 390,- Maaltijden: 22x ontbijt, 20x lunch, 18x diner Startpunt rondreis:

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire Arusha 13 dagen/10 nachten

Nadere informatie

Namibië & Botswana G R O E P S R E I Z E N. 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s. 1 5 m e i t / m 3 j u n i 2 0 1 3

Namibië & Botswana G R O E P S R E I Z E N. 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s. 1 5 m e i t / m 3 j u n i 2 0 1 3 Namibië & Botswana 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s J o h a n n e s b u r g, W i n d h o e k, S o s s u s v l e i, S w a k o p m u n d, D a m a r a l a n d, E t o s h a N P, C a p r i v i, C h o b e N

Nadere informatie

18-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 September tot 8 Oktober 2014. Maximum aantal deelnemers: 18 personen + begeleider.

18-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 September tot 8 Oktober 2014. Maximum aantal deelnemers: 18 personen + begeleider. 18-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 September tot 8 Oktober 2014. Maximum aantal deelnemers: 18 personen + begeleider. Namibië, de parel van Afrika, waar 20% van het land reeds beschermd natuur- of wildreservaat

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Natuurlijk Namibië. vanaf 3395,00. 15-Daagse rondreis

Natuurlijk Namibië. vanaf 3395,00. 15-Daagse rondreis Natuurlijk Namibië 15-Daagse rondreis vanaf 3395,00 15-daagse rondreis, vertrek 9 september 2014. Vele excursies, de meeste maaltijden en extra s bij de prijs inbegrepen Namibië Namibië is een land van

Nadere informatie

Trias Reis naar Tanzania

Trias Reis naar Tanzania Kort reisschema 06.10.2015 : Brussel - Arusha 07.10.2015 : Arusha 08.10.2015 : Arusha - Tarangire 09.10.2015 : Tarangire 10.10.2015 : Tarangire Ngorongoro 11.10.2015 : Ngorongoro 12.10.2015 : Ngorongoro

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

TREINCRUISE SHONGOLOLO, WAT EEN GRANDIOOS IDEE!

TREINCRUISE SHONGOLOLO, WAT EEN GRANDIOOS IDEE! Dune Express Namibia Fish River Canyon Sossusvlei Duinen Swakopmund Etosha National Park TREINCRUISE SHONGOLOLO, WAT EEN GRANDIOOS IDEE! Een hoteltrein in Zuidelijk Afrika? In 1995 lanceerde de jonge dynamische

Nadere informatie

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Kenia Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo East Tiwi Beach 9 dagen/8 nachten GROEPSREIS MET

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

Discover Namibia. Namibië. 12 Dagen Windhoek Namib Desert Sesriem Sossusvlei Swakopmund Twyfelfontein Etosha National Park Waterberg Plateau

Discover Namibia. Namibië. 12 Dagen Windhoek Namib Desert Sesriem Sossusvlei Swakopmund Twyfelfontein Etosha National Park Waterberg Plateau 12 Dagen Windhoek Namib Desert Sesriem Sossusvlei Swakopmund Twyfelfontein National Waterberg Plateau Discover Namibia Je gaat de belangrijkste bezienswaardigheden van Namibië bezoeken, de hoogste duinen

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n Het Mooiste van Oost-Afrika reeds vanaf 3638 per persoon Dag 1 NAIROBI Ontbijt Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd

Nadere informatie

Namibië en Botswana (noord)

Namibië en Botswana (noord) Namibië en Botswana (noord) Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping met

Nadere informatie

AMAZING NAMIBIË 15-daagse rondreis 31 oktober tot 14 november 2019 Bijna vol pension

AMAZING NAMIBIË 15-daagse rondreis 31 oktober tot 14 november 2019 Bijna vol pension AMAZING NAMIBIË 15-daagse rondreis 31 oktober tot 14 november 2019 Bijna vol pension Namibië is een land met veel troeven - reizen door deze Afrikaanse topbestemming is een ware ontdekking. Een grote etnische

Nadere informatie

16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË

16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË 16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË Namibië heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op reizigers op zoek naar een overweldigende natuur. Het land beschikt over oogverblindende en weidse woestijnlandschappen

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

De geheimen van de Sultan

De geheimen van de Sultan OMAN De geheimen van de Sultan REF: 429 REISBESCHRIJVING - Nizwa - Jabrin - Jebel Shams - Jebel Akhdar - - Sur - - Wadi Tiwi - Suwayh - Nakhal - Wadi Abhyad - INTRODUCTIE Het is een afwisselend reisprogramma

Nadere informatie

Botswana. Desert, Rivers & Falls. Groepsreis in internationaal gezelschap

Botswana. Desert, Rivers & Falls. Groepsreis in internationaal gezelschap Botswana Groepsreis in internationaal gezelschap Desert, Rivers & Falls Victoria Falls - Chobe National Park - Makgadikgadi Pans - Moremi Game Reserve - Kalahariwoestijn Geniet bij valavond van een cruise

Nadere informatie

Namibië en Botswana (noord)

Namibië en Botswana (noord) Namibië en Botswana (noord) Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping met

Nadere informatie

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding Dag 1 11 MAART 2017 - naar Kenia Per nachtvlucht naar Kenia. 11 MAART 2017 BRUSSEL-AMSTERDAM 18.25-19.15u KQ1732 AMSTERDAM-NAIROBI 20.35-06.40u

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Masai Mara Migration Safari

Masai Mara Migration Safari Masai Mara Migration Safari Duur van de Safari: 3 dagen / 2 nachten Hoogtepunten: Maasai Mara Game Reserve Activiteiten: Wildlife The Big Five, grootschalige game experience, sightseeing, bird watching

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Namibië. land of contrasts

Namibië. land of contrasts Namibië land of contrasts Namibië wordt terecht ook wel het land van de contrasten genoemd. De hoogste zandduinen ter wereld, de op twee na grootste canyon, de Etosha zoutpan, de groene Caprivi-strip en

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Beleef Namibië met Stichting SPOTS Kruip in de huid van de beschermers van de katachtigen 11 t/m 20 juni 2017

Beleef Namibië met Stichting SPOTS Kruip in de huid van de beschermers van de katachtigen 11 t/m 20 juni 2017 Beleef Namibië met Stichting SPOTS Kruip in de huid van de beschermers van de katachtigen 11 t/m 20 juni 2017 adres Rabarberveld 50 postcode 5351 LD plaats Berghem telefoon 0412-785476 mobiel 06-40420467

Nadere informatie

Namibië. land of contrasts

Namibië. land of contrasts Namibië land of contrasts Namibië wordt terecht ook wel het land van de contrasten genoemd. De hoogste zandduinen ter wereld, de op twee na grootste canyon, de Etosha zoutpan, de groene Caprivi-strip en

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Discover Zimbabwe Harare - Mutare - Great Zimbabwe - Matopos - Hwange - Victoria Falls De wonderen van het wildleven in de Nationale Parken

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

Namibië & Botswana G R O E P S R E I Z E N. 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s. 1 5 m e i t / m 3 j u n i 2 0 1 3

Namibië & Botswana G R O E P S R E I Z E N. 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s. 1 5 m e i t / m 3 j u n i 2 0 1 3 Namibië & Botswana 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s J o h a n n e s b u r g, W i n d h o e k, S o s s u s v l e i, S w a k o p m u n d, D a m a r a l a n d, E t o s h a N P, C a p r i v i, C h o b e N

Nadere informatie

Botswana Wildlife Breakaway 2019

Botswana Wildlife Breakaway 2019 Botswana Wildlife Breakaway 2019 15 Daagse groepsreis door Botswana-Namibië-Zimbabwe Minimum 4 pers -Maximum 12 pers Tijdens deze 15 magische dagen van en naar Victoria Falls, zal u enkele van Botswana's,

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie