INFOBUNDEL Marktleider

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOBUNDEL Marktleider"

Transcriptie

1 INFOBUNDEL Marktleider C1-C2-C3 Voltijds contractueel Wat de job inhoudt De marktleider is het aanspreekpunt voor alles wat met de markten en kermissen in Sint-Niklaas te maken heeft en is verantwoordelijk voor de praktische uitwerking ervan. Hij/zij stelt de opstellingsplannen op, is aanwezig bij het oprijden van de markt- en kermiskramen en staat in voor alle administratie ter zake. Hij/zij kent de wetgeving en blijft op de hoogte van wat op het terrein leeft. De marktleider maakt deel uit van de dienst evenementen en werkt mee aan de producties en evenementen op het openbaar domein. Wie we zoeken Iemand die voldoet aan volgende voorwaarden: op dinsdag 9 april 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving) je bent toegelaten tot het wettig verblijf in België en tot de Belgische arbeidsmarkt je bent van onberispelijk gedrag je geniet de burgerlijke en politieke rechten je bent lichamelijk geschikt voor de functie (geneeskundig onderzoek -op moment van aanstelling- door de medische dienst verbonden aan de stad) je hebt een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Wat mag je verwachten Je slaagt voor selectieproeven met volgend programma: a) praktische proeven en/of schriftelijke proeven (eventueel aangevuld met gestandaardiseerde en/of geautomatiseerde selectietools), deze testen kunnen uit 1 of meerdere onderdelen bestaan. b) een gestructureerd gedragsgericht interview waarin wordt gepeild naar de motivatie en specifieke interesse voor het werkterrein en waarin wordt nagegaan in hoeverre de vaardigheden en/of de ervaring van de kandidaat beantwoorden aan de vooropgestelde competenties en taken. Voor elk onderdeel moeten de kandidaten 50 procent van de punten behalen en moet ten minste de helft van de competenties uit het competentieprofiel getest worden, waaronder ten minste één van de kerncompetenties. In totaal moet de kandidaat gemiddeld 60 procent van de punten behalen.

2 Wat we bieden aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en terugbetaling abonnement openbaar vervoer aangepaste vorming en een functionele loopbaan boeiende job in een aangename werksfeer en in eigen regio interessante verlofregeling minimum maandloon: contractueel voltijds o met 0 jaar anciënniteit: 1.978,57 EUR bruto o met 12 jaar anciënniteit: 2.457,93 EUR bruto o loonsimulatie is mogelijk via wedden@sint-niklaas.be relevante ervaring in een soortgelijke functie in de privésector en als zelfstandige kan voor maximum 12 jaar geldelijke anciënniteit worden meegenomen. Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van 3 jaar en met een bindende rangschikking van de geslaagde kandidaten in volgorde van de behaalde punten of scores. Er is geen voorrangsregeling van kracht: de eerst gerangschikte kandidaat wordt aangesteld. Algemene bepalingen Je krijgt een contract van 6 maanden. Indien na deze periode een gunstige evaluatie volgt, kan je worden aangesteld in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Interesse Bezorg ten laatste op dinsdag 9 april 2019 jouw motivatiebrief, inschrijvingsformulier, cv en een kopie van je diploma aan het college van burgemeester en schepenen, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas of mail naar vacatures@sint-niklaas.be Voor meer inlichtingen kan je terecht op de dienst HR, T of E vacatures@sint-niklaas.be Je kan deze vacature ook terugvinden op onze website Wil je weten hoe de stad omgaat met persoonsgegevens? Dat lees je op De stad Sint-Niklaas vindt je kwaliteiten belangrijker dan je leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur of afkomst.

3 Functiebeschrijving Marktleider evenementen 1. ORGANISATIEGEGEVENS FUNCTIETITEL: marktleider evenementen FUNCTIEFAMILIE: toezichthoudend CLUSTER: cultuur en vrije tijd AFDELING: vrije tijd TEAM: evenementen en plechtigheden WEDDENSCHAAL: C1-C2-C3 2. PLAATS IN DE ORGANISATIE DIRECTE LEIDINGGEVENDE (1e evaluator): teamcoördinator HOGERE LEIDINGGEVENDE (2e evaluator): diensthoofd 3. TAKEN (max. 3-5 hoofdtaken; max. 5-8 deeltaken) 3.1 Organiseren 1. Staat in voor een vlotte organisatie van de markten en is verantwoordelijk voor de praktische uitwerking en opstelling van de wekelijkse markt 2. Is het eerste aanspreekpunt voor standhouders en marktkramers en bouwt een netwerk uit 3. Stelt de opstellingsplannen van markten en kermissen op 4. Werkt samen met het team evenementen en de communicatiedienst marktacties en de promotie van de wekelijkse markt uit 3.2 Controleren 1. Is aanwezig bij het oprijden van de markt 2. Is op de hoogte van de standplaatsoverdrachten en stopzettingen 3. Controleert de plaatsing en de kaarten ambulante handel 3.3 Verwerken van dossiers en gegevens 1. Houdt de lijst van standhouders actueel 2. Voert alle administratieve taken die verbonden zijn aan de functie zelfstandig uit 3. Bezorgt tijdig de nodige informatie voor de financiële opvolging en bereidt de afrekeningen voor 3.4. Ondersteunende taken 1. Ondersteunt het team evenementen en plechtigheden bij het evenementenbeheer en de administratieve toelatingen voor evenementen 2. Werkt actief mee aan de organisatie van evenementen, plechtigheden en kermissen

4 3.5 Diversen De aanstellende overheid kan andere taken opleggen afhankelijk van de vereisten van de diensten om de continuïteit van de dienstverlening te verzekeren. De medewerker draagt zo bij tot de verwezenlijking van de beleidsdoelstellingen. Hij of zij levert op deze manier een bijdrage aan een optimale dienstverlening aan interne en externe klanten en aan een vlotte en efficiënte werking van de dienst. 4. FUNCTIEVEREISTEN 4.1 KENNIS 1. Algemene kennis over de werking van stad en OCMW 2. PC-toepassingen (MS-office, vakgerelateerde software, ) 3. Regelgeving volgens vakgebied: regelgeving inzake markten en foren 4. Vakkennis 4.2 KERNCOMPETENTIES SAMENWERKINGSGERICHT ZIJN (niveau 1) Een actieve bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat of aan het oplossen van problemen of conflicten, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van eigen belang is. ACTIEGERICHT ZIJN (niveau 1) Zich telkens opnieuw aangesproken voelen om met een open geest en uit eigen beweging zaken aan te pakken. KLANTGERICHT ZIJN (niveau 1) Zich open en luisterbereid opstellen ten aanzien van interne en externe klanten en inspelen op hun gevoeligheden, behoeften en wensen. 4.3 FUNCTIEFAMILIECOMPETENTIES BETROUWBAAR ZIJN (niveau 1) Afspraken nakomen en handelen volgens de algemeen aanvaarde normen en waarden, rekening houdend met de regels en het beleid. STRESSBESTENDIG ZIJN (niveau 2) Tijdens en na moeilijke situaties, onder sterke druk, tegenslagen of kritiek, efficiënt en effectief blijven functioneren. MONDELING COMMUNICEREN (niveau 2) Een mondelinge boodschap vaardig overbrengen zodat het publiek tot wie de boodschap gericht is, ze begrijpt.

5 4.4 FUNCTIESPECIFIEKE COMPETENTIES OPTREDEN (niveau 2) In verschillende situaties een sterke en geloofwaardige eerste indruk maken en die kunnen handhaven. LUISTEREN (niveau 1) Zich bereid tonen en in staat zijn om (non)-verbale boodschappen van anderen op te nemen en te begrijpen. FLEXIBEL ZIJN (niveau 1) Het eigen gedrag en aanpak aanpassen in functie van de situaties waarin men zich bevindt, met het oog op het bereiken van een bepaald doel. ZORGVULDIG ZIJN (niveau 3) Handelen met aandacht voor details en gericht op het voorkomen van fouten.

6 Ik solliciteer voor de functie van: MARKTLEIDER (C1-C2-C3) bij de STAD Voor een voltijdse contractuele aanstelling. Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd (voltijds/deeltijds contractueel) met een geldigheidsduur van 3 jaar. Aanwervingsvoorwaarden: je slaagt voor de selectieprocedure. je bent toegelaten tot het wettig verblijf in België en tot de Belgische arbeidsmarkt. je bent van onberispelijk gedrag en geniet de burgerlijke en politieke rechten. je bent lichamelijk geschikt voor de functie (geneeskundige onderzoek door de stad). je hebt een diploma van secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Relevante ervaring in een soortgelijke functie in de privésector en als zelfstandige kan worden meegenomen voor max. 12 jaar geldelijke anciënniteit. PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam... Voornaam:... Straat :....Nr.... Postnummer :..Woonplaats :... Telefoonnummer/GSM: Geboortedatum:... Rijksregisternummer:... Nationaliteit :. Rijbewijs : neen / ja : A B C D E Diploma: Huidige werksituatie:... Toestemming om communicatie via mail: duid aan: JA:. NEEN. Wil je weten hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens? Dat lees je op Ik voeg bij dit inschrijvingsformulier: motivatiebrief, curriculum vitae en kopie van je diploma. (handtekening en datum)... Dit formulier moet ten laatste op dinsdag 9 april 2019 geregistreerd worden op de dienst bestuursadministratie van de stad. o Geef het vóór 16 uur af aan de dienst HR of bij de dienst bestuursadministratie van de stad. o OF je kan het opsturen naar college van burgemeester en schepenen, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, o OF verzenden per mail naar vacatures@sint-niklaas.be VU: Peter Buysrogge, schepen, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas.

INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid

INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid D1-D2-D3 Voltijds contractueel Wat de job inhoudt We zoeken gemotiveerde medewerkers voor het ophalen van PMD, containers, papierkorven.samen met je collega

Nadere informatie

INFOBUNDEL Technisch medewerker polyvalente wijkploegen

INFOBUNDEL Technisch medewerker polyvalente wijkploegen INFOBUNDEL Technisch medewerker polyvalente wijkploegen D1-D2-D3 Voltijds contractueel Wat de job inhoudt Zie jij jezelf als medewerker meewerken in een groene stad en heb je groene vingers dan zijn we

Nadere informatie

TECHNISCH EXPERT ELEKTRICIEN

TECHNISCH EXPERT ELEKTRICIEN Vacature TECHNISCH EXPERT ELEKTRICIEN voltijds contractueel D4 Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als technisch expert elektricien bij de stad Sint-Niklaas

Nadere informatie

Vacature. Info. TECHNISCH MEDEWERKER DIENST SCHOONMAAK halftijds contractueel D1-D2-D3. dienst HR tel.:

Vacature. Info. TECHNISCH MEDEWERKER DIENST SCHOONMAAK halftijds contractueel D1-D2-D3. dienst HR tel.: Vacature TECHNISCH MEDEWERKER DIENST SCHOONMAAK halftijds contractueel D1-D2-D3 Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als medewerker schoonmaak voer je taken uit

Nadere informatie

INFOBUNDEL Teamverantwoordelijke openbaar domein

INFOBUNDEL Teamverantwoordelijke openbaar domein INFOBUNDEL Teamverantwoordelijke openbaar domein B1-B2-B3 Voltijds statutair Wat de job inhoudt Ben jij de gemotiveerde teamverantwoordelijke voor het team openbare reinheid waar wij naar op zoek zijn?

Nadere informatie

Vacature. Info DESKUNDIGE BIBLIOTHEEK (VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3)

Vacature. Info DESKUNDIGE BIBLIOTHEEK (VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3) Vacature DESKUNDIGE BIBLIOTHEEK (VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3) Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Als deskundige bibliotheek zet je al je kennis in om

Nadere informatie

AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN

AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN Aanwervingsproeven AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN voltijds statutair A1a-A2a-A3a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als leidinggevende van de afdeling gebouwen sta je

Nadere informatie

INFOBUNDEL. OPENBAAR DOMEIN A1a-A1b-A2a. Wat de job inhoudt

INFOBUNDEL. OPENBAAR DOMEIN A1a-A1b-A2a. Wat de job inhoudt INFOBUNDEL voltijds contractueel DIENSTHOOFD PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1a-A1b-A2a Wat de job inhoudt Als diensthoofd projecten openbaar domein sta je samen met je projectverantwoordelijken en ontwerpers

Nadere informatie

Aanwervingsproeven DESKUNDIGE GIS voltijds/deeltijds statutair/contractueel B1-B2-B3

Aanwervingsproeven DESKUNDIGE GIS voltijds/deeltijds statutair/contractueel B1-B2-B3 Aanwervingsproeven DESKUNDIGE GIS voltijds/deeltijds statutair/contractueel B1-B2-B3 Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als GIS-deskundige sta je mee in voor

Nadere informatie

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR ASBESTACTIEPLAN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR ASBESTACTIEPLAN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Vacature PROJECTCOÖRDINATOR ASBESTACTIEPLAN B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Wil jij Sint-Niklaas omvormen tot

Nadere informatie

Aanwervingsproeven STATUTAIR VT DIENSTHOOFD BEHEER OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a

Aanwervingsproeven STATUTAIR VT DIENSTHOOFD BEHEER OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Aanwervingsproeven STATUTAIR VT DIENSTHOOFD BEHEER OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Info afdeling personeel dienst HR 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Untitled-722 1 12/09/2016 14:11:07 Wat de job inhoudt

Nadere informatie

INFOBUNDEL Voltijds contractueel DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT MILIEU

INFOBUNDEL Voltijds contractueel DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT MILIEU INFOBUNDEL Voltijds contractueel DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT MILIEU B1-B2-B3 Wat de job inhoudt De stad Sint-Niklaas is op zoek naar een deskundige vergunningen/milieu om haar team te versterken.

Nadere informatie

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN Aanwervingsproeven DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN voltijds statutair A1a-A1b-A2a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als diensthoofd klantencontacten (A1a-A1b-A2a)

Nadere informatie

Vacature. Info DESKUNDIGE ECONOMIE/HORECACOACH (VOLTIJDS CONTRACTUEEL B1-B2-B3)

Vacature. Info DESKUNDIGE ECONOMIE/HORECACOACH (VOLTIJDS CONTRACTUEEL B1-B2-B3) Vacature DESKUNDIGE ECONOMIE/HORECACOACH (VOLTIJDS CONTRACTUEEL B1-B2-B3) Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Als deskundige economie-horecacoach geef je mee vorm aan het economisch

Nadere informatie

Vacature. Info PLOEGBAAS OPENBARE WERKEN VOLTIJDS STATUTAIR D4-D5

Vacature. Info PLOEGBAAS OPENBARE WERKEN VOLTIJDS STATUTAIR D4-D5 Vacature PLOEGBAAS OPENBARE WERKEN VOLTIJDS STATUTAIR D4-D5 Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Je wordt tewerkgesteld binnen de dienst openbare werken. Binnen deze dienst zijn

Nadere informatie

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN Aanwervingsproeven DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN voltijds/deeltijds statutair/contractueel A1a-A1b-A2a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als diensthoofd klantencontacten

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering DOELGROEPENWERKER VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR B1-B2-B3 Info dienst HR 03 778 31 17 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Je wordt tewerkgesteld binnen een

Nadere informatie

INFOBUNDEL B1-B2-B3. Wie zijn wij: Jobinhoud: Wie zoeken wij:

INFOBUNDEL B1-B2-B3. Wie zijn wij: Jobinhoud: Wie zoeken wij: INFOBUNDEL voltijds contractueel DESKUNDIGE HR B1-B2-B3 Wie zijn wij: Duurzaamheid, participatie en diversiteit zijn enkele speerpunten van de stad en het OCMW van Sint- Niklaas. Deze speerpunten worden

Nadere informatie

Op dinsdag 22 januari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op dinsdag 22 januari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds contractueel TEAMVERANTWOORDELIJKE TOEZICHT B1-B2-B3 Wat de job inhoudt Als teamverantwoordelijke toezicht binnen de afdeling "vergunnen en toezicht" geef je dagelijks leiding aan een

Nadere informatie

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR WONEN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR WONEN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Vacature PROJECTCOÖRDINATOR WONEN B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als projectcoördinator wonen geef je vorm

Nadere informatie

Vacature. Info Inschrijven via TEAMHOOFD GAS - SANCTIONEREND AMBTENAAR (VOLTIJDS CONTRACTUEEL A1A-A1B-A2A)

Vacature. Info Inschrijven via   TEAMHOOFD GAS - SANCTIONEREND AMBTENAAR (VOLTIJDS CONTRACTUEEL A1A-A1B-A2A) Vacature TEAMHOOFD GAS - SANCTIONEREND AMBTENAAR (VOLTIJDS CONTRACTUEEL A1A-A1B-A2A) Info gent@searchselection.com Inschrijven via www.poolstok.be INFOBUNDEL TEAMHOOFD GAS SANCTIONEREND AMBTENAAR De stad

Nadere informatie

Vacature. Info REDDER. contractueel / D1-D2-D3 voltijds / deeltijds / bijberoep. dienst HR tel.:

Vacature. Info REDDER. contractueel / D1-D2-D3 voltijds / deeltijds / bijberoep. dienst HR tel.: Vacature REDDER contractueel / D1-D2-D3 voltijds / deeltijds / bijberoep Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als redder ben je onmisbaar in ons zwembad. Je bent

Nadere informatie

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop.

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop. INFOBUNDEL voltijds statutair AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN A1a-A2a-A3a Wie zijn wij: Duurzaamheid, participatie en diversiteit zijn enkele speerpunten van de stad en het OCMW van Sint- Niklaas. Deze speerpunten

Nadere informatie

Bijkomende aanwervingsvoorwaarde waaraan je op de uiterste inschrijvingsdatum moet voldoen: je hebt 1 jaar relevante werkervaring.

Bijkomende aanwervingsvoorwaarde waaraan je op de uiterste inschrijvingsdatum moet voldoen: je hebt 1 jaar relevante werkervaring. INFOBUNDEL voltijds contractueel TEAMCOÖRDINATOR WELZIJN B4-B5 Wat de job inhoudt Als teamcoördinator van de dienst mens, binnen cluster welzijn, stuur je een team van hulp- en dienstverleners aan. Samen

Nadere informatie

Op maandag 5 november 2018 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op maandag 5 november 2018 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds contractueel KINDBEGELEIDER GROEPSOPVANG C1-C2 Wat de job inhoudt De stad Sint-Niklaas heeft vier locaties voor baby- en peuteropvang, gelegen rond het centrum van de stad. We zijn

Nadere informatie

Vacature. Info DESKUNDIGE TOERISME/ T BAU-HUIS (VOLTIJDS CONTRACTUEEL) (B1-B2-B3)

Vacature. Info DESKUNDIGE TOERISME/ T BAU-HUIS (VOLTIJDS CONTRACTUEEL) (B1-B2-B3) Vacature DESKUNDIGE TOERISME/ T BAU-HUIS (VOLTIJDS CONTRACTUEEL) (B1-B2-B3) Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Sint-Niklaas wil het toeristisch aanbod in de stad optimaliseren

Nadere informatie

Op dinsdag 23 oktober 2018 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op dinsdag 23 oktober 2018 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds contractueel HOOFDDESKUNDIGE ICT B4-B5 De afdeling ICT levert diensten voor meer dan 1000 eindgebruikers van stad en ocmw Sint-Niklaas, verspreid over een 40 tal locaties. Verder speelt

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering AFDELINGSHOOFDEN CLUSTER TECHNIEK voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A2a-A3a Info gent@searchselection.be Wat houdt de job in Als afdelingshoofd binnen de cluster techniek

Nadere informatie

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop.

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop. INFOBUNDEL voltijds statutair AFDELINGSHOOFD ONDERSTEUNING TECHNIEK A1a-A2a-A3a Wie zijn wij: Duurzaamheid, participatie en diversiteit zijn enkele speerpunten van de stad en het OCMW van Sint- Niklaas.

Nadere informatie

Op dinsdag 12 februari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op dinsdag 12 februari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds contractueel DOELGROEPENWERKER TAALCOACH B1-B2-B3 Wat de job inhoudt Als doelgroepenwerker taalcoach word je tewerkgesteld binnen het team activering dat deel uitmaakt van de cluster

Nadere informatie

Wat de job inhoudt: Wie we zoeken: Wat we bieden: Algemene bepalingen :

Wat de job inhoudt: Wie we zoeken: Wat we bieden: Algemene bepalingen : Wat de job inhoudt: Als administratief medewerker zal u diverse ondersteunende taken uitvoeren. U draagt zo bij tot de verwezenlijking van de beleidsdoelstellingen. U levert op deze manier een bijdrage

Nadere informatie

INFOBUNDEL POETSHULP (E1-E2-E3)

INFOBUNDEL POETSHULP (E1-E2-E3) INFOBUNDEL POETSHULP (E1-E2-E3) Wat de job inhoudt Thuiszorgcentrum t Punt is op zoek naar gemotiveerde poetshulpen. Zij staan in voor het wekelijks onderhoud van de woning van onze cliënten. Zij ondersteunen

Nadere informatie

Aanwervingsproeven. Info REDDER CONTRACTUEEL/ STATUTAIR VT/DT D123. dienst HR tel

Aanwervingsproeven. Info REDDER CONTRACTUEEL/ STATUTAIR VT/DT D123. dienst HR tel Aanwervingsproeven REDDER CONTRACTUEEL/ STATUTAIR VT/DT D123 Info dienst HR tel. 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Untitled-262 1 23/11/2016 11:43:06 Wat de job inhoudt U oefent toezicht uit op de

Nadere informatie

voltijds statutair TECHNISCH MEDEWERKER BEGRAAFPLAATSEN D1-D2-D3

voltijds statutair TECHNISCH MEDEWERKER BEGRAAFPLAATSEN D1-D2-D3 INFOBUNDEL voltijds statutair TECHNISCH MEDEWERKER BEGRAAFPLAATSEN D1-D2-D3 Data selectie - Deel 1 bestaat uit een schriftelijke proef en praktische proef die zal doorgaan op woensdag 13 maart 2019 of

Nadere informatie

deskundige straathoekwerker

deskundige straathoekwerker De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Momenteel zijn we op zoek naar een M/V: deskundige straathoekwerker voltijds contractueel B1-B3 Wat de job inhoudt Straathoekwerk

Nadere informatie

Vacature. Info dienst HR tel.: RENOVATIECOACH. A1a-A1b-A2a / contractueel voltijds / deeltijds

Vacature. Info dienst HR tel.: RENOVATIECOACH. A1a-A1b-A2a / contractueel voltijds / deeltijds Vacature RENOVATIECOACH A1a-A1b-A2a / contractueel voltijds / deeltijds Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Sint-Niklaas wil zijn inwoners meer en beter laten

Nadere informatie

INFOBUNDEL LOGISTIEKE HULP (D1-D2-D3)

INFOBUNDEL LOGISTIEKE HULP (D1-D2-D3) INFOBUNDEL LOGISTIEKE HULP (D1-D2-D3) Wat de job inhoudt Je werkt in een woonzorgcentrum, in samenwerking met en onder toezicht van het verzorgend personeel. Je staat verpleegkundigen en verzorgenden bij

Nadere informatie

Wat de job inhoudt Je wordt tewerkgesteld binnen een van de teams van de cluster welzijn van de stad en het OCMW Sint-Niklaas.

Wat de job inhoudt Je wordt tewerkgesteld binnen een van de teams van de cluster welzijn van de stad en het OCMW Sint-Niklaas. INFOBUNDEL voltijds/deeltijds contractueel MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT WELZIJN B1-B2-B3 Wat de job inhoudt Je wordt tewerkgesteld binnen een van de teams van de cluster welzijn van de stad en het OCMW Sint-Niklaas.

Nadere informatie

Aanwervingsproeven CONTRACTUEEL VT/DT ADVISEUR PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a

Aanwervingsproeven CONTRACTUEEL VT/DT ADVISEUR PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Aanwervingsproeven CONTRACTUEEL VT/DT ADVISEUR PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Info dienst HR tel. 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Untitled-1292 1 17/08/2017 9:58:11 Wat de job inhoudt Als adviseur

Nadere informatie

Vacature. Info of mail CHAUFFEUR (TECHNISCH MEDEWERKER) OPENBARE REINHEID/FLEXPLOEG

Vacature. Info   of mail CHAUFFEUR (TECHNISCH MEDEWERKER) OPENBARE REINHEID/FLEXPLOEG Vacature CHAUFFEUR (TECHNISCH MEDEWERKER) OPENBARE REINHEID/FLEXPLOEG VOLTIJDS (D123) VOOR BEPAALDE DUUR Info www.sint-niklaas.be of mail vacatures@sint-niklaas.be Invulling van tijdelijke vacature via

Nadere informatie

Vacature. Info MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT WELZIJN STAD/OCMW. dienst HR

Vacature. Info MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT WELZIJN STAD/OCMW. dienst HR Vacature MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT WELZIJN STAD/OCMW B1-B2-B3 VOLTIJDS/ DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR Info dienst HR 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Je wordt tewerkgesteld

Nadere informatie

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop.

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop. INFOBUNDEL voltijds statutair AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT A1a-A2a-A3a Wie zijn wij: Duurzaamheid, participatie en diversiteit zijn enkele speerpunten van de stad en het OCMW van Sint- Niklaas.

Nadere informatie

Info. Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17

Info. Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17 Aanwervingen DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT VT/DT CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3) Info Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17 Wat de job inhoudt: Als deskundige vergunnen

Nadere informatie

VACATURE. Info AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT. A1aA2aA3a.

VACATURE. Info AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT. A1aA2aA3a. VACATURE AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT A1aA2aA3a Info gent@searchselection.com INFOBUNDEL AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT De stad Sint-Niklaas staat voor ruimtelijke uitdagingen waaronder verdichting

Nadere informatie

Op donderdag 24 januari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op donderdag 24 januari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds statutair DESKUNDIGE VERZEKERINGEN B1-B2-B3 Wat de job inhoudt Je maakt deel uit van het team verzekeringen en je houdt je bezig met alle soorten van verzekeringen binnen een lokaal

Nadere informatie

INFOBUNDEL CENTRUMLEIDER (B1-B2-B3)

INFOBUNDEL CENTRUMLEIDER (B1-B2-B3) INFOBUNDEL CENTRUMLEIDER (B1-B2-B3) Wat de job inhoudt Het Woonzorgnetwerk zoekt een centrumleider om het team buurtzorg te versterken. Dit met het oog op een outreachende en ontwikkelingsgerichte aanpak

Nadere informatie

Op dinsdag 7 mei 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op dinsdag 7 mei 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds contractueel TEAMVERANTWOORDELIJKE SOCIALE DIENST PERSONEEL B1-B2-B3 Wat de job inhoudt Stad en OCMW Sint-Niklaas beschikken over een eigen sociale dienst personeel die instaat voor

Nadere informatie

CONTRACTUEEL/STATUTAIR VOLTIJDS/DEELTIJDS B1-B2-B3: MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT WELZIJN STAD/OCMW

CONTRACTUEEL/STATUTAIR VOLTIJDS/DEELTIJDS B1-B2-B3: MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT WELZIJN STAD/OCMW Aanwervingsproeven CONTRACTUEEL/STATUTAIR VOLTIJDS/DEELTIJDS B1-B2-B3: MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT WELZIJN STAD/OCMW Info dienst HR 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Untitled-370 1 18/12/2017 15:00:53

Nadere informatie

Aanwervingsproeven. Info DESKUNDIGE BUURTZORG. voltijds/deeltijds contractueel/ statutair B1-B2-B3

Aanwervingsproeven. Info DESKUNDIGE BUURTZORG. voltijds/deeltijds contractueel/ statutair B1-B2-B3 Aanwervingsproeven DESKUNDIGE BUURTZORG voltijds/deeltijds contractueel/ statutair B1-B2-B3 Info dienst HR tel. 03 778 60 52 wervingenselectie@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Het woonzorgnetwerk zoekt

Nadere informatie

Op dinsdag 29 januari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op dinsdag 29 januari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds contractueel TECHNISCH MEDEWERKER SPORTCENTRA D1-D2-D3 Wat de job inhoudt In de sportcentra van Sint-Niklaas vinden heel het jaar door vele sporters, clubs en scholen kwaliteitsvolle

Nadere informatie

Aanwervingsproeven TEAMVERANTWOORDELIJKE TRANSPORT BIJ HET OCMW

Aanwervingsproeven TEAMVERANTWOORDELIJKE TRANSPORT BIJ HET OCMW Aanwervingsproeven TEAMVERANTWOORDELIJKE TRANSPORT BIJ HET OCMW voltijds/deeltijds contractueel/statutair B1-B2-B3 Info dienst HR tel. 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als teamverantwoordelijke

Nadere informatie

Op dinsdag 8 januari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op dinsdag 8 januari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds contractueel ADVISEUR PLANNEN EN ONTWIKKELEN (mobiliteit) A1a-A1b-A2a Wat de job inhoudt Een goed parkeermanagement is een hefboom voor duurzame stedelijke mobiliteit. Hiermee willen

Nadere informatie

ADVISEUR VERGUNNEN EN TOEZICHT (GEMEENTELIJK OMGEVINGSAMBTENAAR)

ADVISEUR VERGUNNEN EN TOEZICHT (GEMEENTELIJK OMGEVINGSAMBTENAAR) Aanwervingsproeven ADVISEUR VERGUNNEN EN TOEZICHT (GEMEENTELIJK OMGEVINGSAMBTENAAR) voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A1b-A2a Info dienst HR 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job

Nadere informatie

Info. Afdeling personeel - dienst HR

Info. Afdeling personeel - dienst HR Aanwervingen ADVISEUR VERGUNNEN EN TOEZICHT VT CONTRACTUEEL/STATUTAIR Info Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17 Wat de job inhoudt: Als adviseur binnen het team vergunnen

Nadere informatie

Afzender: Yannick Claes, coördinator/verantwoordelijke SVK Waasland, ,

Afzender: Yannick Claes, coördinator/verantwoordelijke SVK Waasland, , Vacature: TEAMCOORDINATOR HUURBEGELEIDING Afzender: Yannick Claes, coördinator/verantwoordelijke SVK Waasland, 03 778 62 52, yannick.claes@svkwaasland.be kenmerk datum /2018/SVK 17/07/2018 Vacature: TEAMCOORDINATOR

Nadere informatie

DIRECTE LEIDINGGEVENDE (1e evaluator): teamverantwoordelijke, teamcoördinator HOGERE LEIDINGGEVENDE (2e evaluator): teamcoördinator, afdelingshoofd

DIRECTE LEIDINGGEVENDE (1e evaluator): teamverantwoordelijke, teamcoördinator HOGERE LEIDINGGEVENDE (2e evaluator): teamcoördinator, afdelingshoofd Functiebeschrijving kindbegeleid(st)er C1-2 buitenschoolse opvang 1. ORGANISATIEGEGEVENS FUNCTIETITEL: kindbegeleid(st)er buitenschoolse opvang FUNCTIEFAMILIE: welzijn sociale dienstverlening CLUSTER:

Nadere informatie

INFOBUNDEL ZORGKUNDIGE (WOONZORGCENTRA EN THUISZORG)

INFOBUNDEL ZORGKUNDIGE (WOONZORGCENTRA EN THUISZORG) INFOBUNDEL ZORGKUNDIGE (WOONZORGCENTRA EN THUISZORG) Wat de job inhoudt Woonzorgcentra: Voor onze woonzorgcentra zijn wij op zoek naar gemotiveerde zorgkundigen die mee willen bouwen aan een warme thuis

Nadere informatie

Info. afdeling personeel dienst HR 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be

Info. afdeling personeel dienst HR 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Aanwervingsproeven STATUTAIR/CONTRACTUEEL VT/DT KINDBEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJVEN C12 KINDBEGELEIDER BUITENSCHOOLSE OPVANG C12 OPVOEDSTER BUITENSCHOOLSE OPVANG D123 Info afdeling personeel dienst HR 03

Nadere informatie

Voor elk onderdeel moeten de kandidaten 50 procent van de punten behalen. In totaal dient men gemiddeld 60 procent van de punten te behalen.

Voor elk onderdeel moeten de kandidaten 50 procent van de punten behalen. In totaal dient men gemiddeld 60 procent van de punten te behalen. Wat de job inhoudt In een team met 2 juristen, 4 maatschappelijk assistenten en 1 administratief medewerker sta je in voor het beheer van dossiers collectieve schuldenregeling waarin DSW optreedt als schuldbemiddelaar.

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: AFDELINGSHOOFD

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

Uiterste sollicitatiedatum: VRIJDAG 10 MAART 2017

Uiterste sollicitatiedatum: VRIJDAG 10 MAART 2017 SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: MAATSCHAPPELIJK

Nadere informatie

Aanwervingsproeven STATUTAIR/CONTRACTUEEL VT/DT PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (DESKUNDIGE PBW) B1-B2-B3

Aanwervingsproeven STATUTAIR/CONTRACTUEEL VT/DT PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (DESKUNDIGE PBW) B1-B2-B3 Aanwervingsproeven STATUTAIR/CONTRACTUEEL VT/DT PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (DESKUNDIGE PBW) B1-B2-B3 Info gent@searchselection.com Untitled-4563 1 13/07/2017 10:33:55 Wat de job inhoudt Stad Sint-Niklaas

Nadere informatie

Afzender: Yannick Claes, coördinator/verantwoordelijke SVK Waasland, ,

Afzender: Yannick Claes, coördinator/verantwoordelijke SVK Waasland, , Vacature: PROSPECTIEMEDEWERKER SVK WAASLAND Afzender: Yannick Claes, coördinator/verantwoordelijke SVK Waasland, 03 778 62 52, yannick.claes@svkwaasland.be kenmerk datum /2018/SVK 17/07/2018 Vacature:

Nadere informatie

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder.

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder. Gemeente Sint-Gillis-Waas zoekt Boekhouder De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met nieuwe boekhouding van gemeente en OCMW en met de beleids- en beheerscyclus (BBC). Hij/zij

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

De stad. Parkeerwachter. contractueel/statutair, voltijds C1-C2-C3

De stad. Parkeerwachter. contractueel/statutair, voltijds C1-C2-C3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Parkeerwachter contractueel/statutair, voltijds

Nadere informatie

Vakman/-vrouw schoonmaak contractueel, halftijds, D1-D2-D3

Vakman/-vrouw schoonmaak contractueel, halftijds, D1-D2-D3 De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: De stad SINT-NIKLAAS is een

Nadere informatie

THEATERTECHNICUS (m/v)

THEATERTECHNICUS (m/v) GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS THEATERTECHNICUS (m/v) I. Kenmerken van de functie functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: halftijds

Nadere informatie

SAMENSTELLING VAN EEN STATUTAIRE EN/OF CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN MEDEWERKER HOTELDIENST VOOR OCMW SINT-NIKLAAS

SAMENSTELLING VAN EEN STATUTAIRE EN/OF CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN MEDEWERKER HOTELDIENST VOOR OCMW SINT-NIKLAAS SAMENSTELLING VAN EEN STATUTAIRE EN/OF CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN MEDEWERKER HOTELDIENST VOOR OCMW SINT-NIKLAAS ALGEMENE VOORWAARDEN 24 januari 2017 1. je bent tot het wettige verblijf

Nadere informatie

deskundige burgerzaken

deskundige burgerzaken De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: deskundige burgerzaken voltijds

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

deskundige museum publiekswerking

deskundige museum publiekswerking De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor: deskundige museum publiekswerking

Nadere informatie

SAMENSTELLING VAN EEN STATUTAIRE/CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT VOOR OCMW SINT-NIKLAAS

SAMENSTELLING VAN EEN STATUTAIRE/CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT VOOR OCMW SINT-NIKLAAS SAMENSTELLING VAN EEN STATUTAIRE/CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT VOOR OCMW SINT-NIKLAAS ALGEMENE VOORWAARDEN 8 augustus 2017 1. u bent onderdaan van een EU-lidstaat,

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

SAMENSTELLING VAN EEN STATUTAIRE/CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN CENTRUMLEIDER (TZ) VOOR OCMW SINT-NIKLAAS

SAMENSTELLING VAN EEN STATUTAIRE/CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN CENTRUMLEIDER (TZ) VOOR OCMW SINT-NIKLAAS SAMENSTELLING VAN EEN STATUTAIRE/CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN CENTRUMLEIDER (TZ) VOOR OCMW SINT-NIKLAAS 15 september 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. u bent onderdaan van een EU-lidstaat,

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8: Boekhouder Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: boekhouder graad: deskundige niveau: B rang: Bv salarisschaal: B1/B3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (38/38) statuut: contractueel

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8: theatertechnicus Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: voltijds

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Statuut: VOLTIJDS Salarisschaal: C1-C3 Wijze van invulling: AANWERVING Plaats in het

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van

is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van een adjunct-controleur met voltijdse prestaties (C1-C3) in contractueel

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent Voltijds contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids- en loonvoorwaarden

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

SAMENSTELLING VAN EEN DEELTIJDS STATUTAIRE/CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN LOGISTIEKE HULP VOOR OCMW SINT-NIKLAAS

SAMENSTELLING VAN EEN DEELTIJDS STATUTAIRE/CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN LOGISTIEKE HULP VOOR OCMW SINT-NIKLAAS SAMENSTELLING VAN EEN DEELTIJDS STATUTAIRE/CONTRACTUELE WERVINGSRESERVE VOOR DE FUNCTIE VAN LOGISTIEKE HULP VOOR OCMW SINT-NIKLAAS ALGEMENE VOORWAARDEN 23 december 2016 1. u bent onderdaan van een EU-lidstaat,

Nadere informatie

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve Vacatures Vacature Sportpromotor (B1-B3) Omschrijving Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten te worden tot de vacante functie

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker (m/v) Burgerzaken

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Het stadsbestuur en het OCMW Ninove leggen een wervingsreserve aan van administratieve medewerkers, niveau C1 C3.

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Het stadsbestuur en het OCMW Ninove leggen een wervingsreserve aan van administratieve medewerkers, niveau C1 C3. STAD NINOVE OCMW NINOVE PERSONEELSDIENST Tel stad Ninove: 054 31 33 04 054 31 32 53 Tel OCMW Ninove: 054 51 53 77 VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Het stadsbestuur en het OCMW Ninove leggen een wervingsreserve

Nadere informatie