Welkom bij KVW Hulsberg!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij KVW Hulsberg!"

Transcriptie

1 Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken de meer dan 100 vrijwilligers al maandenlang heel hard voor! KVW Hulsberg bestaat uit 4 groepen, verdeeld naar de leeftijden van de deelnemers. Iedere groep heeft dus een eigen programma dat is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Uw zoon/dochter heeft afgelopen schooljaar in groep 7 of 8 van de basisschool gezeten. Daarom is het ingedeeld voor KVW groep 4. In dit programmaboekje (dat u niet meer op papier krijgt) kunt u lezen wat er in groep 4 allemaal gebeuren gaat. Vanaf dit moment is Selma Pluijmaekers, hoofdleider van groep 4, het aanspreekpunt voor u als ouder. Bij hen kunt u terecht voor alle informatie over het programma en specifieke informatie betreffende uw kind. Algemene info over KVW en informatie over onze algemene regels vindt u op (ook daar is dit programmaboekje te vinden). Hier vindt u ook alle informatie over KVW XL, dat speciaal bedoeld is voor kinderen van werkende ouders en/of kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van KVW. Kinderen die meedoen aan KVW XL kunnen van uur tot uur genieten van KVW. Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wij wensen langs deze weg alle deelnemers en begeleiding een geweldige week toe! Bestuur KVW Hulsberg

2

3 Yiiiiiihaaaaa en Howdy jongens en meisjes! Leuk dat jullie dit jaar weer mee doen met KVW! Tijdens deze superleuke week gaat er iets heel spannends gebeuren. KVW krijgt namelijk te maken met een Wild Wild West Quest! We stappen deze week de tijd van het wilde westen in en wild wordt het zeker! Er is een bandiet op de vlucht en de sheriff heeft jullie hulp nodig deze op te sporen en in de boeien te slaan. Ben je ook zo benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Belangrijke informatie voor de week: Op maandagochtend openen we KVW gezamenlijk op het Europaplein om 9:30u. Dinsdag worden jullie om 9:30u verwacht bij de Hoeskamer Arensgenhout (Diepestraat 6, Hulsberg) en beide dagen duurt ons programma tot 16:00u We willen de ouders vragen die hun kind komen ophalen met de auto om niet voor de deur te parkeren in verband met de veiligheid van de kinderen en de doorstroom van verkeer. Zoek een goede en veilige plek om te parkeren of kom uw kind persoonlijk ophalen bij de Hoeskamer. Vanaf woensdag gaan we op kamp en verzamelen we om 9:45u op het Europaplein. Verderop in het boekje vind je de verdere informatie over het kamp. Vergeet niet om elke dag een lunchpakket mee te nemen. Ook woensdag moet er een pakketje mee! Trek makkelijke kleren en schoenen aan waar je goed in kunt bewegen en die ook vies mogen worden. Zet op losse spullen duidelijk je naam. Je telefoon kun je beter thuislaten. Neem je toch een telefoon mee, dan wordt deze ingeleverd bij de hoofdleiding. Bij dringende zaken kan er contact opgenomen worden met de hoofdleiding. Mochten er vragen zijn dan kunt u terecht bij de hoofdleiding: Selma Pluijmaekers ( ). Ook zij komen voor in het mysterie: Aniek, Camiel, Dilay, Dion, Djurre, Inge, Judith, Lina, Luke, Lynn, Myrthe, Selma en Tanja.

4 We beginnen op het Europaplein. Hier komen we allemaal om 9:30u bij elkaar en openen we samen de week. Je kunt hier al kennis maken met de leiding en alle andere kinderen van KVW groep 4. Kijk maar goed om je heen want dit is de groep waar je de rest van de week gezellig mee op pad gaat! Na de opening zwaaien we iedereen uit en gaan alle groepen naar hun eigen locatie en kan ons programma EINDELIJK beginnen! Onze vestiging voor het eerste deel van de week is de Hoeskamer Arensgenhout. Hier leren we elkaar nog iets beter kennen, delen we de groepjes in en gaan we een legendarische film van Hullywood Producties kijken. In de middag gaan we naar het voetbalveld van SV Hulsberg waar de strijd los barst. De eerste diamanten kunnen al verdiend worden en welke groep staat aan het eind aan kop? Onze dag eindigt om 16:00u en dan kunnen jullie ouders je komen ophalen bij de Hoeskamer. Rust maar goed uit want er komen nog 4 geweldige dagen aan! Niet vergeten: Lunchpakket Evt. regenkleding Al wat ideeën en muziek voor de bonte avond; LET OP zorg dat de muziek op USB staat voor de bonte avond!

5 Dag 2 is aangebroken! Het programma start om 9:30u en dan worden jullie verwacht bij Hoeskamer Arensgenhout. Kom niet al te vroeg want je mag pas vanaf 9:15u naar binnen i.v.m. nog wat voorbereidingen. Dit geldt natuurlijk niet voor onze KVW XL ers. Vandaag gaan we Hulberry Hill en de verdere omgeving verkennen en moeten jullie allerlei opdrachten gaan voltooien om steeds meer diamanten te verzamelen. Kennen jullie de weg al? En wie kan er het beste onderhandelen? Teams gaan het tegen elkaar opnemen en alleen de sluwste, slimste en sterkste kunnen de opdrachten doorstaan. Is er al een spoor van de bandiet? Ook vandaag mogen de ouders hun jonge avonturiers om 16:00u komen halen bij de hoeskamer. Niet vergeten: Lunchpakket Goede schoenen Evt. regenkleding Muziek voor de bonte avond

6 Het is zover! De dag waar we naar ons bivak adres vertrekken en we onze nieuwe omgeving gaan verkennen. Heb jij er net zoveel zin in als wij? Gelukkig! We verzamelen om 9:45u op het Europaplein in Hulsberg. Hier heb je nog even de kans om iedereen uit te zwaaien, voordat je aan de gaafste tocht van je leven begint. Wanneer alle bagage is ingeladen en de hele groep compleet is kunnen we om 10:00u gaan vertrekken. We gaan op weg naar onze nieuwe vestiging in het stadje Sittard. Wanneer we zijn aangekomen kunnen jullie even bijkomen van de indrukwekkende nieuwe locatie. Nadat jullie de omgeving hebben verkend en we de regels hebben besproken is het tijd voor de lunch. In Sittard is wel iets raars aan de hand Wat dat is wordt woensdagmiddag steeds duidelijker! Aan het einde van de middag is het tijd voor avondeten en zullen we zien welk heerlijk avondmaal er voor jullie klaar staat. Eet die buikjes maar goed rond, want in de avond hebben we het toppunt van de week, namelijk onze bonte avond! Ontvangst is vanaf 19:15u. Alle ouders/verzorgers, broertjes en zusjes, ooms en tantes, nichtjes en neefjes, opa s en oma s zijn vanavond uitgenodigd! Dus neem je hele fanclub maar mee. Na het geweldige feest is het bedtijd. Slaap zacht! Niet vergeten: Lunchpakket Je bagage Muziek voor de bonte avond op USB Aparte tas met lunchpakket, bord, bestek, beker en bonte avond spullen (kleren, USB met muziek)

7 Ik ga op pad en neem mee We zijn dit jaar te gast bij scouting st. Jozef in Sittard. Het aders is: Molenweg 63, 6133 XM Sittard. Tel: In het Wilde Westen moet je alles zelf vervoeren en als je geluk hebt kan het met paard en wagen. Hier past natuurlijk niet veel op en het mag niet te zwaar zijn. Er is dan ook geen ruimte voor XXL-koffers! De volgende dingen zijn wel belangrijk om mee te nemen: Voldoende kleding voor 3 dagen en eventuele regenkleding. Ook voldoende warme kleding, een lange broek en dichte schoenen voor donderdagavond! Spullen voor de bonte avond! (muziek op USB, kleding, e.d.) Slaapzak, éénpersoons luchtbed, kussen, pomp voor het luchtbed Pyjama, toiletspullen (tandenborstel, tandpasta, zeep, etc.) Stevige en makkelijke schoenen Bord, mok en bestek, het liefst van onbreekbaar materiaal (voorzien van je eigen naam!) Je hebt geen zakgeld nodig tijdens onze reis; mocht je dit toch willen meenemen dan max. 5,- Zwemkleding en handdoek Eventuele medicijnen! Woensdagochtend neem je buiten je koffer nog een aparte tas mee met daarin een lunchpakket, je bord, bestek, beker en bonte avondspullen! Graag de hoofdleiding inlichten als uw zoon/dochter medicatie gebruikt. Zij kan erop toezien dat deze ingenomen wordt. Ook bij andere dringende zaken is het raadzaam om de hoofdleiding hierover in te lichten. Uw informatie zal vertrouwelijk behandeld worden. Tip: geef voor alle zekerheid uw kind een briefje mee met daarop de naam en het nummer van uw zorgverzekering. Neem vooral géén telefoon mee! Er zijn voldoende telefoons bij leiding en hoofdleiding aanwezig. Kinderen die deze toch meenemen, leveren deze vanzelfsprekend in bij de hoofdleiding. KVW is niet verzekerd tegen verlies van dit soort apparatuur.

8 Nadat iedere cowboy en cowgirl is teruggekeerd uit Dromenland, begint het programma van de donderdag. Vandaag staat er een sportief dagje op jou te wachten. Er zijn namelijk allerlei leuke spellen, uitdagingen en hersenkrakers die jullie aan gaan op en rondom het kampterrein in Sittard. Ook vandaag kan jouw groepje weer een stapje dichterbij het volbrengen van de quest komen. Na al deze inspanningen zijn jullie natuurlijk helemaal uitgehongerd, dus wordt er weer vol spanning gewacht welk maal deze avond op tafel verschijnt. Na het eten ervaren we hoe het er s nachts zonder licht aan toe gaat in het wilden westen. We sturen jullie op pad met een opdracht, durven jullie het aan om deze te voltooien? Als dit is gelukt kunnen we met z n allen nog nagenieten rondom het kampvuur. Hier wordt vanavond bekend waar de bandiet zich al die tijd heeft schuilgehouden en of de sheriff haar te pakken heeft gekregen. Welk groepje had gelijk en mag zich dit jaar de grote winnaar noemen?

9 De laatste dag van KVW 2019 is helaas alweer aangebroken. Maar voordat we weer terugkeren naar Hulberry Hill, hebben we eerst nog iets heel leuks op de planning! Om 9.00u gaat de wekker en gaan we ontbijten, opruimen en hier en daar wat poetsen, zodat we geen sporen achterlaten van ons wilde feest van gisteren. Wanneer alles is opgeruimd gaan we op pad naar het zwembad! Even heerlijk een frisse duik nemen en ontspannen na zo n actieve, maar onwijs gezellige week! Om 14:45u vertrekken we terug met de bus naar Hulsberg waar om 15:30u de afsluiting plaatsvindt op het schoolplein. We maken er nog een mooi feestje van om de geweldige KVW week af te sluiten. We hopen dat jullie allemaal, net als wij, genoten hebben van de fantastische week. We zien jullie volgend jaar heel graag terug in de groep en misschien zelfs als LIO bij KVW! Veel succes met het laatste schooljaar op de basisschool of in de brugklas!

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, September 2018 Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, Zoals voor de vakantie is aangekondigd, organiseren wij aan het begin van het schooljaar

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN Twan Krebbers Alexanderstraat 26 0485-212961 06-12889793 Paul van den Heuvel Past. Berdenstraat 14 06-83008703 Siske Hermans Heukelom 13 06-48723936 Elly

Nadere informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie Kamp groep 8 Handige informatie Kamp groep 8 Donderdag 13 juni 2019 Vrijdag 14 juni 2019 Programma informatieavond Het verblijf Voorbereiding Benodigdheden Het programma Kosten Ouderhulp en intekenlijst

Nadere informatie

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN KVW 2016: 29 augustus t/m 2 september Hallo jongens en meisjes en ouders / verzorgers, Nog even en dan is het weer tijd voor de langste vakantie van

Nadere informatie

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol Kampboekje E-F kamp S.V. Grol 25 t/m 27 mei 2017 1 E&F kamp 25 26 27 mei 2017 Wat leuk dat je meegaat op kamp! We hebben er zin in en hopen natuurlijk op lekker weer. We gaan er samen een supermooi kamp

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Scouts en Explorers Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Scouts en Explorers. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een

Nadere informatie

1. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

1. Geachte ouder(s)/verzorger(s), 1. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Ook deze zomer zal KVW Leuken weer een leuke week organiseren voor de kinderen van Leuken en omstreken. Onze vrijwilligers zullen zich vol enthousiasme inzetten om de

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN 0485-212961 06-12889793 Twan Krebbers 06-83008703 Past. Berdenstraat 14 Paul van den Heuvel 06-48723936 13 om el uk He Siske Hermans 06-11519419 rpsstraat

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST!

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Dit jaar is onze 40 ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Het zou fantastisch zijn als jullie deze feestelijke dagen met

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur.

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

Gemeenschapshuis de Lange Berg

Gemeenschapshuis de Lange Berg Wat leuk dat je mee doet aan KVW! Hebben jullie het al gehoord? KVW groep 1 gaat deze week een groot feestje maken met alle kindjes. Wij hopen dat jullie er zin in hebben!! Heel belangrijk om te weten:

Nadere informatie

Lieve prinsen en prinsessen,

Lieve prinsen en prinsessen, Lieve prinsen en prinsessen, Yasmine, Belle, Pinokkio, Nemo, Rapunzel of Aladin, iedereen heeft wel een favoriet Disney figuur en daarom staat dit jaar het zomerkamp in het teken van de Disney. In deze

Nadere informatie

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen P a g i n a 1 Maandag 20 t/m 23 augustus 2018 3 of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen Kivada.dehuet@gmail.com https://www.facebook.com/kivada.dehuet

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP st. joris troep

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP st. joris troep KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 st. joris troep 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl 2

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Waar gaan we dit jaar naartoe? Ons adres is: Scouting Welten Groene Long 1 Welten (Heerlen) Nabij Bowlingcenter Hoeve de aar Hoe komen we op de kamplocatie? Vanaf de Slek is

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2016 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 2 t/m 5 juni 2015 De Kievit in Esbeek Locatie De Herdgang Voor de eerste dag: o Een rugzakje of tas met lunchpakket (eten en drinken) en zwemkleding en een handdoek

Nadere informatie

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016 INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 blz. 2 Programmaboekje van: Naam:... Klas:... Mentor:... blz.3 Welkom Vanaf vandaag begin je op je nieuwe school,

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL Schooljaar 2018-2019 Beste brugklassers, De kennismakingsdagen van de brugklassen staan weer voor de deur. We gaan nog niet precies verklappen wat er gaat gebeuren, maar in

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP. 2 e klassen Mavo/Havo. maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014

Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP. 2 e klassen Mavo/Havo. maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014 ADVENTURE KAMP 2 e klassen Mavo/Havo maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014 Aan alle deelnemers en hun ouder(s)/ verzorger(s), Maandag 23 juni vertrekken we, op de fiets, met de twee 2 de klassen MAVO/HAVO

Nadere informatie

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 PROGRAMMA Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 1 De voorbereiding Met veel plezier hebben we speciaal voor jullie dit kamp in Zeeland georganiseerd. We logeren in een heus kasteel.

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Weert. Stad, Groenewoud, Biest en Molenakker. Western

Kindervakantiewerk Weert. Stad, Groenewoud, Biest en Molenakker. Western Kindervakantiewerk Weert Stad, Groenewoud, Biest en Molenakker Western 20 t/m 24 juli 2015 Collegeplein - Weert Voor alle vragen rond KVW kun je terecht bij de hoofdleiding. Kies een hoofdleiding die aansluit

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Venray

Kindervakantiewerk Venray Kindervakantiewerk Venray Boer zoekt KVW 20 t/m 24 juli 2015 KVW komt er weer aan!!! Je moet nog een paar maanden naar school, maar dan is het alweer vakantie. Natuurlijk is er dan ook weer Kindervakantiewerk!

Nadere informatie

ADVENTURE KAMP. Adventure kamp naar De Heen

ADVENTURE KAMP. Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP Adventure kamp naar De Heen Woensdag 16 t/m vrijdag 18 september Woensdag 16 september vertrekken we, op de fiets, met de klassen M2b en M2ca op werkweek naar De Heen, bij Steenbergen. De

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Leerlingen havo-3. Goirle, 11 april 2016. Uw kenmerk : Onderwerp : activiteitenweek 2. Beste leerling,

Leerlingen havo-3. Goirle, 11 april 2016. Uw kenmerk : Onderwerp : activiteitenweek 2. Beste leerling, Leerlingen havo-3 Goirle, 11 april 2016 Uw kenmerk : Ons kenmerk : H-1516-311/STN/spe Onderwerp : activiteitenweek 2 Beste leerling, Van 18 tot en met 22 april 2016 is de activiteitenweek. Deze activiteitenweek

Nadere informatie

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

groep 1: maandag t/m dinsdag: uur en donderdag uur.

groep 1: maandag t/m dinsdag: uur en donderdag uur. Voor de ouders Veiligheid algemeen De veiligheid en het welzijn van de kinderen is van groot belang, dit geldt zowel voor het verblijf als voor alle activiteiten tijdens het ponykamp. Dit houden wij dan

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019 Introductieweek Learning & Development in Organisations 2019 Hallo en welkom! Ieder jaar organiseert de HAN een introductieweek voor alle nieuwe studenten. Dit jaar is niet anders! Van dinsdag 27 augustus

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 3-4 Informatie groep 3-4 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aankomt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers,

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Op maandag 23 t/m woensdag 25 juni gaan alle leerlingen van H2a, HA2a en HA2b gezamenlijk, met de bus, op werkweek naar het C.J.V. kamp in Renesse. De werkweek

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd Informatie Boekje KV Wageningen Jongste Kamp Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014 Waar: Oirschot Wie: F, E & D jeugd Thema: Hollywood Inleiding Hallo kampgangers en ouders, Wat geweldig

Nadere informatie

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer Het komt er weer aan De leukste week van het jaar ZOMERKAMP! In deze Airmail vindt je alle benodigde informatie. Zomerkamp Juli 2011 1. Locatie (Waar gaan we naartoe ) 2. Tijden en data (Waar en wanneer

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 23 juni t/m 26 juni 2015 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Bevers en Welpen Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Bevers en Welpen. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een week

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8. Vierhouten

Schoolkamp groep 8. Vierhouten Schoolkamp groep 8 Vierhouten woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 april 2015 OBS Geert Holle Waar gaat groep 8 naar toe? Recreatiecentrum De Paasheuvel verblijf in groepsaccommodatie De Onderhil t

Nadere informatie

Jeugdkamp. Naam zwemkamper:

Jeugdkamp. Naam zwemkamper: Jeugdkamp 2011 Naam zwemkamper: Beste zwemkamper, Het is alweer bijna zover. Op 17, 18 en 19 juni gaan wij op ons jaarlijkse jeugdkamp. In dit boekje vind je alles wat je nodig hebt om mee te kunnen op

Nadere informatie

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers Zomerkamp 2015 Vallon Pont d Arc Van 20 augustus t/m 28 augustus Junior Survival club De Searchers Reglement & Afspraken: Regel 1: De Searchers leiding, de Franse instructeurs en de campinggasten hebben

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Groep 7-8

Kindervakantiewerk Groep 7-8 Kindervakantiewerk 2015 Groep 7-8 Informatie groep - 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2016 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 22

Nadere informatie

Kindervakantieweek De Dierentuin. 19 t/m 22 juli

Kindervakantieweek De Dierentuin. 19 t/m 22 juli Kindervakantieweek 2016 De Dierentuin 19 t/m 22 juli 1 Hallo jongens en meisjes, Het wordt weer een heerlijke week als het aan ons ligt. In dit boekje vind je alle informatie voor een week vol plezier.

Nadere informatie

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Kindervakantiewerk Thema: Fantasie 2017 Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Groep 5-6 Brach.nl Brach.nl is een samenwerking van Jeugdwerk, Kindervakantie

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 5 juli t/m 8 juli 2016 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015 Elk jaar organiseert de HAN een introductie voor de nieuwe studenten. Dit jaar vindt deze introductie plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015. De introductie is een uitstekende gelegenheid

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Ook dit jaar staat er weer een leuk maar vooral een wisselend programma voor jullie klaar! Ons thema van dit jaar is: SUPERHELDEN! Het zou erg leuk zijn als jullie

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 Baden- Powell horde 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen PROGRAMMABOEKJE Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen www.jeugdactiviteitengerwen.nl kindervakantieweekgerwen@gmail.com

Nadere informatie

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Camping Port Zélande Port Zélande 3 Ouddorp 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

SPORTKAMP 2019 Appelscha

SPORTKAMP 2019 Appelscha SPORTKAMP 2019 Appelscha maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Hallo allem33r588150679r72011204flyz5k11, W Welke stafleden gaan er mee? Staf: René Dols Fanny Renierkens Peter Andriessen Claudia van Sonsbeek Simone Slangen Chess patelski

Nadere informatie

HOLESTICK Hockeykamp 2018

HOLESTICK Hockeykamp 2018 HOLESTICK Hockeykamp 2018 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Volgend weekend is het alweer zover. Het Holestick hockeykamp 2018 staat

Nadere informatie

Kampboekje. HBO-Verpleegkunde. Studiejaar

Kampboekje. HBO-Verpleegkunde. Studiejaar Kampboekje HBO-Verpleegkunde Studiejaar 2018-2019 Welkom Beste SOLDATEN, Eindelijk is het dan zover! De introductiedagen van de opleiding HBO-Verpleegkunde staan voor de deur En daarmee begin je aan een

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs RACHMANINOWLAAN gymnasium atheneum havo Rachmaninowlaan 2 5653 AT Eindhoven T : 040-251 62 21 E: loc.rac@huygenscollege.nl Betreft: kamp klas 3

Nadere informatie

Om goed voorbereid aan dit avontuur te beginnen is het belangrijk om dit kampboekje aandachtig door te nemen.

Om goed voorbereid aan dit avontuur te beginnen is het belangrijk om dit kampboekje aandachtig door te nemen. Kampboekje 2018 0 Algemene informatie Yeah.. Hebben jullie ook zo n zin in het aanstaande kamp? Dit jaar gaan we een magisch kamp beleven, want het thema van dit kamp is namelijk: Disney!!! Om goed voorbereid

Nadere informatie

St Michielsgestel. Werkweek 2 e klassen. maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november

St Michielsgestel. Werkweek 2 e klassen. maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november St Michielsgestel Werkweek 2 e klassen maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november 2018-0 - Beste deelnemers en ouders/verzorgers, Maandag 29 oktober vertrekken we met de tweede klassen op werkweek naar

Nadere informatie

OEWAKADOE Op het strand 29 augustus t/m 01 september

OEWAKADOE Op het strand 29 augustus t/m 01 september OEWAKADOE 2016 Op het strand 29 augustus t/m 01 september Inleiding Dit jaar vindt van 29 augustus tot en met 01 september de kindervakantieweek plaats op de Lemelvelden. Tijdens deze week zijn we telefonisch

Nadere informatie

Programmaboekje 2019

Programmaboekje 2019 Programmaboekje 2019 Wij in het bezig zijn van het veiligheidscertificaat veiligheid in het jeugd- en jongerenwerk Wij ook op Facebook te vinden zijn, like onze pagina! https://www.facebook.com/stichtingkindervakantiewerktegelen

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 19 september 2018 J. van den Broek BROJ/brhe/18-B081

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 19 september 2018 J. van den Broek BROJ/brhe/18-B081 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 1d en 1e Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 19 september 2018 J. van den Broek BROJ/brhe/18-B081 Onderwerp Doe-week Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie