Whitepaper. Instagram is het enige grote social media kanaal dat afgelopen jaar met maar liefst 160% is gegroeid.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Whitepaper. Instagram is het enige grote social media kanaal dat afgelopen jaar met maar liefst 160% is gegroeid."

Transcriptie

1 Whitepaper Instagram is het enige grote social media kanaal dat afgelopen jaar met maar liefst 160% is gegroeid. Er liggen genoeg kansen voor bedrijven op dit social media kanaal, vooral wanneer je een goed visueel verhaal rondom je bedrijf of product wilt vertellen of wanneer je de betrokkenheid onder een bepaalde doelgroep wilt bewerkstelligen.

2 Instagram is het enige grote social media kanaal dat afgelopen jaar hard gegroeid is, met maar liefst 160%. Dat komt door de toevoeging van stories, die ervoor gezorgd hebben dat mensen de app met name dagelijks zijn gaan gebruiken om niets te missen. Er liggen genoeg kansen voor bedrijven op dit social media kanaal, vooral wanneer je een goed visueel verhaal rondom je bedrijf of product wilt vertellen of wanneer je de betrokkenheid onder een bepaalde doelgroep wilt bewerkstelligen. Social media kanaal dat afgelopen jaar hard gegroeid is, met maar liefst 160% Algoritme Doordat er inmiddels 4 miljoen Nederlanders Instagram gebruiken is het lastig geworden op te vallen en makkelijk te groeien. Het algoritme van Instagram zorgt ervoor dat je niet iedereen van je volgers bereikt, maar slechts degene die betrokken zijn bij je content, en dus regelmatig likes en/of reageren. Het is daarom zaak jouw eigen relevante doelgroep te vinden, liefst zo specifiek mogelijk, dan is de kans op interactie hoger. Je doelgroep vinden op Instagram 1. Onderzoek wie jouw bedrijf of merk nu al volgt (ook concurrenten bestuderen) en kijk naar overeenkomstige kenmerken: leeftijd, interesses, werk, vrije tijd, etc. 2. Doe een hashtag onderzoek: welke hashtags worden in jouw branche en door jouw doelgroep veel gebruikt? Maak hier lijstjes van. Je kunt ook een mindmap maken rondom een keyword. Gebruik alleen hashtags die relevant zijn voor jouw foto s of video s en plaats ze in een reactie onder je eigen foto. Maximaal Wie zijn de influencers in jouw branche, welke mensen hebben veel volgers, maar vooral ook veel invloed. De mate van invloed kun je uitrekenen met de IPM calculator, de interactie per mille. 4. Door de kenmerken van je doelgroep in te voeren in het advertentie systeem van Facebook, kun je er precies achterkomen hoe groot deze is in Nederland en België.

3 Voorbeelden in Nederland 1. Gemeentes en regio s in Nederland groeien, zoals Rotterdam, omdat ze een echt visueel verhaal van een bepaald gebied te vertellen hebben. Foto s van kenmerkende plekken of gebouwen in de stad, of juist de mensen die het kleuren. Instagram in de praktijk Professional: Shana Siebeling Opdrachtgever: Rijkswaterstaat 2. Overheidsinstanties vinden Instagram nog vaak lastig Rijkswaterstaat heeft wel een goede insteek gevonden: gewone mooie beelden van bruggen en wegen. Maar ook het organiseren van de #instawalks helpt hen groeien. Men nodigt dan liefhebbers uit die een goed lopende Instagram account hebben met betrokken volgers om als eerste rond te lopen bij een nieuw project. 3. Er komen steeds meer werken bij accounts bij, omdat men ziet dat een focus op een doel groep werkt. Vooral Werken bij Defensie doet het goed, Kombijdepolitie daarentegen helemaal niet. 12 tips om te groeien op Instagram 1. Meer Om te groeien op Instagram is het nodig je sociaal te gedragen: dat betekent veel liefde en aandacht voor dit social media kanaal en veel aandacht voor je volgers. Like en reageer, volg en praat met je volgers. Hoe meer tijd en liefde je besteedt aan de mensen en het kanaal, hoe meer je ervoor terug zult krijgen. 2. Instagram Pods Door het algoritme is het belangrijk dat er binnen een paar uur interactie komt op je geplaatste foto of video. Om dit te stimuleren kun je je aansluiten bij zogenaamde Instagram pods. Dat zijn kleine groepen mensen met een zelfde soort onderwerp of doelgroep, die met elkaar communiceren via Instagram groepen (je eigen postvakje). Deze deelnemers hebben afgesproken dat ze binnen een paar uur na plaatsing op elkaars foto s of video s zullen reageren met zowel een like als een goede reactie met meer dan 5 woorden. Je kunt zelf een oproep doen om er een te vinden, of je start zelf een pod en nodigt mensen uit. Rijkswaterstaat zet Instagram in om een andere doelgroep aan te kunnen spreken. Hierbij is het Social Media Team in de lead met het bedenken en plaatsen van content. Resultaat? Veel volgers en enthousiaste mensen op Instagram, met als gevolg ook méér interactie op andere kanalen als Facebook en Twitter. Gebruikers die meer foto s gingen maken en delen van wegen, werken en water. Het eindresultaat? Betere binding met onze doelgroep. Learnings? Wat doen je doelgroepen op dit kanaal? Waar hebben zij het over? Hoe kan je content creeren en delen die zij interessant vinden? Creëer meer betrokkenheid door content van je doelgroep te delen door bijvoorbeeld een fotowedstrijd uit te schrijven.

4 12 tips om te groeien: Fotofeed 3. Focus Focus in je berichten (foto s of video s) op een onderwerp en een specifieke doelgroep. Kies voor foto s OF video s afhankelijk van de voorkeur van je doelgroep of wat er beter bij je onderwerp past. 4. Één stijl Ga voor een stijl in je fotofeed: licht, donker, industrieel, kleurrijk. Ontwikkel een beeldtaal voor al je social media, dat is een bredere versie van je huisstijl. Je neemt daarin op welke stijl je fotografie of cinematografie is, hoe letters op beeld eruit zien, maar ook hoe het niet moet. 5. Formats/vaste pijlers Denk in formats wanneer je niet voor een onderwerp kiest. Post bijvoorbeeld altijd een oude foto met de hashtag #TBT, dat betekent throw back thursday. Of op #vintagefriday, #meatlessmonday of bedenk zelf een aantal vaste pijlers op vaste dagen. Handig voor jezelf om vooruit te kunnen werken en handig voor je volgers voor de herkenbaarheid. Tijdschriften zijn niet voor niets bekend geworden door hun bekendste rubrieken, denk aan AnyBody in de VIVA of het grote BN-er interviewt BN-er in de LINDA. 12 tips om te groeien: Bedrijfsprofiel 6. Overstappen van persoon naar bedrijf Wanneer je overstapt op een bedrijfsprofiel, vraagt Instagram naar je Facebook account. Als je daar inlogt, of al ingelogd bent, toont Instagram alle FB pagina s waarvan je manager bent. Je kiest vervolgens een Facebookpagina om aan het Instagram account te koppelen. Per Facebookpagina kun je maar één Instagram account koppelen en vice versa. Je kunt dan je telefoonnummer, adres en routebeschrijving toevoegen, dit is optioneel. 7. Profieltekst Als je overstapt op een bedrijfsprofiel kun je de 160 tekens in je profieltekst gebruiken voor een inspirerende tekst, een campagne of een paper onder de aandacht brengen bijvoorbeeld. Vertel in je je profieltekst wie je bent, maar vooral wat je doet op Instagram en waarom mensen jou dus moeten volgen. Maak deze tekst anders dan op de andere kanalen. Instagram in de praktijk Professional: Marc Newsome Opdrachtgever: Ministerie SZW Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is er voor alle Nederlanders en we willen graag zo laagdrempelig mogelijk in gesprek met mensen in Nederland. Actief zijn via social media geeft ons een manier om snel informatie te delen, te reageren op gebeurtenissen en via webcare in gesprek te gaan met gebruikers. Op Instagram gebruiken we om het verhaal van het ministerie SZW te vertellen. We proberen via Instagram circa 3 posts per week te plaatsen. Instagram is een manier om visueel het verhaal van het ministerie te vertellen. Dat doen we op verschillende manieren: we vertellen persoonlijke (praktijk) verhalen en we geven inkijkjes in het werken op het ministerie en de bezigheden van onze bewindspersonen. Als ik een tip zou moeten geven dan zou het deze zijn: durf te experimenteren!

5 8. Statistieken: je volgers Wie zijn je volgers, welk percentage is man en welk vrouw en wat is hun leeftijd? Waar komen ze vandaan en op welke tijden en dagen zijn de meesten van hen online? Dat check je in de statistieken. Met deze gegevens kun je je content beter afstemmen qua inhoud en timing en ook beter de doelgroep van je mogelijke advertenties bepalen. 9. Statistieken: jouw gedrag Zonder bedrijfsprofiel weet je alleen hoeveel likes en reacties je per foto krijgt. Met een bedrijfsprofiel zie je ook de weergaven van je foto s, video s en stories. De weergaven zijn belangrijk om te zien welke van je foto s en video s meer getoond worden dan anderen. De weergaven zijn het aantal keer dat je post getoond is in de feed van mensen. Dit wijkt altijd af van het aantal mensen dat jou volgt en is een belangrijke graadmeter voor je zichtbaarheid. Je kunt zo ver terug in de tijd als je wilt, vanaf dat je bent overgestapt op een bedrijfsprofiel. Insta stories zonder bedrijfsprofiel worden niet bewaard en ook niet geteld, in je bedrijfsprofiel wél, nog een groot voordeel. 12 tips om te groeien: Stories 10. Tijdelijk, staand, beeldvullend Gebruik stories om je Instagram verhaal meer inhoud te geven. Deze content is staand, beeldvullend en tijdelijk. Vertel de verhalen achter de schermen, maak het zelfs persoonlijk als het merk dat toestaat. Denk ook hier aan een vast format, liefst maak je dagelijks enkele stories, het is net als vloggen. 11. Interacties in Stories Het nadeel van stories is dat het gesprek in een privé omgeving plaatsvindt, één op één. Om de interactie toch te stimuleren reageer je ook veel op stories van anderen, gebruik je bv de poll functie en stel je vragen. Wil je echt een openbaar gesprek, doe dit dan in de gewone Instagram omgeving. 12. Locatie en #hastags Maak ook gebruik van de locatietag en de hashtag in stories, je kunt dan gefeatured worden door Instagram in locatie of hashtag stories. Dat is een extra manier om gezien te worden door niet-volgers. Marketing dus. Instagram in de praktijk Professional: Rogier Reker Opdrachtgever: Ministerie VWS Voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is het een positief kanaal en goed inzetbaar voor het bereiken van de jongere doelgroep. Door de vele leuke opties als Stories en Live heerst er een positief gebruikerscultuur. De afdeling social media heeft de lead samen met regrammers ; onze groep inspirationele Instagrammers. De kracht van Instagram zit vooral in de relatie tot andere kanalen. Het voorziet daardoor in een prachtige verzameling verhalen en mooie contacten voor cross-channeling. Authenticiteit is wel belangrijk! Doe dus niet mee om het meedoen. Zorg dat je fotografie menselijk en gedetailleerd is. Én neem je bedrijf niet te serieus, kijk wat je kunt brengen ipv halen.

6 Wist je dat... Onze kennissessies gemiddeld met een 8,5 worden gewaardeerd? Deze whitepaper is voortgekomen uit de kennissessie die Kirsten Jassies heeft gegeven op 21 september OnlyHuman organiseert regelmatig kennissessies over relevante onderwerpen op het communicatie vakgebied. Lees ook het blog over de sessie: Over OnlyHuman OnlyHuman bemiddelt en faciliteert bij de inzet van tijdelijke en vaste professionals in het vakgebied marketing & communicatie. OnlyHuman doet dat in alle sectoren en via alle vormen van personele inzet. Meer informatie? t w. e.

9 Ideeën om. sneller te groeien op Instagram

9 Ideeën om. sneller te groeien op Instagram STYLEGUIDE OPSTELLEN FREQUENTIE & TIMING SOCIAAL ZIJN DOELEN STELLEN PROFIELTEKST VERBETEREN HASHTAGS GEBRUIKEN HASHTAGS CLAIMEN SAMENWERKEN MET INFLUENCERS ADVERTEREN 9 Ideeën om sneller te groeien op

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

Vrijwilligers en social media

Vrijwilligers en social media Inspiratiesessie Welkom! Introductie Agenda voor vandaag Vrijwilligers & social media De cijfers Facebook LinkedIn De verschillen In de praktijk Randvoorwaarden Ken uzelf! Thema s Vacaturetekst Vrijwilligers

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding is de populaire foto-applicatie van het moment. Je kan je foto s er makkelijk mee bewerken

Nadere informatie

SoMax Social Event. 30 oktober 2018

SoMax Social Event. 30 oktober 2018 SoMax Social Event. 30 oktober 2018 for your business Dit ben ik. Pauline Quéré SR Social Media Consultant Sinds 2010 @ Maxlead Facebook Instagram Snapchat LinkedIn Twitter 4 Funfacts Instagram Feeds Instagram

Nadere informatie

ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN

ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN (ONLINE) MOBILISATIE MICHA VAN HOORN Creative Director micha@theperfectwave.nl ERVARING INHOUD 1. Het gaat om impact 2. It s all

Nadere informatie

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur Beginnen met sociale media E-learning Week van de Acupunctuur Inhoudsopgave 1) Over sociale media 2) Waarom sociale media? 3) Beginnen met Facebook en Twitter 4) Inspiratie 5) Sociale mediaplan maken 1)

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

Meer volgers en likes op Instagram

Meer volgers en likes op Instagram Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Meer volgers en likes op Instagram Industrieweg 3 3001 Haasrode (Heverlee) +32 16 40 75 65 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

Instagram Inspireer visueel

Instagram Inspireer visueel 1 Instagram Inspireer visueel 2 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Maak gebruik van visuele kracht 05 Creatieve ideeën voor je berichten 06 Beeldgebruik op Instagram 07 Waarom dit whitepaper van Hager? 3 Inleiding

Nadere informatie

Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken?

Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken? GGTV Informatie Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken? Gefeliciteerd. Je hebt een mooie video gemaakt of laten maken! Maar hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen naar je video gaan

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

Samenvatting presentatie. Meer omzet door het slim inzetten van social media

Samenvatting presentatie. Meer omzet door het slim inzetten van social media Samenvatting presentatie Meer omzet door het slim inzetten van social media Social tips van Niice Digital Marketing Beste (bijna) ondernemer, Allereerst, top dat je bij de presentatie aanwezig was. Onderstaand

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

In 5 stappen succes op Instagram. Met Anne Raaymakers

In 5 stappen succes op Instagram. Met Anne Raaymakers In 5 stappen succes op Instagram Met Anne Raaymakers Cijfers Wereldwijd 1 miljard gebruikers per maand 4,1 miljoen volgers in Nederland (in 2015 waren er dat 1,8 miljoen) 4,1 miljoen volgers in Nederland

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

Social Media Workshop. YM consulting

Social Media Workshop. YM consulting Social Media Workshop YM consulting Even voorstellen Patrick Ariëns Erik Jobse Robin Koster Ipetje op / Ipetje af Verwachtingen? Wat verstaan we onder netwerken? Netwerken is het offline en online leggen

Nadere informatie

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Wat zorgt voor bereik. en succes op social media De juiste keuzes! Welke social media zijn er Wat is hun rol in het beslisproces Wie is, en wat wil,

Nadere informatie

2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M

2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M W W W. D M O N T H E R O A D. N L 2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M D I R E C T T O E P A S B A A R O P J O U W A C C O U N T Vooraf Ik heb deze tips geschreven uit eigen ervaring.

Nadere informatie

We beginnen om 19:30 u

We beginnen om 19:30 u We beginnen om 19:30 u 1 In 5 stappen succes op Instagram Met Anne Raaymakers Cijfers Wereldwijd 1 miljard gebruikers per maand 4,5 miljoen volgers in Nederland (in 2015 waren er dat 1,8 miljoen) 4,1 miljoen

Nadere informatie

Social Selling met LinkedIn

Social Selling met LinkedIn Social Selling met LinkedIn 1 Djoea van Zanten Storyteller on fire / Professioneel spreker / Social selling expert / Auteur van "social selling in 60 minuten" Vader van Senja en Deni, man van Monique,

Nadere informatie

De Vlaamse Ardennen, hét Wandelwalhalla

De Vlaamse Ardennen, hét Wandelwalhalla De Vlaamse Ardennen, hét Wandelwalhalla vanuit de 5 pijlers 5 pijlers - het landschap (1) 5 pijlers - verblijfstoerisme (2) 5 pijlers - verblijfstoerisme (2) 5 pijlers - De Ronde en wielercultuur (3) 5

Nadere informatie

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost!

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! 16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! Het kost veel tijd en energie om een Facebook Pagina bij te houden. Alleen een pagina maken en er verder niets mee doen zal

Nadere informatie

Social media strategie

Social media strategie Social media strategie Even voorstellen.. Social media strategie, hoe 1. Leuke trends en ontwikkelingen 2. Strategie in een notendop 3. Voorbeelden pak je dat aan..? Van opkomst naar afgang.. Facebook

Nadere informatie

Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken?

Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken? Thuis Op Straat Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken? SWOT-Analyse Sterke punten Lokaal Open sfeer Herkenbare kleur, logo en

Nadere informatie

H1. JE ACCOUNT. Een huis dat op los zand is gebouwd, zal niet lang blijven staan hoe mooi het huis ook is.

H1. JE ACCOUNT. Een huis dat op los zand is gebouwd, zal niet lang blijven staan hoe mooi het huis ook is. H1. JE ACCOUNT Een huis dat op los zand is gebouwd, zal niet lang blijven staan hoe mooi het huis ook is. En dat geldt ook voor je Instagram account. Wanneer je geen goede basis en geen sterke fundering

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

Social media. Anna Van Meensel

Social media. Anna Van Meensel Social media Anna Van Meensel Hi! Welkom. Anna Van Meensel - Producer nieuwe media - Projectmanager webbureau - Digitale media bij VLAM - Brussel Wie zijn jullie? Doelstelling workshop Inleiding social

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media 12 Tips & tricks 1. Social media - cijfers januari 2017 Bron: www.frankwatching.com 2. Social media - is voor alle leeftijden,

Nadere informatie

Strategisch communiceren met jongeren in 7 stappen

Strategisch communiceren met jongeren in 7 stappen Strategisch communiceren met jongeren in 7 stappen door Ruben Desmidt VDS West-Vlaanderen 8 mei 2019 Titel en inhoudsindeling met lijst Ruben Desmidt @rubiezone opleidingscoördinator bij Kortom papa van

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Twitter Linkedin Literatuur Experimenteren Je klus Zichtbaar worden Niet alleen online maar ook F2F

Twitter Linkedin Literatuur Experimenteren Je klus Zichtbaar worden Niet alleen online maar ook F2F Moet je ergens wachten, scrol dan door twitter, tot je bijdrage hebt gevonden die voor iemand in je netwerk interessant kan zijn. Stuur die door. Neem kwartier en bekijk op linkedin door de lijst met mensen

Nadere informatie

Wie ben ik? Niels Tel (29) Eigenaar

Wie ben ik? Niels Tel (29) Eigenaar Wie ben ik? Niels Tel (29) Eigenaar www.facebookmasterclass.nl Bereik de wereld! Adverteren op Facebook: Waarom? Welke vormen zijn er? Voorbeelden! Programma Hoe ziet een goede adverten5e eruit? Stap

Nadere informatie

Do s & Don ts Social Media

Do s & Don ts Social Media Do s & Don ts Social Media Een korte introductie Kirsten Baane, oprichter ZorgPromotor & FysioPromotor Huisstijlontwikkeling en huisstijlelementen Website bouw Social Media beheer Google Vindbaarheid Narrowcasting

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

9 mei 2017 Marlies Vringer, Senior Marketeer

9 mei 2017 Marlies Vringer, Senior Marketeer 9 mei 2017 Marlies Vringer, Senior Marketeer Definitie Social Selling Social selling is het op strategische wijze benutten van social media, door verkoop en marketing, voor het verkrijgen van klantinzicht,

Nadere informatie

Explore the universe of social media

Explore the universe of social media Explore the universe of social media Agenda CIJFERS SOCIAL MEDIA HOE WERKT SOCIAL MEDIA? WAT WEET SOCIAL MEDIA? HOE KAN IK GEBRUIK MAKEN VAN SOCIAL MEDIA? VOORBEELDEN Guus van de Mond HBO Informatica,

Nadere informatie

DE PERSOONLIJKE BENADERING VAN MISS ETAM

DE PERSOONLIJKE BENADERING VAN MISS ETAM KLANTCASE KLANTCASE DE PERSOONLIJKE BENADERING VAN MISS ETAM 'Mooi jezelf zijn' is het motto van Miss Etam en dat straalt de modeketen ook uit op de social media kanalen. "Als merk met een online shop

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA OP HET WERK

SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK Je doet deze training waarschijnlijk om te ontdekken of het iets zou kunnen zijn voor jouw werk, oftewel; of het iets is voor jou, je collega s én voor

Nadere informatie

De persoonlijke benadering van Miss Etam. Klantcase

De persoonlijke benadering van Miss Etam. Klantcase De persoonlijke benadering van Miss Etam Klantcase KLANTCASE De persoonlijke benadering van Miss Etam 'Mooi jezelf zijn' is het motto van Miss Etam en dat straalt de modeketen ook uit op de social media

Nadere informatie

Alles weten over. Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code!

Alles weten over. Twitter?  Bekijk onze website met de Qr-code! Alles weten over Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code! www.communicatiedatbenjij.weebly.com Twitter De snelste en makkelijkste manier om dichtbij hetgeen te blijven waar jij om geeft. Als er in

Nadere informatie

Social Media Pakketten

Social Media Pakketten Social Media Pakketten Ons bedrijf op social media? Dat kost zoveel tijd... Als ondernemer kunt u uw kostbare tijd wel beter besteden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid dit aan ons uit te besteden met

Nadere informatie

Leuk en veilig op social media, hoe doe je dat? Twitter, Facebook, LinkedIn

Leuk en veilig op social media, hoe doe je dat? Twitter, Facebook, LinkedIn Leuk en veilig op social media, hoe doe je dat? Twitter, Facebook, LinkedIn Social media voor ouderen? 2 S o c i a l e n e t w e r k e n Communicatie tussen mensen, bedrijven en organisaties in een online

Nadere informatie

Training Facebook Adverteren. Facebook voor roeiverenigingen

Training Facebook Adverteren. Facebook voor roeiverenigingen Training Facebook Adverteren Facebook voor roeiverenigingen PROGRAMMA Statistieken en trends Facebook in Nederland De waarde van fans / volgers Tips voor meer bereik & interactie 3 tips voor leden werven

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

Twitter. Aan de slag met Twitter. Gemma Kregting & Astrid de Best

Twitter. Aan de slag met Twitter. Gemma Kregting & Astrid de Best Twitter Aan de slag met Twitter Gemma Kregting & Astrid de Best Twitter Twitter Wat is Twitter Waarom Twitter gebruiken Aan de slag met Twitter Aanmaken van een Twitter account Profiel instellen Volgen

Nadere informatie

SAMENLOOP VOOR HOOP. De kracht van social media is iedere dag weer een grote verrassing! CORINNE KEIJZER social media adviseur, coach en trainer

SAMENLOOP VOOR HOOP. De kracht van social media is iedere dag weer een grote verrassing! CORINNE KEIJZER social media adviseur, coach en trainer SAMENLOOP VOOR HOOP Datum: 28 juni 2016 CORINNE KEIJZER social media adviseur, coach en trainer Wie ben ik Wie ben ik Wat doen wij Wij helpen bedrijven, instellingen, organisaties, verenigingen en zzp

Nadere informatie

CHECKLIST: KLOPT JOUW SOCIAL MEDIASTRATEGIE VOOR RECRUITMENT?

CHECKLIST: KLOPT JOUW SOCIAL MEDIASTRATEGIE VOOR RECRUITMENT? CHECKLIST: KLOPT JOUW SOCIAL MEDIASTRATEGIE VOOR RECRUITMENT? BONU S: TIPS DRUK VOOR DE ONDE BEZETTE RNEM ER DIT IS EEN UITGAVE VAN ONDERNEMERS DIE IN CONTACT WILLEN KOMEN MET NIEUWE, TALENT- VOLLE MEDEWERKERS

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Erfgoed Gelderland. Sociale media. Wat zijn dat en wat kan ik ermee?

Erfgoed Gelderland. Sociale media. Wat zijn dat en wat kan ik ermee? Erfgoed Gelderland Sociale media Wat zijn dat en wat kan ik ermee? In deze workshop: Waar hebben we het over? Wat zijn sociale media? Hoe worden ze gebruikt? Wat kun je er mee (en wat niet)? Iets voor

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

Reputatie en social media

Reputatie en social media Reputatie en social media Themadag Communicatie Pensioenfederatie Zeist 11 december 2012 1 Actualiteit Online reacties op berichtgeving rond de nieuwe pensioenregeling Speciale pagina op de website: 30.000

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

PERISCOPE. Je kunt publiekelijk uitzenden of privé naar een bepaalde lijst van deelnemers.

PERISCOPE. Je kunt publiekelijk uitzenden of privé naar een bepaalde lijst van deelnemers. Wat is Periscope? Periscope is een live streaming social media app. Een app waarmee je live een video maakt én waar je kijkers interactie met jou aan kunnen gaan via een chatfunctie. Ze kunnen zo vragen

Nadere informatie

Digitale Toolkit. Social Media. voor sportclubs,gemeenten en sportbonden

Digitale Toolkit. Social Media. voor sportclubs,gemeenten en sportbonden Digitale Toolkit Social Media voor sportclubs,gemeenten en sportbonden 2 De kracht van Social Media voor, tijdens en na de Nationale Sportweek Deze toolkit is gemaakt voor sportclubs, gemeenten, sportbonden

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Social Media Toolkit. Juli 2019

Social Media Toolkit. Juli 2019 Social Media Toolkit Juli 2019 Inleiding Op 30 en 31 augustus vieren we de democratie tijdens het Democratiefestival. Van jong tot oud: iedereen is welkom om mee te praten over de toekomst van Nederland.

Nadere informatie

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel 1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel Je Facebook profiel heeft vele privacy opties die je misschien nog niet kent. Sommige zijn duidelijk in beeld, sommige zitten verstopt. In hoofdlijnen

Nadere informatie

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman De Facebook timeline is vernieuwd! Per 30 maart 2012 is de timeline door Facebook verplicht

Nadere informatie

3 MANIEREN om LinkedIn voor jou te laten werken

3 MANIEREN om LinkedIn voor jou te laten werken 3 MANIEREN om LinkedIn voor jou te laten werken www.entopic.com 2 Over mij: HR & Communicatie achtergrond 5 jaar werkzaam in Recruitment Internationaal georiënteerd Geboren netwerker Ik geloof in wie goed

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER Een blogarikel maken is een kwesie van DOEN. Maar hoe? Waar begin je? Wat zijn handige stappen om te nemen? Waar moet je opleten? Wat doe je nadat je gepubliceerd hebt? Dit stappenplan geet de grote lijnen

Nadere informatie

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten Wat is het en wat kun je ermee Gerard Drent Drasco Webdiensten Wie ben ik? Gerard Drent Eigenaar van Drasco Webdiensten Maak websites voor het MKB en kleine ondernemers Ondersteuning Social Media Organiseer

Nadere informatie

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten.

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. Tijd nodig om te beheren 3/5 Het is nodig om uw Instagram profiel regelmatig na te kijken. Wat is Instagram?

Nadere informatie

How to use Social Media in events

How to use Social Media in events Michael Vromans Http://www.linkedin.com/pub/michael-vromans/12/99a/618 "We are a creative agency & digital production company and we love to build custom products that last" Liefdevol producten maken die

Nadere informatie

Gemeenteraad(lid) en sociale media

Gemeenteraad(lid) en sociale media Gemeenteraad(lid) en sociale media Hoe werk ik als raadslid met sociale media? Nadja Desmet VVSG Ronde van Vlaanderen Wij staan paraat! 085-773 1957 info@socialemediaburo.be @Someburo www.howaboutyou.nl

Nadere informatie

THE FUTURE IS HERE. inlovewith01

THE FUTURE IS HERE. inlovewith01 THE FUTURE IS HERE SPECTACLES SPECTACLES EERST TERUG NAAR DE BASIS SNAPS! CONTENT ANNO NU 2016 EN FUTURE PROOF INLOVEWITH01 EVERLYN T. LIU IK CREËER AWESOME SNAP CONTENT VOOR MERKEN INLOVEWITH01

Nadere informatie

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops.

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops. Social media zijn niet meer weg te denken in de huidige wereld. De ontwikkelingen gaan razend snel en de mogelijkheden zijn onbegrensd. We hebben allemaal wel een Facebook, Twitter of Linkedin account.

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

Design jezelf online

Design jezelf online Design jezelf online Gaat over jouw personal brand Ik gebruik de term personal brand, omdat dat beter de inhoud weergeeft als mijn persoonlijke merk. Personal brand -> wordt al ervaren als je uitstraling

Nadere informatie

MEDIA STRATEGIE. Om tot dit overzicht te komen hebben we een aantal onderzoeken gedaan door middel van de customer journey. De cijfers zijn als volgt:

MEDIA STRATEGIE. Om tot dit overzicht te komen hebben we een aantal onderzoeken gedaan door middel van de customer journey. De cijfers zijn als volgt: CONTENT STRATEGIE MEDIA STRATEGIE Voor DAF gaan wij een campagne maken waarbij vier tourende pop trucks stopt op verschillende truckstops. Hierbij hoort ook een online campagne op social media en een officiële

Nadere informatie

ClubApp van At Risk. Functionaliteiten die wij nu bieden:

ClubApp van At Risk. Functionaliteiten die wij nu bieden: ClubApp van At Risk Functionaliteiten die wij nu bieden: Agenda Nieuws van At Risk Facebook en Twitter Deel je moment Media Overzicht toernooien Tennisnieuws En verder nog (onder de knop links bovenin):

Nadere informatie

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA Social media zijn leuk en boeiend. Maar er zitten ook zeker andere kanten aan. Niet voor niets volg je nu deze lessen. Het is belangrijk

Nadere informatie

Zo betrek je jongeren bij verkeersveiligheid!

Zo betrek je jongeren bij verkeersveiligheid! Zo betrek je jongeren bij verkeersveiligheid! Wie ben ik? Wie is TeamAlert? Wat neem je mee naar huis vanmiddag? Waar jongeren anno 2019 mee bezig zijn Hoe je gebruik maakt van trends om jongeren te bereiken

Nadere informatie

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN.

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. In de eerste plaats om in contact te komen met anderen met dezelfde interesses. Twitter is erg geschikt om snel met elkaar van gedachten te

Nadere informatie

PR VAN DE TENNISLERAAR. 16 december 2016

PR VAN DE TENNISLERAAR. 16 december 2016 PR VAN DE TENNISLERAAR 16 december 2016 HALLO - Susanne Plaisier - Social Media Eigenaar KISS, communicatiestrateeg, ondernemer, trainer, copywriter, social media addict en verre-reizenmaker. PR Contentstrategie

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

In 7 stappen succesvol met social media. Strategie & praktische tips bij de inzet van social media

In 7 stappen succesvol met social media. Strategie & praktische tips bij de inzet van social media In 7 stappen succesvol met social media Strategie & praktische tips bij de inzet van social media Stap 1 Bepaal vooraf je doelstellingen Waaraan gaan onze social media activiteiten bijdragen? SMART Doelstellingen

Nadere informatie

INSPIRATIESESSIE: HOE KAN JE ALS GROEP INZETTEN OP SOCIALE MEDIA?

INSPIRATIESESSIE: HOE KAN JE ALS GROEP INZETTEN OP SOCIALE MEDIA? INSPIRATIESESSIE: HOE KAN JE ALS GROEP INZETTEN OP SOCIALE MEDIA? Spreker: Brecht Vanderstraeten van I Like Media We geven je hier een overzicht van de tips die meegegeven werden tijdens de sessie. Als

Nadere informatie

STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft

STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft Identificeer je doelgroep demografisch, inclusief: Leeftijd Geslacht Beroep Inkomen niveau Opleidingsniveau Type sector # mensen in dienst Type Business ProTip: Zorg

Nadere informatie

Social media. by Gazeuse

Social media. by Gazeuse Social media by Gazeuse Wat is social media? Verzamelnaam voor alle internet-toepassingen om informatie met elkaar te delen Het betreft informatie in de vorm van: tekst (nieuws, artikelen) geluid (podcasts,

Nadere informatie

Waar liggen je kansen online?

Waar liggen je kansen online? Waar liggen je kansen online? Onderzoek het, kijk naar je doelgroep De essentie van een goede online strategie is het aanbieden en creëren van relevante informatie en die informatie op het juiste moment

Nadere informatie

Nu jullie. Wie van jullie is er privé actief op social media? Wie heeft er bedrijfsmatig al ervaringen met het inzetten van

Nu jullie. Wie van jullie is er privé actief op social media? Wie heeft er bedrijfsmatig al ervaringen met het inzetten van Even voorstellen Ilse Klaarenbeek Online marketeer Prins Petfoods & EduPet (collega Lorenzo voor Lifestyle for pets) Verantwoordelijk voor social media, website, nieuwsbrieven en online marketingcampagnes

Nadere informatie

Haal meer uit facebook

Haal meer uit facebook Haal meer uit facebook Inspiratiedag çavaria 10/03/2018 Michael Van Roosbroeck michael.vanroosbroeck@cavaria.be 0473/755.231 Onderdelen van deze vorming: introductie facebook strategie facebook groepen

Nadere informatie

Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur

Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur 1 Jeroen Mirck Jeroen Mirck Journalist, columnist, blogger Schrijft voor: MarketingTribune, Emerce, VARA Advies, presentaties, workshops over

Nadere informatie