De nieuwste technologische doorbraak op het gebied van Schoonheids Onderzoek! Diep Doordringend Licht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwste technologische doorbraak op het gebied van Schoonheids Onderzoek! Diep Doordringend Licht"

Transcriptie

1 De nieuwste technologische doorbraak op het gebied van Schoonheids Onderzoek! Diep Doordringend Licht De Kracht komt van het Licht. Het Geheim zit in de Stralen!

2 Skin Coach Belgium is een bedrijf dat zich richt op producten voor schoonheid en gezondheid. Ons belangrijkste product, het DPL Therapie Systeem maakt gebruik van licht emitting diodes (LEDs). Het licht ( Fotonen ) van de LED s stimuleert de in de huid liggende cellen die verantwoordelijk zijn voor de genezing van beschadigd weefsel. Het DPL Therapy systeem bestaat uit speciaal ontwikkelde pure Rode en InfraRode LEDs waarvan is bewezen dat ze fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes en dergelijke verminderen. Een jongere huid en uitstraling is het resultaat, zonder enige pijnlijke of dure chirurgie, peels of injecties. Het is helemaal natuurlijk, je huid wordt voller, frisser en van binnenuit gevoed met behulp van de Diep Doordringend Licht - DPL - Therapie. DPL Therapie gebruikt Rode- en Infrarode LED golflengtes gekoppeld aan een eigen ontwikkeld ontwerp gebaseerd op NASA onderzoek, om de ouder wordende en beschadigde huid te behandelen. Door het gebruik van onze zelfstandig ontwikkelde LED configuratie hebben wij een product en bijbehorende procedures ontwikkeld om de huid een vernieuwde en jeugdige uitstraling te geven. Het product is gebaseerd op NASA onderzoek en studie gegevens naar de genezing van wonden in de ruimte. Het DPL Systeem is in staat om de gevreesde tekenen van ouderdom om te draaien: fijne lijntjes, rimpeltjes, vouwen en kraaienpootjes verdwijnen.

3 DPL Therapie Laboratorium studies hebben uitgewezen dat huidcellen 150 tot 200 keer sneller groeien als ze bloot gesteld worden aan bepaalde LED licht golflengtes. Onafhankelijk onderzoek over meer dan 40 jaar heeft bewezen dat rood- en infrarood- LED licht genoeg kracht bezit om therapeutische verbeteringen aan levende huid te leveren. Zowel zichtbaar Rood als Infrarood licht heeft een aantoonbaar positief effect laten zien op ten minste 24 verschillende cellulaire veranderingen. Zichtbaar Rood licht, met een golflengte van 660 nanometer, en onzichtbaar Infrarood licht, met een golflengte van 880 nanometer kunnen in weefsel tot een diepte van 8-10mm binnen dringen. LED licht is zeer behulpzaam bij de behandeling van problemen dicht bij het huidoppervlak zoals wondjes, sneetjes en littekens. De verschillende huidlagen, door hun hoog gehalte aan water en bloed, absorberen Rood en Infrarood licht bijzonder goed en stimuleren het genezingsproces. LED fotonen moeten geabsorbeerd worden door de huid om een biologisch antwoord te geven. Alle biologische systemen hebben een uniek absorberings spectrum, dit unieke spectrum bepaalt welke golflengtes licht opgenomen worden voor een bepaald therapeutisch resultaat. Van het zichtbare Rood en onzichtbare Infrarood gedeelte van het spectrum is aangetoond dat deze bijzonder goed opneembaar zijn en een uniek genezingsproces opstarten in levend weefsel. Het is bekend dat licht fotonen door de huid worden geabsorbeerd waarbij in de onderliggende huid een proces wordt gestart dat foto-biomodulatie heet. Terwijl deze methode nog steeds onderzocht wordt, is het bekend dat monochromatisch licht, zuurstof en bloed doorstroming bevordert hetgeen nodig is voor het herstellen en helen van wonden. DPL Therapie is een uitwendige procedure die huidcellen activeert door middel van laagniveau, koud licht energie. DPL Therapie veranderd licht energie in de huidcellen, zoals fotosynthese licht omzet in voedingsstoffen in planten. DPL Therapie is een van de weinige uitwendige beschikbare opties die effecten van een verouderende huid zoals: rimpels, grote poriën en vlekkerige huid kan verbeteren!

4 Voordelen van DPL Therapie Voor Na. Minimaliseert fijne lijntjes en rimpeltjes. Vermindert kraaienpootjes. Geneest oneffenheden van de huid. Verbetert de huidskleur. Vernieuwing/stimulatie van collageen. Hersteld de natuurlijke collageen aanmaak in de huid. Activering fibroblast cellen die collageen en elastine. Corrigeert zon beschadigde huid. Bevordert het vochtigheidsgehalte hetgeen de huid verfrist. Bevordert bloedsomloop, voor een gezonde huidskleur. Vermindert melamine productie, verantwoordelijk voor bruine vlekjes. Bevordert voedende elementen die zich in de huid bevinden. Helpt tegen onregelmatige pigmentatie. Maakt de grove huid zachter. Verkleint de poriën. Stimuleert en activeert de metabolische functie in de huid. Maakt de huid gladder. Gaat huid veroudering tegen. Vermindert roodheid, grauwheid en vergrootte adertjes Voor Na

5 Voordelen van DPL Therapie Verbetert bloed doorstroming: door de versnelde aanmaak van nieuwe capillaire bloedvaatjes, die beschadigde bloed vaatjes vervangen. Deze nieuwe capillaire bloedvaatjes versnellen het genezingsproces door zowel meer zuurstof en voedingsstoffen aan te voeren als afbraakstoffen af te voeren. Stimuleert de productie van Collageen: Collageen is het meest voorkomende eiwitstof in het lichaam. Collageen is de essentiële eiwitstof verantwoordelijk voor de reparatie en vervanging van beschadigd weefsel. Het is ook de lijmstof die cellen tezamen bindt en elastisch houdt. Bij toename van collageen wordt er minder litteken weefsel gevormd bij het genezingproces. Toename van het Lymfestelsel: Een Oedeem is een opeenhoping van extracellulair vocht in weefsel, leidend tot een zwelling zonder toename van het aantal cellen. Een Oedeem bestaat uit twee basis componenten, allereerst een vocht opeenhoping. Dit vocht wordt normaal door het bloed afgevoerd. Het tweede component is eiwit welke door het lymfestelsel afgevoerd wordt. Onderzoek heeft aangetoond dat zowel het lymfestelsel als de bloedvaten sterk verbeterd worden met behulp van licht therapie. Een beter functionerend lymfe- en bloedstelsel kunnen het Oedeem aanmerkelijk sneller verminderen. Stimuleert de afgifte van Adenosine Triphosphate (ATP): ATP is de belangrijkste drager van energie naar alle lichaamscellen. Een toename van ATP stelt cellen in staat om sneller voedingsstoffen op te nemen en afval af te voeren. Al het voedsel wordt omgezet in ATP voor opname door de cellen en ATP levert de energie, nodig voor de chemische processen in de cellen. Verhoogt RNA en DNA synthese: hetgeen helpt in de vervanging van beschadigde cellen. Vermindert de gevoeligheid van zenuwweefsel: de licht energie, fotonen, komen het lichaam binnen als negatieve ionen. Dit beweegt het lichaam ertoe om positieve ionen, zoals calcium, naar het behandelde gebied te sturen. Deze positieve ionen helpen de functie van zenuwen en daarbij het verminderen van pijn. Stimuleert de Fibroblastische activiteit: hetgeen helpt in het genezingsproces. Fibroblasts zijn aanwezig in het bindweefsel en vormen collageen vezels. Bevordert Phagocytosis: dit is het proces waarbij dode cellen worden afgebroken zodat het genezingsproces kan beginnen. Introduceert een warmte proces in het weefsel: het licht verhoogt de temperatuur van het weefsel door middel van een photo-electrische reactie. Stimuleert weefsel granulatie en bindweefsel weergave: hetgeen uitermate belangrijk is tijdens de genezing van wonden, huidirritaties, en dergelijke. Stimuleert Acetylcholine afgifte: Acetylcholine (ACh) veroorzaakt vaatverwijding, peristaltische beweging noodzakelijk voor de spijsvertering, voorkomt hart stilstand en vele andere levensbehoudende functies. Stimuleert Endorphine en Encephalins: Deze worden door de hersenen geproduceerd evenals adrenaline hetgeen langdurige pijn vermindert.

6 Het probleem - de Ouder Wordende Huid Het is bekend dat de tekenen van een vervroegd ouder wordende huid een negatieve impact hebben op de carrière, iemands sociaal leven en zelfbeeld. Rimpels hebben een groot, vaak emotioneel, effect op het zelfvertrouwen. Er is inderdaad een stigma verbonden aan de uiterlijke tekenen van de verouderende huid, kijk maar naar het feit dat wereldwijd miljarden euro s uitgegeven worden aan cosmetische producten om de effecten van de ouder wordende huid te camoufleren. Onze samenleving heeft een premium geplaatst op jeugdigheid en terwijl leeftijdsdiscriminatie op de werkvloer illegaal is, is er toch menige carrière vastgelopen. De emotionele inslag van het ouder worden verklaard, voor een groot gedeelte waarom de cosmetische en plastische chirurgie bijzonder goede zaken doen. Ons begrip van de structuur en functie van de huid heeft ons in staat gesteld om producten te ontwikkelen die de tekenen van een verouderende huid zichtbaar verminderen. Naarmate we ouder worden veranderen de bouwstenen (collageen en elastine) van onze huid. Ze verliezen hun potentie met als resultaat dat rimpels, frons rimpeltjes, lijntjes, vouwen, etc. zich gaan vormen. De afbraak van collageen en elastine wordt ook nog eens versneld door blootstelling aan zonlicht en zwaartekracht. Het gevolg daarvan is een verslappende huid. Externe factoren zoals: zonlicht, lucht verontreinigingen, zeep en chemicaliën, en interne factoren zoals roken en slechte voeding kunnen de huid eenvoudig beschadigen en herstel duurt vaak lang of gebeurt nooit meer. Vrije Radicalen Volgens de Amerikaanse Academie van Dermatologen (AAD), beginnen alle huidcellen bij het ouder worden in overmatige aantallen vrije radicalen, zoals onstabiele zuurstof moleculen, te creëren. Onder ideale omstandigheden worden deze verwijderd door natuurlijk voorkomende antioxydanten die zich in de huid bevinden. In de ouder wordende huid zijn anti-oxydanten echter in mondjesmaat aanwezig. Dit betekent dat de vrije radicalen ongehinderd hun schadelijk werk kunnen uitvoeren, hetgeen kan leiden tot schade aan cel membranen, eiwitten en zelfs DNA. Tot overmaat van ramp, kunnen deze vrije radicalen het eiwit collageen afbreken en de chemicaliën vrijlaten die huidonstekingen kunnen veroorzaken. Het is deze combinatie van cel en moleculaire gebeurtenissen die de basis vormt van de verouderende huid en de vorming van rimpels. Een aanzienlijke hoeveelheid onderzoek is verricht om het verouderingsproces te doorgronden en dit onderzoek toont nu aan dat producten die bio- actief zijn (diegene die levend weefsel of systemen beïnvloeden) een positieve invloed hebben op zon- beschadigde huid, verkleuringen en verouderende huid. De effecten van Rood en Infrarood licht van het DPL Therapie Systeem geeft mensen nieuwe keuzes om hun

7 Huid & Ouder Worden Naarmate we ouder worden, wordt elke laag in onze huid dunner. Daarbij komt nog eens dat de buitenste huidlaag (Stratum Corneum) ruw wordt. Collageen is een van de bouwstenen die onze huid soepel, strak en jeugdig houdt. Maar collageen is ook enorm kwetsbaar voor vrije radicalen. Normaliter schuiven collageen moleculen over elkaar heen, hetgeen de huid zacht en elastisch doet aanvoelen. Maar wanneer het collageen beschadigd is wordt de huid stijf, stug en gaat er oud uitzien. De energie die vrijkomt gedurende DPL Therapie behandelingen stimuleert cel metabolisme, versneld de genezing en productie van beschadigde huid cellen evenals de productie van collageen. Huid Beschadigingen Droge Huid: de productie van de olie afgevende kliertjes vermindert sterk na het 30ste levensjaar Beschadiging door Zonlicht: rond het 30-40ste levensjaar beginnen de Melanocytes hun functie te verliezen, dit vermindert de weerstand van de huid tegen zonlicht hetgeen vaak resulteert in oneven pigmentatie. Dunner wordende Huid: Na je 40ste beginnen de dermis en de natuurlijke vetlaag in de huid te verdunnen. Dit proces versnelt aanzienlijk na je 50ste verjaardag. Het resultaat is huidverslapping, en het verlies van de mollige, jeugdige zachtheid. Het verlies van de vet laag maakt de huid vooral kwetsbaarder en verhoogt de kans op afbraak van de vetlaag. Verlies van Stevigheid: In de middenlaag van de huid (de Dermis) bevinden zich de Fibroblast cellen. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de constante aanmaak door de huid van collageen en elastine. Fibroblasts verliezen deze capaciteit over de jaren hetgeen resulteert in een verminderde aanmaak van collageen en elastine. Verminderde Weerstand: in de huid bevinden zich de Langerhans cellen, zogenaamde receptoren die het immuunsysteem vertellen of er vreemde stoffen en giffen aanwezig zijn. Zonder deze cellen vermindert de capaciteit van de huid om ons te waarschuwen tegen deze irriterende en ziekmakende stoffen. Verminderde Capaciteit om Schade te Herstellen: Ons lichaam verliest de capaciteit om de schade, opgelopen door vrije radicalen, te herstellen, hierdoor wordt de schade in cellen meer zichtbaar hetgeen de veroudering versnelt. Verlies van Temperatuurscontrole: Ook de Zweetklieren verliezen hun werking, hetgeen het aanmerkelijk moeilijker maakt voor het lichaam om de temperatuur to reguleren.

8 Voor Meer Informatie: SKIN COACH BELGIUM BVBA Broekemveldweg Bilzen +32(0) OF DPL Therapy Europe Postbus AG RosmalenNederland

Kracht voor Spier & Pijn Verzachting

Kracht voor Spier & Pijn Verzachting Kracht voor Spier & Pijn Verzachting De kracht van licht voor een mooie en gezonde huid. Rimpels vervagen en pijn verdwijnt Vermindering van Pijn & Pijnlijke Spieren Het DPL Systeem is ontwikkeld voor

Nadere informatie

DPL THERAPY EUROPE. Gebruikershandleiding en Veiligheidsvoorschrift

DPL THERAPY EUROPE. Gebruikershandleiding en Veiligheidsvoorschrift DPL THERAPY EUROPE Gebruikershandleiding en Veiligheidsvoorschrift BEVAT BELANGRIJKE VEILIGHEIDS INFORMATIE LEES ALLE INSTRUCTIES AANDACHTIG DOOR VOORDAT U HET DPL THERAPIE SYSTEEM IN GEBRUIK NEEMT INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten www.massagecursuslimburg.nl Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed

Nadere informatie

Meso Roller Een nieuwe techniek voor Anti Aging en Alopecia.

Meso Roller Een nieuwe techniek voor Anti Aging en Alopecia. Meso Roller Een nieuwe techniek voor Anti Aging en Alopecia. In het Laboratorium hebben ze de mesoneedling geperfectioneerd met een nieuwe procedure, die zeer duidelijke richtlijnen aangeeft, snel en effectief

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

Huidverjonging met fractional CO2 laser

Huidverjonging met fractional CO2 laser Huidcentrum ZorgSaam focus op schoonheid... Huidverjonging met fractional CO2 laser 1 2 Huidverjonging met fractional CO2 laser Wilt u graag een jongere en strakker uitziende huid? Maar ziet u een ingrijpende

Nadere informatie

Instant facelift. zonder operatie

Instant facelift. zonder operatie Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering

Nadere informatie

Huidveranderingen door veroudering

Huidveranderingen door veroudering Huidveroudering Inleiding Helaas behoort veroudering bij het leven. Ook de huid veroudert met de jaren. Deze natuurlijke veroudering vindt over het gehele lichaam plaats. Daar boven op veroudert de huid

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Verstandig zonnen. J.L.M. van Houtum, dermatoloog. 8 mei 2012

Verstandig zonnen. J.L.M. van Houtum, dermatoloog. 8 mei 2012 Verstandig zonnen J.L.M. van Houtum, dermatoloog 8 mei 2012 Inhoud Wat is zonlicht? Ultraviolet licht Huidtypes Effecten van zonlicht: acuut en chronisch Zonnebrandcrèmes Hoe beschermt u uw huid het best

Nadere informatie

Actinische keratosen, Keratosis Actinica, Hoornkorstjes, UV schade

Actinische keratosen, Keratosis Actinica, Hoornkorstjes, UV schade Actinische keratosen, Keratosis Actinica, Hoornkorstjes, UV schade wat zijn actinische keratosen? Actinische keratosen (keratosis actinica) zijn kleine, ruw aanvoelende plekjes op de huid, vaak met een

Nadere informatie

Restylane - een van s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid!

Restylane - een van s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid! Restylane - een van s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid! Veilig en natuurlijk - een van de betrouwbaarste en meest geteste huidfillers

Nadere informatie

TECHNISCH DOSSIER ANTI-VERMOEIDHEID

TECHNISCH DOSSIER ANTI-VERMOEIDHEID Créateur de la Cosmétique Végétale TECHNISCH DOSSIER ANTI-VERMOEIDHEID VERMOEIDHEID: volgens vele vrouwen oorzaak nr. 1 van huidveroudering De laboratoria voor Cosmétique Végétale van Yves Rocher hebben

Nadere informatie

TECHNISCH DOSSIER ANTI-VERMOEIDHEID

TECHNISCH DOSSIER ANTI-VERMOEIDHEID Créateur de la Cosmétique Végétale TECHNISCH DOSSIER ANTI-VERMOEIDHEID VERMOEIDHEID: volgens vele vrouwen oorzaak nr. 1 van huidveroudering De laboratoria voor Cosmétique Végétale van Yves Rocher hebben

Nadere informatie

TDA. Behandel uw huid als een VIP

TDA. Behandel uw huid als een VIP TDA Behandel uw huid als een VIP TDA DÉ COSMETISCHE TECHNIEK VAN DE TOEKOMST TDA staat voor TransDermale Applicatie en is een gepatenteerde technologie die een huidverbeteraar via een computergestuurde

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Antirimpelbehandeling met injectietherapie Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoe ontstaat huidveroudering? 2 Vormen van injectietherapie bij rimpels 3 Soorten rimpelbehandelaars, fillers of vulmiddelen 3 Botox

Nadere informatie

Lichttherapie. Ontdek het nieuwe licht voor pure schoonheid met de Beauty Angel ELT

Lichttherapie. Ontdek het nieuwe licht voor pure schoonheid met de Beauty Angel ELT Lichttherapie Ontdek het nieuwe licht voor pure schoonheid met de Beauty Angel ELT De Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology) staat voor een innovatieve licht- en wellnessbehandleing die de wens

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam

Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam FIRMING TREATMENT VERSLAPPING: DAESES Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam VERSLAPPING VERLIES AAN ELASTICITEIT EN STEVIGHEID Chronologische veroudering kritische leeftijd

Nadere informatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie Bentlon DermaShaper Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken

Nadere informatie

Design Your Knokke Body, Shape, Health revitalise your body!

Design Your Knokke Body, Shape, Health revitalise your body! Nieuw in België en exclusief in Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van anti-aging, rimpelbehandeling en dit zonder naalden! Design Your Body @ Knokke introduceert O² INTRACEUTICALS en

Nadere informatie

We hebben bloed maar wat doen we ermee? PRP Vampire facelift. eerlijk over mooi zijn

We hebben bloed maar wat doen we ermee? PRP Vampire facelift. eerlijk over mooi zijn We hebben bloed maar wat doen we ermee? PRP Vampire facelift eerlijk over mooi zijn ANBOS 15 april 2013 PRP Schoonheid Oorzaken (huid) veroudering Wat is PRP Hoe verloopt de PRP behandeling Gezamelijke

Nadere informatie

Stem Cell 3D Collection

Stem Cell 3D Collection Ga voor uw producten naar: Stem Cell 3D Collection Waar natuur en schoonheid samenkomen Een geïntegreerverzorgingslijn die de diepte van rimpels vermindert met 15% in slechts 20 dagen. Distributeur Benelux:

Nadere informatie

Belotero Een deel van mezelf

Belotero Een deel van mezelf NIEUW OPTIMALE MODELLERENDE CAPACITEIT Belotero Een deel van mezelf Herstel volume waar het verloren is gegaan We worden allemaal geboren met een natuurlijk volume in het gezicht dat met de veroudering

Nadere informatie

MELATONINE. Het natuurlijke slaapmiddel

MELATONINE. Het natuurlijke slaapmiddel MELATONINE Het natuurlijke slaapmiddel Wat is Melatonine Melatonine is een hormoon dat in de pijnappelklier (epifyse) geproduceerd wordt uit serotonine (neurotransmitter betrokken bij stemming en pijn)

Nadere informatie

WETENSCHAPPELIJK DOSSIER

WETENSCHAPPELIJK DOSSIER Créateur de la Cosmétique Végétale WETENSCHAPPELIJK DOSSIER 3 OLIGOSIDEN PATENTEN VOOR COSMÉTIQUE VÉGÉTALE UIT APPEL door Yves Rocher gedeponeerd handelsmerk Speciaal voor vrouwen vanaf 40 jaar gebruikt

Nadere informatie

De nieuwe standaard voor huidverjonging en body shaping

De nieuwe standaard voor huidverjonging en body shaping De nieuwe standaard voor huidverjonging en body shaping Waarom krijgen we rimpels en huidverslapping bij het ouder worden? Ouderwordende huid: in 3 dimensies Alle lagen zijn onderhevig aan veroudering

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Personal Microderm gebruiksaanwijzing

Inhoudsopgave: Personal Microderm gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Inleiding 2 Klaarmaken voor gebruik 2 Een behandeling voorbereiden 3 Een disc selecteren 4 Hoe u het apparaat moet gebruiken 5 Reiniging & onderhoud 6 Wat u wel en wat

Nadere informatie

Roodheid adieu! 20% minder roodheid. na slechts 4 weken

Roodheid adieu! 20% minder roodheid. na slechts 4 weken Roodheid adieu! 20% minder roodheid na slechts 4 weken Algemene informatie over couperose Wat is couperose? Duurzame, diffuse roodheid of adertjes op de neus, wangen en/of decolleté. Wat is de oorzaak

Nadere informatie

Een mooiere huid in tien dagen

Een mooiere huid in tien dagen Een mooiere huid in tien dagen Hartelijk dank voor het aanvragen en lezen van dit ebook: Een mooiere huid in tien dagen. Wellicht ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van de titel en denk je: Dat

Nadere informatie

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUCTOPLEIDING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUCTOPLEIDING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUCTOPLEIDING DE HUID IS ONS OMHULSEL EN DUS DE ZICHTBARE UITING VAN ONZE PERSOONLIJKE IDENTITEIT DE EUROPESE BEVOLKING WORDT OUDER DE HELFT VAN DE BURGERS IS 40-plusser

Nadere informatie

Tijdelijke of niet permanente vullers

Tijdelijke of niet permanente vullers De rimpelvullers zijn onder te verdelen in drie grote klassen: Tijdelijke of niet permanente vullers Deze verdwijnen na enkele maanden door opname en afbraak in het lichaam. Voorbeelden van deze soort

Nadere informatie

Module 2. Wondgenezing

Module 2. Wondgenezing Module 2 Wondgenezing 1 Mechanismen van wondgenezing Definitie van een wond Een wond is per definitie een pathologische toestand waarbij weefsels van elkaar zijn gescheiden en/of vernietigd, en die samengaat

Nadere informatie

Belangrijke functies van vitale celstoffen

Belangrijke functies van vitale celstoffen Vitale celstofsynergieën (de synergie tussen bepaalde vitale stoffen zoals, vitamines en andere micronutriënten) voor de verzorging van de lichaamscellen Hoofdstuk 3 Belangrijke functies van vitale celstoffen

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Antirimpelbehandeling met injectietherapie Inhoudsopgave Inleiding 3 Hoe ontstaat huidveroudering 3 Vormen van injectietherapie bij rimpels 4 Behandelingsmethoden 6 Resultaten 6 Risico s en complicaties

Nadere informatie

FACE-LIFT. Een patiënt vóór de operatie met diepe rimpels in de wang en loshangende huid aan de voor- en zijkanten van de nek.

FACE-LIFT. Een patiënt vóór de operatie met diepe rimpels in de wang en loshangende huid aan de voor- en zijkanten van de nek. Plastische Chirurgie Dr. Lommen FACE-LIFT WANNEER EEN FACE-LIFT? Met het verstrijken van de jaren verliest de huid haar elasticiteit, wordt droger, dunner en gerimpelder. De huid van de hals is een goede

Nadere informatie

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery NEWS N O V E M B E R / D E C E M B E R 2 0 1 7 In deze nieuwsbrief: De huid liften Mesoporatie; een echte mooimaker! Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery Elastine; de rekbaarheid

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

SKIN HAIR NAIL BOOST. De nieuwste generatie bio-actief silicumzuur te samen met collageen, vitaminen en mineralen.

SKIN HAIR NAIL BOOST. De nieuwste generatie bio-actief silicumzuur te samen met collageen, vitaminen en mineralen. SKIN HAIR NAIL BOOST Voedingssupplement voor de basisverzorging van mooi haar, stralende look en gezonde nagels. De nieuwste generatie bio-actief silicumzuur te samen met collageen, vitaminen en mineralen.

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Antirimpelbehandeling met injectietherapie Inhoud Hoe ontstaat huidveroudering..... 3 Vormen van injectietherapie bij rimpels... 4 Middelen die kunnen worden gebruikt... 4 - Botox... 4 - Vulmiddelen (fillers)...

Nadere informatie

lasertherapie Werkwijze Mogelijkheden en verwachtingen Na lasertherapie

lasertherapie Werkwijze Mogelijkheden en verwachtingen Na lasertherapie Lasertherapie lasertherapie Lasertherapie is een methode om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. Ook groefjes rond de mond en kraaienpootjes naast de ogen kunnen met lasertherapie

Nadere informatie

Doorliggen voorkomen

Doorliggen voorkomen Doorliggen voorkomen Wat is decubitus? Decubitus (doorligplekken) wordt veroorzaakt door voortdurende druk. Door druk wordt de huid en het onderliggende weefsel beschadigd. Decubitus kan in verschillende

Nadere informatie

Rimpel reductie. Wat is rimpel reductie therapie? Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding

Rimpel reductie. Wat is rimpel reductie therapie? Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding Rimpel reductie stimulerend en celvernieuwend Vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar mogelijk Wat is rimpel reductie therapie? Derimpelredutie

Nadere informatie

Actinische keratosen

Actinische keratosen Actinische keratosen ACTINISCHE KERATOSEN Actinische keratosen, ook wel zonlichtbeschadigingen genoemd, zijn meestal kleine veelal ruw aanvoelende verhoornde plekjes van de huid. De kleur varieert van

Nadere informatie

BOTTUMOREN. 1. Normaal botweefsel

BOTTUMOREN. 1. Normaal botweefsel BOTTUMOREN Om beter te kunnen begrijpen wat een bottumor juist is, wordt er in deze brochure meer uitleg gegeven over de normale structuur van het bot. Op die manier krijgt u een beter zicht op wat abnormaal

Nadere informatie

MIKOLASER ANTI AGEING SYSTEEM

MIKOLASER ANTI AGEING SYSTEEM MIKOLASER ANTI AGEING SYSTEEM 2 ANTI AGEING ANTI INJECTIE PRO LASER Goed nieuws voor schoonheidsspecialisten: speciaal voor hen is er nu een spectaculaire anti ageing therapie beschikbaar. De behandeling

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

Botox en fillers. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

Botox en fillers. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Botox en fillers Binnenkort wordt u behandeld tegen huidveroudering met injecteerbare middelen. In deze folder kunt u de informatie die uw plastisch chirurg u mondeling heeft gegeven nog eens nalezen.

Nadere informatie

TDA. Behandel uw huid als een VIP

TDA. Behandel uw huid als een VIP TDA Behandel uw huid als een VIP TDA DÉ COSMETISCHE TECHNIEK VAN DE TOEKOMST TDA staat voor TransDermale Applicatie en is een gepatenteerde technologie die een huidverbeteraar via een computergestuurde

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Plastische chirurgie Antirimpelbehandeling met injectietherapie www.catharinaziekenhuis.nl Inhoud Hoe ontstaat huidveroudering?... 3 Vormen van injectietherapie bij rimpels... 4 Middelen die kunnen worden

Nadere informatie

Bentlon IPL Dual Power Flash Gold. Duurzaam ontharen en huidverbetering met fl itslicht!

Bentlon IPL Dual Power Flash Gold. Duurzaam ontharen en huidverbetering met fl itslicht! Bentlon IPL Dual Power Flash Gold Duurzaam ontharen en huidverbetering met fl itslicht! Hoe werkt de Bentlon IPL Dual Power Flash Gold? Met de Bentlon IPL Dual Power Flash Gold kunt u veel meer dan alleen

Nadere informatie

Facelift zonder operatie

Facelift zonder operatie Facelift zonder operatie Verjongend! VEILIG BLIJVEND VERJONGEND Ultherapie OR OOK VO N MANNE peratie Geen o iode stelper r e h n e Ge tekens Geen lit De modernste behandelingen zonder operatie, zonder

Nadere informatie

Mila d Opiz Concentrate Collection

Mila d Opiz Concentrate Collection THE CONCENTRATE COLLECTION Mila d Opiz Concentrate Collection De Concentrate Collection, uniek & prestigieus in zijn soort. Biotechnologie op hoog niveau zorgt voor kleine, eenvoudig opneembare moleculen.

Nadere informatie

Verbetert huidconditie en stimuleert haargroei

Verbetert huidconditie en stimuleert haargroei Verbetert huidconditie en stimuleert haargroei Welkom bij Luding Esthetica care Hooft nieuw concept Mesotherapie is een goede vorm van behandeling voor: voorkomen van haaruitval, Wat mag u verwachten?

Nadere informatie

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE CLEANSING LOTION Een milde en zijdezachte reinigingslotion - Voor de droge huid met gebrek aan elasticiteit

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

1. CRYO SCULPTUUR. Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat

1. CRYO SCULPTUUR. Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat 1. CRYO SCULPTUUR Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat Hoe werkt een behandeling Cryotherapie is een therapeutische toepassing die gebruik maakt van vrieskou

Nadere informatie

Sterk bot voor een mooi en gezond gebit Patiënteninformatie I Botherstel met Geistlich Bio-Oss en Geistlich Bio-Gide. www.kunstbot.

Sterk bot voor een mooi en gezond gebit Patiënteninformatie I Botherstel met Geistlich Bio-Oss en Geistlich Bio-Gide. www.kunstbot. Sterk bot voor een mooi en gezond gebit Patiënteninformatie I Botherstel met Geistlich Bio-Oss en Geistlich Bio-Gide www.kunstbot.nl Inhoud Lachen is de beste manier om je tanden te laten zien Lachen is

Nadere informatie

Actinische keratosen. Poli Dermatologie

Actinische keratosen. Poli Dermatologie 00 Actinische keratosen Poli Dermatologie Wat zijn actinische keratosen? Actinische keratosen zijn plekjes op de huid die ontstaan door schade van zonlicht. Deze plekjes ontstaan op delen van het lichaam

Nadere informatie

ACTINISCHE KERATOSE 17824

ACTINISCHE KERATOSE 17824 ACTINISCHE KERATOSE 17824 Inleiding De dermatoloog heeft bij u actinische keratosen geconstateerd. In deze folder staat meer informatie over actinische keratosen en de behandelmogelijkheden. Wat zijn actinische

Nadere informatie

Een gezonde, mooie, jonge huid!

Een gezonde, mooie, jonge huid! Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze

Nadere informatie

Genezing van littekens Tijdens het genezingsproces kunnen er verschillende soorten littekens ontstaan:

Genezing van littekens Tijdens het genezingsproces kunnen er verschillende soorten littekens ontstaan: Littekenbehandeling Inleiding In deze brochure vindt u informatie over de behandeling van littekens. De brochure wordt u aangeboden door de plastisch chirurgen van Máxima Medisch Centrum. De brochure heeft

Nadere informatie

Je huid heeft een jeugdige toekomst. De nieuwe generatie gezichtsverzorging

Je huid heeft een jeugdige toekomst. De nieuwe generatie gezichtsverzorging Je huid heeft een jeugdige toekomst De nieuwe generatie gezichtsverzorging Ontdek een baanbrekende gezichtsverzorging. Behoud je jonge huid of verover deze terug. Dankzij de multidimensionale technologie

Nadere informatie

Jan Marini Skin Care Management System

Jan Marini Skin Care Management System Jan Marini Jan Marini is niet zomaar een cosmetica merk en is al bijna 25 jaar een pionier in medisch goedgekeurde producten. De producten van Jan Marini worden wereldwijd gebruikt om diverse huidcondities

Nadere informatie

Medicinale dranken - Chlorophyl

Medicinale dranken - Chlorophyl Medicinale dranken - Chlorophyl Chlorophyl (water) Een wonder van de natuur. Chlorophyl en de balans zuren en base Giffen, schadelijke stoffen en andere milieubelastende stoffen, zoals een onevenwichtige

Nadere informatie

Lowlevel - lasertherapie. Voetverzorging Medisch pedicure. Voet op Stap

Lowlevel - lasertherapie. Voetverzorging Medisch pedicure. Voet op Stap Lowlevel - lasertherapie Voetverzorging Medisch pedicure Voet op Stap Low Level Laser Therapie Low Level Laser Therapie in de praktijk van uw voetverzorging is de behandeling en genezing van de toekomst.

Nadere informatie

Doorliggen voorkomen. Een handleiding voor cliënten en hun verzorgers

Doorliggen voorkomen. Een handleiding voor cliënten en hun verzorgers Doorliggen voorkomen Een handleiding voor cliënten en hun verzorgers Doorliggen voorkomen Waarom deze folder? Ziek zijn of een handicap hebben is al vervelend genoeg. Helaas treden daarbij ook nog vaak

Nadere informatie

PHOTO DYNAMISCHE THERAPIE (PDT)

PHOTO DYNAMISCHE THERAPIE (PDT) PATIËNTENINFORMATIE SPIJKENISSE Medisch Centrum PHOTO DYNAMISCHE THERAPIE (PDT) In deze folder geeft het Spijkenisse Medisch Centrum u algemene informatie over de Photo Dynamische Therapie (PDT) bij actinische

Nadere informatie

157 De ontdekking van de natuurlijke aanwezigheid van antisense oligonucleotiden in eukaryote cellen, die de expressie van specifieke eiwitten kunnen reguleren, heeft in de afgelopen tientallen jaren gezorgd

Nadere informatie

Oplossingen. voor gezonde voeten. Blaren en likdoorns. Droge, beschadigde of transpirerende voeten

Oplossingen. voor gezonde voeten. Blaren en likdoorns. Droge, beschadigde of transpirerende voeten Oplossingen voor gezonde voeten Blaren en likdoorns Droge, beschadigde of transpirerende voeten Innovatieve en doeltreffende oplossingen voor blaren en likdoorns! Niets houdt je nog tegen! Wat zijn blaren?

Nadere informatie

FACELIFT LOMMEN FRANCISCUS VLIETLAND

FACELIFT LOMMEN FRANCISCUS VLIETLAND FACELIFT LOMMEN FRANCISCUS VLIETLAND Wanneer een facelift? Met het verstrijken van de jaren verliest de huid haar elasticiteit, wordt droger, dunner en gerimpelder. De huid van de hals is een goede graadmeter

Nadere informatie

Actinische keratosen. Dermatologie. Beter voor elkaar

Actinische keratosen. Dermatologie. Beter voor elkaar Actinische keratosen Dermatologie Beter voor elkaar 2 Actinische keratosen Wat zijn actinische keratosen? Actinische keratosen, (Grieks: aktis = straal ; keratose = verhoorning van de huid), ook wel zonlichtbeschadigingen

Nadere informatie

Behandelingen voor alle gelaatszones. Love your look. Ontdek hoe miljoenen mensen er natuurlijk goed uitzien

Behandelingen voor alle gelaatszones. Love your look. Ontdek hoe miljoenen mensen er natuurlijk goed uitzien Behandelingen voor alle gelaatszones Love your look Ontdek hoe miljoenen mensen er natuurlijk goed uitzien Voel u goed, zie er goed uit elke dag Naarmate we ouder worden, worden we wijzer en winnen we

Nadere informatie

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Bl Blanchesse 2 Inhoud Een egale teint laat je stralen 4 Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Soorten pigmentvlekken 6 Pigmentvlekken ouderdomsvlekken 6 Geboortevlekken 6 Melasma en zwangerschapsmaskers 7 Donkere

Nadere informatie

Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat

Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat OEFENGIDS Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat voor thuisgebruik. Dankzij aluminiumoxidekristallen en vacuüm zuigkracht worden dode huidcellen losgemaakt en opgezogen. Bij

Nadere informatie

Lasertherapie van de rimpelige huid

Lasertherapie van de rimpelige huid Patiënteninformatie Lasertherapie van de rimpelige huid rkz.nl Inleiding Lasertherapie is een methode om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. Ook groefjes rond de mond en

Nadere informatie

NIEUW ENDERMOLIFT TM. de motor van. verjonging

NIEUW ENDERMOLIFT TM. de motor van. verjonging NIEUW ENDERMOLIFT TM de motor van verjonging LPG is al bijna 30 jaar expert in dermatologie en wereldwijd leider op vlak van de Mécano-Stimulation. Het bedrijf baseert zich op de grondbeginselen van de

Nadere informatie

7. Rosacea. Dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

7. Rosacea. Dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! 7. Rosacea Dermatologie Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Wat is rosacea? Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. De aandoening komt vooral

Nadere informatie

WETENSCHAPPELIJK DOSSIER

WETENSCHAPPELIJK DOSSIER Créateur de la Cosmétique Végétale WETENSCHAPPELIJK DOSSIER Nr. 1 COSMETICAMERK* in Frankrijk * Bron: Kantar Worldpanel Beauty 2010. Marktaandeel (volume en waarde) van alle toiletartikelen- en cosmeticamerken.

Nadere informatie

@

@ Uw salon JK-NEDERLAND B.V. Stuttgartstraat 22-24 3047 AS Rotterdam Nederland +31-10-462 29 33 www www.beauty-angel.nl www.facebook.com/beautyangeleurope @ info@beauty-angel.nl B EAU T Y A N G EL ELT L

Nadere informatie

PHYSIOCOSMETIC EEN LIJN VAN ANTI-VEROUDERINGSPRODUCTEN. Is ontstaan uit de traditionele geneeskunde die sinds eeuwen bestaat.

PHYSIOCOSMETIC EEN LIJN VAN ANTI-VEROUDERINGSPRODUCTEN. Is ontstaan uit de traditionele geneeskunde die sinds eeuwen bestaat. PHYSIOCOSMETIC EEN LIJN VAN ANTI-VEROUDERINGSPRODUCTEN Is ontstaan uit de traditionele geneeskunde die sinds eeuwen bestaat. De kennis van ons cellulair metabolisme hetwelke ons toelaat een verzorging

Nadere informatie

Veilig in de zon met Mylène

Veilig in de zon met Mylène Veilig in de zon met Mylène D9809 1 2 3 De zon belicht: het spectrum van het zonlicht Reactie van de huid tegen de zon - De vorming van melanine Wat gebeurt er als onze huid wordt blootgesteld aan UV-straling?

Nadere informatie

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop Sauna concepts Steeds een lengte voorop Behaaglijke warmte 1111101Vanco pool crations Een sauna is de ideale plaats om te ontspannen. Regelmatig gebruik is bovendien een middel om fit, actief en gezond

Nadere informatie

Hoe ontstaan moedervlekken. Hoe zien moedervlekken eruit

Hoe ontstaan moedervlekken. Hoe zien moedervlekken eruit Moedervlekken Hoe ontstaan moedervlekken Iedereen heeft moedervlekken, soms wel veertig of meer. Een moedervlek is een onschuldige opeenhoping van pigmentvormende cellen in de huid. Moedervlekken zijn

Nadere informatie

Nederlandse samenvatting

Nederlandse samenvatting Nederlandse samenvatting Sinds enkele decennia is de acute zorg voor brandwondenpatiënten verbeterd, hetgeen heeft geresulteerd in een reductie van de mortaliteit na verbranding, met name van patiënten

Nadere informatie

«Oenobiol, schoonheid komt van van binnen uit» Lut Van Lierde

«Oenobiol, schoonheid komt van van binnen uit» Lut Van Lierde «Oenobiol, schoonheid komt van van binnen uit» Lut Van Lierde Oenobiol Is het verhaal van Marie Béjot «Nous sommes ce que nous mangeons. La nutrition est la meilleure amie de votre beauté» Dct Marie Béjot

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

Stage mogelijkheid in brandwondenonderzoek. Preklinisch onderzoek. Vereniging Samenwerkende Brandwondencentra Nederland

Stage mogelijkheid in brandwondenonderzoek. Preklinisch onderzoek. Vereniging Samenwerkende Brandwondencentra Nederland Stage mogelijkheid in brandwondenonderzoek Preklinisch onderzoek Vereniging Samenwerkende Brandwondencentra Nederland 1/5 De Vereniging Samenwerkende Brandwondencentra in Nederland (VSBN) (engelse naam:

Nadere informatie

Doorliggen. (decubitus) Verpleging

Doorliggen. (decubitus) Verpleging Doorliggen (decubitus) Verpleging Inhoudsopgave Inleiding 4 Wat is doorliggen? 4 Waar ontstaan doorligwonden? 5 Hoe ontstaan doorligwonden? 6 Hoe ziet doorliggen eruit? 8 Hoe doorliggen voorkomen? 8 Tot

Nadere informatie

Ik zit goed in mijn vel Informatie over de behandelingen in het Esthetisch Medisch Centrum van Tergooi

Ik zit goed in mijn vel Informatie over de behandelingen in het Esthetisch Medisch Centrum van Tergooi Ik zit goed in mijn vel Informatie over de behandelingen in het Esthetisch Medisch Centrum van Tergooi 000905932 12012016 EMC 8 HB.indd 1 28-01-16 12:24 In het Esthetisch Medisch Centrum (EMC) van Tergooi

Nadere informatie

Sunline zonneproducten

Sunline zonneproducten Sunline zonneproducten De Sunline zonneproducten van Mylène zorgen ervoor dat het hele gezin optimaal beschermd is tegen de zon. In het gamma wordt gewerkt met speciale zonnefilters die lang houden en

Nadere informatie

Doorliggen voorkomen, een handleiding voor patiënten

Doorliggen voorkomen, een handleiding voor patiënten Doorliggen voorkomen, een handleiding voor patiënten Wat is doorliggen? Wanneer u een langere periode in bed moet liggen of vaak in dezelfde houding ligt of zit, krijgt uw huid het zwaar te verduren.

Nadere informatie

Skinfinity powered by

Skinfinity powered by Skinfinity 6000 powered by Fijnere poriën Betere huidstructuur Vermindering van lijntjes en rimpels Snellere genezing van wonden Verheldering/vermindering van pigment en ouderdomsvlekken Verbetering en

Nadere informatie

De Zeven Fijne Kneepjes van er stralend uitzien.

De Zeven Fijne Kneepjes van er stralend uitzien. De Zeven Fijne Kneepjes van er stralend uitzien. Prof. J. Masquelier Als je het Natuurlijk bekijkt,... 1... is er Goed Uitzien een gevolg van je Goed Voelen,... 2... kan alleen de levende binnenkant van

Nadere informatie

Huidveranderingen door veroudering

Huidveranderingen door veroudering Huidveroudering Veroudering hoort bij het leven. Ook de huid veroudert met de jaren. Deze natuurlijke veroudering vindt over het gehele lichaam plaats. Daarnaast veroudert de huid ook door invloeden van

Nadere informatie

Tijdvertragend Gerichte Collageen Verjonger. Nieuw. een huid die jonger voelt en er beter uitziet? Geniaal. Distributeur Referentie Gids

Tijdvertragend Gerichte Collageen Verjonger. Nieuw. een huid die jonger voelt en er beter uitziet? Geniaal. Distributeur Referentie Gids Tijdvertragend Gerichte Collageen Verjonger Nieuw een huid die jonger voelt en er beter uitziet? Geniaal. Distributeur Referentie Gids De Huid De Feiten De huid is werkelijk verbazingwekkend, één van de

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

Medik8 Bio Light Door middel van 4 kleuren licht op naar een gave huid!

Medik8 Bio Light Door middel van 4 kleuren licht op naar een gave huid! BREED SPECTRUM HUIDVERBETERING OP EEN VEILIGE EN NIEUWE MANIER! Medik8 Bio Light Door middel van 4 kleuren licht op naar een gave huid! Red 640nm +/-10nm Blue 470nm +/-10nm Yellow 590nm +/-10nm Green 525nm

Nadere informatie