ORGANISATIE. Afmetingen podium: 9m lengte en 7,50m diepte VOOR WIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ORGANISATIE. Afmetingen podium: 9m lengte en 7,50m diepte VOOR WIE"

Transcriptie

1 ORGANISATIE Young Dancers Competition is een danswedstrijd met internationaal karakter in organisatie van Magali Berael (Ballerino vzw). Deze heeft als doel een ontmoeting en uitwisseling te zijn tussen dansers en dansscholen uit België en Europa. Deze wedstrijd gaat door op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 in Vormingscentrum Destelheide te Dworp, België. Secretariaat: Young Dancers Competition - Ballerino Tav Magali Berael Dokter Spitaelslaan Lembeek info@youngdancerscompetition.com Zwarte achtergrond Afmetingen podium: 9m lengte en 7,50m diepte VOOR WIE De wedstrijd is open voor alle dansers vanaf 7 jaar, dansend in een academie, conservatorium, private school, (semi-) professionele school, Een uitzondering kan toegestaan worden met akkoord van de organisatie. VERLOOP Vrijdag 1 februari 2019: van 13u tot 20u: verplichte registratie en afhaling van de badges. Repetitie op het podium mogelijk, zonder muziek en in volgorde van aankomst. Zaterdag 2 februari 2019: KLASSIEK BALLET vanaf 9u: solo s, te beginnen met de jongsten vanaf 14u00: duo s/trio s/groepen vanaf 16u00: prijsuitreiking klassiek ballet Workshops van 9u tot 10u15: 14+ jaar van 10u45 tot 12u00: van 9 tot 13 jaar Een afwijking in het uurrooster is mogelijk, naargelang het aantal deelnemers.

2 CONTEMPORARY vanaf 17u00: solo s, te beginnen met de jongsten vanaf 20u30: duo s/trio s/groepen vanaf 22u00: prijsuitreiking contemporary Workshops van 17u00 tot 18u15: 14+ jaar van 18u15 tot 19u30: van 10 tot 13 jaar Een afwijking in het uurrooster is mogelijk, naargelang het aantal deelnemers. Zondag 3 februari 2019: JAZZ vanaf 9u: solo s, te beginnen met de jongsten vanaf 15u: duo s/trio s/groepen vanaf 20u00: prijsuitreiking jazz Workshops van 9u tot 10u15: 14+ jaar van 13u tot 14u15: van 9 tot 13 jaar Een afwijking in het uurrooster is mogelijk, naargelang het aantal deelnemers. CATEGORIEËN/NIVEAUS Opgelet! Voor elke categorie kan ingeschreven worden tot en met 31 december 2018 (postdatum geldt), maar plaatsen zijn beperkt. Eénmaal de limiet bereikt is voor het aantal solo s, duo s/trio s of groepen, kan er niet meer ingeschreven worden. Elke deelnemer dient zich in te schrijven in de juiste categorie, de exacte leeftijd op 1 februari 2019 is van tel. Een uitzondering kan toegelaten worden, mits eerst toestemming van de organisatie. Men mag deelnemen aan zowel klassiek, contemporary als jazz en zowel in solo, duo, trio als groep. Elke leerkracht mag max. driemaal dezelfde choreografie voor solisten tonen. SOLO KLASSIEK BALLET Er is geen eliminatieronde, elke danser brengt één choreografie, uitgezonderd niveau Senior-pre-pro waar dansers 2 solo s moeten uitvoeren. *** Meisjes*** Categorie pre-pro : 3 lessen of meer per week

3 Mini: 7-8 jaar (geen 9 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur: Vrije variatie op demipointes Geen pre-pro in deze categorie! Petite: 9-10 jaar (geen 11 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie op demi-pointes Junior: jaar (geen 13 jaar op de dag van de wedstrijd) - amateur: Vrije variatie op demi-pointes - pre-pro A (11 jaar): Vrije variatie op demi-pointes van 1m30 tot max. 2 min. - pre-pro B (11 of 12 jaar): Vrije variatie op pointes van 1m30 tot max. 2min. Teen A: jaar (geen 15 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie op demi-pointes van 1m45 tot max 2 min. Geen pre-pro in deze categorie! Teen B: jaar (geen 16 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie op pointes van 1m45 tot max 2 min. Senior: jaar (geen 22 jaar op de dag van de wedstrijd) - amateur: Vrije variatie op pointes van 1m45 tot max 2 min. - pre-pro: 2 variaties op pointes: o repertoire-variatie o vrije variatie van 1m45 tot max 2min15. *** Jongens*** Categorie pre pro : 3 lessen of meer per week Mini: 7-8 jaar (geen 9 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie van 1m30 tot max 2 min. Geen pre-pro in deze categorie! Petite: 9-10 jaar (geen 11 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie Junior: jaar (geen 13 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie Teen: jaar (geen 16 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie van 1m45 tot max 2 min. Senior: jaar (geen 22 jaar op de dag van de wedstrijd) - amateur: Vrije variatie van 1m45 tot max 2 min. - pre-pro: 2 variaties: o repertoire-variatie o vrije variatie van 1m45 tot max 2min15. Repertoire-variaties zijn alleen toegelaten in de categorie Senior-pre-pro en moeten conform zijn aan de repertoire gedanst door de grote balletcompagnies. Het is niet mogelijk verschillende repertoire-versies te mengen.

4 De jury behoudt zich het recht om maatregelen te treffen indien het reglement niet werd gerespecteerd. Dit houdt in dat een danser kan overgeplaatst worden naar een andere categorie of dat de danser wordt gediskwalificeerd. CONTEMPORARY Er is geen eliminatieronde, elke danser brengt één choreografie. *** Meisjes*** Categorie pre-pro : 3 lessen of meer per week Geen categorie mini voor contemporary. Petite: 10 jaar (geen 11 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur: Vrije variatie van 1m30 tot max 2 min. Geen pre-pro in deze categorie! Junior: jaar (geen 13 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie Teen: jaar (geen 16 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie van 1m45 tot max 2 min. Senior: jaar (geen 23 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie van 1m45 tot max 2 min15. *** Jongens*** Categorie pre pro : 3 lessen of meer per week Geen categorie mini voor contemporary. Petite: 10 jaar (geen 11 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur: Vrije variatie van 1m30 tot max 2 min. Geen pre-pro in deze categorie! Junior: jaar (geen 13 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie Teen: jaar (geen 16 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie van 1m45 tot max 2 min.

5 Senior: jaar (geen 23 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie van 1m30 tot max 2 min15. De jury behoudt zich het recht om maatregelen te treffen indien het reglement niet werd gerespecteerd. Dit houdt in dat een danser kan overgeplaatst worden naar een andere categorie of dat de danser wordt gediskwalificeerd. JAZZ Er is geen eliminatieronde, elke danser brengt één choreografie. *** Meisjes*** Categorie pre pro : 3 lessen of meer per week Mini: 7-8 jaar (geen 9 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur: Vrije variatie van 1m30 tot max 2 min. Geen pre-pro in deze categorie! Petite: 9-10 jaar (geen 11 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie Junior: jaar (geen 13 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie Teen: jaar (geen 15 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie van 1m45 tot max 2 min. Senior: jaar (geen 21 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie van 1m45 tot max 2 min15. *** Jongens*** Categorie pre-pro : 3 lessen of meer per week Mini: 7-8 jaar (geen 9 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur: Vrije variatie van 1m30 tot max 2 min. Geen pre-pro in deze categorie! Petite: 9-10 jaar (geen 11 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie Junior: jaar (geen 13 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie Teen: jaar (geen 15 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie van 1m45 tot max 2 min. Senior: jaar (geen 21 jaar op de dag van de wedstrijd) amateur/pre-pro: Vrije variatie van 1m30 tot max 2 min15.

6 De jury behoudt zich het recht om maatregelen te treffen indien het reglement niet werd gerespecteerd. Dit houdt in dat een danser kan overgeplaatst worden naar een andere categorie of dat de danser wordt gediskwalificeerd. DUO/TRIO Choreografie van 2 min tot max 2min45. 2 Tot 3 deelnemers per choreografie. (NEO-)KLASSIEK BALLET Zowel vrije als choreografieën uit het klassieke repertoire zijn toegelaten. KIDS: 7 14 jaar CONTEMPORARY KIDS: jaar JAZZ KIDS: 7 14 jaar GROEP Choreografie van 3 tot max 5 min. 5 Deelnemers of meer per choreografie. (NEO-) KLASSIEK BALLET KIDS: 7 14 jaar CONTEMPORARY KIDS: jaar

7 (MODERN) JAZZ KIDS: 7 14 jaar KLEDIJ/ATTRIBUTEN/DECOR Solo s klassiek: - kostuum - attributen zijn niet toegelaten, tenzij voor repertoire-variaties - decor is niet toegelaten Solo s (modern) jazz: - kostuum - kleine attributen zijn toegelaten, zolang ze geen ongemak veroorzaken voor volgende kandidaten - decor is niet toegelaten Duo/trio/groep klassiek en (modern) jazz: - kostuum - attributen zijn toegelaten, zolang ze geen ongemak veroorzaken voor volgende kandidaten - decor is toegelaten, zolang deze niet meer dan 30 sec in beslag nemen bij het opstellen en niet langer dan 30 sec om ze weg te nemen. Kandidaten zorgen zelf voor het op-en afhalen van het decor. Tip: zorg voor bescheiden kostuum, waarin het lichaam van de danser goed te zien is en die de aandacht van de choreografie of danser niet wegtrekt Less is more MUZIEK De duur van de choreografieën moet gerespecteerd worden, zoals opgenomen in rubriek categorieën/niveaus, bij het niet naleven van deze regel, kan de kandidaat geëlimineerd worden. Voor klassiek is muziek met tekst niet toegelaten. Gelieve de muziek mooi te laten eindigen, geen plotse coupures en te zorgen voor zuivere opnames. De muziek moet voor 10 januari 2019 doorg d worden naar music@youngdancerscompetition.com met als onderwerp:

8 - voor solo s: naam danser, klassiek/contemporary/jazz, categorie - voor duo s, trio s en groepen: naam dansschool, klassiek/contemporary/jazz, titel choreografie Tijdens de wedstrijd zelf, wordt er van de kandidaten verwacht zelf een CD bij zich te hebben met hun muziek. Eén nummer per CD + naam kandidaat, klassiek/contemporary/jazz en categorie. Opgelet! CD-R is aan te raden, geen CD-RW of DVD! PRIJZEN Young Dancers Award voor klassiek en voor (modern) jazz (alleen voor teen en senior categorieën) Per categorie: 1 e, 2 e, 3 e prijs + 1 e en 2 e eervolle vermelding Extra prijzen: Talent Award Junior, voor de meest beloftevolle danser(es) jonger dan 13 jaar Talent Award Amateur, voor de meest beloftevolle danser(es) in de categorie amateur, beste choreografie, beste jongen en andere prijzen zoals stages en aankoopbonnen. Elke deelnemer krijgt een diploma. De beslissing ligt bij de jury om bepaalde prijzen of awards al dan niet uit te reiken. FOTO/VIDEO Elke deelnemer (en ouders voor minderjarige deelnemers) verklaart zich akkoord om beelden van hem of haar te nemen en te verspreiden in het kader van de wedstrijd Young Dancers Competition. Foto s nemen is ten strengste verboden. Een professionele fotograaf staat het hele weekend ter beschikking. PUBLIEK Publiek is toegelaten tijdens de wedstrijd, tickets worden verkocht aan de balie. Alleen kandidaten en leerkrachten met badge mogen gratis binnen.

9 ETEN/DRINKEN Eigen pick-nick en drank meebrengen is verboden op de wedstrijd, zowel voor de deelnemers als voor publiek en begeleiders! Elke deelnemer krijgt één fles water die gratis mag bijgevuld worden het hele weekend + één stuk fruit. Op het inschrijvingsformulier kunnen er kleine en grotere gerechten besteld worden, vooraf voor het eten inschrijven is verplicht. Drank en andere versnaperingen kunnen ter plaatse aangekocht worden. Lunchpauzes zijn voorzien van 12u tot 13u (warme maaltijd) en van 18u tot 19u. (lunch) In het theater, lesruimte en repetitieruimte zijn eten en drinken niet toegestaan. JURY De jury bestaat uit internationaal gerenommeerde en grote namen uit de danswereld, zowel voor klassiek ballet als voor contemporary en jazz. De beslissing van de jury is onherroepelijk en er is geen beroep mogelijk. WORKSHOPS Tijdens Young Dancers Competition kan ingeschreven worden voor workshops, gegeven door gerenommeerde en grote namen uit de danswereld, zowel voor klassiek ballet als voor contemporary en jazz. Zaterdag 2 februari 2019 van 9u00 tot 10u15: klassiek ballet voor teens en senior (duo/trio/groep: adults) van 10u45tot 12u00: klassiek ballet voor mini, petite en junior (duo/trio/groep: kids) van 17u00 tot 18u15: contemporary voor teens en senior (duo/trio/groep: adults) van 18u15 tot 19u30: contemporary voor mini, petite en junior (duo/trio/groep: kids) Zondag 3 februari 2019 van 9u00 tot 10u15: (modern) jazz voor teens en senior (duo/trio/groep: adults) van 13u00 tot 14u15: (modern) jazz voor mini, petite en junior (duo/trio/groep: kids) Eenmaal het maximum aantal dansers bereikt per workshop, kan er niet meer ingeschreven worden. Alleen leerkrachten met een badge mogen de workshops bijwonen.

10 VERZEKERING De civiele als strafrechtelijke organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijke of materiële schade aan de kandidaten, begeleiders of publiek. Ook niet tijdens lessen, repetities, workshops of verplaatsingen in functie van de wedstrijd. De organisator en zijn team en de leiders van het vormingscentrum aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor diefstal, of andere schade dan ook, geleden door de kandidaten, begeleiders en het publiek. De kandidaten moeten worden gedekt door hun eigen aansprakelijkheidsverzekering. INSCHRIJVING Solo: 60 euro voor 1 discipline 105 euro voor 2 disciplines 140 euro voor 3 disciplines Duet: 30 euro per deelnemer Trio: 20 euro per deelnemer Groep: 10 euro per deelnemer Workshop: 15 euro per workshop voor kandidaten In geen enkel geval wordt inschrijvingsgeld teruggestort, tenzij bij annulatie van de wedstrijd. De inschrijving van een kandidaat wordt pas aanvaard wanneer volgende documenten in orde zijn: - inschrijvingsformulier, volledig ingevuld en gehandtekend (door ouders voor minderjarigen) - kopie ID-kaart of paspoort - 1 recente pasfoto - Voor Belgische kandidaten: storting van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer op naam van Ballerino vzw voor 5 januari Voor buitenlandse kandidaten: storting van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer op naam van Ballerino vzw of cash op de dag van de wedstrijd, alleen met akkoord van de organisatie voor 5 januari De inschrijving is pas definitief na het ontvangen van een bevestigingsmail. De kandidaten voor de wedstrijd (of ouders voor minderjarigen) verklaren zich akkoord met het reglement, alsook met de beslissingen van de jury. Het niet-respecteren van het reglement of elke vorm van ongepast gedrag tijdens de wedstrijd/workshop heeft onmiddellijke eliminatie van de kandidaat tot gevolg. De organisator behoudt zich het recht om het uurrooster op basis van het aantal deelnemers te veranderen.

ORGANISATIE* VOOR*WIE*

ORGANISATIE* VOOR*WIE* ORGANISATIE YoungDancersCompetition iseendanswedstrijdmetinternationaalkarakterinorganisatie vanmagaliberael(ballerinovzw/mbdancecompany).dezeheeftalsdoeleenontmoeting enuitwisselingtezijntussendansersendansscholenuitbelgiëeneuropa.

Nadere informatie

Internationale Dansstage Geraardsbergen Internationale Dansstage Geraardsbergen Van 1 tot 6 juli Stagereglement

Internationale Dansstage Geraardsbergen Internationale Dansstage Geraardsbergen Van 1 tot 6 juli Stagereglement Internationale Dansstage Geraardsbergen Van 1 tot 6 juli 2019 Stagereglement Stagebeschrijving : De stage is voor beginners tot gevorderden van 8 tot 30 jaar. Een basiskennis in klassiek ballet wordt echter,

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE SCHOOLJAAR

INFORMATIEBROCHURE SCHOOLJAAR INFORMATIEBROCHURE SCHOOLJAAR 2018-2019 DANZAS 2018-2019 Dance is the language of the soul 2 DANZAS 2018-2019 UURROOSTER t Hoge 8, 8500 Kortrijk (De Kaai) MAANDAG DANSSTIJL LEEFTIJD 17u15 18u30 BALLET

Nadere informatie

Beste schaatsvrienden,

Beste schaatsvrienden, Kunstschaatsclub NETEPARK Herentals vzw Beste schaatsvrienden, Op 26 maart 2017, nodigt de kunstschaatsclub Netepark te Herentals, gelegen op het Blosocentrum aan de Vorselaarsesteenweg 60 te 2200 Herentals

Nadere informatie

Version b REGLEMENT DANCE STARS

Version b REGLEMENT DANCE STARS REGLEMENT DANCE STARS We willen de dansers een platform geven, waar ze hun creativiteit kunnen uiten. Of dit nu in Jazz, Klassiek, Modern, Showdance of enige andere vorm is. Dancestars is voor alle niveaus

Nadere informatie

Version Deelname is voor zowel solo's, duo's en teams (3 personen of meer)

Version Deelname is voor zowel solo's, duo's en teams (3 personen of meer) Reglement Dance Stars We willen de dansers een platform geven, waar ze hun creativiteit kunnen uiten. Of dit nu in Jazz dans, Showballet, Klassieke dans of enige andere vorm is. Alleen puur streetdance

Nadere informatie

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1 Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) 2010-2011 - Renners met een FIS - licentie zijn verplicht om hun programma via het Excel formulier binnen de hieronder

Nadere informatie

Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW. TWIRLING

Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW. TWIRLING Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW. TWIRLING pag. 1 Wedstrijdreglement NBTA België seizoen 2011/2012 Afdeling Twirling A. Indeling disciplines 1. Twirling Solo twirling 1 baton

Nadere informatie

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 11-9-2009) 1

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 11-9-2009) 1 Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) - Renners met een FIS - licentie zijn verplicht om hun programma binnen de hieronder opgesomde termijnen in te

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP

BELGISCH KAMPIOENSCHAP Uitnodiging voor BELGISCH KAMPIOENSCHAP Duo (Classic & Show), Fighting en Ne-Waza Gent, België 21 en 22 april 2018 INHOUD Inhoud... 2 1 Organiserende Federatie... 3 2 Ondersteunende federatie... 3 3 Locatie...

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOIX NOUVELLES 2018 DEELNEMERSVOORWAARDEN

WEDSTRIJDREGLEMENT VOIX NOUVELLES 2018 DEELNEMERSVOORWAARDEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOIX NOUVELLES 2018 DEELNEMERSVOORWAARDEN 1.1 Deelnemers De audities staan open voor zangers jonger dan 32 jaar (op 30 juni 2017) komende uit, verblijvend of schoolgaand in één van de

Nadere informatie

Version Deelname is voor zowel solo's, duo's en teams (3 personen of meer). SOLO DUO TEAM NOVICE NOVICE NOVICE ADVANCED ADVANCED ADVANCED

Version Deelname is voor zowel solo's, duo's en teams (3 personen of meer). SOLO DUO TEAM NOVICE NOVICE NOVICE ADVANCED ADVANCED ADVANCED REGLEMENT DANCE STARS We willen de dansers een platform geven, waar ze hun creativiteit kunnen uiten. Of dit nu in Jazz dans, Showballet, Klassieke dans of enige andere vorm is. Alleen puur streetdance

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN 2015-16 INSCHRIJVINGEN Uw inschrijving is definitief na het invullen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het inschrijvingsgeld.

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

OPEN VLAAMS KAMPIOENSCHAP

OPEN VLAAMS KAMPIOENSCHAP AFFICHE Uitnodiging voor OPEN VLAAMS KAMPIOENSCHAP Duo (Classic & Show), Fighting, Groundfight en Ne-Waza Sint-Niklaas, België 24 en 25 februari 2018 INHOUD 1 Organiserende club... 4 2 Ondersteunende federatie...

Nadere informatie

15 de AKTIVA CUP. Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

15 de AKTIVA CUP. Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 15 de AKTIVA CUP Zaterdag 22 JUNI 2019 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 15 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019

15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019 15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019 Vrijdag 4 oktober - Zondag 6 oktober 2019 De VZW "Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen" en de stad Genk organiseren voor de vijftiende keer de tweejaarlijkse

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2017 INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN 4 5 BIJLAGE: UITLEG

Nadere informatie

Algemene afspraken: Kinderen worden door onze medewerkers gekleed en geschminkt. Niet vergeten: jullie enthousiasme en dansplezier

Algemene afspraken: Kinderen worden door onze medewerkers gekleed en geschminkt. Niet vergeten: jullie enthousiasme en dansplezier Beste ouders, Het balletoptreden van 11-12 mei 2019 (afdeling Coppelia Evergem) in CC De Stroming krijgt langzaam vorm. Dit brengt ook enkele praktische afspraken en repetities met zich mee. Gelieve deze

Nadere informatie

13 de AKTIVA CUP. Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

13 de AKTIVA CUP. Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 13 de AKTIVA CUP Zaterdag 24 JUNI 2017 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 13 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

REGLEMENTEN & INFO KAMPIOENSCHAP KAPPERSMEDEWERKER

REGLEMENTEN & INFO KAMPIOENSCHAP KAPPERSMEDEWERKER REGLEMENTEN & INFO m/v 2018 26.03.2018 Coach Antwerpen PRAKTISCH WANNEER Maandag 26 maart 2018 WAAR COACH ANTWERPEN: Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen van het ABO-jaar

Nadere informatie

Schermkledij en materiaal

Schermkledij en materiaal Algemeen Goedkeuring Deze normen werden goedgekeurd door de Technische Commissie op 8/12/2015 en na aanpassing aanvaard door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Schermbond op 04/10/2016. Doelgroep Deze

Nadere informatie

NATIONALE JEUGDKAMPIOENSCHAPPEN WEDSTRIJDREGLEMENT

NATIONALE JEUGDKAMPIOENSCHAPPEN WEDSTRIJDREGLEMENT 20-21/05/2017 NATIONALE JEUGDKAMPIOENSCHAPPEN 2016-2017 WEDSTRIJDREGLEMENT De nationale jeugdkampioenschappen worden betwist volgens de Internationale Spelregels van toepassing in KBVBV, VOLLEY VLAANDEREN

Nadere informatie

Uitnodiging: zondag 27-09 - 2015 35ste Tornooi van Eeklo

Uitnodiging: zondag 27-09 - 2015 35ste Tornooi van Eeklo Uitnodiging: zondag 27-09 - 2015 35ste Tornooi van Eeklo Organiserende club: Goshinkai Eeklo vzw Aanvangsuur: 10u Locatie: Sporthal OLV Ten Doorn, Dullaert - Eeklo Categorieën: vanaf miniem Onderdelen:

Nadere informatie

11 de AKTIVA CUP. Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

11 de AKTIVA CUP. Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 11 de AKTIVA CUP Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 11 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2018 TECHNISCH REGLEMENT INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN

Nadere informatie

Het Belgisch Kampioenschap de E.H.N. (Eau d Heure Nautique) te Cerfontaine.

Het Belgisch Kampioenschap de E.H.N. (Eau d Heure Nautique) te Cerfontaine. KONINKLIJKE BELGISCHE WATERSKI FEDERATIE v.z.w. FEDERATION ROYALE BELGE DE SKI NAUTIQUE a.s.b.l. Sociale zetel / Siège social: Jules Césarlaan 2, bus 1-1150 Brussel Secretariaat / Secrétariat: Bekersveld

Nadere informatie

24e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem

24e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem Handbalclub Izegem presenteert: 24e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem Paaszaterdag 20 april 2019 Handbalclub Izegem: 24 e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem Paaszaterdag 20 april 2019 Inschrijvingsformulier

Nadere informatie

Korenfestival Vlaanderen

Korenfestival Vlaanderen Korenfestival Vlaanderen Algemene Organisatie Een organisatie van het kinder- en jeugdkoor Dainavimo (voorheen Konsinjoorkes), Kontich i.s.m. Koor&Stem vzw 1. Zowel kinderkoren, jeugdkoren als volwassenenkoren

Nadere informatie

Uitnodiging: zondag ste Tornooi Goshinkai Eeklo

Uitnodiging: zondag ste Tornooi Goshinkai Eeklo Uitnodiging: zondag 30.09.2018 38ste Tornooi Goshinkai Eeklo Organiserende club: Goshinkai Eeklo vzw Aanvangsuur: 10u Locatie: Stedelijke sporthal - Eeklo Categorieën: vanaf miniem Onderdelen: Kata & kumite

Nadere informatie

Het balletoptreden van 31 mei en 1-2 juni 2019 (afdeling Oosterzele, Melle, Melsen en Zottegem) in GC De Kluize Oosterzele krijgt langzaam vorm.

Het balletoptreden van 31 mei en 1-2 juni 2019 (afdeling Oosterzele, Melle, Melsen en Zottegem) in GC De Kluize Oosterzele krijgt langzaam vorm. Beste ouders, Het balletoptreden van 31 mei en 1-2 juni 2019 (afdeling Oosterzele, Melle, Melsen en Zottegem) in GC De Kluize Oosterzele krijgt langzaam vorm. Dit brengt ook enkele praktische afspraken

Nadere informatie

Dutch Dance Sports (DDS) regio HIPHOP REGELS SEIZOEN november 2018

Dutch Dance Sports (DDS) regio HIPHOP REGELS SEIZOEN november 2018 Dutch Dance Sports (DDS) regio HIPHOP REGELS SEIZOEN 2018 2019 november 2018 1 WEDSTRIJDORGANISATIE INSCHRIJVEN DEELNEMERS De regio wedstrijden zijn uitsluitend bedoelt voor de klasse rookie, dus niet

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER NIEUWSBRIEF MEI 2017 www.dcfouderkerk.nl D A N S S C H O O L IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER Kaartverkoop & DVD bestelformulier Via https://dcfouderkerk.nl/eindvoorstelling-17/kaartverkoop

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2018 TECHNISCH REGLEMENT INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2: November 2015

Nieuwsbrief 2: November 2015 BALLET&DANCESTUDIO DORRIS TITULAER Hoogstraat 12 5911 HX Venlo Tel. 077-351 25 88 www.balletendancestudiodorristitulaer.nl balletstudiodorristitulaer@live.nl Lessen in: Lessen in: Peuter/Kleuterdans Kinderdans

Nadere informatie

Artgym Try-out Acrobatic Competition.

Artgym Try-out Acrobatic Competition. 1. Algemene informatie Artgym Try-out Acrobatic Competition Artgym nodigt u uit voor deelname aan de 3de editie van ATAC, Artgym Try-out Acrobatic Competition. Deze wedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag

Nadere informatie

L'Échappée du Hainaut

L'Échappée du Hainaut L'Échappée du Hainaut Reglement Artikel 1. Elke wielrenner die zich inschrijft voor L'Échappée du Hainaut, verbindt er zich toe om het huidige reglement te respecteren. Artikel 2. Wielrenners moeten op

Nadere informatie

INFOBRIEF REPETITIES EN OPTREDEN. Algemene info

INFOBRIEF REPETITIES EN OPTREDEN. Algemene info INFOBRIEF REPETITIES EN OPTREDEN Algemene info De dansvoorstelling gaat door op zaterdag 28 mei 2016 in CC De Kaekelaer te Schoten. Er zijn drie voorstellingen: 1ste om 14u, 2 de om 16u30, 3 de om 19u.

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2017 INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN 4 5 BIJLAGE: UITLEG

Nadere informatie

Repetities & optreden 2019

Repetities & optreden 2019 Beste ouder(s) en dansers Bijgevoegd vindt u het repetitieschema naar aanleiding van onze jaarlijkse dansvoorstellingen in mei. Gelieve dit grondig te lezen, en bij te houden, zodat iedereen altijd tijdig

Nadere informatie

Uitnodiging: zondag ste Tornooi van Eeklo

Uitnodiging: zondag ste Tornooi van Eeklo Uitnodiging: zondag 25-09 - 2016 36ste Tornooi van Eeklo Organiserende club: Goshinkai Eeklo vzw Aanvangsuur: 10u Locatie: Sporthal OLV Ten Doorn, Dullaert - Eeklo Categorieën: vanaf miniem Onderdelen:

Nadere informatie

REGLEMENT voor het OPEN JAZZ- en MODERN DANSTORNOOI - versie

REGLEMENT voor het OPEN JAZZ- en MODERN DANSTORNOOI - versie REGLEMENT voor het OPEN JAZZ- en MODERN DANSTORNOOI - versie 20170104 INHOUD 1. HET TORNOOI 2. INSCHRIJVEN 3. DEELNEMEN EN CONTROLE 4. BEOORDELING 5. SANCTIES 1.HET TORNOOI ART 1.1: Het tornooi bestaat

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap 2015

Belgisch Kampioenschap 2015 Belgisch Kampioenschap 2015 1 ORGANISATIE 1.1 Organisator Club naam: Adres : DE PROVINCIE VAN LUIK & KORYO GRACE- HOLLOGNE RUE CAPITAINE HENRY DE LA LINDI, 24 / 4460 GRACE-HOLLOGNE 1.2 Promotor Belgische

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

DANS INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. voor alle info:

DANS INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. voor alle info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Gasthuisvest 50, 2500 Lier - Tel. (03)480 45 79 e-mail: info@samwdlier.net - www.samwdlier.be filialen in Berlaar, Boechout, Lint, Malle, Nijlen, Ranst en

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN EN KLEINE ENSEMBLES BLAZERS, SLAGWERKERS EN ENSEMBLES REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN A. ALGEMENE BEPALINGEN A.1. PROVINCIALE SELECTIEWEDSTRIJD A.1.1. Inschrijving en wedstrijdverloop

Nadere informatie

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten.

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten. N-ROU-DP-11008-110629-RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2012 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Relax Run. 28 april - 1 mei Sport-Events XTrails vogezen asics multistage

Relax Run. 28 april - 1 mei Sport-Events XTrails vogezen asics multistage Relax Run 28 april - 1 mei 2017 Sport-Events XTrails vogezen asics multistage RELAX & RUN PAKKET - WAT IS HET? Om iedere trailer in de gelegenheid te stellen zijn eigen uitdaging te kiezen, organiseert

Nadere informatie

Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden

Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden 1- Inschrijvingen 1.1- De inschrijvingsformulieren staan op de website van BAPS-SBCA (www.arabianhorse.be). Ze moeten worden ingevuld en opgestuurd

Nadere informatie

Reglement. 6 november - 11 november Discipline: «Piano» Overzicht

Reglement. 6 november - 11 november Discipline: «Piano» Overzicht Reglement III. Internationale Muziekwedstrijd Triomf van de Kunst 6 november - 11 november 2017 Discipline: «Piano» 1. Inleiding Overzicht 2. Algemene Voorwaarden 3. Toelatingsvoorwaarden 4. Verloop van

Nadere informatie

Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW.

Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW. Koninklijk Muziekverbond van Oost-Vlaanderen - NBTA Belgium VZW. pag. 1 Wedstrijdreglement NBTA België seizoen 2013/2014 Afdeling Twirling A. Indeling disciplines 1. Twirling Solo twirling 1 baton Solo

Nadere informatie

BULLEJAPON REGLEMENT EN INFORMATIE OVER DE BELGISCHE SELECTIES VOOR HET WCS MADE IN ASIA TOT 18 MAART 2018

BULLEJAPON REGLEMENT EN INFORMATIE OVER DE BELGISCHE SELECTIES VOOR HET WCS MADE IN ASIA TOT 18 MAART 2018 BULLEJAPON REGLEMENT EN INFORMATIE OVER DE BELGISCHE SELECTIES VOOR HET WCS MADE IN ASIA 10 16 TOT 18 MAART 2018 1. UITERSTE DEADLINE VAN DE VOORINSCHRIJVINGEN De preregistratie voor de Belgische selecties

Nadere informatie

De cursus gaat door in de leslokalen van het opleidingscentrum te Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 6.

De cursus gaat door in de leslokalen van het opleidingscentrum te Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 6. Aan de Dienst 100 «ZoneDienst_100» «Bevelh_Verantw» «Adres_Bevelh» «PNR» «Gemeente» Ons kenmerk: AMB. 2018 VJ «DienstNr_VGZ» Bijlagen : 1 Datum: 23 september 2017 Onderwerp : Basiscursus Hulpverlener Ambulancier

Nadere informatie

De cursus gaat door in de leslokalen van het opleidingscentrum te Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 6.

De cursus gaat door in de leslokalen van het opleidingscentrum te Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 6. Aan de Dienst 100 «ZoneDienst_100» «Bevelh_Verantw» «Adres_Bevelh» «PNR» «Gemeente» Ons kenmerk: AMB. 2018 NJ «DienstNr_VGZ» Bijlagen : 5 Datum: 02 juli 2018 Onderwerp : Basiscursus Hulpverlener Ambulancier

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is

Nadere informatie

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be.

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be. Fédération Belge de Tir aux Clays a.s.b.l. Association Sportive Affiliée au C.O.I.B., I.S.S.F., F.I.T.A.S.C et à l E.S.C. Belgische Federatie Kleischieten v.z.w. Sportieve Vereniging. Aangesloten bij B.O.I.C.,

Nadere informatie

L5b (5 e leerjaar 10 jaar) woensdag 15:00 + zaterdag 11:30 balletklas EXTRA, optioneel vrijdag 19:45 moderne/hedendaagse dans L5-6

L5b (5 e leerjaar 10 jaar) woensdag 15:00 + zaterdag 11:30 balletklas EXTRA, optioneel vrijdag 19:45 moderne/hedendaagse dans L5-6 1 JE STUDEERT DANS LIER LESLOCATIES LIER Balletklas, Kapel: Gasthuisvest 50 - ingang A, gelijkvloers sporthal/danszaal Atheneum: Campus Arthur Vanderpoorten, gelegen tegenover de SAMWD (ingang via Leuvensevest)

Nadere informatie

L'Échappée du Hainaut

L'Échappée du Hainaut L'Échappée du Hainaut Reglement Artikel 1. Elke renner die zich aansluit bij L'Échappée du Hainaut verbindt er zich toe om het huidige reglement te respecteren. Artikel 2. Renners moeten op het moment

Nadere informatie

27 th International Body Painting Contest

27 th International Body Painting Contest 27 th International Body Painting Contest We hebben het genoegen u het 32 ste Brussels Internationaal Festival van de Fantastische Film 8 > 20/04/2014 www.bifff.net evenals de 27 th International Body

Nadere informatie

De ideale kit om een grote groep de basistechnieken van reanimatie bij te brengen.

De ideale kit om een grote groep de basistechnieken van reanimatie bij te brengen. Overzicht materiaal Illustratie Omschrijving Mini Anne Plus pakket Omvat: 10 oefenpoppen 10 kniematten 10 pompjes 1 draagtas 10 oefenaed s ontsmettingsalcohol De ideale kit om een grote groep de basistechnieken

Nadere informatie

spreekbeurtpakket introdans

spreekbeurtpakket introdans spreekbeurtpakket introdans inleiding Heb je binnenkort een spreekbeurt? Moet je een werkstuk maken? Of ben je gewoon benieuwd naar de wereld van Introdans? Gebruik dan dit pakket met informatie en ontdek

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011 Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Programma: Zondag 2 januari : Koersvergadering 19.00 in

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. LEEFTIJDSCATEGORIEËN 4

INHOUDSOPGAVE 1. LEEFTIJDSCATEGORIEËN 4 REGLEMENT INHOUDSOPGAVE 1. LEEFTIJDSCATEGORIEËN 4 2. STIJLEN 4 2.1 URBAN 4 2.2 MODERN-JAZZ 4 2.3 SOORTEN DEELNEMERS 4 3. INSCHRIJVEN 5 4. MUZIEK 5 5. CHOREOGRAFIE 6 6. JURERING 6 7. PRIJSUITREIKING 7 8.

Nadere informatie

Brado Stijldansregels seizoen 2014 2015

Brado Stijldansregels seizoen 2014 2015 Brado Stijldansregels seizoen 2014 2015 A. Klasse indeling. Bij de BRADO kan men deelnemen aan de volgende klassen: Juveniles = Kinderklasse 6 t/m 11 jaar 5e klasse: Beginners / Brons, dus 1 e jaars leerlingen

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012 Trophée Jean Haneffe Programma: Maandag 2 januari : Welkomsdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag

Nadere informatie

JEUGD WEDSTRIJDEN 2013

JEUGD WEDSTRIJDEN 2013 JEUGD WEDSTRIJDEN 2013 Categorie: Handicap Tee # holes Opmerking: De start handicap is : 54 Kids U12 (= t/m 2001) 54-53 wit 6 korte Ouders beschikbaar voor begeleiding Doe de theoretische proef en je krijgt

Nadere informatie

GENK OPEN. 1ste 11 MEI 2019 KYORUGI REGISTRATIE SPORT IN GENK PARK Emiel Van Dorenlaan Genk

GENK OPEN. 1ste 11 MEI 2019 KYORUGI REGISTRATIE   SPORT IN GENK PARK Emiel Van Dorenlaan Genk 1ste GENK OPEN KYORUGI 11 MEI 2019 SPORT IN GENK PARK Emiel Van Dorenlaan 144 3600 Genk REGISTRATIE WWW.MARTIAL.EVENTS CONTACTEER ORGANISATIE KEUMGANG GENK Rosario Ieracitano +32(0)498 057 071 rosario.keumganggenk@gmail.com

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden.

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden. ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden. 1) Door de reorganisatie van

Nadere informatie

YOUNG HAIRDRESSERS TROPHY

YOUNG HAIRDRESSERS TROPHY info & reglementen YOUNG HAIRDRESSERS HAIR: COLOUR PROJECT 2017 PHOTOGRAPHY: JACK EAMES STYLIST: BERNARD CONNOLLY MAKE-UP: KERRY SADLER 18.03.2019 SAN MARCO VILLAGE - 1 - PRAKTISCH WANNEER Maandag 18 maart

Nadere informatie

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober 1 19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september 2018 Broodway 2018 30 september & 1-2-3 oktober Thema: Bewegen Bewegen in de zin van vrijheid om een sierstuk te creëren. Eveneens de bewegingsvrijheid

Nadere informatie

Young Music Talent 2019

Young Music Talent 2019 Young Music Talent 2019 De nieuwe muziekwedstrijd voor jeugd en jongeren uit Zoetermeer georganiseerd door CKC & Partners 19 e editie Reglement en informatie Young Music Talent 2019 Data & locatie Young

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT A. Provinciale selectiewedstrijd A.1. INSCHRIJVING EN WEDSTRIJDVERLOOP 1. De wedstrijd wordt ingedeeld in de volgende disciplines:

Nadere informatie

Dutch Dance Sports (DDS) regio HIPHOP REGELS SEIZOEN september 2017

Dutch Dance Sports (DDS) regio HIPHOP REGELS SEIZOEN september 2017 Dutch Dance Sports (DDS) regio HIPHOP REGELS SEIZOEN 2017 2018 september 2017 1 WEDSTRIJDORGANISATIE INSCHRIJVEN DEELNEMERS De regio wedstrijden zijn uitsluitend bedoelt voor de klasse rookie, dus niet

Nadere informatie

BESCHRIJVING REGLEMENT

BESCHRIJVING REGLEMENT BESCHRIJVING De 25 ste editie van het International Body Painting Contest zal doorgaan van 6 tot 15 april 2012 te Brussel Tour & Taxis, Havenlaan 86 C, 1000 Brussel. Iedere avond zullen één of meerdere

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap solisten en kleine ensembles blazers 2016

Nederlands Kampioenschap solisten en kleine ensembles blazers 2016 Nederlands Kampioenschap solisten en kleine ensembles blazers 2016 Datum: 1 oktober 2016 Locatie: ZIMIHC theater Zuilen te Utrecht Organisatie: KNMO Inschrijfgeld: Solisten 10,00 - Ensembles 20,00 Deelname:

Nadere informatie

Alle gymnasten A- en B- niveau Toestelturnen meisjes, Toestelturnen jongens, Acro en Ritmiek zullen hier strijden om de Belgische Kampioenstitel.

Alle gymnasten A- en B- niveau Toestelturnen meisjes, Toestelturnen jongens, Acro en Ritmiek zullen hier strijden om de Belgische Kampioenstitel. 1. DATA EN LOCATIE Competitiedagen: - Vrijdag 31 mei - Zaterdag 1 juni - Zondag 2 juni Halle aux Foires de Libramont Place Communale 7 6800 Libramont-Chevigny (uitrit n 25 bis Libramont/Recogne) 2. DISCIPLINES

Nadere informatie

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door een technisch

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. opties/uurroosters/ studiemogelijkheden. voor alle info: dans@samwdlier.net

INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. opties/uurroosters/ studiemogelijkheden. voor alle info: dans@samwdlier.net opties/uurroosters/ voor alle info: studiemogelijkheden WOORD kunst Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans wdlier.be - 2500 LIER Gasthuisvest 50, 2500 Lier - Tel. (03)480 45 79 - Fax (03)488 60

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN A. Provinciale selectiewedstrijd A.1. INSCHRIJVING EN WEDSTRIJDVERLOOP 1. De wedstrijd wordt ingedeeld

Nadere informatie

NIEUWSFLASH APRIL/MEI 2019

NIEUWSFLASH APRIL/MEI 2019 NIEUWSFLASH APRIL/MEI 2019 GEEN LES: Op 22/5: geen lessen in Lier. Op 29/5: generale repetitie. Van 30/5 t/m 2/6: dansshows. Van 3/6 t/m 9/6: les vrije week. Op 16/6 laatste dag les van dit dansjaar. LES

Nadere informatie

Reglement. Nederlands Kampioenschap voor Solisten en Ensembles blaasmuziek

Reglement. Nederlands Kampioenschap voor Solisten en Ensembles blaasmuziek Reglement Nederlands Kampioenschap voor Solisten en Ensembles blaasmuziek Geldig vanaf 2018 KNMO Utrecht info@knmo.nl www.knmo.nl 1 Reglement Nederlands Kampioenschap voor solisten en ensembles blaasmuziek

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is een verplichte aanrij-

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

Zaterdag 19 mei 2012 te Gent

Zaterdag 19 mei 2012 te Gent Zaterdag 19 mei 2012 te Gent Organisatie: HAPPY GYM GENT E. DE BACKER Moortelputstraat 32 9031 Drongen (Gent) België Tel.: +32-9-281.02.22 Fax: +32-9-233.30.22 edebacker@skynet.be elke@happygym.be jan@happygym.be

Nadere informatie

REGLEMENT II. INTERNATIONALE MUZIEKWEDSTRIJD TRIOMF VAN DE KUNST november 2016 Discipline Zang. Inhoudstafel 1 INLEIDING

REGLEMENT II. INTERNATIONALE MUZIEKWEDSTRIJD TRIOMF VAN DE KUNST november 2016 Discipline Zang. Inhoudstafel 1 INLEIDING REGLEMENT II. INTERNATIONALE MUZIEKWEDSTRIJD TRIOMF VAN DE KUNST 1. Inleiding 2. Algemene voorwaarden van de wedstrijd 3. Toelatingsvoorwaarden 4. Verloop van de wedstrijd 5. Algemene regels en overige

Nadere informatie

De cursus bestaat uit twee delen: een algemeen gedeelte (BLOSO) en een sportspecifiek gedeelte.

De cursus bestaat uit twee delen: een algemeen gedeelte (BLOSO) en een sportspecifiek gedeelte. -1- 1. WIE KAN INITIATOR WORDEN? De kandidaat moet: - een golfer zijn met hcp 18.4 of beter 3 maanden voor start van de opleiding. - geboren zijn in het jaar 1997 of vroeger - de aanvraag volledig invullen

Nadere informatie

1. DATA EN LOCATIE 2. DISCIPLINES 3. TICKETS. Competitiedagen: Zaterdag 27 mei Zondag 28 mei

1. DATA EN LOCATIE 2. DISCIPLINES 3. TICKETS. Competitiedagen: Zaterdag 27 mei Zondag 28 mei CLUBS INFOS 1. DATA EN LOCATIE Competitiedagen: Zaterdag 27 mei Zondag 28 mei Halle aux Foires de Libramont Place Communale 7 6800 Libramont-Chevigny (uitrit n 25 bis Libramont/Recogne)) 2. DISCIPLINES

Nadere informatie

Reglement voor selectie en uitzending van wedstrijdparen voor WDSF Kampioenschappen en Cup wedstrijden

Reglement voor selectie en uitzending van wedstrijdparen voor WDSF Kampioenschappen en Cup wedstrijden BELGISCHE DANSSPORT FEDERATIE Reglement voor selectie en uitzending van wedstrijdparen voor WDSF Kampioenschappen en Cup wedstrijden 6-11-2015 INHOUD 1. Definitie. 2. Algemene regels voor uitzending. 3.

Nadere informatie

Brado Hiphop regels seizoen 2014 2015

Brado Hiphop regels seizoen 2014 2015 Brado Hiphop regels seizoen 2014 2015 De organisator Als de Brado een wedstrijd toewijst aan een organisator, is de organisator volleding financiëel verantwoordelijk voor zijn/haar gemaakte kosten en aanvaard

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doet u via onze website www.kindervreugd.be. U kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat 49-53, 2020

Nadere informatie

GEBRUIKERSCONTRACT REPETITIERUIMTE JC AHOY

GEBRUIKERSCONTRACT REPETITIERUIMTE JC AHOY GEBRUIKERSCONTRACT REPETITIERUIMTE JC AHOY Gegevens van de gebruiker: (handtekening van een persoon van minimum 18 jaar of zijn wettelijke voogd) Voornaam en naam... Geboortedatum... Bandnaam... Straat

Nadere informatie

Artgym Try-out Acrobatic Competion. 1. Algemene informatie. 2. Clubcompetitie

Artgym Try-out Acrobatic Competion. 1. Algemene informatie. 2. Clubcompetitie Artgym Try-out Acrobatic Competion 1. Algemene informatie Artgym nodigt u uit voor deelname aan de 1ste editie van ATAC Artgym Try-out Acrobatic Competition. Deze wedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag

Nadere informatie

Overeenkomst tussen de Vlaamse Judofederatie en haar atleten.

Overeenkomst tussen de Vlaamse Judofederatie en haar atleten. Overeenkomst tussen de Vlaamse Judofederatie en haar atleten. Deze overeenkomst wordt opgemaakt tussen: 1/De Vlaamse Judofederatie VZW Warandestraat 1A 9240 Zele Hier vertegenwoordigd door Dhr.Danny Belmans

Nadere informatie