Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Westerholm. Bewoners intramuraal Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Westerholm. Bewoners intramuraal Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker."

Transcriptie

1 1 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Haren Bewoners intramuraal Verslagjaar 2018 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapportage cliëntervaringsmeting bewoners intramuraal Bureau De Bok/ /JC/1.2

2 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 1 RESULTATEN 1. Een luisterend oor Zinvolle dag Wonen en leven Passende zorg Algemene waardering en opmerkingen 1. Gemiddelde cijfers Net Promotor Score Opmerkingen Achtergrondkenmerken Niets uit deze rapportage mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bureau De Bok. Bureau De Bok, 2018

3 2 1. Inleiding 1.1 Algemeen: vragenlijst, benadering en respons In opdracht van zijn door Bureau De Bok de cliëntervaringen onderzocht onder bewoners intramuraal. De bewoners zijn door Bureau De Bok geïnterviewd op 30 mei Bij dit onderzoek is gebruik gemaakt van een op maat gemaakte vragenlijst voor. De vragenlijst gaat verschillende onderwerpen, zoals het contact met het personeel van, activiteiten voor de bewoners en de zorg die de bewoners krijgen. Ten tijde van dit onderzoek waren er in totaal 38 bewoners die mee konden doen aan een interview. Uit deze groep bewoners is een willekeurige steekproef getrokken van 30 bewoners met daarbij een reservelijst. Als een bewoner uit de steekproef niet mee kon of wilde doen, werd er een bewoner van de reservelijst benaderd. Er kon met 28 bewoners een interview worden gehouden door interview(st)ers van Bureau De Bok. 1.2 Verbetervoorstellen Vanuit de meting kunnen verbetervoorstellen worden geformuleerd als de scores daartoe aanleiding geven. De volgende criteria worden daarbij gehanteerd: - Als de scores soms en/of nooit samen meer dan 10% zijn. - Als de score nee meer dan 10% is 1. Als dit aan de orde is wil dat niet zeggen dat er sprake is van iets fouts. Een verbetervoorstel duidt op de mogelijkheid iets beter te doen. De hierboven beschreven normering is een manier om het materiaal te ordenen. Het is aan de instelling hoe hiermee omgegaan wordt. De verbetervoorstellen die Bureau De Bok formuleert, gelden als samenvatting van de vragen/onderwerpen waarbij vanuit deze meting verbetering mogelijk is. De door de instelling ondernomen verbeteractie hoeft echter niet direct uit de gestelde vragen en behandelde onderwerpen van deze meting voort te komen. Verbeterplannen kunnen onderdeel zijn van een groter geheel aan bestaande beleidsacties. 1.3 Opzet van deze rapportage De opzet van deze rapportage is als volgt. Hierna wordt per onderwerp uit de vragenlijst de uitkomst gegeven. De gestelde vragen en het aantal mensen dat de vraag heeft beantwoord (N=) is in de grafiek te vinden. Vervolgens worden de gemiddelde cijfers, de Net Promotor Score en de opmerkingen weergegeven. Het rapport eindigt met een beschrijving van de achtergrondkenmerken van de respondenten. 1 Er wordt gerekend met hele percentages. Scores vanaf 10% krijgen een verbetervoorstel. Als een vraag beantwoord is door minder dan 10 personen, wordt er geen verbetervoorstel geformuleerd.

4 3 1. Een luisterend oor RESULTATEN

5 4 4. Heeft u nog opmerkingen over de voorgaande vragen? Dan kunt u hier uw antwoorden toelichten. 1. Als ik vraag om te komen of om ergens mee te helpen, dan komen ze niet altijd. Ze zijn er mee bezig en het wordt wel beter. 2. De meesten hebben het zo druk dat er geen tijd is voor een praatje. 3. Er is niet altijd tijd voor een praatje. 4. Er worden wel eens afspraken vergeten. Daar moet bij herhaling over worden gesproken. 5. Er wordt geluisterd, maar er wordt niet altijd naar gehandeld. 6. Hangt van het personeelslid af. De ene luistert beter dan de andere. 7. Het personeel heeft het erg druk en weinig tijd voor een praatje. 8. Ik ben op mijzelf en kan zelf veel ondernemen. 9. In de vakantie zijn er uitzendkrachten, dan vind ik het moeilijker communiceren. Het liefste vast personeel. 10. Personeel moet vaak snel weer weg. 11. Praatje is niet nodig, daar heb ik geen behoefte aan. 12. Ze hebben het druk. 13. Ze hebben nooit ergens tijd voor. Ze hebben het altijd druk! De verzorgenden vinden het zelf ook vervelend. Ik vind het wel jammer dat het zo is. 14. Ze hebben nooit tijd voor een praatje en er wordt niet goed geluisterd. Verbetervoorstellen Een luisterend oor - Laat zien naar de bewoners te luisteren. Heb hierbij eventueel aandacht voor haastig te werk gaan van personeel (bij ervaren drukte). - Laat zien dat er tijd is voor een praatje met de bewoners over hoe het met ze gaat. Laat ook hier zien naar de bewoners te luisteren, vraag regelmatig hoe het met bewoners gaat.

6 5 2. Zinvolle dag 6. Waarom doet u niet mee aan de activiteiten? 1. Activiteiten zijn ouderwets. Dezelfde films worden meerdere keren vertoond. Weinig variatie. 2. Ik ben op mijzelf en kan zelf veel ondernemen. 3. Ik kan dat lichamelijk niet. 4. Ik wil niet meedoen. 5. Te moe om mee te doen. 6. Ze doen wel eens spelletjes, maar daar kan ik niet aan meedoen. Ik loop wel eens een rondje met de begeleiding.

7 6 10. Mist u nog activiteiten? 1. Activiteiten waarbij bewoners zelf ook mee kunnen zingen. In het algemeen zijn er weinig activiteiten. Ik mis yoga- activiteiten. 2. Een uitstapje, bijvoorbeeld met het Rode Kruis. 3. Graag meer activiteiten met muziek. 4. Ik deed mee met gymnastiek, maar dat was niet wat ik verwachtte. Ik zou wel graag ritmische gymnastiek op muziek willen. 5. Ik krijg niet altijd verteld dat er activiteiten zijn (ik kan het niet lezen). 6. Meer met elkaar omgaan en praten. De bewoners hebben in het algemeen weinig contact met elkaar. 7. Nee. (16x) 8. Voor mij is het genoeg vanwege lichamelijke beperkingen. Verbetervoorstellen Zinvolle dag In het algemeen geldt hier: - Zorg dat er genoeg activiteiten worden georganiseerd die aansluiten bij de behoeften van de bewoners. Onderzoek eventueel deze behoeften: zijn de activiteiten die georganiseerd worden nog van toepassing op een eventueel veranderde groep bewoners, zijn er individuele bewoners die behoefte hebben aan andere activiteiten, zijn er verschillen tussen wat mannen en vrouwen willen etc. Zorg dat bewoners ook naast de activiteiten die georganiseerd worden de mogelijkheid hebben om met andere bewoners in contact te komen. Heb hierbij ook aandacht voor eventuele verveling: hebben bewoners ook zelf voldoende te doen?

8 7 3. Wonen en leven Bewoners die deze vraag met nee, helemaal niet, een beetje, of grotendeels beantwoordden kregen een vervolgvraag: 12. Waarom geeft u dit antwoord? 1. Als ik aan het eind van de week geen maaltijd bestel, dan krijg ik ook maandag geen maaltijd. Ik heb mijn contactpersoon hier over aangesproken en deze week ging het weer goed. 2. De aardappelen en groente zijn altijd hetzelfde. Ik zou meer variatie willen. Het kan volgens mij anders en gevarieerder. 3. Er is vaak te veel eten. Het eten is niet echt lekker warm. 4. Graag iets meer variatie. Groente is erg gaar. Vlees is erg hard, moeilijk te kauwen. Bijna elke dag aardappelen. Zou graag meer pasta op het menu willen zien. 5. Het eten heeft weinig smaak. Geen zout of peper. 6. Het eten is hier goed. Het wordt keurig opgediend. 7. Het eten is meestal niet smakelijk. 8. Het eten is minder lekker dan vroeger. Broodmaaltijd is goed. Het is minder gezellig. 9. Het eten zou gevarieerder kunnen. De vis is niet echt vis. Het is niet echt slecht, ze doen hun best. Maar het zou beter kunnen. 10. Het is niet altijd even warm. 11. Het is vaak hetzelfde eten, niet gevarieerd. 12. Het vlees moet worden gesneden en dat gebeurt niet altijd even goed. 13. Over het algemeen is het goed, maar soms is het niet naar mijn smaak. 14. Soep is heerlijk. Vlees kan beter. Men moet eens kijken naar de menu's. Meer variatie is wenselijk.

9 8 Bewoners die deze vraag met nee, helemaal niet, een beetje, of grotendeels beantwoordden kregen een vervolgvraag: 16. Waarom geeft u dit antwoord? 1. De deuren beneden gaan niet altijd op de afgesproken tijden op slot. Er lopen veel mensen onaangekondigd binnen, om bijvoorbeeld klusjes te doen. 2. s Nachts wordt er gebeld en dan wordt er niets gezegd. Dat vind ik niet veilig. Ik ben ook wel eens bang voor verwarde bewoners. 3. Ze vergeten wel eens om de balkondeur te sluiten. Dat is niet veilig.

10 9 Bewoners die deze vraag met nee, helemaal niet, een beetje, of grotendeels beantwoordden kregen een vervolgvraag: 18. Waarom geeft u dit antwoord? 1. De bewoners gaan niet heel intensief met elkaar om. 2. Er is weinig echt contact. Er worden niet zoveel dingen samen gedaan. 3. Er komen steeds meer mensen die licht dementerend zijn. Daarmee is de omgang moeilijker. 4. Er zijn een aantal demente bewoners. Daarmee is de omgang moeilijker, maar het lukt wel. 5. Het is niet slecht, maar er is vooral contact met omwonenden. Bij het eten is het wel leuk. 6. Ik heb verder weinig contacten. Dat geldt voor meer bewoners. De sfeer is goed. 7. In de loop der jaren worden de contacten wat minder. Dat ligt ook aan mezelf. 8. Je hebt verschillende afdelingen en niet iedereen gaat met elkaar om. Er is dan veel afstand tussen de mensen. 9. Mensen gaan wel eens tegen je in. Dat is erg vervelend. 10. Veel bewoners blijven op de kamer en leer je niet kennen. 19. Heeft u nog opmerkingen over voorgaande vragen? Dan kunt u hier uw antwoorden toelichten. 1. De schoonmaak is goed, maar ze hebben wel erg weinig tijd. 2. Er is geen tijd om iets extra's te doen bij de schoonmaak. Enkele jaren geleden kon dat nog wel. 3. Schoonmaak is ondermaats. Er wordt om de spullen heen gestoft. 4. Te weinig tijd voor de schoonmaak. 5. De schoonmaaksters doen alles voor me. 6. Als ik soms een beetje in de war ben en ik voel me niet veilig, dan bel ik en dan komt er altijd direct een verzorgende bij me. 7. Met de ene bewoner heb je meer contact dan met de andere. 8. Er is een goede sfeer. Verbetervoorstellen Wonen en leven - Heb er aandacht voor dat de maaltijden aansluiten bij de smaak van de bewoners. Onderzoek eventueel de behoeften. De manier waarop het opdienen en nuttigen van de maaltijd wordt ervaren kan positief van invloed zijn op de smaakbeleving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan temperatuur, hygiënisch werken, keuze bij maaltijden, variatie, of men krijgt waar men voor gekozen heeft, etc. - Laat bewoners zien dat zij mee kunnen beslissen over wat er wordt schoongemaakt in het appartement. Probeer iets extra s in de schoonmaak te doen als de bewoner daar om vraagt.

11 10 4. Passende zorg

12 Vindt u dat uw familie/mantelzorger(s) voldoende betrokken worden bij de zorg (als u dat wenst)? 2018 (N=28) 3,6% 89,3% 7,1% 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% nee, helemaal niet een beetje grotendeels ja, helemaal n.v.t./weet niet

13 Heeft u nog opmerkingen over voorgaande vragen? Dan kunt u hier uw antwoorden toelichten. 1. De communicatie in het algemeen kan beter. Soms is men wat vaag. Dan wordt gezegd 'ik kom straks', maar wat is 'straks'? 2. De verzorgenden zijn heel vriendelijk en behulpzaam. 3. De verzorging zelf is goed. Je hebt als bewoner niet veel te zeggen. Er is veel nieuw personeel. 4. Er zijn vaak verschillende verzorgenden die niet altijd weten wat de afspraken zijn. Ze zijn vaak veel te haastig. 5. Extra's zijn niet nodig. Ik kan alles zelf. 6. Geen zorg nodig. 7. Ik weet bij wie ik moet zijn als ik ontevreden ben over een medewerker. 8. Ik wil graag van tevoren gewaarschuwd worden als personeel te laat is. Dan graag een nieuwe tijd doorgeven. 9. Ze hoeven voor mij niets extra's te doen. Ik kan nog veel zelf. Verbetervoorstellen Passende zorg - Laat bewoners meebeslissen over de inhoud van de te bieden zorg (welke zorg, wat kan men nog wel, wat wil men niet doen etc.). Heb aandacht voor het aangaan van het gesprek en laat zien open te staan voor wensen als bewoners veranderingen zouden willen. - Het grootste gedeelte van de bewoners geeft aan niet bekend te zijn met Caren Zorgt. Ga na of er behoefte is bij de bewoners om informatie te krijgen over Caren Zorgt en organiseer bijvoorbeeld een bijeenkomst, waarbij bewoners informatie krijgen en vragen kunnen stellen over Caren Zorgt. - Heb er aandacht voor dat er extra dingen, zoals het opruimen van de schone was, voor de bewoner worden gedaan. Laat zien dat er tijd is voor extra s. Vraag bewoners regelmatig of er nog iets voor ze gedaan kan worden, naast de dagelijkse taken die voor de bewoner uitgevoerd worden. Heb er aandacht voor dat er bewoners zijn die aangeven dat zij het zelf moeten vragen als er iets extra s gedaan moet worden.

14 13 Algemene waardering en opmerkingen 1. Gemiddelde cijfers In onderstaande tabel wordt het gemiddelde aanbevelingscijfer en de gemiddelde cijfers voor het verzorgingshuis, de verzorgenden en verpleegkundigen weergegeven. Gemiddelde aanbevelingscijfer Gemiddelde cijfer verzorgingshuis Gemiddelde cijfer verzorgenden en verpleegkundigen 9,3 7,7 7,9 In de tabellen hieronder wordt weergegeven hoeveel respondenten voor een cijfer hebben gekozen: 28. Zou u bij uw vrienden en familie aanbevelen? Een 0 betekent: zeer waarschijnlijk niet. Een 10 betekent: zeer waarschijnlijk wel. Frequentie Percentage Valide Percentage Cumulatieve Percentage Valide 1 1 3,6 3,7 3, ,1 7,4 11, ,6 3,7 14, ,1 7,4 22, ,0 77,8 100,0 Totaal 27 96,4 100,0 Missend 1 3,6 Totaal ,0 29. Welk cijfer geeft u het verzorgingshuis? Een 0 betekent: heel erg slecht. Een 10 betekent: uitstekend. Frequentie Percentage Valide Percentage Cumulatieve Percentage Valide ,1 33,3 33, ,7 63,0 96, ,6 3,7 100,0 Totaal 27 96,4 100,0 Missend 1 3,6 Totaal ,0 30. Welk cijfer geeft u de verzorgenden en verpleegkundigen? Een 0 betekent: heel erg slecht. Een 10 betekent: uitstekend. Frequentie Percentage Valide Percentage Cumulatieve Percentage Valide 6 1 3,6 3,8 3, ,4 23,1 26, ,1 61,5 88, ,1 7,7 96, ,6 3,8 100,0 Totaal 26 92,9 100,0 Missend 2 7,1 Totaal ,0

15 14 2. Net Promotor Score De scores bij de aanbevelingsvraag (Zou u bij uw vrienden en familie aanbevelen?) kunnen berekend worden tot de Net Promotor Score (NPS). Op basis van het gegeven cijfer worden mensen in drie categorieën ingedeeld: 1. Promotors = respondenten die een score van 8, 9 of 10 gegeven hebben 2. Passief Tevredenen = respondenten die een score van 7 gegeven hebben 3. Criticasters = respondenten die een score van 0 t/m 6 gegeven hebben Voor het huidige onderzoek betekent dit: Aantal Criticasters (0-6) 1 Aantal Passief Tevredenen (7) 2 Aantal Promotors (8-10) 24 Totaal N 27 % Criticasters (0-6) 3,7 % Passief Tevredenen (7) 7,4 % Promotors (8-10) 88,9 Met deze gegevens wordt voor de volgende NPS verkregen: In de tabel hieronder volgt een toelichting bij de NPS: Net Promotor Score +85,2 Positieve NPS (+) Meer cijfers van 8 t/m 10 dan cijfers van 0 t/m 6 Negatieve NPS (- ) Meer cijfers van 0 t/m 6 dan cijfers van 8 t/m 10 Minimale NPS (- 100) Alleen cijfers van 0 t/m 6 Maximale NPS (+100) Alleen cijfers van 8 t/m 10 NPS 0 Evenveel cijfers van 0 t/m 6 als cijfers van 8 t/m 10

16 15 3. Opmerkingen Alle opmerkingen die hieronder staan weergegeven zijn gescreend en eventueel geredigeerd om herkenbaarheid van respondenten te voorkomen. 31. Is er iets dat u willen veranderen? Waar bent u bijvoorbeeld ontevreden over? 1. Beter omgaan met elkaar. Meer tijd voor een gesprek. 2. De communicatie. 3. De gang schilderen. Moet nodig opgeknapt worden. Beter onderhoud. 4. De rolstoel staat vanwege brandvoorschriften nu in de badkamer. Daardoor is de badkamer nu erg vol. 5. Er worden te weinig activiteiten georganiseerd. Het is eigenlijk een dooie boel. De zaal is altijd leeg. Het aantal keren verhuizen in korte tijd heeft mij geen goed gedaan en heeft voor verwarring gezorgd. 6. Het belsysteem. Je krijgt iemand aan de lijn die bezig is. Dan krijg je vaak de indruk dat je stoort. Kijk of er een beter systeem is. Met de toename van dementerende ouderen lijkt het steeds meer op een verpleeghuis. Dat is erg confronterend. 's Avonds wordt ik aangesproken door mensen in verwarde toestand en er is dan niet genoeg personeel om dit op te vangen. Ook bij activiteiten worden beide groepen gecombineerd. Ik zou liever een scheiding zien. 7. Het eten zou gevarieerder kunnen. 8. Het eten. 9. Het is een verzorgingshuis, maar het lijkt meer op een verpleeghuis. Veel verwarde en dementerende mensen. 10. Het wordt erg warm in huis. Er zou een airco moeten worden geïnstalleerd. Ik mis antislip tegels in de douche. 11. Ik eet op mijn kamer. De manier van verstrekken van het eten zou ik willen veranderen. Ik zou willen kiezen voor de warme maaltijd 's avonds. En een aangepaste hoeveelheid eten, naar mijn wens en warmer dan nu. Dus meer maatwerk naar de wens van de bewoner. 12. Ik mis een eigen keukentje om zelf dingen te koken. Er is een elektrische kookplaat, maar die is niet aangesloten. 13. Ik zou graag een aparte slaapkamer willen. 14. Je ziet een toename van dementerende ouderen. Dat merk ik in de kwaliteit van de zorg. Na acht uur is de entree niet meer bemand. Wij bewoners moeten bezoekers binnen en buiten laten. Ook de post kan er niet in. 15. Meer doen met de bewoners. Meer wandelen, een uitstapje etc. 16. Meer tijd voor een praatje. 17. Niets. (11x)

17 Waar bent u tevreden over? 1. De activiteiten, de concerten. Ik heb een mooie woning met mooi uitzicht. 2. De behandeling, over alles. 3. De kamer is erg mooi. Het personeel doet hun best. 4. De verzorgenden. 5. De woning is erg mooi. 6. De woning is erg mooi. Over het algemeen ben ik tevreden. 7. De zorg is goed. 8. Het appartement. 9. Het eten. De zorg. Onder elkaar zijn. 10. Het is een erg mooie woning. 11. Het is precies volgens mijn verwachtingen: zeer positief. 12. Ik ben tevreden over de hele gang van zaken. 13. Ik woon hier met plezier. Over alles tevreden. 14. In het algemeen over alles. 15. In het algemeen wel tevreden. 16. Over alles. (6x) 17. Over alles. Je privacy wordt gerespecteerd. 18. Over de sfeer in het huis. 19. Over de verzorgenden. Ze zijn altijd heel lief en zorgzaam. 20. Over het appartement. 21. Over het wonen. 22. Verder over alles. De woning.

18 17 Achtergrondkenmerken De gemiddelde leeftijd van de bewoners die aan dit onderzoek hebben meegedaan is: 89,1 jaar De verdeling naar geslacht is: Frequentie Percentage Valide Percentage Cumulatieve Percentage Valide man 6 21,4 21,4 21,4 vrouw 22 78,6 78,6 100,0 Totaal ,0 100,0

19 Voor vragen of opmerkingen over deze rapportage kunt u contact opnemen met Bureau De Bok Dijkstraat 5, 8801 LR Franeker tel: info@bureaudebok.nl Bureau De Bok

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Westerholm Seniorenzorg in de Wijk. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Westerholm Seniorenzorg in de Wijk. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Westerholm Verslagjaar 2017 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Rikkers-Lubbers Groningen. Bewoners intramuraal Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Rikkers-Lubbers Groningen. Bewoners intramuraal Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Rikkers-Lubbers Groningen Bewoners intramuraal Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten...

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Cliënten Dagverzorging Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Cliënten Dagverzorging Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Schutse Zorg Tholen St. Annaland Cliënten Dagverzorging Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Informatie... 4 3.

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie. Bewoners intramuraal Verslagjaar 2014

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie. Bewoners intramuraal Verslagjaar 2014 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie Bewoners intramuraal Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Kenmerken cliënten...

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Cederhof Thuiszorg. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Cederhof Thuiszorg. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Cederhof Verslagjaar 2018 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten... 4 Resultaten Cederhof... 5 1. Gemiddelde

Nadere informatie

Overzicht aantal ingevulde vragenlijsten van De Schutse Zorg Tholen Aantal ingevulde vragenlijsten Sociaal Domein 84. Resultaten

Overzicht aantal ingevulde vragenlijsten van De Schutse Zorg Tholen Aantal ingevulde vragenlijsten Sociaal Domein 84. Resultaten Schutse Zorg Tholen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - De Schutse Zorg Tholen Doelgroep: Sociaal Domein verslagjaar 2018 -

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Villa Attent BV Nijverdal. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Villa Attent BV Nijverdal. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Villa Attent BV Nijverdal Zorg Thuis Verslagjaar 2017 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding...

Nadere informatie

Resultaten. 2. Heeft De Schutse Zorg Tholen voldoende aandacht voor uw verhaal? 33,3 56,3 23,5. Nee, helemaal niet Een beetje Grotendeels Ja, helemaal

Resultaten. 2. Heeft De Schutse Zorg Tholen voldoende aandacht voor uw verhaal? 33,3 56,3 23,5. Nee, helemaal niet Een beetje Grotendeels Ja, helemaal Schutse Zorg Tholen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - De Schutse Zorg Tholen Doelgroep: Bewoners intramuraal verslagjaar

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum. Sociaal Domein Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum. Sociaal Domein Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Akkrum Sociaal Domein Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. t Gerack De Mieden Uithuizermeeden. Bewoners intramuraal & Zorg Thuis Verslagjaar 2014

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. t Gerack De Mieden Uithuizermeeden. Bewoners intramuraal & Zorg Thuis Verslagjaar 2014 1 Rapport Cliëntervaringsonderzoek t Gerack De Mieden Uithuizermeeden Bewoners intramuraal & Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Respons

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem totaalrapportage alle locaties. PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2014

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem totaalrapportage alle locaties. PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2014 1 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Hof en Hiem totaalrapportage alle locaties PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Kenmerken

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorgbureau Endless Almere. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorgbureau Endless Almere. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Zorgbureau Endless Almere Zorg Thuis Verslagjaar 2018 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten... 3 3.

Nadere informatie

Bewoners Intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2017

Bewoners Intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2017 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Eilandzorg Schouwen-Duiveland Zierikzee Bewoners Intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2017 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd

Nadere informatie

Overzicht aantal ingevulde vragenlijsten per afdeling van De Schutse Zorg Tholen Aantal ingevulde vragenlijsten Kleinschalig Wonen 15.

Overzicht aantal ingevulde vragenlijsten per afdeling van De Schutse Zorg Tholen Aantal ingevulde vragenlijsten Kleinschalig Wonen 15. Schutse Zorg Tholen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - De Schutse Zorg Tholen Doelgroep: Naasten verslagjaar 2018 - - - -

Nadere informatie

Bewoners intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2015

Bewoners intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2015 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Grou Bewoners intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2015 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Rapport NPS+ meting. Eilandzorg Schouwen- Duiveland Hulp bij het Huishouden. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport NPS+ meting. Eilandzorg Schouwen- Duiveland Hulp bij het Huishouden. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport NPS+ meting Eilandzorg Schouwen- Duiveland Hulp bij het Huishouden Verslagjaar 2018 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Comfortzorg Heerenveen. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Comfortzorg Heerenveen. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Heerenveen Verslagjaar 2015 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten... 3 Resultaten... 4 1. Gemiddelde

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Centraalzorg Vallei en Heuvelrug. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Centraalzorg Vallei en Heuvelrug. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Centraalzorg Vallei en Heuvelrug Zorg Thuis Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek. Sociale Activering (Jobfactory) SMO Helmond

Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek. Sociale Activering (Jobfactory) SMO Helmond Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek Sociale Activering (Jobfactory) 2014 SMO Helmond Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Verslagjaar 2014 1 Inhoudsopgave cliënttevredenheidsonderzoek Sociale Activering

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. t Gerack Thuiszorg Noord Uithuizermeeden. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. t Gerack Thuiszorg Noord Uithuizermeeden. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek t Gerack Thuiszorg Noord Uithuizermeeden Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum. Bewoners intramuraal Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum. Bewoners intramuraal Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum Bewoners intramuraal Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Schutse Zorg Tholen St. Annaland Zorg Thuis Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorgbureau Endless Almere. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorgbureau Endless Almere. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Zorgbureau Endless Almere Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten... 3 Resultaten

Nadere informatie

Bewoners intramuraal, PG-vertegenwoordigers & Zorg Thuis Verslagjaar 2014

Bewoners intramuraal, PG-vertegenwoordigers & Zorg Thuis Verslagjaar 2014 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek St. Annaland Bewoners intramuraal, PG-vertegenwoordigers & Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons

Nadere informatie

Bewoners intramuraal, PG-vertegenwoordigers en Zorg Thuis 2014

Bewoners intramuraal, PG-vertegenwoordigers en Zorg Thuis 2014 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Westerholm Haren Bewoners intramuraal, PG-vertegenwoordigers en Zorg Thuis 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Eilandzorg Schouwen-Duiveland Zierikzee. Hulp bij het Huishouden

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Eilandzorg Schouwen-Duiveland Zierikzee. Hulp bij het Huishouden 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Eilandzorg Schouwen-Duiveland Zierikzee Hulp bij het Huishouden Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Verslagjaar 2017 Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. De Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Hulp bij het Huishouden

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. De Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Hulp bij het Huishouden 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek De Schutse Zorg Tholen St. Annaland Hulp bij het Huishouden Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Verslagjaar 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Gemiddelde scores

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Cederhof Kapelle. PG-vertegenwoordigers Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Cederhof Kapelle. PG-vertegenwoordigers Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Cederhof Kapelle PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2017 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO Inhoudsopgave 1 1. Inleiding...

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Eilandzorg Schouwen-Duiveland. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Eilandzorg Schouwen-Duiveland. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Eilandzorg Schouwen-Duiveland Zorg Thuis Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding...

Nadere informatie

Bewoners intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2016

Bewoners intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2016 Rapport Cliëntervaringsonderzoek St. Annaland Bewoners intramuraal & PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Bewoners intramuraal, PG-vertegenwoordigers & Zorg Thuis Verslagjaar 2014

Bewoners intramuraal, PG-vertegenwoordigers & Zorg Thuis Verslagjaar 2014 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Zierikzee Bewoners intramuraal, PG-vertegenwoordigers & Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum. PG-vertegenwoordigers Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum. PG-vertegenwoordigers Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum PG-vertegenwoordigers Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorgbureau Endless Almere. Zorg Thuis

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorgbureau Endless Almere. Zorg Thuis Rapport Cliëntervaringsonderzoek Zorgbureau Endless Almere Zorg Thuis Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker juli 2012 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Kenmerken respondenten... 3 3. Afspraken over

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Eilandzorg Schouwen-Duiveland Zierikzee. Hulp bij het Huishouden

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Eilandzorg Schouwen-Duiveland Zierikzee. Hulp bij het Huishouden 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Eilandzorg Schouwen-Duiveland Zierikzee Hulp bij het Huishouden Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Verslagjaar 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Gemiddelde

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Thuiszorg Dichtbij Groningen. Ervaringen met de Palliatieve Zorg Verslagjaar 2014

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Thuiszorg Dichtbij Groningen. Ervaringen met de Palliatieve Zorg Verslagjaar 2014 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Thuiszorg Dichtbij Groningen Ervaringen met de Palliatieve Zorg Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Kenmerken

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Hulp bij het Huishouden. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Verslagjaar 2016

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Hulp bij het Huishouden. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Verslagjaar 2016 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Schutse Zorg Tholen St. Annaland Hulp bij het Huishouden Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Verslagjaar 2016 Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum Wijkverpleegkundige Zorg Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum Wijkverpleegkundige Zorg Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum Wijkverpleegkundige Zorg Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorg Dichtbij Totaal + Senior Assist Care. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Zorg Dichtbij Totaal + Senior Assist Care. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Zorg Dichtbij Totaal + Senior Assist Care Zorg Thuis Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. t Gerack Hunsingoheerd Uithuizen. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. t Gerack Hunsingoheerd Uithuizen. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek t Gerack Hunsingoheerd Uithuizen Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering cliënten...

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Hof en Hiem Totaal + spiegelinformatie Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Kenmerken respondenten...

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Cederhof Kapelle. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Cederhof Kapelle. Zorg Thuis Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 0 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Cederhof Kapelle Zorg Thuis Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding...

Nadere informatie

Ervaringen bewoners Sint Elisabeth verpleeghuis Roosendaal

Ervaringen bewoners Sint Elisabeth verpleeghuis Roosendaal Ervaringen bewoners Sint Elisabeth verpleeghuis Roosendaal Meting 2016 Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: augustus 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek;

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Thuiszorg Dichtbij. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Thuiszorg Dichtbij. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Thuiszorg Dichtbij Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Kenmerken respondenten... 5 3. Afspraken over

Nadere informatie

Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek 2014 Maatschappelijke Opvang ambulant (woonbegeleiding)

Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek 2014 Maatschappelijke Opvang ambulant (woonbegeleiding) Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek 2014 Maatschappelijke Opvang ambulant (woonbegeleiding) SMO Helmond Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker verslagjaar 2014 1 Inhoudsopgave cliënttevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

RAPPORTAGE CLIËNTENRAADPLEGING SOMATISCHE BEWONERS DE OPEN HOF DECEMBER 2017

RAPPORTAGE CLIËNTENRAADPLEGING SOMATISCHE BEWONERS DE OPEN HOF DECEMBER 2017 RAPPORTAGE CLIËNTENRAADPLEGING SOMATISCHE BEWONERS DE OPEN HOF DECEMBER 2017 1. Inleiding In 2017 hebben we met het zorgkantoor ontwikkelafspraken gemaakt over een cliëntenraadpleging om de ervaringen

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V t Derkshoes Westerbork

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V t Derkshoes Westerbork Ervaringen thuiszorgcliënten V&V t Derkshoes Westerbork Gemeten met de CQI index April 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

Zorgcentra Betuweland

Zorgcentra Betuweland Zorgcentra Betuweland Verpleging en Verzorging Sancta Maria (5517) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 29 Zou u Sancta Maria bij vrienden en familie aanbevelen? 1 2 3 4 1.1A Ervaringen met

Nadere informatie

Zonnehuisgroep Amstelland

Zonnehuisgroep Amstelland Vertegenwoordigers cliënten psychogeriatrie Gerardus Majella (5766) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 23 Zou u Gerardus Majella bij vrienden en familie aanbevelen? 1.1 Ervaringen met maaltijden

Nadere informatie

Agenda. Uitkomsten cliëntenraadpleging Consumer Doel: Quality Index Presenteren van de uitkomsten van het onderzoek. Steenstraat

Agenda. Uitkomsten cliëntenraadpleging Consumer Doel: Quality Index Presenteren van de uitkomsten van het onderzoek. Steenstraat Agenda Uitkomsten cliëntenraadpleging Consumer Doel: Quality Index Presenteren van de uitkomsten van het onderzoek Alrijne Dialoog Zorggroep, over sterke- en Oever verbeterpunten en Steenstraat 22 Opbouw

Nadere informatie

CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 Locatie: Debbeshoek Vragenlijst Verzorgingshuis en Verpleeghuis/Somatiek Vragenlijst Cliëntvertegenwoordigers PG Cliënten Vragenlijst Wonen met zorg Vragenlijst Thuiszorg

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Centraalzorg Vallei en Heuvelrug Leusden. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Centraalzorg Vallei en Heuvelrug Leusden. Zorg Thuis Verslagjaar 2014. Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Rapport Cliëntervaringsonderzoek Centraalzorg Vallei en Heuvelrug Leusden Zorg Thuis Verslagjaar 2014 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Kenmerken respondenten...

Nadere informatie

Rapportage Verslagjaar 2012

Rapportage Verslagjaar 2012 Rapportage Verslagjaar 2012 Kwaliteitsdocument Verpleging, Verzorging en Thuiszorg OE-code: 30053 Inhoudsopgave Rapportage Verslagjaar 2012... 1 Kwaliteitsdocument Verpleging, Verzorging en Thuiszorg...

Nadere informatie

Rapportage Onderzoek Bewoners Westerkim. Maart 2018, drs. M. van Dijk. Omapp Advies,

Rapportage Onderzoek Bewoners Westerkim. Maart 2018, drs. M. van Dijk. Omapp Advies, Rapportage Onderzoek Bewoners Westerkim Maart 2018, drs. M. van Dijk Omapp Advies, www.omapp-advies.nl 1. Inleiding Van 17 januari tot 15 maart 2018 heeft de Westerkim een tevredenheidsmeting uitgevoerd

Nadere informatie

CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 Locatie: De Bettekamp Pagina 1 van 46 Vragenlijst Verzorgingshuis en Verpleeghuis/Somatiek Vragenlijst Wonen met zorg Terborg, december 2017 Inhoud Voorwoord... 3 Inleiding...

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten Volckaert-Oosterhout

Ervaringen thuiszorgcliënten Volckaert-Oosterhout Ervaringen thuiszorgcliënten Volckaert-Oosterhout Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: december 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en werkwijze

Nadere informatie

Locatierapport. CQ-meting. Zorggroep Groningen - Innersdijk

Locatierapport. CQ-meting. Zorggroep Groningen - Innersdijk Locatierapport CQ-meting Zorggroep Groningen - Innersdijk In opdracht van Zorggroep Groningen Schaaksport 102 Postbus 8047 9718 LM Groningen T: (050) 549 5715 I: www.zorggroepgroningen.nl Contactpersoon

Nadere informatie

Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna (Wonen met Zorg)

Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna (Wonen met Zorg) Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna (Wonen met Zorg) Bewonerstevredenheidsonderzoek, oktober 2014 2.1 Inleiding De conclusies hieronder zijn

Nadere informatie

Ervaringen cliënten (somatiek) SWZ-Sophieke Wassenaar

Ervaringen cliënten (somatiek) SWZ-Sophieke Wassenaar Ervaringen cliënten (somatiek) SWZ-Sophieke Wassenaar Meting 2014 Gemeten met de CQI index Januari 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: januari 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek;

Nadere informatie

Rapportage Verslagjaar 2012

Rapportage Verslagjaar 2012 Rapportage Verslagjaar 2012 Kwaliteitsdocument Verpleging, Verzorging en Thuiszorg OE-code: 5090 Inhoudsopgave Rapportage Verslagjaar 2012...1 Kwaliteitsdocument Verpleging, Verzorging en Thuiszorg...1

Nadere informatie

Brentano Amstelveen CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK VERTEGENWOORDIGERS VAN BEWONERS

Brentano Amstelveen CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK VERTEGENWOORDIGERS VAN BEWONERS Brentano Amstelveen CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK VERTEGENWOORDIGERS VAN BEWONERS Inhoudsopgave Inleiding... 2 Onderzoek... 3 Exclusiecriteria vertegenwoordigers bewoners... 3 Onderzoek... 3 Respons vertegenwoordigers

Nadere informatie

Ervaringen bewoners (somatiek) De Nieuwpoort Alkmaar Gemeten met de CQI index

Ervaringen bewoners (somatiek) De Nieuwpoort Alkmaar Gemeten met de CQI index Ervaringen bewoners (somatiek) De Nieuwpoort Alkmaar Gemeten met de CQI index Augustus 2013 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: augustus 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

Ervaringen cliënten somatiek De Open Waard Alerimus Oud Beijerland

Ervaringen cliënten somatiek De Open Waard Alerimus Oud Beijerland Ervaringen cliënten somatiek De Open Waard Alerimus Oud Beijerland Meting 2015 Gemeten met de CQI index April 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1

Nadere informatie

Zorgcentra Betuweland

Zorgcentra Betuweland Zorgcentra Betuweland Verpleging en Verzorging st. Liduina (5345) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 30 Zou u st. Liduina bij vrienden en familie aanbevelen? 1 2 3 4 1.1A Ervaringen met

Nadere informatie

FACTSHEET MTO Villa Attent BV, Nijverdal 7,9

FACTSHEET MTO Villa Attent BV, Nijverdal 7,9 Het onderzoek FACTSHEET MTO 2017 Villa Attent BV, Nijverdal Online, van 10 april t/m 22 mei Aantal benaderde medewerkers: 11 Aantal ingevulde vragenlijsten: 11 Respons: 100% Algemene waardering voor Villa

Nadere informatie

Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek Maatschappelijke Opvang niet-ambulant

Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek Maatschappelijke Opvang niet-ambulant Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek Maatschappelijke Opvang niet-ambulant Moveoo Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker januari 2012 1 Inhoudsopgave cliënttevredenheidsonderzoek Maatschappelijke Opvang

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V St. Elisabeth Gemeten met de CQI index

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V St. Elisabeth Gemeten met de CQI index Ervaringen thuiszorgcliënten V&V St. Elisabeth Gemeten met de CQI index December 2014 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: december 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

Ervaringen met de zorg: samenvatting op concernniveau

Ervaringen met de zorg: samenvatting op concernniveau Ervaringen met de zorg: samenvatting op concernniveau Analyse ZorgDNA Livio Versie 1.0 drs. J.J.A. Stavenuiter dr. H.G. van der Roest Utrecht, juli 2017 ZorgDNA Livio Pagina 1 ZorgDNA Onderzoek, advies

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Raffy Breda

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Raffy Breda Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Raffy Breda Gemeten met de CQI index Februari 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

Ervaringen bewoners Sint Elisabeth verzorgingshuis Roosendaal

Ervaringen bewoners Sint Elisabeth verzorgingshuis Roosendaal Ervaringen bewoners Sint Elisabeth verzorgingshuis Roosendaal Meting 2016 Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: augustus 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek;

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Leystroom

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Leystroom Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Leystroom Gemeten met de CQI index Februari 2016 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: februari 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

Uitkomsten CQ-index VV&T interviews met bewoners

Uitkomsten CQ-index VV&T interviews met bewoners Dit onderzoek is uitgevoerd volgens de richtlijnen van de CQ-index. Uitkomsten CQ-index VV&T interviews met bewoners ViVa! Zorggroep Vergelijking van alle locaties mei juni 0 Publicatie van (delen van)

Nadere informatie

ConsumerQuality Index Uitkomsten cliëntenraadpleging Sociale Geriatrie 1 april 2015

ConsumerQuality Index Uitkomsten cliëntenraadpleging Sociale Geriatrie 1 april 2015 ConsumerQuality Index Uitkomsten cliëntenraadpleging Sociale Geriatrie 1 april 2015 Agenda Doel: Presenteren van de uitkomsten van het onderzoek Dialoog over sterke- en verbeterpunten Opbouw presentatie:

Nadere informatie

Brentano Amstelveen CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK BEWONERS

Brentano Amstelveen CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK BEWONERS Brentano Amstelveen CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK BEWONERS Inhoudsopgave Inleiding... 2 Onderzoek... 3 Steekproeftrekking... 3 Exclusiecriteria bewoners... 3 Onderzoek... 3 Respons bewoners... 4 Resultaten

Nadere informatie

CQI-Concernrapport Volckaert

CQI-Concernrapport Volckaert Ervaringen van somatische cliënten, contactpersonen van cliënten met een psychogeriatrische indicatie en thuiszorg cliënten CQI-Concernrapport Volckaert Juni 2015 Samenstelling: drs. J.J. Haamers, Versie:

Nadere informatie

Ervaringen cliënten somatiek De Buitensluis Alerimus Numansdorp

Ervaringen cliënten somatiek De Buitensluis Alerimus Numansdorp Ervaringen cliënten somatiek De Buitensluis Alerimus Numansdorp Meting 2015 Gemeten met de CQI index April 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek;

Nadere informatie

Ervaringen bewoners St. Elisabeth - verpleeghuis Roosendaal

Ervaringen bewoners St. Elisabeth - verpleeghuis Roosendaal Ervaringen bewoners St. Elisabeth - verpleeghuis Roosendaal Meting 2014 Gemeten met de CQI index November 2014 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: november 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1

Nadere informatie

Rapportage Thuiszorgmeting

Rapportage Thuiszorgmeting Rapportage Thuiszorgmeting Versie 1.0.0 Drs. J.J. Laninga juli 2018 www.triqs.nl Voorwoord Met genoegen bieden wij u hierbij de rapportage aan over de uitgevoerde thuiszorgmeting. Deze rapportage bevat

Nadere informatie

CQI-Concernrapport Volckaert

CQI-Concernrapport Volckaert Ervaringen van somatische cliënten, contactpersonen van cliënten met een psychogeriatrische indicatie en thuiszorg cliënten CQI-Concernrapport Volckaert December 2017 Samenstelling: drs. J.J. Haamers,

Nadere informatie

Consumer Quality Index

Consumer Quality Index Consumer Quality Index Uitkomsten cliëntenraadpleging Alrijne Zorggroep, locatie Oudshoorn 22 september 206 Agenda Doel: Presenteren van de uitkomsten van het onderzoek Dialoog over sterke- en verbeterpunten

Nadere informatie

Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna door vertegenwoordigers bewoners (Beschermd Wonen)

Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna door vertegenwoordigers bewoners (Beschermd Wonen) Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna door vertegenwoordigers bewoners (Beschermd Wonen) Bewonerstevredenheidsonderzoek, oktober 2014 Inleiding

Nadere informatie

CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 Locatie: Schuylenburgh Vragenlijst Verzorgingshuis en Verpleeghuis/Somatiek Vragenlijst Cliëntvertegenwoordigers PG Cliënten Vragenlijst Thuiszorg (+1 wonen met zorg)

Nadere informatie

Ervaringen met zorg van personen die thuiszorg ontvangen

Ervaringen met zorg van personen die thuiszorg ontvangen Ervaringen met zorg van personen die thuiszorg ontvangen Onderzoek van ZorgDNA naar ervaringen met zorg op basis van een enquête onder thuiswonende cliënten Verpleeghuis Bergweide Versie 1.0 drs. J.J.A.

Nadere informatie

Rapportage cliëntervaringsmeting dagverzorging

Rapportage cliëntervaringsmeting dagverzorging Rapportage cliëntervaringsmeting dagverzorging Leger des Heils Versie 1.0.0 Drs. A. Weynschenk Juli 2012 www.triqs.nl VOORWOORD Met genoegen bieden wij u hierbij de rapportage aan over de uitgevoerde meting.

Nadere informatie

CQI-Concernrapport Accolade Zorg

CQI-Concernrapport Accolade Zorg Ervaringen van somatische cliënten, contactpersonen van cliënten met een psychogeriatrische indicatie en thuiszorg cliënten CQI-Concernrapport Accolade Zorg September 2016 Samenstelling: drs. J.J. Haamers,

Nadere informatie

De Stouwe. Vonder (4964) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 18 Zou u Vonder bij vrienden en familie aanbevelen?

De Stouwe. Vonder (4964) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 18 Zou u Vonder bij vrienden en familie aanbevelen? De Stouwe Verpleging en Verzorging Vonder (4964) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 18 Zou u Vonder bij vrienden en familie aanbevelen? 1 2 3 4 1.1A Ervaringen met maaltijden: smaak 3,3

Nadere informatie

Ervaringen contactpersonen van cliënten van De Buitensluis-verpleegafdeling Numansdorp Alerimus

Ervaringen contactpersonen van cliënten van De Buitensluis-verpleegafdeling Numansdorp Alerimus Ervaringen contactpersonen van cliënten van De Buitensluis-verpleegafdeling Numansdorp Alerimus Gemeten met de CQ-Index April 2015 Samenstelling: drs. J.J. Haamers, Versie: april 2015 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Uitkomsten CQ-index VV&T vertegenwoordigers van bewoners

Uitkomsten CQ-index VV&T vertegenwoordigers van bewoners Dit onderzoek is uitgevoerd volgens de richtlijnen van de CQ-index. Uitkomsten CQ-index VV&T vertegenwoordigers van bewoners ViVa! Zorggroep Vergelijking van alle locaties mei juni 0 Publicatie van (delen

Nadere informatie

CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 CLIËNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 Locatie: Antonia Vragenlijst Verzorgingshuis en Verpleeghuis/Somatiek Vragenlijst Cliëntvertegenwoordigers PG Cliënten Terborg, december 2017 Inhoud Voorwoord... 2 Inleiding...

Nadere informatie

nee -> einde vragenlijst nee -> einde vragenlijst % ja % v01 0 0% %

nee -> einde vragenlijst nee -> einde vragenlijst % ja % v01 0 0% % 04 Uitkomsten meting 1 Inleiding In dit hoofdstuk worden, per thema uit de vragenlijst, de resultaten van de meting gepresenteerd. De resultaten zullen op vraagniveau worden behandeld en waar mogelijk

Nadere informatie

Locatierapport. CQ-meting NNCZ Woonzorgcentrum De Zonnehof. Uitvoerende organisatie ZorgfocuZ BV Sylviuslaan 5 Postbus AL Groningen

Locatierapport. CQ-meting NNCZ Woonzorgcentrum De Zonnehof. Uitvoerende organisatie ZorgfocuZ BV Sylviuslaan 5 Postbus AL Groningen Locatierapport CQ-meting NNCZ Woonzorgcentrum De Zonnehof In opdracht van NNCZ Postbus 379 7900 AJ Hoogeveen T: (0528) 200 200 I: www.nncz.nl Contactpersoon Mevr. P. De Jong - Bunt Uitvoerende organisatie

Nadere informatie

CLIËNTERVARINGSONDERZOEK

CLIËNTERVARINGSONDERZOEK CLIËNTERVARINGSONDERZOEK Huishoudelijke Hulp Gemeente Loppersum Wmo Support Datum: 15 maart 2017 Versie: Definitief 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding... 3 2.1 Waarom huisbezoeken?... 3 2.2 Leeswijzer... 3 3

Nadere informatie

Rapportage cliëntervaringsonderzoek

Rapportage cliëntervaringsonderzoek Rapportage cliëntervaringsonderzoek Versie 2.0.0 Drs. J.J. Laninga december 2017 www.triqs.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Leeswijzer... 4 Methode... 5 Uitkomsten meting... 6 Samenvatting...

Nadere informatie

04 Uitkomsten meting. 1 Inleiding. 2 De ontvangen zorg

04 Uitkomsten meting. 1 Inleiding. 2 De ontvangen zorg 04 Uitkomsten meting 1 Inleiding In dit hoofdstuk worden, per thema uit de vragenlijst, de resultaten van de meting gepresenteerd. De resultaten zullen op vraagniveau worden behandeld en waar mogelijk

Nadere informatie

Tevredenheid zorg- en dienstverlening Verzorgingshuis Unit 1, Unit 2, Unit 3 en Klaproos Oktober 2017

Tevredenheid zorg- en dienstverlening Verzorgingshuis Unit 1, Unit 2, Unit 3 en Klaproos Oktober 2017 Tevredenheid zorg- en dienstverlening Verzorgingshuis Unit 1, Unit 2, Unit 3 en Klaproos Oktober 2017 Afdeling kwaliteit Pagina 1 van 12 Voorwoord Eén van de vereiste uit het kwaliteitskader is dat elke

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Huize het Oosten Gemeten met de CQI index

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Huize het Oosten Gemeten met de CQI index Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Huize het Oosten Gemeten met de CQI index April 2014 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en

Nadere informatie

CQI-Concernrapport Volckaert

CQI-Concernrapport Volckaert Ervaringen van somatische cliënten, contactpersonen van cliënten met een psychogeriatrische indicatie en thuiszorg cliënten CQI-Concernrapport Volckaert December 2016 Samenstelling: drs. J.J. Haamers,

Nadere informatie

Cliëntervaringsonderzoek

Cliëntervaringsonderzoek Cliëntervaringsonderzoek Hoofdrapportage Stichting Het Lichtpunt Meting april 2014 Uw consultant Carolien Wannyn E: carolien.wannyn@effectory.com T: +31 (0)20 30 50 100 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Inleiding

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Open Waard Alerimus Oud-Beijerland

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Open Waard Alerimus Oud-Beijerland Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Open Waard Alerimus Oud-Beijerland Gemeten met de CQI index April 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek;

Nadere informatie

Thuiszorg Cliënten. Ervaringen thuiszorgcliënten Van Ommerenpark. Meting Gemeten met de CQI index

Thuiszorg Cliënten. Ervaringen thuiszorgcliënten Van Ommerenpark. Meting Gemeten met de CQI index Ervaringen thuiszorgcliënten Van Ommerenpark Meting 2017 Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en werkwijze

Nadere informatie

Locatierapport. CQ-meting. Zorggroep Groningen - Bloemhof. Uitvoerende organisatie ZorgfocuZ BV Leonard Springerlaan 23a Postbus AL Groningen

Locatierapport. CQ-meting. Zorggroep Groningen - Bloemhof. Uitvoerende organisatie ZorgfocuZ BV Leonard Springerlaan 23a Postbus AL Groningen Locatierapport CQ-meting Zorggroep Groningen - Bloemhof In opdracht van Zorggroep Groningen Schaaksport 102 Postbus 8047 9718 LM Groningen T: (050) 549 5715 I: www.zorggroepgroningen.nl Contactpersoon

Nadere informatie