Nieuwsbrief nr.5 Schooljaar november 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr.5 Schooljaar november 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr.5 Schooljaar november 2018 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Gisteren heeft er een informatieavond plaatsgevonden rondom executieve functies. De opkomst was hoog en we hopen dat de informatie en toedracht inspirerend geweest is. Vandaag heeft het team een studiedag rondom hetzelfde onderwerp. Het begrip executieve functies duidt op vaardigheden die onder meer nodig zijn om tot leren te komen. Neuropsycholoog Jelle Jolles schreef in 2017: De term executieve functies verwijst naar een aantal complexe vaardigheden die nodig zijn voor het plannen en uitvoeren van doelgericht gedrag. Deze vaardigheden worden verworven vanaf de vroege kindertijd en zijn uiterst belangrijk voor de ontplooiing van kind en jeugdige. Executieve functies zoals impulscontrole (het kunnen remmen van gedrag), het werkgeheugen en plannen spelen een grote rol bij schools presteren en studiemotivatie. Het wetenschappelijk onderzoek heeft de laatste jaren een vlucht genomen, maar de brug naar de praktijk is nog niet geslagen. Door middel van de studiedag vandaag -en de stappen die daarop volgen- hopen we die brug te gaan slaan. Uiteraard houden we u nader op de hoogte. Sandor van der Laan Directeur Basisschool Develhoek Gefeliciteerd In de nieuwsbrief van 18 oktober zijn 2 leerlingen niet meegenomen in de lijst van de jarigen. Bij deze willen wij Luna en Skay uit gr 4b alsnog feliciteren met hun verjaardag op 28 oktober. Wij hopen dat jullie een fijne verjaardag hebben gehad. De komende twee weken worden de volgende kinderen een jaartje ouder. Van harte gefeliciteerd! We wensen jullie allemaal een heel fijne en feestelijke dag Anthony gr 5b Sem gr 1c Michael gr Rens gr 7a Sanne gr 6a Thijs gr 6a Emma gr 5a Sham gr 2c Madeleine gr 5a Naoufal gr Fayah gr 1d Ela gr 4b Evi gr Ruben gr 4a Teagan gr 5b Stan gr 1c Luna gr 5a Rik gr Juni gr 4a Hawwa gr 1a/2a Kim gr Julia gr 5a Sil gr 4b Serena gr 4b Lucas gr 1c Oscar gr 4b Leyla gr 3b Martin gr 1b

2 Kalender t/m vrijdag * * Nieuwsbrief nr. 6 van schooljaar verschijnt vrijdag 23 november. Datum Wat? Wie? Informatieavond Walburg College Aanvang 19:00 uur Koffieochtend Aanvang 8:30-9:30 uur in het lokaal gr 6a Het onderwerp is Ouderportaal en LVS Studiedag team leerkrachten gr 1 t/m 4 Leerlingen gr 1 t/m 4 vrij AR-vergadering Aanvang 14:15 uur Informatieavond DevelsteinCollege Aanvang 19:30 uur Informatieavond Loket Aanvang 19:00 uur Studiedag team leerkrachten gr 4 t/m 8 Leerlingen gr 1 t/m 4 vrij Hele maand november Oudergesprek* sociaal emotionele ontwikkeling *vanaf groep 6 zijn leerlingen bij dit gesprek aanwezig Alle belangstellende ouders Gr 1 t/m 4 AR-leden Koffieochtend Ouderportaal en LVS* (*Leerlingvolgsysteem) Gr 1 t/m 4 Facultatief - voor leerlingen waarbij een gesprek gewenst is. Groep 8: voorlopig adviesgesprek Op woensdagochtend 14 november om 8:30 uur staan juf José en juf Ingrid klaar om u uit te leggen hoe het ouderportaal van ParnasSys werkt en wat het u als ouder aan informatie biedt. Ook komt het Leerlingvolgsysteem aan bod. Welke toetsen nemen wij af, met welke reden en hoe worden de resultaten van deze toetsen geïnterpreteerd? Naast de voorlichting bent u natuurlijk in de gelegenheid om vragen te stellen over beide onderwerpen. U bent van harte welkom om aan te schuiven bij deze koffieochtend. Deze vindt plaats in het lokaal van groep 6a (de leerlingen zijn dan in de gymzaal). Ouderklankbordgroep Heeft u altijd al eens met de schoolleiding in gesprek willen gaan over schoolse zaken? Denkt u graag mee en u kunt dat in sfeer van wederzijds vertrouwen? Dan bent u misschien de ouder waar we naar op zoek zijn voor de ouderklankbordgroep die we willen oprichten. We zoeken in totaal minimaal 8 en maximaal 16 ouders. De ouders die zich opgeven kunnen in ieder geval op de aangegeven data naar de vergadering komen.

3 Dit schooljaar willen wij starten met de ouderklankbordgroep. Hieronder kunt u lezen wat dit inhoudt. Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich opgeven via denise.plein@ozhw.nl tot uiterlijk 23 november. Hierna krijgt u een mail terug over de deelname aan de ouderklankbordgroep. Mochten er teveel aanmeldingen zijn, dan zal er een loting plaatsvinden. Wat willen we bereiken?: In het schooljaar richten we een ouderklankbordgroep op. Met de ouderklankbordgroep wordt in het schooljaar 3x vergaderd. Na evaluatie wordt bepaald of de ouderklankbordgroep in schooljaar gehandhaafd blijft. Wie is erbij betrokken?: Ouders van school, die zich hier voor opgeven en de directie. Waar gaat het gebeuren?: De vergaderingen zijn in een lege ruimte in de school. Dit kan in de teamkamer zijn, maar ook in een lokaal waar de leerlingen naar de gymles zijn bijvoorbeeld. Wanneer gebeurt het?: Samenstellen ouderklankbordgroep: tussen 9 november en 30 november. Data vergaderingen: donderdag 13 december om 8:45 uur (teamkamer), woensdag 20 maart 8:45 uur (lokaal groep 6a) en donderdag 13 juni 8:45 uur (teamkamer). De vergaderingen duren ongeveer een uur. Waarom willen we het bereiken?: We willen met de ouderklankbordgroep bereiken dat ouders de gelegenheid krijgen over schoolse zaken mee te denken. Hoe kijken ze tegen zaken aan en hoe kan de school daar voordeel van hebben (dus ook de leerlingen en ouders)? We willen met ouders klankborden over onderwerpen/dilemma s/veranderingen op schoolniveau. Daarnaast willen we communicatie tussen ouders-school optimaliseren. Wij nemen de ouders serieus. Ook nog goed om te weten: De ouderklankbordgroep is een extra overlegvorm. Het is niet in de plaats van de AR of de MR. De ouderklankbordgroep heeft geen bevoegdheden; De ouderklankbordgroep bestaat uit maximaal 16 ouders. Indien meer ouders zich hiervoor opgeven, zal er een loting zijn binnen de diverse bouwen (1/2: 4 ouders 3/4: 4 ouders 5/6: 4 ouders 7/8: 4 ouders). Het heeft de voorkeur om per schooljaar een wisselende samenstelling te hebben; De bijeenkomsten zijn op basis van vertrouwen. Er worden geen notulen gemaakt van de bijeenkomsten; Onderwerpen waarover de ouderklankbordgroep in gesprek gaat met de directie zijn divers en kunnen door alle ouders van de school worden ingebracht via de ouderklankbordgroep. De directie kan ook onderwerpen ter bespreking inbrengen. Na elke bespreking wordt bepaald wat de bespreekonderwerpen zijn voor de volgende keer; Bespreekpunten worden meegenomen naar het MT/teamoverleg of de AR/MR, daar vindt besluitvorming plaats; Na de bijeenkomsten in het schooljaar wordt de ouderklankbordgroep geëvalueerd op het doel van de bijeenkomsten. Na positieve evaluatie wordt dit gecontinueerd in het schooljaar en zal er worden bekeken wat er nog kan worden ingezet om het orgaan te verbeteren.

4 Berichtje van de kleuterjuffen Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Wij betrekken in de kleuterbouw graag ouders bij de diverse georganiseerde activiteiten. We gaan graag op pad met de kinderen, werken aan uitdagende en hulpbehoevende werkjes en zien u graag in de klas tijdens de open lesweken. Wij begrijpen dat het ook moeilijk is voor werkende ouders om hier de tijd voor te vinden. Daarom proberen wij dit op verschillende momenten te plannen en mee te denken als het niet lukt. Wij willen u op het hart drukken, dat wij deze activiteiten graag organiseren, maar het zonder u (en/of uw achterban) niet gaat lukken. Heeft u de ultieme tip, wilt u meedenken of heeft u vragen, kunt u terecht bij de teamleider onderbouw, Saskia Knetemann, of even langslopen bij de groepsleerkracht. Met vriendelijke groet, De groepsleerkrachten van groep 1 en 2 Halen en brengen op de Kleine Develhoek De eerste twee weken met het nieuwe plein zitten erop en we komen er achter dat het nog niet helemaal gaat zoals wij het graag zien. Het is de bedoeling dat alle ouders hun kinderen op het plein brengen en ophalen. Dit is voor de leerkrachten duidelijker. Ook blijft het pad dan vrij. Nu gaan veel kinderen buiten de poort naar hun ouders en dan verliezen de leerkrachten het overzicht. Wij verzoeken de ouders/verzorgers te gaan staan op het plein; daar waar de rij van uw kind is. Voor de fietsen is een fietsenrek geplaatst naast de ingang. Wist je dat. en ander kort nieuws de bak met gevonden voorwerpen weer helemaal vol zit? Mist u iets? Komt u dan even langs bij het kantoor van juf Hennie? Binnenkort worden alle bruikbare voorwerpen gedoneerd aan het goede doel.... de klanten van de Albert Heijn, in winkelcentrum Oudeland, koekenbakkersletters hebben gespaard voor onze school. Wij zijn hier heel blij mee! Florian (6b) en Eleanor (3a) een eigen YouTube kanaal hebben en hier hele grappige video's op staan. de Sint en zijn Pieten zaterdag 17 november aankomen in Zaandijk en wij gehoord hebben dat Spiderpiet rare kriebels in zijn buik voelt? alle kleutergroepen een herfstspeurtocht gedaan hebben door het Arboretum Zwijndrecht. Ze hebben gekeken naar de bomen, blaadjes en gezocht naar de herfst.

5 En de BOEKENTIPS van JUF MARIANNE zijn deze week: Jeppe krijgt een vriend - Jan Braamhorst (onderbouw) Jeppe woont op een klein eiland. Er is genoeg te eten en hij hoeft zich niet te vervelen. Toch voelt hij zich vaak zo alleen. Wat zou hij graag een echte vriend willen hebben! Blitz! De jacht op het monster Rian Visse (middenbouw) Het ruimtewezentje Blitz woont samen met het vogeltje Priet op bol Nul. Priet is bang, hij heeft een monster gezien. Blitz en zijn vrienden gaan op zoek naar het monster Een fantasierijk, avontuurlijk, speels ruimteverhaal. Vierde, zelfstandig te lezen deel uit de serie 'Blitz' Code Kattenkruid: Hoe mijn opa vrolijk doodging Jacques Vriens (bovenbouw) Als hij weet dat hij gaat sterven, kruipt opa s kater lekker in de zon tussen het kattenkruid. Zoiets wil opa ook. Met kleinzoon Stijn spreekt hij daarom Code Kattenkruid af. Dat betekent dat die, in geval van nood, op een afgesproken plek opa s laatste wilsbeschikking kan vinden. Daarin staat dat hij euthanasie wil. Voor nóg meer boekentips van juf Marianne kijk op: Wet op de privacy herhaling Geregeld vinden er door de school georganiseerde activiteiten plaats in de school, op het schoolplein of daarbuiten (denk aan een opening, theateravonden of de avondvierdaagse) waarbij ouder(s) en/of verzorger(s) foto s en/of video-opnamen maken. Dit staan wij als school toe, maar vragen u met klem deze opnamen wanneer er andere kinderen te zien zijn buiten uw eigen kind(eren) in het kader van de privacy niet te delen via social media kanalen zoals Facebook of Instagram, of te versturen via What s App, e.d. Bovenstaande geldt ook voor de foto s/video s die de leerkrachten delen via Parro. Deze beelden worden gedeeld binnen een besloten omgeving. Hiervoor hebben ouder(s) en verzorger(s) toestemming gegeven. Wij vragen u met klem deze beelden niet te delen - in het kader van de privacy. Volg ons op.. Met vriendelijke groeten, Namens het team, Denise Plein en Sandor van der Laan Directie Basisschool Develhoek

Nieuwsbrief nr.2 Schooljaar september 2018

Nieuwsbrief nr.2 Schooljaar september 2018 Nieuwsbrief nr.2 Schooljaar 2018-2019 14 september 2018 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Afgelopen woensdag hebben de leerkrachten uit onze regio gestaakt in het belang van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.6 Schooljaar november 2018

Nieuwsbrief nr.6 Schooljaar november 2018 Nieuwsbrief nr.6 Schooljaar 2018-2019 23 november 2018 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het belangrijkste nieuws van mijn kant is momenteel dat het met onze collega Hans goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8 Schooljaar januari 2019

Nieuwsbrief nr.8 Schooljaar januari 2019 Nieuwsbrief nr.8 Schooljaar 2018-2019 11 januari 2019 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Bij deze wil ik u allen een heel goed 2019 wensen! Wellicht heeft u gezien dat de bouw van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.3 Schooljaar september 2018

Nieuwsbrief nr.3 Schooljaar september 2018 Nieuwsbrief nr.3 Schooljaar 2018-2019 28 september 2018 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Afgelopen week is groep 8 op werkweek geweest naar het Koos Vorrinkhuis in het mooie plaatsje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.16 Schooljaar juni 2019

Nieuwsbrief nr.16 Schooljaar juni 2019 Nieuwsbrief nr.16 Schooljaar 2018-2019 14 juni 2019 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst wil ik u laten weten dat de groepsverdeling 2019-2020 bijna klaar is. Ik verwacht

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4 Schooljaar oktober 2018

Nieuwsbrief nr.4 Schooljaar oktober 2018 Nieuwsbrief nr.4 Schooljaar 2018-2019 18 oktober 2018 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Hierbij ontvangt u de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Normaal versturen wij deze

Nadere informatie

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019.

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. Agenda Datum Activiteit 21 maart 2019 Lentefeest Xpect 60 jaar 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.13 Schooljaar maart 2019

Nieuwsbrief nr.13 Schooljaar maart 2019 Nieuwsbrief nr.13 Schooljaar 2018-2019 29 maart 2019 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Vorige week werden Anneke Vijfwinkel en Mariska Helmink, al jaren trouwe vrijwilligers van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.10 Schooljaar februari 2019

Nieuwsbrief nr.10 Schooljaar februari 2019 Nieuwsbrief nr.10 Schooljaar 2018-2019 8 februari 2019 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Zoals u ongetwijfeld heeft gemerkt, neemt de hectiek rondom de verkeerssituatie in de Bazuinstraat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 Schooljaar december 2018

Nieuwsbrief nr.7 Schooljaar december 2018 Nieuwsbrief nr.7 Schooljaar 2018-2019 7 december 2018 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Na een geweldige Sinterklaasviering afgelopen woensdag, gaan we de laatste weken van het

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

31 maart 2017

31 maart 2017 1347 www.clarafabriciusschool.nl 31 maart 2017 5 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7 6 april Verkeersexamen groep 7 Oudergesprekken Aanstaande woensdag 5 april en maandag 10 april zijn de oudergesprekken

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 1 schooljaar 2016/ augustus 2016

Nieuwsbrief. Nummer 1 schooljaar 2016/ augustus 2016 Nieuwsbrief Nummer 1 schooljaar 2016/2017 29 augustus 2016 Welkom sterren! Vorige week was het team alweer druk aan de slag, maar nu vandaag de kinderen er weer zijn, starten we weer echt. Vol energie

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 28 november 2013 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Tel: 053 431 43 01 Locatie Veldkamp Tel: 053 436 14 44 Administratie t.vorgers@skoe.nl Kalender: Wilt u wijzigingen en/of

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 25 februari nr. 9 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Carnaval komt er alweer aan en wij zijn er helemaal klaar voor. De komende week hebben we een heleboel leuke dagen gepland op school met als afsluiting

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Pagina 1 Start Lustrum. Pagina 2 Zoek geraakt. Pagina 3 Groepslijsten mee. 10 september 2015

Pagina 1 Start Lustrum. Pagina 2 Zoek geraakt. Pagina 3 Groepslijsten mee. 10 september 2015 10 september 2015 Pagina 1 Start Lustrum Nieuwe leerlingen Geboren Pagina 2 Zoek geraakt Dolle dwaze dagen Studiedag Pagina 3 Groepslijsten mee Kinderboekenweek Belangrijke data Geachte Ouders Wat een

Nadere informatie

Op de Jan Wouter word je lees-wijs

Op de Jan Wouter word je lees-wijs LEES-WIJZER Op de Jan Wouter word je lees-wijs Schoolnieuwsnr. 10, 28 januari 2019 Klankbord Beste ouders, verzorgers, Er gebeurt veel in de school en met elkaar zijn we hard bezig om ons onderwijs steeds

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

schoolkalender Basisschool Develhoek steunt:

schoolkalender Basisschool Develhoek steunt: schoolkalender Basisschool Develhoek steunt: Basisschool Develhoek: de beste basis voor uw kind. Basisschool Develhoek Beethovenlaan BE Zwijndrecht telefoon: 0 - email: info@develhoek.nl website: www.develhoek.nl

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 2 25 september 2015 Nummer 1-21 augustus Beste ouders en verzorgers,

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 2 25 september 2015 Nummer 1-21 augustus Beste ouders en verzorgers, R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 2 25 september 2015 Nummer 1-21 augustus 2015 In deze nieuwsbrief: ICT en eigentijds onderwijs Kinderboekenweek Studiedagen Ouderverklaring Tentoonstelling Communie

Nadere informatie

Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo

Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo i Jaargang : 6 Maand : Oktober 2007 Afdeling : S.O. Geachte ouders/verzorgers, Met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 36 28 juni 2017 Agenda 29 juni 3e rapport 3 juli Facultatieve oudergesprekken 4 juli Afscheidsfeest Juf Cobien Uitgelicht Einde schooljaar Afscheid juf Cobien Afscheid juf

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Schoolnieuws. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal?

Schoolnieuws. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal? Tweede Nieuwsbrief oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Wat gebeurt er eigenlijk allemaal? Kalender Gesprekken plannen Kinderboekenweek Gewonnen! Jaarverslag MR Ouderbijeenkomst Kleuterthema

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal Nieuwsbrief april/mei 2019 SBO Petraschool Beste allemaal De meivakantie staat voor de deur. Tot 6 mei mogen we lekker genieten van een, zoals de voorspellingen aangeven, van een zonnige twee weken. Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V.

NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V. Juni 2015 nummer 11 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Niets nieuws onder de zon Hetgeen er geweest is, dat zal er zijn, en hetgeen er gedaan is, dat zal er gedaan worden; zodat er niets nieuws is onder

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké

Vrijdagsbrief.  25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Vrijdagsbrief 1330 www.clarafabriciusschool.nl 25 november 2016 30 november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Schoolfruit Volgende week De kinderen krijgen drie keer per week, op woensdag,

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2 27 september - nummer 2 Belangrijke data (oktober) 28 september Studiedag 3 t/m 14 oktober Kinderboekenweek 5 oktober Dag van de leerkracht 8 oktober MR Vergadering 12 oktober Open podium let op! Kinderen

Nadere informatie

Reminder: Paasviering op 30 maart De schoolgids vindt u op onze website. Belangrijke data schooljaar

Reminder: Paasviering op 30 maart De schoolgids vindt u op onze website.   Belangrijke data schooljaar Jaargang, nr. 0 28 maart 208 Regionale onderwijsstaking vrijdag april 208 Via de Parro app heb ik u toegezegd dat ik u vóór het Paasweekend zou laten weten of Hartenaas deelneemt aan de Regionale Primair

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr februari 2016

NIEUWSBRIEF nr februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 15 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Beweeg Wijs Utrechtse Schoolschaaktoernooi Waarderingsvragenlijsten (herhaalde oproep) Fietsen kinderen Planning rapportgesprekken Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Sinterklaas Vooral in de kleutergroepen begint Sinterklaas nu te leven. Een kleuter vertelde dat Sinterklaas bij hem bovenin de flat woont. Ook het Sinterklaasjournaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen:

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen: Info, 3 juli 2015 Beste ouders /verzorgers, Het schooljaar loopt snel naar het einde toe. Het weer werkt gelukkig mee om de brug naar de vakantie te slaan maar er gaat nog wel het een en ander gebeuren

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2018

Nieuwsbrief 12 november 2018 Nieuwsbrief 12 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ontwikkeling Integraal Kind Centrum De

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij?

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Nieuwsbrief 2017-12-01 Samenwijs Willibrordus Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Ma 4 Di 5 Do 7 Zo 10 Ik heet Fenna van Dal Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Pionier - Spionneke 8 februari 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer 't Spionneke. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 8 maart 2018. Wilt u kopij aanleveren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 29 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 2, oktober Pagina 1 van 6. T: Beste ouders/verzorgers,

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 2, oktober Pagina 1 van 6.  T: Beste ouders/verzorgers, www.notenbalk-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 2, oktober 2015 In een Notendop T: 078-8200018 Beste ouders/verzorgers, Afgelopen weken nam het contact met u, de ouders, een heel belangrijke plaats in, in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Data om te onthouden: Maandag 4 juni: start CITO eindtoetsen Woensdag 14 juni: sponsorlijsten gaan mee naar huis. Vrijdag 15 juni: schoolfotograaf Vrijdag 22 juni: rapport groep

Nadere informatie

Het team van basisschool Hertogin Johanna wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2017 toe!

Het team van basisschool Hertogin Johanna wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2017 toe! NIEUWSBRIEF Basisschool Hertogin Johanna locatie A Januari 2017 In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school - Nieuwjaarswens - Jarigen - Terugblik kerstbijeenkomst - Nieuwe collega in groep 5 op woensdag - Website

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 18 nr. 02 datum 11 september 2014 week 3&4 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 22-09 Kledinginzameling

Nadere informatie

Vanaf vandaag worden onze poorten op het schoolplein om 15.30u gesloten (op woensdag om 12.30u). Onze hoofdingang blijft natuurlijk bereikbaar.

Vanaf vandaag worden onze poorten op het schoolplein om 15.30u gesloten (op woensdag om 12.30u). Onze hoofdingang blijft natuurlijk bereikbaar. FlexFlits Nr. 10 6 juni 2019 Anti-pest beleid De Piramide In de maand juni staat de volgende poster centraal: Lieve oma, Ik ben gestopt met lachen. Ik houd mijn mond dicht. Ik schaam me voor mijn beugel.

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 9 21 april 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Sportochtenden Weken van de mediawijsheid Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 25 augustus 2016 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 25 augustus 2016 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 25 augustus 2016 INFO 1 IN DEZE INFO Van start! Schoolreis Vakantierooster Waar zijn ze heen? Gymdagen

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 29 mei Start Avondvierdaagse 30 Mei Groep 8 bezoekt Reddingsbrigade 5 juni Nieuwsbrief 18 5 t/m 8 juni Daltoninloop 8 juni Einde citotoetspersiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 22 nr. 07 datum 13-12-2018 week 50&51&1&2 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 13-12 14-12 20-12

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 1 7 september 2016

Nieuwsbrief nummer 1 7 september 2016 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie