Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragenlijst voor de verkoop van een woning"

Transcriptie

1 Vragenlijst voor de verkoop van een woning Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig informatie te verstrekken over uw huis, ook als die informatie minder gunstig lijkt voor de verkoop. Als gebreken en dergelijke tijdig gemeld worden, kan uw makelaar ervoor zorgen dat daarover goede afspraken met de koper worden gemaakt. U kunt bijvoorbeeld afspreken dat bepaalde gebreken geheel voor rekening en risico van de koper komen. Als het gebrek niet ter sprake komt loopt u het risico dat de koper u daar achteraf alsnog aansprakelijk voor stelt. De kosten kunnen dan soms hoog oplopen. De lijst is bedoeld om u te helpen bij het verzamelen van informatie over het huis. Vul de lijst zo volledig mogelijk in en uiteraard naar waarheid. De lijst is onderverdeeld in een deel A en een deel B. Deel A bevat onder meer vragen over de financiering van het pand en is alleen bestemd voor u en uw makelaar. Deel B bevat vragen over de toestand van de onroerende zaak en kan ook worden verstrekt aan de koper, bijvoorbeeld bij het sluiten van de koopovereenkomst of voorafgaand daaraan. Vragen voor de verkoop van een woning Vragenlijst B Zijn er nadat u het perceel in eigendom heeft verkregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld van het pand? Zijn er voor zover u bekend mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? (denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van een poort, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met buren, toezeggingen, erfafscheidingen) Zo, welke zijn dat: 3. Erfpacht, opstal, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, overige rechten, verplichtingen Rusten er voor zover u weet rechten op het perceel, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten of verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, rechten van wederinkoop, huurkoop, concurrentiebedingen etc.? Zo, welke? Indien er sprake is van erfpacht of opstalrecht, hoe hoog is de canon per ar? Per welke datum kan de canon worden aangepast?

2 4. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? Is er sprake van ruilverkaveling? Is er sprake van onteigening? 5. Kadastrale grenzen Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? Zo, waaruit bestaat die afwijking? Zijn de grenzen door het Kadaster in de periode dat u er woonde opgemeten? Zo, bescheiden van het Kadaster bijvoegen s.v.p. Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Zo, graag nader toelichten: 6. Verhuur Is het huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? Zo, is er een huurcontract? (s.v.p. bijvoegen) Welk gedeelte is verhuurd of bij andere(n) in gebruik? Welke delen vallen onder het gezamenlijk gebruik? Welke zaken zijn van de huurder en mag hij verwijderen bij ontruiming? (bijvoorbeeld: geiser, keuken, lampen) Heeft de huurder een waarborgsom gestort?, welk bedrag? Heeft u nog andere afspraken met de huurder(s) gemaakt? Zo, welke? 7. Procedures Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, huurcommissie, gemeente of een andere instantie (bijvoorbeeld onteigening, ontruiming, executie verkoop)? Zo, welke is/zijn dat? 8. Monumenten, beschermd stads- of dorpsgezicht Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit genomen is tot een aanwijzing van uw pand? 9. Onderhoudscontacten, garanties Zijn u onderhoudscontracten en/of garantieregelingen bekend van goederen die mee verkocht worden? Zijn daarvan contracten of garantieregelingen overdraagbaar aan de koper? (voorbeelden: G.I.W.-garantie, c.v.-ketel-onderhoudsabonnement, garantie m.b.t. keukenapparatuur, boiler etc.) Nadere bijzonderheden: 10. Premies Valt de woning onder een premie- of subsidieregeling? 11. Terug te vorderen subsidies Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van het pand voor een deel kunnen worden teruggevorderd? (denk aan subsidies voor onderhoud, verbouwing, isolatie. Deze gelden vooral bij monumentenpanden.)

3 12. Aanschrijvingen Zijn u door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? 13. Onbewoonbaarverklaring Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? 14. Verbouwingen Is er een verbouwing uitgevoerd of iets aan- of bijgebouwd waarvoor formeel toestemming nodig was van de gemeente (bijvoorbeeld bouwvergunning)? Zo, heeft de gemeente toestemming gegeven? Zijn er isolerende voorzieningen in het pand aangebracht? Zo, welke? : Dubbele beglazing, dak- spouw-, muur- en vloerisolatie dak isolatie (evt. garantiebewijzen e.d. graag bijvoegen) 15. Installaties Is de elektrische installatie vernieuwd? Geheel / gedeeltelijk / alle groepen Hoe oud is de cv ketel? (BJ) 2012 welk ar: welk ar: Merk ketel : Remeha Avanta 16. Omzetbelasting Is er bij verkoop sprake van een omzetbelasting? (bijvoorbeeld omdat het een voormalig bedrijfsonroerend goed is, of een woonhuis met praktijkgedeelte, of omdat u pas ingrijpend hebt verbouwd) 17. Gebruik Hoe gebruikt u de onroerende zaak nu: woning (bijvoorbeeld woning, praktijk, winkel, opslag) Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan? 18. Gebreken Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (denk hierbij aan de leidingen voor ga, water en elektra, geiser, boiler, c.v., mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.) Opmerkingen: Afzuigkap is van binnen niet afgewerkt maar werkt goed. Is er voor zover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot)? (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen bijv. balkons kunnen aangetast zijn.) Is het pand voor zover u bekend aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte, zwammen of andere schimmels? Zo, door: Beschrijf de kwaliteit van de vloer op de begane grond: beton Als in het verleden maatregelen zijn genomen tegen één of meer in deze vraag genoemde gebreken s.v.p. aangeven welke maatregelen waartegen zijn genomen: (evt. facturen / garantiebewijzen bijvoegen) Zijn u nog andere gebreken of bezwaren bekend die voor een koper van belang kunnen zijn bij het nemen van een koopbeslissing? Toelichting: Bij harde regen en extreme wind uit het noorden sijpelt water langs ramen van Fnidsen zijde. Gebeurt bijna nooit, moet echt extreem waaien + regenen.

4 19. Verontreinigingen Is voor zover u bekend, de bodem verontreinigd of is er reden om te vermoeden dat de bodem verontreinigd is? Heeft de gemeente of de provincie u een onderzoeks- of sneringsbevel opgelegd? Is er voor zover u bekend een olietank in de grond aanwezig? Zo, is deze geleegd of geschoond? Is voor zover u bekend de gevel ooit gereinigd? Zo, volgens welke methode? Droog (met grit) Nat (chemisch, met water nagespoeld) Zijn er voor zover u bekend in het pand en/of in een bijgebouw (berging, garage etc.) eternietplaten asbestcementplaten of ander asbesthoudend materiaal aangebracht? (eternietplaten zijn harde platen, ongeveer een halve centimeter dik, grijskeurig indien ze ongeverfd zijn) Blijft er in het pand zeil achter, al of niet vastgelijmd, dat aangeschaft is tussen 1960 en 1982? 20. Riolering Is de woning aangesloten op het gemeentelijk riool? Zo, hoe? Zo, op welke wijze vindt de afvoer van afvalstoffen dan plaats? 21. Septictank Is er voor zover u bekend een septictank in het perceel aanwezig? 22. Huur, lease Zijn er bepaalde zaken in uw huis gehuurd of geleast (bijvoorbeeld de c.v.-ketel, kozijnen) Zo, welke: 23. Gemeente- en waterschapsbelasting Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslagen: Onroerend zaak belasting: 178,92 Gebruik: Zakelijk recht: Belasting ar: 2019 Waterschapslasten: nog niet ontvangen Belastingar: 2019 Baat-/bouwgrondbelasting/verontreinigingsheffing/rioolrecht: Belastingar: , Energienota Welke voorschotbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? Nuon 133,00 Gas & elektra Denk hierbij aan de volgende zaken: gas/ water /elektra / kabel 25. Achterstallige betalingen Hebt u alle nutsbedrijven en gemeentelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald? Toelichting: Hebt u alle erfpachtcanons betaald? 26. appartementsrecht of lidmaatschapsrecht Indien uw pand geen appartement, flat, boven- of benedenwoning is kunt u de volgende vragen overslaan. Denkt u wel aan de ondertekening?

5 Is er een vereniging van eigenaren (VVE)? Is er een coöperatieve flatexploitatievereniging (coöperatie)? Als er sprake is van een vereniging van eigenaren of een coöperatie, wordt er wel eens een ledenvergadering gehouden? (tevens whats appgroep met alle eigenaren) Zo, hoe vaak? Ongeveer 1X per ar Betaalt u maandelijks / arlijks / per kwartaal een bedrag aan de vereniging? Zo, hoeveel? 95,09 per maand Zijn alle aan de vereniging verschuldigde bedragen betaald? Wie is de administrateur of secretaris / penningmeester van de vereniging: Ronald Bok Indien niet bekend s.v.p. aangeven aan welke persoon of bedrijf u de (periodieke) bijdragen betaalt. 27. Overige informatie Overige zaken die de koper moet weten: - Afvalcontainer op waagplein - Parkeren met vergunning in garage / straat

Vragenlijst voor de verhuur van een woning

Vragenlijst voor de verhuur van een woning Vragenlijst voor de verhuur van een woning Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verhuurder verplicht bent om uitvoerig informatie te verstrekken over uw huis, ook als die informatie minder gunstig lijkt

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nic. Stellingwerf 36, 4254EV Sleeuwijk Postbus 30, 4254 ZG Sleeuwijk Tel. 0183-310412 Fax 0183-310051 Mob.06-10405478 Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde 1. Andere overeenkomsten - Zijn er nadat u het huis in eigendom heeft verkregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Christinastraat 8 te Groningen

Christinastraat 8 te Groningen Christinastraat 8 te Groningen Vraagprijs 139.500 k.k. Bouwjaar 1965 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang, een moderne meterkast en middels een opstapje

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld

Nadere informatie

Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE

Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NVM Makelaarskantoor G. Kok B.V. Burg. F.H. van Kempensingel 12 3055 BJ Rotterdam telefoon : 010 418 11 08 fax : 010 422 71 31 e-mail : info@gkok.nl www.gkok.nl

Nadere informatie

Lutherstraat 36 te Groningen

Lutherstraat 36 te Groningen Lutherstraat 36 te Groningen Vraagprijs 285.000 k.k. Bouwjaar 2001 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang en een hangend Toilet L-vormige Woonkamer met

Nadere informatie

Hoofdstraat 63 NIEUWOLDA

Hoofdstraat 63 NIEUWOLDA Hoofdstraat 63 NIEUWOLDA vraagprijs euro 129.000,- kosten koper adres: Hoofdstraat 63 postcode: 9944 AC plaatsnaam: NIEUWOLDA vraagprijs: euro 129.000,koopconditie: kosten koper aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Cremersheerd 3 te Loppersum

Cremersheerd 3 te Loppersum Cremersheerd 3 te Loppersum Vraagprijs 279.500 k.k. Bouwjaar 2002 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang en een hangend toilet Oppervlakte L-vormige Living

Nadere informatie

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Landzichtlaan 28 te 2101 ZH Heemstede

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Landzichtlaan 28 te 2101 ZH Heemstede Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Landzichtlaan 28 te 2101 ZH Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Svp invullen en omcirkelen wat van toepassing is (N.v.t.= niet van toepassing, NB=niet bekend) Torenvalk 50 Wanneer heeft u het pand in eigendom verkregen?

Nadere informatie

Simonszand 32 DELFZIJL

Simonszand 32 DELFZIJL Simonszand 32 DELFZIJL vraagprijs euro 144.500,- kosten koper adres: Simonszand 32 postcode: 9931 AS plaatsnaam: DELFZIJL vraagprijs: euro 144.500,koopconditie: kosten koper aanvaarding: in overleg verkoopstatus:

Nadere informatie

Jakob Israel de Haanstraat 16 te Groningen

Jakob Israel de Haanstraat 16 te Groningen Jakob Israel de Haanstraat 16 te Groningen Vraagprijs 239.500 k.k. Bouwjaar 1997 Indeling en globale afmetingen Oppervlakte Begane grond Hal/Entree met plavuizen, de trapopgang, het toilet en een deur

Nadere informatie

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen?

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? Vragenlijst inzake het object: het appartementsrecht, ondermeer rechtgevende op het uitsluitend gebruik van het appartement en verdere aanhorigheden, staande en gelegen Wasserij- Annalaan 61 te 2101 PB

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brinklaan 126 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brinklaan 126 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs 129.500,- kosten koper TE KOOP Brinklaan 126 Apeldoorn Op leuke locatie aan gezellige winkelstraat in het centrum gelegen 2- kamer(hoek)appartement op de 3e verdieping

Nadere informatie

Bijlage bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. Inzake het object:

Bijlage bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. Inzake het object: Bijlage bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. Inzake het object: Deze bijlage is onderdeel van de bemiddelingsopdracht. Personalia opdrachtgever: Opdrachtgever(s) Naam: Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum:

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Svp invullen en omcirkelen wat van toepassing is (N.v.t.= niet van toepassing, NB=niet bekend) Tjalk 22 Wanneer heeft u het pand in eigendom verkregen?

Nadere informatie

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)...

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)... Onderstaande lijst is bedoeld als hulpmiddel voor u als verkoper bij het verzamelen van informatie over uw woning. Als verkoper bent u namelijk verplicht om de koper zo volledig mogelijk de juiste informatie

Nadere informatie

Gegevens object: Omschrijving object Adres Postcode Plaats Kadastrale gegevens - Gemeente - Sectie - Nummer - Grootte - Omschrijving - Eigendom

Gegevens object: Omschrijving object Adres Postcode Plaats Kadastrale gegevens - Gemeente - Sectie - Nummer - Grootte - Omschrijving - Eigendom VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN ONROEREND GOED Gegevens object: Omschrijving object Adres Postcode Plaats Kadastrale gegevens - Gemeente - Sectie - Nummer - Grootte - Omschrijving - Eigendom Persoonlijke

Nadere informatie

Slimmer Kopen -woning

Slimmer Kopen -woning Vragenlijst bij de terugkoop van uw Slimmer Kopen -woning Persoonlijke gegevens Naam: Adres van uw woning: 1. Benodigde documenten Om de terugkoop van uw woning zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen

Nadere informatie

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen?

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Franz Schubertlaan 2 te 2102 EL Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis

Nadere informatie

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden J. Dixlaan 28 te 2104 CG Heemstede

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden J. Dixlaan 28 te 2104 CG Heemstede Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden J. Dixlaan 28 te 2104 CG Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig informatie te

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B Indien nodig, kan nadere informatie aan het einde van deze vragenlijst worden aangegeven of bij de tekst. Als er twijfel is over de juiste beantwoording,

Nadere informatie

Hoge Voetpad 8 - Niekerk Grootegast

Hoge Voetpad 8 - Niekerk Grootegast - Vraagprijs 249.500,= k.k. Vraagprijs 249.500,= k.k. Omschrijving - Op rustige hoeklocatie gelegen goed onderhouden vrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen garage, vrijstaande stenen berging, extra

Nadere informatie

3. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing, of een voorstel daartoe? Is er sprake van ruilverkaveling?

3. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing, of een voorstel daartoe? Is er sprake van ruilverkaveling? Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht, ondermeer rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bovenwoning en verdere aanhorigheden, staande en gelegen Binnenweg 155 A te

Nadere informatie

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING De onroerende zaak Adres Straat + huisnummer Postcode Plaats 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u de woning in eigendom heeft gekregen nog eventuele aanvullende

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel B Indien nodig, kan nadere informatie aan het einde van deze vragenlijst worden aangegeven of bij de tekst. Als er twijfel is over de juiste beantwoording,

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel A

Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel A Vragenlijst voor de verkoop van een woning deel A Deze vragenlijst is ter informatie van de makelaar en wordt niet aan derden verstrekt. Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het

Nadere informatie

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven.

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Vragenlijst voor de verkoop van uw woning U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Persoonlijke gegevens Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel:

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel: Van Houtenlaan 60, 9722 GV Groningen Vraagprijs 145.000,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Helpman op de eerste verdieping van een Appartementencomplex bevindt zich dit APPARTEMENT Bouwjaar 1954 voorzien

Nadere informatie

Authentiek wonen. ZWOLLE Narcisstraat 10. vraagprijs k.k

Authentiek wonen. ZWOLLE Narcisstraat 10. vraagprijs k.k Authentiek wonen ZWOLLE Narcisstraat 10 vraagprijs 250.000 k.k. 038-422 69 20 info@namaco-vanswoll.nl www.namaco.nl/zwolle Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

ROSMOLENSTRAAT 47 LEUSDEN

ROSMOLENSTRAAT 47 LEUSDEN ROSMOLENSTRAAT 47 LEUSDEN Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, ROSMOLENSTRAAT 47 VRAAGPRIJS 259.000,00 k.k. GOED ONDERHOUDEN WONING

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Holwierdepad 11. Arnhem

Holwierdepad 11. Arnhem Holwierdepad 11 te Arnhem Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

Deel 2 (informatie voor kopers)

Deel 2 (informatie voor kopers) Vragenlijst bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. 03-03-2019 Deze bijlage is onderdeel van de bemiddelingsopdracht. Deel 2 (informatie voor kopers) 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Brochure. Tiarastraat 44 te Almere Buiten (Sieradenbuurt) Vraagprijs: 212.000,00 k.k. Aanvaarding: in overleg.

Brochure. Tiarastraat 44 te Almere Buiten (Sieradenbuurt) Vraagprijs: 212.000,00 k.k. Aanvaarding: in overleg. Brochure Tiarastraat 44 te Almere Buiten (Sieradenbuurt) Vraagprijs: 212.000,00 k.k. Aanvaarding: in overleg. Tiarastraat 44 Sieradenbuurt Almere Buiten. Zeer ruime tussenwoning (bj. 2006) met DAKKAPEL,

Nadere informatie

TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81

TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81 TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81 Omschrijving: CELEBESSTRAAT 37A TE GRONINGEN Volledig gerenoveerde bovenwoning nabij het centrum van Groningen in de gezellige

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning DEEL B Persoonlijke gegevens Adres te verkopen perceel Zeevliet 18 te Benschop 1.

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Heeft u meer informatie? Aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst kunt u het aanvullen. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als u

Nadere informatie

NEE NEE NEE NEE NEE NEE

NEE NEE NEE NEE NEE NEE 1. Deze vragenlijst heeft betrekking op het appartement/perceel Adres:.Oudenoord 418 Postcode/Plaats:.3513EX Bouwjaar: 1951 2. Aankoop en gebruik Zijn er nadat u destijds eigenaar geworden bent, nog andere

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

H.E. Buurmasingel 12 ZUIDBROEK

H.E. Buurmasingel 12 ZUIDBROEK H.E. Buurmasingel 12 ZUIDBROEK vraagprijs euro 189.500,- kosten koper adres: H.E. Buurmasingel 12 postcode: 9636 EA plaatsnaam: ZUIDBROEK vraagprijs: euro 189.500,koopconditie: kosten koper aanvaarding:

Nadere informatie

M A K E L A A R S PEEK&POMPE

M A K E L A A R S PEEK&POMPE TE KOOP Vlechtdraadhof 2 Utrecht Vraagprijs 399.000,- KK COMFORTABELE EENGEZINSWONING MET 6 KAMERS, TUIN EN EIGEN PARKEERPLEK IN PARKEERGARAGE Deze woning uit 2014 is fraai gelegen in woonwijk Neerlandia

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1. Bijzonderheden a. Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Deel 2 (informatie voor kopers)

Deel 2 (informatie voor kopers) Vragenlijst bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. 05-10-2018 Deze bijlage is onderdeel van de bemiddelingsopdracht. Deel 2 (informatie voor kopers) 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

VLASLAND 39 LEUSDEN. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl

VLASLAND 39 LEUSDEN. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl VLASLAND 39 LEUSDEN Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, VLASLAND 39. VRAAGPRIJS 175.000,00 k.k. Goed onderhouden BENEDENWONING

Nadere informatie

Kromme-elleboog 3e laan 9 FINSTERWOLDE

Kromme-elleboog 3e laan 9 FINSTERWOLDE Kromme-elleboog 3e laan 9 FINSTERWOLDE vraagprijs euro 189.500,- kosten koper adres: Kromme-elleboog 3e laan 9 postcode: 9684 E plaatsnaam: FINSTERWOLDE vraagprijs: euro 189.500,koopconditie: kosten koper

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Hoofdstraat 185 - Lettelbert

Hoofdstraat 185 - Lettelbert - Vraagprijs 295.000,= k.k. Vraagprijs 295.000,= k.k. Omschrijving -, 9827 PB te Karakteristieke vrijstaande jaren 30 woning voorzien van 3 slaapkamers, een tuin gerichte woonkamer en vrijstaande garage

Nadere informatie

Gegevens. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? ja nee

Gegevens. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? ja nee Gegevens dres verkochte: 1 ijzonderheden Zijn er nadat u het huis in eigendom heeft verkregen nog andere eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld van het pand? Zo ja, welke? Is dat

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak

Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak DEEL I 1. Gehuwd/geregisteerd partnerschap Bent u getrouwd? Ja Nee Is er sprake van geregisteerd partnerschap? Ja Nee Wordt of werd het te verkopen pand door u beiden

Nadere informatie

MAARSBERGSEWEG 30 WOUDENBERG

MAARSBERGSEWEG 30 WOUDENBERG MAARSBERGSEWEG 30 WOUDENBERG Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl WOUDENBERG, MAARSBERGSEWEG 30 VRAAGPRIJS 415.000,00 k.k. Als RUST EN GROEN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

De Vries Lamstraat 6 - Groningen

De Vries Lamstraat 6 - Groningen - Vraagprijs 149.500,= k.k. Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving - Goed onderhouden eengezinstussenwoning met aangebouwde bijkeuken, berging en voor-en achtertuin, gelegen in een kindvriendelijke en

Nadere informatie

2e Vennenweg 1 BELLINGWOLDE

2e Vennenweg 1 BELLINGWOLDE 2e Vennenweg 1 BELLINGWOLDE vraagprijs euro 224.500,- kosten koper adres: 2e Vennenweg 1 postcode: 9695 plaatsnaam: BELLINGWOLDE vraagprijs: euro 224.500,koopconditie: kosten koper aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Deel 2 (informatie voor kopers) / Bartoklaan ZA Heemstede

Deel 2 (informatie voor kopers) / Bartoklaan ZA Heemstede Deel 2 (informatie voor kopers) / Bartoklaan 2-2102 ZA Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom hebt gekregen nog andere aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

ZANDPLAAT 36. Siertuin en eigen oprit voorzijde, riante tuin met terrassen achterzijde.

ZANDPLAAT 36. Siertuin en eigen oprit voorzijde, riante tuin met terrassen achterzijde. ZANDPLAAT 36 URK Op een unieke zichtlocatie aan een waterpartij gelegen TWEE ONDER EEN KAPWONING met 4 slaapkamers, aangebouwde garage/bijkeuken en een diepe achtertuin met veel privacy. BEGANE GROND :

Nadere informatie

PRINSES IRENESTRAAT 28B BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

PRINSES IRENESTRAAT 28B BUNSCHOTEN-SPAKENBURG PRINSES IRENESTRAAT 28B BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl PRINSES IRENESTRAAT 28B BUNSCHOTEN-SPAKENBURG VRAAGRIJS

Nadere informatie

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN ONROERENDE ZAAK. Richelhof NJ Berkel en Rodenrijs

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN ONROERENDE ZAAK. Richelhof NJ Berkel en Rodenrijs VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN ONROERENDE ZAAK Richelhof 28 2651 NJ Berkel en Rodenrijs Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Turfsingel 54 a - Groningen

Turfsingel 54 a - Groningen - Vraagprijs 165.000,= k.k. Vraagprijs 165.000,= k.k. Omschrijving - In het centrum gelegen appartement op de begane grond met 2 slaapkamers, een plaats en berging in het souterrain. Het appartement is

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

VAN DER WEIJPAD 6 AMERSFOORT

VAN DER WEIJPAD 6 AMERSFOORT VAN DER WEIJPAD 6 AMERSFOORT Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl AMERSFOORT, VAN DER WEIJPAD 6 VRAAGPRIJS 249.000,00 k.k. RUIME EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel:

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel: Saffierstraat 31, 9743 LE Groningen Vraagprijs 159.500,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Vinkhuizen op een hoek en nabij diverse voorzieningen gelegen DRIVEIN WONING bouwjaar 1972 met een inpandige

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie