Jinte, Rieky, Kay, Char-deougnne, Chanelly en Sinan zijn deze week jarig. Een hele fijne dag gewenst! Proficiat namens heel het team.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jinte, Rieky, Kay, Char-deougnne, Chanelly en Sinan zijn deze week jarig. Een hele fijne dag gewenst! Proficiat namens heel het team."

Transcriptie

1 Agenda Di : speelinloop voor kleuterouders van 8.30u-8.45u Wo : speluitleen in de bibliotheek van 12.00u-12.30u Vr : einde kinderboekenweek van 14.00u-14.45u Do : Talentenshow Vr : Begin van de herfstvakantie (kinderen om 12.00uur uit) Gefeliciteerd! Jinte, Rieky, Kay, Char-deougnne, Chanelly en Sinan zijn deze week jarig. Een hele fijne dag gewenst! Proficiat namens heel het team. Algemeen Beste ouders en kinderen, Afgelopen woensdag is de kinderboekenweek geopend. Samen op het plein hebben we meegedaan aan een wetenschapsquiz en daarna is er gezongen. Ik kijk nu al uit naar de afsluiting. Hopelijk is die net zo leuk als de opener! Donderdag hebben we in het team stil gestaan bij de nieuwe rapporten. Vooral het geven van beoordelingen stond nu centraal. In onze missie staat het uitgangspunt, dat wij alle kinderen willen stimuleren om zich optimaal te ontwikkelen. Daarnaast hebben wij de kernwaarden veiligheid en gericht op ontwikkeling wat leidt tot de visie uitspraak, dat iedereen zoveel mogelijk mag leren in eigen tempo en op eigen niveau. Deze punten zeggen veel over de ambitie van basisschool Trudo en wat wij uit willen dragen in ons onderwijs. Dat moet dus ook veel zeggen over hoe je dat inzichtelijk wilt maken naar ouders en kinderen. Na veel goed overleg hebben wij als team dan ook besloten geen cijfers meer te willen (en kunnen) geven voor het werk van kinderen. Het lukt ons niet om alle factoren die meespelen bij een beoordeling, samen te vatten in een cijfer. Daarnaast riepen de cijfers de discussie op, of je alleen toetsen mee mocht nemen in de beoordeling, of ook aspecten als werkhouding, inzet, inzicht, e.d. En wat doe je met leerlingen die goed presteren, maar op aangepast niveau werken? Vanaf nu zullen wij dus werken met woordbeoordelingen in de groepen 3 t/m 8. Deze beoordelingen zijn; onvoldoende, matig, voldoende, ruim voldoende, goed. Bij de groepen 1 en 2 zullen er ook beoordelingen gegeven worden, maar deze zullen grafisch (met pictogrammen) in beeld gebracht zijn.

2 Daarnaast zullen er op het rapport bij alle gebieden opmerkingen geplaatst worden die naar het kind geschreven zijn. Naast het stuk dat door de leerkracht geschreven is, zal ook het overzicht van de CITO toetsen toegevoegd worden, omdat deze landelijke vergelijking van belang is bij het richting geven aan het onderwijs. Tenslotte zal er ruimte zijn voor de inbreng van de kinderen en van jullie, de ouders. Op het moment dat je niet meer met cijfers werkt, moet je je als team afvragen of je de reguliere toetsen dan wel met cijfers wil beoordelen. Wij kiezen er voor vanuit een pedagogisch en didactisch oogpunt, om ook dit niet meer te doen. De toetsen in de groep, zullen ook met woorden beoordeeld worden. Centraal bij deze nieuwe vorm van beoordelen staat het kind en de individuele vooruitgang, afgezet tegen de realistische verwachtingen die we bij onze individuele kinderen hebben. Tenslotte is er ook besloten van 3 naar 2 rapporten te gaan per jaar. Een rapport tussen kerst en carnaval en een rapport aan het einde van het jaar (groep 8 is hier een uitzondering op). Dan sluiten we beter aan bij de vaste meetmomenten in een schooljaar. De eerste ouderavond blijft echter wel bestaan. Deze avond zal in het teken staan van de start in het nieuwe schooljaar, het bespreken van wederzijdse verwachtingen met ouders en de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen. Er blijven dus wel 3 individuele ouderavonden gepland. Persoonlijk vind ik het bovenstaande een prachtig voorbeeld van hoe de nieuwe visie en missie ons kritisch naar het onderwijs laten kijken. Het team heeft hard gewerkt aan de bovenstaande onderwerpen. Ik ben zeer benieuwd naar de reacties op het nieuwe rapport! Meneer Ron Kinderboekenweek 2015 Afgelopen woensdag hebben we buiten op het grote plein gezamenlijk de kinderboekweek geopend. Alle groepen hebben ook die ochtend een bezoek gebracht aan de bibliotheek. De bibliotheek was ook prachtig versierd met allerlei zelfgemaakte vlaggenlijnen en mooie posters. Zeker een bezoekje waard om te bewonderen.

3 De Kinderboekenweek duurt bij ons op school nog t/m aanstaande vrijdag (16 oktober). Het thema van dit jaar is RAAR MAAR WAAR en draait om natuur, wetenschap en techniek. Tijdens de Kinderboekenweek mag er minimaal één ouder, opa of oma in de klas komen voorlezen. Mocht u interesse hebben om dit te komen doen, kunt u dit afstemmen met de leerkracht van uw kind(eren). Ook mogen de groepen 5 t/m 8 verhalen schrijven die gebundeld zullen worden als boek. Dit boek komt uiteindelijk in de schoolbibliotheek te liggen. Verder vinden er allerlei activiteiten in de klassen en school plaats die met het thema van de Kinderboekenweek te maken hebben. Op vrijdag 16 oktober vindt de afsluiting van de Kinderboekenweek plaats. We verzamelen dan om 14:00 u. op het plein. Er is dan tot 14:15 u. een gezamenlijke afsluiting. We willen dan graag een dansje doen op het liedje Raar maar waar van Kinderen voor kinderen. Om 14:15 u. mogen de kinderen door de school lopen om het werk van de andere groepen dat tijdens de Kinderboekenweek is gemaakt, te bekijken. Ouders morgen dan ook mee komen kijken. Om 14:35 u. gaat iedereen weer terug naar zijn eigen klas om de dag af te sluiten. Ouders wachten dan even buiten. We gaan er samen een leer- en lees zame Kinderboekenweek van maken! Bibliotheek Al eens een kijkje genomen in onze schoolbibliotheek? Zeker de moeite waard om eens te komen kijken! Sinds afgelopen week heeft de ingang van de bibliotheek mooie schilderingen gekregen van bekende boekfiguren. Met dank aan de mama van Aydin uit groep 3. Ook zijn er dit schooljaar een heleboel nieuwe boeken bij gekomen. Onze bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u en uw kind te helpen. Ook wordt er regelmatig voorgelezen. Onze schoolbibliotheek is geopend op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.45u-15.15u en op woensdagochtend van 12.00u-12.30u. Dus vanaf deze week ook op dinsdagmiddag! Vanaf woensdag a.s. wordt ook gestart met speluitleen voor de groepen 1 t/m 8? Om de week is het dan mogelijk om een leuk gezelschapsspel te lenen. Inleveren kan op ieder moment dat de bibliotheek is geopend. Een spel kan tot 2 weken geleend worden. Het is fijn als het spel in ieder geval voor de volgende uitleen woensdag ingeleverd is. Bij de uitleen wordt het spel in een tas gestopt. Het is fijn als het spel weer met de tas ingeleverd wordt.

4 De data waarop de speluitleen plaatsvindt zijn: Woe van 12.00u-12.30u Woe van 12.00u-12.30u (uiterlijk inleveren di 27-10) Woe van 12.00u-12.30u (uiterlijk inleveren di 10-11) Woe van 12.00u-12.30u (uiterlijk inleveren di 24-11) Woe 9-12 van 12.00u-12.30u (uiterlijk inleveren di 8-12) Controleren van de spelmaterialen: Alle spellen worden, nadat ze ingeleverd zijn, gecontroleerd. Toch kan het onverhoopt een keer gebeuren dat een spel niet compleet is wanneer uw kind het leent. Wilt u woensdagochtend wanneer uw kind uit school komt het geleende spel eerst controleren? Wanneer er iets beschadigd is of ontbreekt, geef dit dan donderdagochtend aan de leerkracht van uw kind door. Wanneer we na donderdagochtend niets gehoord hebben, gaan we ervan uit dat het spel onbeschadigd en compleet is. Blijkt bij de controle na inlevering dat we toch iets missen of dat er iets beschadigd is, dan ontvangt u van ons een brief met daarin aangegeven wat er gemist wordt, zodat u thuis nog eens goed kunt kijken. Is er toch iets beschadigd of kwijt, dan vragen wij hiervoor middels een briefje een kleine vergoeding voor. De vergoeding kunt u dan afgeven aan de eigen groepsleerkracht. Zin om mee te helpen in de bibliotheek? Meld je aan bij juf Christel (c.sanders@skpotrudo.nl )of bij juf Linda (l.denatris@skpo-trudo.nl). Alle hulp is welkom. Bijdrage op de Hoogte Vanaf dit jaar kunt u uw bijdrage voor Op de Hoogte alleen aanleveren door een mail te sturen naar trudo@skpo.nl Onderaan de nieuwsbrief vindt u mededelingen uit de groepen. Daarnaast zijn er de groepspagina s. Groepen Kleutergroepen Groepsdoorbrekend werken Iedere dinsdagmiddag werken we in de kleutergroepen groepsdoorbrekend van 13.00u u. Juf Liz biedt dan aan één kleutergroep een muziekles aan, juf Ilona aan één groep een les beeldende vorming en juf Christel aan één groep Mindfulness-spelletjes. Ieder start met de activiteit in de eigen groep, daarna rouleren de lessen. Zo krijgen alle drie de kleutergroepen dezelfde activiteit aangeboden. De kinderen zijn erg enthousiast. Zo maken ook wij als juffen gebruik van elkaars talenten. Sociaal emotionele ontwikkeling: Deze week hebben we aandacht besteed aan: grapje, plagen, pesten. Soms kan het leuk zijn om een plaaggrapje te maken. Maar wat een kind leuk vindt, kan een ander kind niet zo leuk vinden. Wanneer je iets niet zo leuk vindt, is het belangrijk om dit te zeggen (door stop hou op). Als iemand stop hou op zegt, vinden ze jouw grapje niet leuk. Je moet dan stoppen en sorry zeggen.

5 Ouderinloop: Dinsdag 13 oktober (8.30) bent u weer van harte welkom om een kwartiertje met uw kind mee te spelen/werken in de klas. Voorlezen We vinden het ontzettend leuk dat enthousiaste ouders deze week in onze klas komen voorlezen in verband met de Kinderboekenweek! Groep 3A/B Veilig leren lezen Op 15 en 16 oktober worden de kinderen weer door de eigen leerkracht individueel getoetst. We kijken dan naar letterkennis en het vlot lezen van m-k-m woordjes (woorden als sok, vet, rem etc.) Maandag 19 oktober komt een vader van school ons iets vertellen over het oor, hoe het werkt en wat je kunt doen als het horen niet zo goed gaat. Het volgende thema van Veilig leren lezen is wat zit daar in en start op maandag 19 oktober. Kinderboekenweek. De komende week komen er verschillende ouders/opa s voorlezen in onze groep. Heel erg leuk! Wij zijn tijdens de handvaardigheidslessen druk bezig met het maken van boekenwurmen. Deze zijn te zien op de tentoonstelling van aanstaande vrijdagmiddag. Groep 4 Deze week is het nog Kinderboekenweek. De kinderen mogen (nog steeds) allerlei boeken en materialen meenemen die te maken hebben met natuur, wetenschap en techniek. Verder heeft uw kind vorige week een mapje meegekregen met huiswerk. Hopelijk lukt het om de opdrachten samen te maken thuis. Graag aanstaande woensdag (14-10) inleveren. De mama van Frédérique en de mama van Sehn hebben vorige week bij ons voorgelezen en de opa van Lukas heeft dat vandaag in de klas gedaan. Morgen komt de mama van Thiese voorlezen. Heel erg fijn zeg! Bedankt ook hiervoor. Groep 5 Juffrouw Linda is ondertussen weer langzaam aan het opbouwen met werken. Aangezien een longontsteking niet niks is, neemt juffrouw Linda hier de tijd voor. Dit betekent dat juffrouw Linda de middagen op school is en voor de klas staat en dit langzaam uitbouwt. Tot de herfstvakantie staat juffrouw Anouk ook nog in de groep. Groep 6 Postzegels Willen jullie er nog aan denken om voor de les Begrijpend Lezen van morgen de kinderen postzegels mee te geven?

6 Groep 8 Nieuws van scholen voor voortgezet onderwijs Aloysius De Roosten (mavo, vmbo-k/g/t): -informatieavond voor ouders en leerkrachten groep 7/8: Maandag van uur -minilessen voor leerlingen groep 7/8 : Woensdag 9-12 en woensdag 3-2 van tot uur -open dag voor leerkrachten, ouders en leerlingen groep 7/8: Zondag 24-1 van tot uur Meer informatie hierover is op website te vinden: Lorentz Casimir Lyceum (havo/vwo): - Informatieavond voor leerlingen en ouders: Donderdag 5 november van 19:00 20:30 uur - Minilessen voor leerlingen groep 8: Woensdag 18 november van 14:00 tot 16:00 uur - Open dag: Zaterdag 16 januari van 10:00 15:00 uur. Gymles Als uw zoon/dochter niet aan de gymles mee mag doen, zou u dan alstublieft een briefje mee willen geven met vermelding van de reden. Huiswerk Rekenen Vorige week dinsdag hebben de kinderen huiswerk rekenen meegekregen. Uiterlijk morgen moet dit af zijn en meegebracht worden. Het wordt dan besproken en de volgende huiswerkopdracht wordt meegegeven. Huiswerk Taal/Spelling Op vrijdag krijgen de kinderen huiswerk mee voor taal/spelling. Ze hebben een week om dit te maken. Op vrijdag wordt het huiswerk besproken en de volgende opdracht meegegeven. Coöperatieve werkvorm van de maand oktober:

7

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen Agenda Vr. 18-3 : afsluiting met voorlezen Trudo met de neus in de boeken Do. 24-03 : Studiedag (kinderen zijn vrij) Vr. 25-03 : e vrijdag (vrije dag) Ma. 28-03 : 2 e paasdag (vrije dag) Wo. 30-03 : Open

Nadere informatie

Deze week zijn Ramona, Fleur, Christiano, Bregt, Lara en Dean jarig. Alvast een hele fijne dag gewenst en van harte gefeliciteerd!

Deze week zijn Ramona, Fleur, Christiano, Bregt, Lara en Dean jarig. Alvast een hele fijne dag gewenst en van harte gefeliciteerd! Agenda Di. 08-12 : MR vergadering Do. 17-12 : Inloopochtend (8.15 9.15 uur) en inloopmiddag (14.30 15.30 uur) voor informatie over dagopvang en groep D (peuterkleutergroep) Do. 17-12 : Kerstviering 18.30

Nadere informatie

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen Datum: maandag 4 januari 2016 Agenda Di. 1 maart: themastart peuters en kleuters Wo. 2 maart: Eerste rapport gaat mee met de kinderen! Do. 3 maart : kind-ouderactiviteit thema voor de groepen A t/m D,

Nadere informatie

Deze week mogen we Josien (groep 7) en Jack (groep 8) feliciteren. Wij wensen jullie een fijne verjaardag!

Deze week mogen we Josien (groep 7) en Jack (groep 8) feliciteren. Wij wensen jullie een fijne verjaardag! Agenda Ma. : Teken-, knutsel en spelletjesmiddag Di. : Pyjama- en sportkleding dag (huispakken mogen ook!) Wo. : Muziekdag Do. : Gekke haren en schoenendag! Vr. : Carnaval!!! (kinderen zijn om 12 uur uit)

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen 19-09-2016 Agenda Maa.dag 19-9; Kennismakingsavond groepen 3, 3-4, 4 en 8 (19.00-20.00 uur) Din.dag 27-09; Koffieochtend ouders van peuters en kleuters van 8.30 uur-10.00 uur Woe.dag 05-10; Studiedag,

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen

OP DE HOOGTE. Algemeen OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 04-11-2016 Agenda Ma. 07-11: MR vergadering Do. 10-11: Ouderavond groep 1 t/m 8 Di. 15-11: Ouderavond groep 1 t/m 8 Di. 15-11:

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen 30-09-2016 Agenda Wo. 05-10: Studiedag, de kinderen zijn vrij Do. 06-10: Start van de kinderboekenweek Di. 11-10: Hulpouderavond Vr. 21-10: Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om 12.30 uur uit!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s.

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s. OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 08-06-2018 Agenda juni juli - augustus Wo. 13-06: Speluitleen in de bibliotheek Ma. 18-06: 2 e rapport Do. 21-06: ouderavond

Nadere informatie

t Treeke Deze maand Jarigen in oktober Maandkalender Algemeen o Eerste oudergesprekken o Kinderboekenweek 2015 o Continurooster

t Treeke Deze maand Jarigen in oktober Maandkalender Algemeen o Eerste oudergesprekken o Kinderboekenweek 2015 o Continurooster t Treeke oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nr. 2 Deze maand Maandkalender Algemeen o Eerste oudergesprekken o Kinderboekenweek 2015 o Continurooster Ander schoolnieuws o Nieuws vanuit het bibliotheekpunt

Nadere informatie

Di : Hulpouderavond ( ) Vr : Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om uur uit! Ma : Begint de school weer

Di : Hulpouderavond ( ) Vr : Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om uur uit! Ma : Begint de school weer 07-10-2016 Agenda Di. 11-10: Hulpouderavond (19.00 20.00) Vr. 21-10: Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om 12.30 uur uit! Ma. 31-10: Begint de school weer Gefeliciteerd! Volgende week vieren Veerle

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda Nieuwsbrief 3, 4 oktober 2017 Agenda 4 oktober Opening Kinderboekenweek 5 oktober Staking in het primair onderwijs 13 oktober Opa en Oma dag, voorlezen van 13.15 14.20 20 oktober Podiumoptreden groep 1-2

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt. Vreedzame ouderavond 01 nov. Nieuwsbrief 5

Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt. Vreedzame ouderavond 01 nov. Nieuwsbrief 5 Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 4 SCHOOLJAAR 2013 2014 11 OKTOBER 2013 OBS DE BOUWSTEEN HARDENBERG 8 9684 AM FINSTERWOLDE 0597 331570 Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wat een prachtig begin van de maand ligt er achter ons. Het kamp van groep 8 was een groot succes. De sfeer was goed en er was volop gezelligheid. Sommige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Vanuit de directie Ouderavond groepen 1-2 Op dinsdag 3 november is er een algemene ouderavond voor de ouders van de kinderen uit groepen 1-2. Tijdens deze ouderavond krijgt

Nadere informatie

Deze week zijn Lilith, Marouan, Ties, Christine, Jelle, Kyano, Aniruddh, Luc en Shanayah jarig. Alvast van harte gefeliciteerd!

Deze week zijn Lilith, Marouan, Ties, Christine, Jelle, Kyano, Aniruddh, Luc en Shanayah jarig. Alvast van harte gefeliciteerd! Agenda Di. 8-9 : Kennismakingsavond groep 1-2 (19.00 20.00) groep 3-4 (20.00 21.00) Do. 10-9: : Kennismakingsavond groep 5-6 (19.00 20.00) groep 7-8 (20.00 21.00) Aan het einde van deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws

Het Kleine Wereldnieuws Het Kleine Wereldnieuws 8e jaargang nummer 30 6 juni 2013 Mededelingen van het team Rapporten en de facultatieve rapportgesprekken. Volgende week 14 juni ontvangt u het laatste rapport van dit schooljaar

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Di. 15-09: MR vergadering Di. 22-09: Studiedag (de kinderen zijn vrij!) Wo.23-09: koffieochtend ouders van peuters en kleuters van 8.30u-10.

Di. 15-09: MR vergadering Di. 22-09: Studiedag (de kinderen zijn vrij!) Wo.23-09: koffieochtend ouders van peuters en kleuters van 8.30u-10. Agenda Di. 15-09: MR vergadering Di. 22-09: Studiedag (de kinderen zijn vrij!) Wo.23-09: koffieochtend ouders van peuters en kleuters van 8.30u-10.00u Gefeliciteerd! Deze week feliciteren wij Tess, Simone,

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Feestelijke opening Kinderboekenweek. Woensdag is er de feestelijke opening geweest van de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek is: 'Voor altijd jong!'. Oma's

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Donderdag 10 september 13.30 14.15 uur Opening Speelpark Vrijdag 11 september Groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016 Nieuwsbrief 1 vrijdag 9 september 2016 AGENDA 12 september Betalen TSO jaar-half jaar-kwartaalkaart 13 september 19.00 uur MR vergadering 16 september Manjefieke middag 18 september Schoolfeest, Reis rond

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 Opening 5 e peutergroep VISJES OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl september

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 september 2016

Nieuwsbrief 30 september 2016 Nieuwsbrief 30 september 2016 Verkeersles in groep 2b en thema afsluiting kleutergroepen Groep 2B heeft een wandeling gemaakt door de buurt. Hier leren de kinderen o.a. de verkeersregels. Hoe kunnen ze

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 21 AUGUSTUS 2015

NIEUWSBRIEF 1 21 AUGUSTUS 2015 NIEUWSBRIEF 1 21 AUGUSTUS 2015 Welkom De eerste week zit er weer op. Afgelopen maandag zijn we op beide locaties gestart met koffie en thee. Het was een goed begin. Dit jaar zal er elke vrijdag een nieuwsbrief

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie